Hat- het.

2019 május 13 12:02 du.96 hozzászólás

Ez, ugyebár, egy megengedő szóvégződés. Esetünkben arról van szó, hogy Orbán Viktor 2 mrd. dollár értékben vásárolhat fegyvert az USA-tól.

Vagyis, Donald Trump megengedi neki, hogy vásároljon, ami Orbán jelenlegi köztes állapotában elég érdekes.

1 mrd a Lockheed-Martinnak, a Gripenek 2006-ban esedékes lecserélésére F-16-osokra – Romániának már ezek vannak hadrendbe állítva – és 1 mrd egy védelmi rakétarendszert gyártó cégnek.

Azért, mielőtt a nagy fényezés megkezdődne – mármint, hogy Orbán ilyen sikeres is – érdemes figyelembe venni, mi is az ára a Fehér-házi látogatásnak. Sok, kurvára sok, ráadásul megint a más nemi szervével veri a csalánt, mert hát, hol lesz ő már 2006-ban? Azon felül ott van a NATO kötelezettség is, ami rákényszeríti Közép-Kelet Európa zsenijét a fegyveres ereje növelésére.

Mázli, hogy ezt nem Moszkvából akarja elkövetni – habár a kézi fegyverek gyártásának újra indítása nem éppen NATO szabvány alapon tervezett. A Gripenek még érthetők: nem NATO kompatibilisek. Node, rakéta védelmi rendszer Magyarország fölé? Kik ellen? Mik ellen? Egy olyan országban, ahol egy MIG harci fordulója során szárnyával már egy idegen légtérbe lógott ki?

De mind1 is. Orbán meghívása nem szellemi nagyságának szólt – habár, mint Salvinivel – valszeg első látásra szerelembe esnek egymással. Trumpnak igazából érdeke, hogy tanuljon Európa géniuszától: hogyan kell a népét megosztani, hogyan kell a nemzeti bankot birtokolni, hogyan kell a sajtót einstandolni, hogyan kell az ellenzéket ellehetetleníteni, hogyan kell autokrataként uralni egy országot. Trumpnak ez mindeddig nem sikerült, bár kétségtelen, hogy vágyai közt szerepel. Nodemajd Orbán kitanítja.

Igaz, hogy mérvadó – ráadásul konzervatív – szaklapok és szakértők azt találták mondani, hogy Orbán meghívása a Fehér-házba teljességgel értelmetlen volt, mivel nem oda illő, és nagy hiba lenne Trump által autokratizmusát és illiberalizmusát keblére ölelni, de nem szabad elfelejteni, Trump ugyanarra használja a Zsebnérót, mint Putyin: Európa megosztására.

Na, érdekes módon ez nekünk fog kurva sokba kerülni. Azon felül a sokat emlegetett kereskedelmi hátrány – amiért a pubi vért izzad – leküzdése sem lesz akármi. Az orosz olajszállítás, a kínai kereskedelmi kapcsolatok – Huawei, mint stratégiai partner, a teljesen értelmetlen Belgrád-Budapest vasútvonal és egyéb futsalos rögeszmék – ellensúlyozása se fog éppen olcsón kivitelezhető lenni.

De semmi gond. Ha fel is mossák Orbánnal a padlót, nincs az az ár, amiért neki ne korpásodna a haja. A polírozása az itthoni lakájmédiában már megkezdődött, pedig még fingjuk sincs arról, mennyire pirosló fülekkel lép le Washingtonban a szőnyeg széléről. Vsecko jedno, itthon győzelemként fogják értékelni.

De hát, a magyar nyelv már csak ilyen megengedő: hat-het.

Habár az orbáni szerelemnek érzéki megnyilvánulása Putyin esetében még csak-csak, mivel Putyin és Orbán egyforma magasak – vagy alacsonyak – de Trump kb. két fejjel magasabb Orbánnál. Biztos vagyok abban, hogy megoldják.

96 hozzászólás

 • O1g visz magával összecsukhato zsebsamlit a fotozkodashoz. Tramp nem fog letérdelni, az biztos!
  Ne aggodjunk!
  Nem ma fizetjuk ki, hanem fizetesi haladekkal! Majd arra o1g állampapirokat ad el, majd lejaratkor ujjabbakat, es vegul, amikor letelik a beigert 30 eves diktaturaja, akkor rahagyományozza a kovetkezo kormanyra, ill bedonti az orszag gazdasagat!
  Vagy tovabbra is hagyjuk evente 1.000milliardot lopni, vagy bosszubol, szivatasbol bedont, jon az allamcsod!
  De ne aggodjunk! Fel a fejjel! Már csak 21 évig szándekozik rontani a levegöt, lopni, csalni, hazudni!
  (Hacsak meg nem gondolja magat, es még rá nem huz 5-10 évet!

 • 2026 a Gripenek tervezett lecserélési éve.

 • Éljen a látszatdemokrácia, o1g diktatúrája!

  Sokan azt hiszik, most jobban élnek, többet keresnek….
  Egyreszt a korabbi fizeteseiket juttatasokkal egyutt kene orabérre vetiteni, átszámolni dollarra es svájcifrankra, azt hasonlitani azonos modon a maihoz!

  Ezután megnézni, h mennyi ma a lakas berletidija a korabbihoz kepest!
  Mennyi marad a juttatasokkal emelve a fizeteseböl ma, es korábban!
  A maradekbol hany kg kenyeret,v. burgonyat, almát, v.paradicsomot, v. Tojást , v kulonbozo zöldsegeket, gyümölcsöket lehetne ma venni, ill.korábban!
  De összehasonlithatjuk a szolgáltatások, szerelések, javitások árait is!
  Nemzetkozi szinten pedig egyertelmuen kevesebbet ér a keresetúnk!

  Írtam már az o1g ingatlanlufiról?
  Pár év múlva, amikor kidurran, mindenki vagy 30%-ot bukik rajta, kivetel, akik most adjak el addig, ahogy o1g-ék is fogják!
  Erról bővebben máskor!

 • I vgot demon too! O1G!

 • Na Ille megint írt egy gyűlölködő cikket……..
  Orbánt egyre több országban elismerik,sőt meg is hívják!Na ez nagyon csípi a szemét….
  D.T. amerikai elnöknek a megválasztásakor elsőként gratulált.Orbán….sok dologban egyezik a véleményük,álláspontjuk!(migráns kérdés,határvédelem)
  Na ez piszkosul csípi a balliberálisok szemét(többen őrjöngenek)
  Aztán Ille 2006-ra vonatkozó érthetetlen hablatyolása ,meg az,hogy “szerinte” Orbán fegyver
  vásárlás miatt ment ki,az már csak hab a tortán……
  Ugye fegyverünk van!,hatékony határvédelmünk most is van!,meg esetleg fegyverekért nem is kellene ennyire messzire menni?…..!
  Na erről ennyit!

 • Idézet :” Orbán meghívása nem szellemi nagyságának szólt”

  Lehet hogy átadják neki ámerika vezetését ?
  Netalán ez jó érv !
  Üdvözletével

 • Amúgy ugye nem 2006-ot írunk?…(Ille P.)és Orbán többek nagy
  bánatára még 2026-ban is tényező lesz……nekik rém kellemetlen…..
  Na részvétem!!!!!

 • O1G pont olyan “magas” hogy elérje a szájával amiért odautazott és be is engedték, és most az a sok ócskavas hol lesz tárolva és ki fizeti?

  Ille!!! 2026 ról beszélsz? ugye nem 2006 ról mert ennyire tolatni?

  nagy szép aljas kibaszás az egész a nép meg kapja be a Boda már tiszta bugyit vett és ki is rúzsozta

 • György Molnár

  Állandóan erről a 2 idiótáról (tolvajról, csalóról,stb…) szólnak a cikkek, arról bezzeg senki nem írt, hogy én 1996-ban a Tudományos Akadémián találkoztam Helmut Schmidt korábbi német kancellárral…..A háború óta a legnagyobbal…

 • Mellesleg 2006-ban Bush (republikánus ) volt az elnök az USA-ban,itthon meg a második Gyurcsány( baloldali,szoci) kormány volt “hatalmon”……

 • Épp most látható a Orbán-Trump találkozó.
  A találgatások és prekoncepciók helyett bölcsebb lenne megvárni a találkozó végét.

 • folyt.
  Az Orbán-Trump tanácsokozást megelőző sajtó tájékozó zajlik épp most

 • Marcsikám: “Orbánt egyre több országban elismerik,sőt meg is hívják!Na ez nagyon csípi a szemét”. Melyik az a sok ország?

 • Boda Marcsi
  2019 május 13
  3:02 du.

  Annyira elismeri a félkegyelmű Trump (is), hogy Európából majdnem tökutolsóként, 26 államférfiként fogadta Viktorunkat. Csak ennyira fontos Orbán még egy ostoba Trumpnak is, hogy a regnálásának több mint felénél, két és fél évre rá találkozik. Mellesleg sorban pipálta ki most a közép-európai régió vezetőit, és így bukkant rá legutolsóként a számára tök ismeretlen kis ország vezetőjére, Orbánra.
  Amúgy ebből is látszik a ruszki elköteleződés, mert Putyinnal évi kétszer is találkozik a kis vezérünk, a mindenkori amerikai elnök pedig több uszkve egy évtizede sem volt rá kiváncsi.
  De maga csak higgye azt, hogy Orbán fontos a Világban. 😀

 • Rodeo11
  2019 május 13
  3:21 du.

  Te kisöreg
  csak ne nagyon ostorozzad Orbánt.
  Pont olyan az attitűdje mindenhez mint amit te is kedvelsz.
  Szóval lejebb azzal a firhanggal. Vagy alaphanggal. Mindegy.

 • https://nepszava.hu/3035820_alig-husz-percet-kapott-orban-trumptol

  Tessenek eztetetet alaposan elolvasni.
  A fotó sem rossz heheeeheheheeeheheheeeehehe

  Majdnem 20 perc.
  Ennyi jutott szegénynek.

  Csak emlékfelfrissításből fogom említeni az alábbiakat:

  Parteingenosse Putyinnak
  anno (Kisbush regnálásának idején)
  annyi jutott hogy Kisbush meg az ő apjaura, Öregbush
  elvitték a családi kis motoros hajóval egy egésznapos mélytengeri horgászásra. Tudjátok: azokkal a marrha nagy horgászbotokkal a hozzájuk való bazi nagy orsókkal.
  Mindez pediglen történt a Bush família családi birtokán.
  Az eset azért vert fel nagy port annó, mert a két öregfiú, jóval Putyin érkezése előtt elővette a kis motoros hajót, hogy kipróbálják. Nehogy leégjenek Putyin előtt.
  Nem árt egy kis gyakorlás vele. Csakhogy a horgony valahogy beszorult a partmenti sziklák közé ! Órákig szarakodott vele két képzett hajós, a parton meg már jelentősebb számú helybéli bíztatta őket hogyan és mikor mit csináljanak.
  Persze eredménytelenül. Végülaztán befutott a Parti Őrség egyik őrhajója és két haditengerész lemászott a beszorult horgonyhoz. A parton meg nagy volt az éljenzés. Onnan ismert az eset, hogy harmadiknak volt velük egy kameraman is.

  Nahát szóval..amit lehet Jupiternek, azt nem lehet a … DDD

 • Tóth Péter!

  megint szellemes volt!

  Rodeo11!

  Az agymosott Ille,ugye nem 2026-ról,hanem a régmúlt 2006-ról beszélt…kicsit sokat ivott szegény!…….

  Béla István!
  Talán tájékozódnia kellene….van ugye TV,újságok,net…..

  Nem az én dolgom a tények közlése…..

  HunCanada!

  Még mindig erőlködik,de ugye minek?,kinek?

  Na elmentem jobb “műsort” találtam!

 • Nem értem a gondot. Trump tanácsadói meghívták Orbánt, mert túlzásba vitte a flörtöt a keleti diktátorokkal. Ezt Orbán hívei mennyei boldogsággal fogadják. Orbán büszke, mert utolsónak ugyan, de rá került végre a sor. Mindenki boldog, nincs itt semmi látnivaló.
  Megjegyzem Írországba Trumpot nem hívták meg, nem kívánatos személy, hivatalosan nem is gratuláltak a győzelméhez. Csak Orbánnak olyan nagy dolog, hogy találkozhat 2018 frizura-világbajnokával.

 • Amúgy az itteni “bérmunkásokat”azért fizetik,hogy még a csillagos
  eget is letagadják,de ennek ellenére létezik,és ugye a cáfolhatatlan tények is?!……

  Szerencsétlen HunCanada!
  Magát aki amúgy mindent tud,ugyan hol és kik fogadják a fórumon
  kívül?……
  Mellesleg ha nem is vagyunk nagy ország,de Amerika mégis elismer minket és ugye nem “26-ik ként”ahogy maga állítja…..de ugye eddig sem,és ezután sem számít a hazug és idióta véleménye!
  Én egyébként nyugodt vagyok,nincs miért izgulnom,és főleg nem
  pártok kétes tiszteletdíjából élek…..
  Ennyi idő után ezt már felfoghatná!

 • HunCanada
  2019 május 13
  3:56 du.

  Anno volt egy félzsidó nevelte osztrák őrmester, aki kicsit pedofil volt ugyan, de különben egészséges életmódot folytató kis vega senki volt. Sokáig senki sem hitte, hogy fontos a világban. Azonban volt egy ipari lobby (bajor szóda-művek, nemzetközi irodagép), akik mégis fantáziát láttak benne “megcsinálni”.

 • A reklám alatt….
  Amúgy az elkötelezetten ballibsi HunCanadát (többnemű…)nem igazán értem,hogy miért is zavarja az,hogy Putyinnal évente többször is találkozik Orbán?…..megsúgom: több fontos és előnyös gazdasági együttműködés,téma miatt…!
  Ha van valami kifogása ellene,hát náluk tegyen panaszt…..!
  Pá,és részvétem!

 • Kedves Christopher! Könyörögve kérlek, ne tegyél már ki több Orbán Viktor képet, mert lassan már csak úgy merem kinyitni a KMH oldalt, ha előtte beveszem a daedalont…

 • Boda Marcsi
  2019 május 13
  3:31 du.

  te hülye!
  ez a rongyrázó “látogatás” a magyar népnek 700 milliárd HUF ba került és kibaszottul fölösleges “vásárlások” eredményeképpen

  a kurva anyád

  ugyanezt a pénzt el lehet költeni egészségügyre, oktatásra, jobb vasútvonalakra meg autópályákra de az O1G rázza a rongyot, a kurva annyát!!!!

  mire fogja hasznélni az F-35 vagy F-15 ösöket? és a rakéta védelmi rendszert… ki a bánatos balfasz akarja elfoglalni ezt a lerottyant levédiabasznádot?

  hihihihihihihi

  a krump lee mit ad nekünk a hulladék termékeinek raktározásáért? 2026 ra ezek a gépek a kőkorszakba valók lesznek de -egyes vélemények szerint- már ma is azok

  gyűjtsd a vasat és a fémet ezzel is a népet véded hihihihihihihi

 • Kálmán Tamás

  Csodálkozom, hogy összesen ennyire tellett enenk a médiának a találkozó kommentelésére ???
  Sokkal többet vártam, mint újságírói tájékoztatást !!

 • mindenkinek:
  örülök, hogy ennyire lényegesnek tartanak egy elírást, de sajnos, nem az évszám a lényeg, hanem a tény.

  666OrBean fogalmazta meg a Vezér célját: ha neki mennie kell, hát szakadjon össze minden!

 • Trump az olyan egyszerű emberek lelkét melengette, mint Boda Marcsi. Az USA elnöke tulajdonképpen dicsérte Orbán Viktort, amit és ahogyan tesz a migránsok ellen és a kereszténység védelmében. Trump a kettejük találkozója alkalmával kiemelte, hogy az emberek szerinte tisztelik Orbánt.

  Gondolom, Trump értékelését nem hagyják szó nélkül az Európai Unió tagországainak vezetői sem. De lehet, hogy rosszul gondolom. Végül is egy-egy markáns vélemény az Unió jelenlegi állapotának felbomlásához vezetne. Amúgy a német autóipar két reprezentánsa, a BMW és a Mercedes, már fontolgatja termelésének csökkentését. Ebből a Magyarországot érintő rész, hogy a kecskeméti Mercedes gyárat mégsem bővítik, a BMW meg leállt a debreceni beruházásuk további munkálataival, maga a gyár még nem épült meg, a hozzá vezető utak kiépítése volt folyamatban.

 • Boda evangelista kinyilatkoztatását olvashattátok.
  nemsokára facebook szerte ismert lesz munkássága, még a gyűjtéssel vagyok elfoglalva. lehet, hogy Biblia formátumban adom ki?

 • Ferenct május 13:
  mégis, milyen közvetítést nézel? megelőző sajtótájékoztató ugyanis nem volt, sőt, valódi sajtótájékoztató sem, csak a szerklé második felében – 15 perc után Trump valszeg belátta, hogy nem érdemes több időt pazarolnia a szittya Putyinra – egy 14 perces, fotelből történő kinyilatkoztatás, ahol Orbán erősen a biodíszlet szerepét játszotta 😀

 • 2006 13 evvel ezelott volt. Olvasd el mit irsz aztan put it out.

 • DISTAVIRAT . 😀
  mr. Orrba Victor
  ministerelnoknak
  Washington
  USA
  ˙

  Gartulalok a bebocsajtasahoz az oralis szobaba…
  Remelem – ahogy megigerte – vegre engem is kinyal a csavabol es kihuz a 25 éves FBI és Interpol körözött statusomból, hogy mar boldogan élhesem uj eletem az en szeretett hazamban; Saudi-Orbnistanban

  Feltamadok !

  GhaithPharaon az On
  új magyar alavaloja

 • T.Ille Úr!
  – Tudom, hogy Ön egy szépíró, de amit itt elkövetett egy marhaság!
  – Gondolom Ön előtt is ismert tény, hogy a hazai haderő fejlesztés durván elmaradt a NATO kötelezettségektől!
  -Trump elnök is bepróbálkozott, ami természetes mert az új norvég-amerikai fegyver-rendszer kötelező beszerzésénél szeretne bábáskodni…
  – A hazai lakosság gyomra felfordul, amikor azt tapasztalja, hogy “ellenzéki” aljadékok, sikító frászt kapnak a Trump által Orbánnak nyújtott,- nem várt,- elképesztő kampány segítségéről.
  Időzítése és üzenete zseniális, az EU kampány közepén…érthető a sikító frász !

 • slapaj
  2019 május 14
  7:38 de.

  a nátócsa is tök fölösleges az usa fegyver lobby kényszeríti a többieket, itt a házaló, vegyenek vegyenek sem nem óccó sem nem hasznos csak útonállással a GDP-k megcsapolása rémképek eladásával azt meg a katolikus egyháztól plagizálták ott a búcsúcédulákat volt kötelező a perselypénz és a tized mellett

  essetunni

  OíG meg másra is költhetné azt a 700 milliárdocskát, vannak róla öteleteim

  hülye vagy slapaj

 • Geyza
  2019 május 13
  4:16 du.
  neked Őfensége Rodeo11 és engedélyt kell kérned, hogy elémjárúlj

  elmaradott dilinyós

 • kenny
  2019 május 13
  4:36 du.

  nahát? hogy mit nem olvasok?

  tudtommal a krump lee nek és bandájának vannak meleg és langyos viszonyai a mindenféle diktátorságokkal, sőt mással nem is igen foglalkozik, 12 embargózás és 13 szankciózás között, hogy közben a sérója nem lazul fel?

  O1G sehol sincs hozzá képest, meg sem ugatja (nem is tud ugatni ahhoz egy igazi kutya kellene de hát azok már kiközösítették inkább kappanhangon szelypít)

  Írország mintaértékű de -egyelőre- kevesen követik a jó példát

 • slapaj
  2019 május 14
  7:38 de.
  a krump lee sikító frászt kap a kínaiaktól nem tud fogást találni rajtuk, azok meg mosolyognak (kis pufók kínaiak kuncognak a hisztérikusokon, az a quadriga ott WDC egyik tornácos házában megérett már a szenttéavatásra és bebalzsamozásra!)
  kac kac

  hogy te milyen jól tájékozott lehetnél ha nem lennél slapaj

 • Rodeo11 Amit Trump a hajával művel, az siralmas. Egy nagyhatalom első embere aki folyamatosan bohócot csinál magából, az szörnyű.
  Most húsz percre megtalálta a párját. A rettenetes, hogy ezek dirigálnak. Az egyik csak egy maréknyinak, de a másik a világot döntheti romba. Mondjuk a másik véglet, a magát félmeztelenül mutogató orosz se semmi. Megannyi kortörténet.
  Tudom, Amerikában divat magukból nevetséges figurát csinálni, jól élnek a plasztikai sebészek a múmiakészítésből. Nem látja a felvételeket a reptereken, ahol a szél alákap a hajának, és megmutatja mi van alatta (mi nincs)? Miért nem meri vállalni? Aki a kinézetében hazudik, annak én nem hiszek. Férfiember mértékkel legyen hiú, akkor is ha pénzért vásárol feleséget.
  Azt pedig, hogy Orbán végre kijutott Trumphoz, legyen a fideszesek boldogsága. Nekik úgy is csak az a boldogság jut, hogy az uralkodójuk és barátai gazdagok. Hány éve epekedett azért, hogy egy amerikai elnök színe elé járulhasson? Ha ezért valaki az EP választáson a Fideszre szavaz, az úgy is menthetetlenül hülye.
  Azt tudtad, hogy egy magyar szociológiai felmérés szerint, a magyaroknak elég, ha egy gazdaghoz törleszkedhetnek? Ez emeli az önbecsülésüket. Közben szidják a mocskos tolvajt, de büszke az “ismeretségére”. Furcsa, vagy a szolgasors maradványa?

 • Kálmán Tamás!

  Itt szó ,sincs újságírói tájékoztatásról(Illét és a hasonlókat ugye kint pláne,de itthon sem jegyzik…..gőzük sincs a tényekről)

  Rodeo 11!
  te egy nagyon surmó paraszt vagy (sajnos nem vagy egyedül ezen fórumon…)
  Lehülyézel,kurva anyázol másokat?milyen jogon? te idióta senki!
  Na sikerült emelned a fórum amúgy is “magas” színvonalát,ahol
  a moderátor “elfelejtett” helyretenni……!
  Na csak így tovább(egyre lejjebb )bunkók……

 • kenny
  2019 május 14
  9:58 de.

  ugye “kórtörténetet” akartál írni… korkép is lehet de kórképnek jobb

  volt egy kedves kedvenc főnököm még hajadon koromban ő mondta, hogy csak azok rikoltoznak azért mert valakinek van egy “nakája” akinek nincs nakája!

  ez az ő szóképzete és azt jelenti, hogy valakinek a …ja lenni

  tökéletes helyzetkép (kórkép) és a csont… most láttam az Index en sok minden napi rajz mellett egy képet egy bulldog ül egy hatalmas csonttal és bambán bámul a medve lekenyerezte a csonttal az őrkutyát és kifosztotta a kukát

  na ezek a te általad olyan pontosan leírt egyedek is

 • Rodeo11 Igen, ezt elkapkodtam. Viszont így sem rossz, így is megállja a helyét.

 • Boda Marcsi “Te idióta senki” írja a mindig halk szavú, kellemes modorú Marcsika. Mi lenne, ha közönséges lennél?
  Félek, a moderátor egyetértett Rodeoval, csak neveltetése tiltja a kimondását. Hiába, a jólneveltség súlyos béklyó.

 • Ille!
  Ne beszéljen mellé…ugye kénytelen volt elismerni,hogy hülyeséget írt(2006-tal kapcsolatban…)ez tény,és dicséretes is hogy bevallja,(sajnálatos,hogy ennyire nem figyel,mint cikkíró!..),de akkor ne próbálja magát utólag”kozmetikázni”mert az már kissé szánalmas!

 • slapaj!

  Egyesek részéről érthető a “sikító frász”…de majd csak lehiggadnak a szerencsétlenek,ha nem sikerülne,kapják be…a
  gyógyszereiket!

 • Boda Marcsi
  2019 május 14
  1:14 du.

  kedves nagyérdemű közönségünk és blogban társaim, most “bodamarcsi” igen így kisbetűvel, mert ő fogalom (!!!) legújabb kiskátéjának első passzusait olvashatták, használják arra amire valók, egyébként a “bodamarcsik” ezeket kapják az oktatótisztjeiktől kis tejeskávéval és friss kiflivel meg az apanázs többi részével, és a tiszt nagyon óvatosan bánik velük, mert ha elszabadulnak és elborítja őket a hisztéria nincs az Micimackó amely megállíthatná

  pedig a Micimackó a furfangos és firnyák

 • Mellesleg a “gyengébbek” kedvéért: A nyilvános (a két elnök közötti )és a magyarTV.ben is közvetített beszélgetés….
  valóban negyedórás volt,de ugye a tárgyalások,megbeszélések jóval
  hosszabbak voltak,(Kb:45 perc)amin Szíjjártó Péter külügyminiszter is részt vett,aki nem mellesleg kb. 2 havonta utazik Amerikába!
  Na a cikkről,témáról ennyit!

 • Boda Marcsi
  2019 május 14
  2:09 du.

  bodamarcsi kaka…
  szóval a Petya, azt most miért nem engedték be az “Orális” (bocs muszáj volt plagizálnom) szobába? sohasem fotózkodnak együtt a “feenekével” mert ugye a Petya háromszor olyan magas, igaz ugyanolyan hülye is, mint a gazdi…

  namost mi a bánatos lófasz miatt megy 2 havonta oda WDC be?pazarolja az állami vagyont holmi lukszusz repülőutakra?

  valami normális gazdasági kapcsolatokat nem képes kialakítani? például eladhatna az USA ban magyar csúcstechnológiával készült spenótot (ja nem veszik Texasban az olajmezők mellett spenótot és paradicsomot termelnek), de bizonyosan tudsz más csúcstechnológiásat mondani, hogy Petya eladja mikor megy házalni mint az ószeres ordibálva

  világosíts meg bennünket általad olyannyira lenézett bloglakókat

  epedve várom itt a gyors és bőséges brosúrádat, porold előtte le

  hihihihihi

  bodamarcsi a bölcs

 • AlMA!

  Kapd be a gyógyszered,nehogy rosszul legyél (elhányd magad a sok
  itteni hülyeségtől…)

  Rodeo11!
  ne erőlködj,ilyen paraszt,bunkó emberrel nincs miről társalognom… sajnálom,hogyha “esetleg”eleve terhelt szülők gyerekeként születtél…de ha mégsem és csak később jutottál erre a szintre,akkor nem ők tehetnek az állapotodról…..!
  Na jobb programom van,mint szánalmas,megvetendő idiótákkal csevegni….így elmentem!

 • Kenny!

  Ugye az általam írt “idióta ,senki”(mindkettő igaz!) mégis kulturáltabb ,mint ha valaki “hülyézik,vagy kurva anyázik”?
  Ha nem látod a különbséget…..az ugye téged minősít?!!!!!!
  Na pá!

 • Boda Marcsi Mocskos a szád aranyom, ne beszélj mellé. Sírtatok, hogy a PC ideje lejárt, mindenki mondja keményen el a véleményét. Rodeo mégis a finomított verzióját adta elő a véleményének. Nyugodj bele, a valódi véleménye sokkal súlyosabb. Ezt a kocsmai örömlányos “pát” pedig abbahagyhatnád, öreg vagy már hozzá 50 éve.

 • Boda Marcsi
  2019 május 14
  2:40 du.

  ha nem tévedek én magam sohasem nyilatkoztam, hogy veled “társalogni” akarnék!!!

  amit kértem butaságodtól, az az, hogy a nagyérdeműnek mondd el értelmesen mi is az az!!! de mint látható, “arra” képtelen vagy, kizárólag baromságokat és gyalázkodást vagy képes kihozni magadból

  válaszolj!!!! mi a bánatos lófasz miatt megy a szijjártó petya WDC be, ha soha semmilyen eredménnyel nem rukkol elő és még soha semmit sem volt képes az usa ban eladni mint külgazdasági miniszter, legalább azt a 7 milliárd HUF -ot ellentételezhetné valami eladással???

  aláhúzom engem személyesen semmiféle bömbölményed nem érdekel, de itt lehetőséget kaptál, hogy bizonyítsad, értesz valamihez

  de eddig csak a gyalázkodás és csúnyán beszélés jött le a bodamarcsiból

  hihihihihihihihi

 • Boda Marcsi
  2019 május 14
  2:40 du.

  AlMA!

  Kapd be a gyógyszered,nehogy rosszul legyél (elhányd magad
  ______________________

  Na, pontosan ezt írtam Christophernek. Hogy daedalon nélkül nem merem kinyitni a KMH-t, a sok gusztustalan Viktor kép miatt. Örülök, ha már te is észrevetted…
  Okosodsz? 😀

 • Tüske Zsófia

  fiúk, mégis, mit vártok egy ilyen, a rákosi kor óta zakatoló pártkancától? most éli újra, mint amikor partiba hívták az Ifjúgárdába. Majd a buli végén bugyiját összekanalazva az ágy alól egy decens pá, elvtársak-kal kitántorgott a szabad reklámra….

 • Rodeo11
  2019 május 14
  3:50 du.
  Boda Marcsi
  2019 május 14
  2:40 du.

  7 milliárd HUF javítandó: 700 milliárdra amiért most O1G ócskavasat vesz, és büszke rá

 • Rodeo11:

  Boda Marcsi hamarosan külön oldalt fog tőlem kapni a Facebookon, ahova beidézem – kellő kritikai körítéssel – magvas gondolatait.
  valszeg óbégatni fog, személyiségi jogokért rinyálva, de reménytelen: neki nincs személyisége.
  minden esetre a nevetségessé tétele egy élményt fog jelenteni!

 • kenny: a kocsmai örömlányos hasonlatod talált! ráadásul a szája nem csak mocskos, de szopásra is álló 😀 már, ha valakinek van gusztusa rá…

 • Ille István Hát igen, elég sűrűn használja a “bekapja”, “kapjon be valamit” szavakat, de nem akartam kitérni a részletekre. A múlt elmúlt, a jelenben pedig nem hiszem, hogy a nyelvén kívül használhat bármit.
  Egyébként tegnap elkeveredtem egy kommentfolyamba, és rémületemre csupa boda istenítette a királyt. Nagyobb a baj, mint gondoltam, a Róbert elmén kevesebb bolond volt, és ez sajnos nem vicc.

 • Ille,Rodeo11!

  Nem az én szám “mocskos” hanem a maguké…sem maga,sem a hasonló
  bunkók nem tudnak megsérteni…..ami nem érdekel,azt meg ugye törlöm.Mellesleg maga és a társai nevetségesek,és annyira buták
  szánalmasak,hogy nem veszik észre egyre jobban leszerepelnek,bemutatkoznak és égnek!
  Hajrá,van még lejjebb is!

 • Kenny,Tüske! és a többiek!
  Én annyira közönséges és bunkó,mint amilyenek ti vagytok képtelen vagyok lenni……
  Amúgy a ti szátok nemcsak mocskos,de valószínűleg büdös is…..szerencsére idáig nem ér el a szagotok…!
  Őrjöngjetek tovább és ne csodálkozzatok azon,hogy egyre több(új
  hozzászóló is megvet benneteket)!
  Na némileg öklendezve….,de többnyire jót derültem rajtatok!

 • Boda Marcsi
  2019 május 15
  10:16 de.

  Persze, hogy nem lehet magát megsérteni, mert ahhoz rendelkeznie kellene bizonyos fokú önérzettel, ami magának nincs. Ennek hiányában pedig “sérthetetlennek” érzi magát, teljesen helytelenül, már abból a szempontból helytelen, amitől az ember egyáltalán ember. Egyébként senki nem akarja magát megsérteni szerintem, csak reagálnak arra a sok marhaságra amit Maga idehord semmiféle meggyőződésből, hanem a TV-ből, egyéb médiából – összelapátolva. Mint tudjuk amiket mérvadónak tart és olvas az mind központi irányítás alatt áll, pártpropagandaként használja a pártállami hatalom az Ön és még max 3 millió társa hülyítésére, és azon a szinten tartására. Én megdícsérem most: Büszke lehet Marcsi erre a teljesítményére, hogy mindent elhisz és még szó szerint és ész nélkül mindent ide vissza is idéz, amit a propaganda mond magának. Taps, mert ehhez teljesítmény kell, mégha negatív irányú is, de lenyűgöző az örök és változatlan ostobasága!!! Tudja most, hogy belegondolok maga nem érez, nem tanul és szeretet sem sok leledzik magában. Pont ezek a kritériumok írják körül a Pszichopatákat is. Jó lenne ezen elgondolkodnia, bár úgy sem fog. Önérzet, szeret, és tanulási vágy hiányában úgyhogy marad örök ostoba. Sajnálom, mert lehet többre volt érdemes a korábbi évtizedekben. Ma már csak a mérhetetlen ostobaság fémjelzi a bodamarcsiságot.

 • Boda Marcsi Ne szerénykedj, nap mint nap bizonyítod, hogy tudsz.
  Azt sem értem mi bajod van veled, tulajdonképpen megvédtelek.
  A szám illatát pedig sosem fogod érezni, de hidd el, szájhigiéniában (is) rád verek néhány kört.
  Egyébként próbáld ki, ha elhordod innen az irhádat, és nem kell az arcátlan hazugságaiddal szembesíteni naponta, sokkal jobb lesz a kis társaságunk hangulata. Jó tévézést. 🙂

 • Marcsi, csak a szórend miatt fogalmazza már újra ezt a mondatát:

  “Én annyira közönséges és bunkó,mint amilyenek ti vagytok képtelen vagyok lenni……”

  Mondjuk így:

  Én képtelen vagyok annyira közönséges és bunkó lenni, mint amilyenek ti vagytok.

  Szóval a minimális szórendet tessék már betartani, hogy az iskolázatlan bunkóság látszatát is elkerülhesse.

 • Kenny!

  köszi,de nem igazán értem,hogy mikor és védtél meg és ugye kiktől is is?csak nem veszélyesek?
  Amúgy egy “demokratikus fórumon” ….állítólag,mindenkihozzászólhat?..Nekem és főleg az alacsony vérnyomásomnak meg kifejezetten jót tesz!
  Amúgy azt sem tudtam,hogy ez egy zártkörű társaság?…..
  Ami a szájhiginéiát illeti nálam minden rendben,nincs miért szégyenkeznem.
  Azért köszi,hogy strapáltad magad!
  egyébként tényleg jó és szellemes filmet nézek,így a Huncanada féle iditóta acsarkodásra,”szellemeségre” valóban nincs időm!

 • HunCanada!

  Én mellesleg…ugye jártam iskolába(így az iskolázatlan bunkókat,a saját környezetében keresse…!)
  Na mindezt a reklám alatt(amit ugye általában nem nézek,de maguk
  szintjét még a bármilyen reklám is felülmúlja!!!
  Bár többször is elbúcsúztam maguktól,de miért nem tudnak elszakadni tőlem?…..mert talán? tudják,hogy nagyon nincs igazuk?……és kétségbeesve vergődnek a baloldal fanatikus ,balokdal vesztes alattvalóiként!

 • Csak normális, és teljesen jószándékú javaslat!Érdeklődjenek,informálódjanak,(hiteles forrásból) és értelmezzenek a fórum félrevezetett rajongói…..
  Reményhetőleg hitelesebbek és tájékozottabbak lesznek…..

 • Boda Marcsi
  2019 május 15
  2:35 du.

  Én nem állítottam magáról, hogy iskolázatlan volna. Nem is állíthatom, hiszen nem ismertem iskolás korában, így nem tudom járt-e vagy sem oskolába. Én azt mondtam, hogy az iskolázatlan bunkóság látszatát, tetszik érteni a LÁTSZATÁT kerülhetné legalább – amikor azt állítja, hogy nem annyira bunkó mint az itteniek. Legalább a látszatra adjon egy ilyen állításnál..

 • Boda Marcsi
  2019 május 15
  3:21 du.

  Marcsi, ezt a jószándékú javaslatot igazán megfogadhatná saját maga. De tényleg elgondolkodhatna, ha már addig eljutott, hogy megfogalmazta jó szándékból. Miért? Mert ezerszer elmondta itt mindenki, hogy ahonnan tájékozódik az nem hiteles hanem pártpropaganda a magyar adófizetők pénzéből, néphülyítésre. És maga pedig a legszebb legpontosabb példája, hogy mit tesznek magával az immár közel évtizedes álhírekkel.

 • Boda Marcsi
  2019 május 15
  3:21 du.
  bodaelvtársnő kérem mi informálódunk és a megfelelő helyekről (!!! ugye nem hiszed te kis “iskolázott”)

  annyit tudjál, hogy tőled nem lehet sem kérdezni sem választ kapni, mert hisztérikus vagy a menőpaúzád is közrejátszhat ebben, tehát a sok gyalázkodás megett semmi tartalom, csak a hörgés bömbölmény és a hisztéria

  szóval, ismétlem

  milyen üzleteket kötött szijjártópetya az usa ban jártában ha 2 havonta oda eszi a fene?

  elmagyaráznád az itteni tudatlanoknak akik nem tudnak informálódni tehát tőled várják a felvilágosítást

  lécci most olyan várakozó lettem… mesélj valami szépet

  és mire kell hazádnak F-35 -ös vadászrepülő?

  hihihihihihi

 • Tüske Zsófia

  Boda, de ki a fene kíváncsi a te javaslataidra, ami hiteles forrásként a fideszes propagandaminiszter, meg az ő kokós tanácsadójának mérgező és fertőző hazugságaira?
  Felnőtt ember képes az igazságot a hazudozástól megkülönböztetni – Kádár alatt is működött a “falmelléki híradó” és az agit-prop komisszárok (ami jelenleg te is vagy) nem voltak túl népszerűek az ostoba erőszakos és hazug nyomulásuk miatt.
  Menj és érts egyet a prostisrácokkal, oda való vagy a rágalmaiddal és igazságnak képzelt hazudozásoddal együtt. Ott nyilván nem találsz magunkfajta idiótákat te fidesz-prosti.

 • Marcsika, tudom, hogy még nem vetted észre, csak szólok azért: te is vesztes vagy Orbán Viktor regnálása, tolvajlása, és az ország tönkretétele miatt. Szólj, ha majd észreveszed…

 • Boda Marcsi
  2019 május 15
  3:21 du.

  Pont az a baja a haverjaidnak, hogy az emberek hiteles forrásból informálódnak.
  Nem véletlenül sorvasztják a nyelvoktatást, illetve az oktatást általában, és a plurális sajtót.

  Annak érdekében, hogy az agyhalott trollok csapatát ne befolyásolják a tények.

 • Tüske Zsófia
  2019 május 16
  1:02 de.
  …..”””””” Boda ………….te fidesz-prosti…….””””

  Zsófika ! szeretném ha elmagyaráznád mit jelent ez,nem vagyok járatos e témában sem! Adj egy honlapot ahol erről lehet tájékozódni— ha nem akarnád elmagyarázni!
  üdvözletével.

 • Kedves tóth péter!

  Ezek a”kultur lények ” pártkatonák …valószinüleg egy kocsmába járnak…….
  erősen látszik rajtuk az ital mennyisége……no meg az iskolázottságuk,neveltetésük….,de az is lehet,hogy már egy zárt intézetből osztják az észt(??…)!
  Ami az eszüket illeti,nem veszik észre,hogy egyre jobban bemutatkoznak,lejáratják magukat,amin csak derülni tudok,meg ahhoz képest,hogy én állítólag tájékozatlan,hazug stb. vagyok,úgy tűnik itt mégiscsak “főszereplő” ,amin jót derülök

 • Amúgy “kedves Tüske prosti”!
  Sem Ille,sem te.( szándékosan kisbetűvel)nem “hat”sz meg,talán még képes vagy
  ezt felfogni ?….bár nem biztos,?)de ne strabáld magad a válasszal….,nincs értelme tovább égni …!

 • Amúgy nem “het”-ente,de naponta osztjátok a hülyeségeiteket!
  amihez gartulálok!
  Mindezt a reklám alatt!
  Pá!

 • DRIZARI;

  A nemetipar exportokbol el.

  De lasd a vilag kozgazdasaganak altalanos allapotatit.

  Ja[an egy evtized alatt sem alt jelyre.

  Wuropa gozgazdasaga lassuloban.
  Az oroszok vasrlokeptelenek az alacsony olaj-arakka miatt.

  Kina kozgazdasaga lassult mar ket eve.
  A kinai lakossag megragadta a penztarcaikat es nem koltekeznek, hanem sporolnak, nelatjak hogy Kina kozgazdasaga az US rarrif miatt csokkenu fog.

  A US emelo az aitobehozatali vamot.
  Nem is emlotve ,hogy a VW , BMW, Dhemler-Benz disesel csalas nincsen lezarva.
  Yehat a nemet auto-export csokkenni fog.
  S annak termelese csokkeni kell. S azt elore tervezik.
  Tehat kevesebb aito-ipari munkalehetoseg magyarorszagon.

  Minmdazok melett Ukrajna, Romani, Szerbia, stb. olcsobb munkaerot kinal.

  Magyarorszag allamkoltekezesei es allamfentartasai rem-tulsagos.

  Mar mint irtam parszor, hasonlitva Floridahoz, Magyarorszag 7x kevesebbol, 7x tobbet kolt. 7x nagyobb birokraciara.
  Mi lessz majd amikor a gyatyamadzagot szpritani kell ???

 • Bendeguz79
  2019 május 16
  9:38 du.

  gizi hazudsz, vagy a rossz brosúrából másoltál ide seggségeket

  a kínai PPS meghaladj az usa-ét!

  az orosz és a kínai gazdaság képes önfenntartásra az usa nem!
  de Kína már megtalálta az usát leváltó piacait (múlt idő) megbaszhatjátok a trükkjeiteket és majd lesz 300%-os infláció kezdetnek majd a 100 milliárd milpengő mintájára $1000000 lesz egy kávé a MEKI ben

  az nem gazdaságpolitika miszerint lebombázom a versenytársakat meg betiltom a termékeiket (miért is nincs Apple 5G? mert van nukleáris anyahajótok meg F-35 amit a világpiacon vadonatúj ócskavasként viszik a MÉH telepekre …) és nincs egészségügy csak útszéli rablás

  budzsu haha

  hahahahaha

  erre varrjál gombot és kössél masnit

 • Bendeguz79
  2019 május 16
  9:38 du.
  gizi veled ellentétben javítom az elgépelést PPS helyett keress rá a PPP re

  tudsz e angolul?
  íme:
  (csak neked)
  Next, or simultaneously, is China. The trade war with China that started last year, then had a respite to the point of the recent joint negotiations and suddenly the Trumpians are veering off again. They must smash China, wanting to appear superior. But why? The world knows that the US is no longer superior by a long shot, and haven’t been for the last couple of years, when China surpassed the US in economic strength, measured by PPP – Purchasing Power Parity – which is the only parity or exchange rate that has any real meaning.

  Guess what! All these three cases have one common denominator: The dollar as a chief instrument for world hegemony. Venezuela and Iran have stopped using the dollar for their hydrocarbon and other international trading, already some years ago. And so did China and Russia. China’s strong currency, the Yuan, is rapidly taking over the US-dollar’s reserve position in the world. Sanctioning China with insane tariffs is supposed to weaken the Yuan; but it won’t.

  budzsuhaha

 • Tüske Zsófia
  2019 május 16
  3:23 du.
  köszönöm a fáradtságot — tanulmányoztam.Okosabb nem lettem!Ez : “”””.te fidesz-prosti…”””” nincs benne -akárhogy értelmezgettem.
  Annál is inkább , mivel Boda Marcsi-tudomásom szerint nyugdíjas — már nincs miért hajtania a pártoknál.
  Nagyon köszönöm az értékes információt
  üdvözletével.

 • Tüske Zsófia

  tóth péter: nem vagyok meglepve, ha nem lettél okosabb. (attól tartok, ez már ettől függetlenül is meglehetősen reménytelen ügy)
  absztraháló képességed a nulla felé konvergál.
  szemantikai progresszióra is képtelen vagy.
  mindenesetre arra válaszolhatnál, ha boda számára érdektelenek a pártok, akkor miért nyomja a hazug fidesz-propagandát orrvérzésig? vagy megfordítva: a fidesz akkor miért nyomul erzsébet-utalvánnyal, kicsi baksissal a 2,6 millió nyuggernél?

 • csak, mert megígértem, Boda gyűjteményes hozzászólásait itt közlöm folytatólagos kiadásban 😀

  https://boda-mint-olyan.blog.hu/admin

 • Ille!

  Sem engem,sem a normális embereket nem érdeklik a maga idióta vádaskodásai,hazugságai…..
  Én mindig felvállaltam a véleményem,azt is ha esetleg valamit elírtam,tévedtem,míg maga tökéletesnek tartja magát,….nem látja be a tévedéseit….ezt egyébként többen is megjegyezték,ha észrevette volna ? ilyen tökéletlen,ÖNKRITIKÁTLAN,és főleg gyülölködő alakkal nincs miről tárgyalnom,higgadjon le ….nagy ívben letojom( maga másként írná,mivel nagyon “művelt”….)a véleményét,erőlködését!
  Részvétem! Ugye itt a bizonyíték,hogy egy cikkíró is lehet terhelt?!!!!!
  Na jobb dolgom akadt,vegye be,kapja be amire szüksége van….
  csupán a gyógyszerére gondoltam…..!

 • Visszanézve Rodeo11,Főterhelt…!

  Mégis hogyan kerülhetett “700 milliárd forintba,szerinted?….” Orbán látogatása D.T amerikai elnöknél!akit egyébként ők hívtak meg…és bár ha ez a fórum nem is,de több más tudósított a találkozó sikeréről,ami ugye itt nem nagyon tetszik…
  Na amikor azt hittem,hogy a hülyeségnek,leépülésnek is van határa,hát nagyot tévedtem!
  Rodeót már biztosan a zárt osztályon kezelik…?!,de ha így megy
  hamarosan társakat is kaphat”

 • tóth péter:

  Boda prostisága párthovatartozás nélküli. hivatásos, neki mind1, ki alá fekszik, csak feküdhessen. az, hogy fideszes, csak a prioritást jelenti, nomeg a preferenciát. a többit lásd fent.

 • Csak halkan jegyzem meg: engem nem a vélemény- különbség zavar,ez természetes,elfogadható,hanem az alpári…stílus ,amit itt egyesek megengednek maguknak….!!!!!!!!!!!!!!
  Mellesleg sok normális hozzászóló jogosan és érthetően próbál,dühösen reagálni,(bár sokkal kulturáltabban…)
  Ha ebben változás történne,attól nem lennének kevesebbek…..
  sem a fórum,sem a hozzászólók!

 • Boda Marcsi
  2019 május 18
  4:26 du.

  Nem elég halkan..úgyhogy csitulj

 • Rodeo11
  2019 május 17
  9:31 de.

  Ebben igazad lehet:
  Aki lop, annak mindig könnyebb a dolga mint azoknak akik kemény munkával csiholják ki tudásuk révén a természetből a javakat.

  Kína gyakorlatilag lopásból és svindliskedésből tartja fennt magát.
  Nomeg a nem propagált mérhetetlen falusi rabszolgamunkából.

  De..itt van egy VÉLETLENÜL kikerült fotó a kínai börtönök belső életéről:

  http://www.kepfeltoltes.eu/images/2019/03/652fr_point_minghui_point.jpg

  Nefeledjük Kínában százezreket tartanak állati körülmények között jogbiztonság nélkül fogva és évente ezreket végeznek ki pusztán rendőri eljárás keretében

  Ha a fennti képet elmentitek és utána a Google képkeresőjébe bemásolva rákerestek, jönni fognak felfelé a rémesebbnél rémesebb adalékok és történetek a kínai állam szörnytetteire azok ellen akiknek nem smakkol a kínai
  “hangyaboy-álszocializmus”…/Megfogalmazás : Ivan Jefremov szovjet Sci-Fi írótól származik/

  A Rodeo által nagyrabecsült másik szépen lecsúszott “Világhatalom” :

  Hát igen. Kb 10 vagy 12 évvel ezelőtt Oroszország ismételten a gazdasági összeomlás szélére került. Államcsőd fenyegette.
  Akkor az USA vezetésével az egész Világ adta össze a pénzt a ruszkik megmentésére, mert úgy gondolták ha ott államcsőd alakul ki, az súlyos hatással bírna az egész globális gazdaságra.

  A ruszkikat a hajuknál fogva húzták ki a saját mocskukból, most meg fenyegetik a világbékét. Atomháborúkról pofáznak.

  Ruszkiország egyetlen kiviteli terméke a földgáz meg a kőoalj.

  (Esetleg még a kétes minőségű, másod de inkább harmadosztályú hatalmak által vásárolgatott, amúgy most már USA technológiára alapozott és ellopott haditechnikai eszközökről beszélhetünk)

  Mutasson nekem bárki is akár EGYETLEN árút, amit ha leemelek egy áruház polcáról, az van ráírva hogy ” Made in Russia” ?

  De mindegy is.
  Rodeo had reklámozza a világ legundorítóbb és leginkább diktatórikus országait, csak viszont ellenben ilyen mentalitással meglehetősen hamisan “hangzanak” a FIDESZ ellenes kirohanásai.

 • bocsánat, elírtam Boda dicsőségtáblájának címét!

  nem a blog.hu-n található, hanem itt:

  https://www.facebook.com/zseboroszlan

 • Boda Marcsi
  2019 május 18
  4:26 du.

  Hát nem tudom, hogy a fórum történetében volt e súlyosabb kijelentés annál, amikor Ön nem tartotta volna túlzásnak az öntől eltérő, másfajta véleményüknek hangot adó tüntető magyar emberek főbelövését SEM! Nem emlékszem ennél aljasabb (alpárinál milliószor szennyesebb) kijelentésre.

  Ha ebben változás lenne, hogy ön nap mint nap nem engedne meg magának ilyen és ehhez hasonló, minden emberi és keresztényi értéket mellőző hozzászólást attól
  maga “nem lenne kevesebb…”. De mint tudjuk magának sem önérzete, sem önkritikája, sem öntudata nincs. Így erre várhatunk. Ön csak kijelent és elvár, magába nem néz soha. Úgyhogy lemerem fogadni, hogy ezek mentén holnap megint kevesebb lesz és nem több – pedig csak saját maga kijelentését kéne megfogadnia.

 • Geyza
  2019 május 19
  4:47 de.

  már megint arra vetemedtél, hogy engedélyem nélkül megszólíts, ezt ne tedd!

  bizonyosan igazad lehet, mert ha te mondod, akkor mi más lehet az igazság? esetleg a valóság addig elfordul és furcsán vigyorog.. velem együtt…

  ennyi jótékony célú repülőgépanyahajót én még sohasem láttam, meg a cukorkát osztogató F-16 mielőtt lezuhan felszállás után 3 perccel szóval a világ az olyan, mint a világ…

  kedves nagyérdemű közönségünk geyza legújabb megemlékezését olvashatták a gömb kockásításáról

  bruhahaha

 • Geyza
  2019 május 19
  4:47 de.

  bruhahaha

  két rokonlélek találkozott a két rokonrendszer vezetői az egyik töpszli, cigány, pocakos, rosszul szabott öltönyben és büdös lábbal zsebhokizva, a másik magas szőke séróval jól szabott öltönyben az előbbi nem tud késsel és villával enni a második az tud

  de mind a kettő kleptokrácia csak az utóbbinak több jut mert nagyobb neki a tócsája tudod ugye a Ná Tócsa

  essetunniű
  a kisbüdös meglátogatta tan’tóbácsit

 • Boda Marcsi
  2019 május 18
  4:26 du.
  Már azt hittem Országos Jóbarátommal valami nagy baj van hosszú ideje nem hallottunk róla.
  De íme megjelent! Pirospozsgás arca újra itt, van-humora a ” régi” bizonyára nagyon örülhetünk sokad magunkkal! És örülünk neki , hogy nem történt nagy baja.!
  Üdvözlettel.

 • ANNYIRA sekélyes ez a
  Bodamarcsi-Tóthpéter-Rodeo11 “háromszög”.
  És piszok unalmas is.Unalmas emberek monoton semmitmondásai.

 • Geyza
  2019 május 19
  2:27 du.

  kedves nagyérdemű közönségünk geyza legújabb tudományos elemzését olvashatták az őt megcáfoló hozzászólásokról, nem tud mást adni, mint mi lényege, azaz semmit!
  bruhahaha

 • Geyza

  Ugy gondoltam, hogy nem irok többet, mert a nagy többség az itteni hozzászólók között is abszolut vakságban szenved, ugy a magyar mint a világpolitika történéseiben.
  S mivel a témák ezen szálak mentén folyamatosan értelmetlen szópárbajba fulladnak, nincs is semmi értelme. Mert hiszen a többség ugysem látja, ki a troll …

  Végül is persze nem kell hogy mindenki mindenhez értsen, nem mindenki tud csak ugy csipöböl eljátszani egy Liszt rapszódiát. Bár a többség akkor is amikor autóba ül, azt gondolja hogy ö most éppen öaz aktuális Shumacher, de legalább is jobb vezetö mint a Senna volt, mivel az csak egy kezdö volt hozzá képest, fel is dobta a tappancsát.

  Mégis muszáj vagyok idehozakodni egy fontos dologgal, nyilván nem ismeretlen senki olyan elött, aki lejár ide a pincébe.
  Pénteken kirobbant Ausztriában a botrány, már elöhozott választások is lesznek, tuti.

  Ezt mindenki tudja, meg azt hogy miért.

  Mi ebben az érdekes? Elolvastam egy nyilatkozott, mondjuk ugy, hogy az egyik legilletésebbtöl, aki ma is EU-s képviselö, és várhatóan az is lesz.
  Ujhelyi Lászlónak hivják az uriembert.

  Az irása itt található eredetiben:

  https://www.facebook.com/notes/ujhelyi-istván-dr/strache-bukása-a-többi-putyin-bábot-is-magával-ránthatja-felkészül-orbán-viktor/2628702183810618/

  Követni kellene azoknak ezt az embert, akik szeretnének még 10 évmulva is egy Európát, benne egy Magyarországgal.
  Nem egy atomsugárzással átitatott hült helyet, hanem egy élö és virágzó országot.

  Legföképpen az utolsó mondatára kellene odafigyelni:

  “””..A magyar kormányfő vízválasztó, az illiberális államot meghirdető, 2014-es tusványosi beszéde után megfogadtam, hogy európai képviselőként nyílt levélben fogom minden héten figyelmeztetni a közvéleményt a rezsim bűneire. Kétszáznegyvenharmadik alkalommal kongatom a harangokat, mert úgy látszik, még mindig szükség van rá. És mert radikális európai demokrataként ez a dolgom…””

  Most nem kellene abbahagyni, ez a Strache nem az elsö dominó, ez csak az élö figyelmeztetés volt.
  Ha Európa nem jön rá, hogy mi készül, akkor vége …

  Ugyanaz történik, mit a harmincas években Németországban: a szemük elött emelkedett hatalomra egy örült, aki vérbeboritotta nemcsak Európát, hanem az egész világot.

  De akkor Németországon röhögtek, hogy mennyire legyengült … ergo mit nekik egy ilyen kis bajszos majom, mint Hitler

  Ma pedig egy Putyin …

  Te emlékszel, hogy már irtam arról is, hogy az ISIS-t (Iszlám Állam) maga Putyin szervezte meg. 80%-a csecsen zsoldosból állt.
  A párizsi vérengzést Putyin szervezte. Kellett az ok, hogy beavatkozhasson.
  A migráncs válság Putyin eszelös terve.
  Európán revánsot akar venni.
  Mit gondolsz miért él Gorbacsov az USA-ban,és még Európába se mer visszamenni?
  Azonnal kinyirnák.

  Az Iráni ajatollákat Putyin tüzeli, ígéri nekik az atomtechnológiát, persze drága árat kér cserébe, Izrael elpusztitását.
  Az ajatollák vevök erre, mert valami ezeréves kényszerképzet hajtja öket,hogy ök legyenek az iszlám kizárólagos letéteményesei, nem pedig a Mohamed leszármazottai, a Szaudiak, mint ahogy most van.

  A lényeg; ennek az örültnek semmi sem drága mint ahogy Hitlernek sem volt, ahhoz hogy elérje elmebeteg célját: Orországot naggyá tenni, mint ahogy az a másik tervezte Németországgal.

  Ezek az uj nemzeti-illiberális vezérek, élükön Orbánnal pedig eladták magukat mind Putyinnak, kilóra.

  Aztán ezen a szinten is, akad követöje, mint például a Rodeio, akit ki tudja miért, de az a képzet éltet, hogy Amerika nem más, mint a Sátán nagy birodalma, tehát mindenki, aki ellene van, az a Fény Hordozója, igy nyilván a Putyin is, vele együtt a fenti gyülevész banda, nem is beszélve Kináról, aki nyilván az esküdt ellensége a “birodalomnak”
  Szemében nyilván az Izrael igy a legföbb ellenség, hisz a Sátán (USA) elöretolt erössége.
  Azt már nem látja át, hogy a “birodalom” pont a másik oldalon épül.

  Mintahogy a szerencsétlen vén [email protected] Gyurink se látja át, hogy kik a valódi ellenségei Izraelnek, nagyon sokan ott Izraelben is hozzá hasonlóan vakok.

  Én nem mennék bele ujra, már ecseteltem a történéseket.

  Csak egy kis logika, törtélemismeret és emberismeret kell hozzá.
  Persze nem szokványos (mezei) logikai.
  Hiszen a “játékosok” ezen a pályán a csucsszintet képviselik.

  Még az ilyen “idetévedtek” is mint a Rodeio, matematikai-logikai képességekben, ismeretekben messze-messze felette járnak az átlagnak.

  Csak mint példa, össze sem hasonlitó Alma matematikai-logikai képességeivel sem, mint végzett fizikuséval, hiába hozakodik az elö “a mitudósok” kitététellel.
  Az ilyen logika ebben a sakkjátszámában még nevetségre sem jó. Parasztot sem üt.
  (bár lehet, engem szivesen megütne)

  Ujhelyire azért kéne odafigyelni, mert az egyetlen megoldás ebben a játszmában pont az, amit javasol:

  Megállás nélkül – és persze félelem nélkül – az orosz birodalommal való összefonódást kellene addig forszirozottan elö tálalni, amig nem késö.

  Szinte már mindenki megfeledkezett a komolyságáról annak az esetnek, amikor az a kis szerencsétlen gyerek lelocsolta az orosz emlékmüvet.
  Milyen mélységü, és milyen komoly volt a reakció rá?!!

  A fejünket is kéne használni, igen ahogy mondani szokták, nem mindig csak a kisebbiket, néha azt a nagy kongót is!

  A Putyin kitalálta és megszervezte a “migráncsválságot” amivel kisiklatja a pályájáról Európát.
  Már sikerült.
  De mi elött még nem késö, még el lehet rontani a játékát, mert az európai csicskásairól még le lehet rántani a leplet – mint hazaárulókról

  Még egy ideig ….. egy nagyon kevés ideig

 • Gabriel
  2019 május 19
  10:36 du.

  mivel e bejegyzés 1 hete hamarosan lejár nem biztos, hogy ez megjelenik!
  világmegváltó terveidet már kikezdték a molyok, és szükség van egy nagy porszívóra is… egyébként meg ezek amiket itt lekörmicéltél csak szavak… majd a valóság benéz és vigyorog!
  kkk

This site is protected by Comment SPAM Wiper.