Kormánypárti moráldeficit

2017 május 7 8:11 de.48 hozzászólás

A jelek szerint forrong a kampánykondér a Fidesz berkeiben. Amellett a nemzeti konzultációnak hazudott, népszavazáspótló öntömjénezést is veszélyben érezhetik. Valószínűleg attól is tartva, és joggal tartva attól, hogy az emberek tömegesen mennek táppénzre a kormányzati görcsölések hatására. Amennyiben betegre röhögik magukat. Miközben olykor újságírók, és fidesznyikek hullnak forgács gyanánt.

Az eset kapcsán alapvetően a Fidesz egyik nyilatkozata, pontosabban a XI. kerületi fiókszervezetük nyilatkozata miatt kezdtem fülelni, illetve szemezni, a felbukkanó információkkal. Ezek egyike szerint a 444 újságírónőjét részben megrángatták, részben kivezették egy fórumról. A Fidesz alapszervezete szerint gyakorlatilag a saját kérésére. Mert ők azt mondják, hogy a sajtó munkatársa provokálta a szervezőket, és ezzel kihívta maga ellen a sorsot. Meg a szervezőket. Bár nincs arról információ, hogy nuncsakuval támadott rá a fórum résztvevőire, de még kiderülhet. Arról sincs információ, hogy hány gyereke van a sajtó munkatársának. Mert amennyiben egy sem, akkor bizony még örülhet is, hogy egy kis rángatással megúszta. Elvégre Varga képviselő úr örökbecsű megnyilatkozása óta tudjuk: amelyik nő nem szül gyereket, az tulajdonképpen verést érdemel. De összességében azért megállapíthatjuk, hogy komoly információszegénységben szenvedünk az eset kapcsán. Némely esetben meg több is van, mint szükséges.

70Php8SnOUadqedUs

Így megállapíthatjuk, hogy a hölgy képanyagát eltüntetni vágyó, és tudósítás szerint, ezért a telefonjáról minden képet letörlő fideszes kartársnak esetleg csak annyi esze van, mint egy molylepkének. A 444 tudósítását ugyanis a fórumon készült képek némelyike illusztrálja. Ami alapján vagy nem volt képes még a képek törlését sem végrehajtani, vagy, s ez a valószínűbb, nem törölte a kamera képeit. Illetve fel sem szólította erre az újságírót a szöveg szerint. Holott, ha a sajtó munkatársa azért akart visszamenni a terembe a kivezetése után, hogy a kameraállványt és egyéb cókmokjait begyűjtse, akkor jó eséllyel feltételezhette volna, hogy nem csak a telefonnal készültek képek. Illetve azt, hogy főleg nem a telefonnal készültek képek. Mely képek elkészítését tekintették provokációnak: „A megállapodás ellenére az online lap tudósítója az első sorok között sétálva próbált képi- és hangfelvételeket készíteni, viselkedésével zavarva a fórum hallgatóságát”. Sőt! A hangfelvételekkel egyenesen elszívta a decibeleket. Mert a Fidesz közleménye azt is mondja, hogy: „A résztvevők közül többekkel is hangos szóváltásba keveredett, miután a vendégek jelezték az újságírónak, hogy nem látják a kivetítőt és nem hallják az előadókat miatta”. Amiből a „nem hallják” alapján vagy az újságírónő volt egy valami hangszigetelő anyagból készült android, vagy a molylepkék a hangosítást biztosítók társaságát is ki kérnék maguknak. Már akkor, ha a közlemény igaz. Márpedig igaz kell, hogy legyen, mert a kormánypárt helyi képviselete adta ki.

A felvételek körüli csatározást most elengedve, egy másik kérdéskör sokkal érdekesebb lehetne. A sajtó képviselőjére és a fórum szervezőire hagyva, hogy a képek és rángatások ügyét tisztázzák egymás között. Van egy pontja ugyanis a történetnek, ami nem kevésbé kérdéses. Ez pedig maga a fórum. A fórum, amelyen egyáltalán azért törhetett ki a malőr, mert a sajtó számára zártkörűnek titulálták. Ráadásul arról sincs hír, hogy a fórumot követően a szervezők, és résztvevők kötetlen sajtótájékoztatót szerveztek volna. Miközben a „fórum” maga ugyebár azt jelenti, hogy azon az emberek megjelennek és fórumot, közös pampogást tartanak. Azt, amikor az emberek megjelennek és meghallgatják az ügyeletes észosztó magányos szólamait, majd hazamennek, azt nem fórumnak, közgyűlésnek hívják, hanem beszédhallgatásnak. De ezt a szálat is hanyagolnám. Mert lehet, hogy ízlés kérdése, hogy ki mit tart a fórumokról. Az ugyanis még ennél is érdekesebb, hogy 444 tudósítása alapján „Hidvéghi Balázs kommunikációs igazgató azt mondta, 120-130 helyen tartanak nyilvános fórumokat”, és ennek egyik állomása volt az ominózusan rángatós buli.

Márpedig egy rendezvény vagy nyilvános, és akkor a sajtó számára is megközelíthető kell, hogy legyen, vagy nem nyilvános. A „sajtó számára zártkörű” rendezvény nem nyilvános fórum. Akkor sem, ha a nemzeti konzultációról szól. Legfeljebb azt jelzi, hogy az adott Fidesz-szervezet szerint a nemzeti konzultációról szóló bárminemű megnyilatkozás meghallgatására csak az arra kijelölt élharcosok méltók. Azok, akiket nem zavar ha a nemzeti konzultáció keretében sorosoznak a díszleten. Azok, akik nem kérdeznek, mindig időben érkeznek, időben tapsolnak, és időben, a párt jelszavaival megerősötten, távoznak. Csak csendben, és halkan. Miközben az sem teljesen világos, hogy a sokak számára „Jóskaként” ismert, Budai Ciszterci Szent Imre, gimnáziumban tartott, kerületi rendezvény miért lehet bárki számára zártkörű. Egyáltalán. Nem egy esküvő, hanem egy kerületi fórum. Ráadásul egy olyan fórum, amin miniszterek, azaz közpénzből fizetett közszolgák is beszédet mondanak. Ők ugyanis a köz számára töltik be a tisztségüket. Mindenki számára. Azok számára is, akik nem értenek velük egyet. Ellenkező esetben ugyanis nem az adóforintokból, hanem a párt adakozásaiból legyenek kedvesek megélni. Addig azonban a közösség bármely tagját érintő megnyilatkozásaik nem lehetnek titkosak. Nem jogilag, hanem morálisan.

S az utóbbira nem mentség annak a megerősítése sem, hogy a kormány közelében a morál egy nem létező kategória.

48 hozzászólás

  • Nem értem a csodálkozást. Van ahol fejbe lövöldözik az ellenséges újságírókat, máshol örökre eltűnnek, jobb helyeken meg átnevelő táborba hurcolják őket. Ezek az országok a Nyugat príma barátai. Akkor mit kell csodálkozni, hogy egy „faji alapú diktatúrában” kitessékelnek egy liberált soros-fiókát, onnan ahová senki sem hívta meg.

  • Közben újabb ragyogó magyar siker, a Győr csapata a világ legjobbja lett női kézilabdában.
    Köszönjük lányok!!

  • És befutottak az eredmények Debrecenből, a magyar nép továbbra is hányingerrel gondol a baloldali „demokratákra”:
    Türk László (Fidesz–KDNP): 926 szavazat – 58,2 százalék
    Keresztesy Gergő (Jobbik): 259 szavazat – 16,3 százalék
    Vaszkó Imre (DK): 149 szavazat – 9,38 százalék
    Pásztor Patrik (MSZP): 79 szavazat – 4,97 százalék
    …….
    Az országos választásokra is aláírnám ezt az eredményt, ugye az Mszp be sem jutna, Szent Ferenc és csapata meg megmaradhatna mumusnak.

  • Kalocsai Miklós

    Mamár ott tartunk, hogy az Akadémiának ki kellene adni egy Fidesz- magyar, magyar – Fidesz szótárt, ugyanis mi nem értjük az ő nyelvüket, de ők sem értik a miénket.
    Itt van pl. charlie-tól, – bár ő nem fideszes, hanem Jobbikos, egy kutya – a „faji alapú diktatúra”.
    charlie! Megmagyaráznád bővebben ezt a formulát?
    De charlie sem érti, pedig a szerző elmagyarázza, mi a különbség a fórum és a zárt rendezvény között.
    A győri lányok sikerének gratulálok.

  • Miklos Banfi

    Carolkám, elég undorító ez a bújtatott fika még tőled is. Nekem nem a jobbik érzelmeddel van a bajom, hanem hogy milyen hűen követed az elvetemült kommunikációjukat.. Pl. Mesélj már, hogy ki volt meghívva?

  • Orsós Elemér

    charlie
    2017 május 7
    12:31 du.
    „Nem értem a csodálkozást. Van ahol fejbe lövöldözik az ellenséges újságírókat, máshol örökre eltűnnek, jobb helyeken meg átnevelő táborba hurcolják őket. Ezek az országok a Nyugat príma barátai.”

    Sőt, olyan is van hogy, egy előre megírt cikkért fizetnek a sokak által ismert, híres(vagy hirhedt?) újságírónak ha a saját stilusára kozmetikázva a saját nevét adja hozzá! Ez nem kitaláció: érdemes lapozgatni a témával kapcsolatos, Udo Ulfkotte: Megvásárolt újságírók című, hiteles hivatkozásokkal teletűzdelt könyvét! (Úgy tűnik, Udo Ulfkotte is a Nyugatnak kényelmetlen igazságok áldozata lett mindössze 56 évesen.)

  • https://www.youtube.com/watch?v=Fq3970yzDpA Nagyon, nagyon dühös vagyok! Mit képzel ez az…ember(?)

  • charlie
    2017 május 7
    12:31 du.

    Van, ahol fejbe lövik…
    Ezek szerint számodra ez a norma?
    Az a fránya Freud, az. Tehet mindenről.

    A „meg volt híva” nem válasz arra, hogy egy közpénzből fizetett közrendezvény milyen alapon lhet zárt-körű. Bárki számára.
    Vagy szellemi példaképeid már csak egymásnak mernek megnyilatkozni?
    Akkor tartsd el Te orbánt. A saját pénzedből. Egy zárt osztályon. Ostoba fajankó, aki vagy.

  • Nincs sok kedvem Ch. és Orsós teljesen agymosott szamárságaiba belekötni. Egyszerű fogalmakat is letagadnak. A „nyilvános fórum”azt jelenti, nincs személy szerinti meghívó – bárki bemehet, sőt bárki kérdéseket is tehet föl. Akár még a magasságos közszolgának is.
    De azért árulkodó a hozzászólásuk. Leleplezi: egyáltalán nem kíváncsiak senkinek a véleményére – ahogyan a „nemzeti inzultáció” sem. De azt is mutatja: rettegnek a kérdésektől, ezért a kérdezőt terrorizálják. Ezek a már fizikai inzultusok aggasztóan megszaporodtak: amikor egy állampolgárt fizikai erővel akadályoznak meg abban, hogy a jogaival élhessen (a két évvel ezelőtti eset, amikor képviselőket taszítottak el a hivatal ajtajából, hogy csak másodikként adhassák be – így érvénytelenné vált népszavazási kérdésüket). De ott vannak a kopaszok a ligetvédők ellen, a Párt ellen tüntetők között, hol „biztonságiakként”, hol meg, mint „állampolgár”.
    A kizárólag az egyetértőknek szervezett „sajtónyilvános” rendezvényeket nem fórumnak nevezzük, hanem pl. szeánsznak, ahol a hívők egymást erősítik. Nem véletlen,hogy a jelenleg uralgó Pártnak nem megszokott eszköze a fórum. Rettegnek a nyilvánosságtól,ezért minden eszközzel – most már fizikai erőszakkal is – nyomják, szorítják azt. Ennek tudható be a debreceni eredmény. (Vajon miért nem idézik a zuglói választások eredményét?)
    Ami meg Ulfkotte könyvét illeti: minden szakmában vannak „megvehetők”, miért pont a sajtóban ne lennének? Egyébként én is írtam ilyeneket, pénzért.Úgy hívják, hogy pr-cikk, és az ember nem írja alá, hanem egy (x) aláírással jelzi, hogy ez itt a reklám helye.
    Ha meg nem termékről, hanem elvekről, egyebekről van szó, a teljes kormány sajtó bekerülhetne egy hasonló „könyvbe”. Ha érdekeik úgy kívánják, hazudnak, mint a vízfolyás. És igen, pénzért: elég szép fizetések vannak azon az oldalon.

  • Almási Alma

    @Bánfi Miklós
    Csak véletlenül elszólta magát.
    Hogyhogy nincs baj a Jobbikságával?
    Csak azzal van baj! Meg azzal, ami a Jobbiksághoz hozzátartozik:
    _erőskezű diktatúra
    _fajgyűlölet
    _más vallások gyűlölete
    _az emberi sokféleség gyűlölete
    _a szabadság és türelem gyűlölete

    De van egy nagyszerű tulajdonságuk is: szeretik a cuki kiskutyákat (legalább is fotókon).

  • Kalocsai M. a „faji alapú diktatúrát” nem nekem kell elmagyarázni, hanem a liberális hozzászólóknak, akik egy régebbi Kertész Ákos cikkhez hozzászólva minősítették így a Fidesz rendszerét. Keress utána, mekkora egyetértés volt – és még van is – a hozzászólók körében, ha a jobboldalt valami levakarhatatlan szennyel kell bekenni.
    Kalocsai a nyitott rendezvény nem jelenti azt, hogy provokálók nyugodtan szétbarmolhatják a fórumot.
    Magam is tapasztaltam a Magyar Szigeten a liberális „újságírók” aktivitását, mindenféleképp be akartak jutni a helyre, bármi áron valami náci karlendítést vagy horogkeresztet fényképezni, meg egy agyhalott bőrfejűt találni, aki nyilatkozik nekik. Ekkor lett ostor mutatva nekik.
    Konfliktus kerülő megoldás, ha egyszerűen nincsenek beengedve a magunkfajták közé.

  • Miklos Banfi, „Mesélj már, hogy ki volt meghívva?”
    A soros pénzelte 444 semmiképp sem. Még a kuruc.info-ban is van annyi gerinc, hogy nem küld tudósítót a Mazsihisz pénzügyeit tárgyló gyűlésre, vagy egyéb, nem reá tartozó eseményre.
    Annyi a szerencséje az „újságíró” kislánynak, hogy a magyarok toleranciája végtelen.

  • Miklos Banfi

    Alma: Már megérte, hogy ezt kihoztam belőled:)
    Én megvetem a Jobbikot, de tudomásul veszem, hogy van egy ideológiájuk. A fideszt másképp vetem meg. Ők teljesen gerinctelenek és ideológia nélküliek – mint írtam. De a fidesz kommunikációjára céloztam itt Carolával kapcs. mert ez a fajta manipulatív torz hazugság áradat inkább az övék.
    Carolkám Sorosról jobban különbözik a véleményünk, mint Hitlerről… Ennyi elég?
    Sorost a legnagyobb magyarok közé sololom, aki ennek az országnak csak annyi rosszat tett, hogy a mai korcs vezetést ő iskoláztatta… A többi szinte mind sima rágalom és néphülyítés – amire nem ő tanította őket.

  • charlie
    2017 május 8
    3:45 de.

    A hasonlatod ostoba. Nem a Fidesz közgyűlése volt a párt pénzügyeiről.
    Bár, kormánypártként, annak is kutya kötelessége lenne nyilvánosnak lennie.
    Itt viszont egy köz-finanszírozta közkonzultáció nyilvánosnak beállított fórumáról vabn szó, amelyen közszolgák szóleltek fel (miniszterek) közpénzből.
    Ha nem érted a különbséget, kérj konzultűciót a párt-összekötődtől.

  • Charlie Nos, a faji alapú diktatúrát éppen a mai magyarországi kormányfő fogalmazta meg, eléggé szabatosan, amikor: etnikailag homogén nemzetre törekvést említett (nem olyan régen, tán a húsvéti beszédében).
    A jobbikák nem akarják bántani a máshogy gondolkodókat! Áááá, dehogy! Feltéve, ha fegyelmezetten végzik a kényszermunkájukat, és legfeljebb hálás köszönetre nyitják a szájukat.
    Mi az,hogy a sajtó”provokál”?!!! A kérdés nektek provokáció?!!! Hogyan döntitek el, hogy melyik sajtós akar „provokálni”, és melyik nem?
    Valaha az MSZP műfaja volt a fórum. Bizony Veres János akkori pénzügyminiszter kiállt 400 ember elé (ekkora a kerületi művház színházterme), akkor, amikor 10%-kal emelték a vállalkozói adót(evát), és a 80 ezren felüli nyugdíjaknál megszüntették a 13. havit. (Mindenkinél csak a következő, a Bajnai kormány szüntette meg.) Kapott hideget-meleget – de állta: magyarázta, hogy elszalad az adósság, nem telik ilyesmire.
    Senki nem lökdöste ki azt, aki keményen kérdezett,akkor sem ha nem tudósító volt, hanem egy polgár, aki választ, magyarázatot várt.
    Mégis, hogy képzelitek ezt az undorító terrort?

  • Hogy kinek van „ideológiája”, azt csak majd 10 év múlva tudod meg. Valaha sokan azt gondolták, Miviktorunknak is van…

    Egyébként aki őszintén hisz a Jobbik hivatalos ideológiájában, az frusztrált, kisebbrendűségi érzéssel terhelt ember. Mások és másfélék lenézése ugyanis egyfajta kompenzáció. A magabiztos embernek nincs szüksége arra, hogy másokat megvessen, lealázzon, fizikai erőszakról már nem is beszélve.

  • Miklos Banfi, George Soros mitől lenne magyar? Mert itt született? Ennyi a mi mércénk szerint édeskevés. Ahogy a birka sem lesz ló attól, mert istállóban született. A „rágalom és néphülyítés” problematikáját felfedezték az angolok, malájok, thai-ok, franciák is? Mert ezekben az országokban a Fidesz nélkül is vérszívó piócaként ismerik G. Sorost.

  • Tüske Zsófia

    ezt szeretem, amikor az igazságosság és törvényesség bajnoka, a jobbikos Charlie arcáról félrefújja szél a polgári álarcot és teljes mellszélességes kiáll amellett, hogy a kerületi önkormányzati kabinet helyettes vezetője durva erőszakkal elveszi egy fiatal és vékony riporterlány telefonját és lerángatja a lépcsőn. Egy nyílt lakossági fórumon, ahova bárki bemehetett volna, kontroll nélkül. Persze ahol Hoffmann Tamás a polgármester, ott nem kell csodálkozni semmin.

    Tévedések elkerülése végett: EZ a Jobbik értékrendje, tisztessége és törvényessége, és ennél csak rosszabb várható, ha esetleg a jelenleginél nagyobb hatalmat kapnak.

    Ami pedig a soros-pénzelte akárkiket illeti, azt kell mondjam, Sorostól kérni kellett a támogatást, nem csak úgy az égből hullott, mint a manna. Rendkívül polgári értékrendű az, aki beletojik abba a tányérba, ahonnan huzamosabb ideig jóltartották.
    Anno a zsírtáltos, a miép-vezér Csurka István is kért ösztöndíjat, de Soros azt elutasította, azzal az indoklással, hogy ő nem keresztény, mint az antiszemita Csurka és ezért az ő számára nem kötelező a megbocsátás.
    Ne mondd charlie, hogy nem akadt még a kezedügyébe lista, kik is kaptak Sorostól támogatást a hozzád közelállók közül.

    És máskor ügyelj jobban az álarcod rögzítésére, mert ha elviszi azt a szél, visszataszító a valódi ábrázatod.
    Kitartás, Dunyhás testvér!

  • Tüske Zsófia

    jaj, hát persze… a jobbik magyarságmércéje… na menj a fenébe vagy virítsd ide a családfádat,mégis milyen alapon próbálod te meg a fajtád eldönteni, ki magyar,ki nem?

  • Alma,
    – gyengeségünkből kicsinységünkből, szegénységünkből adódóan csak egy erős kezű vezetés óvhatja meg a magyarságot ebben a sakálokkal körbevett Kárpát-medencében.
    – A fajgyűlölet engem nem érdekel, inkább érdekel a sajátjaim szeretete – tehát inkább használjuk a fajszeretet szót.
    – más vallást se gyűlölünk, csak szóvá tesszük, hogy a nagyvilágban a keresztények szenvedik el a legtöbb üldöztetést. Erről továbbra sem fogunk hallgatni.
    – az „emberi sokféleséget” különösen szeretjük, az emberek sokszínűségét megőriznénk, ellentétben a liberálisokkal, akik valamiért elárasztanák Európát tejeskávé egyen-színű csecsemőkkel.
    – szabadságot szeretjük, amíg korlátlansága az értékeinket nem veszélyezteti, a türelem pedig egyik legszebb tulajdonsága a magyarságnak. A rendszerváltás óta egy magyarellenes lény sem került az őt megillető helyre.
    – a Vonára utaló kiskutyás megjegyzést a rád jellemző profizmussal összekötöttem volna azzal, hogy Hitler is szeretett a kutyájával fényképezkedni.

  • Kedves Zsófia,
    „Ne mondd charlie, hogy nem akadt még a kezedügyébe lista, kik is kaptak Sorostól támogatást a hozzád közelállók közül.”
    Ebben sajnos igazad van, nem is esik jól a névsor olvasás.
    ……
    A sajtó aljassága – és ezt is elismerem, hogy ebben mi sem vagyunk sokkal különbek – nincs törvényileg helyretéve, ez a gond. A Jobbik helyreigazítási perek százait nyeri, na és?
    Nincs szankció, nincs képernyő elsötétítés, újság betiltás, az újságíró hivatásában való felfüggesztése.
    Emiatt a védekezés tőlük itt tart, a másik oldal hazug hírvivőit ignorálni kell.
    ……
    Az „ábrázatom visszataszítóságáról” nem nyitnék vitát, születési rendellenességeimről – szőke haj, kék szem, fehér bőr, felismerhető nemi identitás – nem tehetek, ahogy arról sem, hogy hat hónaposan megkereszteltek. A hátralevő kevés időmben már nem változtatnék ezeken a jegyeimen.

  • Kalocsai Miklós
    2017 május 7
    3:38 du.

    Károlyunk annyira jobbikos, mint te vagy én. Amennyire nyal a fidesznek… Én ezt nem hiszem.

  • Orsós Elemér

    terminus
    2017 május 8
    2:56 du.
    Attól hogy, valakit megvédünk a hazug rágalmaktól, nem biztos az iránta való titkos szimpátia, lehet az a gusztustalan, rágalmazó hazugságtól való ösztönös irtózás jele is! Még hál’ Istennek nem mindenkiből sikerült riírtani a valódi keresztényi könyörületességet, igazság szeretetet, annak ellenére sem hogy, esetleg már rég nem bigott vallásos! Restelkedve bevallom, sajnos ez a liberálisok számára korszerűtlen tényáladék nálam is kórosan fennforog!

  • A Charlie-féléknek vajon mi a szándékuk a „sajtó aljasságának törvénybe iktatásával”? Netán betiltanák az olyan érzékletes képeket, amilyeneket főideológusuk, a nemzetthyek Zsótija szokott fölvázolni? Legutóbb például, hogy „a saját vérükön és taknyukon” kellene elhúzni a most a kormánnyal elégedetlen tüntetőket? A”fajszeretet” jegyében?
    Milyen „fajt” szeret vajon ez a szerencsétlen? A emberi faj magyar változatát biztos nem: alja, szolganépnek tartja. Hiszen azt hirdeti,itt csak „erőskezű vezetés” lehet eredményes.

  • Mókás, ahogy a sok nagyonorbanista, mint Csárli, Orsós, Figyelő, Boda kitér a legalapvetőbb kérdés elől.

    Miért is zárt körű egy ilyen rendezvény?
    Ha felsorolnátok néhány megdönthetetélen indokot, pl. a fentiek cáfolatával kezdve. Mint,

    1. A felszólaló miniszter közpénzből fizetett alkalmazott;
    2. A fórum tárgya a közpénzből fizetett „konzultáció” volt;
    3. A kerület lakosságának került kiírásra, mint nyilvános fórum;

    Jó nekirugaszkodást a cáfolatoknak, vagy menjetek a sarokba elmélkedni.

  • hazai lámpa

    Tüske Zsófia
    2017 május 8
    1:23 du.

    „elveszi egy fiatal és vékony riporterlány telefonját és lerángatja a lépcsőn.”

    Mert ha százkilós és férfi, akkor nyugodtan lerugdoshatja a lépcsőn? Ezt teljesen kár volt idekeverni, mert egy újságírónak pont az a dolga, hogy rámenős és vagány legyen!

    Más kérdés, hogy itt a ballib médiumokra más szabályok vonatkoznak, ami elég nagy baj. Én ugyan nem sajnálom őket, mert sok rémhírt terjesztettek már a ballib médiumok is, amiért utólag sosem kértek elnézést.

  • hazai lámpa
    2017 május 9
    8:24 de.

    „Mert ha százkilós és férfi, akkor nyugodtan lerugdoshatja a lépcsőn? ”

    Nem. De akkor, ne félj, a közelébe se mernek menni.
    ahogy bayerzsóti is csak a gárdistái gyűrűjében, és másoktól q..va távol mer beugatni bárkinek bármit. Utána szépen elmegy a potyakávéra TASZ-hoz, ahol valószínűleg nem viperával verik ki belőle a sz..t. Holott ő ilyesmiket vizionált a tuloldalnak.

    a Fidesz környékén fejtől büdösödik a gyávaság.

  • Orsós Elemér

    Andy Mage
    2017 május 9
    3:54 de.
    Lelkifurdalás nélkül kivehetsz az Orbán szimpatizánsok sorából, (mert annál még a lenácizás is enyhébb), de szerintem Charliet is! A felsorolt indokokat sarokba vonulás nélkül elfogadom, mert abban igazad van!

  • Orsós úrral egyetértek, Orbán nincs az első tíz miniszterelnök-jelöltem között, persze Gyurcsány még az első tízmillióban sincs benne.
    ….
    Andy Mage, minden pontban igazad van, sajnos a sajtó”etika” olyan mélyre süllyedt, hogy az ártó szándékúnak gondolt újságíróknak ez a sorsa. Emlékszem 2006-ban az ATV munkatársait majd meglincselte a tömeg, de ez mostanában a Parlament előtti tüntetésen is megismétlődött, akkor a „toleránsok” támadtak a köztévé munkatársaira.
    Tanulság: nem kell hazudni, az őszinte sajtót valahogy sosem éri bántódás.
    …..
    talalom, a sajtó törvényre való rászorítása szerintem mindkettőnk érdeke, olyan erős hatalmi ággá nőtt, hogy megnyirbálása elkerülhetetlen.

  • Orsós Elemér, charlie
    O.k. akkor maradjunk a széljobbnál?
    🙂

    charlie, sehol nem írtam, hogy a 444 munkatársát szentté szeretném avatni.
    Túl sok indokolatlanul is provokatív, nyálasan nagyképű és a rámennősséget a belemenősséggel összekeverő betüvetőt ismerek ehhez.
    Juszt vagy Havas csak a jéghegy csúcsai közülük.

  • Na Karesz, veled is végeztem. A nézeteink ellentétesek, de volt egy-két jó mondatod, de most kiírtad magad nálam. Beférsz az első 10-be:) Na ne sírj!

  • ˙

    Charlie-ból, aki legutóbb is önmagát a Jobbik kis szürke mezei (valahogy így) katonájának vallotta, ilyenkor kibújik a legszélsőségesebb – mindegy, hogy fidszes, vagy jobbikos – ideológiai näci, aki amúgy és tulajdonképpen teljesen egy követ fúj a fid-SS mainstreammel.

    Mert a Jobbik mai lázadása az orbáni gépezet ellen napi kérdésekben csupán arról szól, amikor a tanonc csibész részt követel magának is a koncból, méghozzá attól a profi keresztapától, akinek valaha a létét köszönhette, ill. köszönheti ma is, de már eléggé felnőtt maffiozónak érzi magát is ahhoz, hogy a hatalom jogarát végre már ő ragadhassa meg…

    Ilyenkor aztán mindig van bőven adok is, meg kapok is a legdurvább pofonokig, de csak az aktuális, a közös ideológiát véletlenül sem érintő, csak a bárkinek szemet szúró, evidens „köztörvényes”, ill.égbekiáltóan pofátlan bűnöket vagdalja a Führer fejéhez.

    Ez azonban tényleg ne tévesszen meg senkit, inkább olvasson Charlie-t, például idefent. Abban mindez benne van, és megtalálható.

    .

  • UI:

    Sokszor, ha burkolt formában is, Charlie a fidesszel mosolyszünetet tartó Jobbik katonája, tíz körömmel védelmezi a Führerét – aki nála nem Vona… 😀

    .

  • Andy Mage 6:02, persze, maradjunk a „széljobbnál” egyáltalán nem sértő.
    Annak meg külön örülök, hogy a média megítélésében egyetértünk, valamit biztosan tenni kell vele a jövőben, mert ez a mocskolódás minden emberi jószándékot kilúgoz.
    Ha vetnél egy pillantást az Alfahír nevű oldalunkra, észrevennéd a fokozatos és etikusabb hozzáállást részünkről a történések bemutatásában.

  • Banfi, ne dicsérj, – „volt egy-két jó mondatom” – mert még opportunista elhajlóként megütöm a bokám a pártközpontban. 🙂

  • Vogelein!

    „Mert a Jobbik mai lázadása az orbáni gépezet ellen napi kérdésekben csupán arról szól, amikor a tanonc csibész részt követel magának is a koncból, méghozzá attól a profi keresztapától, akinek valaha a létét köszönhette, ill. köszönheti ma is, de már eléggé felnőtt maffiozónak érzi magát is ahhoz, hogy a hatalom jogarát végre már ő ragadhassa meg….”

    Helyes! Ebben az egy összetett mondatban benne van minden, ami a Jobbikot jellemzi!
    Charli ezen belül némileg más tészta, de a végeredmény ugyanaz, ezért is kerül önmagával folyamatosan ellentmondásba! Mert miközben fennen hirdeti Jobbikos voltát, és az ideológiájukat illető szóhasználata a „mi” – ezzel is érzékeltetve a gárda (vélt)ősmagyar gyökereit,és „tántoríthatatlan hitvallását” aközben – anélkül hogy legalább a látszatra ügyelne – ezerrel nyalja a vezér hátsóját, aki tényleg nem Vona, és akitől a jövőbeni boldogulásukat remélik. Vazallusok csupán, amit ott fenn a nagyházban Vonáék bölcsen tudnak, bár híveik közt nem hirdetik – ám idelenn a „mezei talpasok” nem látnak át!
    Nyilvánvalóan ennek köszönhető az egy idő óta fennálló elégedetlenség és hőbörgés a Jobbik tábora és vezetése között!

  • Vögelein, meleg szavaidat köszönöm, de bármennyire is „kihúztam nálad a gyufát”, azért a lefideszezést nem érdemeltem meg.
    És ha már az én világképemet végigelemezhetted, add már meg a sanszot nekem is erre, tulajdonképpen kiknek is a szekerét tolod manapság? Csak bátran, ne légy nyuszi.

  • Orsós Elemér

    Andy Mage
    2017 május 9
    6:02 du.
    OK, azt hiszem abban megegyezhetünk hogy, a Fidesz már jobbról -ha nem is bőven, de- megelőzött bennünket! 🙂

  • Besancon, egy lépést lépj hátrébb, és úgy tekints a Fidesz-Jobbik problémára. A másodlagos pártpreferenciák mindkét pártnál fontosak, és itt egymást jelölik meg a jobboldali pártok szavazói. Logikus ha egy jobbikos nem a fideszesek birkázásával indít egy vitában és viszont. Orbánra minden oldalról lőhetünk, de a zsenijét én elismerem: egyszemélyes pártot tud vezetni, amely kétharmadokkal nyer választásokat. Az egyénieket és az önkormányzatiakat meg kilencven százalékkal Ezt próbálnánk koppintani, egyelőre kevés sikerrel.
    Orbánnak való benyalásról velünk kapcsolatban ne beszélj. Szerinted a libsi-bolsi tolvajbanda elszámoltatása és példás megbüntetése miért maradt el?
    (És egy jövőbeni szoci kormány alakulásakor a fideszesek úsznák meg. Simicskáról nem is beszélgetnénk manapság, ha a baloldal elszámoltatta volna a forintjairól.

  • Úgy látom a „HÁLÓZAT” működik ,mint régen,csak később átvedlett szdsz-é (azaz ssdss-sé).
    Napjainkban is teszik a dolgukat —csak most „civilekként”–pénzért.
    Nem pénzes üdvözlettel.

  • Tüske Zsófia

    charlie: „– gyengeségünkből kicsinységünkből, szegénységünkből adódóan csak egy erős kezű vezetés óvhatja meg a magyarságot ebben a sakálokkal körbevett Kárpát-medencében. – jahhhhh tudjuk, pusztulunk veszünk, mindig, mindig nyomják krahácsot….
    fajszeretet….[ez különösen tetszik] magyarellenes…. leszámolni…

    és még csak eszedbe sem jut az, hogy a magyarság-méricskélés egyvalamire jó, hogy pillanatok alatt lecsökkentse a magyarok számát. A végén meg ríhattok, mint a vett malac, mert azok, akik nem szeretik, ha rájuk kényszerítsenek egyfajta gondolkodást és életvitelt, és képesek a saját boldogulásukat véghezvinni, pillanatok alatt elpucolnak innen, mert erőskezű vezérnek engedelmeskedésről szólt a magyar történelem – az ismert eredménnyel (325 400 négyzetkilométerből 93 ezer négyzetkilométer,több mint húszmillióból tízmillió alá csökkent magyar) akik közül mára úgy négymillióból gyártott nincstelent a mohó nagymagyar brigád, akik közül Zázriveczek, Poszpischekek, Janiczákok szelektálják a magyarokat, kik az igaziak, kik a hamisak. Te azt hiszed, bárkit is meg tudtok téveszteni ezzel a magyarság-védő vakerral, amikor pusztán csak arról van szó, hogy ki hajlandó hajlongani nektek és gajdolják az általatok igaznak vélt baromságokat, mert nemhogy ellenvéleményt nem tűrtök, de gondolkozni sem vagytok hajlandók, hibákat és bűnöket beismerni meg végképpen nem?

    Az emberi minőség nem bőrszín kérdése, tejeskávé színű bőrrel lehet valaki elevenebb eszű, mint a nemzedékek között egymás között házasodó, magát felsőbbrendűnek tekintett árja. Nézd csak meg a sváb családok kissé eltorzult génekkel rendelkező tagjait.
    Még csak észre sem veszed, te meg az agyonmagyarok, hogy hathatósan dolgoztok Magyarország végső pusztulásán.

  • Tüske Zsófia

    hazai lámpa, milyen ballib médiáról beszélsz, csak nem a nemzet gázszerelője által einstandolt 191 vagy 192 hírlapról?

  • Andy Mage:
    „Miért is zárt körű egy ilyen rendezvény?
    Ha felsorolnátok néhány megdönthetetélen indokot, pl. a fentiek cáfolatával kezdve. Mint,

    1. A felszólaló miniszter közpénzből fizetett alkalmazott;
    2. A fórum tárgya a közpénzből fizetett “konzultáció” volt;
    3. A kerület lakosságának került kiírásra, mint nyilvános fórum;”

    Én csak egyet tudok, de az olyannyira elképzelhetetlen, hogy szinte le sem merem írni…
    4. Elhatározták, hogy ezegyszer igazat mondanak. Ez teljesen indokoltá tehette, hogy szigorúan maguk között, zárt körben maradjanak.

  • Orsós Elemér

    Belzebub
    2017 május 10
    3:18 du.
    4. Ez briliáns: Őszöd 2.0 igazságbeszéd plágium, a la Fidesz! 🙂

  • Kedves Zsófia, dörgedelmeidet nagy kedvvel olvasom, de elszomorít ha igaztalan dolgokat vágsz a fejemhez. Mint pl. ez: „és még csak eszedbe sem jut az, hogy a magyarság-méricskélés egyvalamire jó, hogy pillanatok alatt lecsökkentse a magyarok számát.”
    Bizonyára tudod, hogy még egy percig sem voltunk hatalomban, és a kivándorlás az Mszp alatt gyorsult fel és intenzitása a Fidesz alatt is alig csökkent. Ezt próbálod a fejemhez vágni?
    Miközben a Jobbik hetente ostorozza a kormányt hogy hathatósan a lakhatással és a bérekkel próbálja elejét venni a kormány a kivándorlásnak. Hogy a „magyarságméricskélés” miatt elhagyta volna valaki is az országot, erről nem tudok, de ne maradj szégyenben, hozz példákat erre.
    ….
    A természetvédők szemefénye a fehér tigris és megfelelő élettere, én ugyanígy vagyok a fehér emberrel és életterével. Ugyan a hagyományos tigris is nagyon értékes, de a fehér tigris túlélési képességei kisebbek, ezért nagyobb odafigyelést igényel, mert különben kihal.
    Ennyit a tejeskávé színű keveredést propagálóknak.

  • Besancon! 8-47

    Jellező még a charlie-kra, azaz a hozzá hasonló népnemzeti gárda [ismerek még egy párat közülük] nézet-világára, Charlienak azon gyakran emlegetett minőségi kitétele, amit Orbánhoz való érzelmi viszonyáról itt [1:36] is kihangsúlyoz, hogy „de a zsenijét, én elismerem”.
    Persze ez az elragadtatott dicséret nem másról, valami olyanról szól, mint >Don Corleone< . z s e n i j é r ő l, aki a maga nemében és a maga "szakterületén" és territóriumán szintén egy ugyanilyen machivellista politikus [egyébként létező személy] volt. Ő is évtizedeken keresztül . z s e n i á l i s . g á t l á s t a l a n s á g g a l . és gond nélkül lépett át nehézségeken, emberi sorsokon és emberi életeken, ha a saját és a szélesen vett családja [a cosa nostra, v. a camorra] érdekéről volt szó. Neki is kezet csókoltak a hívei és nyakrafőre dicsérték az ő zsenijét. Nem ám valós tiszteletből; félelemből, vagy egzisztencia féltésből. Na és mellesleg, de nem utsó sorban ezek, az ilyen alázatos vazallusok voltak azok, akik kritika nélkül hajtották végre keresztapa mindenegyes akaratát…
    Még egy megjegyzés: ebből a szempontból nem kevésbé feltünő ennek a "zseninek" a hozzá hasonló mentalitású olasz politikushoz, Silvio Berlusconihoz fűződő vonzalom se.

    .

    Ui:
    Besancon!
    Ha most, ezek után azt mondod, hogy a Keresztapa ölt is, ő viszont… én viszont erre csak annyit mondok, hogy
    n. Várady András, vagy
    n. Ferenczi Krisztina 🙁

  • Kormánykörökből kiszivárgott hírek szerint a Vezérnek egy személyi használatra szóló három-hajtóműves utasszállító gépet készülnek megvásárolni Csányi Sándor fő-fő OTP bankártól, Mo. jelenleg még leggazdagabb emberétől, és jóbaráttól. Ennek viszont csak két vetülete lehetséges:

    – Az egyik; hogy a Führer esetleg úgy érzi, a lába alatt inog a talaj, és biztos, ami biztos, utánam a vízözön, kell egy gyorsjáratú, így pillanatok alatt köddé váló menekülőeszköz…

    – A másik; hogy Csányinak pénzre van szüksége, ami egy hülyeség.

    – Harmadik indok: nem létezik. 😀

  • DonGolo,

    repülőgéppel macerás manapság menekülni. Légtérhasználati díj … felszállási engedély … repülési útvonalterv … Autóba beülsz, indítod és arrafelé vezeted, amerre akarod, vagy amerre lehet.