A NER mítoszáról

2019 március 24 8:29 de.56 hozzászólás

Korábban futtattam pár gondolatot ugyanitt e tárgykörben, most cseppet ráerősítenék.

Motto: kis ország, nagy mítosz.

Ma már ott tartunk a magyarság kiválasztottsága és ez általi felsőbbrendűsége kérdésében, hogy egyedül mi volnánk Európa védelmezői, az utolsó bástya a muszlim invázióval szemben. Volt már ilyen militáns aranykora a magyaroknak, de az se igazán jött össze. Ráadásul kiűzettünk a paradicsomból, amit rituálisan Trianonnak hívunk.

A megváltás – ami a NER-ben gyökerezik – az udvari ideológusok áltudományának mozgósítása következményeként nyilván valóan az Aranykor, a magyarság régi nagyságának visszaállítása lehet csak, természetesen a Bölcs Vezető irányításával.

Volt valami hasonló bibliai narratíva Jugoszlávia felbomlása közepette, mikor is a szerbek és horvátok saját nemzeti mítoszukat állították egymással szemben, hogy aztán az usztasák és csetnikek közösen, bibliai hevülettel forduljanak Titoék ellen.

Még szerencse, hogy Magyarországon nem volt ilyen nemzeti megosztottság, egyedül a világháború tragikus sorsú áldozataként tetszeleghettünk magunknak.

Így aztán lombikban tenyésztettünk magunknak mítoszokat. Sajnálatos módon ezek a mítoszok azonban nem szolgáltak mást, mint évszázadokat izzadságosan felölelni akaró eredetmondák megalapozását. A módszer: Isten általi kiválasztottság tudat generálása(habár e téren akad egy komoly konkurencia, mi szerint Isten választott népe a zsidó). Hozzá jön még a jelen emberének kidekorálása ősei dicsőségével, és az elődök sérelmeinek beléjük verése.

A NER ennek érdekében meghatározza – ha kell, meghamisítja – a múltat, blondel-keretbe helyezi a jelent és kijelöli a nemes célt, ami akár a végzetünk is lehet.

Mindennek eszköze a kormány ideológiai műhelyeinek politikai alapú mítoszgyártó tevékenysége, amelyben egyszerű, de elkötelezett káderek működnek közre, aki k vért izzadva hamisítanak történelmi múltat, támasztanak alá áltudományos eredményekkel a párt ideológiai katekizmusának megfelelően megalapozatlan kétes állításokat.

Egy hitvilágban élő hívő gondolkodását azonban nem igazán lehet megváltoztatni, pláne, ha hinni is szeretné mindazt, amit a pártideológusok közölni akarnak vele. Ráadásul itt van még a NER gerjesztette ostrommentalitás, ami ostrom nélküli, cserébe a fenyegetettség mesterségesen gerjesztett. A NER lassan beleszerelmesedik a militarizmusba. Ám kiugrani nem lehet, bármi féle értelmes párbeszéd, vagy kompromisszum lehetetlen, mert minden ilyen próbálkozás megbélyegzéssel, egzisztenciális büntetéssel jár együtt.

Az egyetértés kevés, mélységesen hinni kell benne, különben könnyen a hazaárulás bűnét ragasztják a kétkedőre.

Az a sanda gyanúm, a NER mítoszai által kreált identitástudat nem a legegészségesebb.

56 hozzászólás

  • Gabriel Karikas

    Nem másért történik mindez veletek, mint főmegszentségteleníthetetlenségeskedéseitekért

  • ötleteim:
    hatlataim is vannak!

    NER = #1.: Nimbuszka Elmegy Rosálni

    #2.: Nőttön Eljön Rettegés

    majd folytatom

  • A zárómondat finoman fogalmaz: hogy nem csak nem a „legegészségesebb, hanem önsorsrontó, bizarr, nevetséges és gyűlöletkeltő! Sajnos nem véletlenül gyűlölnek bennünket szomszédaink,hiszen a történelemsorán is lenéztük őket, a szlovákok voltak a „drótostótok”, a románok a „bocskoros kecsketartó mócok”, a szerbek a „vadrácok”, stb.,A Kárpátmedencében a magyar arra termett, hogy uralkodjon, holott az orbáni logika alapján mi is MIGRÁNSOK VAGYUNK!Ő és családja pedig duplán!

  • Jurásek Fábián Sebestyén

    Kedves Kis Ország Kis Embere!

    Képzelje véleményem szerint Magyarország nem NER-függő, csak kissé független a kialakulóban lévő Multi-katyvasztól és önálló életet él. Mi ezzel a gond?!Ön nem egy nagy gondolkodó és se tartom magam annak… , tehát átadom a szót másoknak és ami aktuális:

    „Változhat a helyzet a májusi európai választásokat követően?
    – Nem tudom. De remélem. Remélem, hogy Európa helyreállíthatja népeinek jogait, a történelmükhöz, a kulturális folytonossághoz való jogukat. Ugyanígy a határvédelemhez való jogukat, hogy ellenállhassanak az új inváziónak, gyarmatosításnak. Ugyanis nemcsak az egyéneknek, hanem a népeknek is vannak jogaik.

    – Ez nem hangzik túl liberálisan…
    – Ahogy mondja, a liberálisok csak az egyént látják, a tömegeket nem. Nem értik meg, hogy tömegeket nem lehet integrálni és asszimilálni.” https://magyarnemzet.hu/kulfold/a-liberalisok-az-egyent-latjak-a-tomeget-nem-6286019/

    „A liberalizmus-illiberalizmus szembenállása kapcsán elmondta, hogy „az, amit ma liberális demokráciának hívnak, nem azonos azzal, amit e fogalom régen jelentett”.

    A liberális demokrácia a bírók meg a bürokratikus, pénzügyi és technokrata oligarchák által irányított demokráciát jelenti.

    A magyar miniszterelnököt méltatta, amikor kifejtette:

    Úgy hiszem, Orbán Viktor megértette ezt, ezért igyekszik megvalósítani az illiberális demokráciát, ami nem az egyént, a kisebbségeket, a bírókat részesíti előnyben, hanem a népet, a nemzetet és kulturális tradícióját.” https://www.origo.hu/nagyvilag/20190323-zemmour-le-figaro.html?utm_source=fb&utm_medium=origo&utm_campaign=nagyvilag&fbclid=IwAR0yXXMV9xDY3dCY4znGY70u5FC4clRnlbMJ1iKBApgBFuY91GmDNhNb4b4

  • Kalocsai Miklós

    Jurásek Fábián Sebestyén
    2019 március 24
    11:07 de.

    Hű a mindenit! Tarol az O1G agysorvasztó vírus! Tartózkodj az idézett szennylapoktól, mert terjesztik a vírust!

  • „kis ország, nagy mítosz”

    – Ausztria: 8,7 millió lakos, területe: 83 ezer n.km
    – Szlovákia: 5,4 millió, terület: 49 ezer n.km
    – Csehország: 10,3 millió, terület: 78,6 ezer n.km
    – Horvátország: 4,4 millió, terület: 58,9 ezer n.km
    – Szlovénia: 2,0 millió, terület: 20,3 ezer n.km
    – Bulgária: 7,3 millió, terület: 110 ezer n.km
    – Görögország: 10,8 millió, területe: 132 ezer n.km
    – Macedónia: 2,1 millió, területe: 25 ezer n.km
    – Románia: 20,1 millió, terület: 238 eter n.km
    – Szerbia: 7,1 millió, terület: 77 ezer n.km

    – Magyarország ( mint „kis ország”): 9,8 millió, 93 ezer n.km

    A fentiek tények: A közép európai országok közül, Románia és Csehország van Mo előtt. Ergo: nem kis ország, a „mítosza” sem kicsi, kb ezer éves, több mint a legtöbb európai országé. Csak úgy mondom-:)

    ps: Várom a cáfolatokat-:)

  • Azért nem árt, ha tudjuk, hogy miről is van szó egyáltalában…!
    https://torokgaborelemez.blog.hu/2010/05/15/171_mi_az_a_ner

  • Gabriel Karikas

    Ferenct
    2019 március 24
    4:26 du.

    Hogy te milyen nagyokos vagy!!! 🙂 🙂 🙂

    Most nem tudom hogy a fenti „hatalmas tényektől” áhítatba kellene esnünk, vagy röhögnünk?

    Nevetni egészséges, maradjunk inkább ennél

    De ha lehet legközelebb ne faviccekkel hozakodj elő

  • Ferenct

    milyen cáfolatokat? mivel értelmezni se voltál képes az írást, miért is kellene bármit is cáfolni? a népesség és a km2 adott, azt nem érdemes cáfolni. a mítosz korát illetően is felesleges, ám tartalmát illetően érdemes lenne, de azt is minek? le is ragadtál ezeknél. a magad fajta hívő úgyis tagad bármit, ami hiedelmeivel szemben áll.

  • Karikás Gábriel

    – Nem vagyok nagyokos (csak „okos”-:)
    – Ne essen áhitatba, azt a templomban kell
    – A felsoroltak nem hatalmas tények, „csak” tények amivel mint tudjuk lehet azokkal lehet vitatkozni, de nem érdemes
    – A maga nevében röhögcséljen, a királyi többest mellőzze

    ps: Továbbra is várom a tényszerű cáfolatokat

  • Bernstein

    Török Gábor ner-es írását olvastam, részben egyetértek

  • A románok megint megelőztek bennünket: már a spájzban vannak! 😀
    https://mandiner.hu/cikk/20190325_jerusalem_post_nagykovetsegek_koltoznek_jeruzsalembe
    Nem irigylem az amúgy nagyon óvatos izraelieket, mert akik ezidáig a „szavatartó” románokkal szövetkeztek még mindig pórul jártak, míg a „szemfüles” románok az árulásaikból is mindig busás -szerintük jogos és tisztességes- hasznot húztak!

  • Ferenct
    2019 március 24
    4:26 du.

    Minden világos:
    Mi vagyunk a legnagyobbak
    csak épp a szőröstalpúak meg a vadrácok
    vagy kik elcsakliztak tőlünk ’18-ban jelentős területeket.
    Látom te is a Turulban születtél ekkora nagy…na mindegy 😀

  • ferenct!

    te
    .
    IGAZI HÜLYE!
    .
    téged nem kell cáfolni, mert egy cáfolhatatlanul
    .
    IGAZI HÜLYE
    .
    példány idiotizmusában nincs semmi cáfolni való
    hiszen azt sem érted, hogy rólad szól az írás, az idióta hívőről, aki benyalja ezt az egész gecit, ami csepeg a csuti gecigányból.
    jössz itt a területekkel, meg a lélekszámmal.
    figyelmedbe ajánlom, amit ebben a videoriportban mondanak:
    .
    Nem számít, hogy ki honnan származik, csak az, hogy mit tesz, miután idejött
    .
    amúgy meg a rettenetes magyar identitástudathoz csak annyit, hogy mikor Árpádék a nyereg alatt puhítgatták a lóhúst, és Szvatopluktól „megvették” az országot, akkoriban Izlandon már több szintű bíróságok működtek.
    amúgy meg mélyebbre kéne másznod a csuti gecigány szaros valagában te élősködő!
    hátha belepusztultok mindketten!
    .
    .
    abramovics voltam, s vagyok
    .
    .
    ps.:
    definíciók:
    .
    IGAZI HÜLYE:
    .
    feltétlen hívő, nincs önálló gondolata, vakon megy a vezír által kijelölt úton eltántoríthatatlanul. mindemellett hihetetlen kitartó „jó ügynökhöz” méltó mód levakarhatatlan, gátlástalan. kiforgatja a valóságot, mindennel magát „igazolni” véli, fejlődni képtelen, ebből következően értelmetlen hozzá bármilyen gondolatot intézni úgy szóban, mint írásban.
    természetesen Igazmondó Háry János – a csuti csüngőhasú geci – szempontjából ezek a tulajdonságok mindennél többet érnek, viszont számomra ez a kombináció azt jelenti:
    .
    KERÜLD EL!
    .
    illetve,
    .
    IGAZI GECI A’LA CSUTI:
    .
    állandóan csöpög, kenődik, ragadni akar, gondolattalan testnedv, mely vakon csurog a vezír pöcséből, undort keltő áradó úton eltántoríthatatlanul. mindemellett hihetetlen kitartó „jó ügynökhöz” méltó mód levakarhatatlan, ragacsos, gátlástalan. kiforgatja a valóságot, mindennel magát „igazolni” véli, fejlődni képtelen, sohasem termékenyít meg semmit, csak csurog, s ragadni akar, ebből következően értelmetlen hozzá bármilyen gondolatot intézni úgy szóban, mint írásban. hiszen egy ember miért beszéljen egy testnedvvel?
    természetesen Igazmondó Háry János FŐGECI– a csuti csüngőhasú – szempontjából ezek a tulajdonságok mindennél többet érnek, viszont számomra ez a kombináció azt jelenti:
    .
    HOZZÁ SE ÉRJ, KERÜLD EL, HISZEN EGY OCSMÁNY IGAZI GECI A”LA CSUTI!

  • Jurasek F: „…az illiberális demokráciát, ami nem az egyént, a kisebbségeket, a bírókat részesíti előnyben,…”
    Szóval szerinted ott van lesajnálva a kisebbségi magyar Felvidéken, Erdélyben, vagy ahol van?
    „Orbán Viktor megértette ezt,…” Nevezett illető azt értette meg, hogy ha itthon is teret nyer az adott szó, a törvények tisztelete, neki vége.
    Van egy magyar kifejezés: nagyon nem pc, dehát a korrektség is vörös posztó az illibáknak.
    A cigánykodás. Ehhez nem kell a cigány népcsoporthoz tartozni, megteszi ezt a kényes francia, a precíz német, meg a hisztis magyar nemzet bármelyik tagja.
    A cigánykodó a szemedbe hízeleg, alázatosan dícsér, a hátad mögött meg kigúnyol, megvet. Mindig annak ad „igazat”, akivel éppen beszél: ha Döbrögivel, akkor Döbröginek, ha Ludas Matyival, akkor annak. Bármit megígér bárkinek -, de adott szava annyit sem ér, mint a futóhomok. Bátorságról papol – de a fél szemét a saját kis menekülőútján tartja. Dörgő hangon biztosít a hűségéről – de vigyázz! Ne lépj hátra: mögötted már megásatta a gödröt. Picsogó szeretettel ölel magához – csak amikor elenged, akkor veszed észre, hogy eltűnt a pénztárcád. Magyarország jelenlegi urai elcigánykodják az országot, a nemzetet.
    (Kanadaiaknak: a kisgyerek szokott „picsogni”. Úgy tesz, mintha sírna – még könnyezik is, de könnyei mögül azt lesi: adod-e már neki a csokit, játékot, bármit, amit szeretne megszerezni. Minden 2-4 éves gyerek kipróbálja a picsogás hatását.)

  • NER = a nemzetiszocialista [azaz a náci] Volksgemeinschaft Projekt céljával és programjával…

    Egyelőre, bár annál jóval óvatosabb léptekkel és (burkoltabb antiszemizmusát, ill. rasszizmusát tekintve) finomabb kivitelben, mint hitlerájbeli megfelelője, ám a „mozgalom” elmúlt 10 éves fejlődésére tekintve, jól látható a nyíltan agresszív sőt, otromba megnyilvánulásainak tömkelege is. Az egész demagóg rendszer mögül soha nem hiányzik a Vezér csalhatatlanságába (megfogalmazva: „tehetségébe”) vetett bigott hit, kritika és feltétel nélküli bizalom°.

    .

    ° Jellemző volt, de még ma is a „Hitlertől elfogultak” mindig nagy elragadtatással ismételgetik a szerintük elsőként a Volksgemeinschaft által épített német autópályák m í t o s z á t , mely városi legenda szerint a Vezér így, és ez által oldotta meg a hatalmas németországi munkanélküliség gondját. Holott, az elsőt Hitler előtt már 12 évvel(!!!) az általa oly sokszor elátkozott Köztársaság adta át. A következőt pedig 1932-ben Hitler előtt már egy évvel avatták föl. A führer csak 1933-ban és 1936-ban adott át egy-egy szakaszt. Az igazság viszont a felfokozott fegyvergyártásban rejlett.
    Nálunk is egyre duzzad a mi Drága(!) Vezérünk mítoszirodalma, amely szintén a munkanélküliség orbanisztáni megoldását harsogja országszerte szét. S, hogy ez is mítosz, vagyis egy orbitális hazugság, azt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a „Királyi Statisztikai Hivatal” a külföldre kényszerült legértékesebb munkaerőt egyszerűen besorolja az itthon dolgozók halmazába… Ezt ez a jómadár is különösen érdekes indoklással deklarálja. Mégpedig azzal [amit egy parl. válaszában jelentett ki], hogy mivel !!!az EU mi hazánk is!!! hát „mi sem logikusabb annál, minthogy az Európai Unióban dolgozó magyar dolgozók, magyar viszonylatban nem is munkanélküliek”. Az utak szélén kapirgáló csökött munkát végző – tehát igazi gazdasági értékteremtést lényegében nem végző – ún. közmunkásokat is simán kiemelte a munkanélküliek táborából és besorolta, besorolja a dolgozók közé. Mindez őszerinte a munka társadalma…

    Íme hát Hölgyejim és Urajim a magyar csoda, vagyis az igazi Ungarisches Volksgemeinschaft, azaz a NER. ))) 😀 ((( –
    🙁

  • nekem ebből a sok hsz ből az jön le, hogy Mi Tosz azaz meg is lehet „toszni” a többi mellékes, a NER re meg vannak modulációim mint a 24 hangrendszerben eccerűbbeknek pentatonban

    egészségetekre

    kurva izgalmas kérdés!!!

  • Abramovics

    Szégyellje magát – kisember!

    ps:
    1) Nem hiszem, hogy Ön normális.
    2) A gyűlölet öl – a gyűlölet a hirdetőit öli meg.

  • Gyuri10
    & 7,08

    BölcsBukovszkíj:
    AZ ANARCHIZMUS HIMNUSZA (VIDEO)
    .

    VILÁG NACIONALISTÁI EGYESÜLJETEK !

    EGY KAOTIKUS VILÁGBAN, ÜSSÉTEK,

    VÁGJÁTOK A TÖBBIT, DE CSAK AZOKAT,

    AKIK MÁS NÁCIÓHOZ TARTOZNAK!

    ELŐRE! A TELJES MEGSEMMISÜLÉS ÚTJÁN!
    .

    .
    (Gratulapacsi !!!!)
    neked és neki is,
    a ti korotokban már
    nem számít a másik
    élete és életminősége.

    z anarchizmus himnusza

  • Geyza
    (Másodszor válaszolok Önnek, nem fordul többé elő)

    Ha zsidó lennék akkor a zsidó történetiségről, kultúráról, stb írnék, amit nagyra értékelek.
    Ha francia lennék, akkor a francia gloire-ról írnék.
    Ha angol lennék a birodalom egykori nagyságáról.
    De „csak” magyar vagyok – részben-:)

    ps: Miért ez a hatalms magyar fóbia azok részéről akik ezen a 93 ezer négyzetkilométeren élnek békében?

  • Ferenct
    2019 március 25
    8:56 de.

    Hát most kb 1 hétig vizesre fogom ríni a zsepkendőmet..
    hogy többé nem állsz velem szóba.

  • Ferenct
    2019 március 25
    8:47 de.

    Miabajod Abramoviccsal szteem tökigaza van

  • gyuri10
    2019 március 25
    7:08 de.

    Ezek nettó hülyeségek

  • Mr. Abramovics!
    Nem tudok magával vitatkozni, mert igaza van!
    De a kirohanását tiszteletben tartva, ha nehéz is, próbáljuk verbális aktivitásunkát átkonvertálni fizikai aktivitásba és a verbálistha nem is konszolidálni, de ritkábbá tenni, mert ha konszolidálnánk, akkor károsan lehűtenénk a jogos indulatokat, ami pedig szigorúan TILOS!

  • Ferenct
    2019 március 25
    8:47 de.
    Kár volt válaszolni neki, ezektől a felesleges, normális reakcióktól kap spontán magömlést, mert nőhöz nem jut! 😀

  • Inkább Bibi
    2019 március 25
    1:41 du.

    hahahaha gratula! én -ugyan- a kedvenc birkájára gondoltam amely elhagyta mert elhidegült tőle, de lehet hogy igazad van… ezért küld mindig egy egész csokor anzixot hátha valaki beugrik

  • Ferenct

    kíváncsi lennék, honnan is veszed a bátorságot bárkit kisembernek nevezni? tán nagy emberi mivoltod jogosít fel? vagy csak ennyire buta vagy?

  • Ille István
    2019 március 25
    3:22 du.

    Ez a SoB* egy pökhendi seggfej.
    Volt kiktől tanulnia.

    *SoB = Slapaj of Bayer Zsolt

  • gyuri10
    2019 március 25
    7:08 de.

    Mindig megbánom
    mikor ennek az idiótának
    megnézem valamelyik linkjét.
    Ezek az ő szellemi táplálékjai.
    Kb annyi a „szellemi tápértékük” mint egy
    lepkeraj fingásának. De ez nagyjából-körülbelül
    tükröződik is Gurltiz itt prezentált szellemi színvonalán.

  • Ille

    A „kisembert” vissza vonom, a többi marad!

    ps: „Fogadatlan prókátornak …”

  • Egy pekenyócemászt zabáló @-ra nem merném azt írni,hogy egyáltalán ember,mert csak egy ordenáré kültelki motoros @.Hogy ide hogyan szabadítanak az emberekre egy ilyen piszkos-szájú @-ot az egy rejtély. Dehát,”túléltük a Fáraókat,túléljük ezt is”.

  • talalom
    2019 március 25
    8:02 de.

    Tökéletes!!!

  • Bibi

    „””….mert akik ezidáig a “szavatartó” románokkal szövetkeztek még mindig pórul jártak, míg a “szemfüles” románok az árulásaikból is mindig busás -szerintük jogos és tisztességes- hasznot húztak!…””

    Gyere már ki ebböl varangyos béka segge alatti látásmódból, és akkor majd rájössz, hogy milyen igazuk volt Más kérdés, hogy Sztálint és ennek következményét a Csauseszkut igy sem úszták meg.

    De utánajártál már, hogy hány zsidót NEM hurcoltak el Erdely Romániánál maradt területeiröl?

    Meghogy mennyi svábot NEM telepitettek ki Szászföldröl?

    Arról ne is beszéljünk hogy hány román NEM halt meg feleslegesen Hitler idétlen védelmében….

    Gratulálok a turuleszedhez is, mi mást tehetnék
    Ha jól hiszem, a turulmadár kisebb testü mint egy tyuk….

  • 👎 T.Geyza ! 👎
    🔌 🔌 – Szánalmas, „hozzászólásaid” erősen minősítenek…- talán ha tanultál volna valamit…?📚 📖 📓 📝
    – Bár nem vagy egyedűl, – nem látok 😎 fejlődést, 🐄 – mások is alacsony szinten náciznak, orbánoznak stb.🐮 – Te, csak egy kommunikációs autista vagy, 😬 de van néhány 🆘 „hitlerező” annonim szociál pszichopata, ♿ akiknél, Te tolerálhatóbb vagy… 😷

  • Hát, ha már NER mítosz – itt van mindjárt egy elegáns mítosz rombolás! Karinthy kedvelők figyelmébe, aki meg nem ismeri,tehát nem is kedvelheti, annak talán megjön a kedve hozzá! Lendvai úgy nyitogatja az elmehunytak szemeit, hogy egyetlen rossz szót nem szól a NER rendszeréről, csak épp tükröt tart eléjük!

    https://balramagyar.hu/2019/03/25/parades-ahogy-lendvai-ildiko-megint-feltorolte-a-padlot-orbannal-ennyire-kulturaltan-meg-nem-kuldtek-meg/?fbclid=IwAR1TDTcqTxFcgz0crf_3EOGpCmLmbiYQhbA7Mg-LWKeWEux6Pp97KvlQhW0

  • Brunszvick Teri! 8:03

    Igen a magyar fűrer ha az érdeke úgy kívánja nekije, néha még az igazat is képes kimondani.

    Így volt ez az említetted mondat környezetben is, amikor bár kénytelen kelletlen, de képviselői interpellációra tényleg azt volt képes válaszolni, hogy

    ” a z . E u r ó p a i . U n i ó . a . m i . h a z á n k . i s ”

    persze csak azért, hogy ezt a munkanélküliséggel kapcsolatos számára oly kellemetlenül átlátszó ígéret és blöffsorozatát, ill. káprázatos hazugság-tüzijátékát az őt imádók tábora előtt is valami látványossággal korrigálja.

    Hogy ezzel sikerült ott a sok bigott rajongónak eladnia a füllentéseit, hát úgy tűnik, hogy igen, hisz kishazánkban még ma is 2,5 millió egyes-IQ-jú agyalágyult űzi a vezér kultuszt… Ugyanakkor(!) közvélemény kutatások egybehangzó eredménye szerint ma, a „fiatal demokraták” minden alattomos és ellenkező erőlködése ellenére is, még a fid-SS szavazók többsége is (ez 70 % ) az EU-ban maradás mellett voksolna.

    .

    Vezérmentes jövőt!
    Cukihara Jakumó

  • T. Christopher Adam!

    Felhívom figyelmét „abramovics” bejegyzésére (március 25. 7.07 de).

    A szóban forgó hozzászólás olyan gyűlölet keltő, az alpáriságnak és a gyalázkodásnak olyan mélységét éri el, ami teljes mértékben méltatlan a KMH általam eddig tapasztalt kulturált karakteréhez.

    Tisztelettel: F.

  • TISZTÁZZUNK VALAMIT!
    .
    AZ ELLENFELEID STÍLUSA TÉGED IS MEGHATÁROZ!
    .

    „Aki szörnyetegekkel viaskodik, az előbb utóbb szörnyeteggé válik maga is, és aki sokáig néz az örvénybe, arra az örvény visszanéz” – mondta erről Nietzsche
    .
    tehát ezekkel nem lehet úgy beszélni, miként azt a néppárt, az unió, avagy a magát demokratikus ellenzéknek nevező gazemberek teszik!
    tudható, hogy a „verbális agresszió” előbb, utóbb fizikai agresszióba csap át.
    jelen pillanatban ebben a kis kurvaországban robbanás előtti állapotban vagyunk.
    véleményem szerint minél előbb túlesünk a dolgon, annál kisebb veszteségekkel lépünk tovább.
    .
    .
    abramovics voltam, s vagyok

  • Nemzethy Közmunkasörseg – tipikus NER ertekek:
    „Numerus Clausus, a Holokauszt során a zsidók leglelkesebb és leggyorsabb deportalása egész Európában a lakosság lelkes támogatásával, a legnagyobb idegenellenesség egész Európában, nyíltan szélsőjobbos pártokat támogat a lakosság többsége még ma is, ha egy színesbőrűt látnak vidéken az emberek, egyből hívják a rendőrséget, hajléktalanok, koldusok, nincstelenek üldözése, szolgai megalázkodás a hűbéruraik előtt, a házmester-lelkűség, és a tőlünk nyomorultabbak vagy rászorulók gyötrése, kínzása, vegzálása. homofóbia, a szexuális kisebbségek vegzálása, a demokrácia, a jogállam, a szabadságjogok gyűlölete, teljes megvetése, a kádárista diktatúra visszasírása, erős vezető iránti vágyakozás..”

  • abramovics (írja)

    „…jelen pillanatban ebben a kis kurvaországban robbanás előtti állapotban vagyunk…”

    1) Rossz helyzet értékelés (gondolom, nem Mo-n él)
    2) Se nem kicsi-, se nem kurva-ország

  • Abramovics, tehát te fidesz-ügynök vagy? Ez a szöveg ugyanis az övék.

  • visítank, vonyítanak a fideszállat pondrók!
    ovó néni! az én papámnak cséb-je van! – vinnyogják
    .
    ez az ő szintjük:
    .
    “…A Fidesz-KDNP szombathelyi közgyűlési frakciója megdöbbenéssel értesült arról, hogy a Szombathelyi TV Péntektől péntekig című adása megszűnt. A több mint nyolc éve meglévő műsort, amelyben Szombathely polgármestere minden héten beszámolt tevékenységéről a város polgárainak, a szocialisták által kinevezett új tévéigazgató, Halmágyi Miklós mindenféle indoklás nélkül megszüntette. Ez a döbbenetes cenzúra is jól illeszkedik a legsötétebb kommunista időket visszaidéző politikai tisztogatások sorába, amelybe a bevándorláspárti szocialista politikusok kezdtek a Jobbik és Molnár Miklós támogatásával – miután megszerezték a közgyűlési többséget. Ez lenne a szólásszabadság érvényre juttatása, tisztelt Nemény András? Egyúttal követeljük: egy elvtelen együttműködés következtében tizenegy politikus bizalmát élvező Halmágyi Miklós szocialista tévéigazgató nyilvánosan magyarázza meg, milyen szakmai indokok alapján tagadja meg a több mint tizenkétezer szavazattal megválasztott polgármestertől, hogy tájékoztassa az itt élőket a szombathelyi történésekről!

    Fidesz-KDNP szombathelyi közgyűlési frakciója…”
    .
    a cikk, amiből az idézet van:
    .
    http://rezeda.blogin.hu/2019/03/26/kiuzetes-a-televiziobol/
    .
    amúgy intelligenciaszintjük tekintetében csak annyit tudok mondani, amit Hofi mondott:
    lehajolt, megérintette a földet, s mondta:
    „magasan mutattam, majd leülepszik!”
    .
    .
    abramovics voltam, s vagyok

  • 666 OrBean
    2019 március 25
    11:18 de.
    .
    .
    hidd el, alig várom, hogy ténylegesen tegyünk is valamit!
    katonaviselt ember vagyok, voltam szökevény, ráadásul van bennem szerb vér nem kevés.
    engem fogtak meg a kádár villánál, míg a csuti geci a párttitkár apuci védelmét élvezte, meg a stumpf apósa védelme alatt hepciáskodott.
    én megszüntettem a kisz alapszervezetet, míg a csuti működtette, vezette azt.
    ha kell én odaállok, s nincs se isten, se ember, míg az ilyen csuti gecigány félék csak háttérből pofáznak, meg elbújnak a páncélozott autóban.
    .
    .
    abramovics voltam, s vagyok

  • Gabriel
    2019 március 25
    7:51 du.
    Én meg röhögőgörcsöt kapok azon, hogy az akar tudálékosan kioktatni, aki nem tudja mit művelt a vasgárda, nem tudja, hogy Ceausescu milyen fejpénzért adta el az NSZK-nak a németjeit, nem tudja hogy, a szászföldiek nem voltak(igen, most már múlt időben!) soha svábok és végül a legelképesztőbb, hogy azt sem tudja hogy, kik voltak Hitler legtovább kitartó, leghűségesebb csatlósai, akik neki behízelgő önszorgalomból még a haláltáborokba való szállítást is megspórolták és csak az utolsó pillanatban álltak át -Saulból Paulussá válva- a szovjetekhez!

  • Almási Alma
    2019 március 26
    2:24 du.
    .
    te szerencsétlen buta barom!
    az odáig rendben van, hogy egy műveletlen, tudatlan izé vagy,
    .
    DE
    .
    legalább ne reklámozd!
    segítek, mert látom, nem megy!
    Moldova Györgytől idéztem egy bölcsességét.
    persze fogalmad sincs kiről van szó, meg egyáltalán mi az a „bölcsesség”
    így ideteszek egy másikat is,
    .
    DE
    .
    nem számodra, hanem a felnőtt, értelmes embereknek:
    .
    „Királyok között bölcsesség ragad az emberre!

    Keresd a „királyok” társaságát, egy-egy gondolatuk évek töprengéseit takaríthatja meg neked. Azt viszont szem előtt kell tartanod, hogy az élet igazi királyai ritkán viselnek koronát, sokkal gyakrabban jelennek meg bohócsapkában, vagy átzsírosodott paraszti kalapban.”
    .
    nektek „királyotok” van egy felcsútról szalasztott böngésző, tolvaj cigány fattyú!
    .
    nekem, nekünk, felnőtt, értelmes, a demokratikus jogállam irányába elkötelezett embereknek bohócsipkásaink, és átzsírosodott paraszti kalapban küöztünk járó bölcseink, mint mondjuk Bálint Gyuri bácsi!
    .
    akit a fideszcsürhe nem engedett díszpolgárrá avatni századik születésnapja, s élete teljesítménye okán.
    .
    .
    abramovics voltam, s vagyok

  • Besancon 5:57

    Le a kalpaggal Lendvai Ildikó és Karinthy Frigyes szellemessége előtt… )))))))))))) 😀 ((((((((((((((((

    Kösz’hogy mellékelted!

    UI.

    T. Főszerkesztő Úr!

    Nem lehetne az ilyen remekbe szabott rövid cikkeket néha átvenni, ill. megjelentetni s velük a KMH tartalmas lapjait még tartalmasabbá tenni… ?

  • abramovics, szándékos uszító vagy. És ez, mint tudjuk, Orbán Viktor malmára hajtja a vizet. Ő akarja az állandó polgárháborús hangulatot, mert közben kedvére tömheti a zsebét. Sokan nem értik, mit csinálsz, azt hiszik, hogyha a szájuk íze szerint beszélsz, akkor velük vagy egy oldalon. Én viszont átlátok rajtad, mint az üvegen… 😀

  • slapaj
    2019 március 26
    5:32 de.

    Sakkor most mivan?
    Attól hogy ezeket a hülyeségeidet
    ide leskribáltad,megszűnt a gyomrod remegése?
    Csak azé kérdem mert fijatal vagy még a gyomorfekélyhez!
    De…te tudod. Végül is..egészségedet, életedet véredet
    a PÁRT-ért feláldozni dicsőség.
    Voltak igy jó sokan anno
    Rákosiék idején is.
    Idióta 😀

  • T.Geyza !
    Jól esik, hogy aggódsz értem…
    – Nem haragszom „pötyögésedért” – szerintem kúrálható a kórtüneted, ellentétben „abramovics” – csal, aki közveszélyes pszichopata…

  • Göllner András

    @ Ille Pisti

    „lombikban tenyésztettünk magunknak mítoszokat.”

    Jó volt ez a kis összefoglalód. Szerintem ezt az egész népet lombikban tenyésztették a sámánok, góg és magóg fiai. Az izraeli lábvízkereskedő, és az a slapaj kivételek. Őket a késői kommunizmus egyik lakótelepén tenyésztették mint a molyokat. Onnan repültek ide, ebbe az alúljáróba. Sze4rintem nem kóser a libikókájuk. Még egy zebrán is átmennének.

  • slapaj
    2019 március 27
    11:58 de.

    „Újbeszél nyelv” mi ?
    Már remegsz amikor csak hozzád szólok.
    „Jólesik neki” DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDC

  • Gabriel Karikas

    Elemér(bibis)

    Nem ülünk egy hajóban…
    Engem nem érdekelnek a soviniszta irredenta eszmék, semmilyen vonatkozásban.
    Rég kinőttem belőle – tudod, az ember fejlődik …

    Ne próbálj gyűlöletre uszítani, soha nem voltam vevő rá.

    Amikor ti még a kádár és a csauseszku seggét nyaltátok, én Kolozsvár főterén énekeltem a székely himnuszt.

    Nem a románok ellen, hanem a magyarok (székelyek) jogaiért!

    Fogalmad sincs mi a különbség a kettő között, előre lezsugázom, úgy hogy nem is érdekel a válaszod.

    Nektek meg akkor is csak annyiból állt a magyarságotok, hogy gyűlölködtetek. Ma is ugyanúgy.

    Ugyanolyan szinten álltok, mint a Hamasz terroristái.
    Mint ahogy össze lehetett ugrasztani a volt jugoszlávia népeit, ugyanúgy képesek lennétek – és ha eljön az ideje – képesek is lesztek ugyanazt Levédiabasznádban bármikor lekopírozni.

    Ha nem vetted volna észre, az előző beirásomban írtam,
    visszaidézem:

    „”…Más kérdés, hogy Sztálint és ennek következményét a Csauseszkut így sem úszták meg…””

    Felületes, nagyképű, soviniszta, nacionalista eszmék mérgezik a lelketeket, nem ártana kijönni belőle.

    Majd akkor szóljatok, ha nem így lesz, akkor beszálhattok abba a csónakba, amiben én evezek ….

    Addig ne fertőzzél te sem, ok?

  • Göllner András

    megtisztelő a figyelmed, a kritikád meg egyenesen jól esik!

  • Gabriel Karikas
    2019 március 27
    9:57 du.
    Ez jó trükk: én végig a saját véleményemet hangoztatom, ennek ellenére a többes szám második személy hogyan kerül az asztalra, netán engem felhaszálva kollektivizálsz? Így általánosítva hatásosabb a lejáratásunk? Mármint a szánalmasan Magyarországon maradt magyarországi magyaroké! Most ilyen kérdésektől kurvára nacionalista, netán nemzeti szocialista voltam vagy esetleg Te vagy vagy kissé -rossz hazai haszoni tapasztalatok miatt- látensen bosszúálló? Nekem persze mindegy, mert én nem a romániai örökre elveszett Kolozsvárra megyek -ha kell- protestálni, hanem a magyar Parlamenthez, mert ez nekem -a hozzád képest csökött agyammal- logikusabb!