Magyarország szopóágon

2019 április 11 9:53 de.175 hozzászólás

Milyen ország az olyan, ahol egy alföldi településen élő édesanyának nincs annyi pénze, hogy kiváltsa a beteg gyerekének a gyógyszerét? Milyen az az ország, ahol ez az édesanya a (fideszes) polgármesterhez fordul segítségért és kölcsönért, mire a (fideszes) polgármester, akit az emberek azért választottak meg a település első emberének, hogy az ott élők életét segítse és jobbá tegye, azt válaszolja, akkor ad neki pénzt ha a nő orális szexben részesíti. Ne kerteljünk, magyarul ezt úgy mondják, hogy leszopja.

Milyen ország az olyan, ahol a gyerekéért aggódó, kétségbeesett és kiszolgáltatott édesanya elfogadja az „üzleti” ajánlatot, a (fideszes) polgármester kijelöli a „légyott” színhelyét, a polgármesteri hivatal vécéjét.

Milyen ország az olyan, ahol még csak nem is ez a gazember (fideszes) polgármester jelenik meg a tetthelyen, hanem két komája, velük kell a szerencsétlen nőnek jóban lenni. (Magyarul: őket kell leszopnia.)

Milyen ország az olyan, ahol ezt a gazemberséget még lehet fokozni, a (fideszes) polgármester ugyanis az aktust követően egyetlen forintot sem ad a megalázott asszonynak, ellenben két komája máig tisztázatlan körülmények között felveszi az aktust, a felvételt elküldik ismerőseiknek, hogy nem sokkal később a kocsmában mindenki a történteken csámcsoghasson és röhöghessen.

És akkor most lépjünk túl a konkrét történeten.

Milyen ország az olyan, ahol egy ilyen gazember polgármester lehet. Milyen komái lehetnek ennek a tahó gazembernek, aki, ki tudja miért, még mindig a hivatalában van, nem mozdították el a posztjáról, nem tartóztatták le, nem mutatták a tévékben, amint vezetőszáron a börtönbe kísérik.

Milyen ország az olyan, ahol nem akad egyetlen jóérzésű ember, aki pofán vágta volna a polgármestert és a komáit. Milyen ország az olyan, ahol a huszonegyedik században ezt meg lehet tenni, és a politikai pártok, nőegyletek, mindenféle rendű és rangú szervezetek nem vonulnak a településre, hogy tiltakozzanak a nyílván mélyen hívő és nagyon keresztény (fideszes) polgármester és komái ellen. Milyen ország az olyan, ahol a falu népe nem felháborodik, hanem röhög a történteken, mert ezen a lebutított, évek óta tudatosan megmérgezett Magyarországon senkinek jut eszébe, hogy amit ezzel a kiszolgáltatott asszonnyal megtettek, azt mással is meglehet csinálni?

Milyen ország az olyan, ahol ekkora gazemberség megtörténhet?

Milyen ez az ország?

175 hozzászólás

  • Ugyan…20 éve ez megy egyetemen,munkahelyen,a parlamentben,stb.

  • Reagalasomat ezen cikkre, tudom biztosan a foszerkeszto a tobbikkel megsemmisiti, de, mindenek dacara kotelessegemnek erzem a tisztesseges modor koz-hasznalatanak celjabol megirni.

    Ezen az ugyon mar reagaltam es feltettem a kerdest a masik cikkben megjelentekkel.

    Egyszeruen mert „GEYZA” kozolte a Nepszava weblapjat ahol
    ez az eset kozolve volt.

    De a „Nepszava” legalabb kepes es inteligens volt az esemenmyt altalanosagban civilizalt modon es szavakkal leirni, s NEM az uitccai trogerok vulgar nyelv-kifejezesevel pervert-modon publikalni.

    A kerdes persze milyen egyeni-erkolcs magatartas uralkodhat ahol egy no szemrebbenes-nelkul hajlando resztvenni az allitolagos polgarmester nemi zsarolasaban?

    Persze az itteniek erkolcsi-meglatasai alapjan az mind az allamfojuk buntette.

    Az en azonalli meglatasom volt amikor olvastam a Geyza altal csatolt hirben , hogy milyen nemzet az ahol meg XXI. szazadban is a leheto leg-gyuloletesebb modon kuzdenek egy ocsja kozepkori Westminster kormany-modszereinek utanozasert ????

    Igen, a Parlamnetari rendszer abbol eredt.
    Ma a magyarok , legalabb is a Kanadai Magyar Het (gyulolet)lap trolljai megallasnelkul okadjak gyuloleteiket a demokratikus, ill. a nep-dontesek alapu rendszer ellen.

    Aczel Gabor is nema maradt a „Tiz-Ige” cimu cikkeben a nemi-erkolcsokre vonatkozo Parancsolaton. Hm???

  • Az ország olyan, amilyen. Én is olvastam ezt az esetet a face-n. De én azért gyanakodom, hogy nem igaz az egész.

    De vajon milyen ország az, ahol ezt szórul-szóra elhiszik?

  • György Molnár

    Mindháromnak levágni tőből a farkát és bedobni őket egy tóba vagy folyóba…..

  • Egy banánköztársaság szintje alá mocskosított ország, ahol egy ember morális züllése árokba tudja taszítani az egész országot, ahol ez a rothadás úgy terjedt el, mint a milliószorosan áttételes rák.

  • Bulvár baromság

  • Bendeguz79
    2019 április 11
    11:01 de.

    gizi -haragom mérhetetlen- részletezzed itt és most!!!! hol a bánatos lópimpiliben létezik a: „nép választ” egyetlen példát, és ne feledd a ti saját elektori rendszereteket az hová sorolandó?

    és mi köze mindehhez annak a sötétségben tartott félreeső faluban uralkodó (v)iszonyoknak… a faluközösségek -az én korábbi személyes tapasztalatom szerint is- is ilyen zártak és mindenki mindent tud mindenkiről… de ez lehet jó is és lehet olyan is (ha almával egyetértek) mint ebben a bejegyzésben kisarkított eset

    persze a világ teljessége is hasonló és a mechanizmusa is nagyon hajaz ugyanerre… nincsenek kivételek!

    budzsuhaha le vagy ibrikálva

    emléxel: ius primae noctis(???) az melyik igére hajaz? gizi?

  • Nem az van szopóágon aki hazudik, hanem aki elhiszi…

  • Ez a B79 tényleg egy agyatlan barom. Tipikus áldozathibáztatásba kezd bele, mintha eleve a nő kezdeményezte volna, hogy leszopja ezt a szemétláda barom fideszes polgármestert, akit a falu népe nem szúrt még vasvillára. Sőt, annyira nem hányta vasvillára, hogy ősszel újraválasztják maguknak, mert tetszik a falubeli baromagyú vendégeinek a levideózott szopási jelenet.

    És ez a barom agyatlan B79 felemlegeti a „demokratikus, ill. a nep-dontesek alapu rendszer”t. Hát kedves B79, elmehetsz a qrva anyádba!

  • slapaj
    2019 április 11
    11:59 de.

    Tuggyuk SoB*
    Továbbá mindenki annyit ér amennyije van.
    Szaal nyugi tanuld tovább a hazudozás művészetét.
    Csak az nem világos,ehhez miért pont Kanadába kérted magadat?

    *SoB = Slapi of Zsóti

  • A NER kereszteny kultura vedelme termeszetesen a feudalista kereszteny hagyomanyokat vedi ami foleg videken szinte totalis. Ez meg akkor is igy van, ha esetleg a hir nem pontosan irja le a valosagot. De szep is lenne, ha megvalosulna a polgarosodas a XXI szazadban vegre tunderorszagban.
    Ez a megalazas is csak azt sulykolhatja, hogy igenis mindent megtehetnek kovetkezmenyek nelkul. Remelhetoleg a tovabbi peldastaualasi eszkozoket, mint kerekbetores, karobahuzas, mellozni fogjak a helyi „gyevi birok”.

  • György Molnár
    2019 április 11
    11:12 de.
    kínai gyógymódot javaslok

    beásni őket nyakig és a fejükre mézet önteni és otthagyni őket a hangyák nagy örömére (de még sok más bogár is van arra)

  • Milyen ország az,ahol egy ilyen (valótlan,hazug, és alpári cikket
    meg lehet írni,és leközölni… és minden bizonyíték nélkül?)
    Ille semmilyen bizonyítékot(a „hiteles” Népszaváét sem)nem tudott szolgáltatni……..csak rágalmazni,szokás szerint!
    Amúgy milyen anya az, aki képtelen a gyereke gyógyszerét kiváltani,talán nem dolgozik(csak szüli sorra a pulyákat?.a segélyt meg elissza?..)és nem is akar?Nincs párja?…..
    Egyébként az önhibájukon kívül szegény,beteg és hátrányos helyzetű szegények ingyenes gyógyszer kiváltásra jogosultak! !!!
    Az meg egyenesen elképzelhetetlen és hazugság,hogy egy fideszes (vagy akár baloldali polgármester )ennyire közömbös és lelketlen és aljas lenne..!
    Na ez megint egy a szerzőt lejárató,aljas cikk…és ugyan hol is történt „mellesleg” a dolog?……
    Na hányingerem lett,(ennél már nemigen van lejjebb,)elmentem!
    Gratulálok Ille…..!

  • DRIZARINAK elsokben;

    NEM sulyednek hivakozni a Te szuloanyadra, s a te „agyadra” valo hivakozas meg lehetelen lenne !!!

  • Szerintem, ha barmely ellenzeki polgarmester tett volna ilyet, azt valami hasonloan szaftos helyzetben kéne kamerazni!
    Itt a kiszolgaltatott ember undorito megalázas volt a lenyeg.
    Szerintem jon meg a kutyara szalonna!
    Hasonlo aljassagaik miatt en is el fogom forditani a fejem, ha o1g-ek lesznek szopoágon.
    Pedig elsőkent tiltakoznék hasonlo esetben….

    (Ne legyúnk alszentek! A börtönökben ma is megy megalázás.)

  • Az emberi gazemebersegnek nicsen hatara, nemely hozzaszollasok itten bizonyitjak.

    Sem az emberi-lenyek szexual-modjainak, de csak a Kanadai Magyar Hirlapon lehet azt utccai-troger-nyelven hirdetni vilahszerte!!!

    Legalabb nemelyek talalhatnak buszkeseget itten.

    P.S.
    A Nepszava NEM adta annak ugyn azt az ertelmet !!!!!!
    Csak hogy az allitolagos polgarmester sex-ert zsarolta igerve a penzt az orvossagra azert.

    Tehat az is meg nagy-kulombseg.

    Remelve a nonek, sot a polgarmesternek is van kivallo ugyvedjuk!
    HA az allitas valo?

  • Helyesbítés!

    Most nem Illének,hanem a vele mindenben hasonló szinten (stílus,hitelesség,modor) lévő Föl.Péternek akartam gratulálni….!

  • „Kedvenc újságírónk” mutassa meg milyen egy virtgli pártkatona és fizesse ki a gyógyszereket az anyuka helyett! A polgármestert pedig, ha igaz a hír, megalázhatja úgy, hogy ő megy el a „légyottra”, és akkor mindenki jól jár!

  • Lehet, hogy a helyi lakosok meg azert rohognek az egeszen, mert nem fogtak fel, hogy hamarosan ők következnek! És rajtuk fog majd a kocsma röhögni. Idővel egyre kevesebben, hiszen, aki a bot rossz vegen van, az később már sírni fog ezen.
    De az ilyen orbánnyik Chipolláknak eljön a sorsuk. Nem tudjuk mikor, de az egyik megalázott kezében, ha lesz colt, akkor a cimbik sorsa beteljesül!

    Nemzeti konzultációt tartsunk, hogy ki mit tenne akkor, ha az anyja, a lánya, vagy a felesége kerülne hasonló esetbe!
    Nálunk miért nincs valaki Superman, Batman, vagy Pókember?!
    Én már kihíztam a superhős ruhámat, ingyen továbbadom!
    Még akar egy pokot is keritek mellé!
    Vagy hol van Szilveszter Szalonna? Sirály Pisti?Vagy a csilisbabos pofozógep Bud Spenser?
    Hát én már a kiöregedett Clint Eastwood-dal is beérném!
    Lehet, h szerencseje volt az anyukának, hogy nem harom doboz gyogyszerért kellett megdolgoznia, mert a masik wcben a polgarmester a faluszéli lokupecet dolgoztatta a lova féregirtó beöntéséért! Bár lehet, hogy mindez forditva tortent az istálló bágyasztó melegében a félszemű ménnel vonatozva felváltva….
    Ez szörnyű tragédia az anyának, de a gyerek is kegyetlen sokat fogja ezt még hallgatni évek múlva is!

    Bár eszembe jut, hogy a polgármesterválasztaskor megfordulhatnak a szerepek! Azt mondjak a valasztopolgarok a szavazournák függönye mögött: Na, Józsi! Egy cumi, egy szavazat! Mi , kulső szemlélók a tv-ben onnan tudjuk, hogy ki a volt polgarmester, mert neki lesz párna a hona alatt, vagy a nadrágja térdben kopott lesz!

  • Slapaj! Itt mindenki szopoágon van, csak van olyan elvakult orbánista, aki még nem fogta fel, és kiröhögi, gúnyosan élvezi perverz módon mások nyomorát!
    Te melyik vagy? Aki szopik, vagy aki szopni fog és kárörvend?!

  • lelszi
    2019 április 11
    2:53 du.

    Fizesd ki te.
    Miért mindig azok fizessenek akiket próbáltok megszopatni?
    Egyszer légy férfi kicsi náci és állj oda egy pár ezressel.
    Undorító bakkancsos vonulgatások helyett .

  • 666 OrBean
    2019 április 11
    3:11 du.

    SoB* még nem szopatott.
    Még csak tabulja Mesterétől a módszereket
    De már -stílusából ítélve- igencsak készül rá.

    *SoB = Slapaj of Bájjerzötti

  • Boda nevében poénból írogatók sötét hulyének festik Bodat, pedig ennyire még Vasarelly sem lett volna képes!
    Felszólítom lllét, hogy rossz poén bárkit ennyire primitivként kifigurázni, és abba kéne fejezni, mert nem tudom, hogy sírjak,visítsak, vagy röhögjek kínomban.
    Egyszer jó poén volt, de mostmár illene bodát valami szellemileg kivánatos, üde szinfoltú jóhumorú polihisztorként láttatni!
    VALAMI HALOVÁNY ÉRTELMET SUGÁRZÓ PISLÁKOLÁST, AMI LEGALÁBB A HOLDFOGYATKOZÁSOS FEKETE ÉJSZAKÁBAN VILLANNA FEL MÉGHA HALOVÁNYAN IS, DE LEGALÁB MILISECUNDUMOKBAN MÉRHETŐEN!
    NE LEGYEN AZ A KÉNYSZERKÉPZETÜNK, HOGY CSAK ALVÁSA KÖZBEN TÖRTÉNHET MEG ILYEN , AMI CSAK ELEKTRONMIKROSZKÓP szuperérzékeny nanoluxmérőjével detektálható, ha a töpörödött agyalakú kezdeménybe külső forrásból eltévedt gerjesztett elektronok ütköznek a fejében tomboló feketeluk fakeretének!
    Szóval llle! Tessék mán ! No, már most!

  • Ez valosagban „olyan gazembeseg”, hogy sem a hemlyseg (varos, kozseg, falu) neve nem letezik, sem az allitolagos polgarmester, sem az allitolagos no, senki nincsen felismertetve.
    Minden csak elkepzelt allitasa !

    Persze a PM vetke !!!!

    De ugayn akkor az ellenzek vetke is !!!

    Tehat a mese tisztan bizontitja azt, hogy semmi valaosagra nem kepes hivatkozni az allitas szerzoje.
    Hat as sem az elso eset itten.

    Csupan a szerzo es a kozlo lap le-egetni ohajtjak magukat.

    Nevtelenek-elleni allitasok megnevezett egyenek alatal.

    Na az mit mond az olvasonak ????

    A ” hazug embert a santa kutya is utolerte”!!!!
    Senki mas nem takargatna a valosagot, csupan a hazugsag allitoja .
    Nagyon ugy nezki ez a mese, de nem igen szexi !!!!

    P.S.
    Aki emlekezni tudna (????) senki NEM takargatta a Clinton elnok, sem Monica Lewinsky neveit !!!!!!!

    Persze mert volt bizonyitek, nem hazug mese.

  • T.666 OrBean!
    – Természetesen, koromnál fogva hatalom-kritikus vagyok !
    – Megütközve látom, az „ellenzéki” roncsderbyt, a hazai adófizetők finanszírozásában…
    – Ez a lúzeráj, az orbánofóboknak garantálja, hogy jó ideig „szopóágon” vegetáljanak…
    – Nem tudom, hogy a kampány hangneme, meddig durvul, de azon sem csodálkoznék, ha az „újságíró” közölné, hogy a falusi klozet briganti egy vezető kormány-politikus valójában…😈

  • Milyen szerző az, aki tapsoncokat tud toborozni magának az ilyen egyedi esetet saját országára ocsmányul totálisan általánosító rágalmaihoz és milyenek az „országféltő” tapsoncai?

  • slapaj
    2019 április 11
    4:50 du.

    Nocsak..nocsak..
    Kezd kiborulni a kisfijú.
    Szedd össze magad mit szól majd a Mester.

  • Inkább Bibi
    2019 április 11
    4:52 du.

    Mért?
    Szerinted nem?
    Működésbe lépett a
    háromütemű szopatógép.
    Aki mást mond az hazudik vagy festi magát.

  • Hogy mi folyik az országban? Két videóban ismertetem. Az első videót az állam készítette, és egy évekig tartó büntetőeljárásról szól. A másodikat az érintett fél készítette közreműködők segítségével. Nem hosszúak ezek a videók, érdemes őket megnézni és figyelmesen meghallgatni.
    Íme az első videó, amit az állami televízió készített:
    .

  • Ez a második videó, ami valamivel hosszabb az előbbinél. Viszont ebben megszólal a volt I. rendű vádlott Polgár Tamás is, aki rég menedékjogot kapott Kanadában, s aminek a kormánya a nemzetközi körözés ellenére nem adta ki Polgár Tamást:
    .

  • 666 OrBean
    2019 április 11
    3:52 du.

    Az a baj hogy a lotyó olyan mint a faluvégi klotyó:
    A jó emberek hiába kiabálnak rá hogy hagyja abba a bűzölgést, mert a kevésszámú fekália-perverzet leszámítva mindenki okádik a bűzétől, csak nem hagyja abba.

  • Miklos Banfinak; Igen, onnek nagyon igaza van. De ne alljunk meg Magyarorszag eseten, hanem peldaul emlitsuk meg Monica Lewinsky esetet, akit az amerikai elnok cucliztatott.
    Mindemellett remlik, hogy az egyik eszak-amerikai orszagban evekkel ezelott elhataroztak a haza derek vezetoi, hogy az nem kaphat munkanelkuli segelyt, akit kirugtak a munkahelyerol. Akkor erdekes, hogy pont a feministak tuntettek ez ellen, mondvan hogy ez teljesen kiszolgaltatotta teszi a noket a fonokeiknek.

    Tehat ez az egesz vilagon igy megy, kiveve az olyan muszlim orszagokban, ahol a nok nem dolgozhatnak. Kerem tehat Banfi urat, hogy ugyanilyen modon itelje el az USAt, Kanadat, az egesz EUt, es a tobbi orszagokat is, maskulonben meg azt hinnenk, hogy Miklos ur double standard-ot alkalmaz.

  • Konklúzió:
    A fekália-bűzt ráolvasással lehetetlenség megszüntetni.
    Megmagyarázom az átvitt értelmű megállapítást.
    Ha egy normális embernek szólnak hogy fejezze be a mocskolódást vagy szemétkedést akkor nagy valószínűséggel befejezi.
    Az emberek azért járnak ilyen helyekre mert társaságra vágynak virtuálisan.

    Nemigy a szarkupac. Az csak elterül mindenhol
    és árasztja magából a bűzt.A ráolvasás nem segít.

  • Nagy Lajos
    2019 április 11
    6:29 du.

    Emlékeim szerint Amerika népe besokallt azon hogy szerelmi történetekkel próbálnak meg lealázni egy Elnököt.

    Te meg öreg ezek szerint le vagy maradva egy „brossúrával”,
    ha tudod mijaz. Feltételezem tudod.

  • Persze, itt mindenki meggyozodhetett errol Slapi.

    Minden kommented a harcos hatalom kritikussagrol szol, pont ugy mint a mostani! Az erved pedig, hogy „korodnal fogva” – szinte megdonthetetlen! 🙂
    Asszem jo uton haladsz, kitunoen mennifog az a pofatlan hazudozas ami elengedhetetlen a kormanyhu mediakarrieredhez.

  • Drizari!

    Raadasul meg a magyar birosag a legfuggetlenebb hatalmi ag tunderorszagban! (Bar ugy tunik nem sokaig.)

    Nem igazan ismerem Polgar Tamast (es a hazai dolgait), kiveve talan azt amikor 2010-ben Tomcatkent pofanverte Novak Elodot – na az nagyon teccett 🙂 Mar csak ezert is megerdemelte a menedekjogot!

  • Meg is van hozza a link:
    https://www.youtube.com/watch?v=kW4N9mNlCYI
    Szep volt Tomcat! (Welcome to Canada!)

  • Vajon mifel gondolkodas alapjan valaszt a lakossag barhol ezen a Foldon kozossegukben polgarmester, hogy segitse a lakossagot problemaikkal???

    A polgarmesterek egyetlen celbol vannak valasztva barhol a vilagaon hogy a kozosseguk ugyeinek a naprol napra valo ugyeit intezze a varosi, vagy megyei yanacs ahatrozatai alapjan megszabot donteseket.

    A lakossag problemaiknak segitsegere vannak az arra felkeszult szervezetek.
    Rendszerint kezdve a varosi vagy megyei Welfare-hatosag, a helyi egyhazkozossegek, a community agencies, voros-kereszt, senior-services s a megyei es allami welfare services.

    S aki nem tudja hova forduljon, vagy mit tegyen, hivja a Sheriff-et.

    Mind a lakossag szervezesei es kozremukodesevel, reszben koz-penzekbol, reszben kozossegi adakozasokbol.

    De mind a lakossag mukodesen alapszik. Maskent nem letezhet.

  • Lelszi, mint habzószaju orbanista rosszindulatu követelése, hogy Fold S. Peter vasárolja meg a gyogyszert es menjen be a holggyel a budiba verlazito es otromba. Meglehet, h egyes politikai megszallottsagu iranyzatnál ez a norma, sőt, talán ilyen megnyilvánulások azok, amelyek ramutatnak a psiches kulonbsegekre, ami szerint elfogadhato es imádhatóvá válik egy immár vallási irányzattá magat kinövő szakrális-politikai burjánzás – de ezt a mentális kaotikus es koros gócú kórt megtévesztés és gyűlölettől átizzadt akarat lenne csak a tisztalelkűekre átvetítve fertőzöttség lhamis látszatát kelteni!
    Föld S. Péter- mint kiváló újságíró feladata a renitens dolgok figyelemfelkeltő megirása, nem a patikusi, vagy polgarmesteri hianyossagok elvegzese.

    Viszont részben ötletet adott a vérthabzo szaju hozzaszólo.
    Demonstrativ modon alljon össze az az antifideszes mentalitásu tömeg, akiknek ez az elitélendő torz helyzet nem megengedhető erkölcsileg sem, es a gyereke számára gyógyszerért megalázkodó anya gyogyszervasárlására szedjük össze azt a szükséges összeget a wc-ben rákényszerített ellenszolgáltatás nélkül!
    Annak ellenére, hogy fülig el vagyok adósodva, kivételesen most én is beszállok egy jelképes összeggel, hogy az állami feladatot civil módon kulturaltan megoldjuk.
    Ez alkalmas lehet megmutatni, hogy ténylegesen mi a különbség a politikai iranyzatok problémakezelő mentalitásában!

  • Geyzanak; Sajnos hianyozhattam arrol a tortenelemorarol, amikor az amerikai nep besokallasat tanitottak az amerikai elnok, illetve Elnok kapcsan.
    Szivesen vennem, ha felvilagositana e teren kedves Geyza.
    Elore is koszonom!

    (Ha meg azt is megtudhatnam, hogy mi a kulonbseg az „amerikai elnok” es az „amerikai Elnok” kozott, azt kulon dijaznam!)

  • Drizari, köszi haver ez nagyon jó volt. Egy fokkal nehezebb dolga van tőle slapi és boda csapatának:)
    Nagy Lajos úr! Részemről semmiféle kettős mérce. Ez a fajta csúsztatás, mint például a relativizálás vagy az általánosítás igazságtagadó szerepe egy csodálatos fegyver, amit én megvetek. Nincs még jó jogrend se a világon, nem hogy tökéletes. Én a kanadai jogrendnek is gyakori bírálója vagyok. Az otthoniról azt hiszem már nincs mit mondani, ahol a legnagyobb bűnözők a jogállamiság abszolút birtokosai.
    Sokan írják és úgy vélik hogy a cikk egy csepp csak a tengerben, mások azt mondják, hogy kamu. Eleve az mit mond egy országról, ahol ilyen megfogalmazódhat? Kanadában ezt én elképzelhetetlennek tartom és akkor legyek inkább naív:)

  • Ez az „ország” egy olyan, ahol van sok agyhalott birka zombi, és sok gátlástalan bűnöző… és a kisebbségben levő, viszonylag normálisak, akik szenvednek ettől, azok is gyáva vesztesek jobbára illetve már elmenekültek… van még bőven ilyen ország azért a glóbuszon, főleg Európán kívül…

  • SzandiMandi: még egy kis adalék Polgár Tamás megítéléséhez: ő és barátai csinálták a radikális állatmentő csoportot, ahol a durva állatkínzókat hasonló vegzatúrának vetették alá, mint ők az állatokat. Ez elég jól működött addig, amíg egy habókos kutya-kínzó meg nem makkant a „tanításba” (szerintem a kakas sem kukorékolt utána) Akkor illegalitásba menekültek. De az állatvádő akcióknak nem vetettek véget: itt nálunk egy nő kidobta a 9. emeletről Jack Russell terrierjét, mert az megkapta az őt durván kínzó gyerekét. A szerencsétlen kutya még élt, amikor a szörnyülködő tanúk bevitték a lakótelepi állatkórházba, de ott nem láttak reményt a megmentésére és elaltatták. Na akkor jött TomCat és baráti társasága és folyamatosan tüntettek a család ellen, sőt még azt is elérték, hogy az óvoda, ahol a nő dolgozott, kirúgta állatkínzó alkalmazottját. És a család igen rövid idő alatt elköltözött innen, mert a lakosság kiközösítette őket. (nos, nálam az addig nem túl szimpatikus TomCatnek ott sikerült javítani a megítélésén) Amúgy elég rasszista figura a srác, de ezen talán Kanadában majd változtat. Kívánom neki, hogy sikerüljön az élete.

  • vigyázat, mert durva a film

  • Koszi Zsofia a sztorit meg a videot!
    Tegnap neztem a youtubon egy Tomcat vlogot, amivel segiti a Kanadaban munkat keresoket infoval. Rendes sracnak tunik. Ez azert is fontos mert foleg az elso idokben rengetegen megvezetnek (foleg szeretett honfitarsaink 🙂 – tisztelet a kivetelnek, mert azert van ilyen is).
    Ja, itt napi szinten tapasztalhatja a „multikultit” es gyorsan rejohet mennyi hazugsag megy errol Mo-on.

  • Nagy Lajos
    2019 április 12
    12:54 de.

    Keressél magadnak másik tantóbácsit.
    Itt van például neked a Rodeo.
    Az majd elmagyarázza neked hogy mi az az USA.

  • BANFI MIKLOS;

    Canadaban az „elekpzelhetetlen”.

    Canadaban persze „B.J.”-nek hivjak.

    A latin idezoknek meg ‘felacio’, meg az LGBT-sek is.

  • Most én is kérdezhetném,hogy milyen fórum az amelyik enged egy ilyen nemcsak hazug,( ráadásul nem bizonyított…) és nem csak uszító,de ugye nagyon bunkó stílusban írt cikket megjelentetni?
    Szerencsére nem itthoni fórum….de ha kanadai is…. sajnálatosan magyar….!
    Remélhetőleg a normális és tájékozott emberek nem dőlnek be az ilyen szemenszedett hazugságoknak,valamint hozzám hasonlóan megdöbbennek,elítélik ezt a nagyon primitív stílust!

  • 666 OrBean
    2019 április 11
    3:52 du.

    Ez a kisboda még hülyének is boda..nem is..bodának is hüly..izé..nna..hülyének is hülye DDDDDDDDDDD

  • – Tiszabura, egy romák lakta kis település, a polgármester Nagy Imre is roma, a korábbi polgármester ifj. Farkas László „művének” tekintik ezt a „sztorit” …
    – Gondolom a roma hölgy sem számított arra hogy ide a tengeren túlra is eljut a megaláztatásáról szóló hír egy leépülőben lévő humorista otromba tálalásában…

  • Politikai versenyekben a valasztasok sikeressegenek erdekeben a versenyzok altalaban gyakran „utik ellenfeleiket a derekszij alatt”, mint a mondas.

    De mind igen vigyazatosak hogy nem torvenybe-utkozo tettek legyenek azok, mert azert nem csak a szavazok itelhetik el oket, hanem a torvenyes feleloseg esetevel,igen vigyazatosak.

    Ketsegtelenul mind az magayroknak figyelemn kivulli.

    Itten inkabb a hozzaszollok modorai, kijelentesei es celjaik ami utkozhet torvenyellenessegbe .

    Nem csak Europaban, de meg a US-ban, es Canadaban is vannak az u.n. „hate-crime” torvenyek.
    (torvenyek a gyulolet-uszitas es terkesztesei ellen.)
    Ugy a Szovetsegi mint a tartomanyok torvenyei is leteznek.

    en.wikipedia.org/Hate_crime_laws_in_Canada

    Korlatozasok, penzbuntetesek, sot borton buntetest is eloir a Canadai torveny.

    A Buntetotorvenykonyc Section 319(1) Inciting Hate (gyulolet serkentese), s a E.319(2)Promoting hate (gyulolet terjesztese).
    Hasonloan a S.32(1),(2),(3) alatt tobb eljarasok vegrejaktasai tortentek.

    Canada Legfelsobb Birosaga tisztan fentartja a szabad szollas, kifejezes jogat, de az nem nyujt lehetoseget a gyulolet propaganda serkentesere sem terjesztesere senki ellen.

    Bunteteseket ugy az okozot karokert, mint szellemi-fajdalom okozsai is fenntartva a torveny alatal.

    Velnem ,hogy a KMH megfelelo biztositast elvez barmi felelosegeivel kapcsolatban.
    Bizonyara azert fizet a lap tulajdonossa egy „cenzort”, aki nem bizonyotja hogy olyan esetekere figyelemt forditana.

    Inkabb az egyenisegi alapon cenzurazza a megjegyzeseket, mint pl.a demokratikus modszerek reszletei, Alkotmanyos Koztarsasag, egyeni jogok, az allamhatalom korlatozasa, szabad- valasztas az egy-egeyn-egy-szavazat, stb.stb. megjegyzeseket torli es tiltja.

    Nem hinnem, hogy a weblap tulajdonossa nem ohajtana a KMH valoban egy szabad Canadi magyarnyelvu lap lenne, s nem egy magyar-nyelvu Hate-lap.

  • Miklos Banfinak, nincs itt semmifele relativizalas, csak valahogy mintha az ENSZ Altalanos Tanacsaban ereznem magam amikor az itteni cikkeket olvasom, azzal a kivetellel, hogy itt nem Israel, hanem Magyarorszag (azaz a jelenlegi magyar vezetoseg) gonosz egyedul az egesz vilagon.
    Neha talan erdemes lenne a kanadai korrupciorol is irni cikkeket, ha mar az ujsag „kanadai”. Persze csak akkor, ha ez nem serti a jelenleg hatalmon levo kanadai kormany tagjait, mert meg a vegen lezarjak a KMHt es baleset eri a tulajdonosat.
    De lehetne korrupcios ugyekrol irni szerte a vilagbol, eltunt ujsagirokrol, aktivistakrol… stb. Miert csak es csakis a Fikusz kepzelt, vagy valos korrupcioja olyan nagyon fontos a KMH cikkiroinak?

  • Sajnos az a véleményem, hogy hihető a történet. Nem tudom igaz e belőle valami, elêg baj az, hogy a mai Magyatországon el lehet képzelni. Különösen szomorú, hogy a fidesz fanok egy emberként állnak ki egy ismeretlen ember mellett, akiről csk nnyit tudnak, hogy fideszes. Ez nekik elég hogy biztos hazugság legyen a történet. Ha ezt Gyurcsányról írták volna, már valóságos esetnek kezelnék.
    Ahol embert gázolnak, erdőket lopnak el, fiatal lányt taposnak a sárba, szabad a szexuális és családon belüli zaklatás, ott számukra lehetetlen az ilyen „apró” disznóság. Furcsa.
    Tényleg nem Orbán a fő probléma, hanem az, hogy kiismerte a magyarokat, és kihozta belőlük az igazi énjüket. A magyar nép a fő probléma.

  • A nap (de az egész hónap) kommentje:

    „Tényleg nem Orbán a fő probléma, hanem az, hogy kiismerte a magyarokat, és kihozta belőlük az igazi énjüket. A magyar nép a fő probléma.” – írta és megállapította Kenny.

  • slapaj írta:
    2019 április 12
    6:18 du.

    – Tiszabura, egy romák lakta kis település, a polgármester Nagy Imre is roma, a korábbi polgármester ifj. Farkas László “művének” tekintik ezt a “sztorit” …
    – Gondolom a roma hölgy sem számított arra hogy ide a tengeren túlra is eljut a megaláztatásáról szóló hír egy leépülőben lévő humorista otromba tálalásában…
    __________________________

    Nos, kedves slapaj, köszönjük hogy igazoltad ezt a hihetetlen történetet, és egyben nyilvánvaló jelét adtad annak, amit már úgyis sejtettünk rólad. De bárhonnan is nézzük, ez bizony cigányembereknél is gyalázatos eljárás.

  • Kenny
    2019 április 13
    2:45 de.
    „Tényleg nem Orbán a fő probléma, hanem az, hogy kiismerte a magyarokat, és kihozta belőlük az igazi énjüket. A magyar nép a fő probléma.”

    Ha itt tudtál volna maradni, akkor is ezt mondanád?

  • Nem szóltam eddig, mert Almával együtt gyanakszom, hogy az eset feltárói nem jártak el kellő körültekintéssel. A helység, meg a polgármester nevét semmiképp nem írnám le: az áldozat miatt: az kéne, hogy necsak egy falu,hanem egy egész ország megismerje a megaláztatását?
    Ugyanakkor: sajnos az eset nem elképzelhetetlen a mai vidéki Magyarországon. És ebben minden kormányzat felelőssége benne van: különös súllyal a jelenleg immár 10 éve uralgó rezsimé, amelyik felhatalmazását a megosztásra, a gyűlölködés elmélyítésére használja.
    Tom Catról. Minden civilizált társadalomban az erőszak joga kizárólagosan az államé, de az erőszakszervezetek csak a törvények betartását kényszeríthetik ki – NINCS JOGUK IGAZSÁGOT OSZTANI!
    Ezért kell a törvényhozás (parlament) és a végrehajtás (kormány) mellé erős ellenőrzés, az átmenetileg kisebbségbe került politikai erő jogainak biztosítása.
    Minden diktatúra elsőként a jogállamot bontja le, okkal számítva arra, hogy a szavazók többségének fogalma sincs a jogairól – nem is érdekli őket. (Ehhez kell az oktatás szétverése, – hogy ne is legyen.)
    Van-e joga a társadalomnak az önvédelemre? Igen van. De nagyon szűk az ösvény az önvédelem és az önbíráskodás között. A törvény szerint a tetten ért elkövetőt erőszakkal is visszatarthatod, de nem bántalmazhatod. Amikor egy rendőrség nem képes a feladatának megfelelni, az az állam szétesett.
    Minden diktatúra szükségszerűen eljut idáig – emlékezzünk, mi is történt 1989-ben?
    A biciklitolvajok esetében perbe kellett volna fogni a rendőrséget kötelességszegésért (ahogy a decemberben az MTVA székház előtt történtek miatt is).
    Ha azonban egy politikai többség kisajátítja az erőszakszervezetek irányítását, ott már nem a törvények uralkodnak – az már egy szétesett társadalom, meggyalázott nemzet.
    A Tom Cat féle „igazságosztók” ezért nagyon veszélyesek – nem is tudom, hogy kaphatott menedékjogot? Bár ahogy a magyar igazságszolgáltatást ismerem, nyilván combos hibákat követtek el az eljárás során.
    Végül egy történet: egy idős ember észlelte, hogy éjjel, a garázsában fosztogatók járnak. Kiosont, rájuk zárta a garázsajtót, majd felhívta a rendőrséget, hogy jöjjenek értük, mert négyen vannak, és várhatóan kitörnek a fészerből. Az ügyeletes hímezett hámozott: nincs autó, legalább egy óra stb. Az öreg nem szólt semmit:pár perc múlva ismét hívta a rendőrséget: Lelőttem mind a négyet, gyertek a hullákért! 10 percen belül ott voltak – és elvitték a rablókat, akiknek persze semmi bajuk nem esett. Az öreg tehát megvédte magát, de nem önbíráskodott.
    A magyar rendőrséggel sok baj van – ez már 10 éve a jelen rezsim felelőssége – hogy trendszinten sem képesek megfelelni a feladatuknak.

  • Drizari
    2019 április 13
    8:52 de.

    Már szót ejtett erről Ákosbácsi Mr. Kertész is, csak másképp fogalmazott.

    Ki is útálták érte Árvalányhajlandból.
    Ilyen a magyar.Nem a hozzáállásán változtat hanem ellehetetleníti azt aki a tükrüt eléje tartja.

    „Ha nincs inyedre a valóság, változtass rajta”../Murphy/

  • talalom
    2019 április 13
    9:35 de.

    NA VÉGRE !!
    Én ezt a „Tom Cat’-et mindig is rühelltem és megvetettem a tevékenységéért.
    Csak már most itt nem akartam belefolyni a piedesztálra emelésébe.

  • slapaj írta:
    2019 április 12
    6:18 du.

    Undorító vagy. Te SoB*

    *Sob = Annyira undorító hogy most le sem írom a széljegyzetet

  • NAGY LAJOS;

    Sajnalom hogy a Canadai PM-corrupcikaval kapcsolatos cikket nem olvasta.
    De ha kersi azt mas forrsokbol annak meg nincsen vege.

    Habar a Canadai Mounted Police nem ment alapos kivizsgalasaba az ugynek, de nagyon sok adatok a sajto alapjan a napvilagra jutottak, a SNC Lavinal ceggel kapcsolatos ugyon.
    S a PM es partja is sulyos meghatralasokba jutott.

    Persze a Kanadaiak kicsit nyugodtabbak sot lassubbak mint pl. az amerikaik a Trump, sot meg a multban a Bill Clinton-nak kapcsolatos esetekben.

    De mindenesetere, a nep lehetosege „megbocsajtani” vagy „buntetni” a PM-et a tetteiert valsztaskor.
    Az az ultimate itelet !!!

    P/S.
    A „lemondott” igazsagugy miniszterrol nem olvastam tobbet, de az is politikus, s minden lehetosege van hogy majd slamasztikakat keverhet a valasztas elott, s kitda, lehet am majd a kovetkezo PM is !

  • Kenney es a tobbiek meglatasan a magyar nep hibain.

    A problema NEM a nep, az istentelen nep, hanem hogy lenyeltek a horgot a csaletekkel egyutt.
    Az az hogy nem mernek, sem hajlandok belatni , hogy aki nem tanul a multjabol, az csak ismeteli azt.

    S az nem mas mint az elavult „dobozban-levo” gondolkodas !

  • talalom soraira;
    Jo peldat hozott fel.

    Azert szukseges minden letzo kozossegi poziciok betoltese a lakossag tobbseg-szavazata altal.

    Amikor NEM csak part-nevetre szavaznak, hanem egyenileg, nevszerint dontik hogy ki legyen a (sheriffjuk) rendorfonokuk meg birojuk.
    Az amit maga is remesen gyulol.

  • Inkább Bibi Ez nem helyrajzi kérdés. Én pedig nem vagyok magyar, pártod, a kormányod és szekértolói már deklarálták többször. Egy hazaáruló migráns vagyok, nem emlékszel? Már csak magyar származású vagyok, amíg ezt is el nem irigylitek, és hoztok erre is egy fosztó törvényt. Felétek könnyen megy az ilyen.

  • Bendegúz79 Hányadszor nyelték le azt a csalit? Egyszer lehet tévedni, de folyamatosan? Biztos vagy abban a múlt ismeretében, hogy tévedésből? Én nem.

  • kenny
    2019 április 13
    10:40 de.
    Már megint félrebeszélsz, pedig egy párszor már tisztáztam, hogy nem vagyok fidesznyik, sőt a többi MSZMP leszármazott párt vagy egyébb megélhetési párt seggnyalója sem és a jóra forduló sorsodat sem irigylem! Nekem nem kell felvágnod avval, hogy mennyire nem tartod magad magyarnak, mennyire elhatárolódsz tőlünk, evvel csak az íreknek tudnál hízelegni, bár az okos, köztudottan patrióta írek szerintem ezt nagyon nem díjaznák.

  • talalomnak; a tortenete a kis oregemberrol erdekes. Itt nalunk egy ilyen huzasert minimum alapos penzbuntetest kapott volna az idos ur.

    Bendeguznak; nem lattam kanadai korrupcioval foglalkozo cikket, de orulok, hogy ezek szerint volt.
    Ugyanakkor azt is illik tudni ezekrol a regebbi demokraciakrol, hogy ezeknek volt boven idejuk megtanulni hogyan kell ugy sikkasztani, lopni, hogy ne deruljon ki, es ha megis kiderulne, hogyan kell a mediat sakkban tartani, hogy minden mas sokkal fontosabb legyen olyankor.
    A magyar vezetoseg meg babakoraban van ezekhez kepest, a magyaroknak meg hatravan hogy megtanuljak a korrupcio olyan modjat, amivel nem buknak le. De ez kicsit nehez Magyarorszagon, mert a magyarok egyelore meg komolyan veszik a demokraciat (nem ugy mint a Nyugaton, ahol mar belefasultak az emberek) es van igazi media, van a jobb es a baloldalnak is mediaja, ami lehetove teszi, hogy kideruljon sok disznosag.
    Egy masik adalek, hogy ma mar a nyugati urak nem ugy lopnak es sikkasztanak, ahogy azt egyelore meg a magyarok csinaljak, de ennek tortenelmi es penzugyi okai is vannak. Tobbek kozott, egy lerobbant orszagban meg lopni sem lehet igazabol.

  • Föld.S Péternek egy dologban talán igaza van,az ellenzék a múltját és a jelenét is „megszopta”,hogy az ő szavaival éljek,annak ellenére,hogy ő biztosan nem rájuk gondolt…..csak sajnos ez a valóság!

  • Egyébként.. érdekes módon (nem telt el egy hét…) az” elindult a kampány” cikkhez már nem sikerült hozzászólnom,így azt most itt teszem meg:

    Az hogy Inkább Bibi kételkedik a Jobbik sikerében,az egy dolog,de ugye az nem pénzkérdés,hogy az aktivistáik ennyi aláírást gyűjtöttek,csupán az a magyarázata a dolognak,hogy akkor is ha jobboldali szélsőségesek és ugyanúgy a hatalomra „vágynak”, mint a baloldaliak,a kétes migránsok befogadásával nem értenek egyet,így szerencsére nem olyan haza és nemzet árulók,mint a baloldali pártok,különösen a DK.(Gyurcsány)
    amelyik a börtönviselt,igazoltan csaló és bűnöző Czeglédy Csabát kívánja delegálni az EU,Parlamentbe……..nem sok sikerrel…!
    Azért van némi különbség…..amit az értelmesebb,tájékozottabb
    többség talán képes felfogni….
    Amúgy sem a végzettségemmel,sem a volt munkahelyemmel kapcsolatban írt valótlan,erőlködő kételkedés nem érdekel,mert nem igaz!
    Na nyugi,várják ki a választások végét,én is ezt teszem mint hazaszerető magyar,és nem mellékesen egy pártnak sem voltam és vagyok tagja,mint kb. 100x leírtam!

  • Amúgy bízom C.Ádám főszerkesztő,moderátor korrektségében,tárgyilagosságában,(mivel a mondanivalómban semmi
    moderálni való nincs!)akkor is ha sok dologban , sajnos… nem értünk egyet,így remélhetőleg nincs akadálya annak,hogy a hozzászólásom
    megjelenjen(?)!

    Üdvözlettel:Boda Marcsi

  • KENNY;

    Hanuszor lehetett?

    Hamyszor ezer-ev alatt????????

    Bizonyara mar talan a hajuk DNA-jeben is talhato !

  • Bendeguznak; Ugy tunik, hogy egyesek szerint van a vilagban jo korrupcio is.

  • Tüske Zsófia

    Bibi nem kell magyarázkodnod ám, hogy te nem vagy fideszes…. az vagy bizony, a javából, illetve nagy valószínűséggel mindig éppen az vagy, ahol a nagy és tartós hatalmat valószínűsíted.

    és ráadásul magadból indulsz ki, amikor azzal vádolod Kennyt, hogy a véleménye aszerint változik, hogy ő éppen milyen helyzetben van. Szépen állítasz ki bizonyítványt, – na nem róla, hanem saját magadról.

  • Tüske Zsófia

    Boda, kussoljál el, ha arra vetemednél, hogy Czeglédy Csabát bűnözőnek nyilvánítsd a nagy büdös semmi alapján!

    Igen, gyönyörűen példázod a Kertész Ákos által felvázolt tipikus magyar aljasságot, ami tapsikolt és csorgó nyállal hallgatta 1949-ben a Rákosi-Gerő-Farkas által koncepciós perben árulónak és Tito kémjeként kivégzett Rajk László tárgyalását és nedves bugyival élvezkedett annak felakasztásán.

    Te garantált bűnözőnek nevezed azt az embert, aki ellen másfél év előzetes letartóztatás és több „tanú” zsarolással kikényszerített hamis vallomása alapján sem volt képes egy bíróság előtt megálló vádat összetákolni SZANKA FERENC ügyész, de a cége tulajdonában álló ingatlant már kisajátították és eladták (és ha nincs egy kisebb lakáj, aki igényt tartott rá, sóval is bevetették volna)
    Csak szólok, előre ítélkezel,prejudikálsz, ahogy azt már orbán legkisebb kutyájától megszokhattuk. Miattad és undorító fajtád miatt lett ebből az országból egy bűzlő pöcegödör, zsiványok tanyája.

    Egyébként pedig a te és mocsok társaid mentalitása miatt egy komoly eredmény már van a Czeglédy elleni koncepciós eljárásnak: Szombathelyen összefogott a fideszes bűnbanda ellen a komplett ellenzék, igen, még a jobbik is – és lemosták őket a pályáról.

    Mert te ugyan garantálod, te ócska politikai prostituált Czeglédy bűnösségét, de a Szombathelyen élő 70 ezer ember tisztában van vele, hogy arrafelé ki is a „‘garantált bűnöző”

  • Tüske Zsófia

    talalom, a magyar rendőrséggel nem tíz éve vannak bajok, hanem azóta, amióta az olajszőkítő belügyminiszter irányítja.
    Emlékeztetnélek az 1998-ban történt robbantásokra, az érdekes maffia-kivégzésekre és a súlyos bűnügyeket feltárni próbáló rendőrtisztek sorsára…. nem egy lett közülük „öngyilkos”, de feltárt ügyek nincsenek. Akinek meg nincs semmije, az annyit is ér, nem a királylány esküvőn eltűnt mobilja ez, hogy még dns-vizsgálatoknak is alávessék – na nem a vendégeket, hanem csak a cselédséget.

    ami a vidéki eset hihetőségét illeti: 1993-ban akkori munkahelyem, az Államigazgatási Főiskola által szervezett Tisza-túrán vettünk részt nyolcadikos és gimnazista lányaimmal együtt, amely Husztnál kezdődött és Tokajig tartott. Akkoriban már az ország keleti részében is kialakult a jól helyezkedő és módos vállalkozói réteg, így Vásárosnaménynál is kiépítettek egy elkerített, de kezdetleges, fizetős kempinget a gergelyiugornyai „üdülőövezet” mellett. A sátraink helyét a buliövezet mellett lévő kerítésnél jelölték ki. Rossz sejtelmeim voltak, mert 30 km evezés után a túrázó pihenni és aludni szeretne, és nem mások bepiált bulizását hallgatni, de nem volt mit tenni, nem lehetett máshová verni a sátrat.
    Így kénytelen-kelletlen tanúja lettünk annak, hogy a kb 5-6 méterre tőlünk lévő kioszkban a helyi sikeres gazdag csávó kerített egy helyi szegény hölgyet, akit húsz forintért! (tanúja voltam az üzleti alkudozásnak!) partiba vágott az ott kulturáltan szórakozó helyi társadalmi elit. Az ezt kísérő hangok felnőttnek teljesen egyértelműek voltam én magamban csak azon fohászkodtam, hogy alig serdülő gyerekem ne ébredjen fel, de sajna felébredt és megkérdezte, miért bántják ott azt a nőt, aki ilyen keservesen nyög…. nos, a szociális olló azóta vidéken még nagyobbra nyílt, a helyi ügyesek természetesen beléptek a fideszbe, mert felmérték és gyakorlati példákon jól megtanulták, akkor a törvényeken felül állnak és bármit megtehetnek…. természetesen a polgármester is közülük választódott ki.. és ahol egy családban csak egy felnőttnek jár 29 ezer jövedelempótló támogatás, ott egy betegség bizony fel tudja borítani a nem létező családi költségvetést. Szóval, aki hitetlenkedik annak melegen ajánlom, látogassa meg a keleti és északi régió falvait és ha nyitott szemmel jár, nem fog semmi ilyen hírben kételkedni.

  • Tüske Zsófia

    SzandiMandi: TomCat-et én azért rendes srácnak nem mondanám, de mint mindenkinek, neki is lehetnek pozitív dolgai. A radikális állatvédelemben élvezte teljes támogatásomat. De reménykedjünk: hátha a kulturáltabb ország előhozza a jellemének pozitív tulajdonságait is.

  • Tüske Zsófia

    slapaj
    2019 április 12
    6:18 du.

    így jár az az ország, ahol egy roma maffiózó miniszterelnök rombolja az ország már nyomokban sem létező erkölcseit, de azért hozzád hasonló lakájokat ennek ellenére bőséggel talál magának.

  • Inkabb bibi Látom szándékosan (?) félreértetél. Ha itt most mellébeszélt valaki, az Te vagy. Miért kellene itt bárkinek hizelegni? Megkaptunk mindent anélkül. Ez más világ. Nem érdekel mit mondsz ki voltál, az érdekel most ki vagy. Azért az egyes szám egyes személyt ne keverd többes szám második szemellyel. Ti kiáltottatok ki migráns hazaáruló nem magyarnak. Kellemetlen? Az, de nem nekem. Bár ha azt vesszük ti mit gondoltok magyaros öntudatnak és viselkedésnek, akkor tényleg soha nem voltam magyar. Vagy ti nem. Ahhoz viszont, hogy engem megérts ne haragudj, szűk a gondolatvilágod. És légyszíves ne csúsztass.

  • Auróra Boreálisz

    Drizari

    Ajánlott (dokumentum) filmirodalom a mai jogrend és magyros alattomosság ecsetelésére a Ragályi Elemér: Nincs kegyelem című, igaz történeten, ill. felvett hivatalos jegyzőkönyveken alapuló HD drámája.

    Megtekinthető a Videa c. blogon. (70′)

    Érdemes meghallgatni a Filmklubrádió erről tartott nézői vitáját.

    Ezeket is ki illenék ide a KMH lapjaira tenni. 🙁 🙁 🙁

    Üdvözléssel: AB

  • Auróra Boreálisz

    Mindenkinek ismétlem:

    RAGÁLYI ELEMÉR: NINCS KEGYELEM

  • Auróra Boreálisz

    Hát, milyen ország is ez ?

  • Bendeguz79 Ez nem ilyen egyszerű. Nem számolhatunk 1000 évben.

  • Boda Marcsi
    2019 április 13
    5:18 du.

    „Amúgy bízom C.Ádám főszerkesztő,moderátor korrektségében,tárgyilagosságában,……”

    Hogy miben bízol? Te bízol C.A. korrekt tárgyilagosságában, te aki számtalanszor megvádoltad a lapot – ezen belül nyilván a szerkesztőt – a részrehajlással, a „liberálbolsevik” eszmék előtérbe helyezésével, kettős mércével, mondván ez egy „ellenzéki kerekasztal” ahol az olyan „normális többség”(!!!!! ) mint te, meg az elvbarátaid törlésre ill. letiltásra kerülnek? Te mersz képmutatóan bárkinek is a jóérzésére és a tárgyilagosságára apellálni? Te, aki a jó érzést és a tárgyilagosságot hírből sem ismered? Mennyi vaj lehet a füled mögött megint, hogy már előre szűkölsz, mint a rossz cseléd, aki összetörte a családi porcelánt, és pontosan tudja, ennyi cserepet nem lehet észrevétlen a szemeteskosárba dobni – ezért előre menekül!

  • Boda Marcsi
    2019 április 13
    4:32 du.

    „..szerencsére nem olyan haza és nemzet árulók,mint a baloldali pártok,különösen a DK.(Gyurcsány)
    amelyik a börtönviselt,igazoltan csaló és bűnöző Czeglédy Csabát kívánja delegálni az EU,Parlamentbe……..”
    ————————————————————————————-

    Ugyan, írd már le ki és hol „igazolta” Czeglédy csaló és bűnöző mivoltát? Lemaradtam volna valamiről? Netalán neked már a jogerős bírói ítéletet is megküldték? Ne tarts már magadba ilyen különleges infót, hisz lessük várjuk a „tényeket” – mert ugye te csak ilyesmiket írsz?

    Ezzel szemben Boda a tény az, hogy Czeglédyt miután különböző gazdasági bűncselekményekkel megvádolták, másfél évig őrizetben tartották, a vádak fele már lábon megdőlt, a maradékból mostanára sikerült összetákolni valamiféle vádiratot – pedig elhiheted, hogy az ügyészség nem tétlenkedett, és mindent bevetett, még a munkatársait, kisgyermekes családanyákat is őrizetben tartottak hónapokig, hogy minél jobban rájuk ijesztve „vallomásokat”tegyenek a cél érdekében – ám, hogy a vádiratban foglaltakkal a bíróság mit tud kezdeni, ill. mit sikerül belőlük bizonyítani, az majd eldől az ügy tárgyalásakor! Számtalanszor leírtam én is, mások is, fogalmilag mi az, hogy a TÉNY mi az, hogy feltételezés, annyit pedig már magadtól is illene tudnod mi az hogy koncepciós eljárás – te aki állítólag hithű keresztény vagy és mindig is szívből gyűlölted a kommunistákat, létezik hogy ezt ne tudnád? Vegyél tehát vissza az arcodból, ne akard megmondani Czeglédy ügyben (sem) a tutit, legyen türelmed kivárni a végét – ha sikerül olyan bírót jelölni az ügyben aki a hivatására tett esküje ellenére „szájízetek szerinti” ítéletet hoz, akkor majd nagy lehet a mellényed – bár igazad akkor sem lesz – de addig csak várj! Ami meg a „börtönviselt” jelzőt illeti, valószínű hallottál már olyat, hogy valaki előzetesben töltött tetszőleges időt, aztán kiderült, hogy feleslegesen mert bcs.vagy bizonyítottság hiányában felmentették. ( nézz utána, mire találták ki az előzetest, ill. mi célt szolgál)

    Képzeld el, hogy te aki állítólag gazdasági vonalon dolgoztál egy iskolában, máról holnapra letartóztatásba kerülsz a munkahelyedet érintő Y váddal, függetlenül attól, hogy tettél- e valami törvény ellenest vagy nem, tudod e egyáltalán, hogy mi történt, mivel vádolnak stb elég annyi, hogy valamelyik munkatársad gyanúba keveredett ( esetleg keverték !) és így te is aki mondjuk csak a postázóba adott levelekért vagy a ceruzahegyezők nyilvántartásáért felesz, letartóztatásba kerülsz hónapokra! Közben igyekeznek az „igazmondásodra”apellálva megtörni, miután azzal kecsegtetnek, hogy akár Z. idő börtönt is kaphatsz, hacsak…..! Nos akkor mi van? megmondom: Boda még arról is vallomást tesz amiről nem is tudta hogy „tudja” csak hogy mielőtt szabaduljon és viszontláthassa a családját, a gyerekeit – de sajnos a jelző, hogy „börtönviselt” már rajta ragadt, hiszen börtönbe zárták – nem? Igaz, hogy csak előzetesbe, az ügy tárgyalásáig, mert a hatóság illetékesei úgy látták jónak, de hogy ott volt, az akkor is „tény” – na látod, Czeglédy ügyében mindössze annyi a „tény”, hogy X üggyel megvádolva előzetesben ült másfél évig! És?

    Úgy tűnik „megvan a vaj”, melyre fentebb céloztam! Salamon Béla is ezt mondaná ha még élne, de mivel már nem él, csak föntről csóválja a fejét ekkora sötétség láttán, mint amit te itt előadsz!

  • Bocsi Zsófia – amikor nekiláttam, hogy Boda számára is némileg érthetőbbé tegyem a Czeglédy ügyet, még nem láttam a témában írt hozzászólásodat, de legalább „megerősítettelek” – bár nem először írtam ezt le, így joggal gondolom, hogy Boda számára mindez csak pusztába kiáltott szó! Nem képes felfogni, hogy akit megvádolnak és előzetesbe helyeznek egy ügy kapcsán ( főleg hogy nincs is ügy) az még koránt sem jelenti, hogy az illető bűnös, pláne nem bűnöző! De azt gondolom, egyetlen alkalmat sem szabad kihagyni,hogyl egyértelműbbé tegyük mi folyik itt.

    Czeglédy EU-s listán szerepeltetése pedig jelképes gesztus csupán, annak kifejezése, hogy bíznak benne, pontosan tudják, hogy a bűnöst nem Czeglédy Csaba személyében kell keresni! Ám ez az, amit Boda sosem fog érteni, kivált mert nem is akarja!

  • Bibikém!

    Inkább Bibi
    2019 április 13
    9:07 de.

    Hát pontosan, tökéletesen rátapintottál a fájó-pontra vagyis a lényegre.

    Képteletesen: magad irtad alá az itéletet, és magad vagy a hóhér a magad hóhéra

    Azt mondtad:

    „” Ha itt tudtál volna maradni, akkor is ezt mondanád?””

    Bibikém, vagy kedves Elemér!

    Fájt ugye, hogy a Kenny besorolt a mindennel és mindenkivelmegalkuvók táborába.

    Ezek azok akik azok az „ugynevezett” „csendes többség” – akik lehuzták a redönyt amikor a zsidókat elhurcolták, akik befogták a szájukat,vagy eppen dörzsölték a kezüket amikor a svábokat kitelepitették, akiket nem érdekelt, amikor rákosiék kékceduláztak, akiket nem érdekelt… folytassam?

    Hát az ilyenek loyalitására számithatnak mindig a rendes kis csirkefogók, akikböl késöbb a nemzetes szélhámosok válnak, (a hatalmat elbirtokolják) – akik kijelentik hogy csak a Bodamarcsi az „igaz magyar” a többi pedig nem – mármint mindazok azok, akik nem tolják az ö biciklijüket.

    Igy a Kenny inkább „bevállalta” hogy akkor ha „Ti ugy gondoljátok” legyen ugy, mert nem vállal közösséget a hazaáruló gecikkel.

    Ez most neked jólesett ugye?

  • Kenny
    2019 április 14
    4:32 de.
    Tudod, mit? Ne haragudj rám, elismerem, hogy túl patrióta vagyok, de akkor Te se adjál okot időnként kollektivizáló kijelentéseiddel a mundérunk -néha talán durva- megvédésére. Mellesleg nekem is vannak emigráns rokonaim Canadában Izraelben és a néhai Magyarországon, az utóbbiak az elit Eu elődjének jóvoltából úgy lettek bozgor migránsok, hogy el sem mozdultak a szülőhelyükről, ezért érintettség folytán hatalmas félreértés, hogy migráns ellenes lennék. Mégmellesleg viszont úgy érzékelem, hogy nem csak én csúsztatok. Másik: én derekasan megvédtem a Te írjeidet, ezzel szemben Te folyamatosan szapulod a magyarjaimat.

  • Tüske Zsófia
    2019 április 14
    3:10 de.

    Megint hazudozva
    véresszájúakat ordibál ez a jellemtelen OIM* ?
    Aki fiatalkorában is hazudozással szerezte meg akkori hivatali
    főnőkének a munkakörét azzal hogy befeketítette őt az
    MSzMP-helyi bizottságánál, a Pedagógus-szakszervezetnél, a Szocialista Nőszövetségnél meg még a fene sem tusja hány hivatalos fórumon, nos az ilyen alja-ember nem fog igazat mondani élemedett korában sem.
    Pláne nem egy oilyan helyen ahol kedvére hazudozhat és mocskolhat másokat a vélt isemeretlenség álcája mögül.

    Aljas volt ez a banya mindig, de az is maradt.

    *OIM = Oldal Idióta Marcsája

  • Besancon
    2019 április 14
    8:09 de.

    Ennek az undorító és aljas piszkos OIM* banyának a TÉNYEK mit sem számítanak.

    Olyan ez a lotyó mint felu végén a klotyó:
    Annak is hiába magyarázzák szépszóval hogy ne bűzölögjön már
    mert az emberek a belüket kiokádják tőle, oda se neki !

    A különbség pusztán annyi hogy a faluvégi kolotyót le lehet dózerolni,
    de ezt a rohadék lotyót valami miatt Chris megtartja.

    *OIM = Oldal Idióta Marcsája

  • Besancon
    2019 április 14
    8:03 de.

    Boda már előre szűköl mint egy megvert kutya.
    Ezek szerint nehezen viselte a kényszerszünetet.
    Ilyenek ezek mind: csúszómászó szaremberek.

  • Valaki egy másik cikk kapcsán felhívta a figyelmünket
    Ragályi Elemér Nincs kegyelem című,
    éppen e témába vágó filmjére (YoutTube),

    valamint Klubrádió az említett filmmel kapcsolatos néző-rendezői találkozójára és vitájára, amely ugyanott meghallgatható…
    .

    Cukihara Jakumo

  • Besancon!

    Azért ugye az tény C.Ádám annak ellenére,hogy baloldali fórum vezetője,nem sötét és bunkó,mint egyes hozzászólók és nem hiteltelen,hazug mint egyes cikkírók,és pláne nem közönséges…..
    Mellesleg Czeglédyt több millárdos csalásért el is ítélték,feltételes szabadlábra helyezték,meg ugye honnan is?
    a börtönből,ahol ült és még ülni is fog!
    Próbálj képben lenni…

  • A cikkhez:

    Alapvető kérdésként az merült fel bennem, hogy Föld S. Péter hol töltötte az eddigi éveit?
    Nem az Orbán-éra éveit, hanem az összeset.
    Kétségtelenül változott több minden. Pl. korábban nem volt zsebben hordható technika, amivel egyszerűen fel lehetett venni ilyesmit.
    De a rácsodálkozást arra, ami évszázadok óta ismert jelenség, az pont olyan szemforgató, mint a kerek szemű ártatlan bámulás a me too kapcsán. illetve az oka kapcsán.

  • Besancon
    2019 április 14
    9:32 de.

    Oim* nem „nem nemtudja” vagy „nem akarja” megérteni,
    hanem egyszerűen egy ócska PÁRTKANCA !
    Ha holnap az jönne ki az Állami
    Álmédiákon hogy a pirézek
    aljasak, akkor attól
    lenne hangos az
    oldal hogy
    a pirézek
    aljasak

    *OIM = Ostoba Impertinens Mocsokbanya

  • Inkább Bibi
    2019 április 14
    9:45 de.

    Mindez azzé van,
    me nem érted a problemát:
    A magyar ír, de az ír nem magyar…

  • Magyarország szopóágon

    Hát petikém! Te is olyan bűnös vagy mint a többi! Ha mind az igaz amit itt összeírtál!Mert nagy mestere vagy a találgatásoknak és nem létező dolgok megírásának–hogy nagyot mondhass !
    Ha te ezt megtudtad –akkor feljelentést kellett volna tenned ! Tetted??? Rögtön ámerikában , vagy az ejrópai unyióban ,mert az itthoniakban nem hiszel! Vagy mégsem igaz minden?
    Ha igen –gyerünk tedd meg üdvözletével.

  • Ille Pityu!

    Bár eddig nem tegeződtünk,de egye fene…..egy „segglyukat” talán
    nekem sem kell magázni,pláne önözni…..
    Már csak a fórum érdekében is érdemes lenne moderálnia magát,vagy
    egy illemtan tanfolyamra beiratkozni,ugyanis a baloldali pártszimpátia nem egyenlő a bunkósággal …amit több intelligens
    baloldali ismerősöm modora is igazol!

  • Nagyokos Besancon!

    Csak halkan mondom,hogy Czeglédy jelenleg szabadlábon (próbál,tagadni,védekezni sikertelenül…)de a 2019,márciusi döntés szerint jelenleg is folyik az eljárás ellene……!
    Na pá!

  • Inkabb bibi. Kedved Elemér. Nem haragszom én senkire. Nem kell megvédened az „írjeimet”, nem szorulnak rá, ráadásul nem is ismered Őket.
    A „magyarjaidra” viszont nagyon ráfér a kritika, 53 évemet tették tönkre, és éppen most akarják a kegyelemdőfést megadni volt hazámnak. Patriótának lenni jó, de a patrióta nem jelent vakságot.

  • Geyza Vinyl kedves Geyza, vinyl. Bakelitből sosem gyártottak hanglemezt, még Wagnert sem. Bocs.

  • Gabriel
    2019 április 14
    9:43 de.
    „Fájt ugye, hogy a Kenny besorolt a mindennel és mindenkivelmegalkuvók táborába.”

    Ez hatalmas tévedés vagy pedig sunyi elterelő rágalom, mert soha semmivel és senkivel nem voltam megalkuvó, ennak ellenére, bár sokkal szerénebb mértékben, de ugyanúgy megvalósítottam az álmaimat mint Kenny, csak lehet hogy, tízszer akkora energiával, öszvéri makacssággal és soha fel nem adott sziszifuszi elszánsággal. És hidd el nekem, sok ilyen „népi hős” tartja még itt a frontot, akikre legegyszerűbb ráfogni politikai megcsömörlöttségük és a nekik kínálkozó kilátástalan alternatíva láttán, hogy megalkuvó bírkák. Egyáltalán nem fáj ez a hamis vád, inkább csak helyetted is szényenkezem miatta.
    A többi vádra megtalálod válaszomat Kennynek adott fenti kommentemben.

  • Besancon!

    Mellesleg: Én a fórum egyes bizonyíthatóan(!!!) hiteltelen,gyűlölködő szerzőit és a hasonló fanatikus,ráadásul tájékozatlan ,meg modortalan híveit bíráltam és nem a fórumot,
    C.Ádámot,akitől csak azt sérelmezem,hogy ezt nem vette figyelembe (a tényeket sem)…és
    nem tett különbséget köztem és az engem ócsárló, modortalan hozzászólók között,és párszor igazságtalanul korlátozott…

  • Tüske Zsófia

    Besancon, dehogy haragszom, örülök, hogy egyetértünk.

  • Tüske Zsófia

    Bibi, te, mint patrióta? még sokan vagytok? mert erősen úgy tűnik, hogy magyar hazánk a patrióták jóvoltából az utolsókat rúgják.

  • Geyza!

    Ne erőlködj,te egy szellemi csökkent,lecsúszott,senki által nem jegyzett bunkó idióta vagy,és ugye nem érdekel,hogy az ilyenek delériumban miket is írnak…….Azt tanácsolom,hogy
    sürgősen fordulj orvoshoz a saját érdekedben,bár őszintén szólva
    téged már sajnálni sem tudlak,arra sem vagy méltó!
    Most megszántalak,csak azért írtam!

  • Tüske Zsófia

    Boda, az, hogy sötét hülye vagy, akinek halványlila lövése sincs a büntetőeljárás-jogról, az egy dolog. Hogy annyira hülye vagy, hogy fel sem tudod mérni a tudatlanságodat, az a másik.
    De hogy ezt sötét rosszindulattal tetézed aki számára hiába van ott a létező legkönnyebben elérhető tájékozódási forrás, a net és benne több hatályos jogforrás is, (igaz, lehet, hogy fel sem fognád, mi szerepel a jogszabályban) az már menthetetlen.
    Csak a tény kedvéért: Czeglédy ügyében hosszas és sikertelen nyomozás folyt, valami vádat összetákolt ez a SZANKA FERENC nevű ügyésznek csúfolt egyén, de tárgyalás még nem, így ítélet sem születhetett, hiába is hazudsz itt rosszindulattú ostobaságokat.
    És még te akarod tájékoztatni az „igazi” hírekhez hozzá nem jutó kanadaiakat….

  • Amúgy akinek nem írok(mint a terhelt Gezya)arra kérem ne
    „válaszoljon”….Oké?!

  • Kenny
    2019 április 14
    2:04 du.

    Hátha vinil akkó legyen vinil az a bakelitlemez : )
    Lehet nemtudod de az utóbbi jópárévben bakelitnak mongyák ezeket. Vagyis a „bakelit” egyfajta zsargonos gyűjtőfogalom.

  • tóth péter
    2019 április 14
    12:48 du.

    Még az a szerencse
    hogy te ártatlan vagy,akár egy
    hamvas szűzleány az első éjszakája előtt a kuplerájban

  • Inkább Bibi 2019 április 14 9:43 de. Biztos, hogy nem. Sajnálom.
    Hősök sem voltunk, csak balekok. Te még mindig. Ezt is sajnálom.

  • Geyza
    2019 április 14
    12:43 du.
    Kössz, most már értem!

  • Kedves Zsófia!

    „SzandiMandi: TomCat-et én azért rendes srácnak nem mondanám, de mint mindenkinek, neki is lehetnek pozitív dolgai… De reménykedjünk: hátha a kulturáltabb ország előhozza a jellemének pozitív tulajdonságait is.”

    Nem gondolnam, hogy meg kellene itelnem Tomcat jellemet. (mint ahogy barki maset sem szeretnem) Nem is ismerem ot! Az a nehany video, amit mostanaban (+1 regebben) lattam – az alapjan tunik nekem egy rendes, szimpatikus sracnak – ami nyilvanvaloan csak egy ropke, szubjektiv benyomas, (barkinek nyugodtan lehet akar az ellenkeoje is). Oszinten remelem, hogy itt megtalalja a tisztesseges boldogulas utjat es a boldogsagot.

  • Boda Marcsi
    2019 április 14
    12:36 du.

    a börtönből,ahol ült és még ülni is fog!

    Főleg a második fele érdekes. Te vagy a bíró? Vagy Te már ismered a legújabb koncepciót. Megüzenték a Fidesz-irodából?

  • Geyza Tudom és nem értem. A hanglemez fantasztikus találmány, megérdemelné, hogy nevén nevezzék.
    Van neki neve.

  • Bofa Marcsi. Jobban jársz, ha elismered, hogy pénzért írsz. Hidd el jobban jársz, mint így, hogy önkênt és ingyen csinálsz magadból rosszindulatú, ostoba bokszzsákot. A pénz legalább megmagyarázná. Gondolkodj el reklám alatt, hidd el csak a javadat akarom. Már a világűrből is látszik a fekete lyuk, ami Te vagy, próbáld elfedni valahogy

  • Tüske Zsófia
    2019 április 14
    3:50 du.

    „Bibi, te, mint patrióta? még sokan vagytok? mert erősen úgy tűnik, hogy magyar hazánk a patrióták jóvoltából az utolsókat rúgják.”

    Sajnálatodra nagyon sokan vagyunk, de ha mi is emigrálunk, akkor ki fog eltartani Benneteket, szájhős, belvárosi elméleti munkásokat? A romák?

  • kenny
    2019 április 14
    4:55 du.
    OK, vállalom a balekságot, azért raktam idézőjelbe a „népi hőst”!

  • Tüske Zsófia

    „Boda, az, hogy sötét hülye vagy, akinek halványlila lövése sincs a büntetőeljárás-jogról, az egy dolog. Hogy annyira hülye vagy, hogy fel sem tudod mérni a tudatlanságodat, az a másik.”

    Képzeld, nekem sincs sok fogalmam az ügyészségi eljárásokról és szerintem az emberek 90 százaléka szintén járatlan benne.
    Ismered azt a mondást, hogy „Taníts vagy tűrj!”? Szerintem nem. Nekem visszatetsző, ahogy – rossz példát mutatva – folyamatosan, változatos durva kifejezésekkel ócsárolod, hülyézed Boda Marcsit. De nem csak őt, hanem bárkit, aki nem a te politikai nézeteidet fújja. Olyanokat is, akiket nem is ismersz. Miközben a te oldaladon inkább vannak közönséges, ordenáré, bunkó állatok. És hazudnak is bőséggel, veled együtt.(Lásd Orbán cigányozása stb).
    Sajnos, a „szókimondó” természeted nem párosul elég jóérzéssel, igazságérzettel. Átlagon felüli műveltséged ellenére te is egy nagy bunkó vagy.

  • Tüske Zsófia

    Boda te itt nem magánlevelezést folytatsz, hanem egy nyilvános fórumra írsz (aljas és hazug hülyeségeket)
    Így nem szabhatod meg azt, ki és mire reflektál ezen a fórumon.

  • Tüske Zsófia

    SzandiMandi egyetértünk, én is igyekszem tomcat szimpatikus megnyilvánulásait figyelni. én is azt remélem, jobb lesz neki Kanadában.

  • Szandi Mandi/Zsófi

    Valóban így van. A nácik mind igen szorgos és följelentő hangyákként sürgölődtek a mi Nemzetiegyüttműködésirendszerünknek megfelelő német Népközösségnek (Volsgemeinschaftnak) nevezett nagy nemzeti összesküvésben.
    Megjegyzem, először ez nemcsak TOMCAT-nek, de anno HITLER-nek is nehezen ment megértetni az ő nemesen totális szándékait.
    Bizony sok SA-ökölverte vérnek kellett ahhoz lefolynia a német városok utcai kanálisaiba ahhoz, hogy az „a buta tömeg”[SIC] ’32-re, ill. 1933-ra megértse végre, hogy ő az egész világot teszi a lába elé, csak tegyék azt, amit ő diktál… Úgy is lett.

    Egyszóval őszintén csodálkozom, Tüske Zsófi és a kanadai állam naivságán is a TomCattel kapcsolatos lojalitását, némi szimpátiáját olvasva és hallva. Mert tessen monni, mi a különbség a parlagfűirtó cigányverő önbíráskodó Jobbik és az önkéntes állatkínzóverő szintén önbíráskodó TomiCica között?

  • Ps.

    Hitlernek legalább 10 év kitartás kellett…

    TomCat-ról míóta is hallhatunk és olvashatunk?

    Érdemes utóbbi „lipóciai” videózásáról készült videóra jobban odafigyelni. Mi volt OTT a szándéka? Mit és miért is filmezett ?

  • Az se tévesszen meg senkit, hogy TomCat az egyik videón pofán csapja Novák Előd ugyancsak-náci aktivistát, amellyel csupán a „két dudás egy csárdában…” esetét valósítja meg. Az egy csárda pedig nem más, mint Orbanisztán, ahol a felcsúti kocsmáros ugyanúgy nem tűr meg maga körül TomCat-eket, de Novák Elődöket sem, hisz ha jó-nácisan kell gyűlölködni, ahhoz ott van saját maga. 😀

  • Kenny
    2019 április 15
    1:57 de.

    hahahaha és akkó’ képzeld el akár Wagner is lehet azon a bakeliten (mármint a Namiújság Wagner úr talpig burnuszban a kapitány ott áll és lengeti, és vidáman tovább úszik…)

    geyza mindent tud, nem kell neki megmagyarázni, ő a blog inherens geek je persze bakelitből… ő az aki az ujján pörgeti és használt varrótűvel szólaltatja meg (ez a saját kinyilatkoztatása)

    a KMH majd alkalomadtán készíthet egy gyűjteményeset

    „geyza az inherens geek”

    címmel paperback ben színes papírra nyomtatva kurzívval

    hahahaha

  • Tüske Zsófia Elfelejtetted, hogy csúnyán beszélni csak a Fidesz engedélyével és érdekében szabad. Akkor kitűntetés is jár érte. Különben ordenáré állat vagy. Érted?
    Marcsika drágánk minden kommentjében leír undorító, trágár vádakat, hülyéz és hazaárulóz mindenkit, ez nem zavarja kritikusod finom hallását. No de Te, hogy merészeled, kedves Zsófia? Ejnye! Szép az objektivitás, nem?

  • Inkabb bibi. Az a baj, hiába szépíted a mondanivalódat, csak kilóg a szélsőség lólába. Belvárosinak is bűn lenni? Újabb árok? Nincs elég?
    Ha majd nem lesz végleg aki dolgozzon, akkor majd talán felébred az ország, elzavarja vérszívóit, és megbecsüli azt aki akar és tud dolgozni. Az nem megoldás, hogy hagyja magát nyírni és mástól is elvárja, patriotízmus cimén.

  • Tüske Zsófia

    jani nem dőlök a kardomba attól, hogy bunkónak tartasz. az én véleményem rólad sem nevezhető pozitívnak.

    a büntetőeljárás ismerete kapcsán érdektelen, kinek miféle politikai nézetei vannak. a tájékoztatás ugyanis ezen a téren a tényeknek meg kell feleljen.
    hazug módon, abszolút tájékozatlanul nyilatkozni, igét osztani erről a kérdésről enyhén szólva is önlejáratás.
    tanítani persze lehet, sőt, tájékoztatni is, (ezt csináltam az adott területen több évtizeden át) de nem mindig érdemes, mert vannak, akik sem tanulni nem akarnak, nos, boda ilyen, de ha már, akkor a tények sem érdekli őt, ráadásul csöpög a hazug rosszindulattól. a te szemedben nyilván ő a finom úri modor megtestesítője megfelelő politikai nézetekkel, hát érezzétek jól egymást.
    de azt ne várd, hogy az aljas hazudozást és tudatlanságot kedves szavakkal üdvözöljem. arra ott van nektek az aranyszájú bayerzsolt.
    ami pedig orbán családfáját illeti, fogalmam sincs, miért vagy ENNYIRE érzékeny a tény kimondására.
    Snétberger és Szakcsi is cigány, ennek kimondása valahogyan mégsem sértő se nekik, se másnak, és a tevékenységük megítélése is inkább pozitív. Igaz, nem fosztják ki a saját népüket továbbá egy országot szervezetten.

  • Tüske Zsófia

    cukihara: én nem menesztem a mennybe polgár tamást, a radikális állatvédelem terén nyújtott tevékenységével viszont azonosulni tudok, különösen olyankor, amikor a hatóságok semmit nem tesznek a meglévő, hatályos, állatkínzást börtönnel is büntethető törvény érvényesítésére. elevenen megnyúzott macska, nevelési célból autó után kötött és földön húzott kutya, kalapáccsal pépesre vert fejű kutya, kővel agyondobált gólya és éhen halasztott fecskefiókák terén csak azt a megoldást gondolom célravezetőnek, amit a radikális állatvédők gyakoroltak. a szememben ez javít tomcat megítélésén, még akkor is, ha te ezt másképpen gondolod.

  • jani
    2019 április 15
    4:06 de.

    Ott a NET.
    Akinek esze van,
    megnézi mi a szitu.
    De látom te is kezdesz
    „bodásodni” Én spec mindig
    is tudtam hogy egy tőről fakadtatok,
    csak te jobban tudod magadat „adminisztrálni”

  • Kenny:
    Gondolom a régi, hetvennyolcas fordulatú törékeny lemezek után keletkezett a kissé pejoratív megnevezés.
    Azok , ha leestek, törtek mint a bakelit.
    Én egyszer megpróbáltam eltörni
    egy modern vinyl hanglemezt.
    Gyakorlatilag lehetetlenség !

  • Zsófia:

    Az idióta OIM* azt képzeli ő egy valaki, holtt csak egy nullánál is kevesebb hazudozó itt.
    Akitől a helyi horthystákon meg nácikon kívül mindenki hányingert kap.
    Azt képzeli mértéktelen és pofátlan önhittségében hogy morzsányit is számítanak az undorítóan aljas „megállapításai.

    Hát valóban számít. Kb annyira mint mikor a szél felborítja a faluvégi árnyékszéket és szabadon bűzölög benne a „matéria”.

    A Gurltiz és HUNT* féle döglegyek meg boldog zümmögéssel repülnek rája.

  • Geyza Az „sellak” volt. Nem tudom miért használnak olyan szavakat amik nem fedik a valóságot, rossz gyakorlatnak tartom. A hanglemez is jó, az LP is jó, a bakelitnek semmi köze a zenéhez. Már a „szaklapok” is átvették, boltok bakelit lejátszót hirdetnek. Az meg mi a lópikula? Miért kell bakelitet lejátszani? Konzervatív vagyok ebben. Eltértünk a tárgytól, bocsánat.

  • Szereti az állatokat? Sok gyilkos is állatbarát. Az mentség? Gyilkos hajlamú gyáva alak, aki csapatban támad. Csak gratulálni tudok Kanadának a befogadásért.

  • TUSKE ZSOFIA sot tobb masoknak is !

    Megfeleloen figyelemztette nem csak Boda Marcsit de mindenki masokat is, hogy itten senki NEM „maganlevelezeseket” , hanem „nyilvanos forumon” teszik megjegyzeseit.

    Hat legalabb azon-okbol, ha minden mast figyelmen-kivul is vennek, lehetne nem csak javaslatos, de tisztesseges emberi modor betartasa NEM le „hazudo-ozni” meg „hulyezni” meg mas magyar-nyelvu embertarsainkat sem !!!

  • „Gyilkos hajlamú gyáva alak, aki csapatban támad. Csak gratulálni tudok Kanadának a befogadásért.”

    Szinte mindig egyetertek Kenny kommentjeivel, de most szeretnem megkerdezni: honnan tudod? Van rola tudomasod, informaciod Kenny?
    – meggyilkolt valakit? Tervezett ilyesmit? Honnan veszed a diagnozist?
    – milyen alapon, es indokkal fogadta el Kanada menekultkent?
    Akar igazad is lehet, de akkor vilagosits fel ezekrol minket is lecci.

    Egyetertve (most eloszor 🙂 B79 hozzaszolasaval, amit meg azzal szeretnek kiegesziteni: mi szukseg van az elhamarkodott vagy tulzo iteletekre, megjegyzesekre?

  • SzandiMandi Bírósági ítélet van arról, hogy ketten lefogták az áldozatot, ő pedig szöges bakanccsal fejberúgta. Ezért börtönbűntetésre ítélték, amit felfüggesztésre enyhítettek. Aki szöges bakanccsal fejbe rúg egy lefogott embert, az nálam gyilkos hajlam. Azt sem tartom enyhítő körülménynek, hogy Horthyt tartja a példaképének. Tudom, hogy Kanada Isis katonának is adott millios kártérítést, igy nem csodálkozom tomcat befogadásán. Elhamarkodott ítélet? Lehet.
    Miután elég sok szál fűz az egészségügyhöz, tökéletesen tisztában vagyok azzal, mit okozhat egy fejberúgás. Akkor is, ha történetesen kerékpártolvaj az áldozat.
    Örülök, hogy sokban egyetértünk, most viszont fenntartom véleményemet.

  • Nos Tüske, te ugyanolyan hazug,terhelt,bérmunkás,tájékozatlan és sötét alak vagy,mint Geyza…ne erőlködj,gyógyíttasd magad,sürgősen!
    Na most ennyi időm volt rátok…..ez is sok!
    Pá!

  • Amúgy nem mellékesen a többségben lévő normálisoknak,és a kisebbségben lévő nemzetárulóknak az alábbiakat üzenem:

    A Fidesz több mint 600 ezer! szavazatot gyűjtött eddig(!!!! és még nincs vége!) a
    migránsokkal kapcsolatos álláspontja helyeslésével….támogatásával!
    Na elmentem,jó film van!

  • SzandiMandi Tudod mit? Bocsánatot kérek. Megvádoltam egy talpig becsületes állatszerető magyar állampolgárt. Ha Nektek ő a tisztesség és szó nem érheti szegényt, akkor szavam sem lehet. Remélem ő is elfogadja a bocsánatkérésemet. Viszont azt hiszem fejre állt a világ és ezért szomorú vagyok. Nagyon szomorú. 🙁

  • Tüske Zsófia

    Bibi ti nem fogtok emigrálni, mert egyrészt fél mondatot sem beszéltek egyetlen nyugati nyelven sem, másrészt a szakértelmetek is maximum csak a csempeárus Parragh szemében képez némi értéket. Szóval úgy könnyű ám patriótának lenni, hogy valójában semmiféle más lehetőséged nincs nyitni.
    Másrészt csak szólok, sosem tartottatok el minket, bár belátom, az a szolgáltatás, amit a kollégáim és én nyújtottunk, a te számodra teljesen feleslegesnek tűnik, mert felsőoktatási intézmény közelébe jutni soha nem volt lehetőséged.
    De ugyanúgy nem mondhatod sem a tanárnak, sem az orvosnak, hogy te tartod el őket, mert ugyan a szociban divat volt csak a fizikai munkát produktívnak tekinteni, de ha nem használnád legalább eredményeit tekintve a tudományt, még mindig azon törnéd a fejed, hogy mivel ássad ki a patrióták számára az oly kívánatos árkot.

  • Tüske Zsófia

    Kenny, emelem a tétet: sőt, az állatgyilkos is szerethet valakit, de ez még kevés szerintem.
    persze ettől még egy gyáva szar, mert egy néhány kilót nyomó állattal könnyű elbánni, és az állatgyilkolás a pszichéjében okozhat kielégülést, ha már embereknek gyáva nekimenni.

    Na tomcat és a radikális állatvédők ennyivel többek a szememben. ők a kiszolgáltatott és megkínzott állatok védelmében neki mernek menni az állatokat kínzó embernek is. Pont azt teszik velük, amit azok kiérdemeltek. mert abban talán egyetértünk, hogy csak azt kapják vissza, amit ők maguk is tettek, nem egy, hanem esetenként sokkal több állattal szemben.

  • Kenny
    2019 április 15
    3:32 du.

    ki kit fogad be és miért? Kanada az egy jogállam, és arra vannak az ügyvédek (némely esetben jogsegélyként az állam fizeti őket saját maga ellen) hogy a jog alkalmazva legyen (SIC)(nem tudom a cenzor mit szól hozzá, de leírom) egy homofób ürge 8 gay embert gyilkolt meg kegyetlen körülmények között a feldarabolás az csak egy enyhe nyalánkság ezek között, hosszas nyomozás és tárgyalás után kapott 25 év börtönt, nem régen vonult be és máris „adtak neki” a cellatársak, az amit ez elkövetett még a nehézsúlyúak között is undort keltő… és mitadisten meg a sajtó most sajnálkozó hírek jelennek meg arról, hogy az ürgét kórházban kell ápolni… ez is a „jog” meg annak alkalmazása

    egyébként rengeteg sok minden történik a világban kapzsi emberek kifosztanak országokat lemészárolnak egész népeket anyagi haszonért! és nem veszik észre, hogy a Földnek nincs szüxége emberre az embernek van szüxége a Földre és a Föld lakhatatlanná válik pontosan ezen rohadt bűnözők miatt és akkor újra kezdődik a csótányokkal mert azok még a nukleáris háborút is túlélik

    és a hírözön elfedi a napi realitást amiről nem illik sokat dumálni, mert…(???)

  • Tüske Zsófia

    Kedves Bendegúz

    túl sokat nem akarok magyarázkodni, mert még védekezésnek hinné, pedig az az igazság, hogy mindig élek a gyanúperrel, hogy csak egyes szavakat ért meg abból, amit leírok, maga a mondanivaló valahogyan elmarad a füle mögött, a balkanyarban.
    Szóval: a tisztességes emberi modor valóban jár minden tisztességes és jószándékú embernek, aki, ha messze jár a valóságtól, természetesen tévedhet, ha egy kérdésben tájékozatlan. [De az ilyen szándékosan nem hazudozik, mint boda szokott.]

    De tisztességes emberi modor annak nem jár, aki sem tisztességről sem, emberségről nem tesz tanúbizonyságot.
    Mert ha valaki ócska politikai lejáratás céljából aljasozik egy olyan 87 éves idős embert, aki a hazájának csak jót tett és még az ő hálatlan politikus ideáljait is csak támogatta, és pejoratív értelemben emlegeti annak zsidó származását, az se nem ember, se nem tisztességes.
    És ez az örök kárhozatra méltó tett már Dante 1320-ban írt művében, a Pokolban is a legmélyebb, hetedik bugyrába, a Pokol kútjába juttatja az elkárhozottat.
    Nem beszélve azokról a koncepciós eljárások keretében elkövetett hazugságokról, amivel az ön által védelembe vett pártkancának minősíthető boda egy olyan embert vádolt meg bűnözőnek, aki ellen másfél év vizsgálati fogság alatt sem tudtak egy épkézláb vádiratot összehozni.
    Nem tudom, mond-e önnek valamit a Magyarországon koncepciós perek gyűjtőfogalom alatt az igazságszolgáltatás nevében elkövetett égbekiáltó és rendszerint politikai indíttatású eljárások sora, mint a Sólyom per 1949-ben, vagy Rajk László kémpere, mely során kivégzése után többször rehabilitálták, ki- és újra beásták, vagy a sukorói telekcsere kapcsán a szakértők „bűnkísérlete” miatt született bírói ítélet, amivel Gyurcsány ellen próbáltak egy eljárásra való vádat összekaparni – eredménytelenül. Nos, az ezek emlékét újra felidéző boda szerintem nem érdemli meg az emberszámba vételt.

    Nincs szükségünk újra boszorkányperekre. Igaz, hogy úgy tűnik, ezekre minden korban és a világ minden szegletében van példa: volt ilyen Salemben, ahol John Proctort és még húsz embert helyeztek koholt hazug kitalációk miatt vád alá, ki is végezték mindet, csak egyet mentettek fel közülük.
    De még a 20. szd-ban is esett ilyen, amikor a texasi Gilmerben tekintettek sátánistának több tisztességes embert gyerekek kikényszerített vallomása alapján. Ki ugyan nem végezték őket, de a gyalázatot meg nem történtté tenni nem lehetett.

    Így, igen, vállalom: ilyen gonosz és hazug embereknek sem emberi bánásmód, sem tisztelettudó és udvarias modor nem jár.
    Júdásnak is csak egyvalami járt: a harminc ezüst, meg a kötél, amivel saját magát jutalmazta.

  • Boda Marcsi
    2019 április 15
    4:28 du.

    „A Fidesz több mint 600 ezer! szavazatot gyűjtött eddig(!!!! és még nincs vége!)”

    Megvoltak a választások? Vagy már tudod, mennyit fog összecsalni a vezéred?

    Egyre árulkodóbb, amiket írkálsz. Beszélgess el a trolltartóddal, mert már bukásra állsz a provokátoi OKJ-n

  • Tüske Zsófia Kedves Zsófia Miután tökéletesen tudod, milyen édenkertet varázsolunk vadon élő állatainknak a kertünkben, nem mennék ebbe bele. Az önbíráskodás számomra akkor is elfogadhatatlan, mert az messzire visz. Tudjuk hova vezetett ez már a világban számtalanszor.
    Látom itt sok fan-ja van tomcatnek, így visszavonulok véleményemmel. SzandiManditól már bocsánatot kértem, de azért véleményemet tartom.

  • Tüske Zsófia
    2019 április 15
    4:55 du.
    OK, rosszul fogalmaztam, nem eltartást, hanem kiszolgálást kellett volna írni, ezért:
    -kI fogja kicserélni a kiégett villanykörtéteket,
    -ki fogja fogja visszarakni a fürdőszobátokban leesett csempét,
    -ki fogja megjavítani az autótokat,
    -ki fogja megtermelni az életben maradásotokhoz szükséges élelmiszereket
    -ki fogja kifesteni a lakásotokat,
    -ki fogja megsütni a minden napi kenyereteket, ha még egy idegen nyelvet sem beszélő primitiv ösztönlény sem marad az országotokban?
    Ki ássa az árkot az ilyen lekezelő dumákkal és hozzáállással a felsőbbrendű értelmiség és a bugyuta plebsz között?
    Te nagyon el vagy tévedve, az országot elhagyóknak csak 10 %-a értelmiségi!

  • „SzandiMandi Tudod mit? Bocsánatot kérek. Megvádoltam egy talpig becsületes állatszerető magyar állampolgárt…”

    Kenny, Folosleges bocsanatot kerned, nem vetettel ellenem semmit. Szomoru meg plane ne legyel. Velemenyedet nyugodtan tarthatod tomcatrol, (a tied 🙂 – meg az is lehet, hogy igazad van.
    En csak nem ismerem ezt az embert. Ami meg a median keresztul jon at az meg a legtobbszor manipulalt (szerintem). Nekem az volt szimpatikus, hogy a vlogjaban segiteni szeretne a frissen bevandorloknak tanacsaival.
    (Na meg a maflas a kurucinfosnak, de ez legyen az en gyengesegem 🙂
    Az elhamarkodott velemenyalkotasra is leginkabb magamat szoktam (neha kell is) figyelmeztetni. Szoval nem bocsatok meg mert egyszeruen nincs mit! Nyugodtan irja le mindenki a velemenyet, – az oszintesegbol nagy baj soha nem lehet. 🙂

  • Draga Marcsi!
    Gratulalok a fidesz eddigi tobb mint 600 ezer szavazatahoz! Tudom, hogy szeret szeleskoruen tajekozodni a vilag dolgairol ezert mellekelek nehany idezetet es cikket a mai sajtokivonatbol:

    Egy állítás az ősfideszes politológussal készült nagyinterjúból: Orbán kegyetlen, „ez az ember szeret leszámolni, az se zavarja, ha ártatlanok kerülnek az útjába”.
    https://24.hu/belfold/2019/04/15/bozoki-andras-lazar-jobb-miniszterelnok-lenne-mint-orban/

    „Tömeggyilkosok összeesküvés-elméletei köszönnek vissza a Spiegel szerint Orbán Viktor és a Fidesz programjában.
    A norvég tömeggyilkos Anders Breivik vagy az új-zélandi tömeggyilkos Brenton Trennant mondott olyanokat, és hirdetett olyan típusú összeesküvés-elméleteket, mint amikkel a Fidesz és Orbán Viktor operál az EP-választási kampányban.”
    https://hvg.hu/vilag/20190415_Spiegel_Orban_Breivikszovegeket_nyom

    „Lendületes cikket írt a Magyar Nemzet fedőnevű nyomdaipari termékbe az Operettszínház balettigazgatójának politikai okokból kinevezett táncos és publicista a híres teológus, Apáti Bence. Lendület itt azt jelenti, hogy hatalmas tempóban halad előre sorokon, bekezdéseken keresztül anélkül, hogy a tények vagy gondolkodás lassítaná tollát.”
    https://hvg.hu/velemeny/20190413_A_kormanymedia_esete_a_kereszteny_kulturaval

    Kulturalt, elmenygazdag olvasast kivanok.

  • Bibi!

    „”Egyáltalán nem fáj ez a hamis vád, inkább csak helyetted is szényenkezem miatta.””

    Ezt itt nekem irtad. és ezt meg lejjebb a Kennynek:

    „‘ezzel szemben Te folyamatosan szapulod a magyarjaimat.”‘

    Már megbocsáss, de nem veszed észre, hogy sem neked, sem másoknak semmi joga és alapja nincs arra, hogy Te és a többiek – legyen az maga az elsö posztra felkapaszkodott kondásgyerek –

    hogy megitéljék, és eldöntsék, hogy ki az „igaz magyar” – söt, hogy ki a magyar!!

    Hát ez a szégyen!

    Bezzeg, mikor azt a szaros nemzeti büszkéséget akarják az ilyen mentalitásuak ápolgatni magukban, akkor az olyan hires-neves személyeket is, akik már nem is magyarföldön születtek, de még rosszabb, akiket elöbb már elüldöztek, utána azok akarata ellenére is magyar nemzet szülöttének aposztrofálják, és azzal büszkélkednek. Kérkednek.

    Hát ez a szégyen, amitöl meg akarlak kimélni, oksi?

    Maradjunk abban, hogy bárki bárhol születik ebben a rohadt nagy világban, lehet gazember, és lehet egyszerüen ember.

    Ez a természetszerü emberi kiváltság, amit csak azok a nyomorultak nem fogadnak el, akiknek nincs képessége és akarata embernek, férfinek lenni (bocs, a nöket most férfiasitom)

    Szóval én ezen a csoporton kivül szeretnélek látni.

    Ami egyszerüen annyi, hogy nem fogadom el a szarháziak uralmát belenyugvással, soha, sehol, mondván,hogy nincs mit tenni.
    De van.
    Azért itt a hazámon kivül is ellene megyek annak, aki a saját hazáját fosztja kifele.

    Már irtam, hogy a nagyapám nem átalott „a bagót lére ereszteni és kiköpni” a nagy uraság szalonjában, a Parlamentben, Munnich Ferenc „pártur-föméltóság” szönyegére.

    Aki meg nem gyözött bocsánatot kérni. A nagyapámtól.

    Mert Elemér, akinek nincs vaj a fején, az fényes nappal is leveheti a kalapját, és akkor tesz fel amikor akarja.

    De soha nem emeli meg azelött, aki nem méltó rá!

    Ennyi

  • Tüske Zsófi

    Ha eddig sokat nem szóltam a témához, mert hiszen a történet magáért beszél (inkább kiállt), de a Tom Cat esethez annyit hozzátennék, hogy engem mélységésen megdöbbentett amikor megtudtam, hogy ilyenek léteznek – mint a bandája.

    Nem volt nehéz felismerni, hogy az ürge pszichésen beteg, (megszállt), – elferdült, viszont elég „intelligens” igy egy perverz.

    Ezt az állatvédö-bulit azért ötölte ki sérült pszichéjével, hogy igy maga és mások elött „jogos-szinben” szinben tüntesse fel mások megkinzásait – mint egy olyan itélet féle.

    Közben talán „élvezkedett” – talán nem szexuálisan, de pszichésen biztos.

    Én valahogy irtózom az ilyesmitöl.

    Most mint kereszténynek mondom; ha nem vagy felkészülve arra a jelenetre, amikor „egy olyan csapatot” kell kiüzni valakiböl, akiktöl egy egész disznónyaj a tengerbe rohan, akkor inkább jobb nagyon messze maradni a szerencsétlentöl.

    Mondom, ö nem volt állatvédö, ez az álarca volt ….

    Az állatok általában felismerik, hogy kiben milyen szellem lakik – nekik nehéz hazudni

  • Gabriel
    2019 április 15
    9:54 du.
    miközben holmi ferde hajlamokról ferdeségeket írogatsz elhallgatod, hogy az Izraeli Államfő anti sémitának deklarálta a brazil elnök Jaír Bolsonaro-t… érdekes tweet váltások mentek erről, és a feszültség… miközben a világ tele van ferde hajlamú eseményekkel… és hogy eltakarják emezeket, fekete lyukakat mutogatnak szép színesben széles vásznon

    kkkkkkk

  • SzandiMandi Sajnos Te is tudod, hogy az őszinteségből csak baj lehet általában. Az emberek jobban szeretik az arcukba szépet hazudót, mint az őszintét.
    Mikor meghalt Mátyás azt mondták vége a világnak, meghalt az igazság. Nos igazság nélkül elég jól elvan a világ. A hazugság ha meghal, akkor lesz vége a világnak, sajnos.
    Viszont mégis szomorú vagyok. Ha egy ilyen tomcat kaphat menedékjogot és állampolgárságot, akkor az én becsülettel megszerzett állampolgárságom devalválódik. Mi értelme van a becsületnek és tisztességnek, ha nélküle is elérsz mindent, sőt!
    Tomcattal egyszer régen kerültem kapcsolatba, egy olyan blogon ahol semmi keresnivalója nem volt. Hamar kiderült, nem is a zenéről akart beszélni, hanem téríteni akart, nemtelen csatájához. Persze tévedhetek, itt nap mint nap megtudom, hogy hülyeségeket beszélek. 🙂 Félek tomcat megítélésében nem tévedek, és nem hiszek a nagy megtérésében. Kanada nagyon átesett a ló másik oldalára, olyan „liberalizmust” folytat ami már nem liberalizmus. Liberális kanadai barátaim állnak értetlenül a történések előtt.

  • Tüske Zsófia
    2019 április 15
    5:39 du

    „Így, igen, vállalom: ilyen gonosz és hazug embereknek sem emberi bánásmód, sem tisztelettudó és udvarias modor nem jár.
    Júdásnak is csak egyvalami járt: a harminc ezüst, meg a kötél, amivel saját magát jutalmazta.”

    ——————————————————————–

    Kedves Zsófia, ha ez számít valamit, én pl pontosan értem miről írsz, mit miért gondolsz, és egyetértek! Írásod indoklása alatt a mintegy konklúzióként levont utolsó bekezdésben benne van a lényeg!

  • jani
    2019 április 15
    4:06 de.

    Az természetesen nem elvárás, hogy bárki is tisztában legyen az ügyészi eljárásokkal – az a büntető eljárásnak egy speciális szelete csupán! Nem magyarázat senki „félrebeszélésére” hogy te sem ismered behatóan, mert rajtad kívül ezer és egy ember nem ismeri, de ez esetben nem is ragadtatja magát semmivel alá nem támasztott „alapigazságok” közlésére! Boda M. viszont rendre ezt teszi anélkül, hogy ismerné, tudná, hogy a szóban forgó ügyben mi a helyzet, azaz milyen szakaszban van. Anélkül, hogy pusztán annyit tudna, amennyit bárki tudhat, aki nagyjából tájékozódik – TV, több újság fb, internet, hiteles források stb ahogy Boda szokta írni másoknak – szóval ha valamiről írunk és kijelentünk dolgokat, illik tudni, hogy mit és miért állítunk, mivel támasztjuk alá tényszerűen! Ismétlem, nem baj ha nem tudja, még azt is elhiszem, hogy nem mindenkit érdekel vagy foglakoztat behatóbban Czeglédy Cs. ügye, sőt olyan is van talán, aki nem is hallott róla,( bár ezt nehezen hiszem) de ez esetben nem nyilatkozik számára megfellebbezhetetlen „igazságokat”, ami nem más mint szemenszedett valótlanság! Azt nem tudom te hol élsz, de majdnem mindegy, hogy vidéken vagy a fővárosban, mert mint már írtam, a források bárki számára elérhetőek : ennek ismeretében ( de csakis így) írhatja a véleményét aki akarja, de politikai beállítottságánál fogva sem állíthat hazugságokat nem létező ítéletekről!

    Annyit kb mindenki tud, még a jól informált,”belvárosi” Boda M.-tól is elvárható, pláne az ő korában, hisz nem egy éretlen tini már, hogy ítéletet csakis bíróság hozhat ! Ezt előzi meg a vizsgálat, (ügyészség) tegyük fel, hogy „sikerrel járt”, akkor vádat emel és a bíróság felé benyújtja azt. (Jelenleg ebben a fázisban van Czeglédy. ügye, és nincs Tv híradó, online felület, papíralapú újság stb egyéb média mely ne írta volna meg, ne tette volna közzé ezt számtalanszor) Ezúttal semmi részletkérdésről, módosító tényezőről nem írok csakis alapesetről. Majd a bíróság kitűzi a tárgyalás időpontját, lefolytatja a bizonyítási eljárást, köznyelven a tárgyalást. Hogy aztán ott mit sikerül bizonyítani vagy mit nem, az megint részletkérdés, de az eljárása végén az általa megállapított tények birtokában a bíróság ítéletet hoz. Nos erről, a még nem is létező ítéletről hadovált itt Boda, azaz valótlanságokat állított, köznyelven hazudott – és felhívta a figyelmet konkrétan most épp az enyémet, hogy „tájékozódjunk, legyünk képben!”

    Feltételezem, hogy az itt leírtakkal kapcsolatban semmi újat nem mondtam, ezt te is valószínűleg mind tudtad – de Boda úgy tűnik nem! Többszöri cáfolat és helyreigazítás, sőt magyarázat ellenére állítja amit állít, és ha te ezt a sötét elvakultságot – tudsz rá jobb kifejezést? – védelmedbe veszed, akkor a tényeket tagadod, épp azokat a tényeket, melyekre Boda is folyamatosan hivatkozik, kis gond csupán, hogy nem mindig ismeri fel őket, viszont előszeretettel nyilatkozik róluk és hivatkozik rájuk!
    A gond sosem az, hogy valakinek más a véleménye, hiszen nem vagyunk egyformák, hanem az, ha a „véleményét” összetéveszti azokkal az ócska és nagyon mocsok hazugságokkal melyeket itt- ott felületesen összeszed, észre sem veszi mit művel, hanem irkál rendre mindent amivel beetették, de lehet, hogy még azt sem, pusztán a saját kútfeje alapján így gondolja! Aztán ha ezzel szembesítik, támad, személyeskedik bármit elkövet, de érdemben nem cáfol semmit, mert nem tud – valódi érvek és információk híján ez bizony nehéz.

    Zsófia is csak erről írt nem másról, ám miután rendesen lebunkóztad mert másként fogalmazott Boda esetében, szerintem nem ártana – a saját hitelességetek érdekében – ha Bodát is intenéd a helyes „fórumnyelvezetre” ha már egyszer te magad annyira tisztában vagy vele, és irományai valós tényeken alapuló megjelenítésére!

  • TUSJK ZSOFIA;

    Probalok reagalni soraira, talan nem minden megjegyzesere,mert az tull hosszu lenne.

    Amint olvasom Boda sorait, csupan azt ellenzik maguk, hogy az Orban regime tetteivel Boda meg-elegedett.

    Soha NEM olvastam olyan durva es ocsar jelzoket Bodatol amikkel az itteni hozzaszollok tobsege allandoan tamadja.

    Geyza, allitolagos iszakodasat jelezte, de Geyza onmaga gyaskran jelzi azt. Tehat nem tunik valotlannak az.

    A Dante es a „pokol” megjegyzesen es annak alanyat NEM erintem.

    A magyar-allam mind a multbeli tetteit mindeg, allandoan eliteltem, s mind az megbocsajthatalan tettek voltak.
    Akar kik alatl elkovetve,kegyetlen, embertelensegek volt mind !!!

    A Soros Gyorgyre vonatkozo sorait, nem az egyen-elleni gyalazasok abbol erednek hogy vagyonat sajat ideologiai es anyagi erdekeinek eleresere alkalmazza.
    A globalista vilag-bankarainak hatalamat terjeszteni.

    S az NEM phylontropikus tett, hanem egyeni-erdek!

    Orbant soha mint egyent nem segitette. Az alapitvanya nyujtott lehetoseget Orban-nak es tobb masoknak.
    De meglatasom hogy Orban abbol nem sokat jovedelmezett mint egyeni kepessegenek kialakulasan.

    Az allam-hatalmuk rendszeret ,sot az europai Parlamenti rendszert teljesen elitelem!!!
    Elitelem, mert az semmi mas mint a hatalmon levok lehetosegeinek a biztositasa.

    A nep, a szvazo-lakossag teljes kijatszassa.
    A Parlament egyben a teljes „hatalom”, mert egyben a torbenyhozo es vegrehajto testulet is.
    Nem a szavazo lakossag valaszt, hatroz, hanem egy maroknyi politikusok.
    Az abszolut hatalom biztositasa.
    A valaszto-lakossag dontesi lehetosege meg a leg-alapvetokon is lehetetlen !!!

    Ahol a kormany, ill. egy maroknyi (199) politikus az ultimate donto szervezet, nem a lakossag, az lenyegeben diktatura, meg ha nem is a kinzo-kamrak es a fegyvereken alapozva hatalma.

    Az igazsag-szolgaltatasi rendszeruk nem a lakossag alatal dontott Alkotmanyon alapulo torvenyeken letezik.
    Tehat nincsen leszogezet es a szavazo-lakossag altal jovahagyott alapja semminek.

    A Czegledi Csaba ugyere hiavkozott sorain mar itten ismetelten vitattuk azt.
    En kuzdottem az u.n. Habeas Corpus ottani nem-letenek
    hianyossagat.
    De Adler elnok allitasa volt (masik lapon) hogy az letezik az u.n. „mindekinek joga van a szabadsaghoz.”
    Az tavol al meg az osi romaiak latal is megalapozott Habeas Corpus-tol mint az eg a foldtol.

    Ami alapjaban az , hogy senkit nem lehet buntetni/bortonozni az alkotmanyos torvenyes eljarasok hianyaban amig a megszabott egyenlo-lehetoseg vedeleme nincsen biztositva es bizonyitekok alapjan itelve.

    A valtsag-dij, csupan a gyilkossagok eseten tagadva, amikor a gyanus egyen talan megszokne.

    De amikor az Alkotmanyossag felsobbrenduseget, alkotmany-alapjan eredo torvenyek, lakossag tobbseg szavazatai alatali Alkotmany, annak modositasa, torvenyhozasa, minden koz-tisztviselok valasztasa, s mindenki joga egyenloen barmi koz-poziciokert versenyezni, az egy-egyn=egy szavazat, nem reszlet-szavazat, nem megjutalamazasai a vesztes-versenyzoknek (mandatumok) mindenki egyenlo-egyeni-jogainak a biztositasa az allamhatalom Alkotmanyos szigoru tiltasaval, azokra csupan vadalmazasokat, ocsarkodasokat , es az „egy sot sem ertek abbol” valaszokat kapom.

    Ha azt probalna ertelmezni, igen konnyen lathatna hogy mi az ottani problemaik alap-okozojai.

  • Nem igazán értem a Tomcat körül kialakult anomáliát – számomra eddig is egyértelmű figura volt, aztán olvasom itt a véleményeket, hozzászólásokat és arra gondoltam, lehet, hogy nem ugyanarról a Tomcat-ről van szó akire én gondoltam? De igen – jelenleg egy ilyen nevűt ismerünk „testületileg!” Szerintem ez a személy alapból egy gerinctelen, piti, de annál erőszakosabb, és kíméletlenebb, alighanem személyiség zavaros fószer, akinek viselt dolgai mellett egyetlen pozitívuma lenne – így feltételesen – az állatvédelem, ha ő valóban egy eltökélt állatbarát lenne, akinek eddigi élete a védtelen, kiszolgáltatott állatok mentése, védelme, óvása volna!

    Az ilyen személyeknek általában maguknak is vannak állataik, akár több is, tapasztalatuk is, és többnyire készen állnak ha csak átmenetileg is, a veszélyben lévő állatok befogadására istápolására – Tomcat esetében szó sem volt ilyesmiről! Elhiszem, hogy Zsófia – aki a jelek szerint maga is nagy állatbarát – szíve átmelegedett a gondolatra, hogy Tomcat és barátai megmentenek néhány kutyát, macskát, madarat vagy gólyát, de – válasszuk ketté a dolgokat : 1. az állatbarátok 2. Tomcat „csoportra” Miután a barátokat nem ismerem, nem tudom kik alkotják, melyikük mennyire elkötelezett a vállalt cél irányában, így róluk nem mondhatok véleményt. Ám Tomcat. részéről ez nekem nagyon úgy jön át, több jel is erre utal, hogy ez egy szerepjáték, valójában esze ágában sincs bárkit is őszintén védeni, óvni – ez az érzés kb annyira van hozzá közel, mint hozzám a rétegfizika.

    Ez a fószer egyszerűen szerepzavarban van, önmagát mindenképp valami nagyon jelentős személynek, leginkább valamiféle igazságosztónak látja, kifelé is ezt szeretné láttatni, és hogy ennek súlyt adjon különböző akciókba kezdett. Nekem úgy tűnik, lételeme, hogy büntessen – hogy miért, és milyen erkölcsi alapokon áll ez a küldetéstudat, az kérdés – de úgy tűnik elöntötte időnként a bosszúvágy – mindegy kit, de valakit büntethessen, fenyegethessen, valamiért megtorolhasson! Ahhoz túlságosan kicsi porszem, a tetejében gyáva is, hogy tényleges „ellenséggel” húzzon újat, mérkőzzön meg, de a „vérszag” megcsapta, és egyfolytában érzi az orrában, valakit mindenképpen leckéztetni akar! De – nem magányos harcos, de nem ám! Kizárólag csapatban, erős védelemmel a háta mögött támad, ha nincs ellenség, kreál, „kinevel” – igen kineveli az ellenségeit, akiket aztán üldözni lehet ! Nézzétek meg a merev arcot, a hideg tekintetet, amint nézi pislogás nélkül figyeli az alázásra kiszemelt áldozatot, mint macska az egeret – miután nem vagyok pszichológus, sem a téma szakértője, ezért csak arról tudok írni, amit az évek óta a köz előtt akciózó terminátort figyelve megfogalmaztam magamban. Hogy pofán vágta a bíróság folyosóján Novák Elődöt? Felmérve a súlycsoportját, ehhez nem kellett különösebb bátorság, vagy eltökéltség, viszont kellett egy épp és pont kéznél lévő kamera, aki megörökíti, hogy a kérlelhetetlen igazságosztó hogyan kaszálja el a felkészületlen és váratlan ütéstől egyensúlyát vesztett kb 50 kilós ellenfelet!

    Tegnap éjjel elolvastam egy-két cikket a bírósági eljárásait illetően, és feltűnt, hogy az önkényes igazságosztás, és „lebuktatás” mindig egy sajátos koncepció mentén működött, mégpedig a provokáció mentén! Mikor az állatmentést megunta, előtte vagy utána, úgynevezett „tolvajkergető” egyletet hozott létre, kifejezetten kerékpár tolvajok „megfegyelmezésére” – ám előtte a „bevetett” kerékpárokat nyomkövetővel látták el, és a közszemlére kirakott, szinte ellopásra felkínált bringákat lesből figyelték, aztán ha akadt aki elkötötte, utána eredtek, és kezdődött az önkényes vegzatúra, amiben Tomcat végre kiteljesedhetett – általában rendőrt hívtak, de előtte még Tomika átment Ludas Matyiba – a szöges bakancs valóban jó szerepet játszott a „fegyelmezésben”, miként nyilván a készséges „barátok” is akik előzékenyen ártalmatlanná és mozgásában korlátozottá tették a tettest, aki valójában inkább áldozat volt! Azt gondolom, ez nem valódi „tolvaj-kézrekerítés” volt – hogy abszolút jogellenes tevékenység az viszont biztos!

    Az ügyben folyó bírósági tárgyalások egyikére sem ment el a hős Tomcat , menet közben Kanadába szökött, sőt az eljárás alatt is talányos üzeneteket küldött az ügyészségnek arról hogy valójában hol is tartózkodik? Magyarul ő mint önkényes igazságtevő a számonkérést már nem vállalta be! Őszintén csodálkozom a két éves börtönbüntetés felfüggesztésén, hiszen T-nek ez már a sokadik jogellenes akciója volt, azon még inkább hogy Kanada különösebb mérlegelés nélkül „befogadta?”

    Jó néhány éve házi bombakészítés okán bukott le – egy általa használt lakásban, nagy mennyiségű robbanószert és üres sörösüvegeket, valamint egyéb, robbanószerkezet gyártásra alkalmas eszközt, és anyagokat találtak és foglaltak le!

    https://www.hirado.hu/belfold/kekfeny/cikk/2018/09/18/letoltendo-bortonbuntetest-kapott-tomcat-a-tolvajkergetok-vezere/

  • Bunkó Tüske!
    Azon kívül,hogy te (szándékosan kisbetűvel…)vagy hülye és nem én,még tájékozatlan is vagy…..így neked kellene csöndben maradnod,a szavaiddal élve „kussolnod”!
    Kapj be valamit,amitől megnyugszol…..bár normális már sosem leszel!
    Pá!

  • Kenny!
    „Sajnos Te is tudod, hogy az őszinteségből csak baj lehet általában. Az emberek jobban szeretik az arcukba szépet hazudót, mint az őszintét.”
    – Persze ez igaz, de mindenkinek el kell dontenie, hogy mi a fontos szamara, kinek akar tetszeni.

    „Mikor meghalt Mátyás azt mondták vége a világnak, meghalt az igazság.” – Ugy tudom nagyon jo volt Matyas PR-ja :). Szerintem nem halt meg az igazsag Matyassal, szerencsere meg Nietzsche kedveert sem!

    „Ha egy ilyen tomcat kaphat menedékjogot és állampolgárságot, akkor az én becsülettel megszerzett állampolgárságom devalválódik. Mi értelme van a becsületnek és tisztességnek, ha nélküle is elérsz mindent, sőt!’ – Errol (is) szol a Job konyve es meg egy csomo jo iras a konyvekben. (pl. Lukacs 15 a tekozlo fiurol). Az allampolgarsag megszerzese meg egyaltalan nem „minden”, csak most kezdodik az igazan neheze. Szeretnem azt hinni, hogy az emberek megvaltozhatnak, ujrakezdhetik eletuket.
    Egyebkent sem tudhatjuk, hogy miert kapta meg a menedekjogot. Meg a magyar birosag is enyhitette a bunteteset felfuggesztettre, azert ez is beszedes lehet 🙂

    „Félek tomcat megítélésében nem tévedek, és nem hiszek a nagy megtérésében. Kanada nagyon átesett a ló másik oldalára, olyan “liberalizmust” folytat ami már nem liberalizmus. Liberális kanadai barátaim állnak értetlenül a történések előtt.” – Lehet, hogy igazad van, nem tudom. En szemely szerint mar sokszor megbantam az elhamarkodott iteleteimet, mikor eszrevettem, hogy manipulacio aldozatava valtam. Szerintem Kanada talan meg ezt is tuleli, atveszeli. Volt mar itt (asszem Hamiltonban) nehany eve menedekjogott kapott rabszolgatarto is (szinten hazankfia :), akit el is iteltek tetteiert. Szoval ez csak egy esely az ujrakezdesre, amit kapott Tomcat, nem tobb! Szemely szerint en orulnek, ha elni tudna vele.

  • Besancon
    2019 április 16
    1:28 du.

    Úgytűnik minnél
    pofátlanabb valaki,
    annál nagyobb a szerencséje.
    Továbbá van akkora pofátlanság is, ami már
    társadalmilag elismerést,szeretetet,csodálatot vált ki !

  • Kedves Zsófia!

    „ilyen gonosz és hazug embereknek sem emberi bánásmód, sem tisztelettudó és udvarias modor nem jár.
    Júdásnak is csak egyvalami járt: a harminc ezüst, meg a kötél, amivel saját magát jutalmazta.”
    – Semmi ketsegem afelol, hogy jo okod van ilyeneket irni, de megis a legnagyobb tiszteletem mellett kerem, hogy nehogy mar O1G nevessen a vegen azzal, hogy itt is beerik a gyulolethullam amit evek (evtizedek) ota sulykol az emberekbe, es aminek csak tenyleg egy Jugoszlav fele polgarhaboru vethet veget. A gyulolet soha senkibol nem tud jot kihozni. Az orszag pontosan azert tart ott ahol, mert Orbannak sikerult teljesen es vegletesen megosztani a lakossagot.
    Marcsi, (ha egyaltalan elo szemely) leginkabb egy tinedzser lehet aki nagyokat rohog a bosszantasunkon (vagy akar egy down- szindromas disabled akitol ennyi tellik).
    – Mindenesetre (amig az ellenkezoje nem bizonyosodik be) o is egy embertarsunk, es akkor ot is megilleti az emberi banasmod, barmennyire is nem ertunk vele egyet vagy akarmi is a lehet a velemenyunk rola.

    Ne haragudj, nem akarlak „helyre tenni” es nagyon nagyra ertekelem a hozzaszolasaidat. Ez csak egy keres.

  • Rodeo11
    2019 április 16
    2:32 de.

    Azt akarod mondani, hogy puszi-pajtások lennétek Bolsonáróval?

  • Besancon es Geyza!

    Vegigneztetek drizari altal felrakott mindket vodeot, biztos?

    A 2. video ami nem az allami „igazmondo” MTVA Kek Feny szerkesztett valtozata egy csomo dolog kiderul ami az elsonel nem jelenik meg. (Pl. az ugyeszseg vadinditvanyat amely szerint onbiraskodas volt az alperesek elleni vad, – a tablabirosag elvetette. stb…)

    „Kanada különösebb mérlegelés nélkül befogadta” – Tudomasom szerint ilyesmi nem igen szokott errefele elofordulni.

    Tenyleg ez a hivatkozas a megbizhato forras (MTVA Kek Feny??? (amit mar a drizari altal feltett video is meghaladott)
    https://www.hirado.hu/belfold/kekfeny/cikk/2018/09/18/letoltendo-bortonbuntetest-kapott-tomcat-a-tolvajkergetok-vezere/

    Geyza, szerinted hol, mikor es kibol valtott ki
    „társadalmilag elismerést,szeretetet,csodálatot” Tomcat perbeli cselekedete?

    I

  • SzandiMandi Kanada túléli. Legfeljebb néhány embernek okoz majd komoly problémát. Az meg kit érdekel, a politikát nem.
    A Biblia nekem nem érv, ne haragudj, ismerem a keletkezését és célját.
    Nem tudom ki hogyan kap állampolgárságot, mi nem előlegbe kaptuk, mi tisztességes munkával és viselkedéssel vívtuk ki. Még arra is vigyáztunk, hogy originált állampolgárok írják alá az ajánlást, akik egy pici függő helyzetbe sincsenek feleségemtől. Még tilos parkolásunk sem volt, és nem is lesz. Mi előre fizettünk, mi már megszereztük lakóközösségünk tiszteletét.
    Nem hiszek abba, hogy a hiénából őzike lesz. Elég öreg vagyok ahhoz, hogy ne gondolkodjak ilyenbe. Talán egy ideig visszafogja magát, de gyökeresen csak a filmekben változik az ember.
    Személy szerint én is örülnék, ha nem hozna további szégyent a magyarokra, de én nem vagyok optimista, itt nem diákcsínyekről van szó.

  • Geyza, valami ilyesmi jutott nekem is eszembe, mikor olvastam a fenti témával (TC)kapcsolatos véleményeket! De, mint mondják, senki sem lehet próféta a saját hazájában – egészen kanadáig kell ahhoz futni!-:)))

  • SzandiMandi
    2019 április 16
    8:20 du.

    Általánosságban írtam csak.
    Minnél pofátlanabb ma itthon valaki,
    annál magasabb piedesztálra juthat ha jól adja el önmagát.

  • Gabriel
    2019 április 16
    8:00 du.
    nem, csak azt, hogy mivel mióta megtörtént a bolsonárózásítás azóta dicsőíted, gondoltam adok neked écákat ha már a brazil nép semmiféle jót nem kap tőle és bandájától, úgy könnyű nyerni (lásd még a fidexkft-t) választásokat, ha bebörtönzöd a téged ellenzőket, és hazudsz mint a vízfolyás, és legfőképpen eladod az országodat a legtöbbet kínálónak és az árát saját zsebre külföldi bankokba menekíted… ez a recept… és messzebűzlik

    ugye gabrielke a másik geek aki szintén inherens

  • Rodeo11
    2019 április 16
    2:32 de.

    Mindig gyanús nekem mikor ez a kis mocsok „bevéd” valakit.

    Hol a Kim nevű É-kóreai idiótát, hol a délamerikai gennyes kis diktátorokat, hol Kína mostani diktárorával kapcsolatban állítja hogy minden hazugság ami ott folyik és aminek az ipse az értelmi szerzője, etc..etc..

    Ebből az jön le nekem hogy mindig gyomoridegessége támad amikor az őbenne meglévő negatív és aljas emberi tulajdonságokkal rendelkező ismert embereket vesszük „górcső” alá.

    Most is milyen kis idegeske lett hogy szó éri ezt a „Tomcat”-et.

    Én nemtudom miféle oldalt találtam a témával kapcsolatban,
    (balosat vagy jobbereset) de szanaszéjjel röhögtem magamat rajta.

    http://tomcateladta.blogspot.com/2009/07/ki-kicsoda.htm

    Valahogy Rodeo is az ott leírtak felé tendál, legalábbis abból következtetve hogy sűrűn emllegeti itt fel a különféle szaros pelenkákat meg hasonló altáji dolgokat.
    Az ilyen Rodeo-féle öregecske „művészlelkeknél” mondjuk ez nem ritka fétis, de azért mégiscsak jobb lenne ha nem itt teregetné ki a homoerotikus vágyait.
    Úgyanez vonatkozik Gurltizre is. Meg még egy két idiótára itt, akinek a nickje most nem jut eszembe.
    Felejthetőek 😀 😀

  • Fenntihez:
    Előfordul hogy a Blogspot- linkemben nem mindig jön fel a szöveg Tomcat-ről

    Olyankor jobbkézre le kell menni
    a „Hivatkozások” -ig és alatta katt
    a „Ki Kicsoda? Új olvasóinknak!” szövegre.
    És máris lehet röhögni 😀

  • SzandiMandi!
    ápr.16. 8:20

    Azt írtad feljebb valamelyik hozzászólásodban, hogy nem igen ismered, nem tudsz szinte semmit TC-ről ezért kérdezel (pl ápr. 15.1:28 kommentedben is, de alatta is, egy másikban, egyébként mindkét hsz-t. Kennynek címezted) Oké, ha nem ismered, addig valóban nem is ítélkezhetsz se így se úgy, de mivel kérdeztél, így egy páran leírtuk mi az amit tudunk, és annak alapján, hogy vélekedünk róla!

    Próbálj kicsit elszakadni a bírósági ítélettől, mert úgy látom, nagyon leragadtál azon a tényen hogy bár az első fokon ítélkező bíró két évre ítélte önbíráskodásért, a másodfok ezt elvetette, és felfüggesztette a kiszabott büntetést – még csak nem is csökkentette, csak felfüggesztette , ami a magyar jogrend szerint hatályban lévő büntetés, mindössze a letöltésétől tekint el egyelőre a bíróság meghatározott ideig. Amennyiben ismételten bíróság elé állítják bűnismétlés okán, az akkor kiszabott büntetésével együtt ezt a két évet is le kell ülnie! (feltételezem, hogy ez Kanadában is így van)

    A magam részéről elég részletesen leírtam mit miért gondolok úgy ahogy TC. ről, és most abszolút a bírósági ítélettől függetlenül kérdezem, – hiszen a bírónak mindenkor joga és lehetősége van belátása szerint ítélkezni – te, személy szerint miként ítélsz meg egy embert, aki már messze nem kamaszos hevülettel szervezkedett és cselekedett, és akinek belefér az hogy bandában támadjon egy emberre, még akkor is ha teszem azt biciklitolvaj az illető, és gyakorlatilag nem mérlegelve a cselekménye súlyát és következményeit szöges bakanccsal rúg fejbe valakit, nem lábon, nem fenékbe, hanem egyenesen fejbe – de persze előtte gondosan harcképtelenné tette, mivel a „felebarátai” lefogták azaz mozdulni sem tudó célponttá tették? Itt messze nem arról volt szó, hogy TC. megunva a rendőrség bénázását barátaival a segítségükre siet és segít elfogni a tetteseket, ám ennek megtörténte után átadja őket a hatóságoknak! Mint írtam ez a fajta ” tolvajkergetés” számomra kissé csinált és hajánál fogva előrángatott volt, tekintve, hogy a lopást eleve fondorlatos módon, szinte kiprovokálták – ez persze nem ment fel senkit a „jogtalan eltulajdonítás” vétsége alól, mert a kerékpárt végül is elkötötték, de nyilván olvastad, hogy mi módon került a nyomkövetővel ellátott bringa a „tolvajok” kezébe! Az első tettesnek gyanús lett valami ezért félúton letette a bringát, így az igazságosztóknak új tettest után kellett nézni – és mint tudjuk, a kísértés nagy, sok mindenhol és sok bicajt lopnak el az emberek. Itt most kifejezetten az ítélet et kiváltó esetről beszélek. Szóval ez jogalapot ad bárkinek is arra, hogy magát „szolgálatba helyezve” szöges bakanccsal rugdosson bárkit is – főleg a legérzékenyebb és legkényesebb helyen a fején? Még orvosnak vagy speciális szakértőnek sem kell lenni ahhoz, hogy tudjuk ebből mi minden következhet, egy életre kiható súlyos fogyatékosságtól kezdve akár a halál is!

    Egyébként az ítéletről több cikket is olvashatsz, nem pusztán az általad kifogásoltat, ( MTA. Kékfény) az ügy menetére, és az ott elhangzottakat vonatkozóan ha más szóhasználatokkal is de egy irányba mutatnak! Gondolod mind manipuláció? Hát ha valakinek nekünk aztán nem kell bemutatni az MTVA szervilitását, de egy TC-hez fűződő bűncselekményt ( bírósági tárgyalásról készült beszámoló) miért és kinek a javára /kárára manipulálnák? Vajon miért nem jelent meg egyetlen tárgyalásán sem? A bátor kiállás az igazságért itt véget ért? Meglépett, és rejtélyes üzeneteket küldött az ügyészségnek?

    TC tehát „felhatalmazta magát” arra, hogy ő mondja meg ki a bűnös és mit érdemel – milyen alapon? Az már csak a második kérdés, hogy milyen erkölcsi háttere volt neki ehhez ? Te feltehetően tényleg nem sokat hallottál róla, itthon azonban ő egy született „balhésztár” volt, nem annyira a pozitív hírek okán került a sajtó oldalaira, a média hírekbe – 2013- ban közösség elleni uszítás miatt közérdekű munkára ítélték, több alkalommal került összetűzésbe a hatóságokkal garázdaság és rágalmazás miatt. Az általa bérelt (?) lakásban talált bombakészítéshez szükséges robbanó szerekről már írtam.

    Az hogy Novákot lepofozta a bíróság folyosóján, vagy hogy a kurucinfosokat hogyan iskolázza le, vagy miként segíti a kinti bevándorlókat, nekem kevés ahhoz, hogy egy picit is „hősnek” lássam, bár tény, hogy akár jó oldalára is fordulhatnak a dolgok, de Kennyhez hasonlóan én sem tartom valószínűnek, hogy ennyi idős korban valaki gyökeresen változzon – de, legyen úgy! Azt hogy a kanadai hatóságok minek és miként néztek utána a befogadásakor az egy dolog, lelkük rajta és őszinetén remélem nem lesz okuk a megbánásra!

  • NO !
    Látod Peti ?
    Jó nagyokat kell mondani és íme a rengeteg hozzászóló !
    üdvözletével

  • Kedves Besancon,
    Amit itt irtal, azzal egyet kell ertenem.
    Tenyleg nem hallottam Tomcatrol, csak futolag (es mi tagadas nem tul jokat) amig Bp-en eltem. Ezek az emlitett esetek meg mar azt hiszem az eljovetelem utan tortentek. Nem tartom hosnek egyaltalan, sot ha tenyleg fejberugta a drogos tolvaj sracot az tenyleg durva volt es elitelendo.
    A motivacioi viszont nem biztos, hogy olyan rosszak voltak mint aminek az ugyeszseg rajuk akarta bizonyitani. Lehet, hogy csak rosszul sult el nehany dolog. Persze, ezt a legnehezebb megitelni, de azert a targyalason is leszogezte a biro, hogy tobb mint 50 tolvajt adtak at a rendorsegnek akik hivatasszeruen uztek az ipart nem alkalmilag es, hogy altalaban peldassan egyuttmukodtek a rendorseggel.
    Biztosan jobban ismeritek TC ugyeit nalam, igy nem is akarok okoskodni az ugyben. Mo-on sajnos olyan szinten megy mar a lejaratas, hogy onkentelenul is szimpatizalok az aldozatokkal, amiben lehet, hogy most tevedtem. Nem tudom. Mindenesetre a kanadai rendorseg itt nem fog annyit ugyetlenkedni vele mint az otthoni, de remelhetoleg erre ne is legyen precedens. Az ujrakezdeshez kapott most egy eselyt, remelem elni fog vele.

  • Tüske Zsófia!

    Heindrich Hitler prágai hóhér helytartója (akit partizánok végeztek ki) rendkívül teheteséges gyerek volt, pedagógus családban nőtt fel és remekül, művészi színvonalon hegedült.

    Hitler maga is opera (különösen Wagner) rajongó volt, imádta kutyákat, de a gyerekeket is… (Csak az alany ne legyen zsidó, az a fontos.)

    Amit Te felhozol Tomi Cica védelmére, azaz az állatvédelmet, az törvények alapján is az állam megfelelő szervezeteinek a feladata. Az, hogy a hatóságok nem teljesítik, az nem igazolja az . ö n b í r á s k o d á s . jogosságát s mégugy erkölcsi igazoltságát.

    Egyébként a reklám tartalmakban is éppen az állat (azon belül is a kutya) és a gyermek (főleg a pici) a leg-figyelem-felkeltőbb tárgy – elsősorban a . p l e b s z , meg a sznobok körében.

    Viszont megfigyelhető, hogy pl.a Nagykörúton séltáltatott kisgyerekek és kutyák közül mindig a kutya nyeri el a járókelők kitüntető figyelmét. Van, hogy az embergyerekre rá sem hederítenek, míg ugyanott a kutyakölyök mindig gyengéd mosolyt fakaszt idegen járókelőkből…

    Ama marha-nagy bájolgó kutyaimádat mögött pedig igengyakran egyfajta embergyűlölet húzódik meg, amit sokan az erre hajlamosok közül mégcsak nem is tagadnak, de már-már sportszerű gyakorisággal, különösen egymás közt összehasonlító
    (kutyagyerek) példázatokkal bizonygatják a maguk etikátlan tételének a helyénvalóságát.

    Üdvözlettel !
    Cukihara Jakumo

  • Utóhang:

    Hitler népszerű arculatát is Goebbels [a német Rogán] a későbbi propaganda minisztere „dolgozta ki”. Abban már eleve benne volt a kutya és a gyerek is, miközben Eva Braun – a nő – titkolandó elem volt, hisz a Führerbe szerelmes német honleányok még féltékenyek lennének…