Párterápia — Szentendrén a Városháza udvarán

2016 július 8 12:19 de. Párterápia — Szentendrén a Városháza udvarán bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2016. július 8-án mutatta be az Orlai Produkciós Iroda Daniel Glattauer Párterápia című darabját Mészáros Máté, Balla Eszter és Debreczeny Csaba főszereplésével, Znamenák István rendezésében a Szentendrei Teátrum és Nyár keretében. Az előadás a nyár után a Belvárosi Színházban látható.

Évek óta nagy sikerrel játsszák Daniel Glattauer előző művét, a Gyógyír északi szélre előadást a Belvárosi Színházban. A darab már több, mint százszor tárta a nézők elé két ember megismerkedésének kalandos és humoros történetét. Most tovább lép a szerző, a Párterápia házaspárjának életéből már rég eltűnt az első évek izgalma. Ismerős a helyzet: valami végleg elveszett, és mielőtt végleges döntést hozna, egy utolsó kísérletképpen szakemberhez fordul a férfi és a nő. Az orvos munkához lát, frenetikus helyzetek, mulattató fordulatok és meglepetések során ismerjük meg már nem is csak a páciensek, hanem maga a pszichiáter életét is. Glattauer vígjátéka nagy emberismerettel és virtuozitással sodorja nézőjét a hősökkel együtt a jövő meglepetései felé.

(forrás:színház)

Stáb:

Jelmez – Cselényi Nóra

Díszlet – Znamenák István/ Szalai József

Grafika – Csáfordi László

Világítási terv – Kehi Richárd

Rendező – Znamenák István

Producer Orlai Tibor

Fotók: Gergely Bea

Párterápia  Szentendrén 010

Párterápia  Szentendrén 025

Párterápia  Szentendrén 038

Párterápia  Szentendrén 046

Párterápia  Szentendrén 048

Párterápia  Szentendrén 067

Párterápia  Szentendrén 094

Comments are closed