A nemzeti latyakfelelősről jelentették

2018 március 18 8:40 de.117 hozzászólás

Kedves elvtársak…sak…sak! Mindenki lenyugodhat a pitchába…ba…ba! Népünk kedves…es…es vezére…re…re… Megtekintette…tette…vette a hóhelyzetet…tet…tet! Háromszoros hurrá…rá…rá…!

Amúgy tényleg megtekintette! Nem egy hólapáttal, de ellátogatott az operatív törzshöz. Bizony ám! Megírta a Magyar Nemzet! Figyelmeztette az ott dolgozókat, hogy az eső le is fagyhat. Hátha nem tudták! Akkor meg miért dolgoznának ott? Mármint, ha nem tudták. Azért magával vitte Pintért és Rogánt is. Hogy ne féljenek egyedül. Esetleg, hogy ő ne féljen egyedül. Ki tudja? Orvosa? Gyógyszerésze? Habonya? De remélem az operatív törzsben dolgozók most sokkal boldogabbak. Meg azt is remélem, hogy külön személyzetük van egy kis szobában a protokoll számára. Kár lenne a tényleges operatív munkát végzőket feltartani a munkában.

Közben emlékezhetünk arra, amikor Orbán az árvizet is szemmel verte. Meg amikor egy öt kilométeres autóút átadására csődült a médianép. Arra is, amikor a hasonló gesztusoktól, szigorúan egymás között, de sírva röhögött a magyar az 1970-es, 1980-as években is. Talán korábban is. Szigorúan magában talán még akkor is, amikor az akkori kedves vezető hugyozhatnékját kalászszemlének retusálták.

Azért éljen és virágozzék a jégvirág. Törzsöljön operatívan Orbán. Ahol nyilván WC is van. A nap kérdése: Oda egyedül is eltalált? Ment egyedül, vagy Rogán segített? Egyenesbe nem adták véletlenül? Ha már Lázár víz-ingeréről lemaradtunk az Elios-fényárban. Még jó, hogy nincs személyi kultusz…tusz…tusz!

117 hozzászólás

  • "tisztelthölgyeimésuraim"

    ˙

    Pár eszterndeje, talán ’11-ben amikor szintén nagy hóesés áldotta meg az édes magyar termőfődddet, egy fiatal pár áll – majdnem ingben és glóriában, se kabát se táska, csak úgy – valamelyik behavazott autópálya mellett és mit ad isten, maga a Vezér hajt arra egyedül a kocsijában [belülrő filmezve, operatőr nem látszik], megáll és járó motorral szól ki nekik, hogy száljanak be… Majd pereg tovább a megkönnyebbült, kellemes csevely, a spontán . f i l m-novella , amelynek megrendelője, mint az itteni fotóknak is, a NER Propaganda Minisztériuma…

    .

  • Hogy ez a ritka-mély (urológiai)fekete lyukba torkolló cikk miként jelenhetett meg a KMH felületén, fogalmam nincs. A szerző két kategóriával mélyebbre süllyedt, mint ami a tőle elvárható színvonal…

  • addig jo amig a hang nem fagy meg……………most tesssek elkepzelni olvadaskor azt a hangzavart, az orbani szofosast!!! ojvaaajjj

  • Háátttch…ha azt mondotta volt hogy az eső fagyni fog, akkor mutasson nekem valaki olyan esőt ami ellenkezni merészelne a Führ..boccsedli…a Vezér akaratával !

  • NAGY István
    2018 március 18
    10:25 de.

    Mivan NagyPityu? Elevenedbe szállt? Pedig már emleted volna a kezed? Jobbat, előre kifeszített kézzel? Esetleg szívedre szorítva egy AMD felett? Ahogy pufajkában szoktad?

  • Nagy istván:
    Jól van leülhetsz.
    Vedd elő a Kurucinfót és regenerálódj.

  • Túdod : egyedül nem megy!…..
    Kellene egy ilyen író segítségül! Fel kell ajánlkozni! Rögtön nem kellene ide írogatni!Több jutna a betevőre!
    Üdvözletével.

  • Orban a hon imadott es istenne avanzsalt-(seggnyaloi altal)-mein vezer megmonfdta hogy fagyni fog!!-…………..es ha aztan valahogyan megse azt majd a Soros nyakaba lehet varrni meg a migrancsok, ciganyok es zsidok nyakaba!!! mert a fuhrer megmondta mar azok a hoibasak mindenert

  • Nagy István!

    Teljesen igazad van!
    Ezen a fórumon nem tudják elviselni,ha egy normális miniszterelnök gyűlölködés,toporzékolás,uszítás helyett odafigyel
    az emberekre,teszi a dolgát és mindezt mindenki érdekében……
    „Ezeknek” ez nagyon furcsa,érthetetlen…..
    Ezzel a témával kapcsolatban már részletesen kifejtettem a véleményem egy hasonló cikknél(egy téma 2 cikk…,erre futja)
    Ami a szerzők színvonalát illeti,hát eddig sem voltak a csúcson!

  • Boda Marcsi –
    Mondd melyik miniszterelnokrol beszelsz?

  • Boda Marcsi
    2018 március 18
    2:15 du.

    Ezek szerint OIM* nem is olvassa a cikkeket.
    Vagy ha olvassa, csak idegbajt kap tőlük.

    Vigyázz aranyoskám még belebetegedsz.
    A mentális ártalmak sajnos rámennek a gyomorra.
    Aztán mehetsz a próbareggeli várólistájának a várólistájára.

    *OIM = Oldal Idióta Marcsija

  • Valahol itt van elásva a baj, itt kell keresni, a csip-csup ügyeknél. Ugyanis nem arról van szó, hogy az operatív törzs tagjai értenek-e hozzá, ami a feladatuk, hanem van-e valamiféle munkájukat gátló akármi? Ez sem más, mint amikor egy nyugati vagy tengeren túli országban hatalmas katasztrófa idején a helyszínre látogat a president. Ezt a látogatást karikírozni nem más, mint pitiáner részlettel fedni a szemeket, és gyermetegnek tekinteni a lehetséges ellenzéki választókat.

    Ez is olyasmi, mint amit Karácsony Gergely kezdett el mondogatni, hogy győzelme esetén visszaszerezné a „fideszes magánvagyont”, és egy „antikorrupciós ügyészség” felállítását hozna tető alá.

    Bődületes félrevezetést művel Karácsony, mert a sokakat irritáló „szerzések”, mármint uniós pénzek és állami megrendelések megszerzése, mind-mind pályázati úton, a meglévő törvények előírásai szerint közbeszerzésen történtek. Ha valamelyiknél gond adódott, akkor gyorsan hoztak rá törvényi előírást, amit megtehettek a törvényhozásban.

    Valahogy azt nem akarják észrevetetni a lehetséges ellenzéki választókkal, hogy mindez visszanyúlik a NER kezdetéhez, 2010-hez. Hiszen napjainkban és a közelmúltban nem történik más, mint kiépíteni egy beruházóképes szupergazdag magyar „burzsoáziát”, akik képesek lennének meghatározói lenni a magyar gazdaságnak. Ez nem ördögtől való, gondoljunk Weiss Manfrédra, vagy Goldbergerre, nem sorolom őket tovább.

    Elhiszem, hogy sokakat irritál a mára a politika körül mesterségesen kialakított öt nagy gazdasági centrum: Lázár János köre, Mészáros Lőrinc köre, Matolcsy György köre, Rogán Antal köre és Tiborcz István köre.

    Hatalmas vállalkozói körökről van szó, nehogy valaki azt higgye, hogy ez az öt ember úgy működik, mint valami maszek, vagy egyéni vállalkozó, hozzájuk sok-sok vállalkozás és a gazdaságban meghatározó cég kötődik.

    Na most itt abbahagyom, mert nem részletezem a törvényesen kialakított közszolgálati struktúrát, amiből egy példa: nyert választáson Márki-Zay Péter, aki elbocsájtotta az aljegyzőjét, akit a Fidesze egyből a megyei hivatal élére tett, ezzel felettese lett kirúgójának.

    No, komolytalannak tartom az ilyen felhangú írásokat, mint amilyenre sikerült ez is. Van egy olyan érzetem, hogy az ellenzék nincsen tisztában, mivel is áll szemben.

  • Otszor hoztam a beirasom, valaszt az elobbire, egyszer sem hoztak le. Latom, nem szeretnek itt egyesek.

  • Arról már nem is beszéltem,hogy a baloldaliak „rendkívüli szociális érzékenységüket” nem zavarja,hogy Orbán nem csak a közlekedésről,hanem a hátrányos helyzetű,netán utcán lévő,elesett,fagyoskodó vagy segítségre szoruló emberekre is felhívta
    a figyelmet!
    Nagyon nem bírják egyesek elviselni,(miközben a szegények védelmezőjének adják ki magukat)ha egy vezető próbál törődni
    gondoskodni a rászorultakkal……ami kicsit elgondolkoztató,megdöbbentő….!

  • Gabriel, a magyarok akartak , hogy ott legyen, es nem is eloszor. Miert, mert szeretik. Tudod miert szeretik? Mert nem Gyurcsany es nem fel.
    Mondom ismet mert bator. Hisz magaban es hisz abban, hogy gyozni fog. Lehet, hogy minden hibaja igaz, de nem fel ellenallni Europanak, sem es a baloldaltol sem
    Mondom, en meg emlekszxem az elso beszedere, pedig akkor meg Orosz megszallas alatt voltunk.

  • Drizari!

    Csak az utolsó mondatodra reagálok,ami örömmel töltött el,mégpedig azért ,mert a (mint utólag kiderült..) a nem éppen független M.Z.P a tájékozatlansága miatt….
    ártatlanul kirúgott beosztottja jogos elégtételt,munkát kapott
    Remélhetőleg ő nem fog visszaélni a hatalmával,mint volt főnöke,aki nem volt képes beismerni a tévedését!

  • Drizari
    2018 március 18
    2:49 du.

    „No, komolytalannak tartom az ilyen felhangú írásokat, mint amilyenre sikerült ez is. Van egy olyan érzetem, hogy az ellenzék nincsen tisztában, mivel is áll szemben.”

    Szerintem egy tetszőleges íráson teljesen feleslegesen kéred számon az ellenzéket. Miért gondolod, hogy csak vont csövű és izzadságos szövegek azok, amelyek megengedhetőek?
    A másik ebből következik. Egy alapvetően komolytalan állapotra miért kellene az előbb említett verítékben úszva reagálni. Az írás sok szempontból komolytalan. O.K. A helyzet, a feléledt személyi kultusz olyatén megélése, hogy lassan Orbán WC papírjháról is sajtóközleményt adnak ki, mennyivel komolyabb?
    O.K. Politikailag komolyabb, ahogy a manifeszt bolsevizmus is, ami kialakult a kormányzatban. De ezen a komolytalanság javít? Az epét öklendező rágörcsölés használ?

    Nem. Nem áltatom magam azzal, hogy Boda vagy a hasonlóan begörcsölt szemidegű ellenzősök hirtelen rájönnek a helyzet fonákságára, bemennek a velük kapcsolatot tartó Fidesz-irodába és ki kérik maguknak az eddigi megvezetést. De optimista vagyok, hogy bár sok „Boda” van, nem csak belőlük áll az ország…

  • Figyelő
    2018 március 18
    3:29 du.

    Orbán sok minden, de nem bátor. Az a szovjet (mert nem orosz) megszállás tudod mikor omlott össze? Amikor Gorbacsov meghirdette a Varsói szerződésen alapuló védelmi doktrina felülvizsgálatát. Tudod mikor állapodtak meg szovjet csapatkivonások ütemtervében? Orbán beszéde előtt. Áprilisban már pontos „menetrend” volt. Nem az Orbán beszédet követő áprilisban, hanem abban az évben.
    Orbán az egyetlen kockázat, amit vállalt azzal a beszéddel az volt, hogy leszédül a magasból, mert az arca lehúzza.
    Azóta számtalan esetben „bizonyította” a felelősségpánikot. Beleértve azt is, hogy még azokon a parlamenti szavazásokon is elsunnyogta a szavazást, amiket maga kezdeményezett.

    Ha akarsz utánaolvashatsz mindennek, és cáfold, ha tudod 🙂

  • Ugye, valamennyi ellenzéki pártvezér tisztában van azzal, ha nem sikerül az ellenzéknek több, mint 2/3-al nyerni, akkor kormányváltozás esetén se változik semmi?

    Gondolom, nincsenek tisztában, mert nem alakul ki közöttük megegyezés. Ha marad a Fidesz-kormány, és „csak” a parlamenti 2/3-ukat vesztik, szintén marad minden a mostaniban. Ebben az esetben legfeljebb a ciklus végéig nem alkotnak majd 2/3-os törvényeket.

  • Drizari
    2018 március 18
    4:15 du.
    „Ugye, valamennyi ellenzéki pártvezér”
    Nézd, én nem vagyok pártvezér, de az ellenzékhez tartozók tekintetében is vannak kétségeim.

    Nyilván teljesen szubjektív véleményem, de azt a Jobbikot, amelyiknek a legnagyobb bánata az, hogy a Fidesz „lenyúlta” a programpontjaik jó részét nem igazán tekintem hiteles ellenzéknek. Azt az LMP-t is nehezen, amelyiknek kifejezetten Orbán-barát gesztusértékű húzásai voltak korábban.

    Valójában az ország egyik igen nagy gondjának tartom, hogy nincs egy hiteles jobbközép párt.

  • Andrew_s,

    te is tudod, minden ország első embere katasztrófa helyzeteben a helyszínre megy. Orbán az operatív törzshöz ment, és nem azért, mert a törzs nem érti és tudja ellátni a feladatát.

    És igen, egy ilyen stílusban megírt izé, az csak egy szúnyogcsípés és olybá tűnik, írója nincsen tisztában a választás tétjével.

    Amúgy fogalmad nincs, mi hogyan működik katasztrófahelyzetben.

  • Boda Marcsi
    2018 március 18
    3:27 du.

    Ez nem normális.
    Persze hogy felhívja a nyomorultakra a figyelmet.
    Az alvezéreinek a figyelmét.
    Akik aztán a hontalanokat kriminalizálják, nem engedik azt sem hogy kukázzanak vagy lomizzanak és kitiltják őket mindenhonnan.

    Te idióta.

  • Drizari
    2018 március 18
    4:31 du.

    1. Fogalmad sincs, hogy miről van fogalmam 🙂
    2. Az, hogy leesik a 10 cm hó, ami órákon belül olvadásnak indul, az nem katasztrófahelyzet.

    Az, hogy valós katasztrófahelyzetben egy vezető kifejezi a szolidaritását azzal, hogy a helyszínre látogat, ha kárenyhítésre megnyitja a vésztartalékokat, ha a közvélemény megnyugtatására TV-beszédet mond, ha ehhez a saját képbehelyezésére bekéri a pillanatnyi állapotjelentést az erre illetékesektől az teljesen rendben van.
    Ha elmegy az intézkedő törzshöz okoskodni, és ehhez mindjárt egy stábot is visz magával, az pótcselekvéses marhaság.

  • Rettentően irritál az ellenzék igénytelensége, felületessége. Ezzel hitelességét is veszti, egyúttal megkérdőjelezi saját hozzáértését és képességét egy ország életének irányítására.

    Úgy tűnik, nem vagyok egyedül, hasonló gondolatait írta le Zöldi László is:

    http://medianaplo.blog.hu/2018/03/18/medianaplo_a_karacsony-fele_arnyekkormany_mint_hibaforras?utm_medium=lista&utm_campaign=bloghu_cimlap&utm_source=nagyvilag

  • Andrew_s:
    Megmondom mi a katasztrófa:
    Ha időnek előtte kifogyik a söntésből a csapolt sör.

    Továbbá egy szóvicc amit TE inspiráltál:

    ” Megfogalmazódott bennem az, hogy mi az, amiről nincs semmi fogalmam”

  • Boda Marcsi
    -„az utcan fagyoskodo zmberekre is felhivta a figyelmet…”
    ES?? most sirjunk miatta??
    nana hogy felhivja rajuk a figyelmet nem,nekik ugyanugy miniszterelnokuk lmint neked, ezrt csak termeszetes!! ezen agallni most??
    ja meghat ugye valasztasi kombajn van!! most esik szo roluk is!! szavazat szavazat az ovek is szamit!!
    de kerdem en eddig miert kussolt roluk??? miota is leteznek az utcan halalrafagyok?? nem mai ujdonsag ugye??
    eddig csak ellenuk hoztak gyalazatos torvenyeket ott!!!
    errol ugasson orban!!

  • Figyelő
    2018 március 18
    3:29 du.

    „Gabriel, a magyarok akartak , hogy ott legyen, es nem is eloszor. Miert, mert szeretik. Tudod miert szeretik? Mert nem Gyurcsany es nem fel.
    Mondom ismet mert bator. Hisz magaban es hisz abban, hogy gyozni fog. Lehet, hogy minden hibaja igaz, de nem fel ellenallni Europanak, sem es a baloldaltol sem
    Mondom, en meg emlekszxem az elso beszedere, pedig akkor meg Orosz megszallas alatt voltunk.”

    Kedves Figyelő! Itt most kinek válaszol és miről beszél…? Gabriel elő sem fordult az oldalon – a téma meg köszönő viszonyban sincs mindazzal amiről Ön győzködni próbálja a nevezett fórumtársát!

  • Geyza
    2018 március 18
    6:57 du.

    Nem. Ha ki fogy a sör, az tragédia. Ha a pálinka, akkor nemzeti tragédia.
    A katasztrófa az, ha Lőrinc belepisil egy dinnyébe és beleszorul 🙂

    De a mérsékelt égövön 10 cm hó semmiképpen.

  • Besancon
    2018 március 19
    4:40 de.
    Igaza van,. Egy lepessel eltevedtem, de mar korrigaltam.

  • Bar-lev!

    Nem tudom hol él? biztosan nem itthon…mert akkor tudná,hogy Orbán most a szörnyű idő miatt ISMÉTELTEN hívta fel a figyelmet
    a fagyoskodó,esetleg hajléktalan emberekre,amúgy egész télen volt,bőven hely a befogadásukra,sőt újabb szálláshelyeket is megnyitottak a már meglévők mellett(amelyeknek a kihasználtsága sem volt 100 hanem csupán 80-90 %-os az,hogy többen egymástól is félnek,lopnak az nem a kormány hibája!!!!
    Tájékozódjon mielőtt valótlanságot írna,vagy adakozzon,mint ahogy én teszem!
    Mellesleg 2 tiszteséges,nem alkoholista,verekedő és szállón lakót én rendszeresen támogatok a nyugdíjamból,pénzzel,élelemmel!
    Na erről ennyit!

  • Amúgy, ha utánanéz nem mindenki ártatlan,vétlen,sajnálatra méltó,aki az utcán él!
    A piás,egymást is verő,kifosztó söpredék nem véletlenül végzi az utcán,pláne,hogy a kiérkező mentőkkel sem hajlandóak elmenni!
    nem kell a süket baloldali szöveg……uszítás!

  • Tisztelt Olvasó!

    Nekem is ez a Hazám és nekem is vannak leszármazottaim (nem úgy, mint Merkel asszonynak, aki a nomád horda imádott anyja) ezért nekem sem mindegy hogy ez a NEMZET túléli a történelem újabb viharát vagy belevész a tajtékzó tengerbe.

    Nem szándékom, hogy bárkit megtérítsek, hiszen ez a nép érzelemmel és nem értelemmel politizál, a szavazások általában eszmei mezsgyék mentén nem tények és pártprogramok alapján történnek és gondolkodás helyett politikai elkötelezettségi alapon hiszik, vagy nem hiszik el az emberek az egymás gyalázásán alapuló választási kampány minden mocskolódását.

    Én csak arra szeretnék minden Választópolgárt kérni, hogy amikor az urna elé járul, semmi másra ne gondoljon csak a SAJÁT CSALÁDJÁRA. Gondoljon arra, hogy mi szolgálja a CSALÁDJA érdekeit, a jelenlegi „tolvajbandának” kikiáltott vezetés, mely MAGYARORSZÁG nemzeti, kulturális, faji és vallási önállóságát védi az Európát a nemzetközi bűnözőknek kiszolgáltató család és jövőkép nélküli vezetők valamint Magyarországot ebbe az Európába visszavezetni szándékozó magyarországi csatlósaikkal szemben, vagy az hogy „ezek ne lopjanak tovább”. Merthogy majd az újak talán nem lopnak!!!

    Ha választhatnál, hogy korgó gyomorral a kondér mellett ácsingózva ki üljön körülötted, vajon a már jóllakottak vagy az éhségtől kopogó szeműeknek a kezében látnád szívesebben a merőkanalat. Merthogy az vitatható ki lop többet és ki kevesebbet, de a jelenlegi jelöltek közül csak egynek a mértéktelen étvágyát ismerjük, a többi még nem volt a kondér közelében.

    Mint azt mondják, jobb az ördög, akit ismersz, mint az ördög, akit nem. És a politikában van elég ördög! Az én szerény véleményem az lenne, hogy az az ördög, aki kizárja ebből a kis „pokolból” azokat, akik Európa-szerte megerőszakolják a nőket akár a vasvillájával is böködhet, míg azok, akik be akarják hozni ugyanazt a nomád csürhét (igaz vehemensen tagadják, merthogy nem hülyék csak hazugok) azoktól még a vajas-mézes kenyeret sem veszem el. Mert számomra egyetlen szempont van, ami ÉLET és HALÁL kérdése: legyen egy ország ahol a leszármazottaim biztonságban lehetnek, amikor Európa lángokba borul. Azt csak a valóság elöl, strucc módjára elzárkózó hiszékeny emberek nem látják, hogy ami Európában készül, ahhoz képest a Holokauszt minden borzalmával nagyságrendekben eltörpül. A „nyílt társadalom” kottájára kialakuló Európában nem lesznek lágerek vagy gettók, itt nyílt utcán lefejezés lesz a népirtás eszköze. Itt nem lesz „kristallnacht” hanem folyamatos és módszeres fajirtás lesz, amely a fehér ember, a kereszténység, a zsidóság és az európai kultúra teljes megsemmisítésében fog végződni. Ebből én nem kérek! És Te kedves Honfitársam?

    Ma Magyarország Európának azon részéhez tartozik, amelyiknek még nem ment el a józan esze, amelyikből még nem tűnt el végérvényesen az önfenntartás ösztöne, így nekünk még van esélyünk európainak maradni. A kérdés hogy április 9-én is elmondhatjuk-e ugyanezt!

    Brüsszel már nem ennek az Európának a képviselője. Most készülnek végleg felszámolni az általunk ismert, szeretett, élt és élhető világot azzal a kíméletlenséggel és halálos dühvel, ahogy elődeik és példaképeik, a bolsevikok akarták megváltoztatni a világot és végképp eltörölni a múltat. Ezek ugyanolyan a hatalmat megkaparintott elmebeteg emberek, akiknek semmit sem számít a valóság és az
    európai emberek véleménye, ha egyszer az ESZMÉRŐL van szó. Most háború dúl, az európai társadalmak jövőéért, az európai civilizációért, az európai ember életteréért.

    Természetesen tudom, hogy vannak témák, melyek megosztják a társadalmat, kezdve az igazságos(nak vélt) javak elosztásától a szexuális hovatartozásig, de ezek mind eltörpülnek a Nemzetet fenyegető pusztulás mellett. Ezekre ép úgy lehet később megoldást találni, mint az egészségügy javítására, a nyugdíjak emelésére, stb., ezzel szemben semmire sem lesz magyar megoldás, ha az ország függetlensége elvész!

    Ha idáig eljutottál az olvasásban és még nem érzed úgy, hogy a saját Családodért a Haza védelme fontosabb, mint a politikai elkötelezettség akkor az én családomért szavazz a nemzet védelmében, és ha mégsem akkor legalább egy imát mondj el valamennyiünkért.

  • Lalika
    2018 március 19
    12:34 du.

    Csak nem a Mészáros Lölö vagy? 😮

  • Boda
    2018. márc.18. 3:28

    „..Orbán nem csak a közlekedésről,hanem a hátrányos helyzetű,netán utcán lévő,elesett,fagyoskodó vagy segítségre szoruló emberekre is felhívta
    a figyelmet!…”

    Kicsit elkésett a fagyoskodók megsegítésével – és ha egy hangyányival több sütnivalód lenne, ezt most elő sem hoztad volna, helyette inkább bölcsen hallgatsz! Abban az országban, ahol igazán komoly tél nem is volt az idén-leszámítva a szezon végén néhány hidegebb napot – négy nap alatt 24 ember fagyott meg! Összességében az idei télen eddig több mint 180 ember! Javarészt a saját fűtetlen otthonaikban hűltek ki annyira, hogy már nem lehetett rajtuk segíteni!
    Miután a „gondoskodó atyuska” fennhatósága alatt külföldre vitték és eladták az ország tűzifakészletét, a szociálisan rászorulók pedig a szükségesnek csak töredékét kapták, pontosan 1 azaz (egy!) köbmétert – apropó, tudod ez mire elég? – ám, miként a minie. is megjegyezte hogy „magyarok vagyunk” tehát az 1 köbméternek is csak a kb a fele került kiosztásra a többit konkrétan elcsalták, a rászorult polgárokkal pedig aláíratták, hogy átvették az 1 köbmétert, eszközük pedig nincs, hogy ellene tegyenek!

    Szóval a gondoskodó miniszterelnöknek nem a márciusi hóesésben vagy esőben kellene a fejéhez kapni, hogy vigyázzanak magukra a polgárok, no meg a katasztrófa védelem tegye a dolgát, mert feltételezem nélküle sem rágnák a körmüket az illetékesek, hogy mit is csináljanak ilyen esetekben?! Választások előtt két-három héttel felveszi a munkás dzsekit, és megtekinti a havasesőt, meg a kat.védelem irodáját és munkamódszerét? Legkésőbb október közepén kellett volna odahatni, hogy a tűzifa program működjön, legyen elegendő fa (vejem uram csak a felét lopja és adja el)és megfelelő szociális ellátásra elegendő pénzt biztosítani az önkormányzatoknak (szoc. munkások, közmunkások, család és idősgondozás formájában) ahelyett hogy minden mozdítható pénzt – tahót, egyéb közpénzt, uniós pénzt stb a saját dilijére, a stadionokra, várbaköltözésre, külföldi magyarok létesítményeinek támogatására stb használná fel! Kamupártok özönét indíttatja, és fizeti a közpénzből, amelynek többszázmilliós összegéről pontosan tudja, hogy nem fogják az érintettek visszafizetni, nem is kell nekik, mert nem is azért kapják! A zavarkeltés itt a fő attrakció, és kerül amibe kerül, mindent bedob, szórja az adófizetők pénzét mert csak a cél lebeg a szeme előtt – újra elnyerni a hatalmat és a pénzeszsákokat, mert enélkül még a végén kiderül, hogy a király meztelen!

    2013-ban már egyszer kiröhögtették magukat, amikor a márciusi hóesésben autópályán rekedt autósoknak segítségként ezt a mobilüzenetet küldték BM szinten, hogy „ha elfogy az üzemanyaguk, üljenek át egy másik autóba ?)”
    Most,mindezt megelőzendő elment aggódni egy sort a „bajbajutott magyarokért” – apropó, a baj,a hóesés, a szél, az eső – csak és kizárólag a magyarokat zavarhatja meg? Orbán ugyanis nem a bajba jutott embereknek – úgy általában – kért segítséget, védelmet stb hanem a magyaroknak! Tessék, visszalehet nézni, amint óriási szakértelemmel nézi a szolgálatosok monitorját, közben figyelmezteti a jó népet, hogy „ha tudja, hogy elesik előtte üljön le”
    Ez olyan szomorú hogy már szinte röhejes!

  • Lalika!

    Örömmel üdvözöllek mint új hozzászólót,nagyon jó és érdekes
    véleményt írtál,az is igaz,hogy a haza nem a politikáról szól,de nem mellékes,ki is garantálja a fennmaradását…..
    Sem az itthoni keresztények,sem a zsidók,de még a régóta itt élő tisztességes muzulmánok sincsenek veszélyben jelenleg szerencsére,erre csak akkor kerülhetne sor,ha a migráns bűnözők
    ezreit befogadnánk,mint meggondolatlanul a környező országok tették!
    Nem kell párt lekötelezettnek,fanatikusnak lenni,csak az a lényeg,hogy most arra szavazzunk,aki a békét,biztonságot garantálja!
    Ilyen egyszerű!remélem több hozzászólásod is lesz?!

  • Lalika
    2018 március 19
    12:34 du.

    Szép hosszú írás.
    Nem is kellene nagy erőfeszítés atomjaira bombázni akkor, ha ez egy politikai állásfoglalás lenne egy politikustól.
    De magánemberként olyan véleményed lehet, amilyen mentén szavazni fogsz.

    A magam részéről szinte biztos vagyok benne, hogy ha Európa lángolni fog, akkor Magyarország ugyanúgy 72 h-s túlélésre lesz kárhoztatva, mint anno a Varsói szerződés vezető doktrinerjei szerint. Akármerről dobják a gyújtóst, egyik hatalom sem engedheti meg magának, hogy ne szállja meg az országot roppant nagyon gyorsan.
    Az is szép gondolat, hogy mindenki gondoljon a családjára és szavazzon aszerint. Nos, erősen gondolok a családomra, és még véletlenül sem jut eszembe egy olyan pártra szavazni, amelyik vindikálja magának a jogot, hogy eldöntse bárkiről, hogy mennyire magyar, mennyire ember. Ezért a Fidesz és a Jobbik (vö. Charlie náci kiszólásaival) szinte azonnal kiesik.
    Ha pedig sorrendet kell tennem, akkor elsősorban vagyok ember, és csak azt követően magyar. Szerintem emberség nélkül a magyarság sem ér semmit. Az emberség nélküli magyarkodás vezetett oda, hogy sikerült az I. világháború folytatását (II. vh.) a nyilasoktól, fasisztáktól, náciktól megbélyegzett csőcselék-népként abszolválni.
    Alkalmasint az írásodnak, majd figyeld meg, pont azok fognak leghangosabban tapsikálni itt, akikben az emberség nyomokban van jelen, a decibelhungarizmus pedálját már tövig nyomták, esetleg a nyelvüket is…. A mindenkori hatalom ősszájába.

    De majd kiderül.

  • @ Almási Alma

    „Csak nem a Mészáros Lölö vagy?” Röviden; nem.

    Hosszabban; nyilván nem tetszett amit itt posztoltam tehát Te is egy megtévesztett baloldali érzésű és sehogy nem gondolkodó buta liba vagy aki nem látja a fától az erdőt. Mire meglátod már késő lesz.

  • @ Boda Marcsi

    „remélem több hozzászólásod is lesz?!”
    Majd meglátjuk. Ez nagyban múlik azon, hogy milyen szinvonalat tapasztalok. Van egy mérce ami alá nem szeretnék lemenni a vívásban.

  • Lalika!

    Ne hagyd magad,ne add fel, mert egy „hablaty” felelős fórumos szerző írt….
    egy gúnyos,igaztalan cikket „latyak felelős”címmel!!!!!
    Arra viszont készülj fel,hogy mostantól célpont leszel,oda se neki(mi többen már megszoktuk)érvelj a továbbiakban is,akkor is
    ha netán durván,alpári módon próbálnak sértegetni!

  • @ Andrew

    Köszi hogy nem áldoztál túl sok erőfeszítést a gondolataim atomjaira bombázására. Megtisztelő.

    A többi amit kifejtettél az a Te dolgod, nem hiszem hogy nekem van jogom annyira kritizálni azt mint ahogy Te teszed a mások véleményével. Minden bizonnyal ettől jól érzed Magad ami rám nem jellemző. Én csak leírtam amit gondoltam. Ennyi.

  • Lalika!

    Köszi,hogy válaszoltál,változatlanul azt mondom ne add fel a többség érdekében,nézd azt,hogy kik (fizetett :bértollnokok!)is írogatnak,akik ugye nem is ismernek és nincsenek olyan szinten,hogy megsérthessenek!
    Rólam lepereg a sokszor hazug véleményük,pláne a bunkó stílusuk,amivel csak magukat járatják le („nem kicsit hanem nagyon”)

  • Andrew, „Ezért a Fidesz és a Jobbik (vö. Charlie náci kiszólásaival) szinte azonnal kiesik.”
    Ha lennének „náci kiszólásaim” azt Chris – helyesen – kimoderálná. Egy kicsit azért bízhatnál a laptulajdonosban.

  • Christopher Adam

    Boda Marcsi,

    Még egy ilyen vád, hogy a KMH-t „fizetett bértollnokok” irják, vagy szerkesztik és le fogom tiltani minden további hozzászólását. A KMH-ban kizárólag önkéntesek irnak. Még egy ilyen valótlan állitás az Ön részéről és végleg el fog köszönni.

  • C.Á!

    Lehet,hogy tévedtem??? ezer bocsánat,csak kimondtam ,amit a megérzéseim alapján gondoltam….hogy nem ingyen,önzetlenül írnak.!Ez legyen a legnagyobb bűnöm!…….

  • Lalika, egészséges világképedhez gratulálok, vagyunk itt egy páran, akik hasonlóan szemléljük, féltjük az értékeinket.
    Arra szeretnélek szépen megkérni, hogy a neked ellentmondókat ne haragból visszadobott jelzős szerkezetekkel, hanem logikus és tényeken alapuló válaszokkal tartsd féken, a hőbörgést hagyjuk meg nekik.
    Tehát Alma sem „megtévesztett buta liba”, hanem a korából adódóan saját értékrendszerétől már szabadulni képtelen, sokszor meglepően csípős humorú, nyugalmazott fizikatanárnő.
    Remélem sokszor olvashatlak.

  • charlie
    2018 március 19
    2:51 du.

    Kicsit nehezen tudom a humanizmus és a demokratikus érzelmek túltengésének értékelni, amikor Te fenntartod magadnak a jogot annak eldöntésére, hogy ki a magyar. Márpedig ezt többször kifejtetted.
    Ezt a jogot, kicsit másként („hogy ki zsidó én döntöm el”), egy igen jellegzetes figurája vindikálta magának a XX. sz.-ban.
    Ha visszaemlékszel nem igazán kértem a tiltását senkinek.
    Bízom a laptulahdonosban. A Jobbikban viszont nem.

  • Lalika
    2018 március 19
    2:37 du.

    „amit kifejtettél az a Te dolgod, nem hiszem hogy nekem van jogom annyira kritizálni azt”
    Miért ne lenne jogod nem egyetérteni? Bíztatlak a visszaolvasásra. A vélemények kapcsán igyekszem érvelni, és tiszteletbe tartani a másokét.
    A tényszerű csúsztatásokat valóban kritizálom olykor. Mérsékelt örömmel.
    Szerintem az egyet nem értés nem okvetlenül kritika. AZ egyetértés kötelezőségét még nem hirdették ki.

  • Boda Marcsi!

    Köszi az aggodalmadat, de azt hiszem itt Te vagy bajban nem én. Én hiszek abban, hogy a tűz edzi a jó acélt. De azért Te vigyázz magadra mielőtt mágjára vetnének.

    Lásd @Christopher Adam figyeleztetését.

  • Lalika írta nekem a fair-play vita nevében és (ahogy ígérte is a mi Marcsinknak), egyáltalán nem ment le egy színvonal alá 😀

    „sehogy nem gondolkodó buta liba vagy aki nem látja a fától az erdőt”
    ____________________

    Pedig én 12 éves koromtól 70 éves koromig TÁJFUTÓ voltam, és az erdőket jártam…
    De hát ugyebár, a színvonal… 😀

  • Lalika
    2018 március 19
    2:30 du.

    „Van egy mérce ami alá nem szeretnék lemenni a vívásban.”

    HEHEHEEeheeehehe heheheeh van egy ujabb uccai harcosunk heheheeeheheehehehehe

    Azthiszi vívhat itt.
    Vívóteremben hiszi magát.

  • Lalika írja:
    „Én hiszek abban, hogy a tűz edzi a jó acélt.”

    Kemény a csávó DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    JÓ ACÉLT

    hehehe

    EDDZI

    Mert ő hiszi eztet

  • Te Alma ,

    EZT kaptad az eddzett acéltól ? :

    “sehogy nem gondolkodó buta liba vagy aki nem látja a fától az erdőt”

    PFFFFF…fffff…..fffff

    Eddzett acél keménykedik

  • Andrew_s
    2018 március 19
    3:16 du.

    NHC* egy echte genetikus is, nem tuttad?

    Ő megméri a fejkörfogatot meg a másikét os odale és ezekből ki ókumlálja tudománossan ki mogyori.

    Aki nem az mehet a levesbe.

    *NHC = Neonáci Hitlerista Charli

  • Orsós Elemér

    Lalika
    2018 március 19
    12:34 du.
    Nagyon tetszett a mondókád, de az az érzésem, itt sajnos Te is a Parács Péter PÁl féle „átpolitizálhatatlan, átliberalizálhatatlan”, egészséges önvédelmi ösztönökkel bőven megáldott igaz hazafiak sorsára fogsz jutni!

  • Lalika!

    Az a Te dolgod ha visszavonulsz,vagy megalkuszol,és köszi a figyelmeztetést,de ugye se C.Á.tól sem a társaitól nem kell félnem,mivel szabad véleménynyilvánítás van és főleg törvény!
    Nem vagyok olyan fontos személy,hogy bármilyen támadás ….érjen,de ha kell megteszem a szükséges lépéseket és lesz akikre számíthatok!.nem tőlem kéne tartaniuk,hanem a többségtől…
    Alma örülök,hogy jól futsz,maradj is edzésben,hátha szükséged lesz rá egy olyan helyen…,ahol esetleg nem kívánatos személy vagy és a többség nem díjaz!
    Különben nem járok semmilyen tömegrendezvényre,régebben fiatalon sem voltam még szabadtéri koncerteken sem,mert nem bírom a tömeget!
    Kényelmes otthonomból kísérem figyelemmel az eseményeket!
    Na jó éjszakát mindenkinek!

  • Besancon
    2018 március 19
    1:52 du.

    Itten az a probléma, hogy már egy időjárást sem tudnak úgy előadni hogy ne hazudoznának benne.

    Ezen a télen rendre riogatták a népet mindenféle idöjárási rettenetekkel, de a negyede sem következett be.
    Holott a mai módszerekkel egy hónapra előre meg lehet állapítani az időjárást.
    Most is, leesett pár centi hó ami másnapra elolvadt,mire mingyá elkezdtek sipákolni hogy itt a jeges világvége.
    Aztán amit hallom semmi nem volt az utakon.
    De önreklámnak jó volt Miurunk részéről, amint sebbel lobbal kimentek elhárítani a nemlétező természeti katasztrófát heheheeehehe

  • Agi Vezer
    2018 március 18
    2:35 du.

    Hogyhogy melyikről?
    Hát természetesen a dagesztániról.

  • Lalika
    2018 március 19
    12:34 du.

    LEA*:
    Mennyé oszt sírdogáljad el Merkelnek a bánatodat.
    Biztos meg fog érteni téged.
    Ő oly jóságos…

    *LEA = Lalika Eddzett Acél

  • Orsós Elemér
    2018 március 19
    4:45 du.

    Nade Elcsi.
    Jól tudod, senki nem lehet próféta saját hazájában.

  • Geyza
    2018 március 19
    4:20 du.

    Lalika írja:
    “Én hiszek abban, hogy a tűz edzi a jó acélt.”

    Kemény a csávó DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    JÓ ACÉLT

    hehehe

    EDDZI

    Mert ő hiszi eztet
    _____________________

    Mer’ nem tanúta a fizikát… Mer’ akkó’ tunná, hogy az acél, ha meggondolatlanul újra tűzbe tesszük, meglágyul…

    Kisérlet: Végy egy varrótűt, gázlángon jól forrósítsd fel a hegyét… Aztán, ha kihűlt, könnyedén le is törheted, vagy elgörbítheted. Puszta kézzel.

  • Boda Marcsi 2018 március 19 4:59 du.

    Visszavonulni logikus döntés, amikor egy csata vesztésre áll, megalkudni viszont Önmagunk és társaink elárulása. Ez utóbbira van elég önként jelentkező gerinctelen csúszómászó féreg kis Hazánkban.,

  • Orsós Elemér 2018 március 19 4:45 du.

    Köszi az aggodalmas előre jelzést. Sajnos fogalmam sincs kit említettél sem arról, hogy mi lett a sorsa és miért, de megpróbálom állni a sarat. Persze csak ha nem fagy oda a lábam ebben a hidegben 

  • Geyza 2018 március 19 4:19 du.

    „van egy ujabb uccai harcosunk” Talán ismersz valahonnan? Igen gyerekkoromban sokszor meg kellett küzdenem a magukat erősebbnek képzelt izomagyú iskolatársaimmal.
    De ez már régen volt, most már nem ököllel, hanem a billentyűzet megfelelő sorrendben történő lenyomásával törlöm orrba azokat akik azt hiszik hogy Ők az übermensch-ek.
    Ezért ha nem akarsz lezúzott büszkeséggel elkotródni mint a seggberúgott kutya akkor maradj tőlem távol és piszkáld azokat akik eltűrik. Kapis Tovarish?

  • Almási Alma 2018 március 19 3:33 du

    Kedves Tanárnő (ha az igaz amit Charlie írt nekem). Tisztelettel jelentem, hogy a verekedés úgy kezdődött, hogy én visszaütöttem! Majd a jövőben meg tetszik gondolni hogyan illik egy ismeretlent az ajtóban fogadni.

    Jó tájékozódást kívánok a továbbiakban.

  • Andrew_s 2018 március 19 3:21 du.

    „Miért ne lenne jogod nem egyetérteni?” Nekem ez nem ugyanazt jelenti, mint kritizálni valaki véleményét. Mert ki vagyok én, hogy kétségbe vonjam a meggyőződésedet? Ha valamit én másként látok, és van egy halvány remény az intelligens párbeszédre akkor ott a helyem, de kritizálni nem szándékozom senkit. Ilyen egyszerű.

    „A tényszerű csúsztatásokat valóban kritizálom olykor” látod nekem erről is más a véleményem. Nincsenek csúsztatások csak HAZUGSÁGOK vannak és azokat nem kritizálni kell, hanem tényekkel alátámasztva keményen támadni. Nem kell egy kis konfrontációtól félni, ha az nem sértő szándékú!

    „Az egyetértés kötelezőségét még nem hirdették ki.” Látod ebben anélkül, hogy kötelező lenne egyetértek Veled.

  • charlie 2018 március 19 3:13 du.

    Köszi a tanácsot: “ne haragból visszadobott jelzős szerkezetekkel, hanem logikus és tényeken alapuló válaszokkal tartsd féken” mely szépen hangzik, de a gyakorlat azt mutatja, hogy ha nem vágod orrba azt aki megtámadott akkor hamarosan a torkodat harapják el.

    Lehet hogy igazad van abban, hogy „Alma sem megtévesztett buta liba” de az indítása arra utalt, hogy egy potenciálisan harapós véreb aki csak bepróbálkozott, hogy felmérjen. Most talán már tudja kibe nem lehet beleharapni anélkül, hogy a foga bele ne törjön.

    Az hogy valaki „meglepően csípős humorú” azt nem bánom, csak ne legyen pimasz még akkor sem ha „nyugalmazott fizikatanárnő”. Ezen kissé csodálkozom, mert a fizikával foglalkozók általában tény alapon dolgoznak. De lehet hogy nyugdíjba vonulás után már nem.

    Az pedig hogy „a korából adódóan saját értékrendszerétől már szabadulni képtelen” végképp nem érdekel, mert nem vagyok sem óvónéni sem lelkipásztor.

    „Remélem sokszor olvashatlak.” Közkívánatra … talán.

  • Hat jo les vigyazni egyesekenek. Bar tetszett amit irt.

  • Figyelő 2018 március 19 6:31 du.

    Nem értem mire kellene vigyáznom ha jó amit írtam!

  • Lalika
    2018 március 19
    6:02 du.

    Majd okvetlenül idézd, amikor _kritizáltam_ valaki véleményét.
    Persze, ha az egyet nem értés kritika, akkor igen.
    De a pedagógusképzés egyik alapvetése, hogy a hülyeséget csinálsz, illetve a hülye vagy nem ugyanaz a megállapítás.

    Egy véleményt bármikor érhet kritika. De sosem kritizáltam senki nemzetiségi megélését, ahogy nem hülyéztem le senkit azért, mert valami ideológiát magáénak vall. Ahogy nem kívántam senki számára előírni az egyetlen lehetséges jó lépést sem.

    Nos, ezeket majd vesd össze, slapaj, esetleg Booda beírásaival. De semmi baj. Ők a népnemzeti, nemzetiszínű selyemzsinórt képviselik. Attól öröm csak igazán megfulladni 🙂

  • Orsós Elemér

    Lalika
    2018 március 19
    6:05 du.
    Lalila, úgy érzem országos haverok leszünk, mit leszünk, már vagyunk! 😀
    (Mellesleg, hogy -esetleg- nehogy tudatlanul múlj ki innen, elárulom, hogy Parács Péter Pál egy hozzád hasonló kvalitásu antipolitikus, hazafi volt, aki sajnos elég hamar feladta az itteni vélemény nyilvánítást, mert sokan nem tudták elviselni politikától és anyagiaktól független haza-, nemzet- és magyarság szeretetét, ezért ezt időnként nem a legszalonképesebben hozták tudtára.)

  • Boda Marcsi
    hogy nem a kormany tehet rola???
    hanem?? csak nem a soros??
    hat ki a jo rosseb hozta meg az emberek eletet el lehetetlenito torvenyeket ha nem az orban kormany??? ki hozott hajlektalan ellenes rendeleteket megtiltva a kukazast es kitiltva oket mindenhonnet ahol nem fagytak volna halalra?? az orban kormany es a seggnyaloi hoztak ezeket!!
    es most azon obegatsz hogy folhivta rajuk a figyelmet mert szamit az o szavazatukra is?!!
    nagyon hulye vagy ha azt hiszed hogy a hajleknelkuliek mindent feledve ra szavazznak majd!!!! ok se tok hulyek hiszed vagy sem!!

  • Boda Marcsi
    2018 március 19
    2:59 du.

    Marcsi nem ez a legnagyobb Bűne. De ez nem bűn, hanem a szokásos ökörséget összehordása.

    Persze most, hogy meg lett pendítve a hazug vádaskodásai miatti búcsú, egyből tud elnézést kérni. Ön valamiért reszket, ha nem írhat ide?! Vagy mi ez szokatlan mea culpa?

  • Lalika
    2018 március 19
    6:47 du.

    LEA* Honnan veszed hogy jó amit írtál

    *LEA = Lalika Eddzett Acél

  • Lalika
    2018 március 19
    6:05 du.

    heheheheh hát ez nem normális :

    „Most talán már tudja kibe nem lehet beleharapni anélkül, hogy a foga bele ne törjön.”

    Ennek a seggfejnek télleg az agyára ment az Internet.

    LEA* Térj magadhoz.
    Menj le a térre, szeggyél fel valami lányt.
    Attól lenyugodsz.

    *LEA = Lalika Eddzett Acél

  • Lalika
    2018 március 19
    6:00 du.

    Hát..ahogy elnézlek szépfiú,eléggé lecsökkent a sok pofon miatt az agysejtjeid száma.

    Erre utal az is hogy önkritikád a béka segge alatt dekkol.

  • Lalika
    2018 március 19
    5:59 du.

    na na ne nyafogj itt nekünk:

    „Persze csak ha nem fagy oda a lábam ebben a hidegben”

    Te..te uccai harcos…
    Mamád meg szokta törülni az orrocskádat ?

  • Lalika
    2018 március 19
    5:59 du.

    Látom kellőképpen egoista vagy ahhoz hogy azt képzeld „falat ehetsz és utána téglát köpsz”.

    /idézet Chandlertől/

    Merthogy eképpen nyilatkozol magadról :
    „….. megalkudni viszont Önmagunk és társaink elárulása.”

    De igazad is van.Kit ajnározzon az ember ha nem ÖNMAGÁT.

    Óviban mi volt a jeled? a nagy „Ő” betű ?

  • Lalika
    2018 március 19
    6:00 du.

    Figyejjé szarházi TE nem tudod lezúzni az én büszkeségemet, mert nincs olyan nekem.

    Csak egy porember vagyok.

    Kettőnk között az a különbség hogy én elismerem.

    És most hajrá

    Lea pajtás.

  • Almási Alma
    2018 március 19
    5:57 du.

    Anmnyria kéccsgébe vok svee hgy má nme si tduom mit mit mit mit csniájlak,.

    Nédmána irniesenem tdok.

  • Lalika
    2018 március 19
    6:02 du.

    LEA* írja:

    „Ha valamit én másként látok, és van egy halvány remény az intelligens párbeszédre akkor ott a helyem….”

    F..sza kis körmondat, kár hogy intelligenciád a nulla fele tendál.

    Elmagyarázom neked mert tudatlannak látlak ezen a téren:

    Egy nagydumás magadfajta körmondatokkal ékeskedő is lehet annyira bunkó, hogy bemegy egy idegen helyre és akkorát fingik hogy a falon megáll az ingaóra.

    /Idézet Jaroslav Svejkjéből/

    És egy tanulatlan, két elemit végzett szántóvető közmunkás is lehet roppant intelligens, ha tudja hogyan kell viselkedni.

    Kapischka ? Te ENTELLEGENCS.

    *LEA = Lalika Entellektüális Acél

  • Lalika
    2018 március 19
    12:34 du.

    (nem kell rámenni, ez LEA* hosszú és baromi unalmas irománya)

    „Kampány-lyukból kampány-szél fúj”

    /By V.Orbán/

    *LEA = Lalika Eddzett Acél

  • Drizari
    2018 március 18
    4:15 du.

    De alkotnak, mert majd a nácik besegítenek.
    Hogy meglegyen a kétharmad.

    Cserébe majd kérnek ezt-azt, esetleg ezt is meg azt is…

  • Lalika
    2018 március 19
    6:47 du.

    Arra ertettem, hogy esetleg vaalakinek nem tetszik a beirasa, akkot torlik.

  • Geyza

    Figyelj ide te idióta takonypolc. Ha ki akarod húzni a gyufát jó helyen ugatsz.
    Neked nem büszkeséged nincs hanem eszed. Intelligenciádat a béka segge felülről bámulja távcsővel és még azzal is nehézségei vannak meglátni.
    Te nem porember vagy hanem szemét ami eléggé közel áll hozzá csak a por tisztább!
    Azon kívül, hogy provokálni akarsz amivel semmit nem érsz el, magadból csinálsz ezen a blogon még hülyébbet mint aminek születtél, pedig már az is világ rekord.
    Neked csak azért nem tudja anyád törölgetni az orrodat, mert téged a nap keltett ki a falról.

    Remélem mindent, amit szerettél volna hallani megválaszoltam és most elvánszoroghatsz a sarokba bambulni, mint a seggbe rúgott kutya. Esetleg még vinnyoghatsz is hozzá te kis szerencsétlen csökevény.

  • Lalika!

    Na eltaláltad Geyzának tényleg nincs büszkesége(ugyan mire lehetne?)se esze,se tájékozottsága,se önkritikája,önálló véleménye)azt írja amit mondanak neki…..

  • Ő maga mondta……

  • Kedves Marcsikám! Én csak óvatosan tárgyalgatnék ezzel a Lalikával. Amikor ide belépett a szép hosszú mondókájával, megkérdeztem, nem Mászáros Lölövel van-e dolgunk. És képzeld, ezt SÉRTÉSNEK vette… Hát én, ha buzgó fideszes lennék, felháborodnék ezen…

  • Geyza, te tudod, hogy miért választ valaki új nicket magának, ha utána ugyanazt tolja a hozzászólásaiban, mint előzőleg?

  • Figyelő
    2018 március 19
    11:03 du.

    Chris nem töröl olyan hozzászólást ami „nem tetszik”. Szerintem pl kedves Figyelő hozzászólását soha nem törölte abból az okból mert más véleményen van, ahogy ilyen okból senkiét sem. Csacsiságot ne beszéljünk már. Ez nem a Fidesz facebook oldala, ahol viszont tényleg azért törölnek, ha egyszerűen csak más véleményt fogalmaz meg az ember.

  • hehehehe LELA*
    ideges lett a kicsike

    Lalika
    2018 március 19
    11:46 du.

    Húú de kuvvára megaláztál
    DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    Mi van még?
    Ennyi tellett tőled kislány?

  • LEA*
    Megértelek.
    Nehezen viseled kritikáim súlyát.
    De..van egy kiváló ötletem : tegyél ellene.

    Hogy mit, azt rádbízom kislány.

    *LEA = Lalika Eddzett Acél

  • Alma:
    El nem tom képzelni miért járkálnak ezek az idióták mindenféle hülye névvel ide.

    Talán mert gyermekkorukban súlyos trauma érte pl ezt a Lalikát is?

    Lehet hogy olyat tett otthon amiért a mamája súlyosan lealázta és emiatt tudatalatti ösztönös bujkálási kényszere van ?

    LEA* : Mi rosszfát tettél otthon? Ellpoptad a mama bugyiját és úttörő örsi zászlót csináltál belőle?
    …Mókus Örs DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    *LEA = Lalika Eddzett Acél

  • Almási Alma
    2018 március 20
    6:19 de.

    Geyza, te tudod, hogy miért választ valaki új nicket magának, ha utána ugyanazt tolja a hozzászólásaiban, mint előzőleg?

    Hogy ez most miért jutott eszedbe, azt nem is tudom!
    De van egy ötletem: ha Szikszait megkérdezed ő biztos tudni fogja! -:)))

  • @ Geyza

    Eredetileg arra gondoltam, hogy naponta egy válaszra méltatlak, de amit ma ide hánytál azzal elérted azt az általam említett alsó szintet, amivel elvesztetted a jogodat arra, hogy kommunikálhass velem. Ezután írhatsz amit akarsz, meg sem látom, és a felőlem a jelentéktelenség porába halhatsz meg. Számomra már büdösödő intellektuális, morális és erkölcsi hulla vagy.

    Olvasván megannyi téma nélküli mások iránt elkövetett aljas kötözködéseidet arra következtetésre jutottam, hogy te egy szerencsétlen véreb (attack dog) vagy ezen a blogon, akinek nem politikai nézetei vannak, hanem ellenségesség szítási szindrómában szenved. Ellened egyetlen eszköz van, a teljes ignorálás. Hát ezért mostantól ugathatsz amit akarsz, csak a Holdra nyüszítesz, hozzám a továbbiakban nem jut el a süket dumád.

  • @ Almási Alma 2018 március 20 6:17 de.

    Volna egy tiszteletteljes javaslatom: hanyagoljuk egymást, mert ennek az unintelligens provokációnak semmi értelme nincs. Te engem az első beírásomra mocskolódással letámadtál, aminek semmi köze nem volt az én hozzászólásomhoz.

    Én az „amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten” elv szerint élek, és nem hagyok semmiféle karakter támadást megtorlatlanul. Tudom, hogy a bal liberálisok kedvelt fegyvere ez, mert érveik nincsenek, hiszen az eszme, amit követnek az önmagában rettenetes és minden emberi értéket nélkülöz. De azt is tudom, hogy az egyetlen védelem ez ellen a kétszeresen erős, és ha kell az eredeti támadásnál sokkal aljas visszatámadás, amire képes és hajlandó vagyok bármikor azért, hogy elvegyem a támadó kedvét az újabb mocskolódástól. Számomra a társadalmi együttélés alap normája a nyílt és személytelen vélemény csere amire ezennel tisztelettel felkérlek, hogy próbáld magadévá tenni.

    Kizárólag azért amit @ Charlie 2018 március 19-én 3:13 du.-kor írt Rólad szeretnélek megkímélni bármiféle OT inzultustól, ezért a korábbi, velem kapcsolatos bejegyzéseidet megbocsájtom és figyelmen kívül hagyom.

    Ez nem jelenti azt, hogy a véleményed nem érdekel és hogy nem vagyok hajlandó Veled kommunikálni, csak arra kérlek, hogy ragaszkodj a témához és tartózkodj a visszatámadásra okot adó személyeskedéstől. Ennek szellemében várom intellektuálisan értékelhető kommentjeidet amikben tartózkodsz a személyes sértésektől, mert több figyelmztetés nincs!

  • Lalika
    2018 március 20
    10:38 de.
    „több figyelmztetés nincs!”
    _______________________

    Híazannnnya! Eztet aztán megaszontad, úgy megijedtem, fillér sem maradt a zsebemben. Na nem baj, majd kapom az Erzsébetet… 😀

  • kedves Besancon!

    Ez lesz ám az igazi, nagyszerű fórum, Szikszai, Lalika egymás szájába adják a szót…

  • Lalika
    2018 március 20
    10:17 de.

    Ezt benézted kislány.
    Szteed én akarok veled „kommunikálni”?
    Én csak arra szorítkozok hogy kissé beleverdessem azt az óriási arcodat a saját mocskodba

    te ” Eddzett Acél HAHAHA..ACÉL DDDDD E D D Z E T T (ráadásul)

  • Te Alma
    figyeled?
    Az „uccai harcos” megfutott.
    Akárcsak példaképe, az Istenkegyelméből való az Operaházból.

    Lalika
    2018 március 20
    10:38 de.

  • Almási Alma
    2018 március 20
    11:17 de.

    Mosta’ félsz mi?
    Én pl. ANNYIRA beszartam LEA* tól, hogy meg is ittam bánatomban félüveg Redlabelt.
    Hogy mennyugoggyak.

    *LEA = Lalika Eddzett Acél, úgyismint tökös kisleány

  • Gyerekek ki tuggya mi az a OT inzultus?

    LEA* írja fenntebb Almának:

    „….szeretnélek megkímélni bármiféle OT inzultustól,”

    Naon…naon félelmetesen hangzik!

    kb. pont olyan félelmetes mint amikor a Szőkenő aszongya:
    ” Megvédjük a nyugdíjakat”

    Vagyamikor Istenkegyelmébőlvaló aszongya:
    „Megvédjük Magyarországot”

    *LEA = Lalika Eddzett Acél (tökű kisleány)

  • LEA* írja fenntebb:

    „Én az “amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten” elv szerint élek, és nem hagyok semmiféle karakter támadást megtorlatlanul”

    Hjaaa ha valaki egy betűharcos, az más.
    Uccai harcos az informatikai országúton hehehe

  • Aztaaaaa….. LEA* DDDDDDDDDDDDDD

    „De azt is tudom, hogy az egyetlen védelem ez ellen a kétszeresen erős, és ha kell az eredeti támadásnál sokkal aljas visszatámadás, amire képes és hajlandó vagyok bármikor azért, hogy elvegyem a támadó kedvét az újabb mocskolódástól”

    TE amugy normálisnak érzed magad ?

  • Almási Alma
    2018 március 20
    11:19 de.

    Hát igen.
    Tudtuk előre hogy a választások közeledtével durvulni fog a helyzet.

    Ezek a szarháziak minden kis résbe befurakodnak hogy terjeszthessék a szellemi posványukat.

    Mit nekik egy NET-es oldal, mikor pofátlanul arra (is) vetemedtek hogy beleugatnak a családok magánéletébe.

    Már óvodás kortól kezdve próbálják a gyermekeket a NER szellemében agymosni.

    Mégis. Mit vártál ezek után?

  • Egy demokraciaban, mindenkinek JOGA van egyeni velemenye kinyilvantiasara! Ha ezt bojkotaljak, vagy torlik, akkor nincs demokeracia.

  • Hja, Geyza, ha valaki ennyire megsértődik, ha Mészáros Lölönek nézik… Na, az már nem semmi… 😀

  • Alma:
    Hát most nézzed meg ezt a LEA* .-t :
    “….szeretnélek megkímélni bármiféle OT inzultustól,”

    Aztán:
    “Én az “amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten” elv szerint élek, és nem hagyok semmiféle karakter támadást megtorlatlanul”

    És:
    “De azt is tudom, hogy az egyetlen védelem ez ellen a kétszeresen erős, és ha kell az eredeti támadásnál sokkal aljas visszatámadás, amire képes és hajlandó vagyok bármikor azért, hogy elvegyem a támadó kedvét az újabb mocskolódástól”

    Tisztára mint egy hisztis kisleány.
    Sikoltozik mikor meg dádázzák mert rossz hejen,nem jó emberekkel kezd.

  • Geyza – Látod kedves Geyza, amit ezidáig sem Ernesto Vladimir sem Robert Morrison nem tudott veled megértetni, azt majd most a Lalika jól az eszedbe vési, vagy a szádba rágja!
    Ha eddig nem tudtad volna hová tenni a saját szellemi és intelligenciabéli szintedet, akkor maj’ most jól megtudod! Természetesen kizárólag színvonal feletti interpretációban! -:)))

  • Besancon:
    Há mitnemongyak.
    ANNYIRA el vok keseredve miatta…
    El is fogok bujdokolni Belsőázsiába labancnak…

  • Szél Bernadette aztatotat bííírta nyilatkozni az ő szájával, az ő derága hangján, hogy :
    „Ha esetleg győznének, Pintár Sándor megmaradhatna a posztján. HA…ha megígéri hogy eztán elvégzi rendesen a munkáját.”

  • Úgy látom az Oldal Idióta Pacákjának 12 szólása hiányzik itten,hogy meg legyen az ötven.hajrá,hajrá!
    Akkor már mindegy ha annyit szólsz hozzá ahány éve a földön töltöd az idődet, már nem sokk híjjja lehet —- érd útól magad üdvözletével.

  • tóth péter
    2018 március 22
    12:55 du.

    Majd TE kipótolod.
    Hülyeséggel.

  • Ugyesen kiuldoztetek Laikat innen. Meg nem is volt alkalmam megismerni. Pedig , szerettem volna. Vegsofokon, mit is akar? MIlyen oldalon all? Semmmit nem tudtam meg rola. Nem kellett volna elduldozni.

  • Figyelő 2018 március 26 1:04 du.

    Nem üldözött engem senki el, csak a konzultáció időközben més oldalakra terekődött át, úgymint:
    – Polt Péter nem maradhat hivatalban!
    – Olvasói levél — Egy kép története…
    tehát ha kiváncsi vagy a folytatásra kövesd a nyomokat.

    Mire minden beírásomat végigolvasol valamennyi kérdésedre megtalálod a választ.

  • Figyelő:

    Lalika egy FIDESZ párt-komisszár akit azért küldtek ide hogy felügyeljen bennünket.

    Csak sajnos kissé indulatos a fiúka.(ha egyáltalán fiú)

    Nem képes uralkodni magán, azt képzeli ő egy darab eddzett acél
    (Onnan tudjuk hogy ő maga írta)
    aki kivont karddal védelmezi magát a KARAKTEREKKEL történt támadásokkal szemben heheheeehehehe
    Valahogy így :
    https://kephost.com/image/Jans
    Ő a Narancshuszár.