Putyin pincsije parázik

2017 január 31 10:53 de.49 hozzászólás

A mindenkori orosz elnök a világ három legveszélyeztetettebb politikusa közé tartozik, a biztonsági kockázatot illetően csak az amerikai és azt izraeli politikusok hasonlíthatók hozzá.

Érthető hát, hogy nagy a készültség, és az illetékesek mindent elkövetnek az idelátogató Putyin biztonságáért.

A mostani készülődés azonban minden normális biztonságtechnikai meggondoláson túlmegy. Ami itt megy, az valóságos agyrém: már két nappal az orosz elnök látogatása előtt korlátozásokat vezetnek be Budapest utcáin, a látogatás napján pedig a Kossuth tér környékét is lezárják, és a környező utcákba csak az ott lakókat engedik be, őket is csak igazoltatás, adott esetben motozás után.

Ez a nagy készülődés nem Putyinnak, hanem Orbánnak szól. Az Együtt szervezésében ki akarják fütyülni az orosz elnököt, valamint vendéglátóját, a magyar miniszterelnököt.

A Magyarországon Zseb-Putyinnak, gyakrabban Putyin pincsijének is becézett Orbán ezt nem engedheti meg magának. Nem mutatkozhat gyengének a nagy orosz medve előtt, az orosz elnök is erős a saját hazájában, nem csoda, ha Orbán is igyekszik kitenni magáért.

Ezért a minden józan megfontolásnak ellentmondó készültség, ezért állítják hadrendbe rendőrök ezreit, ezért tekinti a TEK műveleti terepnek Budapest belvárosát.

A magyar miniszterelnök hétfőn azt mondta Szegeden, hogy őt „nyúlsággal és gyávasággal” még nem vádolta senki. Mondjuk, már ez is egy nettó hazugság, hiszen 2010-es regnálása óta gyakran vádolják ezzel. Nem ok nélkül: vitára nem áll ki senkivel, a vele és kormányával nem rokonszenvező újságoknak, tévéknek soha nem nyilatkozik. Kizárólag a lakájmédia sajtómunkásaival áll szóba, velük, pontosabban főnökeikkel előre egyeztetett kérdésekre válaszol.

Orbán most Putyinnak akarja megmutatni, hogy ki az úr Magyarországon. Biztosítani akarja az orosz elnököt, hogy ő megbízható partner, rá lehet számítani, ha kell, még az ellenséges hangokat is elhallgattatja.

Nem Putyin fél attól, hogy kifütyülik, ő legföljebb csodálkozna, mert ilyen élményhez nem szokott hozzá odahaza. Orbán viszont okkal parázik amiatt, hogy egy esetleges jól hallható füttykoncert esetén mit gondol róla a gazdája.

Föld S. Péter

orban-putyin-kiss

49 hozzászólás

 • Elég gusztustalan kép!
  Sajnos, nem tudom megérteni, mit szeret a magyar az orosz “cáron”!?
  Elődeihez méltó gazember Putyin.
  Megőlette ellenfelét, diktaturával kormányoz stb.
  Nagyon rövid a magyarok menóriája, a volt orosz megszállás, nem volt gyerekzsúr!

 • Itten még az orosz csapatok kivonását szorgalmazta, ma behívná.

  http://www.youtube.com/watch?v=Fef2FmTS0NE

 • FöldS így gondolja. Ennyi.

 • Viszont az igaz, hogy ma Magyarország gazdasági függésben van az orosztól. Talán ez az oka a nagy”szerelemnek”!

 • Micsoda egy korban élek! Még éppen..!
  A liberális demokrata világnak Szigetvári elnémuló fütyülje
  lett a nagy esemény. Két napig használja másra…

 • Hollósy Gerti

  “Nagyon rövid a magyarok menóriája, a volt orosz megszállás, nem volt gyerekzsúr!”

  egy icipicit kozmetikázni kéne ezt az amúgy egész jó mondatot, nem minden magyar memóriája rövid, de a miniszterelnöké tuti…

 • Szukits Rezső

  Kedves Kis Ferenc! Én is így gondolom. Vagyis nem annyira “ennyi”.

 • Előkészíti magának a menekülő utat. Na, ki is volt, aki a Szovjetúnióba menekült, amikor forró lett a talaj?

 • Figyelő
  2017 január 31
  11:07 de.

  “Elég gusztustalan kép!
  Sajnos, nem tudom megérteni, mit szeret a magyar az orosz “cáron”!?
  Elődeihez méltó gazember Putyin.
  Megőlette ellenfelét, diktaturával kormányoz stb.
  Nagyon rövid a magyarok menóriája, a volt orosz megszállás, nem volt gyerekzsúr!”

  Kedves Figyelő!

  Örömteli, hogy lassan kezd “leesni” mi a helyzet. Kicsit megpróbálok segíteni, hogy még inkább így legyen: az Orbán nevezetű gazember éppúgy hasonló módon gyakorol hatalmat, mint a Kremlben ülő példaképe ( “diktatúrával kormányoz” ). A nyolcvanas évek végén Kádár rendszerének vége felé nagyobb szabadság volt ebben az országban mint 2010 óta s főleg az utóbbi pár évben… Hogy ma Magyarországon ellenvéleményeket lehet hangoztatni az kizárólag az INTERNET-nek köszönhető, amely használatát – egyelőre – nem korlátozzák…

  Amúgy Oroszországban is vannak kamu-ellenzéki pártok, kamu-választások. Ha az ottani rendszer nem demokrácia, akkor ez hogy lenne az? A kérdés csak retorikus. Az említett gazdasági függés pedig bizony tudatos politikai döntések eredménye, ugyanis egyáltalán nem törvényszerű energetikailag egyoldalú függésbe taszítani Magyarországot a “cár” fasisztoid maffia-birodalmától. Például építeni egy elavult atomerőművet amelyen nagyot szakítanak az Orbán és a Putyin közelében lévő oligarchák, de hogy az Európai Unió se ellenezze a beruházást ( amely amúgy számos uniós jogszabállyal szembemegy ) némely nagy német iparvállalat is… Az elszegényedő – milliós tömegekben nyomorgó – magyar népet, a gazdaságilag egyre elmaradottabbá váló országot pedig sok milliárd dolláros adósságba verik… Orbán sem kisebb gazember mint elődei ( beleértve sok évtizeddel ezelőtti elődeit )…

 • Lehet tamadni a tenyeket.
  1. Oroszorszag nagyhatalom. Akar tetszik akar nem, az.
  Anno, Jelcinnek majdnem sikerult elszarnia az egesszet,de nem sikerult.
  2. Volt egy referendum Krimea-ban ahol 98% oroszorszaghoz akartak csatlakozni. Ok az oroszokat ismerve realisan legyen 70%. Mirol beszelunk ?
  3. Ukrajnat beetettek Gyuri -ba ek. Most hogy szarban van Ukrajna, nem kicsit nagyon, hol a segitseg, EU, USA ? Hogy nem az volt a cel, hanem csinalni a tuzet, igy mar ertheto !!!
  4. Paks egy tobb tizdes, jol mukodo intezet. Kikkel csinaltuk ?
  A Szovjetunioval. Kivel kell folytatni ? Ugyancsak veluk. Ja hogy az EU hoppon marady. Megtortenik.
  5. Putyin diktator ? Saddam, Khadafi, Fidel, is az volt . Ezek az orszagok mind visszasirjak oket. Maskulonben 70% felett van Putyin nepszerusege. Mirol beszelunk ?
  6. Magyarorszag 6-7 milliard $ veszitett az orosz embargo miatt. Nemetorszag esetleg kifizeti ? A dehogy. Inkabb csinal meg egy osszeszerelo uzemet Gyor melle, es dolgoztat Magyarokat ehberert.
  7. Elvezem amikor oroszorszagot fasisztoid rendszernek nevezik. Emlekezteto !!! 2 vilaghaboruban ha nem nyernek az oroszok, nem 6 millio hanem 25 millio vegezte volna a gazkamaraban.

 • akarki
  2017 január 31
  5:20 du.

  “2 vilaghaboruban ha nem nyernek az oroszok, nem 6 millio hanem 25 millio vegezte volna a gazkamaraban.”

  Attól, hogy a fasiszták ellen harcoltak, azért a kommunizmus sokban hasonlított a fasiszta rendszerekre, párt egyeduralma, munkatáborok stb. A háborút végül megnyerték a szövetségesek, de talán a 6 millió és a többi 44 millió nem lett volna annyi, ha Sztálin nem végzi ki a fél tábornoki kart, nem tekinti a szocdemeket nagyobb ellenségnek, mint a nácikat stb.

  Az ellenzék Magyarországon csípőből tüzel mindenre, Orbán pont így pattogott ellenzéki korában. De most az a különbség, hogy Orbán nagyon kilóg az európai kórusból, és Kelet-Európában szinte egyedül van ezzel a nagy oroszbarátsággal.

 • Az oroszok NEM egyedűl nyertek! Pl. Auswitz-ot az amerikai katonák szbaditották fel! Ha Amerika nem segít nem ez lett volna az eredmény.

 • Elnézést. de nem tetszenek valamit ászre venni. Putyin cár csupán csak tartományi ellenörzésre jön Magyarországra. Orosz csapatok ugyan már nincsenek az országban de orosz érdekek és az oligarchia képviselői annál inkább. Orbán se nem akar blamázst se nem akar “lefaragást” Putyintól hogy ugyan mn
  mi maga itt kis pöcs? Hogyan bízhatok meg magában hogy jó helyre fektetem a pénzem ha még egy fütykoncertet sem, képes elhallgattatni. Az már az érem másik oldala, hogy Trumpi pumpinak is akar tetszelegni. Orbán őrgróf Putyinnal megakarja mutatni hogy neki még mindég mekkora hatalma és befolyása van a volt orosz gyarmatokon, Nem kell megszállás nem kell drága katonaság. A gazdasági függőség és kényszer sokkal hatásosabb és célravezetőbb mint a drága fegyveres rendszer. Kivannak szolgáltatva Putyinnak minden téren a magyarok. Ha nem úgy gazsulálunk nekik ahogy akarják meg fogunk még fagyni is. Nem lesz se gáz se olaj. A gazdasági föggőség ellen nehezebb tenni mert az EU és az USA monhassa azt, hogy miért újra a ruszkikkal üzleteltek amikor lenne más is. EUs pénzek befagyasztva és az USA sem fog kihúzni minket a szarból ha már nyakig leszünk benne

 • Olvasom az Indexen, még a fütyörészés előtt, hogy az Együtt 2 százalékon van, mig a Fidesz 42 fölött… A KMH nemzetközi támogatása nélkül, talán már az 1 százalék se lenne meg. Hajrá egydül !!!

 • Figyelő!

  Orbán nem parázik,meg ugye Putyin nem egyenlő sem Sztálinnal,sem
  Brezsnyevvel stb.. a komcsi elődökkel,sem az elnyomó ruszkikkal,ezt mindenki tudja!
  Aztán főleg gazdasági megállapodásokról lesz szó…nem mellesleg Paksról,még az EU is elfogadta az erőművel kapcsolatos megállapodást,ők építették és a bővítést is ők fogják végezni előnyös feltételek mellett!(és nem az amerikaiak…pech..)
  Egyébként minden fontos politikus,pláne elnök látogatását szigorú biztonsági intézkedések előzik meg,ami természetes és ez minden kormány alatt így volt!
  Na az meg már közröhej,hogy az 1 %-os Szigetvári Viktor holnapra
  demonstrációt tervez a Kossuth térre…ha-ha,amit az “elődelvtársak” idejében amikor jogos lett volna…ugye nem lehetett megtenni(börtön,vagy szemkilövés…)
  Egyébként mind Amerika,mind Oroszország nagyhatalom ,akkor is ha egyeseknek nem tetszik a jelenlegi megválasztott elnök!
  Le kéne nyugodni!

 • Avi!

  Ne járassa le magát a süket “gyarmat” szöveggel…..ugyanis régen voltunk azok,most nem!
  Egyébként minden ország úgy építi a kapcsolatait,hogy előnyére váljon,persze ez sokaknak (de szerencsére a kisebbségnek…)nem tetszik.
  Nem érdemes bosszankodni,árt az egészségnek!

  Ötvenhatos!

  Igazad van,de a legfrissebb hírek szerint az Együtt csak 1 %-on van…..

 • akarki!
  Igazad van az IGAZI diktátorokról és azok nyugati támogatásáról,háborúkról sokan megfeledkeznek…..

 • FIGYELŐ!

  A háború után egészen más volt a helyzet,Amerika akkor még próbált segíteni….de jött az orosz felszabadítás,erőszak és gyarmatosítás..
  l956-ban amikor Te kimentél már egészen más volt a helyzet,neked szerencsére sikerült,de sok itthon maradottat bebörtönöztek,megkínoztak,megöltek!!!!Na akkor Amerika sehol sem volt,csak ígérgetett,hitegetett,nem érte meg neki egy ilyen kis ország miatt kiélezni a helyzetet az oroszokkal,méghozzá a szuezi válság miatt!Tényleges segítség helyett küldtek “pár tejkonzervet”
  Amerika nem egy jótékonysági intézmény!…
  Ezek a tények!

 • Avi Ben Giora
  2017 február 1
  11:08 de.

  A “minden téren” való kiszolgáltatottság tudatos politikai döntések következménye, hiszen gázt és petróleumot mások is szívesen eladnak nem csak az OPEC-en kívüli Putyin-rezsim ( Nabucco-pipeline ugyebár… ). A jövő megújuló energiaforrásairól nem is beszélve ( Magyarorsz. jó részt geotermális energiával simán kielégíthetné szükségleteit, kiegészítésként pedig a víz, szél , nap is szóba jön ). Nem külföldről jönnek , plusz hazai érdekeltségű fejlett
  technológiájú iparágak épülhetnének ezekre. Tehát a Gazpromos, Roszatomos oligarchák zsebébe vándorló ezer milliárdok a magyar nemzetgazdaságot tőkésítenék, nem pedig úgy mint ahogyan a [email protected]ára hazafi fidecnácik csinálják, s amúgy kevésbé szorulnánk a német nagyiparosok cselédmunkaerejének “stratégiai partner” szerepére is…

  Arról nem is beszélve hogy a kiszolgáltatottság kölcsönös, ha senki nem venné tőlük a szénhidrogéneket, akkor a Putyin-rezsim rövid úton lehúzhatná a rolót, tehát gazdaságilag, szociálisan sok sebből vérző ország. Amúgy egy Magyarországhoz hasonlóan demográfiailag hanyatló országról van szó – Szibériában pl. lassan az ottani kis nemzetiségek lesznek többségben ( mint ahogyan a Kaukázusban már most is ), úgyhogy könnyen visszanyalhat a fagyi, ha mondjuk a kínaiak egyszer eljátsszák velük ugyanazt, amit ők “eljátszottak” Ukrajnával, Grúziával… Na persze hadsereg, meg atomfegyverek azok vannak, de azokkal is csak bizonyos határok között lehet emberkedni ( azok vannak másoknak is…). A mindenkori fasiszták, önkényurak alattvalóiként jól berendezkedni tudó magyar pógárok pedig jól meggondolhatják, hogy hozzá kötik e országuk rozoga szekerét valamely kalandor nagyhatalomhoz, ahelyett hogy a szomszédaikkal és Európa valamint a nagyvilág népeivel való kölcsönös tiszteleten és előnyökön alapuló kapcsolatokat keresnének, ahogyan minden sikeres ország is teszi. Nagyon primitív és hazug dolog ugyanis az örökös balsorsozás…

 • Figyelő
  2017 január 31
  11:48 de.

  A mai magyar kormányzat tudatosan rohan a medve karmai közé. Igazából a németekkel vagyunk gazdasági függő helyzetben, nem az oroszokkal. Az oroszokkal csak leszünk Paks II. miatt, de ezt a mostani kormány idézi elő.

 • Figyelő
  2017 február 1
  10:45 de.

  Így igaz. Az antiszemitizmusnak nagy hagyományai voltak (akkor is) Európában. Oroszországban progromok voltak a XX. sz. elején, Franciaországban internáltak is zsidókat a II. világégés előtt. Amerikára viszont ez nem volt jellemző.

 • Abban igaza van Figyelőnek,hogy tényleg gusztustalan a kép,de ugye ez ma már nem divat a “régi szép brezsnyevi időkben”csókolództak a
  hazai komcsik,szocik (akkor kötelező volt!)…..csak már elfelejtették…rossz a memóriájuk,mint sok más dologban,de ettől még igaz a múlt!

 • Orsós Elemér

  Avi Ben Giora
  2017 február 1
  11:08 de.
  Te most éppen nem osztrák vagy? Az oszrákok által is tapsikolt szankciók miatt eddig 6 milliárd dollár a veszteségünk! És Nektek? Elárulok neked egy nagy titkot: az EU szankciók és az EU import kiesés miatt az orosz gazdasági önvédemi rendelkezések hatására az orosz mezőgazdaság és a belső termelés drasztikus javulásnak indult, a bosszúból át nem vett árú keleten gazdára talált, úgy hogy a ruszkik kiéheztetésre kalkulálók a saját és az USA csapdájába estek! Vegyétek már észre hogy, nem vagyunk a Szovjetúnióhoz láncolva, a liberális, igazságos és demokratikus EU-ról viszont ez nem állítható!

 • Boda Marcsi
  2017 február 1
  2:54 du.

  Én úgy tudom, hogy régi ortodox szokás a hármas csók.

 • Nagyon csodálkozom az UNIÓ magartartásán.Ugy látom a viselkedésükből öket is csak a könnyen megszerezhető pénz érdekli nem Europa sorsa.Ott is ugy viselkednek a politikusok,mint itt Magyarországon.

 • Boda Marcsi
  2017 február 1
  1:01 du.

  Kedves Marcsi. Értem én, hogy ön elkötelezett híve Putyinnak és a baráti ̶S̶z̶o̶v̶j̶e̶t – Oroszországnak, hiszen ezt számtalanszor már bebizonyította, de kérem azért tessék elmagyarázni, hogy ha Putyin nem egyenlő Brezsnyevvel, sem Sztálinnal, és nem egyenlő a komcsi ruszkikkal, illetve az elnyomó Oroszországgal, és csupán gazdasági vonzata van a mostani látogatásnak, akkor miképpen lehetett, hogy ugyan ez a Putyin uszkve tíz éve még maga volt a patás ördög, miért volt páratlanul botrányos ugyan ezzel a Vladimir Putinnal üzletelni, miért állították be Magyarországot negatív jelzővel Oroszország ügynökének, és miért nevezték rossz komcsi beidegződésnek ugyan ezzel a Putyinnal való találkozókat? Hogy van ez Marcsi? Ezt el tudja magyarázni szépen és következetesen??

  “Történik valami, ami Magyarországon mindannyiunk számára figyelmeztető lecke. Anélkül, hogy külpolitikai kalandokba bocsátkoznék, szeretném Önöket tájékoztatni arról, hogy Magyarországon éppen puccs van. A magyar kormány puccsot hajt végre a magyar parlament ellen. A magyar kormány puccsot hajt végre a saját népe ellen. Titkosított, hosszú távra szóló szerződést köt Oroszországgal a XXI. századot és a magyar nép, a teljes Kárpát-medencei életét döntően meghatározó kérdésben: az energia kérdésében. Úgyhogy arról mi semmit nem tudunk. Ez figyelmeztet bennünket arra, hogy miközben itt a gyakorlati együttműködés kérdéseinek feszegetésével töltjük majd az időnket, van még teendő; a rendszerváltás korából, az előző rendszerből itt maradt romok eltakarítása, kártékony, rossz politikai reflexek és mentalitások eltakarítása…” by Orbán Viktor 2008.

  Orbán Viktor sok putyingyalázása közben 2008-ban azt is mondta a Putyin vezette Oroszországra az orosz-grúz háború idején, hogy ez az Oroszország semmiben nem különbözik az 1956-ostól. Most akkor a grúzokat leverő, az ukránokat szintén gyilkoló és az orosz ellenfeleit legyilkóló és bebörtönző putyini Oroszország tényleg nem lenyomó hatalom, ahogy Orbán is 9 éve fogalmazott? Hogy van ez Marcsi? Egészítse már ki fentebbi gondolatait ezen tények ismeretében kérem.

  Ha Putyin, ahogy ön leírja valóban a megtestesült angyal, akkor 2008-ban a Putyinnal köttetendő energetikai kérdésben (mely negyed annyira sem oly meghatározó, mint a mostani paksi atom kérdés) Orbán Viktor miért mondott ilyeneket, és társai még ennél hajmeresztőbbeket Putyinra és a közös gazdasági szerződésekre? Kérem magyarázza el, hogy megbízhassunk a nagy Orosz medvében, az orosz testvéreiben, akiktől mindig és mindenkoron a legrosszabb függőségben éltünk. Kíváncsi volnék rá, hogy meg tudjam szereti orosz apánkat én is úgy, mint ön.

 • Kedves Hun kisasszony !
  Három javaslatom lenne Ön felé:
  1. Látogasson el mielőbb Oroszországba, vizum kell. (A voronyezsi ortodox püspökség örömmel küld meghivólevelet, ha tiszteletét akarja leróni a 2. világháboru áldozatai emlékére.)
  2. Miután megismerte az orosz viszonyokat, utána kezdjen el putyinozni vagy nem-putyinozni.
  3, Keressen olyan társat, akinek van minimális közgazdaságtani ismerete.
  Tisztelettel, -r.t-

 • HunCanada!

  A fenti “nagykérdést” ugyan maga Orbán Viktor sem tudná megmagyarázni – de lehet, hogy Bobának sikerül? -:)))))

 • Ötvenhatos
  2017 február 2
  8:33 de.

  Ha hozzám szólt, akkor biztosan teljesen elfelejtett magyarul, meg a kisasszonyt sem tudom honnan veszi – Elkönyvelem a szokásos baklövésének kedves Ötvenhatos” Másrészt, ha ért magyarul akkor én nem putyinoztam, -és nem is “nem-putyinoztam”. Kérdést tettem fel Marcsihoz. Fusson neki még egyszer kedves barátom, próbálja értelmezni a kérdés és állítás közti különbségeket. De megragadva az alkalmat akkár összefoglalhatja is, hogy ön szerint a mai Putyin miben más a 8-10 évvel ezelőttihez képest, amikor Orbán zsigerből kikelt ellene, sőt egészen az 56-os szovjet szellemiséghez hasonlította az orosz vezetést!? Ha gondolja szokásához híven terhelheti is más irányba újfent a kérdést, mert nem várom öntől, hogy érdemi választ képes lesz adni. De hátha meglep.

 • Putyin egyértelműen diktátor, olyan orbánfajta.
  Korábban Grúzia harmadát rohanta le vérengzés, mészárlás közepette, most évek óta Ukrajna keleti részét hasítgatja, de a déli legértékesebb Krim-félszigetet már annektálta, majd miután elmenekültek, vagy megfélemlített lakosság mellé betelepített oroszokat, tartottak egy teljesen nyitott, demokratikus tiszta szavazást, amit még az is rontott, hogy előtte kivéreztette Ukrajnát, gazdaságilag az amúgy is gyenge lábakon vergődő államot térdre kényszerítette.
  De akkor mondhatom, hogy Győr-Sopron-Megye Zalával tartson népszavazást, hogy szeretne-e Ausztriához tartozni?! Ha többségében szeretnének, akkor engedjük hozzájuk!?
  Tartsunk szavazást arról, hogy szeretnénk -e Európához tartozni , és akkor orbán maradhat egyedül Dobozalján. Bár ott is tarthatnának népszavazást, és akkor lehet, hogy a háza maradna egyedül. Vízumkényszert vezetnénk be részére, és magas szögesdrótkerítéssel körülvennénk, nehogy belőle is migránycs lehessen!

  Bodát pedig vessük az oroszlánok elé, … akarom mondani az oroszok elé, hogy putyinizálhasson, és zavartalanul kínálhassa fel habtestét a másik Nagytestvér áldozati oltárán!

  Így legalább lesz egy boda és orbánnélküli Magyarrszág, és egy Magyarország-nélküli Kisorbanisztán körbefalazva Dobozalján.
  Az is hazugság, amit orbán állít, h mennyi szerinte az embargó miatti veszteségünk, hiszen már dokumentálva lett, h nagyságrenddel kevesebb, ami mellett persze az élelmiszerek ára az embargó miatt zuhant (tej, sajt, húsok, …), így NY-Európából nagytételben érkezett féláron….
  Másoldalról pedig láthatjuk, hogy Ukrajnai magyar testvéreinket sem sajnálja orbán, cserben hagyta, odalökte őket putyin hadakozására. Pedig putyint meg kell állítani! Ha kell, embargóval! Pedig ez még csak egy óvatos lépés. Visszafogott eredménnyel. Szerintem javasoljuk Kínának, h foglalja el Oroszország Uraltól Keletre eső – azaz ázsiai részét! Ha csak 350millióan költöznének át oda, akkor is maradnának Kínában 1 milliárdan!

 • Orbán az embargó miatti nyugateurópai élelmiszeráresést is – ami a hazai boltokban is erősen érezhető volt- saját eredményeként adja elő, mint alacsony inflációként.

  Putyin agresszióit nem szabad tolerálni, és szégyen, hogy köztünk is van olyan, aki azt az útonállót magasztalja, és csontig benyal!
  Putyin igazából nagyívben [email protected]@rik orbán fejére, csak mint pillanatnyilag hasznos mitugrász pincsire tekint, akit felhasználva az EU-ba tolja trójai falovát, de nem hülyébb, mint orbán, hogy ne emlékezne az oroszellenes gyűlöletbeszédeire, uszításaira, és tudja, hogy orbán holnap bármelyik pillanatban orvul támadná, ha pillanatnyi érdekei úgy kívánnák. Egy árulóban ó is hülye lenne bízni! Korábban Oroszország ellen fordult, az utóbbi időkban az EU ellen.
  Orbán mindenkit elárult már, a magyarokat is számtalanszor! De, hisz azt mindennap megteszi , amikor hazudik. A szavazóit is lenézi, hiszen csak hasznos ökrök, akik a hazugságait benyalva szajkózzák azokat tovább! Az ellenzékeit pedig gyűlöli, … hogy is mondta? “kitakarítaná”!

 • Vak Ond Ilyen vak gyűlölet azért ritka, ami benned forrong. Szegény Putyint Boda habtestével fenyegetni, már az embertelenség határát súrolja (felülről). Nem gondoltad ezt komolyan.

 • HunCanada
  2017 február 2
  9:50 de.

  Nem érted, ők ezért hívők. Mentesek a racionális gondolkodástól. Amúgy, amíg a szocik lophattak volna Paks farvizén, addig az érthető, hogy el kellett utasítani.

 • VakOnd,
  Én szavazok lassan több mint hatvan éve külföldön, a helyi politikában.
  Két megjegyzésem van a magyarok szavazására:
  Az egyik, hogy a rendszerváltásig soha nem szavaztak még a magyarok!. Angliában, Kanadában, az USÁban, mindig szavaztak!
  Az otthoni szavazás személyes szimpátiára alapszik. Az emberek szeretik Orbánt, sokan.
  A másik, hogy nálánál jobb jelőlt, eddig nem igen akadt!

 • HunCanada!

  Nem vagyok elkötelezett senki felé,de gazdasági előnyök származnak az orosz kapcsolatokból,Paks bővítése kedvező feltételekkel (saját +áram)biztonságos gázellátás és az oroszok elleni szankció miatt sajnos visszaesett az export is ami miatt jelentős veszteségünk keletkezett,az utóbbinál jó lenne ha nem mások döntenének a kárunkra,meg Trump is változást hoz a politikába.
  A volt Szovjetunió messze nem azonos a mai Oroszországgal!
  Én és sokan mások csak azt szeretnénk ha az országunknak előnyös megállapodások születnének!

 • Na Putyin jött,és már el is ment……eredményes tárgyalások voltak,már ami a itthon élő magyarokat érinti!
  Mind az itthoni,mind a kinti ellenzéki és hazaellenes magyarok fogják vissza magukat(bár nem igazán perdöntő a véleményük…)!
  Egyébként Szigetvári (1%-os) Viktor idétlen kezdeményezéséről,meg a baloldal őrjöngéséről,rendbontásról…nincsenek hírek szerencsére,de nem is hiányzik…..!
  Köszönjük,jól vagyunk mi itthoni normálisak!
  Most derűsen,bizakodva búcsúzom és kérem ne izgassák fel magukat feleslegesen,árt az egészségnek!

 • Orbánnál jobb jelölt nincs? A Sátán maga is ezerszer jobb lenne!

  Én ismerem orbán rothadt lelkét és gondolatait, vágyait. Ez csak “látás ” kérdése.

  Isten óvja a magyarokat orbántól!

  Még az a polihisztor Boda is jobb jelölt, hiszen a mindenben jóltájékozottsága mellett is kevesebbet árthat együgyűsége kvociense mellett.

  Putyin nem megbeszélni jött, hanem csak, hogy demonstráljon az EU felé. Már minden előre le lett zsírozva. A tárgyalóik már minden részletben megállapodtak. Ne legyen már senki sem olyan bárgyú, hogy azt higgye, hogy most skanderoztak, hogy melyik oligarcha miből mennyit fog szakítani!

 • HunCanada
  2017 február 2
  5:40 de.

  Ugyanilyen következetlen a bukott ballib oldal páros lábbal ugrálása a paksi bővítés ellen. Ha már Gyurcsány is le akart paktálni az oroszokkal, akkor mi lehet a kifogásuk?

 • Kedves Llanfair!

  Ez nem gyűlölet, hanem netto HAZAFISÁG! HAZASZERETET!

  Én tudom, mi árt az országunknak….

 • Kedves Figyelő!
  Írod:
  “Az emberek szeretik Orbánt, sokan.
  A másik, hogy nálánál jobb jelőlt, eddig nem igen akadt!”

  Pontosan ezt sugározza 15 éve a Fideszpropaganda. Lássuk be,ezt megetted… 😀

  De fordítva igaz. Sokan szeretik Orbánt, MERT ő a miniszterelnök.
  Nála rengeteg jobb jelölt is akadna, ha őket már idejében a fideszpropaganda le nem gyalázta volna. (Gyurcsány, Bajnai, Bokros, Bod Péter Ákos, stb… Tényleg, még Marcsi is!)

  A magyar politikai élet legnagyobb zsenije Habony, nem is értem, miért nem ő a miniszterelnök?

 • Kedves Alma,
  Űgy tudom, hogy Gyurcsány és Bajnai már voltak kormányvezetők, de valahogy a választok mégsem szavazták meg őket újra.

 • Mrs Hun ! (Ez igy talán már jó lesz.)
  Magácskával ellentétben én már nem tudnék meglepődni semmin. De a lényegre: Sokat töprengtem, hogy mivel tudnám kielégíteni dilemmáját, hogy Orbán miért változtatta meg véleményét Putyinról 9 év távlatából. Rájöttem, erre egyedül Orbán tudna válaszolni. Tegnap reggel felhivtam öreg barátomat Palkó “bácsit”, aki hetente egyszer kecsketejet visz Anikó asszonyéknak a felcsuti Rákóczi ut 106-ba. Nagyon egészséges). Anikó megkérdezi Viktort (ha visszaérkezik Máltából), ők megmondják Palkónak, Palkó nekem, én meg a.s.a.p rákommentelem a KMH-ra. Addig is kérem szíves türelmét! Druzsba!

 • Na ennyi gyűlölködő,tájékozatlan és főleg érvek,tények…nélküli
  észosztó dühöngő..csak ezen a fórumon létezik.
  Nem az én dolgom,hogy részletes bizonyítékokat,adatokat közöljek,aki
  nem akarja égetni magát az utánanéz a dolgoknak(vannak források!)csak a dühöngés,vádaskodás ugye kevesebb időt vesz igénybe…Engem meg szerencsére más értékesebb dolgok is érdekelnek
  (TV,több más fórum,kultúra,könyv,film stb.)hogy továbbképzést tartsak az itteni reménytelen eseteknek!

 • Boda Marcsi
  2017 február 4
  1:20 du.

  Kérem olvassa végig ezt a két mondatot, egymás után:

  “Na ennyi gyűlölködő,tájékozatlan és főleg érvek,tények…nélküli
  észosztó dühöngő..csak ezen a fórumon létezik.”

  “Nem az én dolgom,hogy részletes bizonyítékokat,adatokat közöljek,aki
  nem akarja égetni magát az utánanéz a dolgoknak(vannak források!)csak a dühöngés,vádaskodás ugye kevesebb időt vesz igénybe…”

  Csak javaslom, hogy mielőtt elküldi a véleményét, legalább olvassa el még egyszer, jó! 🙂 🙂 🙂

 • ˙

  Figyelő freudizmusa: . ” m e n ó r i a ”
  ˙

  .
  – Neki már mindenről . ő k . jutnak az eszébe…

  .

 • Figyelő írja, hogy Orbán nagyrabecsült vendége megölte az ellenfelét.

  – Nem is egyet… Legalább kettőt…[Litvinyenkó és Nyemcov]
  – Ezen kívül, már az elején Hodorkovszkíj nagytőkés vállalkozót, aki merészelt benevezni az elnökválasztási “versenybe” 10 évre leültette, majd pár éve, “majd ha emigrálsz” alapon, 9 év után kiengedte…

  – Ez a szíves maaagyaar vendéglátó ehhez képest tényleg “kismiska”… Ő . c s a k . egy egyszerű juhászt, aki pályázni merészelt az Ő, azaz az ő felcsúti strómanja territóriumára, valamint egy ez előbbi kettő után viselt dolgaira vadászó, oknyomozó újságírót rúgott végleg taccsra…* Egyelőre legalábbis e kettőről van tudomásunk…

  .

  *Az elsőt [néhai Várady Andrást] egy Mercedes jellel ellátott “gázcső” vágta fejbe a sötét felcsúti országúton, a másikat [néhai Ferenczi Krisztinát] egy nagyon váratlan daganat vitte át az örök vadászmezőkre.

 • SchumackerLady

  Ez a figyelő összevissza hazudik. Többek közt azt is állítja, hogy az Amerikaiak szabadították fel Auschwitzot.

  A KMH-n is már ezerszer tisztázva lett az a történelmi . t é n y , hogy Auschwitz-ot a . s z o v j e t e k . szabadították fel. Márpedig a Nő éjjel nappal ezt figyeli…

  S ha mán itt tartunk, óh kedves figyelő, mint az utóbbi hetekben . i t t . e hasábokon ez már magáról is kiderült, hogy önt is a szovjetek szabadították fel… Bizony! – Ami akkor is így igaz, ha kegyed ezt nem képes felfogni és tudomásul venni. Ez sajnos – magának sajnos – az objektív valóság… Ha Ők nem érkeznek meg időben, maga már 71 éve alulról, vagy – mit mondjak – szóval füst formájában, fölülről szagolja azt a bizonyos ibolyát. 🙁

  Egyébként javaslom, válasszon egy másik nick-nevet, mert aki figyel az lát is, ám kiskegyed csak néz, de nem lát. – És mindehhez, ráadásul még ír is…

 • SchumackerLady
  2017 február 5
  12:38 de.
  Köszönöm tanácsát. Én viszont azt tanácsolom, hogy olvasson több történelmet.
  Az lehet, hogy Magyarországra a szovjet jött be, amerikai csak a németekig ment.Nagy különbség volt a két felszabaditó között, erre mérget vehet, akár mennyire van kimosva a bolsik által az agya.

 • Figyelő

  Lehet, hogy illetlen dolog, de az utolsó hozzászólásodról egy vicc jutott eszembe.

  Mikor megjött a magyar hadifogoly az oroszoktól, a pályaudvaron “hordágyért” kiáltott. Az amerikaiaktól hazatért hadifogoly pedig “hordárét”. 🙂

This site is protected by Comment SPAM Wiper.