A Fidesszel nincs párbeszéd — Szigetvári Viktor miatt kisétált a fajgyűlölő Németh Szilárd a stúdióból

2016 május 13 6:58 du.67 hozzászólás

Szigetvári Viktort a KMH hasábjairól is ismerhetik olvasóink. Péntek este leült vitázni Németh Szilárd fideszes országgyűlási képviselővel, a rezsimpárt alelnökével az ATV stúdiójában, ahol a menekültválság és az Orbán rezsim elképesztően cinikus, erkölcsileg és jogilag pongyola „betelepítési kvótáról” szóló népszavazása volt a beszélgetés fő témája. Olyan döbbenetes félremagyarázást és uszítást végzett a Fidesz képviselője a menekültek és a nyugat ellen az ellenzéki televízió vitaműsorában, hogy Szigetvári Viktor láthatóan  – el nem ítélhető módon – nem bírta tovább a kormánypárti politikus szövegét. Németh Szilárd ugyanis azt állította, hogy a menekültek 85 százaléka férfiakból áll, akik „lerohanták Magyarországot,” óriási terrorveszélyt jelentenek Magyarország és Európa számára, valamint azt is leszögezte, hogy „a magyarok” egyetlen egy menekültet sem óhajtanak látni Magyarországon. A pontosság kedvéért azt mondta, hogy a magyarok nem akarnak menekültekkel együtt élni. Aztán azzal riasztotta a nézőket, hogy a végén még Budapesten is olyan erőszakolási hullám lehet, mint amilyen Kölnben volt. Szigetvári viszont elmondta, hogy az eddigi terrorcselekményeket döntőrészben európai állampolgárok, másodgenerációs fiatalok követték el és nem a terrorizmus ellen menekülő emberek.

Leírhatatlanul szégyenteljes, hogy Magyarország – egy ország amely 60 évvel ezelőtt elárasztotta Ausztriát, aztán az egész nyugati világot 200 ezer menekül el, mely menekülthullámnak édesapám is része volt – most olyan vezető politikusokat termelt ki, akik szemrebbenés nélkül hergelik a magyar társadalmat a más és bajbajutott népcsoportok ellen.

Szigetvári Viktor vs. Németh Szilárd

Szigetvári Viktor vs. Németh Szilárd

Az esetet az tetézte, hogy a G. Fodor Gábor fideszes tanácsadó velejéig romlott 888.hu című lapja – mely lapban Lovas István ment neki a KMH testvérlapjának a hétenantiszemitizmussal vádolta Szigetvári Viktort és szerintük pont azért sétált ki Németh Szilárd, mert már nem bírta az Együtt-elnök zsidózását. Az az olvasó, aki csak a 888.hu, illetve a Habony-féle médiabirodalom hasábjaiból értesül, talán el is hiszi, hogy Szigetvári Viktor zsidózott. Az a szomorú, hogy ez még jó sokak számára a Fidesz körül valószínű titokban tetszene is.

Csakhogy szó sincs zsidózásról. Amiután Németh összehordott egy tonnányi összeesküvési elméletet  a menekültek ellen és gyűlöletet szított a reménytelenség elől menekülő nők, gyerekek is férfiak ellen – Szigetvári Viktor arra utalt, hogy most már csak a zsidózás és a vad, antiszemita konspiratív elméletek hiányoznak.

„Mindent bevetnek ( a népszavazás ellen). Az előre tolt hazai politikusaikat…”–mondta Németh, aztán félbe szakította Szigetvári.

„Mondja csak nyugodtan: a terroristákat”–vágta vissza Szigetvári.

„Az előre tolt hazai gazdasági érdekeltségeiket…”-folytatta Németh.

„És a zsidókat is biztos, képviselő úr, ugye?”–válaszolt Szigetvári.

Ekkor mélyen sértve (de inkább csak ripacskodva) „kikérte magának” ezt a megjegyzést Németh, aztán kisétált a stúdióból.

Szóval szögezzük le:

  • Németh Szilárd kódoltan zsidózott élő műsoridőben. Talán nem volt a szándékában ezt tenni, de már annyira természetesen jön ez a Fidesz politikai operatívjainak, mint hideg víz a csapból.
  •  Németh Szilárd rasszista, mélyen fajgyűlölő nézeteket vallott élő műsoridőben. Ergo: Németh Szilárd fajgyűlölő. Zsidózni Magyarországon általában már csak burkoltan illik, mert a nyilt nácizmus még a Fideszben sem szalonképes. Ezért lett olyan népszerű az utóbbi időben a sorosozás is. Más népcsoportokat viszont teljesen nyiltan lehet terroristázni és kollektíve mindennek lehordani.

Németh Szilárd azt követelte, hogy Szigetvári vonja vissza vádját. Szerencsére, az Együtt elnöke ilyet nem tett. Az álszent és züllött néphülyítést több tucatnyi csatornán és hullámhosszon, kihívó nélkül folytatja a Fidesz. Az ATV stúdiójában mégsem kéne engedni.

67 hozzászólás

  • Kedves Ádám!
    Ellenzéki az ATV? Én úgy gondolom, álellenzéki, hamis, leeresztő szelep – engedéllyel. Tulajdonosa – egyházának (üzletének) elismerése miatt – bizonyos mértékig ellenkezhet, mértékkel. Orbán nagyon érzi ezt a politikát.
    „Lovas István ment neki a KMH testvérlapjában a héten – antiszemitizmussal vádolta Szigetvári Viktort”
    A KMH testvérlapja a három nyolcas? Ráadásul kattinthatóvá téve, így kétszer is akaratlan erre a szennylapra jutottam!

  • Christopher Adam

    Kedves Aptyuka,

    ami a KMH testvérlapját illeti: véletlenül „testvérlapjában” írtam „testvérlapjának” helyett. A Hungarian Free Press-nek, a KMH testvérlapjának mentek neki a 888.hu-ban.

  • Chistopher Adam !

    Végig hallgattam én is a fenti videót!
    Én nem értek egyet azzal,hogy a Németh úr zsidózott volna!
    Reálisan nézve az zajlott ,hogy a Szigetvári úr a közbeszólásával provokálta Őt.Mindenáron az a cél,hogy rá lehessen kenni a másik félre ,a magyarokra, a nem balliberálisokra,hogy „zsidóznak” és ezt lehessen szajkózni éveken keresztül–no persze nem a balliberális oldalt mert ők nem tesznek ilyet.
    Mindenáron hibára akarják kényszeríteni a másik félt,mert ők zsidózók,nácik ,fasiszták—mint ahogy itt sokszor elhangzik.Ez így gyalázatos dolog!
    Tévedés azt hinni,hogy én a fideszt védem. Én a magyarok mellet szólok.Ez a magyar nép folyamatos gyalázása nem vezet sehova!
    Gondolja valaki,hogy a mai fiatalságot érdekli az,hogy a magyarokat böcsmérlik? Pont az ellenkezőjét váltják ki ! Azokkal fordulnak szembe akik ezeket teszik.Ez is okozza , hogy a szélsőségek felé sodródik a fiatalság. Gondolja valaki , hogy a mai,az ötven évvel későbbiek,a száz évvel ,millió évvel későbbi magyarokat érdekli majd ez a fajta állandó szapulás,vétkes nemzetnek való tekintés?
    Ezen a fajta hozzáálláson változtatni kellene.Mert ez nem vezet sehova.Ha olvasta Angela Merkel is megmondta a hazaiaknak,hogy belső szövetségeseiket nem kell erősen szapulni,kritizálni,mert az nem tesz jót az együttműködésnek.Hát ezt kellene tenni ebben a vonatkozásban is.Bár ha a mindenáron való ” legyőzés,sárba taposás,a másik fél lejáratása” a cél –akkor ez nem fog megvalósulni.
    Lassan már kezdem úgy látni,hogy rasszizmust követnek el a magyarokkal szemben!
    1956-t meg összemosni a mai fejleményekkel ez kész őrület.
    Mi itthon úgy érezzük azt akarják a külföldi hangadók,hogy mi is olyan kevert népek legyünk,mint nyugat Európa és akkor már ugyan azokat fogjuk vallani mint ők mert akkor itt is sok náció lesz.Ez egy kicsit olyan mint a kádár rendszerben a munkás öltönybe bujtatni mindenkit-hogy „egyformák” legyünk,”együvé” tartozónak lássuk magunkat.Vagy mint Kínában a mindenki által-korábban-hordott jellegzetes „egyszerű” öltözet,mely a néphez közelinek akarta tenni a politikusokat.
    Ez egyébként -Magyarországra települő külföldiek-zajlik a mostani migrációs helyzettől függetlenül.Számos-számtalan arab ,afrikai orvos van az országban,akik itt tanultak és itt maradtak,és egyéb területeken is igaz ez.Sőt! ha hiszik ha nem : nagyon sok nyugat Európai települ be .
    Tudom,hogy itt a két politikai nézet közötti vita zajlik,de azért mert a balliberálisok elvesztették Magyarországon a választást,azért nem kellene állandóan a magyarokat lejáratni-aki azt hiszi hogy csak a másik politikai oldalról mondja el a véleményét -az nagy tévedés.Egy idő után ez a fajta megkülönböztetés már nem érzékelhető.Egyszerűen csak magyarokról szól a dolog a hozzászólásokban,már csak ez jön le ,ez érzékelődik.
    Látom azt is hogy ez a Szigetvári Úr itt nagy nyilvánosságnak örvend:Kíváncsi leszek,hogy a legközelebbi választásokon vajon hatalmas párttá fog alakulni? Netán még az mszp-t is túlnövi?
    Gondolom,hogy véleményem miatt zsebből „lenáciznak”,”lenyilasoznak”,meg egyéb jelzőket fognak írni.Azoknak csak azt mondom: nagyon sok „nyilas” belépett az mszp (balliberális)elődpártjába annak idején.Úgyhogy van hol keresni őket és a megmaradt,beépült nézeteiket.
    Tudja Christopher az észak Afrikai eseményeket nem a magyarok okozták!Akik pedig tették : nemzetbiztonsági okokra hivatkozva egyetlen menekültet sem fogadnak be!A menekült áradat pedig Európára zúdult. Az afganisztáni helyzetet sem mi okoztuk,az irakit sem!Ha pedig valakik „kiválogatott” menekülteket fogad be -az sem különb mint a magyar álláspont.
    Tévednek a világ vezető hatalmai,ha azt hiszik sokáig mehet az hogy pl.Afrikát is csak nyersanyagforrásnak tekintik,ott is rájönnek az emberek,hogy elvesznek előlük mindent és ezért élnek sokan olyan nyomorúságban.Majd egyszer ők is megindulnak és nem véletlenül nyugat Európába.Tudja?! Az amerikai kontinens _a Föld szempontjából nézve-évente 8 cm-t közeledik Európához,Afrikához.Egyszer csak azt veszik észre-ezek a problémák utolérték őket!Persze nem emberi léptékkel nézve.De ugye elképzelhetetlen volt korábban,hogy Amerikában ne „fehér” bőrű elnök legyen.Ugye Londonban is nem őslakó lett a polgármester.E felé halad Európa is.Ez rasszizmus ? Nem gondolom.Csak tényeket írtam le.
    Bár igaza van egyébként! Ez az oldal az Öné! Azt Ír amit akar ,meg azt enged be -véleményként amit akar.Azt tisztelem egyébként,hogy nem nagyon szokta kihúzni az ellenkező véleményeket-bár ezt sokan kérték :miért engedik ezt?szavakkal.A véleményeket csak így lehet ütköztetni.Bár a magukat „balliberális”-nak valló „nácizását”,”nyílasozását” nem lenne célszerű ennyire engedni.
    Köszönöm tisztelettel ha elolvasta véleményem!
    Üdvölettel.

  • Köszönöm Kedves Ádám! Így már értem.

    Tisztelt Tóth Péter!
    Részemről nem kap figyelmet Szigetvári. Sőt. Kettőjük miatt (Kerék-Bárczy Szabolcs a másik) lapozok – olvasás előtt – egy cikk aljára, mivel e két kerékkötő kavarására nincs szükségem.
    Szigetvári nálam (is) csak takonyevő.

  • Akkor hogyan is van ? Németh Szilárd tehát „zsidózott” (noha ki nem ejtette a „zsidó” szót!), mig Szigetvári úr csak „kódolt”, noha a „zsidó” szóval provokált…

  • Parács Péter Pál

    Magyarország!

    Először azon kellene elgondolni, hogy „Ki” is az a Magyarország. „PAFF a bűvös sárkány, három ország tengerpartján”?? Valaki, valakik nagyon elrontották. Játszottunk a politikával. „Hinta-palinta”. Trianontól kezdve az 1947-ben Moszkvában megerősített „újra felosztás” politikusainknak „köszönhető”. Minden háború elítélendő és ráadásul a vesztesek csatlósai voltunk, majd a győztesekhez csatlakoztunk. Ez legalább olyan hinta-politika, mint a rendszerváltás után híresztelt demokrácia, szólásszabadság. Egyik fülemen be, a másikon ki. /”Körhinta”?/ Parlamentben a politikusaink egymást „ócsárolják” egymás szavait kifordítva.A szójáték nem igazán korrekt politika, nem az ország érdekeit, hanem párthatalmi törekvéseket motiválja. /”Győzni akarunk”/
    Mi Magyarok, miután országhatárainkat beszűkítették és többen a határon túl rekedtek stb., legalább most álljunk már talpra önállóságunkba is.

    Szigetvári és Németh Úr témájához fentiek közvetetten is kapcsolódnak, de konkrétan következő az álláspontom:

    I./ Háborús helyzetben -„legyen” az polgárháború is- a FÉRFIAKNAK a HAZÁJUKBAN VAN a HELYE. Ott kellene maradni, nem pedig menekülni, ott hagyni szülőföldünket, apáinkat, anyáinkat, családunkat, barátainkat stb.
    Az állpolgári kötelezettségen, elhivatottságon felül ezt nevezik hazaszeretetnek és emberi méltóságnak.
    A Magyar Alkotmányban is példaszerűen rögzítésre került, hogy a férfiaknak igenis „be kell vonulniuk” a Haza védelmében.
    * EZÉRT SEM ÉRTEM MEG A MIGRÁNSOKT *

    A történelmi múltunkhoz is vonatkoztathatóan Magyarországon Tizenhárom Nemzetiségi Önkormányzat van, sőt Magyarország a határon túl rekedt vagy élő Magyarokat is támogatja. Akkor most kiben merülhet fel az a kérdés, hogy Magyarország elhatárolja magát a nemzetiségektől.

    KI ÉS KIK ILLETVE MILYEN CÉLBÓL KÍVÁNNAK MÉG TÖBBET A „CSONKA MAGYARORSZÁGTÓL”???!!!! Részemről ez felháborító.
    Inkább az 1947.évi XVII. törvénnyel kellene foglalkozni.
    – Szovjetunió, mint egyik meghatározó nagyhatalmi „aláíró” már nem létezik. A II. világháború eseményeit tekintve pedig a területek „elosztása” már Berlinben paktumba került. Logikusan következtetve is a győztes „szótöbbségével”.
    Az említett törvény tehát igencsak kifogásolható pl. Kárpátalja „elcsatolása” tekintetében. Másrészt hogyan írhatták alá, amikor történelmi tények szerint Sztálin és Hitler lepaktáltak egymással, sőt együttesen vettek részt Lengyelországgal szemben. Sztálin náci „beütésű” és „szövetséges” volt?? Akkor az aláírás….???!!

    ELFELEJTETTÜK AZ OROSZ TAKTIKÁT, AZ OROSZ NEMZETISÉGŰEK /ajkúak/ ÁTTELEPÍTÉSÉT A SZOVJETUNIÓ TAGÁLLAMAIBA. ÉS MOST milyen indokokkal „szállta” meg a Krimet és Kelet Ukrajnában „támogatja” a harcokat? Mit leplez ezzel amikor valahol testvér nemzetiségek, sőt a Kijevrus történetét tanulmányozva igen érdekes a szitu.

    A migránsok hogyan tudnának beilleszkedni, ki tudná és ki „meri” felvállalni előzőek értelmében is?

    Tisztelt Szigetvári Úr!

    Elnézését kérem a bennem felmerülő kérdésért!
    – Úgy tűnik számomra, hogy a pártok különböző álláspontot képviselnek. Ez természetes lenne, ha a „vezető” párttal diplomatikus módon egyeztetnének. Véleményeltérésüket kézzelfogható konkrétumokkal, „egyszerű” emberek által is érthetően, nem „politikai nyelven” támasztanák alá, melyet esetleg az újságírók is másként értelmezhetnék.
    – Ezt Alkotmányunk is elkívánja! Másrészt a szavaiból következtetve a pártok különböző módon értelmezik, értelmeztethetik az Alkotmányt, sőt annak érdekében módosítgathatják is? Jelen esetben a Haza védelmét, önállóságát említeném.
    Azon túlmenően, hogy „strucc” politika azon reakció, hogy státuszomnál fogva saját elképzeléseimet akarom érvényesíteni nem biztos, hogy az ország és polgárai számára ez „hasznos”.

    II./ A Magyarok pedig nem menekültek voltak 60 évre visszatekintve sem, hanem jobb élet reményében mentek pl. Ausztriába. /Vicces politikus lehet felhozná a Labanc témát is/
    Miért beszélünk azonban a múltról, amikor a jelenben is Magyarok százezrei „hagyják el az országot minimum háromszoros fizetésért kiszolgáltatva magukat?

    Tisztelt Szigetvári Úr Tisztelt Németh Úr!

    A hozzászólásokat tekintve úgy látom nem vagyok egyedül.
    Attól függetlenül, hogy a téma közérdekű és választott pozíciójukból adódóan is fontos lenne számunkra az Önök véleménye, megoldható lenne-e „összefoglaló” válasz-hozzászólás.

    Köszönettel

    Parács Péter Pál

    Szolnok

    E-mail: [email protected]
    [email protected]

  • Hamar Szigetvarinal tartunk, akkor ez a legelterjettebb video rola. No comment.

  • A tudósok megfigyeltek egyszer egy szigetvári hencsert, amelyik tizenöt éven át csúszott a sötétben mindig ugyanazon az úton, s minden alkalommal úgy beleesett egy gödörbe, hogy kitörte a lábát, farkát és a nyakát – a tizenhatodik évben azután egyszer csak elkezdte a gödröt kikerülni; igaz, hogy a gödröt épp ebben az évben temették be, de a szigetvári hencser mindenesetre kiáltó jelét adta tanulékonyságának.”

  • Az előző megírt levelem véletlenül eltünt..
    Szigetvári V.egy jellemtelen,provokáló,hazaáruló szélsőbaloldali
    alak,aki még a baloldalon is egy nagy senki,amit a pártja %-a is mutat!
    valótlanságot állít,ugyanis se a kormány,se a Fidesz nem zsidógyűlölő,elismeri,támogatja a Zsidó egyházat(mint a többit is)jó kapcsolatot ápol a főrabbival,vezetőkkel,megemlékezik a holokauszt áldozatairól,koszorúz,és nem mellékesen több zsidó
    származású vezető(államtitkár,képviselő stb)tagja van

  • Jól tette Németh Szilárd kiment onnan. az egyetlen normalis reakció a zsidózásra ez volt. Felháborító, hogy a baloldal ilyen rasszista.

  • Egyébként aki a hazáját illetve annak törvényes kormányát képes
    feljelenteni egy olyan ügyben, amivel a magyaroknak,az országnak
    ártani próbál az nagyon aljas cselekedet….(még finoman fejeztem ki magam)!!!!!!

  • akarki!
    Jó kép egy jellemtelen,senki bunkóról…..
    Csak ezen a fórumon vár rá „nagy” jövő,szerencsére!

  • tropa, sajnos két politikai kaméleon hazudozó, lényegkerülő magatartását látjuk, a „politikai korrektség” béklyója így húzza a mélybe az akár tisztességes szándékot is.

  • Bizony Tropa!
    Sokan tudják,hogy hány baloldali zsidózik…és még nekik van képük az ártatlan keresztényeket nácizni,a tisztességes baloldaliak is megvetik őket,meg az is igaz,hogy több baloldali
    zsidónak semmi köze a valláshoz,hithez,mint a valóban szélsőséges,náci,fasiszta elemeknek a keresztény valláshoz!
    abban,hogy valaki jellemtelen,hazug ,becstelen a gének,
    a neveltetés,a befolyásolhatóság, érdekek és környezet……
    a felelős!!!!

  • OIM*:
    Mocskolódásodra csak ennyit mondhatok:
    Te meg egy RIBI* vagy.

    *RIBI = Redukálódott Intelligenciájú Buta Ismeretlen
    *OIM = Oldal Idióta Macája

  • adam-ka !
    akarmilyen tortenelmit vegeztel , gyorsan ad vissza a parjaidat., mert – t.i. LATTAM ES HALLOTTAM a „atv” adasat az illeto holgy moderalasaban ami nem volt semmi! ha te is ilyen hitvany senki vagy mint a szigetvary akkor sajnos vege a MAGYAR NEMZEDEKNEK ! hogy TUD MAGYAR VAGYOK a jo oreg NAGYAPAM / EDESANYAM RESZEROL/ a KET VILAG HABORUT MAGYAR KATONAKENT HARCOLTA VEGIG,de nem ez a fontos -erdelyben elek mint magyar anyanyelvu de sajnalom a magyartestvereimet hogy ilyen patkanyok meg elnek ezen a golyobison! te bizonyosan nem lattad a musort, ezert tanacsolom legy figyelmesebb a jovoben. Ha netan talalkoznank valaha is akkor bizony megneznelek magamnak.

  • Christopher Adam

    tony-66,

    nem hiszem, hogy túlságosan hazafias dolog más embereket lepatkányozni. Az én apai nagyapám is harcolt az I. világháborúban. A II. világháborúban erre már nem volt „lehetősége”… Dachauban. De ez a kis családi kitérő tulajdonképpen lényegtelen…

  • Szigetvári KO-val győzött! Nem tudom, mit mondanak a birkózásban.

    Tipikus fideszes-finkelstein fogás: vetítsd ki a másikra a saját sötét belső világodat! Németh Sziszinek volt képe azzal vádolni Szigetvárit, amit ő maga mondott. Felháborító, hogy fideszék a hazai ellenzéket a migránsok előfutárának, az ország ellenségének, idegen hatalmak fizetett ügynökének tudják csak elképzelni.

    Végre valaki a szemükbe mondta, csak így tovább!

    A fő fideszeseket amúgy én is katolikus ügynököknek tartom, de ennek semmi köze a fidesz által képviselt értékekhez (konzervativizmus).

  • agyhalottakkal nincs miről tárgyalni,egyoldalú a dolog…..az,hogy mesterséges kómában tartják őket,az meg embertelen és felesleges,van aki már sosem lesz képes normálisan gondolkozni,értelmesen beszélni…le kell kapcsolni a készüléket,mindenkinek így jobb!

  • Kedves Tóth Péter!

    Hát rém kellemetlen:a provokáció sem sikerült(jobb híján….)bár nagyon igyekezett a „tehetséges ifjú hazafi”……Ő még Gyurcsánynál is bizakodóbb(aki azt képzeli,hogy itthon még miniszterelnök lehet…..)hát klinikai eset mindkettő…..!

  • hazai lámpa!
    Szigetvári ugyan hol győzött?az ATV stúdióban ugye nem? és mikorra tervezi a jövőben?…..
    Na ezek csak költői kérdések voltak,nem várok választ,mert ugye nincs is rá……illetve igen:sehol!

  • tony-66!
    Teljesen igaza van,ezen a fórumon teljesen valótlan,hiteltelen cikkek jelennek meg,de vigyázzon mit ír,mert itt csak a fórum elvakult és modortalan,primitív hívei sértegethetnek….moderálás nélkül!! (olyanokat,akik nem szolgáltak rá,vagy történetesen más véleményük van különösen a tények ismeretében,ők viszont nagyon érzékeny
    lelkületűek) A jogos kritikát különösen nem bírják,már az is
    felér egy sértegetéssel……

  • Marcsi
    2016 május 14
    6:02 du.

    Márpedig ebben a szituban Szigetvári győzött szerintem.

    Németh Szilárd kvázi a külföldi háttérhatalmak emberének nevezte Szigetvárit és az ellenzéket. Én már régen elküldtem volna a francba ezért, épp ideje volt, hogy valaki végre megmondta neki a magáét!

    A pofa leszakad, hogy ha valaki Magyarországon a kormányt kritizálja, akkor az csak idegen hatalmak ügynöke lehet! Megjegyezném, hogy biztos van ilyen is, ahogy Orbánnak is vannak külföldi támogatói. Azt is utálom, mikor az Amerikai Népszava a fidesz minden lépését azzal veri le, hogy a Vatikán ügynökei, és ezért csak szart csinálhatnak.

  • tóth péter
    2016 május 13
    10:40 du.

    Nem csak az afrikai földrabláson kéne ám siránkozni, hanem a magyarországin is! Itt is fölvásárolják ezerszámra a hektárokat, és nem tudjuk kicsodák! Pedig fidesz kormány van, amelyik azzal került hatalomba, hogy a magyar föld nem eladó! Ma csak az nem vesz itt földet, aki nem EU-s állampolgár!

    A nemzeti önostorozástól már nekem is elegem van, hogy „a magyarok ilyenek meg amolyanok”. Hozzátenném, hogy a nemzeti öntömjénezés legalább ilyen visszataszító. Végülis a nemzeti megosztottság a legrosszabb, hogy szinte polgárháborús viszonyok közt élünk évek óta. Az egyik oldal a háttérhatalmakat ostorozza állandóan, a másik oldalon mindenkit elmaradott hülyének tartanak, aki nem ők, pl. aki nem hirdeti a melegházasságot, és érdeklődik a magyar történelem, hagyományok iránt.

    Azokat az állampolgárokat nem értem, akik még hisznek, bíznak ezekben.

  • hazai lámpa !

    Mély aggodalommal, látom pötyögésedet, a hazai polgárháborús állapotokról, és nemzeti megosztottságról… Feltehetően, a háttérhatalmak,és a földvásárlás szakértője vagy, és a melegházasság is bizsergetően érdekel… Gondolom, hogy igénytelen soraidból áradó sötétség, és pinceszag, nem öntömjénezés, hanem valami haladó eszméken alapuló hevület a minden napi 24 óráig kínzó diktatúra elleni harcosság…-Minek olvasgatod, a trógersajtó röhejes felületeit, mikor talán nem is érted…? – Pedig jót akarnak, mint egy kis lámpás, egy kis fényt a felháborodott buksidba, hogy aki a billentyűket zaklatja, nem biztos hogy mond valamit…

  • laszlo:
    Én meg érdeklődve figyelem mekkora egy istenverte náci vagy te is itten

  • Lámpa kollegina:
    Lehet hogy ebből a Szigetváriból még a végén lesz „rézgálic”?
    Bár Bartuslaci nagyon negatív véleménnyel van róla , de ahogy Gyurcsányferi a visszályára változott , ugyanúgy lehetnek más irányú változások is.
    Nem találod igy ?

  • hazai lámpa!

    Szigetvári nagyon bunkó és provokatív volt(csak szeretett volna győzni..)Németh Sz. érdekcsoportokról beszélt,(egy szóval sem zsidózott)amelyek itthon és kint is vannak vallási hovatartozástól függetlenül politikai,üzleti indítékkal!Így igaz!
    Németh Sz,jogosan állt fel ilyen jellemtelen provokáció után,ami
    minden oldalról gusztustalan volt.
    Szigetvárinak és a baloldali kisebbségnek ez a baja,tisztességes
    harc,érvek helyett gyanúsít,hazudozik,na ezért vannak ezen szinten!Mindez nem pártszimpátia hanem sajnos az igazság!

  • ja az meg,hogy sajnos valóban vannak olyan érdekcsoportok,akik
    a zsidó származásúakhoz kötődnek ezt Szigetvári pontosan tudja,nem véletlenül provokált,igaz és sajnálatos,de vannak
    mások is akik megérik a pénzüket , történetesen nem jött be neki a dolog!

  • hazai lámpa!

    Ez pont olyan eset,mintha egy kocsmában egy kisebbségi érzéssel
    rendelkező cigány ittasan, ok nélkül beleköt valakibe,mert ki akar törni,verekedni akar,megmutatni,hogy erős… és megkérdezi „na mi van,szidtad az anyámat?”
    Hirtelen ez jutott eszembe,persze csak példaként…,minden előítélet nélkül!

  • OIM*: Ha lehet akkor KUS*

    *KUS = Kevesebb Undorító Sületlenséget
    *OIM = Oldal Idióta Macája

  • Akarki aki itt csak egy akárki:
    TE most fested magadat?
    Úgy csinálsz mintha te még sohasem túrtad volna az orrodat.
    Hát persze hogy túrtad már az orrodat !
    Nem ez a kérdés, hanem az a kérdés hogy meg is eszed e ?

  • na geyza lenullázva….túrja tovább…és főleg nyilvánosan,rajta már senki nem döbbenne meg,meg ugye más esetleg értelmes dolog a cikkel kapcsolatban nem jutott eszébe….nem is vártam!
    A többieknek írom:valószínűleg az a helyzet,hogy a Fidesz nem kíván tárgyalni
    az ilyen Szigetvári Viktorokkal és nem fordítva,ha ezen még nem is
    nevetnék azon már igen,hogy akkora „önbizalma” van,hogy még az 5%-os …Gyurcsányon is túltesz,aki ismét miniszterelnök akar lenni,akárcsak ő…..a 2 %-kal,na ezt nem érdemes kommentálni….

  • Marcsi !
    Megértéssel, vetted, Geyzáról a „méltatásomat”… Sajnos neki nem válaszolhatok, mivel kiblogolta magát az erre érdemes klaviatúra társaságból… Félek vissza élnék, szellemi fölényemmel, azzal, aki lenácizott, [mert csak ennyire képes] úgy hogy nem is ismeri „von haus” pedigrémet! Marcsi !
    – Neked, szurkolok, az ilyen tányérsapkás kártevők elleni kiállásodban, ne veszíts, hitedből, és lendületedből…

  • Akkor már a túrkászás is olyan lesz mint a melegházasság,el kell fogadni,sőt harcolni kell érte,hogy mindenki túrkászhasson,azt meg aki nem eszi meg azt meg majd büntetni kell,majd ki kell rekeszteni,mert nem olyan mint a túrkászó? Ez liberális gondolkodás. Vagy nem ???
    Hajrá dicsőítsük a túrkászót!
    Nagyon nagytiszteleti üdvözlettel.

  • Nézzük a zsidó Schiffer András véleményét, ami szerintem nagyon rendben van:
    „Attól, mert valaki bunkó és rágalmaz, még nem antiszemita. Attól, mert valaki egy demagóg beszélőgép, még nem antiszemita. Ha pedig leantiszemitázunk valakit csak azért, mert egy geopolitikai sakkjátszma leágazásait Magyarországon is felfedezni véli, éppenséggel -és szándékunkkal szöges ellentétben- az antiszemiták érvelését segítjük.”

  • Köszönöm a kulturált emberek megértését,akik értik a „lényeget”!
    Szerencsére nem az PÖCS(primitív,öntelt,csökkent agyú)
    Mr.PÖCS de Orrtúró nevű balliberális értelmiségiek….írják a protokollt!(lehet,hogy a felmenője Mongóliában volt kultúrattasé?)

  • charlie!

    Schiffer András a kevés kulturált politikusok egyike,persze
    vannak többen is (pld.Hiller István…stb),de ezen az oldalon
    nem az ő stílusukat csípik,hanem többnyire Gyurcsányét,aki
    szellemesen bevallotta,hogy „elkúrtuk”(nem elszúrtuk….)az utóbbit, ugyanis a többség nem értette volna meg……Ez van!

  • Egyébként ne lepődjön meg senki ha esetleg a társasági büfizésről,szellentésről jelenik meg ezen az oldalon tudományos értekezés!
    Mivel keresztény családból származom és volt gyerekszobám,mint a zsidó származásúak többségének is,nem vagyok járatos a lecsúszott
    állibsi elfajzott kisebbség (szégyeneik!)illemszabályaiban!

  • Ez a ket kaucsukgerincu karrierista csak antiszemitizmus gerjesztesben tudna egymassal felvenni a versenyt, kar hogy a boxolo ott hagyta a ringet, mert akkor meg sport elmenye is lehetett volna a nagyerdemunek!

  • FIDESZ-JOBBIK EGYET AKAR

  • Egyenesben láttam az adást; Szigetváry karakán, és frappáns volt.
    Nem antiszemita, ezt épp a Fid SS próbálta felé fordítani.

    Egyébként aki még eztán Németh Szilárdot más szerepben óhajtaná megtekinteni, hát az tekintse meg a Dr.Bubó-ban a CSőrmester nevű főszereplő 1:1-ben ez az ábrázat, sőt még a test is. Érdemes…!

  • Az „érdekcsoportok” kifejezés, az éppen Orbanini száján gyütt ki legutóbbi nyilvános, március 15-e alkalmából elmondott „ünnepi” beszéd alkalmából, méghozzá úgy, hogy „Soros és érdekcsoportja”. Sőt, mielőtt kimondta volna, még azt is előrevetettte, hogy lehet, hogy ezért most engem sokan meg fognak szólni. Mi ez, ha nem az ? Ha ez nem zsidózás?
    Na ! Hát Szigetvári erre célzott. – Telitalálat volt. Németh reakciója is ezt igazolta.

  • Németh Sz. ma új üggyel szerepel a sajtóban : Csepelen beszedett valami pénzeket, de sehol semmilyen befizetési bizonylat nem található , azaz mintha saját zsebben maradt volna a pénz…legalábbis az én földhöz ragadt véleményem szerint.
    Szervusztok, jó napot !

  • A Soros féle „dumába” felesleges belemagyarázni a zsidózást!
    Ez a „karakán”,erős egyéniségű üzletember pénzét felhasználva ( no persze az kérdés : tisztességesen szerezte-e? ) nagyon sok helyen a saját ill. elv társai által kívánt irányba igyekszik mozdítani a dolgokat ott ahol ez nekik nem tetszik.Más politikát akarnak rákényszeríteni az adott ország adott politikai elemeire.Nahát ez kemény : beavatkozás ! Ennek kimondása nem zsidózás ,csak az igazság kimondása.A zsidózást mindig a balliberálisok akarják rákényszeríteni a másikra ,akár provokációval,akár megnyilatkozásra késztetéssel,kényszerítéssel,”határolódjon el”-lel ,és sok sok egyéb provokációra alkalmas általuk kifejlesztett módszerekkel!
    És közben ők „nem” zsidóznak-pedig figyelmesen kell nézni mikor csinálják azt- csak ” magyaroznak ” ,mert ez jól esik nekik és ezekkel gyűlöletet akarnak és szítanak a világban a magyarok ellen .Lásd a „nagytudású” , szivaroztató,volt liberális (kommunista?)volt elnök és nem kevésszer kedves neje megnyilatkozásait a magyarokkal szemben.Persze azt tudni kell,hogy ezt nem „Amerika”mondta,hanem a balliberális amerikai pártot képviselő,volt elnök.
    Ezt a „zsidózás”-i betegséget már lehet ,hogy gyógyítják valahol,csak meg kellene keresni,sok az emberi fajból soknak el kellene oda menni.
    Nagyon tiszteleti űdvözlettel.

  • tóth péter
    Azt ugye tudod, hogy Orbán Soros pénzén, Soros erős támogatásával indult a politikusi pályán ?
    És ugye azt is tudod, hogy házassága egyházi szertartását, gyermekeinek keresztelését Iványi Gáborra végezte ?
    Nos, azóta sok víz lefolyt a Dunán, pedig egy kanál is elég lenne ahhoz, hogy ezt a két embert a Fidesz belefojtsa.
    Szervusztok, jó estét !

  • mavtelep!

    Érdekes és jó dolgokat írsz,tárgyilagosan meg kell hagyni sok igazság van benne,de ugye a Soros alapítvány előnyeit kevesebben
    élvezték(voltak páran!)mint a jelenlegi jellemtelen, politikai ér
    dekeket kiszolgáló tevékenységét…..
    Aztán szerencsétlen Orbánra már mindent mondtak…..(hogy cigány származású,ami bizonyítottan nem igaz,és pontosan a baloldal aki a romákat védi az elnyomástól.,és rasszizmussal vádolja a kormányt…röhej!)
    Az tény,hogy Orbán keresztény és úgy tudom református volt,majd a felesége miatt katolikus lett….ami ugy nem bűn?..
    meg az sem,hogy esetleg Iványi G.végezte a gyerekei keresztelését…
    EgyÉbként a Fidesznek nincs szüksége senkit belefojtani a Dunába,anélkül is vezet,akkor is ha sokan ezt nem tudják,nem
    akarják megemészteni ,mert ahhoz kellene némi ész,sikeres,de legalább elfogadható program!
    Hát ez van,2018-ig még sok víz lefolyik a Dunán….persze nagy meglepetések nem várhatók!

  • Marcsi
    Orbán áttért katolikusba ?! ?!
    Akkor talán abbahagyhatná a pápa gyalázását és fordulhatna közvetlenül a főnökéhez !
    Szervusztok, jó napot !

  • Dicső múltunkban a Soros Gy .-ről azt hittük az Isten Ő maga.Magyarországért sokat tesz. Rózsaszín felhő vette körül.Ez szerint értékeltük.De bocsásson meg a világ:ha valakiről kiderül,hogy kicsoda és mit csinál és nála mindenki csak akkor jó ha az ő szájíze szerint cselekszik-akkor már csak engedtessék meg,hogy másként értékeljük ezt az embert! még akkor is ha ösztöndíjat adott Orbánnak! Biztos én is elfogadtam volna, mert egy fiatalember mit tehetne ? örülne egy ilyen lehetőségnek!Én is elfogadtam volna ha valamikor ilyet kaptam volna.Fiatalon még nem mindenben lát tisztán az ember,ahhoz sok dolgon kell keresztül menni,ahol a szerzett tapasztalatok kialakítják az ember véleményét,formálják,csiszolják,alakítják és érett fővé jócskán 30-on túl válik.És most számon kérni egy emberen olyat amit fiatal fővel csinált amikor most már tisztán látja ki mit ér ,ki mit csinál,hogy miért nem cselekedett már akkor is ilyen fejjel , tudással ? ez így badarság.Gondoljátok végig életeteket,hogy Ti mindent a mostani tudással csináltatok 20-és 40 között—hát nemigen fogjátok azt mondani :igen.akkor ezt mástól sem várjátok el.
    Valószínű Soros látta az Orbánban rejlő lehetőségeket,ezért szerette volna már akkor a maga oldalára állítani ezt az embert , de annak volt saját sütni valója ,átlátta a helyzetet , megismerte támogatóját —és nem kért többet belőle.Aki az ország ellen tesz az nem is érdemel jobbat.Soros egy érdek ember ez irányítja életét ,ő meg irányítja a politikát a háttérből – és érdekes módon : mindenütt a baloldalt—mert ezekkel tud együtt gondolkodni,—vagy ezek tudják végrehajtani akaratát.Érdekes egy nagy tőkés —baloldali ember? Szerintem ez nem fér össze.A baloldalt,a „szegényeket”,”munkásokat”, ne akarja egy multimilliárdos képviselni,mert ezzel csak az látszik hogy kézben akarja őket tartani.Nem is érdemes többet beszélni erről az emberről-egy biztos :Nem fogja vagyonát a túlvilágra vinni Ő sem.Legfeljebb ha el nem tudta intézni.
    Szervusztok,Jó estét!

  • tóth péter 1,32

    T tóth!

    Amit itt Ön leír Orbán bohó ifjúságáról, és a felé nyújtott . s e g í t ő . k é z . m e g h a r a p á s á r ó l, abból minden normális olvasó arra a következtetésre kell, hogy jusson, hogy ennek az uborkafára mászott kiskondásnak, akkor még az államtól is támogatott(abba a kézbe is beleharapott!) káderkölyöknek minden akkori megnyilvánulását – pl. a fidSS alapítást, Nagy Imre temetési-beszédét, az Ellenzéki Kerekasztal körüli nyüzsgését, Bibó Kollégiumi hőzöngéseit, stb – csak úgy és annyira kell komolyan venni, mint egy tulajdonképpen . é r e t l e n . i f j ú . b o h ó . m e g n y i l v á n u l á s a i t , ahogy Ön joggal jellemzi ezt a látszólag csupán fiatalos hevességet…
    Igaza van, bár igaz, „juventus ventus”, ennek a mi kis fiatal „demokratánknak” már ebben a cselekménysorában az a tudatosság akkor is megbújt, ami a hatalom és a vagyon feltétlen megragadását célozta a főcsapás irányaként, amely irány tulajdonképp a napjainkra teljesedik ki…
    Megjegyzem később, ezt az egész mentalitást, így idősebb korára, már miniszterelnökként Ő Maga szégyentelen őszinteséggel egy különös jelző, a hazug „pávatánc” világában jellemezi. 🙁

  • mavtelep!

    Az lehet,hogy Orbán Soros pénzén tanult(mint sokam mások)ez eddig dicséretes….DE a napokban több dolog kiderült Soros Gyuri bácsiról,amire sem ő sem a nem véletlenül provokáló Szigetvári célzott….
    Németh Szilárd bizony ha burkoltan is de nagyon igazat mondott,ugyanis valóban vannak üzleti érdekcsoportok,sajnos a
    „merő véletlenségből a zsidó származású és természetesen Amerikában élő”Soros Györgyöt illetően, aki sajnálatosan magyar
    származású…..!
    Az egy dolog,hogy mint a napokban kiderült több offhsore cége van,volt(szegény nem volt képes adózni az egyre gyarapodó milliárdjai után…),de az már nem mellékes,hogy pusztán politikai és gazdasági érdekből a „volt”hazája ellen uszít,a kétes gazdasági és bűnöző menekülteknek „füzetecskéket” juttat el,hogyan lehet csalással európai országokba főleg a volt hazájába bejutni…..na ritka derék ember,aki jó lenne,ha az olyan érdekeltségei révén kivonulna Magyarországról,akik a jelenlegi konzervatív keresztény kormánnyal szemben vádaskodnak.
    Tudomásul kellene vennie,hogy ez nem Amerika,Kanada vagy Izrael!!
    Pech,hogy előbb utóbb minden kiderül,és nem alaptalan itthoni rágalmak,az „állítólagos”…antiszemita,fasiszta és egyéb hazug jelzőkkel ellátott kormány miatt,hanem hiteles kinti fórumok,TV
    csatornáknak köszönhetően!Többek között az is,hogy a CIA,fegyverkereskedelemmel,hírszerzéssel foglalkozó cégek is érintettek!
    A Consortium of Investigave Journalists(ICU )oknyomozó újságírói hálózat ,addig nem nyilatkozott,bár mindenről tudott,míg a FoxNews televízió nem hívta fel a figyelmet rájuk…!
    Lehet,hogy csupán véletlen,…hogy Soros is és Szigetvári is zsidó (és sajnos magyar),de remélhetőleg egyik sem fogja eldönteni az ország jövőjét(az utóbbi annyira jelentéktelen,hogy még a baloldalon sem számít…)
    Na leszerepeltek és szerencsére a kisebbségben lévő zsidókat képviselik,csak a tisztességes itthoni és kinti zsidóknak próbálnak eredménytelenül,jellemtelenül ártani!!!
    Remélem van aki megérti amit írtam,a sötéteknek meg a nácizós,fasisztázos baromságaira nem vagyok kíváncsi!!!

  • Seres Róbert

    A legnagyobb baromság lett volna ottmaradni, még akkor is ha provokativak voltak a vádak, Viktorka jobb lett volna ha először a MAZSIHISZ-nél puhatolózik, mert evvel a húzásával főleg azoknak ártott akiknek nem kellene!

  • C.Á.

    csak megjegyzem ,hogy egy másik cikkben pontosan az ellenzékiek
    patkányoznak….az elfogadható és jogos?Mire fel?
    Talán igazságosan,pártatlanul kellene moderálni…..
    Előre is köszönöm!

  • Seres Róbert

    Képzeljétek el, én hallottam már majdnem tettlegességbe fajuló nagyon heves magyarozást is, aminek érdekes módon nem lett sem büntetőjogi sem politikai következménye sem, pedig magas körökben folyt a baráti diskurzus!

  • Egyébként ilyen elfajult,képtelen helyzetben sajnos nincs remény
    párbeszédre,ahhoz egyenrangú,hiteles,kultúrált és tisztességes emberek
    kellenek….(kellenének,amit sokan értékelnének….)

  • Mennyi baromságot hordanak itt ösze kilómétereken keresztül az OIM* meg Tótpéter féle nácik …

    *OIM = Oldal Idióta Macája

  • Laszlo:
    TE ANNYIRA cizelláltan emelkedett vagy hogy kéntelen vok leborulni itteni isteni manifesztálódásod előtt, tekintve hogy szellemi képességeim meg sem közelítik a tiéidet.

    Persze tisztes távolságban csak, mert nem szeretném hogy amikor nagyot trüsszentesz, akkor beterítsél engemet fizikai taknyoddal (is).

    OIM* : Te pediglen szlopáld ennek a LASZLO.-nak a szellemi taknyát , had virágozzanak rajta szóvirágaid mint jó trágyán a mezei büdöske.

    *OIM = Oldal Idióta Macája

  • „A száj Klintoné, de a szavak, azok Soros Györgyé…”
    mondotta a Vezér a MA „soros”, péntek reggel szokásos Kossuth-rádiós igehirdetésén.
    Akkor hol nem volt igaza Szigtvári Úrnak?

  • Úgy látom a nyilas-liberális-kommunista G.elvtárs újra megszólalt.A csegevarialista kényszerképzete még nem jött elő,de pillanatok kérdése -ha addig le nem bukik a munkásőrök kezében lévő eszközök rejtegetése miatt,mert barátjával a háttérben készülnek valamire a jó múltkorában kiderült!
    Éljen OIG a negyvenes-ötvenes évek kisnyilasa,mostanra liberialistává lett.De ő sem tudja,mert egyszer kedveli őket egyszer nem,egyszer szereti a táncikálót egyszer nem,nem tudja mitévő legyen.Hát a legegyszerűbbet választja:nácsizik,liberialista módra.
    Igen azt a szellemi taknyát meg a barátotok kitúrkászta! ezzel egyetértek veled!
    Rettenetes,nagyon tiszteletes, lelkedben élő barátságos üdvözlettel.

  • Na szerintem mindenki érti és tudja is…. mi is az igazság,csak van a ki tagadja és szánalmas módon még hőbörög próbál „visszavágni”hát tök égő…nekik!
    A hazaárulásban,aljasságban is vannak fokozatok….de ugye előbb utóbb kiderül a kis jellemtelenek(Szigetvári)eddig sem számítottak,a nagyobbak(Soros..bár nincs egyedül)meg még jobban levizsgáztak,nem csak itthon, hanem kint is….remélhetőleg vannak eszközök, amikkel le lehet állítani!SOkAN BÍZUNK BENNE!!!!

  • Mellesleg, ha jól tudom, összesen egy(1) év ösztöndiíjat kapott Orbán Oxfordra, Sorostól. Valószinű volt más is, akiről nem tudunk. Akinek annyi milliója van és még mindig a magyarok érdeklik, hát dicsérendő. Viszont, én hallgattam néhány interjúját Sorosnak, és nem vagyok egészen biztos abban, hogy teljesen normális.

    Elég szomorú, ha ma is a magyarok fontos embernek tartják, van más milliomos magyar még a világon.
    DE az is igaz, hogy sok kárt is okozott a magyar imadzsnak!Image-nak.

  • Figyelő:
    Otthagyta mert a ” Nagy Álmodás ” project megkívánta a személyes jelenlétet.

    És igaza lett !

    Ha elvégzi azokat a szemesztereket, max. egy közepes ügyvéd válhatott volna belőle.

    Így meg király lett Hunniában.

  • Totkám:
    Hogy TE mennyi mindenféle szót és fogalmat tudsz egymás után elhelyezni 😀 😀

    Mintha a Google Fordítót olvasnám.

    Mutatok rá példát Karinthy F.”Műfordítás” c. pamflettjének ötletét és a TE írományodat felhasználva

    Első :Englishbe

    I see the Arrow-liberal-communist G.elvtárs again megszólalt.A csegevarialista delusion has not yet come forward, but a matter of seconds-if until then had not fail because of the assets in the workers’ guards hands hiding because her boyfriend in the background are up to something good past era revealed!
    OIG kisnyilasa Long live the forties and fifties, now liberialistává lett.De he did not know, because once again they did not like, once again táncikálót loves not, does not know what to do legyen.Hát choose the simplest: nácsizik, liberialista mode.
    Yes it kitúrkászta intellectual snot out of your friends! I agree with you!
    Terrible, very reverend soul living in a friendly greeting.

    Második: Magyariba

    Látom a Arrow-liberális-kommunista G.elvtárs ismét megszólalt.A csegevarialista téveszme még nem jött elő, de néhány másodperc lenne, ha addig nem sikerül, mert az eszközök a munkások őr kezébe rejtve, mert a barátja a a háttérben van valamire jó elmúlt korszak kiderült!
    OIG kisnyilasa Éljen a negyvenes-ötvenes évek, most liberialistává lett.De nem tudta, mert még egyszer nem tetszett, ismét táncikálót nem szereti, nem tudja, mit kell tennie legyen.Hát választani a legegyszerűbb: nácsizik, liberialista mód .
    Igen ez kitúrkászta szellemi takony ki a barátok! Egyetértek veled!
    Szörnyű, nagyon tisztelendő lélek él egy barátságos üdvözlés.

    Harmadik: Németbe

    Ich kann die Pfeil-liberal-kommunistischen sehen wieder G.elvtárs megszólalt.A csegevarialista Wahn noch nicht herausgekommen ist, aber es wäre ein paar Sekunden, es wird nicht gelingen, weil die Werkzeuge in die Hände der Wache Arbeiter versteckt, weil ihr Freund aa Hintergrund für etwas Gutes Vergangenheit Ära enthüllt!
    OIG leben kisnyilasa Lange die vierziger und fünfziger Jahren, jetzt liberialistává lett.De wusste nicht, weil sie es nicht einmal mehr mochte, wieder táncikálót nicht liebt, nicht weiß, was die einfachste zu tun legyen.Hát wählen: nácsizik, liberialista Modus.
    Ja, es kitúrkászta intellektuellen Rotz aus deinen Freunden! Ich stimme mit Ihnen!
    Schrecklich, sehr ehrwürdige Seele in einem freundlichen Gruß.

    Harmadik:ÉS ismét magyarba

    Látom a nyíl-liberális-kommunista ismét G.elvtárs megszólalt.A csegevarialista mánia még nem jött ki, de jó lenne egy pár másodpercig, hogy nem fog sikerülni, mert az eszközök rejtett a kezében az őrök dolgoznak, mert a barátja aa háttérben valami jó elmúlt korszak kiderült!
    OIG él kisnyilasa Hosszú a negyvenes-ötvenes, most liberialistává lett.De nem tudom, mert még csak nem is tetszik, táncikálót nem szeretni újra, nem tudom, mit legyen.Hát dönt, hogy nem a legegyszerűbb: nácsizik, Libéria lista módot.
    Igen, ez kitúrkászta szellemi takony ki a barátok! Egyetértek veled!
    Szörnyű, nagyon tiszteletreméltó lélek egy barátságos üdvözlés.

    Hááát…valahogy így van ez, ha valaki túl okosnak hiszi magát… 😀

  • Minden nyelven nem tudom értelmezni amit leírtál-elég nagy zagyvaságnak néz ki a szerkesztés.
    De tudod : ha szidtál,ha csúnyát mondtál nekem akkor : az rögtön visszaszáll rád-ahogy a gondolat megfogalmazódik kis fejedben.
    Nagyon üdvözleti,nagyon tiszteletes nagy tisztelettel!

  • Tony66!
    Képzeld, az én nagyapám is végigharcolta az I.Világháborút és sérülten tért haza, maj a II. Világháború . i d e j é n . gettóba csukták és ott kellett az embertelen körülményekbe belehalnia, mint egy kutyának…
    Az apámat, mint Randnóti Miklóst is (tudod Te ki az egyáltalán?) munkaszolgálatosként lőtték főbe, miután véghajszolták őt is a fél országon – a Gráci futballpályán érte utól a keretlegény lövedéke…
    A másik nagyapámat (nagymamával együtt) pedig az első szegedi „transzporttal” szállították egy Auschwitz nevű, halálgyáráról hírhedt lengyelországi helyre. Ezért arról, hogy ő mennyit harcolt az első világháborúban, mégcsak nem is tudhatom meg …
    A többi rokon hőstetteiről már nem beszélhetek, mert nekik már teljességgel csak a „mártíromság áldozati dicsősége” maradt ebből az országból, mivel így az információ lánca az életük fonalával együtt végleg megszakadt… – Na nem a harcmezőn…

  • Na röviden:a Fidesz részéről nincs párbeszéd (minek?kinek?)az ilyen idétlen,jellemtelen és hiteltelen alakokkal…Óriási különbség!

  • Érdekes,hogy nem jelent meg cikk Schiffer András LMP elnök
    lemondásáról…talán nem véletlenül!!!
    Ő a nagyon kevés baloldali értelmiségi,kulturált,és főleg
    szalonképes…emberek közé tartozott!
    belátta,hogy a baloldal szétforgácsolódott,egymást írtja jellemtelenül a hatalom megszerzése érdekében,nincs összetartó erő,cél,program.(nem is vállalt velük közösséget).. Ő nem korrupt,nincsenek kétes ügyei,múltja…és főleg nem abból akar élni!!!Elvei,elképzelései voltak ,amiket a nemrég alakult párt jó szereplése,%-ka ellenére sem tudott
    volna megvalósítani a leszerepelt,lecsúszott ,program nélküli baloldali MSZP,DK,Együtt PM stb.pártokkal….
    a jobboldallal szembeni kritikáit is fenntartva nem alkudott meg és visszatért az egyébként sokkal jobban jövedelmező ügyvédi pályára,mivel sok baloldalival szemben van képzettsége,hivatása,(nem megélhetési politikus és főleg maradt becsülete,aki nem a „származásából”,gusztustalan provokációból akar megélni mint például Szigetvári…)!
    Na ezt itthon mind a tisztességes baloldaliak,mind a jobboldal elismerte!