Ius vindiciae recensis

2019 április 7 11:18 de.171 hozzászólás

Vagyis, a bírálat joga, amolyan konyhanyelvi latinsággal.

Valami ilyesmit kellene tolerálnia Orbánnak és a kormányzatnak, e helyett újabb, Brüsszelt bíráló kampányt indítanak annak ellenére, hogy rendesen pofán csapták őket az EPP-ben. De hát, tudomásul kell vennünk, hogy Orbán elvakultan hisz a maga igazában, és bátran szembeszáll bárkivel, aki kritizálni meri. Pedig hát, feriunt{que} summos fulgura montes (Horatius), vagyis a villám leginkább a magas csúcsokba csap le. Mondjuk, Orbán nem annyira magas, de azért kiemelkedőnek képzeli magát. Az más kérdés, hogy honnan?

Különben is, szerinte az európai elit elszokott attól, hogy lehet bírálni. Bezzeg őt lehet! Igaz, hogy saját szájúlag jelenti ki, hogy negatív véleményekkel, uram bocsá’ bírálatokkal – ahogy nőügyekkel – nem foglalkozik, azok jöjjenek csak szép sorban, akár belföldről, akár külföldről, egy pillanatig sem foglalkozik/foglalkoznak velük, legfeljebb valamelyik udvari bolondja ír egy kontrát, vagy bekéreti a nagykövetet.

Megteheti, mert megvan a parlamenti kétharmad, sőt, a nemzeti konzultációban (?) 1,3 millió támogató választ kapott. Nem 1.299.999-et, vagy 1.300.001-et, hanem kereken 1.3 milliót. Igaz, senki nem ellenőrizte ezt a számot, de, ha ő mondja, biztosan annyi volt. És ez már a nemzeti egység bizonyítéka, mi több, hatalmas többség. Biztosan az, ha ő mondja, biztosan az. Pláne, a kiküldött 8 millió konzultációs levél számarányában.

Persze, azért van pofája azt állítani, hogy ettől még várják az ellenzéki javaslatokat, sőt, igénylik is azokat, csak egy lendülettel le is söprik az asztalról. Ahogy már az orbáni hatalom ezt szokta.

A hab a tortán: az a fixa ideája, hogy egy közösség vagyunk, egy nemzet, fontos kérdésekben megállapodunk, majd megvalósítjuk. Aha. A hatalom akarata szerint.

Tehát elvben megvan a bírálat joga, de gyakorlatban marad a ius murmurandi, ugyanis támadás – márpedig egy bírálat mi lehetne más, mint támadás őfensége ellen – nem marad megtorlatlanul, függetlenül attól, ki követte el, hány éves, milyen közegben dolgozik, vagy hol él. Aki egyszer szájára meri venni a kormányzó oldalt, annak bármely képviselőét, pláne őfelségét, annak annyi, nincs kegyelem! Előkotornak az ilyen emberről minden létező és nem létező adatot, azt kiforgatják, az alanyt széttépik, megalázzák, lejáratják, lehetetlenné teszik a külvilág előtt.

Ma Orbán – mert ne legyenek kétségeink, még egy mocskolódó, hazug állításokkal teli Bayer-féle cikk sem jelenhet meg az ő indikációja nélkül – minden kezében lévő eszközzel – és csaknem minden eszköz a kezében van – neki ront a vele szemben fellépőknek, és nem érdekli, mi lesz áldozatával. Mondjuk, Nagy Blankával pofára esett, node ennek hamarosan vége! A felálló közigazgatási bíróságok pontosan azt a célt szolgálják, hogy ilyesmi többé ne fordulhasson elő.

Pedig odia qui minimum timet, regnare nescit (Seneca), vagyis, aki fél a kemény bírálattól, az nem tud kormányozni.

Ebben lehet valami: Orbán nem kormányoz, hanem uralkodik, és megoszt.

171 hozzászólás

  • A bírálat a viktorka viselkedésére és programjára tíul enyhe. A viktor egy fasiszta diktátor lett.

    Fasiszta diktátorokatt el kellene távolítani, megakadályozni a hatalomszerzés minden lehetőségétől, de minél előbb. A történelem bizonyította, hogy a legjobb alkalom erre az első nap, amikor azzá válik bárki.

  • György Molnár

    Orbánba már rég bele kellett volna hogy csapjon a villám….Ami késik, nem múlik……..

  • „Ne tégy semmit az ellen, aki bírál téged.Elég ha a nevét felírod egy papírra. A papírt jól őrizd meg ! ”

    /Idézet (nem szó szerint) a Murfi Törv.Könyvéből./

  • Gy.B és Gy.M őszinte részvétem,ne álmodozzanak!

  • Egyébként M.Webert (egy kétkulacsos ürge…)bárhogy is próbálja
    befolyásolni a kinti baloldal,le fog bőgni,mert jobboldali és
    az európai országok országok többsége fog győzni,akik a hazájuk
    érdekeit képviselik!
    na erről ennyit,elmentem!

  • Az hogy Gyula szerint Orbán fasiszta az egy vicc,de az már nem,hogy György szerint Orbánba már rég bele kellett volna csapnia a villámnak,az már nem……
    Ez nem zavarja C,Ádámot? csupán a Sorosról írt őszinte megvető (de nem átkozódó )véleményem?amivel nem vagyok egyedül……
    ez kissé..elgondolkoztató!

  • Mindenfele gyulolkodes mint a lenyelt mereg.

    Elobb-utobb tonkre teszi a gyulokodot !!!!

  • Sajnos ugy nez ki, hogy az istenkiraly es csapata teljesen leuralta az orszagot. Pont ilyen lelkesedessel mehettunk az I e II. VH-ba is es varhatoan hasonlo eredmenyesseggel. Ahogyan olyan talaloan megfogalmazta szeretett, nagytudasu tortenesznonk (S Marikank) – ahogy Horthy atyank visszaadta a magyarok onbecsuleset a`20-as evekben, miViktorunk a mostani generacioknak ugyanezt nyujtja, jelenti(?)

    Ehhez csak egy apro adalek:
    Orbán Viktor templomavatáson szidta egyet az Európai Uniót.
    Innen:https://hvg.hu/itthon/20190407_Orban_Viktor_templomavatason_szidta_egyet_az_Europai_Uniot

  • Molnar Gyorgy;

    Vigyazz hogy miket kivansz masoknak !

    Aki masnak vermet as maga eshet bele.

    Ne idezd az ordogot, mert nem tudod hogy miker jelenhet majd meg.

  • Boda Marcsi
    2019 április 7
    4:24 du.

    „Egyébként M.Webert (egy kétkulacsos ürge…)bárhogy is próbálja
    befolyásolni a kinti baloldal,”

    Marika, Az egyébként ne zavarja, hogy Manfred Weber a Néppárt tagja, amely jobbközép párt, saját bajor pártja pedig keresztény. Tudja, a Fidesz ugyan ebben a pártcsaládban van, csak épp most fel van függesztelődve, mert ezeket az értékeket (jobboldal és keresztény) hírből sem ismerik Orbánék.

    Marcsi maga az ékes példája annak, hogy miképpen hülyíti meg az embereket a hatalom, hogy fogalmuk sincs miről zagyválnak, csak lökik mint maga is a propagandát agy nélkül. 😀 😀 Elég hosszan elhúzta a bolondok napját visszatérésével. 😀

  • SzandiMandi

    Mennyire lehet közel a harmadik?
    Aztán mi melyik oldalon „megyünk bele”?
    Bár lehet, hogy a kérdés „értelmetlen” – mivel lehet hogy tökmindegy.
    Kijönni, ugyse jön ki senki ….

  • T.Ille Úr !
    – Értékelem a műveltséghez való plátói vonzódását…
    -Si tacuisses, philosophus mansisses…

  • na, kérem, Boda bejött, szokása szerint oda köpött az asztalra, belefújta orrát a függönybe, kihirdette megfellebezhetetlen ítéletét, majd válaszra sem kíváncsian elment. persze, még maradt. ő úgy megy, hogy marad. de, hogy minek?

  • Gabriel! Nem gondolom, hogy a III.vh világháborúként, apokalipszisként érkezik meg, hiszen 1945 óta folyamatosak a harcok – csak Európa összefüggő területeit eddig elkerülték. Helyi csatározások – Jugoszlávia, Ukrajna – ugyan voltak/vannak.
    Jó,ha tudjuk, a „nemzetek Európája” azt is jelenti: fennmarad a soviniszta, irredenta acsarkodás. A mai magyarországi kormányzat ezt a vasat üti – életveszélyes az egész nemzet számára. Konkrét jelei is vannak: a hivatalos megnyilvánulásokban a harcias kiszólásokat felváltotta a militarista uszítás,s megjelentek már a területkövetelő elemek is. Igen vicces, amikor az európai hazában velünk együtt lévő Erdélyt, meg Felvidéket követelik.(Szerintem a felvidékiek – a magyarok is – fellázadnának, ha a mai Magyarországhoz akarnák őket csatolni.) De nincs kedvem nevetni.
    Van azonban egy érzékeny pont: Kárpátalja, ahol ugyan a magyarok kisebbségben vannak, de az ott élő ruszinok, ukránok, oroszok nyilván nem elleneznék,ha az EU-tagjai lehetnének a Magyarországhoz való „csatolással”. Szerintem emiatt sündörög Putyin körül a mai magyarországi kormányfő. De ez hosszú – azt tervezem, megírom külön anyagban.

  • HunCanada-Hun Nem.
    Az egyetemi@-cal együtt sem értek egy egészet.A rumos hordóba szorult fejű @-ka, az majd beseggít nektek.Addig is érezzétek jól egymást.

  • Marcsi,ne búslakodj!
    Nálunk holnap lesznek a választások.Az összes soros által pénzelt támogatott civil szervezetek és pártok sorstalanná válnak.
    Ille szavaival élve:Úgy rúgjuk ki őket,mint „szaró macskát a szalonból”.Így van és lesz ez Nálatok is.

  • „Orbán nem kormányoz, hanem uralkodik, és megoszt.”

    Csak olyanokat lehet megosztani, akik hagyjak magukat.

    De erdekes az is, hogy manapsag Angliaban bizonyos hivatasos tuntetok valami olyan szlogennel operalnak, hogy: „Nem hagyjuk magunkat megosztani!” Ami kulonben szep is es jo is… azaz szep is es jo is lenne, ha nem lennenek ok mar mar 60-70 eve megosztva.
    Lehet tevedek, de azt hiszem Magyarorszagon sem most kezdodott el a nep megosztasa.

  • Bodáról.

    Panaszkodik, hogy Sorossal kapcsolatos – természetesen tárgyilagos, habár megvető (mitől e fensőbbséges lenézés, ki tudja?)– véleményét a főszerki nem jelentette meg a lapban.

    Ismerjük Boda véleményét, az minden, csak nem tárgyilagos, önálló gondolata nincs, de kiválóan továbbítja a pártközpont narratíváit. Ő a papagájkommnadó éke.

    Természetesen dehogy Soros zsidó mivoltával foglalkozhatott, az olyasmi távol áll tőle, hiszen – mint ő mondta, vannak zsidó barátai is – nomeg, a szalonzsidózás sem az ő műfaja, ő telibe szokott anti lenni. Mármint, szemita. Simán csak megveti.

    Minden bizonnyal Szíjjártó magas röptű gondolatai ihlették meg a mi Bodánkat, akit nem érdekel Soros vallása, ám a víziói annál inkább. Ennek kapcsán a nemzet ellenségévé tették, és össze-vissza hazudoztak róla mindenfélét. Az ilyesmi úgy hat Bodára, mint tikkadt mezőre a tavaszi langyos eső. Kizöldül, majdhogynem termőre nem fordul, minden esetre véleményre fakad.

    Nos, ha már vízió, annak természete szerint az ilyesmi inkább Szíjjártónál – nomeg hű visszhangjuknál, Bodánál – jelenik meg. Persze, Boda nem párttag, csak egy szerencsétlen, agymosott, önálló gondolatokban nem igen bővelkedő nyugdíjas, akinek minden világok legjobbika az, amiben most itt él. Dühösen visszautasít minden támadást, ami idoljait és a jobboldali elveket éri. No, nem azért, mintha jobboldali lenne – mitől és hol vált volna azzá, hiszen mindent a szocializmusnak köszönhetett – egyszerűen csak.

    Mert ő mindig az igazság oldalán van, és észre sem veszi, hogy elveszett az i…

  • Illepityu:
    Milyen Boda?
    Kajaza a „Boda” ?
    Hol focizik ? Hány ugrása van?
    Nem látok semmiféle Bodát.
    Valóban, régebben volt itt egy ilyen nevű idióta,
    de mostanában nem látom. Remélem nem került doliházba ? 😀

  • gyuri10
    2019 április 8
    3:28 de.

    Már megint?
    Te tényleg MÁS vagy 😀
    Kezeltessed magadat.Állítólag Izraelben van rá gyógymód.
    Valami géneket kezelnek, ami más szempontból is rádférne idióta.

    Egyébbiránt azt olvasom bár Netanyahut kedvelik, de a pártját nem annyira.
    A felmérések szerint kb 50 % a Likud
    meg a Kék-Fehérek választási aránya a szavazók körében.

    Következésképpen egyik párt sem fog tudni magában kormányt alakítani, ha jók az előrejelzések.

    Netanyahut ismerve nem csodálkoznék azon ha a szélsőjobbal állna le koalícióra. Tőle minden kitellik, amekkora egy hataloméhes emberré vált.

    De majd holnap meglátjuk…

    Addig is készítsed a vazelinedet az örömünnepre hehehe hehe

  • gyuri10
    2019 április 8
    3:36 de.

    Marcsi,ne búslakodj!
    Nálunk holnap lesznek a választások.Az összes soros által pénzelt támogatott civil szervezetek és pártok sorstalanná válnak.
    Ille szavaival élve:Úgy rúgjuk ki őket,mint “szaró macskát a szalonból”.Így van és lesz ez Nálatok is.

    Olvasgassad csak magadat. Te idióta 😀
    A valóság persze kicsit más:

    https://nepszava.hu/3031736_fej-fej-mellett-izrael-ket-legerosebb-alakulata-a-holnapi-voksolas-elott

    De majd holnap meglátjuk.

  • gyuri10
    2019 április 8
    3:36 de.

    Ez az ember neked „sorosbérenc” mi ?
    Te idióta hazaáruló disznó

    https://en.wikipedia.org/wiki/Gabi_Ashkenazi

  • gyuri10
    2019 április 8
    3:36 de.

    Ez az ember neked „Soros-bérenc” mi?
    Te szerencsétlen , a hazája történelmét sem ismerő emberi porszem.

    https://hu.wikipedia.org/wiki/Beni_Ganc

  • Gurltiz: Az alábbi politikust már nem is említem a mocskolódásoddal egyidejúleg.
    Ezek az emberek akiket felsoroltam, Izrael nagyjai.
    Te pedig egy senki kis p…csfej vagy hozzájuk képest világos?

    https://en.wikipedia.org/wiki/Moshe_Ya%27alon

  • gyuri10
    2019 április 8
    3:28 de.

    Kedves Gyuri. Valószínűleg én vagyok az értetlen, de akkor sem értem ki az a „nektek”, én egyedül írtam kommentemet. Szal nem értem a nekem címzett soraid apropóját.. mindegy is. Amúgy nemrég jöttem haza Izraelből, így hát fotóztam neked egy vicces cenzorált plakátot a Yashartól. Sajnos a nem cenzorált változatot hiába kerestem, már nem találtam Tel Avivban, így elnézést a censorált feliratért 🙂

    https://i.imgur.com/xqXXwdB.jpg

    Sikeres választást holnapra Nektek.

  • Gyula Bognar
    2019 április 7
    11:57 de.
    Komolyan? Ez Így hülyeség , ahogy leírtad. Nem az –csak nem a komenista és liberális elméleteket valósítja meg –amit műveltetek eddig abban a hiszemben,hogy az az igaz.
    Számold össze hány évig csináltátok –mondjuk csak 45-től! És most csak ez fáj,hogy nem csinálhatjátok !!!…
    üdvözletével.

  • HunCanada
    2019 április 7
    8:25 du.
    Csak tudod a webber elvtárs pálfordulást hajtott végre,gyakorlatilag a baloldalnak,a liberálisoknak az illetékes úrnak és kancellár őnagyságának akar megfelelni—és eddigi önmagát felrúgta–de majd orra esik ettől.
    Hiába a néppárt tagja–ő nem az aki a néppárt volt!
    A ” fősodor ” elvárásainak akar megfelelni.
    üdvözletével

  • HunCanad!
    Képzelje tudom,hogy Weber a néppárt tagja,és nem magától(!!!!)….
    Ettől még lehet kétkulacsos,jellemtelen!
    Na elmentem,nem érek rá!

  • Amúgy Ille nézzen magába gyakoroljon önkritikát,ha tud?…..de azért teljesítse a „feladatát” amivel megbízták,nehogy baj legyen…..!!!!!!
    Részvétem!

  • H.C!!

    Pontosan azért kétkulacsos,jellemtelen M.Weber, mert az EU.Néppárt tagjaként lavírozik hol
    jobbra- hol balra(nem méri fel a valóságot,tényeket)….nos éppen ezért fog pofára fog esni …….nem kicsit,hanem nagyon!
    Mindezt a reklám alatt…!
    Azért köszönöm,hogy megpróbált „felvilágosítani”,de ugye én nem élek sötétségben,mint itt jó páran!

  • Boda Marcsi
    2019 április 8
    2:56 du.

    Aha. Hát ha tudja, akkor méginkább megdöbbentő, hogy hülyeségeket beszélt.

  • tóth péter
    2019 április 8
    12:03 du.

    Igen Péter, ismerem ezt, ez a fősodrású összeesküvés narratívája. Miért akarna megfelelni?? Ha figyelted Webert, elmondta, hogy ha a Fidesz mandátumaival lehet csak bizottsági elnök, akkor úgy nem kér belőle: Világossá tette: „„Ha Európa jövőjéről van szó, akkor világossá akarom tenni, hogy a közép a domináns. Nem a baloldali szélsőségek, a kommunisták, és nem a jobboldali szélsőségek, a nacionalisták”

    Vagyis nem kér a komcsikból, libsikből, de a nacionalistákból sem – MARCSI figyeljen mert Weber a saját szájával tette világossá, magának leírom újra: Nem a baloldali szélsőségek, a kommunisták és nem is a nacionalisták diktálják a tempót, ahogy azt maga elképzelte parányi agyában. Mindkét szélsőség a történelemben csak katasztrófát hozott bárhol ütötte fel a fejét.

  • tóth péter
    2019 április 8
    12:03 du.

    A pálfordulásról Péter és Marikának. Az teljesen elképzelhetelen igaz, hogy Orbán „pálfordul” akár pár hetes távlatokban is, hát még évtizedesekben? Ugye? Amikor liberálisból indulva – Gyakorlatilag az SZDSZ ikerpártjaként és velük mindenben egyetértve váltottak rendszert Fideszék, akik voltak már minden, jelenleg a Jobbikot is megkerülve a szélsőséges nacionalista oldal felé konvergálva. Nevetséges mindig másbál pálfordulást keresni, ilyen orbáni szélkakas forgási mintázattal örökre megbélyegezve.

  • Boda Marcsi
    2019 április 8
    3:02 du.

    Marcsi, megmutatja Illének, meg úgy mindenkinek, hogy hogyan is kell önkritikát gyakorolni? Volna magának min bemutatóznia önkritikából, mert pár évnyi idiótaságokkal amik feketén-fehéren bebizonyosodott, hogy ökörség, nem gyakorolta még. Tényleg, hogy csinálja maga? De őszintén!

  • Marika a felvetése elvi síkon igaz is lehet miszerint persze lehet kétkulacsos és jellemtelen is bárki, Weber is. Akár. Ahogy Orbán is, nem? Vagy ő nem? 😀 Vagy egyszerűen nem meri kritizálni a magyarok szolgáját, Viktort a „nagy vezért”??? 😀

  • Christopher Adam

    HunCanada,

    Mindig azt remélem, hogy az egy hetes pihenő után, BM kissé átalakulva, emberségesebb, megértőbb és kevésbé pártkatonai hangnemmel tér ide vissza. Aztán jön a csalódás, hogy szinte semmi sem változott.

  • H.C!

    Magukkal ellentétben én tájékozott vagyok (több hiteles forrásból is,és teljesen nyugodt!)
    Nem a hazugságokra,hanem a valós tényekre reagálok,és ugye itthon…!

  • Chris, én tegnap nem is szóltam hozzá, erre ma nem megszólít? Plusz visszahozza a megszokott színvonalát, azt ami másnak a végeláthatatlan sötét mélység. Én is azt gondolom, hogy egy egészséges ember ilyenkor szerényebb lesz, ahogy mondja, kéri követeli másokon esetleg önkritikát gyakorol, netán tájékozódásra használja innen kieső munkaidejét… de nem. Bámulatos egy nő. 🙂 Egy tanulmány.

    Marika, ezt ne vegye dicséretnek, hogy bámulatos. Gondoltam szólok, mielőtt ezt sem értelmezi helyén.

  • Christopher Adam
    2019 április 8
    4:03 du.

    kedves Chris!

    hagyd a „bodamarcsi” álnevű trollt hadd működjön (lehet, hogy fiú?), de lőjünk rá!!! élesben vagy kartáccsal vagy csak egy vödör hideg vízzel de hagyni kell (szerintem, mindazonáltal legyen meg a te akaratod) hadd röhögjünk…. olyan kurvára spicces és sikamlós mint két siklókígyó szerelme egy vödör takonyban

    hahahahaha

  • Marcsi, azt minek mondja más szóval, mint kétkulacsos tett, amikor Weber Budapesten járt és a vele szemben lévő gyalázó plakátokat letakarták, a háttal levőket nem, hogy ne lássa az orbáni propagandát?

    Én erre kétkulacsos jelzőt tudok használni a magyar kormány tekintetében, hiszen annyi vér nincs a pucájukban Orbánéknak, hogy a SAJÁT véleményükért (értsd propagandájukért) kiálljanak. Inkább letakarják a plakátot az elvtelen idióták. Micsoda elvtelenség ez, hogy a saját hazai mondandót sem merik felvállalni? Szóval keressen erre a tettre a „kétkulacsos”-nak megfelelő szinonimát.

    Ja bocsánat, ön erről nem is hallott mert ezt nem adták a propaganda gyárban a maga „mindig igazat mondó” TV-jében. 😀

  • Helyesbítés a gyengébbek kedvéért:!!!!!!!!!!!!!!

    Én a hazugságokra reagálok a tények és a valóság ismeretében!!!!
    Na ez a különbség a fórum,az alattvalóik,a bérmunkásaik…. és köztem!

    Mára ennyit!

  • Hun Canada:
    Te látod a Bodát ?
    hogy Neked milyen szemeid vannak..
    Tudod a sötét dolgokat nehéz észrevenni mert elnyelik a fényt.

  • tóth péter
    2019 április 8
    12:03 du.

    Kisfiam neked a Weber nem „efftassad”
    hanem maximum Herr Weber. Világos p..csfej ?

  • Rodeo11
    2019 április 8
    4:14 du.

    mit nyekeregsz kislány
    egy disznófészekből származtok.
    Csak ő a jobb oldali bugyorból te meg a szélsőbalsóból.

  • H.C!
    Webert kellett volna „letakarni”….de ugye nálunk mindenkit
    normálisan,udvariasan fogadnak,az meg ugye nem a mi hibánk,hogy
    ennek ellenére is később gerinctelen,jellemtelen volt,mint utóbb kiderült…!
    Na majd türelmesen várják ki a végét…!

  • Boda Marcsi
    2019 április 8
    4:05 du.

    H.C!

    „Magukkal ellentétben én tájékozott vagyok (több hiteles forrásból is,és teljesen nyugodt!)”

    Ohh, hogyne. Tudja a tettek és nem ezek a szavak írják körül magát Marcsi. A tettei pedig nap mint nap bizonyítják a „tájékozottságát”, feltéve ha gyűlöletkeltés miatt nincs épp kitiltva innen.

    „Nem a hazugságokra,hanem a valós tényekre reagálok,és ugye itthon…!”

    Hogyne, a propaganda TV, és média pont erről gondoskodik, hogy ezt higgye…” Minket meg szórakoztat, mint egy udvari bolond az udvart ezekkel a mély tudatlanságokkal. 😀

    Az „itthonozására” reagálva ezredszer, bár 21. században egy hatéves gyerek a Holdról is tájékozottabb lenne magánál, de akkor menjünk a logikájába bele egy kérdéssel:

    Egy dolog eredőjének közeléből, vagyis valaminek a sűrűjében lenni kisebb rálátást biztosít mint távolról. Például maga szerint egy templomot közelről, mondjuk a kapujából lát teljes valójában, vagy adott esetben felmenvén a hegyre, ahol valódi rálátás nyílik a templom egészére mélységére, magasságára? Logikája eleve hülyeség modern informatikai világunkban, de a közelben lévő állandó „hazaizása” így duplán cáfolva.

    Hogy háromszoros legyen a csapás logikájára: Maga még mindig nem lehet biztos benne, hogy nem vagyunk-e szomszédok, és hogy most éppen a golyóbis melyik pontjáról írok magának! Puszilom! 🙂

  • Christopher Adam
    2019 április 8
    4:03 du.

    ” balgaság egy dühöngőt őrjöngésének csúcspontján próbálni megnyugtatni”

    /Idézet Murfi Törv.-K.-ből/

    Namármost OIM* láthatólag dühöngésileg folyamatosan csúcsra van járatva , akár egy idegbajos jegykezelő valamely lepukkant vidéki vicinálison.

    *OIM = Oldal Idióta Marcsája

  • slapaj
    2019 április 8
    1:34 de.

    Ezeket a svéd szavakat miért írtad ide?
    Utoljára ilyeneket az orvosom írt a kórlapomra
    mikor lekellett vágni a két karomat meg a fél lábamat.
    Azóta száj és körömfájásal írok.

  • Most indulunk szavazni.Együtt az egész család.Nincs időm vagy hangulatom csökött agyú @-ok informálására.Kérheti a KMH-ról kipaszarintott Cfáti idióta barátja és betegtársa segítségét. Különben is a rumszagtól büdös @-okat igencsak degradálva kell tartani.A 3000 km. távolság megfelelő,

  • Boda Marcsi
    2019 április 8
    4:27 du.

    Marcsi, azt kérdeztem, hogy a plakátok letakarása milyen aktus, ha nem kétkulacsos? Mert másról annyira tudja a tutit, hogy ki kétkulacsos. Miközben a Fidesz teljesen elvtelenül a saját véleményét sem meri vállalni a plakátjain (hiszen az csak propaganda), inkább letakarja, de csak kizárólag ott ahol Weber a reptérről utazva láthatja.

    Erre magának az a válasza, hogy Webert kellett volna “letakarni”…. 😀 Ez magának az érdemi vita 😀 Imádnivaló az, hogy miképpen nem képes a kérdésre soha válaszolni. DE!

    Nekem meg erre az a válaszom, hogy maga reménytelenül elmebeteg. Nem a politikai nézetei miatt, mert az volna a legkevesebb gond magával (már ha lenne saját nézete), de hogy soha egy kérdésre sem képes válaszolni úgy tisztességgel, az menthetetlen orvosi eset.

  • nem oda, Boda!

    Boda, én nem kívánok magával verbális csörtét folytatni, tudja, sportszerűtlen lenne részemről fegyvertelennel asszózni. Egy azonban tény: nincs azon a szinten, hogy kritikát gyakorolhasson irányomban. Persze, véleményt alkothat, de minek?

    Szerintem ez az egész pótcselekvés magánál. Évek óta parlagon hever, a fia is lepattant maga mellől – ahogy a férje is, jó érzékkel sok évvel ezelőtt – hát itt álltatja magát azzal, hogy odafigyelnek arra, amit mond.

    Nos, nem. Persze, azért nyüzsög, hátha mégis. De hát, magácska nem mérvadó. Habár, mér ne lenne vadó? Az se rosszabb, mint bodának lenni.

    Ami pedig a bértollnokságomat illeti – gondolom, erre célzott – nos, egészen jól fizet. Majdhogynem kényelmesen meg tudok belőle élni. Egyetlen baj, hogy karakterszámra fizetnek, és nem mindig tudok egy vasárnapi ebédre valót kiizzadni magamból.

    Szerintem magácska csak szimplán irigy, mert senki nem finanszírozza, pedig elég rendesen teper 😀

    Ami a részvétnyilvánítását illeti, hálásan köszönöm. Ezek szerint mégiscsak szeret! Tudtam én!

  • gyuri10
    2019 április 9
    2:00 de.

    Na igen.Van aki
    ezzé, más meg azzé nem ér rá.
    Az egyik azt állítja hogy a reklámnézés
    miatt, a másik meg állítólag egész nap szavazni van.
    A lényeg az,hogy pofázhasson itt, bár a mondanivalója nulla

  • Ille István
    2019 április 9
    5:37 de.

    TE is látod a Bodát?
    Hm..Én napok óta nem látom itt.
    Valszeg annyira kis porszem hogy előkéne venni a nagyítót.
    De hol ér meg nekem az idióta nyamvadt büdösbanya annyit ?
    Majd a MÁS-természetű Gurltiz megvígasztalja az idiótáját.

  • tóth péter
    2019 április 8
    12:03 du.

    Még ez beszél
    „pálfordulásról” minekutána
    ilyen szép nagydarab idiótává nevelkedett
    a régi MSzMP hátán. Aztán mostanra meg kis büdös nyilas-szimpatizánssá vált.

    Hát igen kérem:
    Ennek is itten szokásává
    vált a régi recept,amit manapság
    a NER kebelén belül lévők úton-útfélen alkalmaznak:
    Próbálják másokra ráhúzni a saját aljasságukat

  • Geyza
    2019 április 8
    4:25 du.
    nem kértél engedélyt, hogy megszólíthassál… a mi köreinkben (ez királyi többes) ez is a neveletlenség csúcsai közé sorolandó (másnéven: bunkóság, és akkor cizelláltak vagyunk, Mi a Világ Királya Ő fensége)

    a témához -esetleg- nem tudsz valami izgalmasat? nem! ezt már tudjuk

  • Nahát !!
    Milyen „érdekes” dolgot találtam a Youtube.-n !
    Az izraeli igazságügyi miniszter , bizonyos Ajelet Saked
    fasiszta kampányfilmmel próbál híveket toborozni fasiszta nézeteihez !
    https://www.youtube.com/watch?v=kLlnZGj83vM
    Egyébként az illető azzal is hirhedté vált hazájában hogy próbálja megkurtítani az izraeli Bíróságok jogköreit.
    Ismerős ugye ?

    Háát..ebből a „bugyorbol”
    köpköd ide ami Gurltiz bará..izé.. ismerősünk

  • Találom

    mélységesen egyetértek veled, hogy a háboruk folyamatosan voltak, vannak és talán lesznek is.

    de nekem azért ugy tünik, hogy valami súlyosabb van készülöben -amelyeknek a történelem olyamán mindig megvoltak az okai

    Mindenesetre örömmel veszem ha bövebben írnál erröl, és szerintem az olvasók többsége is kiváncsian várja

  • tele van a sajtó és nem csak a sportrovatok Diego Maradona legújabb „esetével” nem adja fel, mint sok argentin ő is gaucho… ius vindicare recensis

  • Ille!
    ne erőlködjön….mert egyre nevetségesebb lesz,mint írtam próbáljon meg tájékozódni,önkritikát gyakorolni és néha valóságot is írni,nem csak azt amit a szájába rágnak,amiért fizetik…..

    HunCanada!
    Még mindig azt képzeli,hogy ő „világosít” fel „valahunnan” a távolból…..ráhagyom,részvétem…!
    Geyzáról,mint a fórum bolondjáról,majdnem megfeledkeztem,de sajnos jelezte,hogy létezik….

    Gyuri10!
    Nagy öröm,hogy a fórumon az ilyen normális és értelmes emberek is mint Te
    hozzászólnak,különben az ember azt hinné,hogy a diliházból tudósítanak egyesek…

    Amúgy köszi én jól vagyok és csak derülni tudok a főrum fanatikusain,a selejtes magyar ellenzéken,akik hol összefognak
    (de minek? hol meg irtják egymást…..mindezt nem csak újságok ból lehet tudni,de élő egyenes adásban (kép és hang!!!!!!)

    Na elmentem,más és szórakoztatóbb programom van mint a fórum,de nagy „érdeklődéssel” és „izgatottan” várom az újabb „hiteles,igaz és tartalmas”cikkeket……amihez nem fanatikusként,nem pártfüggőként,hanem tájékozott nyugdíjasként
    esetleg hozzászólok ,ha lesz mondanivalóm… a moderátor engedelmével….!

  • Gabriel
    2019 április 9
    11:03 de.

    Egyetértek.
    Sajnos evvan.

  • Rodeo11
    2019 április 9
    9:58 de.

    Csillapggyál már le idióta.

  • Új fejlemény:
    Netanyahu több mint 1000 rejtett kamerát szereltetett fel a szavazóhelyiségekbe, ami ellentétes az izraeli választási törvényekkel.

  • talalom
    2019 április 8
    3:05 de.

    néhány kulcsszó a megfejtéshez:
    neocon,
    Irving Kristol 1973,
    Cold Warriors,
    Clashers of Civilizations,
    War on Terror,
    911,
    Richard Perle, Paul Wolfowitz,Douglas Feith,David Wurmser, Philip Zelikow, Elliott Abrams,
    1993 Preemption,
    Conversors (XIII. század Portugal)
    Marranos (XIV. század Spanyol, Portugal)

    a többit ebből le lehet deriválni, könnyedén
    +
    “Rebekah took her elder son Esau’s best clothes, which she had at home, and dressed her younger son Jacob in them. […] Jacob said to his father, ‘I am Esau your first-born’” (Genesis 27:15–19).

    Esther,
    Benjamin D’israeli,
    Lionel Rotschield
    William Gladstone

    ….

    a többit nem mondom, te tudod (mint Figaro a Cherubino nak a Figaro házasságában)

  • Rodeio itt hitvallást tett Maradona mellett.

    Ami semmi mást nem bizonyit, hogy valában igazam van, rokonlelkek, de legalábbis ugyanazt a játékot játszák.
    A füves pályán, Maradonna ugyan mindkettön – a labdát is kergette, meg fütölte is böszen, a végen már csak fecskendövel tolta magába.

    Maradonnaról tudjuk, hogy már teljesen felörölte az eszét, a lelkét … a drog

    Többször volt kényszerböl elvonón, kvázi belepusztult.
    Sztárként már csak az ujságot csinálók tartják fennt, mert bárki jó erre, mégha az egy nagy posvány is, ha veszik a lapot miatta.
    Csak fogyjon a lap – de az argentinok nagy része már rég leirta

    Bárkire mérget köp, ha ugy érzi, hogy a népszerüségét veszélyezteti, – nyilván persze leginkább a volt „szakmájából”, de nem kimél semmit is senkit – egy erkölcsi roncs

    Egy irigy, egoista, mindenkit leutáló, leszaró senki – az ilyen focisták és az ilyen politikusok a nyerök ma (tisztelet a néhány kivételnek)

    A pszichopaták (vagy szociópaták)

    Hát ilyenek a rodeio „elvtársai” (camaradas)- ezeknek az érdekük a drog-bárok, a latinamerikai drog-diktátorok fenntartása

    A legkisebb részvét-nélkül nézik a tömegek szenvedését, az éhezést, a nyomort.
    Söt, gúnyt üznek belöle…

    Miért nem is nem lettek focisták, vagy trafikante-k, prostituáltak,akkor milliomosként verhetnék… és röhöghetnének a mások nyomorán

    Gaucho – azt se tudja mit jelent a szó, keveri a „guanó-val”, mert az illik hozzá, az bizony róla referál

  • Geyzanak; az az izraeli filmecske valoban erdekes azoknak, akik azon morfondiroznak, hogy mifele demokracia az, amit egy 5-7-9 (vagy akarhany) tagu, senkik altal meg nem valasztott csoport vezet kenye-kedve szerint?
    Illetve… hadd helyesbitsek, 71 evvel ezelott valakik megvalasztottak az elso ilyen csoportot, es azota amikor egy meghal kozuluk, a mar bennlevok valasztanak maguk koze egyet azokbol, akik mindenben egyetertenek veluk.

    Az igaz, hogy ha 4 evenkent lecserelnek valahol a legfelsobb birosagot az kaoszhoz vezetne, de az sem a legnagyobb demokraciak tipusjegye, hogy egy bizonyos politikai parthoz es vilagnezethez tartozo emberek kerulhetnek csak be a legfelsobb birosagba.

    Talan az amerikai modszer lenne a legjobb, ha a legfelsobb birosag hataskore le lenne szukitve, azaz ha a parlament altal megszavazott torvenyeket nem tehetne semmisse a legfelso birosag.
    Vegulis azert demokracia a demokracia, hogy a nep altal valasztottak vezessek az orszagot es nem egy senkik altal meg nem valasztott, de annal korruptabb bunbanda.

  • Gabrielnek;

    „szociópaták”

    Ez a „szocio” egy paros, vagy paratlan ujju patas allat, es erdekelne, hogy a pataja hasitott-e?

  • Gabriel
    2019 április 9
    8:38 du.

    Lehet hogy Maradona egy nagy focista (volt)
    de emberileg egy N U L L A !!

    Mintha a pöcegödörben látna az ember egy szép mobiltelefont.
    Hát a fene sem fog lemászni érte.

  • nade Boda!

    hát micsoda dolog lenne, ha nem arról írnék, amiért fizetnek?! maga is arról hablatyol, habár ingyen, ami – lássuk be – rossz üzletpolitika! de hát, mint mondta, elégedett a helyzetével, mint disznó a dagonyában.

    amúgy nem erőlködöm. magát megszégyeníteni nekem laza ujjgyakorlat, amivel csak az a baj, hogy nem tudom, megéri-e? még a végén elhiszi, hogy fontos személyiség. ami azért is lenne furcsa, mert személyisége, na, az aztán nincs!

    sajnálatos módon – ahogy az már lenni szokott – egyetlen egy gondolatot sem cáfolt meg eddig cikkeimből. megértem, sima ügy, egyszerűen nem képes rá, pedig több forrásból is tájékozódik.

    én nem csinálok ebből kázust. tudja, Esterházyval értek egyet: bizonyos szint felett nem süllyedek bizonyos szint alá, ami a maga esetében, ugyebár, nyilván valóan elég mélyen van. kb. a bányászbéka segge alatt néhány méterrel 😀

  • Gabriel
    2019 április 9
    8:38 du.

    a gábriel assziszi? pedig dehogy…szerencsétlen… ilyen idióták miatt rabszolgák az emberek…és „hogy” meg vannak védve saját maguktól és a saját vagyonuktól is hahahahahahaha

    mondtam már! add ki gyűjteményesben akkó’ eccerre ki tudom dobni a kukába

  • Akinek – mint Rodeionak – a hivatkozási alapja társadalmi értékek viszonylatában kétes életü, botrányaikról hires milliomos sztárok, mint focisták vagy modelek, annak a véleménye bizony kb annyit is ér. Maximum.

    Mert azok legalább valamivel „elbüvöltek” egyszer-kétszer olyan milliókat, akiknek a foci vagy a majomkodás mikéntje az értékrendjük.
    Na de akik majmolják öket?!

    Ezek azok a tömegek, akiket BE LEHET ETETNI POPULÁRIS, fénylö-mázzal bevont hazug beszédekkel.

    Akiknek ilyenek az IDOLÓIK, azokkal eszmét cserélni annyit tesz, mint amit Géyza találóan megfogalmazott:

    Hatalmas pöcegödör szélén IPhon-t pecázgatni

    (ami nyilván már rohadt, bár még a kicsit kifénylik)

  • Nagy Lajos
    2019 április 10
    12:06 de.

    mondjál egyetlen esetet, amikor az usa ban nem üres szájtépés lett bármi ami nem egyezik a fősodrattal amely sodrat sincs senki által megválasztva a hsz ed elején mondottak pontosan rájuk illenek a kongresszus és a szenátus csepűrágók dilis hada és azért tartják őket, hogy a lényegről már senkinek se legyen ereje beszélni illetve ha igen az elsikkadjon a nagy és állandó rablómese mocsárban …bedobják a csalit és a halak meg rákapnak lásd még a Rachel Maddow nézettségének rohamos zuhanását és ezzel nincs egyedül de nem cserélik le, mert akkor lehull az álarc és kibújik a krampusz mezítelenül

    hahahahaha

  • na, Boda nertársnő, erre mit szól, úgy is, mint elégedett nyugdíjas?

    „A legfrissebb inflációs adatok szerint a nyugdíjaskosár (vagyis az az infláció, amelyet egy átlagos nyugdíjas fogyasztási szokásai alapján számolnak) márciusban 3,6 százalékkal volt magasabb az egy évvel korábbinál, az év első három hónapját összesítve pedig 3,16 százalékos a növekedés 2018 elejéhez képest.

    A nyugdíjak eközben 2,7 százalékkal nőttek az év elején.”

    vagy magácska pártnyugdíjat élvez?

  • Nagy Lajos
    2019 április 10
    12:06 de.

    Rühellem az antiszemita dumádat, veled együtt.
    De ugye nem baj ?

  • Ille István
    2019 április 10
    8:51 de.

    A 3,6 % is vaskos hazugság.
    Megvan az -átlagolva minden piacon fennforgó terméket- olyan 10 % is. Ha nem több.

    Mondok példát:
    A kis doboz gyorsanszáradó „gépszürke” festék 2017-ben olyan 1400 forint körül volt, tavaly meg , mikor kellett a marógépemre, már 1700-valahány Forint lett. Egy év leforgása alatt !!

  • borítékolom Boda válaszát a korábbiakra:
    őt nem lehet megsérteni, mivel ő annyival felettünk áll, hogy nem érünk fel hozzá.

    a magam részéről úgy vélem, hogy fel se fogja, mi a valóság. azon felül valóban nem lehet megsérteni, mivel nem mindenkinek van gyémántélű vágókorongja a flexében. ugyanis kb. az az egyetlen eszköz, ami a vastag bőrét átvágja.

    igaz, sok értelme nincs, mivel alatta nem található semmi, csak egy felfújt hólyag – vagyis, egy luftballon. azt meg max. meghámozni lehet, de remegő kezűeknek az sem ajánlott, mert, ha hibázik, mi marad Boda Marcsibol? konkrétan a jelenleginél nem sokkal kevesebb: semmi. de az legalább igazoltan.

    hamarosan megjelenik a következő cikkem. kíváncsi vagyok az abban állítottak boda-féle cáfolatára. asszem, sokáig kell várnom.

  • Rodeo11
    2019 április 10
    8:42 de.

    Megint hülyének látlak.
    Menj nyalj be a Leninnek.
    Ennek a másodiknak, Ekvádorban hehe.

  • Gabriel
    2019 április 10
    7:26 de.

    Rohadt, nem rohadt, egyremegy.
    Másszon érte le az akinek két annya van .

  • Rodeo11
    2019 április 10
    4:35 de.

    Magadat is kib..szhatnád a kukába.
    Vagy inkább a böcce-gödörbe. Ott szépen
    kitűnve fényeskedhetnél a barnák közt, akár egy
    frissiben belevágott kínai mobilteló.De itt ? Idióta..

  • Ille István
    2019 április 10
    10:23 de.

    Mit foglakozol mán avval az emberi pondróval én nem is látom.

  • Geyza
    2019 április 10
    10:27 de.

    gábriel ezt a két gagát mindig keverem… szóval mit akartatok mondani? mert amit írtatok azon „nem jött át”

    fogalmazásgátlót is szedtek? csak nem vagytok hisztérikusak? az már a menőpauza jele, szedjetek be valamit…, hátha az meghozza

    hahahahaha

    és a geyza meg -ráadásul- mindenkit átnevez: „anti”-nak aki „azzal” nem ért egyet kac kac te lettél keresztelő szent zebulón?

  • HunCanada
    2019 április 8
    3:41 du.
    „A nacionalizmus főleg a liberális, szocialista kritikusai által elvetett és legtöbbet vitatott politikai nézetrendszer.[1″…

    Ezt igazoltad hozzászólásodban.Miért is nem lehet egy nemzet nemzet?Miért is csak ” nyílt társadalom lehet és csak az a jó? ”
    A nacionalizmussal szemben az ezt elvetők szélsőséges nézetűek! Csak ti a nacionalizmust minden rossznak állítjátok be ,ebből a szempontból ítéltek mindent.
    Mondjuk Te tartozol valamelyik nemzethez ??? Kanadaihoz,magyarhoz? amerikaihoz? zsidóhoz? arabhoz,kínaihoz?…sorolhatnám.Vagy egyszerűen csak világpolgár vagy ? ez kihez tartozik? Pl. az orosz az világ polgár vagy orosz nemzethez tartozónak vallja magát? Dehát akkor szélsőségesen nemzeti nacionalisták ? akkor meg kell támadni őket letörni őket,hogy ne legyenek nacionalisták? Pedig amióta világ a világ mindig le akarták más népek tarolni őket! Ez pedig nagyobb összetartozásra késztette őket! Ezért inkább nemzetnek tartják önmagukat,mint világpolgárnak,európapolgárnak!
    Más népek nem érezhetnek így? Mert akkor rögtön szélsőségesen nacionalisták? Európában mindenki európapolgár? nem tartozik egy nemzethez sem ? vagy ha igen akkor egész európa szélsőségesen nacionalista?
    Félremagyarázzátok a nemzethez való tartozást és ezt szélsőséges gyűlölettel ellene fordítjátok mindazokkal szemben akik nemzethez akarnak tartozni.
    Ezért akarjátok összekeverni még jobban a népeket,hogy ne lehessen nemzethez tartozni,csak érzéketlen városi,falusi polgárok legyenek,akik érzéketlen senkihez nem tartozó érzéssel rendelkeznek?
    Na mit is akartok tulajdonképpen?
    üdvözletével.
    Egyébként a webber elvtárs önmaga sem tudta,hogy mit akar,csak az illetékes úr és a szélsőségesen baloldali,liberális európaiak folyamatos támadása miatt váltott más irányra,no meg valószínű ejrópa első embere akar lenni,ez meg csak úgy megy ha az illetékes úr és úrak szája íze szerint beszél! Na hát ez lett a pálfordulása!

  • Geyza
    2019 április 8
    4:24 du.
    Kisnyilas kedves országos egyetlen nagystílű,szeretetreméltó nagy tudású Barátom.Még mindig olyan bunkó vagy mint voltál!
    A bunkó nem más mint a fejével a földet döngölő szerszám!
    Te ezt csinálod önmagaddal.De imádni,szeretni való vagy ,hiányoznál ha nem lennél.Szerintem nem is tudtunk volna kitalálni téged ! Neked lenned kellett önmagadból. Vajon megérted ezeket?üdvözletével.

  • UI: a webber elvtárs ugyanúgy fog működni , mint a maiak,ezt akarja az illetékes úr és az illetékes elvtársak—így ő ejrópai egyesült államokat fogja megvalósítani! Ezt akarjátok ti is?üdvözletével

  • Geyza
    2019 április 9
    7:55 de.
    TANÍTÓ MESTERÜNK VAGY !!! Nagyon köszönjük neked ,kedves üdvözletével

  • Rodeo11
    2019 április 10
    10:53 de.

    Hát én neked semmit nem akarok mondani.
    És nem is mondok.
    Azonkívül hogy egy szarházzy Holocaust tagadó disznó vagy.

  • tóth péter
    2019 április 10
    1:04 du.

    Úgylátom ez a kis náci csíra meggárgyult.
    Elvette az eszét a nyilaskereszt.
    Már mindenhol azt látja.
    Azzal kel, fexik.

  • Ille!

    Lehet,hogy maga a „fórum Ásza.”..de ugye engem nem tud megszégyeníteni,mert magával szemben én nem hazudok,nem ferdítek,tényeket(!!!!),és véleményt írok,amiért magával ellentétben….fizetséget nem kapok!
    Próbáljon önkritikát gyakorolni ,ha képes rá….,erősen a tükörbe nézni….én mindkettőre képes vagyok és nincs miért szégyenkeznem
    mint magának és hiszékeny híveinek….!

  • Amúgy Ille,képzelje képben vagyok nyugdíj-ügyben is (és nem magától tudom!)hallottam,olvastam,hogy visszamenőleg megkapjuk a jogos nyugdíj korrekciót!TV is nézek.meg újságot is olvasok….!

    A normális, hozzászólók véleményét most is örömmel olvastam,ők bizonyítják a tényeket,meg azt,hogy nem fizetett „bérmunkások”….

  • Mellesleg,mint régebben többször is megírtam,ha kellett a Fideszt is bíráltam,észrevételt tettem (amire többször is kulturáltan válaszoltak)és például most is korrigálnak……akkor is ha csak
    novemberben kompenzálnak,de ugye Illével szemben én nem a napi „gázsimból”.. .. élek,hanem a megdolgozott(!!!)tisztességes nyugdíjamból,így addig sem, éhezem ,nem kell aggódni!

  • Geyza
    2019 április 10
    2:31 du.

    tudod Filó Zófia… még az antikból

    a tagadás tagadása

    hogy te milyen bunkó vagy?

  • Geyza (Rodeo11-nek):
    „Azonkívül hogy egy szarházzy Holocaust tagadó disznó vagy.”

    Nem Geyza, már írtam neked, hogy Rodeo egyáltalán nem Holokauszt-tagadó; én legalábbis nem olvastam tőle semmi olyat, ami erre utalna. Szerinte a jelenlegi világ úgy rossz, ahogy van (ebben – tőled eltérően – többé-kevésbé egyetértek vele), és minden baj okai a zsidók (és az amerikaiak); ebből következik, hogy szerinte a zsidók (és az amerikaiak) teljes eltünésével a világ sokkal jobb, elviselhetőbb lenne.
    Rodeo tehát egyáltalán nem tagadja, hanem inkább helyesli a európai zsidók ellen az 1938-1945 között véghezvitt népirtást, legföljebb azt sajnálhatja, hogy nem sikerült azt az egész világra kiterjedően és 100%-osan végigvinni, hiszen – szerinte – akkor a mai világ legtöbb baja nem létezne.
    Nem Holokauszt-tagadó, hanem Holokauszt-helyeslő.

  • Kővendég
    2019 április 10
    6:06 du.

    kőfejű Sybilla, Jós Jóska, te mindenből ugyanazt jóslod? tagadom amit állítasz!
    és ennél többet nem is tudtok kiszedni belőlem!

    megjegyzésem sem te sem geyza sohasem ismerte a világtörténelmet (legalábbis a valóságosat nem) a többi ebből deriválódik: fake news

  • Geyza
    2019 április 10
    2:31 du.

    te meg vagy gárgyulva geyza!!! mi közöm van nekem a holokauszthoz? motorozzál inkább… rengeteg dolgok vagynak e Földön melyekhez halvány lila fingom sincs és mások amelyek elkerülik az érdeklődési körömet… már nagyon régen szelektíven szemlélem a világot, vannak dolgok, amelyek nem kerülnek a látókörömbe…viszont rengeteg olyan dolog van ami piszkálja a csőrömet… jaaa… jegyezd meg egyszer s mindenkorra: az életembe a bejárati ajtó kulcsai kizárólag nálam vannak és hiába próbálkozol betüremkedni bármivel ha az ajtók és az ablakok is zárva vannak a többi lyukat a macskám őrzi nagyon ügyes macsek, mindent elkap és szétcincálja

    szóval nem kell nekem akármit csámcsogva rágcsálni… kiköpöm! és ez meg az én jogom, ha tetszik ez geyzának ha nem…hahahaha

    és pukkaggy meg… ez a süket dumád meg hidegen hagy, és unalmas, lapoztam

  • Rodeio

    Semmi baj, senki se kiváncsi a te életedre, ugyhogy senki sem akar belemászni, legalábbis pont azok közül – feltételezem – akiket Te ezzel vádolsz

    Csak annyi, hogy ez esetben is a forditottja igaz az állitásodnak, mint ugy általában.

    Gramsci és Göbbels utmutatásait pontosan követve, pont azt fogod rá a többiekre, azzal vádolsz másokat, amiket te cselekszel.

    Jelen esetben =2019 április 10 8:40 du.= bejegyzésedben azt állitod másokról, hogy a te életedbe akarnak „belemászni” beleszaglázni, holott:

    – f o l y a m a t o s a n T e v á j k á l s z a m á s o k é b a n

    Ha nem szólsz hozzá a mások megjegyzéseihez, akkor a kutya nem fog veled bibelödni.

    Tudod nem kötelezö…

    Ugyanugy az sem, hogy idönként „felkiálts” hogy „”ugyan minek irta az adott cikket a szerzö””, és kijelented hogy Te el sem olvasod azt.

    Lehet, hogy akkor valami más olvasó-, és kiömlengési helyet kellene keresni magadnak, nem nyuszika?

  • na, kérem, mi lenne ha nem egymást b..ogatnátok, hanem a cikkben foglaltakkal foglalkoznátok?

    Bodát kivéve, mert neki azt javaslom, bizonyítsa be, hogy melyek a valótlan állításaim – kevésbé finomkodóan: miben is hazudok? ne sajnáljon, cáfoljon és írja le az igazságot!

    meg ezt a napi gázsi dolgot sem ártana, ha kifejtené, mit is kell érteni alatta? ki és mennyit fizet nekem naponta? konkrétumokat kérek, ellenkező esetben azt kell feltételeznek, magának elment az esze! az nem érv, hogy de hát én magam vallottam be, mert mi rá a bizonyíték, hogy nem hazugság? hiszen maga szerint én hazudok, akkor pont ebben a kérdésben ne tenném ugyanazt?

    na, ténsasszony, most elő a tűvel és a cérnával, erre varrjon gombot! várom a cáfolatait a többi hazugságom tárgyában is!

  • Rodeo11:
    „kőfejű Sybilla, Jós Jóska, te mindenből ugyanazt jóslod?”

    Melyik Szibüllára méltoztatik utalni, Doktor Úr? (Hirtelenjében csak tucatnyi jut az eszembe.) Jósolni ritkán szoktam, ellenkezik is szakmám szabályaival, most sem tettem; de azért ne felejtse el, hogy az összes Szibülla minden mitosz szerint az igazat jósolta.

    Rodeo11:
    „tagadom amit állítasz!”
    Jó, tagadja, hát tagadja, ám azt elfelejti megemlíteni, hogy Ön szerint hol bicsaklik meg a logikám. De miért is említené meg, hiszen Ön ugyebár nem a logika tudományából szerzett PhD-t. 🙂

    Rodeo11:
    „ennél többet nem is tudtok kiszedni belőlem!”
    Miért akarnék bármit is kiszedni magából? Nem vagyok sem sebész,
    sem boncmester, és remélem, hogy az utóbbi munkájára az Ön esetében még hosszú-hosszú ideig nem is lesz szükség.

    Rodeo11:
    „sem te sem geyza sohasem ismerte a világtörténelmet”
    Csak a magam nevében nyilatkozhatok; igaza van, csakugyan nem ismerem a világtörténelmet. Egy-két időbeli és helyi szeletkéjét talán viszonylag türhetően ismerem, de a világtörténelmet mint olyat (ha ugyan létezik olyan, hogy világtörténelem) valóban nem. Sokkal, de sokkal többet nem tudok, mint amennyit tudok, s ez az arány még elvileg sem javulhat az idő múlásával sem. Bizony, ha most hirtelen akár csak pár oldalt kellene írnom pl. az argosturai kongresszusról, bajban lennék, igencsak kapaszkodnom kellene, hogy papírra vessem.
    De hát… miért is kellene nekem ismerni a „világtörténelmet”? Egyszerű, nyolc általános iskolát végzett állatgondozó (no jó, idomár) vagyok, nem pedig olyan magasan képzett, tudós ember, mint pl. Ön, Bendeguz79 vagy Boda Marcsi.
    No, minden jót Önnek!

  • Rodeo11:
    „a macskám őrzi nagyon ügyes macsek, mindent elkap és szétcincálja”

    Ime a tény, ami önmagában is falszifikálja Mao Ce-Tung elméletét a népen belüli vs. antagonisztikus ellentmondásokról. Ön is, én is valószínűleg a valamilyen értelemben vett „nép”, mint halmaz elemei vagyunk, a köztünk lévő ellentmondás – a macska- és a kutyatartók közötti ellentét – nyilvánvalóan antagonisztikus. 🙂 🙂
    No, nyugodjon meg, azért nem bántom a macskákat sem.

  • Rodeo11nak (a 2019 április 10 8:42 de.) kommentjere; Nem nagyon foglalkozom mar a FOX-al, de ha jol remlik valami nonemu birot akartak eppen kirugatni onnan nemregiben, mert valami olyat mert szolni, ami a „fosodratnak” nem tetszett.
    De ettol eltekintve teljesen igaza van maganak, a tobbi hircsatornanak hazudott agymoso-patyolat nezhetetlen. Nem csak a hirek… Viszont jo, legalabb ma mar felesleges a TV, kisebb a rezsi.

    Geyzanak (a 2019 április 10 10:18 de.) kommentjere; Tolem on azt ruhell, amit csak kepes ruhellni, meg akkor is ha az csak az on kepzeleteben el. Ebben a temaban talan meg kellene onnek maradni a Rodeo11 mellett, ha o valoban zsidogyulolo.

    tóth péternek; Keremszepen (es en abban remenykedtem ez itt mindenkinek vilagos) a nacionalizmus meg van engedve a nagyhatalmaknak (peldaul milyen szep kozos hatalmat epit most Nemet, es Franciaorszag, nekik szabad) mig az „internacionalizmust” azok torkan nyomjak le, akiknek muszaj behodolni a nagyhatalmaknak.

  • Gabriel
    2019 április 10
    9:40 du.
    hát, hogy mit mondott a Göbbelsz meg a Gramsci az sem érdekel, nem olvasom őket (sem)… tűrhetetlen hazugságokkal öntitek nyakon a nagyérdeműt itt ezen a blogon te meg a másik gaga az -állítólag- motoros, és azokról el kell mondanom, hogy pofátlan hazugságok: diktátorok, elnyomás, a népük kirablása… bizonyos -általad- istenített elnökök első 100 napja alatt a hamis népszerűségük nullához közelít… ma már labdába sem rúghatnának úgy sem, hogy kilövik az ellenfelet
    …egyetlen valós okot sem állíttok csak a: „meghalt a beteg (vagy haldoklik)” ez igaz, de azért mert ellopták a gyógyszerét a gyógyszeres polcáról és a pénzét hogy másikat vegyen

    és hasonló agylúdtalpak tök ugyanúgy mint a bendegizi aki aszongya mozognak az olajárak és az követhető a táblázatokban én meg azt kérdeztem tőle miért mozognak és ki mozgatja azokat erre nem is reagált ugyanúgy, mint a két gaga

    hahahahaha

  • Kővendég
    2019 április 11
    3:48 de.
    elkaptad…hahahaha se kutyám se macskám de imádom az állatokat ás ők is engem… vannak dolgok a világban amik bizonyos érdekeket -és folyamatosan- kielégítendő szemmagasságban tartanak (nem fáradnak ez olyan, mint a bolond aki paprikajancsinak öltözik, hogy észrevegyék) lássa mindenki és semmi mást ne lássanak sőt csak azt lássanak amit ők akarnak felmutatni ez a fake news organization, main stream media és hasonszőrű átbaszások… de ha bele döglenek akkor sem tudnak mindenkit „elterelni” még a birkák is bölcsebbek mint amilyeneknek tartják azokat…a demokrata párt a demokrata Ocasio Cortez-t ki akarja lőni, mert demokrata… ez már a hullaszag

    azért jó a könyvtár, mert mikor kiolvastam visszaviszem és nem foglalja a helyet és lehetővé teszi, hogy másikat észrevegyek a könyvesboltban vagy a könyvtárban…

    ezért szoktam (én magam) szétcincálni a sok fake news-t

    tudod volt valaki aki két kisajtót nyittatott a macskájának a nagy ajtó alján és a kérdésre miért, azt mondta az egyiken kimegy a másikon bejön

    hahahaha

  • Ille István, kedves szerző a cikk a jogról és annak jogáról szól (ha nem tévedek?) hogy tiltakozni is lehessen azaz keményen megválaszolni hamis vagy mondvacsinált céloksági pofátlanságokat és erre az O1G rendszerét hozod fel példának, ragyogó, de ez egy rendszer a sok nála is szemetebb közül és én azért mutatok fel más példákat, hogy a paletta teljesebb legyen és a befalazott magyarországiak is -esetleg- meglássák hová lehet kerülni, ha nem tiltakoznak

    ennyike a cikkhez valósághoz szólásról

  • Geyza
    2019 április 10
    2:32 du.
    Tündérkém!!! Most is magadról beszélsz—csak agykérged nem bírja felfogni? Öregség?? Kutya 13 éves kór –ez nagyon nagy baj! Sajnállak! Hogy segíthetek! mond! üdvözletével

  • Nagy Lajos
    2019 április 11
    4:04 de.
    éppen élőben megy a 8-as csatornán The View arról van benne szó, hogy az usa alkotmánya védi a Julian Assange-t és az Obama kormányzat Főügyésze leállíttatta az ellene folytatott bármilyen eljárást mint alkotmány elleneset (a tétel kimondja, hogy ha a hír igaz(SIC) akkor mindegy milyen úton jutott hozzá a wistleblower)

    és ezek a nők ott vitatkozván egymás haját tépik mert egymással sem értenek egyet

    hogy most mi lesz Assange zsal az más kérdés

    de a tétel ül a félreinformált és megkövült agysérvvel létezőknek erről kár beszélni lásd gábriel, geyza bendegizi stb +

  • Ille!

    Javaslat:Nézzen TV-ét,ahol élő egyenes adásban követheti (hang,kép)a „jellemes és egymást támogató”…politikusok megnyilvánulásait,és néha olvasson újságot is…..mert akkor kicsit talán tájékozottabb lesz(főleg ha felfogja…)és nem ár,ha
    esetleg a közvélemény kutatások eredményeit is tanulmányozza.Ugyanezt tanácsolom a feltétlen híveinek is,mind az EU.parlamenti,mind az önkormányzati választásokat illetően!
    Továbbra is fenntartom a véleményem,mind magáról,mind az ellenzékről,és szerencsére ezzel nem vagyok egyedül!!!!!!
    Persze ha akar csak vergődjön tovább,írja le ami eszébe jut és főleg amivel megbízták….!

  • Rodeo11
    2019 április 11
    11:12 de.

    Hát az lesz hogy rásóznak kb 30 évet.
    Az usaiaiak.Ha rá tudják tenni a kezüket arra a csirkefogóra.

  • óth péter
    2019 április 11
    10:54 de.

    tóth péter
    2019 április 11
    10:54 de.

    „Geyza…Tündérkém!!! Most is magad…”

    Te is a férfiakat kedveled?
    Akkor mostmár tudtok itten alakítani 1 frakciót.
    Mongyuk…mindig is tudtam hogy a návi eszméktől nem áll messze a férfiszerelem:

    https://hu.wikipedia.org/wiki/Ernst_R%C3%B6hm

  • * náci eszméktől stb..

  • Rodeo11
    2019 április 10
    8:40 du.

    Ne toporzékolj kislány.
    Vállald fel magadat meg amiket korábban itt írtál.

  • Kővendég
    2019 április 10
    6:06 du.

    Emlékszem mikor írtad ezt anno, jót is röhögtem rajta.:D

    Rodeo A Holokauszt-ignelő idegbajos öregségére hisztisen elsárkányosodott Wágner-zabáló önjelöét szófabrikátor.

  • Ille István
    2019 április 11
    3:20 de.

    Hát ezaz!!
    (hogy idézzek az Alfonző-féle Ványadtbácsiból)

    Olyannal vitázol, aki nem is látszik igazából.
    Valami Boda nevű emberi porszemcsével.
    Fel nem foghatom miért kell
    vele vitázni mikor peg
    tuggyuk 10 évek óta
    hogy csak hazudik

  • Geyza
    2019 április 11
    12:44 du.

    gaga és milyen joga van az usa nak az Assange-hoz nem állampolgár és nincs is benn az országban

    másrészt igazat szól és attól viszketnek ott a cihában meg a párnában és a nasaban és az aipacban meg a többi gittegyletben ja, és hogy a lexebbet ki ne hagyjam a ná tócsában

    hahahahahaha

    mindenki aki veled nem ért egyet az csirkefogó és/vagy anti?

  • C.Á!

    Sajnálom,ha csalódást okoztam….de ugye én magyar voltam és megmaradtam annak,….itthon élek tájékozódom(több forrásból!!) és képben vagyok(TV,újságok)így továbbra sem tudom elfogadni egyes hiteltelen „bértollnokok” írásait,stílusát ,állításait és főleg
    a kapásból cáfolható hazugságaikat,amivel szerencsére nem vagyok egyedül!
    Hát ez van….
    Lenne egy javaslatom,több hitelesség,nagyobb tájékozódás,és jobb stílus,jobb modor…..ez akkor is hasznos és üdvös lenne maguknak is ,ha ez nem egy itthoni,hanem történetesen,kinti kanadai hírlap!
    Tisztességes lenne a kint élő magyarokat is korrekt módon tájékoztatni,akik nem mindenről értesülnek egyenesben,mint mi itthon!

  • Geyza
    2019 április 11
    12:52 du.
    én már 4500 éve nem változok és vállalom magamat, rólad nem lehet tudni csak azt, hogy egy bunkó útszéli senkiházi kajabál hülyeségeket

  • Rodeo11
    2019 április 11
    1:46 du.

    Ököljoga van hozzá.
    Tégy ellene ha tudsz.
    Pl. toporzékolj jobban DDDDDDD

  • Rodeo11:
    „a demokrata párt a demokrata Ocasio Cortez-t ki akarja lőni, mert demokrata…”

    Beismerem, nem csak a „világtörténelmet” nem ismerem, de jelenkori politikát sem, hiszen Ocasio Cortez-nek eddig a létezéséről sem tudtam, pedig nyilván elvárható lenne tőlem, hogy minden USA kongresszusi képviselő nevét, életrajzát, és választókörzetét fejből tudjam. 🙂

    Most, hogy megemlítette a nevet, rákerestem a neten, hogy ki ez a hölgy. A célkitűzései nekem rokonszenvesek, de nem hinném, hogy azok az USÁ-ban mostanában mind, vagy többségében megvalósulhatnak. De ki tudja, egyik-másik talán igen…

    Rodeo11:
    „ez már a hullaszag”

    Kétségtelen, a kapitalizmus – azon belül különösen az USA –
    eszeveszett tempóban rohan a szakadék felé. 🙂 De sebaj, mi kelet-európaik akkor is megelőzzük!

  • Geyza
    2019 április 11
    3:35 du.

    most toporzékoljak csak azért mert te mondod? ezzel a megjegyzéseddel még mélyebbre ástad magad abba a bizonyos g…be…

    és még egyet is értesz vele? na erre nincs szavam

    elérted a célod…

  • Kővendég
    2019 április 11
    3:59 du.

    hahahaha

    mindez a ná tócsában azaz maga előtt tol benneteket mert gyáva, beszari és csak repülőről bombáz amikor kézitusára kerül a sor akkor csak a futás marad meg sérülések győzelem nélkül lásd afganisztán de ez nem az egyedüli messze visszanyúlik a II.VH idejére

    hahahahaha

  • Rodeo11
    2019 április 11
    5:36 du.

    Csinálj amit akarsz.
    Engem nem zavar még ha forogsz is a fejeden mint egy motolla

  • Rodeo11
    2019 április 11
    5:52 du.

    Na ja.
    A Lenin-fiúk elől
    megfut a gyáva zöldsapkás meg tengerészgyalogos banda.
    Mégha csak a második Lenin fiai is, ennek az ekvádori izének
    meg Irina nevű rokonnyának a kreálmányai is.

  • Kővendég
    2019 április 11
    3:59 du.

    Rodeoval kár értelmesen társalogni.
    Ő csak egy mélységesen antiszemita szélsőbalos barom.
    Köpni nyelni nem tud az esztelen gyűlölködésétől.
    És fuldoklik a tehetetlen dühtől ha a pofájába vágják
    mekkora hülyeségeket firkál a nap 24 órájából legalább nyolc órán át.
    Nézd meg. Le nem állna a hisztijével soha.
    Vergődik a saját hülyeségének súlya alatt.

  • Rodeo11
    2019 április 11
    3:24 du.

    Csitt te.
    Mára más sok baromságot hintettél el.Csillapodj.

  • Kővendég
    2019 április 11
    3:59 du.

    a gyávák…megijednek egy Manning tól meg egy Assange tól (ezutóbbi már brit börtönben várja sorsát, miután kirángatták a követségről kezében: Gore Vidal’s ‘The History of the National Security State.’)

    és most az usa eljátszhatja a Jamal Khashoggi történetét egy az egyben… azt nem veszik észre, hogy ami elhangzott és le van írva azon semmiféle bíróság (beleértve Istent már aki hisz benne) nem tudja megváltoztatni

    pont ez a gond az egyre megújuló múlt a napi érdekeknek megfelelően lásd még a mai napig terjengő bibliamagyarázatokat? mintha az nem lenne egyértelmű? (nem az sohasem volt… összerakosgatták… szorgos kezek)

    akkor most várható új világkabaré és a demagográcia újabb elsöprő kitudja mije…

  • Rodeo11nek; Nagyon meglepne, ha barmelyik orszagnak lenne olyan torvenye, hogy mindegy hogyan jutott valaki egy „hirhez” ha az igaz, akkor minden torvenyes. Mindenhol leteznek titkositott iratok.

    Amit maga mond az a vilag osszes titkosszolgalatat eletveszelybe hozna, de legalabbis lehetetlenne tenne a munkajukat.

  • na, kérem, a főszerki is megkapta a magáét Bodától 😀
    egy gond van: ha a hazugságaink kapásból cáfolhatók, de Boda még nekifutásból sem képes rá, akkor miért is kellene komolyan venni a tanácsait? minden esetre még mindig adós a megbízóim nevével, a megbízás mikéntjével, nomeg, a cáfolatokkal.
    attól tartok, ez így is marad. én meg majd tovább vergődöm.

  • Rodeo11:
    Sajnos – vagy nem sajnos? ki tudja? – fogalmam nincs róla, hogy a legutóbbi kommentjeiben (különös tekintettel a 2019 április 11
    6:33 du.-ra) Ön miről ír. Gore Vidal neve a New York Review of Books-ból ismerős, de az említett könyvét nem olvastam (köszönöm, hogy felhívta a könyvre a figyelmemet, ha időm engedi, majd lehet, hogy belenézek), Manningnak és Jamal Khashogginak viszont a nevét sem ismerem. Valószínűleg kissé eltér az Ön és a magam érdeklődési köre, ami szerintem rendben is van, elvégre tudtommal Ön nem állatgondozó-idomár. 🙂
    Ami meg a bibliamagyarázatokat illeti, a zsidó vallási hagyomány szerint csupán a Tanachnak 77 megismerhető rétege van, nem is szólva az üres, betűk nélküli helyekről, amelyek majd csak a Moshiach eljövetele, illetve önkinyilatkoztatása után lesznek olvashatóak. Sőt, ha figyelembe veszem az öreg Rabbi Hámmunkának a Zohárban a Beresith első négy betűjéhez fűzött kommentárját, akkor az értelmezési lehetőségek még ennél is több rétegből állnak. Nekem tehát – Önnel ellentétben – nincs semmi különösebb bajom azzal, hogy sokféle biblimagyarázat létezik, terjed. Nem baj az, legyenek. 🙂

  • Geyza:
    „Rodeoval kár értelmesen társalogni.
    Ő csak egy mélységesen antiszemita szélsőbalos”

    Ha „szélsőbalos” lenne a doktor úr, az hagyján. Akkor például esetleg megkérhetném, hogy pl. segítsen nekem a radikális baloldali (ha úgy tetszik, szélsőbalos) Alain Badiou „La Republica de Platon” c. most olvasott munkájának értelmezésében, amivel igen nehezen boldogulok. (Megjegyzem, hogy a legelső eszmecserénk elején közölte, hogy úgy szálljak vele vitába, hogy ő PhD-zett. Hűha, egyetemi kisdoktor, de talán még habilitált is – az ilyen „magas” tudományos címektől, ijedtemben rögtön össze is szarom magamat.)
    Szerintem nem „szélsőbalos”. (Balos, egyesek szemében esetleg „szélsőbalos” pl. én vagyok.) Lehet, hogy Rodeo valaha esetleg baloldali volt, de a szovjet rendszer szétrothadását követően mára ebből csak a differenciálatlan Amerika-útálat és zsidóellenesség maradt. Hát… elég szerény örökség és teljesítmény.

  • Nagy Lajos
    2019 április 12
    12:46 de.

    be kell vallanom, nem az ujjamból szoptam, hanem egy usa tv csatorna élő adásában egy alkotmányjogász mondta a megfelelő „amendment”-et számmal együtt amit én nem jegyeztem meg, tehát pontosan az usa amely most meg fogja hurcolni mint véres kardot anno és lesznek tüntetések szóval elterelő hadművelet egy másik titkos izéről amíg ki nem derül…, a Snowden még az oroszoknál dekkol és kuncog…

    szerintem az a tény eleve pofátlanság, hogy a demokráciákban pont a nép nem tudhat mindent, hanem majd megmondják nekik…ez a titkolózás sohasem szül jó vért…olvass utána de ne a mainstream ben!!! csámcsognak a részletekről

    na ennyike most hajnalok hajnalán

  • Kővendég
    2019 április 12
    6:27 de.
    ezek a geyza kategórikusz imperatívuszai meg a fidex kft-é, mármint az egészen szélső balos (mint Shiva a kituggya mennyi karjával, na annak lehet ilyenje) meg az egészen vagy méginkább jobbra tolódott (középen meg nincsen semmi?)
    nem olvastam eme új La Republica de Platón (ez francia, olasz vagy spanyol?) a görögöknek volt egy sajátos megközelítése a demokráciához: abban mindenki egyenlő jogokkal rendelkezett akit beengedtek az agorára akit nem az nem is tudta mindezt a nyalánkságot úri huncutság…, és ette otthon nyugodtan a finom juhsajtot még finomabb görög borral bőrpohárból

    és nem is kívánom elolvasni… bár ki tudja lehet hogy átfutom ha neten hozzáférhető… agytekerészeti körgugolászat tovalöködöm a szinposzisa?

    és mi akadt fenn a nyelőkéden?

    mondd te és még néhányan hogyan vagytok képesek minden egyes bármiben amit leírtok legalább egyszer zsidózni és kritizálni bárkit aki kurvára unja hogy még a kerékpárbelsőből is zsidók folynak ha durrdefektet kap…beszéljetek a hutikról, meg az eszkimókról és van még más javaslatom csak a zsidókat mellőzzétek legalább két hétig… én nagyon jól megvagyok anélkül, hogy tudnám hogy a knesszetben miért tépik egymás pajeszát és kaftánját és mit ájvékolnak? tele van velük a…szóval az is (padlásom meg -jelenleg- nincs)

    már az is anti ha valaki nem akar róluk tudni semmit sem? mert én akkor vállalom…

    ja és csak neked és csak itt én közepes vagyok szélsőközép!!! egyébként excellent minden disciplinából amihez hozzáfértem erről írásos bizonyítékok is rendelkezésre állnak …

    hahahaha

    fel vagytok borzolva a geyzával? a geyza olyan szép lehet hosszú schlafrokban és szandálban amint leng neki?

  • Kővendég
    2019 április 12
    6:27 de.

    spanyol ill fordítják is

    ha nem fáraszt ki nagyon végignézem

  • Kővendég
    2019 április 12
    6:27 de.
    amennyi az első 20+ percben kiderül, hogy el kell olvasni az eredeti művet és utána észrevenni, hogy mi az ami ma is aktuális… az egész egy materialista megközelítés a valóság és egy vélemény összevetése rávetítve aktualitásokra ez Badiou munkája ha elhagyod Badiou-t és maradsz Platón nál akkor rád van bízva mi Heideggert, Marxot, Lévy-t és a többit alkalmazol ugyanerre… azaz egy örök valóságot adaptálni a contemporanea ra… másfél óra a könyv bizonyosan hosszabb …

    hahahaha alapállás a filozófus hozzáállása és nem a tudása ahogy Szókratész mondta állandóan

  • Kővendég
    2019 április 12
    6:27 de.

    Hát én nemtudom mi a franc ez az idióta
    de teljesen bele van feküdve Maduró szerencsétlen
    nemzetromboló országlásába, meghal Kubáért és ennek a
    mocskos kínai tolvaj rezsimnek az itteni propagandistája
    akik most már idáig vetemedtek hogy igen távoli égitesteket is megpróbálnak ellopni :

    https://nepszava.hu/3032442_magaenak-erzi-a-fekete-lyukrol-keszult-kepet-kina-legnagyobb-fotougynoksege

    Ha Rodeo szellemi „vezérlőfonalai” idáig képesel lemenni,
    akkor ugyan mit várhatunk tőle?
    Lopást csalást hazugságokat.
    Külön-külön vagy együtt.

    Ennek a senkiházzy szarházzynak volt pofája
    Karinthyt is úgy idézni hogy nem jelölte
    meg honnan lopta az aforizmát.
    Ennyit róla.

  • Nahát..mit találtam a NET-en..
    Rodeo nem csak a venezuelai meg kubai kis mocskos rtendsuereket veszi előre a lieblingjei között, de É-Koreát is :

    Ime itt egy kb három éves költői kérdése , INNEM a KMH-ból :

    http://epa.oszk.hu/00800/00843/00153/28/castro-meghalt-orban-el/index.html

    rodeo36
    2016 december 2
    7:32 du.

    „….még senki sem válaszolt arra kérdésemre, miszerint mi (vagy ki?) az oka annak, hogy léteznek olyan országok, mint északkórea, cuba, venezuela, (lassan brazil is oda fog tartozni) colombia és sorolhatnám „

  • * A heje sírási hubák flöött kéertik átlal sikalni 😀

  • Geyza
    2019 április 12
    11:34 de.

    kedves nagyérdemű geyza igaz önkiteljesedését olvashatták: amint egy szál rongy ágyékkötőben és bunkóval a kezében hadonászva ordibál artikulálatlanul

  • Geyza
    2019 április 12
    11:14 de.

    szóval van arról nagyba’szó, hogy egy nagyon távoli napfogyatkozást sikerült 15+ országnak (együttműködve) lefényképeznie, korai gyermekrajzokra emlékeztet amit ködös vagy begőzölt fürdőszobaablakon át sikerült elkapni (már millió évek óta ott eszi a két résztvevőt a fene keringenek egymás körül de eddig a napfogyatkozás nem jött össze… most elkapták rögtön föl is kenyték a képernyőkre… milyen szép…) és lehet róla bármit mondani a dolgozó elhiszi eszi nem eszi nem kap mást akár a big bang kisöccse is lehetne little bang teljesen bigly az ügy (idézetem donald trump egyik ünnepi beszédéből ott volt a „bigly” ugyanolyan angol, mint a geyza magyarja fél korsó rum beöntése után)

    szóval ez akár a Belfegor is lehetne vagy a Kim Il Szuszu nyakkendőtűje…de most éppen -egy darabig bizonyosan- fekete lyuknak nevezik csak azért mert a narancssárga spektrum dominál benne… én szeretnék egy smaragdzöldet ugyanilyenből de lila békákkal

    közben geyza befejezte a korsó tartalmát, mind magáévá tette… ez inherens valója

  • HunCanada!

    Panaszkodott
    C.Á.nak,hogy 8-án meg sem szólított….érdekes én olvastam,amit aznap nekem írt…..
    Na részvétem….

    Ille!
    Ne strapálja magát,magával kapcsoltban a véleményem egy cseppet sem változott,sőt,és ha lehet ne keverje bele C.Á-ot……..

    C.Á!
    Továbbra is fenntartom a véleményem,ellenszenvem a hiteltelen uszító cikkírókkal és „híveikkel” szemben és jogosan….pláne ha még ok és főleg ész nélkül(!!!) próbálnak… sértegetni,nemcsak engem hanem másokat is…!
    Nem engem,hanem a bizonyíthatóan(!!!) hazug és modortalan hozzászólókat kellene „kissé” figyelmeztetni,moderálni,amitől a fórum nem lenne kevesebb ,sőt talán több!

  • Szerencsétlen és agy mosott Geyza!
    Bár megfogadtam,hogy ilyen idiótákkal nem társalgok min te,most sem teszem,csak közlöm,hogy tóth péterrel.és Gyuri 10-zel maximálisan egyet értek!és nem véletlenül!!!!!!!
    Ne vergődj,szenvedj…kezeltest magad,te szerencsétlen,idióta,leépült bólogató János…..
    Mindezt a reklám alatt…!

  • Rodeo tudtlanságodnál csak bakkancstalp-vastagságú orcád nagyobb.
    Honnan veszed azt a hülyeséget hogy „lefényképezték” ?

    Optikai kérdésekben felkészültségednél már csak általános műveltséged alacsonyabb.

    Csak hogy értsd borsónyi agyaddal:
    55 millió fényév távolságból még egy óriás-csillag is pontszerű fényforrás.Hogy nagyobb felbontású képet kaphassanak róla, jópárszáz méter átmérőjű lencsére lenne szükség.Többet nem magyarázok neked erről mert primitívségedben fel sem fogod mit irok.Kár lenne fárasztanom magamat, mintahogyan egy cserebogárnak sem szoktam magyrázgatni a karakterisztikus impedancia számítását.

    Tudatlan vadbarom vagy aki állandóan beleugat a tanult emberek dolgába, ahelyett hogy maradnál az agyrohasztó zajt tartalmazó Wágner kazettáidnál.. 😀

  • Boda Marcsi
    2019 április 12
    2:38 du.

    Nézze Marcsi én tudom, hogy Ön szelektív és elfelejtette, hogy reagált a másik cikk alatt. Erre mondtam, hogy megszólított, ahogy most is megszólított így „kénytelen vagyok” – mert jó a neveltetésem – reagálni Magának. Részvétet nem kell kívánnia, tudtommal senki nem hunyt el a közelmúltban.

  • Rodeo:

    A rokozás első törcsömében
    a salott baságban szamatos iségre
    csúszt gyazár. A stén és salott kérségek
    szkoza során a szamatos bele fűtők tromai imbákat
    csaltoltak. Őszikeres pupcikként ebben a rokozásban szélkelt fel több fogás, salmis bullással hatlan, csüggelt bosszan szamatos kohász (csúzott, fejtő, cúgós, hivő).
    Pariájához lamász a nyelő ránin rücsöge
    és ebben a barkban nyomborgat a
    saban ránin rücsöge.

    A fátylan rákomádok
    drányával kecskely trissítők
    jorcijához a bele pitár – az őszikeres
    hális holágyságokon kívül – erdezést is kularba
    pakal fáskoznia, „a halmozottan rekerves szorús, elsősorban fátylan leványok bartalan kotózásának cselkülése”
    üzetes, a szélő és buggyos pitárral közösen
    talás piság vállításában.

    Remélem felfogtad idióta 😀

  • Kővendég
    2019 április 12
    6:27 de.

    Szteem ez a Rodeo nem PhD-zett, hanem valami délamerikai lepukkant Univerzitty of Mucsa jellegű marhatenyészet-melletti
    tanyasi egyetemecskén pénzért vette a papírjait.
    De az is lehet hogy hogy trágyahordás fejében kapta, mert úgy mégiscsak jobban megérte a műintézménynek, meg ennek a csóringernek is.

  • Mire jo ez az allandosult hulyezes, idiotazas…stb?

  • Boda Marcsi Itt én még nem olvastam sértést feléd. Minden neked szánt számodra sértőnek vélt komment a balóságra hívja fel a figyelmedet. Az viszont tény, hogy buta embernél ezzel nem lehet célt elérni. Egy szívlapáttal kétszer talán igen, de az interneten keresztül sajnos ez megoldhatatlam. Így továbbra is folytathatod troll munkádat, legyen bármilyen ostoba, nemtelen és aljas. Azon viszont ne csodálkozzál, ha a helyedet meghatározták a latrinában. Sajnos ezt elérted ostoba, nagyképű tudatlanságoddal, amit jó nagy adag seggnyalással adsz elő. Viseld a következményeit. Bár még most sem hiszem el, hogy létező személy vagy, annyira groteszk a lényed. Ez még egy Fideszimádónál is erős túlzás.

  • Boda, még mindig várom a cáfolatait, nomeg, a szponzorom nevét!
    de, ha nem megy, hát nem megy. a véleménye meg nem igazán számít, sőt 😀 különben is a magáé olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra. a magáéra meg sőt 😀
    nu, hol is az a cáfolat? elő vele, hadd legyen magára büszke a társadalom!
    ja, és én nem a fórum ásza vagyok, hanem az ászok ásza. ráadásul nem a reklám alatt 😀

  • Geyza
    2019 április 12
    4:42 du.

    kedves nagyérdemű geyzácska a blog inherens geekjének legújabb költeményét olvashatták (én nem, mert geek nem az esetem)

    majd valaki beszámolna róla milyen hatásokat váltott ki belőle eme geek?

  • Rodeo nem válaszoltál nem túl bonyolult kérdésemre
    idézek magamtól, innen :

    „….Rodeo tudtlanságodnál csak bakkancstalp-vastagságú orcád nagyobb.
    Honnan veszed azt a hülyeséget hogy “lefényképezték” ?

    (Mármint azt a fekete lyukat.Utólagos beszúrásom a szövegbe)

    Optikai kérdésekben felkészültségednél már csak általános műveltséged alacsonyabb.”

    Állítólag te egy PhD vagy.
    Talán akkor képes lehetnél egy ilyen nem túl bonyolult kérdés megválaszolására nemde?

    Várom a válaszodat !!

  • Nagy Lajos
    2019 április 12
    12:46 de.

    Rodeot az ilyesmi nem érdekli.
    Az hogy a MI szövetségünknek katonái haltak meg
    ezek miatt a kiszivárogtató patkányok miatt,neki csak örömet jelent.

  • Francba..
    Már megint a gyagyás OIM* nevétől visszhangzik az oldal.
    Pedig nincs is itt.Legalábbis én nem látom. 😀

  • Nagy Lajos
    2019 április 12
    9:36 du.

    Kérdezd meg talán a Ph Doktor „urat”, bizonyos Rodeot.

    Bendeguzhoz írt minden egyes , amúgy értelmezhetetlen röfögését azzal fekezi be hogy idézem nem szószerint:

    „Egyébként meg le vagy SZ A R V A ”

    Nem ezt a szót használja, van rá egy régies kifejezés.
    De a jelentése dettó ugyanaz.

    Pedig Bendeguz, bármilyen baromságokat is ír időnként, mocskolódni azért nem szokott.

    Nem hinném hogy ez a Rodeo PhD. lenne, amint itt nagyképűen hirdeti.Valszeg valahol vette a a róla szóló pappírját. Talán a Kínai Piacon ? 😀

  • Rodeo11
    2019 április 13
    8:40 de.

    Látom felfogtad amit
    írtam neked.Naa..jóvanakkó..
    Bebizonyosodott hogy a magadfajta
    idiótikus motyogó jól ért az ilyesmiből.
    Majd még írok neked hasonlókat,nehogy tudatlanságban maraggyá’

  • Kenny
    2019 április 13
    2:24 de.

    hahahaha

    fején találtad a szöget! „a boda” az egy kreálmány, ha elemzed a szövegeit nagyon sok férfias vonás is fellelhető benne, azaz hasonlóan a geyza nevű geekhez aki ráadásul inherens, valakiknek a kitalált személyisége és … durvábban fogalmazva olyan, mint egy dildó… mind a kettő(!!!) ezek a hímnős alakok a neten elő tudnak fordulni és üzekednek és 12+ szor sorozatban beírnak valami stílusában homlokegyenesen ellenkezőt, attól függően ki van éppen rákattanva a netre a KISZ(SIC) csoportból

    hahahaha

    a gizi az eredetinek tűnik, mert ezt imitálni nagyon snassz és -szinte- lehetetlen

  • gyermekrajz kiállításon jártamban eszembe jutott:
    eseményhorizont és amit akartok
    (megosztom)
    a „kép” valaminek a láthatóvá tett változata ami egyébként láthatatlan vagy az egész köréje épült elméletet meg kell változtatni… számomra ez és az ilyenek túlzottan nyakatekertek és látván Dr Orosz László ról készült tréfásnak szánt vídeokat a legbonyolultabb matematika is a végén ad egy vagy két számot amik értelmezhetők!!! az addig lefolyó eljárás teljes káosz, és -szerintem- a világ nem „olyan” bonyolult, sokkal egyszerűbb és amikor erre valaki valaha rájön és be is mutatja, akkor nagyon sok csodálkozó tudóst lehet majd látni.

    a fekete lyuk elnevezés önmagában egy agyficam, az eseményhorizont ugyanúgy, az anyag bizonyos állapota a mozgásából adódóan generál sok mindenféle jelenséget… mint mikor gesztenyepürés Dobos tortát akarsz csinálni az egész konyha össze van maszatolva és a végén egy kerek tálcán (ami nem is „olyan” nagy) elfér, a többi csetres, azaz mosogatnivaló. De a köztes „lépések” a főtt gesztenye megdarálása és rummal meg tejszínhabbal elkeverése nem a Dobos torta… örülni lehet neki, sőt…, de még sok mindent kell csinálni, hogy Dobos tortát kapjunk, de(SIC) ha elbaszunk akármit akkor moslék vagy gusztustalan asztalra nem való „készítmény” lesz belőle…

    azzal együtt a gyomorfekélyes ordibálás és erőlködés sehová sem vezet (vagy igen, de oda nem megyek be) van egy kép a képernyőn én továbbra is hiányolom a cirmos macskát róla anélkül nem az igazi (Pistike most mondta nekem)

    hisztéria hahahahaha

    most még a Big Bang van hátra arra sok raktárháznyi számítógép és algoritmus kell majd (sokkal több mint eme „lukhoz”) és akkor -esetleg- kiderül? de mi… ja? hogy az égő csipkebokor és a csapkodott kőtáblák legendája amelyek hattyúvontatta sajkán eleveztek balra a Léthén…

    hahahahaha

    kell hozzá egy nerd aki éppen geek és inherens

  • Na…
    Ez a súlyosan agykárosult,rummal hajtott motoros @, jól széthantázta az egész oldalt.Izraellel kapcsolatos cáfolhatatlan tudását a kuruc in fosoktól tanulja.Nevének a leírásával nem szeretném lealázni a KMH oldalait,ezért nevezem rumos hordóba szorult @-nak.

  • Ille!

    Nincs időm,kedvem vitatkozni arról ,amit már világosan megírtam,csak esetleg képtelen felfogni……sokszor egy „segglyuk” is értelmesebb,világosabb mit egyesek agya….!

    Kenny!

    „Érdekes” elképzeléseid vannak a jó modorról,a tárgyilagosságról,a kulturált társalgásról,vitáról…..
    Abban igazad van,hogy egyesek (akiknek a fentiekről fogalmuk sincs)a „szintjük” miatt nem tudnak megsérteni!

  • Geyzanak; Szerencsere meg nem volt szerencsem a Rodeo11 neven irohoz, illetve lehet, hogy csak nem tudok rola, de oszinten szolva legtobbszor nincs kedvem sem arra, hogy vegigolvassam a kozel erthetetlen phd-s hozzaszolasait.
    Akkor mar inkabb a Boda Maria, o legalabb koherensen ir, ha sok hibaval is.
    De hadd kuldjek bekules celjabol egy aranylag regi, de nagyon erdekes szovegu dalt, arab es spanyol nyelven:

  • Rodeo11
    2019 április 13
    12:27 du.

    Hitler legbelső köre is pont ilyen baromságokban hitt:
    nevezetesen hogy a Fölod belül egy nagy homorú üreg éshogy Einstein elméletei csak afféle „zsidó-áltudományok”.
    Ezért aztán, jópár Würzburgot levittek mély barlangokba hogy megvizsgálják, kapható e radar-visszaverődés a „Föld belső homorulatairól”
    Amikor pedig nagy szükség lett volna ezekre a harci műszerekre a légvédelemben .Merthogy az USA és Anglia áppen aprították Náci Dojcslandot.
    De a hozzád hasonlóan idiótikus Hitler abban bízott, ha ezek a hülye elméletek bizonyosságot nyernek, akkor BELÜLRŐL le lehet rohanni Angliát. Vagy az USA-t DDDDDDDDDDDDDD
    DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
    DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Te idióta DDDDDDDDD

  • Geyza
    2019 április 13
    9:58 de.

    remélve, hogy miután a cenzor átengedte az egészoldalas geyza halandzsát ennek is ad fórumot a vita kedvéért!

    szóval inherens geek, mondád, marad a kérdés ki halt meg és miért halt meg, és mit „védett” 15000 km re az országának a határaitól, és miután hazaért a szolgálatból minden 65 percben egy veterán öngyilkos lesz, ez a hősi ének, és nem halandzsa
    „Az hogy a MI szövetségünknek katonái haltak meg
    ezek miatt a kiszivárogtató patkányok miatt,”
    a tények 2010 óta publikusak, semmi új nincs bennük!!!

    The US magically erases Ecuador’s financial troubles, ordering the IMF to release a providential $4.2-billion loan. Immediately after, Ecuadorian diplomats “invite” the London Metropolitan Police to come inside their embassy to arrest their long-term guest.

    hát nem olcsó? potom $4200000000 ami saccperkábé annak az összegnek amit meg(el?)szankcionáltak Venezuelától 7,5%-ka

    hahahahaha

    most írjál újabb halandzsát

  • Nagy Lajos
    2019 április 13
    3:27 du.
    nem vagyok -hál’istennek- kötelező olvasmány (sem)

    az ilyen cím valami szexuális tartalmat szokott takarni, 7 fátyoltánc haragosan?

  • Nagy Lajos
    2019 április 13
    3:27 du.

    megnéztem (szokásom ellenére)
    ebben benne éltem (évekig), a délutáni napon 65C°nál a hőmérő felrobbant, árnyék sehol, és a küzdelem a vízért és a túlélésért… a reményhal meg utoljára…

    ezt „szeretem” bennetek, az okozatot mutatjátok és az okokat -megpróbáljátok- ráoktrojálni… nem mondok róluk egy szót sem mert úgy tűnik, itt sokan nagyon felfúvódva assziszik önmagukról, hogy… pedig …dehogy… sajnálom az ilyen egyedeket (Kínában majmokat ember génnel oltottak be, az ilyenekben meg már majomgén van nem beleoltva hanem inherensen)

    szegény majom az legalább megmutatta a büszke konkvisztádoroknak hogy a banánt meg kell hámozni evés előtt (a hősök addig nem tudták… mint sok minden mást sem)

    beszélgessél erről a geyza inherens geekkel az mindent jobban tud

    hahahahaha

  • Geyzanak; a nepszava cikkeben ez all:

    Ujhelyi a sajtótájékoztatón a szombathelyi szociális bérlakások építéséhez szükséges uniós források biztosításának apropóján bejelentette:…

    Szerintem inkabb azt kellett volna bejelentenie, hogy mibol futotta neki kb. 20 milliora hogy felujitsa a hazait, ha mar ennyire a szegeny, elesett munkasosztaly tagja, mert ugyebar a szocialista part tagja. (Remelem nem kell felteteleznunk, hogy burzsoak feszkeltek be magukat a szocialista partba.)

    Rodeo11nek; Nem ertem a maga logikajat. Miert lenne tokeletesen rendben a hazaarulas, vagy a szovetseges hatalmak elarulasa csupan azert, mert az USAnak vegre sikerult elernie az equadori kormanynal (meg ha lefizetessel is) hogy kiadjak a kis leaking seggfejet?
    Es ha meg hozzatehetnem: Ha valaki annyira hulye, hogy ilyen esetben egy del-amerikai banankoztarsasag nagykovetsegere menekul az orosz nagykovetseg helyett, akkor meg is erdemli, hogy elete vegeig bortonben legyen.

  • Meg egy dolgot a Geyzanak; az emberek mindenhol hullanak az egeszsegugyben. Peldanak okaert nemsokara en is el fogok hullani es nincs az az orvos, vagy orvoscsoport a vilagon, amelyik meg tudna menteni. Ezt ugy hivjak, hogy oregedes, ami a halalba torkoll.
    Mindez feltetelezve, hogy nem lesz valami nagyon randa betegsegem, mint peldaul agyverzes, vagy szivroham, amiket tulelek, de roncskent.
    Tudja, vannak dolgok, amiken sajnos nem lehet segiteni. Meg a magyar orvosoknak sem.

  • Nagy Lajos
    2019 április 13
    3:27 du.

    Félreértettél:
    Nem rád haragszom hanem érted.
    Mi a nóta? Megzenésített időjárásjelentés?

    Előzőhöz meg:
    Mikor Clintont megpróbálta kikészíteni a gyűlölője
    (valami szenátusi tag vagy mifene volt, a neve eltűnt
    a sűlyesztőben), akkor egyszerűen nem érte el a botránykeveréssel a kívánt célt: Azt mondták az amerikai választópolgárok hogy nem érdekli őket más ember magánélete.
    És hogy elég volt abból hogy Elnököket próbálnak besározni ilyen, az USA szempontjábül teljesen jelentéktelen eseményekkel.

    Más szemszögből vizsgálva:
    Ugyebár ki lett teregetve gusztustalanul a Lewinsky-Clinton dolog, tekintet nélkül ara hogy a Clinton feleségének mennyire megalázó ez Ország Világ előtt.

    Clinton szemrebbenés nélkül letagadta az ügyet a meghallgatáson ! Persze kiderült és ebbe kötöttek bele. Hogy hazudott.Egy Elnök nem hazudhat.

    De mit mondott a NÉP ?
    A nők azt mondhatták :
    „Ez igen! Ez férfi! Védi a Lewinsky-lányt az
    indiszkrécióktól és meghurcoltatástól, még esetleg a karrierje árán is”

    És a férfiak :
    „Hát istenem.Férfiak vagyunk nem? Aki EBBŐL képes ekkora ügyet csinálni, annak biztosan mikroméretű és használhatatlan a kis bögyörője.Szóval az egész ügy szóra sem érdemes.”

    A lényeg az hogy az egész lejárató kampány meghallgatásostúl pontosan ellenkező hatást váltott ki: nem csökkent Bill Clinton népszerűsége, ellenben elnevezték őt a „Nemzet Farkának” vagy valami hasonlónak heheheeehehehe

    A felesége meg a LEHETŐ LEGJOBBAN reagálta le a kérdést.
    Mikor újságírók faggaták mit érzett stb, úriasszony módjára azt találta mondani:
    „Nem esett jól a dolog, de nincs a Főldön még egy olyan férfi akivel annyira jól érezném magamat és aki annyiszor meg tud nevettetni, mint a férjem”

  • gyuri10
    2019 április 13
    1:40 du.

    Tévedtél f..szfej.
    A Jerusalem Post -ot olvasom meg a Hááretz-et 😀 😀 😀 😀
    De hallom hogy a gusztustalan kis fasiszta pártocskád,
    (Ayeled Shaked* vezetésével) , szerencsére még csak be sem
    jutott a Kneszetbe.Szóval akkor ki vág ki milyen macskát ?
    Továbbá hogy a Likud csak akkor tud kormányt alakítani ha
    leáll a többi szélsőjobbos kis párttal és a megerősődőtt
    ultraortodoxokkal*.
    Úgyhogy Gurltiz elmehetsz te a jó 3.14-csába

    *Ultraotodoxok = az izraelben élő (kb. 8-12 %) vallási fanatikus elnevezése, akiknek pártjuk is van.

    A következő esetet hallottam róluk, még valamikor a nyolcvanas években, amikor még nem volt jellemző a populizmus ennyire mértéktelen előretörése világszerte, így Izraelben is csak a Likud meg az Izraeli Munkapárt (mint baloldali tömörülés) voltak a meghatározó politikai erők.
    https://hu.wikipedia.org/wiki/Izraeli_Munkap%C3%A1rt
    Egy választáson teljesen azonos számú képviselőt küldhettek a Kneszetbe, így az a nagy párt alakíthatott volna kormányt aki összeáll az Ultraortodoxokkal , koalícióban.
    Az Ultraortodoxok egyből bejelentették a
    „bakkancs-listájukat” amelyek gyakorlatilag vallási állammá alakították volna át Izraelt.
    (Mint tudjuk szombaton a vallásos zsidó nem érinthet fémet. Ezt például kötelezővé tették volna, amiből egyenesen következik az ország ismételt elveszítésének lehetősége)

    De voltak más kisebb horderejű kivánalmaik is.
    Hogy mást ne mondjak : Miniszoknya és rockzene azonnali betiltása heheeeheeh…

    Lényeg a lényeg: pillanatokon belül létrejött a NAGYKOALICIÓ
    a két nagy párt között.

    Most ilyen nem várható: a Gurltiz-féle seggfejek viszik sajnos a hangot.

    *Ayeled Shaked = Izrael fasiszta igazságügyminisztere aki arról híresült el hogy meg szeretné nyírbálni az izraeli Bíróságok hatásköreit. Ismerős nemde ?
    Továbbá készítetett egy elképesztő reklámfilmecskét is
    amit itt alább megmagyaráznak mert kívülálló számára érthetetlen:

  • Rodeo11
    2019 április 13
    11:46 de.

    Túl sokat rágódsz hülyeségeken kislány.
    A fotóm és személyes adataim hozzáférhetőek, persz nem mindenkinek.
    Akit illet itt, az tudja pontosan ki vagyok 😀

  • Rodeo11
    2019 április 13
    12:27 du.

    Látom sikerült kigugliznod pár témával kapcsolatos fogalmat.
    Persze fittyfenét sem értettél meg belőlük.
    Mondjuk ezek a dolgok nem is
    elnőiesedett hisztérikus
    öregembereknek valók.

    Rágjad tovább a Wágneres bakelitjeidet 😀

  • Nagy Lajos
    2019 április 14
    1:41 de.

    nem baj…most is mellélőttél… másról beszélek mint amit te itt is „írsz”

  • Nagy Lajos
    2019 április 14
    1:41 de.
    Rodeo11nek; Nem ertem a maga logikajat. Miert lenne tokeletesen rendben a hazaarulas, vagy a szovetseges hatalmak elarulasa csupan azert, mert az USAnak vegre sikerult elernie az equadori kormanynal (meg ha lefizetessel is) hogy kiadjak a kis leaking seggfejet?

    kinek a hazáját árulta el? és a leaking sem az övé, hanem Chelsea Manning-é aki usa állampolgár és a NYT, WAPO és a többiek is leközölték ugyanazokat a híreket azokat miért nem üldözi az usa?

    szarva közt a tőgyit

    hahahaha

  • Geyza
    2019 április 14
    4:28 de.

    nembaj! inherens geekje a blognak… te csak firkálj én meg kiröhöglek…, továbbra is