Így működik a Fidesz-maffia

2018 június 29 7:50 de.47 hozzászólás

A maffia működésének szerves része a belső leszámolás. Most éppen az eddigi pr-üdvöskék, Kuna Tibor és Csetényi Csaba kerültek sorra. Soha nem fogjuk megtudni, hogy miért kerültek szívóágra. Ahogyan a többiekről – Spéder, Nobilis, Simicska stb. – sem. Nyilván részben saját zsebre dolgoztak, részben az omerta legfontosabb előfeltétele a félelem. A félelem attól, hogyha a főnök úgy akarja, bárki, bármikor egyetlen pillanat alatt kegyvesztetté válhat és ott találhatja ágyában a levágott lófejet. És mindenki elkövetett már elég súlyos bűncselekményt ahhoz, hogy csak egy főnöki bólintás kell ahhoz, hogy az ügyészség elindítsa a nyomozást. Ezekről a bűntényekről persze eddig is ugyanígy tudott a nyomozóhatóság, de ahhoz, hogy nyomozni kezdjenek a főnöktől kell személyesen a kilövési engedély, parancs.

És minden évben kirobban legalább egy ilyen ügy, hogy egyetlen maffia tag se aludjon nyugodtan. Mindegyik tudja, hogy ott lebeg a feje felett a bárd. Még nem építik be őket az autópályák betonjába – különösen mert nem is építenek autópályát – de néhány nap alatt tökéletese tönkre tudják tenni őket. Aki tegnap még az élet császára volt, ma ott retteg a sámlin, hogy mikor áll meg a ház előtt ((ld. még Pasa park) a fekete autó. Nem mintha nem érdemelnék még. De nem ezért nyírják ki őket, hanem mert megszegték a maffia játékszabályait és példát akarnak statuálni. Magyarország’2018.

Vásárhelyi Mária

47 hozzászólás

  • Lélfai Szilárd

    Vásárhelyi Mária

    Nem tudom, nem is érdekel, kik azok a Kuna Tibor és Csetényi Csaba, Spéder, Nobilis, stb. – Gyanithatóan „Fidesz maffia” tagok- a szerző szerint. Ugyanakkor csodálatos, hogy egy nyiltan Orbángyűlölő annyira aggódik értük, hogy képes 14 sornyi hülyeséget irkálni! Esetleg csak nagyon unatkozott és a rendes heti „Orbánozás” most csak ennyi volt?

  • 1) Az „Orbán-maffia” sem rosszabb mint a korábbi politika maffiák (mdf, mszp/szdsz) de nem is jobb – sajnos.
    2) Vásárhelyi túl rettegi magát, rossz lehet így élnie.
    3) Ajánlott zene – nem csak Vásárhelyinek:

  • Egy 13 és fél sornyi rettegtető szöveg ,(a levágott lófejjel együtt). Ennyire értékelte Vásárhelyi Mária a nagyérdeműt az uborkaszezonban. Azért ha az SZDSZ-es édesapa élne, nem biztos, hogy büszke volna a lányára. Ez a „cikk” része az SZDSZ végvonaglásának…

  • Pontos írás Mária, ez a 3 tudatlan csótány nem fogja egy betűdet se megkérdőjelezni. Na meg gondolom Neked nem kell zenei ajánlat se:):)
    Sajnos a valóság talán még ennél is rosszabb. Ez a maffia messze a legrosszabb, mert ezt az ország belső szellemi-morális vákumja belülről hozta magára. Ehhez külső erőre se volt szükség, mint azelőtt… 89 és 2010 között is csak egy maffia volt: a fidesz még ellenzékből is…

  • Miklós Banfi – mint „tudatlan csótány”

    Ha nem érti (vagy nem akarja megérteni), hogy a korábbi hatalmon levők mindegyike „maffia államot” épített maga köré, akkor nem Magyarországon élt ’89-től.
    Ha nem élt Mo-n ebben az időben, akkor a véleménye mellőzhető-:)
    Az egyik népség internacionalista maffiát- a másik nemzeti-maffiát épített magának.
    Egyik kutya, a másik eb.

  • Kis Ferenc
    2018 június 30
    8:50 de.

    „Ha nem érti (vagy nem akarja megérteni), hogy a korábbi hatalmon levők mindegyike “maffia államot” épített maga köré,..”

    A fenti állítása nettó hazugság – akár hol élt is!

  • Bánfi Miklós nem egy tudatlan csótány. Kanadából él,- Újbudán. Egyetlen szavazója lett volna ott a MOMA-nak a 2-es körzetben…

  • Vasarhelyi Maria
    gyet szeretnek megtudni, akkor , ha ez mind igaz, miert hagyjatok? Keptelen az ellenzek hatasosan mukodni?
    Miert van az, hogy Magayarorszagon 23 ellenpart van!
    Melyek NEM tudnak egyuttmukodni!
    Ez a problema, nem a kormany.

  • DEMETER GÁBOR

    KÖSZÖNETTEL ÉS ÜDVÖZLETTEL!!!

  • Vásárhelyinek minden egyes szavában igaza van! Lélfai Sz. téved – nem aggódott, az éppen most „soros” két emberért, hiszen mint írta is „nem mintha nem érdemelnék meg” – csupán egy jól látható és érzékelhető jelenségről írt! Tehetsz bármit, a NER ernyője alatt védve vagy, egészen addig míg beállsz a sorba, és a legcsekélyebb magánakciót sem folytatod: a nap minden órájában tudnod és érezned kell, kinek köszönheted a „lehetőségeidet!” Amennyiben a eszedbe jut önálló akció, netán saját elképzelés, már is meg vagy fogva, a főnök elengedi a kezed és neked annyi, selyemzsinór és kész! Ezek a leleplezésszerű eljárások felérnek a várfokára kitűzött fejekkel! Példaértékű figyelmeztetés, így jár mindenki aki esetenként a saját fejét/zsebét akarja használni. A macska rúgja meg, lesz itt rend!

  • Hol éltek Ti, fiúk? Amit kommenteltek, az nyíltan a fidesz védése. Nyolcvan fölött lévén, láttam már pár csodát, kisebb-nagyobb csibészséget, de amit Orbán, a Staatsführer csinál, arra csak a „kedves megszállóink” utódja, bizonyos Putyin volt eddig képes. No meg az azeri Alijev és az új török szultán Erdogan (meg a kazak, kirgiz, üzbég, stb. vezér; úgy tűnik, van példa). Vagy nyertetek a föld-árveréseken, trafik pályázaton? Vagy nincs olyan csemetétek (fiú, vagy lány), aki most küzd a középiskolába/egyetemre bejutással?
    Különben a tényleg így működik a maffia, igazat írt Vásárhelyi, Bánfi meg jól kommentált.

  • Besancon

    Magyarországon élek (13 év kivételével ’92-2005).

    A „netto” hazugságokhoz:
    Az szdsz/mszp-maffiának az állami vagyon privatizációja (privatizációs miniszter: Zuchman Tamás): Tungsram, EMG, Orion, sok hiradásipari cég (világhírű vállalatok) cukorgyárak, könnyűipari vállalatok, stb. stb. stb. maffiás-eladása (= eladási prémium-:)
    Lehetne sorolni.
    Erre mit lép, kiskegyed?

  • Léhafalvi Szilárd! 10:51

    Előbb talán olvasd el legalább a Magyar Maffiállam Anatómiája c. alapművet, aztán annak igazságaiból felocsúdva próbáld meg pocskondiázni nagy Imre harcostársának, az 56-os halálraítélt Vásárhelyi Miklós bátor ellenzéki lányát Vásárhelyi Máriát.

    .

  • Kis Ferenc ! 12:27

    Én meg kisapám azt ajánlom neked, hogy tedd el és tartsd meg a magad számára ezt a fölényeskedő, nagyképű „megnyugszik a beteg” stílust.

    Hofitól inkább ezt hallgasd meg:

    > youtube: Hofi Orbánról <

    …A cikk lényege csakis ott és abban hallható.

  • A cikkről jutott eszembe egy rég látott videó. Pont a témába vág:

    Egy maffia létezik

  • Kiss Feri: a privatizáció nem az SZDSZ-CUCI időben, hanem Antal papa és a pufajkás Horn Gyuszi (nyugodjanak békében) idejében zajlott, mint a Fidesz székház (pénz lopás Orbán-Simicska módra) és a Tocsik Márta ügye. Ja, és ezért nem tálalt ki Simicska. Lassan tudomásul veszi, hogy ő is egy a sok közül. A Staatsführer meg nem szeret senkitől függeni.
    Mi lenne, ha az úniós euró milliókat tényleg a hazai fejlesztésekre fordította volna az Orbán kabinet? Mondjuk, csak 10-15% lett volna a lenyúlás? Hány km autóutat/autópályát épített a fidesz az elmúlt „nyócév” alatt? Csak Mészáros gázszerelőre, meg Tiborcz vőre jutott a pénzből? A többiek rövid pórázon vannak. Megvan az oka.
    Az „én időmben” a Szabad Nép és a Kossuth rádió mellett – a teljesebb körű informálódás céljából – hallgattuk a Szabad Európát, a Deutcshe Wellét, az Amerika Hangját, a BBC adását, a
    francia rádiót (Radio française diffusée en hongrois). Meg körülnéztünk itthon. Aztán jött 1956, akkor voltam műegyetemista, és nem tátottuk a szánkat.

  • Figyelő 9:19

    Írja, hogy „ez a probléma nem a kormány”.

    Drága asszonyom, kérjen már egy példányt a Magyar Maffiaállam Anatómiája című tanulmánykötetből a magyarországi rokonoktól, hogy végre megvilágosodhassék a tudata a kormány rögvalóságát tekintve.

  • Voronyezs

    Én meg, nagyapám azt ajánlom neked, hogy személyeskedéseid helyett értelmesen és kulturáltan cáfold meg amit írtam. Nem lesz könnyű, mert a tények makacs dolgok-:)

    ps: Orbánt én sem kedvelem, nem csak Hofi. De ezzel is úgy vagyok (mint mondták akik ismerték), hogy Puskás Öcsi bácsit sem szerették (finoman szólva), de amit a pályán csinált az világhírű volt.

  • Ha maffia, akkor nem érdemes kiragadni a fideszt. Kezdjük azzal, hogy amikor bevezették a kommunizmust, azt harsogták a komcsik, hogy a magántulajdon rossz és ezzel a lendülettel ki is semmizték a magyarokat. Ezen komcsik és leszármazottaik 1990-ben azt mondták, a köztulajdon rossz és saját zsebre privatizálták, amit elődeik elvettek a magyaroktól. Mondhatni kétszer fosztották ki a magyarokat, mert itt már nem csak azt tették zsebre amit anno államosítottak, hanem azt is, amit az államosítás és a rendszerváltás között a magyarok létrehoztak. Ez a folyamat pedig teljesen pártsemleges. Mind részt vettek benne.

  • málnaszőr
    2018 július 1
    6:55 de.
    Nem akarok személyeskedni, de:
    – gondolom intelligenciád egyik jellemzője, hogy még egy nevet sem tudsz helyesen leírni, azért találtál a sajátod helyett is egy málnaszőrt, bár lehetne rohadt paradicsom is!
    Ha majd én is csak gyűlölködni, hazudozni akarok, elolvasom az általad alapműnek tartott könyvet.
    Neked viszont ajánlok egy másikat, ebben nem csak az szerepel: „Az alma nem esik messze a fájától.”, hanem az is : „A legnemesebb fának is lehet hibás gyümölcse!”
    Vicces amikor a rabló tolvajt kiált a konkurensére!

  • Kis Ferenc ! 1:29

    Öcskös! Legalább igazat beszélj! Azt írod, hogy

    „Puskás Öcsit nem szerették…”

    Ez egyszerűen nem igaz… Az a rendszer a tenyerén hordozta olyannyira azon túl, hogy még katonai őrnagyi rangot ajándékozott neki. A nép előtt mindenűtt, mint példakép szerepelt. Ő volt a Civil a pályán című, ma újra etalonként játszott giccsfilm főszereplője Sós Imre mellett… 😀

    Hogy ő egy hős lett volna? Nevetséges. Puskás emberileg nem volt több, mint az Egy óra múlva itt vagyok sorozat Láng Vincéje… [A „tessék engem békén hagyni”] Legföljebb az akkori és a nemzetközi „piac” az ő „tudományát” zabálta, akárcsak a Waffen-SS tag Grosics Gyuláét is… Még azt is szerették. [Gyilokbrigád tagsága prsze évtizedekig titokban tartatott…]

    Na! A mai NER Vezérbikája is azt a példát követi, amikor pl.
    a maszek, telekvégi stadionját „Puskás akadémiának” körösztűtteti mög, hogy az ő szeretett kétmilliós tábora a Puskás Pancsó nevet hallván viszont már őrá asszociáljon…*

    .

    Üdv: Nagyapa

    .

    * A szegény akasztói póggár, n. Stadler József – nyugodjék békében – is forog a sírjában, hogy az ő stadionnnyát uggyan mírt is nem Puskásnak, vagy legalább Panchonak nevezte el… Akkor tán néki is mindent elníztek vónna, mint ennek a felchuti fenegyereknek is elníznek még ma is… – És lám, lopás, lopás hátán, mára Magyrország leggazdagabb emberévé avanzsált…[Beszámítva többek közt Stróman Lőrinc kegyenc vagyonát is.]

  • lelszi! 2:50

    Nem gondoltam, hogy lelszi azonos Léhafalvival, mert akkor egyenesen neki címeztem volna azt a 6:55-ös kommentemet, de ha már így van csak hadd ajánlom még

    A M a g y a r . M a f f i a á l l a m . Anatómiája

    című tanulmányköteten kívűl több kötetnyi – egyenként is többszáz oldalnyi – jeles oknyomozó irodalom áll rendelkezésre, bennük több-ezernyi tényanyaggal és példával illusztrálva, mint

    a N a r a n c s b ő r, az Orbán vagyonok nyomában,

    vagy az ugyane’ témakörben született

    a S z ü r e t, az Orbán vagyonok nyomában c.

    oknyomozó riportkötetek támasztják alá Vásárhelyi Mária fenti,

    abszolúte jogos segélykiáltását…

    .

    ui:
    Ami a nevemet illeti, ajánlatán még elgondolkodom, mert a javasolt „rohadt paradicsomot” bizony néha jól jönne néhány jobboldali dühöngő fejéhez csapkodni…

  • Lélfai Szilárd
    2018 június 29
    10:51 de.

    „…Orbángyűlölő”… ( így, nagybötűvel)

    Analfabéta vagy tanujjá fijjú.
    Me körberöhögünk.

    A cikk amúgy jó.
    (Nem az idióta jobberé, hanem Vásárhelyié)

  • Nade kedves Málnaször.
    Hát hogy lehet ilyen nyilvi dolgokat nem tudni?

    Lelszi a kis náci zigóta azonos a Lél vagy Létfaival.Mindegy.

  • Kis Ferenc
    2018 július 1
    6:29 de.

    92-ben elmentél?
    Hova es minek vetődik fel a kérdés – persze az is lehetne a kérdés, hogy akkor minek jöttél haza?
    Esetleg addig kint árultad a hazát az Antal jozsi fele mocskos hazakiárulók megbízásából?

    Mert nem ifjú ember vagy, hogy ott születhettél volna, aztán mint gyogyós kölyök jöjj vissza.

    De hogy ezt a fenti beirást elbírtad követni, annak két oka lehet

    – 1. – vagy te is abba a mocskos Viktor-fele maffiabandába tartozol, es itt hazudozol, hinted a port a még éléslátók szemebe – ez a politikátok
    – 2. – vagy az az idióta birka vagy, akiket már megvakítottak

    Mindegy, a kettő közül melyik, de nagyon nyomorultul bírsz élni, mert milyen lehet az élete annak, aki nyíltan kiáll (nem fizetett ügyvédként) csalok szélhámosok bűnbandáját védeni?

    Az országot a rendszerváltásnak nevezett cirkusz közepén a mai politikai palettán szereplők beleértve azokat is akik „baloldali ellenzek” néven csücsülnek az országházában – bitorolván annak padjait – közös egyetértésben fosztottak ki.

    Már csak azért is, mert úgy lehetett – együtt szavaztak meg az arról szőlő törvényeket, es közös egyetértésében neveztek ki a kiárusítok személyét.

  • Voronyezs 5:15

    Írod, hogy Puskasch Oechi „tudományát” zabálta a nyugati világ…

    Persze annak a sikernek is két oldala volt.

    – Az egyik, a valódi érdeklődés és kereslet, amely a kispesti grund porából [melynek jelentőségét igazán csak mi magyarok ismerjük] összeállt rongylabda-diszciplina és eredeti lábretek iránt joggal nyilvánult meg…

    – A másik viszont „a hős forradalmár”,az úgymond'”száguldó őrnagy” felé megnyilvánuló, leginkább szervezett politikai érdeklődés és propagandisztikus rajongás, aki 56-ban, a vállapján ragyogó arany, a tányérsapkáján pedig vöröscsillaggal egyetemben, úgy hagyta itt ezt az annyira szeretett >kispénz-kisfocis< hazáját, mint SzentPál az oláhokat…

  • Maradona is nagy focista volt !
    Naésaztán ?

  • Szerintem, ha Jezus Krisztus lenne a kormanyon, azt sem szeretnek a magyarok.
    Antall Jozsef is ebbe halt bele!
    Ha Orban, bengegdettt volna egy halom sziriait, akkor az lenne a baj! Inkabb, oruljetek, hogy Orban van hatalmon.Csak Merkelt kell megfigyelni, milyen bajban van. O engedett a kenyszernek!

  • Figyelő: Antall József nyirok-ér rákban halt meg. A magyarok meg buták. Orbán biztos pont a vagyonosodás útján. Már aki rendelkezik kapcsolati referenciákkal.
    Más: Én meg azt látom, hogy a gyógyszer kiadásom 2013-tól a havi 11-12 eFt-ról elérte a 20 eFt összeget.Pedig a gyógyszer listám érdemben nem változott.
    Orbán miniszterelnök ha beengedett volna akárhány menekültet is, azok nem nálunk kerestek volna munkát és pénzt.
    Kipróbáltam a kórházi műtét utáni sebfertőzést. Három éve nem tudnak kizavarni belőlem két bacillust (Klebsiella & Entercoccus), pedig már 20 infúzión vagyok túl.
    Egyébként minden szép és jó!

  • Figyelő
    2018 július 7
    11:09 de.

    Hát ez nagyon gyenge megállaüpítás volt.

    Magyarország és Németország „bajban levőségéről” csak egy hasonlat:

    Ha egy milliárdosnak ellopják a yachtját és a magánrepülőjét, még távolról sincs akkora bajban mintha a tanyasi csórónak ellopják a kerékpárját.

  • gabrielnek:
    Nem kedveltem az MDF-et, és Antall József híve sem voltam. DE!

    Lehetséges, hogy Antall József nem volt nagyon alkalmas miniszterelnöknek, de a becsületébe már ne gázoljunk azért, és ne nevezzük hazaárulónak.

    Ezt az általad előadott „mindenki gazember, kivéve az LMP” vélekedést jó lenne valami mérsékeltebb, józanabb, reálisabb vélekedésre felcserélned.

    Ámbár azt már veszem észre, hogy a választás előtti Bernadett-imádatoddal valahogy elcsendesedtél… 😀

  • Szeretem azokat a nőket, akiknek a neve: „Bernadette”
    Van ebben a névben valami szexisen kihívó.
    De kerüljék a politizálást.
    Az romba dönt mindent.
    Mint most is.

  • Almási Alma
    2018 július 8
    2:20 du.

    Alma,
    visszaidézem amit írtam:

    „Esetleg addig kint árultad a hazát az Antal jozsi fele mocskos hazakiárulók megbízásából?”

    H A Z A K I Á R U L Ó K -at írtam, KIÁRULÓK, akik kiárulták a haza javait.

    Mindegy, hogy nem Antal „uraság” ment ki a piacra, addig öurasága nyilván nem süllyedt, de szabad kezet adott arra, hogy minden ingó és ingatlan javait az országnak – amire az volt írva, hogy állami tulajdon szabadon ellehessen kótyavetyélni.

    Szabadon lehet olajat szőkíteni, áfázni és bérmálni.
    Cserebe csak bocskaiba kellett flangálni, a vitézi és nem vitézi lovagrendeket alakítgatni.

    Milyen becsülete van az ilyen személynek, ha szabad egy ilyen kérdést feltennem?

    Tudom, hogy akkor az „eufóriában” fetrengő népesség nem kapcsolt rögtön ezekre, mint ahogy pl. hazai lámpa hozzászólásaiból is kitetszik – akkor ébredtek néhányan, amikor már Horn Gyula volt a kormányrúdnál.

    Én valahogy nem érzem azt, hogy kisebbítené bűnét a halála – mondván halottról jót vagy semmit.

    Azt sem gondolom, mint néhányan, hogy „Isten megverte”, ilyenekben nem hiszek.

    Nem a becsületéről személyeskedtem, hanem mint nyilvános szereplőnek, nyilvánosan közzétettem, hogy nem ártana elszámoltatni az ország rábízott javaival – legalább képletesen.

    Ha már maffiáról beszélünk.

    Bizony, nem ártana, vagy nem ártott volna esetleg az Apró-család köreibe tartozókkal is elszámoltatni.

    Na de ha mindegy, ha lehet lopni, csak öltözzenek Bocskaiba, reverendába, vagy EU-s szlogenekbe…… ??? ….

  • Olvasgatok az országról néhány illetékes gazdasasági szakember elemzését, kormánykörökböl, ellenkörökbol.

    Valamennyien azonos nézeten vannak abban, hogy a TRUMP „védővámjai” Magyarországot legkomolyabbak között sújtja, gazdasági károkozásban a 3. helyen rakja egy elemzés, mindjárt Kanada és Mexikó után.

    Hogyan??!! – kérdezhető. Igen a nemet-autóiparra kivetett védővámok miatt, amik a nemet iparban pár százalékos kart csinál, de a magyart padlóra vághatja.

    Ma Magyarországnak nincs saját ipara, saját agrikultúrája, semmi. Az ipart a nemet autóüzemek jelentik, a mezőgazdaságot meg szinte semmi.
    Viszont az országban megtermelt értéknek 90-a exportra megy, de nem magyar vállalatok, hanem EU-s.

    Az Antall kormány eredménye mindez – de cserebe legalább 50 lovagrendünk lett.
    Ja meg Nagy-koronatanács, meg koronaőrök, meg más középkori majom-szervezetek, ki ne hagyjuk a vadásztársaságokat!
    Meg van közmunka is, persze – meg elvándorolt magyarok.

    Ezek a német üzemek, ha a bérek ne adj isten tovább emelkednek, úgy húznak el mint az őszi fecske-had.

    Akkor aztán lesz macskajaj – Almácska.

    A kádárkorszak végére a szocialista barakk „ékessége” volt az ország, mára az Eu-csapat nyomornegyede.

  • gabriel, LÁTSZÓLAG nagy igazságod vagyon… Csakhogy itt akkoriban létezett egy eszmeiség, mely a kádári kultúra szapulására, és a kapitalizmus imádására rendezkedett be, de ezt NEM Antall gerjesztette. Mindenáron rá akartunk kapaszkodni a „kapitalista nyugatra”. Sajnos, a kiárusítást ez a hamis eszme sugallta, és a kommunizmusgyűlölet szépen el is takarta a szemünk elől a valóságot. És ebben az MDF, az SZDSZ, a kormány, Antall, sőt az MSZP politikus-körei is hozzánk hasonlóan el voltak kábulva. Ez a rendszerváltási eufória aztán jól jött a józan tolvajoknak. Súlyos tévedés volt a kádárizmus praktikus gondolkodását kidobni az ablakon.

  • Alma!

    Tökéletesen megfogalmaztad az akkori szituációt.
    Vissza is adtad a lelkem békességét, nagyot csalódott lennék másképpen, hisz tudom hogy egy igazi fizikusnak tudnia, látnia kell a valós történést.
    A „vérében van”, hogy amit tapasztal a valóságról, azt a leghitelesebben leírja.

    Sajnos az történt, hogy néhányan akik „bennfentes információkkal” rendelkeztek a „felső vezetés” köreiben, azok már tudtak előre a várható eseményekről és szűkebb köreikben előre megszerveztek a rendszerváltást – pontosan arra alapozva amit fentebb leírtál. Es bejött.

    Hiába tudtam én ezt AKKOR és próbáltam az én köreimben elmagyarázni, felvilágosítani az embereket, semmit nem ért.

    Úgy tűnt, hogy magányunkban maradtunk kollégámmal ebbéli látásunkkal, aki mar őszülőbb hajú fizikus voltara, „nyugtatgatott” is folyamatosan:

    ” – Hagyjad, majd a következő generáció végére, talán megértik ….

  • Almási Alma
    2018 július 9
    2:48 de.

    So’se felejtem el:
    Amikor gyözött a választáson az MDF, a kari adminisztráción kitört az orditozás meg az éljenzés.

    Mire én megkérdeztem a tudós urakat meg hölgyeket :

    „Most mit örömködtök?Miből gondoljátok hogy most majd jobb lesz, mikor Magyarország kb. 5-6 száz év őta egyre csak lejebb megy?”

    Persze kiröhögtek…

  • Geyza

    „Persze kiröhögtek…”

    Igen, mert ők valószínűleg tisztában voltak vele, mi okozzuk hogy „Magyarország kb. 5-6 száz év óta egyre csak lejjebb megy”.

    Minden ami elpusztítunk, fillérekért hozzánk kerül. Amit tönkre tettünk, olcsón megvesszük és a mi embereinkkel, magunknak újjá építjük. Ennek elég látványos példája a bortermelés. A rendszerváltástól kezdve, tönkre tettük az egész ágazatot. Majd a romokból saját borászataink nőnek ki töretlenül. Nagyon büszkék vagyunk rájuk.
    Íme egy példa:
    http://winelovers.blog.hu/2016/09/12/a_legjobb_fej_noi_boraszaink?token=0a75f88380da405065b0532e187abb7b

  • ˙

    A 168 óra és a HVG ma Simicskával összfüggésben több oldalon

    keresztül példák sokasága felvonultatásával festi le a

    Fidess maffia működési mechanizmusát.

    .

  • BrunszvikTeri

    Figyelő 11:09

    Szveskedjék alaposan átolvasni G á b r i e l 6:04-es . K I T Ű N Ő . gazdaságpolitikai összefoglalóját, hogy megértse végre azt, hogy itt nem csupán egy – embernek hetedrangú* – maffiafőnök felháborítróan kicsinyes praktikáinak a gyűlöletéről van szó, hanem az abból következő, H A Z Á N K . egyre R O M L Ó, egyre és nyilvánvalóan rossz gazdasági kilátásairól.

    Kérem, azt elemezze !!!

    .

    * Külön érdekesség, hogy Maga ezt Jézus Krisztushoz hasonlítja.

    🙁

  • Teri. Problema, ha MASKEPP ertelmez egy valaszt es felre azt magyarazza!

  • Orsós Elemér

    Almási Alma
    2018 július 9
    2:48 de.
    Nahát, már megint beletrafáltál! Kár, hogy nem voltál anno az úgynevezett „rendszerváltók” vezérkarában!!!

  • Orsós Elemér

    Imre
    2018 július 13
    9:29 du.
    Ne erőlködj, kb. olyan átlátszó műkibicnek tűnsz mint Szabó Albert és Bácsfy Diána volt!

  • Geyza 5:11

    Nyugodj meg, ez a „Bernadett” semmi változást, nemhogy csodát, mert azt pláne nem hozott a Legyenmás lágy részébe… Ő nem a tehetségének, hanem a Schiffer kénytelen-kelletlenségének köszönhette meglepően érdemtelen karrierjét. Ő volt abban a műpártban az . e g y e t l e n . Schiffer számára még alkalmas – kellően szolgalelkű és eléggé alattom’ – aki akkor, a nagy párttörést* követően „háttérbe vonult” fönökét kritikátlanul követő >k e s z t y ű b á b< típusú tag, aki még hajlandó volt követni az alapító atyák [ti. Orbán&Schiffer] eredeti koncepcióját, és terveit az udvari ellenzék "balszárnyában", amely szerint az LMP valójában a fidss leányvállalata és labdaszedője kell legyen, mindegy, a lényeg az, hogy csak a fidesznek legyen jó… Mindez tökéletesen kibukott az április 8. előtti időszakban úgy, mint az azt követő – nyilvános lebukás – a még becsületes tagok felébredésében megnyilvánuló botránysorozat többször is erőszakos jeleneteiben…
    Tehát, Berni nemcsak egy tehetségtelen, de ráadásképp még egy becstelen virágszálként is leszerepelt.

    .

    *Amikor anno, Schiffer aljasságai és átlátszó orbanizmusa miatt a párt fele idejekorán rádöbbenve, elhagyta Másapolitika színterét…

  • Kordon Blued :
    Attól még ,ha
    egy ponyvával letakarjuk a fejét…izé..a lelkét.. DD DD DD

  • Orsós Elemér
    2018 július 17
    3:51 du.

    Mi a bajod Bácsfy Diánával?
    Ő a nyilas bányarém../By Laciúr Mr. Bartus/
    Mért ne lehetne, ha van nyilas Barbie-baba is ? (K. Morvai)

  • Besancon
    2018 augusztus 23
    3:40 du.
    El vagy maradva egy pár brossúrával, már rég bebizonyosodott, hogy Szabó Albert és Bácsfy Diána nem nyilasok voltak, hanem fizetett provokátorok! 😀 😀 😀