Arccal vagy harccal Európa felé?

2015 október 27 10:25 de.24 hozzászólás

A mi csodarabbinknak már majdnem elfogytak a libái. Különben is, azt észlelte magán, hogy napról-napra növekszik, és amikor már felérte sámli és ágaskodás nélkül az asztalt, koncepciót váltott. El ezekkel a provinciális, kispályás ügyekkel, ha már Magyarország képtelen hozzánk nőni, mint Rogánhoz lakása, hát tegyük le ezt a nyűgöt és forduljunk Európa felé – megfelelő embert a megfelelő helyre.
Hogy a hely foglalt? Annál rosszabb neki, de mindenkinek be kell látnia, hogy a követelésnek igazsága vagyon – márpedig az ember a magyarban a férfit jelenti, és aki csak nő, az nem ember – némber -, egy asszonyi állat.

Ez abból is kiderül, hogy ez az Angela még akkor is ragaszkodik politikai elveihez, mikor már nyivánvaló, hogy kopik a népszerűség, hát ésszerűdolog az ilyesmi? Nem mondom, ha legalább bemohamedánodott volna, az lenne valami, de így? Csak az ökör következetes, ez akkor is nyilvávalóvá vált, amikor a Százatmég Intézet felmérte a lakosság szellemi állapotát, és megállapította, hogy ostoba és rosszindulatú, önző és irigy ember sokkal több van, mint nagyvonalú, empatikus, segítőkész és okos honfitárs, így aztán okos politikus őket szolgálja ki először.
Először is bezárja őket egy ketrecbe, aztán eléjük hajiálja az utolsó kétszáz év válogatott marhaságait, kiegészítve Sztálin és Göbbels bölcsességeivel. Sameszai pedig buzgón segédkeznek a néphülyítésben, némi jutalom fejében.

Imígyen hatalmas energiák szabadulnak fel, a grazi csodadoktorok is alig tudják fékentartani az Erőt, mely vele van, mert elszabadulása a csernobili katasztrófával lenne egyenértékű. Ha már a honi népesség felére lassan nincs gond, hát Európára is gondolni kell immáron.
Az csak a baj, ha az európaiak fele is éhen döglik, még nagyobb lesz a munkaerőhiány, ergo még több bevándorlót kell beengedni, egészen addig, mígcsak Orbán be nem keríti saját magát egy százötször hatvannyolc méteres, NATO pengés dróttal körbevett területre, melyen két kapu is lesz, de egyik sem zárható. Ha biztosak lehetnénk benne, hogy nem mászhat ki, lehet, megérne egy-két mecsetet, minaretet, karavánszerájt, az meg, hogy imádkozás közben Mekka vagy Felcsút felé kell fordulnunk, szintre teljességgel mindegy.

Hát ide jutottunk, európai léptékű politikus lett a mi génhordozónkból, az öreg kontinens reménysége, akit mára már megtaláltak a földrész összes idiótái, nemzetállamra való tekintet nélkül, szép jövőt festve fel elénk. Az a baj, hogy az ilyen idióták nincsenek sokan, de hangosak, míg akiknek eszük van, azok udvariasak és halkak, így aztán tőlük nem fél a kutya sem. A nép meg vevő a sok süketelésre, és retteg.
Jönnek a csehszlo muzulmánok, jönnek a muzulmánok, mecsetet építenek, jajmilesz velünk!

Azt persze magam is úgy gondolom, hogy a menedéket kérőknek, még inkább a bevándorlóknak meg kell határozni a jogait ls kötelességeit, beleértve Európához, az európai társadalomhoz való viszonyukat és vallásgyakorlásuk szabályait – tiszta helyzetet kell teremteni. Például aki itt akar élni, változtasson öltözködési szokásain, magam sem szeretnék nindzsákat kerülgetni a boltban. Ha belegondolok, az efféle szabályozás nem áll messze az iszlám társadalomtól. Kemál Atatürk is betiltotta a fez névre hallgató fejfedő viselését, mégis túlélték a törökök. Egy koszból be lehetne tiltani mindenkire vonatkozólag a bérgyilkos-jelmezek viseletét is, az arc eltakarását tömegrendezvényeken – már, ha valaki Európában akar élni. Igaz, ebben az esetben el kellene tűnni az állami intézmények, iskolák falairól a kereszteknek is, ami nem jelentene semmiféle hátrányt a vallásukat gyakorlóknak, éppencsak kifejezésre juttatná az állam szekuláris jellegét.

A menekültek számára minden feltétel nélkül, de szabályozott körülmények között védelmet kell nyújtani. A menedék azt jelenti, hogy garantáljuk az életüket, biztosítjuk normális életfeltételeket, de megköveteljük, hogy vegyenek részt saját létfenntartásuk biztosításában, tartsák rendben lakókörnyezetüket, késztítsék el ételeiket, gyermekeik vegyenek részt az állami oktatásban, és csak ellenőrzött körülmények között hagyhassák el kijelölt lakhelyüket. Ha van kereslet a munkájukra, akkor dolgozhassanak szabadon és legyen ez a feltétele annak, hogy végleg elhagyhassák a menekülttábort. Arra egy társadalomnak sincs szüksége, hogy nincstelen emberek tömegeit szabadítsák az országokra, de módot kell adni a beilleszkedésre és a státuszváltásra, mondjuk öt évi munkaviszony után módot lehetne adni bevándorlási kérelem benyújtására.
Nem egyszerű dolog ez, de Európának meg kell birkóznia vele, a saját érdekében.

Mint ahogy előre kell lépni az Európai Egyesült Államok felé is, hiszen csak az egységes fellépés hozhat eredményt. Külpolitikailag is, katonailag is, gazdaságilag is. Nagy dolog a NATO, de lehet, jobb lenne, ha Európa létrehozná saját fegyveres erejét, az ötlet ellenzői pedig elbeszélgethetnének egy-egy szórakozóhely tulajdonosával, melyet „baráti” biztonsági szolgálatok védenek.Létre kellene hozni a nemzetek feletti jogrendszert, ennek utána csak az maradna Orbán és a hasonló kvalitású politikusok hatáskörében, amihez elég fejlett a gondolkodásuk – például Orbán esetében a futballpálya méretének és a kolbász összetételének meghatározása, de például a kolbásztöltés higiéniai feltételeinek meghatározása már európai jogkör lenne.

De mégis, a legfontosabb az lenne, hogy miután felszámoltuk az iszlám fanatizmust, szépen sunnyogjon ki Európa a térségből, a menekültek menjenek haza, és tegye Európa ugyanezt Afganisztánban is, majd kezdjen el gazdasági tevékenységet foolytatni Afrikában, meg mindenfelé, ahol a szegénység az úr. Ehhez persze erő kell, de nem olyan erő, amilyet Szeretett Nemzetvezetőnk elképzel, hanem olyan, ami mögött ötszázmillió ember ereje és évezredek tapasztalata áll. Illúzió, hogy mi, magyarok egyedül is megállhatunk a magunk lábán a mai világban – idáig sem álltunk meg soha.
A hazánk már így is Európa.
Ezt kellene megérteni, erre kellene törekedni, ehhez minden feltétel adott lenne, ha eszünk is lenne hozzá.
Egyelőre nincs.

Csak megjön azért, előbb-utóbb…

24 hozzászólás

  • Ha előbb nem akkor utóbb sem.Oda kell figyelni.

  • Egyesült Európa és társaik…
    A cikkben szépen összfoglalva láttuk a sátáni gloabalizmus alapelveit,mindazt ami ellen az életnél is fontosabb fellépni.
    Hála Istennek,népünk önmagától,kódoltan éberebb annál, hogy kitegye magát annak az agymososának,mely német népnél bevált,és katsztófális „eredményei ” most látszanak..
    Próbálnák csak népünkra rétolni akár csak egy rakás „bevándorlót”…
    Lenne itt ihaj csuhaj !

  • Kiss : maga nem látszik különösebben normálisnak.
    Ezeket a baromságokat honnan olvassa ki ?
    Csak nem a ” Szentkorona-tanból ” ?

  • kiss pál: szükségtelen. A nép jó része – Orbánéknak köszönhetően – már annyira agymosott, hogy azok nélkül is keres magának más ellenséget.
    Az éberség és kódoltság – no, ezt, ha kifejtené, okosabbak lennénk. De valahogy ne legyen nagyon jobbikos, rendben?

  • Te Illepityu:
    Ezt a hülye dumát már mintha hallottam volna valahol , valamikor :
    ” A rothadó kapitalizmus , ami már az összeomlás szélén tántorog”…De ez jó régen volt szemináriumi bevezető szlogen.
    Viszont -úgy tűnik- nincs új a nap alatt.
    Aki agitprop-baromságra adja magát , abból az is lesz.
    Legfeljebb amolyan szar-barna.

  • Geyza!
    okt.28.11:46

    Á, szerintem ott még nem tartanak,azt csak jövőre veszik – most még csak a Vereckei – Hágót, meg a vérszerződést gyakorolják : a hét vezért már elengedett kézzel is fújják!
    Haladnak!

  • Urak-Urak,Hölgyek-Hölgyek !

    Kiss Pál-nak Önmagát nevezőnek sok mindenben igaza van.
    Az agymosás-csak hogy ne menjünk messzebbre – 1945.után megkezdődött és majd amikor már „rendszerváltás” lett,minden hatalmon lévő a saját képére akarta alakítani a dolgokat,embereket,gondolkodást és eszerint kommunikált az emberek felé és Ki-Ki melyikre volt vevő arra hajlott.De úgy gondolom ’45-től nem minden bűn Orbántól ered.Ez túl egyszerű lenne,ebből levezetni mindent nemigen helytálló.
    Talán tőle ered ez is ”
    2015 október 28
    11:46 de.

    Kiss : maga nem látszik különösebben normálisnak.”.
    Az is igaz,hogy a ” NÉP ” mindig keres magának ellenséget.Minden oldalon.És azt ostorozza , becsmérli.De hát ilyen a Magyar.De hát ilyen a Magyar ?

  • Tótúr Őn miről beszél ? (Nem tudom megfejteni.)

  • tóth péter Természetesen nem Orbántól ered minden rossz. De Orbán csodálatosan kihasználja, butaságát hatványra emeli, torzítja és irányítja ezt az „agymosott” népet, saját hasznára.

  • sebestyén eszter

    @kiss pál, te meszet ettél? kifejtenéd, mit fed az, h „sátáni globalizmus”? szerintem ez a kifejezés olyan, mint a négyzet alakú gömb. 😀

  • eszterlánc, túlterheled szegényt 😀

  • sebestyén eszter

    gondoltam, h nem teszek bele duplacsavart. tehát csak azt írom, négyzet alakú kör. vagy: kocka alakú gömb. 😀
    de így tűnt jobbnak.

  • eszterlánc: ma egy elégedetlen ügyfél az ELMÜ ügyfélszolgálatán kifogásolta, hogy az ügyintézőnek kocka volt a fülében díszként, és ezt be is írta a panaszkönyvbe. Megnéztem közelebbről: dominó volt. Ha jól láttam, 6-os.

  • sebestyén eszter

    nekem is van sok ilyenem. ráadásul magam készítem őket. van villa, kanál, számítógépről DEL billenytyű, van INSERT is, azt riktán kordom nyilván. 🙂 van gombból is fülbevalóm, radírból stb. 🙂
    aranyból nincs. ja, de, csak nem hordom.

  • kiss pál
    2015 október 28
    8:32 de.
    Idezsdrága jótezsvírem, kizspali.
    Mink ittenn a faluba lelkessen óvasgattyuk a zokos emerek vílemínyit a világ dúgairú. Belefutottung a tijedbeis, oszt nagy viták vótak. (mer tod, haja zember iszik néhányöt kétdeci fédecit, attú sokka tisztábban lássa a dógokat.)Mámindhogy én, a tiszteletesúr, a tanittóur, a seggrestyés, meg a korcsmáros. (mivagyunk a falu krémgye!!)Eggyetírtünk azzais, hogy kotrászrofálissak a zer4edmínyek, mer a swábok snapsza még 35 fogas sincsen!! Hijábajis mongyák, hogy így precissz, meg ugyprecissz, finggyuk sincs a pájinkafőzéshő!!!! (Tanuvagyok rá, mer a tanittóur pájinkájja ötvenkét fogná még sosevót kevesebb!!!)
    Szal. A kántorunk aszonta hogyezze a sátánszerü glóbál istával a minap tanákozott, amikó hazafelé mente magát a korcsmábú. Aszongya, hetvenes bicápája vót!! Ez egy ujj Toldi Lantos Sebestyín !! Hogy a szavamat egymásbane őccsem, megprószállom rövidenn.
    Plébánosur aszongya, hogyeza kódúttság valós, mer vasárnapis látott legalább három kíregetőt a templomkapuba, a mosás meg murvára rájukfért vóna. Asznta. hogy a pumakutric hozzájuk kípest valami csalnál ötös.(Evvalami külföldi büdöske lehet..) A tanittóur meg hozzácsapta, hogy sokigasság van a tisztelendőur szavajiba, mer üszerinte a zekta (na miccósz, tanulomitten a kűföldi fejezéseket!!!)swáb a fürdőkággyába vagy teríttőt tart, vagy almát, hogy legyen alapanyaggya a snapszhó.A bevándorulókka meg asztán tejjesenn eggyetértünk!! Szeptember víginn (ez nema Petőfa verse)vót a szüretibál, há netuddmeg!! Vot itten níhány bevándorló a szomszíd falukbú.. Elejinte meghuszták magukatt, de asztán nembirták a heji pájinka alkarossait, hát amikó az ihajjcsuhajj ekezdódött, nekiátak óbégatni..Nagy pofontor vót, a mentőis fordut vagy háromszor. Szal, jókis bál vót, na.
    Szal úgydöntöttünk, hogy megirgyuk tenekednek, hogy maj máskoris tisztüjjé meg bennünket a víleminyedde, mer itten mink szeressük az okos embereket! Próbátuk termesztenyi is, de hiába öntözgettük a sirgyukat, meg hortuk rá a ganyét, egyseket ki..
    A kenyereslejány,- aki itten a cekcuális iszgatószer- aszonta, hogy csókútat, meg szivessen hagatnamég ollan helekrű, ahun nema tányérokat, meg a kötínyt kő mosni, hanema zagyat. Mer szeret disznóvágásra járni, ottan mindenki tüzes lessz má hajnalba, oszt mindenki bódog lessz máa pörzsülés előtt.
    Mostan iszommis kétdeci fédecit a zegíssígedre!!
    (Nemmontam újj gyelszavunk nőtt!! Halál a má
    jra! na? Miccósz? Azé ez má majnem Havaj!!)
    Majd irgyá még.

  • falusi Ezt nagyon köszönöm. Már nagyon hiányoltam a plébános urat. Mostanában ritkán találkozom vele.

  • llanfair
    2015 október 31
    6:40 de.
    Eddíg nemnagyon volt kedvem örömködni.. Talán emléxel, tavaly némi gondok voltak az onokámmal.. Mára az eredményei csaknem tökéletesek, a csontvelő megtapadt, ha igaz, januártól már suliba is mehet. (Eddig magántanár, meg mama maradt vele otthon, de ez nemérdekes, szerencsére tudok nekik segíteni anyagilag.) Most viszont lezuhant a Rocky Mountans a mejjemről.. 😀

  • falusi Hát ennek nagyon örülünk. Már aggódtunk, és kicsit szomorúak voltunk, hogy nem értesítettél a végeredményről. Azt hittük, baj van. De most boldogok vagyunk! 😀

  • Kiss P.!

    Írja, hogy
    „…n é p ü n k . ö n m a g á t ó l . k ó d o l t a n . éberebb annál…”.
    Azaz, ha így van, hát szegény népünk a . p a r a n o i á n a k . nevezett kórismének már nem is a kezdeti szakaszában leledzik. Ám kikéri magának ezt, ti. az önmagától kódolás gyanúját, mert hiszen évszázadok során nem más, mint az uralkodó osztályok kódolták belé nemcsak kisebbrendűség érzetét, de az ebből fakadó üldözési mániáját is. Eközben, ugyanennyire a más, e hazában élő népek gyűlöletét is belé sulykolták azok a „derék lelkes úri szittyák”.

    ÉS akkor itt kell reagálnom
    T ó t h . P. 3,43-as
    szösszenetére, ahol azt próbálja nekünk behazudni, hogy minden 1945-ben kezdődött. Hát azt kell üzenjem ennek a tóth atyafinak, hogy az elkutyulódás korántsem az általa előszeretettel 45-ös agymosásnak aposztrofált folyamattal kezdődött, hanem a Horthy bagázs nyugati segítséggel történt hatalomba ültetésével, mely bábhatalom rögtön belekezdett az
    „a zsidó, a komcsi plusz mindennek, ami haladó”
    nemcsak a lejáratásába*, és ezek szó szerinti, véres üldözésébe. A nyugati – azaz ANTANT – fegyvereken nyugvó hatalmuk oly törvényeket, olyan rendszert kreált, amely törvényes látszatot adott ennek az igazi, történelmi értelemben is ellenforradalomnak**. A lejáratás, vagyis az igazi agymosás pedig annyira jól sikerült, hogy még ma is friss tüskés hajtásokat terem… A mai rezsim – Orbanisztán – is az ő receptjük szerint keveri a kártyáit, de főleg sz@rt az EU-s konvergencia alapokból támogatva.
    `

    * A horthysta propaganda érdekes mód, előre megjósolta, hogy „az oroszok” ha majd ideérnek, hogyan fognak nőket megerőszakolni, és fosztogatni. Honnan tudták előre?
    ** A rendszer magát nyíltan és hivatalosan nevezte ellenforradalomnak. Ezért furcsa, hogy ez a magát egyszerre Horthyék és 1956. örökösének tekintő Orbán-rezsim sértve érzi magát, ha ’56-ot ellenforradalomnak nevezik.

  • Én azt hallottam , hogy 45-ben, ha egy orosz kiskatonát fosztogatáson vagy erőszakoskodáson értek , akkor akár halálra is ítélhette a felsőbbsége.
    Ezzel szemben attól amit a magyar megszállók műveltek a kb. 8 magyarországnyi Csernyigovi Járásban , még maguk a németek is megdöbbentek.
    Mikor kiverték a náci megszállókat és csatlósaikat , Sztálin egy teljes felmérést készíttetet ott , hogy mik is történtek pontosan.
    10 millió akta gyűlt össze ! 10 millió kegyetlenkedés , kislányok megerőszakolása , felakasztás , élve elégetés , satöbbi került aktákba a túlélők elmondásai alapján.
    Mindez a magyarok számláján.
    Mikor „letették” sztálin elé az aktákat ( persze kivonatosan )
    Sztálin AZONNAL titkosíttatta az egészet !
    Miért ?
    Egy horribilis költséggel elvégzett , nyilvánvalóan háborús bűnöket felfedő tanúvallomás-sorozatot miért zártak el a sajtótól ?
    Azért, mert a gyors gondolkodású Sztálin azonnal átlátta hogy ha ez kikerül a szovjet lapokba és megkezdődik a háborús bűnös kb 100 000 magyar „hazaffy” bírósági pere , akkor egyszerűen lőttek az általa elképzelt Magyar-Szovjet barátságnak.
    Tehát inkább futni hagyta a rohadt gyilkosokat , magasabb politikia céljainak érdekében.
    Most pár éve lehet csak kutatni a volt szovjet levéltárakat , így jutott pár hónap alatt ennek az egész dolognak a nyomára egy magyar történész-csoport.

  • DonGolo,
    Nagyon jó!

  • Geyza,

    Ez igaz lehet, de ők sem mentek a szomszédba egy kis erőszakoskodásért. Ezt jól érzékeltetik Sofi Oksanen regényei.

  • endre:
    Persze hogy nem !
    Nade azért MÉGSEM gyujtottak fel egész falvakat , csak úgy,a ” rend kedvéért ” , továbbá az erőszakolások egyéni kezdeményezések voltak , nem pedig napiparancsban kiadott normális eljárás a helyiekkel szemben.
    ÉS főleg nem miliószám kegyetlenkedtek és nem százezer-szám gyilkoltak polgári személyeket. Szerintem egyáltalán nem gyilkoltak. Legalábbis nem hallottam olyasmiról soha eddig.

  • Elküldjük az embereket gyilkolni, azután csodálkozunk, hogy kegyetlen gyilkos lesz?