Szabadon garázdálkodhat a Fidesz – Hová silányítják még Orbánék ezt az országot?

2016 július 2 7:26 de.70 hozzászólás

A Fidesz Európa-ellenes néphülyítéséért súlyos árat fog fizetni Magyarország. A népszavazási kampányt a Fidesz a magyarok Európa iránti elkötelezettségének gyengítésére használja. Egy keletre sodródó, Vlagyimir Putyinnak magát kiszolgáltató Magyaroszág végleg el fog szegényedni.

Az Európai Uniónak sok hibája van. Én akkor leszek vele elégedett, ha végre lesz közös ügyészség, amely a korrupt tagállami ügyészségek feje felett el tud járni. Én akkor érzem majd jobban magaménak az EU-t, ha majd az oktatáspolitikát és a munkaerőpiaci válság kezelését akarja szoros irányítással megoldani a főterek dekoratív kövezése és korrupt oligarchák finanszírozása helyett. Számomra akkor válik felelősen viselkedővé az uniós közösség, ha a nemzetállami szinten megoldhatatlan válságokra engednek közös és jó válaszokat adni az önző tagállami vezetők.

Azért kell bojkottálni a Fidesz Európa-ellenes népszavazását, mert Orbán Viktor csak hülyíti most a népet, hogy elszakítsa lemaradó, szegényedő hazánk európai kapcsolatait.

*

Habony Árpád, Orbán Viktor tanácsadója és oligarcha, már megint lebukott: barátnőjével közösen milliós helikoptertúrán vett részt Hongkongban, amit ráadásul egy olyan ember foglalt le neki, aki érdekelt a magyar letelepedési kötvények forgalmazásában. Mi más lenne a szívességkereskedelem, ha nem ez?

Milyen kormány az, amelyik eltűri, hogy pályáztatás nélkül kiválasztott cégek milliárdos haszonra tegyenek szert a külföldiek letelepítéséből, miközben az állam folyamatosan bukik az üzleten?!

Milyen kormány az, amelyik minden tisztség nélküli embernek állandó belépőt ad a Parlamentbe, és egyetlen felelős kormánytag sem tudja megmondani, hogy milyen jogon?!

Milyen kormány az, amelyik egy miniszterelnökhöz nyilvánvalóan közel álló embert, aki akár államtitkokhoz is hozzáférhet, nem világít át?!

Milyen kormány az, amelyik egyáltalán nem találja aggályosnak, hogy ugyanez az ember állami tulajdonban lévő műkincseket vihet haza és ingyen tarthatja esküvőjét a Szépművészeti Múzeumban?!

Milyen igazságszolgáltatás az, amelyik nem vizsgálja, ha egy elítélt bűnöző terhelő vallomást tesz Rogán Antalra és Habony Árpádra, s még csak meg sem kérdezi őket senki sem, miből élnek luxuséletet?!

Milyen igazságszolgáltatás, amelyik egyetlen kérdést sem tesz fel Habony Árpádnak a jövedelméről, a luxuséletéről, az újonnan alapított médiavállalkozások hátteréről?!

Miért várják el bárkitől, hogy tiszteletben tartsák a rendet, a rendszert és a törvényeket, ha ők maguk szabadon garázdálkodhatnak és nem tartanak tiszteletben senkit és semmit sem?

Hová silányítják még Orbánék ezt az országot?

Szigetvári Viktor

Corruption / Jordan Ivey

Corruption / Jordan Ivey

70 hozzászólás

  • A >>mifélével<< kezdődő kérdőmondatokra a tökéletes válaszok
    a maffiaállam természetében keresendők,
    amelyhez Magyar Bálint ad pontos magyarázatokat
    az általa precízen és szisztematikus rendszerkritikával
    kidolgozott tudományos munkában.
    ˙

    .
    Noran Libro kiadó/2015.

  • ˙

    .
    Akkor leszek majd elégedett,
    ˙˙˙˙ nem boldog,
    ˙ha majd fény derül
    „AZ EGYSZERI JUHÁSZ,
    az aspiráns jelölt felcsúti
    p o l g á r m e s t e r,
    ˙˙˙˙VÁRADI ANDRÁS˙˙˙˙
    titokzatosan bekövetkezett
    ˙˙˙˙˙˙HALÁLÁRA˙˙˙˙˙˙
    a . s z a v a z á s t . megelőző
    e g y e t l e n naptári n a p p a l.
    ˙

    🙁

    .

  • voronyezs!

    ….éjszaka, egy kietlen mellékúton tanúk nélkül! Jelen volt egy db Juhász és egy db „gázoló” (állítólag)azonkívül a csillagos ég na meg a Jóisten, aki látta mi történt – ha látta, és nem fordított éppen hátat. Pedig néha ezt hiszem, mert máskülönben nem maradhatott volna ennyi ideig feltáratlanul ez az égbekiáltóan aljas és mocskos cselekmény!
    Ez az egész történet mennyire életszerű?

  • azért ott levédiab***on is tehetnének valamit a zemberek, gondolom én…majd megmagyarázza valaki miért nem?

  • Rodeo:
    Tesznek is !
    Rája szavaznak a FIDESZ – re.
    Me’ azok aszondják hogy akkor jobb lesz.
    A Zemeszpé meg aszongya:ha örájuk szavaznak, rosszab lesz.

    Így megy ez itt…

  • Vajon mennyire feszülhet a húr? Szerintem, ha felvonulnának ellenzékiek „Akasszuk fel Polt Pétert!” táblákkal, azt se venné észre senki már.

    És visszatérnék Szigetvári Viktorhoz a kérdéssel: Te mennyit tettél érte? Mert hogy ragaszkodnék hozzá, hogy minden ellenzéki csak önkritikát gyakorolhat, de más ellenzékit már nincs joga kritizálni! Tehát harcolj, ahogy csak tudsz!

  • tisztelthölgyeimésuraim

    Besancon !

    És az a 85 éves külföldi (!!!) gázoló, akit eddig még senki, még a Jóisten sem látott, senki sem ismer ?

    Gondoljunk csak bele, amikor az az ír gázoló követett el egy ugyancsak szörnyű cserbenhagyásos gázolást, akkor ugyanez az állam; Orbanisztán még Írországba is utánament, és diplomáciai úton hazahozatták…

    Ugyan, Váradi András – nyugodjék békében! – gyilkosával szemben is ennyire konzekvens ez az illiberális és centrális erőtér ???!

  • tisztelthölgyeimésuraim

    ÉS még csak annyit:

    Rajtunk is múlik, hogy cikkeinkben és kommentjeinkben és minden még elérhető fórumon rgadjuk meg minden alkalmat és idézzük fel az ilyen és ehhez hasonló bűncselekményeket. Gondoljunk az új olvasókra is, akiknek minden téma új…

    .

  • Kedves Viktor!

    Ezt irtad:

    „Egy keletre sodródó, Vlagyimir Putyinnak magát kiszolgáltató Magyaroszág végleg el fog szegényedni.”

    De aztan nem magyaraztad meg miert.

    Elfelejtetted azt is ecsetelni, hogy mennyit gazdagodott Magyarorszag, es foleg a nep, amiota Nyugat Europahoz lancoltak az orszagot az urak es az elvtarsak.

    Azt viszont szeretned, ha a magyar birosagoknak semmi hatalmuk nem lenne…

    Nem lehet, hogy te csak egy ocska propagandista, ures szolamokat puffogtato remenyteli populista vagy?
    Mennyit fizetnek neked azert, hogy mindenaron benn maradjon Magyarorszag ebben az elbaszott EU-ban?

  • Csak a JOBBIK tud alternatívát nyújtani az országnak !!!
    Az orbán maffia bandának mennie kell !!!!!
    26 év alatt a fidsz es a ballibencsek szétfosztották és többszörösen tönkretették hazánkat !!!!
    Duppla esély volt az egyiknek és tripla esély a másiknak !!!!
    Elég a tolvaj,csiki-csuki 26 évi maffia kormányokból !!!!
    Csak a JOBBIK !!!!
    Szebb jövőt !!!!!

  • Szeretjük PUTYINT !!!
    Szigetvári takarodjon,mert nem kérnek a Magyarok a tetü baloldaliakból és a fideszbő ,kösz elég vol a 26 évi folyamatos rablásból,fosztogatásból !!!!!
    ezek mind tönkretették az országot a JOBBIKON kívül minden répgi !!!!
    Csak a JOBBIK és VONA GÁBOR vezetésével,tud Magyarország talpra állni,mert csak nekik van élhető programjuk !!!!
    Kösz,nem kérünk az eu-nato-usa-izrael ,agresszív ,terror államokból !!!! kösz nem,nem nem és nem !!!! STOP NATO ! STOP!!!STOP,STOP!!!! Szeretjük Putyint,mert ősi Szkíta és az OROSZOK is,testvérnépe a Magyarnak ,ugyanúgy,mint az UKRÁNOK,Török,Kína,Japán,India,Irán,stb,stb,stb,
    Eztek testvér népeink !!!! testvérek ellen a Magyar nem megy szemben !!!!STOP cion politika !!! STOP NATO !!!!!

  • REGŐS JUDIT
    2016 július 5
    11:44 de.
    Bogarka! Téged honnan szalasztottak?

  • Regős Judit!

    „…..s lesték a szolgák,kell e már kötözni ” -( Arany J. Toldi.)

  • Juditka kedves !
    Sok marhaságot írtál ide !Mint aki nincs tisztában a dolgokkal ! Valószínű nagy feladatot kaptál e jobbikosból ennek hevületében írtad amit írtál.de szerintem nem tudod mi a tartalma.Csak NEM:Csak ellenkezni,csak Gabi a jó–ez nem helytálló.Ők is hatalomra akarnak kerülni mint a többiek és ők is csak a koncon akarnak osztozni,mint a többiek.Lehet „fehér” igazságokat pufogtatni,de ezek csak legjobb esetben is féligazságok!Ezen urak nem tudják mit szakajtanak a magyar nép nyakába mindazzal amit sejteni lehet belőletek.Tudod itt vannak olyanok akik múltjukat meg akarják tagadni,de a jobbikosban is meg van ez-ne feledd előzményeiket,a teljesen szélsőséges megnyilvánulásaikat,ezek mind a lelkükben maradtak,és amikor hatalomba kerültek — ezek mind elő fognak jönni.
    Na ez az a másik szélsőségesség–a baloldali,liberális szélsőségesség mellet — amiből a Magyar Nép nem kér!!!
    Hátrébb kell lépni egy kicsit,mert a csődbe taszítjátok az országot!!!
    Nagyon kedves szeretett üdvözléssel és kéréssel üdvözöllek

  • Lehet,hogy ez a viki is a jobbikos hevületében írt ilyeneket?

  • Judit, nagyon gyenge szöveget kapartál ide, valószínűleg a jobbikosok lejáratása céljából. Tanulj meg először helyesen, magyarul írni, a baloldaliakról nem mondjuk, hogy „tetűk” lennének, legfeljebb egyes vezetőikről. A testvérnépekről meg érdemes még tájékozódnod.

  • Kedves Charlie!

    Az antropologusok szerint az egesz emberisegnek egy osanyja van. A Biblia szerint is.
    Akarhogy nezzuk, ezek szerint Juditunknak igaza van ebben, mert minden nep testver nep. (Persze tudom, hogy o egy „kicsit” maskepp gondolta.)

    Nem kivanom a magyaroknak a Jobbikot, de szerintem elobb-utobb be lesznek valasztva. Nem lehet ilyen pofatlanul lopni buntetlenul.

  • @mosheakiva

    az nagyon egy hülye antropológus lehetett, és akik a bibliát össze vissza írták azok meg nem voltak benn a paradicsomban mert ők már a kiűzöttek között a setétben botorkáltak a lapos földön ahol egy 40 napos eső eláraszthatta az Ararátot igaz eszt olyanok körmicélték akik nem is láttak mást mint homokot és sivatagot meg kis dombokat ami mögé el lehetett bújkálni

    tehát hamis az egész kecmereg
    kac kac kac

    ja és mi az állításodra a bizonyíték? az, hogy a gorilla és az orángután majomszabású vagy emberszabású az egyik szőke fehérbőrrel a másik fekete fekete bőrrel… és akkor a többi majmot kihagytam pedig hát tőlük származunk bármilyen kellemetlen hír ez néhányotoknak… van aki a makimajomtól van aki a cerkóftól és a gorilla sokakat kitagadna

  • Moshe, sajnos manapság már semmiféle testvériséget nem érzékel az ember, csak az érdekek kusza kereszteződéseit.
    A testvérét önzetlenül segíti, szereti az ember, hát én országok, népek között nemigen látok erre szép példát.
    ……
    A nemzeti pártoknak a kozmopolita sajtó miatt nincs jó hírük a nagyvilágban, én mindenhol hasznosnak gondolom őket, legyenek azok dánok, japánok, zsidók vagy törökök. Ez a keveredési katyvasz rengeteg problémát fog még okozni.

  • Kedves Rodeo!

    Vagy 20 eve vettem egy Antropologia 101 nevu egyetemi tankonyvet, abban irtak, hogy az egesz emberisegnek egy osanyja volt. Genetikai vizsgalatokkal jutottak erre az eredmenyre.
    A konyv azt is irta, hogy Evanak kereszteltek el ezt az osanyat a tudosok, de fel is lett rogton hivva az olvaso figyelme, hogy „Eva” az evolucio termeke volt es nem a teremtese.

    En speciel el tudom fogadni az iranyitott evolucio elvet, ami persze igy tkp. teremtes.
    A Biblia Teremtes Tortenete kisse ellentmondasos es helytelennek tartom, bar a zsido miszticizmus mar „bebizonyitotta” azt is, hogy az a 6 nap 6 milliard evet jelent.
    Az Aryeh Kaplan egy fizikus (is) volt, ajanlanam figyelmedbe eme ingyen konyvet az internetrol:

    http://www.qabbalah.info/index_htm_files/Aryeh%20Kaplan-Sefer%20Yetzirah.pdf

    De megmondom oszinten, hogy vannak fenntartasaim ezzel is.

    Tehat koran kaczagtal.

    Mellesleg, a sivatagok nagyobbik resze nem homok, hanem kosivatag.

    Azt nem tagadnam, hogy te majmoktol szarmazol, de az en osszes osom ember volt. Mibol gondolod, hogy a gorilla kitagadna teged?

  • Kedves Charlie!

    En is ugy vagyok vele, hogy jobb messzirol szeretni bizonyos testvereinket. Ugy konnyen megy a dolog.

    Viszont az a helyzet, hogy testver mind lehet, de barat mar csak az, aki normalis.

    Ez a kutyulas mar most meghozta a „gyumolcset” itt a Nagy Nyugaton. Nem csak a terrorizmus, van itt boven elkulonules, gyulolet es/vagy bizalmatlansag. Gondolom hallottad, hogy London bekeaktivistai kulon orszagot akarnak maguknak, hogy vissza mehessenek az EU-ba. Legalabbis ez az indok most.
    Majd amikor minden orszag szetesik darabokra, meg erdekesebb lesz.

  • @mosheakiva
    (mivel a MU kikap a MC-től van kis időm) szóval az a genetikus is tévedhet, persze tudom az evolúció az schmafu, és a biblia írók honnan tudták a 6 napot ha nem voltak ott? nekem a kélgyó teccik igazán olyan jáspis és anakonda keverék lehetett és vidám kemény fickó ha már megteccett az évának is…namost azt a 6 napból deriválni 6000000000 évet az meg különösen érdekes mert a kőzettan valami 4.5 milliárdról tud és még nem ástak ki semmi öregebbet

    persze nagyon kedves gyermekmese a biblia vannak részei 18-on felülieknek sem ajánlott…

    engem nem zavar ha a gorillával hasonlítassz csak magaddal ne!!! ha lehet

    én mostanság majd Juno misszióját figyelem, hátha előkerűl Belfegor ott az 500 km-es szélviharban és metángáz örvényekből amik nagyobbak mint a Föld maga…erről ugyan a biblia nem írt semmit de úgyláccik nem volt még távcsövük és a csipkebokor lángjai nagyon füstösek voltak attól meg homályban maradtak

    a sestercius jezirák tól sem fogok olvasni… mert Carl Sagan és a mostaniak sokkal vidámabbak … a paradicsom már akkor is ilyen zamatos volt mint manapság vagy az teljesen más paradicsom volt amiből nem lehetett kecsappot főzni

    remélem jól vagy és nem ártott meg az a sok kanyar…

    szóval, ha neked volt anyád akkor mindenkinek van vagy volt

    jó édes anyukája, akit ki kellene hagynod eme emelkedettből…

    maradok az evolúció nál…meg a véletleneknél és akkor a kaporszakállú a csipkebokorból hozzám ne szóljon mert ki szoktam kapcsolni „a hangot”

    jaaa Galileo meg üdvözöl téged és a többi anyásat

    maradok a majmok mellett azok legalább csak rikoltoznak miközben meghámozzák a banánt amit emberék nem mindenike szokott

  • Kedves Rodeo!

    Ejnye-bejnye, hat nem tudod, hogy a Bibliat irok mind profetak voltak? Koztuk Moshe, aki a legnagyobb es legszerenyebb volt, ami minden bizonnyal igy lehetett, hiszen sajat magarol allitotta ezt. Es mint te is tudod, egy profeta nem hazudhat.

    A profetanak pedig maga az Isten adta a szoveget. Foleg reggelente, amikor beallt nala a sleep paralysis nevu allapot.

    A 4,5 es 6 milliard ev kozotti kulonbseg semmit sem jelent, mivel Foldunk babakoraban folyekony halmazallapotban volt. Siman feltetelezheto, hogy az elso masfel milliard evig (gaz, es/vagy) folyekony volt. Ugyanis csak a megszilardulas utan zarta be magat az ido vasfoga a kozetbe. De ettol abban a kozetben levo anyagok lehetnek akar 10 milliard evesek is.

    Ugy latszik felreertettel tobb dolgot is. Pl. semmi szandekom nem volt anyazni, csak gondoltam nem sertem meg a kepzeletbeli felmenoidet, ha mar ennyire ragaszkodsz hozzajuk.

    A Szefer Jecira nevu konyv nagyon erdekes, meg egy ateistanak is, kar hogy kapasbol lemondasz rola, de hat te vagy a fonok.
    Emlekezz mit mondott Lenin elvtars: Tanulni… stb. Azt nem mondta, hogy egyoldaluan kell tanulni.

  • @mosheakiva
    hihihi

    tehát a gázállapotú bolygóról is lesz (nemsokára a Juno segítségével némi infofofo, nem kell Mójzesre hagyatkozni hagyni prófétálkodni, igaz én azt is kutatom mit szedhetett vagy ihatott mielőtt beleprófétálta…a többiek közűl Jónás amint a szegény cethal az meg röhögött amikor a jónás szakálla csiklandozta a pociját)

    lementettem aszt snejderhan (schrőder?) yitzak már a 8. oldalon tartottam amikor felfedeztem, hogy a régi módszeremet kell alkalmazni különben én könnyedén becsukok könyveket és sohatöbbé nem nyitom ki ha az olyan, ez meg ráadásúl egy bikkfanyelv…de majd… azért ha te végigolvastad nem kellene ilyen gonosznak lenned azt a 3.5 szót ami a lényege elküldhetnéd…kaporszakálla volt árvalányhaj? és ha kaddish (meg káldeus a kecske mögűl???) szóval… most wimbledon van és holnap holnapután nagy izé amit mások focinak neveznek és lesz belőle herce hurca és tartálykocsi számra fogy a csapolt ser és az idegenek is kipróbálják a kagylovakat és a csigákat (nekem nagyon ízlik) de félig érett fehérborral jó ami habzik (a portugálok vinho verde -nek nevezik és nem édesw mint a porto-i, …)

    szóval majd valahogy lesz (ja scannelt könyvet átalakítottam nyomtatottá ebből még tréfa is lehet, mert amit a scan nem tudott megérteni (képzelj el engem ugyanabban) arra kitalált dolgokat

    szóval a gömbalakú gázföldből lett a lapos sziklás?

  • Nem kell ez a külföldi ocska propaganda ami a baloldalt szolgálja ! Én csak a politikusokról beszéltem és nem kell az idióta agymosás és köpködés .
    A baloldal a fidesszel egyben van 26 éve a színfalak mögött és ha kell mindíg összezárnak és mindent lesöpörnek a parlamentben ,ami a népet szolgálja !
    Én nem vagyok JOBBIKOS tag csak rájuk szavazok 2010 -óta de egy biztos ,hogy a régi arcokra és a baloldara biztos nem szavaznék.
    Szétrabolták az országot az ál jobboldali fidesz meg folytatta !
    Egyetlen bevándorlót ,kvótát és semmi ilyesmire nem szavaz a Magyar !!! Magyarország a Magyaroké és az is marad ,akár mennyire fáj az idegenek foga rá !!! Szebb jövőt !!!!

  • Mose Akhiva !!!
    Üdvözöllek !!!
    Engem nem érdekelnek a kritikák ,nyugodtan köpködhet aki akar,
    te viszont élesa látású vagy és ennek örülök !!!
    A Tarihi üngürüsz-t figyelmedbe ajánlom ,mert ez eredeti fordítás és a valóságról szól !
    Aki akar az maradjon egyhelyben ,úgyis megtudja nemsokára az igazat .
    Éljenek a Szkíták-Hunok-Avarok-magyarok és minden testvér nemzet !!! Szebb jövőt !!!!

  • REGŐS JUDIT
    2016 július 6
    9:08 de.
    Bogarka!
    A jobbik a fidesz gyermeke. Mint hívőnek, illene tudnod az eredetet.

  • Don Ovuz!

    Mint hívőnek…? Miben hívőnek -:)))))

  • @mosheakiva
    a zizé nevű hosszúlére eresztett könyvjelző, és széljegyzetek arról, hogy ki mikor és miért azután a vers és a többi szóval továbbra sem fogom tudni a lényeget: kaporszakállú vagy árvalányhaj?

    más nincs is benne a Kabbe Lala meg hidegen hagy még ha káldeus is a zédösannya és varázsol kecskéből Belfegor-t és békából királyfit akit azután nem szeretnek

    szóval mostmár tudod, be van csukva

  • Mit is 2500 éve a mester?
    „Három kincsemhez ragaszkodom:
    első a szeretet,
    második a mérték,
    harmadik a tartózkodás.
    Szeretek, ezért bátor vagyok,
    mérték által hatalmas vagyok,
    visszavonulok, hát vezető vagyok.
    Manapság
    szeretet nélkül merészkednek,
    mérték nélkül vezérkednek,
    tartózkodás nélkül hatalmaskodnak:
    ezért elpusztulnak.”

    „Ha pompás a palota:
    a szántóföldek begyepesülnek,
    a magtárak kiürülnek.
    Dísz-köntösben járnak,
    éles kardot hordoznak,
    étellel-itallal be nem telnek,
    fölösleges javakat halmoznak:
    rablás, dicsekvés a neve.
    Nem ez az útnak szelleme.”

  • És hogyan interpretálja ezt Benjamin Hoff?

    „eljutottunk egy másik korszakba, amelybe a Sajátságos Érdekeltségek Képviselőiből álló szégyenterhes kormányzatok rohantak, akik szemmel láthatólag hajlamosak szétdúlni demokráciánkat, tönkretenni hazánk földjét, levegőjét és vizeit, miközben a hazafiság csillagos lobogójába burkolják magukat. Az intelligens, gondolkodó cselekvőképesek már évek óta Kinn vannak a kormányból, míg az önző, tudatlan konzervatívok pedig Benn. Hát ez nem egészen az, amit az Egészséges Társadalom Útjának nevezhetnénk.
    Hogy voltaképpen miért nevezik ezeket az embereket konzervatívoknak, azt fel nem foghatjuk, hiszen mi sem áll tőlük távolabb, mint bárminek a konzerválása. Nem őrzik, nem konzerválják a természet erőforrásait. Felhasználják, amilyen gyorsan csak lehet. Nem őrzői sem az erkölcsnek, sem a családnak, annak ellenére, hogy sok álszent ennek épp az ellenkezőjével henceg – ám az efféle hencegés hamar lelepleződik, amikor azok szájából hangzik el, akik a vagyonukat minden erkölcsi értéket csúffá tevő gazdasági vállalkozásokból harácsolják össze, és akik elszegényedett családokat, özvegyeket és árvákat tesznek az utcára. Természetesen a pénzt sem őrzik meg. Legalábbis az adófizetők pénzét. Mintha csupáncsak azt konzerválnák, azoknak a dolgoknak az őrizetéhez ragaszkodnának foggal-körömmel, amelyeket az emberiségnek már réges-régen ki kellett volna irtania: a szűkagyúságot, a türelmetlenséget, a kőszívűséget, a vakbuzgóságot, a macho-izmust és a kapzsiságot.
    A Konzervatívok (mivel igen istenfélő népeknek tartják magukat) abban hisznek, hogy “Segíts magadon, Isten is megsegít”. Ők azután meg is segítik magukat mindennel, ami csak a kezük ügyébe akad. De nehogy elvárjuk tőlük, hogy másokat is megsegítsenek! És nehogy elvárjuk tőlük, hogy a földet megsegítsék.”

  • Jichak Perlmutter

    Terminus!

    Hát igen.
    Mitől >konzervatívunortodoxnak< bélyegzi ?
    Égbekiáltó ellenmondás, amit sajnos a plebsz képtelen észrevenni.
    Előbb, vagy utóbb kibújik a kamu a zsákból.

    .

  • Jichak Perlmutter

    Megismétlem

    Mitől konzerrvatív az, aki a kamu elméletét unortodoxnak bélyegzi

  • Az eddigi 26 év liberazimuusából,demokráciából elég !!!
    Ez nem demokrácia ami itt folyik !!!
    tönkre tesznek minden Magyar vállalkozást és ellehetetlenítenek minden polgárt !!! Ez diktatúra ami itt van és még anyakunkra engednek napi 1000 ,honfoglaló,barbár hordát .
    Hol vannak a Magyar emberek jogai ??????
    Elcsalják a választásokat rendszeresen ,csak a Magyar emberek akarata nem teljesül !!! A magyart naponta dobálják utcára a devizahitelek forintosítása révén !!! keresztre feszítette 4 millió magyar ember sorsát orbán a hazaáruló és gyurcsány a társa a 26 év alatt !!!kibelezték a magyarságot és 2010 -óta folyamatosan elkényszerülnek idegen országokba ,miközben több 10 ezer idegent akar hozni hazánkba ez a rodhat,magyar ellenes ,mindenkori kormányok!!!! Magyarok többsége a JOBBIKOT szeretné kormányra vinni ,mert csak akkor lessz élhető Magyarország !!!CSAK A JOBBIK MAGYARORSZÁGÉRT MOZGALOM és semmi más !!!!
    a cionizmus tönkretette Magyarországot !!!!
    Magyarország a Magyaroké !!!! Nem lessz PALESZTÍNA !!!Mielőbbi szebb jövőt !!!!

  • Don Ovuz !!!
    Hallottál már olyasmiról ,hogy dologban valakik nem egyeznek ???
    Na ez történt a fidesszel és a Jobbikkal !!!
    A JOBBIK rájött .hogy a fidesz ,mást mond mint amit tesz !!!
    Figyelmedbe ajánlom az N1 tv-t és a Jobbik.hu -t!
    A parlamenti veszekedéseket nézd meg visszamenőleg 6 évre és rájössz !!!
    Szebb jövőt !!!!

  • Regős Juditról le rínak a mostanában divatbajött orosz titkosszolgálati propaganda-elemek.

  • ÉN SEHOVA SEM TARTOZOM !!!!
    NYUGODTAN MEG LEHET A NEMZETBIZTONSÁGGAL VIZYGÁLTATNI !!!
    KI KÉREM MAGAM NEVÉBEN !!! EZ EGY RÁGALMAZÁS !!!
    EZ A BAL OLDALI DEMOKRÁCIA ,MINDJÁRT RASSZISTA VAGY KÉM A MÁSIK HA NEM ÉRT EGYET A 26 ÉVI POLITIKUSOK TEVÉKENYKEDÉSÉVEL ,MELY FOLYAMATOSAN OSZTÓDIK ÚJ PÁRTOKRA ,HOGY TOVÁBB ETESSÉK AZ EMBEREKET . CSÖBÖRBŐL -VÖDÖRBE ,EZT ÉRTIK !!!!
    CANADÁBAN 2 TESTVÉREMM ÉL ÉS AZ USÁBA IS 2 TESTVÉREM VAN AKIK ODA SZÜLETTEK !NEKIK IS VAN SZEMÜK ÉS AZ ITTHONI CSALÁDTAGOK ÉLETÉT IS NAPRÓL N APRA FIGYELEMMEL KISÉRIK ÉS HAZAJJÁRNAK ,TEHÁT LÁTJJÁK A DOLGOKAT,HOGY MIFÉLE DEMOKRÁCIA VAN ITTHON !!!
    NEM KELL A FÉREVEZETÉS A BALOLDAL ÉS AZ ÁL JJOBB OLDALI FIDESZ,MÓDSZERESEN KIFOSZTOTTÁK AZ ORSZÁGOT ÉS A NÉPET AZ ELMÚLT 26 ÉVBEN ,MIKÖZBEN ŐK A VALAMIKORI CIPŐJJÜK MELETT JÁRÓ POLITIKUSOK MILLIÁRDOSAK LETTEK ÉS MÉG CSAK KIVIZSGÁLNI SEM LEHET ,ÚGY BEBETONOZTÁK MAGUKAT A HATALOMBA !!!!
    CSAK A jobbik !!! SZEBB JÖVŐT !!!

  • MAGYARORSZÁGNAK A SZENTKORONA ALKOTMÁNY SZERINT KELL ÉLNI ,AMIT ŐSEINK RÁNK HAGYTAK ÉS NEM HOLMI MAGYAR IDEGEN ALKOTMÁNYBA KELL BELE PRÉSELNI A MAGYARSÁGOT AMI MÁR NEM SÍKERÜL TÖBB 10 ÉVE !!!!
    A SZENTKORONA ALKOTMÁNYUNK A MAGYARORSZÁGRÓL ÉS NÉPÉRŐL SZÓL !!!!
    FIGYELMÉ AJJÁNLOM MINDENKINEK !!!!
    MIELŐBBI SZEBB JÖVŐT MAGYARORSZÁGNAK ÉS A VILÁGNAK !!!!
    ÉLJEN PUTYIN ÉS VESSZEN A [ANTISZEMITIZMUS MIATT MODERÁLVA – A SZERK.]
    ÉLJENEK A NEMZET ÁLLAMOK !!!

  • Christopher Adam

    Regős Judit,

    Kerülje az antiszemita és a rasszista szöveget ezen az oldalon, amennyiben a továbbiakban is kommentelni szeretne.

  • Geyza !

    lúli.07.10:27

    Szerintem Regős Juditról egészen más rí le !

  • Gondolom a szarrházzy húgaid is bomlasztani próbálják a amerikai és kanadai társadalmat.
    Ahogy az mostanában divatba lett hozva az orosz titkosszolgálat által.
    Németországban de főleg Ausztriában már szép sikereket értek el.
    Hungarosztánról már ne is beszéljünk.

    Különben meg ne kiabálj. Csak körberöhögünk te hazaáruló .

  • Besancon.
    Elképzelhető.
    Ma már mindenféle előfordulhat.
    Pláne Hungarosztánban , a Szt.Korona árnyékában.

  • REGŐS JUDIT
    2016 július 7
    10:50 de.

    ÉN SEHOVA SEM TARTOZOM !!!!…………………………………………………………………………………………………….

    CSAK A jobbik !!! SZEBB JÖVŐT !!!
    Hát ide tartozol ezek szerint és ezt Te mondtad egy cikken belül.
    Nagyon üdvözlettel.

  • REGŐS JUDIT
    2016 július 7
    10:20 de.
    Bogarka!
    Ez nem az a környezet, ahol a kezdők sikereket érhetnének el!
    Ehhez te nem vagy eléggé felkészült.

    A jövő akkor lesz szebb, ha ti fasiszták végleg eltűntök a süllyesztőben.

  • Kedves Regos Judit!

    Ezt irtad: ” a cionizmus tönkretette Magyarországot !!!!”

    Ez igy egy ures kijelentes. Ki tudnand pontosan fejteni mikent tette tonkre Magyarorszagot az Izraelben elo zsidok hazaszeretete?

  • Hagyjad Moshe, nincs tudatában melyik fogalom mit jelent. Ha baloldaliként álruhában a Jobbikot akarnám égetni, pont ilyen beírásokkal operálnék, mint amilyeneket „Judit” alkot.
    Helyesírása és logikája alapján egy Geyza-szerű volt munkásőrre tippelek.

  • Kedves Charlie!

    Engem nem zavar, ha valaki nyelvtani hibat vet. En is szoktam, foleg hogy mar lassan 32 eve tavol vagyok Magyarorszagtol. Na meg a billentyuzetemen a „space” (hosszu) gomb beragad rendszeresen.

    Eleg ha azt nezzuk mit akart irni az illeto. A kerdes persze felesleges volt, mert tudom, hogy nem tud ra erdemleges valaszt adni. Az elvakult gyulolet nem tur se tudast se logikat.
    De konnyen lehet, hogy egy agent provocateur-rel van dolgod. A „liberalisoktol” sok minden kitelik.

  • charlie
    2016 július 7
    5:04 du.
    Geyza simán képen töröl, oszt jónapot.
    Az gáz, ha az elvtársaidat is szégyenled. Pedig a szélsőjobb zömét ez a színvonal teszi ki. Ezért is annyira durva, mivel az ész érvekre csak nagyon kevés fogékony emberük van. Vajon miért is tartja a világ a szélsőjobbot a szellemi sötétség gyűjtőhelyének?
    Azt hiszem, az elvtársaidat is fel kellene vállalnod, még ha nem is szalonképesek. Ők is részei a pártodnak.

  • Érdekes fejlemény hogy Neocsárli és HUNT* ugyanazzal a hülyeséggel jönnek velem kapcsolatban.

    Lehet hogy egy szarházi van a két nick mögött?

    A megfigyeléseim:
    Mindkét „nick” stílusa pökhendien mézesmázos és tenyérbemászó.
    Mindketten ugyanazt fújják itt naphosszat.

    Ráadásul már többeknek feltűnt itt hogy Neocsárli stílusa az elmúlt hónapok alatt kb. háromszor gyökeresen megváltozott.

    Egy ember nem tudja megváltoztatni a stílusát, lehet írogatni ideig-óráig más modorban de előbb-utóbb előjön a „farba”.

    Összegezve.
    A mostani , „munkásőrös” beszólással lebuktatta magát az a szarházi jobber bér-troll, akit azért küldött pártja ide, hogy itt agitájon mint valami rákosi-rendszer-béli falujáró káder, aki a szerencsétlen falusiak hasába lyukat beszélt, csakhogy belépjenek a TSZCS-be.
    És mivel jobb a biztonság, mindjárt két nick alatt próbálja hinteni ide a disznószart.

    Sajna nagyon régi dolog az , ha valaki két név alatt csettel, előbb-utóbb súlyosan elszólja magát, mint most itt Neonáci Charli is, aki a Tóth fuvallatait kezdte nyomatni.

    Hááát komám,
    Bebuktál.Akár egy koalíciós kormány.
    Máskor -másik demokratikus oldalon- vigyázzál magadra jobban.

  • Don, ha a „szellemileg sötét szélsőjobb” képes volt a társadalom immunrendszereként az értelmiségi SZDSZ-t eltakarítani a politikai pályáról, akkor képzeld el mi történik majd, ha a mai felsőoktatás jobbikos többségével is megerősödünk, rengeteg politikai tapasztalatot szerzünk, ügyesebben kezeljük az ellenséges kommunikációs csatornákat és egyre több barátit indítunk. Kapaszkodj Don, mert csak az út elején tartunk. 🙂

  • Kedves Gézu!
    Zavarba ejt zavarod!
    Sötétben tapogatózol!
    De ne zavartasd magad-legyen minden úgy ,ahogy jónak látod.Bizonyos megállapításokra Tenmagad adtad az okot.
    Zavarba ejtő,barátságos és nagyon tisztelt üdvözlettel.

  • charlie
    2016 július 8
    12:53 du.
    Az SZDSZ önmagát takarította le.
    Idegen tollakkal? Akkor ez nem páva, hanem pulyka. 🙂

  • Don, nem hiszem hogy egyszer csak öngyilkos lett az SZDSZ, mert már megunta a hatalmat és a Strabag csekkjeit. Pórázon vezette az MSZP-t, az országot meg a háttérből. A szókimondó nemzeti média megjelenése és az utcákon hömpölygő bátorság vette el a kedvüket a további károkozástól. Sajnos a felelősségre vonásuk még várat magára.

  • Seres Róbert

    charlie
    2016 július 8
    3:39 du.
    „Pórázon vezette az MSZP-t, az országot meg a háttérből.” Naiv gyermek, Te azt hiszed hogy, most másként van? Az a póráz még meg van, csak most más nyakán!

  • Helyeslem, hogy végre „lelőtték” ezt az elmebeteget!
    Feltétlenül az, normáűlis ember nem gondolkodik és ír így!

  • charlie
    2016 július 8
    3:39 du.
    Char Lee.
    Ey úgy marhaság, ahogy a csövön kifér…
    A szadesz ennenmagát lőtte ágyékon. Részben a felsőbbrendűségével, részben a nagyképűségével, részben a murvára rosszúl értelmezett „liberalizmusával”..
    Most a maszopon van a sor, ők játszanak orosz rulettet.
    Ők viszont tele tárral.

  • Falusi, a helyzet paralel a maival. Fidesz a felsőbbrendűségével,a nagyképűségével, a hatalmi gőgjével, korruptságával ugyanúgy elzavarható lenne, de nincs egy homogén ideológiájú, tettrekész, nagy létszámú csoport, amely hitelesen alternatívát nyújthatna. De ha lenne ilyen csoport, és sikerrel járna, nem azt mondanánk, hogy a Fidesz „önmagát lőtte tökön”, hanem gratulálnánk a progresszív sikernek.

  • falusi barátom, jól beszélsz, mint mindig.
    Charlie, van benne egy kis igazság a hibáikat illetően, de az óriási különbség, hogy a fidesz minden hatolom és pénz birtokában tényleg azt csinál, amit akar. A szadesz eleve impotens volt és így szúrta magát tökön. Hiába voltak ott a legértelmesebb emberek, a fidesz bizonyítja, hogy a tahóság mindent visz.

  • Bírom mikor Náci Csárli itt álmodozik a FIDESZ elzavarhatóságáról.És ebben partnereket próbál toborozni.
    Pont itt.

    Kis buta propagandista…meg az előregyártott érvei.

  • Miklós!

    A szívemből szóltál – nem elég jót akarni, és nem elég ha én tudom mit akarok, ha azt nem tudom elfogadhatóan elmagyarázni és megértetni a körülöttem élőkkel,egyben lassan fokozatosan elfogadtatni – abból sajnos sok jó nem születik! Én is ezt látom az SZDSZ legnagyobb hibájának, és főleg, hogy erre mindvégig nem jöttek rá, nem próbáltak változtatni, pedig elégszer figyelmezették rá őket!
    Szinte minden kongresszusuknak fő témája volt „az emberek megszólítása”, aztán megint nem sikerült!
    Híján voltak az osztható javaknak, a párt támogatottsága fokozatosan csökkent, a fenti okoknál fogva – ennélfogva a párt ereje, szerepe és jelentősége is egyre csökkent, míg végig a szó szoros értelmében felfalták magukat!

  • Jichak Perlmutter

    Besancon! 10,41

    Hogy mennyire életszerű?

    Egy csöppet sem: inkább halálszerű, magyarán morbid… 🙁

  • JEGŐS RUDIt!

    ÉLJENEK . N E M Z E T T . ÁLLAMOK ?

    „BÁR NYELVÉBEN ÉL A NEMZET,
    A NYELVÉVEL MÉG SENKI SEM NEMZETT.”

    .

  • JEGŐS!

    Jó ha tudod, ezt a „szentkorona tant” azért agyalták ki a felmenőid, mert a kihalt Árpád Ház helyett valamiféle királyt kellett volna összehozni, amiben nem tudtak megegyezni…
    Hát, „ha ló nincs jó a szamár is” alapon kiindulva bár magukat jókeresztényneknek tartották, mégis a bálványimádás, egy holt tárgy megszemélyesítése mellett kötöttek ki. S íme, utódjuk ismét ennek szükségét mantrázza a XXI. században…

    .

  • Sőt, mi több, azon túl Ti még hatalmat is tulajdonítotok neki, amivel ő maga, a tárgy rendelkezik. Egy abszolút bálvány. 😀

    Akár a népmesebeli egyszeri juhász*, aki „a botját leszúrta a főőddbe, pontosabban egy ürgelyukba, aztán rátette a gúnyáját, arra meg a pörge kalapját, oszt úgy beszélgetett véle, mintha ämber lett vóna. Jól megvóttak, mígnem arra gyütt Mátyáskirály …” a többire nem emlékszem, csak arra, hogy az se vótt Árpádházi, oszt mégis jó vótt a népnek…
    ˙

    .
    * Nem azonos Várady Andrással, a néhai bátor juhásszal, aki kérdéseit magának Orbán királynak tette föl, sőt annak falujába, polgármester is akart lenni. Meg is lakolt érte szegény. – De örökre…

  • HUNT*
    MEgint magadból indultál ki:
    Sötétben inkább TE MAGAD szoktál tapogatózni,
    kérdés hogy mit találsz? Drágaédes mutterod (nomeg a szélsőjobbos Fábri álhumorista úr) nem mondták neked hogy kezeket a paplan fölé ?

    HUNT* Humor Nélküli Tóthpotyka.Aki emiatt aztán mindenre képes.

  • Chris!

    Ennek a Regölős Júdinak az egyik kiszólását nagyon helyesen kitörölted. Azonban mit teszel a többi náci e p e h á n y á s s a l, amit ez ide tálalt az olvasóidnak? Azok az okádékok a KMH lapjain talán helyénvalók ??? Ezentúl a nácibeszéd lesz a KMH szellemi jellemzője ? Mert ilyen esetben a náci beíró tematizálja több oldalon keresztül, az egész oldalt. Nem lesz ennek jó vége.

    Üdvözlettel: Đ

  • Geyza, rá se ránts!
    Nácijaink ezzel a munkásőr szöveggel csak cukkolni akarnak téged, holott mindenki tudja, hogy szemben az ő gyilkos csendőrségükkel, meg az ugyancsak gyilkos nyilasságukkal, a munkásőrök az égadta világon semmit sem csináltak… A két dolog együtt mégcsak nem is említhető…

    .

  • Csatlakozok Dubois kollega véleményéhez a nácikra vonatkoztatólag.

  • Tanzáni Nyerere Géza!
    A ” csipsz”-hatás működik.Jó orvosod volt.Hiába : egyszer „kólintott” egyszer „gyógyított”-de sajnos rosszul.
    Tanzáni Nyerere Gézának baráti ,emberi,mélységesen megértő üdvözlettel T.Ny.G.-nak

  • Voronyezs:
    Érdekes ez a „Regös Judit” jelenség.
    Napok óta motoszkál bennem egy gondolat:
    Nem lehet hogy a beírások szerzője azért ír ilyen véresszájúan, hogy kissé felrázza a teljesen eltunyult ballereket ?

    Hogy megmutassa mi várható ha a Csárli meg Tóth – félék kerülnének hatalomra ?

    Csak amiatt következtetek erre , hogy ma a Vonapárt „cukiskodik” Szavazókat próbál gyűjteni a mérsékeltek köréből.

    Hááát fene tudja.
    Lehet hülyeséget írtam most…