Köztársasági elnök kerestetik

2018 december 21 8:58 de.43 hozzászólás

Magyarországnak nincs köztársasági elnöke. Tegnap ugyanis kirúgtam Áder Jánost. Berendeltem a hivatalomba, kicsit túlóráztattam a folyosón, aztán közöltem vele, hogy nincs tovább. Történetünk véget ért, mondtam neki, nem tartok igényt a szolgálataira.

Úgy tett, mint aki nem érti. Hogy ő egész életében a nemzet egységének megteremtésén dolgozott. És, hogy a törvényesség számára szent. Meg még hasonló hülyeségek.

Mondtam neki, hogy betelt a pohár. Sok van a rovásán. Eddig sem az én elnököm volt, hanem a miniszterelnöké, de mostantól már akkor sem lenne az államfőm, ha eddig az lett volna.

– Mi a baj? – kérdezte Áder.
– Az neked már édesmindegy Jánosom. De azért elmondom. Nem szólaltál meg soha, amikor kellett volna. Például, amikor azt a Gruevszki nevű bűnelkövetőt a te kormányod Magyarországra szöktette, bújtatta és menedékjogot adott neki. Nem szóltál János akkor sem, amikor teleplakátolták az országot egy közel kilencvenéves magyar származású amerikai milliárdos fényképével. Egy olyan embert zsidőztattatok le ily módon az emberekkel, aki majdnem annyi jót tett Magyarországgal, mint amennyi rosszat a te miniszterelnököd. Nem szóltál akkor, amikor Kósa Lajos. Hallgattál arról is, hogy Semjén Zsolt. Csöndben maradtál, amikor Orbán veje. Soha nem mondtál semmit, amikor valamit mondanod kellett volna.

Ő csak a törvények szellemében, kezdte megint a mantrát. Meg hát, értsem meg, őt a miénkénél nagyobb horizontok vonzzák. Legutóbb is a Föld megmentésén dolgozott.

A Városligetnél csöndben voltál, mondtam neki. Vagy amikor kiirtották a fákat a Kossuth téren. Ő a globális problémákkal foglalkozik, mondta. A vízek és a levegő tisztaságával.

Nem érdekel, válaszoltam. Van egy hazád, úgy hívják, hogy Magyarország. Az itteni emberek bajaival kellene foglalkoznod. A szegénységgel, a hajléktalansággal. A leharcolt egészségüggyel, a lebutított oktatással.

Alá kellett írnom a törvényt, mondta Áder. Nem találtam fogást rajta.
Te csak a tóban találsz fogást a halak között, válaszoltam. Ki vagy rúgva, felejtsük el egymást.
Kezdte felfogni, hogy nincs tovább.
Közös megegyezéssel? Próbálkozott, de nem voltam rá vevő.
Alkalmatlanság miatt, válaszoltam. Horgásznak jó vagy, államfőnek nulla.

Mindez csütörtökön délután történt. Még ma feladok egy hirdetést: államfő kerestetik. Ha nem lesz alkalmas jelölt, megismétlem, ezzel a szöveggel: Hozott szalonnával egérirtást vállal özvegy Varsányiné.

Föld S. Péter

43 hozzászólás

  • Itt a különbség a Bagi-Nacsa duó és Ön között! Azokon lehet nevetni, maga meg eléggé siralmas! Ismert a hasonlat: az a néző aki még életében labdába sem rúgott, szidja focistákat, hogy milyen falábúak!

  • Kedves lelszi!
    Ha Ön a Bagi-Nacsán Tud nevetni, akkor nagyon szomorú lehet az élete. Péter írásai mindig telibe találnak. Ez meg különösen.

  • Csakhogy a Fidesznek van egy varázs szava a migráns. Melyet nem lehet tul licitálni irkálhatnak maguk bármit is a liberális oldalon.Mivel a Magyar nép a migráns szóra összezár.

  • Lehet hogy csak kínjában nevet rajta.
    Dehát a kötelesség !
    Elvégre nem mindig és nem mindenhol lehet
    aláfesteni a poéntalan semmit holmi nevetőgépekkel.

  • OFF: Elnézést kérek, de történt valami a face oldalammal. Naponta 50-60 jelölés érkezik, akiket álltólag én kértem föl. Nekem kevés – 400 körüli ismerősöm van, mert csak azokat kérem föl,akik engem is ismernek személyesen. Ahogy nézem, a közös imerősök alapján válogatnak, Föld. S. Péter is bekerült a sorba, de én Őt csak az írásaiból ismerem – ahogyan annak idején a Ludasból Földes Györgyöt. (Apuka?)
    A fenti írás különben tetszi, semmi baj vele. Nem röhögtetős, hanem szellemes.

  • Mielőtt valaki nagyon messzire merészkedne a magyar politikai őserdőben, érdemes talán szemrevételezni a politikai szereplőket. Akiknek a jó része nem esett olyan messez a gengszterváltás környéként előforduló politikai elittől. Többen személyükben sem. Szellemsiégükben pedig alig. Már akkor ha eltekintünk a különböző szerveződések névmágiáitól.

    A gengszterváltás környékén pedig megállapodott a jog-, és szellemi utódaibanma is létező politikai elit, hogy közvetlen elnökválasztás márpedig nem lesz. A parlamenti szemiintelligens üvöltőkórustól pedig erre fussa. Pártpolitikusokat emel a magasba, akik közül Göncz felül tudott emelkedni valamelyest, míg az összes többi egy katyvasz. Médl, vagy Sólyom zsarolható, politikailag elkurvult semmi emebrek voltak. Az, hogy ma jobbnak tűnnek, az nem az ő érdemük, hanem a követők egyre silányabb szintje.

    Áder azt nyújtja, ami a lényege. Amiért ott van. A hibás az a politikai elit, amelyik annak idején annyira belekapaszkodott a saját bimbaszó hatalmacskájába, hogy a népet letaszította az őt megérdemlő helyről. Kitépve kezéből a szabad államfőválasztás jogát.

    Nem most kell sipákolni, hogy „de hát az Áder…”. Akkor kellett volna nem leugatni azokat, akik közvetlen választást kértek….

  • Gabriel Karikas

    Andrew_s

    Bizony, bizony- de még hibásabbak vagyunk mi, mert tényleg ki kellett volna állnunk akkor ez mellett – de még a demokraták is lehurrogták – leginkább a Hitesek csoportja – megkapta a Hack Péter cserébe az Alkotmányügyi Bizottság elnöki posztját – Németh Sándornak ez többet ért

    Az egész váltás minden szinten, minden oldalon egy mocskos kártyacinkelés volt
    Mindenki kiharcolt magának egy darabot a tortából – az összes csavargó ezzel volt elfoglalva

    Az Antall bőkezűen osztott mindent – semmi sem az övé volt
    az Elvtársak hozzá voltak szokva ehhez a metódushoz – ebben élték nyomuraságos életüket azelőtt is

  • Azért azt el kell ismerni, hogy fiatalkorukban (Orbán, Adler, Kövér, Szájer, Polt stb) ami ellen harcoltak, azt mára sikeresen megvalósították.

  • ANDREW_S;

    A Parlamenti Koztarsasag, vagy az u.n. Parlamenti kormany rendszerben NEM leheto a direkt-kozvetlen szavazok altali valasztasa az u.n „allamfonek”, sem a kormanyfonek.

    Maga a pozicio inkabb csak „tiszteletbeli”, funcional-mentes post. Szuksegtelen kolteseg !!!

    A Parlamenti rendszer leg-elso celja a lakossag hatarozatat lewhetlenne tenni.

    A Parlament a hatalom, minden alapveto es lenyeges dontes csupan altaluk. Nem csak a torvenyhozsa.

  • Mondjuk nem emlékszem arra, hogy harcoltak volna, de azért persze lehet

  • Gabriel Karikas

    Bronzi
    2018 december 21
    1:07 du.

    Miért is ne?

    Van akinek a pap, van akinek a papné.

    Neki ez az élvezet, mi van ebben olyan furcsa ? … ( 🙂 🙂 🙂 ) krkrkrkrkr

  • Gabriel Karikas

    Drizari

    Ugyan már, csak nem gondolod komolyan, hogy társadalmi ideológiákban hitt volna??

    Akkor a Soros pénzelte az egész bagázst – tehát azt mondták, amit a Soros hallani akart.
    Erre használták fel a Bibó-kollégiumot, hogy ezt ott megtanulják..

    Ma már nincs rá szükségük, és való igaz, hogy a Soros ideáit, a „nyitott társadalmak elméletet” betéve és bárkinél jobban ismerik „széles” e hazában.

    A mór mehet ….

  • A szokasos. Csokorba szedtem a hazugsagokat, illetve a sorolt butasagok kozott az alproplemakat, hatha valamelyik Bologato Janos valoban nem tudja melyek azok:

    1. Magyarországnak nincs köztársasági elnöke.

    2. …ő egész életében a nemzet egységének megteremtésén dolgozott. És, hogy a törvényesség számára szent. Meg még hasonló hülyeségek.

    3. Eddig sem az én elnököm volt, hanem a miniszterelnöké,

    4. amikor azt a Gruevszki nevű bűnelkövetőt

    5. …teleplakátolták az országot egy közel kilencvenéves magyar származású amerikai milliárdos fényképével… [aki] majdnem annyi jót tett Magyarországgal…

    6. mint amennyi rosszat a te miniszterelnököd.

    7. Nem szóltál akkor, amikor Kósa Lajos.

    8. Hallgattál arról is, hogy Semjén Zsolt.

    9. Csöndben maradtál, amikor Orbán veje.

    10. A Városligetnél csöndben voltál,

    11. amikor kiirtották a fákat a Kossuth téren.

    12. Az itteni emberek bajaival kellene foglalkoznod. A szegénységgel, a hajléktalansággal. A leharcolt egészségüggyel, a lebutított oktatással.

    x
    Nem rossz! Ilyen rovid irasban 12 hazugsag, talan vilagcsucs is lehet.

  • BÉLA BALÁZS
    2018 december 21
    1:55 du.

    Csakhogy a Fidesznek van egy varázs szava a migráns. Melyet nem lehet tul licitálni irkálhatnak maguk bármit is a liberális oldalon.Mivel a Magyar nép a migráns szóra összezár.

    ————————————

    Ez sem így van már – eddig is csak a „magyar nép” egy része zárt össze, akik semmi más infóhoz nem jutottak, csak amivel a kormány ill. annak feje akarata szerint etették őket, és a migránsoktól való félelem okán könnyen manipulálhatók voltak! Ám jól érzékelhetően a számuk egyre csökken, mert mindinkább rájönnek, hogy a választások előtt is túlzottan a félelmeikre apelláltak és becstelen módon rászedték őket olyasmivel riogatva mely nem állt meg! De, ami még lényegesebb, kezdik átlátni, hogy ha a migránsok valóban jönni akarnak – persze eszük ágában sincs Magyarországon megtelepedni, max. átutazóban – nincs az a kerítés, ami megállítaná őket! A vezér sejti már, hogy csökken az ez irányú elrettentés hatása, ezért újabb és újabb ellenségeket keres és gyárt! A lufi előbb utóbb kipukkan és akkor mi lesz? Egy életen át nem lehet annak okán hatalomban maradni – és ezalatt nullára gyalulni az országot – hogy jaj a migránsok! Vannak persze, akik szemlátomást gerjesztik a gyűlöletet,az emberek megvezethetőségére és legrosszabb ösztöneire bazírozva, és nem engednék kifulladni a hatást, de azért a magyar népet úgy általában nem lehet egy kalap alá venni! Előbb utóbb annak fognak hinni amit látnak – persze nem mindenki, de az már az ő bajuk!

  • Andr: „Akkor kellett volna nem leugatni azokat, akik közvetlen választást kértek….”
    Csaxólok: hogy a köztársasági elnököt közvetlenül válasszák, vagy a parlamentben, arról 1989-ben az SZDSZ és a vele akkor még egyetértő Fidesz négyigenes népszavazása döntött. Az MSZMP(!) országgyűlése engedte, szervezte a népszavazást, majd törvénybe is iktatta a követeléseket. 1990-ben már az új parlament választotta meg a Göncz Árpádot. 1990 tavaszán Király Zoltán képviselő javaslatára az Antall-kormány népszavazást rendelt el, júniusra az összegyűjtött aláírásokra. Akkor még MSZP-s aktivista voltam,(munka után, ingyen) minden lehető helyen agitáltunk a népszavazásra, majd a közvetlen elnökválasztásra. Júniusban „a nép” tizenvalahány százaléka volt szíves elfáradni a szavazásra. Csakhogy tudd,

  • Kiegészítés: Az MSZMP(!) országgyűlése engedte, szervezte a népszavazást, majd törvénybe is iktatta a követeléseket, és IDEIGLENES köztársasági elnöknek választotta Szűrös Mátyást, aki 1989. október 23-án kiáltotta ki a npköztársasg helyébe a Magyar Köztársaságot.

  • Gabriel Karikas

    Szoros Gyuri

    Azzal próbálsz fényezni egy korrupt félfasiszta berendezkedésű rezsimet, hogy a komcsik és az itt rekedt kövületeik is mennyire hülyék.

    Barátocskám, akinek annyi érve van, hogy hát az előző rezsimek is loptak, csaltak hazudtak – az szánalmasabb mint egy sima nácista.

    Egy marxista/leninista abban különbözik egy hitlerista/hortista/orbánistától hogy azt állítja saját magáról hogy ö a különb és ezért az ellensége a másiknak.

    Hát igen, valóban ugyan azt akarja mindegyik – a totális hatalmat (vele a kondért – vagyis az ország széfjének a kulcsát, kissé modernebbül mondva)

    Aki pedig akár egyiket akár másikat védi az vagy kollaboráns velük vagy az aktuális ütődött (a bűn-banda majma/pojáca)

  • „Előttem az utódom, mögöttem az elődöm” – avagy felkészülés helycserére

  • KIS FERENC

    Persze hogy hazugsag !

    Hogy a feneben lehetne „RABSZOLGA-torveny? Hiszen korlatozza a szorgalmasak munk-lehetosegeit.

    S NEN kenyszerit senkit tobbet dolhozni !!!

    Lenyegeben korlatozza minden egyen alapbeto jogait !

    A „RABSZOLGA-nak nem volt megszabott munkaideje.

    Ugy mint a jobbagyaknak, meg a „SZTAHANOVISTA”-knak !!!

    De ahol vannak szakszervezetek, minden a szakszervezet es a munka-ado kozotti szerzodes alapjan tortenik.

    Higy az allitolagos tulora-fizetese 36 honal-utan tortenne hat az teljesen erthetetlen marhasag.

    A hetifiztesek hetente fizetve, barmennyi orat is dolgozik az egyen.

  • „talalom” teljes beszamolot nyujtott hogy ki valtoztatott bar mit is ottan.

    Az bizonyitja ,hogy a nep, a szavazo lakossagnak semmi resze nem volt abban.

    Mindent csak egy mareknyi benfentesek a sajat hatarozataik alapjan teve.

    Akar csak az elvtarsak ugy a nemetben mint Moszkvaban annak idejen !!!!
    Nem csoda hogy oly boldogok ma azzal.

  • Gabriel Karikas 2018 december 22 11:54 de.

    Nem emlekszem, hogy a legalis vagy az illegalis lopasrol azt allitottam volna hogy az elfogadhato. Csupan azt szoktam megemliteni, hogy azok, akik most tordelik a kis kacsoikat amiatt, hogy a FIDESZ minden allami szerzodest a sajat embereinek ad (amit legalis lopasnak hivok) az egy arva kukkot sem szolt amikor a kommunistak csinaltak ugyanazt 1989-tol.
    Nem csak akkor nem szoltak ellene, ma is letagadjak, hogy a kommunistak barmi bunt is elkovettek volna.

    1. Kisse felreertesz itt valamit. En nem „fenyezek” semmit.

    2. A mai magyar allam nem „felfasiszta” es foleg nem fasiszta. (Gondolom te meg tudod magyarazni mit jelent a felfasiszta, nekem nem menne.)

    3. Soha nem mondtam, hogy a mai magyar kormany azert jobb, mert a kommunistak nagyon hulyek. Ez utobbiak kulonben sem hulyek, csak hipokritak, tolvajok es velejeig aljasok.
    A FIDESZ-nek van nehany elonyos oldala, mint peldaul a kommunistal altal szandekosan szetvert (es szetlopott) magyar gazdasagot szep lassan allitjak helyre. A masik az, hogy a muzulmanok nagy tomegeit kivul tartjak az orszagbol. Vannak rossz szokasaik is, mint pl. a korrupcio es hogy nem iteltetik el hazudozo kommunista mediakat es nem zaratjak be azokat. Nem zarjak ki a politikai eletbol a demokracia ellensegeit. Nem tesznek eleget annak erdekeben, hogy a muveszetekben es az oktatasban megszunjon a kommunista agymoso szemet. (Ha majd jut eszembe tobb szolok.)

    4. „Aki pedig akár egyiket akár másikat védi az vagy kollaboráns velük vagy az aktuális ütődött (a bűn-banda majma/pojáca).”

    Tehat azt akarod mondani, hogy a kommunistak hazudozhatnak, tortenelmet hamisithatnak, lophatnak is amennyit birnak, a masik oldalnak kuss, mert aki felfedi a kommunistak hazugsagait vagy buneit az egy masik partot ved, ergo o kollaborans, utodott, bunos majom es pojaca.
    Biztos vagy abban, hogy erted amit irsz?
    Ezt te irtad: „Azzal próbálsz fényezni egy korrupt félfasiszta berendezkedésű rezsimet, hogy a komcsik és az itt rekedt kövületeik is mennyire hülyék.”
    Te itt ezzel „kritizaltad” a FIDESZT es a kommunistakat. Tehat akkor te – a sajat meghatarozasod szerint – kollaborans, utodott, bunos majom es pojaca vagy.
    Miert utalod magad ilyen nagyon?

  • Bendeguz79
    2018 december 22
    6:03 du.

    Eddig is korlátozta 250 órában, most kitolták 400-ra. Azaz megnövelték a munkaidőkeretet és ezzel együtt az elszámolási időszakot.

    Vajon ha úgy szólna a törvény, hogy 250-ről a halál előtti óráig dolgoztatja az embereket a kormány, akkor is ezt az idiótaságot mondaná, hogy „Hiszen korlatozza a szorgalmasak munk-lehetosegeit.”

    Mert az is korlátozza, a halál előtt egy órával. Nem megy ez a gondolkodás izé magának, de még trollkodásnak is gyenge.

    Hol van az a határ a 400 óra és a halál előttig dolgoztatás között, amikor Maga nagy tudós lévén nem korlátozást, hanem rabszolgatörvényt látna már benne?

    Tudja mi a korlátozás, Maga okoska?! ha az eddigi 250-ről levitték volna 200-ra. Na az korlátozás, hiszen az eddigiekhez képest KORLÁTOZOTTABB volna a túlórák száma. Ezzel szemben most szabadjára engedték, meghúzva egy majdnem duplája annyi túlóraszámmal.

  • Gabriel Karikas

    Szoros Gyuri
    2018 december 22
    7:19 du.

    mintha mondtam volna már valahol, hogy egy nagy seggdugasz vagy, még jó hogy nem az enyém

    Nincs miről beszélnünk, aki a tolvajokat védi az egy szerencsétlen

    Gondolom, hogy nem sokat kaphatsz belőle, mert akkor leszarnád az itt szájukat tépőket

    Azt is el lehet képzelni, hogy az a kevés csontocska ami lehullik az asztal alá, neked az is sokat (a megélhetést jelenti), akkor meg emberileg sajnállak
    Ha viszont magánszorgalomból piszkítasz ezeken a hasábokon, akkor – kár még a szó is hozzád

    Megvetem az ócska tolvajokat, de akik a hazámat lopják szét, és még a pofámba is hazudnak azok miatt viszket a tenyerem …
    A senkiházi kis csahos kutyáik pedig mit érnek?

  • Gabriella Karikas,

    Latom bevallod toredelmesen, hogy kollaborans, utodott, bunos majom, csahos kutya es pojaca vagy. Nekem ennyi eleg is.
    Csak azt nem ertem miert piszkitasz ide, ha nem ertesz velem egyet mindenben a legaprobb reszletekig? Kar rad pazarolnom az ertekes szavaimat!!!
    (Melyik partfosikolan vegeztel?)

    x
    HunCanada 2018 december 22 8:07 du.

    Sajnalatos modon a humanizmus, a demokracia es teljes szabadsag jegyeben egy hozzaroffenesem nem ment at hozzad, bizonyitva, hogy vigyaznak rad, nehogy valami „ordas” eszme elteritsen teged a bator eszmetol.
    Gondolom, a te irasaidat is surun cenzurazzak itt.

    De e legutobbi hozzaszolasod kapcsan meg kell kerdezzem: Tenyleg nem tudsz arrol, hogy az EU-ban a kotelezheto tulorak szama 400 felett van?
    Ha nem tudtal rola, es most tudsz, kivancsi lennek az ez ugyben irt angol, nemet es francia nyelveken irt tiltakozo hozzaszolasaidra a „legrangosabb” nyugat-europai ujsagokban. Legyszives add meg a linket hozzajuk, szeretnem latni, hogy valoban partatlan vagy-e.

    Meg egy „aprosag”. Mielott hazudsz, illetve butasagot mondasz masok utan talan erdemes lenne utananezned annak, hogy a Magyarorszagon dolgoztato cegek a tulorat egy honapon belul ki kell fizessek a munkasaiknak.

  • Christopher Adam

    Szoros Gy:

    Itt nem terjeszthet Magyar Idők linkeket. Ezért nem ment át hozzászólása. Egyetlen kivétel ha a kortárs pártpropaganda példájaként kiván valamit megosztani az emlitett lapból.

  • Szoros Gyuri
    2018 december 23
    12:06 de.

    Köszönöm, hogy szóltál, de amúgy is olvasom és nézem a Magyar Időket, és valamennyi médiát, sajtóterméket, nyomtatványt.

    Azt hiszem nem látsz az orrodnál tovább és leragadtál magánál a a munkatörvény könyv módosításánál.

    Beszélgessünk akkor az orrodnál tovább lévő dolgokról is, bár amit mondasz az sem fedi a valóságot. De vajon Nyugat Európában is úgy növelték meg a munkaidőkeretet és az elszámolási időszakot, ahogy a magyar pártállami gépezet tette? Azaz 1) úgy hoztak erről meg egy törvényt, hogy nem előzte meg sem társadalmi, sem szakmai vita. 2) A munkavállalók 83%-a elutasítja. 3) A munka-szakszervezetek nem kértek ilyen brutális módosítást a magyar államtól. 4) A munkáltatók zöme sem szeretne zombikat foglalkoztatni, ők sem kérték. 5) A Parlamentben a vita napján a vita helyett kikapcsolták a felszólalók mikrofonjait, azaz érdemi napirendi tárgyalásokat teljesen ellehetetlenítették. 6) A szavazás napján a házszabály alapján törvénytelenül szavazta meg a Fidesz frakció a rabszolgatörvény módosítását, teljesen szabálytalanul.
    Nem csak a törvénnyel van a probléma, hanem arról, hogy a jogállamiság lebomlott és egypártrendszerként egy látszatdemokrácia nyúzza, és a bekebelezett médiával hülyíti a magyar embereket – jól láthatóan nagy sikerrel. De aki tud tájékozódni, képes elemezni, összevetni és összefüggéseket keresni, az pontosan tudja, hogy a jelenlegi kormány micsoda kárt okoz, és pár év múlva, 2020 után lecsökkennek az Uniós kohéziós alapok és a gazdaság össze fog zuhanni. Emiatt kell a még el nem menekülteket kizsigerelni, megdolgoztatni ami gazdaságilag indokolt, hiszen nincs már elég munkaerő. De kérem az emberek nem gépek, nem robotok, nem rabszolgák és egy jogállamban szeretnének élni, ahol egy ilyen törvény beiktatása ennyi buktató után lehetetlen volna. Magyarország nem ilyen.
    Kérdésem még egyszer, hogy Németországban is így módosítottak törvényt? Tehát em csak a túlórával van a baj önmagában, hanem a móddal, amit jól láthatóan mindennel így tesz a jelenlegi magyar kormány.

    Használd az agyadat, mert nem vagy ostoba! Nézz vissza 2010-től hogy milyen apró lépésekkel tüntették el a jogállamiságot, a jogbiztonságot és ki tudja hol a vége. Bocsánat hogy aggódom hazámért és benne a kormány által agymosott emberek millióiért is, meg a nagyobbik feléért is, amelynek az összellenzék tekintetében nagyobb a társadalmi támogatottsága. Nem számolom azokat akik nem szavaztak, mert nem is kell, csak akik szavaztak és ezek a pártok mind elutasítják egybefüggő tömbként a rabszolgatörvényen keresztül az Orbán rezsim autoriter működését. Ne becsüljünk le és ne nézzük semmibe azt a szám szerint is több magyar embert, mint amennyien a Fideszre szavazók. Ugye ebben egyetértünk?

  • Úgy éljek
    ez a Szarosgyurka
    egy régi párt-trombita
    új huzatban .Kíbújik a stílus a zsákból.
    Azthiszim ha nem a régi, lejáratott nevével
    vírit itten, nem smerjük fel.A kis naív raga-gép.

  • Hun Canada :

    Ez a jóember nem az értelmes
    vita kedvéért jön (vagy küldték) ide
    hanem -mint a múltkori FIDESZ botrány idején-
    azért, hogy a pártjának a propagandáját nyomasa itten.

    Figyeld csak meg:
    Ha van egy közbotrányt
    előidéző újabb „alakítusuk” ,
    akkor mindig megjelenik itt egy ilyen
    addig sohasem látott nick és agresszívan
    elkezd lyukat dumálni a hasunkba. És érdekes
    módon ilyenkor mindig előugrik a semmiből ez a
    Gurl10 -aki bevallása szerint- szemétdombnak tekinti
    ezt az oldalt és elkezd mocskolódni. Háát..érdekes, különös..

    Mert ők
    a teljespályás letámadás
    hívei.Bepofátlankodnak a hazudozásaikkal
    olyan emberek társaságába is,akik látni sem bírják őket.

    Vastag a bőr az orcájukon, akár a bakkancstalp.

  • Sárközy Róbert

    Geyza
    2018 december 23
    1:44 du.
    Te kis martens bakancsos, összeugrasztáson kívül a témához is hozzá tudsz szólni, vagy csak az uszitásért fizetnek?

  • Sárközy Róbert
    2018 december 23
    3:54 du.

    HEHEeehehehe te kis idióta
    Hát ezt jól benézted DDDDDDDDDDDDD

    Így jár az aki a köpedelem és hazudós
    Gurltiz információira hagyatkozik.

    Egyébként látom ugrasz mint a nyuszi.

    Nyuszi hopp..Nyuszi hopp..abba ne hagyd !

  • Christopher Adam 2018 december 23 8:28 de.

    Aaaa… nem tudtam, hogy itt is szolas es sajtoszabadsag uralkodik. Az mas! Akkor majd keresek olyan cikkeket, amelyek 100%-ig, minden kis reszletben egyetertenek az itt uralkodo nezetekkel.
    A lenyeg, hogy egyutt lepjunk minden nap.

    Emlekszem, regebben valamikor a Jehova Tanui keresztenynek tuno szektacskatol erkezett „oktato” buszke orcaval jelentette ki nekem, hogy „vasarnap a vilag osszes Jehova tanuja ezt fogja tanulni” es ugy nezett ram, hogy ugy ereztem nekem most illene orgazmusomnak lenni. De nem lett. Meg csak ossze se csinaltam magam.

    Viszont ugy latom a J.T. felfogas ragalyos. Annak idejen kiterejedt a nacikra is, ha jol emlekszem.

  • HunCanada 2018 december 23 8:51 de.

    „Köszönöm, hogy szóltál, de amúgy is olvasom és nézem a Magyar Időket, és valamennyi médiát, sajtóterméket, nyomtatványt.”

    Meg jo hogy a Christopher elotted valami 23 perccel korabban megirta ide, hogy a Magyar Idok cikkeit kuldtem ide, kulonben most azt hinnem, hogy egyike vagy azon erosen reszrehajlo elvtarsaknak, akik ide cikkeket es hozzaszolasokat irnak. Marpedig te partatlan vagy, ugye?

    „De vajon Nyugat Európában is úgy növelték meg a munkaidőkeretet és az elszámolási időszakot, ahogy a magyar pártállami gépezet tette? Azaz…”

    Nem tudom azt se, hogy mikor valtoztattak meg igy. De meglepne, ha sokat erdekelte volna oket masok velemenye.

    „A munkavállalók 83%-a elutasítja.”

    Sikerult valamelyik kommunista magyarorszagi statisztikai cegnek elorukkolni a 83-as szammal?

    „3) A munka-szakszervezetek nem kértek ilyen brutális módosítást a magyar államtól.”

    Ez viszont igaz. Ilyen „brutalist” nem kertek, elsosorban azert, mert ez nem brutalis. Ha evi 250 munkanappal szamolunk a 400 ora napi 1.6 extra orat jelent. Ha azt is hozzavesszuk, hogy valamennyi tulora mar eleve elrendelten (a magyar kommunistak altal) ott volt, akkor a jelenlegi emeles csupan valami napi felora emelest jelent.
    Tovabba ez nem kotelezo, es a munkaltatonak ki kell fizetnie egy honapon belul. Aki szeretne egy kis extrat keresni az bennmaradhat tovabb.
    Nem sokat jelent, de kommunista Magyarorszagon (1989 elott) az utolso ket munkahelyemen napi 12 orat dolgoztam, es miutan Amerikaba kerultem itt is ugyanugy. Orultem, hogy lehetett, mert minel hamarabb a magam sajat uzleteben szerettem volna dolgozni.)

    „A Parlamentben a vita napján a vita helyett kikapcsolták a felszólalók mikrofonjait…”

    Az nem vitanap volt, hanem cirkusznap. Na meg sipolos nap. Nem lattad errol a videokat?

    ” azaz érdemi napirendi tárgyalásokat teljesen ellehetetlenítették.”

    Ebben van valami. Az elvtarsak nem nagyon hagytak a parlamentet dolgozni.
    Csak tudnam, hogy te mint teljesen partatlan miert nem veszed eszre ezeket a dolgokat magadtol?

    „A szavazás napján a házszabály alapján törvénytelenül szavazta meg a Fidesz frakció a rabszolgatörvény módosítását, teljesen szabálytalanul.”

    Melyik az a hazszabaly, es hogyan lett megsertve?

    „Nem csak a törvénnyel van a probléma, hanem arról, hogy a jogállamiság lebomlott és egypártrendszerként egy látszatdemokrácia nyúzza, és a bekebelezett médiával hülyíti a magyar embereket – jól láthatóan nagy sikerrel.”

    Ertem. Ha tehat a FIDESZ-KDNP a valasztasok utan felkerte volna a kommunista partok egyiket, hogy ok iranyitsak az orszagot, es ok lopjanak ami belefer, akkor most jogallam lenne. Foleg ha azt a keves jobboldali mediat, ami van atadta volna a kommunistaknak megorzes celjabol.
    Mondd csak, ha ezt kovetelnek a FIDESZ-esek a kommunista partoktol forditott esetben, akkor is teljesen logikusnak latnad, hogy az iranyitsa az orszagot, aki elvesztette a valasztasokat?

    „… pár év múlva, 2020 után lecsökkennek az Uniós kohéziós alapok és a gazdaság össze fog zuhanni.”

    Ezt mar kozel 9 eve egyhuzamban mondjak az elvtarsak. Erdekes, mintha itt is egybeesne az amugy teljesen partatlan velemenyed a kommunistak velemenyevel.

    „Nézz vissza 2010-től hogy milyen apró lépésekkel tüntették el a jogállamiságot, a jogbiztonságot és ki tudja hol a vége.”

    En egyhuzamban ezt neztem es nem lattam semmi ilyesmit. Te lattal? Mik azok? Csak nem a szokasos a baj, azaz hogy a kommunistak kezdenek kiszorulni a megszokott kis hatalmi paholyaikbol?

    „Bocsánat hogy aggódom hazámért és benne a kormány által agymosott emberek millióiért is…”

    A haza’d meg csak rendben lenne, de ahogy te aggodsz az tokeletesen jol jon Soros Gyorgynek, es mindenki masnak aki szeretne Magyarorszagot teljesen lerongyolodottnak latni.
    Az agymosasrol meg csak annyit, hogy ezt mindket fel mondja egymasra. Neked az az agymosott, akinek nem kell Soros elvtars es a „nyitott” tarsadalma, nem kell nekik a teljes kiszolgaltatottsag, sem a muzulman hivek nagyobb tomegei. Nekik te vagy az agymosott. Most akkor kinek higgyek?

    ” Ne becsüljünk le és ne nézzük semmibe azt a szám szerint is több magyar embert, mint amennyien a Fideszre szavazók. Ugye ebben egyetértünk?”

    Valoban, lebecsulni nem szabad azt a szanalmas kisebbsegben levo, de annal hangosabb, es kulfoldrol tamogatott, hazaarulo kommunista kisebbseget.
    Amikor ok akasztasrol es agyonlovesekrol ugatnak, ok azt komolyan gondoljak. Ennek megfeleloen kell lepniuk a normalis embereknek.

  • Szoros Gyuri
    2018 december 23
    6:05 du.

    HÁLLELLUJJA !!
    Szarosgyurka MA nem csinált be !!!!
    (És emiatt nem alakulhatott ki nála orgazmus sem.)

    Kínos…legalább titkolhatná hehehe

  • Gabriel Karikas

    Szoros gyurika

    milyen fegyintézetben élvezhetted a meghitt keresztényi tanítást jámbor hitoktatóktól?

  • Gabriel Karikas

    Geyza
    2018 december 23
    1:44 du.

    Ezeknek ez valóban semmi más, mint „mozgalmi feladat”

    Szörnyű, hogy minden időkben bírnak a földre születni ilyen mocskolódó alakok

    elképzelhető valóban, hogy ez vén tollatlan papagáj az itteni koordinátor

  • Gabriel Karikas 2018 december 23 7:24 du.

    „milyen fegyintézetben élvezhetted a meghitt keresztényi tanítást jámbor hitoktatóktól?”

    Kommunista fegyintezetben. Ugy hivjak hogy Seattle.

    Miert erdekel ennyire a priuszom?

    Nem tudom hogyan alakulhatott ki bennem ez a kenyszerkepzet, de nekem ugy tunik hogy kettonk kozul egyelore meg csak te mocskolodtal, es meg nehany mas elvtarsad. Bar te meg az elvtarsaidra is mocskolodsz, ha azok nem ertenek veled mindenben egyet.

    Nem vagy te veletlenul Jehova Tanuja? Az IQ-d minden bizonnyal meg van hozza. Abbol sejtem ezt, hogy ilyen kivaloan meg tudod fogalmazni azt a zavart, ami a fejecskedben urakodik: „elképzelhető valóban, hogy ez vén tollatlan papagáj az itteni koordinátor”

  • Az alabbi igy lenne helyesen:
    „Nem tudom hogyan alakulhatott ki bennem ez a kenyszerkepzet, de nekem ugy tunik hogy kettonk kozul egyelore meg csak te mocskolodtal. Es meg nehany mas elvtarsad.”

  • Gabriel Karikas
    2018 december 23
    7:28 du.

    A csőcselék és szellemi toprongy megmaradási törvénye……

  • Szarosgyurkának nem kell már mocskolódnia sem.

    Nomen est omen.
    Ő maga a nagydarab mocsok..
    Az ember, ha meglát egy ilyet a járdaszélen,
    befogja az orrát és röhögve kikerüli.
    Had bűzölögjön ottan tovább.

  • Szarosgyurka ma nem csinált be.
    A szar ma az agyából folyik.
    De miért pont ide önti?

  • Sárközy Róbert

    Geyza
    2018 december 23
    5:06 du.
    Nyuszi hopp..Nyuszi hopp………… még nem tudod végigénekelni?
    Látom kiscsoportos vagy, mire iskolába kerülsz azért tanuld meg mert ki fognak röhögni a kislányok!