Patkány-retró

2019 április 26 1:45 du.85 hozzászólás

Mostanában divat a patkányok túlszaporodásával foglalkozni. Az EU-s választásokhoz közeledve biztos nagyon égető politikai probléma, és nagyon fontos kampánytéma. De ettől eltekintve is ok arra, hogy divattá váljon a patkányok, amúgy sem túl jó, PR-ját rombolni.

A nagy patkányinváziós fenyegetés közepette, mintha elfeledkeznének pár dologról. Szinte csak a példa kedvéért arról is, hogy a patkányok nagyon értelmes, szinte már okos állatok. Célzatosan nem irtják az embereket, ami az emberekről nem mindig mondható el. A fészküket nagyon is tisztán tartják. Még akkor is, ha kétségtelenül nem használnak öblítős WC-t. Ellenben közleményeket sem írnak a környezet teherbíró képességére fittyet hányva sokasodó homoid létformákról.

De, többek között, nem építenek koszos csatornákat sem, hanem csak kihasználják, hogy vannak ilyenek. Valamint nem dobálják el az élelmiszert, hanem kihasználják, hogy találnak kidobott, és tápértékkel bíró élelmet, melynek az eltakarításával a köztisztasághoz is hozzájárulnak.

Ennek ellenére elfogadom, hogy a zsúfolt, elkoszolódó településeken nem teljesen veszélytelen az, ha sok a patkány. Azt sem vitatom, hogy a négylábú patkányok irtásával szemléletesebben lehet egymásra mutogatnia a kétlábúaknak, mint azzal, hogy bezzeg a régi időkben… Mármint a divatszerűen szidott, „rendszerváltás” előttiekben… Amikor még divatban volt a csatornák rendszeres tisztítása, a köztéri szemetelés hathatós visszaszorítására való törekvés, valamint az élelmiszer-hulladékok, illetve maradékok, szervezett be-, illetve visszagyűjtése. Igen, emlékszem még a főúton veszteglő csatornamosó kocsira, a szemetet is összegyűjtő parkőrökre, és az iskolai menzán, de még a katonaságnál is összegyűjtött moslékra, valamint a menzákról délután elvihető maradék-adagokra. De tudom, ezeknek a módszereknek egy része állítólag nem modern, és nem hatékony. Talán tényleg nem. A belső vérzést okozó méreg kirakása, lehetőleg mindenfelé, biztosan sokkal tisztább, modernebb, humanistább. Meg hatékonyabban lehet vele csesztetni a politikai ellenfelet is. A jelek szerint.

85 hozzászólás

  • Nagyon aktuális ez a cikk, Bangóné ippeg most patkányozott egy egészségeset, amivel a Fidesz malmára fogja hajtani a vizet! Szegény MSZP, észnélkülilény káderekkel van megáldva, a Fidesz meg tapsolhat a balfácán, kéretlen korteseinek! 😀
    https://mandiner.hu/cikk/20190426_sok_a_patkany_magyarorszagon_mondta_bangone_arra_miert_nagy_a_fidesz_tamogatottsaga

  • Most egyetértek. A férjem fertőtlenítőként dolgozott anno: nem a Bábolnánál, hanem a főváros mentesítését végző másik nagy cégnél, ahol főként csótánymentesítéssel birkóztak. A patkány igen magas szervezettségű közösségben él, pl. vannak „előkostolók”. Vagyis a csapatból egy valaki eszik az élelemből, a többiek várnak: csak akkor esznek ők is, ha a kostolónak nem lesz baja.
    A város takarítatlan: mégse a Fővárosi Közterület-fenntartó Vállalatot hibáztatnám. Úgy tudom, a cég többsége fővárosi tulajdon. Meg van határozva, hogy mely közterületek rendbetartásáért felel a főváros, és melyekért a kerület. A szemétszállítást egységesen a Főkefe végzi, remélem, ez így is marad. Rendkívül megbízhatóak: a szállítási napon akkor is elviszik a kukát, ha az ünnepnap, karácsony vagy húsvét, és ugyanígy a szelektív gyűjtőket is.
    A takarítás már más tészta: utcasöprést, hóeltakarítást stb. a kerületnek kell megrendelnie. Nálunk 9 éve, amióta a ner-rezsim vezeti, nem fordult elő utcaseprő, vagy locsolóautó.
    Siránkoznak a levegő porszennyezésén – és be akarják tiltani a közlekedést. Holott ha lezársz egy lakást, be se teszed a lábad: pár héten belül ellepi a por. Itt meg 9 éve nem volt felseperve az úttest (itt nincsenek utcán álló autók – a kocsik a házak telkein állnak). Gyakran 2-3 hétig se esik eső: ilyenkor a villamosok, buszok hosszú porcsíkot húznak maguk után – mint a Szaharában. Mert se nem seprik, se nem locsolják az úttesteket.
    Patkány egyébként mindenütt van: vidéken is. De óvatos, okos állat: ha nappal szaladgál az emberek között, az azt jelenti: mértéktelenül elszaporodtak. Egy pár 600-700 utódot nemz!
    Még egy dolog: az ilyen irtások akkor eredményesek, ha MINDENÜTT EGYSZERRE végzik, és folyamatosan! A Bábolna folyamatosan ellenőrizte a kirakott csalit,lakossági számot tartott fenn, és bejelentésre kiment.

  • talalom
    2019 április 26
    3:58 du.
    Abban a nagyon átkosban még az erdők is ocsányul tiszták voltak, mert a bunkó erdészetek 100 méterenként szemetes kosarakat raktak ki, amiket elitélendő módon még rendszeresen ürítettek is, a fillérekért bérelhető kulcsos erdei házak is szégyenletesen tiszták voltak, pedig a legtöbbjükben még áram sem volt, nemhogy szinestévé meg internet! Ma már ezekért sem kell restelkednünk, mert az erdőkben szerencsére nem hogy szemetes kosarakat nem kell keresnünk, viszont a régi túristaházak romjaiban még gyönyörködhetük, meg a szép kólás és sörös flakonos patakokban, és a nyakig érő gazban díszelgő barna taposó aknákban, ha csak egy méterre letérünk az útról. Hiába no, fejlődik a világ!

  • Kivallo alanyt talalt a szerzo.

    Az tagadhatatlan hogy a patkanyok igen nagy agyuk letezik a teljes test-aranyaikhoz.

    S mint minden allat a sajat kornyezeteben tisztak.
    Az allatok csupan az emberiseg tulajdonaban (fogsagaban) elhanyatottak.
    Amikor jaravanyokat terjesztenek is csupan az embertol az emberre viszik a jarvanyt.

    S nem pusztitok, sem ellensegesek sajat fajuk ellen.
    Sajnos nem mondhato az az emberi fajra vonatkozoan.

    De pataknyok csak ottan es akkor elnek az emberi-kozossegben amikor az emberilenyek hanyag es tisztalansagai altal etetik es szaporodasukat serkentik.

    Altalaban a vilag minden nagy , tulnepesedett varosai kuzdenek mind a hasonlo problemakkal.

  • https://www.youtube.com/watch?v=SFKxhsIWu9E

    Ami a szocik patkanyozast illeti, nagy hulyeseg a reszukrol, mert ahogy irod, a Fidesz malmara hajtja a vizet. Masreszt ha belehallgatsz pl a Karc FM Palaver musoraba, ott egyfolyataban megy az ekezes, ettol sokkal durvabb modon is. Karomkodasok, olyanok, hogy nyazsgem, csotanyozas, idiotazas, hazaarulok, senkihaziak, stb orakon keresztul. Ja, csak azt nem adja le a propaganda media, nem kapja fel senki. Ott Bayer csak vihogva hozzateszi a ‘nyazsgem’ megjegyzeshez, hogy „itt nalam is van egy hát vég”, johet ide is. Borzaszto, ennek az orszagnak annyi.

  • Közömbös a választások kimenetelére Bangóné patkányozása. Amúgy a patkány az intelligens állatok közé tartozik, amit nem egyszer bizonyított laboratóriumi kísérletek közepette.

    Azt a hozzávetőleg 3 millió fideszes rajongót se lehet hibáztatni, ők a hagyományok rabjai. Ezek a hagyományok a lakosság körében 1948-tól rejtetten éltek tovább, és 1990-től egyre erősödőn napvilágra kerültek. Nem szabad rosszat mondani a csonkított országhatáron kívül rekedtekre se, hiszen ki ne örülne közülük, hogy ismét magyarnak érezhetik magukat, és ehhez megkapták a magyar állampolgárságot és vele az Uniós útlevelet. Szavazataikkal beleszólhatnak az anyaország fejlődési irányába. Persze ez egyben fricska is az egykori nagyhatalmak felé, akik kellő előrelátás nélkül szabdalták szét az osztrák-magyar monarchiát.

    Lehetne még merengeni a szembenézés elmaradásán is, de sok értelme nincs. A magyar társdalom jelenlegi szellemi fejlettsége a hagyományokon alapul, ami észrevehető a hétköznapokban megnyilvánuló antiszemitizmuson, rasszizmuson és homofóbián. Mindez leöntve keresztényi szósszal, és a turulmadaras múltba révedezéssel.

    Vagyis a választók akarata szerint a Fidesz kétharmados arányú (14) EP képviselőhöz jut májusban, a maradék 7-en osztozik az ellenzék.

  • ˙

    Jellemző Tar lóra, hogy pl. a nyári kánikulában nyilatkozik
    és bemondatja az állami hírközpont(MTI) és a saját rádióikban, hogy „locsolókocsik járják a fővárost, ill., hogy locsolják a forró azfaltot”, amiből csak annyi igaz, hogy 1-2 locslókocsi és az is csak balesetmegelőzés céljából locsolja csak a villamos vágányokat… Ti. az átfórósodott sínek könnyen feldomborodhatnak, ami balesethez vezethet…
    Ez még rendjén is lenne, de a villamos pályák összterülete is mindössze 1 tízezred részét teszik ki az úthálózat területének. Magyarul, az hogy az utcák 60-70°-os aszfaltját locsolnák egy hatalmas és égbekiáltó főpolgármesteri hazugság – de ez elhangzik minden nyáron többször is, pedig nem igaz…

    .

  • tisztelthölgyeimésuraim

    Érdekes propaganda a Budapest projektnek, amikor a főpolgármester a patkány inváziót úgy kommetálja, hogyasszongya;

    „nagyváros nem létezik patkány nélkül”…

    Kérem, valaki dobjon már egy néhányat belőlük a Tarlós-villa kertjébe !

  • tisztelthölgyeimésuraim
    2019 április 27
    7:13 de.

    A nagyvárosokban (meg a kicsikben is) szoktak lenni patkányok, egerek, meg egyebek. De az emberek azok, akik széthajigálják a szemetet, illetve hanyagolják el az ingatlanokat, csatornákat. A patkányinvázió, ami valószínűleg nem is annyira invázió, következmény. A város-kezelés hiányosságainak, az emberi butaságnak, nemtörődömségnek, trehányságnak, alulszocializáltságnak a következménye.
    Tarlós idióta beszólása nem több, mint a köztisztaság lerongyoltságának a fedősztorija

  • Tüske Zsófia

    Bibi nem láttam, hogy ENNYIRE fel lettél volna háborodva, amikor a szarosszájú bayerből ömlött a fekália. Nem, amikor a Házmester lökte, hogy a bíróknak a kormányt és az államot kell képviselniük ha ítélkeznek. Nem tiltakoztál, amikor a nyócosztályt végzett jászok gyöngye Pócs a halott malacra pörkölte a SOROST.
    Na akkor talán most vizsgált felül az erkölcsi mércédet, mert eléggé személyválogatónak látszol.

  • Felháborító!
    Bangóné (mszp) patkányoknak nevezte a politikai ellenfeleire (fideszre) szavazókat.

    Anno a hitleri Németországban és a horthysta Magyarországon a zsidókat „becézték” patkányoknak (ld. Wass Albert: „Patkányok honfoglalása”) ami felháborító, mint Bangóné minősítése és ezzel Wass Albert szintjére süllyedt.

    Most Magyarországon, egy mszp politikus patkányoknak nevezte a vele ellenkező pártállású embereket ergo Bangóné magát Wass Albert szintjére züllesztette.

  • Ferenct
    2019 április 27
    9:25 de.

    Eltekintve attól, hogy Bangóné egy ostoba liba-e, vagy sem. Eltekintve attól is, hogy a jelen cikk nem a Fideszről szól. Valamint attól is, hogy ha egy gondolatot egyszer írsz le, azt is el tudjuk többnyire olvasni.

    Szóval. amikor a Fidesz részéről le panelproliztak mindenkit, aki nem Rogán gumifaló lakásához hasonló kacsalábakon forog, illetve amikor anno Kövér elvtársad gondolt mindenkit akasztani, akinek nem tetszik a Fidesz, akkor is ennyire be voltál pörögve? Mert ha nem, akkor most is kár a gőzért.

  • Tüske Zsófia
    2019 április 27
    9:03 de.
    Kedves Zsófika, de fel voltam háborodva, most viszont CSAK kárörvendek! 😀 Kiváncsian várom, hogy Sorozatosankontraproduktiv Ildikó baklövéseit meddig díjazza pártja! 😀

  • Ferenct
    2019 április 27
    9:25 de.

    Igaza van, ez a szint méltatlan. Bár nem úgy patkányozott Bangóné, ahogy Bayer tette – aki tényleg lepatkányozta a politikailag máshogyan gondolkodókat, de óriási marhaságot mondott Bangóné is azzal, hogy „viccet csinált” a kétértelmű mondatával, és együtt emlegette a budapesti patkányok elszaporodását a Fidesz szavazókkal. Marhára nem lett vicces, ellenben eléggé kínos ez a bugyuta vicceskedése. Bangóné szóra sem érdemes annyira alkalmatlan politikusnak. A baj az, hogy ilyen a magyar közbeszéd, mert aki előbb és sokkal világosan és egyértelműen patkányozik, kurvaanyázik, aki taknyukon és vérünkön vonszolná a civileket, és mindennap otrombán sérteget – bizonyos Bayer Zsolt – őt a lovagkeresztjével példának tette meg a hatalom a nép számára. Min csodálkozunk hát, ha egy súlytalan Bangóné szerencsétlen kétértelmű mondatra fanyalodik? Ez ma a legmeghökkentőbb téma egy kormány által kitüntetett Fidesz alapító Bayer hasonló otromba napi szokásává vált kijelentéseinek árnyékában?

    „Fókuszáljunk majd aztán arra a kitételre, amikor is a miniszterelnök azt mondja: és majd a választás után elégtételt veszünk, Mer’ ugye azóta az összes patkány azon sivalkodik, hogy a miniszterelnök megfenyegette őket, meg aztán most már az egész nemzetet”

    idézet Bayer egyik hétköznapi szóbeszédjéből. Még lovagkeresztet neki, tízet, százat! Hadd legyen példa ez a stílus és ez a közbeszéd Mo-on amíg csak lehet. Köszönjük.

  • Ferenc és a normálisak!

    Borbélyné Bangó Ildikó egy harsogó,de nagyon sötét nőszemély(az
    MSZP egyik büszkesége…..)
    Az ATV riport sokaknál kiverte a biztosítékot és nemcsak a riportereknél… meg jobboldalon(A Momentum és az LMP is elítélte)
    Ha egy politikus kampány idején ,mind az ellenfelét(a Fideszt,mind az arra
    szavazókat egyáltalán az embereket patkánynak nevezi az nagy bunkóságra politikai kulturálatlanságra vall,ami más országokban nem fordulhat elő…,de ugye ez a szerencsétlen némber helyesen sem tud írni (képviselőkbe belefolytani a szót írt,belefojtani helyett…)
    Mellesleg azt is mondta ,hogy szeret „négy..lábbal a földön állni ” érdekes az embereknek általában két lábuk van…..,így
    valószínűleg ő saját magát patkánynak vallja (nagyon helyesen!)
    mivel ő valóban az MSZP házi patkánya..de ugye vannak vándorpatkányok is,mint Karácsony Gergely (minden pártban előfordult már…)meg egyedi bolgár-DK. patkányok is……
    Mindent összegezve egyikük sem veszélyes,mivel saját magukat irtják ki,szerencsére!
    Mellesleg a patkányok okos állatok (kísérletek bizonyítják),de
    ugye ez nem vonatkozik az ilyen „embernek” álcázott férgekre!
    Tarlóst kár és értelmetlen volt belekeverni a cikkbe,mert Pesten valóban küzdeni kell a patkányok ellen,amit a közös képviseletek,lakók meg is tesznek!
    Na részvétem,megvetésem….!

  • Andrew,HunCanada!

    Amúgy a „panelproli” jelzőben van némi igazság(sajnos létező emberekről szól…akkor is ha ez egyeseknek sértő),de ugye Bayer nem patkányozott?.(amely ugye állat?..)ami azért nem azonos..az „észlény”…Bangóné attól gurult be,hogy a riporter azt mondta a Fidesz támogatottsága egyre nő,míg az MSZP-é csökken..(ez így igaz!).de a szerencsétlen némber bunkó képtelen volt kulturált válaszra,vitatkozásra….!

  • Ferenct

    Wass Albert „A patkányok honfoglalása” c. műve azokat a stációkat írja le, ahogy a románok fokozatosan megszerezték Erdélyt.

  • Ha Kertész Ákos a 2010-es országgyűlési szavazást követő elkeseredett indulatból írt „genetikusan alattvaló stb.” minősítései miatt inkább nem mert többet utcára menni, akkor – gyanítom – Bangóné sem fog jobban járni.

  • Azért az rendkívül sajnálatos,hogy egyesek a fővárosi és vidéki
    patkányokról értekeznek…..(feleslegesen és elterelően..) ugyanis ez a cikk
    nem a valódi állatpatkányok miatt,hanem egy csütörtöki ellenzéki emberpatkány nyilatkozatai alapján íródott……
    Nem kellene az embereket hülyének nézni és főleg mellébeszélni,ami ugye nagyon nevetséges és szánalmas próbálkozás!
    Részemről leírtam a véleményem!(amivel ugye nem vagyok egyedül,mivel az értelmesebbek néznek TV-t ,olvasnak újságot !)

  • Boda Marcsi
    2019 április 27
    12:34 du.

    Pont Te hiányoztál, hogy elmeséld, hogy ki normális.
    A cikk a patkányokról szól. A 4-lábúakról. Róluk mi a véleményed? AZokról a városvezetőkről, akik elhanyagolják a csatornákat, a köztisztaságot, az élelmiszer-hulladékok összegyűjtését, a zöldhulladék feldolgozását, azokról mi a véleményed?

    Vagy arra nem kaptál eligazítást, hogy ezekről a kérdésekről mi a véleményed?

    Mi lenne, ha egyszer nem normálisoznál, hanem csak úgy, egyszerűen leírnád egy cikk kapcsán, hogy az abban foglaltakról mi a véleményed? Tudom, azért nem jár napidíj. De egyszer lehetnél ilyen renitens. Vagy neked nincs is véleményed? Vagy neked nem lehet véleményed? Vagy csak akkor van, ha megfizetik? Mert a fideszes pártlózungokon kívül, és személyeskedésen kívül még nem írtál sok mindent az elmúlt években.

  • Boda Marcsi
    2019 április 27
    3:40 du.

    nem a valódi állatpatkányok miatt,hanem egy csütörtöki ellenzéki emberpatkány nyilatkozatai alapján íródott……

    Ez persze pillanatok alatt cáfolható lenne. Pl. az idő és szerkesztési eltolódásokkal. De tőled ilyen bonyolult dolgot nem várok. A trolltartód azért lehetne körültekintőbb.
    Mindamellett Bayer elvtársadról mi a véleményed, amikor patkányozik? Vagy tőle lovagi jótétemény az összekötőd szerint?

    Egyébként a magam részéről az embereket nem hasonlítanám patkányokhoz. Nem egy ember esetében végtelenül sértő lenne. A patkányokra nézve.
    Nem a pártállásuk, hanem a viselkedésük miatt.

  • jani
    2019 április 27
    2:51 du.

    Ferenct

    „Wass Albert “A patkányok honfoglalása” c. műve azokat a stációkat írja le, ahogy a románok fokozatosan megszerezték Erdélyt.”
    ————————————————————–

    Ferenc úgy tudta, hogy Wass A. a zsidókról írta fent nevezett remekművét – mivel őket szokták így „becézni”, ám te „kiigazítottad”, hogy téved, mert az bizony a román „honfoglalókról” szól – tehát így már más a leányzó fekvése?
    W.A. a magyar irodalom újra felfedezett „hőse” – ezt a versét több neves színész is előadta, de bármely népről is szól a költemény nagy megdöbbenés nem övezte, hiszen a költő a „természetet hívta segítségül”, amikor a maga eszközeivel több mint áthallásosan ecsetelt egy eseményt, benne egy népet – ez így rendben van?

  • Boda Marcsi
    2019 április 27
    3:40 du.

    „..az értelmesebbek néznek TV-t,olvasnak újságot..”

    Jó reggelt Marika. Pont az értelmesebbek nem néznek TV-t, (nem csak a magyar propaganda TV-t nem néznek, hanem semmilyen TV-t) Imádom, hogy maga úgy jó 40 évvel ezelőtti időkben él és jól is érzi magát benne. Akkor is egypárt rendszer volt orosz vezérlettel és most is. Ön akkor is TV-t nézett és újságot olvasott és most is, miközben a Világ átlépett a 21. századba és az értelmesebbek már nem hagyják, hogy holmi egyirányú információ áramoltatására alkalmas televízión keresztül befolyásolják őket, ahol csak annyit tehet, hogy bekapcsolja a készüléket és kontrollálatlanul öntik magára a fakenews-t, és a fekáliát.

  • B.B. I. szereti magát „szókimondó” és egyenes emberként aposztrofálni – talán így is van. Ám egy bátran kimondott vélemény, és a durva sértés között óriási a különbség, erre valószínű ő maga is rájött , kicsit később mint ahogy a kijelentés elhangzott ! HunCanada szerintem jól foglalta össze a dolog lényegét, abszolút egyetértek vele, ez a szint tényleg méltatlan :

    „…óriási marhaságot mondott Bangóné is azzal, hogy “viccet csinált” a kétértelmű mondatával, és együtt emlegette a budapesti patkányok elszaporodását a Fidesz szavazókkal. Marhára nem lett vicces, ellenben eléggé kínos ez a bugyuta vicceskedése….”

    Nem szándékozom ideidézni HC. teljes szövegét, leírta azt ő maga, de ha valaki eddig nem tette volna, mert netán átsiklott felette, hát felhívom a figyelmét, olvassa el mert viszonylag röviden, de annál velősebben világított rá, miért nem lehet azonosulni senkinek azzal a fajta szókimondásnak nevezett „igazmondásával” – oldalfüggetlenül! – amit Bangóné képviselt péntek reggel az ATV-ben. Úgy tűnik egy szerencsétlen átkötéssel szeretett volna a műsorvezető további faggatózása elől kitérni – miért növekszik a kormánypárt támogatottsága – és visszatérni az eredeti témához a rágcsáló irtáshoz, melyről már előzőleg jelezte, hogy van még mondanivalója azzal kapcsolatban, ám a megjegyzése, miszerint „… szóval sok a patkány a fővárosban és országosan is, és ezt kellene megszüntetni…” – több mint áthallásos volt. A mv. rá is kérdezett, mire a képv. azt a választ adta, hogy ” mindenki értse ahogy akarja” Nem látok a fejébe ( talán jobb is ) ezért teszem azt elhiszem, hogy nem a fidesz szavazókat akarta megsérteni, a hirtelen és hebrencs módra történt fogalmazásával, lehet, hogy abban a pillanatban ahogy kimondta rájött – de még mindig helyesbíthetett volna amikor a mv. rákérdezett, mondjuk valami olyat, hogy bocsánat, ha félreérthető lett volna, nem volt szándékában senkit megsérteni, ő kizárólag a rágcsálókról beszélt stb stb , de nem ezt tette – a válaszát fentebb már leírtam.

    Bangóné valószínű „nem e legélesebb kés a fiókban” – a mostanában divatos szófordulattal élve, de ez idáig nem gondolnám, hogy bárkinek is nagy kifogása lehetett volna a munkája, megfogalmazásai, megjelenése és az általa képviselteket illetően – a túloldali gombnyomogató automaták között megállta a helyét, legfeljebb többet exponálta magát, miután kevesebben vannak, nagyobb a „rálátás” mint azokra akik évek óta meg sem szólaltak a parlamentben, csak elvannak mint a befőtt, a szép fizetésükkel.De, ez a „helyremenyecske” megjegyzés ami lehet, hogy elment volna a kabai piacon, nálam is kiverte a biztosítékot! És ez sajnos akkor is így van, ha a kormánypárt most eszméletlenül fenekedő, őt lemondásra felszólító potentátjai és körei között van, ki az alábbiakat fogalmazta meg, az ellenzéki szavazókkal szemben:

    ” Magyarországon él 2.8 millió tisztességes ember, akik a Fideszre szavaztak. A többi rohadt állat nyugodtan takarodhat innen a francba, még beléjük is rúgok kifelé menet, hogy minél messzebbre repüljenek. Szóval takarodó van picinyeim, ez már a mi országunk…” (Bayer Zsolt, 2017- lovagkereszttel kitüntetett koszorús költő, publicista, újságíró, Fidesz alapító, önálló TV műsorral rendelkező közéleti személy, a miniszterelnök személyes jóbarátja, köreinek meghatározó alakja)

    Hozzátéve, a fenti, már HC. által beidézett patkányozós tirádát ami nem áthallásos, hanem közvetlenül az ellenzéki szavazókról/nak szól, na meg a fideszes Pócs János pm. Soros disznóját, vagy a kazánban leckéztetett roma alárendelttel történt videóját, igazán léleküdítő, de az sem semmi amikor az EU-s képviselő Deutsch Tamás kérdezi meg honlapján, az őket t bíráló Demokrácia és Emberi jogok államtitkáráról (USA) hogy ” ki a f@….m az a Thomas Melia”

    Tegye fel a kezét a most Bangónét bírálók közül az, aki mélységes felháborodással követelte akkor és ott a fentiek lemondását, és a közéletből való eltakarodását! Ki az aki szerint van a kormányoldali Fidesz képviselőknek, vagy akár a szavazóiknak erkölcsi jogalapja B.-né lemondását követelni – a fentiek ismeretében?

    Nem gondolom, hogy Bangóné Borbély Ildikó komolyan fontolóra venné a lemondását – pedig szerintem kellene, és nem azért mert a kormányoldal és uszálya köreiben ne lenne ehhez hasonló, vagy ennél jóval durvább eset, kiszólás, minősítés stb hanem épp azért, hogy a demokratikusan gondolkodó, jogállamiságot szem előtt tartó tisztességes embereknek – megint csak oldalfüggetlenül – erkölcsi jogalapja legyen minden ilyen vonatkozású viselkedés, cselekvés, akció , minősítgetés és mocskos szidalmazás visszautasítására, megállítására! Megint csak felhívom a figyelmet HC. közéletről írt okos szavaira, bár ezzel szerintem nagyjából mindenki tisztában van!

  • Gábor Aczél
    16 perce ·
    Ős patkány terjeszt kórt miköztünk,
    a meg nem gondolt gondolat,
    belezabál, amit kifőztünk,
    s emberből emberbe szalad.
    (József Attila, 1937. január)

  • Boda Marcsi
    2019 április 27
    12:34 du.

    „… de ugye vannak vándorpatkányok is,mint Karácsony Gergely (minden pártban előfordult már…)meg egyedi bolgár-DK. patkányok is……”

    Milyen szerencse, hogy vannak jeles, nem patkányozó, nem nosozó entelektüeljeink, amilyen Boda Marcsi.

  • Mr.Adam;
    Ezt az itteni „patakanyozas”-t nem velne hogy a KMH alapszablayaiba utkozne ?

    Miert nem allitja ezt meg?

  • Andrew,HunCanada!

    Nem semmi a sötétségük,fanatizmusuk,önbizalmuk…..
    Pont most jutott eszébe a fórumnak a patkánytéma ….érdekes!
    Amúgy meglátszik magukon,hogy se TV-t nem néznek Léő riport volt!!!,sem újságot nem olvasnak…….én igen és Bangónéval(aki négy lábon …meg pár itteni észlénnyel)
    szemben két lábon állok és mint ember (!!!)”négylábúakkal ” nem állok oda vitatkozni.
    Egyébként az interneten még a balos fórumok is elítélték ezt az
    agy mosott nőszemélyt,aki a saját lecsúszott pártjának is árt,meg több baloldali ismerősöm is!
    Na csak égessék magukat tovább……

  • Nem a Fidesz,nem a jobboldali szavazók,hanem az „ember szabású” ….Bangóné kezdett el patkányozni…balos kultúra….!!!!!

  • HunCanada
    2019 április 28
    5:04 de.

    Erröl egy akkori Hofi történet jut eszembe:

    A Szovjet-honban is – megirigyelve a magyar TV2 sikerét mindjárt bevezetnek még 2 plussz csatornát.

    Az 1-es csatornán Brezsnyev elvtárs beszédet mond. Az elvtárs átkapcsol a kettesre. Ott brezsnyev elvtárs beszédet mond. Gyorsan kapcsol tovább, ott egy rendörelvtárs a gumibottal a markába ütögetve – talán nem tetszik a Brezsnyev elvtárs beszéde?

  • Azért az örvendetes,hogy pld. Inkább Bibi és Daniel képes volt felfogni a lényeget, elismerni és nem tagadni a tényeket….!

  • Boda Marcsi
    2019 április 28
    11:12 de.

    Te, illetve a trolltartód összekeveritek a sezlont az óvszerrel.
    Bangóné kijelentésének ökörségét senki sem vitatta. Itt sem. Ha nem hiszed, esetleg el is olvashatnád a hozzászólásokat, mielőtt írsz.
    Ugyanakkor Bangóné kijelentése azért történhetett meg, mert a politikában központi témává tették a városi patkányok (gyengébbek és így a Te kedvedért a 4 lábúak) túlszaporodását.
    Az, hogy Te illetve a trolltartód csak a politikusokat ismeritek az a Ti problémátok. Ha Nektek a patkányokról nem a szőrös rágcsálók jutnak az eszetekbe, hanem a politikusok, arról nem a rágcsálók, illetve az itt megszólalók tehetnek.

    Azért a helyedben sürgősen a tükörbe néznék. Mert ha neked a patkányokról csak a politikusok jutnak az eszedbe, akkor semmivel nem vagy különb Bayernél, illetve Bangónénál. Úgyhogy, mielőtt tükörbe nézel, markolj fel egy adag papírzsepit. Arra az esetre, ha szemközt köpnéd a tükörképed.

  • Boda Marcsi
    2019 április 28
    11:12 de.

    „Egyébként az interneten még a balos fórumok is elítélték…Na csak égessék magukat tovább……”

    Marcsikám, most mi a baja? Ért maga magyarul? Mert fentebb képzelje – ha nem olvasta – én is elítéltem bár nem vagyok a maga baloldali ismerőse, sem balos fórum.

  • Gabriel
    2019 április 28
    11:22 de.

    Ez jó! :))

  • Boda Marcsi
    2019 április 28
    11:15 de.

    Bangónéról fentebb írtam, hogy a hátam közepére sem kívánom, DE annyi különbség és emberibb vonás legalább van bennne, hogy Ő legalább bocsánatot kért a kétértelmű ostoba patkányos szövegkontextusa miatt, viszont Bayer Zsolt a Fidesz 5-ös párttagkönyvének tulajdonosa és megmondóembere soha nem kért bocsánatot az egyértelmű célzott patkányozásért. Van kérdés?

  • Besancon

    „Ferenc úgy tudta, hogy Wass A. a zsidókról írta fent nevezett remekművét – mivel őket szokták így “becézni”, ám te “kiigazítottad”..”

    Te viszont „jóindulatúan” engem igazítottál ki. Ferenc testvér azért tudja rosszul, hogy Wass Albert a zsidókról írta a tanmesét, mert vannak akik ezt terjesztik róla. Például éppen a románok, mert az állítólagos háborús bűneit jól alátámasztaná, amire hivatkozva nem kell visszaszolgáltatni a birtokait.
    Mivel nagyon szereted a látszatokat, neked küldöm az alábbi igehelyet. Azért csak a helyét, hogy ne kényelmesedj el: János 7:24. 🙂 🙂

  • Amúgy Andrew!

    Aki „képes rá” az felfogja,hogy én véleményt írtam, TV-és eltolódást,meg egyéb baromságokat állítani nevetséges….azóta
    ATV egyenes adásban felvett riportját ezzel a selejtes nőszeméllyel…..tény!
    Mellesleg a mélyen szint alatt lévő DK. egyik képviselője ma nyilatkozott a TV.ben és ha nyögvenyelősen is,….de szintén helytelenítette Bangóné dicső szereplését…..
    Na részemről lezártam a dolgot,nem ér meg annyit,hogy tovább
    vitatkozzak értetlen alakokkal,de ugye az tény:az MSZP szónoka,nagyot lendített a párt „népszerűségén”…..Részvétem!
    Elmentem,jobb programom van!

  • Tüske Zsófia

    nos, a patkány gerinces állat, a rágcsálók között kifejezetten intelligens.
    így attól tartok, Bangóné túlértékelte a fideszes holdudvart.

  • Tüske Zsófia

    Boda, neked enyhén szólva szelektív a füled, mert ezt kedvenc echo tévédben látnod kellett – és jó magyar piaci kofához illően kettős a mércéd:
    https://alfahir.hu/2018/03/20/bayer_zsolt_echo_tv_orban_viktor_fenyegetes_wtf

  • Bendeguz79!

    Itt nincsenek „alapszabályok”a lényeg az,hogy rendszeresen és egyre mélyebben beletapossanak,támadják a többség bizalmát,támogatását élvező jelenlegi kormányt!(többségben lévő jobboldali embereket!)
    Majd hamarosan rájönnek,hogy felesleges és szánalmas erőlködés volt!

  • Boda Marcsi
    2019 április 28
    2:47 du.

    JóvanMarcsi.
    Nincs benne az olvasás a napidíjban, és write-only üzemmódban vagy…..
    Sebaj, a Fidesz -irodán sem az eszedért szeretnek. Kérdezd csak meg….

  • Boda Marcsi
    2019 április 28
    2:47 du.

    Marcsi, mindenki elítéli Bangóné kétértelmű hülyeségét. Ellenben maga és a jóérzésű emberek között az a nagy és feloldhatatlan különbség, hogy a jóérzésűek Bayerét és Orbán gyalázatos kijelentéseit is elítélik, amikor pl maga a miniszterelnök a Fidesz szavazókon kívül kívül mindenki mást parazitaként írt le. Maga ezeket a sokkal célzottabb otromba kijelentéseket is elítéli? Én igen. Látja ettől van az hogy maga egy rossz érzésű, rossz szándékú, szelektíven ítélkező s ezért együgyű Marika.

  • Tüske némber!
    Jobb ha tudod:
    Az Echo TV-ét jó pár napja nem tudom fogni(lehet,hogy megszünt..),nézni,de az összes többit igen(ellenzékit is!) dugulj be a többi Soros bérenc kinti és itthoni hazaárulóval együtt,semmi esélyetek,de a szégyenetek,megsemmisülésetek hamarosan egyértelmű lesz!
    Amúgy te(Te helyett) és többen semmit nem néztek,nem láttok,nem olvastok,amit
    ugye rendszeresen be is bizonyíttok…..!
    Szánalmasak és vesztesek vagytok,fogd már fel…ha van még mivel?…!
    Pá!

  • Amúgy Tüske!

    Az se szomorítson el,ha netán két lábad „patkány csapdában”marad…még mindig marad kettő,amitől embernek hiheted
    magad…..!

  • Tüske Zsófia Tüske Zsófia „mongyon” le. 🙂

  • Boda Marcsi
    2019 április 27
    2:02 du.

    Andrew,HunCanada!

    „Amúgy a “panelproli” jelzőben van némi igazság(sajnos létező emberekről szól…akkor is ha ez egyeseknek sértő),de ugye Bayer nem patkányozott?.(amely ugye állat?..)”
    ——————————————————————

    Boda, te fordítva tartod az újságjaidat amikor olvasol ? Netán a tévédet is csak fűtésre használod? Mert ez esetben talán érhető lenne, hogy ennyire nem tudsz semmit az általad imádott „tényekről” és ekkora baromságot kérdezel ill. állítasz! Azt már meg sem kérdezem, hogy vajon elolvasod- e az ideérkező írásokat vagy csak ujjgyakorlatokat végzel amikor rád jön az írogathatnék? Te tényleg ennyire „tájékozatlan” mondhatnám hülye vagy – vagy csak egyszerűen komolyan veszed az utasítást, miszerint a nyilvánvalóról sem kell tudomást venni, és ezért „nem tudsz semmit” Bayer gyomorforgató kijelentéseiről, melyeket egytől egyig az ellenzéki szavazóknak, a másként gondolkodónak szánt? Bangóné kiszólását senki nem vitatta, mondj egyetlen hozzászólót aki mentegette, egyetértett vele – ezzel szemben te halálos nyugalommal leírod, hogy „… de ugye Bayer nem patkányozott…”?

    De ! Jóval azelőtt, hogy Bangónénak elsült az agya, már megtette, sőt ennél cifrábbakat is mondott, írt – ha vetted volna a fáradtságot hogy utána olvass, most tudnád és ismernéd az okokat, miért lehet kifogása az ellenzéknek az ellen az erkölcsi felháborodás ellen amit a magát jobboldaliként meghatározó másik oldal most Bangónéra, és ennek apropóján az ellenzékre zúdít! Volt hozzászóló aki szó szerint beidézte, volt aki linkkel látta el hozzászólásának azt a részét, melyben a „túloldalt” képviselők minősíthetetlen, és elfogadhatatlan szóhasználatára fenyegetőzésére emlékeztetik a fórum olvasóinak azon részét akik esetleg időközben megfeledkeztek róla. Bayer nem az egyetlen, bár kétségtelenül ő a „túltermelő” e téren.

    Javaslom, ha nem értesz a rákeresésekhez ( ezek szerint nem) talán olvasd el az általad ellenzékinek tartott – bár lehet, hogy csak jobb memóriával rendelkező – hozzászólók írásait, azokból sok minden kiderül, melyekről ez idáig nem volt tudomásod!

  • Nem kell mellé beszélni, a lényeg ez:
    A „patkányozás” náci retorika volt amit a zsidók elleni szennyes propagandában Goebbels használt.
    Bangóné Goebbel színvonalára süllyedt.

    Bangóné bocsánat kérése semmit nem elfogadható. Ha valakit szemen köpnek országos nyilvánosság előtt (ATV) a köpés szégyene az arcokon marad – legyen az elszenvedő bármelyik politikai szimpatizáns. Azt egy „bocsánatkérésnyi zsebkendővel” nem lehet letörölni!

  • Torgyán:tavasszal a magyar ember patkányt irt!/1996 tavsaz/
    Áldja meg az Isten halo poraiban!

  • Boda Marcsi
    2019 április 27
    2:02 du.

    „Nem a Fidesz,nem a jobboldali szavazók,hanem az “ember szabású” ….Bangóné kezdett el patkányozni…balos kultúra….!!!!!”

    Marcsi balos kultúrát látom jól ismeri. Ismerje meg saját szekértáborát: Az nem tűnt fel magának ugye, amikor nem is olyan rég, parazitáknak mondott a miniszterelnök (tudja bizonyos Orbán Viktor) mindenkit aki nem Fidesz szavazó. (nem erről nem beszél a maga propaganda TV-je úgyhogy hülyén és tudatlanul hagyja el ezt a Világot majdan.) Ez a maga büszke jobbos kultúrája ahol napi szinten patkányoznak, ahol a miniszterelnök a beszédében parazitának mondja azokat akik nem rájuk szavaznak.
    Ahogy Bayer sokkal előbb és sokkal otrombább patkányozását is ismerje meg a jobbos kultúrát öregbítve, ha már a balost ennyire ismeri közelről. Legyen büszke rá, hogy Orbán Viktor jobbról bezzeg parazitázhat bárkit, neki szabad, mert ő a maga Istene, a bálványa. Imádja is agy nélkül.

    Ja és maga „lemajmozhat” szó szerint emberszabásúzhat bárkit, hisz ez a követendő példa, volt honnan tanulnia már csak a fenti két embertől (Orbántól, Bayertől). Ez a maga bizonyítványa amiben tényszerűen a saját maga kultúráját mutatja, vagyis annak hiányát.

  • Boda, egyrészt a linkben, amit az echo tv-ben zajló orbán-oldali patkányozásról szólt, ott van a dátum: 2018.03.20, így hiába hivatkozol arra, hogy az echo tv nem érhető el most. Ennyit a te tájékozottságodról, amivel itt lépten-nyomon fényezni próbálod magad.
    Másrészt én örömmel vállalom, hogy hogy Soros-szimpatizáns vagyok, azért nem bérenc, mert soha egy fillért nem kaptam tőle, a te imádott pártod prominenseivel ellentétben. A nyolcvanas években kapott a kutatóintézet könyvtára tőle egy igen komoly szakkönyv-támogatást, amit nélküle nem tudtunk volna beszerezni. És igen, büdösproli, sőt, cigánysori bugris dolognak tartom azt, ha valaki abba a tányérba tojik bele, ahonnan több évig jóllakatták. (ennyit a panelprolizásról, amit pont az a bugris komcsi-dinasztia leszármazottja, Kövér elvtárs mondott, akinek összes felmenője pártproli volt.)
    Képtelen vagy azt felfogni, hogy én veled ellentétben nem vagyok semmilyen párt csicskája, lakája. Azt is képtelen vagy felfogni, hogy ha már vesztességről brekegsz itt, te pont ugyanolyan vesztes vagy, mint amilyennek engem gondolsz, mert a fidesz-maffia, élén orbánnal, mérszarossal és üzletfeleivel téged is kirabol, az elsötétedett, gondolkozni képtelen szektájának híveivel egyetemben. Ha még élsz néhány évet, megérheted, hogy az imádott lótolvaj-mentalitású pártelnök-kormányfőd tokkal-vonóval elkótyavetyéli a még megmaradt 93 e nkm-t. Felőlem verheted magad itt és sikoltozhatsz, vén vasorrú, engem megsérteni nem tudsz. A minősítéseid hidegen hagynak. szamárordítás nem hallatszik fel az égig.

  • Kenny: szívesen lemondok. de miről is?

  • patkányokról a legfrissebb hír:
    Tarlós szerint Karácsony Gergely a hibás a patkányok elszaporodásáért
    2019. április 29. 15:51

    A főpolgármester hétfőn közleményt adott ki, amelyben tájékoztatta a nagyérdeműt, hogy ő nem felelős a patkányinvázióért, hiszen a rágcsálóirtást végző céget pályáztatás alapján nem a Fővárosi Közgyűlés, hanem az illetékes bizottság választotta ki. Azt is kifejtette, hogy a patkányinvázió igazából nem is létezik.

    A főpolgármester a közleményben megpróbálta Karácsony Gergelyre hárítani a felelősséget azzal, hogy annak a bizottságnak, amely a pályáztatást lebonyolította, Karácsony Gergely is a tagja, ráadásul az ellenzéki politikus nem szavazott a bizottsági döntés ellen.”

  • TÜSKE!

    Én veled szemben nem hazudozom,ugyanis nálam (régi készülékem van..)jó pár napja nem érthető el az Echo TV,de ugye a csökkent agyad nem lépes felfogni,hogy Bangóné dicső szereplését…..először az ATV közvetítette(egyenes adásban!)majd több más csatorna!

    HunCanada!

    Nem kell feleslegesen vergődni….,mellébeszélni: ugye a baloldalon tényleg sok a parazita(élősködő,sőt ingyenélő van?)ami ugye tény?!!!!
    ezt több normális balos ismerősöm is állítja,de a Fidesz nem
    nevezte patkánynak baloldalt?!
    Most viszont kiderült,hogy az ellenzékben vannak kétlábú patkányok(noha Bangóné azt állítja,hogy neki 4 van….)na az ilyeneket nem kell irtani,kiirtják ők szerencsére saját magukat!
    Na jobbulást!

  • Ferenct
    2019 április 29
    8:19 de.

    Igaza van, szerintem ezt mindenki így gondolja, hogy elfogadhatatlan a patkányozás, főleg a közéletben, főleg politikustól. De ellenkampányolni és meghökkeni? Ha igen, akkor elvárom a következetességet, pl. amikor Orbán kijelentései után is a magyar adófizetők pénzéből, vagyis a közpénzéből szintén ellenkampányt csinálnak a parazitázós beszédére. Nem? Mivel tisztségét a kijelentése óta is gyakorló miniszterelnökről van szó, így nem lenne késő a Bangóné-s kijelentéssel együtt fellépni, és a mindenki mást a parazitákhoz hasonlító orbáni kijelentésért is felháborodni, ellenkampányolni – addig sem kell a valódi problémákról beszélni és kormányozni.

  • Amúgy szerencsétlen Tüske!

    Egész Pesten ( mi kerületünkben is!)és több vidéki városban is patkányinvázió van,amiről nem Karácsony tehet(Tarlósról ilyen vádaskodást nem hallottam…..meg ugye szerencsére én nem Zuglóban lakom….szerencsére normális polgármesterünk van!
    Mellesleg Karácsonynak elég a parkolási,tér felújítási és egyéb
    botrány…..!
    Már megint nagyon lebőgtél!

  • Mind a vitak es vadalmak a bizonyitek, hogy ezzel itten a magyarok ‘elertek letuk csucspontjat’.

  • Amúgy hibbant Tüske!

    Most hallottam egy barátnőmtől (és más is mondta!) hogy az Echó
    TV. április 1-től megszünt,(amiről én nem tudtam)ugyanis beleolvadt a HírTV-be,tehát nem hazudtam,és nem a készülékemben van a hiba,hanem a tiédben……!!!!
    Na megint nem jött össze a süket dumád!

  • boda, nem azt mondtam, hogy hazudtál, hanem azt, hogy tájékozatlan vagy.
    Bayer patkányozós speech-e az Echo tv-ben hangzott el – az Alfahíres linken meghallgatható – a cikk linkjében ott van a dátum: 2018.03.20. na, akkor még egyszer.
    https://alfahir.hu/2018/03/20/bayer_zsolt_echo_tv_orban_viktor_fenyegetes_wtf

    én veled ellentétben tudtam, hogy az echo tv megszűnik (ápr.1-től összevonták a hírtv-vel) mert megírta a 444 és a 24. is. Én nem is a fidesz-médiából tájékozódom.
    a jelzőidet meg örömmel fogadom, mert az lenne csak a szégyen, ha jókat mondanál rám. de hogy ki bőgött le, valójában nem tudom
    😀

  • Csökkent agyú Tüske!

    megtalálod a forrást:Az interneten is: az Index közölte a megszűnést!!!!!!!!!
    Neked és a hasonló észlényeknek nem ártana néha tájékozódni,mielőtt valótlanságokat,hülyeségeket írtok…..de csak égessétek magatokat tovább..!
    Na részemről befejeztem a dolgot(pláne,hogy a botrány ugye az ATV-én robbant ki…)
    Részvétem!

  • Tüske!

    Ma még „parazitázásról” írtál…..Bayer ugye nem patkányozott?…
    Azt sem tudod te szerencsétlen,hogy miket is írsz össze-vissza?!
    Na kezeltesd magad!

  • Tüske!
    ha tudtál a csatorna megszűnéséről,akkor mit is dumálsz,hazudozol, itt össze vissza?….meg jó lenne ha HunCanadával együtt befejeznétek a hazug,alaptalan vádaskodásokat,amelyeket kapásból lehet cáfolni!
    Nem ártana néha visszanézni,mit is irkáltok össze!
    Na tényleg búcsúzom,mert nem szeretnék ilyen súlyos agybajt elkapni…..meg ugye jobb programom akadt!

  • Boda Marcsi
    2019 április 29
    12:55 du.

    Boda Tüskéhez intézett sorai: „Ma még “parazitázásról” írtál….”…”Nem ártana néha visszanézni,mit is irkáltok össze!”

    Mariska néni a parazitázást Orbán mondta, amire én emlékeztettem az itt olvasókat és nem Tüske. Bámulatos, hogy ma sincs képben semmivel.
    Bayer pedig egyszerűen lepatkányozozott mindenkit. Meg ilyeneket is mondott: „Magyarországon él 2,8 millió tisztességes magyar ember, akik a Fideszre szavaztak. A többi rohadt állat nyugodtan takarodhat innen a francba, még beléjük is rúgok kifelé menet, hogy minél messzebbre repüljenek. Szóval takarodó van picinyeim, ez már a mi országunk!”

    Na ez a maga kultúrszintje, ebben szeret hemperegni és véletlenül sem elítélni ezeket is. Ahogy egy épeszű és jóérzésű ember aki ezeket is és Bangónét is elítéli. De nem maga nem épeszű, és nem is jóérzésű, mert még nem követte ezt el, nem következetes most sem. Magának és imádott bálványainak lehet patkányozni, parazitázni, rohadt állatozni. Világos. :))

  • Boda Marcsi
    2019 április 29
    12:14 du.

    Igen, megszűnt az Echo TV. Jó reggelt kívánok. 😀 csak 28 nap telt el maga „tájékozott” és „naprakész” Marika. Egyébként meg az Echo TV-s állományt átvitték a Hír TV-be és a Hír TV-sek zömét rúgták ki miattuk, akik nem voltak feltétlenül lojálisak a nagy vezérhez és a fakenews gyártásokhoz.

  • Boda Marcsi
    2019 április 29
    12:48 du.

    Mi van Boda? Ideges vagy? Nem jött össze a napidíj? Vagy sarokba szorultál? A feketébe? A narancsos feketeingesek közé?

    Mély levegő! Relax! Ne izgasd magad. Ha Orbán bukik, és még élsz akkor, akkor a következő rendszerben is szükség lehet egy jól kipróbált trollra! Ahogy az MSZMP-ből, illetve KISZ-ből is jelenleg többen vannak a Fideszben, mint az ellenzékben. DE ezt nyilván tudod, mert a volt elvtársaid biztosítják most is a munkádat.

  • Ez a mindennaoi elet mostansag Magyarorszagban

    https://civilkontroll.com/biro-icat-egy-nap-alatt-ket-lakasbol-is-kilakoltatjak/

    Keptelen torleszteni a haromszorosara emelt reszleteket
    Icu megtett mindent annak erdekeben hogy tisztesen torlestje kolcsonet de a banknak mar nem Icu penze kell hanem a lakasai.

  • Itt volna az ideje Bendeguzt összeereszteni Marcsival. Mehetne is a kabaréba…

  • Ferenct

    Láthatóan második napja próbálja eltalálni, hogy ki, kinek a szintjére süllyedt le, és még csak azt sem mondom, hogy nincs igaza, szemmel láthatóan a hozzászólók zöme egyetért önnel, oldaltól függetlenül, hogy igen, Bné.B.I. kijelentése az összes körülményeivel, magyarázatával, kiegészítésével stb együtt elfogadhatatlan! De nem láttam az elmúlt két nap folyamán, sőt azelőtt sem rémlik, hogy Ön ugyanilyen következetesen kibukott volna vagy ostorozta volna a túloldal nagy megmondóit, pedig Bayer a kijelentéseit nem az elmúlt napokban tette! Ki és mikor határolódott el tőle, vagy akár a miniszterelnöktől aki szeretett népének azon részét „parazitázta” le aki nem őt támogatja, vagy akár a pedellus szerepében tetszelgő házelnöktől, aki lazán, a parlamenti pulpituson ülve harsogta szét, hogy az ellenzék, egészen pontosan az MSZP képviselők valamennyien elmebetegek!

    „Bayer Zsolt: Nagy Blanka még csak 18, és már egy igazi, kretén, barom állat, szerencsétlen, nyomorult, ócska, rohadt, kis proli…” – ( Bayer Zs. 2019.))

    ” Magyarországon él 2.8 millió tisztességes ember, akik a Fideszre szavaztak. A többi rohadt állat nyugodtan takarodhat innen a francba, még beléjük is rúgok kifelé menet, hogy minél messzebbre repüljenek. Szóval takarodó van picinyeim, ez már a mi országunk…” (Bayer Zsolt, 2017)

    Ime, két gyöngyszem, a nagy mestertől – az ő elhíresült „patkányozását”, Zsófia már a 12.36 os hsz-ben belinkelte, a civileket „taknyukon, vérükön rángatni” akaró fenyegetőzését pedig HunCanada linkelte ill. idézte be többször is, de egy kis rákereséssel szó szerint megtalálja!

    Az illető mester egyébként egy lovagkereszttel kitüntetett koszorús költő, publicista, újságíró, Fidesz alapító, önálló TV műsorral rendelkező közéleti személy, a miniszterelnök személyes jóbarátja, köreinek meghatározó alakja! Senki másra nem térek ki ezúttal, pedig lenne még felvonultatni való!

    Ön szerint mégis milyen jogalapja van a fentiek után, a Fidesznek úgy is mint kormánypártnak az „országos kampányra” Bné kijelentése kapcsán – sok millió közpénze?

  • CanadianSam
    2019 április 29
    2:22 du.
    Nem a 4-10 lakással nyerészkedő bíróicáktól kell elérzékenyülni, mert ők átköltöznek majd egy tizenegyedikbe, hanem az egyetlen, életszerően használt lakásokból híd alá kényszerítettektől!

  • Inkább Bibi
    2019 április 29
    4:55 du.

    nem jó az elemzésed

    elrabolják a biroicáktól azok real estate-jeit a legjobb befektetésnek titulált megélhetési forrásait amihez törvényes joga van (mint a tőzsde haszon osztalék vagy bárhogy nevezzük)
    és az állam képviselő ellopják (ez meg útonállás)

    ez ugyanaz a lószar amit évekkel ezelőtt a francia filozófus cikket írt O1G ről és benne „tueur” nek (gyilkos) írta le …a fordító (a bodáknak… nem nekem) kedves vidéki fickónak fordította, nem gondolt arra, hogy valaki el fogja olvasni az eredetit

    ennyit az itt néhányan érvek helyett használt nyelvmunkájáról

  • Boda Marcsi
    2019 április 29
    12:14 du
    Amúgy, nem beolvadt, hanem úgy járt mint anno Kecskeméten a paradicsom: besűrítették! (Amúgy logikusan és politikusan az Echonak kellett volna bekebeleznie Simicska volt cégét!)

  • Unio penz az van sajnos nem arra koltik mint ammire megpalyaztak. Itt egy sajnalatos pelda hogy mitortenik Magyarorszagban ahol emberek kilakoltatas altal vallnak hajlektalanoka.

    https://youtu.be/bYhQoowKYjA

  • ˙

    A nácizásra mégcsak nem is reagálnak,

    de a patkányozástól bezzeg

    hogy kikelnek magukból.

    ))))) 😀 (((((

  • CANADIAN SAM;

    Persze az valoasag ha valaki kolcsont vesz fel azt koteles vissza-fizetni.

    Szeretne maga nekem egy jelentos „kolcsont” nyujtani amit en nem fizetnem vissza maganak ?????

    Ha barmi okbol nem kepes a kolcson reszlteit fizetni azonnal a sajat erdeke a bankkal megeggyezesre jonni, hogy nem hajtsa azt vegre a bank.

    De mivel az ingatlan arak ottan is jelentosen emelkedtek, sot emelkednek naponta, az ingatlan eladasaval meguszhatja a problemait.
    Sot jelentos jovedelemre jutt.
    S mivel a kolcsonok vegrehajtasa hosszu es bonyadalmas jogi eljaras, minden lehetosege letezik sikereskednie.

    De ha olvasni tud, legyen tisztaban a kolcson minden leg-aprobb reszlteivel ami a maga sajat erdeke es kotelessege.

    Nincsen joga senki mast vadolni trehanysagaert es ostobasgaert !!!

  • boda, azt hogy én mit írtam, ha visszapörgetsz, ellenőrizhetted volna.
    sehol sem írtam le a parazita szót.
    Azt írtam, hogy az általad kárhoztatott Bangóné patkányozós specch-ének volt előzménye a fidesz-oldalon, 2018 március 20.-án, amit közvetített az Echo tv. A berakott linkben szerepelt a dátum, ha nem is olvasod el a (baloldalinak nem nevezhető) Alfahír cikkét, te, aki az echo-tv-n sugárzott hazugságokat interpretáltad itt, láthattad. Erre jöttél nekem azzal, hogy lehet, hogy megszűnt az Echo tv. Meg is, mondtam én, de csak 2019 április elsején. Nem írtam bonyolult körmondatokat, a többiek láthatóan felfogták, csak te sikoltozol és vered magad a földhöz és jössz az eposzi jelzőiddel…. Ha én valamit leírok bárhol, a benne található információkat leellenőrzöm, ajánlom ezt neked is melegen, mert később kiderül hülyeségeket beszéltél, ne adj’ Isten, hazudozással is vádolható vagy. Menj igyál egy pohár vizet, mosd meg a fejed hideg vízzel és ne vergődj itt a lázálmaiddal. Vedd már végre tudomásul, hogy nem tudsz megsérteni, jó vagyok hozzád, mint anya a hülye gyerekéhez, bár nem vagyok gyógypedagógus.
    Szpokoj. Nye sztriláj vperemesku.

  • Andrew!

    Nem vagyok ideges,ugyanis nincs rá okom,miért is lennék?Sőt jókat
    röhögök!!!!!!!!!!!
    Amúgy az okkal ideges bunkó Bangónénak vannak már követői is az
    MSZP-ben (Újhelyi I. és T.Bertalan) akik megfogadták,hogy mostantól nyíltan
    fognak patkányozni….bravó:nagy kultúra,nagy ész….na az ilyenek szerencsére besegítenek a patkány irtásba ,ugyanis mint
    kétlábú patkányok az öngyilkosság mellett döntöttek…….magukat
    süllyesztik még mélyebbre ……(több balos ismerősömnek is hányingere van tőlük)és a Fideszt erősítik!
    Na csak így tovább,hajrá észlények!

  • Almási A!

    A kabaréba mostanság (és amíg egyáltalán léteznek?..) az MSZP-nek és a szintén ész nélküli híveinek lenne
    nagy sikere…..én csak drukkolok,hogy abba ne hagyják a „műsort”.
    Hajrá,mindent bele!

  • Bendeguz79
    2019 április 30
    10:17 de.

    gizi te agyament seggfej! a devízaalapu hitelek esetén nem arról van szó amit te itt brekex

    budzsuhaha

  • Boda Marcsi
    2019 április 30
    11:35 de.

    Pedig határozottan kapkodsz. Baj lehet az olvasó-processzeddel….

  • Gabriel
    2019 április 30
    4:22 du.
    éljen Karthago és Éljen Trója

    a kettő között valahogy sehogyse’ jön ki az 1000 év, dehát gabriel lala nál egy pár száz év smafu meg a történelem is

    Date c. 149 – spring 146 BC
    Location Carthage (near modern Tunis)
    Result Decisive Roman victory End of the Punic Wars Destruction of Carthage’s city and empire

    Attila the Hun (reigned 434-453 CE) was the leader of the ancient nomadic people known as the Huns and ruler of the Hunnic Empire, which he established.

  • Biro Ica nem lett otthontalan !!!!

    Biro Ica egy ingatlan befekteto.

    Kolcsonok alapjan vasarolt tobb lakast (Condokat)amit berbe ad magasabb oszegert mint a hitel-visszafizetes kotelezettsege.

    Persze abban is, mint minden befektetesekben nagy reszki is ltezik am.

    Mert kotelzve adot, biztositast es a lakas-fentartasanak osszeget fizetni.

    S ha egy trehany lakot kapna, az gyorasna tonkre is teheti a lakast.
    S ha nem fizeti a havi berletet a lekotlezetsege alapjan, Biro Icnak kell kolteni penzet ugyvedet fizetni hogy a lakot birosagi itelet alapjan eltavolitja.

    De az idobe es penzbe kerul.
    S ha a lako tonkre teszi a lakast Biro Ica fizeti a lakas-javitasanak a koltsegeit.

    Tehat Biro Ica elvesztheti ingatlan-befekteteseit.
    Mert a kolcson visszafizetesenek kotelessege fenn all.

    S ha nem kepes fizetni, a bank vegrehajtja a kolcson felteteleinek alapjan.
    Az az a birosag itelete alapjan elarverezteti.

    De Biro Icanak van joga es lehetosege a lakast eladni mielott az tortenne.

    Kiveve persze, HA a lakas eladhato allapotban hagyta a lako.

    De az is mint „halak esete”.
    A ‘kis-hal’ , egy-ket lakassal konnyen elveszthet mindent.
    Amig a ‘nagy hal’ , tobb szaz-lakassal konnyebben emeszti veszteseget.

    De az eletben semmi nem letezik reszki nelkul.
    Mag mag az elet sem.

  • Rodeio

    500 év, az ugy jó?
    na most jobb vagy…

    Maga Róma 476-ban esett el végleg, mint már csak a nyugati rész székhelye. De ekkora már régóta Konstantinápoly, (Bizanc/Stambul) volt a birodalom fövárosa.
    Igy maga a birodalom tehát 1453-ban múlt ki Konstaninápoly elestével.

    Ugyhogy ha ugy tetszik, a római birodalom 1500 éven át állt fenn.

    Velem lehet vitatkozni

    Nem érzékeled a lényeget, hogy a birodalom „szelleméröl” (espirito do Imperio) beszéltem.

    Ami pedig a fejekben létezik, és nem a kövekben

  • Ide tévedve érdeklődéssel olvastam a „patkányozást”
    Ami a négylábúakat illeti, nagyon nagy károkat okoznak, mivel a hulladéevés nem alapélelme, az egyéb megrágott dolgoknál viszont rettenetes pocsékolást végeznek. Aki látott már csupán egy-két állat által látogatott tárolót, nem kell bemutatni, és el tudja képzelni egy invázió okozta kárt mértékét. Egy fél maréknyi élelemért 5-10 kg takarmányt tesz tönkre, mivel hogy úgy mondjam inyenc, és csak a magcsúcsot eszi ki. A fertőzésveszélyről nem is szólva.
    (Ezt csupán a szerzőnek, aki idealizálta a rágcsálókat)

    A nagyvárosokban fokozott a fertőzés veszélye, ezért az egyedszámot kordában kellene tartani. Ezt a Bábolna Zrt. végezte eddig, panasz mentesen. Persze, tisztes haszonért. Erre a pénzre vetett szemet a fidesz holdudvar, és megszüntetve a szerződést, mutyicégnek adta ki a munkát. Pontosabban szúnyogirtásra szakosodott vállalkozásoknak. Ezek a vállalkozások összefüggőek, és talán csak a gyulai leányvállalatnak van papírja arról hogy végezhet rágcsáló irtást. Neki is csak papírja van, referencia munkája nincs. De ezt használták fel referenciaként kigolyózni Bábolnát. De hát a patkányok nem szúnyogok, ezek csak szaporodnak, szaporodnak, mint a mutyi cégek.

  • Andrew
    8:15
    A lényegében egyetértünk és tegyük hozzá, Tarlós suta „bölcsességeit” ismerjük. Színvonaluk nagyjából azonos a főnökéivel, a Vezér okoskodásaival, amelyek minden esetben valami szégyellnivalót takargatnak.
    Ez esetben e „bölcs műszaki káder”, Tarlós azt kívánta a kérdéses mondatával eliminálni, hogy amikor Ő tizen-X évvel korábban félredobva a Bábolna nevű országos cég jól bevált és világraszóló(!) patkányirtó módszerét amely, vagy akik 40 éven át tudatosan (tudományos alapossággal) patkánytalanították töredék áron Budapestet sőt, talán még az országot is, ő pedig a hatalmánál fogva a kérdéses szakfeladatban járatlan csókos firmára cserélte fel a bejárt utat – Á’lá fidesz… Gondolom, ráadásul még az egész koncepciót megspékelhették jó vastag, milliárdos uniós pénzekkel is, melynek fejében Budapesten mára úgy elszaporodtak a patkányok, mint az csak 40 évvel korábban volt ismert… 😀

    .

  • Amúgy egy napi újságban jelent meg,hogy amióta egy új cég írtja a
    a patkányokat jelentősen javult a helyzet(ráadásul 1-2 napon belül kijönnek)sokak örömére,mert nem lejárt szavatosságú vegyszerekkel dolgoznak,mint a régiek……
    A kétlábú patkányok meg saját magukat semmisítik meg…….
    Gond egy szál se…..!

  • Gabriel
    2019 május 1
    9:54 du.
    sem megmondó emberekre, sem birodalmakra nincs szükség, egyként fölöslegesek, mind a kettőnek csakis önmaga számára van értelme,

    ezeken felül még sok minden felesleges kótyomfitty hülyíti az egységsugarú dolgozót saját létérdekéből kifolyólag

    és az egy pólusú világ meg tudományosan is non sense, azaz undorító profitéhes szarháziak gittegyletének vágyálma (pesadelo) és ráadásul nap mint nap kiderül mennyire seggfejek mindemellett ebbeli erőlködésük mellett… és kibaszott gyávák is, a legrosszabb patkány is egy Grál lovag hozzájuk képest

    ha 1 azaz egy napig létezik az is túl hosszú

    kkk

    és ez világosan látható a világtörténelemben, manapság pláne (én meg kabarénak használom a róla szóló híreket)