Terrorista a szomszédom

2016 november 4 11:35 de.30 hozzászólás

Nem! Jóképűnek nem mondható, ránézésre vagy 15 évet kaphatna. De különben? Ha ismernétek úgy mint én, akkor tudnátok, hogy valójában néhány emberöltőnyi kijár neki. De szerencsére nemtudjátok!

Titkosított. Szigorúan államtitok 3000-ig. Nem elírás. Biztos ami titkos. Barátom, a letelepedési kötvényes G-vel – nevezzük csak Alinak az egyszerűség kedvéért – már pár éve iiiigen jó üzleti kapcsolatban vagyunk. Sőt! Már a családjaink is össze-összejárnak úgy szicíliai módra. Hol itt, hol ott. Úgy fogalmaznék Antibarátomat idézve, hogy a sötétszürke zóna üzleteit építjük fel ilyenkor is a kölcsönös haszonelvűség mellett. Ezen a szinten ez már nem is nehéz. No nem a letelepedési kötvényüzletemre gondolok, amit a strómanjaimon keresztül futtatok, hanem egy zsírosabbra.

Rengeteg pénzből könnyen lehet rengeteg profitot teremteni, főleg, ha mi alkotjuk meg a körülményeket és a húsosfazekak a mi felügyeletünk alatt gőzölögnek. Ennél csak az a jobb, hogy nálunk a már kifosztott fazekakat hátrahagyva mindig újabbakat dézsmálhatunk meg. Sőt! Ezen a szinten már megnyílt a lehetőség, hogy mások húsosfazekaiba is nyúlkálgassunk, főleg, ha azokat szemérmesen távoltartja magától a tulajdonosa bármilyen oknál fogva. Például, mert valamilyen okból annak környezetünk részéről a megítélése kellemetlen, nem szalonképes, de ezzel együtt nagy érték van benne. Például fegyverek, amelyeket nagyhaszonnal el lehetne adni. De hogyan is kapcsolódik ehhez a gyermekkatonaság generálása és támogatása, a menekülthullámok gerjesztése, táplálása és ezzel az embercsempészet üzletébe való beszállás? A terrorizmus anyagi támogatása? Háború szítása és kiterjesztése, A terroristák fegyverhez juttatása? A háború elől menekülőkkel való fenyegetésből a politikai haszon lefölözése, az EU tőkéjének megcsapolása?

Hát ezek már mind csak ujjgyakorlatok a bennfentes rutinos irányítók részéről.

Akkor csapjunk egyenesen a lecsóba! Magyarország rengeteg fegyvert halmozott fel sok évtized alatt és ugyancsak sokat gyártott is. Nos, jó hivatkozási alap, hogy a haditechnika fejlesztése miatt a raktáron levő fegyverkészletet le kell cserélni. Összeállítunk egy portfóliót, benne a II. VH-ból és az utána jövő évtizedekből gépfegyvereket, aknavetőket, töltényeket és így a nemtúl régmúltból is mellédobhatunk egy nagyobb arányú – még szinte használatlan mennyiséget. Ezt a pórnéppel és a NATO-val meg lehet etetni és még büszke jófiúként is tetszeleghetek. Ezek könyvelési értékét szinte nullára leírva már csak a megfelelő „üzletembert ” kell megtalálni, aki segít „megszabadulni” a már felesleges raktárkészlettől. Így néhány antonovnyi felszerelést közvetítőkön keresztül el lehet adni egy praktizáló fegyverkereskedőnek, azaz nem nekem kell házalni Közép-Afrikában valamelyik hadúrral, majd az ellenfelével, hanem azt futószalagon intézi a profi. Persze az én viszonteladóim is először megfuttatják az árakat az offshore-cégeiken (pontosabban az offshore-cégeimen ) keresztül, így a névleges legális 1 euro/ konténeres vételárból már piacszerű ár lesz. A másik előnye a dolognak, hogy én, Magyarország direktben nem adhat el fegyvereket ezekbe a háborús övezetekbe, csak egy 3. országon keresztül! Ilyen szimpatikus vásárló hely többek között az Arab Emirátusok, Szaudarábia, …. És máris megérkeztünk barátomhoz, a szomszédomhoz. Így legalább nem kell veszélyes utcákon keresztül utazgatni, ha bizniszelni akarunk, hanem csak átkiabálunk, hogy Ali! Gyere át! Igyunk egy áldomást a jövőbeli jó üzletünkre! – Ami pedig párórán belül meg is köttetik, így amíg Allah alszik, vagy a sötétben csak bizonytalanul mereszti a figyelő szemeit, addig mi leborítjuk az áldomást az üzleti megbeszélésben kiszáradt torkunkon.

Nos, ilyen körülmények között én igazán nem tehetek róla, ha a fegyvereink véletlenül a szír diktátor, vagy az Iszlám Állam seregeihez kerülnek. Végül is, lehet, hogy csak a szállító teherautó felborul egy homokdűnén és az arra sétálgató beduin kecskepásztorok véletlenül belerúgnak a homokba süllyedt eszközökbe, majd keresnek valakit, akinek kell az a nehéz, vasból készített furaalakú pásztorbot, ami néha még nagyokat dörren is, mintha Allah kardozna a mennyben, amikor az indiai monszun eléri az Arab-félsziget délkeleti csücskét.

No! Ez még csak a leselejtezett rész volt (bár ennél a legnagyobb a nyereségráta), a sorozatban friss gyártás értékesítése egy fokkal tisztábbnak mondható a külső szemlélő részéről, bár ugyan az történik, és szinte ugyan azokon a csatornákon keresztül.

De,hát ugyanúgy eljutnak Szíriába, Afganisztánba, Kelet – és Közép-Afrikába. A Boko Haram, a huszik, meg a tofuk, meg a mittudommég bozótnépek, akik csak talán tegnap estek le a fáról ott gyikolgathatják egymást, csak küldjék a gyémántokat! Gyerekkatonák?! Ugyan már! 56-ban nálunk is azok lövöldöztek minden mozgó emberre és tárgyra. Ha nem az én szállítmányomat veszik meg, akkor az jobb, ha a kínaiakét? Az még veszélyesebb is, hiszen bele is halhatnak, ha a gyerekek kezében felrobban az a sok gagyi!

Az meg szintén micsoda üzlet, hogy ezekből a háborús térségekből megindulnak tíz és százezer szám a menekültek! Egyrészt micsoda populista politikai tőkét tudok belőle kanyarintani, másrészt pedig a sötétszürke-marháknak beadom, hogy megvédem őket (persze a saját pénzükből a strómancégeim által aranyáron épített kerítésekkel). Ezt mind magyar közpénzből és nemutolsó sorban az EU-tól lefölözött, kikanyarított euromilliárdokból. Hát, ha egyenlőre még annyi nem is, de jó úton járunk, ahogy ezt megmondta az irokéz nyomolvasó, a néhai Vak Bölény, aki lezuhant a szakadékba szakmája gyakorlása közben.

Nos! Mindez a rossznyelvűek szerint a terrorizmus támogatása is lehetne. Ahogy vesszük. Nekem anyagilag bejön, ha a terroristák veszik, vagy akár csak használják a fegyvereimet. Akkor ugye a védekezők, a hazafiak, az összes ellenük küzdő is keresi a kegyeimet, a fegyvereimet. Az ezzel generált menekülthullám is csak nekem csengeti a pénztárgép csengőjét a kerítésépítésekkel, a biztonsági őri és kiszolgálói tevékenységekkel is, és melléktermékekként még politikai hasznot is hoz a riogatáson és a velük történő fenyegetéseken keresztül is. Ugyan olyan ez, mint a terrorizmus esetében, amikor is 1-2 robbantással a csatazajt lehet növelni, és amikor fellépek, akkor mint a keménykezű télapó megoldom a gondjaikat. Így van, aki belőlem a télapóra, mások pedig a keménytökűre fognak emlékezni. Mindkettő az előnyömre válik. Mintha Arany János rólam -mint bíróról – írta volna a „Fülemile” poémáját. Hát nem látjátok ti nagyonszürkemarhák? Bármerről is fúj a Passzátszél, mindig nekem, de nekem kukorékol a vereb!

Anyám! De leizzasztott a láz! Azt álmodtam, én vagyok Orbán Viktor. Vagy tényleg én vagyok?

Vak Ond

Illusztráció: Peter Colstee

Illusztráció: Peter Colstee

30 hozzászólás

  • Vak Ond, erősen kétlem, hogy a kormány a terroristának adja el fegyvereit,

  • Hűha ez aztán meredek….! Hogyan fog ez a teória beleférni a kurucinfó és a hasonszőrű bűnbak tenyésztők táborának harci programjába ? Hiszen eddig ezeket a zavarosban gerjedt fegyver szállításokat a zsidók számlájára írták, mint a háborúkon szerzett meggazdagodás gengszereire. Na lesz majd ebből hadd-el-hadd !!!!!

  • Hát, hogy orbán kiknek mennyit adott el, azt csak ők tudják. Nem a Józsefvárosi piacon szokták ezt intézni, hanem a fenti módon.
    Azt tudja, hogy a szomszédja azaz ismert fegyverkereskedő? Több országban elítélték és keresik?
    Orbán stromanjával yact-ozgatott össze az Adrián, ahol vagy 5 éve nem volt.
    De ne adja a hülyét, hogy ezeket nem tudja!

    De ezt én csak álmodtam, nem voltam ott fizikailag, csak mentális imagináció történt.

  • na megint egy hülye cikk…
    Állítólag nemzetközileg kőrözik….állítólag bűnöző…állítólag megvette a szomszédos villát…de állítólag (és a valóságban!!!)nem lakik ott…aztán nem állítólag, Orbán terroristákkal nem tart kapcsolatot…..és állítólag (biztos!!),hogy egy magyar miniszterelnök szomszédait „leellenőrzik”….!
    A többi, illetve a cikk megint egy semmit sem érő, semmit sem bizonyító,csupán idétlen baromság!(nem az az egyetlen…)

  • Ja és kintről …nem kellene feleslegesen „aggódni”,mellébeszélni…
    hazugságokat terjeszteni,na meg főleg a zsidókat (ok nélkül és a
    valóban bizonyított múlt,tények…)ellenére védelmezni,meg kurucz
    infózni….sőt egyenesen nem is kellett volna megszólalni…..!
    Na ennyi,pihi…jó éjt!

  • Sleszi Alex!

    De hisz orbán zsidó! Nem? Vagy én vagyok az? Hű! Ez már majdnem skizofrénia!!!
    Nem baj Alex! Legalább mi zsidók tartsunk össze!

  • Figyelő!

    Amikor a kormány a kétes,(köztük terrorista migránsok…)ellen védi az országot, nehezen elképzelhető,hogy ilyen és hasonló kétes elemeknek fegyvert adjon el,vagy megtűrje őket itthon….pláne a miniszterelnök szomszédságában……megint egy „agyrém” cikk!!!

  • Boda! Pedig nem a Gyurcsány adta el a fegyvereinket!
    Vagy szerinted orbán átengedte neki ezt az üzletet?

  • Figyelő!

    Nem figyeltél!
    Orbán nem közvetlenül adja el a terroristáknak, és nem is a kormány. azt senki sem állította.
    Olyan igazából nincs is, hogy kormány, hanem csak orbán. A kormány csak egy fiktív látszatképződmény. orbán bábszinháza, semmi több!

  • Hm. Mehdi Okhanagandi megveszi a letelepedésit. Automatikusan kérhet útlevelet, névváltoztatást, TB kártyát.. A sóvivőnek akármég igaza is lehet. Az arab tucatnévvel rendelkező nincs magyarországon.. Akit (pl) Kovács Huszonhárom Mehdinek hívnak, azt nem keresi az FBI..

  • Kedves Falusi!
    Új személyazonosság TB-kártyával, útlevéllel? Persze! Pártunk, kormányunk és nemzeti nagyvezérünk minden ilyen szürreális csavarhoz megteremtette az alapot. Minden lehet a dolgok ilyetén túltekerésével, de azt csak holnap fogom álmodni.
    Mindenki hallott már az ordító egérről? Na, azt orbánról mintázták.

    Különben bárki bármit is ír le róla, az csak egy gyenge parodisztikus árnyéka a szövevényes szürreális valóságnak.
    Mindig az derül ki, hogy a gyenge képzeletünket nagyságrendekkel messze meghaladja és sötétebb, szövevényesebb a vele kapcsolatos valóság.

  • Ja sok idétlen hír terjeng Orbánról,mondták,hogy cigány,…meg zsidó..ezzel szemben magyar és református,a felesége katolikus,de
    egy ember megítélésénél nem ez számít!
    Minden vallás,vagy népcsoport tagjai között vannak tisztességesek és tisztességtelen,hiteltelen alakok!

  • OIM*
    Miért?
    A hazai cigányok nem magyarok ?

    /Géza felemelt ujjával most tréfásan megfenyegeti OIM*-ot :
    Nana te kis rasszista 🙂 /

    *OIM = A kis rasszista maca

  • geyza!

    Most végre kulturált vagy ha kötekedsz is……de ugye a cigányok
    alapvetően nem ősmagyarok,magyarok,de ezzel semmi sértőt nem akarta,m mondani!
    Sokkal inkább sértő és megkülönböztető,lealacsonyító jelzőként használta pontosan a rasszistázó,fasisztázó ellenzék többször is,ami
    kissé elgondolkoztató….!
    Ami viszont a cikkhez tartozik,Orbán szomszédját Amerika valóban
    kőrözi régóta (de,hogy terrorista lenne arra nincs bizonyíték) nem kapták el ilyen hosszú ideje?….egyébként kb féléve vett több földet,ingatlant,de senki nem látta még az Orbán melletti házban,nem tartózkodik ott!
    TV.,Újság is közölte!
    Hát majd kiderül a teljes igazság.

  • Kedves Boda!

    Te „ősmagyar” vagy? A te szavaidat használtam. Minek írnád le magad? Benned nincs cigányvér? Törökvér? Tatárvér?

  • Én tudnám orbánt szeretni, ha cigány is, akár csak magácskát Boda!
    Alapvetően a cigányokat jobban szeretem , mint orbánt. Bár ez hülyeség. No, nem azért mert cigány, vagy sem, hanem azért, mert olyanokat, mint pl. cigányokat, magxarokat, nemeteket, vagy más nációkat nem értelmezhető , hogy szeretem, mert nem a nációt, hanem azok egyes tulajdonságait, – nem ez sem pontos! Az egyes emberek tulajdonságait szeretem.
    Talán kivételként a tay-ok és a balinézek mentalitása kivétel.

  • Büdös nekem ennek a nőnek az ál-dícsérete.
    Kutyából nem lesz szalonna, OIM*-ból pedig normális ember.

    *OIM = Oldal idióta macája.

  • Na kirakom a BODA förmedvényt hogy tudjak rá reagálni „Ja és kintről …nem kellene feleslegesen “aggódni”,mellébeszélni…
    hazugságokat terjeszteni,na meg főleg a zsidókat (ok nélkül és a
    valóban bizonyított múlt,tények…)ellenére védelmezni,meg kurucz
    infózni….sőt egyenesen nem is kellett volna megszólalni…..!
    Na ennyi,pihi…jó éjt!

    Mi az, hogy kintről ? Egyenlőre KMH és én egyugyanazon a kontinensen vagyunk.Tehát nem kérdéses, hogy ki van bent és ki van kint, azaz irogat kintről? 🙂 Valahogy éreztem, hogy a zsidók és a kurucok említésével megbirizgálok néhány érzékszervet. Sikerült is,mert hamar előbukkantak a ” valóban bizonyított mult tények ” már pedig itt ismételten a zsidó bűnbak lett meglovagolva, mint ahogy fentebb említettem. Na a ” hölgy ” alaposan hozzá látott, hogy fejet mosson nálam. Aszongya, hogy ” nem is kellett volna megszólalnom ” Nahát pedig igazán nem kivántam, hogy a soraim olvasása miatt abbahagyja amivel el volt foglalva. Azt sem mondtam, neki, hogy ” — Marcsi..! vissza a fejőszékre „– Mégis elküldött aludni, mondván, hogy : ” pihi…jó éjt .!
    Most már elárulhatom, hogy eredeti hozzászólásom nem volt egyébb mint egy szatíra, a hasonló irányzattal íródott cikkre.

  • Geyza! Az oldal tényleges idiótájának!

    Én tényleg komolyan dícsértelek,de már megbántam ” kutyából tényleg nem lesz szalonna „……vagy esetleg megint ráittál a gyógyszeredre?,de ettől én még szerencsére jól vagyok!
    Kár,hogy nem engeded,jobb vélemény szülessen rólad….
    Nem lennél kevesebb,csak több …a semminél!
    Vak Ond is kitett magáért….de szerencsére nem érdekel a véleménye!
    Na nézem tovább a TV-ben a jó műsort…
    Pá!

  • Persze a lényeget az itteni „észlények”szokás szerint megint nem értették:
    A baloldal cigányozott méghozzá lealacsonyító szándékkal,hangnemben,akkor miről is beszélünk,szerencsétlenek…?
    Bennem nem folyik cigány vér az biztos,mint Gyurcsányban aki egyszerre cigány,zsidó és homoszexuális…(minden tüntetésen részt vett és ezeket állította…na ő sem 100-as,mint itt sokan!

  • Boda Marcsi
    2016 november 5
    5:59 de.

    Orbán azt hazudta magáról, hogy egyszerű vidéki srác. Pedig ez nem igaz, és ez a baj, nem a származása.

  • Alexnek nincs mit mondanom….minősíti magát,származása meg egyértelmű…
    hazai lámpával sem akarok vitatkozni….
    Tök egyszerű a dolog,el kell olvasni Orbán önéletrajzát a neten….
    több egymástól független forrás is van,..és csak utána kellene véleményt nyilvánítani!
    Ilyen egyszerű a dolog,de ettől a fórumtól,valamint a hozzászólók…..,Orbán származásától függetlenül nyugodtan alszom,sőt arra sem vagyok kíváncsi,hogy sok hiteltelen baloldali politikus
    „honnan” származik…a cselekedeteik minősítik őket,a következményeket pedig senki nem kerülheti el,akárhogyan is ügyeskedik!
    Na az igazság előbb utóbb az igazság mindig kiderül,persze nem mindenki örömére!

  • Hazai!

    A származás, csak annyiban számít, amennyiben az illető a családja életmódjából és mentalitásából olyan tulajdonságokat hozott magával, amelyek már jellembeli hibákként értékelhetők.
    Ennyiben ez „az egyszerű vidéki srác”, a kiskondás, aki épp emiatt rengeteg belső komplexus hordozója, többek közt állandó bizonyítási kényszer, Pest-ellenesség, értelmiség ellenesség, szegénység kompenzáció, és kissebbségi komplexus, stb. kínozza belülről. Egy ilyen emberre bízták a választók a magyar nép vezetését? Meg is látszik mindkettőn…

    .

    .

  • voronyes, sok külföldi írigylí a magyarokat, hogy ez a kiskondás van uralmon. Sokszor az egyszerű „paraszti” ész többet ér, mint a pesti, nagy szájú hintásé!

  • Figyelő:
    Hogyne. A féleszűek.
    De a nyugatiak többsége vagy undorodik tőlünk jelenleg, vagy sajnál.

  • vorenyes, még annyit, nem a származás, de az alacsony termet néha kisebbségi érzést okoz. Ezt én is tapasztaltam, csak a férfiaknál.

  • Ha annyian óhajtják orbánt külföldön, akkor adjuk nekik!

  • Ősmagyarok…
    Ahol gyerekkoromban éltünk, lakott egy család: nagyszülők, szülők és a kislány, Kati. Az apukának a házban volt borbélyüzlete. Szepi bácsinak hívtuk – echte sváb volt. Kati anyukája furcsán beszélt magyarul, elhúzott a-kkal – ő lenhajú, kékszemű szlovák (akkor még tótnak mondták)lány volt. Az ő szülei éltek velük: ők egyáltalán nem tudtak magyarul, csak néhány szót.
    Ültünk az udvaron, hímeztünk, Kati morfondírozott: úgy 6-7 éves lehettem, ő valamivel több. Így: Apukám sváb, anyukám tót, jól nézek ki, egyedül vagyok magyar a családban…

  • Üdvözöllek G barátom.Látom megjöttél.Formád a régi. Lelkedre -mint eddig – továbbra is vigyázunk
    üdvözlettel.

  • voronyezs
    2016 november 6
    9:51 de.

    Orbán életében sok a kettősség sőt hármasság, tehát maximum identitásválságot kaphatott a szüleitől. A családja elég sokszínű, de egy tuti nincs benne: magyar paraszt. Úgy értem, olyan, aki mezőgazdaságból él legalább 3 generáció óta bármely magyar faluban.

    A Pest-vidék szembenállás pedig hagyomány a magyar közéletben, ezért nem Orbánon kéne elverni a port.