A magyar diplomaták Észak-Amerikában is korlátozzák a szólásszabadságot

2018 augusztus 17 11:13 de.69 hozzászólás

A magyar pártállam hosszú karja a tengeren túlra is elér–ez nem okoz meglepetést a KMH olvasói számára, hiszen az elmúlt nyolc év alatt lapunkban több tucatnyi cikkben számoltunk be erről a jelenségről. Pordány László korábbi nagykövet, illetve Ódor Bálint éppen leköszönő nagykövet csaknem minden módszert felhasnált arra, hogy bárkit eltávolítsanak a helyi magyar közösségből, aki bármely nyilvános vagy félnyilvános fórumon kritikát fogalmazott meg az Orbán rendszer ellen. A magyar állam ma már alig titkolja, hogy diplomatáin keresztül próbál befolyásolni kanadai és amerikai magyar közösségi szervezeteket, illetve azokon belül folytat bomlasztó tevékenységet.

Az alábbi vallomást John Hasulyo írta Kaliforniából, ahol Széles Tamás Los Angeles-i főkonzul próbálta eltávolítani a helyi magyar ház alelnökét – Sárvári Álmost – pusztán azért, mert privát Facebook oldalán kritikát fogalmazott meg a Fidesszel szemben. Az érintetteknek javasoljuk, hogy az illetékes kanadai és amerikai hatóságoknál tegyenek bejelentést a magyar állam diplomatái ellen.

***

Hamarosan….Egy Főkonzul, aki állandó csatában áll a magyarokkal. Egy diplomata korlátozhatja-e a szólásszabadságot és a véleménynyilvánitást? Aroganciával és uszítással éket verhet-e Magyar szervezetek közé? Sokáig a Magtárt “bojkottálta”, most pedig a Magyar Házat….ezzel viszályt kelt?

Vajon parancsra vagy saját indítatásból cselekszik? Napraforgó vagy csak a diplomáciai képzés hiánya miatt? Nemsokára kiderül…az amerikai hatóságok véleménye….meddig mehet egy magyar diplomata? A feladata az összefogás vagy a széthúzás elősegítése? Befolyásolhatja-e az embereket, hogy melyik magyar helyre menjenek vagy nemenjenek?

Amerika a vélemények országa, itt egy Magyarnak sem folytható el a véleménye, még a Facebookon sem! Törvénytelen, ha valakit véleménye miatt lejárat és elakarja távolítatni a poziciójából? Ráadásul Kaliforniában ez büncselekmény! Meddig hallgat a külügy? Magyarországon megtehetik, de Amerikában komoly következménnyekkel jár ez a magatartás? Akivel nem tudnak mit kezdeni, azt egyszerűen lejáratják?

Diplomáciai bukta vagy hatalommal visszaélés? Keresztényhez méltó viselkedés-e, ha diktatorikus módszereket alkalmaz?

Ez itt Amerika!!!

John Hasulyo

69 hozzászólás

 • van néhány megoldási javaslatom:
  #1.: ki kell tiltani a diplomatákat amint megsértik a házirendet

  #2.: mint a cikk is javasolja eljárást kell indítani a diplomáciai képviselet ellen a belügyekbe való jogtalan beavatkozás miatt

  igenám, csakhogy akkor lelepleződik sok minden más nemzet diplomáciai és nem diplomáciai “misszió”-ja is mert ez az itt panaszolt beacvatkozás nem egyedül a fidexkft sajátja… és akkor semmi sem történik, a magyar házak önkormányzatok és önmaguk döntik el kit mit engednek meg és be… ez az egyetlen megoldás

 • Jó lenne, ha az érintett – Sárvári Álmos – is hozzászólna itt, végtére róla van szó! A fogadott(?) egykori kazincbarcikai prókátor Hasúlyó János helyett biztosan összeszedettebben (és kevesebb nyelvtani hibával) el tudná mondani a konkrét sérelmeit.
  Aztán következhet a Főkonzul leváltatása!
  Mert Amerika, az Amerika !

 • Göllner András

  Na, pont egy ilyen cikkre vártam már évek óta !!!! Ez aztán valóban egy alapos és részleteiben kimerítő, igazi tényfeltáró tanulmány volt arról, hogyan korlátozzák ezek a csúnya magyar diplomaták a szólás szabadságot Amerikában. Ejnye bejnye magyar diplomaták !!!!! Tessék ezt szépen abbahagyni. Nem tetszik tudni, hogy ez itt Amerika, itt a Donald Trump a király, a szólászsbadság megtestesítője, aki az őszínte, igaz, tiszta beszéd korlátozására úgy rácsap mint egy taxisofőr az órájára ??? 🙂 🙂

  Szerintem ezt most nagyon alaposan meg kellene beszélnünk a hazai lámpával, Charlieval, Bendegúznak biztos lennének jó megoldásai, a Figyelő elmesélhetné, hogy ő már mind erről az AVÓ börtönében tudott,rendetzett is erről egy konferenvciát a város peremén, Boda Marcsi lefekvés előtt be dobhatna még ide egy két csípős paprikát a kondérba, mielőtt felakasztja az otthonkáját egy kampós szögre. Orsos Elemér, Kis Feri Bácsi, Gyuri 10, a lábvizes is jöhetne már, ez annyira neki való. Még talán Ódor Bálint apukája is beugorhatna egy két jó ötlettel. De jó lenne ezt tényleg hosszan kibeszélnünk nekünk magyaroknak, egymás közt, úgy Isten igazából, Szent István nap küszöbén.

 • Gollner B. Andras megjegyzesere;

  Ohajtana “most alaposan menbeszelni” nehany kijelolt “gyulolteivel” (az Aczel szava volt) kozottuk Bendeguzzal.

  Mar nehanyszor feltettem a kerdest azon hogy miert tamadjak elvtarsai, fokent a fizetet ugynokeik, egyent mint pl. FIGYELOT ?
  Egy idos holgyet, aki SOHA nem irt egy arva goromba szot sem senkinek, es senkirol, soha !!!

  Ms. Boda eseten is mondhato ugyan az. Csupan egyszer ramutatott a Geyza nevu fizetet trolja alkohol problemajara.
  Bizonyara ismeri az ottaniakat.

  De vajon hogyan lenne az leheto itten “megbeszelni” barmi alanyon levo dolgokat, ellensegeskedeseik, bunko gyalazkodasaik nelkul bar mit is ???

  Legalabb 2/3 amit bekuldok hozzaszollasaimnak azt eltoroltette alkalmazott cenzoraval naponta.

  Inkabb kozolne a cikkben allitott web-cimeket, legalabb bizonyitasat tudnank nyerni hogy mennyiben valo a szerzo allitasa a cikkeben.
  Az Mr.Hasulyo allitasa diktalna.
  S varom is mind az altala hivatkoott web-lap-cimeket !!!

  Azt persze gaynitom hogy tenne-e ?
  De vajon miert nem ???

  S mi koze lenne Donald Trumpnak a maga megjegyzeseben nyujtott magasfoku megelegedetlensegevel ???

  Donald Trump aki mindeg nyiltan es korlatozasok nelkul teszi minden megjegyzeseit. Igazi Joe Sixpack stylusaban.
  Pont azt kedvelik a tomegek, az atlag embert mutatja, nem a bekepzelt felsobbrendu elit magatartasat.

  Hope I do not need to file a legal demand under our Federal Freedom of Information Act to get those alleged web-addresses?!
  This is just like your Trump-Putin conspiracy ‘in the hills of Buda under a Budapest bridge’. Hmmm???

 • Claa Bencsics Figyelo

  Kedves Gollner Ur!
  Sajnos, nem tudok kerdesere valaszolni, mert nem enged ne ide a server ujabban!

 • Nagy pityu, ez most komoly? Egyrészt Te fogsz itt magyar nyelvet és nyelvtant kritizálni? De főleg, gondolod, hogy ezek a csúszómászók tényleg elkezdik védeni a védhetetlent?
  Hát hogy ide nem fognak beírni az biztos. Ez nektek, töketleneknek lett kiosztva – ahogy András is írja:)

 • Nagy István, ha már ilyen jól ismeri Hasulyo előéletét, mondhatott volna néhány tájékoztató szót Sárvári Álmosról is, akiről nekem sikerült néhány infót előásni, miszerint a debreceni köztévé sarokköve volt, valamint kósalalának és halász jánosnak akkora barátja, hogy még Új-Zélandra is magával vitte Rolling koncertre. Lehet, hogy magyarul kiválóan tud, de a hírek szerint angolul már nem annyira. https://444.hu/2017/02/15/nem-ekesszolo-angolsagaval-fog-feltunest-kelteni-az-uj-magyar-los-angeles-i-fokonzul. És hogy a tájékoztató ne legyen egyoldalú, itt van a közelmúltban elhalálozott Lovas István vele foglalkozó cikke is, amely szintén nem támasztja alá Álmosunk kííííváló nyelvi képességeit. https://flagmagazin.hu/nagyvilag/lovas-istvan-elhallgatott-hirek-7-rendkivuli-kiadas

  István, nem győzöm újra és újra ajánlani, hogy tájékozódjon a neten, mielőtt hiten alapuló véleményét közzétenné. A gugli az elméleti fizikusokat is a barátjának fogad, nemcsak a kivénhedt nyugger, de nem marxista informatikus könyvtárosokat.

 • Ha Göllner éppen Budapesten van, jelentkezhet a bazilikai Plébánián a s.püspök ur Titkárságán d.u. 14.50-ig holnap, (Jelszó: “Gellért 999” ), beöltözhet a dísz-század egyenruhájába, elintéztem: rangot is kap), s mint kiemelt viheti a Szent Jobb-ot a Körmeneten. Erről szép cikket lehet majd irni a KMH-on is! AVE!

 • NAGY István
  2018 augusztus 18
  6:22 de.

  neked pontosan Dr Göllnert kell piszkálni? ha méltat arra, hogy mond valamit akkor majd megtudod… de addig is miért nincs egyetlen saját “gondolatod” ha már “tudós” vagy (amit én kétségbe vonok a beírtjaid alapján)

 • Göllner András

  @ Nagy István

  “Ha Göllner éppen Budapesten van.. elintéztem a bazilikai plébánián, rangozt is kap”

  Nagy István, maga egy igazán aranyos jószág. Köszönöm hogy előremenetelemmel szorgalmaskodik, de én már kizárólag a magyar királyi rang áátvételének céljából lennék hajlandó Magyarországra utazni. Ha ezt nem tudja nekem összehozni akkor inkább itt, Montreal Kis Olaszország utcáin bicajozom tovább. Istvánom ! Van egy elternatív ötletem. Ne nekem, hanem inkább a Bendegőznek kellene valamit összekapirgálni a bazilukai pléhbánián. Szívesen előterjeszteném a nevét, a Magyar Vaddisznók Bajtársi Szövetségének (MAVABASZÓ) lovagkeresztjére (2. fokozat a lánccal.) Csináljuk meg !

 • amerika az Orbanizacio utjan..??
  ojvajj

 • Göllner András

  @ Bendegizi

  A rosszmájú aglomerációs csajok szerint valami baj van az alváz számoddal. Egy cserebogárra van kiállítva. Nézz utána, májámi vájsz, mert ez így nagyon ciki. Csináld meg ! Táncojj Feri ! 🙂 🙂

 • Hogy ennek a nagy I.Cu-nak hova érnek el a kezei??!!

  Csak aztán nehogy úgy járjon mint a kisebbik druszája, aztán a Bendegúz asztat hordozhatja körös-körbe!!!

  🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  Néhány nagy-mellűre ma is ráférne az, ami Gellértre, a püspökre – mielőtt egyesek újra “hittérítő” buzgó módszereivel kezdenék a mogyorikat visszatéríteni az európai “keresztény-értékekre”

 • A maga fonokenek joga es lehetosege van masokat “joszag” es “vaddiszno” nak nevezni, de nem enged arra reagalni sem.

  Igazi “Free Press..”
  Igazi baphometek maguk.

  And alleging that the Hungarian consul does that. Hm???
  Just how nuch better you think you are ? Nothing but bigots.

 • Christopher Adam

  Ma összesen 8 hozzászólást töröltem Öntől, azért mert mindegyiknél már az első mondatban több mint 5 elütés, illetve hiba volt. El sem tudom képzelni, hogy milyen volt az azt követő harminc sor. Nem vagyok hajlandó tovább olvasni kommentet olyantól aki ennyire nem veszi a fáradtságot és ennyire hanyag. Ilyen egyszerű a helyzet.

 • Claa Bencsics Figyelo

  BEndeguz amerikai es nem tud jol magyarul irni. Valosszinu ez a baj. Viszont magyar erzelmu.

 • Bendi, Te nagyon kényszeres vagy. Mi a francnak olvasod ezt a Te szemszögedből szemetet, ha 90%-át nem érted, még soha egy épkézláb mondatot nem láttunk tőled, nem tudsz magyarul és ráadásul az iszonyúan terjengős baromságaid még a hazúgságoktól is hemzsegnek.
  Mi se olvassuk, legalábbis nem szólunk hozzá az otthoni (beleértve az északamerikai) sajtó végbél termékeihez. Pedig ott sincs több igaz szó:):)

 • Régi mogyori szokás:
  Bele ugatnak mások dolgaiba.
  A nyugati embert az különbözteti meg az ázsiai szamojéd fajtától hogy kéretlenül nem sokat foglakozik mások dolgaival.

  Mindenkinek olyan a hozzáállása a Hatalomhoz vagy a rendszerhez amilyet elképzel magának.

  Másoknak csak akkor van közük ehhez ha kikérik a véleményüket.

  Nem így az ázsiai fajta,

  Ha kell ha nem beleugatnak mások nézeteibe, családi életébe, szellemi életéba és már a nemi életébe is.

  Tőlünk keletebbre különféle vallási rendőrségek működnek meg gondolati rendőrségek.

  Azok az országok kezdenek jelen hazai Hatalom példaképévé válni sajnos .

 • bendeguz

  ennek fuss neki megegyszer!!
  itt a hit terito es foleg a “baphomet” te vagy!! joztudott ma mar mindannyiunk elott ki vagy!! majamibol osztod az eszt ,es hitteriteni probalsz a yehova tanui korebe!

 • Christopher Adam

  es mi a velemenyed a “HOLLOKAUSZTIKAZO”, mocskolodo,antiszemita “rodeo”-rol?
  kerem cserelje ki-(nekem nem megy!!megprobaltam vagy 10-szer!)-az “avatarom” az altalam kuldott fotomra!!

 • Bendegúz79 Hallottam a legendat, de nem hittem el, hogy az amerikaiak olyan ostobak, hogy azt hiszik Europa olyan kicsi, hogy mindenki ismer mindenkit.
  Nem ismer. Boda asszony itt senkit sem ismer személyesen, csak rosszul sikerült életet próbálja itt másokon leverni. Ha Geyza alkoholista, akkor ahhoz Magyarorszagon senkinek semmi köze, egy ilyen kijelentes simán becsületsértés, amiért perbe lehet fogni. Még egy orvost is, nemhogy egy kozepkadert, aki az ablakabol és a kormány propagandájából meríti összes tudományát, és rosszindulatán keresztül szűri át. Tehat Boda ne mutogasson rá. Tudod, regi vicc, mikor mondja a reszeg a rendornek (BM), Te hulye vagy. Maga reszeg mondja erre a rendor. Igen, de en kialszom. 🙂 Remelem nem kell ezt is megmagyarazni? Az, hogy Marcsika drága mindenkit sérteget aki gondolkodik, gondolom hiányos nyelvtudásod miatt nem tudod ertelmezni. Figyelő más, szép kort élt meg, és mint általában az idősek, hiszékeny, naiv, múltban elő nénike lett. Nem a valóságot latja, a múltban el, és nem hiszi, hogy változott a világ. Naivsága odáig fokozódik, hogy minden baloldali rossz, és minden magát jobboldalinak mondó jó. Mostanaban kicsit erzi, hogy nem latja a valót, de ez nem változtat vegkovetkeztetesen. Te kedves Bendegúz, neked fogalmad nincs Európáról, ami nem lenne baj, ha csak kérdeznél és nem ítélkeznél, okoskodnal. Főleg egy olyan országból, ahol keverik Európát Afrikával. Lehet ott nagyon okos vagy, itt a honlapon holtversenyben vagy Bodával. Ebben semmi gyűlölet nincs, ez így van. Figyelőt még lehet érteni, de kettőtök létezése Bodával nem kicsit bizarr. Folyamatos panaszkodasod, miert nem ismerik el benned azt, ami nincs, mar mulatsagos. Az elemi szinten magyarazokat sem erted meg, Ratesit aztan vegkeppen nem, mondhatnam kiszurtad magadnak. Nem szep, de sajnos megteheted.
  Göllnerrel ujjat húzhatsz, az esélytelenek nyugalmával indulhatsz, azután futhatsz az óvobácsihoz, hogy megint orrba vágtak. Ha Neked jó.
  Egyébként ide tudnád tárni bizonyítékaidat, hogy Geyza fizetett ügynök? Te mindig bizonyítékokat követelsz. Most rajtad a sor. De ha igazad van, és a bal oldalnak Geyzára telik, a jobbnak Bodára, akkor baloldali akarok lenni. További szép napot.

 • bar-lev
  2018 augusztus 19
  5:43 de.

  Kedves Barlev, az avatart egyik szerkesztőség sem cseréli manuálisan. De ha le kívánja cserélni, akkor menjen fel a https://hu.gravatar.com/

  oldalra, csináljon ott egy regisztrációt, és töltse fel oda a képet amit használni kíván. Ezek után pedig mindig azzal az Email címmel írjon hozzászólást amivel a “gravatar” oldalon regisztrált. Egyszerű, csak pár perc az egész és utána automatikusan az a kép jelenik majd meg.

 • bar-lev
  2018 augusztus 19
  5:43 de.

  szvsz a kóbor kutya sem akarja képedet nézegetni… másrészt a #&>#&@&###bendegizi től kérhetnél 76 tanácsot a kattintás tárgyában, ő már csak tuggya állandóan kattog…(mint Vekker Úr) jobb klikkel nem próbálkoztál? egyáltalán te be vagy jelentve a WordPress be? ezek az avatarok (mint ami most neked világos szürke az automatikusan generálódik) mindenkinek előjoga és ne dolgoztass a hülyeségeid miatt másokat

  béke poraidra kis porbafingó… és milyen magas is: jaaaa, hogy 4.76 méter és 321 kiló rettegnék ha nem rázna a röhögés

  hogy milyen kausztikus vagy lelkem és be is vagy h…ollózva az Anti-t meg üdvözlöm, ha legközelebb találkoztok add neki át

 • Bar-Lev :

  Katt az ÉN képemre és mikor feljön a WordPress.com, csinálj oda egy accountot.
  Azzal a névvel és jelszóval amivel ide szoktál belépni.
  Utána már tudsz képet feltölteni.

 • BANFI;

  Aki “nem erti”, “nem olvassuk”, “nem szolunk hozza” hat hogyan irhat elitelo velemenyet ???

  AZ nem a hazugsaganak a bizonyiteka ???

 • LEV;
  Egy Isten tagado “zsido” csupan Abram masik het fiaitol szarmazhato !
  Csupan azt bizonyitod allitasaiddal !!!

 • KENNY;

  Te vagy europaban, nem en.

  Mutass csak eggyetlen a ti magatartasaitokkal egyenlo egyeni ralgalmazast mint amiket itten olvasok az allitolagos “magyaroktol” !

  Nem amiket allitolag “hallottal” !!!

  Nem tudom, es NEM erdekel hogy ki ismer ottan kit !
  De Geyza nevu elemi-testvered onmaga tett itten elegsokszor pialasara valo megjegyzeseit.

  A Boda egyettlen egyszer tette soraban azt a megjegyzeset neki.
  Na hasonltsad azt a ti allando mocskos gyalazatos valaszaitokra amit allandoan irtok Bodanak !!!

  Ha FIGYELOT allitasod alapjan megerted, miert vadoljatok valotlan es gyulokozo rafalmakkal megallasnelkul ???

  Soha nem hallottam, sem olvastam hogy barki is egyenlitte volna Europat Afrikahoz.
  De tobbeteknek jobb helye lenne visszamenve Azsiaba !

  De az egyedulli egyeni kerdesem hozzad, HA nem ertesz semmit megjegyzeseimbol, hat mi a fenere valaszolsz ???

  Csupan elvezed gyalazkodasaidat ismetelgetni. Hm ???

  Mert egy arva szot nem irtal egyetlen alanyon amit a cikken irtam !

 • Miklos Banfi
  2018 augusztus 19
  12:51 de.

  Olyan ez az ipse (Bendeguz) mint Jaroslav Hašeknál a félhülye helyőrségparancsnok, bizonyos Zillergut ezredes , akinek kényszeres magyarázási mániája volt.
  Mindig mindent megmagyarázott mindenkinek.

  Egy alkalommal az utcán járdára lépve elkezdte magyarázni tiszttársainak hogy mi is az a járda :

  “A járda uraim, az egy kőből készült kis kiemelkedő rész az úttest két oldalán.A járdát egyfelől határolja a ház homlokzata, másfelől maga az úttest.
  Apropó uraim.
  A ház homlokzata.
  A ház homlokzata nem más mint…
  Ekkor a derék helyőrségparancsnok lelépett az úttestre,
  hogy tiszttársainak távlatából tudja megmutatni
  a ház homlokzatát, de tiszttársainak nagy megkönnyebülésére rögtön elütötte egy konflis.
  Két hétig ápolták a helyőrségi kórházban..”

  /Idézet (nem biztos hogy szó szerint)
  a “Svejk a derék katona” c. örökzöldből.”

 • Bendeguz79 Gyaláztalak volna? Mível? Mutass egy rágalmazást irányodban. Ha egy állítás igaz, nem lehet rágalom, nem igaz? Kevered a többesszámot az egyesszámmal. Tudom nehéz, de ha én (egyes szám, egyes személy) irok valamit, az nem Ti (többes szám második személy). Ha ŐK írták (többes szám harmadik személy), akkor azt nem mi írtuk (többes szám első személy). Tehát ha én megértem, akkor másnak nem kell megértenie, amit én irok, azt nem más írta és fordítva. Tudsz követni?
  Ha nem olvastál az USA népességének alulműveltségéről, akkor pótold. Készülj fel a legrosszabbra, Ők sem tudnak többet Európáról mint Te. De Ők legalább nem adják elő a tudóst.
  Sajnos Boda megérdemel mindent amít kap, megküzdött érte. Nem tud annyi gonoszságot kapni, amennyit ne érdemelne meg. Tényleg sajnálom, de ezen csak Ő tudtna változtatni két reklám között.
  Nem tudom, ki itt az állítólagos magyar, rajtd kívül. Segítenél?
  Tudod általában Magyarországon az alkoholisták elbújnak, szégyenlik betegségket. Ha valaki dicsekszik az italozással, az általában nem alkoholista. Az alkohol szeretete nem feltétlenül alkoholizmus, sőt. Az igazi alkoholistának mindegy mit iszik, csak ártson. De ha igen, soroljam az alkoholista zseniket? Magyaroszág ilyen ország, aki beteg, aki “más”, az titkolja mert megvetés jár érte. Nem igazán keresztényi, de így van, nem csak az USA képmutató ám!
  Miért tudom megfejteni az írásaidat? Mert rengeteget olvasok, és nagyon jó a fantáziám. Ami végképpen értelmezhetetlen, azt átugrom és megemelem a sapkámat Chris előtt, aki ezt végigszenvedi. Valószinűleg egy átlagos helyesírás javító nagyságrenddel javítaná az írásaidat, de hát a “nagy” embereket nem érdekli az aljanép, nem igaz? Rejtély, miért csinálsz magadból itt minden nap bóhocot, de hát jogod van hozzá.
  Ajánlott irodalom: Varga Katalin: Én, Te, Ő. (kalandozás a szófajok birodalmában). Még a Gőgös Gúnár Gedeont és a Mosó Masa mosodáját is Ő írta, élvezni fogod.

 • Kenny
  2018 augusztus 19
  12:48 du.

  az ajánlataid csodálatosak, de -félek- nem fogja tudni felfogni… ott a majmok főggyén majámi alsón mingyárt az első bambusz erdő melletti nagy királypálma alatt narancsra várva…ebben a dög melegben? háááát, szvsz túlértékeled

 • Geyza
  2018 augusztus 19
  10:43 de.

  tökéletes leírása #bendegizi nek

  hahahahaha

 • Na csak benéztem,nincs sok időm,más dolgom van,de azért jót
  derültem Göllner “király” szerénységén és főleg Nagy Istvánnal
  folytatott eszmecseréjén…..
  Majd ha elolvasom figyelmesen a cikket,bővebben hozzászólok!

 • Neröhögjé’ Rodéjjó, néked nem az a dógod itt.
  Neked Izraelt kell szidalmaznod.
  NE kalandozz el !

 • Boda Marcs
  2018 augusztus 19
  2:07 du.

  OIM*
  TE nem “derülsz” ,
  nem vigyorogsz, hanem vicsorogsz.

  *OIM = Oldal Idióta Macája.

 • Geyza
  2018 augusztus 19
  2:50 du.

  bucika, nagy kár, hogy csak a lényeget nem érted “nemjöttátneked”

  sok mindenkivel ellentétben!!! én itt sem és máshol sem javasoltam sem nem nyomtam mint krahácsot a zsidók bántását! (ha ellenpéldát tudsz most itt a helye) viszont ki nem állhatom a kormányzatuk és a világban szerte szana elszéledt (elterjedtek mint búbópestis) zsidó bankárok és hasonszőrű poloskák kikészítik a világot mint a mellékelt ábra “mutíccsa” és én ez ellen szólok és le kell lőjenek ha meg akarnak állítani…képesek rá, hogy süsülandiát a sok butának nevelt bennszülöttel (mindenféle fehérember) gyarmatosították és úgy játszanak velük, ahogy macsek az egérrel mert a mecsek úgy szereti az egeret ha “véres” mint a bífsztéjk…

  amikor te arról rebex, hogy jobbnak találod a süsülandiai viszonyokat, mint bármi mást, akkor teljes tudatlanságodról teszel tanuságot… ajánlottam költözz oda de olyankor hatalmas hallgatásba burkolózol és sasszézol mint stepptáncos a tükörparketten

  tudod a pudding próbája…

  hahahahahahaha

  na, a vodka jobb mint te…szia… gyógyulj meg

 • nos hat ez volnek en!!!

 • bar-lev
  2018 augusztus 19
  5:17 du.
  elég rosszul sikerültél…már fényképezni sem tucc?

 • bar-lev
  2018 augusztus 19
  5:17 du.

  miért álltál ki a VII. kerületi 3. emeleti gangra és a copfjaidat miért nem igazítod meg, olyan félattilásra sikerült még sólyomszárnyak hiányoznak a füled fölé akkó’ olyan lehetnél mint egy részeg Wotan egyébként az egészet nagy homály fedi… olyan >&{>&{###bárnelevné koraesti homályban…éppen hanyatt akarsz esni?

  hahahahah

  nagy fotóművész készítette ki kellene állítani valami mellékhelységben mint az útálatos képet, van még ilyened? vagy ez amit sikerült 3 hét alatt összehoznod?

 • rodeo

  sheket meshuge

 • heheh Rodejjókám..
  Kármagábaavodka annélkül is delírimtrémensben leleddzik hehe

 • bar-lev
  2018 augusztus 19
  5:17 du.

  nos hat ez volnek en!!!
  _________________________

  “Szép vagy, szép vagy, szebb a napnál,
  de Hófehérke szebb náladnál…”

 • Ber-Lev:
  Mostantól, ha valaki vissza akar élni a neveddel, egy színes négyzetes ábrával jön fel itt.

 • bar-lev
  2018 augusztus 20
  12:51 du.
  nem tudom mit jelent és nem gúglizom

  neked is ugyanazt

 • bar-lev
  2018 augusztus 20
  12:51 du.

  olyan ziláltnak tűnsz…

 • bar-lev
  2018 augusztus 19
  5:17 du.
  Mi a tréfli disznóhús túlzott élvezetétől szoktunk ilyen magyarosra hízni! 😀 (Betartod Te a Törvényeket?)

 • C.Adam asszisztal hozza!!
  lehet el is elvez?
  na mar ugye mert EZT a szennyet bent hagyja!!
  itt CSAK valodi zsidonak nem lehet velemenye!!Trudeau nem hazudott Canada tenyleg antiszemita allam!!

 • Christopher Adam

  Barlev, komolyan most már itt tartunk?

  A stílus maga az ember. (Le style c’est l’homme même.)

 • Rodeio

  én már többször é végtelen türelmesen ((hahahahaha) megjegyeztem, hogy a kapitalizmus eszméiért a zsidók csak annyiban felelősek, mint magáért a kommunizmuséért is.

  IS!!! érted: IS-IS

  Nem az Isis, (Izisz) hanem úgy magyaroson is, is, is, is, is…

  Mindegyik oldalon meghatározó személyeket tudnak felmutatni e tekintetben is.

  És bármelyik más náció is.

  Úgyhogy légyszi, ne zsidózz tovább, mert nagyon nem áll jól.

  A faragatlan, kultúrhiányban szenvedő mély-magyarok szemlélete meg érthető – mert ugye jól meg vannak vezetve

 • Göllner András

  Fiúk, nem kellene mócerolni a barlevet idelenn. Szerintem bátorságot sugal és nagyon baba így kinn a szabadban. Én, a Boda Marcsiról kérnék egy pikcsört gyorsan, lehet szelfi is, de csak otthonkában, mert ki szeretném őt rakni az éjjeli szekrényemre a matyóbabámnak támasztva. Úgy tudom, a Figyelő nagyon szeretne egy képet a Gyuri10-röl és a Bende Giziről de egy kicsit sáj megkérni őket erre. Chris, tudnál közvetíteni ?

  Szeressük egymást gyerekek 🙂 Ne foglalkozzunk azzal mi zajlik odafenn, micsinálnak a magyar diplomaták a nagyvilágban, mit írnak a KMH munkatársai. Pikcsöröljünk inkább, csináljuk a neotroll fesztivált.

 • bar-lev
  2018 augusztus 20
  6:06 du.

  #&@##&@barnelevné… mit is jelent az, hogy anti szemétizmus? meg a holló kausztika? elmagyaráznád? olyanoknak akik még erről nem hallottak vagy nincs elegendő információjuk minderről a csócsálásról

  és ha “az” akkor canada mi lett tőle? mesélj bucika és ne fújd fel magad ennyire mert megpukkacc és akkor mekkora nagy halom izé marad utánad? és ki fogja eltakarítani copfjaidat befonhatnád és tehetnél bele masnit meg hajcsattot

  világosítsd fel a tudatlan tömeget hátha … tudod ???

 • C/A
  dit justement Vou ce ci??!! a la honte!!
  jusqua la je n’est jamais pense………….mais maintenant comme vou dit,……”le style c’est l’homme meme”,-je reconnais la votre style helas trop bien!!
  style proche tres pres de “rodeo”,et de l’ “orsoselemer”!!
  sur ce deux la tout le monde le sait sont des antisemites notoires!!
  et vou vou meme………..??!! just pour le “buzz” ou proche entant comme idees aussi!??
  —————————————————————-vou trompe person monsieur adam!!
  ce ci n’a aucun chance encontre moi!!!

 • Geyza

  na meselj milyen volt az aug 20 tuzijatek? voltak-e zavargasok? mert a magyaroknal zavargasok nelukul nincsen igazi unnep!!

 • Bar-Lev volt annyira gerinces hogy kitette a fotóját.
  Ugyanez nem mondható el azokról akik most a fotója alapján próbálják alázni.

  Igaz Orsóskám ??!

 • Chris:

  Egyébként VALÓBAN undorító amit Orsós ide rondított.

 • bar-lev
  2018 augusztus 21
  4:24 de.

  #&#&###barnelevné

  most mit riogatod a verebeket franciául? dög unalmas ahogy az előre elkészített tartalommal a kijelölt fiókot kirángatjátok és benne az anti meg a holló azonnal amint védhetetlen baromságaitokat és szemétségeteket másképpen nem tudjátok megvédeni mert egyébként is védhetetlenek

  a magam részéről teszek egy nagyot az ilyetén vádaskodásaitokra (nem csak a tiedre!) és ki is röhöglek benneteket

  ha ti nem vagytok hajlandók tisztelni senki más veszteségeit (ÉS EZ A TÉNY TÖVIG LESZARJÁTOK ÖNZŐ GYALÁZATOS MÓDON) akkor ne várjátok mástól sem hogy azt tegye (pláne ne úgy, hogy fegyvert fogtok rá és le is lövitek ha vitázni mer a szemétségetekkel… ácsi)

  a világ tele van kínhalállal, éhhalállal, l’art pour l’art kirobbantott (piszkos anyagi érdekekből és mások területeinek megszerzéséért) háborúkkal addig én nem hallgatok #gábriel aszongya ti is(!) én is azt mondom ti is (de én annyiszor aláhúzom amennyivel ti súlyozottabban vagytok benne a szemétségben)

  attól, hogy kiraktál egy képet (ki tudja ki van rajta?) még bárki lehetsz, még piréz is ami szvsz valószínű

  hahahahahaha

 • gabriel
  2018 augusztus 20
  8:23 du.

  ismered -perszehogy- a súlyozott átlagot? én is, és használom is…
  tökeim tele vannak a nyavajgással eltakart szemétségekkel

  hogy lakónikus legyek

  kkk

  jogar uma pá de cal

 • Göllner András
  2018 augusztus 20
  9:49 du.

  hahahahahaha elképzeltem amint -kezdetnek- kirakod a matyó babádhoz támasztva azt a képet amit #barnelevné kirakott…még hogy baba? és honnan tudod, hogy az a kép hiteles és nem valami hatalmas konteo része… és a többi képeket is el tudom képzelni…pláne ott a matyó babádat takarva a kredencen, vagy sublódon? a “szépemlékű” otthonka (attól mindig elfog a röhögés mert nagyon sokat láttam és milyen csicsásakat…)

  legyen sok tréfa és kacagás meg móka dehát…

  minden jót és vigyázz a bringázással, olyan sok esetet hallani …

 • Göllner András

  Az a helyzet Rodeo, hogy egy kinai bicajon bolyongok a város peremén. Egy, szolíd, kényelmes jószág, nem szoktam vele turbózni, kímélem mindkettőnket. Igaz, tavaly eltörtem a hüvelyik újjamat vele mert nem voltam kellően körültekintó, vagy talán pont azért, mert túlságosan is az voltam. 🙂 Pedálozás közben, a gyakori körültekintés veszélyekkel jár. (Kalandorok kíméljenek ? ) Azóta nem ágaskodok, szemeimet szigorúan egy irányban tartom, nem vágtázom vele mert tudom én is, hogy tsonka Magyarország nem sonka Magyarország. Ha egy magyar diplomata el állja az utamat, az természetesen más fajta magatartást követel. Akkor nagyobb sebességre váltok. Ha az erre az apukáját küldi ki elém, akkor már lelassítok és dudálok egyet. A nota benne…..

 • gabriel
  2018 augusztus 20
  8:23 du.

  mielőtt el is feledném (nem lehet csak pillanatnyi másra koncentrálás esetén)

  a hatalmas nagy konteo ugye (amainaprarendeltszentevangyéljomaciamongya!+++) beavatkozás és hekk (na nem a hal rántva)

  tehát az az eset amely számtalanszor előfordul miszerint a zsidó állam éppen aktuális headhoncho ja az illetékes jelenléte nélkül a süsü kongresszus és szenátus egyesített szeánszán szózatot intéz ezekhez a kesztyűbábjaihoz (azok szorgosan tapsolnak és mikor vége a kivonuló győztes headhoncho-t egymást letaposva ezek a népképviselők megölelik megcsókolják és a névjegykártyáikat dugdossák neki…)

  majd mindaz meg is valósul,

  a süsü elnökválasztási ingyencirkusz közismert finanszírozóinak egyike szintén hithű ortodox csilliárdos és most a zivánkakrumplee nevet is változtatott és áttért az ortodox férjének hitére és a Jared Kuschner (akinek családját megalapozottan a New Jersey kormányzó bíróság elé citálta korrupció és jogtalan előnyök szerzéséért azaz köztörvényesek) pedig mi más is lehetne… a krump lee meg ugye pénz beszél kutya ugat ott csal ahol nem szégyelli! és megválasztották…hogy mekkora csoda???

  és ha akkor tudva a tényeket hogy a Föld nevű bolygón nincs egyetlen olyan állam sem amelynek belügyeibe bármely eszközzel a süsüék nem avatkoztak bele következésképpen aki rángatja a madzagot a kesztyűbábokon az avatkozik be mindenhol

  a többit nem mondom mint a La Nozze di Figaro ban a nyitóária a non piu andrai farfallone, amoroso…

  én is ugyanezt egyszerű C dúrban

  jogar uma pá de cal??? caralho pá, jamais

 • Göllner András
  2018 augusztus 21
  11:04 de.

  isteni…. nekem annó ugye mi más is lehetett volna Csepelem volt…ha meggebedtem sem száguldott és hozzászoktam és ráadásul -ugye- kontrafékes volt… de halálra hajtottam, mert jó volt…anno diplomaták nem keresztezték utamat csak békák és sünök meg mindenféle bogarak és amikor leültem a patakpartra a csíborokkal kacsintgattam, várván a siklót… meg néha egy egy folyami rákot (sohasem bántottam az otthoni rántott jérce jobb volt) és olyan jó volt szemlélni amint a fűzfa belelóg és sok madár csicsereg… olyankor elfelejtettem a tornaórát az őrmester kapacitásu (mint Rejtőnél a macskabajszú ordítozós) tanerővel… várva az igazgató bácsi földrajzóráit és a történelmet a matek olyan maradt mintha belőlem nőtt volna ki és mikor kis eztazt kellett javítani akkor elvittem Csabi bácsihoz aki egyébként hivatásos mechanikus és lakatos volt valami nagy gyárban és ott sokat tanultam mert magyarázott is…a gumicserét is megtanultam magam csinálni…
  ezek olyan örök emlékek

 • gabriel
  2018 augusztus 20
  8:23 du.

  valahogy így kell népszerűsíteni Marx-ot és Lukács-ot Dr Rejtő Jenő aljas P. Howárd!
  …”-Világos! – mondta a Vöröskarom. – Megölték a herceget, és Fülig Jimmy a régens segítségével átvette az uralkodó szerepét.
  – Te most menj… – mondta a Kegyelmes a leánynak. – Jelents be egy bizonyos úrnak, hogy beszélni akarunk vele.
  Miután a leány kiment, egy ideig csend volt.
  – Hát ez rejtélyes – szólt a Kegyelmes -, hogy akarja Fülig Jimmy a családdal elhitetni az azonosságot… Mi a véleménye, Fred?
  – Piszkos Fred mit szól az ügyhöz – kérdezte Tulipán.
  A kapitány bóbiskolt.
  – Magát nem érdekli a dolog?
  – Miféle dolog?
  – Nem hallotta, mit mesélt Bonifác, akit Fülig Jimmy felpofozott?
  – Bonifác egy részeges gazember.
  – Bonifác azt állítja, hogy Fülig Jimmy mint király érkezett meg a Honolulu-Star-on. Miután sokat suttogott ezzel a kölökkel. Bonifác szerint Fülig Jimmyt magas rangú urak egy Almira nevű yachton a Boldogság Szigetekre vitték.
  – És mi köze ennek a suhancnak az ügyhöz?
  – Letagadta, hogy ismeri Bonifácot.
  – Ezt meg tudom érteni. Én sem dicsekedszem vele.
  – Mi a véleménye?
  – Nem árt ezt a Kölyköt elintézni…
  – Utálattal látták, hogy Piszkos Fred most is csak a fiú elleni bosszújával törődik.
  – És…az Almirába siető angol cirkálólk Fülig Jimmy királyságát védik – szólt közbe Holdvilág Charley. – Mert két cirkáló van állandóan a közelben.
  – Nem valószínű, hogy Fülig Jimmy trónjáért az angolok közbelépjenek.
  Ez csakugyan valószínűtlennek látszott, és őfelsége kezdte rosszúl érezni magát. Veszélyes lehet, ha az angolok védelmére szorulnak… és Fülig Jimmy ül a trónon.
  – Itt a perc – mondta a Kegyelmes -, amelyre évek óta várunk! Elmegyünk Almirába! Leleplezzük Fülig Jimmy-t, és a zűrzavarban visszaállítjuk a köztársaságot. Akkor ti valamennyien nagy jutalmat kaptok az embereitekkel együtt.
  – És ez kalózkölyök?
  – Végezzetek vele!” ….

  mintha Afganisztánról vagy Szíriáról lenne szó…nagyban?

  hahahahahaha

  és nincs vége Fülig Jimmy naplója következik

 • gabriel
  2018 augusztus 20
  8:23 du.

  szvsz Piszkos Fred a kapitány kötelező egyetemi tanulmány! olyan hajszálpontosan írja le a mai napig zajló eseményeket, hogy az “gyomorforgató” az ilyen zsenik nincsenek egyedül a történelem során végigvonul az ő hatalmas ragyogásuk, az olyan művek, mint Verdi: Simón Boccanegra, Don Carlos, Othello, Bellini Norma, I Puritani (!!!) JSBach két passiója, Mahler Das Lied von der Erde, 5. symphony… Jókai Az Aranyember és végtelen sorban sorolható de a legdöbbenetesebb az Ilias, Odysseia ezek mély történelmi hitelessége és azok következményei melyek mai napig hatnak!!! alapvető…

  nem akarok itt olyan műveket említeni amelyek szöveg nélküliek, zenekari művek, szobrok, festmények

  miért is van az, hogy a bármilyen hatalom retteg ezektől és háttérbe szorítja vagy zárolja még a könyvtárakból is kitiltja … az oktatás borzalmas mai helyzete is ami nem az első és nem is az utolsó a sorban… és akkor jön Jézus (hogy bizonyos “elemek” mit mondanak róla annak jelentősége annyi, hogy pontosan azzal amit elkövetnek a történelem gyalázásukkal Jézus igazát erősítik)

  rettenetes… az a mocsár ami már kb 25 éve (talán több?) levédiabasznádon “folyik” az eklatáns példa de szvsz süsülandia a csúcsa a negatív pyramid nak… még akkor is ha azt ordibálják, hogy a gazdaság dübörög… (hahahahah ki is fizeti azt? csak nem? de igen!)

 • Göllner András
  2018 augusztus 21
  11:04 de.
  az őszinteség szempontjából!!!

  Dr mit szólsz ehhez?
  6:01 pm
  Khovanshchina: Act II
  Modest Mussorgsky
  Aage Haugland (bass) [Prince Ivan Khovansky] | Vladimir Atlantov [Prince Andrei Khovansky] | Vladimir Popov [Prince Vasili Golitsyn] | Anatolij Kotscherga [Shaklovity] | Paata Burchuladze [Dosifei] | Marjana Lipovsek (alto) [Marfa] | Brigitte Poschner-Klebel [Susanna] | Heinz Zednik (tenor) [Scribe] | Joanna Borowska [Emma] | Wilfried Gahmlich [Kuzka] | Peter Köves [Strelyets] | Goran Simic [Strelyets] | Peter Köves [Varsonofiev] | Bojidar Nikolov [Confidant of Golitsyn] | Bojidar Nikolov [Streshnev] | Vienna State Opera Concert Chorus | Slovak Philharmonic Choir, Bratislava | Vienna Boys Choir | Vienna State Opera Orchestra | Claudio Abbado (conductor)
  DG 429.758 (Mussorgsky: Khovanshchina)

 • Clara Bencsics Figyelo

  Nekem nincs szuksegem fenykepekre, az irasokban mindenkit meglehet ismerni, kozelrol is. Igy magat is ismerem, mar eleg regen!

 • A cikk a korábban kiépített hatalmi bázisok embereit,pozícióit védi.Mert ugye más nem szólhat bele a dolgokba!?,—-csak aki korábban volt a pozíciókban? Ez helyes hozzáállás????.A másik fél reagálásait pedig eltorzítják,felnagyítják,hogy saját véleményeiket pozícióikat védjék! Itt erről van szó!
  A ” baloldal” sok mindent elvesztett mindenütt,sok helyen ,és ezért járatja le a másik oldalt és kiáltja ki mindennek,mert nem fogadják már véleményüket és nincsenek helyzetben.Nem mindenki az ő szavaikon csüng.! Ez elmúlt—de nem tudnak megbékélni vele.
  Mindenütt az látszik a “bal oldal” részéről,hogy köpködi,semmibe veszi a másik véleményt,de nem tűri el,ha az övét nem fogadják el,mert csak az övék lehet az igaz.Ez volt 100 éven keresztül—nehéz ebből kilépni,nehéz ezt elfogadni.!
  Mindenütt elnyomtak minden véleményt eddig ,ezért nem voltak hazánkban is csak baloldali sajtók—csak most fáj,hogy másik oldali sajtó is van és az nem az ő véleményüket mondja el.
  Ez ” ez a harc lesz a végső” gondolkodást mutatja.
  Elgondolkodás üdvözletével.

 • tóth péter
  2018 augusztus 22
  2:40 du.

  Óh de beteg vagy te toth péter

 • gabriel
  2018 augusztus 22
  6:21 du.
  Úgy látom teljes mértékben igazat adtál nekem !!!
  Visszaigazoltad hogyan működtök—no persze a vadak! de adott pillanatban meghatározó lehet véleményük és akkor eltorzulhatnak a dolgok.
  Úgy látom magadra ismertél! Ne bánkódj! Ha ilyen vagy ezt érdemled,lelked csak így tud létesülni.
  Hozzászólásaidra eddig nem nagyon reagáltam,eztán sem fogok.nem érdemes arra!
  Nagyon erős üdvözlettel.

 • tóth péter, azt kell mondjam, te fordítva vagy bekötve… 🙂

 • Gabriel és Zsófia:

  Nomen Est Omen : HUNT*

  Humornélküli stb..stb..

  Én például frankón beadtam neki hogy a Galaktikus Vallást követem, melyet a Bőregér Csillagkép lakói honosítottak meg 600 millió évvel ezelőtt, Galaktika-szerte.
  Ez elóírja hogy minden reggel Napfelkeltekor pálinkát kell inni.

  Most nagy komolyan ezt igyekszik kitárgyalni velem, különös tekintettel a reggeli szertartásra DDDDDDDDDD

  Szerencsétlen sorvadt-agyú…

This site is protected by Comment SPAM Wiper.