Valami robbant a Teréz körúton…

2016 szeptember 25 8:14 de.56 hozzászólás

Hozzánk éjjel 3 után néhány perccel csöngetett be egy civil ruhás rendőr. Azt kérdezte, hogy az elmúlt napokban észleltünk–e valami különöset. A szombat este fél 11 körül bekövetkezett robbanás kapcsán kérdezte mindezt. Néhány száz méterre lakunk a helyszíntől, naná, hogy hallottuk. A környéken mindenki hallotta, az emberek az ablakokból kihajolva, az erkélyeken állva próbálták megtudni, hogy mi történhetett.

dlape20160925003

Benne volt a levegőben, várható volt, hogy a népszavazás előtti napokban történni fog valami. Simicskó miniszter meg is ígérte a magyar embereknek, amikor azt nyilatkozta néhány nappal ezelőtt, hogy egy terrortámadás sem elképzelhetetlen.

Dübörög a félelemipar Magyarországon, emelték a tétet a fiúk, innen már nincs visszaút.

Győzelem, vagy halál.

Október másodikán minden eldől.

Még van egy hét, bármi megtörténhet. Még az is, hogy migránsgyerekek potyognak az égből.

Támadhat a terror. Nyilván arra is volt terv, hogy mi lesz, ha a népszavazás előtt rosszul alakulnak a számok. Ha úgy néz ki, hogy a kampányra pazarolt milliárdok ellenére nem mennek el elegen szavazni.

Ne nagy terrorra gondoljunk, csupán kicsi, az ország méreteinek megfelelő robbanásra. Éppen csak akkorára, amitől megijednek a magyar emberek. Olyan helyzetre, amikor a kormány a helyén lesz, és közli velünk, hogy na ugye! Mindenképpen érvényes népszavazás kell, különben összedől a világ. De, legalábbis Magyarországon, biztosan nagy égzengés lesz. A Fidesz fővárosából, a miniszterelnök felcsúti házából jön majd a zenebona. Kiabálás lesz, asztalcsapkodás és anyázás. Fejek fognak hullani, korábban biztosnak látszó egzisztenciák enyésznek el a semmibe.

Győzni kell, és ezért semmi sem drága.

Különben Simonka képviselő most másféléves lányát tizenöt év múlva elviszi egy muszlim ember harmadik feleségnek. És Magyarországon is lesznek olyan no-go zónák, mint például Párizsban, ahol Lázár miniszternek azt ajánlották, hogy ha jót akar, időben szálljon le a buszról.

De mi van, ha már ez sem elegendő? Ha az emberek átlátnak a szitán. Vagy nem látnak át, de már ez sem érdekli őket.

Ha nem lázadtak fel az ellen, hogy milliárdokat lopnak ki a zsebükből, akkor miért a riogatás érdekelné őket?

Jönnek a migránsok? Oldja meg a kormány. Van neki miből.

Brüsszel muszlimokat telepítene a magyar városokba? Ha lopni tudnak az urak, akadályozzák meg ezt is.

Mi van akkor, ha kritikus szintre emelkedett az ingerküszöbünk? Ha most, a Teréz körúti robbanás másnapján nem félünk, hanem undorodunk? Utálunk mindent, amiért beigazolódtak a sejtéseink: ezek mindenre képesek.

A miniszterelnök már tudja, hogy mi lesz október másodika után, de még nem akarja elárulni a többieknek. Megpróbálhatnánk kitalálni, de minek.

Az biztos, hogy sokaknak a feje fájni fog. Másnapos lesz az ország, nehéz lesz a kijózanodás.

Föld S. Péter

56 hozzászólás

  • IGEN!!!!

  • Kicsit röhejes, amikor az összeesküvéseket mindig oly vehemensen tagadók állnak elő konspirációs teóriákkal, de hát mi más maradt…

  • Kalle Blomkvist • 2 hours ago
    #prayforbudapest hashtegelőktől :DDDDDD

    JE SUIS-helyzet van, elvárom, hogy az egész világ öltözzön magyar zászlóba a face-en!
    5 • Reply•Share ›
    Avatar
    Cathcart ezredes Kalle Blomkvist • 2 hours ago
    És egyedülálló huszas svéd lányok ajánljanak fel nekünk lakhatást!

  • a pesti ember sokkal felnőttebb, mint a Trudeau Duke George cuki páros egy képen gyerekkel…

    állítólag napi Konok:

    Halló, az Iszlám Állam képviselőjével beszélek?
    – Tessék, mivel szolgálhatok?
    – Nézze, én egy meg nem nevezett ország titkosszolgálatától hívom.
    – Igen, látom a számkijelzést. Szabad a nevét?
    – Hát… szólítson, mondjuk, Szilveszter úrnak.
    – Rendben, akkor én Abu Ramadan vagyok.
    – Az a helyzet, hogy volt nálunk egy kis robbanás…
    – Volt?
    – Fogalmazzunk úgy, hogy lett. Két sérült, szögek, ilyesmi.
    – És? Szakmai továbbképzést szeretnének? Van egy remek tanfolyamunk…
    – Nem, nem, félreért. Azt szeretnénk, ha magukra vállalnák.
    – Egy ilyen amatőr munkát?! Mi lenne a renoménkkal? A szakmai hitelünkkel? Mi is a piacról élünk!
    – Persze, nem lennénk hálátlanok.
    – Persze. Dollár, euró?
    – Jobb. Mit szólnának néhány szép letelepedési kötvényhez?

  • Az ilyen pánik-keltés nemcsak magyar találmány. Az USA-ban tegnap pl. Burlingtonban öltek meg három nőt egy bevásárló-központban. Tele van vele a világsajtó. Ez valószínűleg (a szigorúságot ígérő) Trumpf esélyeit növeli majd !

  • Na, ez a cikk már mindennek a csúcsa, kedves Péter, ilyen rosszul sikerült false flag legyártását akár a szemben levő Fészek Klubban is kifundálhattatok volna, de szerintem az ott szórakozókat ebbe nem tudtad volna bevonni, mert Ők nálad sokkal nomálisabban fel tudják mérni a valós iszlamizáció veszélyeit, és nem hallgatnak az ilyen, üzleti célból felhasznált zugfirkászok szirén hangjára!

  • HM.. Két gyalogrendőr sérült súlyosan..
    Ilyesmi bizony könnyen előfordul, ha hozzánemértőkre bíznak speciális munkát…
    (Ps. Murvára nem életszerű, hogy szombat éjjel tizenegy után a Nagykörút kihalt…)

  • Várható volt. Remélem cifrább nem lesz. Mondtam már, hogy a Staatsführert agyon kéne csapni, addig nem lesz új értelmük a magyar igéknek.

  • charlie
    2016 szeptember 25
    9:06 de.
    Egy nagyon picit gondolkozzál logikusan. Ez a terrorista játék mert másnak nem nevezhető, semmi máshoz nem köthető, csak a szavazáshoz.
    Már nem egy támadást megélt Európa. Mind az időpont, mind a helyszín választás ellentmond a tényleges terrortámadásnak. Szerinted éjjel, egy kihalt utcán robbantanának?
    Nem kell szakértőnek lenni, hogy a legelemibb összefüggést meglásd. Maximum még védelmi pénzek és ezzel összefüggésben bűnözők jöhetnek számításba, de mivel pintyőke két hét alatt rendet tett ugye, az is kiesik. Marad a szavazási propaganda végstádiuma.

  • Érdekes, hogy e cikk már akkor megjelent, amikor még nem lehetett tudni erről semmit. Amikor még az is elképzelhető volt, hogy gázrobbanás történt. De itt már tudták, hogy nem.
    Amikor megtudtam, hogy a robbanás robbantás vot, nekem is az volt az első gondolatom, hogy a kormány így akarja megerősíteni a hétvégi népszavazást. Szerintem majdnem mindenki erre is gondolt az időzítés miatt. Csakhogy pontosan e miatt hibás következtetés ez.
    Nem csodálkoznék azon, ha holnap a DK kiabálná rá Orbán Viktorra, hogy a fővárosban robbantott.
    Viszont azon se nagyon lepődnék, ha a robbantás előtt készült utcai felvételeken gyurcsány ferencet látnánk viszont.
    A népszavazás előtt egy héttel pontosan az ellenzéknek fűződhet a robbantáshoz köthető haszna, mégpedig az, kogy a kormányra terelje a gyanut. És az ellenzéknek is a legaljához.

  • Na vegre felvilagosodtam! Ezek szerint nem a bekeaktivistak robbantgatnak, lovoldoznek, keselnek … stb … Europaban, hanem a gonosz magyar titkosszolgak, esetleg Orban Viki szemelyesen!!!

    Na majd panaszt teszek az ENSZ-nel, es bizonyitekkent elkuldom nekik ezt a „cikket”.

  • Don Ovuz, igazad van, tényleg érdemes a logikát használni a megfejtéshez, de számtalanszor lebaltáztak már ezen az oldalon, ha egy-egy ügyben ezt tettem. Most vannak ügyek amikor szabad és vannak amikor tilos logikusan gondolkozni?
    Ugye, ugye.

  • ˙

    DE MECCCSODA VÉLETLENEK VANNAK!

    .

    – Tíz perc(!), annyi sem telt bele és . t e l e . v o l t . a helyszín de a környék is rendőr-autókkal, illetve rendőrségi járművekkel. Szombat este(!) 11 körül!

    – Addig ugyan hol várakozott ez az óriási készültség; legalább 100 jármű, rnedőrök, helyszínelő szakértők, kommandósok és amit el tudsz képzelni éjnek évadján, hacsak nem voltak már előre (este) mozgósítva, ill. fokozott készültségbe helyezve…

    – A robbantás közvetlenül, egy évek óta szinte teljesen elhagyatott, üres egykori kiállító terem, önkormányzati, vagy állami tulajdonú üzlethelyiség előtt történt, amelynek bejárati lépcsőjén eddig folytonosan ott „fészkelt” egy szerencsétlen koldus hajléktalan, a maga jellegzetes holmijaival…

    – Mert, höggyejim és urajim – ja! – ha szavazás, vagy választás a tét, akkor immár specifikusan fidSS robbantó hagyományról beszélhetünk.

    – Anno, az 1998-as választásokat közvetlen megelőző hónapokban is bomba robbant a fidSS-szel választási koalícióban dolgozó
    1. Kisgazdapárt székháza [pontosabban itt nem robbant föl, csak oda tették]
    2. és elnökének, Torgyánnak a lakóháza előtt,
    3. valamint a fidSS-es Szájer fidSS főmufti othona előtt.
    Sérülés egyiknél sem történt… – Illetve azért mégis, Torgyán pepije a légnyomásstól mégiscsak félrecsúszott, mint azt a TV is bemutatta. Szájer lakásának csak az ajtaja ment tropára… [ természetesen, n e m . v o l t . o t t h o n . s e n k i ]. Ennyi.

    – Ellenben ez az istenadta és „szolidáris” nép akkor először választotta meg ezt a maffiozó kolesz-haveri bandát…

    – Sőt !!! „Három a magyar igazság – és egy a ráadás”.
    Az említett három „merényletet” megelőzte egy harmadik is még ugyanazon választási év februárjában, amikor a fidSS Lendvai-utcai székházának magasföldszinti erkélyén robbantottak egy bombát. Anyagi kár keletkezett – Semmi személyi sérülés, mert hát azért ők mégiscsak humanisták, nemde?

    .

  • Tropa. A Global BC tv már reggel nyolckor bemondta, és rövid videót is mutatott. Azt, hogy „robbantás” volt, nem gázrobbanás, egyelőre a rendérség nem erősítette meg.. Várják az utasítást.. Viszont az előbb olvastam, hogy valahol a Hármashatát hegy környékén találtak egy „gyanús” bőröndöt a buszmegállóban.. A környéket lezárták..
    Ezek annyira amatőrök, mint ide Novoszimbirszk..
    😀 😀 😀

  • kezdodik nalatok is a robbantosdi…………lehet rinyalni

  • Szánalmas és gusztustalan ebbe a politikát belekeverni,ez jellemző a senkiházi kinti és itthoni ellenzékre….jelenleg is folyik a vizsgálat,a kanadai SENKIHÁZI CSŐCSELÉKNEK EHHEZ MEG SEMMI KÖZE,kívéve az ottani aggódó tisztességes magyaroknak!!!

  • na ezért nem kellenek a mocskos senkiházi, illegális migránsok…sajnos itthon is vannak alvilági bűnözők!

  • Nyilvánvaló, h a TEK volt!
    Senki másnak nem érdeke, csak Orbáné!
    Kérem a 10 millát!

  • Ég már a Reichstag is?

  • A szánalmas senkiházi kárörvevendőknek meg csak annyit ,(főleg Falusinak!!)hogy mindenki nagyon sajnálja a 2 magyar rendőr súlyos sérülését,akik valószínűleg sokat tudhattak,tapasztalhattak azon a környéken,az ott működő szórakozóhelyeken,nem voltak bénák,csak pechjükre többet tudhattak a kelleténél…..még akkor is ha nem voltak magas beosztásban,én és a többség sajnálja őket!!!
    ha konkrét hírek lesznek értesítem az arra érdemeseket…..!
    Ezzel együtt szerencsére itthon jóval kevesebb tragikus esemény történik,mint más országokban,ezért is vert fel ekkora port!

  • Gere Gábor
    2016 szeptember 25
    2:47 du.
    Nyert egy hangszórót!

  • barlev szégyellje magát különösen,hogy egy ilyen hitvány magyar…,Gere Gábor meg egy idióta…sajnos szintén magyar!!
    remélhetőleg a többség eltiporja az ilyen sötét,hazáját,népét eláruló,kártékony aljas népséget!!!!AKIK MINDEN MAGYARNAK ÁRTANAK,mindegy,hogy bal vagy jobboldaliak,de itthon élnek!

  • Boda Marcsi
    2016 szeptember 25
    3:54 du.
    Nem kell cifrázni, elég ráfogni hogy, magyar, annál nagyobb sértés elképzelhetetlen!

  • Szerény véleményem, hogy az ellenzéket terheli a bomba, abból a furcsa gondolatból, hogy majd ráfogják a Fideszre. És milyen igazam volt!

  • Még, hogy a Boda Marcsi nem szokott gyűlölködni 🙂 ki ha ő nem?:)) Marcsika, olyan vicces tetszik lenni, ahogy fröcsögni tetszik egy kis gyűlölködéssel spékelve. Fékezett habzásúnak tetszik lenni, vagy sem?:D

  • elvtársak, a zorbán megtámadta saját magát ugyanúgy ahogy a bush 911 -kor kell a rémület mert nincs igazi ellenség

    éééééééééééééééééébresztő, elvtársak az úrban

  • Hát 911-ről szóló mese is olyan, mint a pesti bombatámadás meséje.
    Hiszi a piszi, csak az ellenzék akarja igy látni.

  • Kedves Rodeo!

    Igy van! Malmoben is az Orban tamadott.

    Nagyon gonosz ez az Orban,
    Nem lesz neki iden Korban!

    Megkernek mindenkit szepen, hogy mielott ilyen marhasagokat irnanak, gondoljak meg alaposan: Nekem fajnak a vallaim, a mejjcsontom, a bordaim es a derekam is. Az eros rohoges csak felerositi a fajdalmat. Kegyelem!

  • @moshe akiva

    fizika lecke kezdőknek, ha egy vadliba (Kanadában Luni) nekirepűl egy Bő ing (mongyuk 737-nek) akkor az egész orra összezúzódik és kényszerleszáll!!! namost ha ugyanaz a Bő ing nekirepűl az egyik ikertoronynak akkor ugyanúgy jár mint egy nyers tyúktojás amit a fájós fejedhez vágok (a homlokod közepét célzom meg és el is találom)…próbáld ki … szóval nem repűl rajta át, sem nem hatol bele hanem… azonnal ronccsá válik ott a hatalmas I gerendákon (szilárdságtant tanúltál???) és leesik a térre mint egy mosogatórongy és nem füstöl…az a légijárat amelyik „hivatalosan” nekirepült a toronynak az 25 perc után sértetlenűl leszállt mint utasnélküli próbajárat az egyik közeli reptéren ez hasonló mint a holdraszállás lehet hogy leszálltak, de arról miért nincsen kép amint visszaszállnak és miért loobog az usa zászló a Holdon amikor köztudottan ott nincs levegő tehát szél sincs… jó lenne a fájós derekadat és bütykeidet is kezeltetnéd vegyél be valamit attól lehet, hogy elmúlik és sohase’ feledd: gondolkodni gondolkodni gondolkodni mondta Lenin és a zsidóknak mindíg igazuk van…üdvözlettel egy valaki aki látott már éjjeliőrt nappal meghalni

  • Ha most Orbán Viktor maga a sátán (pontosabban kissátán Putyin mellett), mekkora lesz, ha Junkers helyébe fog lépni?

  • Kedves, az önmerényletet cáfoló jobbszélsők !

    Legyetek oly kedvesek konkrétan tételesen cáfolni a történelmi tapsztalataikból erre következtető olvtársak érveit, mint például Fortínbrasz ilyen kommentjét, annak egyes potjait, és nem szubjektív dühtől fröcsögve. Ezekkel szemben észérveket, nem dührohamokat várunk… 😀

    .

  • Éppen az imént nyilatkozott a közvetlen s z e m t a n ú, akit a rendőrök elsők
    ént kihallgattak…

    Mint mesélte, a kihallgató rendőrök .e l s ő . k é r d é s e . az volt:

    „A MERÉNYLŐK KIÁLTOTTÁK E AZT, HOGY ALLAH AKBAR ?”

    .

    Még egy: a Fortínbras említette hajléktalanról, aki éppen azon a bejárati lépcsőn rendszeresen „éli a maga világát”, a robbantás napján miért, miért nem, nem tartózkodott az ominózus helyszínen…

  • Boda Marcsi+Orsos Elemer
    egy roma plussz egy nyilaskurva. echt hungaricum.
    az hogy „magyar” = nos az egy szitokszo.

  • ilyen amikor egy roma tolvaj adja a lovat a nyilskurva ala. meg egymas szaros valagat is kinyaljak cask zsidozhassanak.nps mig ok……………..en szarosmagyarozok.

  • Belzebub és Dongoló!

    Apropó, történelmi tapasztalat:

    .

    Te azt mondod Reichstag – én erre azt mondom, Biatorbágy-viadukt.

  • Figyelő
    2016 szeptember 25
    5:58 du.

    Állításod tetszetős. Csak, tudod, EZEKNEK még ennyi vér sincs a pucájukban… 😀

  • Moshe Akiva Kedves Moshe Akárki robbantott, a tálalás nem volt véletlen. Elég sokáig gondolkodtak a nyilatkozaton. Kivártak, mi lesz a reakció, majd utána jött a szöveg. Ez sok embernek elég volt, hogy megint rettegjen a migránsoktól, rohanjon szavazni. A körülmények roppantul érdekesek, vetekszik a juhászgázolással. Egy lehet véletlen. Kettő?
    Nem tudni ki volt, nem csak a Fidesznek jó a migráns gyűlölet.
    Budaházi baráti köre is játszhat, de egyéni hülye is lehet, van elég a világban. De nagyon jól jött, nem?

  • Dubois! 3:08

    Felcsút Biatorbágytól mindössze egy nagyobb köpésre fekszik. 😀

    .

  • Kíméltes merénylők 🙂

    Na igen ! Az érdekes véletlenek közé tartozik az is, hogy a hét merényletre kiszemelt napja éppen a legkevésbé forgalmas szombat lett, amikor a városnak e legforgalmasabb pontja szinte már hagyományosan kiürül.

    .

  • mindenesetre profi akcio volt. a taviranyitott bomba nem otthon barkacsolt kacat. az meglehetos bonyolult.

  • Hát!?
    ” Benne volt a levegőben, várható volt, hogy a népszavazás előtti napokban történni fog valami. ..”
    Az ellendrukker szokott ilyenre készülni és remélni,hogy valami történni fog.
    A saját ” mindig-félelem ” -t akarjátok másokra erőltetni!
    Különben Simonka képviselő most másféléves lányát tizenöt év múlva elviszi egy muszlim ember harmadik feleségnek.

  • Hát!?
    ” Benne volt a levegőben, várható volt, hogy a népszavazás előtti napokban történni fog valami. ..”
    Az ellendrukker szokott ilyenre készülni és remélni,hogy valami történni fog.
    A saját ” mindig-félelem ” -t akarjátok másokra erőltetni!
    Ezt honnan tudod ? :::Különben Simonka képviselő most másféléves lányát tizenöt év múlva elviszi egy muszlim ember harmadik feleségnek….. Talán a tiedét már elvitték? Vagy Te magadtól adtad oda.
    Kényszerképzeteid vannak!!!
    Idézet ::: „””…sejtéseink: ezek mindenre képesek….””” . HÁT IGEN . ILYENEK VAGYTOK !!!
    Meg egyébként :::: aki miligránsokat akar — az jelentkezzen az illetékeseknél és amikor élt velük legalább egy évet , majd fröcsögjön!
    Rajta , fel! Mutassátok meg a szeretetet!

  • Ezért kell az újságírók-nak nevezett lényeknek a teljes,ellenőrzés nélküli szabadság,hogy ilyen marhaságokat írhassanak és az árnyékszékben lévő dolog ” keverője ” lehessen

  • Komolyan nem tudom, sírjak, vagy nevessek. Amennyiben lesőke 911 alatt 2001. szeptember 11-ét érti, emlékeztetném: azon a napon a new-yorki WTC tornyokat rombolták le arab terroristák, több mint háromezer áldozatot hagyva. Amennyiben a magyar ellenzékről beszél, 2001-ben a magyar ellenzék együttérzéséről biztosította az USA népét. Az akkori kormány viszont elég ambivalensen viselkedett – ennek is a következménye, hogy a mai első szolgát (ugyanúgy hívják, mint 2001-ben), kormányközelbe se engedik Washingtonban. Az USA-beli akkori ellenzék tevékenységét nem ismerem.
    Amennyiben az Egyesült Államokban általános segélykérő számra gondolt, akkor csak a szokásos „lényeglátás” dodonáéktól…

  • tóth péter Azért jó kommentelni, mert így retorzió nélkül megugatható a sokkal okosabb. Külön élvezett, ha az az okosabb baloldali. Ha itt valaki „lény”, az sajnos te vagy kedves Péter, ahogy „hozzászólásaidat olvasva. 🙁 Ez pedig nem függ attól, ki robbantott.

  • @talalom

    ugye elárulod nekem itt teljesen titokban, hogy hová dugtad a spanyol viaszkot amit te találtál fel, meg kéne már osztanod, mert magában a viasz is kiszárad a stelázsi felső polcán és akkor nem kaphatsz nó bele díjat a sok bölcselemért amit ide bele teregettél, ugye szendén ittál és nem vagy még delírium kredenc?

    mert abban az állapotban szoktak ilyeneket írkálni a porba a rájukborúlt bicigli alól az árokból kifelé kapaszkodva

    egyébként azt tudtad ugye -már nagyon régen- hogy a Föld lapos és az elefántok már nagyon fáradtak, valakinek át kell adniuk -ha Atlas nincs kéznél- a tartást…különben leesik és akkor mi is ott találjuk magunkat ahol te máris vagy…kac kac

  • Kedves Llanfair!

    Mi lett a robbantas hivatalos magyarazata, vagy meg nyomoznak?

    Spanyolorszagban is „jol jott” a robbantas annak idejen a spanyol bolsiknak, akkor ez azt jelenti, hogy a komcsik robbantottak fel a buszokat (vagy vonatot)?

  • Moshe Akive Kedves Moshe Nem tudom ki robbantott. Sosem tudjuk meg az igazat, illetve nem fogjuk tudni, hogy az az igaz. De tul sok „veletlen” tortenik az orszagban. Ez minimum gyanus, de a legnagyobb baj, hogy el lehet hinni. Ott, ahol egy Budavari nevu terrorista hos lehet, ott barmi elofordulhat. Ez baj.

  • Figyelő szept. 25. 6:52: „Hát, 911-ről szóló mese is olyan,…”
    Erre válaszoltam kedves Rodeó.

  • …” az az okosabb baloldali….” a közelében lakik az eseményeknek—netán még köze is van hozzá. Lények válaszra fel.
    Lénységes üdvözlettel.

  • Boda Marcsi
    2016 szeptember 25
    3:13 du.
    T. Hölgy. Üdvözlöm önt úgy is, mint szánalmas senkiházi kárörvendé. Bár nemigazán értem, hogy hol „kárörvendtem”, de apróságokkal ne foglalkozzunk. Viszont határozottan örömmel tölt el, hogy -a fentiek alapján- nem tartozom az ön által tisztelt és megbecsült emberek közé. Így nem kell szégyenkeznem.
    Viszont szüleim arra neveltek, hogy a legutolső repedtsarkú közbunkóvalszemben is udvarias maradjak ha az nőből van, hát ezért válaszoltam önnek jóval udvariasabban, mint amit a hozzászólásával kiérdemelt volna.
    (Javaslom, néha törölje le a habot a szájáról.. Roppant előnytelen..)

  • Moshe Akiva
    2016 szeptember 26
    4:47 du.

    A hivatalos magyarázat az, hogy a támadás kizárólag a rendőrök ellen irányult. Az okokról csak feltételezések vannak. Abból viszont akad vagy féltucat.

  • falusi
    2016 szeptember 27
    1:22 du.
    Ez azért költői túlzás volt!
    A mesebeli vasorrú bába sem nőből van, hanem rosszindulatból. Bár a formája nőre hasonlít, azért nem minden az, aminek látszik.

  • Don Ovuz
    2016 szeptember 27
    1:59 du.
    Mélységesen tisztelem a költőket. A túlzásaikkal együtt.. 😀 😀 😀

  • Roppant szar ügy hogy, a népszavazás előjátékára reménykedők pofára estek, mert most már tuti hogy valami személyes bosszú vagy szerelemféltés állhat a robbantás mögött és nem lehet az Orbán nyakába varrni! Kedves simogatók, járjatok utána hogy, a nyugati szakértők miért vizionálnak előre megint brutális terrortámadásokat? Hát persze Ők is az Orbán népszavazását akarják reklámozni, ugyan már Pubik!