Színházi fotók 44. — EgyASSZONY a Jurányi Inkubátorházban

2015 október 21 12:01 de. Színházi fotók 44. — EgyASSZONY a Jurányi Inkubátorházban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Egyasszony

Egyasszony – Tenki Réka előadásában

2015. október 21-én mutatja be az Orlai Produkció a Fügével közösen az Egyasszony című darabot Tenki Réka előadásában. A darabot a nagysikerű Péterfy-Novák Éva által írt blogból, majd a nemrég megjelent könyvből jött létre, amelyet Tasnádi István alkalmazott színpadra.

 

Péterfy-Novák Éva majd minden orvostól azt a diagnózist kapta, hogy kislánya a születés során vált súlyosan mentálisan sérültté. A kislány hét évvel élte túl a diagnózist, édesanyja pedig harminc évvel a történtek után döntött úgy, hogy blogbejegyzésekben megírja együtt töltött éveiket. A megrázó őszinteségű  blogból könyv született, a könyvből pedig színházi előadás.

Mácsai Pál a könyvről ezt nyilatkozta: „Minden élet impozáns, ha őszintén mesélik el. Ez a könyv hű tükre a valóságnak. Se letenni, se elfelejteni nem lehet.”

Az Egyasszony igaz történet az élet fájdalmas titkairól, amelyekről nem szokás beszélni. Tragikus és egyben felemelő példázat, melynek különlegessége, hogy bár a rettenetet beszéli el, mégis rendíthetetlen életöröm sugárzik belőle.

(FORRÁS:SZÍNHÁZ)

Rendezte: Paczolay Béla

Producer: Orlai Tibor

Fotók: Gergely Bea

006

 

027

 

050

 

067

 

093

 

101

 

112

 

Comments are closed