Cigány ember válasza a „Független NEMzet „-nek

2015 szeptember 12 6:42 de.14 hozzászólás

Egy ismert internetes oldal korcs cikkére való reflektálásom néhány gondolata.
A cikk címe : Botrány: ” Hisztiznek a romaszervezetek Orbán tegnapi rasszistahangulatú kiszólása miatt! ” ( a helyesírási hibákat nem én követtem el a címben, másoltam ).
Bevezetésükben egyszerre megadják véleményüket és tárgyukat is mondandójuknak.
„Orbán Viktor miniszterelnök külföldi diplomaták előtt tartott szeptember 7-ei előadásában a menekültkvóták európai uniós elosztásával összefüggésben a magyarországi cigányságot hozta fel analógiaként, miszerint nem várja el Európától, hogy kvóta szerint fogadja be a jövevény magyar romákat. ” Jövevény magyar romákat – írja és állítja az író. Tudomásom szerint mi, romák, 1380 és 1416 között már egész biztosan itt éltünk Magyarország területén.

Kedves NEMzetiek biztosan mond maguknak valamit e dátum: 1301? Önök ekkor feladták függetlenségüket, francia eredetű, nápolyi Anjou-dinasztiának adták el országukat sajátjaik elől, sajátjaikat megalázva, legyőzve mind Csák Máté, mind Borsa Kopasz magyar főurakat, ti, NEMzetiek.

Annyira sikeresen tettétek, hogy pár évtized alatt Luxemburg-ház segítségével paraszti sorba süllyesztettétek magatokat.
1514-ben mi, cigányok, már az elnyomott magyarság mellett fogtunk kaszát, de mi lett a vége? Velünk végeztettétek ki – mert a hóhér munkát csak cigány tegye alapon – vezéreteket ti, NEMzetiek. Saját rokon népeteknek ellenállva büszkén szakítottátok három felé országotokat, mondván ti megvéditek Európát. Most valami hasonló kifogást hoz vezéretek, holott Európának most nincs szüksége védelemre. Beteges, ugye, NEMzetiek?
1606-os Bocskai féle felkelésben mi, cigány hajdúk adtuk szinte a teljes seregét. Lippai Balázs roma vezér csapatának vére nem volt elég a hazáért (ekkor már a hazánk volt). Gyorsan meg is köszöntétek: Lippait kivégeztétek, ti, NEMzetiek.
Rákóczinak cigány ezrede rohant hőskén a halálba, de ti inkább labancok lettetek, mint kurucok, NEMzetiek.
Kossuthtal csengőszóval, muzsika mellett ritkítottuk az elnyomó udvar katonáit. Az utolsó vérig kitartottunk, mígnem vérbe fojtottak minket. Hamar elárultátok ezt, haza bölcsei, ti, NEMzetiek!

Tudjátok, nektek mindig kellett egy segg a fejetek fölé, így bujt elő nálatok Istróczy Győző , Prohászka. Bécset követtétek vakon, egoista kritikáját készpénznek vettétek, mert Judapestnek szólított benneteket. Jó tanulónak bizonyultatok, lett is következménye : Trianon. Ó, a nem létező magyar flotta admirálisa, Horthy! Szegény, sajnos nem tudott a román megszállókkal szemben sereget építeni, mint a vörös Kun Béla. De a nyugatiak hatalomra segítették, cserébe aláírtátok Trianont. Büszkeségetek sem hagyott cserbe, rögtön a komcsik meg a vörös gróf nyakába tettétek a ti saját bűnötöket, holott ők sosem írták alá. Ti, NEMzetiek !

Ez a ti nagy hősötök, Horthy, mindent megtett, hogy kedvesebb és szimpatikusabb legyen egy fogkefe bajszú ember szemében, kitől a nagy reményt látta. Bezzeg, annak az embernek a könyvében egy „fajtudós szakértő ” , Paul Anton de Lagarde konkrétan degenerált népnek nevezi a magyart és rájuk nézve drámai tervei vannak kilátásban. És, hogy mit csináltok ti ? 1942-ben titokban lesöpritek a könyvespolcról Lagarde könyveit, mert ugye a Führer segge a szátokon volt. Horthy cserébe feláldozott 200-ezer katonát , 437-ezer ártatlan civil embert. Mi, romák, valahol a Donnál folyattuk beleinket ki hazánk nevében, mialatt ti asszonyainkat megerőszakoltátok idehaza, majd jókat nevetve később kivégeztétek a maradékot. Ti, NEMzetiek!

Pongrácz Gergelyetek, aki 1956-ban inkább nyilasként hősködött, később Amerikában saját sertéstelepén boldogan ette a pörköltet, minthogy részt vett volna Nagy Imre újratemetésén. Tuzson Bence, Fidesz-frakció szóvivője TV2-ön azt mondta, az a menekült, aki az első biztonságos országot eléri, aki tovább megy, az már gazdasági bevándorló. Pl. Törökország már biztonságos ország egy szír menekültnek. (hivatkozik az EUs szabályzatra).

Ezek szerint, aki 1956-ban Ausztriában átjutva nem állt meg, hanem tovább ment Svájcba, Németországba, Kanadába, USÁ-ba, az gazdasági bevándorló? Így tehát az 56-os magyar menekültek alig 5 %-a volt menekült.(mondom és írom én, ha Tuzson baromságát követem). Akkor hősötök gazdasági menekült. Nem én mondtam! Ti, NEMzetiek !

Itt vannak mindjárt egy megmondótok: Német Gyuri, ki a menekültügyből mindjárt „mocskosliberálisozik „, Mad-max film helyzetéhez hasonló jövőt jósol, persze, zsidózik is, ami megszokottan várható tőle. Sajnos, neki ez már rögeszméje. Neumann János, a világ legnagyobb lángelméje, zsenije is menekülni kényszerült a Német Gyuri félék miatt. Milyen jelzővel is illetném Gyuritokat az ő szavaival élve : ” Bomlástermék ” Neumann halálos ágyán fekve CIA -ügynökök őrködtek nehogy valamit titkot elkotyogjon . Keserű halál tusája alatt csak magyarul beszélt magában.
Ti úgy tudjátok, csak egy mocskos zsidó volt, nektek, NEMzetiek !

Mielőtt minket, romákat magyarellenesnek kiáltanátok ki, hangsúlyozom, hogy a nemzetiek mellett az ellenzék, civilek, romák, balosok is magyarok. Vannak ismert roma emberek, kik többször is kifejtették : ” Európa az otthonunk, Magyarország a hazánk! ” Oláh József két diplomás roma gondolkodó így nyilatkozott : ” Amikor olimpián aranyat nyerünk, az én lányaim állva hallgatják a Himnuszt, és sírnak. Mert büszkék, hogy magyarok, és egy picit magukénak is érzik azt a sikert…(.).Nincs senki a világon, holmi hatalommániás akárki, aki megkérdőjelezheti az én identitásomat, az én magyarságomat. Hogy jön ő ahhoz? Honnan veszi a bátorságot? Azért, mert udvarol azoknak az embereknek, akik a Jobbikhoz átszaladtak? Nagyon rossz irányba megy az ország: öt éve ez a kormány lényegében a Jobbik programját valósítja meg. Az egyenlő bánásmód és az egyenlő esélyek, ezek eltűnnek. A legrosszabb az, hogy a liberális az szitokszó, a szolidaritás, a felebaráti szeretet, és hosszasan sorolhatnám, mi még, eltűnnek. Maradt a gyűlölet..”

Sokszor leírtuk, elmondtuk Orbán gyalázatos kijelentéseire véleményünket, válaszainkat, mert a 2015-ös Európában miniszterelnök ilyent nem tehet.
Saját szennyvizeteket lepleztétek, László Petrátok meg Európát rúgta gyomorszájon. Petra a ti NEMzetitek!

Az én véleményem Orbán vezéretek rólunk kinyilvánított analógiájáról pedig csak annyi, hogy egy NEMzeti diktatúrában megteheti, minden más országban ezért bíróság előtt felelne. Remélem valaki/valakik fel is jelentik. Ha így folytatja hatalomgyakorlását, akkor éveken belül nemzetközi bíróság előtt fog felelni jóval nagyobb súlyú, a jövőben bekövetkezhető életellenes intézkedéseiért.

Ami benneteket illet ” kedves” NEMzeti firkászok: lehet, hogy vannak köztetek félbites és 220 IQ-s agykapacitással rendelkező figurák, de mit sem ér az egész, ha fejetek helyett a hátsó fertályotokkal gondolkodva gyűlölködtök! Közben pedig fingotok sincs semmiről – pedig az is onnan jön…

Balogh József Lino

14 hozzászólás

  • Nagy igazság: mi, Magyarországon élő cigányok is részei vagyunk a magyar társadalomnak. Jogot szereztünk rá, amit történelmi példák is igazolnak.

  • Géza barátom, mintha Orbánék ezt nem így látnák…

  • Jó a NEMzeti hangsúlyozás: ezek NEM nemzetiek.
    A múltba való kitekintés, sajnos, ugyancsak fedi a valóságot, ehhez még csatlakozik – szégyenletes módon – a magyar miniszterelnök most már nem is burkolt rasszizmusa.
    Hiába, no: similis simile gaudet…

  • „Mentem a napsütötte pesti utcán, és utánam jött a gyanú, hogy akármerre megyek, mindenütt egy nagy veszedelem árnyéka kuszik utánam: a butaság ez a veszedelem, ami beárnyékol minden lépést… Ez volt a pillanat, amikor megértettem, hogy nem valami elöl kell elmenni innen, hanem valami felé…”
    Márai

  • István Barátom, ebben sajnos igazad van.
    Az Orbán-kormány éppen ezért még a történelemhamisítástól sem riad vissza. Persze, amíg birka van, aki hisz neki, addig ő a nyerő.

  • Amikor a Zsil-völgyi derék román „bányászok” felvonultak mint valami gárda és agyon akarták verni a magyarokat , egyszerre csak megjelent egy zászlóaljnyi cigány az üvöltve :
    ” Ne féljetek magyarok , itt vannak a cigányok „

  • A „cigánykérdés” régi kérdése a társadalomnak. Orbáén csak meglovagolja, felhasználja. De majd megírom 🙁 🙂

  • Tragikusan „kerek” írás, még akkor is ha terjedelmi okokból nem lehetett teljes.
    .
    De a benne felsoroltak igazak.
    .
    Ezeknek e NEMzetieknek, ahhoz sincs elég eszük – IQ-tól függetlenül.- hogy felismerjék legnagyobb, legönfeláldozóbb hősei, szerintük nem lehetnének magyarok.
    .
    Mondjam Dugonics Tituszt? (ha létezett, ha nem)
    .
    Mondjam a cca. 300 évig Sibic-ként Zsupánokként ismert család – akik 1347-ben I. Lajos királytól kapott Zrin vára után nevezték magukat Zrínyinek,- azt a tagját, aki életét feláldozó kirohanásáról ismerünk?
    .
    Vagy kezdjem megszámlálni a 13 Aradi mártírból mennyi lehetne magyar, a NEMzetiek szerint?
    .
    A végtelenségig lehetne sorolni.
    .
    De nem érdemes! Süketeknek zenéről, vakoknak színekről, gazembereknek tisztességről, haza- és nemzetárulóknak, a haza szeretetről beszélni, hiába való erőlködés.
    .
    Már régen nincs kedvem hozzá.

  • melen meghajlok es kalapom megemelem a cikk iroja elott!!minden egyes szava egbekialto igazsag!!!

  • csak kiegeszites keppen!!
    a NEMzeti-eskedo magyarok valodi arcarol egy pelda!!megtortent eset!!
    korabban karpataljan magyarnak lenni,magyarkent erezni a szovjet rezsim alatt a 36-40-es evekben nem volt olyan egyertelmu!!!
    -1939 marcius 15-en felve az atrocitasoktol nem tettunk kokardat!!a magyarok osszevertek hogy milyenek vagyunkk mi zsidok hogy nem tuzzuk ki!!
    telt mult az ido s jovend a magyar megszallas 41-ben!!
    no marcius 15-en kokarda fel ahogy azt kell!!
    ugyanazok a magyarok-(akik ket evvel korabban vertek ossze minket!!!)-most azzal vertek ossze bennunket zsidokat hogy „a budos zsidaja hogy mer kokardat kiotuzni”!!
    no csak ennyit akartam hozzatenni NEMzetiek!!

  • Le5I1eL
    2015 szeptember 12
    10:06 de.

    S nyugodtan ide veheted a Hunyadiként ismert családot, akik ősei, akár tetszik, akár nem, románok voltak. S azt is, hogy H. János egyszerű zsoldosvezér volt.
    A világ nem fekete vagy fehér.
    A magyarság történelmileg mindig egy integráló államisággal és kultúrával rendelkezett.
    Ősei, nomádokként nem is lehettek volna mások.

  • nem véletlenül hívták a pökhendi magyar urak Oláh Jankónak.

  • Há kérem..ennél a Hunyadi Jánosnál zseniálisabb embert nem nagyon ismer a magyar történelem. Kár hogy idő előtt megölte őt valami rohatt bacillus.

  • rasszista tartalma miatt hozzászólása törölve. A Moderátor.