Magyarország: demokráciát már nyomokban sem tartalmaz

2019 január 21 10:38 de.130 hozzászólás

Magára vessen az, aki még mindig azt hiszi, hogy Magyarország legalább nyomokban demokráciát tartalmaz. Biztosan volt ilyen időszak is, de a Központi Nyomozó Főügyészség ma napvilágra látott döntése megmutatta, hogy Magyarország kapcsán tévedés demokráciáról beszélni. Itt bizony kedves feleim, már nyomokban sem lelhető fel demokrácia, mert ami esetleg még annak látszik, az sem az, hanem annak legföljebb az égi mása.

Ha van, aki még nem értesült volna róla: a Központi Nyomozó Főügyészség szerint jogosan léptek fel az MTVA őrei azok ellen az ellenzéki képviselők ellen, akik december 16-án és 17-én a köztelevízió székházában be akarták olvastatni ötpontos követelésüket.

A főügyészség közleménye szerint „az országgyűlési képviselők az MTVA székházában nem hivatalos személyként jártak el, ugyanis hivatalos eljárást nem folytattak, hanem megjelenésükkel az volt a céljuk, hogy a tüntetéshez kapcsolódva, politikai követelések beolvasásával a műsorrendet megzavarva az élő műsorokat megszakítsák”.

Vagyis, az MTVA székházából kihajított Szél Bernadett és Hadházy Ákos, valamint a Pintér Sándor belügyminiszter volt cégének alkalmazásában lévő martalócok által megvert Varju László nem hivatalos személyként jártak el, amikor bementek a magyar adófizetők pénzéből működtetett hazugsággyárba.

Csak úgy arra jártak, mert nem volt jobb dolguk. Meg hát, valljuk be, unatkoztak is valamelyest, ezért találták ki, hogy elmennek az MTVA székházába. Az Állatkertben már voltak, a mozikban semmi jót nem játszottak aznap, a Cirkuszban sem volt műsor, maradt az MTVA székház.

Nagyon persze nem kell csodálkoznunk azon, ami történt. Sőt, kicsit sem. Ez egy olyan ország, ahol máig nem hallgatták ki Kósa Lajost, pedig a volt debreceni polgármester egy magát csengeri örökösnek kiadó háztartásbelivel ezerháromszázmilliárd forintos megbízásáról tárgyalt. Ez egy olyan ország, ahol nem nyomoznak a letelepedési kötvények ügyében, futni hagyják Rogán Antalt, meg sem kérdezik Tiborcz Istvánt, Orbán miniszterelnök vejét, hogy mi az igazság az OLAF-jelentésben leírt szabálysértések és bűncselekmények körül.

Ez egy olyan ország, ahol, ha benne vagy a brancsban, akkor mindent megtehetsz, ha nem vagy benne, akkor veled tehetnek meg mindent.

A nyomozóügyészség ma napvilágra került döntése tehát nem meglepetés, hanem szerves következménye annak, ami az elmúlt kilenc évben történt. A jogállam szisztematikus felszámolásáról beszélünk, az alkotmánybíróság kiüresítéséről, a médiahatóság fideszes pártkatonákkal történt feltöltéséről.

Orbán Viktorról, Áder Jánosról, Kövér Lászlóról és társaikról.

Az, hogy a Központi Nyomozó Főügyészség úgy döntött, hogy a Pintér Sándor volt cégének biztonsági őrnek álcázott martalócai mindent megtehetnek, szégyen ugyan az országra, de téved, aki azt gondolja, hogy ez már a mélypont. Mindenki nyugodjon le: lesz még ennél is lejjebb. Aki nem hiszi, annak utánajárnak.

Föld S. Péter

130 hozzászólás

  • Ejnye FSP, csak most jöttél rá?! 😀 😀

    A közjogi intézményeket már rég átalakították, az erőszakszervezet is a kormány irányítása szerint szolgál. Ha esetleg még nem tudnád, szívesen felvilágosítalak arról, ha netán valamiféle csoda folytán az ellenzék kerülne kormányra, a minősített jogalkotási szavazási forma miatt egyetlen sarkalatos törvényt sem lehetne megváltoztatni, az alaptörvényt sem. Ehhez az ellenzéknek kellene elsöprő kétharmados többségben kerülni az önkormányzatoknál is.

  • És nemsokára kiderül, mit lép a rendőrség is, ugyanis a XV. kerület polgármester? Németh Angéla, közleményt adott ki:

    „Vasárnap életveszélyes, a megölésemet kilátásba helyező, gyalázkodó tartalmú e-mailüzenetet kaptam. A rendőrségi feljelentést a mai napon megtettem. Bízom abban, hogy a nyomozó hatóság a bűncselekmény súlyának megfelelően megteszi a szükséges intézkedéseket. Meggyőződésem, hogy ezen súlyos fenyegetés a polgármesteri tisztségemmel összefügg, hiszen a munkahelyem által üzemeltetett e-mailcímre érkezett. Azt csak zárójelben jegyzem meg, hogy a választási kampány még igen messze van, és az indulatok már most ilyen mértékűvé váltak. Aki az ilyen indulatokat gerjeszti, talán magában el tudja rendezni, vagy annyira nem képes kontrollálni a cselekedeteit, hogy most nyugodtan hátradől, mint aki jól végezte dolgát. Remélem, hogy nem ezt történt.”
    (az ellenzék jelöltjeként tavaly ősszel nyert az időközi választáson)

    Manapság Magyarországon így telnek a napok.

  • Ilyen az amikor valaki 40 évig demokráciában nevelkedik! Abban az időben egy ilyen behatolást a Rádióba, géppisztoly sorozatokkal honoráltak, (’56) de legalább tanult belőle mindenki! Abban a demokráciában amikor a párttagság nem volt kötelező, de sok előnnyel járt, kb. 800.000 elvtárs terrorizált 10.000.000 nem elvtársat! Valójában ’89 után kb. 50.000-re csökkent a létszámuk, vége is lett a demokráciának!
    Földes elvtárs szerint csak a képviselőknek vannak jogaik, a biztonsági embereknek nuku!
    Kíváncsi lennék, ha néhány képviselő mondjuk a BBC-nél adott volna elő egy ilyen performanszot, az ottani biztonsági emberek miként reagáltak volna?
    Ami végképp érthetetlen, miért pont a „hazugsággyárban” akarták felolvasni az öt pontjukat?

  • Clara Bencsics Figyelo

    Mar irtam, Magyarorszagon soha nem volt meg demokracia! Az orszzag vezetoi sem ismerik azt, hogyan mukodik. Nem abban nottek fel, ok sem!

  • MA JÖTT!
    Kedves László!

    Bejárta a napokban magyar sajtót a hír, hogy az Európai Parlament megszavazta az uniós pénzek jogállamisághoz kötését. Múlt héten két másik, fontos, de kevesebb figyelmet kapott szavazás is zajlott Strasbourgban, melyek kapcsán közösségünk petícióban fordult a képviselőkhöz….” STB.
    „…Ez egy olyan ország, ahol, ha benne vagy a brancsban, akkor mindent megtehetsz, ha nem vagy benne, akkor veled tehetnek meg mindent….” EZ IGAZ SAJÁT BŐRÖMÖN TAPASZTALTAM… KÉRDÉSEM MOST AKKOR AZ ÍRÁSBÓL IDÉZETT AZ VALÓSÁG – NEM KAP LÓVÉT AZ ORSZÁG?

  • FIGYELO;

    Nem hogy NEM ismerik, de NEM IS AKARNAK azt.

    A mult honapok tuntetesei bizonyitja azt !!!!

    Csupan az eroszak modszereit hajlandok alkalmazni ismet.
    A forgalmak akadalyozasaval mind a kozlehedok alpveto-jogaikat tagadtak meg.

    Probalnak azt itten, ahol a vezetok zomei fgyveresen alnak keszen sajat jogaik vedelmere.

    Szerencsesek hogy ottan nem letezik a Masodik Amendment mint itten.

    Mert akkor a TV irodakba betolakodok eletukkel fizettek volna eroszakos betolakodasukert.

    Az eggyik hozzaszollo felhozta az olvasok figyelemet az 1956 oktoberi pesti TV hasonlo esemenyeire.
    Persze akkor ottan csak az allamnak volt joga a fegyverviselesre.
    Az ma sem valtozott !!!

  • Igen lelszi: biztonsági emberek nem járhatnak el országgyűlési képviselőkkel szemben, akármilyen pártiak is azok. Ez ma is szerepel a BTk-ban.
    Ezek az alakok tehát nem a demokráciát vették semmibe, hanem SZÁNDÉKOSAN TÖRVÉNYT SÉRTETTEK, BŰNT KÖVETTEK EL!
    A ma uralgó érától ez már mindennapos. Legelőször pár éve lettek tettesek, amikor a népszavazási ív beadását akadályozták meg erőszakkal.
    A FŐÜGYÉSZSÉG MEG TETTESTÁRSKÉNT funkcionál már régóta.

  • Mind az itten megjeleno cikkek, de meg az ottani napi hirek is bizonyitja, hogy a magyarok rem gyatra politikusok is !! {plotika NEM az alaptalan kovetelesek sorozatai a tarsdalmi rend pusztitasanak. Amivel nem eggyeznenek, hat tenniuk szukseges a javaslataikat az asztalokra.
    Azzal a reszletek vitai kezdve, s a politika a reszletek oda-vissza valo javaslatai, ellensekei es a kompromisszium modjan valo egyezkedes. Miert NEM kepesek, sem hajlandok arra a magyarok ?????

    Hiszen letezik ma ottan 65 ellenzeki kepviseltetese a kormanynak. A „filibuster” alkalmazasaval meg egyetlen egy kepeviselo is kepes a vitat lebentartanai amig csak vitazni kepes, vagy ossze-nem-esne. Az is a demokratikus politizalas modszere, nem az eroszak ismet!

  • lelszi,Figyelő!

    A cikk írója megint alaptalanul vádaskodik,ugyanis egy közintézménybe,történetesen a köztelevízióba nincs joga senkinek(képviselőknek sem!!!)
    engedély nélkül bemenni és pláne az adást megzavarni,randalírozni,régen sem volt? a Gyurcsány elleni jogos népharag idején sem mentek (mehettek..)be,legfeljebb kérték,hogy olvassák be a TV.-ben a követeléseiket,és itt lelszinek nagyon igaza van biztosan lőttek volna (amit Fletó „név” nélküli rendőrei parancsra sok helyen meg is tettek!)
    Demokrácia most van,amikor lehet tüntetni amihez a randalírozás
    persze nem tartozik hozzá!
    Amúgy az élő képekkel bizonyították,hogy a képviselők cirkuszoltak,hazudtak randalíroztak és ugye senki nem bántotta őket?!!!!!!!!….
    Ami a szombati tüntetést a”kritikus! tömeget(kész röhej,nagyon kevesen voltak)illeti nekik sem volt joguk a Lánchídon a forgalmat a TÖBBSÉGET korlátozni,így teljesen indokolt volt az eltávolításuk a hídról,meg azok előállítása,akik a rendőrökre
    támadtak!
    Na szerencsére nem tört ki a forradalom,a törvényesen megválasztott „kormány a helyén”van most is,mind ahogy anno azt Nagy Imre mondta…….
    Hát erről ennyit!
    Egy jogállamban,demokráciában tiltakozni lehet,de tudni kell,hogy hol a határ

  • Amúgy a szombati „óriási” tüntetést illeti,8-an voltak a Hősök terén,az Oktogonnál közel 50-en,ezek 2 perc alatt vonultak végig az Andrássy úton,egy mellékutcából a saját szememmel láttam vásárlásból hazajövet(máshol nem tudom mennyien,de a Várban ahol egyesültek,ott sem sokan)!
    Több volt a rendőr,(akik békésen viselkedtek,kísérték őket)mint a tüntető.
    A tüntetők maguk is beismerték,hogy szánalmasan leszerepeltek,és ugye a élet megy tovább…..!!!

  • B79! Felhívom a figyelmét, hogy a Magyar Televízió 1957-ben kezdte meg működését, így 1956-ban a rádió épülete előtt tüntettek.
    A nagyobbik baj, hogy azt sem tudja, hogy most decemberben a plenáris ülés kormánypárti elnöke kikapcsolta a mikrofonokat, fegyveres őröket hívott az ülésterem elé ílymódon „lezárva” a vitát.
    Ezért mentek az ellenzéki képviselők az utcára, majd a tévéhez.
    Meddig akar még itt magyarellenes és teljesen tájékozatlan kérdéseket böfögni?

  • „Ez egy olyan ország, ahol, ha benne vagy a brancsban, akkor mindent megtehetsz, ha nem vagy benne, akkor veled tehetnek meg mindent.”

    Sajnos tények, nagyon frappánsan megfogalmazva. Egy élhető ország nem ilyen.

  • Nos örülök,hogy Bendegúz 79 is tárgyilagosan gondolkodik,mint a többség,pedig ő nem is itthon él..!

  • elvtársaim az Úrban!

    a demokrácia az egy nagyon érdekes fogalom…
    beszélgethetnénk Médea és Jásón esetéről, ugye ott valami dúlt, hogy mi? meg az Iliász és az Odysseia! benne (kedvencem) Agamemnón és bandája
    valamint a 300-ak

    mit is és miért

    manapság sekélyes lett a pálya tele tyúxarral és libafossal lószar már alig látható…a jövő azaz ami ifjúság meg építi magának a netuggyki-t de majd ott is lesz kaja a mekiben ha bele döglik is

    és van nevelés is anno anyám a csirkéket is nevelte (szép rántanivaló jércékké fejlődtek és a fejes saláta is a saját kertből nem volt coli fertőzött… viszont isteni krumpli garnierunggal és a kútból kihúzott családi sörrel amiből én is kaptam egy pohárral

    szóval hogy is van ez?
    én segítettem mikor nem bicikliztem és az jó volt még játéknak is

    ma ez hogy van?

    gyereket beviszi anyuja a Swiss Chalet ba és a gyerek kiejti a szájából a falatot az asztalra!!!! és a gyerek azonnal kidobja mondván, hogy az…

    és még soha sem halt éhen amikor nem volt képes krumplit termelni a hátsó kertben (Canada: backyard hahahahahaha)

    szóval hogyan is éljenek ezek? túlélik?
    hahahahah

    kétlem

  • Boda Marcsi
    2019 január 21
    2:26 du.

    „…tárgyilagosan gondolkodik,mint a többség,pedig ő nem is itthon él..!”

    Na látja megint bebizonyította, hogy – bocsássék meg, de -seggit csinált a saját szájából, amikor a külföldi magyarokat cseszteti. Hogy változott meg a gondolkodása a külföldről írókról?

  • Boda teljesen tájékozatlan. Közintézménybe MINDEN ogy képviselőnek joga van bemenni és ott tájékoztatást kérni.. Erre egyébként a 2011/CII-es törvény is kötelezi a közintézmények vezetőit.
    2006-ban gyujtogató csőcselék támadt a tévére: képviselőik lapítottak a háttérben és uszítottak. Most egyetlen tüntető sem akart belépni: kizárólag képviselők, akiknek erre joguk van.
    Hogy szegény nem érti a gizike meg a gőzeke közötti különbséget, eddig is tudtuk.

  • Nos HunCanada megint nem fogta fel amit írtam,sebaj Bendegúz79-el
    szimpatizáltam…..így megint nem ért semmit…..szokás szerint.
    lapoztam….
    Drizari!
    Az írásán ledöbbentem,mármint a XV.kerületi polgármesternő ellen intézett támadástól,amit természetesen maximálisan elítélek!
    Sajnos pártoktól függetlenül,vannak jellemtelen,mocskolódó emberek,N.Angélát a kerület lakói választották meg,ebbe mindenkinek bele kellene törődnie!

  • Ja HunCanada!

    Ha saját magára gondolt,akkor közlöm,hogy magát nem „csesztetem”,mert nem is jegyzem!!!

  • Boda Marcsi
    2019 január 21
    2:26 du.

    Elírta a tudatlan banya.

    „Trágyilagosan..” Így a helyes 😀

  • Bendeguz79
    2019 január 21
    12:11 du.

    TE kisöreg akkora baromságokat írtál mint a Gellérthegy.

    (Gondolom aztsem tudja ez az izéke hogy mi az, dehát mindegy.Lényeg hogy akkorát.)

  • Amúgy sokan vannak akik, kint élnek és szerencsére megmaradtak MAGYARNAK ,míg
    mások nem…..(de remélhetőleg az utóbbiak vannak kevesebben)hasonlóan mint az itthoni ellenzék!

  • talalom;
    Maga nagyon belepzeltnek veli onmagat !

    Volt TV adas magyarorszagon 1955-tol.
    Sot nemi proba-adas meg 53-tol.
    Csak alig volt akinek lett volna TV-je.

    Hiszen az atlag dolgozonak 6 honapot kellet minden fillerjet megsporolni hogy egy par „typus-cipot” vasarlhasson.

    A Brody Sandor utcaban a Kosuth radioban kertek a tuntetok az esemnyeket ertesiteni.
    ( Miko Imre, az MYV re[portere minden perces esemenyeket megorokitett. S mivel hogy baratai ertesitettek hogy a part kerste ot, hat azonnal meglepett a felveteleivel.
    De a nagyvilag latta mind azt !!!)

    S mind az a nemzet, ill mindenki erdekeit szolgalta.

    Talan maga soha nem olvasta a 14 pont amit remeltek a szeretet partja figyelembe venni.

    De az is sokak eltebe kerult,mert csupan a tomeg-gyilkossag volt a partjanak a valassza !!!

    Igen nem csak hogyt tudataban vagyok a nagy-bajusszos orszggyuleis elnokuk szavainak es cselekewdeteinek.
    S lattam a jelntest is hogy azt mi okozta !!!
    Elvtarsai , szegyenletesen a rakoncatlan gyerek magatartasat mutattak.
    Talan elobb ertesultem mind arrol mint talan maga.

  • Egyébként mivel a „Nyugdíjbotrány” cikk már nem elérhető,itt közlöm,hogy a legfrissebb hírek szerint(24.hu) a Nyugdíjfolyósító szakmai vezetőjét tartják felelősnek a folyósítás csúszása miatt,akit le is váltottak……(Vizsgálat alapján Varga Mihály)
    Ez az egyik verzió,a másik :+ a rendszerhiba…..
    Akármi is az igazság,felesleges volt az alaptalan uszítás….,de ugye kellett egy cikk……

    ugye mégsem Orbán tehetett róla????….
    Azóta mindenki megkapta a járandóságát!!!!!!

  • Boda Marcsi
    2019 január 21
    3:39 du.

    Marcsi, nem saját magamra gondoltam. Miért gondoltam volna magamra? Egyrészt magának fogalma sincs hogy én mikor írok „kintről”, és mikor „bentről”. Másrészt maga oly sokszor illeti a kintről írókat negatívan, hogy most csodák csodája, Ön egy kinti írására nem mondta, hogy „kintről ír, tehát fogalma sem lehet semmiről” Hanem épp ellenkezőleg, szimpatizált vele. Amivel az ég világon semmi baj nincs. Az inkább baj, hogy Önnek együgyű és következetlen a gondolkodása! Ebben a kérdésben is.

    Megint bebizonyosodott, hogy magának nem a „kintiekkel” ls n3m is a „bentiekkel” van a baja, hanem csak és kizárólag arra allergiás ha az Önétől másfajta vélemény fogalmazódik meg Ezt nem bírja elviselni – legyen az kinti, benti, Holdról, vagy a Szíriuszról való gondolat.

  • Boda Marcsi
    2019 január 21
    4:00 du.

    Marcsi, az ég áldja meg magát… mi köze ennek a magyarsághoz, meg magyar léthez? Ne bohóckodjon már. Ha ilyen vizekre eveznénk, maga már rég kiesett volna a „magyarnak lenni” játékból a viselkedésével, tetteivel, a rezsimet kiszolgáló szavazatával-falazásával.

  • Boda Marcsi 2019 január 21 3:39 du. Ne is jegyezd. Nem vagytok egy súlycsoportban.

  • Kevesebben? És??? Ezek alapján Boda szerint a legfinomabb étel a lócitrom: milliárdnyi légy nem tévedhet…

  • talalom
    2019 január 21
    6:04 du.

    DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  • Bendeguz79
    2019 január 21
    4:31 du.

    Nem elég hogy baromságokat írtál, még meg is magyarázod.

  • talalom
    2019 január 21
    3:19 du.

    Nos ne mond „ilyet”.
    OIM* (tárgyilagosan) jól…tájékozódott
    és ugye „velünk ellentétben”…itthon „él”

    *OIM = Oldal Idióta Macája

  • A cikkíró szerint, és a törpe ellenzék szerint nincs demokrácia…
    – Ez így talán igaz is lehet mert, néhány meélhetési pankrátor, törvényellenesen próbál kihozni valamit a „képviselői jogállásából”…
    – Nekik csak az a „demokrácia” amikor Ők, vagy megbizóik vannak döntési pozicióban…
    – Ezzel az demokratikus ellenzékiek többsége sem ért egyet!

  • Szerintem a megnyugtató megoldás az lenne, ha nem csak az ellenzéki képviselőket vernék ma Magyarországon! Ez valóban széles társadalmi támogatottságot nyerne! Annyira gyenge színvonalú az egész értelmiségi-gazdasági-politikai „elit”, hogy mindet hátulról kéne rúgni, a kormánypártiakat és az újságírókat is beleértve. Ha nem mennek maguktól …
    Tisztelet annak a néhány szakembernek, akik valóban a munkájukat végzik az ország érdekében! Őket kellene az új kormányba tenni.

  • „…az országgyűlési képviselők az MTVA székházában nem hivatalos személyként jártak el, ugyanis hivatalos eljárást nem folytattak…”

    Ügyes – ahogy Kohn bácsi mondaná-:)

  • Boda Marcsi
    2019 január 21
    4:32 du.

    Egyébként mivel a “Nyugdíjbotrány” cikk már nem elérhető,itt közlöm,hogy a legfrissebb hírek szerint(24.hu) a Nyugdíjfolyósító szakmai vezetőjét tartják felelősnek a folyósítás csúszása miatt,akit le is váltottak……(Vizsgálat alapján Varga Mihály)
    _________________________

    Varga Mihályt leváltották?
    Gratulálok! Az egyetlen valamire való szakember volt pénzügyekben a fidesz-kormányban…

  • Boda Marcsi
    2019 január 21
    4:32 du.

    Egyébként mivel a “Nyugdíjbotrány” cikk már nem elérhető,itt közlöm,hogy a legfrissebb hírek szerint(24.hu) a Nyugdíjfolyósító szakmai vezetőjét tartják felelősnek a folyósítás csúszása miatt,akit le is váltottak……(Vizsgálat alapján Varga Mihály)
    Ez az egyik verzió,a másik :+ a rendszerhiba…..
    Akármi is az igazság,felesleges volt az alaptalan uszítás….,de ugye kellett egy cikk……

    ———————————————————————————————————–
    Boda, legalább elolvashatnád azt az összefüggéstelen marhaságot amit hozzászólásként elküldesz, mielőtt megteszed! Annyira erőlködsz, hogy megszolgáld a maradékként kiosztott étkezési utalványt – vagy a jó ég tudja mit kaptok a „hírmagyarázatotokért” – hogy észre sem veszed az általad leírt ordító szarvashibákat . Ha egyszer a vizsgálat eredményeként a Nyugdíjfolyósító „szakmai vezetőjét” találta a felelősnek a vizsgálatot vezető Varga Mihály, – akit aztán ki is rúgott, – akkor a szokásos értelmezés szerint megvan a felelős! Neeeeeem? De igen! Ám, állításod szerint ez az egyik verzió ( ?) Miért van másik is? Hát akkor ez meg miféle felelősség megállapítás, miféle vizsgálat, hogy több verziót is felállít a a vizsgálat vezetője? Kinek mi teszik, ki mit választ? Ez esetben nem volt elhamarkodott a „szakmai vezető” leváltása? Aztán idekeverted még a „rendszert” is – na úgy meg pláne! Szóval megállapította a vizsgálatot vezető, név szerint Varga Mihály, hogy bár több verzió is lehetséges, de a felelős a Nyugdíjfolyósító szakmai vezetője – hogy miért éppen ő, mikor a nyugdíjakat a Magyar Államkincstár (MÁK) utalja egyszerre, azonos időben stb az rejtély! Tehát továbbra is rejtély hogy ténylegesen ki és mi a felelős a szokástól eltérő utalásért ? Az összevissza kommunikációért pedig kit terhel a felelősség Varga szerint? Vagy arról már nem kaptatok ugyanolyan tű pontos meghatározást? Általánosságokra hivatkoztak, vagy csak te nem fogtad fel, nem értetted meg amit magyarázatként elhintettek közöttetek? Te magad írod, hogy „akár mi is az igazság…stb ” Szóval ennyit eddig is tudtunk, már mint hogy akármi is lehet az igazság!
    Bravo, megint sikerült feltalálnod a meleg vizet!

  • KISS LASZLO;

    Igen, az EP megszavazta, ill. jovahagyta az EU evi koltsegveteset az 2019-evre.

    Amig a US-ban a Haz es az elnok nem jottek a kozozos-nevezore azon, s ma mar a 32-ik napja hogy a US kormany nem mukodik.

    800, ezer dolgozok munkanelkul es akik dolgoznak nem kapnak fizetest.

    Az elnok tette a javaslatait az asztalra, de Madam Pelosi, a Haz ulnoke vissza-utasitotta azt.

    Az elnok joga es llehetosege „emergency-helyzetet” hirdetni, de eddig meg azt nem tette.
    Igy is mehet am a „politikai harc” !!!

  • Találom Ezek szerint Boda Horn Gyula idején baloldali volt, hiszen hatalmas többséggel nyerték a választást. Vagy liberális? Jaj. Ráadásul minden praktika nélkül nyertek. Se áramszünet, sem határok átrajzolása sem egyfordulós választás, még csak kamupártok sem voltak és határon kívüli magyarok pénzelése sem. Egyszerűen nyertek az amatőrök.
    Boda asszony ezek szerint megy a tömeg után, véleménye soha sem a sajátja, hanem a többség véleménye. Abból talán nem lesz baj, reménykedik?

  • Na HunCanada!
    Maga egy klinikai eset…(nem kicsit,hanem nagyon)!!!!!!!!!!!!
    Idős,beteg,többször műtött nyugdíjas vagyok,aki hosszú évek óta
    nem járt külföldön,maga meg főleg kintről írja a baromságait,hazugságait,de ha időnként itthonról,az még nagyobb szégyen……
    Felejtsen már el….!

  • Besancon Te milyen aljas vagy! Elvárod Bodától, hogy saját magát olvassa? Ilyen kegyetlen nem lehetsz vele! :))))))

  • Te idióta Boda:
    Nem tudod mit beszélsz.
    Köztudott hogy egy számítógép és annak programja
    intézi AUTOMATUKISAN a pénz továbbítását a nyugdijasok bankjai felé, a MÁK felől.
    Senki nem tud hozzányúlni és naptár szerint csinálja.
    Ha nem ment át a pénz annak EGYETLEN EGY oka lehetett csak : nem volt meg a fedezet rá.
    Ez a rendszer 1995 óta működik zavartalanul, mert akkor vezette be az akkori Nyugdijfolyósítási Intézet (vagy mi.)
    A MÁK pedig változtatás nélkül átvette a rendszert.
    Másik figyelmeztető jel arra hogy kezd kimerülni az Államkassza :
    A látványsport-támogatásnak elvonták az 50 %-át. Továbbá elvették a dolgozóktól a cafeteriákat is.
    Szóval…sok jó nem várható, pláne ha 2021 (kettő év múlva) szépen elzárják az EU-s pénzcsapokat.Amit múlt héten elsöprő többséggel szavazott meg a Európai Parlament.

    Ma egy átlag dolgozónak SEMMI szabadideje nem marad:
    a meló 12 óra, fizetett ebédidőt és kettő cigiszünetet már nem fizetik, az 13 óra , a melóba utazás és vissza kb. 1-1 óra. Képes vagy összeadni hogy ez összesen hány óra??
    És méf a nyugdijja is kérdésessé válik ha igy haladunk tovább.

    Világos ?
    Te idióta 😀

  • Boda Marcsi
    2019 január 22
    6:48 de.

    „….Idős,beteg,többször műtött nyugdíjas vagyok,aki hosszú évek óta….”

    A múltkor azt írtad hogy 174 centis sudár jóasszony vagy aki kora ellenére még bármelyik férfinak le tudja rúgni a tökeit.
    Most kérdés: mikor hazudtál?
    Akkor vagy most?
    Vagy mindkét esetben ?

    Te idióta 😀

  • Kenny
    2019 január 22
    6:45 de.

    Neki mindegy
    csak legyen egy szép kerek fenék
    a nyelve előtt amit csillogóra nyaldoshat.Ő ilyen tucat-emberke,!Úgy érzi jól magát ha hangyaboly-szerű falkában sodortatja magát ide-oda.

  • Boda Marcsi
    2019 január 22
    6:48 de.

    Sajnálom, ha idős, nyugdíjas, meg beteg is. Őszintén.
    Jobbulást kívánok Magának. Én csak a szellemi ámokfutásaira reflektálok.

  • Tüske Zsófia

    Boda a korés az egészségi állapot nem mentség az aljasságra. Baromságokat és hazugságokat, minősítéseket és fröcskölő gyűlöletet te rondítasz ide és nem HunCanada.
    Hidd el, mindannyian szeretnénk már végre elfelejteni. Tegyél róla és távozz valamelyik orbánimádó portálra.

  • „””… megvert Varju László…”””
    Rossz a szemüveg !
    Ezt az embert nem verték meg! Aki mindenképpen ezt akarta kiprovokálni!fetrengett,vergődött , filmezte magát ,mint egy fekvő dáma!
    Erről nem szabad úgy beszélni,hogy megverték! Tehetetlenek hatalmas bajkeverése zajlott.!
    ..”””Ez egy olyan ország, ahol, ha benne vagy a brancsban, akkor mindent megtehetsz, ha nem vagy benne, akkor veled tehetnek meg mindent….”””
    Őszintén : Péter megtettek már mindent? Nem úgy látom,mert itten vagy! Netán benne vagy a brancsban?üdvözletével.

  • Kenny! Ha ez az egy szerencsétlen Boda lenne, az is sok lenne. De több millió van (most csökkent, úgy kétmillióra a számuk). Ezek szédült muslincaként kóvályognak a légyraj körül, miközben nehézsúlyú, zöldhátú döglegyek irányítják a zümmögőkórust.
    Amiben igen harsány szólam jut az olyan (mindenoldali) „szakmázóknak”, mint HAzai L. Nem tudom, honnan van benne ez a mértéktelen irigység, mindenkivel szemben, aki… – még azt is nehéz megmondani,hogy éppen miért akar megrugdosni bárkit: mert városi, mert tanult, mert képes kifejezni magát, vagy mert van valami elképzelése közös ügyeinkről? Ha férfi lenne, azt mondanám, atavisztikus péniszirigység gyötri. Dehát nő.
    Nem próbálnám ki mégegyszer, hogy olyan „böcsületes” szakemberek irányítsák közös ügyeinket, akiknek fogalmuk sincs a társadalom működéséről, bár mesterfokon forgatják az ácsszekercét, az operálószikét, vagy a szabászollót. Az ilyen HL-félék kedvéért adja elő a jelenlegi kormányfő a kockásinges surmót.
    Boda meg hiánytalan, tökéletes bolsevista (többségelvű).

  • HunCanada,Tüske!

    Nem én vagyok az egyetlen,aki másként gondolkodik(de ugye gondolkodunk páran… )szerencsére (!!!) ezen a fórumon
    Így jogunk van hozzászólni a cikkekhez,ha ez egyeseknek bosszantó is……
    Amúgy a nálam fiatalabb gyűlölködőknek, gyakran hazudozóknak, akik nem tisztelik az idősebbeket (senkit,engem sem),azon kívül,hogy nem írnak igazat azt üzenem,hogy az ő agyukat kellene megvizsgálni……
    Amúgy én nem vagyok fanatikus Fidesz,Orbán rajongó,mint az itteni cikkírók és a feltétlen híveik a baloldallal…ami meg a stílusukat illeti,arról jobb nem is beszélni……
    Az enyém rendben van!
    H.C. nem fogta fel amit írtam….én itthon élek és legalább 10 éve nem jártam külföldön(!!!!),de vannak kint ismerőseim és az ide író kint élő magyarok is engem igazolnak!!!!!!!!!!!!
    Na nehogy teljesen bedilizzenek,mint a lecsúszott ellenzékiek
    többsége!
    Pá, gyógyszereiket (Cavintont,nyugtatót ,meg ami még szükséges)
    kapják be!

  • Tüske Zsófia Lehet, hogy nem mentség az aljasságra és a rosszindulatra, de magyarázza. 🙁

  • Kenny!

    Sem aljas,sem rosszindulatú ,sem bunkó nem voltam soha,és most sem vagyok(mint itt egyesek….)én nem magyarázok,válaszolok!
    Amúgy akik ismernek (balosok is…akik tudják ,hogy bár jobboldali érzelmű vagyok,de nem fanatikus mint itt többen,hanem tárgyilagos és főleg nem paraszt!)
    Na ez a lényeg és nem az akik ismeretlenül sértegetnek!
    Ugyanazt javaslom,mint H.C-nak,Tüskének!
    Ha nem használ „keresse fel kezelőorvosát,gyógyszerészét”…hirdetik reklámban jó tanácsként!

  • Boda Marcsi
    2019 január 22
    12:40 du.

    „Imádom” amikor ilyen gyűlölettel teli a hozzászólása, vagyis mindig elkényeztet.

    A szellemi ámokfutásához az is hozzátartozik, hogy ki a fene kérdezte, hogy Maga mikor járt külföldön? Baromira nem érdekel, hogy jár, nem jár, azt sem, hogy hol él, mert mindez irreleváns annak fényében amennyi ökörséget, tudatlanságot összehord itt nap mint nap. Szóval miért mondja nekem azt, idézem: „..itthon élek és legalább 10 éve nem jártam külföldön(!!!!),de vannak kint ismerőseim és az ide író kint élő magyarok is engem igazolnak”
    Magát ha valaki igazolja az kb. egy 6 éven aluli gyermek szintjén lehet csak, hiszen minden normális és legalább elemi szinten tájékozott tudja, hogy a magyarok nem 8,7 millióan vannak – önnel ellentétben, akinek a rengeteg hülyesége között az egyik legelhanyagolhatóbb marhasága volt csak ez. Akkor hogy igazolhatná bárki is a többi butaságát, amelyekben sugárzik a gyűlölet? Ugyan kérem!

  • tóth péter
    2019 január 22
    12:38 du.

    Abban egyetértünk, hogy nem verték meg. Abban is, hogy live videót csináltak, viszont nem azért mert szereplési vágy hajtotta őket, hanem azért mert a köztévé nem ad semmilyen formában teret évek óta az ellenzéki hangoknak, a kényes ügyeknek, csak egy párhuzamos elképzelt világ jó híreiről számolnak be, torzítva a valódi valóságot, amely a befolyásolás első számú eszköze. Vagyis éppen azon a napon sem a tüntetésről számoltak be ami a székházuk előtt történt, hanem galambok békés turbékolását mutogattak a karácsonyi vásárról. Azért vakok se legyünk, hogy az okot és okozatot, illetve azok összefüggését nem látjuk, nem akarjuk látni! Kétségtelen, hogy azt látjuk, hogy megverésről a szó klasszikus értelmében nem volt szó, viszont szakszerűtlen intézkedésről igen, amit nem, hogy mentelmi joggal rendelkező megválasztott országgyűlési képviselővel, de egy szimpla állampolgárral sem így kellett volna bánni. Sem Varjú, sem Hadházy kidobásánál. Az a baj ezzel, mármint a rezsim zsebében lévő ügyészségi döntéssel, hogy ez megint egy lépcsőfok lesz, a további és lépcsőről lépcsőre haladó erőszakos elbánás legitimálásában.

  • Boda Marcsi
    2019 január 22
    1:27 du.

    „Sem aljas,sem rosszindulatú ,sem bunkó nem voltam soha,és most sem vagyok(mint itt egyesek….)”

    Ajjaj. Már észre sem veszi magán. Egyre súlyosabban igazolja önkéntelenül is magát.

  • Tüske Zsófia

    Boda én nem veszem a fáradtságot, hogy összegyűjtsem a gyalázkodó és minősítő jelzőidet, az ordas hazugságaidat az abszolút tájékozatlanságot, amit agresszivitással próbálsz leplezni és a belőled ömlő feneketlen gyűlöletet.
    Annyi fekáliát szórtál már itt szinte mindenkire, ami csak téged minősít és nem azokat akikre mondtad. Úgyhogy hagyd abba a nyígást, csak azt kapod vissza, amit te magad osztasz másra.
    Jogod van hozzászólni, de észrevehetnéd már, hogy erre a színvonal alatti fröcsögésre nem vevő itt szinte senki és azt is, hogy nem egyszer lettél innen kitiltva.
    A kormánypropaganda mákonyos cumiját pedig csócsáld magad, erősen úgy tűnik, hogy nem ad ennek hitelt is senki. Túlértékeled magad, amikor azt hiszed, te vagy a megfelelő hírforrás a világon másutt élő magyarok számára.

  • Tóth Péter! Ne tegye nevetségessé magát! OK. Nem verték abban az értelemben, hogy nem húzták deresre és nem ütlegelték. Van erre egy jobb magyar szó: dulakodtak – négyen egy ellen.
    Csakhogy: civil őröknek TILOS országgyűlési képviselővel dulakodniuk, miközben az a feladatát látja el, a törvényeknek megfelelően.
    És akkor eltekintettünk attól a kevéssé lovagias tettől, hogy négyen teperték le (ok.,nem verték). Úgy tűnik, fideszéknél mindig kéznél van pár vak kommondor – mégha kétlábú is…

  • talalom
    2019 január 22
    12:39 du.

    DDD
    DDDDDDD
    DDDDDDDDD

  • Boda Marcsi
    2019 január 22
    12:40 du.

    Aztán tégedet miért kéne tisztelni.
    Attól hogy egy undorító hazudós gyűlölködő
    és ostaba banya vagy, még nem fogunk téged tiszelni.
    Az egy Gurltiz kivételével de róla tudható hogy perverz.

    Te idióta 😀

  • tóth péter
    2019 január 22
    12:38 du.

    Én ittam meg három felest de mégis te vagy kampó.
    Mit ittál? Szőke kólát ? Mert neked láthatólag az is megárt.
    Menj aludd ki magad.
    Amit írtál az kb olyan mint a részeg tántorgása.

  • De kár hogy egy MTV dolgozó közreadott egy magaáltal készített videót, (az Ügyészségi kommüniké után ) amin jól látható amint TÖBB FEGYVERES ÉS GUMIBOTOS ember súlyosan erőszakoskodik a
    Magyar Köztársaság parlamentjének képviselőivel.
    Akiknek JOGUK van egy KÖZINTÉZMÉNYBE bemenni és ottartózkodni tetszésük szerinti ideig és azzal beszélni akivel csak akarnak.

    Ajánlanám HUNT* meg a többi idióta figyelmébe a Magyar Köztársaság parlamentről szóló hatályos törvényét, amit most a hatalom súlyosan megsértett.

    *HUNT = Humortalan Náci Tóthpéter

  • Előzőhöz:
    Az MTV vezetőségének viszont JOGA lett volna megtagadni a képviselői 5 pont beolvasását, bár egy normális demokráciában erre semmi okuk nem lenne. Mármint hogy megtagadják.
    Itt mg mi történt? nem hogy beszéni nem tudtak a vezetőséggel, az irat átadásáról már nem is szólva, de megverték a képviselőket.

  • slapaj
    2019 január 22
    2:26 de.

    SOB* :
    Törpe ellenzék?
    Csak kb 49 % szavazott rátok!
    A nem szavazók meg nem szavaztak senkire.
    Te hán a lakoság körében nem voltatok többségben a választáskor. Jobb lenne ha több alázattal viseltetnél a Népakarat iránt.

    *SOB = Slapaj of Bájerzsóti

  • * Te hán = Tehát

  • Ez az OIM* olyan magasfokú tájékozatlanságról tesz naponta kétszer tanúbizonyságot a magyar belpolitikai viszonyok kérdésében, hogy óhatalanul felmerül a gyanú:
    Lehet hogy nem is itt él ???!

    *OIM = Oldal Idióta Macája

  • Slapaj! A mostani udvartartásra (kormánynak nem nevezném őket) 2,7 millióan szavaztak – a 8 (vagy 9,mert külföldről is). Ezek közül 500 ezer az elmúlt hetekben lelépett. Teljesen mindegy, mekkora – vagy mekkorának látod – az ellenzéket.(Tudod, kicsi a bors, de…)Itt még minden kormányzat a saját hülyeségébe bukott bele, nem azért,mert olyan nagyon bíztak volna a másik félben.
    De kezd felfesleni a hazugság szövedéke.
    Nem bármelyik politikai erő hazugságáról van itt szó.Egészen másról – arról a hazugságról, amit immár harmincadik éve játszunk. A közösségi ügyeink irányítására tett ajánlatok (a politika) azt hazudják, hogy minden ígéretet teljesíteni tudnak, nem kell semmit tennünk. A „nép” meg azt hazudja – főképp saját magának, – hogy létezik a megváltó,elég,ha csak elhiszünk mindent, megoldódik minden gondunk.
    Nem magyar sajátosság ez, mindenütt ez megy. Magyarországon talán hangosabbak a bávák.

  • Tüske Zsófia

    Geyza, ez az ország a házmesterek országa lett. Orbánt annyit verhette a párttitkár apja gyerekkorában, hogy más módszert nem ismer, csak a megvesztegetést és az általa elvárt rendbe nem illők földre rugdosást.
    Első körben vagy tíz évvel ezelőtt a közterület-felügyelőket felfegyverezték. Ebbe a beosztásba minden alkalmassági vizsga nélkül bárki fel lett véve – nem népszerű foglalkozás – így minden agresszív barmot felvettek, akik öten szintén remekül le tudták teperni a jegy nélkül utazó nőt meg azt is, aki a védelmére kelt. A jegyet késve lyukasztó családapát az ötéves, sikoltozó gyereke előtt, mert a népgazdaságot ért tetemes kár – 250 ft – indokolta az erőszakot. Ezek a talpig becsületes magyar emberek szívesen pécézték ki a gyengébb, vagy betegnek tűnő utasokat, akiket vegzálhattak, így egy barom közülük megvádolt egy asperger-szindrómás lányt, hogy hamisította a bérletét, és mivel az nem fogadta el az ötezres bírságot, nosza, bevitette a rendőrrel. A kapitányságon a kommunikációs zavarral küzdő lánytól elvették a mobilját és fél napon át magánzárkába csukták, míg a BKV illetékese nem ment ki a rendőrségre és meg nem állapította, hogy a lány bérlete nem hamisított.
    A gorilláknak már szüksége van pályaalkalmassági vizsgára, akit a maffiózó belügyminiszter cégébe felvesznek, az már kiképzést is kap az erőszakos fellépéshez, és garanciát, hogy bárkit is kapnak el,semmi bajuk nem eshet. A törvények ebben az országban csak akkor számítanak, ha valami piti tolvajt kell móresre tanítani. A nagy rablókat itt tisztelik.
    A csuti számára hasznos hülyéket meg megfizetik, kinek mi az ára: tíz tojás, két kiló krumpli is elég annak, aki elég éhes. Van, akinek több jut, bár ez időnként balul sül el, Tegnap éppen Czika Tihamér torkának estek a kedves erdélyi nemzettársaink a Transindexen, akik nehezményezték, hogy „A szennyezett pesti pénz”-ről írni mert. Megy itt az EU Magyarországnak szánt fejlesztési támogatásaiból ukrán, szíriai és vietnámi kórházra, mexikói templomfelújításokra milliárdok (Mexikó és köztünk nincs érvényben kiadatási egyezmény) házvásárlásra újvidéki családoknak, míg nálunk az újszülöttet is karhatalommal lakoltatják ki a Családok évében. Szóval nálunk rend van és hejehuja, vígasság, Boda megkapta a 3-4 ezer forintra rúgó nyugdíjemelését, és bárki, aki ennél többet vár a magyar kormánytól az nem normális és gyanús baloldali, aki a kórházi kezelésre szorulna. Feltehetőleg az ávónál szocializálódott rákosi elvtárs alatt.
    Hát ilyen országgá váltunk,

  • talalom
    2019 január 22
    3:11 du.

    Alkalmasint persze a képviselőknek sem kellene nevetségessé tenni magukat. Az egyik az, hogy Varjut földre vitték, ami valóban nem a legildomosabb megoldás. A másik viszont az, hogy képek, felvételek tanúsítják:
    – eközben interjút adott a Klubrádiónak;
    – kedélyesen csetelt, szelfizett a mobilján;

    Nos. Te azt mondod dulakodtak. Szerintem az, akivel négy biztonsági őr „dulakodik”, az nem mobilozgat eközben. Maradjunk annyiban, ami a tény. Földre vitték és megakadályozták a helyváltoztatásban (helyben tartották a további intézkedésig).

    Ez sem feltétlenül jogszerű, de a többi már csak népmese.

  • Gabriel Karikas

    Tüske Zsófia
    2019 január 23
    1:31 de.

    *****

    de nagyon szomorú

  • Tüske!

    Amúgy jóval több emelést kaptam(több ezerrel…)amihez persze semmi közöd,de ennek ellenére megértem a kisnyugdíjasokat,bíráltam a számítás mértékét stb….amit meg is írtam a Fidesznek (ezt is leírtam a fórumon!).
    Az a baj ,hogy te és itt többen nagyon sötétek,hazudozók,fanatikusak vagytok,meg időnként azt sem értitek,amit kérdeznek…..nemhogy a hozzászólást,véleményt!
    Na se ész,se hitelesség,se modor…….
    Ez leginkább rád vonatkozik,de sajnos nem vagy egyedül!
    Tanulj meg olvasni,értelmezni,meg netán viselkedni……
    Nyugodj le szépen és ne égesd magad tovább!
    Pá! (gyógyszerek,főleg nyugtatók…)!!!!

  • Tüske Zsófia Ne aggódj, Boda már megírta a Fidesznek, el lesz ez intézve. Nagy szerencséje az országnak, hogy van egy Bodája. Hidd el, nagyon nagy szerencse, hogy egy van. 🙂

  • Kenny!

    Nagyon szánalmas a gúnyolódásod…..Én nem vagyok fanatikus pártkatona mint,Te és itt többen, így a véleményem megírtam,egyébként a TV-ben többször nyilatkoztak,hogy ha jogos a korrigálás(főleg az elmaradt nyugdíjkorrekció)akkor utólag megkapjuk,ami jár!
    Amúgy nem intéztem el semmit,de legalább tettem valami hasznosat,ami rátok ugye nem mondható el?!

  • Boda Marcsi
    2019 január 23
    1:09 du.

    Marcsi, ha Maga „Tüske” által említett 3-4 ezernél több ezerrel nagyobb nyugdíjemelést kapott az nagyon csodás.

    Ön azt mondja, több ezerrel többet kapott ennél. Ami azt jelenti, hogy minimum 6 ezerrel kellett többet kapnia ha nem kamuzik (hiszen a 4 ezernél több ezer, az minimum 4 + 2 azaz 6 ezer)

    Maradjunk ennél a minimális összegnél, a hatezres nyugdíjemelésnél. Ha ennyivel emelték most a nyugdíját azaz mindenkinek 2,7%-al, akkor eddig Önnek

    az előző évben 225 ezer forint volt a nyugdíja. Az igen szép, tekintettel arra, hogy ez több mint kétszerese a netto minimálbérnek. ötször (5-ször) több mint a nettó 8 órás közmunka bérnek. De a tűzoltónál, rendőrnél, tanárnál, bolti eladónál, raktári munkásnál, és még sok-sok átlagembernél is többet kap kézhez Marcsi nyugdíjként.

    Ön a 2,6 millió nyugdíjas közül ezek szerint azon kevés, – szám szerint 184 ezer – egyáltalán nem átlagos nyugdíjas csoportjába tartozik akik ilyen magas nyugdíjban részesülnek, azaz 200 ezer és 300 ezer forint közt kapnak az államtól. Ez jó, ebből valóban el lehet lenni főleg, ha a fentebb említett dolgozóknál is, sőt a 2018-as magyarországi átlag nettó keresetnél is magasabb az Ön nyugdíja.

    És ez csak a minimum, ha nem hazudik és több ezerrel valóban megemelték az Ön nyugdíját a „Tüske” által említett 3-4 ezernél.

  • Andrew: Tudom, Neked az ellenzék – piha! Ha nem csinál semmit, miért nem, ha csinál valamit – nevetséges. Annyival károsabbak a Hozzád hasonlók, hogy a bodafélékről tudni: fogalmatlan ostobák.
    Jópár éve írtam: a diktatúra kiépült, kész, most a terror törvényes megalapozása zajlik: SS-törvény, meg a többi.A lopakodó terror már három éve elindult: akkor, amikor verőlegények fizikailag akadályozták meg, hogy egy ellenzéki képviselő benyújtsa a népszavazási kérdés elbírálására vonatkozó dokumentumokat, és az ügyészség abbahagyta a nyomozást, mert a kormányhivatalnok „nem ismerte fel” a fotókról a tetteseket. (Nyilván ott bújkálnak valahol, ahol Schlett Csaba, meg Kaya Ibrahim.)
    A terror ismét szintet lépett: már az ország házában fenyegetik az ellenzéki képviselőket fegyveresekkel.
    Az ellenzéknek nem maradt más,mint a nyilvánosság azon pici szegmensei, amit elérnek. A tévészékházban nyilván képzettebbek az őrök: tudják, hogy kell földre vinni – 3-4 embernek egyet – úgy, hogy minél kevesebb fizikai nyoma maradjon. )Bár Varjúnak azért vannak leletei.)
    De Te csak poénkodj nyugodtan továbbra is az ellenzéken, ahogy az próbál törvényes keretek között élni a jogaival.

  • Boda Marcsi Az Isten áldjon már meg, világosíts fel végre melyik párt katonája vagyok? Már annyira szeretném tudni, de Te nem nyitod meg a tudás csapját.

  • Boda Marcsi
    2019 január 23
    2:41 du.

    Ön Kenny-t pártkatonának hívta. Akkor ezek szerint meg is tudná mondani melyik párt katonájának véli?
    Mert Ön be lehet azonosítani, azaz alappal mondják Magát pártkatonának. Aztán hogy ingyen vagy pénzért adja a párt propaganda ukázát tovább, az a maga dolga és lelkiismerete.
    Szóval Kenny és a többiek melyik pártnak a katonái?

    Idézem magát: „Én nem vagyok fanatikus pártkatona mint,Te és itt többen”

  • Boda Marcsi
    2019 január 23
    2:41 du.

    ANNYIRA szánalmas mikor TE ,ennek az oldalnak a legszánalmasabbja másokon szánakozol.

  • HunCanada
    2019 január 23
    3:14 du.

    Utána lehetne járni csak már nincs kedvem felhívogatni ezügyben azt a régi ismerősömet aki abban az iskolában dolgozott ahol ez a párt-kanca banyedli kitúrta a fönökét az állásáért.

  • Boda Marcsi
    2019 január 23
    1:09 du.

    Írtál te a….

    (De nem a FIDESZ-nek.)

  • Tüske Zsófia
    2019 január 23
    1:31 de.

    Mai hír hogy a Honvéd-kórház nem fogadja a leginkább problémás koraszülött betegeket.
    Továbbá hogy egy szimpla ultrahangra júniusig kell várni de vannak olyan vidékek is ahol augusztusig.
    Mert egyszerűen nincs orvos.

    Halálra lettünk ítélve !!!!!!!!

  • Andrew_s
    2019 január 23
    5:54 de.

    Undorító.
    Amit itt összehordtál.

  • Tüske Zsófia

    Boda: LOL… 😀

    ígérem, ha legközelebb nem értem, amit kérdezek, csak tőled kérek magyarázatot….
    de azt sajnálattal közlöm veled, hogy hazudozni te szoktál, és fanatikusnak sem mi vagyunk nevezhetők. Ha nagyon jóindulatú akarok lenni, akkor azt mondom, egy alternatív valóságban élsz, de a helyzet inkább az, hogy Patyomkin-díszletekkel próbálod itt kábítani azokat, akik nálad sokkal inkább képben vannak. Leginkább ez a vers jut rólad az eszembe:

    „Mint gyerek a páncélos bogarat,
    két ujjal megfogtam hóna alatt,
    imígy morogván: Ez hát a vihar!…
    S kapálódzott kis villámaival.”

  • Tüske Zsófia

    Geyza, olvastam és azt is, hogy 54-en mondtak fel a Honvéd kórházban, mert nem vállalták be a honvédségi állományba helyezést a polgári alkalmazott helyett.
    Ha még emlékszel, mekkora cirkuszt vert a fidesz a szoci kormány számára, amikor a miskolci kórházat kht formában akarták üzemeltetni, akkor különösen érzékenyen érint az orbáni fejlődés mértéke: (Holik szerint ugyan a csökkenés is növekedés, csak negatív….)
    https://www.napi.hu/magyar_gazdasag/europaban_az_utolsok_kozott_a_magyar_egeszsegugy_itt_vannak_a_friss_adatok.655768.html

  • Tüske Zsófia

    Kenny, te, mint pártkatona, na ettől leköptem a monitort teával…… 😀

  • Gabriel Karikas

    talalom
    2019 január 23
    3:40 du.

    Igazad van, amit a képviselők csináltak, valóban nem volt nevetséges, hanem égbekiáltóan siralmas volt. Szemünk előtt, premier plánban ásták meg a demokrácia sírjának a gödrét.

    Nem magukat járatták le, – nekik már úgyis mindegy – hanem a választóikat.
    Én nagyon szégyelltem magamat miattuk.

    A kis köpcös meg halálra röhögte magát.

    Az meg sem fordul a fejedben, hogy valamit nagyon szarul csináltak eddig is, és egyre szarabbul csinálnak, ha a helyzet idáig fajult?

    Viszont továbbra is maguknak vindikálják az ellenzék vezető-szerepét?

    Maradjunk abban, hogy valóban annyit érnek, ahol vannak.

    Mert nem az ellenfél ennyire ügyes, hanem ők ennyivel hülyébbek.

    Nem lenne ez szégyen, hanem el kellene ismerni inkább.

    Mert hiába hogy csak 2,5 milliós a tábora a Viktornak, mégis teljhatalma van???

    Ugyan már!

    Egy nagy nulla az ellenzék, és ráadásul szégyene sincs

    Az nem érv, hogy a Viktornak sincs, pont azért nem kérnünk belőle!

    Margitka!

    „Úriember” nem aljasul le oda, hogy péklapáttal korcsmai verekedésbe bonyolódik.
    Mert mi mást vártak, ha az első fellépésükre a TV vezetése nem reagált??
    Miért nem volt az úgy elég? Hisz a kérés elutasításával pontosan szimulálva volt, hogy a köztévé nem tartja be még az általuk kreált, éppen érvényben lévő alkotmányt sem.

    Minek kellett ehhez leállni dulakodni fizetett martalócokkal a világ nyilvánossága előtt?

    A nagyapám megvágott volna egy pofa bagót és szembeköpi őket.

    Lejáratták mindazon választókat, akik ilyen bunkókra szavaztak!
    Most a lényeg helyett arról szól a vita, hogy vajon ki, kit fektethetett a földre?

    Mi ez, ez egy kupleráj? Vagy maga a Viktor rendezte mindezt?

  • A nagynénémnek tegnap adtak EGY IDŐPONTOT IDŐPONTRA. Vagyis március közepén hívhatja az ultrahangot, hogy adjanak egy időpontot a vizsgálatra.

  • Tüske Zsófia

    Ma reggeli hír a Honvédkórházról, ami kiemelt VIP kórház:

    https://rontgen.444.hu/2019/01/24/a-mukodeskeptelenseg-hatarat-hiszteriakeltessel-magyarazza-a-honvedelmi-miniszter

    „2018. szeptember 1-én egy működésképtelen SBC-t (Sürgősségi Betegellátó Centrum) vettem át: az orvoslétszám a gyógyítási feladatok ellátásához minimálisan szükséges szint felét sem érte el, úgyhogy nem volt érvényes szeptemberi orvosi beosztás. A szakdolgozói oldal is messze elmaradt az elégséges szinttől, mennyiségben és minőségben egyaránt. Az elengedhetetlenül szükséges betegmegfigyelő monitorok, vérgáz-készülék, lélegeztető gépek, illetve egyéb alapvető eszközök (pl. EKG-k, vérnyomásmérők, hőmérők, kapnometria stb.) teljes vagy részleges hiánya, valamint tartós működési zavarai álltak fenn.”

  • Geyza Leányom terhességi ultrahangra szülés utánra kapott időpontot a SOTE-n.

  • Boda Marcsi
    2019 január 23
    2:41 du.

    Kenny!

    „…,egyébként a TV-ben többször nyilatkoztak,hogy ha jogos a korrigálás(főleg az elmaradt nyugdíjkorrekció)akkor utólag megkapjuk,ami jár!”

    —————————————————————————–

    Azon vajon elgondolkodtál- e, a hatalmas igazságérzeteddel, és számolni tudásoddal, hogy ” ha jogos a korrigálás” – már pedig előre tudható , hogy annál mindenképpen nagyobb az infláció mértéke mint amit a nyugdíj emelésénél figyelembe vesznek – akkor miért utólag korrigálják? Megmondom, azért mert addig is míg kifizetésre nem kerül, használják a nyugdíjasoknak járó pénzt, továbbá az időközben elhunyt nyugdíjasoknak meg „ugye” már nem kell kifizetni, az tiszta haszon ! De „ugye” ennek végiggondolása már nem várható el egy valaha volt „gazdasági vezetőtől”

    (Az „ugye” – részemről nem más, mint idézet a te okoskodásaidból, amikor is öt mondaton belül kb tízszer használod a hülyeségeid alátámasztására, nem tudni hogy másokat vagy csak magadat akarod meggyőzni, megerősíteni vele!)

    Azt meg magyarázd annak akinek három anyja van, hogy te több ezerrel kaptál többet, mint amennyit „Tüske” saccolt, azaz 3-4 ezernél! Tételezd fel, hogy vannak itt többen is akik ugyanabban a cipőben járnak mint te, azaz nyögdíjasok, és még számolni sem felejtettek el. Tehát pontosan tudják, hogy mennyinek mennyi lehet a 2.7 százaléka, és történetesen arról is van fogalmuk, mennyit kereshetett egy kb 10 éve már nyugdíjban lévő, annak idején közalkalmazotti bértábla alapján fizetett gazdaságis egy szakközép iskolában. A „több ezerrel” az logikus értelmezés szerint minimum 6-8 ezret jelent, az meg kizárt a te volt státuszodat illetően ! De, hogy miért jó neked még tényszámok esetében is hazudozni azt csak te tudod, ám jó ha számolsz azzal, hogy ha valaki olyan dolgokban is valótlant állít, ami abban a pillanatban hogy leírta már nem felel meg a valóságnak, annak minden további állítása legalábbis erősen megkérdőjelezhető!

  • képzeljétek bejelentettem, hogy én vagyok a levédiabasznádi ügyvezető miniszterelnök, mert az éppen azt a posztot elfoglaló egyed az törvénytelen az én véleményem szerint és mindezzel mind a hárman (én, énmagam és önmagam) egyet is értünk azaz már mehetek is a parlamentbe meg a királyi várba elfoglalni a székeimet… tiszta demokrácia igaz még a krump lee nem írt twitteren semmit erről de ami késik nem múlik

    nem csodálatos hogy ezen változások alkalmával ukrajna, levédiabasznád, barzília, venezuela és a többi 75 mindig a demokráciát tűzik a zászlóra a népjólét és a jó munkahelyek meg az egészségügy ingyenessége és a jó oktatás sohasem szerepel és így sohasem jön létre seholsem

    a demokráciát meg még soha senki sem látta és nem is tudja meghatározni, tehát azt beígérni a semmivel azonos és azt könnyű is teljesíteni a legfontosabb még egy vazallus állam amely fejős tehénként áll az istállóban és a nép meg le van szarva

    hahahahaha

    bende gizi meg azt hiszi pedig nem, és a karikás gábriel meg már látott engem amint a birkát kergettem mert nem akart megállni (neki viszont megállt !!!!)

    hahahahaha
    vannak akik mindent tudnak

    és azt is, hogy ami a Walmart ban nem kapható az nincs is

  • Nem hiszem, hogy jelentősége lenne a biztonsági őrök számának akik Varjú képviselőt tekergették – hiszen itt maga a tény a kiabáló, hogy ez egyáltalán előfordulhat, megtörténhet – de én pl 5 kékingest és 1 sötétkék felsőt viselő egyént számoltam meg, igaz az utóbbi csak körben futkosott, és szurkolt a másik 5-nek, időnként besegítve, azaz 6 „erős embert” az 1 darab átlagfizikumú képviselővel szemben! Ennek ellenére mégis, hogy történhetett meg hogy Varjú szinte végig használni tudta a mobilját és vette az eseményeket, annak alighanem az a magyarázata, hogy nem a legképzettebb „kopaszokból” állt az őrök serege, valószínű „megélhetési biztonságiak” voltak, akik 3-4 hónapos képzés után lehet, hogy épp az Auchanból igazoltak át némi pénztöbbletért.

    Az mindenesetre látszott, hogy messze nincsenek a helyzet magaslatán semmilyen szempontból, sőt az is, hogy valamelyest tisztában voltak cselekményük jogellenességével, vagyis ha úgy hozza a sors rajtuk verik el a port! Hogy ez mégsem így lett,/lesz arról a Polt nevű főügyész kezeskedik, rá garantáltan számíthat bárki aki a jelenlegi rezsim szekerét tolja akár meggyőződésből, érdekből, vagy csak parancsra!

    Én ezért röhejesnek nem annyira Varjú vagy Hadházy képviselők „magánszámát” találom, hanem azt ahogyan a látottak és a történtek ellenére ezt a főügyészség tálalja: a képviselőkkel szemben ugyanis minden jogszerűen történt – az már csak hab a tortán, hogy mellette a biztonságiak „szenvedtek nyolc napon túli sérülést ” (?) stb Némi malíciával ( by Kis Ferenc) mondhatnám azt is, hogy gratulálok a két magányos harcosnak, igazán jó formában voltak, ha ezt megtudták tenni, kivált Hadházy képviselő a fejére tekeredett pulóverjében, amint a hosszú folyosón végigvonszolván őt, több biztonságist tudott a fenti állapotba hozni! Szégyen és gyalázat ami akkor és ott történt látszólag a képviselők, valójában mindannyiunk, azaz a köz kárára, a köz pénzéből fizetve.

    1. A képviselők nem törtek be, nem erőszakkal hatoltak be a köztévébe, hanem az igazolványukat felhasználva jutottak be, ahova beengedték majd leültették őket és kb egy órán keresztül udvariasan is viselkedtek velük szemben, függetlenül attól, hogy kérésüknek, miszerint egy felelős vezetővel szeretnének beszélni, permanensen ellenálltak !

    Nem volt egy alkalmas, tárgyalóképes és megfelelően pozicionált „bátor” ember, aki elő mert volna jönni a hírhamisító odúból, és ha a legfőbb vezető nem tartózkodott is benn, legalább egy műszakvezető vagy megbízott stb stb szóba állhatott volna velük – mert mennyivel egyszerűbb és zökkenőmentesebb lett volna, ha egy „illetékes elvtárs” fogadja őket, és némi egyezkedés után belátva, hogy a köz pénzéből, a köz nyomására is történhetik néha valami a KÖZ tájékoztatására fenntartott televízióban, majd beolvastatja azt az öt pontot, amelyet akkor már úgyis fújt mindenki és ennyi! Sem országosan sem nemzetközileg nem lett volna ekkora visszhangja – és ezt egy bölcs vezérnek tudnia kellettt volna!

    2. Majtényi L. tegnap reggel arra hívta fel a figyelmet egy beszélgetés során az ATV-ben – sajnos már indulnom kellett, és nem tudtam végig nézni – hogy a második órában történt valami, nyilván valahonnan, valaki „leszólt” és utasított a jelenlévő személyzetet a megoldásra, mert az addig udvarias, mértéktartó magtartás megváltozott, és átfordult egy lekezelő udvariatlan viselkedésbe, majd a „háziak” agresszívak lettek.

    Ennek nyilvánvaló a magyarázata, hiszen ebben az országban semmi nem történhet a vezér jóváhagyása nélkül, ennél jóval kisebb súlyú dolgok sem! Annak viszont akinek 2006-ban mikor a csőcselék valóban behatolt és tört – zúzott a TV székházban ez megengedhető volt , annak nem is juthat más eszébe, mint az, hogy az igazolványaikkal érkező képviselőket ki kell hajítani, meghallgatás, érdemi tárgyalás nélkül – nem képletesen, hanem szó szerint! A stúdiókba történő önkéntes behatolási szándékkal, a korlátmászással stb nem értek egyet, ezt sajnos a közüzem elleni „támadásnak” továbbá ” megfélemlítésnek” minősítették/vették, és erre nem volt szükség, bármennyire is igazuk volt a képviselőknek, de épp a saját magatartásukat fordították ellenük! Láthatóan mindent kifordítottak, mindent félremagyaráztak, még azt is amit nem lehet, hát még azt ami tényleg necces!

    Ha pusztán „ülősztrájkkal” ott tartózkodnak, akármeddig, de nem mozdulva, várják az Illetékest aki a rendelkezésükre áll majd – akkor totál érthetően és helyesen járnak el: így hogy önkényesen akartak az épületen belül különböző stúdiókba hatolni ( ezt azonban nem tudjuk tényleg így van e) korláton felmászva eljutva valahova stb szerintem ennek megvalósítását már nem fedi le a képviselői jogosítvány, de persze ez is csak egy vélemény. Az, hogy a képviselők elszántak voltak és sokat kockáztattak tény, valamint a jó szándékukat sem lehet vitatni, ez nem is kétséges, mégis úgy érzem, hogy bizonyos cselekvéseikkel túlmentek egy határon.

    Semmi nem menti azonban a hatalom pribékjeit az alól a primitív erőszak alól, ahogyan Szél B. és Hadházy Á- képviselőket szó szerint kidobták, kirúgták a köztévé ajtaján, aztán páni félelemmel vegyes kimerültséggel magukra húzták és bezárták azt a „kurva ajtót” ! – szerencsére, és őszinte elismerésre méltóan valaki a „benti emberek” közül az egészet felvette, és közzé tette, így sok olyan részletet is saját szemünkkel láttunk, amit addig talán elképzelni sem tudtunk volna!

  • talalom
    2019 január 23
    9:38 du.

    Már évekkel ezelőtt is úgy volt hogy az időpontmegadáshoz is időpontot adnak .

    A véleményem ezügyben :

    Halálra vagyunk ítélve !!!

    „Mindenki annyit ér amennyije van”.

    Ha nincs sok pénzed és nemtellik magánklinikára,
    akkor nem érsz te semmitse.

    Hiába fizeted a Társadalombiztosítás nevű állami sarcot.

    Ergó : ne ugrálj, szépen dögöjjé’ meg oszt jónapot.

  • Tüske Zsófia

    Besancon, az átlagnyugdíjra – 125 ezer ft – a nyugdíjemelés 3125,- ft. Tekintve, hogy 1,4 millió embernek nincs ennyi nyugdíja, az emelés náluk kevesebb, mint 3125 ft.

  • Besancon
    2019 január 24
    6:38 de.

    Valahol olvastam hogy a legprimitívebbek szoktak állandóan
    „ugyézni” mint itt ez az OIM*

  • Besancon:
    Kékgolyó kérdés:
    Most ugrott be nekem hogy volt egy bankfiók a Jakubinusok terén.
    A könyvesbolt mellett. Abban dolgoztál? Ott kötöttem a Casco biztosításomt a képen látható Skodára, mert azt mondták a KTSz-nél ahol mint kiszálló TV-műszerész kezdtem az életemet, hogy addig nemadják a gépkocsi-pénzt amíg nincs Cascom.

  • Geyza!

    Fogalmad sincs,hogy hol dolgoztam,és senki nem tudna ilyet igazolni,mivel én akartam eljönni(elegem lett) és ez közös megegyezéssel meg is történt,búcsúztatás is volt,több kollégámmal
    tartom ma is a kapcsolatot!!!!!!
    Egyébként nyugi én tényleg itthon élek,de nem a kocsmában,mint te,így tudom mi is történik itthon.
    HunCanada!
    Saccolgassa csak a nyugdíjamat….ha kedve tartja,tényleg magas,de ugye nem pártfunkcionálisként,besúgóként, volt ÁVH -ként kapom…..,hanem a ledolgozott éveim alapján
    kapom (még rá is dolgoztam nyugdíjasként).
    mellesleg minden szférában akkora béremelés volt az elmúlt években,hogy sok nálam fiatalabb,+ pályakezdő,mostanában pedig egy egyszerű bolti eladó is többet keres mint én.
    Már megint nincs képben,ugyanis erről több fórumon (Ujságok,TV)
    hiteles adatok jelennek meg,meg ugye több emberrel beszélgetek,akik nem csinálnak titkot a jövedelmükből!!!!
    Amúgy én nem ködösítek mint maga és jó páran,akik a korukat,végzettségüket,”munkájukat” …tevékenységüket?..jövedelmüket is titkolják régóta……!
    Vajon miért? bár nem is az utóbbira voltam kíváncsi!
    Nekem nincs mit szégyenleni!!!!!!!!!!!!!
    Na biztosan van mit takargatni,nem úgy mint nekem….
    Na próbáljanak meg viselkedni,visszafogni magukat….ha lehet!

  • talalom
    2019 január 23
    3:40 du.
    „Andrew: Tudom, Neked az ellenzék – piha! Ha nem csinál semmit, miért nem, ha csinál valamit – nevetséges.

    Még emlékszem az alanyi jogú szenteket védő megnyilvánulásaidra, amelyek alapján Botka és Pukli felváltva mentek volna a mennybe. A történések, beleértve az áprilisi választások eredményeit is közelebb jutottak az általam vázoltakhoz, mint a Tiedhez. Nem azért, mert magam lennék egy alanyi zseni, hanem mert a 2+2 nálam többnyire 4 , miközben a hozzád hasonló örök igazodók és messiásvárók midenképpen legalább 6-nak szeretnék látni. Vérig sértődve azon, ha valaki le meri írni, hogy 4, és a legnagyobb jóindulattal és nagyon messziről sem több 4 és félnél.

    „Annyival károsabbak a Hozzád hasonlók, hogy a bodafélékről tudni: fogalmatlan ostobák.”
    Azt ugye Te sem gondolod komolyan, hogy az ellenzéknek azért nincs kompromisszumokkal körbevett pozitív üzenete, mert én hiányolom, és nem azért, mert még a választások előtt egy órával is egymást akarták leváltani Orbán helyett. Megtisztelő, hogy ennyit tételezel fel rólam, de sajnos nincs erre ráhatásom.

    „Jópár éve írtam: a diktatúra kiépült, kész, most a terror törvényes megalapozása zajlik: SS-törvény, meg a többi.”
    Nem tudom mikor írtad, de elhiszem. Főleg, mert 7-8 éve már tiszta sor volt, hogy Orbán felcsapta a weimarban kicsit átdolgozott nérói szakácskönyvet. Az is teljesen világos volt már nagyon régóta, hogy a diktatúrához az elnyomó szervezet is hozzá tartozik. Te tudhatnád, akár a gyakorlatból a legjobban. Tök mindegy, hogy Munkásőrségnek, Gárdának, Betyárseregnek, vagy mi a tökömnek hívják.

    „A lopakodó terror már három éve elindult: akkor, amikor verőlegények fizikailag akadályozták meg, hogy egy ellenzéki képviselő benyújtsa a népszavazási kérdés elbírálására vonatkozó dokumentumokat”
    Egy fenét. Sokkal korábban elindult. Azt már pont azért tehették meg, mert beleillett a mozaikba az a kavics is. Igaz, ezekről a kavicsokról a blogszféra (incl. me) akkor már évek óta üvöltött. De pont úgy leszarták az egymással foglalkozó politikusok, mint ahogy azt is, amikor legkésőbb Szárszó után (2013) világos volt, hogy egy vezérelvű ellenzék a büdös életbe nem fog választást nyerni. De politikai idealista Bajnai (a nem kicsit vitatható millás gittegylettel a háta mögött) és a politikai celeb Mesterházy fütyült a realitásokra. De meg is látszott. Már akkor is.

    „A terror ismét szintet lépett: már az ország házában fenyegetik az ellenzéki képviselőket fegyveresekkel.”
    Mert megteheti. ld fentebb.

    „Az ellenzéknek nem maradt más,mint a nyilvánosság azon pici szegmensei, amit elérnek. A tévészékházban nyilván képzettebbek az őrök: tudják, hogy kell földre vinni – 3-4 embernek egyet – úgy, hogy minél kevesebb fizikai nyoma maradjon. )”
    Valószínűleg (egyébként igen, ahogy ’78-óta tudom, simán levihető valaki úgy, hogy alig maradjon nyoma). De ki beszélt fizikai nyomokról. Ember. A képviselő telefoninterjút adott a rádiónak, miközben földre vivődött. Arról is kép keringett, hogy a telefonját izélgeti, miközben láthatóan csak a felállásban korlátozzák https://hirtv.hu/data/cikkek/2475/24753/cikk-2475332/varju_fit_1200x10000.JPG) vagy abban sem. Ezt követően előadni a mártíromságot kontraproduktív baromság. A mozgásában gátolni, mint írtam bőven jogszerűtlen lehet enélkül is. Viszont ezzel az egészet tesz, teheti komolytalanná. Ha egy politikus nem képes felfogni, hogy a felemás kommunikáció ellene dolgozik, akkor menjen kapálni.

  • No Comment!

  • Bodat uti mindenki! Nagyon egyhangu a szoveg!

  • Amúgy azt is tudom,hogy nem csak a mocskos komcsi rendszer miatt
    disszidált sok ártatlan ember,hanem vannak „páran”, akik a forradalom kitörésekor a népharag elől mentették az irhájukat…
    a saját vagy felmenőik által elkövetett bűneik miatt…….
    Nem vádaskodom konkrétan….csak ugye kissé elgondolkoztam,mi az oka egyesek nagy titkolódzásának…..,miközben igyekeznek „vallatni” másokat……na azok az idők szerencsére elmúltak!
    Megsúgom:Az Andrássy út 60-ban nem dolgoztam,sem én sem a szüleim!

  • Geyza
    2019 január 24
    11:41 de.

    Arra a kis OTP-fiókocskára gondolsz gondolom, ami ott volt. Életem első betétkönyvét ott nyitotta a nagymamám 🙂

  • Besancon
    2019 január 24
    10:20 de.

    A biztonsági őrök számának igenis van jelentősége. Földre vinni, és lebilincselni valakit két ember is elég. Gyakorlatilag körbe állni, és a mozgásában gátolni valakit több embert köt le. Ha képzetlen izomagyak teperik le, akkor lerúgják a kézfejét, ha a mobiljáért nyúl. Nem, ezek a fiuk szerintem igenis képzettebbek voltak ennél. Egyébként, mint talalomnak is írtam, 2-3 nap alatt, borogatással gyógyuló sérüléssel levihető valaki, ha erre kap kiképzést. De az menet közben nem telefoninterjút ad, hanem vonyít, és másnap nem ad jól fésülten interjút, hanem otthon borogat.

  • Boda Marcsi
    2019 január 24
    2:11 du.

    Tényleg mocskos egy rendszer volt, hogy ilyen nagydumájó ámde ostoba törtetők el tudták érni benne seggnyalás és áskálódás révén, hogy a hivatali főnökük kirugatása után annak helyébe csücsülhessenek.

    Ne tagadd TE MAGAD mesélted itt el ostobaságodban pár éve hogyan csináltad.

    Csak persze magadat mint „tárgyilagos kritikusnak- állítottad be, aki rámutatott a főnöke „hibáira” a helyi MSzMP párt-alapszervnél, a Nőszövetségnél, a helyi Népfrontnál, a Pedagógusok Szakszervezeténél, stb…
    Még talán az Üdvhadseregnél is 😀 😀 😀

  • Boda Marcsi
    2019 január 24
    1:51 du.

    „Geyza!

    Fogalmad sincs,hogy hol dolgoztam,és senki nem tudna ilyet igazolni,mivel én akartam eljönni(elegem lett) és ez közös megegyezéssel meg is történt,búcsúztatás is volt,több kollégámmal”

    Hát már hogyne tudnám hol dolg..bocsi..hol voltál hivatalban, mikor ezerszer elmesélted itten. Azt is elmesélted hogy azért szűnt meg az állásod mert a gaz Gyurcsányék .véleményem szerint- nagyon helyesen bezárták azt a teljesen felesleges szak-iskolát.

    Mert kéremszépen mongya meg már valaki, miért lett volna szükség minden évben államilag dotáltan kiképzett kb. 50-70 vasút és hídépítő technikusra ebben az országban, mikor hidakat nem építettek, a MÁV.-nak meg megvolt a maga szakember gárdája. Max évi 2-3 nyugdíjazás történt, azok helyébe vettek fel a végzösök közül.

    A többi elment lángossütönek vagy zabhegyezőnek, ki-ki izlése szerint.Esetleg maszek mellé esztergályosnak.

    Ezért igazán nem volt szükség fenntartani egy egész iskolát.
    Szépen beolvasztották egy másikba és lecsökkentették a képzést.

    TE kisanyám meg nem kellettél már, ezért szépen elküldtek tégedet a francba.

    Ezért (is) gyűlölködsz itt állandóan.
    Te idióta 😀

  • Besancon
    2019 január 24
    10:20 de.

    Mintha azt hallottam volna ma a Klubrádióban (ujabban ismét hallgatom ) hogy az jött a Főügyészségről miszerint a képviselők megsértették a gyülekezési jogot is mert csoportosan voltak ott.
    Aztán meghogy a képviselők MUNKAIDŐ után voltak ott, akkormegmár magánszemélyek, nem vonatkozik rájuk a parlamenti törvény.

    Azért kivi lennék arra ,minek minősítenék azt
    ha pl. későeste az utcán csak nyolcnapon belülire vernének össze egy állami főtisztviselőt.
    Vajon csak garázdaság lenne ? Vagy valami más is ??

  • Andrew_s
    2019 január 24
    2:11 du.

    Mér?
    A Moszkvás felé laktál Te is ?

  • Figyelo
    2019 január 24
    2:08 du.

    Mert megérdemli 😀

  • Boda Marcsi
    2019 január 24
    1:51 du.

    Marcsi, nem saccolgatom a nyugdíját, hanem annak alapján amit állított, meghatároztam, hogy minimum mennyit kap. Ez nem saccolgatás, hanem – ha maga igazat beszélt – akkor pontos számítás. Mivel pontosan lehet tudni, hogy 2,7%-al emelték a nyugdíjat, miközben mondjuk a gazdasági növekedés 4,5 százalék körül alakult tavaly. Szóval emelhettek volna többet is, úgy ahogy a gazdaság növekedett, de hát nincs választás, így Erzsébet utalvány sem volt.

    Én örülök, hogy maga nem egy átlagos nyugdíjat kap, hanem olyat amit nagyon kevesen – ha nem kamuzott az emelés mértékéről.

    Amíg maga a propaganda TV-ből és különböző fórumokból vezetteti félre magát, addig én a valóságból, valódi adatokra van rálátásom és így ismereteim. Az hogy TV-re meg fórumokra hivatkozik igencsak megnevettetett 😀 😀 Az egy vetítővászon, amire azt vetítenek amit éppen akarnak. LOL Marika :)) A tájékozott! :))

    Magának ne lenne mit takargatnia, meg szégyellnivalója? Hát amit ide leír, az a mérhetetlen hiánya az alapvető tudásoknak. És nem szégyelli, hogy azt sem tudja hányan élnek az Országban? Hát szégyellheti magát, már csak ez az egy miatt. Mert önmagával ez nem probléma, de hogy még azt hazudja itt minden nap, hogy tájékozott az a pofátlanság netovábbja.

  • Figyelő!

    Köszi,csak erre képesek és milyen szinten?(stílus,modor,hitelesség…) a fanatikus el és lekötelezettek(vajon miért ? és mennyiért?)

  • Tüske Zsófia

    Andrew_s amit az ellenzékről írsz, azzal részben egyet lehet érteni. Arról, hogy egy követ fújtak orbánnal, azóta tudunk, amióta Gyurcsány az öszödi vezetői konferencián előadott, változást sürgető beszédét a berezelt szoci őskövületek, akik féltették kiváltságaikat, simán átjátszották a fidesznek. Addig szépen riszteltek a gazdaságon, a választók elvoltak a maguk illúzióival, és még csak kevés botrány esett itt is, ott is. Az öszödi beszéd után kitört hugyosforradalom a gazdasági válsággal tetézve aztán orbán malmára hajtotta a vizet. Abban azért megegyezhetünk, hogy a magyar politikai gárda mára végképp lelepleződött. A király meztelen, (az ország is) az ellenzék tehetségtelen és tehetetlen, egy-egy üdítő kivételtől eltekintve.
    Orbán hagymázos lázálmai, stadionokról, milliárdokkal támogatott mexikói templomokról és ezer fős erdélyi falvaknak juttatott ajándék hokistadionról és a egészségcentrumról, milliárdos, vissza nem térítendő támogatás újvidéki családok házvásárlására, míg a magyar eladósodott családokat kiakolbólítják, szépen visszalökték az országot az EU sokmilliárdos támogatásai ellenére úgy kétszáz év előtti nyomorba, vagy, ha tetszik, Bánk bán idejébe.
    Amit te az ellenzék szánalmas akcióinak gondolsz, az alapvetően nem pártoknak köszönhető, hanem az orbán rablásaival torkig lakott kifosztott lakosságé. Lehet, hogy nem profi, az is lehet, hogy az Erő felől szemlélve gyermeteg és amatőrnek tűnő, de egyre hangosabb. Én a helyedben nem próbálnám alázni Varjú Lászlót a mobilon közvetített speech miatt (egyrészt én online láttam a történetet) mert a biztonságiak tisztában voltak vele, hogy amit csinálnak, az törvényellenes, a következmények kétesélyesek, és ha nem Polt lenne a főügyész, ezek a gorillák egy civilizált országban ma ülnének, mint varjú a fán. Hogy profik? Hát persze, hogy azok. Don Pintér, a belügyminiszter a biztonsági cégébe nem alkalmaz amatőröket. Ő sem amatőr: igen meg voltak szervezve azok a robbantások (az Aranykéz utcában és másutt) amik olyan szépen abbamaradtak, amikor a fidesz megnyerte a választásokat.
    Szóval lehet, hogy a most történő akciók gyengének és amatőrnek tűnnek, de orbán golyóállóban jár még a parlamentbe is, és 26 gorilla nélkül egy lépést sem tesz. Nem ellenzéki pártoktól fél, hanem azoktól az emberektől akiket kifosztott. Akiknek egyre inkább elege van a Mészároson keresztül elsíbolt milliárdokból és a faluszélről származó miniszterelnök dzsentroid allűrjeiből. Lebecsülheted Varjút, Szélt, Hadházyt és a többit, de van egy csomó, akit nem látsz és akik egyre dühösebbek. És végső soron ők fognak győzni.

  • Tüskének már írtam,de kiegészítem!

    Nem én vagyok agresszív és gyűlölködő (mint itt többen tehetetlen
    dühükben…)én csak a cikkre írok véleményt és az acsarkodóknak reagálok,de ugye korántsem tudok olyan „bunkóra”….lemenni,mint itt többen,mert ugye volt gyerekszobám!
    Egyébként sok régi hasonlóan gondolkodó,tárgyilagos embert sikerült elüldözniük (velük többen lennénk)de szerencsére azért
    vannak újak is,meg ugye már kérdeztem egyszer:ez állítólag egy demokratikus fórum,nemde?….vagy esetleg egy ellenzéki kerekasztal?
    Nos részben a kinti normálisok miatt cáfolom a hazugságaikat,(tényekkel)
    amit egyébként is nehéz elviselni,másrészt időm van,meg ugye jót tesz az alacsony vérnyomásomnak!
    Na pá!

  • Boda Marcsi Az alacsony vérnyomás kevés oxigént biztosít az agyban, legyen bármilyen kicsi és kihasználatlan is. Csak mondom. Ez sok mindent megmagyaráz. 🙂

  • Boda Marcsi
    2019 január 24
    3:36 du.

    Te nem „véleménmyt” írsz hanem mocskolódsz.

  • Chris:
    Miért nem lehet ezt a hazugság-ládát kitenni innen ?

  • 1. Többször, több szempontból írtam a diktatúra megalapozásáról, és arról: a diktatúra nem az,amikor tömegesen visznek el vagy inzultálnak embereket – az már a terror. Itt lopakodik a terror az ablakunk alatt,Ti meg azon röhincséltek, hogy „amatőr, meg nevetséges”?
    2. Nagyon jól tette az ellenzék, hogy nem eszement terrorlegényeket eresztett a tévére bunkósbotokkal, meg molotovkoktéllal.Képviselői személyes kockázatot vállaltak, – lehet, hogy nevetségeset, az lett volna szerintetek jó, ha le is lövik őket? Akkor „hitelesek”?
    Azt bizonyították, hogy a hatalom TÖRVÉNYTELENÜL működik, nem tartja be a saját törvényeit sem.

  • Nem tartom az ellenzéket sem „messiásnak”, sem tökéletesnek, és sokmindent – főként taktikai lépéseket másként látok. Bizonyára voltak, vannak és lesznek olyanok, akik mindig azt a színt választják, ami nekik egyéni hasznot hoz, de ez sem „ellenzéki” vonás.
    Az alternatíva immár nem ez. Az alternatíva az,hogy hagyjuk, hogy a törvénytelenség mocsarába süllyedjen az ország, amit az erőszak tora követ. (Akkor aztán majd a BB-k mosakodhatnak megint: nem így akartam.) Élünk a jogainkkal, és számon kérjük azokat, vagy beállunk együtt ordítozni a terorristákkal, lenézve mindazokat, akik a terror ellen tesznek.

  • Boda Marcsi
    2019 január 24
    3:36 du.

    ” Tüskének már írtam,de kiegészítem!

    Nem én vagyok agresszív és gyűlölködő (mint itt többen tehetetlen
    dühükben…)én csak a cikkre írok véleményt és az acsarkodóknak reagálok,de UGYE korántsem tudok olyan “bunkóra”….lemenni,mint itt többen,mert UGYE volt gyerekszobám!
    Egyébként sok régi hasonlóan gondolkodó,tárgyilagos embert sikerült elüldözniük (velük többen lennénk)de szerencsére azért
    vannak újak is,meg UGYE már kérdeztem egyszer:ez állítólag egy demokratikus fórum,nemde?….vagy esetleg egy ellenzéki kerekasztal?
    Nos részben a kinti normálisok miatt cáfolom a hazugságaikat,(tényekkel)
    amit egyébként is nehéz elviselni,másrészt időm van,meg UGYE jót tesz az alacsony vérnyomásomnak!
    Na pá! ”

    Ugye milyen primkó a banya ?
    Attól jön meg ugye a libidója
    hogy itten ugye hazudozik összevissza,

    Szerencsétlen kis vénasszony 😀

  • Geyza
    2019 január 24
    2:52 du.

    Nagymamám a Kékgolyóban 🙂
    Ott álltam anno, amikor a metro keszontornyában jöttek mentek a csillék

  • Tüske Zsófia

    ugye-ugye, Boda. ugye neked csak képzelt gyerekszobád volt – alighanem pont olyan, mint a – szerinted – normális többségnek, aki a nyóckeres folyosói budis szoba-konyhából és az altiszti, vagy viceházmesteri családból törekszik az alcsúti szaroscsizmással együtt a dzsentri-létre.
    Te ettől hiszed magad „normálisnak” és pláne, jobboldalinak és értelem híján észre sem veszed, hogy a klasszikus bolsevik létből átmázoltakat véled előkelőnek.
    nemdebár.

  • Geyza
    2019 január 23
    6:42 du.

    Nem kell egyet értenünk. Melyik részét kívánod cáfolni? Különösen, mert fényképpel illusztrálható.

    Csak megjegyzem: ’78-ban behívtak katonának, és mert közel mázsával érettségiztem volt szerencsétlenségem ahhoz, hogy előfelvételisként egy karhatalmi században kapjak alapkiképzést. A festői Kalocsán.
    Sikerült idő előtt leszerelnem, és egy életre megutálni szinte mindent, ami karhatalommal kapcsolatos. De azt tudom, hogy akit nem visszatartani akarnak, hanem ezen túlmenően „megfektetnek”, az nem félkönyékre támaszkodva mobilozik, és nem ad interjút.

    Nem a képviselő visszatartását tekintettem jogszerűnek, hanem a bicikli túltolását kontraproduktívnak.
    Ezzel sem kell persze egyet értened.

  • Tüske Zsófia
    2019 január 24
    3:03 du.

    Nem lebecsülés kérdése. Inkább fordítva. Szerintem ők becsülnek le engem, mint választót. Éppen azért, mert kontraproduktív, illetve aproduktív lépésekkel próbálják kiszúrni a szemem, miközben még a híveik sem tudnak sokkal többet felmutatni a „bízzunk bennük még egyszer” üres szlogennél többet.
    S hidd el, önmagában teljesen indifferens, hogy én személy szerint mennyire tartom Szélt álellenzékinek, Varjút pojácának, vagy Hadházyt Mesterházy méltó utódának a polcelebségben.

  • Boda Marcsi
    2019 január 24
    2:58 du.

    Még nem küldtelek el a melegebbre, és valószínűleg nem is foglak. Nem azért, mert hiteles vagy tájékozottnak tetszel lenni, hanem mert magamnak tartozok ennyivel.
    Hitelesnek ugyanis nem tetszel lenni. Tekintve, hogy amit tényként idehozol, annak az adatszerű túlélése nagyjából annyi, amíg el nem olvassa valaki. aztán vagy tényszerűen cáfolja, vagy csak visítva röhög.
    Amit másnak szoktál felhánytorgatni, azt pedig az esetek többségében nem sikerült hiteles adatokkal alátámasztanod.
    Tény-, és érvrezisztens vagy.
    Alkalmasint Figyelő is. Ahogy eddig még neki sem sikerült tényszerű állításokat tényszerűen cáfolni, és érvkészletében túllépni azon, hogy szellemi csitriként látta a saját kapualját egyszer régen, amikor még itt élt.

  • Gabriel Karikas

    Tüske Zsófi

    Na, na – a végén még Te is kikapsz az Almától, ha még többször emlegeted a Széll-t … 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

    Én már vetettem szelet ….. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  • „…de ugye korántsem tudok olyan “bunkóra”….lemenni,mint itt többen…”

    Marcsi, ne légy ennyire kicsinyhitű…

  • A mai államügyészség vezetője forditva tanulhatta meg a jogot.Ezért ő nem a jogállamiság védelmén dolgozik,hanem a jogtalanság terjesztésén.Gyalázat,amit ez a „valaki”??? csinál.Én nagyon szégyelnék ilyen tettek után az emberek szemébe nézni,pedig nem vagyok jogász,csak egy ember,aki nagyon szerette ezt az országot,de aki ma szégyenli magát,amiért magyar.

  • Andrew_s

    Nagymutterod a Kékben dolgozott?

    Nagyjából-körülbelül ismertem a személyzetet ottan.

  • Andrew_s

    Ja megértettem.
    A Kékgolyó utcában lakott.

  • Almási Alma
    2019 január 25
    9:49 de.

    Csak szeretne „lemenni egy bunkóra”.
    De félő hogy a bunkó tulaja elhányná magát ettől
    az önjelőlt Kárpátok Szépétől.(Ő maga mondta itt hogy anno
    jobb nő volt mint a Claudia Cardinale .Persze ki lett röhögve)

  • Tüske: „…aki a nyóckeres folyosói budis szoba-konyhából és az altiszti, vagy viceházmesteri családból törekszik az alcsúti szaroscsizmással együtt a dzsentri-létre.”
    Kösz Tüske: pont ilyen helyen nőttem föl – csak nem vicék(al) voltunk, mert a házban nem volt vice, hanem házmester volt Anyukám. (Hogy otthon lehessen a három gyerekkel.) Ja, és a folyosó végén nem budi volt, hanem vízöblítéses WC, apu meg nem altiszt volt, hanem csapos.
    Kéretik a mindenféle előítéleteket nem prezentálni.

  • Kenny!

    A másik cikk már nem elérhető….betelt(?),de ugye Szél Bernadett
    Hadházyval együtt égette magát az MTV. székházban,akkor ugye miről is beszélünk?…..
    Részemről befejeztem,Jó filmet nézek!

  • talalom
    2019 január 24
    7:58 du.

    Tedd meg, hogy még a jó szándék jegyében sem csúsztatsz! Köszönöm!
    pl.
    ” Nagyon jól tette az ellenzék, hogy nem eszement terrorlegényeket eresztett a tévére bunkósbotokkal, meg molotovkoktéllal.”

    Tedd meg kérlek, hogy ideidézed pontosan, ahol ezt a molotovos bunkósbotot hiányoltam.
    Köszike!

  • Kiegészítés!

    Bernit ugye elfújta a szél…..mint másokat is,szerencse,hogy nincs egyedül!
    Hát ez van!

  • OIM*
    Inkább téged fújt volna el a szél…