A Nemzet Szurkolója lapít mint…

2017 június 11 9:37 de.42 hozzászólás

A Nemzet Szurkolója hallgat az Andorrától elszenvedett vereség után. Eltűnt, mintha köze sem lenne az egészhez. A Vezénylő Tábornok veszni hagyja pusztulása ítélt hadait.

Nem meglepő ez, és nem is mulatságos. Megszoktuk, hogy neki csak a győzelem a gyereke, a vereség mindig mások fattya.

Állítsuk meg Brüsszelt, üzente Orbán a plakátjaival. Ha mégsem jön össze, akkor a magyarázkodást kiszignálja valamelyik alkutyájának.

Lázárnak, Rogánnak, Kósának.

Utasítja Pintért.

A Nemzet Szurkolójának csak a sikerekhez van köze. Ezekhez adja az arcát. Ha nincsenek sikerek, akkor kreál néhányat.

Magyarország erősödik.

Magyarország jobban tekljesít.

És a legújabb: Magyarország erős és büszke európai ország.

Ezekkel a szövegekkel azonosul a miniszterelnök, azt sugallja, hogy mindezt neki köszönhetjük.

Amit meg magunk körül látunk, azt másoknak.

Tudjukkiknek.

Emlékszünk még, mennyire sajnáltuk szegény Kádárt, aki ugye jó ember volt, csak sok gazemberrel volt körülvéve. Orbánt is gazemberek veszik körül, s ugyanúgy, mint Kádár, ő vette körül magát velük.

Magyarország erős és büszke európai ország.

Andorra még nálunk is erősebb és büszkébb.

Európaibb.

Föld S. Péter

42 hozzászólás

  • 2002-ben is hogy eltűnt a Nemzet Vezére! A haza ugyan nem lehet ellenzékben, de a haza hősét még nagyítóval sem lehetett megtalálni anno, a választási kudarc után.

  • -es magyarorszag az unio elso fasiszta allama………

  • A felcsúti másodosztályú focicsapathoz vitte a volt szövetségi kapitányt, Pintér Attilát. A csapatban nem játszik egyetlen felcsúti, Puskás akadémiában nevelkedett fodbalista. Az előzetes hírek szerint az edzőmágus a bajnokságot nyert Honvédból csábítana át mezőnyjátékost.
    Ehhez sincs egy szava sem az ország vezénylőjének.

  • Nem ehhez szólnék hozzá, de másképp nem tudom Önöket elérni.
    „Csak úgy, játékból” címmel a baráti körömben elindítottam egy „közvélemény kutatást” arról, hogy ha kikötnénk, hogy Magyarország miniszterelnöke legyen végre egy HÖLGY, akkor ki lenne az a három, akit a megkérdezett erre a posztra jelölne.
    Később kiegészítettem azzal, hogy a miniszterelnök választhatná meg a minisztereit, kabinet főnökét, stb. (Sajnos a köztársasági elnök és a Ház elnöke nem a miniszterelnök által választható.)
    Már az eddig kapott válaszok is meglepőek voltak. Példaként: Dobrev Klára, Eszenyi Enikő, Lévai Katalin, Váradi Júlia

  • Szegény Földes S.Péter!

    Tény,hogy sajnos kikaptunk egy jóval gyengébb csapattól,de ugye
    ez már máskor is régebben(a szociknál) is előfordult……több okból,indiszponált a csapat,meg pech….de ugye erről azért mégsem Orbán tehet,aki ezt állítja az forduljon sürgősen orvoshoz!

  • Miklos Bánfi

    Presbiter, mélyen meglep, hogy nem Boda Maresz viszi a pálmát:)

  • Miklós Bánfi!

    Nem Maresz vagyok,hanem Marcsi és több itteni „beteggel” szemben
    normális!!!!!

  • Boda Marcsi
    2017 június 11
    3:34 du.

    🙂 Hibátlan! Igen Marcsi, a beteg emberek mindig azt hiszik magukról hogy ők aztán normálisak, és ezt még ráadásul előszeretettel hangoztatják is. Jé, pont úgy, mint ahogyan Ön. ERGO..?!

    Menjen, Nézzen meg egy filmet gyorsan, addig sem kell ezen gondolkodnia.

  • Boda Marcsi
    2017 június 11
    3:34 du.

    😀

  • Boda Marcsi
    a gyogyszert azert kapta hogy beszedje…………….nem azert hogy eladja

  • Miklós Bánfi,
    légy szíves ne bántsd az istállómester nénit.Képes és megsértő- dik Akkor aztán rajtad fogom követelni,hogy hozzál valami kabaré műsor főszereplőt.Különösen felhívom a figyelmedet arra,hogy a hiány pótolhatatlan lesz,ha még Figyelő sem kottyantott ide.

  • barlev!
    Hát magának velem ellentétben (aki ugye nem kért gyógyszert és nem is kapott…)nagy szüksége lenne rá…szerezze be,sürgősen ha lehet….bár lehet,hogy többféle is kellene…!
    Amúgy HunCanada (hun is van?)nagyon szánalmas és szerencsétlen….
    Képzelje,most tényleg egy jó filmet fogok nézni,amit élvezni lehet és nem fenyeget az a veszély,hogy leépülök le tőle,mint itt
    egyes szánalmas,csökkent elméjű alakoktól……
    Na pá!Jobbulást!

  • HunCanada!

    reklám alatt: amúgy a filmnek van tartalma, értelmi és érzelmi mondanivalója…ami egyeseknek magas…így kár lenne itt részletezni,amin érdemes elgondolkozni,ellentétben a maga,meg a hasonlók „eszmefuttatásán”!
    Részvétem!

  • Miklos Bánfi

    Igen Gyuri – valóban – ez bevillant nekem is hogy a penetráns ostobaság verhetetlen bajnoknőjét elveszíteni komoly veszteség lenne, de ismerve őt, ennek elhanyagolható a veszélye. A másik pillér: Figyelő is nagy veszteség lenne, de azért ő más. Ő nem kimondottan rosszindulatú (csak egy-két ember halálát kívánta írásban) és pökhendi, csak gátlástalanul alul informált, amire viszont nagyon büszke. Rajta nem esik jól röhögni. Már-már szinte aranyos az ő korában. Hol leszek én már 30 év múlva?

  • Miklós Bánfi,
    örülök,hogy teljesen azonos hajókban evezünk.Szinte teljesen azonos értékeléssel.

  • Miklós,
    remélem Te még megleszel 30 év múlva is szellemi erőd teljében.Én erre már igényt sem tarthatok,de jönnek az utódok.Már a fülünk mögött lihegnek.(Hála a Teremtőnek).

  • gyuri10
    ‘sztan millen „istallosmajster neni”??
    az cask egy mezei snassz klozettosmadam………………..semi tobb. az is kegyelembol…………

  • Kedves Bánfi Miklós!

    Egyben – de abban nagyon – téved.
    A mi véreskezű Figyelőnk – akit valaki joggal nevezett Beobakterinnek egy csöppet sem oly kedves és ártatlan nénike, mint azt teteszettvolt felvázolni. Ezt a KMH-n is volt szerencsénk már nem is egyszer alaposan megtapasztalni.
    Most nem is részletezném, csak akkor ha újra vért öklendez ide, a KMH patika-tiszta kövezetre. 🙂

    .

  • Vőlegín !!!

    Drizari 1:38-as orbanisztáni dokufilm parádéjának tartalma pedig – amelyet amúgy megköszönök neki – viszont engem ösztönöz gyomortartalmam kiürítésére: Bocs’… Locccs ………………………………………………
    hhhhhhh … ‘risten! Már megint, mecccccsoda egy ország !!!? …
    🙁

    [Erről is készült egy örökbecsű magyar filmszatíra 1957-ben, Csodacsatár címmel, melynek híres slágere a „Futbólia” vóttt…{ld.:YouTube}]

  • Drizari 1:31
    köszönöm én is kiadtam a reggelimet…Loccccs.

  • Miklos Bánfi

    Ok Madaracskám, ezt én csak szarkasztikusan és relatíve jegyeztem meg Beobachterinünkről, aki a vele kb. egy évben született Heller Ágnes halálát kívánta már 5 éve, na meg Kálmán Olgáét. Na de azért Boda egy más osztály, nem?

  • Miklós Bánfi,
    megértem a különbséget a két mindent-tudónk között és mint írtam és Christől is kértem ne fosszanak meg minket a Boda-cirkusz nevű kabaré műsortól. A Beobachterinünk eredete és mentalitása miatt gyakran szégyellem magam,de hát ezen túlteszem magam.Ha nem tartozna egy kicsit hozzánk is, jobb lenne.Így viszont a baj,hogy Rákosit,Gerőt sőt imrédyt is”emberszámba”kell vennem.A kunpáter, mindszenty és prohászka más tészta.Ők legalább fajtiszták voltak.

  • Miklós Bánfi,
    abban igazad van,hogy Boda egy más osztály.(kislétszámú)Ő csak a Sorosnak és a”hozzá hasonló sötét alakoknak”ajánlott ciánkálit. Nem annyira nevetséges,mint általában,de a kabaré műsora még ezt is ellensúlyozza.

  • nos addig jo amig cask a nemzet szurkoloja………….elfoglalja agat vele.baj akkor less amikor y dont O a nemzet himvesszoje is……….

  • Érdekes lap ez, hasznos és érdekes beírásokat, véleményeket lehet itt olvasni, na nem a cikk témájáról, hanem a másik beírókról! Írtam én valaha magukról személyes véleményt? Bármit gyuri? Bánfi, barlev stb.?
    Ismerik ezt a nagyon régi mondást?
    „Amit magadnak nem kívánsz, ne tedd másokkal?”
    Ha valaki nem bolsi, nem Izraelben él még ember és gondolkodik.
    Sőt, mi több , még érez is.

  • Miklos Bánfi

    Kedves Klárika, valóban nem írt rólam keményebb személyes véleményt, de amikor számomra meghatározó emberek halálát kívánja, akkor ne kívánja, hogy megtapsoljam. Márpedig ezt megtette. Ön csak nagyon tudatlan és hebehurgya, de Boda kifejezetten ordenáré, nála nincs lejjebb…. Ez van.

  • Bánfi, nem emlékszem, hogy kívántam emberek halálát. Talán valakivel összekever?Idézné itt az egész szöveget? Nem csak a kiragadott részt?!

  • Kedves Figyelő!

    Segítek felidézni, mert én is emlékszem olyanra, amikor emberek halálát kívánta, és sajnálkozott, hogy ma már nem lövik le az Ön által arra érdemesnek tartott embereket. Bánfi Miklós a kommentjében pedig arra a konkrét esetre utalhat, amikor Göllner András halálát kívánta Ön. De hát Ön szerint „saaajnos, ma mááár nem lövik főőőbe”.

    Itt megnézheti újra ezt a kis sajnálkozását újra, amennyiben elfelejtkezett a saját gondolatáról:

    http://imgur.com/a/pcQlK

  • Szóval tényleg volt ilyen, Figyelő.

  • Good! Bebizonyította , valóban eltúloztam ezt a beírásomat.
    Elnézést, nem szokásom ilyeneket írni, vagy mondani.

    Viszont azóta, hogy nem jár ide, az ember gyomra sokkal nyugodtabb!

  • Miklos Bánfi

    Klárika, gondolja, hogy az ujjamból szopom, hogy Heller Ágnes és Kálmán Olga halálát kívánta? Én ezt már nem egyszer felhoztam. Konkrétan emlékszem, hogy az én egyik cikkem fórumában tette. Tényleg keressem meg? Mit kapok érte? Valóban Andrásról IS gazember módjára írt t0bbsz0r is, pedig maga nem gazember.

  • Miklos Bánfi

    Hát íme:
    Figyelő
    2013 október 27
    6:00 du.
    Heller Ágnes, jobb ha befogja a száját, de végleg!

    http://kanadaihirlap.com/2013/10/15/demonstracio-helyett-ader-janos-kanadai-latogatasarol/#comment-115176

    Most önön a sor…

  • Miklos Bánfi

    Szégyellje magát! Járok én ide, csak a hitvány gazemberekkel nem foglalkozom. És még én mondtam, hogy maga nem egy gazember? Próbáltam jóhiszemű lenni, de hiába.

  • Figyelo
    magat is lehet fobe loni………..erre vegyen be merget teljes nyugalommal

  • barlev,
    nem pontosítottad,hogy Figyelőt miért lehet főbe puffantani. Hazaárulásért vagy népárulásért?Mindkettőben csak félig sáros. Na már most…ismerek 7.62-est és 9.0 milliméterest.3.81-est és 4.5 mm-est szorozva kettővel csak számolva vagy papíron lehet. Hagyd lógva!

  • gyri10
    nos pontositok.
    fobeloni eppenseggel azer lehet mert egy gyalazatos antiszemita.
    az eszkoz?
    javaslom -/a biztos siker remenyeben/- a 9mm-es Jericho full aotomata-t

  • barlev,
    több okom van rá,hogy ne csináljak hülyeséget.Első,legfontosabb, hogy nem születtünk gyilkosoknak.Különösen nem félzsidó renegát öregasszonyok ellen,még akkor sem ha önantiszemiták. Továbbá nem volnék hajlandó több ezer kilométerre a hazámtól börtönben megrohadni.Ráadásul nincs is Jerichom csak Berettám van. Skajach.

  • Buda Marcsinak (Marisnak)mondom.
    Hölgyem valoban voltak vereségek a szocik idején is,de voltak nagyon szép és világra szoló gyözelmek is.Pedig akkor nem voltak kacsalábon forgó STADIONOK.Nem fötötték a stadion gyepét sem, mégis aránylag jol ment a foci.Javaslom neked,hogy mielőtt hozzá fogsz az iráshoz tegyél fel szemüveget.Javaslom aztis,hogy szeresd jobban hazádat és ne sumákold el ezt gyalázatos történetet.Vagy büszke vagy erre a „dicsőségre”,mely szégyent hozott Magyarországra?Én szégyelem magam,pedig nem kedvelem a focit,de szeretem a hazámat.

  • gyuri10
    nekem van yericho-m es uzi-m is
    en se zulettem gyilkosnak……………de bizonyos elemek miatt kesz vagyok erre a nemes tettre is

  • barlev,
    habi gezunt,ád 120.Ne írjál hozzánk nem illő szöveget még akkor se,ha nagyon haragszol.Esetleg jogosan is. Sábát sálom chavér.

  • gyuri10
    no jol van na………………nem irok ollyat.