A másik dolog, ami nincs

2018 december 16 10:39 de.24 hozzászólás

Az egyikről tudjuk, mert D. Cornstein, az USA frissen kinevezett magyarországi nagykövete izibe kijelentette, bár még a Szabadság-tér sarkáig se jutott el, az az antiszemitizmus. Ha ő mondja, biztosan nincs. Ha a mi potentátjaink mondják, az azért némi gyanúra ad okot, habár, mint a Nemzetvezető Testvértől tudjuk, ne azt figyeljük, mit mondanak, hanem, mit cselekszenek. Mondjuk, sorosoznak, de természetesen azzal nem zsidóznak.

Hanem, itt van ez a másik dolog, ami Orbanisztánban nincs: a rasszizmus. Tekintsünk el most a migráncsos torzulásától, vegyük színtiszta eszenciáját, a Nemzet Gyámolítójának irányadó szavait: „ nem fogadjuk el a migránsok kényszerbetelepítéséről szóló kvótát”. Ez eddig rendben van. A 70 éves Jancsi néni, akinek egyetlen hírforrása az M1, valóban ódzkodik a migráncsok megjelenésétől – igaz, annak az Alföld közepén, vagy a Karancs alján elég kicsi a valószínűsége, node, hátha! Ráadásul még megpocsékolnák! Igaz, valszeg másnap is arra járna, mert hátha…

Node, folytassuk a Nemzet Gyámolítója veretes szavainak ismertetését: „ mi sem akarjuk a magunk mingránsait elosztani Európában!” Vagy valami ilyesmi. Ez, kérem tisztelettel, tömény cigányozás, vagyis, rasszizmus. Igaz, hogy mi magunk, Árpádostól e tájt szintén migránsok vagyunk, de micsoda különbség!

Csakhogy, a Nemzetvezető Testvér elfelejtett valamit – vagy hiányos ismeretei okán soha nem is tudta – hogy a cigányok, biza, árja nép. Nem úgy, mint az erősen vér- és génkevercs büszke magyarok, akik ráadásul a Szíriuszról származnak. Hitler nem véletlenül akarta kiirtani a cigányokat, mert micsoda dolog, hogy egy nyamvadt, indiai származék éppolyan árja, mint az ő teutonjai? Igaz, büszke magyarjainknak is – habár szövetségesei voltak – a háború után alárendelt szerepet szánt. Amire jók vagyunk: a szolganépét. Pedig akkor Kertész Ákos még nem fogalmazta meg örökbecsű szavait, de mintha József Attila már célzott volna rá: „ezer éve magával kötve, mint a kéve sunyít, vagy parancsot követ.”

Nomeg, itt van a nagyon nemrasszista kormányzati állásfoglalás, ami azért nem igazán csak Orbánék bűne: a romák nem integrálhatók. Ráadásul, kaszttá váltak, ahogy Indiában is. Tudjátok, mi a kaszt? Nos, nem egy népcsoport jellemzője, hanem egy komplex dologé. Hogy nem integrálódtak? Mégis, mijafasztól integrálódtak volna?

A mindenkori központosított állam – ma meg pláne az van – hierarchiát teremt, amit saját érdekében hoz létre, és körömszakadtáig véd. A fehér ember fölötte áll a színes bőrűnek, a magyar a nem magyarnak, a keresztény a nem hívőnek, főleg a zsidóknak és muszlimoknak, pedig vallásuk kultúrája évszázadokkal megelőzi a keresztényekét, akik még a kereszt jele előtt is csak egy döglött hal jelét viselték, főleg, a migránsnak, pláne, a belső migránsnak nevezett cigánynak!

A férfi mindig megelőzi a nőt – mondjuk, ezt egy, az út szélén vonuló cigány család elég látványosan bizonyítja – a hetero a homokost, a szegény meg maga tehet róla, hogy szegény.

Folytathatjuk az alá- és fölérendelések sorát, de tény, hogy a cigányok mindig alul maradnak. Hogy miért? Mert ugyan nincs rasszizmus – micsoda illetlen dolog lenne – de kasztrendszer, az van. Volt is, bár az átkosban még némi rózsaszín mázzal leöntötték. A mostani kasztoknak minden jár – cím, vagyon, kolbászból kerítés (de legalább is, kolbásztöltés), stadion, csak egyetlen kasztnak nem jár semmi. Mert hát, úgysem tudnak élni vele.

Amúgy Orbanisztánban ezen kívül még sok más dolog sincs. Most csak egyre koncentráltam.

Amúgy biztosan mindenki ismer egy rendes cigány embert. A végén mégis a cigány tábor megy az égbe…

Ille István

24 hozzászólás

  • a süsüéknek semmilyen más levédiabasznádra akkreditáltjuk nincs csak a „cornsteinék”

    hahahahaha

    tudnak azok borsot törni a homlokukkal attól olyan geni(t)álisak

  • Göllner András

    Ámen

  • annak akinek mindegy, hogy kinek milyen és mekkora rassza van, (mint én) annak dög unalom és bosszúság olvasni a rasszizmusról: mint a netányahoo és tsai állandóan előjönnek (mint fing a bablves után) azzal a biznyossal mert különben a kóbor kutya sem foglalkozna velük és az számukra (ők a reklám a bodamarcsi féle izéknek) a felejtés… pedig milyen egészséges elfelejtettnek és meg nem látottnak lenni, „csakúgylenni” cum trucc… engem senki világfájdalma sem érdekel, ha nekem akar panaszkodni és tudok neki segíteni (még a rossz tapasztalataim ellenére is) akkor hurrá, ha nem akkor hagyjon békén a nyűgeivel…tegye zsebre és noszogassa mint az orbágviktor a nadrágzsebén keresztül, hátha észreveszi, hogy ott sincs nekijje semmi a mammon meg ugye nem visz a égbe és sehová sem kísér el még a kórházi ágyra sem ahol osztályon felüli ellátást kap a palliatív ellátást is beleértve mert onnan ugye… de ezt csak akkor és ott „érzi tövig benne”

    hahahahahahaha

    sokan basztattak miatta, hogy engem ezek az ilyen rasszügyi bömbölmények hidegen hagynak…. viszont érézkeny vagyok valós emberi értékekre

    hahahahaha

    és senki sem megy az égbe mert olyan márpedig nem vala lévén

  • Én ismerek egy rendes cigányt.
    Persze csak képről, hangról.

  • Rodeo11
    2018 december 16
    11:30 de.

    Mivantenagyonhülye
    ideges vagy?
    Végy be egy pesszáriumot.
    Nőgyógyászod felírja…

  • Mit mondott anno prof. Dr. Sárközy Tamás (aki egy időben Orbán tanácsadó testületének tagja volt): Orbán Viktor olyan, mint egy balkáni lókupec.

  • Geyza
    2018 december 16
    1:19 du.
    mint az látható te vagy ideges és a pesszáriumot meg húzd a fejedre akkor lesz még csak vidám a délután

    minek is írtad eme röffenetedet?

  • „Balkani lokupec” irta Bella Istvan.

    Meg innem, a Fold masik oldalarol is velhetnenk azt hogy meg azok is eszsebbek es ugyesebbek mint a magyar politikusok !

  • Geyza
    2018 december 16
    1:19 du.
    látható dúl benned az elfojtott vágy titkos féreg foga rág irányomban de nem vagy a listámon és sohasem leszel bármekkora csalódást is okozok neked emez üzimmel is milyen gyakorlott vagy pesszárium használatban…már tettem rá javaslatot mire és hogyan

    a Devla legyen veled até jamás

  • Rodeo:
    Még szerencse.
    Akik a „listádon” vannak,
    azoknak mi lesz várható sorsuk?
    Mennek Maduro „zenekarába” bér-brácsásnak?
    (Gondolom te örömmel vállalod kápóságot Wágnerúr szellemében)

  • Rodeo11
    2018 december 16
    2:06 du.

    Köffike öreg,
    de a használt pesszáriumodat
    ajánlgassad csak a nemlétező barátnédnak..vacsorára.

  • Geyza
    2018 december 16
    7:26 du.

    le vagy járva, mint egy öreg vekker vagy egy használt falusi járda

    hahahahahaha

    szerencsétlen… és még ráadásul be is van pesszáriumozva

    az most a kedvenced, mint emlék?

  • „engem senki világfájdalma sem érdekel, ha nekem akar panaszkodni és tudok neki segíteni (még a rossz tapasztalataim ellenére is) akkor hurrá, ha nem akkor hagyjon békén a nyűgeivel”

    nincs tudomásom arról, hogy bárki kényszerítene az írásaim olvasására. Pláne, ha nem érdekel. persze, ha mazochista vagy, az más.

  • Ille István Cikkíró!

    Hadd pontosítsam nagy rasszista nemzetveztőnk elhangzott szavait:

    „…Magyaroszág sem kéri, hogy osszuk szét Európában a hazai cigányságot.”

    Magyarul; Orbán a magyar cigányságot, akárcsak az úgynevezett

    migráncsokat idegeneknek tekinti a magyar „nemzettestben”.

    Ez a szemlélet valósult meg a borsodi gárda-grasszálások

    idején, is, amikor I. Orbanisztán állama rendőri őrizetet

    biztosított az ott hetekig vonuló, valójában félkatonai, nyilas

    demonstráló, és félelmet keltő csőcselék védelmében –> a

    lényegében már gettóba szorult romákkal szemben.

    Utóhang:

    K o r n s t e i n . úr az amerikai bársonyszékében pöffeszkedve nyilván csak játssza a vakot és a süketet, miközben lábát kényelmesen, már USA népszokás szerint cipőstől a nagyköveti íróasztalán pihenteti… Amiről bennem a refluxon kívül, már bocs’, de egy egy régi . p e s t i . v i c c . ötlik fel, ami így szól:

    – Kohn(kezdhettem volna „C”-vel is, úgy korszerűbb és amerikaiasabb) és Grűn összetalálkoznak a Széchenyi Gőzben. – K[„C”]ohn nyakláncán egy nagy kereszttel…
    Grűn odaszól Kohnnak:
    Kedves K[„C”]ohn! Tegyen már meg egy szívességet, vegye le azt a keresztet a nyakából, vagy ha mégse ezt tenné, hát tolja lejebb a felcsúszott ágyékkötőjét, mert valahogy e kettő nem passzol egymással…!

    .

    Utóirat:
    Egyszer régen Andy Vajnával láttam egy még odakinn, a villájában forgatott tévéinterjút. Az akkori nagyképű és felfújt hólyagról* is pont ez jutott eszembe, pedig akkor még nem is volt egy magyar diktátor udvari vazallusa. Bezzeg ma már itt van neki amerika…

    *Vótt ottan néki egy rém . p r o c c , tiszta üvegből készült íróasztala, ami egymaga nagyobb volt mint a mi konyhánk…

  • Rodeo kezdesz kifogyni a sohasem létezett poénjaidból.
    B U C I K A

  • Geyza
    2018 december 17
    6:00 de.
    a „bucika” plagizél saját gondolatok és mondandó nélkül

  • Ille István
    2018 december 17
    3:28 de.

    az nem baj ha valaki nem képes értőn olvasni, de az, hogy ugyanazt nagydobra is veri, az meg röhögény ugye Ille?

    vagy „csak” félreértetted?

    a világ tele van bajjal és sokan „olyan jókat” írogatnak ugyanarról …, ugyanakkor a megoldásról sehol sem esik szó

    látható ez csak az nem látja aki nem is akarja látni

    példának okáért most egy nagy „menekült” áradat indult délről az usa határai felé vissza akarnak követelni apró morzsákat abból amit az usa a saját jólétére tőlük elrabolt, de ezek sem istenhozottak mert? „csak”
    hatalmas migráncs áradat özönöl ájrópa felé mert ájrópa és az usa azaz a Ná nevű Tó (csak nehogy belelépjek) szétháborúzza (mindenféle ürüggyel azok között az egyik…nakituggya?)
    a hazájukat mert mindenbe bele kell nekik pofázni a kóbor kutya sem kérte meg erre őket csak cum trucc más szarról elterelendő a reflektorokat… és erről is olyan jó beszélni
    de most van migráncsprobléma meg soros probléma mert azzal el lehet terelni a figyelmet arról, hogy pofátlanságok történnek tudatosan és előre alaposan megtervezve… közben milliók mennek a levesbe és az éhhalál meg nyomor de akkor van huti meg a buti meg a büti meg amit még akartok pirézűl kausztikus népírtás folyik szerte szana és akkor van egy demagográcia amelynek a kongresszusa leszavazza azt, hogy abba kellene hagyni ugyanazt mert …na erre mit mondtok miért?

    majd most lesz hörgés meg ordibálás és dobálás dehát e’vvan

    és a sok és végtelenített duma

  • a történelem ismétli önmagát és röhögve…
    a trójai háborúk nem ismerősek? agamemnon= Bush, Obama, krumplee
    és máris meg van fejtve ugye Trója ott a boszporusz és a Dardanellák „szorosan” védve és adót szedve az áthaladóktól védelmi pénz (nem ismerős eme Ná Tó i jelszÓ? megvédlek vagy beledöglesz) azután megirigyelték tőlük és Priamoszból lett: Maduro, Chavez, Castro, Lula, a mindenkori afgán elnök meg a gonosz talibánok, yemen, szíria

    azután a pún háborúk Hannibál ante portas hahahahaha és beszartak majd futtukban még be is sózták a nyomait mert ugye két dudás egy csárdában lásd még Krumplee és Xi és Putyin meg az a gonosz kis kövér ott északon ott ahola délt szépen megszállva tartják a népírtás után 65 évvel és boldognak kell lenniük ott délen mert ha nem akkor ejnye bejnye meg az éhhalál

    az argonautáknak is vannak utódaik azokról majd valamelyik bölcs be fog szólni ide bele neki

    hahahahaha

    hogy mik vagynak meg az IMF lesújt %%%%%-tokkal és vonóval

  • Bendegúz

    „Balkani lokupec” irta Bella Istvan.”

    —————————————–Magának tényleg mindegy, hogy Béla vagy Bella? Próbálja ki mind a kettőt, meg fog lepődni!

  • Rodeo11: az, röhögény. mi több, kacagány. te csak tudod. ugye, nem haragszol, ha nem tartalak a témában kompetensnek? igaz, másnak sem. egy régi kollégám a PV Budapesti Parancsnokságán egyszer elöljárója felháborodott kérdésre, mi szerint minek nézi őt, jelentette: őrnagy elvtárs, nem nézem önt semminek.

    amúgy máshol már jeleztem, nem tisztem a megoldás keresése, ám, ha nincs ellenedre, a kritika annál inkább.

  • Gabriel Karikas

    Besancon!

    És ha már messze nem ….? 🙂 🙂 🙂

  • Ille István
    2018 december 18
    1:08 de.
    mivel én még rendőr sem voltam (???) nem tudhatom a zőrnagy elvtárs mit reagált… az, hogy te miben tartasz kompetensnek az nem oszt nem szoroz és ráadásul hidegen is hagy… tehát mint geyza te is a babát lövöd és schlagwortokban egy ilyen hosszú körülményes után ez nem is csoda

    amit te csináltál az körüljártad -többször is- a semmit bő lére eresztve

    most búcsúzok egy időre (seperc) majd újra leszek…de kacagányban sohasem, sőt lajbim sincs

  • Rodeo11:
    „…az, hogy te miben tartasz kompetensnek az nem oszt nem szoroz és ráadásul hidegen is hagy…” nos, ez a lényeg. nem is értem, miért vagy itt?
    a cikkem meg hosszú, és körülményes lett volna? csak ennyi? ejnye, picinyem, ez még tőled is kevés 😀
    amúgy tényleg nem vagy kompetens, ahogyan sok minden más sem vagy 😛
    mind1. maradj magadnak, biztatóm valál…

  • Ille István
    2018 december 18
    12:41 du.
    ha már ilyen bennsőséges a nexusunk (nekem is van csak most nem találom, de bizonyosan valamelyik fiókban megfexik)
    akkor maradjunk a „picinyemnél” bár én nem tudom te mekkora vagy?
    szóval a Cornstein nevű echte zsidó süsü állampó’gár aki még ráadásúúúúúl nagyon nagy követ is (a tréfa nagykövetek környezetében: teremtsen egy olyan nagy követ amit nem tud felemelni vagy nem mindenható, pedig, hát a cornstein féle echte kacagány az amit nem tud az nincs is…
    egyébként beszélsz „a cikkedben” (a cikkelyekben is) raSSZIZMUSRÓL MEG ANTISZEMÉTIZMUSRÓL ami ugyanaz, kár ugyanannak a szarnak két nevet pazarolni hívván! maraggyunk a rasszizmusban az olyan lesujtó!
    a cionizmus is rasszizmus azaz semmi kiemelt”értéke” a levédiabasznádi megkülönböztetéseknek nincsen az egész világ tele van vele és kurva unalmas a rablómese erről kinek van nagyobb és mennyivel nagyobb és hová fér meg csúszékony e vagy nyelik e vagy csak nyaldossák…
    ennek kapcsán említém vala a „világfájdalmat” mert ilyen genocidiumok mindig is voltak és ha így tolatunk (na jó én nem!!!) akkó’ kőkorszak és ott nem volt mert ugye létkérdés volt az egyenlőség nemúgy mint később amikor…

    szóval picinyem további érdektelenségem és adventi vigyorom kísérjen útadon
    most le vagy bírálva te is így majdnem kvittek lettünk bírálgatás tárgyában nekijje vala

    azért majd (azt olvastam egy süsü sajtó termékben hogy austria és magyarország (ők még nem használják a levédiabasznádot) kormányai a népért dolgoznak szorgosan

    ugyanúgy, mint a Cornsteinek az AIPAC ban a süsü népért (imádják utolsó fillérükig őket utána …életbiztosítás és bendegizi)