Néppárti semmi

2019 március 13 10:08 de.63 hozzászólás

Itt járt vendégségbe az Európai Néppárt. Valószínűleg többen tekintettek az eseményre egyfajta csodavárással. Annak ellenére, hogy józanabb pillanataikban valószínűleg tudják: a csodák ideje lejárt. Nagyjából az iskolába kerülés környékén szokott ezen a ponton túlesni az emberek zöme. Csoda most sem történt. Találkozott egy gyáva és hatalomvágyó ember egy távolról bátor, és hatalmat kereső másikkal.

Manfred Weber ugyanis jelenleg csúcsjelölt egy Pozícióra. Olyan pozícióra, amely számos, a Fidesz napi politikájával kiegyezni kész embertől függ. Tehát nem érdeke látványosan belerúgni Orbánba. Abba az Orbánba, aki Brüsszelbe eddig is gyakorlatilag mindent aláírt, amit elé tettek. Abba az Orbánba, aki eközben, belpolitikájában, konzultálni bátor csak a népszavazás helyett, és bátran megmondja a magáét a többszörösen előszűrt saját hallgatóságának. Abba az Orbánba, akinek a jelen választási törvényeknek köszönhetően kisebbségi támogatottsággal áll rendelkezésre a gombnyomogató droidok hada. Abba az Orbánba, akinek ennek következtében bőven elég a saját szavazóit az urnákhoz kérnie. Akik közt valószínűleg nem egy olyan, a szélsőjobbról érkező szavazó is van, akik szívesen látnák az ellenzék nem egy tagját is inkább urnában.

Weber látogatásától nem tudom, hogy ebben a helyzetben miért várta volna bárki, hogy bármi jelentősebb változás előidézője lenne. A plakátokat majd leszedik. Aztán jöhetnek más plakátok. A fórum-trollok visszavonását, az orbáni szócsövek lezárását nem is kérte. Kért valami bocsánatkérést, amit majd csak megoldanak a szokásos kétfenekű módon. Mármint a magyar kormány részéről. Majd bocsánatot kérnek két kötőszóért. A sorok között, majd a sorok felett is, marad minden, ahogy volt. A CEU ügyében pedig folytatódhat az eddigi mellébeszélés. Az MTA vezetése már megtette a saját túlélését, illetve pozícióban maradását jelentő nyilatkozatait. Besorakozva a felszopási sorba.

Amely sornak a vezéregyénisége maga a miniszterelnök. Aki majd akár Brüsszelben is bátran aláír valamit. Kicsit nyal, kicsit szop. Majd hazatérve a híveinek megmagyarázza, hogy ő nem hatalom kurvája, hanem maga a legkisebb királykisasszony. Az, akinek el akarták venni a talán sosem volt szüzességét, de ellenállt. A semminek. Mert azért alapvetően nem Brüsszelből, vagy bárhonnan máshonnan fogják megoldani az ország problémáját. Ameddig a lakosság nagy része tojik az egészre, addig marad az orbanizmus az államvallás.

63 hozzászólás

  • Olvassuk hozzá a Balavány György-féle eszmefuttatást a hvg mai kínálatából.(2019. március. 13. 14:27 Balavány: Orbán kilép vagy kirúgják, ezek a lehetőségek: Manfred Weber udvarias diplomáciájának egy konkrét üzenete van: „Viktor, a néppárti karrierednek ezennel vége”.)
    Meglátjuk, hová fajul a dolog.

  • Az EPP , vagy barmi mas kulfoldi politikai partok, barmi nev alatt, NEM egy magyar orszagi szervezet, NEM kepviseli mgyarorszagot, sem barmi erdekeit.

    Egy teljesen idegen szervezet, s az Europai Parlamenmtben nem a nemzeteik erdekeit kepviselik az u.n. „kepviselok”, a 28 tag-nemzet erdekeit, csupan a 9 idegen politikai partokat.

    S mind azok az idegen partok idegen erdekeket kepviselnek.

    Miert nem nemzeteiket ????????????????????

    Na arra probaljanak az elvtarsak logikust es ertelmes kifogast nyujtani !!!!!!!!!

  • A néppárti találkozóról szóló mellébeszélés szerint a magyar kormányfő kész elnézést kérni, hogy „hasznos idiótáknak” nevezte némely néppárti ellenfeleit.
    Pedig ez csak azt jelenti, hogy első szolgánknak gőze nincs, eredetileg mit jelentett az idióta – holott a jogon némi ókori ismeretet is tanítottak. Azt jelentette: olyan személy, aki, bár joga lenne rá, nem foglalkozik a közösség ügyeivel, nem szavaz – szóval nem politizál.
    Van egy régi vicc, elmesélem. A eredeti neveket használom, helyettesítsétek be. Repülőgépen utazik Ford, Brezsnyev, Ceaucescu és a pápa. Beszól a pilóta: Sajnos uraim, zuhanunk, de csak 3 ejtőernyő van. Döntsék el Önök, mi legyen.
    Ceau azonnal felpattan:Én vagyok a Kárpátok Géniusza! Az én zseniális gondolataim hiányát nem viselné el a világ!
    Ford is érvel: A leggazdagabb ország vezetője vagyok: káoszba fordulna a világgazdaság.
    Brezsnyev így szól: A legnagyobb állam vezetője vagyok: mi lenne nélkülem a világ munkásaival?!
    A pápa csak hallgat mosolyogva. Végül Ford hozzáfordul: De hát Ön Szentatyám a világ egyik legnagyobb egyházának vezetője, milliók lelkének őre! Hogy döntsünk?!
    Mire a pápa: Hagyjátok fiaim! Amíg mi itt vitáztunk, a Világ Esze felkapta a tűzoltókészüléket, és kiugrott…

  • Bendeguz79
    2019 március 13
    10:27 de.
    Kedves Bendeguz, időnként nagyon jó kérdései vannak és mintha a magyar nyelv is egyre jobban menne, kár hogy az ékezeteket nem tudja megtalálni!

  • Weber és Orbán: Két páva táncos.

    Kb még két hónapig páva-táncolnak

  • Broáfka Ottokár

    Úgy tűnik,
    az Európai Únió
    de főleg a hatalmi harcba
    belebonyolódott „Néppárt” jelentős
    része egyszerűen ELADTA magyarországi polgárait.
    Jó esélye van az EU.-nak arra,hogy szétessen ezek miatt.
    Gondolom ez a cél: Parteingenosse Putyin és a Vatikán célja.

  • Inkább Bibi
    2019 március 13
    11:34 de.

    Bendegúzkánk remekül tud magyarul. Ha ideges, vagy indulatból ír.

  • El sem tudom kepzelni hogy honnan veszitek a hireiteket amikre itten reagaltok ?!

    De az tisztan volt jelentve vilagszerte, hogy Weber az Orbant remelte rabeszelni hogy alkossnak kozosen egy jobb-oldali partot.
    Weber azzal bizonyara remlehetne a sajat sikeret EB elnokke.

    De Orban azt vissza-utasitotta.
    De csupan feltetelezes, hogy talan onmaga remenykedne az EB elnoki posztjat megnyereni.

    Az EPP talan nem lenne elegendo ahoz, de mind az „EU-skeptik” vezetok, s foleg a lakossag sokasagai Orbanban latjak a szamukra erdemes vezetojuk szemelyet.

    Az mind csupan feltetelezesek a jelen adatok, korulmenyek es a lakossgaiak reszenek velemenyei alapjan.

    Ne feledjek, amit maguk gyulolnek Orbanban , ugyan azt igen sokan magasztalnak a sajat es nemzetuk remnyeit kepviselni es valosagra vinni.

    Csupan az ido fogja mutatni hogy majd mi fog tortenni.

  • Béla István
    2019 március 13
    10:26 de.

    Ha a Fidesz 13+ helyet kap, akkor lesz helye a néppártban, ha 10-nél kevesebbet, akkor kirakják. A kettő közt meg időnként demonstratíve letérdeltetik, és a pro forma lecseszik.
    De mert az átlag magyar még magyarul se olvas, ezzel senki nem foglalkozik

  • Nem az EU. Néppárt próbálja eladni Magyarországot ,hanem a kinti és itthoni ellenzék,de semmi esélyük.
    Vannak a Néppárton belül is vitás kérdések,nézeteltérések,majd tisztázzák…..!Így is magasan vezetnek,és Orbánra is nagy szükségük van!
    A tárgyalás részleteiről vannak hírek….de ugye eredmény még nincs (de borítékolható)így csak találgat mind a cikkíró,mind a
    hívei…!
    Nyugi majd kiderül,de nekünk:az országnak ezután is lesz jövője!

  • Broáfka Ottokár
    2019 március 13
    12:54 du.

    Szerinted az Uniónak mit kellene tennie. Megszállni Magyarországot? Miközben a lakosság maga nagy ívben tesz az egészre? A saccperkb két milla körüli stabil fidesz-felszopó mellett van még 5-6 milla cselekvőképes lakosság.
    Szerinted az orbanista alaptörvény meddig maradna életképes, ha csak a fele kimenne az utcákra? Főleg, mert a ma hangadók életképessége az első percektől jelentősen csökkenne ebben az esetben.

  • Christopher Adam

    B79 ezt irta: „De az tisztan volt jelentve vilagszerte, hogy Weber az Orbant remelte rabeszelni hogy alkossnak kozosen egy jobb-oldali partot.”

    Ezek után B79 kommentelési jogát 48 órára felfüggesztem.

  • Andrew sajnos nagy tévedésben van,ugyanis magyarok értelmes többsége igenis olvas,tájékozódik,érdekli a jövője és szavazni is
    fog!
    Mellesleg megjósolható,hogy lesz +13 helye a Fidesznek!de hamarosan elválik!

  • kedves Chris, ne tedd, most ki fog hűlni a pattogatott kukoricám most pattogattam frissen, pont a gizire várva hogy mit is fog bömbölményezni?

    egyébként a Weber az nem Mennyből az angyal, hanem csak úgy cum trucc eljött hozzájuk és nem az leve ami kicsorgott és most bidesch is…

    az O1G az olyan, mint egy köcsög addig jár a kútra amíg valaki hozzávágja a kőkávához és akkor ripityommá lesz… nincs is az olyan messzi…a brexit körüli herce hurca és az afgán tárgyalások (csak a mainstream mediában léteznek afganisztánban a tálibok nem tudnak róla

    egyr izgalmasabb

    drukkoljunk inkább a mi kis különbejáratú BOMBARDIE-NKNEK!!!

    ÉN Weber től a Der Freischütz öt kedvelem de vannak más művei is (Karl Maria von)

  • Andrew_s
    2019 március 13
    2:47 du.

    broáfka ottó Kár…de mekkora kártevő? szóval nem kell mexállni!!!

    elég ha néhány kamionnyi alighasznált pelenkát és gázmaszkot szállítanak Hegyeshalomhoz a labanc oldalra és kinevezzenek egy Hincellér Henci ben Ali’ G’ Szartbe átmeneti Miniszterelnököt, mint a magyarország új és megkent (vajaskenyér?) Minielnöke és adjanak rá koronát is majd valaki fabrikál egyet amíg a kamionok arra várnak, hogy Cassandra szavai ellenére csak betolják Trójába (de nem Mosonmagyaróvárra, csak Levél ig?)

    vidám mókás percek és utána fel is lehet gyújtani a kamionokat és ráfogni a Gyurcsánynéra és bandájára… meg Kiss Ilonkára (ezt most találtam ki)

    várom a fejleményeket

  • Bendeguz794

    Valamit nagyon félreérthettél!
    Olyan nem hangzott el a találkozón,hogy Weber az EU.Néppárt új frakcióvezetője új jobboldali párt alakítását javasolta volna Orbánnak(aki ezt valóban visszautasította volna!)
    Ő -aki egyébként szimpatizál Orbánnal-csupán próbálta meggyőzni
    pár dologban…..kompromisszumokat akart elérni!
    Hát lehet,hogy pár dologban ez sikerült is…de majd kiderül!

  • Broáfka Ottokár

    Andrew_s
    2019 március 13
    2:47 du.

    Abban is nagy igazság van amit TE írsz fenntebb.
    De..azért mégiscsak eladtak minket és velünk együtt
    az „Európaiság és a demokrácia” eszméjét is. Ezvan sajnálom.

  • Broáfka Ottokár

    Boda Marcsi
    2019 március 13
    2:39 du.

    Aztsem tudod miről van szó te ostoba pártkanca
    A félhomoki barátoddal csevegj az megért téged.
    Mert pont annyira kevés az esze mint neked,

  • Broáfka Ottokár

    Christopher Adam
    2019 március 13
    3:27 du.

    Ennek a Bendeguznak nevet kéne váltania:
    „Helyi Hírharang” vagy például „Bulvár-kacsák” vagy hasonló 😀

  • Mellesleg Bendeguz79 valóban többször is töri a magyar nyelvet,így valószínűleg rosszul értelmezett pár dolgot(amit majd remélhetőleg utólag be is lát!)azt hiszem ezért indokolatlan volt moderátor reakciója,amiben törli,ill,leállítja a hozzászólásait,..de ő dönt,joga van hozzá!
    EGYÉBKÉNT Orbán nemrég annyit ,azért valóban mondott itthon,hogy
    az EU.nélkül is van és lesz élet!
    Na ebben teljesen igaza volt…de ettől függetlenül bizakodunk( és a többség!!!)a normális tárgyalásokban,megegyezésben,kompromisszumban!

  • – „Amúgy Weber, budapesti látogatásának egyetlen igazi, őszinte, nem maníros, nem hazug pillanata volt, az az egyetlen pillanat, amihez Webernek nem volt köze: amikor levitte a szél a fejéről a kipát a zsinagóga kertjében. – Hja kérem, a Jóisten sem tudja elviselni a farizeus szarjankókat!”
    – Délelőtt, még Orbánnak smúzolt, a jelöltsége támogatásáért, az EU bizottsági elnöki posztjáért, este ZDF műsorában, már keménykedett…

  • Mára az utolsó kiegészítés:

    Úgy tudom,hogy a nézeteltérések ellenére Orbán (és a többség is!)úgy gondolja jó és előnyös lenne EU.tagjának maradni!
    Remélhetőleg így is lesz!

  • a Háromárbócos Dugóhúzó

    Boda Marcsi
    2019 március 13
    5:14 du.

    Mit magyarázol
    neked aztán oly mindegy.
    Gözöd sincs az Európai Únióról,
    csak amennyit összehazudik neked a 888 meg a többi böccegödör

  • a Háromárbócos Dugóhúzó

    slapaj
    2019 március 13
    5:01 du.

    Figyi SoB*:
    Honnan tudod hogy smúzolt??
    Mondta neked a Wéber hogy smúzolt?
    Nem mondta. Akkor meg mit hazudozol te SoB*

    *SoB = Smúzer of Bőőejjerzsóti

  • Figyelo
    2019 március 13
    2:29 du.
    Kedves Figyelő, ügyesen összeboronálta Gorcsev Ivánt -aki Rejtő Jenő kitalált hőse- Dobrev Klárával, aki viszont Fletó valóságos hőse! 😀

  • Boda Marcsi
    2019 március 13
    3:42 du.
    „Andrew sajnos nagy tévedésben van,ugyanis magyarok értelmes többsége igenis olvas,tájékozódik,érdekli a jövője és szavazni is
    fog!”

    A te „értelmes többséged” 43 % körüli. Az nem többség…..

  • Broáfka Ottokár
    2019 március 13
    4:16 du.

    Most őszintén: Te tudnál egy pontos definiciót adni arra, hogy mi az „Európaiság és demokrácia eszméje”? Ilyen definitíve egyszerűen nincs. A híres athéni demokrácia a középkorú szabad férfiak demokreténsége volt. Úgy nagyjából. Az „Ezrópaiságba” pedig beletartozik a törökök hozta fürdőkultúra, a közelkeleti humanizmus (Jézus), a mór építészet (spanyolokon át), a druida természetünnepek (karácsony, és társai eredetileg), és egy nagy rakás más.
    Miközben egy zalai zsákfalu szérűjén ücsörgő vályogvetőnek tök mindegy, hogy a törvényeket egy király hozza, vagy egy nagy rakás egymással sem beszélő viszonyba levő marha a Parlamentben. Számára pontszerű jogforrás, és Hellerből legfeljebb a szomszédját ismeri, ha történetesen így hívják.

  • a Háromárbócos Dugóhúzó

    Andrew_s
    2019 március 13
    6:31 du.

    Nem számít neki.
    Semmi nem számít neki.
    Ő számvitelit vagy mit végzett el.
    Tehát jobban tudja mit mennyire és mikor .

  • a Háromárbócos Dugóhúzó

    Inkább Bibi
    2019 március 13
    6:26 du.

    Gyűlölitek Gyurcsányt igaz?
    Mert végre akadt valaki aki kitudta mondani az igazságot.

  • – Jó napot kívánok!
    – Jó napot! Kit keres?
    – Orbán Viktorhoz jöttem, Manfred Weber vagyok.
    – Azt kérem bárki mondhatja, és mit akar a mi fényességes csillagunktól? Most mondom, hogy bevándorlási ügyekben Rogán úr az illetékes, lehet magyar állampolgár, de akkor csak a Fideszre szavazhat!
    – Akar a nyű magyar állampolgár lenni! Én az Európai Néppárt vezetője vagyok.
    – Várjon, beszólok országunk messiásának, hogy fogadja-e .
    – Köszönöm.
    – Addig üljön le. Rá ne lépjen arra a szőnyegre! Az egy múzeumi darab a török időkből! Egyáltalán megtörülte maga a cipőjét, amikor ide belépett?
    – Persze, de mint mondtam az Európai Néppárt….
    – Ki nem szarja le a maga néppártját! Kerülje ki a szőnyeget és várakozzon a könyvtárszobában! Balra vannak a barna bőrkötésűek, jobbra a feketék, de nehogy hozzájuk érjen, inkább érezze magát megtisztelve, hogy ott tartózkodhat! A mi drága vezérünk is sokat van ott, amikor a Gundelből megkapjuk a marhapörköltet, oda tálaljuk neki. Látná, ahogy tarja a fenséges kezében a kovászos uborkát! Na, mindjárt jövök.
    – Rendben.
    – Beszéltem a mi prófétánkkal. Egy perc és fogadja magát, csak még épp a reggeli ceremóniáját végzi, ilyenkor letekint az erkélyről az ő népére, ez az az időszak, amikor sugallatot kap, hogy lehet még a maradék zöldterületet is lebetonozni Budapesten.
    – Értem.
    – Á! Szevasz Manfréd! Hogy utaztál? Várjál, megpróbálom kivenni a kezemet a zsebemből, kicsit beleragadt, már vagy két hete nem vettem ki.
    – Szia Viktor! Kösz jól. Tudod, miért jöttem?
    – Csak nem azért, mert diktatúrát építettem ki Magyarországon?
    – Ugyan már! Az a magyarok belügye!
    – Netán valamelyik brüsszeli bevándorláspárti szóvá tette, hogy lenyúltam azt a pár milliárd euró támogatást?
    – Ki van zárva! Én sem foglakozom üzleti ügyekkel!
    – Csak nem a sajtószabadság helyzete miatt? Még mindig itt van az a kurva RTL, ami nem az enyém, szólhatnál is nekik, elvégre német vagy, hogy adják már el! Itt van ez a praktikus Nemzetközi Beruházási Bank, a Roszatom oda átutalja az árát és akkor végre kiegyenlíthetem a balliberális, migránspárti médiaegyensúlyt!
    – Ne haragudj Viktor, de ilyen sajtószabadság ügyekben nem szoktunk beleszólni más ország életébe.
    – Akkor rendben van, én már azt hittem, hogy kifogásoljátok, hogy a gázszerelőmből az ország leggazdagabb emberét csináltam, de tudod, muszáj volt őt kijelölnöm, mert kevés bugyutább ember van nálunk, így aztán ő gyűjti össze a kis pénzecskémet, ha nyugdíjba megyek, vagy esetleg valami forradalom elzavar az országból.
    – A gyerekkori barátaid nem uniós ügy. Szóval, az a plakát Junckerrel.
    – Ne is említsd, az szemét 4 éve nyilvánosan diktátornak nevezett és felpofozott, nem vagyok egy bosszúálló típus, inkább utcai harcos, de azt nem tudom neki elfelejteni, már jobban utálom, mint Gyurcsányt! Apropó! Megjött a babgulyás, kérsz egy tányérral? Kint a teraszomon becsókoljuk.
    – Várjál, beszéljük meg előbb ezt a plakát ügyet!
    – Nincs azon mit beszélni! Március 15-én leszedjük az a párezer darabot, már egy hónapja fent vannak, a kívánt hatást elértük.
    – És a bocsánatkérés?
    – Ne haragudj, de kihűl a babgulyás!
    – Akkor az is rendben van. Marad a CEU ügy.
    – Hagyd már! Azt majd a Palkovics elintézi, ahogy végez a Magyar Tudományos Akadémiával! Bízhatsz bennem, tudod, állom a szavam!
    – Hát akkor végeztünk is, hozzatok sok képviselőt a Néppártba.
    – Azt tutira veheted! A mi választási rendszerünket Sztálin is megirigyelhetné, látszólag több jelölt van, de esélyük sincs, addig csalunk, míg a Fidesz nyer!
    – Az már tényleg a ti belügyetek.
    – Akkor jöhet a babgulyás? Előtte egy pohár kisüsti?
    – Nem bánom, tölthetsz és kösz a pozitív hozzáállást.
    – Egészségedre!
    – Prost!

  • Tüske Zsófia

    Andrew: az „értelmes többség”-et Bodával ellentétben érdekli az MTA lerablása és tönkretétele, a nemzeti könyvtár kiakolbólítása a Várból a vizes Kilián laktanyába. Érdekli a Balaton lerablása Mérszaros által, érdekli a milliárdok külföldre öntése szavazatokért cserébe. Érdekli, hogy a fidesz listájára hány képviselőt raktak EU-n kívüli országból jelöltnek. Ettől még lehet, hogy a választási iroda szervere nemcsak most, az újabb teszt-üzemkor omlik össze,hanem majd újra az EP-képviselő-választáskor.
    Mindenesetre – a jogszabály szerint betöltött 70 éves korhatárt figyelmen kívül hagyva még mindig a 2018-as választást elcsalt Pálffy Ilona az iroda vezetője.
    A siker – eddig úgy néz ki – garantálva van.

  • Inkább Bibi
    2019 március 13
    6:26 du.

    Figyelo
    2019 március 13
    2:29 du.
    Kedves Figyelő, ügyesen összeboronálta Gorcsev Ivánt -aki Rejtő Jenő kitalált hőse- Dobrev Klárával, aki viszont Fletó valóságos hőse! 😀

    ——————————————————————————

    Kedves Elemér, ez alatt a cikk alatt Figyelő fel sem tűnik, nem hogy boronálna ! Ennek ellenére érdekfeszítő lenne, ha érdemben cáfolnád a „Dobrev nevű hős” miért is csípi ennyire a szemedet? Ha láttad a tegnapi beszélgetését (is) a többi eddig elhangzott között az ATV műsorvezetőjével, kitérhetnél arra is pl hogy melyik az a gondolata amelyet nem értettél, vagy amellyel nem értettél egyet! Mi az amit vitatsz az általa elmondottakból? Tudod Elemér, az élcelődésnek is csak akkor van értelme, helye ha azt érdemben alá is tudod támasztani: nem hiszem, hogy Dobrevet különösebben sértené, hogy bárkinek /bárminek a hőse legyen, de amikor csak az üres pikírtség üti fel a fejét, de nincs egy értelmes gondolat , érv, elképzelés sem mögötte, az nagyon ciki!

  • a Háromárbócos Dugóhúzó

    slapaj
    2019 március 13
    5:01 du.

    Töki:
    Namostakkó ki is „smúzol” kinek?

    https://nepszava.hu/3028991_orban-hizelegni-kezdett-a-fideszt-a-neppartbol-kizarni-akaro-politikusoknak

  • Besancon
    2019 március 14
    7:38 de.
    Elnézést, de nem Dobrev Klárát akartam leminősíteni, mert ha nem karolja fel Ő és családja Fletót, akkor már valószínű rég elkallódott volna és egy igazmondó miniszterelnökkel szegényebbek lennénk. Az ATV-től herótom van, ezért ott csak honismereti műsorokat nézek, de Dobrev Klára Mandiner beli cikkeihez már néhányszor tapsoltam, annak ellenére, hogy minden profi politikárára vetemedő ilyen idealistán kezdi és nagy valószínűséggel Mogherini vagy Orbán lesz belőle. Mellesleg én ilyem messzire nem akartam elmenni, csak Figyelő névtévesztése nevettetett meg egy kicsit.

  • 👎Háromárbócos Geyzír !👎
    -12 törpefrakció kapott levelet Orbántól ami semmibe sem került.
    -Ezek a pártok összesen 32 képviselőt delegálnak a néppárti frakcióba, amelyben összesen 218-an vannak.

    A Fidesz-KDNP akár egyedül is szerezhet 12-14 mandátumot a közelgő Európai Parlamenti választásokon, azonban a párttal szövetséges határon túli képviselők munkájának összehangolása miatt a magyar kormánypárt akár 20 képviselő munkáját is irányíthatja.
    – Röhej, de a hazai választót nem érdekli, melyik frakcióban üldgélnek képviselői !- Ha odébb ülnek egy másik frakcióba, – mert elegük van a képmutatásból, – mindenhol szívesen látják Őket !👍

  • a Háromárbócos Dugóhúzó

    slapaj
    2019 március 14
    10:54 de.

    Aha értem.
    A nem EU tagországokból származó magyar-anyanyelvűek szavazata is kell.
    Emiatt „smúzolt” volna a Wéber (szerinted) Amijóurunknak.

    Ja jut eszembe :
    mikor kezded „áldásos” munkádat
    a hazai hazugsággyárak valamelyikében?
    Látom már eléggé képzett lettél a hasbadumálás művészetében.

  • Tüske !

    Se az MTA,se a nemzeti könyvtár …meg a többi locsogásod sem kapcsolódik a cikkhez, egy szót sem ejtettem róla….no meg megint alaptalanul vádaskodsz,mert ugye ez éltet.
    Amúgy ha nem szólók hozzád,te se strapáld magad feleslegesen,nincs rád időm!

  • a Háromárbócos Dugóhúzó

    Boda Marcsi
    2019 március 14
    12:26 du.

    Ideges hölgyem?
    Dobjon be még egy ampullával a barna sörből.
    Attól talán lenyugszik, méghacsak időlegesen is.

  • Amúgy Béla István is mindent tud(mint itt többen)…megjósol,ő is „nagyon jól informált”,de nem veszi figyelembe a tényeket,hogy a Néppártnak
    igenis nagy szüksége van Orbánra,de ha ki is zárnák… (ami nem valószínű) baloldali pártok együtt is a béka feneke alatt vannak,és csak ők támogatják a migránsok korlátlan betelepítését!!!!!!
    Mellesleg mind a migráns kérdésben,mint a CEU-itthoni működésével
    kapcsolatban teljesen igaza van,az utóbbi tartsa be az itthoni
    egyetemekre is vonatkozó jogszabályokat és valódi okítás helyett
    ne politikai beavatkozásra,uszításra „működjön”….!

  • a Háromárbócos Dugóhúzó

    Bedobta a sört de nem nyugodott le
    DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  • Boda Marcsi
    2019 március 14
    12:51 du.
    bodaítiszed miatt rendre elsikkad arra az alapvető kérdésre adott válasz, miszerint kik az okozói a migráns jelenségnek… netán a yahoo? ha belelépsz a yahoo ba ott vannak információk erről, de alaposan bele kell lépni, „majdan” meg is tudhatod…

    még nem alliterál a fejed?
    kár szedjél rekontra bodányoszt kevéske szilvóriummal

  • Dugóhúzó Geyza!

    Én aztán egy cseppet sem…. vagyok ideges,pláne az ilyen idióta
    alkoholisták miatt,…húzd ki a dugót és igyál tovább
    neked már semmi sem árthat…..nem hittem,hogy van még lejjebb,de ugye kit tudja?Sajnálni sem tudlak,csupán megvetni azért,ha már eleve terhelten születtél(amiről ugye nem tehetsz) a gyógyítás helyett a piát,az alantas,hazug bérmunkát választottad…….

  • „Hja kérem, a Jóisten sem tudja elviselni a farizeus szarjankókat!” – mondja ezt pont a „mersekelt es megbizhato” bayerzsoooti a nemreg meg tamogatott Weberrol, amit (munkakori) kotelessegszeruen be is idez a KMH-hoz szolgalatba helyezett Slapaj baratunk. Ez csak abba az iranyba mutathat, hogy a mi kis „draga” zsebnapoleonunk kinotte a neppartot es beindult az „igazhituek” zsibbasztasa az ujabb hangzatos keresztenyeuropa megvedesere immar jobbszelrol.

  • Egyébként nagyon jó filmet nézek,kár,hogy itt többeknek a „küldetésük,feladataik,szolgálatuk….” miatt nincs idejük!
    Jót tenne egy kis normális kikapcsolódás!

  • Boda Marcsi
    2019 március 14
    4:18 du.
    „Egyébként nagyon jó filmet nézek,”

    El tudom képzelni. Orbán elölről. Orbán félprofilból. Orbán a zsebén kívül. Orbán félprofilból, amint kiveszi a kezét a zsebéből. Ja, ez már fantasy.

  • Búcsúzóul mára Rodeó11-nek!

    Nyugodj le szépen,nem vagy azon a „szinten”,hogy vitatkozzunk,ne strapáld magad feleslegesen és szánalmasan!De vigasztaljon,hogy nem vagy egyedül ezzel….!
    Pá!ennyi a reklám alatt!

  • EJJUJJUJJ????

    The European Parliament on Thursday rejected the EU launching trade talks with the United States.

    The European Parliament only has an advisory role with regard to the EU’s negotiating mandate. However, the parliament will have the final say once an agreement has been concluded.


    Spend billions on a trade deal that the next Clown comes in and tramples on. Why Bother?

    szóval brexit+euxit (ez már majdnem bauxit?) lehet, hogy mindehelyett lesznek védővámok is …??? milyen bájos?

  • Boda Marcsi
    2019 március 14
    5:21 du.

    zsuzsi, engem nem kell nyugtatnod én derűsen röhögök a seggségeiden, miközben te oscardíjas reklámokkal szóraxol

    az való neked, a PELENKA REKLÁM, meg a hogyan horgoljunk tű nélkül

    szóval? pá kis aranyom elmentem pá

  • Rodeo11!

    Lehet,hogy te is a „hétfejű,dugóhúzó” Geyza szintjére kerültél? és egymás után húzod ki a dugókat?…na meg is látszik rajtad!
    Amúgy a Marcsi vagyok nem Zsuzsi(még ezt sem tudod az állapotod miatt felfogni?…

    Mellesleg régebben és többször megírtam a hozzád hasonló fogyatékosoknak,hogy reklámokat nem nézek,a reklám alatt vagy
    WC.re megyek….ha nem kell akkor benézek a diliházba,vagyis ide!
    Na ezt még a legsötétebbek is felfogták…….!
    Ha valakin röhögni kell,azok ti vagytok,szerencsétlenek!

  • Nem mellesleg és a FÓRUMTÓL kérdezem:

    Nem zavarja ezt az „állítólag” magyar hírlapot,hogy itthon március
    15-e van,az 1848-as magyar szabadságharc és forradalom 171-ik
    évfordulója???? Attól,hogy a kétségbeesett,hazudozó ellenzéket
    képviselik,még úgy gondolom hogy az ide író szerzők és híveik is netán…..magyarok….?!
    Országszerte egész nap szép ünneplés, méltó megemlékezés volt,és nagyon sokan vettek részt ezeken,sőt még határon kívüli IGAZI!!!
    magyarok is!

  • Mellesleg több ellenzéki párt is ünnepelt(persze külön..)
    Gyurcsány 13 órakor a maga módján…..,de pár órával később közös ellenzéki tüntetés is volt az Erzsébet hídnál,amin a nagy hazafiak,a kissé… náci jobbikosok,meg a kissé…komcsi balosok
    tüntettek nagy egyetértésben,de ugye nem volt „kritikus”(számottevő)tömeg!
    Szabadon megtehették,mert ugye minden ellenkező hazug híreszteléssel
    szemben itthon demokrácia és szabadság van!!!!!!!!
    Na ennyi,nem reklám,hanem egy szép (Jókai regényéből készült)film
    jön!

  • Boda Marcsi
    2019 március 15
    1:45 du.

    ha nem tudnád (te aki mindent tudsz SIC) a „zsuzsi” az az össznépi elnevezése a „hülyepicsa” kategóriás némbereknek, ezek közé tartozol

  • „a” nemzetköz! legújabb

    azaz: mindenki fogja be a pofáját aki meg meri kérdezni, hogy mit csinál és hogyan a usa szerte széjjel a világban, még a nemzetközi bíróság tagjait is személyesen fenyegeti a pompass és a bajsziboltonka, ez a legújabb szépség?

    In an effort to threaten everyone into not investigating US or Israeli war crimes in the International Criminal Court, Secretary of State Mike Pompeo says anyone involved in such probes will lose their visa and may be sanctioned.
    The Washington war hawk said that action had to be taken because any investigation into alleged war crimes and torture committed by the United States would be a threat to US rule of law. Visas will be pulled or denied for anyone who has been involved in or even requested an ICC investigation of “any US personnel.”

  • Rodeo11!

    Hát tényleg nem tudtam,mivel én nem rendelkezem ilyen „magas bunkó,balos kultúrával”….Én csak gondolom,nem írom le,hogy mi vagy…..de egy biztos:nagy surmó paraszt!
    Megint büszke lehetsz magadra…..
    Hajrá bunkók…hajrá fórum kultúra!

  • Boda Marcsi
    2019 március 17
    11:54 de.
    zsuzsi az milyen, hogy: „balos kultúra”, „magas kultúra” mivel méred literrel? °C fokban esetleg Reaumur ben na jó nálad mindegy csak pelenka reklám legyen és smirgli

    pá kis aranyom pá na elmegyek pá

  • Na megint eltűnt a hozzászólásom…..,kezdem azt hinni,hogy itt csak a csökkent agyúakét közlik le!
    Rodeo 11!
    Az idióta érvelésed,megint nagyon nevetséges,szánalmas…
    amúgy balos kultúrát te képviseled,aki viccesnek és egyértelműnek találja,hogy a Marcsi=Zsuzsival?……na ezzel engem nem,de a normális Zsuzsikat esetleg megsértetted……
    Nyugodj le szépen és húzd a dugót Geyzával….az talán sikerül?

  • Mellesleg a reklám alatt:
    Nagyon jó horror filmet nézek,így nincs időm ,kedvem csökkent agyúakkal csevegni…a film szórakoztatóbb!
    Pá!

  • Boda Marcsi
    2019 március 18
    3:34 du.

    Te is eltűnhetnél végre a jó francba innen…

  • Boda Marcsi
    2019 március 15
    1:45 du.

    Már megint soksört ittál.
    Azért látsz annyi dugóhúzót.
    Te idióta 😀

  • Tüske Zsófia

    geyza, sohse aggódj…. ezt a ma riskát egyszer csak felkapja a reklám alatt egy elektronyos seprű az ajtó mögül és dugóhúzóban elreppen vele a pokolba.

  • Tüske Zsófia

    boda, elmondanád, mitől képzeled azt, hogy itt bárki is csevegni akar veled?
    a szociban megszokott hamis és hazug hangulatjelentéseidről nem bírsz lekattanni, de ezek már akkor is csak a tartótisztedet érdekelték.

  • tisztelthölgyeimésuraim

    Táncpalota

    A nagy találgatások közepette itt valamit senki nem vett észre. Mégpedig, hogy a Vezér, Weber kezeügyébe került tárgyalótermi trónszékének egyetlen koronázási székfője már előre kilátásba helyezi, mutatja az utat pávatáncosunk további sasszézásához, az egykori és egyben a majdani (dinasztia alapító) barokk Királyi Palotába…

    Ugyanis a fotót elnézve, a láthatólag a megrendelő, őfőméltósága igényének és áhítatának* megfelelően gondos munkával archaizáló koronás czímeren pöffeszkedő királyi korona a Habsburg koronát formálja a magyar ún. Szentkorona helyett.

    Feltehetően a mi kedves Ducénk valószínűleg így akarja kifejezni a konzervatív és testvéri Osztrák Néppárt iránti odaadó háláját is azért, hogy anno a nagy elődök Budán felépítették . c s a k . n e k i . ezt a Budapest minden pontjáról látható óriási (neo-)barokk épületet.

    Magához a székhez ill. annak támlafőjéhez, még annyit, hogy ha 1.sz.csúti Geni (értsd: 1G ) abba beleül, biz az eltakarja a címer „kossuth-i”, koronafosztott részét, ám tulajdonosa alacsony szintmagassága folytán, majd az így is szépen kilátszó császári korona látványosan ül fel arra méretes, de nemesvonalú kormány-főre, hogy belőle ott helyben alkalmanként, úgy stande pityere, minden vendég szemében máris királyt csináljon…

    Ki van ez kérem koreografálva. Ja!… 😀

    .

    * Áhítatának – értsd: áhítja már a koronát a fejére tetetni.
    Már korábban fel is próbálta oda ez a mi kis Lego-Napoleonunk.

  • tisztelthölgyeimésuraim

    Ui: Abban a Budai Királyi Palotában Ferencz Józsefet és IV.Károlyt leszámítva koronázott magyar király még nem fordult meg.