Vádat emelhetnek a miniszterelnök ellen – akár tíz évet is kaphat a kormányfő

2019 március 1 3:58 du.136 hozzászólás

Az MTI, amely minden fontos, az embereket érdeklő hírről gyorsan, pontosan és pártatlanul beszámol, ezúttal sem hazudtolta meg önmagát, és egy sokak által régen várt hírt tett közzé. Eszerint a legfőbb ügyész vádemelésre készül a miniszterelnök ellen.

A kormányfő ellen három korrupciós bűncselekmény, megvesztegetés, hivatali vesztegetés és csalás elkövetése miatt emelnek vádat. Ezek közül a legsúlyosabb, akár tíz évre is büntethető vád a megvesztegetés, amellyel egy nagy telekommunikációs óriásvállalat tulajdonos főrészvényesével folytatott adásvételi ügyletei miatt gyanúsítják a kormányfőt.

Szintén vádat készülnek emelni telekommunikációs óriásvállalat tulajdonos főrészvényese és felesége, valamint egy, az érdekeltek között közvetítő személy ellen. A telekommunikációs óriásvállalat tulajdonos főrészvényesét azzal vádolják, hogy megvesztegették a miniszterelnököt, amikor tőle kapott gazdasági előnyökért cserébe nyomást gyakoroltak a kormányfő és felesége kéréseinek megfelelően egy hírportál híreire és cikkeire.

Egy másik ügyben a „csak” három évvel büntethető hivatali vesztegetés és csalás a vád. Ez az ügy mintegy ötvenmillió forint ajándék átadásáról, illetve elfogadásáról szól, amit két, milliárdos üzletember adott át a miniszterelnöknek és feleségének.

Az ötvenhét oldalas vádirat részletesen felsorolja az újság lapkiadó-tulajdonosával folytatott beszélgetéseket, melyekről hangfelvétellel is rendelkezik a rendőrség. A vádirat szerint arról egyeztettek, hogy miként változtassák meg a lap irányvonalát a miniszterelnök érdekében, s cserébe miféle intézkedésekkel javítja az újság gazdasági helyzetét a kormányfő.

A kormánypárt képviselői ugyanakkor azzal vádolják a médiát, hogy nyomást gyakorolt a legfőbb ügyészre, hogy a kormányfő számára kedvezőtlen döntést hozzon, s boszorkányüldözésnek minősítették a korrupciós ügyeket.

A miniszterelnök bejelentette, hogy az esti híradók kezdetekor, főműsoridőben beszédet mond a kamerák előtt.

A teljesség kedvéért meg kell jegyeznünk, hogy a történet nem Magyarországon, hanem Izraelben játszódik, ahol a legfőbb ügyész nem Polt Péter, hanem Aviháj Mandelblitt, a miniszterelnök pedig nem Orbán Viktor, hanem az ő közeli jó barátja, Benjámin Netanjahu.

Föld S. Péter

136 hozzászólás

  • Tisztelt Földesem, pofára fogsz esni! 😀

  • Izraelben, is a mocskos kampány a kampány !
    – Igaz,- ebben, kimutatható a hasonlóság !
    – Netanjahu azt ígérte, ebben a TV beszédben, hogy a vádemelés benyújtása előtti meghallgatásán, néhány hónap múlva kártyavárként fog összedőlni minden ellene felhozott vád.
    – A kormányfő példákat hozott fel a bíróságon végül felmentett közszereplőkre vonatkozóan, s azt állította, hogy hajtóvadászat folyik ellene és családja

  • Izraelben, is a mocskos kampány a kampány !
    – Igaz,- ebben, kimutatható a hasonlóság !
    – Netanjahu azt ígérte, ebben a TV beszédben, hogy a vádemelés benyújtása előtti meghallgatásán, néhány hónap múlva kártyavárként fog összedőlni minden ellene felhozott vád.
    – A kormányfő példákat hozott fel a bíróságon végül felmentett közszereplőkre vonatkozóan, s azt állította, hogy hajtóvadászat folyik ellene és családja
    ellen !
    – A kampány szakértők szerint elsősorban az őt támogató szavazópolgárokhoz beszélt, körükben kívánta csökkenteni a tervezett taktikai vádemelés okozta károkat az április 9-én esedékes választások előtt.

  • belügy, de mekkora?

  • Föld s. úr,
    az izraeli baloldal undorító és hazug médiája hasonló a magyar baloldali csürhéhez.Itt április 9.én fogják demokratikusan, választással pofára ejteni az egész világ balos szennytelepeit.A magyarországi szurkolóik is már rághatják tövig a karmaikat. Natanjáhu lesz újra a miniszterelnök a további négy évben is Való igaz,hogy Orbánnak jó barátja,mert egyikük sem antiszemita mocsok,mint a világ és főként Európa néhány ifjú titánja!És mindkettő a hazáját védi az iszlám gyilkosaival szemben.
    Tisztelt Föld S.úr,kedveket felcsigázó magasröptű disszertációját meg kellene osztani (ha lenne még)a ludas Matyi olvasóival.Különösen tetszett az utolsó mondat fergeteges bűvölete. SKAJACH.

  • Tisztelt szarzo;

    Miert csak feltetelezesebn adja allitasat????

    Az vilagszerte volt bejelentve hogy Israel AG-je torvenyesen vadolja a PM-et.

    Remelem majd figyelik es kovetik annak lepesrol-lepesre torteno esemenyeit.

    Kerm NE adjon iteletet elore!!!!

    Varjak hogyan tortenik majd az Israel torvenyei alapjan.

    Remelve a tanulmanyaikat levonnak majd abbol.

  • gyuri10
    2019 március 1
    6:17 du.

    Szteem meg te vagy egy utolsó köpedelem alak.

    Más:
    Olvasom hogy hamarosan bíróság elé kerül Izraelben a félfasisztoid módszereket használó Netanjahu.
    Mindenesetre az ellenzéki újságírók óriásplakátokon
    való gyalázását volt kitől tanulnia.

    Erre vagy büszke te nyomorult senki ??!

  • gyuri10
    2019 március 1
    6:17 du.

    te is fiam Bruto? már a világ fel van töltve a maszlaggal, miszerint a zsidó állam és a netányahoo az összes kormányzati pozícióban (mondj egy másik kormánytagot amelyet nem netányahoo nak neveznek a keresztség alapján? annyira be van szarva, hogy ő az egész kormány még a knesszetbe kell betöltenie az összes yahoo t és máris meglesz a régvárt régi Nagy heródes…)
    bármilyen kritikája anti… pedig sem nem tóni sem tonya sem nem bürge sem nem gyesznó hanem egy korrupt aljas hatalmi tébolyban szenvedő kis kopaszodó háborús bűnös

    erről folyik manapság a brit sajtóban a vita pro és kontra
    remélem a cenzor nem basz ki mert én is Corbyn t védem meg a nép jogait

    te meg dugulj már el

  • Gondoltam, h várhatóan ez lesz a csattanó….
    Igazából nem hittem el, h rokonomat fenyegette volna a főügyesz részéről hasonló.

    De, kulonben, ha rokonom eleg vagany lenne, akkor most bevállalná, mert, ha most általa kontrolláltan felmentenék, akkor ismereteim szerint ugyan abban az ügyben már nem ítélhetik el.
    Az adocsalásaira ez biztos vonatkozik. A vizsgalt időszak megegyszer nem vizsgálhato.

    Nehanyan itt habzoszajjal mentegetik Netanahut. Itt es most igy felmenteni, artatlansagat hangoztatni, ugyan olyan gaztett, mint elitelni. Elobb tortenjenek meg a korrekt, mélyreható kivizsgalasok!

    Kulonben abbol is lehetett tudni, h nem rokonomrol van szo, mert esetunkben a szorzo minimum 100-os nagyságrend! Nem milliókról, hanem milliárdokrol beszelhetunk.
    Az 50 millios jattokat a seggnyaloi kapjak!
    Ahogy szokta mondani a sziu kozmondasát: a fehérfejű halaszsas nem vadászik légyre!

  • sharapova2008

    Akkor Orbán Viktor életfogytiglant is kaphatna?

  • Ilyen jelzőket,hogy”köpedelem alak,meg te nyomorult senki”, nem használok,mert nem a stílusom és a moderátor Engem ezért ki is SZELEKTÁLNA.A két @ @-nak pedig majd csak elfogy a körme,ha észreveszik,hogy Natanyahut még az ó gyűlölködésükkel sem lehet elzavarni.Egyébként a @-ok akik nem Nálunk fertőzik a levegőt, nyugodtan szórakozzanak a saját problémáikkal.A SAJÁTUNKAT Mi majd megoldjuk az ő aljaskodó vulgáris szájtépésük nélkül.

  • „Vádat emelhetnek a miniszterelnök ellen – akár tíz évet is kaphat a kormányfő”
    Tisztelt szerző úr,ilyen rosszmájú feliratra csak egy ÖNGYŰLÖLŐ képes.Az irománya címével már meghozta a bíróság ítéletét is.Nem tartozik ez a Jiddise Chücpe kategóriába?

  • T. Föld S. Péter,

    Trudeau, korrupciós és hatalommal való visszaéléseivel, média befolyásolásaival mi a helyzet?
    Hogy áll a nyomozás, mikor lesz vádemelés?

  • T.Föld S. úr,
    van Önnek valamiféle alapjoga ilyen vitát ide degenerálni a KMH oldalaira?Mert az egészről csak Hruscsov elvtársuk mondása juthat a járó-kelők emlékezetébe:”a kutyák(toportyán férgek)ugatnak és a karaván halad”.

  • Földes

    1) Az iromány: Hülyeség
    2) Álmodik a nyomor
    3) Szemét kampány nem csak az EU-ban tobzódik

  • A ballik és jobbik nácik együtt csaholnak a holdra az egész földtekén és árvalányhajia toportyán @-kái felturbózott ordenáré vehemenciával teszik.Már szégyentelenül a sajátjukkal is verik a csalánt.Fog ez még fájni,ha nem figyelünk rájuk kellő szigorral!

  • Figyelitek hogy remeg ez a sipákoló nem-is-tudni-micsoda*?
    Biztos agyára ment hogy Netanjahu ellen vádat emel Izrael Állam főügyésze.

    (Nacsakmert férfiember nem rinyál így mindenen 😀 .. )

  • Ez a Gurltiz a ” BEZEL ” től veszi az Internet-csatlakozást, ez a cég viszont valamiféleképpen bele keveredett Mr. Netanjahu korrupciós botrányába.

    Lehet ezért (is) sivalkodik a kis nem-is-tudni-micsoda.

  • A pöttyös májú kültelki gojmotorosok még egy általuk lealázandó cégnek a nevét is csak hibásan tudják leírni.Ilyen önlealázó a „nagy tudású”balfékek tüntető hada.Rendszerváltásról,”nyílt társadalomról” álmodnak az egész világon,ameddig kihúzzák a kezüket a biliből.Egyenlőre az MTVA-nál is röhej tárgyává tettek magukat.Már régen nem tudják a balfékek sem,hogyan kell köszönni. Szabadság,barátság,szebb jövőt,kitartás,jószerencsét,előre, dicsértessék,-„oszt jónapot”-

  • Aviháj Mandelblittnek nem „Izrael főügyésze” a feladata.Csak azért nem adok felvilágosítást,hogy a T.Földesúr és kültelki seggnyalói ezzel is fake-nwusban maradjanak.Ezen túlmenően pedig tudvalevő,hogy Izraelről soha nem adtam és így most sem adok semmiféle információt.Aki nagyon bele akarja ütni az orrát Izrael ügyeibe tanuljon meg ivritül.Nálunk még fordítási tévedések sincsenek a google-ban.

  • Gyurikám! Te aztán egy siralmas kis sivatagi náci vagy! Mit pattogsz Te egy magyar fórumon az ivrittel ha egy ekkora k*rva nagy izraeli hazafi vagy?

  • Tüske Zsófia

    te, Gyuri, csak szólok, te a gój motorosokkal fújod együtt a követ, ha orbán és a fidesz oldalán állsz.
    belátom nagy a keveredés itten, soxor az sem látszik, ki kivel van, és olyan a helyzet, mint egy elfajult gruppenszexben: a rózsit akartad, de a józsi töke akadt a markodba….

  • Parács Péter Pál

    Hello!

    Most akkor ki van kivel és ez a cikk egyáltalán mire akar kilyukadni?? Igaz,hogy létezik fantázia, de ennek a cikknek a tartalma inkább hasonlít a kocsiszín és a tejszín „tudományos” megkülönböztetésének kísérletéhez. Mélyebben keverve a tejszínhabot pedig Orbán Viktor stb. csupán bolhafing.
    Tisztelt Orbán Viktor Miniszterelnök Úr!
    Elnézését kérem a prűd jelzőért, de nem értem, hogy Önt mi alapján és milyen szándékkal keverik bele ebbe a baromsággal motivált témában?

    Üdv.
    P.P.P

  • szocdem kém
    eltévesztetted a házszámot!
    Se nővéred,se anyád nem vagyok!

  • Összes @-ok,
    nem szoktam olvasni ragyogó meghatározásaitokat,de ezek a bolsevik-náci ideológiátok amihez a gruppensexben jártasságotok is szerepet kap,számotokra megmaradhat.Nos,ha a Zsófia nicknév tényleg egy nőnemű egyént fedez én képtelen vagyok ide leírni róla a véleményemet.Amit ez a hölgyúr ír a legsértőbb,hogy letegez.Ezt az idősebb jogán kérem a továbbiakban mellőzze és engem is.A pimaszkodás csak azoknak a @-oknak engedélyezett,akik megitták a lábvizemet.Például a pekenyócemászt pikkölő gójmotoros Persze ami késik az nem múlik.

  • P.P.P.

    sajnálatomra megint azt kell írnom ,hogy emberi hangot és tisztességes véleményt ezen az oldalon a balfékektől nem lehet kapni.Ez a cikk szorosan kapcsolódik a szájtépő felvonulók és az MTVA-t megszállni akaró vitézekhez.

  • Parács Péter Pál
    2019 március 2
    2:13 du.
    A te miniszterelnök cimborád is fellélegezhetne egy ilyen fordulattól, mert Netanjauval már többször járt úgy, mint a viccbeni vadász a medvével!

  • Tüske

    Jobb kéz Rózsié, meg a bal is-:)

  • Gyurka, miért vagy ennyire ingerült? Homok került a műfogsorodba? További kellemes bratyizást a jobberekkel.

  • gyuri10
    2019 március 2
    11:04 de.

    Figyi kisbrarátom:
    Nagyívben sz..ok én a te hejje sirásy szbaájaidba / ra .
    Fleőlem uyg yrsz ahogj akarsz de yób lene elbőbb megnaulnod legalább a sayát nevedet leyrny.
    te analfabéta 😀

  • szocdem89
    2019 március 2
    3:49 du.

    Az agyába.
    Odament neki a homok.
    Nem a fogába. Azért ajánlgatta itt
    a forró csókjait régebben.(Nomeg a hátsóját is)

  • Tüske Zsófia

    Gyuri, ne hisztizz. férfinél – pláne ha zsidó – nem kommilfó az ilyesmi. valamikor tegeződtünk és akkoriban nem kifogásoltad – hát akkor szedj Cavintont, magyar termék. Feltehetőleg hasznos, bár az időközben elillant humorérzéket, ahogy a tovatűnő ifjúságot sem hozza viszza. Egyéb testi funkciókat decensen nem említek.

  • szocdem89 óta,
    és előtte mi voltál.Felkaptad a vizet,mert a k.nejedet nem említettem?Nem akartam,mert csak engem kurváztál le.

  • gyuri10
    2019 március 2
    3:19 du.

    azért az egy nagy szégyen rád nézve, hogy neked ilyen köztörvényes yahoo id vannak? nem tudsz ennél jobbat? jaaaa, hogy azt meg keresztre feszíttettétek, ezzel mit fogtok csinálni…odavetitek a vérnősző vörös hangyáknak? ott knesszet alsón ordibálva?

  • gyuri10
    2019 március 2
    5:00 du.

    Nahát..
    Hát mán ide jutottál? 😀 😀
    Gondolom ahogy éveid szaporodnak,úgy válsz egyre olcsóbbá.

  • Amikor Ille Pistával Pesten találkoztunk,megkérdezte mi a véleményem néhány idefirkálóról.Többek között név szerint a védencére Avi Ben Giorára,geyzára és az akkor még eleftheria nevű nyuszikára.Viccelődve mondtam,hogy hagyd őket nem érdemlik meg az időt ameddig beszélünk róluk.Az egyetlen,amit mégis mondtam,hogy nagy az Isten éllatkertje.Mire Ő a megszokott biztonságával:”Kár, hogy alacsony a kerítés”.

  • rohadeo11,
    elhiszem,hogy repesel a boldogságtól,amikor akár soros irányította hajtóvadászatról hallasz az általad annyira gyűlölt népről.Az itt említett vérvádat néhány évvel ezelőtt a Pápa Őszentsége cáfolta meg és bocsánatot kért a zsidó néptől a katolikus egyház nevében.Erre jön itt egy rohadeó nevű róse és előkaparja még a Pápa főnökét is,hogy valami ugyancsak bukott vádaskodásba beleverje az orrát.Amikor az egész aljas boszorkány- üldözés valója kiderül,akkor kapod majd a régi slágert a szív küldiben:”Kár nagyon kár,hogy ilyen bús képpel jársz”.Addig erőltesd meg azt az összezsugorodottat ami neked nincs is és találj ki valami új,”tiszaeszlári vérvád”mesét,amit egy tisztességes magyar nemes,Báró Eötvös József pontról pontra megcáfolt és a pert az ilyen rohadeok nagy bánatára ejtették. Reménykedj benne,hogy már nem léteznek nemes emberek turullandban.

  • gyuri10
    2019 március 3
    5:03 de.

    gyurka vagy akárki a 10 es után… pukkadj meg… jól használod azt a rendszert amit a Corbyn ellen is próbálnak a britek akik …

    hess

    bárki aki az „ott” folyó hülyeségeket kritizálja azonnal anti lesz, pedig én sohasem voltam még tóni sem

    brühühühü

  • Kiss Benjamin

    gyuri10
    2019 március 3
    5:03 de.
    Kapaszkodj meg, a vervadat nem baro Eotvos Jozsef cafolta meg, hanem a bankar haverjai egy kis kormanyra valo rahatassal!

  • gyuri10
    2019 március 3
    4:21 de.

    Mit hazudozol te idióta akkoriban mikor Ille Pityuval találkoztál, még nyaltad a seggemet hogy ” maradj meg mindig ilyennek Geyza” .
    Ezt írtad szószerint te disznó.Látták jó sokan kár tagadni, ki is lehet keresni a Gugliból mert sok Kanadaihirlapos oldal feljön rajta.
    Én megmaradtam olyannak mint amilyen akkor is (és mindig is) voltam , de te azóta a nácik és fasiszták kapcarongya lettél !

  • gyuri10
    2019 március 3
    5:03 de.

    Mivan idióta, savanyű a szőllő?
    Azthitted új barátra leltél Rodeóban?
    Mekkora egy idióta vagy te..mint ide Jeruzsálem hehehe

  • gyuri10,Bendgúz79 és a normálisak!

    Na Földes „ismét” megírta a „tutit”,ő már csak tudja,amúgy fetételes módban….(annyira hiteles,…hogy állítani,bizonyítani
    nem tudta)!
    Az meg külön a sziporkázó „baloldali” szellemességére,humorérzékére vall,hogy a cikk végén közli,nem Orbánról van szó……..a jobboldaliak megnyugtatására,még jó.mert már tiszta ideg …..voltam!
    Egy dolog biztos,hogy nemcsak itthon,de kint,máshol is van hazug,vádaskodó hiteltelen ellenzéki banda!

  • Remélhetőleg lesz becsületsértési per,szankció,kártérítés,esetleg
    börtönbüntetés?………!

  • Na élvezet…ez a fórum,különösen sharapova2008, meg szocdem89
    vezet hülyeségben…….az előbbi Orbánt csukatná le,az utóbbi
    meg az egyébként zsidó származású gyuri10-et nácizza…… az ellenzéknek ugye ilyen „észkombájn” hívek drukkolnak,és főleg ők szavaznak rájuk….!

  • Gyuri10!
    „Belenőttél” Boda Marcsi, Mr Bendeguz79 és legujabban Kiss Benjamin intellektualis társaságába. Mondják, minden zsák megtalálja a maga foltját…

  • gyuri10
    2019 március 3
    5:03 de.

    „Turulland” ??…Nocsak..
    megint készülsz köpönyeget váltani ?

  • Boda ne remegj már azt sem tudod mi itt a téma.

  • gyuri10
    2019 március 3
    4:21 de.

    Úgy éljek felülök erre a k..rva motorra és elgurulok Illéhez.
    (Itt lakik tőlem pár kilóméterre.)
    És megtudakolom tőle TÉNYLEG így hangzott e el a fennti beszélgetése veled.

    Mert szerintam (szokásodhoz híven) megint hazudsz.

  • Boda Marcsi,
    jó,hogy az agytrösztök támadnak minket.Minél nagyobb a pofájuk, annál biztosabb a pofára esésük,Izraelben és Magyarországon egyformán.Ismered a mondást,hogy a kutyák ugatnak és a karaván halad.Az idejáró toporgyánok csak csaholnak.Ne izgasd Magad. Szerinted érdemel bármiféle választ,az aki engem nácinak nevez?

  • A vérvád ügyben a vádlottak védője:
    Eötvös Károly, ügyvéd, publicista és politikus. Tudom, hogy okosak vagytok, de úgy láccik, azér’ nem annyira…

    A kormánynak és a zsidó bankároknak ehhez speciel semmi köze… Akkor még egy per, az PER volt. Antiszemita Kiss Benjamin, dugulj be…

  • gyuri10!

    Teljesen egyetértek veled,de főképp(!!!!)abban,hogy nagy az Isten
    állatkertje!….:ugye vannak félelmetesek,vannak szelídek,kedvesek,szerethetők,van eszük(pláne az emlősöknek)kivételt az ide írogatók képeznek,akik csak hazugságra,gyűlölködésre képesek,amire az állatok nem képesek,akik ráadásul még csak nem is félelmetesek!,hanem szánalmasak!

  • Tüske Zsófia

    Gyuri, a tiszaeszlári perben nem Eötvös József, hanem Eötvös Károly és mások képviselték a zsidók védelmét.

  • Tüske Zsófia

    mi van boda, jöttél tunkolni?

  • Ha nem voltam egyértelmű a gyengébbeknek helyesbítek:
    Természetesen az ellenzék,és „hívei”nem félelmetesek,csupán szánalmasak…..!
    Bocs,de ennyi aljas hazugság és szenny után minden tisztességes
    embernek elborul az agya…..de köszi most már jól vagyok,és
    egy nagyon jó filmet nézek!
    Na pá!

  • Tüske Zsófia
    2019 március 3
    2:20 du.

    ” tunkolni ”

    DDDDDDDDDDD
    DDDDDDDD
    DDDDD

  • Tüske Zsófia
    2019 március 3
    2:18 du.

    Csak röhögök ahogy a tanulatlan tulok Gurltiz és barátai próbálkoznak ebből a tiszaeszlári történetből
    „kikerekíteni” valamit.

    Én ugyanis OLVASTAM az eredeti művet.
    Jó vastag könyv, de átrágtam magamat rajta,
    még gyerekfejjel, mert apám azt mondta ezt muszáj
    elolvasnia minden tisztességes embernek.
    Úgytűnik hogy ma ezt (is) csak
    manipulációkra használják
    a Gyuri-félék.

  • Boda Marcsi
    2019 március 3
    4:39 du.

    Akkor a magad kedvéért „helyesbítesz”.

  • Kedves Gyuri,
    Légyszíves ird meg az igazat. A cikk hazudik, vagy nem! udv. Klari Figyelo

  • Boda Marcsi
    2019 március 3
    4:39 du.
    bodaitiszed oda vezet (ha máris nem vezetett oda?) hogy két reklám között „lefilmezed) magad (olyan értelemben, mint a lepisil, lekakil, leesz, azaz magára önti a kávét amikor megkérdezik tőle hány óra van bal kézben a kávé bal csuklón az óra és meg kell fordítani…)

    elképzellek amint ott állsz egy szál karórában és lekávézva

    mondd bodancsik nem félsz még magadtól? én már régen bezárattam volna magamat, hogy nehogy lebodázzam magam rémületemben amikor tükörbe nézek

    brühühühühühü

    és melyik a kedvenc reklámod… jaaa, és megkaptad e már a bendegizi cellphone jának hívószámát? hogy bármikor megértsétek egymást ő be van gizizve te meg bebodázva egykalap

  • Figyelo
    2019 március 3
    8:17 du.

    Kedves Figyelő! Ugyan én nem vagyok Gyuri, de azért kisegítem őt, és hozzáteszem az Ön kérdésére válaszul, hogy amint a KMH egyik hírközlő cikke sem hazudik, így a jelen írás sem. Pár infó a vádemelésről és az izraeli „Crime minister”-ről, azaz Orbán cimborájáról:

    https://izraelinfo.com/2019/02/28/hivatalban-levo-kormanyfo-ellen-meg-soha-nem-emeltek-vadat-izraelben/

    https://izraelinfo.com/2019/02/28/netanjahu-elleni-vadak/

    https://izraelinfo.com/2019/02/28/az-izraeli-fougyesz-vadat-keszul-emelni-netanjahu-ellen/

  • Tüske Zsófia

    Eötvös Károly, a „Vajda” személye megér néhány kattintást, hogy valami kulturális információ is kerüljön ide:
    https://hu.wikipedia.org/wiki/E%C3%B6tv%C3%B6s_K%C3%A1roly
    „(Az Eötvös bárók családjával, Eötvös Józseffel és Loránddal nem állt rokonságban.)”

    Eötvöst a perben vállalt szerepével, mint „fősahter” és „sahtervédő”, zsidóellenes támadások céltáblájává vált. A perben elért nemzetközi hírű sikere és sajtóismertsége ellenére politikai pályafutása átmenetileg megingott. Az 1884-es választásokon hecckampányokat folytattak ellene, így nem jutott mandátumhoz.

    Eötvös mindazonátal nem volt tudatos filoszemita, inkább a 48-as jogegyenlőség haladó elve vezette a per felvállalásában. László Ferenc fogalmazása szerint „Eötvös haladó kiállásában akadt némi abból az úri liberalizmusból, amely a jogegyenlőség magasztos képviseletét jól össze tudta egyeztetni a nem hivatalos megnyilatkozások kedélyesen zsidózó fordulataival.”
    „ Hej, zsidó, neked még a neved is csúfság! Ha szidni kell valakit: téged szidnak. Ha ütni lehet valakit: téged ütnek. Ha áldozat kell száz közügyre: tőled várják az áldozatot. Haragudnod semmiért se szabad, panaszaidért kinevetnek. Ezer szegényed van: nem sajnálnak. Tíz gazdag embered van: irigység mar érte. Rossz embereidet a szemedre hányják, jó embereidért mindenki fukar a dicsérettel. ”
    – Eötvös Károly: Utazás a Balaton körül, Amit nem tud a történetírás fejezet”

    Műveit megtalálhatják az érdeklődők a MEK-ben. Ez itt a Balatoni utazás, sajnos a tiszaeszlári perről írt könyve nincs meg, de még 4 másik igen.
    http://mek.oszk.hu/04900/04924/html/

  • Tüske Zsófia

    geyza, ez a szerencsétlen boda olyan ebben a történetben, mint az Indul a bakterház büdösbanyája. Tele rosszindulattal, a gyengébbet megpróbálja ütni, a hatalomnak gazsulál….. ahol összecsapnak, oda megy nyálcsorgatva tunkolni… iderakom a Bakterházat is, hátha örül neki valaki:

    http://www.18pedagogia.hu/sites/default/files/node/attachments/indul-a-bakterhaz.pdf

    és a film a vimeán:

    https://videa.hu/videok/film-animacio/indul-a-bakterhaz-1979-film-full-teljes-RTyZflQuW2Ua5kjG

  • Figyelo
    2019 március 3
    8:17 du.

    Figyelő:
    Miért a Gyurira hagyatkozol,
    hazudni fog Neked ! Arra van berendezve az agya !

    Úgy teszel mintha csak
    a főzőfazék mellett csöcsülnél,
    holott előtted az egész NAGYVILÁG !!
    Tessék szépen beírni a Gugliba hogy „Netanjahu Israel”
    és felfog jönni minden vele kapcsolatban pro és kontra.
    Még izraeli újságokból is. Ne tétlenkedj,használd a gépedet.

    Csak mellékesen mondom,
    a mai Magyarországon pont erre ápít a Hatalom:
    Az emberi lustaságra és lelki tehetetlenségre.
    Hiába van fenn minden csirkefogóságuk a NET-en,
    a „jómagyarember” inkább szlopálja a mákonyt
    amit eléje vetítenek az állami álmédiák.
    Mert az kényelmesebb mint gondolkozni.

  • Zsófia:

    Igen, a „büdösbanya” kitételt
    pontosan azért alkalmazom OIM* -ra mert
    beugrott nekem az „Indul a bakterház” című örökzöldből 😀

    *OIM = Oldal Idióta Marcsája

  • Tüske Zsófia:
    „Eötvös Károly…Műveit megtalálhatják az érdeklődők a MEK-ben. Ez itt a Balatoni utazás, sajnos a tiszaeszlári perről írt könyve nincs meg, de még 4 másik igen.
    http://mek.oszk.hu/04900/04924/html/

    Kedves Tüske Zsófia, a „Nagy per…” kötetei, ha nem is a MEK-ben, de elérhetők a net-en:
    http://misogaeva.weebly.com/uploads/1/4/7/3/14732092/eotvos_a_nagy_per_1.pdf
    http://misogaeva.weebly.com/uploads/1/4/7/3/14732092/eotvos_a_nagy_per_2.pdf
    http://misogaeva.weebly.com/uploads/1/4/7/3/14732092/eotvos_a_nagy_per_3.pdf

  • Kedves Klárika,
    Izraelről soha nem adtam és nem adok még annyi felvilágosítást sem,hogy most süt a nap vagy esik az eső.Annyit azért mondhatok, hogy itt nagyon szigorúan büntetik a becsületsértést,de erre is a bíróság van hivatva.Nálunk nem lehet senkit bírósági tárgyalás nélkül elítélni.A külvárosi strigók csak TURUL LANDBAN próbálkozhatnak utcai csaholással kormányt váltani,ott is teljesen sikertelenül.Azt viszont próbálom megfejteni,hogy az ilyen @-ok hogyan másztak át a kerítésen.
    @=KUKAC(a magyaroknál az internetben).

  • Rodeo11
    2019 március 2
    5:08 du.

    Te vadbarom.Azt a rómaiak feszítették keresztre.

  • Gyuri10!

    Hidd el,nem éri meg,hogy felizgasd magad…..de tanácsolom neked és a többi(kinti és itthoni) normálisnak,hogy olvassák el a mai hozzászólásomat,akkor is ha esetleg a kintiek nincsenek teljesen
    képben az itthoni valóságról,tényekről……de talán hallottak pár mocskos dolgot a volt szoci miniszterelnökről és családjáról?!!!!
    Remélhetőleg több kinti (de tájékozott)és itthon élő normális magyar is véleményt nyilvánít a friss híreimmel kapcsolatban?!

  • Úgy látom már teljesen eluralkodott itt az aljas,ordenáré, undorító hazudozás.Az idejáró @-ok szájából már a kloáka folyik a klaviatúrára.Persze ilyen cikk nyomán jobbat nem is várhatunk.

  • Figyelő:
    Hadd a fenébe a Gyurit.
    -méghogy „nemad ki információkat Izraelről”
    Ekkora egy tulok.. NEM AD KI INFÓT !! A NET korában! A hülye!!
    Olvassad a Jerusalem Post-ot. Én is onnan szoktam informálódni, nem pedig ettől a hazudós vadbaromtól.

  • A mai hírekben Újságokban,TV-csatornákon közölték a kőrözött bolgár bűnöző elfogását tényként Belgrádban,(!!!!)ami persze se Földesnek,se a ballibsi fórumnak nem „érdeke” közölni…de ettől még tény!
    Remélhetőleg minden bűnös(mind az elfogott bolgár,mind a simlis Gyurcsány család megkapja ami jár…)!!!!!!!
    Ha új híreim lesznek megírom…pláne,ha a „nagyon demokratikus ballibsi” fórum megengedi….?!

  • A gójmotoros @ csahol.Szegénynek már csak ennyi maradt.A verőlegények menesztve lettek.Tombol a kültelki nyomor.

  • a reklám alatt!!!!:
    Geyza ne erőlködj ismét feleslegesen és pláne a szokásos válságos( többnyire PIÁS állapotodban…)
    vedd már észre,hogy bár a fórum esze,”krémje” vagy (????),a többség szemében egy senki idióta(egyre több baloldali normális szerint is)!!!!!
    Na pihizz,és kapj be valamit ami esetleg használ…és juttass belőle a hozzád hasonló idiótáknak!
    Pá,nem foglalkozom sem veled sem , HASONLÓ idiótákkal!

  • Geyza
    2019 március 4
    2:27 du.

    tényleg? hogy miket nem tudok meg a geyzusskától? és melyik római király Heródes nevű írtatta ki az összes újszülött zsidó gyereket karddal? hogy köztük legyen a később Krisztusként ismert rabbi?

    nahát? ezt azért majd felírom a kéménybe korommal

    a puncius pilátész rendelésre csinálta (akkó’ má’ divat volt a kereszt, nem sajnálták az erdőket) mint most a netányahoo rendel és az aipac végrehajtja… kagylovak ebédere chardonnay vel

    essetunni?

    le vagy maradva néhány brossúrával, gyorsan pótold be

  • Boda Marcsi
    2019 március 4
    3:29 du.

    Miért rövidítesz ?
    „Ballibsi-bibsi” igy hangzik
    eredetileg a fajtád által „megalkotott”
    undorítóan gyalázkodó Jobbikos újbeszél-kifejezés.
    Persze tudjuk hogy mindig is náci-szímpatizáns voltál és
    a mostani hivatalos „politikai irányzat” dacára is csak egy
    kis antiszemita lotyó maradtál ez van köszönöm a figyelmet 😀

  • Megjegyzem csak a hülye hiszi el amiket a Ripost, a Pestisrácok, a 888 , a Lokál, az Origó , a Figyelő és hasonló fedőnevű*, eddigi hazudozásaikról hirhedté vált médiának álcázott állampárti szócsövek most hirtelen összehordanak.

    Eléggé gyanúskás
    hogy pont most, Dobrev Klára
    múlt heti nyilatkozata után fabrikálták
    össze ezt a szép nagydarab messziről bűzlő trágyadombot
    El kell olvasni a megfogyatkozott, igen kevés számú (még tengődő) ellenzéki lapokat is.

    Az igazság ott lesz.

    *Van olyan szellemi böccegödör is közöttük, ami a Soros-Junckers plakátot választotta logójának.
    Ennyit a hitelességükről.

  • Boda Marcsi
    2019 március 4
    2:52 du.

    Jáj jáájj Gyuji hidd el nem éji med hod feliszdasszad madadat.
    Ezek a cuúna ballibszibiszik cak jájamennek a pici haszikádja
    Ajudjál el tépen Dujika..tente-tente..
    DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  • Boda te idióta.
    TE minden szart egyből beszopsz ami a dögkutakban megterem?
    Eléggé gyanús lehet a lehelleted DDDDDDDDDDDDDDDD

  • Kültelky Senky

    A kormánypárt szélsőjobb oldalára TE hajazol tátele 😀 😀
    Ne próbáld másokra ráhúzni az elvtelenségeidet.
    Szépen nyald őket.Ahogy illik .

  • Kovács Heródes

    Rodeo11
    2019 március 4
    4:32 du.

    Ne tereyyé ydyóta

  • Érdekes, hogy mennyi lájkot kapott:) Beszédes, hogy tényleg csak a legalja, a szokásos „felsőbbrendűek” gyurcival, bodzával, slapajjal az élen alázzák magukat a földig.
    Zsófi, Geyza és társaim, csodálom türelmeteket:) De élvezem soraitokat.
    Chris, mintha az a kitűzött cél, hogy megtisztítsd a lapod egy kicsit elfáradt volna…

  • Kovács Heródes
    2019 március 4
    5:37 du.

    @pedálos_fuszulyka… továbbra is le vagy maradva sok sok brossúrával és napi kis kátéval pótold be vagy nem leszel napra kész…és akkó’ mi lesz a te bodaitiszeddel??? befigyelőzöl inkább?

    Pá picinyem gurulj tovább

  • Tüske Zsófia

    kővendég: köszönöm szépen a linkeket. Nem tudom, ezt miért nem rakták fel a MEK-be.

  • Tüske Zsófia

    Miklós, nem is látom-hallom ezt a baromfiudvarban mellőzött, kitojt tyúkot, aki itt kárál és verdes a szárnyával, hátha észreveszi valamelyik kakas és megbúbolja, mielőtt elküldik a levesbe.
    Vannak érdekesebb témák, nemcsak a ripost-színvonal. Van kivel beszélgetni itt, hát ez tollászkodjon csak a gyurival, hátha lepottyan neki is egy-két tetű a nagy szerelemben.

  • Tüske Zsófia

    Geyza, mostanában hét fejed…ööö (nikked) nőtt?
    😀

  • Ez a „bolgár kapcsolat” Dobrev és az állítólagos körözött „bűntársa” között ( akkor épp egy bolgár nővel hozták barátnői kapcsolatba) már pár hónapja lábra kapott, aztán el is ült szépen, miután alapja sem volt. Ám alig több mint egy hete, hogy Dobrev bejelentette indulását az EU választáson, és láss csodát, rögvest elfogták az „üzlettársat” ( ezúttal egy férfit) és állítólag bejelentették egyes szennymédiák különböző hasábjain, hogy XY bolgár bűnöző horogra akadt! Gratula a bűnüldöző szerveknek, ám ezzel mit sikerült bizonyítaniuk az erre szakosodott szennylapoknak? Naponta fognak el különböző országokban különböző bűnelkövetőket – és? Mi köze ehhez Dobrev K.-nak? Majd ha konkrét, kinyomozott és feltárt bűntársi kapcsolatot sikerül rábizonyítani Dobrevre, akkor tegyék közzé – addig ez kb annyi, mintha Boda „Marcsiról”, vagy akár Almási Almáról, netán Kiss Ferencről, vagy rólam írnák ugyanezt – minden alap nélkül, légből kapott állítások, melyek semmi másra nem jók, mint borzolni az arra fogékony egyedek kedélyeit, azokét akiknek tök mindegy, hogy igaz nem igaz, honnan merítette a bulvár stb csak sarazzák azt aki valamilyen oknál fogva csípi a szemüket, útjukban áll, netán valamilyen szinten beleköp a levesükbe! Láthatóan tartanak Dobrev színre lépésétől – joggal – hát semmi nem tartja vissza őket a gyalázkodó hazugságoktól! Mert az szót sem érdemel, hogy eddig 40 pert nyer velük szemben Dobrev, további folyamatban lévő pereit szintén nyerni fogja, de ez sem számít, majd ha a bíróság kimondja, hogy megint minden alap nélkül összevissza hazudoznak, lehoznak egy senki által nem látott, figyelemmel nem kísért „helyesbítést” vagy a hazugságon alapuló „téves állítást” beismerő cikkecskét – de addig is lehet aljas indoktól vezérelve két lábbal tapicskolni valakinek a becsületében ! Ez ma a banánköztársaságokat megszégyenítő magyarországi közerkölcs, sajtó etika!

    Na, Boda, ez a rágalmazás, nem más – csak, hogy tudd!

    Nem mellesleg én rendre „tájékozódom” több híradást, és napi sajtót is átfutok, egyetlen magára valamit is adó sajtó vagy hírcsatorna sem közölt ilyen „tényt” – de gondolom nem azonos médiából szerezzük az információinkat : én ugyanis a prostisrácokat vagy a hozzá hasonló hitelességű katyvasz híroldalakat, facebook bejegyzéseket nem bújom, azok neked készülnek! Egészségedre!

  • Sivár lehet ennek a Rpdeonak az élete.
    Bukik mindenkire aki csak 1 szót is szól hozzá.
    De mér nem megy le az uccára? Caracasban vidám forgatag
    van éjjelente.Féleztelen nők, pia, könnyűdrogok ! (Állítólag)

  • Besancon
    2019 március 5
    6:16 de.

    Dobrevnek bolgár az apja.
    Ebből következik egyenesen hogy
    rokonnya neki az elfogott…..nő….férfi…..
    …………..(nem gívándd dőrlendő)……………

  • Hétfejű Géza

    Tüske Zsófia
    2019 március 5
    4:38 de.

    Hát látod ? 😀

  • Tüske Zsófia

    Besancon, hagyd, nem érdemes….. ez a letyepetye konteós boda nem az a fajta, akit meggyőzhetsz bármiről. Előbb hiszi el azt, hogy Gyurcsány szabadkőműves, Sorosnak patája és szarva van és hosszú bojtos farka, amit a dereka köré csavarva hord, valamint azt, hogy mind a hétmillió bolgár Klára unokatestvére, mint bármelyik észérvet. Lehetne bodát feljelenteni, hogy sanda szándékból feltételezi Polt (Pot) Péterről, hogy direkt futni hagyja a Gyurcsány/Dobrev házaspárt, mert ezideig nem talált semmiféle okot a lesittelésükre és ezzel gyengítette a NER-t.

    7 fejű Géza, latom, amit látok 😀

  • HÉTFEJŰ Geyza (egy is elég lenne bőven …..pláne ha lenne benne
    ész is) Tüske remélhetőleg nem növeszt újabb selejtet?….akkor már sárkány lenne…,a többiekről(Rodeó észlényről) már ne is beszéljünk.
    Amúgy az agy nélküli Geyzának próbálja megmagyarázni valaki,hogy
    ne engem nácizzon (100x írta,de nem zavar)hanem a Jobbikot amellyel a komcsi ellenzék lassan már közösül is……de remélhetőleg nem szaporodnak?…
    Egészségükre…..csak így tovább a győzelem felé (ha-ha)

  • Bánffyyy úr(sic),
    nem tudtam,hogy ön is az itt eluralkodott trágár,”kültelki senkyk” egyik hívatlan prókátora.Szóval lecsatlakozott hivatásos @-ként szerepelni ezen a sajtó menün.Jó kis étlapot adnak öntáplálásra.
    Eszik-nem eszik ehhez jó étvágyat és jó gyomrot kívánok.Habár a
    @-oknak még gyomorra sincs szükségük.A nyomor is megteszi.

  • Biológiai csoda!
    Egy hatökör hét fejjel.Spirituszban kellene mutogatni,mint Mód a csodapókot.

  • Boda Marcsi
    2019 március 5
    10:47 de.

    Az ember nevet a humorodon.
    (Persze csak kínjában..)

  • Amúgy meg nomen est omen: OIM*

    Annyira ostoba vagy hogy nem tudod levenni mit írtam rólad:
    Azt ítam rólad hogy NEM VAGY náci (mert ahhoz is ostoba vagy)
    hanem csak egy szimpla náci-szimpatizáns. A kettő nem gyanaz.

    *OIM = Oldal Idióta Macája

  • gyuri10!

    Tudod az a szomorú,ha valaki nem egy hanem hét fejjel sem tudja
    felfogni a normális emberek válaszát: ha akár náci akár komcsi
    szimpatizáns lennék,hát leköpném magam,!!!ő viszont az utóbbiakhoz tartozik,sőt gondolom fizetett alkalmazott is,aki már
    belebolondult a megbízatásába,a sok „munkába”….!

  • Hétfejű!
    Régebben is értettelek és most is,tökéletesen……
    Én természetesen,mint a többség a Fideszre szavaztam,velük szimpatizálok,akkor is ha nem tökéletesek,vannak hibák,kritikát is írok nekik,ha kell,de ugye nem olyan surmó paraszt stílusban válaszolnak mint többen ezen a fórumon……
    Az sem mellékes,hogy aljas gyilkosságokat(pláne tömeggyilkosságot) sem követtek el,nincs olyan sötét múltjuk,mint a
    náciknak vagy a komcsiknak…meg egyes utódaiknak..már csak a megalakulásuk ideje,meg
    nem mellesleg Orbán kora(56 év) miatt sem.
    Na pihizzetek,kérjetek szurit……

  • Boda Marcsi
    2019 március 5
    4:26 du.

    „Én természetesen,mint a többség a Fideszre szavaztam”

    Marcsi, hányszor beszéltük meg csak mi ketten, hogy a többség NEM szavazott a Fideszre?! Olyan ezerszer? És akkor ott vannak a többiek, akik ugyan úgy szépen elmondták magának szám szerint, hogy ha ilyet állít, akkor mindig csak hazudik.

    Tessék rendesen (igazat mondva) fogalmazni, ne legyen már együgyű és értetlen ennyire!

  • gyuri10
    2019 március 5
    12:02 du.
    Tisztelt Gyuri, egy-két szem nyugtató dupla hasznot hozhatna Neked, egyrészt nem izgatnád feleslegesen és reménytelenül magad, másrészt az elsővel nem okoznál kielégülést a provokátoraidnak!
    (Most ne válaszolj, mert ezzel megelőzheted, hogy már megint nácitól fogadsz el jó tanácsot! 😀 )

  • Tüske Zsófia

    boda, csak szólok, imádott orbánod most bányatulajdonos apukája a bánya komcsi párttitkára volt, ennek örömére ő az EZ szélsőjobbos elemeit tömörítő pártba igyekszik. pont olyan sokszor váltott köpönyeget, mint te, aki ezt tartod normálisnak. A szochazás, vöröskatona és 56-ot aktívan leverő Kövér felmenőiről és a pufajkás szülőkkel rendelkező nem identitást váltott Szájerről már nem is beszélve.
    Na ennyire vagy te, meg ezek a szélkakasok „normális”ak.

  • Boda Marcsi,
    szerinted is a motorosok hét idióta fejet növesztenek,mert én így látom.Pedig ebből egy is több a kelleténél.Nem szoktam tévedni.

  • Mikulás Bánfi,
    látom lecsatlakoztál a kültelky senky-házi @-hoz.Sajnállak.

  • gyuri10
    2019 március 6
    3:58 de.

    Igen Gurltiz, te tévedhetetlen vagy.
    Amint Murphynál olvasható:
    „Vannak akik apró igazságok felismerésén keresztül haladnak az orbitális tévedés felé.”

    /Nem szószerint idéztem de TE Tatele kevés vagy ahhoz hogy felálljak, levegyem a polcról fennt említett művet és fellapozzam az adott mondást. Momentán általában mindenhez kevés vagy. Súlytalanná váltál ezen az enyhén balos színezetű liberális oldalon, a fasisztoid, nácikhoz húzó nézeteiddel.)

  • Ideges vagy?

    Egyél kását.
    Bánat ellen egyél kását.
    Minden ellen egyél kását.
    Nem használ de nem is árt e gyógyszer.

    /Hofí/

  • Azt szeretem ebben a Gurltizben
    hogy nincs 1 önálló gondolata.
    Minden ki vagy beszólását valahonnan ollózza.
    Az még nem lenne baj de rendre elfelejti megjejölni a forrást.
    Olyan mint lopós imádottjai :
    Netanjahu meg az Istenkegyelmébőlmiurunk 😀 😀

  • Hát Gurltiz..szépen vagytok :
    itt van kit indítanak kedvenc hazai nácijaid EP képviselőnek.
    Aztán utána rinyálsz mint fába szorult féreg hogy antiszemita hangok hallatszódnak ki az EU-ból.
    te idióta te !

    https://nepszava.hu/3027935_bortonre-itelt-bunozot-indit-az-ep-valasztason-a-mi-hazank-mozgalom

  • Hát ritka nagy öröm,amikor Geyza bevallja az állapotát..,azon meg különösen jól szórakozom,hogy időnként még a hozzá „hasonlókkal”
    is vitatkoznak,cukkolják egymást…
    Élmény olvasni!
    Betelt az oldal,de szerencsére ehhez a cikkhez és a „bölcsekhez”még sikerült hozzászólni…..!

  • Boda Marcsi
    2019 március 6
    11:13 de.
    már teljesen be vagy bodázódva a bodaítiszed teljesen kilátszik…

    nevetséges is vagy inkább nézzed az oscar díjas reklámokat

  • Tüske

    Orbán apjának a múltjához

    Talán kiskegyed is tud/olvasta Csurka István dolgozatát anno, amikor az „Apák és fiúk”-ról értekezett.

    Erre gondoljon, amikor ebben a témában megszólal.

  • Boda Marcsi
    2019 március 6
    11:13 de.

    Örülök hogy örömet okozhattam neked !
    Olvasgassad többi írásomat is és meglátod
    egészen megboldogulsz hamarosan.Tudod én egy humanista vok.
    (Feltéve ha ismered a szó jelentését te idióta 😀 )

  • Inkább Bibi
    2019 március 6
    3:37 de.

    Egy dühöngőt nyugtatgatni
    kb. pont annyira értelmetlen dolog
    őrjöngésének a csúcspontján, mint megpróbálni
    megállítani a gyorsvonatot egy zsebkendő lengetésével.

    /A mondás alapja Murphytól stzármazik, csak éppen most nem fogom kikeresni a szószerinti idézetet.Mert kedves Orsós kollega, TE sem érsz nekem meg ennyi fáradozást, evvan köszike a figyelmet 😀 /

    Márpedig világosan látható Gurltiz sikolytozásaiból,
    hogy kissé ki van borulva.
    Dehát..magának keresi a bajt nap mint nap!
    Minek jár ide bele ugatni a demokrata gondolkozású urak és hölgyek udvarias társalkodásába, nemiga ?… : )

  • Na tényleg sok kását kell főzni ahhoz,hogy itt többen megnyugodjanak végre,ha esetleg a gyógyszer már nem segít…..!

  • Boda Marcsi,
    Olyan szomorú és ideges vagyok.Ezek a kültelki senky-házy @ doktorbácsik engem vádolnak náci-szimpatizánsnak,mert nekem nem szabad korrektül még írni sem.Tudod ,engem a magyarországi politika annyira érdekel,mint ezek a @ barmocskák.Mindenesetre az tetszik,hogy szövetségben a jobbikkal szeretnék leváltani Orbán Viktor Miniszterelnököt és már a mi miniszterelnökünkkel is problémájuk van.Szerencsére itt is ott is a népnek meg van a magához való esze.Nekik meg marad az utcai szájtépés és a körömrágás.A kültelky strigóval nincs baj.Vigyáz a tablettákra és jó viszonya van a pszihiáterekkel is.Egész biztos,hogy ha protekcióval is,de állandó orvosi és biztonsági felügyelet alatt van.

  • Hétfejű egyfejű

    Minden világos Gurltiz:
    Most, hogy egyesek megpendítették
    a Jobbik elcukisodott ágával való
    ESETLEGES választási együttműködést,
    te már nemi indíttatásod ellenére sem
    akarod annyira kinyalni a helyi Jobberek
    hátsó felét.(Merthogy idáig nyakig bennük voltál)

    Hát pajtás..majd megláttyuk.

    Mindenesetre
    a keserű jobber-bűzt
    már nem nagyon fogod tudni
    levakarni ősz szakálladról.
    Biztosíthatlak róla,erről magam
    fogok tenni.Mert az átlagembe politikai
    emlékezete nem hosszabb kettő röpke hétnél.
    De ÉN tátélé,nem felejtek.Gondolom erre már rájöttél.

  • Csákány Döme

    gyuri10
    2019 március 2
    3:19 du.

    Úgy vettem észre,
    hogy aki minden harmadik
    eszmefuttatásában a „tisztességről”
    meg az „emberségről” papol,az tissztességtelen és embertelen.

    Ugyanígy,
    megfigyelhető volt
    az elmúlt 80 évben,hogy
    akik féltéglával döngették
    a mellüket hogy ők mekkora egy
    nagydarab magyarok, nos azok adták el
    a Hazát és a Népet, akár többszörösen is.
    (Ha nem inged ne vedd magadra, bár szerintem de..)

  • gyuri10!

    Nagyon megértelek és igazat adok neked!
    Se az itthoni se a kinti miniszterelnökkel szemben nincs semmi
    esélyük!(Pláne bizonyítékuk..)
    Én az itthonival szimpatizálok (mert itt élek és nem mindegy a ma és a jövő.. és neked sem !)Te meg a kintivel
    és biztosan nem véletlenül……..mind a mocskos nácikat,mind hasonló komcsikat utálom,megvetem,de a hazaáruló utódaikat is,szerencsére a normális többség dönt mindenhol!

  • Mellesleg amíg, mind a zsidók,mind a keresztények,de még
    az ateisták többsége (!!!!)is tisztességes és a hazája,népe érdekeit
    képviseli,és azt tartja fontosnak(pláne,hogy ismeri a múltat,az igazságot,a történelmet)addig a hazaárulóknak semmi jövőjük nincs!!!!!!!!!

  • Csákány Döme

    Boda Marcsi
    2019 március 6
    3:36 du.

    Te idióta !
    HONAN tudod te, kis senki pártkanca,
    hogy Izrael Állam Főügyészének, aki ELJÁRÁST
    indít Netanjahu ellen, miféle bizonyítékok vannak a kezében?

    Ekkora egy idióta mint ez,azért kevés rohangál szabadlábon…
    Az képzeli magáról hogy ö szarta az Eiffel-tornyot hehehehe

  • gyuri10!

    Az se tévesszen meg,hogy a kissé „agyhugyköves” fizetett Tüske a jelenlegi házelnököt meg a felmenőit pufajkásnak (komcsinak)nevezte,(jó vicc)meg az sem,hogy azt írta ez a szerencsétlen
    némber,hogy a Fideszre nem szavazott a többség…….akkor ugye
    miért is győzött magasan egymás után háromszor méghozzá törvényes választásokon és 2/3-dal???!
    A régebbi első választás után sikerült a szociknak hazugságokkal,etetéssel,uszítással megfúrni(amibe a ciklusuk után bele is buktak Fletóval az élen)de ugye érdekes módon ez a NEGYEDIK kormányzásuk……
    Na tényleg nagy az Isten állatkertje…..

  • Tüske!
    Remélem?….voltál a többi hülyével -parlamenti baloldali idiótákkal-(a kormány által jogosan, kihelyezett, bár sokaknak a szemét csípő…)plakátokat lefújni?…na arra még talán alkalmas vagy..többre nem!
    Pá,reklám volt!

  • Tüske Zsófia

    Ferenc: én érdekesebb dolgokat is olvastam Csurkától: pl az aláírt 3/3 beszervezési papírját. Meg jó néhány, a szocializmusban megjelent regényét, mert ő nem volt tiltólistán, mint pl Szobotka, Aczél kedvenceként így kaphatott József Attila díjat.
    Meg Torgyánnak a jogi karra írt szakdolgozatát, amiben meggyőzően bizonygatja, hogy Magyarországnak csak egy jó útja van: csatlakozni a Nagy Szovjetunióhoz, mert attól jön el számunkra a Kánaán.
    Mindenesetre a fideszben nem orbán az egyetlen komcsi káderkölyök, bodának fölösleges ezt a közismert tényt megpróbálni elsikálni. Nem mindenki lett ebben az országban amnéziás.

  • Chris:
    Miért kell még mindig eltűrni itt ennek az ócska büdösbanyának a mocskolódásait.

  • Tüske Zsófia
    2019 március 6
    4:46 du.

    Csurka jó író volt de embernek aljas.

  • Egyébként fel nem foghatom miért kell ezzel a mocskos öregasszonnyal és a rohadt szemétségeivel foglalkozni állandóan.

    Mér nem lehet kitiltani a picsába innét ??!
    Elcseszi az összes topicot !
    Mocskolódik hazudozik szemétkedik.
    Semmi más nem folyik ki belőle csak ez a bűz.

  • Geyza
    2019 március 6
    6:16 du.
    te tartod életben!
    ha egyáltalán semmit (nehéz megállni???) nem akkor abbahagyná neki az kell, hogy foglalkozzunk vele

    mint az oscar díjas reklámjai

  • Geyza, szerintem Csurka írónak is csak közepes volt, talán a Döglött Aknákat kivéve, bár gyanus, hogy azt is csak Major és Kállai hozta fel… Némelyik darabja egészen primitív. Ez úgy lehet jól megállapítani, hogy OLVASNI kell a darabjait, így nem játszik bele a színész tehetsége…

    Marcsitól meg úgy lehet megszabadulni, ha nem válaszolgatsz neki SEMMIT. Hiszen ő pont azt akarja, hogy állandóan gyalázva legyen, akkor lesz ő a saját maga szemében fideszmártír… Szóval tulajdonképpen te élteted. Persze én tudom, hogy ütős mondataid vannak a számára, de hát ha egyszer ő azt élvezi…

    Tudod, a szadista összejön a mazohistával. A mazohista lihegve könyörög: üss, üss… Mire a szadista: NEM!

  • Ennek a rumkazánnak aki elolvassa az ide kapirgálásait,mindjárt észre veheti,hogy egy kültelki @ aki még agysérült sem lehet,mert a @-ok többnyire agy nélküli csúszó-mászók.Amilyen aljaskodásokat és ócska,de büdös születési helyének szavakkal is ide csorgatását megtanulta, azt mutatja,hogy az ÁVH-ban is egész ügyesen lavírozva fejlesztette magát óriási hétfejű @-cá. Egyébként Boda Marcsi soha senkit nem sértett meg személyében és egyetlen mocskolódó szót sem írt ide.Aki itt büdös és kivágni való féreg annak valamilyen döme a nick neve,némelykor.Azért kivágni nem kell,mert kevésbé ismerhetnénk meg az amúgy ma már rendes magyar nép itt ragadt alját.

  • Almási Alma
    2019 március 7
    4:25 de.

    DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD szadó-mazó heheheeeeheheheeehehehe

    Csurka-kérdés:
    Lehetséges igazad van,
    én csak a kritikákra hagyatkoztam.
    Ellenben ha azt akarod bármit is elolvassak
    őkelmétől , előtte meg kellene hogy jól öljél….

  • Kedves Almási Alma,
    nem is gondoltam volna,hogy felcsapsz prókátornak egy @ mellé.
    Új hivatásodban érezzétek jól egymást.
    A Neked kijáró tisztelettel:Gyuri.

  • gyuri10!

    Nagyon jók a hozzászólásaid(külön köszönöm a velem kapcsolatos c
    véleményed,kiállásod is!!!!!)amúgy a cikkel kapcsolatban rajtunk kívül többeknek hasonló a véleménye szerencsére!
    Egyébként a „rumkazán” jelző nagyon találó Geyzára,őrjöng és a kitiltásomat szorgalmazza (régebben másokét is,de volt akit eleve sikerült elüldözniük…)persze ez nem rajta múlik,és amíg ide alpári stílusú,primitív alakok írhatnak,sértegethetik a más véleményen lévőket,addig az egyébként baloldali elkötelezett,de
    intelligens főszerkesztő,moderátor nem, tilt ki kulturált,tájékozott jobboldali szimpatizánsokat,ugyanis ezzel
    megcáfolná a fórum demokratikus jellegét!

  • Azért remélem Gyuri,hogy talán megérjük,hogy C.Á a fórum fanatikus híveit figyelmezteti,moderálja és nem azért mert baloldaliak,hanem azért,mert hazugok,alpáriak és mocskolódnak,képtelenek kulturált érvelésre vitára…..
    Ezzel Ő is több lenne és a fórum jó hírének is használna!!!!
    Volt amikor pár napra „korlátozott”,de igazságosan felmérte a
    helyzetet!

  • Boda Marcsi
    2019 március 7
    12:00 du.

    már megint a bodaítisz???

    a cenzor egyúttal a blog tulajdonosa is azaz azt csinál ami neki tetszik és nem akar neked (sem) megfelelni mert van saját jól kidolgozott értékrendje és így téged is beenged bármilyen állatságot írsz is mert az is tanulság hogy ilyenek is vannak mint „a” boda

    ezt most meccs szünetben Délamerikából élőben Peñarol LDU Quito

    mivel sohasem nézek oscar díjas reklámokat… sem

  • Boda Marcsi,
    ne törődj a sértegető vad @-okkal.Gondold,hogy toportyánok napi maradványába léptél és csúszkálnak a talpad alatt.Ezeknek nincs semmilyen programjuk vagy emberi gondolatuk.Minden kapálódzásukkal csak Orbán Viktor Miniszterelnök Úr elüldözéséről álmodnak.Előbb-utóbb majd csak kihúzzák a kezüket a biliből és felébrednek.

  • gyuri10
    2019 március 7
    7:54 de.

    Az egész nyomorult életed a hazudozásról szól.Te senki.

  • Gurltiz keveri itt (is) a szart
    és közben azt hiszi nem lesz bűzös a keze.
    Pedig már a lehellete is szarszagú a sok szélsőjobber
    hátsó kinyalása következtében.Dehát ha így a jó a nyomorultnak?

  • gyuri10
    2019 március 7
    8:02 de.

    A nyomoronc nőnapi „köszöntöje” !
    És még mondja azt valaki hogy ez egy igazi férfi.