A király, bizony, meztelen

2018 december 30 10:05 de.90 hozzászólás

Momentán ott tartunk, hogy Magyarország még nevében sem köztársaság – ténylegesen meg pláne – és nincs alkotmánya – mert hát az alapizé nem igazán helyettesíti , habár állítólag gránit szilárdságú, de leginkább csak márvány, mármint, sajt. Annyira büdös is.

Egy köztársaság nem attól az, hogy nincsen királya. Persze, akad olyan is, aminek van, de intézményei, működése köztársasági.

Orbán Viktor 2006-ban úgy fogalmazott, hogy a köztársaság csak ruha a nemzet testén. Vetkőzik is, de rendesen! Méghogy NER! Miben is áll a nemzeti együttműködés, amikor még a nemzet sem élvez Orbánnál semmi féle előnyt?

A nemzetnek ugyanis egy testnek, egy léleknek kellene lennie – már, ha vinni akarja valamire. Azonban, ahogy a testnek egyes részei se működhetnek egymás ellen – ha igen, akkor beteg, de nagyon – a nemzet alkotó elemei sem fordulhatnak egymás ellen, bármennyire is törekszik arra a hatalom. Na jó, az autoriter hatalom.

Orbán arra hivatkozik, hogy amit tesz, arra a nép hatalmazta fel. Nos, ha ez így van, ki kell jelentsem, ritka buta nép a miénk.

Csak abban bízhatunk, hogy a nép, az isten adta nép, előbb-utóbb meglátja, hogy a király, bizony, meztelen.

Úgy hallottam, januárban rózsaszín üvegű szemüvegeket fognak osztani az önkormányzatok. Viselése kötelező lesz.

The King is Naked / Pasha

90 hozzászólás

  • Magyarország hivatalos neve: MAGYARORSZÁG
    Kanadának: CANADA
    Oroszországnak: OROSZORSZÁGI FÖDERÁCIÓ
    Belgiumnak: BELGA KIRÁLYSÁG
    Izraelnek: IZRAEL ÁLLAM
    Kubának azonban: KUBAI KÖZTÁRSASÁG , de én nem irigylem őket az elnevezésükért. Ők biztos nagyon büszkék is rá, hisz nem magyarok, nem „ritka bunkók” lakják azt a tejjel-mézzel dús Kánaánt….

  • Mikor a kepre neztem, azt hittem ördögöt latok.

  • Bernstein:

    ugye, tisztában vagy azzal, hogy nem az országnév a mérvadó? tisztában vagy a köztársaság mibenlétével?

    amúgy mintha anno Róma is köztársaság lett volna, de abban a formában valamiért nem egy Orbán-formátum – egy későbbi cézár, avagy császár, egy személyben – állt az élén, pedig mégiscsak vezették, köztársaságként is.

    „Minden évben két-két consult választottak, ezek megosztották maguk között a hatalmat és ellenőrizték egymást. Mellettük az atyák testülete, a senatus döntött az állam ügyeiben. A consulok és a senatus álltak a római köztársaság élén.”

    na, kérem, hogyan is állunk a Magyar Köztársasággal?

  • Göllner András

    „Orbán Viktor 2006-ban úgy fogalmazott, hogy a köztársaság csak ruha a nemzet testén”

    A magyarok jelentős része pedig úgy fogalmazott 2018 December során, hogy Orbán Viktor egy szégyenfolt a nemzet testén. (Tudom, tudom, ez a tény a Fidesz szavazókat nem zavarja. Azokat sem akik idelen próbálják tisztára mosni a hazug népvezér szennyesét.)

  • Göllner András

    @ Bernstein

    Nem azér mondom, de Te is jó messzire estél Einsteintől…

  • – El kell hagynom Budapestet, remegő térdekkel menekülve, ebből az autoriter irgum-burgum fasizálódó „köztársaságból” hogy rossz hírét keltsem a kanadai oktatásügy támogatásával… a „tengeren túlon” is !
    – Üzenem, rajongóimnak Geyzának, Karikásnak stb., hogy, – én is szeretem Őket !
    – Első ösztöndíjamból, repülőjegyet küldök Ille Úrnak, akit fojtogat a NER, – így régi álma teljesül…- és némi ruházatot is, ha a cikkben szereplő fotó Őt ábrázolja…

  • Kedves Ille!
    Köztársaság és Alkotmány is van…rosszul tudja…..
    C.Á!!!
    Bár jó pár napja letiltott,csak szeretném közölni,hogy vagy nincs képben,vagy nem mond igazat!!!!????
    1/. itthon az MTV 1 csatornán ugye nincs reklám a hírek alatt…sőt a Duna TV-én a műsorok,filmek alatt sem!!!!!2/ha már a „feltételen” híveit nem kontrollálja,talán saját magát nem ártana,már csak a hitelesség végett…..(vagy tévedett,vagy nincs
    elérhetősége a magyar csatornákhoz????,na nem mindegy..
    Mellesleg próbáljon meg emlékezni : nem a híradók alatt,a hanem
    a filmek közti szünetek alatt szoktam „időnként” reklámot nézni,pisilni és ha netán marad időm a fórumra reagálni….
    zni
    Amúgy én is többször voltam templomban és ne csak karácsonyi szokásból,hanem a hitem miatt….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    2/.HunCanada ugyanúgy nem tájékozott és hiteles,(mint a szerkesztő,akinek azt üzenem,hogy nem én vagyok gyűlölködő….mivel én csupán a cikkekre reagálok,amire ők gyűlölködnek….rendszeresen!
    Meg ugye maga sincs képben! Ami szerencsétlen Geyzát illeti,hát ő se nem lát se nem …..néz,csak írja amit diktálnak !
    3/. több gond is volt a gépemen…de ettől függetlenül se időm,se kedvem nem volt válaszolni
    a „bünti”…feloldása után sem……nem szenvedtem!
    4/. Pár új cikküket olvastam,de nem mindet…jobb program,meg idő hiányában,de bepótolom….és ha lesz mondanivalóm közlöm…

  • Kiegészítés!

    Ami a „csökkent” törzsgárdatag(nem dicsőség…) Geyzát illeti,ő ugye se nem lát,se nem hall,AZ ÁLLAPOTÁBÓL KIFOLYÓLAG!
    Amúgy KARÁCSONY JÓL TELT annak ellenére,hogy több beteg (influenzás) barátommal,ismerősömmel ,barátommal nem sikerült találkoznom,de majd bepótoljuk!
    Ami pedig a jövőt illeti,se az ellenzéknek,se a lefizetett csőcseléknek semmi esélye 2019-ben(!!!!!)de ugye ezért nem érdemes elkeseredni,talán maguktól is rájöttek????…
    Na mindenjót,B.U.É.K! Kinek mi jár?….

  • Nohát akkóóóó Bernstein!

    Kis országunk neve a rendszerváltástól egészen 2011 tavaszáig (ha jól emlékszem) Magyar Köztársaság volt.

    Ez – mármint a köztársaság! – nem tetszett ennek a disznófekáliát árasztó „befejezetlen jogásznak”.
    Így most mi nem vagyunk köztársaság, csak egy olyasféle államalakulat, amelynek a tagjait ez a félművelt tahó lelöttyintette nacionalista takonnyal, „oszt jó napot”.

  • Nem lenne semmi gond a nézet- különbségekkel,ha lenne némi önkritika, tájékozottság,hitelesség,jó modor…..stb, és főleg szólásszabadság….
    na itthon egyikben sincs hiány!!!!
    Pá!Jó Éjszakát Mindenkinek!

  • Némi magyarázat.
    Amikor hozzászólásomat elküldtem, még csak Bernstein első hozzászólása – (2018 december 30 10:57 de.) – volt látható. Úgyhogy hozzászólásomban – (2018 december 30 4:31 du.) – a nacionalista takonynak egy része az úgynevezett Alaptörvény.

  • Boda Marcsi
    2018 december 30
    4:13 du.

    Na basszus, fedezékbe. Visszatért Marcsi és meghozta a teljes sötétséget!

    Magához sem szóltam, erre megemlít? Mi az, talán hiányoztam magának hogy írja a nevemet?

    Alkotmány mint olyan alaptörvény néven fut, amit Orbánék gránitszilárdságúnak gyártottak, aztán már 7-szer kellett módosítani 2012-es összetákolása óta.
    Na, de az hagyján, hogy nagyságrendileg sem tudja saját országának lakosságát, de úgy tűnik végigaludta az elmúlt nyolc évet, hogy még mindig alkotmányt beszél, holott a Fidesz elnevezte alaptörvénynek. Nehogy kikapjon kazdáitól emiatt. Csodálom, hogy ilyen tudatlansággal hogy volt képes egyáltalán szavazni? Ja oda csak két vonalat kell húzni X formájában. Világos. Az talán megy Magának, de azt is el tudom képzelni, hogy elbaltázza és minden szavazata érvénytelen ilyen tudatlansággal az agyában.

    Na de! Ha már hiányoztam magának, akkor tessék, hozok fényt az agyába:

    Már hogyne lenne reklám a köztévében? Valóban felesleges, hiszen az emberek adója tartja el a hazugsággyárat, de ha akar, akkor

    Itt tud hirdetést rendelni:

    http://www.hqmedia.hu/magyar_televizio_reklam.html

    Itt pedig látja az állami TV reklám spotjait:

    https://www.youtube.com/watch?v=ILM3RHcOxJw

    Az más kérdés hogy nincs ember aki hirdetne a hazugsággyárban, ezért közpénzen évi 90 milliárdból tartják fent az adófizető magyar állampolgárok. (Egyébként 27 milliárdból ki lehet hozni színvonalasabb köztévét, a különbözetet innen is ellopja a hatalom)

    Marcsi írja: „Pár új cikküket olvastam,de nem mindet…jobb program,meg idő hiányában,de bepótolom….és ha lesz mondanivalóm közlöm…”

    Ne hazudjon, maga akkor is olvas és írogat ide, amikor le van tiltva kényszeresen!!!

    Marcsi ezt is írja: „Amúgy én is többször voltam templomban és ne csak karácsonyi szokásból,hanem a hitem miatt….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”

    Milyen hit az ahol szemrebbenés nélkül lehet hazudni? Melyik szektába jár Marcsi?

  • Göllner András

    @ Ille Pisti

    Nem akarok szőrszállhasogató lenni, de az összeállításodból egy valami hiányzik: ez a „király” (aka: O1G) nem csak meztelen, hanem büdi. Légalább is a képből ítélve. Nem hiába tisztogat idelenn utána a Boda Marcsi, a figyelmetlen Figyelő vagy az a kis buzgó mócsing Slapaj, aki a magyar adófizetők pénzén jön ide fikázni a demokrácia védelmezőit.

  • HunCanada:

    tévedni méltóztatol, Boda nacsasszony a fényt és a mindent (jobban)tudást hozza el ide, nekünk, tudatlan demokratáknak, nagy kegyesen felvilágosít minket – ellentmondást nem tűrően – a magyar valóság mibenlétéről, és by side minősít is egy csöppet, mert annyira felettünk lebeg, hogy ezt is megteheti.

    az x-el, mint kézjellel, nincs igazán baj, Boda valóban képes erre – hát hogy’ a fenébe ne lenne képes valaki, aki Ungváron közgáz diplomát szerzett egy olyan intézményben, ahol olyan szak nem is létezett (nem én mondom, a profillapja dicsekszik vele), hanem, hogy hova teszi, az szövegismeret nélkül is egyértelmű. a bonobo is másodikra tudja, hol keresse a banánt 😀

    amúgy ne aggódj, Boda kényszeres, megvannak a maga hívószavai: Ille, C.A. HunCanada, Geyza stb. szerintem még a nyálelválasztása is megindul ezek olvastán 😀

  • slapaj:

    gratulálok, találó a nickneved: eredetileg a slapaj az alárendelt szellemisegédmunkát végző , leginkább kezdő, gyakornok újságíró volt. aztán úgy maradt s képességeiből többre nem tellett, ahogy neked sem, habár kétlem, hogy bármelyik újságnál kifutófiúnál többre vitted volna.

    ami a repjegyet illeti a) nem hiszem, hogy ki tudnád szorítani ösztönöd díjából, hacsak nem kiemelt kategóriás fideszes kultúrunkás vagy (ilyesmiből a választás előtt akadt jó néhány Kanadában) b) a ruházatot illeti, köszönöm, de el vagyok megfelelően látva, akár még a Vezér fogadásán is megfelelően öltözve tudnék megjelenni, de nem gondolom, hogy szerepelnék a protokoll listán.

    a NER meg, el kell, hogy keserítselek, nem fojtogat, mivel nem tartozom bele.

  • ………”””ritka buta nép a miénk………………””””””””
    Ez így van –mondhatnánk ,hogy bunkó parasztok,de inkább csak bunkók,mert a paraszt emberek okosabbak a városi „értelmiségi” pantallós betyároktól.——–
    No persze ezek alól kivételek : volt komenisták,szocialistákká átalakult kádár komenisták,liberalisták,európaisták ( liberalista és az illetékes úr színében ),kisnyilasok ,rendszerváltó megújhodó komenisták és mindenki aki nem a másik oldalhoz tartozik.
    Érdekes megfogalmazások azok amikor egy ” újságíró”-nak becézett városi pantallós lenézve népét – lehülyézi azt. Ez kimondottan nagy erkölcsi tartalomra mutat.
    No meg persze csak a másik oldal építhet Köztársaságot :
    Tanácsköztársaság,Magyar Népköztársaság,volt komenista által ki kiáltott Köztársaság,Szovjet Köztársaság,stb. : no de ezekhez tessék csak hozzá tenni bűnüket,gyilkolásaikat,kínzásaikat,emberek lágerekbe zárását,ottani elpusztításukat stb.stb.stb.
    Melyik köztársaság a jó vajon ?
    Nyilván az amelyikben Ti vagytok hatalmon,annak közelében,húsosfazék szindróma a ti kezetekben van —ezért nem jó nektek a mások által építettek,mert kezetekben most nincs intézkedési jog,mások megnyomorításának lehetősége ( kikiáltani kuláknak,fekete autót küldeni rá stb stb ) csak ezekről mindről elfelejtkeztetek.
    Nemigen osztanak majd rózsaszín szemüveget az önkormányzatok,mivel ti csakis pirosat akarnátok és csak az lenne jó számotokra,de ilyen előírást nemigen lehetett hallani ,ez csak egyeses pantallós íróknak a fejében jelenik meg.
    szokásos üdvözlettel.

  • Ezt annak idején kellett volna észrevenni a Vezér rajongó mentorainak (Kéri Lászlónak, Stumpf Istvánnak, akik pedagógusok is voltak, valamint a ma már általa szabályosan üldözött Soros Györgynek is, stb…), hisz ennek az antidemokratikus és illiberális királyosdinak már akkor megvoltak az . e g y é r t e l m ű . j e l e i, amikor ezt az egyáltalán nem tehetséges parasztkádert ők már javában ajnározták.
    Csak egy példa az ő működéséből, ill megnyilatkozásaiból: amikor testilelki jóbarátjával, a Neogót Bábszinház mai Kövér házmesterével együtt, egy kollégiumi jogi szemlében* közösen jelentettek meg egy dolgozatot,ahol többekközt ezt nyilatkozták;
    A JOG NEM MÁS,MINT BÁRMIKOR MEGVÁLTOZTATHATÓ PARANCSOK HALMAZA.

    Mivel erre a futurikus jövőnek szánt, és előre vetített rémtörténetre senki nem reagált, nosza több se kellett e sötét királynak beállt politikusnak, s ahol csak tehette, a fenti jelmondat szellemében rombolt és rombolt és rombol ma is… Így bontja le a köztársaság, a respublika alpjai közt az alkotmányt is, majd dönti meg az köztársaság teljes intézményrendszerét… Permanens rombolás tisztogatásokkal kiegészítve.
    A munkálatok tovább folynak.
    Őfőméltósága jelenleg a budaváry Orbánház (á’lá Árpádház) ki és megépítésén, valamint sajátmaga megkoronázásán** fáradozik
    természetesen „a bármikor megváltoztatható jog” szellemében
    s onnantól fogva a megszólítása már Felség lesz…
    .

    .

    * 1987.
    ** Amikor egy szabadtéri megjelenésnél egy újságíró odavetette neki a nagy kérdést, hogy „Miniszterelnök úr! Mikor lesz a koronázás? Ő csak annyit válaszolt; „az Alaptörvény a koronázást nem teszi lehetővé”. Ezek szerint ő már ennek a lehetőségnek is utána nézett, ámde a fenti arspoeticája tanúsága szerint akár ez a „változtatás” is bármikor bekövetkezhet. Mindössze egy egyéni(!)képviselői indítvány szükséges hozzá, és maximum 48 óra várakozás, s már készen is van a Magyar Királyság… 😀 🙁

  • Boda Marcsi: „a lefizetett csőcselék”: van rá bizonyítékod? Vagy csak elhiszed, amit az MR+MTVA hirdet? Lefizetett csőcselék 2006-ban volt, a fidesz ellenzéki korában gyújtogattak.
    Manapság a közpénzünkből fuvarozzák, etetik, itatják a kormányzati gyűlésekre a népeket és a lengyeleket. Ezeket már a tényfeltáró újságírók dokumentálták. És a hatalom nem vitatta.
    Szólás szabadság: mikor engedi a királyi kommunikáció olyan hírek megjelenését, amelyik az kormányzati nagy- és kiskirályokat bírálja? Ha a teljes magyar média Mészáros (ezzel Orbán Viktor) kezében lesz (nem sok híja van), akkor majd lesz, mert kell, megint Szabad Európa rádió és TV, meg a BBC, a Deutsche Welle, stb. rádió és TV, mint régen Rákosi pajtás korában. Hogy azt is megtudjuk, amit Orbán és stábja eltitkol.

  • Tisztelt Urak! Az „Orbán gyűlölet” süt át minden szavukon.Ez kevés lesz 2022-ben is.Csak egy dolgot mondjanak
    amit jobban csinálna az Önök kedves vezetője, pl. Gyurcsány.Hogy mit csinált mikor senki által meg nem választva kormányfő lett, azt már ismerjük.Semmit! És ezt ő vallotta be. Hogy Orbán köpönyeget váltott? És az SZDSZ? Az talán nem? Az valóban a rendszerváltozás szégyene, hogy a régi elvtársak az újonnan alakult pártokba szivárogtak! Miért nem volt szűrő? Talán a békés átmenet miatt!? De az még nagyobb szégyen hogy most azok bírálják a Fideszt egyes vezetőinek MSZMP-s múltja miatt és egy normálisabb orosz- magyar viszony kialakításáért akik anno az örök szovjet-magyar barátság jegyében tenykedtek és bizonyítottan párttagok, ügynökök, stb. voltak…

  • Ille István
    2018 december 31
    1:44 de.

    István, igazad van. 🙂

  • Szekeres
    2018 december 31
    8:32 de.

    Te most iten választási beszédet tartasz?
    Rossz helyen kopogtatsz…

  • Szekeres
    2018 december 31
    8:32 de.

    Ki az az „Önök”, ki beszélt itt Gyurcsányról. Ki beszél arról, hogy Gyurcsány kéne Orbán helyett? Ki mondja azt, hogy ha az SZDSZ (rég nincs is ilyen párt) szar volt akkor a Fidesz lehet és igazoltan lehet hatványozottabban szar!? Valahogy nagyon eltévedt kedves Szekeres az összes mondandójával itt. Szerintem nincs Orbán gyűlölet sem, Orbán-rendszerrel és annak működésével van probléma, illetve ezt éri kritika. Azt ugye még így fórumon, a virtuális térben csak-csak meg lehet fogalmazni?

    BUÉK

  • Boda Marcsi
    2018 december 30
    4:31 du.

    Én elhiszem hogy
    szeretsz engemet, de ki kell hogy ábrándítsalak:

    A piszkos gondolkodású szarkeverő ostoba büdösbanyáknak nincsenek esélyeik nálam.

    És hát ugyebár TE….de mit is ragozzam.Mindenki tudja.

    Próbálkozz talán a Gurltizzel.
    Ő, amilyen perverz disznó, talán badja neked a derekát heheeeheheeheeeehehehehe

  • tóth péter
    2018 december 31
    3:47 de.

    Nicsak…köhög a bolha.
    Biztosan félrenyelte a puliszkát.

  • Ille István
    2018 december 31
    1:44 de.

    De azzé szerencséje van ennek a mocskot nyáladdzó ostoba Bodának:

    Felnőtt melléje a mi Gyuri10 barátunk, aki pár hónapja megmagyarázta hogy itt a legtöbben,
    de főleg én OIM* cipőjének a széléig sem érünk fel.
    Ezért van az hogy csak ráragadunk neki a cipőtalpára, mint a bojtorján.

    Gyuri10 mostanában így látja OIM* viszonyulását az itteniekhez.

    Azé szép azt látni amint ezek ketten bájologni szoktak itt egymással. Legalább nekik bejött a szelávi DDDDDDDD

    *OIM = Oldal Idióta Macája

  • Véleményem Ille Pista cikkével kapcsolatban:

    Hát valóban ritka buta egy nép vagyunk.

    Gyakorlatilag kb 600 éve semmit nem volt képes megtanulni a magyar a saját történelméből.

    Mintha nem is lett volna.

    Ezért ismétlődik nemzedékről nemzedékre minden .

    Úgytűnik a magyar nyelv nem alkalmas a történelmi tények és események továbbadására az új generációk számára, hogy okuljanak belőle.

    „Márpedig ha egy nép nem képes tanulni a múltjából akkor..stb”

    Az a világ nyolcadik,legnagyobb) csodája hogy még nem vették el az országunkat.

    Nálunk sokkalta erősebb, okosabb és jóravalóbb népektől vették már el a hazájukat.

    A magyar népben van tehetség, de tehetséges fiait is rendre elüldözi innen a „többség”.

    Aztán mikor ezek nemzetközi szinten érnek el megbecsülést, a buta magyar elkezdi verdesni a mellét és nagy hangon ordítja hogy mert a magyar a legokosabb nép a világon.

  • Gabriel Karikas

    Mindenkinek egy békés és boldog újesztendőt

  • Ille István
    2018 december 31
    1:53 de.

    „…a ruházatot illeti, köszönöm, de el vagyok megfelelően látva, akár még a Vezér fogadásán is megfelelően öltözve tudnék megjelenni…”
    ___________________

    Ezt kétlem. Nincs még egy ember, akinek annyi keresztbe-ráncot vet a nadrágja, mint neki. Alighanem 6 láb 4 hüvelyk magas férfira valót hord… Ezt nehéz überelni…

  • Almási Alma
    2018 december 31
    4:44 du.

    Nemért Maga az úridivathoz.

    Manapság topisnadrágban sörhas , hozzá feketezakó, plusz neon-piros/zöld kis hátizsák a divat a legfelsőbb körökben.
    A zsebben-tökmag fontos kellék, csakúgy mint a Rolex.
    Asztat ugye nem kell külön mondani hogy mindehhez fehér ing dukál nyakkendő nélkül.

  • En, ma este megneztem hogy szilvztereznek a magyarok Pesten! Hat tuntetessel es sok redorrel. !A magyrarok imadnak tuntetni, ugy tunik!Boldog Ujevt, magyarok!

    A kanadai itteni beiroknak is mindenkinek, eztkivanom!
    Happy New Year!

  • A szerzőhöz, a képről!

    Honnan vetted ezt a hozzá képest sovány és kisímult arcú legényt?

    Megértelek, széles e világon sem találhattál egy hozzá hasonló

    varangyképű és testű eredei szörnyet. 😀

  • Geyza
    2018 december 31
    7:55 du.

    „…A zsebben-tökmag fontos kellék…”
    _________________

    Mifelénk nem ez a módi. Egyedül csak ehhez a fenti momnetumhoz hasonló divat van: egyik zsebben búza az utcai galamboknak, másik zsebben száraz macskatáp a kóbor macskáknak. 😀

  • Figyelő:
    Megintcsak tévedsz.
    A magyarok egyáltalán nem szeretnek tüntetni.
    A csehek…azok igen ! Azok aztán tudnak tüntetni !

    Neked fogalmad sincs hogyan zavarták el a komcsi kormányukat,
    mikor már nem voltak mögötte a szovjet szuronyok.

    Elmondom. Az eset mint „Bársonyos Forradalom” vonult be a Világtörténelembe:

    A prágaiak , olyan egy-másfél millióan, kiálltak a Parlament elé, de éjjel-nappal ám !

    Voltak akik hazamentek a munkából, ettek valamit és kimentek.A nappalosak hazamentek aludni. Így állandóan iszonyatos tömeg volt kinnt és nem kellett nagyon kiabálni ennyi embernek ahhoz hogy rengjen a föld a jelszavaiktól.

    A rendőrség tehetetlen volt, hisz nem randaliroztak, nem csináltak semmi törvénysérőt.
    És amugyis: mit tudtak volna kezdeni ennyi emberrel?
    Csak álltak ott és követelték a Kormány távozását.

    Le ís mondtak egy idő után.

    Tehát a módszer adott, hogyan lehet leváltani egy nemkívánatos Kormány-pártot, ha magától nem akar távozni.

    De a magyarok nem szeretnek tüntetni.Beletörődnek.Ennyike.

    (Kínában is megpróbálták, a Mennyei Béke terén egy monstre tüntetés-sorozat volt hosszú időn át, de aztán azt a kinai Kormány tankokkal széjjel tiportatta.Szerencsére ezidáig ilyesmi Európában az oroszok térfélvesztése miatt elképzelhetetlen volt, dehát változnak az idők.Ha nem leszünk tagja az EU.-nak, akkor már itt is minden megtörténhet.)

  • Figyelő!

    En, ma este megneztem hogy szilvztereznek a magyarok Pesten! Hat tuntetessel es sok redorrel. !A magyrarok imadnak tuntetni, ugy tunik!

    ——————————–
    Elképzelni sem tudom, hogy mit és hol láthatott kedves Figyelő – sanszos, hogy a híradó év végi összefoglalóját nézhette, melyben az elmúlt év jellemző eseményeit mutatták be néhány képsorral – ezekben bőven láthatott tüntetést (is) miután a választások utáni napok fokozottan, az év utolsó hónapja a december pedig egyértelműen bővelkedett tüntetésekben! A szilvesztert azonban még a legvérmesebb ellenzéki sem tüntetéssel ünnepelte – ám ha mindent ilyen jól vesz le amit a híradásokban lát, nem csoda hogy annyi mindent nem ért! -:))))

  • Almási Alma
    2019 január 1
    8:24 de.

    Na azt azé megnézném amikor
    (hogy régies, momentán Horthysta megnevezést használjak)
    a „tényezők” kimennek kóbor állatokat etetni…

  • Béla István 2018 december 31 6:09 de.

    „Boda Marcsi: “a lefizetett csőcselék”: van rá bizonyítékod?”

    Nem tudom, hogy a Boda Marcsinak van-e bizonyiteka, de mi, a normalis es becsuletes emberek a masik oldalon nem tudjuk elhinni, hogy emberek lehetnek annyira butak, hogy sajat magukkal is kiszurjanak. Es amikor hazaarulast latunk, akkor azonnal felmerul a gyanu, hogy azt jo penzert teszi valaki, es nem csupan maganszorgalombol. (Bar volt mar olyan utodott alak is.)
    Nyilvanvalo, hogy ez nem olyan bizonyitek ami alapjan egy birosag elitelhetne barkit is, de vannak nyomozo szervek, amelyek gondolom figyelik az egyes elvtarsak kulfoldi kapcsolatait is. Legalabbis remelem.

    „… mikor engedi a királyi kommunikáció olyan hírek megjelenését, amelyik az kormányzati nagy- és kiskirályokat bírálja?”

    Miert nem olvasod a mai magyar kommunista propagandat? Tudod, a 444-et es a tobbi ahhoz hasonlot.

    „…kell, megint Szabad Európa rádió és TV, meg a BBC, a Deutsche Welle, stb. rádió és TV, mint régen Rákosi pajtás korában. Hogy azt is megtudjuk, amit Orbán és stábja eltitkol.”

    Tudjuk, hogy visszasirod a regi szep rakosi erat, de manapsag, az internet koraban, mar nincs szukseg Szabad-Europara, foleg nem olyan „szabad” „Europara”, amit a nyugati kommunistak tesznek egyre inkabb egy szep nagy bortonne, es mar-mar alig hasonlit a valamikori Europara.

    Mit is akartal mondani?

  • Szoros Europa is kommunista? Melyik az a normalis es becsuletes oldal, mert te eppen egy orszag kirabloit veded ossze-vissza beszelve es kommunistazva? Arnyalnad a becsulet es normalitas fogalmat? Azt mar tudom toled, mindenki kommunista aki demokraciat es korrupcio mentes orszagot akar. Kommunista a liberalis, a jobbikos naci, az igazan hivo keresztenzdemokrata. Ez rendben. A normalis becsuletes oldal leirasara lennek kivancsi, mert arrol erdekes elkepzeleseid vannak. A normalitas megitelese veszelyes, mert az igazi hulye is azt hiszi magarol, hogy a masik a hulye. Legy ovatos a megiteleseben.

  • nem értem az ide írogató, magát értelmes, felnőtt, a demokratikus jogállam irányában elkötelezett embereket!
    mi értelme van az
    .
    IGAZI HÜLYÉKKEL
    .
    bármiféle polémiába bocsátkozni? he? mi? na!
    .
    IGAZI HÜLYE:
    .
    feltétlen hívő, nincs önálló gondolata, vakon megy a vezír által kijelölt úton eltántoríthatatlanul. mindemellett hihetetlen kitartó „jó ügynökhöz” méltó mód levakarhatatlan, gátlástalan. kiforgatja a valóságot, mindennel magát „igazolni” véli, fejlődni képtelen, ebből következően értelmetlen hozzá bármilyen gondolatot intézni úgy szóban, mint írásban.
    természetesen Igazmondó Háry János – a csuti csüngőhasú geci – szempontjából ezek a tulajdonságok mindennél többet érnek, viszont számomra ez a kombináció azt jelenti:
    .
    KERÜLD EL!
    .
    a fenti kategóriába a boda, meg a többi féreg tartozik
    .
    .
    abramovics voltam, s vagyok

  • ideteszem egy írásomat, melyet önálló cikként, felhívásként kellene közzétenni a magyar, még magukat független, s demokrácia irányába elkötelezettnek valló médiában!
    a következő lesz

  • BIRKABŐR

    Előrenyújtott nyakú tevéken idegenlégiósok vágtatnak a sivatagban, egy csapat tuareget üldöznek, akik a szabadságukat féltve elmenekültek régi sátraikból.
    Az ellenállás mételyét gerjesztik a törzsek között, mindenképpen meg kell törni lázadó szellemüket.
    Az üldözők mind közelebb nyomulnak, előbb csak a menekülők nyomai látszanak, aztán eldobott takaróik, vizestömlőik, végül hosszú órák után feltűnnek a fehér burnuszos alakok is.
    A siker közelsége még nagyobb erőfeszítésre készteti a légiósokat.
    A távolság méterről méterre csökken, a menekülés mind reménytelenebb, az oázis már elérhetetlen – ha van egyáltalán.
    A harcban edzett tuaregek belátják, hogy nincs esélyük többé, és most jön az a jelenet, amiért elmesélem az egészet!
    A szabadcsapat megáll a homokdombok takarásában, a forró szél lengeti a rongyaikat, és a nyeregtáskából elővesznek valamit – távolról nem látni, hogy mit, leteszik földre és ráállnak.
    – Mit csinálnak? – kérdezi a tuaregüldözésben még kevésbé járatos katona.
    – Tudnod kell – okítja őt tapasztalt társa -, hogy ha egy tuareg úgy érzi, hogy reménytelen helyzetbe került, akkor nem menekül tovább, hanem a nyeregtáskájából előszed egy birkabőrt, melyet mindig magával hord, rááll, és megesküszik, hogy többé nem kér, és nem ad kegyelmet.
    És a légió rohamra indul.
    Ennyi az egész jelent, talán egy fél oldalt sem tesz ki egy könyvben,
    .
    DE
    .
    hidd el, sokat tanulhatunk a tuaregek példájából.
    Mert ugye te is látod, a sakálok légiója mivé nőtte ki magát, és első győztes csatái után, már hajtja a vágy, hogy még inkább, lehetőleg mindenre kiterjessze hatalmát, és csak úgy mellesleg még több zsákmányban reménykedik! A sakálok légiója telhetetlen, az életünket felzabáló szörnyeteg, mely minden értéket, emberit el akar pusztítani, mely nekünk oly fontos.
    Menekülnünk kellett előle, elhagytuk régi sátrainkat, eldobáltuk életünk kis komfortjait, gyermekeink szeretteink kényszerültek elhagyni otthonukat.
    Lefoszlott rólunk az önbecsülés burnusza, a mosoly, amely elviselhetővé tette életünket.
    Megtapasztaltuk, hogy a félelem menekülés közben csak tovább növekszik.
    Egy nap – és ez a nap már eljött, s most itt van – be kell látnunk, bár elfáradtunk,
    .
    DE
    .
    maradt még erőnk a csatára a sakálok ellen.
    Megfordulunk, az önérzetünket bántaná, ha hátulról sújtana le ránk az ellenség.
    Bevárjuk őket, míg arcukból ki nem világít szemük fehérje.
    Az, az aljas tekintet, amit ma itt, és most a világ is láthat, a gyilkosok, népnyúzó, magukat királynak, sérthetetlen uralkodónak, felsőbbrendűnek képzelők szeme fehérje látszik, mutatkozik meg a maga valójában.
    Vedd hát elő a birkabőrödet a nyeregtáskádból, állj rá velünk együtt, és ne adj többé kíméletet ezeknek a sakálhordáknak!
    Ócska vacak holmi ez a birkabőr, talán már a moly is beleesett, csak neked fontos, mert élő szabadsággal takar be egy talpalatnyit abból a földből, amelyet a sakálok légiója birtokba akar venni.
    Jól választottad ki a méretet: egy birkabőr éppen akkora, hogy ha ráállsz, minden sarkát elérheted kinyújtott kezeddel, és harcostársaid karnyújtásnyira lesznek tőled.
    Ha ráállsz, akkor, ha csak egyhüvelyknyivel is,
    .
    DE
    .
    magasabbra kerülsz, jobban látsz, és téged is jobban látnak.
    A sakálok légiója már felsorakozott, a kürtöseik újra fújják teli tüdőből a kürtöket, készülnek, uszítanak a véres harcra.
    Egyelőre még kerülik a nyílt harcot, lapítanak – hisz valójában gyávák, rettegnek tőlünk – ezért alattomos bekerítéssel próbálkoznak.
    Ám mi tudjuk, eljött az idő, elővesszük a birkabőrt, amit a nyeregtáskánkban hordunk.
    Megéreztük a pillanatot, a megfelelő időben állunk rá, ahogy illik a méltóságunkhoz!
    .
    .
    abramovics voltam, s vagyok
    RADIKÁLIS DEMOKRATÁK

  • abramovics
    2019 január 2
    7:47 de.
    kurva jó, Rejtői mélységek és magasságok és a valóság… a többiről hallgatok, mert ki leszek gyomlálva

    hahahahahaha

  • abramovics 2019 január 2 7:47 de.

    ” – Tudnod kell – okítja őt tapasztalt társa -, hogy ha egy tuareg úgy érzi, hogy reménytelen helyzetbe került, akkor nem menekül tovább, hanem a nyeregtáskájából előszed egy birkabőrt, melyet mindig magával hord, rááll, és megesküszik, hogy többé nem kér, és nem ad kegyelmet.

    hidd el, sokat tanulhatunk a tuaregek példájából.
    Mert ugye te is látod, a sakálok légiója mivé nőtte ki magát, és első győztes csatái után, már hajtja a vágy, hogy még inkább, lehetőleg mindenre kiterjessze hatalmát, és csak úgy mellesleg még több zsákmányban reménykedik! A sakálok légiója telhetetlen, az életünket felzabáló szörnyeteg, mely minden értéket, emberit el akar pusztítani, mely nekünk oly fontos.”

    Jaj de jo! Tokeletesen leirja a kommunistakat a mult es a mai rendszerben is.

    Koszi!

  • Meg valamit, ha nem banjatok elvtarsak:

    „abramovics voltam, s vagyok
    RADIKÁLIS DEMOKRATÁK”

    Az abramovics az okay, de milyen az a radikalis demokrata?
    Csak nem a legujabb kodneve a kommunistanak?

  • segítek egy picit az értelmezésben!
    úgy gondolom, hogy a
    .
    BOLSEVIK-FASISZTA-FÉLFEUDÁLIS-JOBBÁGYSÁG=FIDESZ-FIDESZÁLLATOK-BANDA
    .
    ájult birkáinak lenyúzott bőrén állva kell kiharcolnunk az ország, s európa szabadságát, a demokratikus jogállamot.
    ahol nem őrjöngő jogászok – csűrve-csavarva a jogot, mérhetetlen hataloméhségtől vezérelve, mely tudatpos alkalmazása a gazdasági hatalom, s a pénz az ország, s európa vagyonának elrablására – kerülhetnek a politikai életbe, hanem be kell állniuk a sorba, ha és amennyiben nagy nehezen elvégezték a jogi egyetemet, s próbáljanak meg karriert csinálni a szabad versenyben a szabad piacon!
    sajnos az úgynevezett rendszerváltás a szemetet hozta a felszínre, mint a felforralt húslevesben,
    .
    DE
    .
    a szemetet ki kell szűrni a levesből, s ki kell dobni, hiszen emberi fogyasztásra használhatatlan!
    az ilyen szaros gyuri félék, meg a többi fideszállat rothadék ugyanúgy a trágyadombra való kidobandó hulladék, mint a csuti geci egész pereputtyostul, fattyastul.
    nem fogja megúszni ezt a dolgot ez az ország.
    áradni fog a vér, a könnyek, mert ez a magát magyarnak nevező csürhe képtelen szembenézni a múltjával.
    sokkal könnyebb másokat hibáztatni, okolni mindenért, ahelyett, hogy egyszer végre tényleg kitakarítanánk ezt a disznóólat, ami magyarországnak nevezi magát.milyen az
    .
    IGAZI MAGYAR?
    .
    ilyen:
    .
    IGAZI MAGYAR
    .
    igazi magyar: lusta, haszonleső, hasát fetrengve vakargató, tanulni, fejlődni nem akaró, előrejutni csak a nála jobb lerontásával képes, mindenki aggyon pénzt népség
    .
    az ilyenektől mit vártok? he? mi? na!
    .
    .
    abramovics voltam, s vagyok

  • egyébiránt a
    .
    BIRKABŐR
    .
    című felhívásomat a tüntikézésen fel kellett volna olvasni!
    elküldtem ennek a féreg hadházynak is,
    .
    DE
    .
    csak és kizárólag a saját kis pecsenyéjük sütogetésével vannak elfoglalva, miként tudnak olyan pozíciót kialakítani, melyben a „vakulj paraszt” magyarja bennük lássa a megváltót, a csuti geci ,meg nyugodtan utalhatja a lét, mert állandóan csak hűtik a kedélyeket, ahelyett, hogy végre egyszer borítanák a bilit!
    .
    .
    abramovics voltam, s vagyok
    .
    .
    ps.:
    javaslom, aki tudja terjessze, s indítsuk útjára a
    .
    BIRKABŐR
    .
    elnevezésű mozgalmat, melyben a jelenlegi magukat politikusnak hazudó kollaboráns gazemberek nem juthatnak semmilyen pozícióhoz!
    .
    DE.
    kapnak egy lehetőséget, hogy a rendelkezésükre álló pénzt, paripát, fegyvert azok kezébe adják, az erőforrásokat azok javára, hasznára adják, akik meg is teszik, amit meg kell tenni!

  • Szoros Gyuri
    2019 január 2
    2:56 du.

    szokásodhoz híven most is a szarva közt a tőgyit

    de még csak meg sem mondom miért
    nem érdemled meg

    éljen abramovics

    hahahahahaha

  • Gabriel Karikas

    A szaros Gyuriból gondolom nemsokára fosos Gyurit tisztelhetünk – abramovics nem piskóta

    Ez most egyedül van, vagy vannak 300-an?

  • abramovics 2019 január 2 4:03 du.

    „… FIDESZÁLLATOK-BANDA

    „ájult birkáinak lenyúzott bőrén állva kell kiharcolnunk az ország, s európa szabadságát, a demokratikus jogállamot.”

    „a szemetet ki kell szűrni a levesből, s ki kell dobni, hiszen emberi fogyasztásra használhatatlan!
    az ilyen szaros gyuri félék, meg a többi fideszállat rothadék ugyanúgy a trágyadombra való kidobandó hulladék, mint a csuti geci egész pereputtyostul, fattyastul.
    nem fogja megúszni ezt a dolgot ez az ország.
    áradni fog a vér, a könnyek, mert ez a magát magyarnak nevező csürhe képtelen szembenézni a múltjával.”

    „… egyszer végre tényleg kitakarítanánk ezt a disznóólat, ami magyarországnak nevezi magát.milyen az
    IGAZI MAGYAR? … igazi magyar: lusta, haszonleső, hasát fetrengve vakargató, tanulni, fejlődni nem akaró, előrejutni csak a nála jobb lerontásával képes, mindenki aggyon pénzt népség”

    Ez valoban nem piskota, ahogy azt az egyik nem tul tehetseges kollega itt megjegyezte.
    Ez aztan tomeg-gyilkossagra valo felbujtas a javabol, nem beszelve a rasszista omlengesekrol.

    Es ez tetszik annak a brazilnak is, aki amugy utalja a kommunistakat! Megall az esz!!!

    At fogom ezt masolni minden baratomnak a Youtube videoin, hogy lassak kik elnek meg Magyarorszagon. Nehogy ezek meg egyszer a hatalom kozelebe kerulhessenek.

    De egy igazat azert szolt.

    „sajnos az úgynevezett rendszerváltás a szemetet hozta a felszínre, mint a felforralt húslevesben,”

    Valoban, az elsullyedt hajorol a szemet mindig a felszinre kerul. Ezek voltak azok a csodas kommunistak, akik a kizsigerelt orszagot meg tovabb zsigereltek 1990 utan is. Es meg nekik van kepuk itt hazudozni es fenyegetni!!!

    Gratulalok KMH! Csodas!

  • @abramovics

    ha már felbiztattál, kimásoltam a saját facebook oldalamra, a szerző megjelölésével. már osztódik 🙂

  • Kezd ez az oldal még nálam is gusztustalanabbá válni, pedig én állítólag egy kommenista átkoson nosztalgiázó büdös magyar náci vagyok! 😀 Na pá belétek és amig ti itt összeragadva osztódtok, addig én jó kibic módjára, a fosásig fajuló magyarféltő erölködéseiteken a háttérben jóízűen röhögcsélek! 😀
    Hajrá Abramovics és osztódványai! 😀

    Utóirat: ha ez most nem megy át, akkor kiváncsi vagyok, hogy Abramovics meddig mehet el a megfékezettlen és leplezettlen nyílt magyargyűlöletével, mely már a -hozzá képest ártatlanul- kitiltott bar-levinél is professzionálisabb!

  • Kedves Chris, köszönöm, hogy az utolsó kommentem megjelenhetett, annak ellenére, hogy csodás jelzőket kaphatok az érintettektől! Nekem nem számít, mert ezeket úriember módjára elviselem, annak ellenére, hogy saját bevallásom szerint sem vagyok az! 😀

  • Gabriel Karikas

    Nyugi Elemér!

    Rajta valóban jót lehet röhögni, aztán van amit komolyan kell venni, van ami viszont „valami egész más” kategóriába tartozik.

    „Orbán úgy látszik tudja miért építi a stadionokat”.

    Apropó, lesz színház is, meg mozi?

  • Geyza
    2018 december 31
    9:01 de.
    Igen aranyos,kedves gézukám! A svábhegyi betegszamár pusziját küldöm a reszelős nyelvével a homlokodra- is!Igazán örülök,hogy megérted ezen új évet,új év lesz a nyugdíjadban is,használd ki örömmel,mert hosszú az élet-de rövid a vége.Ne idegeskedj nem használ a szívednek!Nagyon szeretett,teljes kivételes üdvözlettel NEKED.BÚÉK: tudod mi ez? üdvözletével.

  • Geyza
    2018 december 31
    9:22 de.
    Kimondottan igen aranyos kedves GÉZUKÁM : TE Magyar vagy ? üdvözletével?

  • Tüske Zsófia

    tóth péter: itt komoly dolgokról van szó, mi lenne, ha nem hablatyolnál rosszul összeállított, értelmetlen szókapcsolatokat alkalmazva, magyarnak tűnő mondatokat hibás helyesírással? Sem szellemesebbnek, sem okosabbnak nem látszol tőle, csak megmutatod, mi is vagy valójában. Egy ócska kis kollaboráns, aki itt riszálja a farát, de mondani nem mond semmi érdemlegest.

  • Gabriel Karikas
    2019 január 2
    9:36 du.

    Ott még nem tart általad fenntebb megnevezett.
    Egyenlőre még csak arról értesít minket bizonyos
    időközönként hogy csak bekakálni szokott.
    És ezen alkalmakkor ejakulál is mellé egy jót.

    Ne legyünk igazságtalanok és ne „prejudikáljunk” :
    Fosásokról még nem esett szó.
    És lehetek őszinte?
    Jobb lenne ha eltitkolná
    amennyiben bekövetkezne a kis balesete
    DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  • tóth péter
    2019 január 3
    2:06 du.

    Húzd ki az orrodat a seggemből.
    Ott a Gurltiz. Az szereti az ilyesmit.
    Meg is írta itten, szaal előtted a pálya.

  • Szoros Gyuri
    2019 január 3
    1:36 de.

    Szarosgyurka úgy sopánkodik itt mint egy hexensúzos mosónő

  • Inkább Bibi
    2019 január 3
    11:54 de.

    Ideges vagy?
    Arra is van orvosság.
    A neve:Kurucinfó.Tartózkodj ott és a gyomrod helyrejön.

  • Tóth Péter Geyzának:
    „TE Magyar vagy?”

    Tóth úr, pontosítaná a kérdését, elárulná, hogy a kérdése mire vonatkozik? (Tehát a konkrét, valós „demos”-hoz – az itt élő „néphez” – tartozásra, avagy pedig a valós vagy képzelt etnikai leszármazásra? Utóbbi esetben mi a véleménye bizonyos régi – de szerintem ostoba és gonosz – magyar szólásmondásokról, például az itt olvashatókról?
    https://www.arcanum.hu/hu/online-kiadvanyok/Szolasok-regi-magyar-szolasok-es-kozmondasok-1/dr-margalits-ede-magyar-kozmondasok-es-kozmondasszeru-szolasok-5222/tot-6A37/

  • Gabriel Karikas

    Szaros gyuri

    Még anno röviddel a rendszerváltás után, volt egy korosabb kollégám, aki előtte tanárom is volt (egy. docens nagydoktorival – elméleti fizikából) – bizony megvolt a képessége rá, hogy röviden és velősen fejezze ki a dolgokat.

    A rendszerváltás illetően nem levesekről, meg zagyvalékokról példálózott, hanem egyszerűen kimondta az igazságot:

    „”…Amikor egy pöcegödröt felkevernek, akkor a darabosa kerül a felszínre – kell egy kis idő amíg újra leülepszik annyira, hogy szinte tiszta-víznek látszódjon a felszíne…”

    Majdnem igazat mondott – sajnos tévedett egy keveset. Az idő-tényezővel.
    Mi sem bizonyítja jobban mindezt, mint a nick-neved amit magad választottál magadnak.
    Akárhogy csűrjük-csavarjuk, szépítgetjük.
    Idejöttél berúgni az ajtót, szaros csizmával.
    Simán lekommunistázol, lezsidózol mindenkit, aki nem kollaborál a korrupt rezsimekkel.

    Igen, a fentebbi illető, ismerve a fizika törvényeit azt is hozzátette, hogy ha az inga nyelvét nagyon kibillentik, akkor jó hosszú idő kell, hogy lecsendesedjen.
    De ha folyamatosan lökdösik is, akkor úgy marad.
    Ha nehéz lenne megértened, idézd fel a gyerekkorod, ha még visszabírsz emlékezni, talán hintáztál valamelyik téren – nem csak mindig kekeckedtél, már az akkori időkben is.

    Tény – a szíriai vérontást ugyan a iszlámvilágban dúló vallásháború indította el – erről ugyan senki nem beszél, sokkal jobban fekszik az olajat meg hasonló hülyeségeket okolni érte – az menőbb ugye? – viszont ami szörnyűbb, hogy az ISIS nevezetű szervezetet pedig Putyin csecsen-zsoldosai hozták össze, maga jelentette ki, nem fogom még-egyszer bevágni a szövegét. Persze nyilván nem magyarul, hanem oroszul mondta el mindezt.
    A párizsi vérengzést is a KGB-vel együtt szervezték meg a csecsen és azeri származású ISIS zsoldosok, érdekes, erről se beszél a „világsajtó”, ha már megemlítjük, mint ahogy a a Rodeio azzal szokott takarózni, amikor a tények ellen a hazugságokat ordítja a pofánkba.
    Lehet, hogy ténylegesen azzal takaródzik valamelyik parkban?

    Ugye az időtényező az neked is először esik ki a fejedből, nem kell ahhoz 90 éves idős hölgynek/néninek lenni.
    Sokan tisztábban visszaemlékeznek, mint egysíkú, Zika-vírussal fertőzött aggyal rendelkező amúgy erőteljes ifjaknak tűnő zakkantak.

    A migráncs invázió akkor lepte el Európát, amikor a párizsi akciók ürügyén a Putyin beindította a szír városok szó szerinti szétbombázását.
    Tekintet nélkül csecsemőre, öregre – sőt a török menekülttáborokra is odaszórt néhány bombát.
    Na akkor a törökök lelőttek egy orosz bombázót.
    Nyilván a szerencsétlen emberek menekültek – bár gondolom te nem tartod magad annak, úgyhogy helyükben kiálltál volna a bombázók elé kigombolt inggel, „”…hogy ide tüzelj Szergej, én vagyok a faszagyerek, nem te…!!!””

    Nem érdekes, az Orbán is előre tudta hogy menekültáradat lesz, a Merkelt viszont meglepte?

    Hazudtok mint a vízfolyás – aljas és ocsmány módon azoknak az embereknek, akiknek valóban nincs sem lehetőségük, sem képességük lecsekkolni az igazságot, milyen könnyű mi?

    Tudod milyen szintű hazaárulás volt az akkor ott?
    Feltudod mérni?
    Nyilván nem …

  • Gabriel Karikas
    2019 január 3
    10:14 du.

    kár ilyen hosszú lére eresztened (a profnak igaza van sok a lé és ott úszik a tetején a java)a HAZUGSÁGAIDAT
    engem meg hagyjál ki az életedből azt amit mondok cáfolni nem tudod, a többi meg szemétség részedről

    hahahahahaha

  • Geyza
    2019 január 3
    5:17 du.
    Aranyos ,kedves Gézukám!
    Ez nem történhetett mert láttam,hogy egy rozsdás szeg van benne és azon ülsz!
    Nagy újévi üdvözlettel.
    …”””A nemzetnek ugyanis egy testnek, egy léleknek kellene lennie….””” Ezt egyébként a szocialistákká vedlettek sem tudták megoldani 1945-től napjainkig ahányszor hatalmon voltak,miért is kell ezt akkor mástól kérni ? elvárni tőle ? mintha ez neki kutya kötelessége lenne— de amikor az ellenzék volt hatalmon — ez sosem számított ! nem is tudták mi ez !
    Üdvözletével.

  • Kiváló kommentelőtársunk, Tóth Péter úr elkezdett azzal a kardinális problémával foglalkozni, hogy Geyza barátunk vajon magyar -é, avagy nem magyar.

    Megkértem Tóth urat, szíveskedjen kicsit pontosítani a kérdését, miről óhajt tájékozódni; arról, hogy Geyza (aki mint tudjuk, az egykori Magyar Néphadseregben szolgálta le sorkatonai idejét, mindig Magyarországon dolgozott és adózott, ma is itt él) vajon a magyarországi „demos” (kb. „nép”) tagja -e, avagy netán Geyza felmenőinek valós vagy vélt etnikai származásáról? (Az Árpád vezérig visszamenőleg bizonyosan kizárólag „vérmagyar” ősökkel bíró Tóth úrban talán felmerült a gyanu, hogy Geyza őseinek egyikében-másikában esetleg holmi tót vér is csordogál?)

    Kérdésemre Tóth úr furcsa módon nem válaszol, hallgat, mint sz.r a fűben. Vajh’, miért?

  • Ez nagyon idekivánkozik:

    Heltai Jenő Szabadság versek

    Heltai Jenő

    Jászkun versike 2.

    Aput tengiz na mende bar acca.
    Ol korkul acca na korkul tengizda.
    Aput tengiz na mende bar karak,qaz,
    Qatinda tengiz na yatir saka na.

    Aput tengiz na mende bar kasana.
    Ol aq kasana na qatinda tengiz na.
    Qatinda kasana na mende bar kurajna,
    Aput kurajna na mende bar manuona.

    Aput tengiz na mende bar yazda.
    Aput yaz na mende bar dicega.
    Qatinda yaz na mende bar gal,saka,
    Kara saka,aq fus, gal bile kara bah.

    Aput tengiz na mende bar kasana,
    Aput tengiz na mende bar kurajna.
    Mende bar korkul asa aput kasana na,

    Heltai Jenő

    Csökkenő magyarság

    Évről, évre csökken, hazánknak létszáma.
    Nincsen érdekelve a szülők tábora.
    Nem szülnek gyermeket, mert az nem éri meg,
    Mert, egy, egy szülésért, százezreket kérnek.

    Sokan nem vállalják, ezt a gyerekáldást,
    Az állam tudhatná, nem mindenki mágnás!
    Az államnak bizony, azt is kéne tudni,
    Hogy szegény embernek, nincs miből fizetni.

    Heltai Jenő

    Sokáig él a nyugdíjas

    Sokáig él a nyugdíjas, ez a baja a kormánynak,
    A szegény emberek állandoan hánynak.

    Heltai Jenő

    Jászkun versike

    Hunborun tengiz yasil yazda yatir.
    Aput yasil yazda na mende bar kirpi dir.
    Mende bar kirpi dir aput yasil yazda na,
    Qatinda yazda na mende bar kasana.

  • Kővendég 6,19 Tót Péterről

    )))))))))))))))))))))))))))))) 😀 ((((((((((((((((((((((((((((

  • Tüske Zsófia
    2019 január 3
    3:35 du.
    Igenis kedves Zsófika : Ma nagyon tűskés vagy!
    Ígenís Kedves Zsófika : „”.. itt komoly dolgokról van szó””.
    Nagyon ésszrevetem melyen komolyakról.
    Eztet nagyon szeretem.
    Finomjelzőíd maGadről Vetetted le? Ne mondod,hogy elyen vagy!
    Tégedet ís kezdelek szeretetni!
    üdvözletével

  • Tüske Zsófia
    2019 január 3
    3:35 du.
    Aranyoskám,Zsófikám : elfelejdkeztél a „náci ” jelzőről.! Már régen olvashatted Gézát, Ű mindig megmonddgya ,pedig ű kisnyílaskent indult és vedelett által másá.Jelzőid? Köszönöm.Szeretettvel üdvözletvel csakis néked

  • Tüske Zsófia

    tóth péter: szíveskedj a kedves családtagjaidnak tartogatni az aranyoskázást és a szeretve üdvözlést. Próbálj tőmondatokban fogalmazni, ha mondanivalód van, de ettől a szocialista brigádnaplóba illő, semmitmondó stílustól próbálj meg megkímélni minket, mert nyálas és uncsi.

  • Kővendég
    2019 január 4
    6:19 du.

    (Az Árpád vezérig visszamenőleg bizonyosan kizárólag “vérmagyar” ősökkel bíró Tóth úrban talán felmerült a gyanu, hogy Geyza őseinek egyikében-másikában esetleg holmi tót vér is csordogál?)

    ———————————-
    Azt, hogy Tóth úrban pontosan mi csordogál,és az meddig vezethető vissza, nem tudhatom – de a káposztalé nagy valószínűséggel az egyik összetevője lehet – ám, hogy magyarul nem ért, nem ír, és nem olvas az biztos – bárhonnan is származtatja magát! Az ugyanis amit itt Tóth úr hozzászólásként elereszt, az minden, csak nem érdemi hsz – hibás és értelmetlen nyelvezettel,az alapvető helyesírást is nélkülözve próbálja osztani az észt, de hogy miről, az szerintem előtte sem túl világos! Ez két dologra utalhat: Tóth úr nem az a Tóth úr, akit eddig Tóth Péter néven ismerhettünk itt, bár valamiért nagyon annak akar látszani. Az a Tóth úr ugyanis, annak ellenére, hogy soha, egyetlen félmondatával sem értettem egyet, nagyjából értelmesen fejezte ki magát, s noha megrögzött kormányfan volt, írásainak, véleményének volt eleje, vége és közepe – erről a Tóth úrról mindez nem mondható el! Bár mind a ketten a turbó magyarok köntösébe bújtak, nem lehet ugyanaz a személy! Másik variáció, hogy szándékosan megy át idiótába, pontosan tudja, hogy alig hihető a személyek azonossága, de valamiért erőlteti a „mindentlátás üdvözletével” és más egyéb baromság c. rigmusait. Hogy mi oka van erre, kérdés, bár azt gondolom, igazán senkit sem érdekel!Esetleg szóba jöhet még egy rapid, szellemileg rohamos leépülést okozó demencia – nem tudom az képes- e ekkora változást előidézni, mint ahogyan azt sem tudom Tóth úr életkora mit valószínűsít, de hogy „Tót úr” körül nem stimmel valami az nagyon sanszos!
    Ezért aztán – szerintem – majdnem mindegy is, hogy milyen vonatkozásban érdekli Geyza „magyarsága” hisz jól érzékelhetően ezen a szinten nem tud mit kezdeni az információkkal – feltéve, hogy nem megbízásra „dolgozik” -:))))

    Tudod, ez az az ország, ahol minden megtörténhetik, és annak az ellenkezője is !

  • Geyza
    2019 január 3
    5:29 du.

    „Ideges vagy?
    Arra is van orvosság.
    A neve:Kurucinfó.Tartózkodj ott és a gyomrod helyrejön.”

    Kedves Geyza, köszönöm a jó tanácsot, hálából elárulom Neked, hogy a kurucinfóra és a haverod Amerikai Népszavájára is csak röhögni járok, mert igazad van, a röhögés minden bajt gyógyít, ámbátor ha nagyon tulzásba viszed a gyomorra ártalmas lehet! 😀

  • tóth péter
    2019 január 5
    8:39 de.

    heheheh HUNT* : DDDDDDDDDD
    Amikor én születtem már régen nem voltak nyilasok.
    Gondolom saját magadból indulsz ki mindig.Te kis büdösnáci.

    *HUNT = Humortalan Náci Tóthpéter

  • Tüske Zsófia
    2019 január 5
    10:40 de.

    Undorító ez az alak.
    Nyálat húz maga után amerre csak megy, mint egy
    lédús csiga.Ahogy elnézem a stílusát a nők undorodhattak tőle

    Egyébként kimutatták
    hogy a nácik és más „diktatúra-pártiak”
    javarésze a lelki frusztráltságuk okán válik azzá.
    Ennek okai:sikertelenség az asszonyoknál és a munkájukban.
    Hatalmat akarnak bármiáron, hogy megmutathassák környezetüknek vagy önmaguknak hogy
    ők is valakik.

  • Orsós:

    Örvendek hogy örvendesz. Más egyébb ?

  • tóth péter
    2019 január 3
    2:06 du.
    Kedves Péter, ez most nagyon költői kérdés volt, mert ha teszemazt nekem teszed fel, akkor egyből rávágtam volna, hogy az összes oláh, tót, rác, cigány, sváb, zsidó -és ezek keverékei- ősöm magyarnak vallotta magát, akkor én, mi más lehetnék! 😀
    Megeszem öregapám oláh mokaszinját, ha Te találsz Magyarországon egy keveretlen ősmagyart! 😀 (Na persze, az más tészta, ha Te az identitásra kérdeztél rá! 😀 )

  • Geyza
    2019 január 5
    3:02 du.

    Én is!

  • Tüske Zsófia

    Geyza: egyetértek, undorító és visszataszító.
    Elemér: pedig röhögés helyett érdemes odafigyelni Bartus tűpontos elemzéseire, mert sajnos a próféciái 90 %-ban bejönnek. Néha kicsit súlyosak az ostorcsapásai és nehéz elfogadni, de mindenképpen megszívlelendő – lenne.
    a kurucinfótól viszont érdemes távol maradni.

  • Tisztelt Szent Paolo!
    Nem ismerem alaposan Heltai Jenő munkásságát. Annak a maximum tucatnyi írásának az alapján amelyek megfordultak a kezemben, valahogy az a – nagyon könnyen megeshet, hogy elhamarkodott, megalapozatlan – benyomásom támadt, hogy se a költészete, se a prózája nem ostromolja a magyar líra és magyar széppróza legmagasabb csúcsait. (Ám hangsúlyozom, ebben sem vagyok mérvadó.)

    A két „Jászkun versiké”-t sem ismertem, ezeket köszönöm, jópofák, tetszenek.

    A Jászkun versikékről jut eszembe, esetleg ismeri Szilágyi Ákos Szittya-szótyár (Posztfesztyi-körkép) c. furcsa versét?

  • Besancon:
    „Ez két dologra utalhat: Tóth úr nem az a Tóth úr, akit eddig Tóth Péter néven ismerhettünk itt, bár valamiért nagyon annak akar látszani.

    Másik variáció, hogy szándékosan megy át idiótába, pontosan tudja, hogy alig hihető a személyek azonossága…”

    Kedves Besancon!
    Beismerem, nem túlzottan figyelem Tóth úr mondatszerkesztését, bár tartalmilag néha belepillantok a szövegébe; „Nincsen benne semmi, ámde/Az legalább…” zagyvaság. 🙂
    Szándékosan menne át idiótába? Nem hinném, erre aligha van szüksége. Talán csak azt hiszi, hogy ő két macska, és játszik egymással 🙂

  • Matias Lobstery

    Regota hallgatagon kovetem ezt a remek ujsagot, de most mar kikivankozik valami belolem nagyon.

    Az a baj a magyarsaggal hogy nem tud igazi demokraciat teremteni. Nem tudja hogyan kell. Azonban eszrevettem, hogy az abramovics mar pedzegeti.

    En az elozo eletemben teremtettem mar egyszer demokraciat, tehat tudom hogyan kell azt csinalni.
    Egyszeru. Akikrol tudom, hogy nem ertenek egyet velem, agyonveretem mindet (azaz forradalmat csinalok egy idegen orszag segitsegevel) a tobbi magyar pedig majd beszarik es befogja a mocskos minden leben kanal pofajat.
    Ez alol csak az kivetel, amikor utemesen tapsolva es uvoltve azt hajtogathatjak hogy „eljen Lobstery, eljen Lobstery, eljen Lobstery”.

    Ugye hogy egyszeru.

  • Besancon:
    „Tudod, ez az az ország, ahol minden megtörténhetik, és annak az ellenkezője is!”

    Ja igen, erre nem reagáltam.
    Ahogy a legtöbbször, ebben is egyetértek Önnel. Hozzáteszem, hogy ahol bármi megtörténhet, ott időnként sajnos meg is történik.

  • Geyza
    2019 január 5
    2:50 du.
    Te kis büdösnáci.
    Túdod kedves,aranyos,mindenható Gézukám—ezt mindig a komenistákra mondták, csak most te rá akarod másokra terelni. Mert ők voltak a Büdösek ! Ők büdösek voltak! ( biztos érzed magad körül)
    Tüske Zsófia
    2019 január 5
    10:40 de.
    Kedves Zsófika! Ma is tüskés vagy! Aranyos Zsófikám! ne tedd ezt! nem áll jó neked !
    Jókívánságaidat viszont !
    Geyza
    2019 január 5
    3:00 du.
    Mindig magatokból indultok ki , ez az igazság.
    Igazán megmutattátok mindketten mit értek !
    Ti mindenkit semmibe vesztek,csak ti vagytok azok akik érnek valamit.
    Ezt sikerült bemutatnotok néhány hozzászólással.De így is szeretlek benneteket! Aranyosak vagytok!
    üdvözletével.

  • Inkább bibi Az identitás nagyon divatos szó lett. Remélem mindenki tisztában van a pontos jelentésével, aki használja. .

  • Tüske Zsófia
    2019 január 5
    3:46 du.

    Amikor LEGELŐSZÖR szembesültem Bartuslaci „Magyarország az Únió első fasiszta állama” c írásával, még 2009.-ben, azt mondtam magamban ez marrhaság.

    Aztán pár hét alatt , amikor is kezdtem odafigyelni az apró jelekre, rájöttem hogy sajnos ez az igazság.

    Rá kb. egy évre, mikor azt írta Laci hogy Orbán az Európai Únió szétverésére törekszik, megintcsak nem akartam elhinni.

    Aztán sajnos azok az apró jelek..és mostanra már a vak is láthatja hogy ez a cél!

    De sorolhatnám hány jóslá..bocsánat.Nem „jóslásai” hanem valós, hozzáférhető tényekből leszűrt elemzései valósultak meg idáig.

    Persze a mai magyar ál-demokratikus ál-baloldal mocskolja őt ezért és ebbe a „hadjáratba” boldogan szállnak be a nyilasok, a nácik és a Horthy-fanok.

    Ebben megvan az összefogás.
    Ezért nem fog itt változni semmi az elkövetkezendő 20-30 évben.

  • Zsófia:

    Orsósnak kár észérvekkel magyarázni:
    Ő a szélsőbalról érkezett szélsőjobbos.

  • Tüske Zsófia
    2019 január 5
    3:46 du.
    Kedves Zsófika, Bartussal kapcsolatban igazad lehet, de engem borzalmasan zavar az általam -lehet hogy tévesen- vélt zsigeri magyar gyűlölete, pedig nem ránk kellene haragudnia, hanem Németh Sándorra és szektájára, akik leleplezése miatt „keserű” emigrációba kényszerült! Azt viszont aláírom, hogy arról mi is tehetünk, hogy egy üzleti álkeresztény szekta ilyen magas polcra kerülhetett! Szerintem!

  • tóth péter
    2019 január 6
    4:05 de.

    Igazán örvendek hogy a veled kapcsolatos véleményeimet permanenciában tartod.

    Ha javasolhatnék valamit:
    Printeld ki őket és bekeretezve akasszad az ágyad fölé a szentképek helyére.

    Talán, ha naponta felolvasol magadnak belőlük, olyan 15-20 év múlva emberszabásúvá válhat a gondolkodásod.

    Persze csak ha megéred hehehehe

  • Inkább Bibi
    2019 január 6
    6:13 de.

    Látom dolgozik még benned a régi, Kádár előtti beidegződés:

    „Aki nincs velünk, az ellenünk”

    Vagyis, aki kritizálni merészeli a PÁRT-ot, az automatikusan a Nép ellensége.

    TE és a hozzád hasonlók hozták vissza azokat a „régi szép” időket.Lásd OIM* undorító fröcségését, vagy HUNT* nyálas be-be írogatásait.

    Magyarországon mindig találni jópárszázezer olyan embert akik akkor is nyalják a diktatúrákat mikor bizonyossá válik hogy az nem jó sem nekik,sem az országnak.

    EZÉRT ostorozza Bartus a magyaroknak jelentős hányadát.
    Meg a tehetetlenségünk miatt is.
    Sajnos igaza van benne.

  • Bibi van! 6:13

    Oszt sorold mán el nékünk, hogy a Hit Gyülekezete mennyiben is „álkeresztény”, mint azt méltóztatol állítani?

    Tegyél hozzá egy nehány bizonyítékot arra nézvést, hogy mondjuk a Katolikus, vagy az ún. Református, meg a stb. egyházak uggyan mennyivel is „keresztényebbek” őnáluk ?!

    .