Svédországban csak a baj van a migránsokkal

2018 március 13 9:03 de.119 hozzászólás

Az erőlködésbe képletesen is nagyon bele lehet izzadni. Nagyjából ez mondható el arról a görcsös igyekezetről, amellyel megpróbálták egy svéd nagysága segedelmével alátámasztani Lázár elhíresült videóját. A közmédia is bemutatta azt a hölgyet, aki azért akar Svédországból az őshazába, Magyarországra jönni, mert a migránsokkal csak a baj van.

Ámde! Úgy tűnik, hogy a kormányhű propaganda leaglább úgy helybe ment a pofonért, ahogy Lázár is. De legalább nem mentek ki ehhez Bécsbe. Semjén meg amúgy is járt Svédországban. Úgyhogy teljesen rendben, és egyensúlyban van a pofátlansági gúla. A mostanság csak C.-nek rövidített, pár napja még Natalie Contessa néven ismert, svédhonból menekülő könnyen lehet, hogy okkal távozik a melegebbnek hitt éghajlatra. Kérdés, hogy milyen válasz születne arra kérdésre, hogy a borzalmas menekülthelyzetről beszámoló hölgynek akadhattak-e akár újabb beszámolnivalói is a svéd hatóságokkal? Mert a hírek szerint korábbiak voltak. Ahogy azt az Index kikotorta.

C. bűnlajstroma ezek szerint nullától erősen különböző, és megtévesztésre hajazó ügyei akár jelmezes főpróbának is tekinthetők az “üldözött fehér nő” szerepére. Az minden esetre igen sajátos médiaetikai felfogást jelenthet, hogy egy embercsoport elleni uszítás érdekében olyan informátorra támaszkodnak, akinek az információi igencsak megkérdőjelezhetőek. Nem a pettyes előélet miatt, hanem azért, mert a megismert életkörülményei nem teszik a jelek szerint teljesen életszerűvé az állításait. Ellenben kérdés, hogy vajon vádat emelnek-e ellene immár sokadszorra rágalmazásáért? Mármint akkor, ha nem sikerül hitelt érdemlően igazolni az állításait. Valószínűleg nem. Hacsak Svédországban nem. Ahol csak a baj van a migránsokkal.

A jelek szerint néhány erkölcsi gátlásokkal nem súlyosan terhelt migránssal valóban van némi probléma. Arra pedig legfeljebb csak az Orbán-csapat büszke, ha az illető Magyarországról származott Svédországba.

119 hozzászólás

  • Es mi van, ha megis igaza van?
    Kap valamit azert mert rosszakat mond az ottani korulmenyekrol? Ki tamogatja megis?

  • Figyelő, nincs igaza!

    Amióta itt nálunk ez a „migránsozás, mint politikai buli” és folyamatos riogatás folyik, azóta a fiaim jártak Dániában, Svédországban, Rómában, Nápolyban, Berlinben, Hollandiában, Spanyolországban, én magam Londonban és mi azt láttuk, hogy mindenütt a rendes hétköznapi élet folyik.

    Természetesen történtek atrocitások, terrortámadások, de ezen kívül rengeteg felturbózott álhír is rendre megjelenik. Ez a nő még büntetést is kapott, nyilván nem véletlen.

    Nem lehet egy teljes politikai koncepciót erre a népek és vallások közötti mesterséges gyűlöletkampányra építeni. Vagy ki tudja, lehet, de az már abnormális.

  • Hehehe
    A tyúk síma köztörvényes Svédországban.
    Vagyis mégiscsak van valami a „migráncs-bűnözésben”.
    A magyar migráncs összetűzésbe keveredett a törvénnyel.
    De mint hallom itthon is.Azt csiripelik a madarak hogy 2016-ban a Várban bérelt baromi drága lakásából úgy lépett le hogy elfelejtette kifizetni a lakbérhátralék egy részét.
    Nem sokat csak kb 100 000 Forintot.
    Ehh..ezek a migráncsok…

  • no majd az orban megmondja frankot erre is hogy ez is a soros hibaja es kulonben is……

  • Figyelo,

    Kampany van, mert nemsokara valasztasok lesznek. Ez a kapmany arrol szol a kormany reszerol hogy Soros Gyorgy es jonnek a migransok. Azt azert tudni kell a migransok nem Magyarorszagra jonnek, hanem jellemzoen a joleti tarsadalmakba, mint Nemetorszag , Dania, Svedorszag. Szoval vannak a migransok akik nem akarnak Magyarorszagra jonni es van a Fidesz aki nem akarja hogy jojjenek a migransok es tulajdonkeppen az ellenzeki partok sem akarjak es keritest sem akarnak bontani ezt nyilvanvalova tettek.
    Szoval van egy problema, mert senki nem tagadja, hogy hosszuvavon ez problema lehet, de egyenlore nem erinti kozvetlenul Magyarorszagot, nem lesz semmi holnap, holnaputan.
    Viszony minden pillanat tokeletes pillanat, hogy a romokban hevero egeszsegugyrol oktatasrol beszeljunk. Ez erinti az embereket ma is, holnap is es holnaputan is. Ebben viszont a kormany nem partner. Errol nem szeretr beszelni es nem is hajlano beszelni. Az ellenzeki partok errol persze beszelnek vitatkoznak, de a kormany ebben nem partner. Nincs miniszterelnoki vita es 4 eve sem volt sot talan 8 eve sem, mert a fidesz nem akar, ot nem erdeklik csak az o szavazojuk.
    Figyelo ez a modernkori CENZURA, amikor nagy zajt keltunk es eltereljuk a figyelmet a fontos dolgokrol, hogy azt senki sem hallja.
    Nyilvan, hogy ez igy van jellemzi a magyar tarsadalom azon reszet aki ennek bedol es nem erdeklik a fontos dolgok csak a gyulolet.

  • 2016-tól él Magyarországon. A Várban bérelt lakást, amit több százezer forintos tartozással hagyott el.
    Feddhetetlen „menekültet” kellene találni.

  • FIGYELO erteelmes kerdest tett feltetelezesere.

    De senki nem reagalt arra, csupan Figyelot tamadva.

    S a kerdese jogos volt.
    Az hogy a holgy igazat vallott, vagy valaki fizette ot hazudni.

    Talan azt nem ertelmeztek megjegyzeseben, de miert nem ?
    Mert azt nem hajlandok figyelembe venni !

    Ez avalasztasi verseny resze.

  • Laszlo:
    A sok hülye alattvalói gondolkodású tanulatlan tőmagyar meg jól beszopja

  • Hollósy Gerti
    2018 március 13
    11:46 de.
    Kedves Ön!
    Mindig a sorok között mentek-így nem találkoztak migráncsokkal!
    Ha találkoztak volna e problémával megtapasztalták volna annak mikéntjét!!!De Önök ha kellett volna akkor sem vették volna észre–nehogy észrevettnek lehessen tekinteni e témát,mert akkor nem lehetne csak jókat mondani e helyzetről.Önök nem akarják azokat a híreket meghallani ami nyugati-ejrópából jön,mert ez az érdekük.Ha egyszer találkoznának egy migráncs nagy problémával—akkor viszont hatalmasat kiáltanának—mint szerzőtársuk:
    Kerekes Sándor úr amikor a francia gázolásos események közvetlen észlelője volt-és ki is fakadt itt egy cikkecskében–ami azóta már nem elérhető e honlapon—azt írta,most már tenni kéne valamit.
    De e cikkre Önök nemigen reagáltak—nehogy tényleg igaz legyen,és azt Önök is erősítsék.Jobb elhallgatni,nem szólni róla,hátha így valóban nem lesznek igazak a megtörtént események?
    Bizonyára Önök családjában , Önök közelében nem történtek migráncsos események,mert elkerülték Önöket,Önök ezeket kikerülték.Egyszer kellene megkóstolni azt amit az alföldi emberek,a budapesti migráncsok időszakot Megélő emberek megtapasztalták—akkor más lenne a véleményük.
    De kinek szíve-joga amit hisz a dolgokról.Egy biztos : az ország lakosságának biztonságával nem szabad játszani-azért mert az eseményekről nem tudunk,nem akarunk tudni—-azért még azok meg lehetnek,meg vannak.
    Németek országában is elhallgatnak sok mindent !!!
    És mégis Merkel asszonyság már elismeri,hogy náluk is vannak olyan zónák ahova a hatósági emberek és még sokan mások nem mernek bemenni–mert félnek.Tessék csak ilyeneket keresni,majd felkeresni– egyedül–és meg tetszik látni mi a valóság az elhallgatott életben!
    Nagyon elgondolkodtató üdvözlettel.

  • Figyelő!

    Hidd el igaza van a hölgynek,és nem csak ő hanem mások is nyilatkoztak!
    Amúgy napokban több merénylet is volt „többek” között Bécsben és Berlinben is(meg amiről még nem közvetített a TV élő adásban!!!)
    Több osztrák és német akarja elhagyni a hazáját(riportok…)
    Aki az ilyeneket védi az nem normális,hiteles…..de szerencsére
    itthon mi biztonságban vagyunk és remélhetőleg maradunk is….,na semmi másért,már csak ezért is NYERŐ a Fidesz!!!!
    Már leírtam egy másik cikkben,hogy a kinti és itthoni ellenzék
    költözzön belük össze egy szép nagy lakatlan szigeten,ahol se rendőrség,se kórház nincs,(megérdemelnék egymást)de lehetőleg
    több TV csatorna közvetítse az „eredményeket”….

  • Én konkrétan megkérdeztem pár héttel ezelőtt a Svédországban 40 éve élő ismerősömet, és annak a testvérét, aki viszont csak 3 éve él ott, hogy milyen az élet, mennyi „migráns” illetve egyéb bevándorló van, érzékelhető-e Stockholm utcáin az úgynevezett menekültválság? Bár lényegtelen, de erősen jobboldali érzelműek (tehát nem ballibsibibsisorosisták 😀 ), mégsem mondtak semmi rosszat, semmi negatívat a közbiztonságról, semmi rosszat a társadalom különböző tagjairól. Azt mondták, hogy észre sem lehet venni a bárminemű mód az országba élő bevándorlókat, (csak max abból, hogy nem feltétlenül szőkék.) mert élik a világukat, dolgoznak a közbiztonság pedig híresen jó Svédországban – tapasztalataik szerint is. Aztán megkérdeztem a még csak 3 éve Stockholmban élő ismerősömet, aki a 40 éve ott élő nővére hívására költözött Svédországba a fiával, hogy vajon nem-e térnek vissza Budapestre? Hát had ne mondjam, hangos nevetésbe tört ki, hogy esze ágába sincs visszaköltözni Magyarországra. És ez igen friss tapasztalat autentikus forrásból.
    Ez a Fidesz médiának nyilatkozó hölgy pedig egy szélhámos, egyelőre ennyit lehet róla tudni.

  • Te teljesen hülye lettél már OIM* ?

    NEM fogod fel hogy a nő Svédországban köztörvényes?
    Azért jött haza már jó régen !
    És itthon is vannak szélhámosságai.

    Ekkora idiótát mint ez a Boda.

    Ennek megmutatod az eget, hogy milyen szép,mire rávágja hogy igen mert narancsszínű.

  • FIGYELO es HOLLOSI;

    Igaz vagy nem igaz, az jelentektelen ugy is.

    De ha emlekeznenek; „egy fecske nem hozza a tavaszt” !

    Ugy tunik a jelen kormanynak nem letezik semmi uj, sem jobb otlete mint a regi felelmesites a Muzulmanokkal.

    De a verontas Sziriaban is kozeledik a vegehez. Az orosz legiero tomegpusztito bombazsaiaval az Assad eroi kozelednek a sikereikhez.
    A „Free Syrian Army” teljesen elhagyatottan van.
    Obama visszautasitotta segiteni oket, s Trump nem ugrik abba bele most.
    Tehat a menekultek sokai mar is szivargoban vannak vissza hazajukba.

    Azzal a „menekultek” sokasagainak vege lessz.
    Ugy a Muzulmas „megszallas felelme ” is.

  • HUNCANADA;

    Persze senki nem tudhatna hogy a cikkben jelentett holgy esete igaz vagy nem igaz.
    Az barmely esetben is jelentektelen lenne.
    De minden egyen elete es esete teljesen mas.

    Probalnanak egy kicsit mindannyian logikusabbak lenni !

  • Ms.Boda;

    Remelhetoen belatja hogy az itteni ellensegeskedo vitak nem oldanak meg semmit, s a valasztasokat sem befolyasolja!

    Tehat mind az ertelmetlen propagandak jelentektelenek.

  • HunCanada!

    Más megkérdezni valakit……és más egy olyan ismerős,barát információja,akinek például közeli hozzátartozója,rokona kint él évek óta!
    Nekem több ilyen is van (Ausztriában,Németországban élnek),ugye elképzelhetetlen ezek ismeretében elképzelhetetlen ,hogy Svédországban „rózsás” lenne a helyzet……

  • Geyza a baromságod nem ismer határokat,honnan veszed a hazug információdat? lehet,hogy még nem,de ha így folytatod, te még lehetsz köztörvényes is……csak ugye kinek érné meg kihozatni az előzetesből?netán a fórumnak?…!Úgyhogy vigyázz mit is csinálsz,hogy mit beszélsz az nem számít,mert beszámíthatatlan vagy……!

  • Egyébként ha a hülyeséged ÁLLNA …IS,Orbánnak nincs szüksége
    köztörvényes…támogatókra,,meg ugye esze is van,ami itt nem mindenkire mondható el…..!

  • Boda Marcsi
    2018 március 13
    4:29 du.

    Ez a nyanyinger nem érti a magyar szavakat !

    De..ismét megfogadtam tanácsát és a leghitelesebb forráshoz fordultam a párizsi ügyekkel kapcsolatban:
    egész nap a Francia hír-TV, a France24 híradóit figyeltem.
    Egy árva büdös szó nincs bennük a „válságos párizsi helyzetről” , a nők bántalmazásáról ha bemennek a kávéházba, leköpködésekről nőverésekről stb.
    Ezek amolyan Boda-féle hülyeségek, amiket az Origo nevű FIDESZES szennyportálból csemegéz ki.
    Vagy a Bayer-féle ECHO-TV-ben lát.
    Itt az ernyökép amit a France24 híradójának a végén csináltam:
    https://www.kephost.com/image/JEvQ

  • Boda Marcsi
    2018 március 13
    4:29 du.

    Marcsi most mit akart mondani? Ja ugyan azt amit én is mondtam. Marcsinak még egyszer: Közeli ismerőseimet kérdeztem meg Stockholmból, akikkel legalább havi szinten beszélgetek, és legalább fél évente biztos, hogy találkozom velük. Nekem is élnek különböző országban ismerőseim, sőt csak magának elárulom, hogy van kínai rokonom, de még iráni is az egyéb nem „egzotikus” országból valóakon kívül.
    Senki nem mondta, hogy rózsás a helyzet, de amit az a szélhámos nyilatkozott a Fidesz propaganda tévében az hangulatkeltés mégpedig egyoldalúan egy olyan nő szavaira adva, akit Svédországban elítéltek. Persze, hogy elfogulatlanul nem fog Svédországról beszélni és jókat mondani 😀 Érti Marcsi, ezt kérdezi meg a „közmédia” – amely teljesen alkalmatlan arra, hogy évi 80 milliárd forint közpénzből kiegyensúlyozottan, elfogulatlanul a közt a közügyekről közérthetően tájékoztassa. Na csak megérti a problematikát… bár nem sok reményt fűzök hozzá Marcsi.

  • Figyelő
    2018 március 13
    10:27 de.
    „Kap valamit azert mert rosszakat mond az ottani korulmenyekrol? ”
    Védelmet Orbántól a svéd hatóságokkal szemben?

    „Ki tamogatja megis?”
    Ezt a kartácsnőt? Lehet, hogy Kósa a rábízott milliókból?
    Szerinted? 🙂

  • Geyza!
    Ne játszd a nemlétező eszed,a napokban a bécsi és berlini eseményeket mutatták,de a francia is igaz volt és ugye magyar csatornákon…aztán az a te állításod,hogy „mit fogsz”… és közben mire is gondolsz…itthon francia csatorna,francia nyelven?…..
    érdekes…. a te állapotodban….,amikor gyakran még a magyar nyelvet sem érted…!
    Még kiderül,hogy több nyelven beszélő „értelmiségi” vagy.(ha-ha)
    A köztörvényes bűnözőket meg nem jó helyen keresgéled,az ellenzéknél kellene körülnézned…..ha látnál a delériumtól!
    Na ennyi a reklám alatt!
    Pihizz le!

  • Boda Marcsi
    2018 március 13
    4:29 du.
    „Más megkérdezni valakit……és más egy olyan ismerős,barát információja,akinek például közeli hozzátartozója,rokona kint él évek óta!”

    A végén kiderül, hogy a köztörvényes csaló is a rokonod? Orbán is? Ja, ő nem csaló, hanem hatalommal visszaélő Capo di capi. Vagy az Pintér?
    Marad Kósa ? Még pénzt is talált a hajléktalanszállón, ha jól értettem a híreket.

  • Marcsikám, te milyen molinót készítesz majd a békemenetre?

    „Hülye vagyok és büszke!”

    vagy:

    „Csak reklám alatt vonulok!”

  • Adalék a bécsi közbiztonsághoz
    https://24.hu/kulfold/2018/03/08/magyar-no-akart-keselni-becsben/

    „Osztrák állampolgár támadt az iráni nagyköveti rezidenciát védő osztrák katonára.”
    https://24.hu/kulfold/2018/03/12/keseleses-becsben-az-elkovetot-agyonlottek/

    Már az osztrákokban sem lehet bízni….

  • Amúgy Niki (az üldözött) már két éve Magyarországon él a jelek szerint
    https://varosikurir.hu/mar-2016-ban-a-budai-varban-lakott-a-svedorszagbol-hazamenekult-no/

  • Mondom egyre mélyebbre sűlyed ez a Boda az agylágyulásnak számára láthatólag kellemes mocsrába

  • Boda Marcsi
    2018 március 13
    4:55 du.

    Az N24 és az NTV ( a kettő LEGNAGYOBB német hírtévé ) nem tud a „berlini eseményekről”

    Gondolod hogy őket is megvette a Soros és nem engedi nekik hogy „hitelesen tudósítsanak” ?

    Te idióta agyalágyult.

    (Ezerszer elmondtam itt hogy csak külföldi szatelit TV-ket nézek. . Évek óta mondom. De ez az agylágyult még mostsem érti hogy miaz.Vitatja hogy Magyarországon lehet fogni a francia tévét. Mert egy agyalágyult idióta szegény.De nem csoda: ilyen lett a FIDESZ-kézen lévő kb 25 hazai TV csatorna agymosásának folyamatos fogyasztásától.)

  • HunCanada!
    Én „hiteles” közeli ismerősöket kérdeztem meg,meg maguktól is mondják a félelmeiket…
    Elvira bácsi!

    Nem én hanem maga a hülye, és még bunkó is,meg én nem vonulok soha sehol,ugye nekem nem kötelező,nem vagyok „pártkatona”,meg
    nem bírom a tömeget..és nem tenném ki magam az ellenzéki csőcselék aljas szemétségeinek….inkább itthonról nézem az eseményeket,a baloldaliak ismételt lebőgését!
    Még évekkel ezelőtti koncertekre sem mentem el(az utolsó 30 éve volt..)mert tömegiszonyom volt,ami most ellenzéki iszonnyal is párosul.

    Bendguz79!
    Próbálj tárgyilagosan gondolkozni és érdeklődni,főleg itthoni
    hiteles forrásból!

    Geyzának nincs mondanivalóm,időpocsékolás!

  • Amúgy az idióta őrjöngő ellenzéki politikusok hívnak,”könyörögnek” naponta,ami magáért beszél,érzik a vesztüket…,mint itt többen is!
    A Fidesztől csak egy tájékoztatás jött,amit az újságokból,hírekből is tudok,és nem „esedeznek”…mert nincs rá okuk!
    A baloldalnak:
    Az ő bajuk,hogy ide jutottak!Én nyugodt vagyok,nem izgulok!

  • Boda Marcsi
    2018 március 13
    5:23 du.

    Marcsi – harmadszorra is artikulálom – 😀 én is hiteles közeli ismerőseimet kérdeztem. Az Ön ismerősei félelmükben hazatelepülnek? Mikor?

  • Andrew, az osztrák állampolgár nem jelenti azt, hogy az illető osztrák lenne, bécsi születésű egyiptomi, Mohamed E. a neve.

  • charlie
    2018 március 13
    5:51 du.

    Én azthittem aki állampolgár az állampolgár.

  • Charlie!

    A rövid hozzászólásod magáért beszél….!

    Andrew!

    Tisztázzunk valamit!Nincs fideszes politikus rokonom,hozzátartozóm, párttag sem vagyok,a véleményemet a megélt tapasztalataim,a „múlt”,a tények alapján és minden „erőszakos befolyásolás”nélkül írom,amihez a múlt és a jelen tapasztalatai is hozzájárultak!!!
    Aztán különbséget tudok tenni a hazug ,választási csalók (rögtön)megszegett ígéretei és azok között,akik azokat a választások
    után is betartották….!
    Tény,hogy most mindkét oldalnak fontos a közel 2,7 milliós nyugdíjas szavazata, ami érthető,de az is tény,hogy míg a baloldal csúnyán
    becsapott „anno”(és nem egyszer!!!) nemcsak minket,hanem másokat is,így az ígéreteit eddig is és napjainkban is betartó jobboldal a nyerő számunkra!
    Tudom ez egyeseknek „rém kellemetlen”,de ezt kizárólag maguknak
    köszönhetik!
    Azt hiszem mindent elmondtam,aki képes az elgondolkozik ezen,aki meg nem az meg továbbra is önti a cáfolható,gyűlölködő de felesleges hazugságait!

  • charlie
    2018 március 13
    5:51 du.

    „az osztrák állampolgár nem jelenti azt, hogy az illető osztrák lenne, bécsi születésű egyiptomi, Mohamed E. a neve.”

    Hogy örül a Marcsi. 😀 Charlie logikája szerint Boda Marcsi a szláv eredetű vezetéknevével Magyarországon született magyarként akkor pedig nem magyar. :))) óriási.

    De hát Barack Hussein Obama nevű meg amerikai születésű, amerikai állampolgár. Most akkor Ő sem amerikai?? :O (pedig elnök is volt)

    Vagy tényleg nem értem ezt a logikát: Mohamed Aida budapesti születésű magyar állampolgár olimpikon, világbajnoki ezüstérmes sportolónk nem magyar?

    Vagy Kálid (Khaled) Artúr budapesti születésű színész, magyar állampolgár nem magyar? :O

    A Shaolin Sándor és öccse budapesti születésű magyar állampolgárok, nem magyarok? Akkor miért szólt a magyar himnusz, és miért „ünnepelte” a világ Magyarország legelső téli olimpiai aranyát.

    húú de végeláthatatlan ez a példasor, ha nevekből illetve felmenőkből indulnánk ki. Azt hiszem akkor nincs is az országban magyar. Ausztriában meg osztrák, és így továbbbb…etc.

  • Boda Marcsi
    2018 március 13
    6:26 du.

    Aztán miféle tapasztalataid vannak a múltadból?
    Hogy hogyan kellett megfúrni a hivatali elődödet?

    Sok-sok benyálásra volt szükség mi?
    A Szocialista Nőszövetségnél, a Hazafias Népfrontnál, a Szakszervezetnél meg a helyi párttitkárnál mi?

    Ne tagadd te magad magyarázgattad itt pár éve.
    Te osotba ))))

  • HunCanada, kiváló az okfejtésed, és tényleg, Mohamed Aida magyarnak tekinthető e?
    Az első dolog ami fontos, hogy ő minek tekinti magát, tudomásom szerint magyarnak.
    A második, a környezete minek tartja őt.
    Itt szintén lényeges, hogy az őt ismerők magyarként szeretik, pedig az apja arab és sok időt tölt Kanadában a férje révén.
    Összefoglalva tehát az identitás lényegét: magyarnak tartom magam, és az engem ismerők is annak tartanak.
    A bécsi egyiptomi, arabnak tartja magát és a környezete sem gondol rá osztrákként.
    Ugye milyen egyszerű?

  • Charlie 5:51

    Éppenséggel a Charlie sem egy magyar név, pedig a viselője egy echte féltéglás-magyar és Jobbik-lovag…

    De most e kijelentésére bizony a két nagy-magyar, a Sinkovits/Sinkó szinművész testvérpár is morogva foroghat a sírjában, kiknek már az édesapjuk is, Sinkovits Jenő Váci-úti népbüfé vezető volt az Északpesti Vendéglátó Vállaltnál…

    Időben visszafelé haladva, most március 15-e apropóján is a szemünkbe ötlik valami Petrovics nevű mindenkinél magyarabb lánglekű költő, akinek minadannyiunk szerencséjére a Szerb származású papája mellett egy szlovák születésű, Hruz nevű édesanyát adott neki a gondviselés… Tegyük hozzá, hogy nevének a magyarosítási szándékát a korabeli illetékes magyar honszeretet, avagy inkább a korabeli dzsentri „fajvédelem” megakadályozta. Így történt aztán, hogy a Petőfi név is „csak” művésznévként függhetett a ugyancsak magyarosított Alexander, azaz a Sándor előtt…

    Sajnos ugyanígy járt legnagyobb költőnk ugyancsak művész, zenész barátja, a nagy verbunkos-szerző is, aki hivatalosan kénytelen volt megmaradni Marc Rosenthalnak, pedig ő is mindent ekövetett, hogy ő maga is viselhesse az általa alapított, máig is Rózsavölgyi néven ismert kotta és Zenemű Kiadó nevét.

  • ˙

    ZSÁK A FOLTJÁT MEGTALÁLJA – FidSS is.

    .

  • Bodamarcsi
    „nincsenek koztorvenyes……”
    maga hulye tyuk!!
    nem vcsak hogy vannak de foben jaro bunelkovetok is,
    ilyen a gardakapitany-(most mar fidelmitas-os)- aki tobbszorosen visszaeso, kiskoruak megrontasaert elitelt bunozo, de van ott gyillkossagert elitelt, es tomegverekedesert, garazzdasagert, lopasert, orgazdasagert elitelt is

  • Boda Marcsi
    2018 március 13
    6:26 du.

    Elhiszem, hogy nincs fideszes rokonod. Pont azért hoztam fel, hogy rámutassak a mondandód nem egyszer önellentmondó, ostobasággal határos voltára. De ha nem megy át, hát nem megy át.
    A fizikai kényszerhiányát sem vitattam soha. Ha emlékszel éppen azt mondtam, hogy simán egy lefizetett troll vagy. Az, hogy ez a lefizetés dupla-adag Böskepapír, vagy lelki buksisimi a pártirodán a magánügyed.

    A becsapottságérzés meg szubjektív. Azt pl. akinek nincsenek elvei, nincs tartása, bárki becsaphatja, és soha nem fogja magát becsapottnak érezni. A Fideszre szavazók elég széles rétege ezek közül kerül ki. Azért gondolom, mert azok is lelkesen tapsolnak, akik minimálnyugdíjon, közmunkában nyomorognak, nyomorodnak, a fiaik, unokáik három határral odébb dolgoznak, és úgy képesek pánikolni a migránsoktól, hogy életükben nem láttak, csak fényképen, olyat, aki látott festményen külföldit.

    Alkalmasint elfeledve, hogy eközben közel milliónyi magyart is rohadtmigráns bélyeggel lát el. Azokat, esetleg a saját unokáját is, aki külföldön él. S igen, személyesen halottam olyan 9dősb. hölgyet migránsozni, akiről tudtam, hogy az unokája Angliában él 5-6éve .

    A Te szubjektív pldaképed lehet a bolsevik módszertant folytató Orbán. Legalább nem okoz lelki törést, amennyiben az MSZMP-pártirodában szocializálódtál. A Fidesz úgyis tele van velük.

  • charlie
    2018 március 14
    4:07 de.
    „Az első dolog ami fontos, hogy ő minek tekinti magát, tudomásom szerint magyarnak.”

    Nem is olyan régen még azért veszekedtél velem, hogy szerintem magyar az, aki annak tartja magát.
    Változott a pártdirektíva? Vagy csak baromi ciki lenne Aidát vagy a Liu-testvéreket fikáznod?
    Remélem az utóbbi. Mert akkor talán egyszer rájösz, hogy mekkora náci baromság az, amit a Jobbik holdudvara képvisel. Jócskán Vona támogatásával.

  • charlie
    2018 március 14
    4:07 de.

    Charlie, igen egyszerű és pontos amit írtál. Tudod én a pontosságot szeretem nem a kozmetikázást, csúsztatást, mellébeszélést. Ha ezt az előzőhöz is hozzáírtad volna meg sem szólalok. Amennyiben az az osztrák állampolgárságú egyiptomi felmenőkkel rendelkező arabnak és/vagy egyiptominak tartja magát akkor az is, kár lenne vitatkozni ezzel. No problem vele.

  • Neonáci Hitlerista Charli:
    Te nagyon okos vagy !
    A kérdéseid is milyen okosak !
    Mi leszel ha nagy leszel ?
    Vallató tiszt valami stadion-béli alagsorban?

    Sok sikert hozzá, ha ez a vágyálmod, remélem még jóegészségben, mozgásképesen talál pártod ezirányú felkérése.

    Tudod:
    a TE korodban már nem lehet húzni halogatni az ilyesmit DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  • Andrew, „Nem is olyan régen még azért veszekedtél velem, hogy szerintem magyar az, aki annak tartja magát.
    Változott a pártdirektíva?”
    Maradt minden a régi, hisz a fenti csak egyik fele az identitásnak, a másik felét a téged ismerők döntik majd el.
    Ha mindkettő meg van akkor mindenki örül.
    Nálad is kevés még, ha gondolsz egyet és költőnek tartod magad, titulusodra a pecsétet az olvasóközönség üti majd rá, miután olvasta a verseidet.

  • HunCanada, roppantul figyelek a továbbiakban, jelezd csak nyugodtan ha valamiben tévedek.

  • NHC* sohasem téved.

    Abban a szent meggyőződésben él, hogy amit tesz az az egyedüli üdvözítő dolog.

    Olyan mint a régi keretlegények, akik tiszta szívvel , ártatlan tekintettel rugdosták halálra a zsidó MUSZ-ost, mert egész életükben azt tanították nekik hogy az a Haza érdeke.

    Boldog az ilyen ember mert tiszta a lelkiismerete.
    És nem érti hogy aztán a végén miért állítják falhoz.

  • SZERENCSÉTLEN Geyza ÉS a MINDENT TUDÓ…HunCanada!

    1/ a hazatelepült nő igazat állított és gondolom nem véletlenül
    költözött haza,különösen egy magasabb életszínvonalú országból…!
    2/ ha köztörvényes bűnöző lenne,akkor ugye már kint előzetesbe
    tették volna?……bár ki tudja?itthon van egy pár bűnöző szabadlábon…
    3/Nem csak ő,hanem egy szintén kint élő férfi is hasonlóan nyilatkozott!
    4/a Facebook(londoni kp.) még a jellemtelen,anti -magyar Soroson
    is túltett…..a kinti és itthoni ellenzék befolyásolása miatt,amikor törvénytelenül törölte,a nyilatkozók igaz véleményét,tapasztalatát,amiben egyébként semmi közönséges nem volt….Minden igyekezetük ellenére,az élő adásban közvetített riportokat,amit sokan láttak,már nem sikerült eltüntetni,leadták…
    5/ Súlyosan és jogtalanul megsértették a véleménynyilvánítás
    szabadságát…..amivel egyébként azt a magyar kormányt vádolják,amelyik megtűri az ellenzék sokszor becsületsértő hazugságait,amit többnyire a rájuk jellemző…. primitív stílusban adnak elő….!
    6/Már megint(sokadszorra!) piszkosul lebőgtek….,de még szerintem ezt fokozni is tudják…..
    7/Több „kedves” ….önkritika nélküli,amnéziás ellenzéki politikus is „invitált” a holnapi,ünnepi „rendbontásukra”telefonon,szórólapon……
    8/Nem hinném,hogy minden igyekezetük ellenére sikerülne megzavarni az 1948-as forradalom MAGYAROKHOZ(!!)méltó megünneplését,mivel a rendvédelmi szervek teszik a dolgukat,kötelességüket!
    Na ezek után nincs mit ragozni….,őszinte részvétem helyett,őszinte megvetésem a hazug,érvek nélküli ellenzéki
    csőcseléknek.
    Hajrá,csak így tovább…!

  • Egyébként lehet,hogy tévedek,én azt hittem,hogy csak nálunk szokás…. köztörvényes bűnözőknek (ha megszolgálták!)mentelmi jogot kibulizni ,aláírásgyűjtéssel,képviselőnek jelölésével!….

  • Bendeguz79!

    Na abban teljesen igazad van,hogy az értelmetlen viták nem oldanak meg semmit és a választásokat sem befolyásolják,de ugye a
    leszerepelt ellenzék ezt nem fogja fel,(!!!)és csak sorozatban önti a
    cáfolható hazugságait…..tetézve,hogy a jeles MAGYAR ünnepet összetéveszti ,az amúgy is kétes sikertelen választási kampányával!
    Na ez a szomorú ….rájuk nézve!

  • Boda Marcsi
    2018 március 14
    3:16 du.

    Marcsi köszönöm, hogy ilyen kellemesen szólít meg, hogy „mindent tudó” 🙂 Sajnos nagyon de nagyon sok mindent nem tudok, sőt minél több dolgot ismerek meg annál több kérdés merül fel bennem a világból.

    Na, de:

    1: A hazudozó nő már 2016-ban hazaköltözött. Kint pitiáner bűnözőként élt. Most már Magyarországon is fél, pedig nincsenek is migrik, csak a magyarok. Hmmm…

    2: Hétrendbeli rágalmazásért, közbizalom elleni bűncselekményért és zaklatásért ítélték el a nőt Svédben.

    3: A facebookon bárki bármit nyilatkozhat az nem közpénzből van finanszírozva. Az évi 80 milliárd magyar közpénzből üzemeltetett fidesz propaganda TV-n, ami egykor köztévé volt ott elvileg a minimális elvárás volna, hogy a magyar emberek pénzén ne egy szélhámost béreljenek fel és adjanak a szájába mondatokat. Még akkor sem ha bárki bárhol fél.

    4: Fogalmam sincs miről beszél ebben a pontban. Semmi konkrétum, semmi megfogható infó… Na majd akkor legközelebb igyekezzék pontosan fogalmazni.

    5: u.a. mint az előbbinél.

    6: Ki bőgött le, mikor és mivel?

    7: és akkor mi van? Fidesz is invitálja telefonon a népet, sőt szintén közpénzen a résztvevőknek így ingyen buszoztatás van fel Pestre.

    8: Ki akarja megzavarni az ünnepségeket?

    +1 kérdés… Már megszoktam, hogy többször kell kérdezni, hogy egyszer – jó esetben – eljusson a tudatáig, de azt kérdeztem Marcsi, hogy az ismerősei is annyira félnek, hogy hazatelepülnek? Mikor?

  • charlie
    2018 március 14
    10:05 de.

    Charlie! Korrekt (y)

  • Úgy értesítettek,hogy Svédországban nem is ismerik azt a szót ,hogy köztörvényes.Ez csak a nagyon magyar jogrendben,ezek embereinek fejében van.Hát erről ennyit .ki kellene még más oldalról is kezdeni,hátha még kiderülne sok minden.
    Mint ahogy rólatok is kiderült,hogy a bevándorlást akarjátok,erre tesztek fel mindent ennek rendeltek alá mindent,a többi dolgot pedig addig akarjátok kicsinyíteni amíg el nem hiszik,hogy az tényleg nincsen. mindenki mást becsméreltek aki ellen van.Mert az Orbánista,NÁCI,Zügülista,török miniszeterista,meg egyebek.Ez koncepciótlan gondolkodás,sima Orbán gyűlölet.Mindegy mi fog történni Orbánt gyűlölni kell ,mindent amit csinál nem igaz stb, stb,stb.Gondolkodásotok ilyen szintig ér fel ezen témákban.
    Biztos hallottátok a Szigetvári Viktorotokat —-aki ide is szokott nektek írogatni—- mit mondott minderről : amit gyuri bácsi akart hallani!
    Hát ez van veletek üdvözletével.

  • Amúgy már 2017-ben már mások (többen is!)nyilatkoztak a kint élők
    közül,hogy sokat romlott a helyzet a migránsok miatt és nem biztonságos az ország!
    Na sem ezt,sem a környező országokból származó napi híreket,riportokat felesleges és értelmetlen dolog tagadni!
    Sem vakok,sem süketek nem vagyunk!….
    Részemről ennyi!

  • HunCanada!

    Azon,hogy a nő már 2016-ban hazaköltözött kicsit meglepődtem,de
    ugye ez akkor nem volt hír…(?).miért csak most?egyébként 2017-ben is „kedvezőtlen”tapasztalatok érkeztek Svédországból,ez is tény!
    Ha tényleg bűnöző,hogyan juthatott haza,talán mégis csak különb mint a kinti migránsok?!!!!
    Aztán ugye a más országokból érkező napi hírek(TV élőnyilatkozatok)ugye nem nevezhetőek hazugságnak?……!
    Amit a holnapi NEMZETI ÜNNEPPEL és az ellenzékkel
    kapcsolatban és az írtam ,azt meg továbbra is fenntartom!
    ha tévedek,azt (mind eddig is)továbbra is fenntartom,sokakkal
    ellentétben….de az ünnepgyalázást továbbra is elítélem,és nem tudom elfogadni,hogy egyesek összekeverik….a választási kampánnyal!A kettő nem azonos!
    Na ennyi!

  • helyesbítés:
    Ha tévedek azt elismerem,nem úgy mint az ellenzék!!!
    Most nem érek rá tovább,búcsúzom,na nem végleg,csak ma….

  • Amúgy a videó (milliós nézettség melletti!)politikai okokból történő eltávolítását,az ellenzék szánalmas „elterelő” igyekezetét a valóságról,meg az ünnephez viszonyuló „hazafias” hozzáállását és az ezzel kapcsolatos véleményemet továbbra is fenntartom,amivel szerencsére nem vagyok egyedül!

  • Idióta Marcsi:
    Olvassál már te idióta:
    A szennylapod írja hogy az egész nem igaz

    Helyreigazítás
    Origo2017.10.26. 19:41

    2017. augusztus 21. napján a http://www.origo.hu online felületünkön 09:56 perckor közzétett „Újabb piszkos dolgok derültek ki Gyurcsány és Botka ügyvédjéről” című cikkünkben valótlanul állítottuk és híreszteltük, hogy Czeglédy Csaba által vezetett Human Operator Zrt. az iskolaszövetkezeti diák tagok nevén valójában azok szüleit foglalkoztatta és azt is bebiztosította, hogy egy lebukás esetén ne őt, hanem a szövetkezeti vezetőket vegyék elő a hatóságok.

    Valótlanul híreszteltük, hogy Czeglédy, aki a munkaerő-közvetítéssel foglalkozó Human Operator igazgatósági elnöke, ajánlatot tett a DiákÉsz elnökének, hogy ügyvédi letétben történjen meg az elmaradt fizetések teljesítése.

    Ezzel szemben a valóság az, hogy Czeglédy Csaba, mint Human Operator Zrt. igazgatósági elnöke az MTI Országos Sajtószolgálat által 2017. július 28. napján 09:08 perckor kiadott a Magyarországi Diákvállalkozások Országos Érdekképviseleti Szövetségének (DiákÉSZ) 2017. július 28. napján kelt közleménye alapján vette fel a kapcsolatot a 11 fő károsultat képviselő Fiák és Társai Ügyvédi Irodával, a DiákÉSZ elnökének semmilyen ajánlatot nem tett

    Valótlanul állítottuk és híreszteltük, hogy több millió forintot keres még mindig Czeglédy.

    Ezzel szemben a valóság az, hogy Czeglédy Csaba nem keres több millió forintot, 2017. június 13. napján zárolták a Human Operator Zrt. számláját, ezért már a 2017 májusi fizetését sem kapta meg.

    A cikkünk azon való tényt, hogy Czeglédy Csaba, mint helyi önkormányzati képviselő részére a szombathelyi önkormányzat továbbra is utalja a képviselői fizetését olyan hamis színben tüntette fel, mintha Czeglédy Csaba előzetes letartoztatásának ténye jogi akadálya lenne a képviselői fizetésének átutalásának.

    Valótlanul állítottuk, hogy a károsultak száma meghaladja az ezer főt, a követelésük mértéke pedig megközelíti a százmillió forintot.

    Ezzel szemben a valóság az, hogy a DiákÉSZ fentebb hivatkozott 2017. július 28. napján kelt közleménye alapján a károsultak száma nem haladja meg az ezer főt, hanem 11 fő, a követelésük mértéke pedig nem közelíti meg a

  • Boda Marcsi
    2018 március 14
    5:57 du.

    Meg fogsz lepődni te még sokmindenen, te kis hülye.
    Eszed mint egy tyúknak.

  • Geyza
    2018 március 14
    6:25 du.

    Áááá, dehogy. Marcsi nem fog semmin meglepődni, mert egyszerűen nem jut el hozzá a valóság, csak egy kreált világot lát maga körül. Nem tehet róla. Tisztára mint a Truman Show, csak ott Truman idővel rájött, hogy amiben él az nem a valóság. Bodának erre esélye sincs, az általad tyúkhoz hasonlított agyméret korlátjai miatt.

  • Boda Marcsi
    2018 március 14
    6:12 du.

    Te idióta !
    A FACEBOOK azért vette le mert kiderült hogy a nyílt hazudozásról van szó !
    egy svédországban köztörvényes bűnöző nöszemély hazudozásai !
    Azért vette le te idióta.
    Milliós nézettség..ne röhögtessál már..

  • charlie
    2018 március 14
    10:03 de.

    O.K.
    Tehát: ha a Liu-testvérek magyarnak érzik magukat, akkor az a magánügyük.
    Amíg nyernek, addig üsse kavics Te is elnézed nekik ezt.
    De egyébként fenntartod magadnak a jogot, hogy eldönthesd, hogy ki magyar. Ha nemtetszik, ha nem nyernek, akkor Dunába velük. Tiszta Észak-Kórea a harmadik birodalommal ötvözve (ismerős talán, hogy ott emlegették: „én döntöm el ki a zsidó”)
    Aztán meg csodálkozol, ha azt a pártot, amelyik ezt hirdeti a nácik gyűjtőtanyájaként emlegetik.

  • Andrew_s :
    NHC* nem csododálkozik.
    Tudja ő is hogy nácipártban van.
    Csak most próbálják eladni magukat a jónépnek.
    Magyarán:Át akarják verni az embereket hogy rájuk szavazzanak

    Majdnem ugyanúgy mint Hitlerék annak idején.

  • Mindig elolvasom a kommenteket: ez a közösségi média nagy ajándéka, hogy azonnal lehet reagálni, egyetérteni, vagy vitázni, más tényeket felhozni az érvek mellett.
    De nagy átka is, mert óhatatlanul teret ad elborult ócsárlásoknak. Megakadályozva egyben azt is, hogy tényleg arról beszélgessünk, amiről szó van: most a migránskérdésről. Az is természetes, hogy néhányuknak fogalmuk sincs az ellenoldali elképzelésekről.
    Arról kéne beszélgetnünk, hogy mi szól a nyitott társadalom elképzelései ellen, és mi szól mellette. Vagy milyen más alternatíva lenne helyesebb?
    Ehelyett egy szerény szókészletű úrihölgy monomániáin rugózunk. Aki egyébként tényleg, szinte sose téved. Ennek az az oka, hogy sose állít semmit – csak pocskondiázik.
    Ugorgyunk!
    Azt állítom, hogy az itthoni közkanálisok elvesztették a mértéket – híreikből semmit nem lehet megtudni arról, mi történik Magyarországon, de arról sem sokat, hogy mi történik a világban. Kizárólag a fent említett illiberális (szótári jelentései szerint korlátolt, szűklátókörű, irigy stb.) úrihölgy tirádáihoz adnak muníciót.
    Holott itt tényleg van egy probléma – hogyan és mit kellene tennünk a világ – és benne a magyarok, Európa – gondjainak megoldásához. Mi a jobb? Ha rácsok és falak között fegyverekkel hadonászunk? Mellesleg kockáztatva ezzel minden keservesen kiküzdött civilizációs értékünket?
    Vagy, ha vállaljuk ezeknek az értékeknek az átadását – miközben megfontoljuk más értékek átvételét, befogadását? Nyilvánvaló, hogy ez utóbbi hosszú, fáradságos küzdelem.
    Biztos, hogy az az erős társadalom, az a szilárd értékrend, aminek a nevében rémisztgetnek? Vajon kinek az érdeke, hogy egymásra vicsorgó fogalmatlan hordává szelídüljünk?
    A Sorstalanság óriási katarzisa abban a jelenetben rejtőzik, amikor Köves Gyurit már a marhavagonban szállítják táborba, és az egyik állomáson kiles a deszkák között. A peronon ődöngő rabruhások látva, felteszi magának a kérdést: lehet, hogy tényleg bűnözőket őriznek itt? Akkor lehet, hogy ő is bűnöző, ha nem is tud róla, hogy miben vétkezett?
    Úrihögyeknek nem kell gondolkodniuk. De biztos, hogy másoknak is tilos?

  • A hitlerbetegség fájdalmas lehet!
    Droggal gyógyították!
    Itt is vannak ilyenek,zavart elmével és a szavak hatalmas orditozásával.

  • Andrew, a türelmem szinte végtelen: „De egyébként fenntartod magadnak a jogot, hogy eldönthesd, hogy ki magyar. Ha nemtetszik, ha nem nyernek, akkor Dunába velük.”
    ………
    A Liu testvérekről NEM ÉN, hanem az őket ismerő környezet dönti el, hogy magyarként tekintenek-e rá. Ahogy egy indián indiánnak tartja magát és a környezete szerint indiánként él, az indián.
    Ismert példa Chuck Norris-é, aki ugyan nem zsidó származású, de az őt jól ismerő környezete mégis zsidónak tartja:
    „Chuck, aki amellett, hogy legyőzhetetlen, mélyen konzervatív, vallásos keresztény is és ezen az alapon is Izrael állam nagy barátja. Az izraeli belpolitikában aktív és tájékozott, Netanjahu miniszterelnök szenvedélyes híve. Legutóbb alig egy hónapja, február elején járt Izraelben, találkozott politikusokkal és elzarándokolt a Falhoz is.

    És mivel Ő Chuck Norris, a legyőzhetetlen, ezért még Az év zsidó humanistája kitüntetést is megkapta, pedig nem is zsidó. Azt ugyan senki nem tudja az amerikai oldalakon, hogy Az év zsidó humanistája címet kik osztják, kinek és mire, de híres és fontos díj, mert Chuck Norris megkapta és ez nem csak cionistává, filoszemitává, de egyenesen tiszteletbeli zsidóvá avatta őt, ő pedig átvette a kitüntetést és ezzel elfogadta.”
    mazsihisz.hu
    ……….
    Látod Andrew, Chuck önmagában hiába ugrálna hogy ő ekkora, meg akkora zsidó, az őt megismerő környezetnek kell megerősítenie identitását.
    ……….
    A „Dunába velük” kitétel gondolom azért kellett, hogy hiteltelenné tegyél, ezt elég „kispályás” dolognak érzem, de
    megértem, „a rutin meg az évek..” 🙂

  • Charlie! Nem láttam a válaszod arra a kérdésemre, hogy hallottad-e Vona március 7-i beszédét? És mit szólsz hozzá? Egészen úgy beszél, mint egy ember, sőt, mint egy felelős politikus. A kérdés az, hogy az a csoport, ami követi, pártjára szavaz, mit szól mindehhez? Nem értek egyet vele egy csomó dologban, de ez most mellékes. A lényeges, hogy vajon „kulturális attak-e” a migránskérdés? Vajon tényleg mindenki eszköznek használja, uralma érdekében? Hogyan találhatunk megoldást? Legalább kérdez egyáltalán és nem kinyilatkoztat. Ezen lehet/ne vitázni. Abszolút érdektelen ebben a helyzetben, hogy ki szerint mikor és honnan „jött/ maradt” bárki bárhol.
    Itt találod: https://www.facebook.com/hirtv/videos/1842247999127088/

  • a nemi erőszak terén Svédország már 2016-tól világszerte a második helyen áll. Aki ezt nem akarja látni, az gyógyithatatlan elmebeteg:

    https://de.gatestoneinstitute.org/8462/schweden-zuegellose-vergewaltigungen

    https://www.bayernkurier.de/ausland/9476-afrikas-vergewaltiger-im-hohen-norden/

    Az is egy büdös búnüző, aki elhallgatja a történteket.

  • charlie
    2018 március 14
    4:07 de.

    Charlie! Tudom hogy ez a hozzaszolasod meg tegnapi, de most itt be is masolnam.
    Nemcsak miattad, hanem vannak jonehanyan akik miatt fontos.

    ….”Az első dolog ami fontos, hogy ő minek tekinti magát, tudomásom szerint magyarnak.
    A második, a környezete minek tartja őt.
    Itt szintén lényeges, hogy az őt ismerők magyarként szeretik, pedig az apja arab és sok időt tölt Kanadában a férje révén.
    Összefoglalva tehát az identitás lényegét: magyarnak tartom magam, és az engem ismerők is annak tartanak.
    A bécsi egyiptomi, arabnak tartja magát és a környezete sem gondol rá osztrákként.
    Ugye milyen egyszerű?”….

    A legtokeletesebb rovid osszefoglalasa annak, hogy ki a magyar.

    Egyszer halottam egy riportot Esthe Lauder-rel, igaz evekkel ezelott volt, azota elhunyt.
    A riporter egyenesen megkerdezte, hogy akkor most o amerikai?
    A riporter forditott, mivel a holgy uye angolul beszelt!

    A valasz: Isten orizz, en magyar vagyok, annak szulettem, es mindig is az maradok (Satoralhaujhely)

    En megjegyzem, milyen szerencse, hogy meg gyerekkoraban elkoltoztek a szuleik, mert bizon onnan (Satoralhaujhelyrol) bizony Auswitzba vezetett volna az utja 1944-ben.

    Szoval, ezert vetek meg minden antiszemitat, nazistat, sovinisztat, ahogy tetszik.
    Szamomra beteg lelku es elmeju emberek, akiknek soha nem sikerult szellemukben felnottekke valniuk. De nem akarjak magukat gyogykezelni, hanem kitor rajtuk a panik, felelmben elnek, maguktol es a vilagtol. Betegek, mindegy hogy milyen naciohoz, szinhez tartozzanak.

  • Bocs, meg egy kis kiegeszites az elozoekhez:

    Meg mielott valaki a nevet is megkerdojelezne a holgynek, a riportban el is hangzott, es valasza a kovetkezo volt!

    „A nevem pontosan a szep magyar nev, Eszti!
    Csak ezt amerikaisan ugy irjak le, hogy Esthe, es igy mondenki az eredeti nevemen hiv, es a cegemet is!”

    (fonetikus atiras)

  • Gabriel, figyelek erősen, de most itt mi is a kérdés?
    ……
    Nem tudod, a velem és a magyarsággal való sorsközösség vállalásáról is nyilatkozik valahol Eszterünk?
    Ha igen, a linket kérném szépen.

  • talalom, mintha válaszoltam volna anno, és láttam a videót is.
    Vonát komoly szakértő csapat vette körbe, az idő eldönti milyen sikerrel.
    Párszor írtam már, a legfontosabb a kormányzás és az ellenzék egyidejű jobboldali uralása. Erre újabb négy évig van esély.

  • Kocsis
    2018 március 15
    8:15 de.

    Kocsis, te meg azt nem akarod látni, hogy Skandináviában így a svédeknél is már egy a hölgyek felé irányuló tetszéskifejező fütty is szexuális zaklatásnak számít.

    Úgyhogy a stílusodban reagálva Te meg egy büdös nagy f@ßfej vagy, ha elhallgatod, elferdíted magad szája íze szerint egyetlen egy mondattal az átmosott agyad agymenését és ökörségeket próbálsz úgy beállítani, ahogy az nem igaz.
    Tanulj kis tinó! Még ökör is lehetsz egyszer. 🙂

  • Nem igazán értem, miért fontos az, hogy valaki magyar, vagy nem magyar. Nem inkább az a fontos, hogyan él, mit csinál?

  • Kocsis, hozzászólásaidból ítélve már nagyon viszkethet a pöcsöd (bocs, Chris)…

  • kocsis
    2018 március 15
    10:43 de.

    Jól van Kocsis. 🙂 Árad belőled a szeretet és a béke! Voltál menetelni?

  • kocsis
    2018 március 15
    10:43 de.

    Majd ha áttanulmányoztad a svéd jogrendszert és kimondottan a nők zaklatására vonatkozó feljelentéseket az elmúlt 50 évben, akkor várom a linkjeidet, mert magadtól értelmes mondatot nem várhatok, csak a linkeket dobálod. :)) Óriási forma vagy.

    Imádom a dühöngésedet 😀 Maradsz még itt köztünk?

  • Látom NHC* segítséget hívott.

    Öreg vagy már nagyapó.
    Elkél a segítség igaz?

  • Szép dolog a svéd köztörvényes spinkó előráncigálása a csatornából, de úgytűnik a mélyben rémesebb dolgok érlelődnek.
    Az Orbán kormánynak, ( ha marad ) hamarosan színt kell vallania.
    (Remélem erősen nem kerül rá sor ) :

    http://nepszava.hu/cikk/1155280-az-oroszok-befenyitik-az-amerikai-hadsereget

  • Ja..és a francia meg német sajtó tele van az oroszok utóbbi nemzetközi csirkefogóságaival.
    Tegnap Anglia megszakította a diplomáciai kapcsolatoökat vele, az USA meg kiutasított valami 19 orosz diplomatát felforgató tevékenység gyanújával.

    A FIDESZ szavazok nagyobbik többsége talán pont ezek miatt a ruszkikhoz húz.
    A Median szerint.

  • Lehet menekulni, akinek kedve van meg élni.
    Ugyis mar elkezdtuk a balhet mar az ukranokkal is – karpataljan pedig a magyarsag mellett ruszinok elnek, akik nem ukranok, hanem oroszok. (ruszin = russz)
    Szoval csak ido kerdese hogy a Putyin/Viktor páros mikor kezdi el a „felszabaditasat” Kárpátaljának

  • Gabriel:
    Valami kuvvául forr a mélyben.
    Ez kétségtelen.

    És a CVN-70* en vígan lengeti a szél a Vietnámi Népköztársaság csillagos lobogóját.
    Most, hogy a Carl Winson Haditengerészeti egyes számú Csapásmérő Csoport odalátogatott barátságból.
    https://www.kephost.com/image/JEYe

    *CVN-70 = Hetvenediknek legyártott Carrier Vessel Nuclear.

  • Charly (Karoly) ocsem!

    Nem volt kerdes, semmi. Még kevesbe az ESTÉE LAUDER-rel kapcsolatban. Csak egy pelda lett volna. De mint lathato nem ért fel hozzád, lepereg rolad, mint a falra hanyt borso.
    Orban Viktort utanzod, az is ugyanigy jatsza el a „fensöbbséges” hozzaallast, minden kicsit is komolyabb temaval kapcsolatban. Nem tudom, miert jossz ide velemenyt nyilvanitani akkor, ha tegedet senkié sem erdekel.
    De most magad fogtad meg magadat, – es en egyszeruen csak felhivtam a figyelmed, hogy a magad hazudtoltad meg magadat, önmagad elott legfokeppen a szobanforgo bejegyzeseddel.
    Vagyis ledontotted az azelotti osszes képtelensegeidet amit a nacionalizmusod mellett ezidaig felhoztal.
    Ott van olvasd el, a te szadbol jottek ki, sot fontosabb, te jegyezted le oket.
    Köbe róttad! (rovás)
    Csak hogy el ne felejtsd, megegyszer bemásolom a Te altalad feljegyzettek szerint. Egyszeru muvelet a mai technologiaban
    COPY – PASTE
    INNENTOL —-

    ….”Az első dolog ami fontos, hogy ő minek tekinti magát, tudomásom szerint magyarnak.
    A második, a környezete minek tartja őt.
    Itt szintén lényeges, hogy az őt ismerők magyarként szeretik, pedig az apja arab és sok időt tölt Kanadában a férje révén.
    Összefoglalva tehát az identitás lényegét: magyarnak tartom magam, és az engem ismerők is annak tartanak.
    A bécsi egyiptomi, arabnak tartja magát és a környezete sem gondol rá osztrákként.
    Ugye milyen egyszerű?”….

    —–IDÁIG.
    EZ A TE DEFINICIOD ARROL, HOGY KI EGY NEMZET TAGJA!
    OK?

    MIERT, KURVARA DE KURVARA FONTOS EZ????!!!!

    AZÉRT BARATOM, MERT SENKINEK NINCS JOGA MEGKERDOJELZNI, ES MEG KEVESBE MEGMONDANI EGY MASIK POLGARTARSAROL, HOGY AZ MAGYAR-E VAGY NEM, HA AZ ABBAN SZULETTETT!
    Milyen minosegben magyar??? mennyire magyar???

    TALAN HALOTTAL MAR PÁLROL, UGY 2000 EVVEL EZELOTT GOROGORSZAGBAN BOLYONGOTT (KIS-AZSIA) ES EGY ROMAI SZAZADOS ELE VEZETTEK – AKI MEGKORBACSOLTATTA, ES BORTONBE AKARTA VETNI.
    PÁL REKLAMALT, HOGY ROMAI POLGAR –
    ERRE AZ LEFITYMALTA –
    …”TE EGY RONGYOS CSAVARGO, TE ZSIDO! EN SOK PENZT FIZETTEM EZERT A POLGARSAGERT”…. IGY A ROMAI

    …”EN PEDIG BENNE SZULETTEM! – IGY PÁL,

    TUDOD MI TORTENT? A ROMAI SZAZADOS TERDEN CSUSZOTT ELOTTE, UGY KONYORGOTT, HOGY NE HURCOLTASSA MEG A TETTEERT

    Az idezett egy biblianak nevezett konyvbol valo, – ha halottal mar rola – az Ujszovetseg nevu reszebol.

    ERTED BARATOM, HOGY MIT JELENT AZ ALLAMPOLGARSAG?

    Az a birodalom akkor – ugy 2000 evvel ezelott – olyan demokratikus allamfele volt, annak ellenere, hogy egy imperium volt. Persze, demokratikus volt, a sajat polgarai tekinteteteben.

    A ROMAI POLGAROK A TORVENYEK SZERINT EGYENLOEK VOLTAK, ES MEG VELETLENUL SEM KERDOJELEZTE MEG SENKI A MASIKNAK AZ EREDETET!
    NEM SZAMITOTT HOGY PAL KORUL VOLT METELVE – INNENTOL NEM ZSIDOSAGA VOLT A TET, HANEM ROMAI POLGARSAGA!

    ISTENEM, HA EGYSZER ELERNENK, HOGY A MAGYARKENT BEJEGYZETT POLGAROK IS VALAHOGY MEGBIRNAK EZT EMESZTENI

  • Geyza!

    Mar nem annyira melyben!

    Nagyon is kezdenek egyertelmuen elhatarolodni a szovetsegek.
    Egyertelmubben, egyre hatarozottaban kirajzolodik a ket ellenseges pólus!

    2018 az az ev amikor a kozelmult uj-fejlesztesu hadaszati technologiái tomegesen hadrendbe lepnek a meghatorozo erokkel rendelkezo hatalmaknal

    Ha tajakozdsz ezek iranyaban, megdobbento ….

    magyarorszagon pedig ertelmetlen vak-tyukokkal, es kapanokkal kell szajtepeses kuzdelmet folytatni, minden forumon!

    akiknek abbol all az orszag sorsa, hogy most „fradi vagy dózsa”
    akarom mondani viki vagy feco!
    Ennyit ertenek es ennyit szamit nekik a hazank, a jovonk, „hogy az Isten nem ragasztja oda valamennyit a kispadhoz”

  • Gabriel, bocsi, csak most vettem észre, hogy írtál.

    Sajnálom, hogy Eszterünk identitásbeli hitvallásáról nem mertél idézni – gondolom gyávaságból -, hisz van anyag róla bőven:
    http://www.szombat.org/politika/a-lauder-dinasztia
    …….
    Itt olvashatod, hogy Eszterünk annyira magyar, amennyire cseh, francia vagy osztrák, esetleg zsidó.
    Idézzünk tőle, aki szerint az identitások közötti ugrálás megengedett:
    „Az új névhez, új élettörténet is dukált. Estée azt kezdte terjeszteni, hogy egy osztrák nemesi család sarja, és a kozmetikai mesterséget Bécsben, a leghíresebb európai mesterektől tanulta. Másoknak azt bizonygatta, hogy anyja családjának francia felmenői vannak…..
    ….A Lauder család tagjai ritkán vettek részt zsidó rendezvényeken, környezetükben sokan nem is tudták, hogy a zsidó vallást gyakorolják. Amikor az 1970-es években az arab országok bojkottálták azokat az amerikai vállalatokat, amelyek Izraellel kereskedtek, a cég megszakította kapcsolatait a zsidó állammal, kivonultak az izraeli piacról. Üzleti döntés volt, magyarázta később Estée.”
    …………
    Gabriel köszönöm a segítségedet abban, hogy az esetlegesen minket olvasóknak közösen bemutathattuk, mit NEM jelent magyarnak lenni.

  • NHC*
    Szedd össze magad nagyapi.
    Megint összevissza csapongasz.
    Mi vagy te, egy Leoncavallo ?

  • Friss Hírek!

    Bár már nem is olyan friss,pár napja közölte a TV,írt róla több
    újság:

    A hazatelepült és nyilatkozó svéd nőt életveszélyesen megfenyegették,megtámadták…..(egyes pártok még gyilkosságtól sem riadnak vissza…!)
    Na kik? természetesen itthoni megbízott ballibsi csőcselék!!!!!
    Az itthoni és kinti Soros,és migránspárti ellenzék,akik azt szeretnék elérni minél több migráns jöhessen be,akik cserébe szavazati jogot is kapnának pár év múlva és „hálából” az amúgy a béka s..e
    alatt lévő baloldalra szavaznának!
    Na remélhetőleg se Gyuri..se a többi hazaáruló kívánsága nem valósul meg!
    Ezek után kiemelt rendőri(volt kommandósok!) védelmet kapott…
    Már előtte ,de azóta is többen nyilatkoztak,hogy az állítása valós és újabban egy idős 76 éves férfi is azt tervezi,hogy hazatelepül…!

  • Gerti!

    Lehet,hogy szerencséd volt éppen jó környéken,biztonságos helyen
    jártál,de ugye ,akik hosszú évek óta kint élnek nem csak Svédországban,hanem a környező nyugati országokban,ahol szinte
    naponta történnek migráns támadások,erőszak gyilkosság…(talán mégis jobban tudják,tapasztalják…,és ugye vannak no-go zónák) az sem mellékes,hogy a svédeknél „pont” baloldali EU- és Soros párti kormány van hatalmon…….
    Aztán az is felháborító,hogy egy ilyen támadás esetén az ottani rendőrség ki sem megy,nem intézkedik!

  • Figyelő!

    Ne törődj Andrew elképesztő és buta rágalmaival,de különösen
    Geyzától óvakodj,aki más sokadszorra zúdítja rám az idióta,alaptalan hazugságait…..na nem az eszéért fizetik…
    másokkal is ezt teszi….
    Na eddig megúsztam az influenzát szerencsére,a hülyeség,aljasság
    meg ugye a neten nem kapható el…..de azért inkább most elmegyek,ki tudja?…Jó vígjátékot nézek!

  • Barlev nevű bunkó!

    Csodálom,hogy egyetlen magyar köztörvényes bűnözőt nem ismer(bár feltételeztem),már többen előzetesben vannak……..

    Figyelő!

    Figyeld a stílust,a kétségbeesett hazug őrjöngést,de próbálj hiteles kinti (bár korlátozott..)és itthoni forrásból tájékozódni,majd írok tippeket!
    Most rövid voltam a reklám alatt!

  • HunCanada!

    Az egyébként hatalmas (aki néz TV-t…) békemenetet,megzavarni az ellenzéki csőcseléknek nem sikerült,bár létszámukat,esélyeiket tárgyilagosan felmérve ezzel nem is próbálkoztak…
    Aztán nekem nincs kint élő rokonom,de ismerőseimnek,barátaimnak igen és az ő beszámolóik véleményük sokkal hihetőbb,mivel őszinték és nem nem terjesztenek „kozmetikázó” hazugságokat,ugyanis nem politikából.hanem tisztességes munkából,netán a megdolgozott nyugdíjukból élnek!
    remélem kielégítő a válaszom?…még nincs vége a filmnek,reklám alatt pazarlom az időt az ilyen és hasonló „bértollnokokra”!

  • Mellesleg a barátaim,ismerőseim rokonai nem vedelnek,nem narkóznak,nem „érdekük” hazudozni,mint itt többek…..
    Ne légy túlságosan büszke magadra,meg ha nem a hazugságokért,uszításokért…fizetnek,akkor próbálj tájékozódni hiteles forrásokból,akkor is ha „szerencsére”nem itthon élsz!

  • OIM*
    A rokonaidnak nem is kell inniuk.
    Iszol TE éppen eleget helyettük.
    Most is részeg vagy.
    Látszik a mérhetetlen hülyeségekből miket ide rittyentettél kettő szappanopera között.DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    Te idióta.

  • Boda Marcsi
    2018 március 18
    5:18 du.

    Nem, nem adott kielégítő választ. Sőt semmilyen választ nem adott, de „legalább” minden mást leírt amit nem kérdeztem.

    Megkérdem sokadjára és lehet, hogy csak a nagybetűket ismeri ezért naggyal írom:

    AZT KÉRDEZTEM, HOGY AZ ISMERŐSEI TERVEZIK-E a HAZATÉRÉST a NAGY FÉLELMÜKBEN?

  • Boda Marcsi
    2018 március 18
    5:31 du.

    Marcsi még mindig nem tegeződünk! Ha ezt nekem írta.

    Mondana pár hiteles forrást, megpróbálok holnaptól azokból, mert úgy tűnik nem elég, hogy a szélsőjobbtól, a konzervatívon át a balosig az összes mértékadó sajtóterméket tanulmányozom és abból merítek.

    Szóval kérem szépen Marcsi a hiteles forrásokat, szeretnék olyan tájékozott lenni mint maga. Segít?

  • Almásy!

    Na nem semmi amit írtál:”nem értem mit számít,az ha valaki itthon él,hogy magyar vagy nem magyar”….hát számít…akkor is ha Te sajnos ezt nem fogod fel,minősítetted magad és nem először!
    de ne aggódj nem vagy egyedül….miért nem mész el valahová,ahol
    még esetleg nem botránkoznának meg a kijelentéseden?….
    Kint bőven…. találnál magadhoz hasonlókat!
    Ezt egyébként többeknek javaslom!

  • Christopher Adam

    A Marcsi tevékenysége a komment rovatban megtestesiti azt, hogy miért elviselhetetlen a Fidesz. Egyszerűen olyan pökhendi és arrogáns ez a párt, hogy már lassan én is úgy vagyok vele, hogy jöjjön bárki, akár az ördög is. Csak kapjanak az elszállt fideszesek egy leckéztetést a szavazóktól.

  • Háát..eléggé ondorijjó , ammá tutti..

  • Christopher Adam
    2018 március 18
    6:08 du.

    Bocsánat Chris, de Géza kit testesít meg, a ballib oldal „elitjét”? Én a Géza-félék tevékenységével vagyok úgy, hogy inkább nem szavazok senkire, üssék csak egymást.

    Na pá, Marcsisan mondva.

  • Egyetértünk Chris!

    Azzal egészíteném ki, hogy Marcsi a pökhendiségén és az arroganciáján túl mérhetetlen ostoba is, ez teszi magabiztossá. Nem sértés – Isten ments, hogy megsértsem – hanem a sok éves tapasztalat alapján leszűrt konzekvencia (Marcsinak: következtetés).

    De nem kell ide sok év, elég csak ehhez a post-hoz írt hozzászólásait tanulmányozni.

    Apropó, tegyük világossá: Most nem a politikai ostobaságaira gondolok, hanem az elemi, mondhatnók a veleszületett képességeit kérdőjelezem meg. Nem válaszol, ha válaszol akkor nem arra amit kérdeznek, nem tudja a mondatokat értelmezni, de még a szavakat sem olykor. Egyszerűen a cserebogarak halhatatlanságáról sem lehetne vele kérdezz-felelek, érvelek-meghallgatok kulturált vitát folytatni, mert nincs képessége hozzá, türelme meg még annyi sem, csak mint egy méregzsák szórja bullshit generátorként a szavakat kifelé. Viszont úgy tűnik, hogy két keresztbe futó vonalat le tud írni, és ez elég, hogy beleszóljon a választásokba egy X formájában.

  • Christopher Adam

    Hazai lámpa,

    Geyza egyetlen párt nevében sem nyom non-stop propagandát. Ezen a honlapon majdnem mindenki képes időnként „saját” oldalát kritikával illetni, kivéve a Marcsi, aki húsz-huszonöt jelző folyamatos ismétlésén kivül, igazán csak egy fajta verbális győzelmi menetet ismétel folyamatosan.

  • Ezek szerint Hazzudóssy is gyengén áll a szövegértelmezéssel.

    De ez nem is baj!

    Nem ez neki a dolga.

    Neki a NERT és a horthysta eszméket kell csepegtetnie.

    Amúgy firkás leány (ha lány) : bőbeszédűséggel álcázza a semmitmondását.

  • Christopher Adam
    2018 március 18
    6:35 du.

    Géza a hírlappal csinálja ugyanazt, mint ballib politikusok a pártjaikkal.

    Sokan nem kíváncsiak ám arra, ha itt is csak a gyűlölködést, fröcsögést kell olvasni. Marcsi legalább nem köt bele senkibe, csak elmondja a mondókáját.
    Mint a szociológus is megállapította, az emberek többségétől nagyon távol zajlik a kultúrharc. Ha valakit nem érdekel a nemzetieskedés, akkor nem lép be a fideszbe, azt jónapot. De a ballibek meg elvárják, hogy letedd a garast, és „aki nincs velünk, az ellenünk van” jegyében politizál. Ez az, ami elviselhetetlen.

  • Geyza
    2018 március 18
    6:49 du.

    „Neki a NERT és a horthysta eszméket kell csepegtetnie.”
    Mert ugye ha valaki nem fanatikus Géza-párti, az csakis horthysta vagy fideszes lehet (Géza szerint).

  • A szektas gondolkodasban az a legszornyubb, hogy ott az ember feladja a kritikus gondolkodast, vele feladja az autonomiajat.

  • hazai lámpa
    2018 március 18
    6:57 du.

    Azt nem tom.
    Géza pártról még nem hallottam.
    De hogy TE Horthy párti vagy, azt magad bizonyítottad be.

    Most meg letagadná…

  • MArcsi, en eddig azt hittem, hogy jol viselem a mocskot, de ez a ma esti kirohanasod a semmibol, nem tudom hova tenni. Ez a konstans mocskolodas, gyulolet, alparisag, gondolat nelkuliseg, mindenfele empatia hianya ez borzasztoan nyomaszto. Ezzel embereket lehetne kinozni es azt hiszem konzod is. Engem mindenkepp.

  • Geyza
    2018 március 18
    7:42 du.

    „De hogy TE Horthy párti vagy, azt magad bizonyítottad be.”

    Horthy-párt se létezett, de most mindegy. Mint írtam, nekem a Horthy-korszakból a Kisgazda párt lett volna szimpatikus (az akkori Kisgazdapárt), mert az a vidékiek érdekét védte. A keresztény-nemzeti kormánypártban sajnos a gazdák háttérbe kerültek, többek között mert Bethlen István miniszterelnök kiszorította Nagyatádi Szabó Istvánt.

    De tényleg nincs értelme magyarázni, mert magas ez neked, mint malacnak a zsiráfvályú. Egyebekben László 7.52-es kommentjét ajánlom, az rád szórul-szóra igaz, csak a Marcsi nevet kell benne Gézára kicserélni!

  • Chris 6:35 „Ezen a honlapon majdnem mindenki képes időnként “saját” oldalát kritikával illetni, kivéve a Marcsi, aki húsz-huszonöt jelző folyamatos ismétlésén kívül, igazán csak egy fajta verbális győzelmi menetet ismétel folyamatosan.”
    …….
    Értem. És ezért megérdemli, hogy naponta nyilvánosan a becsületébe, személyiségébe beletapossanak a közreműködéseddel – hisz a magad alkotta „szigorú moderáció” ezt állítólag tiltja.
    Ez a fajta „kettősmércés” hazug humanizmus jellemezte itthon is a balos-liberális „megmondóembereket”, ezért is porladt el minden népszerűségük.
    Párszor már említetted, hogy az utókornak el lesznek mentve a honlap cikkei a fórummal egyetemben, az utókor téged is megmér majd.

  • HunCanada, ne irigykedj, Marcsi eljutott oda, ahova mi csak szeretnénk, a megbizonyulás legfelső fokára, ahol a kételkedésnek már nincs helye, és mindent eláraszt a pihentető nyugalom.
    Ismerek ilyen karaktert, nem is egyet, el kell fogadni őket.
    A jehovások is hasonlóak.
    Mi meg még bolyonghatunk egy darabig. 🙂

  • Christopher Adam

    Charlie,

    B.M. nem viselkedik tisztességes, sem pedig becsületes módon ezen a felületen és ez első perctől fogva igaz. Gyalázza szerzőinket és hozzászólóinkat egyaránt, immár évek óta. A tisztán humánus megoldás kommentjeinek törlése lenne és lehet, hogy ezt kellett volna tenni első perctől kezdve.

  • charlie
    2018 március 19
    10:45 de.

    Én elfogadom, és tényleg nem kellene vele foglalkozni, de megtisztelem azzal, hogy nem nézem levegőnek. Jóhiszeműen mindig azt hiszem, hogy ha kérdezek valamit, akkor fog is rá felelni úgy mint egy értelmes felnőtt ember. Egyszerűen nincs vitakultúrája, azaz kulturálatlan bárminemű témában az eszmecserére.
    De hátha egyszer lőn csoda, és Marcsi legalább megtiszteli annyira a másikat mint mondjuk Te, vagy Szikszai és minimum arra felel amit kérdeznek tőle. Nem politikai hovatartozás értelemben (mert az engem nem érdekel), hanem alapvető, elemi kommunikációs értelemben.

  • C.Á!

    Egy „állítólag” demokratikus fórumon nem szokták az IGAZSÁGOT törölni(akkor sem ha kínos egyeseknek)pláne ha kulturált hangnemben írják,de a primitív,bunkó és hazug,fanatikus ellenzékiek hozzászólását igen ….már csak „moderálás” miatt is…
    Aztán itt ugye többeknek(egyre több embernek…) nem egyezik a véleményük a fórummal,meg az is igaz,hogy a szerzők azon kívül,hogy valótlanságokat írnak,uszítanak a primitív stílustól sem riadnak vissza,ami úgy gondolom egy magára valamit is adó
    fórumnak nem dicsőség!
    Már régebben írtam,ha nem képesek ellenvéleményt elviselni,alakítsanak „kerekasztal”beszélgetést,ne beszéljenek
    fórumról,és főleg demokráciáról……

  • Kiegészítés:

    Amúgy Geyzát és a hasonló bunkókat már csak a saját(fórum!) „renoméjuk”
    miatt is meg kellene fékezni,akkor is ha főleg, azon gurulnak be,hogy többen kapásból megcáfolják a hazugságaikat,amire ők
    tények helyett kínjukban trágársággal reagálnak,jobb híján…!

  • Boda Marcsi
    2018 március 18
    6:06 du.

    Almásy!

    Na nem semmi amit írtál:”nem értem mit számít,az ha valaki itthon él,hogy magyar vagy nem magyar”….hát számít…akkor is ha Te sajnos ezt nem fogod fel,minősítetted magad és nem először!
    de ne aggódj nem vagy egyedül….miért nem mész el valahová,ahol
    még esetleg nem botránkoznának meg a kijelentéseden?….
    Kint bőven…. találnál magadhoz hasonlókat!
    Ezt egyébként többeknek javaslom!
    ________________________

    Bodamariska!

    Nekem ez a hazám, itt születtem, és itt szeretnek engem azok, akik ismernek. Nem parancsra és nem a szlogenek szintjén, hanem szemtől szembe, emberként. Egyszóval: itt vagyok ITTHON. Tudom, sokan szeretnétek ezt is elvenni tőlem, mint annyi mást, de ez még odább van.

  • C.Ádám!

    Amúgy érthetetlen,hogy miért is ilyen izgatott,amikor nem is itthon él?…..meg az is,hogy miért méri fel ilyen tévesen az itthoni helyzetet,arról már nem is beszélve,hogy mitől ilyen elszánt „hazaellenes” ,bár magának soha nem volt hazája ez az ország,de az egyébként (nem mellékesen…)keresztény szüleinek
    igen!!!vajon miért is mentek ki?,na sem erről,sem arról nem írt
    többszöri kérésemre (de a többi elszánt acsarkodó sem…!)hogy ugyan kire és miért?kellene szavaznom?!
    Bár nem tud befolyásolni,de kíváncsi voltam a véleményére,meg arra is.hogy vajon miért is izgul feleslegesen április 8 miatt.
    Én és a normális többség itthon élünk,nekünk nem mindegy a jövő (és teszünk is érte!),ez remélem érthető?
    Egyébként főleg a kint élő félretájékoztatott magyarok miatt szoktam megírni az itthoni tényeket,(ami a sok idióta,sértő hozzászólást illeti,az csak a fórumot minősíti,meg ugye akik ismernek és számítanak!!!….azok tudják ki vagyok,)mellesleg az alacsony vérnyomásomnak külön jót tesz az „eszmecsere”,akkor is ha
    néha nincs sok értelme…!

  • És még valami, kedves Marcsikám! Magyarországon jelenleg 8 millió felnőtt választópolgár él. Ebből legutóbb 2014-ben 2,2 millióan szavaztak a fideszre, és 1 millióan a Jobbikra, valamint nem egészen 300ezren az LMP-re. Ha őket tekinted csak hazafinak, és a többieket legszívesebben kiutasítanád Magyarországról, akkor mit gondolsz, ki a fene fogja megtermelni azt a pénzt, ami a te nyugdíjadra kell (pláne, ha Geyzának igaza van, és szereted a söröcskét is)? Ha az egész országban mindössze 4 millió felnőtt marad?

    Erre mondtuk mi annakidején, hogy elmész te a véleményeddel a bús pi..ncébe…