Lázár-videó: ami hiányzik

2018 március 8 9:46 de.54 hozzászólás

Szó se róla, lekéstem Lázár (hugyos) János, valószínűleg közpénzen, Bécsben forgatott kampányvideóját. Mármint a Facebook-on lekéstem. Mert most az a legújabb hír erről, hogy a Facebook-ról eltávolították, és miniszter ezen fel van háborodva. Egyelőre cenzúrát emleget. De ahogy közeleg a választás napja, lehet ez még durvább is. A kellemetlen ezzel az lehet, hogy Tuzson Bence mindjárt az öntökönrúgásról is gondoskodott.

Tuzson ugyanis azt kezdte fejtegetni, hogy a közösségi oldal beleavatkozik a magyar választási kampányolók belügyeibe. „Természetesen” Brüsszel is. Valószínűleg az Atomium is megjelent a kommunikációfelelős álmaiban. Ugyanakkor érdekes kérdést is felvethet az, hogy miközben a Lázár-Tuzson páros most ezen a beavatkozáson háborog, addig a kormányzati kommunikáció vízcsapján jócskán fröccsent kifele az a frázis is, hogy mindenki a magyarok belügyeibe akar beavatkozni, és ezért aztán permanens hadrendbe kell állnia az egész komplexus-kollekciónak. Egyébként nem vitatva, hogy tényleg nem szép dolog mások belügyeibe beleavatkozni. Így a határon kívül levélszavazni készülők is tartsák csak vissza a leveleket. Beavatkozás helyett.

De térjünk vissza a Bécsben forgatott Lázár-videóra. Az interneten valahol szinte biztosan meg lesz az. Momentán itt látható. Az, hogy valószínűleg közpénzen forgatták, az meg sem lep. Nem nagyon. Azonban attól, aki látta, csak megkérdezném, hogy hány fegyveres rablótámadást látott a háttérben, migránsok által elkövetve, lezajlani? Mert nekem nem tűntek fel. Ahogy azt illetően is felcsigázta a kíváncsiságomat, hogy Lázár Jánost, valamint a forgatócsoportot hány állig felfegyverzett testőr kísérte, és vigyázta a felvétel elkészültekor. Mert itthon akkora a pánikkeltés, hogy ez igazán dukált volna. Miközben Lázár beszélt szemétről, valamint arról, hogy az általuk megkérdezett néhány migráns nem beszélt németül. Miközben azt érdeklődték volna meg, hogy hogyan érzik magukat. Egyébként a szemét-vízió alapján nem csak a Lázárt kísérő fegyveresek száma kezdett érdekelni, hanem az a közegészségügyi különítmény is, amely csőre töltött fertőtlenítőszóróval rajongta, és rajzotta körbe a minisztert.

Azt a minisztert, aki a videóból kimetszett, és a neten így is látható képek tanúsága szerint sem vegyvédelmi ruhába öltözött fegyveresek gyűrűjében látható. Amellett az sem lenne érdektelen, hogy Lázár miért nem a bécsieket, a szerinte még ott lakó keresztény nyugdíjasokat kérdezte meg? Elvégre, ha nagy a pánik-faktor, akkor az ő megszólalásuk lett volna a leginkább ékesszóló. Így a hiányuk vált azzá. Előcsalogatva azt a gondolatot, hogy valószínűleg megkérdezték. Azonban a válaszaik valószínűleg nem támasztották alá a kormány által támogatott előítéleteket. Ezért aztán kimaradtak a videóból. Még a hivatkozás szintjén is.

A hiányzó motivumokon kívül, természetesen, azon is érdemes elgondolkodni, hogy a Bécsben készült felvétel mégsem Magyarországon készült. Amikor tehát Bécsnek akárcsak egy részét is egy koszos, lelakott területnek mutatja be a magyarországi miniszter, akkor ezzel beavatkozik a turizmusból is élő város belügyeibe. Ha pedig a kormány olyan érzékeny a beavatkozásokra, akkor elég ordas pofátlanságnak tűnik elmenni egy másik ország fővárosába annak érdekében, hogy azt lejárassa. Amely pofátlanság joggal verhette ki a biztosítékokat. Ahogy valószínűleg Lázár is háborogna, ha a Budapestet a Nagy Őszi Pisis Forradalom alapján ítélnék meg. Az országot meg annak alapján, hogy egy miniszter csak a szerinte jó közvilágítás, és az erre vonatkozó jogi tiltás miatt nem jelöli meg a vizeletével a sarkokat. Alkalmasint, Bécsben vajon megtette?

Akiknél aztán kiverte a biztosítékot valószínűleg joggal jelezték a Facebook tartalaomfelelősseinek, hogy a videó alkalmas az osztrákok lejáratására, és egyben etnikai, származási alapon történő támadásra egy embercsoport ellen. A bejelentések nyomán a Facebook eltávolította a más ország belügyeibe, más ország fővárosának lejáratására alkalmas felvételt. Van ez így! Ha tetszik a beavatkozás elleni felháborodás fagyija visszanyalt. Hidegen, és kellemetlenül. Nem úgy, ahogy a hithű orbanistáktól már megszokták a hazai hatalomban ücsörgők. Melegen, óvatosan, lengőbordáig.

Nota bene: Időközben visszakerült a Facebook-ra a Lázár-videó. Így mindenki keresheti rajta a bécsi szemetet és a minisztert védő katonákat.

54 hozzászólás

  • Helyes, hogy megtalálható mindkét nagy közösségi oldalon. Így legalább megismeri a világ a magyar kormány egyik hülyéjét. Ha ismét osztrák földön jár, felismerik majd az üzletekben, a benzinkutaknál, a kávézókban és éttermekben. Ráismernek majd az utca járókelői is.

    És ez így van jól. Ismerje fel őt az egész világ.

  • Orsós Elemér

    Kedves Bandy! A tegnapi böllér afgán menekült sajnos Lézer Jani következtetését igazolta, de az is lehet, Jánosunk előre kifizette a másnapi önigazoló késes provokációt, sőt a reklámfilmre restelkedve reagáló osztrák kancellárt is!

  • Nos mind a szerző,mind a cikkel egyetértők,bizony már megint nagyon égetik magukat(nem kicsit hanem nagyon…)
    Lázár János felhívta a figyelmet,hogy Bécs,és több nyugati ország
    városainak biztonsága jelentősen romlott a bűnöző migránsok miatt,ami tény napi hírek jelennek meg az általuk elkövetett terrorcselekmények,támadások,gyilkosságok elkövetéséről TV.egyenes adásban!
    Persze a „vezérelt”,fizetett… kinti és itthoni balliberálisok
    ezt igyekeznek cáfolni,annak ellenére,hogy az ott élő emberek sokkos állapotáról is jelennek meg képek!
    Így a buzgó balosok törölték Lázár bejegyzését,nyilatkozatát…..
    Amúgy maga az osztrák kancellár elismerte,hogy sokat romlott a nagyvárosokban élők biztonsága és bizony egyre több no-go zóna van
    A napokban 2 késeléses,halálos áldozattal járó támadás és több
    erőszak,gyerekek(!!!) elleni támadás (megverték őket)is történt,képek!!!
    Na nem kellene ennyire égni a hiteltelen állításaikkal,amikről igen hamar kiderül,hogy az igazság tagadása,vagyis hazugság!
    Aki a valós helyzetre kíváncsi ,az persze nem az idióta fórum-szóvivő…..(Geyza) információi alapján tájékozódik!!!!

  • Tanulság!

    Nem kellenek nekünk a bűnöző migránsok,többen is nyilatkozták,hogy Magyarország és különösen Budapest európai viszonylatban a legbiztonságosabb hely!
    Ezt több idelátogató külföldi turista és közismert híres emberek,mint például a nemrég itt forgató Tom Hanks is állítja!
    Na ha másért nem is….(nem sorolom,de van!)ezért is szavaz itthon a normális többség a jelenlegi kormányra!
    Ezt pártokon kívüli,de itthon élő magyarként előre megjósolom!!!!

  • Állítólag már visszarakták a Bécset túristák előtt lejárató videót.

    Örül a bécsi polgármester.
    Mint hírlik.

  • Elvira bácsi

    Komolyan mondom, még 28 éve Maria Boda az internacionálét ropta. Akkoriban a „normális többség” az MSZMP mögött állt és aki szomszédságában mégsem az állampártot kedvelte, arról a mindig lojális Marcsi intézkedett. Ilyen alakok tartják életben a diktatúrákat. Majd egyszer megbukik a diktatúra és akkor nem csak a rendszer uralkodói felelnek majd, hanem a sok kis helyi bodamarcsi is.

    Nem felejtünk! Mentsétek el a gonosz vénasszony Facebook oldalát:

    https://www.facebook.com/bodamaria

  • Kispofáim nemjártatok ti még az Aréna Plázától csak köpésnyire lévő Hős-utcai Gettóban.

    http://rtl.hu/rtlklub/fokusz/a-hos-utcai-nyomortanya-megdobbento-felveteleihttp://rtl.hu/rtlklub/fokusz/a-hos-utcai-nyomortanya-megdobbento-felvetelei

    A videóban csak két házról beszélnek valójában egy egész negyedről van szó.

    Jó régen nekem körzetem volt TV-szerelési szempontból,de már 30 évvel ezelőtt is eléggé le volt pukkanva. De most…kb két héttel ezelőtt arrafelé vitt az utam kocsival.
    Hááát..mikor behajtottam oda, még a levegő is úgy „megsűrüsödött”. Utoljára akkor volt ilyen érzésem mikor tévedésből feljöttem a Metróból Bronxban.
    Az embernek ilyenkor csak egy vágya van: minnél hamarább eltűnni onnan.

    Speciel „migráncsot” egy darabot se láttam, peg sokan voltak a romos házak előtt-között.

  • Elvira:
    Gondolod hogy házmesterkedett is ?

    Persze…aki azt hazudja hogy a végzettsége főiskolai de a szövegértése mint egy óvodásé és a BKV-nál dolgozott kitudja miféle alantas állásban…
    Attól minden kitellik.

    Lehet azért ment jegyellenőrnek mert már hiányzott neki nagyon az igazoltatásdi ?

  • Elvira bácsi, meg „ugye a nélkülözhetetlen Geyza!

    Őszinte részvétem az idiótáknak(maguknak)….de inkább megvetésem,mert mindez
    hazugsággal és alaptalan gyűlöletkeltéssel párosul!.
    Na fel a fejjel,lesz ez még rosszabb is…!

  • Boda Marcsi
    2018 március 8
    2:57 du.

    Még jó, hogy Magyarországon egy bűncselekmény sem történik. Mert itt ugye kerítés van.
    Meg korlátolt szavazói a Fidesznek.
    Nem „csipogás kérdése, hanem arányoké. Amit a hozzád hasonló betyárészlények kifelejtenek.
    Pl. óhazánkban hány nemi erőszak történik, és az a lakosság mekkora arányát érinti?
    Ebből hányat követ el szír, afgán, nigériai, stb.?
    Megtennéd, hogy idézed ezt a statisztikát is?
    S ne gyere azzal, hogy azok mind cigányok, mert nem. Jócskán vannak kényszerítők, és erőszakolój olyanok, akik egyébként nem győznek keresztények lenni a pofázásuk alapján.

    Tehát elő azzal a statisztikával, de izibe. Addig vonjál nyugodtan gyököt a lekivilágodból

  • Elvira bácsi

    Marcsi, ugye már szóltál is az ÁVH-nak…vagy netán a Gestapoval vagy közvetlen kapcsolatban?

  • Gestapo?
    ÁÁáá dehogy!
    Gestanyó…

  • Az Osztrak es a nemzetkozi media altalaban elitelte Lazar megjegyzeset.
    De az Osztrak olvasok velemnyei inkabb Lazar megjegyzeset jovahagyta, ill. megeggyezo velemenyeket tanusitottak nagyban.
    Ottan is ellenezve a jelen bevandorlas esete.

    De varasnap lessznek az Olasz valasztasok.
    Ottan is jelentos ellenzeke mutatkozik a kenyszeritett bevandorlasnak.
    Majd hetfon meglatjuk !

  • NAV

  • Igen volt egy keses tamadas Becsben, amit egy buzgo migrancs szuletett MAGYAR holgy kovetett el!
    Hát….???? Hova sullyedt Becs?

  • Gabriel:
    „Igen volt egy keses tamadas Becsben, amit egy buzgo migrancs szuletett MAGYAR holgy kovetett el! Hát….???? Hova sullyedt Becs?”

    Bécs? Miért Bécs? A magyarok. S nem ám az illető magyar hölgy, hanem általában a magyarok, minden magyar. 🙂 Vagy mégsem?

    Bár, ami azt illeti, lehet valami abban a nézetben is, hogy általában a magyarok, voltaképp Ön is meg én is, hiszen végülis eltűrjük azt a féktelen, embertelen és végletesen ostoba, hibbant uszítást, amit a „migráncsok” kapcsán a magyar kormányzat és tettestársaik (pl. a Boda-félék) Soros, az EU és most már az ENSZ ellen is folytatnak.

  • Gabriel és Elvira bácsi és Geyza!(a teljes névsort nem részletezem)….Gyengébbek!!!
    Nem 1 hanem 2 migráns támadás történt Bécsben a napokban(a teljesség igénye nélkül,mert ugye egymást is írják…szerencsére)és albánok követték el,egy fogorvos életveszélyes állapotban van,felesége,gyereke is súlyosan sérült,meg amiről még nincs hír…..
    Aztán maga az osztrák kancellár is elismerte,hogy tarthatatlan a helyzet,hatékony intézkedéseket (büntetés,kitoloncolás stb)helyezett kilátásba!
    Nem csak tájékozatlanok,de hazudnak is,de ezt már megszoktuk!
    Jobbulást kívánok,bár nincs sok remény…..

  • Figyelitek?
    Az idiótája hogy számontart minden bécsi bűnügyet.

    De ez nem is csoda, a Facebookján ott van Lézerjani a favoritjai között,legalul:
    https://www.facebook.com/bodamaria

    Other
    Orbán Viktor, Római Katolikus, Gellért 888, Földesi Gyula oldal, álomvilág★, BioEssence / TeleVitamin, Raffay Ernő, Amazing Life, Lázár János hivatalos oldala, Szentendrei Fidelitas, Retrográd, Lezsák Sándor hivatalos oldala, Agape Gyulekezet Jaszladany, Fidesz rácalmási csoport, Háháháháand more

    Hát ezzé ágál ennyire a jóasszony.
    Kampányol imádottya mellett.
    És a párnája alá teszi a szépfiú fotóját.

    És pittyog utána emígyen (hogy Karinthyt idézzem) :

    „Te szép,te én uram,mura,mura, – nyögi elaléltan, pihegve, mint nyaratszaki csibe.”

  • Bendeguz!

    Ugye nem fogjuk osszehasonlitani Olaszorszagot Magyarorszaggal?
    Mostmar csak az hianyzik, hogy ide jussunk!

    Pontosan itt domborodik ki magyarorszag szegyene, illetve a kormanya, ami nemzetunket kepviseli.

    Olaszorszagot tenger veszi korbe majdnem teljesen, legalabbis tobbezer kilometer (tobb ezer!) hosszan. Az afrikai menekultek valamennyien odaerkeznek. Az olaszok alljat a sarat, tobb szaz ezer – ismetlem TOOBB SZAZEZER, DE LEHET HOGY TOBB MILLIO – menekult erkezett az orszagba. Ugye mindketten unios tagok vagyunk, szovetseges, ugyanabbol a koltsegvetesbol is gazdalkodunk – es akkor nincs annyi becsulet bennunk, hogy ebbol a menekult-aradatbol magunkra valllaljunk 1200-at???

    Jogosan, tudod, jogosan mondanak minket a kulfoldiek egy mocsok szemet nemzetnek!

    Ennyi, kell meg mas?

  • Na a főhazug és tájékozatlan Belzebubot kihagytam a felsorolásból,de remélem olvassa…?és ég!

  • A lényeg,hogy teljes „egységet” alkotnak az idióta,hazudozó szerencsétlen,szánalmas balosok….!Persze minden kiderül pechjükre…
    csak így tovább!

  • Boda Marcsa:
    „Na a főhazug és tájékozatlan Belzebubot kihagytam a felsorolásból,de remélem olvassa…?”

    Igen, kivételesen átfutottam az utcasarki mocskolódását és megnyugodtam. Már erősen kezdtem szégyenkezni hogy engem kihagyott a köpdösődéséből.
    További jó egészséget kívánok!

  • Boda Marcsi
    2018 március 9
    4:20 du.

    Tényleg minden kiderül.
    Legutóbb Tömjén Zsóti helikopáteres vadorzásai.

    Szamét balos mi?

  • GABRIEL es masok meglatasara a kerdes.

    Mi erdeke lehetne magyarorszagnak Szyriat el-nepesitetleniteni?

    Nemetorszag egy igen fejlett ipari nemzet. Szukseguk van az olcso munkaerore.

    Szyriabol a lakossag millioik menekulnek a haboru pusztitasai eleol.
    Hat mi erdeket probalan magyarorszag talalni abban ?

    Az egyedulli humanis megoldas lehetne a pusztitasok es verontasoknak veget vetni. A lakossagnak lehetoset adni visszaterni hazajukba.Otthonaikat, hazajukat es eletuket
    ujja-epiteni.

    Misrt nem munkalkodna a magyarkormany es a nemzet azon ?

    Barki is latna azt amodon ?

    Vagy inkabb elvezik mind a pofazast a menekulteken ?

  • Boda Marcsi
    2018 március 9
    4:17 du.

    „Na a főhazug és tájékozatlan Belzebubot kihagytam a felsorolásból,de remélem olvassa…?és ég!”

    Boda Marcsi
    2018 március 9
    4:20 du.

    „A lényeg,hogy teljes “egységet” alkotnak az idióta,hazudozó szerencsétlen,szánalmas balosok….!Persze minden kiderül pechjükre…
    csak így tovább!”

    ******************************

    Már kezd belebetegedni hehehehe

  • Andrew_s
    Hagyd el..aztse tudja ez hogy mi a helikopter.

  • Geyza
    A Hős utcai nyomortelep felszámolása megkezdődött. Az ottani drogosok, alkoholisták, stb lakhatási elhelyezése folyamatban van. (Ismerem a helyzetet, az egyik rokonom a közelben lakik).

    Kérdezem az itt hozzászólóktól: Ki járt az elmúlt egy-fél évben Bécsnek abban a kerületében, ahol Lázár készítette a felvételét? Aki járt ott, kérem számoljon be a személyes tapasztalatairól.

  • Lehet hogy elkezdték szanálni a Hősutcát, de ha igen akkor csak mokkáskanállal.

    Bécsben pediglen Lézerjani járt, megismonta a frankót.

    Most majd a kissé szélsőjobbos irányzatú osztrákok is besokallnak ránk.
    (Már Paks-II miatt is kiborulni látszik náluk a bili.)

    Őggggyes húzás volt hehehehe

  • Kis Ferenc
    2018 március 10
    8:35 de.

    Én jártam ott szeptemberben, az autót a külvárosban leparkolva direkt gyalog és tömegközlekedve jártam be sokadjára az egész várost. Sőt elmerészkedtem a bécsi bolhapiacra is, ahol 90%-ban nem echte osztrákok árulták a portékájukat tömegesen, hanem keleti vonásokat viselők. A vásárlók viszont túlnyomó részt helyiek. Ezzel együtt semmilyen problémát nem tapasztaltam, mindenki tudott németül és/vagy angolul. Az utcák, terek semmivel sem voltak piszkosabbak ezeken a kieső területeken mint amennyire koszosak és plusz kutyaszarosak még a belvárosi Pesten is. Lázár propaganda videója a hazai közönségnek szólt elrettentésül, hogy mennyi „idegen” kinézetű ember él ott. Ez igaz is, hiszen már a menekültválságot jóval megelőzve is egy sokszínű város volt és mind a mai napig az egyik legélhetőbb város az egész Világon. Talán Vancouver szokta csak megelőzni.

  • Hun Canada:
    Én már 1989-ben is jó sok török meg más arab újság-rikkancsot és egyébb , szakképzetlenséggel is végezhető munkára alkalmazott embert láttam Bécsben.

    Pedig az sem ma vót.

  • HunCanada

    Köszönöm, korrekt.
    (Én is el fogok menni az idén.)

    ps: Lázár videója nyilván azt szándékozott sugallni, hogy az Ön által tapasztalt 90%-nyi idegen származásúak kultúrális/vallási többsége a marxi filozófiai tétel szerint: „A mennyiségi változás minőségi változásba csap át”.

  • Geyza
    1) Nem tudom, hogy a Hős utcán kívül, hol vannak Bp-n további „ilyen” telepek, ha vannak azt is humánusan meg kell oldani (felszámolni). Írja meg, hol vannak még ilyen telepek.
    2) Paks 2. ügye meg fog „oldódni” vagyis felmondják a szerződést (mint a Bős-Nagymarosit), ha Jobbik-LMP kormány fog alakulni. Azonban inkább egy tisztán Jobbik kormány van készülőben – „technikai koalíció” nélkül. Na, ez lesz majd a szép új világ. (Mindenkinek ajánlom figyelmébe a „kurucifo” cikkeinek a kommentárjait: A valaha volt antiszemitizmus, cigányozás a Jobbik tömegeiben semmit nem változott, sőt. A cukiság csak elterelés, felszín!)

  • Kis úr:
    Ne reménykedj.
    Távol van a Jobbik még a koalíciótól is, mármint a FIDESZ-el.

    A tiszta győzelemről meg ne is beszéljünk.

    De..álmodozni azzé lehet.

  • Kis Ferenc
    2018 március 10
    11:27 de.

    Kedves Ferenc, Szívesen. (PS. a 90%-ot a bolhapiacra értettem, nem Bécs egészére természetesen.)

  • Geyza
    2018 március 10
    10:17 de.

    Így van, én is ezért mondtam, hogy nem most kerültek oda azok a keleti arcvonású meg turbánt viselő emberek. (A turbános speciel osztrák állampolgár volt a videóban, 30 éve ott él.)
    Korábban Berlinben, Hamburgban is már évtizedekkel ezelőtt jócskán a menekültválság és a magyar kormány „rácsodálkozása az idegenekre” előtt azt tapasztaltam, amit mondasz, hogy törökök, arabok voltak ezrével. Akkor most mi az újdonság a Lázár videóban?

  • Lázár videoja nyilván bosszú, mivel az új kancellár finoman elhajtotta a magyar kormányfőt, amikor az a V4-ek közé invitálta, kiköszörülni akarván a négyes folyamatos erodálását.

  • Talalom!

    Próbáljon koncentrálni,emlékezni,informálódni ahelyett,hogy tényeket cáfolna,nem égne annyira….
    Ha itthon él,akkor meg kapcsolja be néha a TV-t is….olvasson
    újságoz is (a Népszaván kívül…).
    Most jó film van,ami szórakoztatóbb mint maguk!
    Duna TV Fenyő Miklósról szóló film,jó slágerek…hátha jobban lesz tőle?!

  • talalom

    Nem gondolom, hogy Ausztria akarta/tervezte a csatlakozást most a V4 csoporthoz. Ismereteim szerint Orbán nem is tett erre javaslatot. Így nem volt mit vissza utasítani.

    Mindezektől függetlenül tény, hogy Ausztria egyike a Közép-európai államoknak földrajzilag, történelmileg, kulturálisan. Így, ha formálisan nem is csatlakozik a V4 csoporthoz, de ennek a régiónak a gondjait meg tudja érteni és jóindulatúan kezeli. (Szerintem-:)

  • Boda Marcsi
    2018 március 10
    2:54 du.

    Te idióta !
    Mi nem azért vagyunk hogy téged szórakoztassunk
    Ellenben TE szórakoztatsz minket.Mint mókus a kerékben.

    Na takarodj vissza a TV-éd elé.
    A mókuskerék legyen veled : DDDDDDDDDDD

  • Kis Ferenc
    2018 március 11
    8:17 de.

    Hát aztán Ausztriát kuvvául érdeklik a V4 elnevezésű gittegylet problémái.

    Ha nem tudnád Ausztriában magasabb az életszínvonal mint Németországban.

    Nagy ívben szarnak ők a mi problémáinkra és nem megérteni akarnak minket hanem csak azt hogy viselkedjünk europeer módra ha már betolakodtunk az EU-ba.

  • Hagyd a fenébe szegény úrihölgyet! Ha tudná, hogy műszaki okokból főként a Dunát hallgatom (nincs a benti tévémen digitális box). De mindegy is. Hanem
    Off!
    Kérlek, hallgassátok meg ezt a beszédet. Vona Gábor mondta három napja. Charlie vajon tudja, milyen pártban van?
    https://www.facebook.com/hirtv/videos/1842247999127088/

  • ÚRIHÖLGY ???!!

  • Talalom:
    Ugyan..Vona..ehh..
    Tudálékoskodik itten.
    Még -csodával határos módon- sikerült azt a
    szúrós, ” velem aztán ne kukoricázz” tekintetét is
    valahogyan meglágyítania, eszem azt az okos elefántcsonszín derága homlokáját nekije.Ami van a mosolygós orcája felett.

    De komolyra fordítva:
    Szerintem totál felesleges hallgatni a tudálékos szófosását.
    Egyszerúen EL KELL UTASÍTANI bármit is mond.

    NÁCI PÁRTTAL SOHA !!
    http://www.atv.hu/belfold/20150605-hungarista-zaszlo-a-jobbik-trianon-megemlekezesen

  • talalom, most mi is a konkrét probléma az én párttagságommal?
    És őszintén, ha a videó szövegét papírról olvasod, nem tudod honnan származik, akkor van olyan része, ami nem tetszik?

  • NHC*
    2018 március 11
    6:35 du.

    Hát csak körülbelül ennyi vele a probléma
    https://www.kephost.com/image/JB9B

  • Charlie! Semmi, én is tagja vagyok, csak egy másik pártnak. Jóhiszeműbb is vagyok: meglepett, hogy olyan kérdéseket vetett föl, amiket már én is előhoztam a magam közösségében, és amik szerintem is a legsúlyosabb problémái lesznek a talán már nem is annyira távoli jövőnek.
    A problémát abban látom, hogy hogyan tudja mindezt elfogadtatni olyan alakokkal, mint… Szóval az olyanokkal.Kíváncsi lennék mások véleményére is. Nem hosszú, 40 perc – pont feltettem egy paprikáskrumplit közben. Arra is kíváncsi lennék, mit szólnak hozzá a Te környezetedben a támogatók. Tudnak róla egyáltalán? Mert úgy tudom, elméletileg zárt körben hangzott el.

  • Most már csak azt kéne eldönteni,hogy a rablóbandán belül, orbán után,melyik a legmocskosabb féreg???

  • Ez a bodamarcsi nevű fideszes hasonszőrű, mennyit kaphat idióta „megnyilvánulásaiért”???

  • Sharapova:
    Szteem OIM* semmit sem kap érte.
    Mások pénzért hülyék, de ő elhivatottságból DDD

    *OIM = Oldal Idióta Macája

  • Na a napokkal ezelőtti(!!!)Lázár videóról az is hiányzik,ami ugye azóta és pontosan ma történt Berlinben…!!!!.Egy egyiptomi származású,de már Berlinben született söpredék megtámadott meg egy katonatisztet Berlin,eddig…
    biztonságosnak tartott diplomata negyedében………
    Na előttem…először a kintiek döbbentek le először!
    Persze a kinti és itthoni söpredék,ezen nem gondolkozik el,sőt nem is hallott róla,mert csak a saját és a fórum „hangját” képes
    felfogni!…..Na ez is a szintjüket,nívójukat,és főleg az esélyeiket igazolják!

    Pá!

  • NA HÁNYSZOR IS SZÚRKÁLTAK, A VIDEO UTÁN KÖVETŐ 4 NAPON BÉCSBEN??? (CSAK BÉCSBEN)

    ÚGY LÁTOM KANADÁBAN VANNAK A LEGHAZUGABB „IDEGENBESZAKADT”
    „MAGYAROK”

  • kocsis, ilyen a net. Annyiszor szurkálnak, ahányszor beleírod…

  • Tudom, hogy ez itt mar reg lefutott cikk, de most talaltam:

    „visszataszitonak talaltam a fajok ama halmazat, amelyet fovaros mutatott elém, ezt csehekbol, lengyelekbol, MAGYAROKBÓL, rutenekbol, szerbekbol, horvatokbol álló egesz kevereket, es mindenhol ott volt az emberiseg orok gombafertozese, : a zsidok es meg tobb zsido!
    ….az en szememben az oriasi varos a faji szennyezes megtestesulesenek tunt… Minel tovabb eltem e varosban, annal nagyobbra nott a gyuloletem az idegen nepkeverek ellen, amely mar korhasztani kezdte a német kultura eme osi helyszinet.”

    Az idezet nagyon osszevag Lazar Janos „bécsi élményeiveil”
    Nem gondaljatok, barataim?

    Es raadasul meg is elozte korat, jónénány evtizeddel ezelott irodott.
    Bécs „korhadasa” bizony már akkor megkezdodott.
    Lehet, hogy ezert nyerte el ebben az evben is „A VILAG LEGELHETOBB VAROSA” cimet, mert olyanok mint LAZAR JANI, HITLER ADOLF ES A MAGAFAJTAJUK nem akarnak ott elni, semmi szin alatt?

  • Gabriel:
    A vezér-elvük:
    „Ha már hazudunk, akkorát hazudjunk ami már nem is vált ki ellenkezést csak csodálatot”