Mi a véleménye Lévai Anikónak a Stop Sorosról?

2018 május 29 8:44 de.106 hozzászólás

“Ha valaki anyagi eszközöket szolgáltat a jogellenes bevándorlás elősegítéséhez vagy azt rendszeresen folytatja, illetve vagyoni haszonszerzés miatt vagy többeknek nyújt segítséget, továbbá ha a határtól számított 8 kilométeres távolságon belül teszi, akkor egy év szabadságvesztéssel büntetendő.” Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője mondta mindezt egy hétfői sajtótájékoztatón.

Nekem meg eszembe jutott az a 2015. júliusában készült a fotó, amelyen Lévai Anikó, Orbán Viktor miniszterelnök felesége látható.

Megtört tekintetű, szomorú szemű nő áll a nagyfai menekülttáborban egy emeletes ágy előtt. Mögötte alvó, kimerült emberek – ki tudja, hány kilométer gyaloglás van a lábukban, milyen, megaláztatásokkal, szenvedésekkel és kilátástalansággal teli életet hagytak maguk mögött.

Lévai Anikó, Orbán Viktor miniszterelnök felesége az Ökumenikus Segélyszervezet képviseletében érkezett a nagyfai menekülttáborba. Élelmet, ruhát, vitt a rászorultaknak. Nem a sajátjából adta, hanem a mások által küldött és összegyűjtött holmikat osztja szét, de a gesztus így is tiszteletre méltó. Mehetett volna moziba, strandra, beszélgethetett volna a saját lábán álló lányával.

Férje nincs a képen, ha akarná, sem engedhetné meg magának, hogy ott legyen. De nem is akarja, mert ő mást akar. Megvédeni Magyarországot és Európát az idegenek kultúrájától, szokásaitól, hazaküldeni a menekülteket.

A képen Anikó asszony azokat a menekülteket segíti, akikről ura és parancsolója, (így mondják ezt a rendes magyar emberek), egészen másként vélekedik. „Ne jöjjenek ide, akik már itt vannak, menjenek haza”. Ezt 2015. májusában mondta Lévai Anikó férje, július első péntek reggelén pedig már ismerősként, tegeződve üzent a közrádióban a menekülteknek: „Nincs esély, vissza fogunk küldeni, ez a kontinens nem lesz a te hazád, van neked saját hazád, ez a mi hazánk.”

Tűz és víz ez a két ember, gondolhatnánk. Az egyik segíti azokat, akiket a másik látni sem bír. Milyen lehet náluk egy családi ebéd? Már a desszertnél tartanak, amikor megszólal a családfő:

– Készülsz valahová drágám?

– Igen, Nagyfára megyek, a menekülteknek osztunk ruhát, élelmet. Te nem jössz?

– Nem, én ma ellenük uszítok. Még az sem kizárt, hogy elhúzódik az uszítás, és a holnapi napom is rámegy erre.

Áll a megtört tekintetű, szomorú szemű nő az alvó emberek ágya mellett, és esélyünk sincs, hogy megtudjuk, hogy mire gondol. Honnan is tudhatnánk, amikor mi magunk sem tudjuk, hogy mit gondoljunk róla.

Föld S. Péter

106 hozzászólás

  • Hozzajarul magyarorszag segiteni a menekulteket eltartani a nemzetkozi taborokban ?

    Mi magyarorszag politikai velemnye a Szyriabol, a verontasioktol menelulok ugyeben ?

    Tamogatta magyarorszag a Szyriai nep mozgalmat az Assad diktaturatol valo szabadulasok erdekeben ?

    Hol alt magyarorszag, es miert volt nema a het eves Szyriai verontasok idejen ?

    Arra lennek en kivancsi. Nem erdekel a Levai Anikorol szollo propagandak ! Elegem volt meg a leanykori multjarol is !

  • Julianus barat

    Tisztelt Foldi S.Peter eddig egyetlen ujsagcikke sem nyerte el a tetszesenet . Ez sem lett kivetel.
    Ha nezem a szerencsetlen, eletukert menekulo szireket, nekem is meghasad a szivem ertuk. Persze mas nemzetiseguekert is. Nyilvan egy nonek a sajat gyermekei jutnak eszebe, mi lenne veluk, ha a mamajuk igy latna oket menekult taborokban, ehesen faradtan kimerulten es meg jo, ha eletben vannak. Nincs ebben semmi megvetendo. A ferje racionalisan gondolkodo politikus. O latja a jovot, hogy eltunik Magyarorszag a fold szinerol. Latja es tudja, ott van az ENSZ akik azert alakultak meg a masodik vilaghaboru vegen, hogy beleavatkozzanak az allam politikajaba, ha ilyen helyzet alakul ki. Miert nekunk magyaroknak kelljen a hatat tartani mar megint? Tudom csak at akartak haladni rajtunk es nem akartak ott elni, de eleve nem volt erre sem penze a magyar koltsegvetesnek. Meg aztan nezzuk meg Kanadat, milyen kedvesen viszonyultak a menekuktekhez es hany merenyletet kovettek el eddig a terroristak? Nem tudom ki otlete volt a keritesepites Magyarorszagon, Toroczkai Laszloe azt hiszem, de most itt Amerikaban eleg hosszu Musort adtak le a teveben, hogy Donald Trump az otletet a Magyaroktol vette at a keritesepites ugyeben.

  • Ez egy szubjektív és érzelmekre hatni akaró félrevezető írás. Talán nem ártana ellátogatni az „eredőhöz”, ahol valamelyest pontosabb képet kaphatunk a témában.

    Az alábbi videó megnézéséhez két dologra hívnám föl a figyelmet. Az egyik: a tolmács a helyi „nyomozókkal” megfélemlített besúgó. A másik: nem szoktam videót addig megjeleníteni, amíg innen jobboldalról el nem tűnik az oldalsáv. Most kivételt tettem, nyugodtan rálehet kattintani, teljes terjedelmében látható lesz a videó:
    .
    https://index.hu/video/2018/05/29/libia_riport_rabszolgasag_miliciak_menekultek_video_elso_resz/

  • JULIANUS;

    A US-Mexicoi hataron volt mar nem kevesebb mint 700 merfold (1100-1200 Km. hatarfal epitve sokkal Trump otlete elott.
    S nem csak egyszeru chain-linc kerites,ami udvarofban lehet, hanem egy 30 lab-magas acel kerites, megfigyelo tornyokkal.
    Trump azt remeli az egeszhataron befejezni.

  • JULIANUS;

    Az ENSz az igazi so-hivatal.
    Az Azsiai es Afrikai nemzetek teljes hatarozatai alapjan dont mindenen.
    Egy szot nem mernenek emelni Orosz meg Kina es elvtarsaik ellen, s mindkettonek Veto jova van az ENSz-ben barmit megajadalyozni.

  • Gyula komám –
    Ha Julianus barát néven avatarkodsz, plagizálva egy szerzetes nevét, aki ellentétben az egyházával, komolyan vette Jézus Krisztus szavait, nézzük mit mond érről a biblia, vagy másképpen a keresztény hit, ami Jézus Krisztus követését jelenti.
    Még azt is elhiszem, hogy tetszik neked a latinosság, meg sújtásos bocskaiban is szívesen illegeted magad, de ez az ami már minősít.

    CSAKHOGY VÉLETLENÜL SE ESSÜNK TÉVEDÉSBE A KORMÁNYZAT EGY PARTSZÖVETSÉG KEZÉBEN VAN: – KDNP-FIDESZ. – AMELYEK ALAPJÁN A „KORMÁNYFŐ ÚGY DEFINIÁLTA A KORMÁNYÁT, HOGY AZ A KERESZTÉNY-DEMOKRÁCIA ÉRTEKÉI ALAPJÁN SZERVEZI ÉS IRÁNYÍTJA AZ ELKÖVETKEZŐ IDŐKBEN MAGYAR HAZÁNKAT.

    SAJÁT >HITVALLÁSUK< ÁLCÁJÁN MIT IS GYAKOROLNAK? (KERESZTÉNYSÉG ŐRZŐI)

    Hát akkor lássuk:

    Az irgalmas samaritánus (Lukacs, 10 fejezet)
    25 Ekkor előállt egy törvénytudó, hogy megkísértse őt, és ezt kérdezte: „Mester, mit tegyek, hogy elnyerjem az örök életet?”
    26 Ő pedig ezt mondta neki: „Mi van megírva a törvényben? Hogyan olvasod?”
    27 Ő pedig így válaszolt: „Szeresd az Urat, a te Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes erődből és teljes elmédből, és felebarátodat, mint magadat.” 5Móz 6:5 3Móz 19:18
    28 Jézus ezt mondta neki: „Helyesen feleltél: tedd ezt, és élni fogsz.” 3Móz 18:5
    29 Ő viszont igazolni akarta magát, és megkérdezte Jézustól: „De ki a felebarátom?”
    30 Válaszul Jézus ezt mondta neki: „Egy ember ment le Jeruzsálemből Jerikóba, és rablók kezébe esett, akik kifosztották, meg is verték, azután félholtan otthagyva elmentek.
    31 Történetesen egy pap ment azon az úton, de amikor meglátta, elkerülte.
    32 Hasonlóképpen egy lévita is odaért arra a helyre, és amikor meglátta, ő is elkerülte.
    33 Egy úton lévő samaritánus pedig, amikor odaért hozzá és meglátta, megszánta;
    34 odament, olajat és bort öntött sebeire, és bekötötte azokat. Aztán feltette őt a saját állatára, elvitte egy fogadóba, és ápolta.
    35 Másnap elővett két dénárt, odaadta a fogadósnak, és azt mondta neki: Viselj rá gondot, és ha valamit még ráköltesz, amikor visszatérek, megadom neked. Lk 7:41
    36 Mit gondolsz, e három közül ki volt a felebarátja a rablók kezébe esett embernek?”
    37 Ő így felelt: „Az, aki irgalmas volt hozzá.” Jézus erre ezt mondta neki: „Menj el, te is hasonlóképpen cselekedj.”

    A PAPOK-LEVITÁK OTT VANNAK A KORMÁNYZATBAN, A HATALOMBAN. – A MÉLYMAGYAROK.
    MI AZ EGYSZERŰ NÉP NEM VAGYUNK MÁSOK, MINT SZAMARITÁNUSOK.

    KÉTEZER ÉV ÓTA NINCS EBBEN SEMMI ÚJ – KAPIZSGÁLJUK?
    MI, AKIK NEM ÉREZZÜK HOGY ARRA LENNE SZÜKSÉGÜNK, HOGY SUJTÁSOS BOCSKAI-MENTÉBEN JÁRVA FEJEZZÜK KI MAGYARSÁGUNKAT, MI VAGYUNK A SZAMARITÁNUSOK.
    MI, AKIK ADUNK IS VALAMIT ENNEK A HAZANAK, (TUDAST, MUNKAT) NEMCSAK ELVESZUNK TOLE.
    AZOK PEDIG CSAK ELVEZIK A MI TOLUNK BESZEDETT TIZEDEK HASZNÁT.

    A LUTHERÁNUS-REFORMÁTUS VALLÁSÚAK EGYKÉNT SZAVAZTAK HITLERRE , AMIKOR MÉG "SZABAD" VÁLASZTÁS VOLT 1933-ban.

  • Julianus barat

    Engem nem erdekel Gabriel a biblia, az Isten es en kozottem nincs kozep ember , en kozvetlenul beszelek az Istennel.

  • Engem inkább az érdekelne, mi a véleménye Lévai Anikónak Orbán Viktorról…

  • gabriel

    Negyven napos böjtjét követően Jézust is bibliai igékkel kísértete a Sátán. Te már a sokadik vagy, aki migráns ügyben ilyesmivel próbálkozol.

    —————————-

    „A LUTHERÁNUS-REFORMÁTUS VALLÁSÚAK EGYKÉNT SZAVAZTAK HITLERRE , AMIKOR MÉG „SZABAD” VÁLASZTÁS VOLT 1933-ban.”

    Igazán? És azt tudtad, hogy a nácikat leverő szövetséges angol-amerikai hadsereg kb. fele protestáns(lutheránus-református), másik fele katolikus volt?

  • Nem árt tudni, és nagyon aljas dolog ezeket összekeverni, hogy vannak menekültek, oltalmazottak, bevándorlók, migránsok, határsértők, menedék kérők, betelepülők, üldözöttek, stb. akik mind jelentkezhetnek legálisan is…
    A baj az illegális próbálkozókkal és az embercsempészekkel van, akik minden államban szembe találják magukat a jogrenddel…
    Lévai Anikó, legalizált menakült tábort látogatott meg , Nagyfán, amit 2016-ban bezártak.

  • Julianus barat

    Hat ja , Gabriel akkor Te pedig egy arkangyal neveben avatarkodsz plagizalva a Gabriel nevet?
    En igenis nagyon sokat segitettem a magyarokon, nalam ingyen lakott egy millioms magyar nagyon sokaig. Persze mas magyaroknak is segitettem, nemcsak ennek a magyarnak. Na erre varrjal gombot Gabriel!

  • jani

    Nem volt szabad-valasztas nemtben 1933-ban.
    Sem szabad, de semilyen sem.
    Csak 1932-ben.
    A szavazok 32%-a a Nemet Nemzeti Szocialista Partra szavaztak.
    68% meg masokra, ill. az NSP ellen.

  • Muslim menekultek ma megoltek nehany rendort Belhiumban.

  • Julianus barat

    Ugy ertettem, hogy segitettem egy magyar szarmazasu tonkrement (dollarban milliomosnak) akinek mindene eluszott s nem volt hol elnie.

  • „En igenis nagyon sokat segitettem a magyarokon, nalam ingyen lakott egy millioms magyar nagyon sokaig.”

    Hmm… Soros? 😀 😀 😀

  • Bendeguz79
    2018 május 29
    7:39 du.

    „Muslim menekultek ma megoltek nehany rendort Belhiumban.”

    Különösek tudnak lenni ezek a „muslim-menekültek”
    merthogy ezeknek a „muslim-menekülteknek”
    az volt a neve neki (a muslimmenekülteknek)
    hogy Herrmann .
    Erre írná Rejtő Jenő hogy odaszállt egy kőszáli Hermann.

    Idéznék a Népszava kapcsolódó cikkéből:

    Helyi sajtóbeszámolók szerint az elkövető egy 33 éves Benjamin Hermann nevű férfi volt, aki más bűncselekmények miatt már korábban a rendőrség látóterébe került, és akit állítólag előző nap engedtek ki a börtönből – értesült az MTI.

    A gyanúsítottat, akinél eredetileg kés volt, délelőtt járőrök állították meg az utcán Liege központjában, mire rátámadt az őt igazoltató rendőrökre, s elvette egyikük pisztolyát, majd agyonlőtte őket, valamint egy civilt, és elmenekült.

    További két sérültről számol be az Independent. A két sérült is rendőr lehet. A támadót végül a különleges egységek kivezényelt tagjai lőtték le…

  • Orsós Elemér

    Almási Alma
    2018 május 29
    4:40 du.

    „Engem inkább az érdekelne, mi a véleménye Lévai Anikónak Orbán Viktorról…”

    Engem még az sem érdekelne, hogy mi a véleménye a férjednek rólad! Mert ez mocskosul magánügy! Szegény férjed sem tehetne róla, ha Te esetleg egy magánügyekbe vájkáló pletykafészek lennél!

  • Julianus barat

    Edes Alma, Soros tele lett penzzel ahogy elkezdte az az O nagyszeru eletet. Fantasztikusan jol ertett a penz forgatasahoz, pedig O is lentrol kezdte, nincstelenkent. Bamulatos esze volt , irigylem erte. Nem hiszem, hogy valaha is szuksege lett volna mas ember segitsegere, kveve amikor Magyarorszagon elt es a nagynenie bujtatta el ot, hogy a nemetek ne tudjak elhurcolni .
    Nem , aki nalam lakott szinten egy nagyon ertelmes magyar volt, rendkivuli koponya, de aztan a sok drog meg az ital es a nok miatt kicsuszott a laba alol a talaj. Van ilyen.

  • Orsós Elemér
    2018 május 30
    9:10 de.

    Pontosan hogy nem magánügy.
    Vannak emberek akinek semmilyen dolga nem magánügy.
    Ha nem tetszik nekik akkor lehet visszavonulni.

    Ma a mai Magyarországon egyetlen napon többet emlegetik Amijóurunkat mint Kádárt, (aki VALÓBAN volt valaki), 1 év alatt.
    Ilyen körülmények között ha elfingja magát hölgytársaságban, az sem magánügy,(Nem a Kádár.A másik.)

    Evvan.

  • Levai Aniko szerintem, halalos faradt volt es ez latszik meg az arcan es a szemen!!

  • Julianus barat

    Haha Geyza olyan jo humorod van, eskuszom mindig azt nezem, hogy van e a hozzaszolok kozott egy kancsal pipaszar labu dagadt paradicsom es elolvasom legalabb otszor a hozzaszolasaidat. Ez valoban igy van, ha Alma erdeklodne az Orban Viktor felesegetol, az csak azert lenne, mert egy felesege mond legigazabb velemenyt a ferjerol.

  • Hát pedig, kedves Orsós Elemér, az egyáltalán nem mindegy és nem is magánügy, hogy egy feleség hogyan viszonyul a politikus férjéhez. Ugyanis neki kellene lennie az elsőszámú tanácsadónak, mert a női szem másképp lát. De persze tudom, hogy Miviktorunktól legfeljebb egy-két pofon eshet le… 🙁

  • Julianus barat
    2018 május 30
    2:07 du.

    heheeh

    /Géjza elnézöen heherészik ekkora pofán-dícsérés láttán/
    DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  • Geyza
    2018 május 30
    4:59 du.
    olyan régen láttalak, hát gondoltam, hogy…és íme

    nekem az a véleményem, hogy mindenkit aki nem szír állampolgár azt a bánatos hekmekükütyübe el kellene zavarni szíriából és a nem állampolgárokat yemenből és palesztínából, szomáliából, lybiából, afganisztánból és akkor nem lenne krump lee csak lilike aki egy ócska adócsaló hazug szemét alak aki sokat és feleslegesen ordibál és betegesen twittelget és falaz

    és akkor meg lehetne kérdezni anikó nénit, hogy mi a bánat tetszett neki azon a surmón aki volt a későbbi férjeura olyan kis füstös koszos büdös naplopó?

    jaaa és akkor sokkal kevesebb migráncs lenne igaz, hogy a süsü hadiipar csődbe menne és akkor kiderülne, hogy a király mezítelen és a patyom is kinn van…ügyes volt az a bojár és a cár meg olyan amilyen egy krump lee akarna lenni csak nincs hozzá stílusa (sem)

    piszkálni kell a sok beteges hozzászólót mert akkor a hamu nem tud leülepedni

    mondd? iszol te rendesen?

  • gabriel
    2018 május 29
    1:33 du.
    Erdekes fejtegetes volt. Viszont Jezus peldai arrol is beszelnek, hogy onvedlem is letezik.
    Magyarorszag kis orszag es logikus lenne, ha a menekultek, nagobb , gazdagabb orszagokba mennenek.
    AZt sem tartom igazsagosan, hogy az EU donti el a bevandorlasokat.KIK hova menjenek.Tudomasom van arrol, hogy pl. Franciaorszagban mar ket nagy merenylet volt a menekultek jovoltabol, ahol sokan meghaltak. T.i. mar kezdetben befogadta oket, mert bunosnek erezte magat, ugymint Anglia is, hiszen valamikor a multban ezek az orszagokat uraltak .

  • Orsós Elemér
    2018 május 30
    9:10 de.

    Almási Alma
    2018 május 29
    4:40 du.

    “Engem inkább az érdekelne, mi a véleménye Lévai Anikónak Orbán Viktorról…”

    Engem még az sem érdekelne, hogy mi a véleménye a férjednek rólad! Mert ez mocskosul magánügy! Szegény férjed sem tehetne róla, ha Te esetleg egy magánügyekbe vájkáló pletykafészek lennél!”

    Kedves Elemér, most bizonyára büszkén kihúztad magad, hogy milyen frappánsan „visszavágtál” Almának, ám csak egy kicsit kellett volna megerőltetni magad, és máris rájöttél volna, hogy semmi olyat nem „kérdezett” ami valóban magánügy. Túl azon, hogy Alma ennél lényegesen jobb ízlésű (ezt azért már neked is észre kellett volna venni ennyi idő alatt mióta itt írsz és olvasol) tehát az általa felvetett szempont, hogy mit gondolhat Lévai Anikó Orbán Viktorról, jogos, és semmiféle oda nem illő vájkálást nem tartalmaz! Nem a férjéről és annak csak rátartozó legbensőbb kvalitásairól, hanem Orbán Viktorról, a miniszterelnökről és az általa képviseltekről – szerintem ez jól érzékelhető különbség! Az tényleg nem érdekel senkit – legalábbis fórum szinten – hogy mit gondol Átlagné Átlag úrról vagy fordítva, amennyiben egyikük sem alkotott, tett semmit ami a közéletet bármilyen formában befolyásolná! De – adva van itt egy fotó, és fölötte egy törvénytervezet szövege, melyet épp a szóban forgó O.V. mint miniszterelnök szorgalmaz már szinte mániákusan. Az előbbi 2015- nyarán készült, az utóbbi épp most van készülőben – a kettő szerinted semmilyen módon nem függ össze? Leszámítva, hogy maga a törvény tervezet így ebben a formában zavaros és értelmezhetetlen – konkrétumot, kapaszkodót nem tartalmaz, még jogászoknak sem, hát még a közembernek – és amennyiben a pontos megszövegezés után is ilyen „világos és egyértelmű” marad, akkor gyakorlatilag betarthatatlan, árulkodik ez másról is! Amennyiben a fotón látható Lévai az együttérzés és a szolidaritás kifejezése szándékával tette tiszteletét a menekültek ágya mellett, akkor ez az asszony a közeli jövő társadalmi-jogi helyzetében simán dutyiba vágható lesz! Miért? Mert a minie. aki egyébként a férje, így óhajtja – nem jogos tehát a kérdés, hogy mit gondolhat minderről ez a „megfáradt” láthatóan pókerarccal álldogáló feleség, aki még a tetejében az Ökumenikus Segélyszervezet egyik követe is? Tehát mint magán ember mit gondol-érez és mint jószolgálati feladatot ellátó munkatárs miként vélekedik? Hogyan tudja majd összeegyeztetni a törvényt a vállalt szociális tevékenységével?
    Tudom kedves Elemér, hogy a készülő tv.-t nem te írtad, szerkesztetted – bár amilyen színvonalú akár egy laikus is megfogalmazhatta volna, pl te magad – de ettől még mint érintett állampolgár elgondolkodhatnál egy-két dolgon, ahelyett hogy külvárosi humorral pikírtkedsz!

  • Orsós Elemér

    Besancon
    2018 május 31
    5:24 de.
    Nagyon köszönöm( tényleg!) a morális kioktatást, de továbbra is ragaszkodom ahhoz a magánvéleményemhez, hogy Lévai Anikó annak ellenére, hogy az általam sem imádott magyar miniszterelnök felesége -amiről nem igazán tehet- nem lett olyan automatikusan magamutogató celeb, mint mondjuk Vajna úr, Rogán úr és egyéb „becsületes” újgazdag senkiházi felesége, ezért elhiszem -férjétől független- ösztönös jóhiszeműségét és befolyásolatlan segíteni akarását, amit a szarházi újságíróknak nincs joguk direkt lejárató szándékkal kipellengérezni, mert nem valószínűsítem, hogy azt egy nagy nyilvánosságnak szánt feltűnési viszketegség motiválta! (Mellesleg lehet, hogy túl régimódi vagyok proli származásom ellenére, de kifejezetten herótom van a celebektől, a trendiségtől, a piszitől, az álliberalizmustól és a mások által kényszerített demokráciáktól!)
    A külvárosi humor cimkézést meg álszerényen elvállalom, mert Rejtő Jenőnek is, sőt Hofi Gézának is „csak” arra tellett! 😀

  • Arrol nem is beszelve, hogy 5 gyereket felnevelt Aniko.

  • Orsós! írja;

    „…amit szarházi újságírónak nincs joguk kipellengérezni…”

    Azon is túl, hogy nemcsak joga, de közelessége minden újságírónak, hogy ami szar, azt kipellengérezze, valahogy az élet mégis mindig . k i t e r m e l i . a maga megérdemelt pellengérét pláne, ha közszereplőről van szó. Mert egy „first lady” bizony közszereplő, csak rá kell nézni erre is. Na, hát nem úgy néz ki ?

    Amikor a Naptévé – még anno – ellátogatott hozzájuk is, a Duce nem engedte be magukhoz a stábot… Így osztán a zegész családot odaültette a bejárati lépcsőre, mint egy pellengérre. Az első sorban Anikó-asszony ült, mögötte pedig a Vezér próbálta eladni a családapa jópofizó figuráját, rátéve pracliját a szegény, ama mancsoktól már oly sok pofont* látott asszonyka vállára… Ekkor – és ezt a pillanatot sose felejtem – Anikó, arcán méla undorral elrántotta(!) a vállát, a jó atya és férjuram meg hirtelenjében azt sem tudta, hogy hová rejtse az így váratlan magukra maradt, de annyira lovagias szent jobbot és balt a kamerák elől…

    A másik auto-pellengér is önmagától alakult ki Göncz Árpád köztársasdági elnök – mindannyiunk Árpi bácsija – temetésén. Jómagam kissé megkésve érkeztem a hatalmas tömegbe ahol is, valahol, ott a gyászoló sokaság közepén egy kb. 10 m átmérőjű, mértanilag pontos , ü r e s . k ö r . hívta fel magára a figyelmet közepén az Orbanini-kettős árválkodó párosával. Vagyis a jelenlévő gyászolók közül mindenki – de tényleg mindenki – undorral, meszzire húzódott ettől a hamis pávapártól, amelynek nemcsak minden szava, de a tettei őszintesége is csak szemeszedett hazugság…

    .

    .

    * Különösen a „Nagy Bukás” – 2002.és azt követő „emútt nyócc év” – időszakában, amikor ez a jó atya néha megjárta még a dühöngőt is…

  • Gábriel 1:33 🙂

    Ez a beszéd barátom! Mózes, Jézus és Isten szavaival kell szembesíteni őket. Érdekes-mód, ettől k……ára bepipulnak. Félnek tőle… Csak nem tömjénfüstnek érzékelik a Biblia szavait ? De, nagyon úgytűnik. 😀

    .

  • Orsós Elemér

    Voronyrezs
    2018 június 1
    3:52 de.
    Neked is igazad lehet, mert kinek a papné, kinek meg a bora, nomeg „izlések és pofonok külömböznek!”

  • Orsós Elemér
    2018 május 31
    4:18 du.

    Kedves Elemér, azért ennyire nem volt bonyolult az irományom, de – valahogy mégsem sikerült levenned miről is írtam!
    Sajnálom!

  • Julianus barat

    Voronyrezs Te nagyon hulye vagy!!!

  • Na ez megint (nem az első!!!)értelmetlen,uszító,hiteltelen cikk
    Földestől……
    Lévai Anikó sok jótékonysági tevékenységet végez,így e menekült táborban is,de ugye ugyanazon a véleményen van,mint Orbán,persze
    ő tud különbséget tenni a szerencsétlen politikai,háborús országból érkező üldözött menekültek(pláne gyerekek) és a kétes papírok nélkül érkező,randalírozó gazdasági, esetleg
    bűnöző migránsok között?Na erre a normális,tájékozott emberek többsége képes!

  • Figyelő!

    teljesen igazad van,Anikó több gyereket felnevelt,több unokája is van és rendszeresen végez jótékonysági,alapítványi tevékenységet,ami nem minden „díszpinty”és kétes üzleteket,tevékenységet folytató
    politikus feleségről mondható el…..!

  • Ideges a Kisboda.Onnan látszik
    hogy sokat pampog azzal a buksza-szájával

  • Orsós Elemér

    Besancon
    2018 június 1
    8:04 de.
    Tudod mit: hogy emberek megítéléséről homlok egyenest más a szubjektiv véleményünk, azért én nem vagyok hajlandó senkivel összeveszni! Sajnálom! 😀

  • Szerencsétlen Geyza ,én nem vagyok ideges,miért is lennék?csupán véleményt írok és nem neked(a fórum ügyeletes és főleg”tehetséges értelmiségijének”….)hanem a normális,tárgyilagos hozzászólóknak!
    Ha nem neked írok nem kell válaszolni!Ilyen egyszerű!
    Mindezt a reklám alatt,mert egy Oscar díjas filmet nézek!

  • Egyébként Voronyezs szintén szánalmas,csak annyiban különbözik Geyzától,hogy nem csak… rosszindulatú,fanatikus gyűlölködő,amihez van esze(de jelleme ugye nincs)míg Geyzának nemcsak jelleme,de esze sincs!
    Remélem felfogták?…de nem biztos…,meg ugye nem is számít!

  • Dehogynem Kisboda.
    Majd megpattansz az idegességtől.
    Miért nem mész valami „baráti” oldalra észt osztani?
    Itt csak hülyének néz mindenki téged.Leszámítva a helyi nácikat

    Fel nem foghatom hogy egy
    magát tanult embernek tartó valaki
    napról napra, évről évre helybe jön a pofonokért.
    Jó ez neked tanult barátnőm, Boda Mária úgyismint OIM* ?

  • Boda Marcsi
    2018 június 1
    4:23 du.

    „…Mindezt a reklám alatt,mert egy Oscar díjas filmet nézek!”

    Azthiszi ez az OIM* hogy mert csak Oszkárdíjas filmet néz, rá is ragad valamicske tehetség, pompa és csillogás.

    Aztán meg úgy adja elő mintha minekünk, csóringereknek,
    nem jut az Oszkárdijas filmek megnézési lehetőségeiből.
    Csak neki, mert ő kiválasztott. DDDDDDDDDDD idiótája..

  • Boda Marcsi
    2018 június 1
    4:23 du.

    az mijazhogy: Oscar díjas? a reklám sokkal jobb de én azt sem nézem… némely reklám adna minőséget annak a szar oscar nak…ennyi kalap szart amit odatolnak és a bodamarcsik meg bámúlják??? az oscar az egy reklám hadjárat… mint az összes többi szakácsverseny, masterchef, kinek van nagyobb és meddig lóg? hogyan göndörödik mikor megjön neki? és hogyan izzad ha már nem? szóval világ tele van ilyesmivel meg vegyél mekit mert attól egyenesedik vagy görbül kinek mijön be…és halálos… is

  • páter Julianus 11:41 !

    Vitában a személyeskedés, az érvek legsilányabb fajtája. Csak infantilis személyiségek, vagy azok a felnőttek használják ezt a primitív „módszert”, akiknél már kifogyott a megfogható szellemi muníció, tudva tudván, hogy a maradékkal már csak a velük azonos, színvonal alatti demagógokra képesek valamelyest hatni.

    😀

  • Gábriel írja, hogy a lutheránusok egyként szavaztak Hitlerre 1933-ban…

    Nemcsak, hogy szavaztak, de lelkészeik még . f e l . i s . e s k ü d t e k . r á. 🙁

    Ha kívánja valki, később részletezem is…

    .

  • Kisboda: „csupán véleményt írok”

    A TE véleményed,
    amit naponta 3 x ide böccentesz,
    kevesebbet ér egy földigiliszta véleményénél.

    A különbség TE és egy földigiliszta között
    csupáncsak annyi a giliszta javára,hogy legalább
    ő (a giliszta) félrevonul amikor kiüríti magából a véleményét.

  • Boda Marcsi
    2018 június 1
    4:55 du.

    „Egyébként Voronyezs szintén szánalmas”

    Mulattató mikor egy földigiliszta szeerű kis csúszómászó,
    aki -mint az tudható- a darwini rendszer legalján áll a többsejtűek között, szánakozik valakin.

  • Julianus barat

    Hahaha Geyza:-)))))) Ennek a voronyezsnek tenyleg nem sok esze van. Ez lehet, hogy egy kakas mert az allatvilagban annak van a legkevesebb esze, de a csuszomaszo is illk ra:-)))))

  • Julianus barat

    Voronyrezs miert nem olvastad el Janika hozzaszolasat amiben reszletesen leirja , hogy mi a velemenye a vallasi megkulonboztetesrol.

    gabriel

    Negyven napos böjtjét követően Jézust is bibliai igékkel kísértete a Sátán. Te már a sokadik vagy, aki migráns ügyben ilyesmivel próbálkozol.

    —————————-

    “A LUTHERÁNUS-REFORMÁTUS VALLÁSÚAK EGYKÉNT SZAVAZTAK HITLERRE , AMIKOR MÉG “SZABAD” VÁLASZTÁS VOLT 1933-ban.”

    Igazán? És azt tudtad, hogy a nácikat leverő szövetséges angol-amerikai hadsereg kb. fele protestáns(lutheránus-református), másik fele katolikus volt?

    Te nagyok okos irgalmas samaritanus voronyrezs. En nem felek semmitol senkitol csakis a sajat erkolcsi mercemtol.

  • Részvétem az idiótáknak,akik meg ezen felül is gyűlölködnek,azoknak megvetésem!
    Én tájékozódom,Újságot olvasok,TV-ét nézek,-háztartást vezetek,programokat csinálok,míg itt a „leépültek ” semmit!
    Talán változtatniuk kéne….,ha csak egymás és a fórum baromságait,olvassák,szép,tartalmas filmeket,meg netán híreket nem néznek,annak ez…az eredménye!
    Nem vagyok orvos,sem gondozó,így másoktól kérjenek segítséget,pláne ha felfogják az állapotuk súlyosságát!…

    Na óriási különbség van köztem és köztük,szerencsére!!!!

  • Idióták!
    Akik csak tájékozatlanok,fanatikusak,hülyeségeket beszélnek,azoknak részvétem,akik ezt még alaptalan gyűlölködéssel is tetézik,azoknak megvetésem!
    Talán nem csak egymástól,a fanatikus,szélsőséges fórumtól kellene információt szerezni!
    Olvasni,TV-t(híreket is) és szép filmeket nézni,programot csinálni,értelmes emberekkel találkozni hasznos lenne…meg ugye én háztartást is vezetek…
    Amúgy egy sima filmmel sem versenyezhetnek,pláne egy Oscar díjassal …..de ne strapálják magukat,úgysem értenék ..!
    Részvétem és megvetésem,a normális kulturált emberekkel kívánok
    csevegni,ha időm engedi!

  • Amúgy az ápoltak,leépültek…gyakran sértegetik az ápolójukat,orvosaikat,akik ezen ugye nem sértődnek meg,ismervén az állapotukat…ezzel én is így vagyok,kezelést,szurit,tablettát stb…..jobbulást
    kívánok,meg ugye nem is vagyok „szolgálatban”!
    Na pá zárt osztály!

  • Először nem jelent meg az első hozzászólásom,így ismét írtam….
    Máskor nem szoktam feleslegesen ismételni magam,ez esetben ez történt,(a normálisaktól elnézést kérek)de talán nem történt nagy baj…mert egyes terheltek a többszöri
    hozzászólást sem képesek felfogni….!

  • Boda Marcsi
    2018 június 2
    2:22 du.

    az a „látszat”, hogy nem vagy képes egyetlen bővített mondattal elmesélni ami szándékodban vala, így azután a nagyérdeműt 3 értelmetlen sziriszurigumiszoba ajánlattal boldogtalanítod azt hívén, hogy mérvadó vagy? a beírásaid elolvasás előtt megsemmisítendők…

    két mosogatás között mindig szakítasz időt arr, hogy a lemosogatott izét a közösbe borogasd

  • Boda Marcsi
    2018 június 2
    2:45 du.

    „…Máskor nem szoktam feleslegesen ismételni magam…”

    Neked anyukám az egész életed egy nagy felesleg.

    Aztán meg a folyamatos itteni fennforgásod
    másból sem áll mint önmagad únos úntalan ismételgetéséből.

    Nem találod magadat b…szottul unalmasnak? Mert mi igen!

  • Julianus:
    Érdemes odafigyelni Voronyezs írásaira.
    El kell olvasni és végig kell gondolni.

    A véleménye általában jól megalapozott szokott lenni.

  • Terheltekkel,idiótákkal nem tárgyalok,nem vitatkozom,nincs értelme!Arról nem tehetek,ha egyesek(többen!!!)nem „képesek” felfogni amit írok! Sajnálatos , hogy képtelenek rá,de erről nem én tehetek….. mindezt a reklám alatt,Gyógyíttassák magukat,ha kell kérjenek segítséget!

  • „A mi barátunk
    bárhol szükség van rá,
    ott terem,
    A mi barátunk,
    képzeld csak
    úgy hívják, hogy
    Oszkár!”

  • Geyza és a többi „észlény”…..nagyon unalmasak ,szerencsétlenek vagytok,vegyétek már észre….!!!
    Na elmentem mára,pihizzetek informálódjatok,vagy ha nem megy,ne erőlködjetek feleslegesen,feküdjetek le szépen…!
    Pá!

  • Odané, mit találtam! Ugyan, hogy ÚGY VAN !!!!!

    https://youtu.be/z1zkA8KFdY8

  • Geyza

    Nagyon okosak vagytok, amikor egymást dicséritek. Voronyers Gabrielt, Te pedig Voronyerst. Ti vagytok a b(d)icsérdisták. :))

  • Alma:
    Kár vót betenni ezt az irónikus videót.
    Minnyá jön Bendegúz és nagy komolyan ír egy 100 méterest mellette vagy ellene mindegy, de hivatkozni fog a videóban
    elhangzottakra hogy vagy nem igaz vagy igaz tökmindegy.
    Lényeg hogy megírhassa soros százméteresét.

  • Boda Marcsi
    2018 június 2
    4:04 du.

    Jóasszony ne zavarja olvasással írásomat.
    Mennyen főzze meg a holnapi csirkefarhátot.

  • Boda Marcsi
    2018 június 2
    3:31 du.

    „…Arról nem tehetek,ha egyesek(többen!!!)nem “képesek” felfogni amit írok”

    TE magad sem tudod miket írogatsz.
    A hülyeségeid égbekiáltóak ráadásul
    másnapra el szoktad felejteni mit írtál
    és vagy leírod ismét..ismét..ismét..ismét..
    vagy szögesen ellentéteset írsz.Mert idióta vagy.

  • Jani : Ha.Haha.

  • Geyza!

    Én az ilyen szerencsétlen,elmebetegek miatt ismételgetek,mint amilyen te vagy(csak nem fogod fel…)persze feleslegesen!
    Na nyugodj le szépen…..most nem érek rá tovább,de bármit is írnék úgysem értenéd…ne erőlködj, mert még romlik az állapotod!

  • Almácska!

    Csak azt tanácsolom,hogy mielőtt a zsidó származású,…de hiteltelen ,jellemtelen Soros(a zsidóság szégyene!!!)pénzembert dicsőítenéd,próbálj meg gondolkozni,tájékozódni!!!
    TV,újságok közölték,hogy Németországban jelentősen növekedett az
    antiszemitizmus,ami persze sajnálatos,de ugye nem a németek részéről,hanem a bevándorló és befogadott kétes,fanatikus migránsok részéről,akik egyre nagyobb szerepet játszanak az ország életében…..Ezt maga
    Angéla Merkel nyilatkozta!!!!!!!
    Na ezek az afrikai és egyéb szélsőséges muszlim migránsok követnek el rendszeresen bűncselekményeket a zsidó imaházak,és az ártatlan zsidók ellen!!
    Nézz utána,mielőtt téves és valótlan dolgokat közölnél a fórumon!!!!

  • Jesszus, Marcsikám! Valami „téves valótlan dolgokat” közöltem volna a fórumon? Mit, Marcsikám, mit?

  • Bodácska Marcsika
    2018 június 3
    1:44 du.

    Nem, te azért ismételgeted a hülyeségeidet,
    mert nem tudsz mást ismételgetni.
    Amit a Kormánysajtóból beléd táplálnak,
    azt okádod ide nap mint nap,

    Mint például a lenntebbi „Sorosozást” is.

    A németországi antiszemitizmusról meg nem tudsz te lószart sem.

    Te ostoba.

  • Geyza!!

    Kapd be amit kell… és próbálj több helyről is is tájékozódni
    mint én és mások,több újságot olvasni,több csatornát nézni(én sem csak jobboldalit mézek,olvasok,hanem baloldalit is,vannak bőven)
    Ja az meglátszik…hogy csak a fórumot olvasod,akiknek sem több cikkírója,sem hozzászólója ugye nincs a „csúcson”?…..!
    Na ennyi fért az időmbe,pihizz!

  • Geyza, ülj le a járda szélére, és nézd merőn a csatornát. Aztán menj odébb, és nézz egy másik csatornát, és így végig az egész városon… Meglátod, megvilágosodsz, mint Marcsi Hevesen… 😀

  • „A gróf megölte a feleségét, óh, te ostoba, adj hát végre cukrot!” [Csehov: Dráma a vadászaton]

  • Boda Marcsi
    2018 június 4
    1:25 du.

    Te nem „”több helyről „tájékozódsz”” hanem zabálod a kormány-szart.

    Ami még nem lenne baj,
    mert kit érdekel egy hülyével
    több vagy kevesebb…nemiga ?.. : )

    Ami viszont a baj
    hogy ide szellented a bűzös végtermékét
    annak a bűzös végterméknek amit benyeldestél.

  • Alma!
    Próbáld,tárgyilagosan,átgondolva és nem elfogultan,eltökélten…kapkodva értelmezni ,amit írtam!
    Én ha eddig tévedtem,vagy elírtam valamit,azt elismertem,helyesbítettem!
    Te sem lennél kevesebb…ha ezt megtennéd!
    A döntés,a válasz a Te dolgod…a témával (cikkel)kapcsolatban a
    véleményem változatlan!

  • GEYZA!
    Az a helyzet,hogy te egy fizetett és szellemileg erősen csökkent
    idióta vagy (aminek a hozzád hasonlók is többször hangot adtak szerencsére….)számodra nincs mondanivalóm….így választ sem kérek!
    Remélem felfogtad?(bár ebben kételkedem…)
    Na a reklám alatt ennyit,de ezt sem érdemled…csupán a jóindulatomnak köszönheted,hogy még mindig válaszolok ennyi idő és ennyi hazugság után a hülyeségeidre,meg ugye valahol sajnállak is(akkor is ha nem érdemled meg!!!!)

  • Boda Marcsi
    2018 június 4
    4:31 du.

    Mivan öreglány kifogyott a frigóból a dobozos sör?

  • Érdekes!
    Geyza idióta és rágalmazó sértegetéseire csupán pár „0”lát írtam,ami nem jelent meg……az igaz,hogy Geyzának szántam,mint
    választ és „főleg” az állapotára..,véleményére céloztam,de arra
    nem gondoltam,hogy ilyen „érzékeny” a moderátor,míg itt többen zavartalanul mocskolódhatnak tisztességes,hiteles emberekkel….
    Megismétlem Geyzának szánt válaszom:”0000000000000000″hátha
    megkapja?….

  • Geyzuka!

    Nem fogyott ki a dobozos sör…,bár én veled ellentétben, mérsékelten fogyasztom…de ugye a törvény nem tiltja?,meg ugye nem csirke-farháton élek,mint azt régebben írtad,(mivel nekem libamájra is telik )annak ellenére,hogy az is lehet jó és finom….meg sajnos többeknek csak erre telik!
    Dugulj be szépen és idd tovább a kannás borodat,de közben egyél is-legalább zsíros deszkát-,mert ugye a te képességeiddel,meg esetleg a „munkásságod” miatt többre nem telik!

    Pá!kezeltesd magad,hátha segít valamit….!

  • Marcsikám, így is, meg fordítva is, jobbról balra meg balról jobbra is próbálom értelmezni, mit írtál. Mi tagadás, nem megy.
    Mondd meg nekem egyenesen, rejtelmeskedések nélkül, mi kifogásod van ellenem?

  • Kisboda:

    Blah..blahhh..

  • Csak így tovább édes fijaim
    http://nepszava.hu/cikk/1161477-a-google-t-is-megbunteti-putyin-ha-megtalalja-a-betiltott-orosz-honlapokat

    Közeleg a „Szép Új Világ”, bár 1984.-et rég elhagytuk…

  • Én leginkább MINDEN olyan oldalt letiltanék amiről kiderül hogy bármi köze van a ruszkikhoz.

    Gyakorlatilag mindent elárasztottak az undorító propagandájukkal.

    Bármit beír az ember, előbb valami orosz tikosszolgálat által fabrikált szar hír vagy kisfilm jön fel.

    Szentpéterváron működik az álhíreket nagyipari módszerekkel készítő és a NET.-re tömegesen kihelyező orosz titkosszolgálati troll-gyár.

  • Boda Marcsi
    2018 június 5
    3:33 du.

    OIM* :
    Nem azzal van a baj hogy naponta leiszod magadat,
    hiszen az egy pozitív emberi impulzus.
    A baj ott van hogy eredendően gonosz és ostoba vagy.
    És a te esetedben ezen még az alkohol sem segít.

    Konklúzió: Kár beléd az alkohol DDDDDDDDDDDDDDDD

  • Geyza

    Nem én,hanem te iszod le magad,ami meg is látszik a hozzászólásaidon,na meg,hogy eleve terhelt vagy…..!A kettő együtt már nem semmi!
    Csak benéztem,sűrű napom volt,az estémet meg nem egy alkoholista meg eleve terhelt egyénnel kívánom eltölteni!
    Azért „örülök”,….hogy ennyire foglalkoztat a személyem,én meg
    jókat bevetek rajtad (szabadidőmben)
    Na pá,most már nem érek rá!

  • bevetek helyett nevetek (sőt röhögök!!!)rajtad!
    Vedelj tovább,kárt már nem tesz benned a pia!

  • Alma! Semmi kifogásom ellened,csupán annyi,hogy nem sikerült eddig értelmezned a hozzászólásaimat,vagy netán nem is akarod?…
    Az eddig leírt véleményemet továbbra is fenntartom(több cikkel kapcsolatban is!!!)amivel nem vagyok egyedül szerencsére!
    Mindezt minden politikai elkötelezettség,haszon… nélkül teszem,amit eddig is kihangsúlyoztam!!!
    Senkinek nem vagyok a lekötelezettje,egy pártnak sem vagyok a tagja,és nem belőlük élek (mint páran…)semmilyen anyagi előnyöm
    nincs…!
    A tisztességes, ÉS megdolgozott nyugdíjamból élek,mint NORMÁLIS
    TÖBBSÉG!
    NA ENNYI!

  • Boda Marcsi
    2018 június 6
    3:06 du.

    „…,csupán annyi,hogy nem sikerült eddig értelmezned a hozzászólásaimat,”

    Neked OIM* nem „hozzászólásaid” vannak hanem ostoba ömlengéseid.
    A te ömlengéseidet nem szükséges de nem is lehet „értelmezni”.

    A te értelmetlenségeidben értelmet keresni kb. annyi mint a szarban vitamint keresni…,,–

    *OIM = Oldal Idióta Macája

  • Nos Geyza állapota egyre súlyosabb……de szerencsére nem fertőző….és az Interneten nem lehet elkapni(mármint a hülyeséget).
    Egyébként a normális emberek értik, amit írok és vagy vitatkoznak,vagy egyetértenek,hozzászólnak,de aki azt sem érti amit esetleg
    kérdeznek tőle,az ugye klinikai eset….és maga sem tudja mire
    reagál,egyszerűen dühöngő rohama van…(neki gyakran)!

  • Látom Kisboda is olvasta a Nagy Ragálykönyvet.

    Fennti bepukizá.. bepokkentéséből
    is világosan kitűnik hogy az ilyen munkák
    nem valóak az ucca emberének.Megzavarja őket.

    Kb.akkora hiba volt az ilyen kisembereknek
    hozzáférést biztosítani a Nagy Ragálykönyvhöz,
    mint a Sárgaház bezárása.

    Most szabadon futkosnak a zavarodottak.

  • Na az utolsó mondat véletlenül igaz:
    „most szabadon futkosnak a zavarodottak”!

  • Kisboda:
    Igyá’ meg valamit.
    Zavarodott futkározás helyett.
    Elvégre nem vagy te pók a falon, nemiga?.. : )
    Csak abból gondolom, a póknak is több az esze mint neked.

  • Geyza!

    Csak benéztem,de ugye minek????egy megrögzött felbérelt acsarkodó,állandóan „szolgálatban ” lévő fanatikus és gyógyíthatatlan bértollnokot találtam…na kár volt!
    Szép többszörös Oscar díjas filmet nézek,neked nem ajánlom,mert úgysem értenéd…
    Na pá!

  • Geyza!
    Én csak mérsékelten és annyit iszom,ami az egészséges határon belül van,de te „állandóan és sokat”,így talán magadra kellene kissé jobban odafigyelned,mielőtt a deléríumos hülyeségeidet továbbítod,nemcsak nekem.de másoknak is,az értelmesebbek ezt észre is veszik….!sajnos páran el is tűntek innen…ami persze nem csak a te hibád,hanem a szerkesztőé,meg a néhány cikkíróé…
    Na vége a reklámnak…..józanodj,vedd be a gyógyszered,de lehetőleg ásványvízzel!A saját érdekedben fogadd el a jótancsom!

  • Bodamarcsi titkos videóját sikerült megszerezni !! 😀
    A felvétel régesrégen készült hétfőn, a melóhelyén.
    Egy átzabált és átpiált hétvége után.
    Szörnyű…

  • Minnyű kezdődik a Kanadai Nagydíj !!!!
    Pole-pozícióban Vettel.
    Természetesen.

  • Alma egy parányival…különbözik az általam felsoroltaktól,de amit a „humoráról” írtam azt továbbra is fenntartom !
    Sokszor tudok nevetni,szórakozni az itteni „elszánt” acsarkodókon,de ugye egy jó és szellemes film inkább leköt,ott
    legalább jó színészek és szellemes humorral szórakoztatnak!

  • Geyza
    2018 június 9
    6:11 du.
    azt hitted ágyban vagy?

  • Amúgy az igenis magánügy,és senkire sem tartozik,hogy családon belül ki és mit gondol a másikról……idióta,terhelt Geyza
    állítása ellenére!Szerintem a neje tudna hasznos és valós információkkal szolgálni,de enélkül is tudja a többség,hogy ki is ő….!

  • tóth péter
    2018 június 10
    3:58 du.

    Azt hitted okos vagy?

  • Kisboda a nevetésed is milyen mélyről gyön.
    Mondhatnám alulról heheehe

  • Jó vooolt..
    Láttam RENGETEG ötágú vörös csillagot.Minden tele volt vele!
    Igaz,zöld háttérben.És jó is, mert eszembe jutott a frigóm.
    Ki is vettem minnyá a jégből egy Heinekent, de majdnem magamra borítottam.
    Az első öt percben igen csúnyán csattant két autó.
    Még jó hogy nem sérültek a pilóták.
    Csodákat is láttam !
    Volt például egy félvér bombanő, talpig zöld ruhában.
    Lehet hogy szűz volt ?

    Christ nem láttam a lelátón…

    Természetesen Vettel nyert !

    Szép város Montreal és érdekes helyszíne volt a futamnak.

  • Szerencsétlen Geyza meg ugye egyre szánalmasabb szegény……
    2006 óta nyugdíjas vagyok,az iskolában sehol,pláne a „klotyóban” nem volt videó….ha normális lenne ez a degenerált ürge feljelenteném becsületsértésért,de mivel egy erősen terhelt,és fizetett idióta,így nem érdekel….Azért C.Á (mint feltétezhetően??? normális szerkesztő,moderátor …)kissé elgondolkozhatna ezen….és ha lenne némi tisztessége,esze nem engedte volna megjelentetni ezt a szánalmas,hazug és becsületsértő videót….de ugye nincs a hivatása magaslatán…!Nem először! Sokakat töröl,akik meg merik írni a neki nem tetsző véleményét…SAJÁT MAGÁT JÁRATJA LE!!!!
    Na elmentem és levontam a konzekvenciát a fórumról(nem először)

  • Amúgy sokak bosszúsága ellenére,engem nem tudnak elüldözni(mint több normális és tisztességes embert sikerült)ha időm engedi hozzászólók,az
    idióták válasza meg nem zavar,jót tesz az alacsony vérnyomásomnak,bár az utóbbi időben annyira szánalmasak,hogy képtelenek azt emelni….így kénytelen vagyok több kávét inni!

  • Neremgj Kisboda.
    Zabálások után végy be
    2-3 (vagy több) Espumisan kapszulát.
    Akkor majd nem történnek veled ilyesmik DDDDDDDDD

  • Amúgy a nagyon gyenge „munkatárs” hülyeségére a válaszom csak annyi,hogy ismerem a gyógyszert,ami bizonyos ételek okozta teltségérzés,puffadás,bélgáz megszüntetésére szolgál(sokan szedik),de ugye akinek a sok alkoholtól a feje puffad,dagad meg,esetleg kidülled az egyébként bandzsa szeme,annak nem használ……!
    Itt a példa,amikor egyes „tanácsadók” egyre nagyobb baromságokat
    írnak,magukat még jobban égetve!

  • Julianus barat

    Bda Marcsi ez tenyleg magacska a videon? Hat legkozelebb egy pici bort es sok szodavizet igyon attol nem fog igy kezdodni a hetfoi napja. Na mit is mondjak? Elfordul az iyesmi, de azert nagyon csinos laba van es szep farmernadragja, milyen jo, hogy ennyi wc papir volt a restroomban.

  • Julianus barat

    De volt video mindenhol mar 2006 ban Marcsika, hat nem kell ezt annyira szegyelni.
    jaj ez a Geyza is egy szornyu alak, persze az nem baj, hogy alig bir allni a laban es a szeme is mindig keresztben all. Fogadjunk, hogy Budapesten a kocsmak szerint tud tajekozodni!