Schmuck Andor nem ellenzéki jelölt — Épp ellenkezőleg!

2019 június 12 12:04 du.46 hozzászólás

Ugye azt senki nem gondolja komolyan, hogy Schmuck Andor bejelentkezésével egy újabb ellenzéki jelölt indul a főpolgármesteri székért. Orbán sajtója ezt szajkózza, és ahogy látom, „ezen az oldalon” is többen átveszik ezt a mantrát.

Nos, sem Schmuck, sem a többi futóbolond nem ellenzéki jelölt. Épp ellenkezőleg. Létezésüknek egyetlen értelme van, mégpedig az, megosszák az ellenzéki tábort és szoros verseny esetén annyi szavazatot vegyenek el az ellenzék valódi jelöltjétől, amennyi ahhoz szükséges, hogy Tarlós István, a Fidesz budapesti helytartója a helyén maradhasson.

Az ellenzéknek Budapesten három jelöltje van: Karácsony Gergely, Kálmán Olga és Kerpel-Fronius Gábor. (Névsor szerint írtam.) Közülük egy indul majd Tarlós ellenében.

Mindenki más, aki bejelenti az indulását, a Fidesz érdekeit szolgálja. Úgyhogy ne vegyétek át a szóhasználatot, és ne írjatok olyanokat, mint Orbán lakájmédiája, vagyis, hogy az ellenzéki oldalon már megint casting van.

Ezúttal szerencsére nincs casting. Előválasztás van, és arról tényleg nem az ellenzék tehet, hogy a valódi választáson végül nem egy, hanem több jelölt áll majd Tarlóssal szemben. Az előválasztás győztese, plusz azok, akik kihagyják az előválasztást, és egyből a döntőbe kvalifikálják magukat. Ők, ismétlem, nem az ellenzék, hanem a Fidesz jelöltjei, és arra lettek kitalálva, hogy megosszák az ellenzéki szimpatizánsok szavazatait.

Figyeljetek erre, és figyelmeztessetek másokat is.

46 hozzászólás

  • Brrrr.

  • Fold S.Péter!

    Talán nem hallotta?…hogy Schmuck Andor szocialista volt világ életében,és a Tisztelet Társaság vezetője?……
    Mellesleg az összes többi jelölttel ellentétben,ő legalább intelligens és nem jellemtelen.

  • Földes Péter is indulni akarhat, ő jó is lenne, mert jóval okosabb Tarlósnál. Holnapután felvetem a Hitközségünkben, hogy kezdjünk el aláírásokat gyűjteni számára, s futtassuk be !

  • vihar a biliben, avagy hogyan lesz új királya a Boldogság Szigeteknek ott Altamira Főleg Várban (korábban kolostor leve)

  • A GYENGÉBBEK kedvéért!

    Schmuck Andor felajánlotta a visszalépését a többi jelölt javára,amennyiben garantálják,hogy győzelem esetén főpolgármesterként nem szüntetik meg a nyugdíjasok ingyenes BKV bérletét,juttatásaikat!
    Na biztosan „mindenki” sietve megígéri (a győzelem érdekében….),de ugye ez nem oszt szoroz,az ellenzék mindíg sokat ígért(hazudott)aztán elvett……
    Ezt mindeki tudja és szerencsére nem jutnak döntési pozicióba….!

  • György Molnár

    Már csak ez az idióta hiányzott a versenyzők közül……Hát nincs egy Podmaniczky Frigyes vagy hozzá hasonló budapesti ember….?

  • Orsós Elemér

    Mindennel egyetértek, DE Tarlóssal szemben semmi esélyük, mert igaz, hogy ő lojális fideszseggnyaló, viszont legalább szakmabeli, amihez ért is, a többi viszont mind C S A K megélhetési politikus, bármelyik újra olyan szinvonalra emelné Budapestet, mint anno a jogász szociológus szabaddemokrata politikusgyöngyszem Demszky Gábor.

  • Orsós Elemér

    György Molnár
    2019 június 12
    2:10 du.

    „Már csak ez az idióta hiányzott a versenyzők közül……Hát nincs egy Podmaniczky Frigyes vagy hozzá hasonló budapesti ember….?”

    Nincs! Sajnos!

  • Orsós!

    Az igaz,hogy Tarlós jobboldali,és rátermett,de ugye ettől még nem „seggnyaló”mivel többször is vitatkozott,érvelt Orbánnal,és sikerült is kivívnia előnyös döntéseket a fővárosi önkormányzat számára!
    Abban viszont egyetértek,hogy a többiek(ellenzéki jelöltek) megélhetési és jellemtelen,esélytelen politikusok!!!!!!

  • Orsós Elemér

    Boda Marcsi
    2019 június 12
    3:10 du.

    OK, a seggnyalót visszavonom, mert időnként tényleg vannak neki -előre megbeszélt- látszatellenvéleményei is! 😀

  • A lelkes drukkerek elfelejtik, bárki lesz Budapest főpolgármestere, a Fidesz-törvények keretei között tüsténkedhet. Ez érvényes lesz az ősszel választandó valamennyi önkormányzatra.

  • Igen, kedves Drizari, valóban. Akárki lesz a főpolgármester, Tarlós, Karácsony, vagy BÁRKI, ki lesz herélve. Ezért aztán kezdem azt hinni, hogy azt kell megválasztani, aki legalább látványosan mer pofázni, vagy mondjuk ki: folyamatosan LÁZÍTANI a kormány ellen…

  • Kedves Orsós!
    Köszi a válaszát,de Tarlósnak nem „látszat”, hanem több izben valós és indokolt ellenvéleménye volt,amit el is fogadtak a kormány részéről,és elérte amit akart!

  • Ravasz dolog ez:
    Az Állampárt csinálja a
    bújtatott reklámot az általa jelölt álelleenzéki
    áljelöltnek.Aljas egy trükk.És mindez az adófizetők pénzén

  • tanulékonyak a fijjug!!! túlzottan is a Big Brother (Orwell: 1984) elmagyarázta megkuschnerezve habosra, miszerint a már erőteljesen és a Comedy channell -t háttérbe szorítva a DNC illusztris jelöltje, valami Butt y Geek @vagy hasonló lehet, hogy helyesírási hibával hoztam le? nézzünk utána> Buttigieg grammatikailag helyesen… szóval… pénzért bármit és a csillagos ég a határ de mivel az határtalan (még a laposföldeseknek is) hát egy nagy határtalan mint a ez a kis duci a hogyishíjják most megpróbálja ellenzéknek beállítani magát, holott Őfensége ellenzéke nagyon jó zsoldban a Schmuckandorról beszélek lehet egy schlukkra lenyeli az egész liter zavarosat?

    lesz még móka kacagás és tréfák pláne ha a …na jó nem említem, mert ******
    szép ez a kapitál pista politika esernyő nélkűl nem ajánlott mert akkor kötelezően alááll

  • Boda Marcsi
    2019 június 12
    5:22 du.

    Marcsi, mit fogadnak el a kormány részéről? a budapesti közgyűlés fogad el vagy nem fogad el bármit is Budapest kérdésében. Maga annyira ostoba, hogy vagy tudatosan elszólja magát, hogy a kormány (Orbán) dönt budapesti kérdésekben is, vagy azt sem tudja melyik bolygóra született le annyira setét és azért beszél megállás nélkül ökörségeket. Így vagy úgy, mindenképp ostoba.

    De ezt hagyjuk is hogy ostoba mert ez köztudott, de tudna példát mondani ilyen „több izben valós és indokolt ellenvéleményre”?

  • Boda Marcsi
    2019 június 12
    5:22 du.

    Te aztán tudod.
    Annyit sem értesz a
    körötted folyó dolgokból mint egy verébfingás

  • Almási Alma,

    a Fidesz-diktatúra határain belül bármit megtehet majd, ami szabad.

  • Drizari
    2019 június 12
    3:59 du.

    „A lelkes drukkerek elfelejtik, bárki lesz Budapest főpolgármestere, a Fidesz-törvények keretei között tüsténkedhet. ”

    ——————————————————
    Miért gondolod, hogy mindenki mindenről elfelejtkezik, és te vagy az egyetlen aki a realitások talaján rendre figyelmezteted a ” lelkes drukkereket” hogy hátrább az agarakkal, úgyis hiába? Logikád alapján alapból kussoljon mindenki, hiszen felesleges bármit is tenni, mert a fidesz törvények …stb Tényleg a kihalásra kéne várni minden tekintetben? A 70 valahány éves mélyépítő szakember pedig jó helyen van ahol van, majd rendre végrehajtja a csuti bugris a fővárossal kapcsolatos elképzeléseit, és amíg ezt a játékot meg nem unja senki ne próbálkozzon semmivel! Mikor épp mire van szüksége, azt veszi el, ha az országos főkönyvtárra, hát azt, ha az MTA kutatóközpontjaira, akkor azt, ha a főváros pénzeszsákjára akkor azt, mi meg álljunk és nézzük, hogy hát Istenem ha egyszer annyira akarja… – hát ne fosszuk meg tőle!

    Ellenállás nélkül még sosem történt semmi, nyilván most sem egy nap alatt fog – de ha még kísérletet sem teszünk, hogy legalább folyamatosan ellenszegülve, LÁZÍTSUNK, és minél nagyobb habot verjünk – ahogy Alma is írta – akkor tuti, hogy simán a földbe döngöl mindent és mindenkit, úgy hogy nyoma sem marad! Értsétek már meg, hogy itt taktikázni már rég nem lehet, okos kompromisszumokat kötni sem, Orbán már réges-rég elvesztett mindenfajta mértéket – kérdés volt valamikor, vagy csak óvatosabb volt Ma már a látszatra sem ügyel: a csillagos eget is lehazudja az égről, már nem csak lop, hanem rabol, csal és még csak nem is veszteget, azzal már nem bíbelődik. hanem nyújtja a dagadt, enyves markát, és a virsli ujjaival magéhoz ragad mindent ami fénylik, vagy ami rögeszmésen az agyába fészkelte magát – tudomány, kultúra, oktatás vagy eü? Ezek neki úri huncutságok, amiből viszont milliárdokat lehet kaszálni – már senki és semmi nem érdekli! tényleg ölbe tett kézzel kéne nézni, mert majd a Fidesz törvények…. stb Egyszer mindennek vége szakad és akkor majd előbújhat unk a lövészárkokból ahol addig kushadtunk?

  • Valahogy a cikkbol ugy ertelmezhetyo, hogy a Budaperti polgarmester allasaert folyo versenyrol lenne szo.

    De van aki Orwel regenyet es a US elnoki valasztasra keszulo versenyt ertelmezi itten.

    A demokrata Part jelenleg 24 versenyzoi kozzul Pete Buttgeing az egyedulli homosexualis versenyzo.

    De az elozetes valsztasok csak jovo ev februarjaban fog kezdodoni, s semmi koze a Budapeti polgarmastersi versenyhez.

    Na de az jelentektelen a magyaroknak.

    P.S.
    Minel tobb a versenyzo annal nagyobb a lehetoseg a valsztasra. Mint az uzletekben, a nagyobb valsztekkal a valasztok a nyertesek.Nagyobb a valasztasi lehetoseg !!!

  • Boda Marcsi
    2019 június 12
    1:52 du.

    Pozsgay kinek a szakértőjeként is szenderült tovább? Ja, Fidesz.
    Szily, akibe különben simán belerugott annak idején a Fidesz, ki mellett is szokott sokszor megszólalni? Ja, Orbán?
    A száz vezetőségi tagra jutó MSZMP-titkárok és KISZ famulusok száma melyik pártban is a legnagyobbak egyike? Ja, hogy a Fidesz?

    Most az egykori MSZMP -megbizottakból Fidesz-trollá avanzsált egykori jelentésirogatókról most ne is ejtsünk szót.

    Szóval ismét butaságot sikerült összelapátolnod. Szólj a troll-tartódnak, hogy nem jött be.

  • Földes hol él?

    Annyi jelölt lesz az előválasztáson, amennyien jelentkeznek.
    Puzsért, Schmuckot is beszámítva jelenleg öten vannak, de ez még nem a végső lista.

    ps: Tarlós folytatni fogja – szerintem.

  • Orsós Elemér

    Ferenct
    2019 június 13
    1:01 du.
    Egyébbként meg mi az hogy, „előválasztás”? Magyarországon mióta van ilyen? Osztán, ha a megmérettetéskor száz -„előválasztást” kikerülő- rebellis önjelölt van, az törvénytelen? Szerintem jó nagy idétlen önlejárató bohockodás ez az előválasztásosdi!

  • trágár leszek,
    .
    DE
    .
    Hasek óta tudjuk, hogy a trágár beszéddel semmi baj.
    azokkal van baj, akik álszent módon felháborodnak azon.
    .
    szóval a helyzet az, hogy a puzsér, vagy ez a disznó kinézetű schmuk andorka csak és kizárólag abban az esetben vehet részt az úgynevezett előválasztáson, ha megengedik nekik, hogy induljanak rajta.
    persze, a csuti cigány érdekében úgymond „indulhatnak” a főpolgármesteri posztért,
    .
    DE
    .
    világossá kell tenni, hogy nekik az ellenzékhez semmi közük, ergo – szikojy jobika imádkoszhacc a jüjistenkéhesz, megy csiki-csuki damm-dumm, sőt akáj ingyom-bimgyom tájibe- tájoba, meg málibe- máloba, esetleg acsuti hosszúcicijéje is fellógathatod magadat! – ők választgassák magukat elő, vagy utó, fel, vagy le a tapló-tahó tarlóssal együtt,
    .
    DE
    .
    az előválasztástól coki!
    .
    .abramovics voltam, s vagyok
    .
    .
    ps.:
    bíztam benne, hogy végre megjött a helyi normális emberek esze, s az ilyen csuti cigány boda féléket negligálják, ha már maga az oldal megengedi nekik, hogy itt rontsák a levegőt.
    sajnos tévedtem, mert vannak akik szóba állnak ezekkel.
    a tévedés abban van, hogy ok, tudjuk meg mit hazudoznak össze-vissza,
    .
    DE
    .
    nem reagálunk rá, nem engedjük be magunk közé az ilyeneket!
    felkérem az oldal üzemeltetőjét, hogy az ilyen férgeket ha és amennyiben lehetséges egy a számukra fenntartott külön ketrecben jelentessék meg!
    akit érdekel megnézheti, olvashatja,
    .
    DE
    .
    az állatok etetése tilos!
    tehát nem szólunk hozzájuk, még le sem köpjük őket, hisz annyit sem érnek!

  • Orsós Elemér

    abramovics
    2019 június 13
    3:46 du.

    „bíztam benne, hogy végre megjött a helyi normális emberek esze, s az ilyen csuti cigány boda féléket negligálják, ha már maga az oldal megengedi nekik, hogy itt rontsák a levegőt.”

    HAHAHA! Mélyen tisztelt antiliberális Uracsom! Ez egy annyira -valóban- liberális oldal, hogy még az abramovics féléket sem negligálja, ezért jó itt lenni és nem az Amerikai Népszava nevű törzshelyén, ahol csak a Bartussal együtt csaholók -netán túllihegők- kaphatnak felszólalásra lehetőséget!

  • Bendeguz79
    2019 június 13
    9:43 de.

    gizi, mint az olvasható legújabb bömbölményedből is, egy árva buznyák szót sem értettél belőle, de muszáj vartyognod valamit szakmailag meg analfabuta vagy! semmiféle szakmai felvetésre nem mersz írni semmit sem mert teljes benned a nihil!
    a két eset összehasonlítása és a nagymértékű hasonlóság kiemelése van az általad „megemlített” soraimban! a Butty Geek az egyik a sok tök alkalmatlan gyagya a DNC futottak még istállójából, most még a Mr Bidet (ti biden nek írjátok de annak nincs semmi értelme) szájtépései vannak előretolva mert ugye… a „netuggykik” rángatják a DNC-t is mint Petruskát, a GOP-t a kuschner toszogatja és tossza befelé a csapdába

    ez tök ugyanolyan, mint a levédiabasznádi csinnbummcirksz csak a ieek sokkal hosszabb és sokkal több pénzt *******k el mint O1G és a mestereitek is ugyanazok

    essetunni?

    gizi főzzél konzerv gombakrémlevest azt talán nem kozmáltatod oda (tudod a konzervdobozt kinyitás után bele kell állítani a forrásban lévő vízbe akkor jó a stájsz…)

    Budapestet meg miami val nem is lehet egy könyvben említeni még nem jöttem rá mit élveznek a turisták ott? csak nem azt amikor elhagyják?

  • abramovics
    2019 június 13
    3:46 du.

    most mit dühöngsz? ez egy liberális oldal és a tulajdonosa (igen tulajdonosa és cenzora) szabadelvű… még téged is beengedett…azt látom soraidon, hogy nem érted miért van az ami van? vagy nem szereted ? vagy mindkettő? dehát a világ úgynevezett demokratikus része pontosan (hajszálpontosan) ugyanígy műxik, nincs kivétel, csak az „öregebbek” már nagyobb rutinnal leplezik demokráciának álcázva a fasizmust meg rasszizmust hatalmi tébolyt azaz a kisebbség abszolút hatalmát a nagy többség fölött erőszakos eszközökkel és az egyetlen fátyol már a római birodalom óta (mely szintén fasiszta volt, hogy nehogy összekeverjünk fogalmakat) a panem et circenses képes eltakarni a permanenes és remanens pofánköpését annak a tömegnek amelynek izzadságából és véráldozatából dőzsölnek

    most mi a bánatos gondod… mondj! mutass fel egyetlen úgynevezett nyugati „demokráciát” még akkor is ha keleten van… amely nem ilyen és ha nem akkor miért?

    nekem úgy tűnik van örökélet, halhatatlanság mert folyamatosan harsány röhögést hallok amint Marx röhög a hasát fogva miközben Almirán a Boldogság Szigeteken új kiskirály lesz és Fülig Jimmy is meg a Piszkos Fred vidámabb helyekre távoznak és onnan kuncognak és írnak tréfás naplókat bár a Fred azt sem csak éli világát, lehet, hogy a szakállát is megsarabolta

    essetunni

  • ˙

    KARMELITA KOLOS
    PRÍMÁS IMÁJA
    ˙

    Ja !

    Oszt

    Oszd meg

    Oszt uralkodj !

    Ja !
    ˙

    Epilóg’:
    Az a budapesti napi 20 milliárd adó,ja’z näkem kűűűű… Ja !!!

    🙁

  • ***MODERÁLVA*** HunCanada!

    Na megint nagyon bölcs volt,mint mindíg…….több dologban is kibulizta Tarlós,hogy fontos dolgokra pénzt biztosítson a kormány,meg ugye Schmuck Andor akkor mond le a többi
    baloldali „pályázó”.. javára,ha garantálják a nyugdíjasok ingyenes utazását.Azt hogy maga miről is hablatyol össze-vissza,csak maga tudja…!

  • Még a jó műsor előtt írom,pontosítva a nagyon gyengék kedvéért…!
    Van amiben a Fővárosi Közgyülés dönt (nyugdíjasok kedvezményei,köztük az ingyenes bérlet,de más fontos az egész Budapestet érintő többlet kiadások fedezetére a kp.költségvetésből történő +támogatásra,finanszírozásra is szükség van! erről beszéltem!
    Az értelmesebbek biztosan felfogják,a többieknek meg magyarázzák el a kezelő orvosaik….!
    Na pá,nem érek rá tovább!

  • Orsós Elemér

    Ferenct
    2019 június 14
    4:02 de.

    Szerintem kurva jó írás, (majdnem)minden szava igaz, de túl hosszú, igaz hogy, minden lényegesre kiterjedő!

  • Tényleg nem szegény Boda kedvéért, kizárt, hogy fölfogja.
    A Budapesten élők és dolgozók NAPONTA 1 milliárd (billió) forintot fizetnek be a központi költségvetésbe. Ha ennek legalább ötöde a városban maradhatna – semmiféle „támogatásra” nemlenne szüksége. Ez a „támogatás” nagyjából olyan, mint amikor az utonálló elveszi a tízezer forintodat, és abból „támogatásként” visszaad tíz forintot.
    Természetesen semmi baj azzal, hogy a fővárosban keletkezett adókból részesülnek a szegényebb települések. Ez elemi kötelessége a gazdagabbnak.
    Talán kevésbé utálnák a fővárost, ha észbe vennék: a Duna-hidakat, vasutakat, autópályákat, metrókat, egyetemeket, kórházakat az egész ország használja.
    Dehát némethszilárdságú elméktől úgy tűnik, ez nem várható. Bár ha Budapest dönthetne, biztosan nem rittyentett volna egy gipszből készült esküvői tortára hajazó borzalmat a Duna partjára (Nemzeti Színház). És nem engedett volna szétverni egy középkori kolostort százmilliárdokért, hogy egy pöffeszkedő krakéler panorámaerkélyről nézhesse le az Ország Házát. A hazug, idomtalan kőrakásokról nem is beszélve,amikből az egyik a Szabadság teret csúfítja.
    Komolyan mondom:az embernek néha az az érzése, hogy ezek a nyárikonyhák falvédőinek esztétikáján kívül mást nem ismernek.

  • Gratulalok „talalom”-nak !!!!!!

    Talan ontudatlanul is de tisztan leirta a „szocializmus” sikertlensegeinek, sot atkainak, es a nepet oriasian megrabolt es a nemzeti pocsekolas reszlteit soraiban.

    Mert oriasi osszegbe kerul meg a leg-alapvetobb celok es elvek burokraciai fentartasai.

    Oriasi osszegekbe kerul hatarozni a koltekezeseket, jovahagyni, iranyitani es adminisztralni mind a koltekezesek maszlagait.

    Maga az adobeszedese egy oriasi oszegekbe kerulo feladat.

    S aztan a beszedett adok osszegeinek a biztonsagos tartasai, mert abban nagyon sok „ragados-kezek” a konyokig sulyednek bele.

    Nem is tudni soha, hogy menyi tunik el abbol szuksegtelenul es gazemberul.

    Nos, HA lenne valami maradek, azt meg hasonlo modon a leheto leg-felelotlenebb modon pazaroljak mind az onerdekeket szolgallo burokratak.

    Masszoval, a regi mondas a valosag”

    ‘A tarsadalom minden tagja, jobban, kepesebben, gyorsabban es sokkal olcsobban kepesebb megoldani minden szukseges ugyeiket es problemaikat, mint barmi burokracia, HA CSAK LEHETOSEGUK NINCSEN MEGTAGADVA’ !!!

  • Na tegnap megint moderálva lettem….(mások helyett!) amikor HunCanadát „észlénynek”,(és ugye nem jogosan terheltnek,idiótának) neveztem……hát nem semmi,való igaz,hogy nem észlény!
    Jót derültem!

  • A moderátor vagy elfelejtette mi is a moderálás…?(szerintem a bunkó ,alpári stílusban írt jelzők)vagy ennyire elfogult a fanatikus,támadó és hazug híveivel szemben…..
    Na mindegy,erről ennyit!

  • Orsós Elemér

    Boda Marcsi
    2019 június 15
    1:55 du.
    Nem kéne senkinek jelzőket osztogatni, mert azt kamatostul vissza lehet kapni, magyarul nem kellene meggondolatlanul derülni és akkor, nincs miért a jogos revanson sértődötten méltatlankodni! Ilyen egyszerű!

  • Bendeguz79
    2019 június 15
    12:32 du.
    gizi az usa-nál nagyobb vízfeje nagyon kevés országnak van a földön (a vízfej=bürokrácia)

    erre varrjál gombot és kössél rá masnit
    igaz nálatok szocializálásról szó sincs csak imperializmusról

    brekekeke

  • Boda Marcsi
    2019 június 15
    1:55 du.

    Marcsi drága. Az lenne a jó, ha saját magát képes volna moderálni még ebben az életben, és nem terhelné a portál szerkesztőjét az agymenéseivel.

  • HunCanada!

    Téved: Nem én vagyok sötét és ostoba (ezt többször is bebizonyította!,)hanem maga…moderálja magát, ha már a főnöke nem teszi meg!
    Tájékozodjon,viselkedjen,akkor is ha ez magának nehéz!
    Na pá „észlény”!

  • Marcsi, maga azért ostoba, mert ostobaságokat beszél. Ok nélkül soha nem használom, sőt mindig meg is indoklom, hogy miért az. Ha tetszik, ha nem ez van – már nem tud változni, fogadja el, pláne attól, aki meg is magyarázza minden esetben az ostobaságát – hogy okuljon. Lehetne hálás, de hát … ostoba embertől ilyet nem várok el, mindenesetre kellemes meglepetés, pozitív csalódás volna magától.

  • Boda Marcsi
    2019 június 15
    4:23 du.

    milyen főnököm Marcsi? 😀 Nekem nincs főnököm. Látja, megint ostobaságokat beszélt. Ilyen egyszerű ez Marcsi. Ostobaságokat beszél tehát ostoba!

  • Boda Marcsi
    2019 június 15
    4:23 du.

    Mit sikolytozol
    olyan sötét vagy hogy a Negró-cukorka* világít a szádban !

    *Negró-cukorka: koromfekete színű mentholos cukor.
    Régi reklám-szlogenje:”Negró a torok kéményseprője”
    https://negro.hu/

  • Boda Marcsi
    2019 június 15
    4:23 du.

    marcsi, éztél mostanság tükerbe (ja, bocs tükör)… ott miket láthatsz? nem szoktál megijedni a látványtól?

    jaaa, és vigyázz magadra még majd valaki végleg töröl…és akkor hová jársz majd székelni?

  • Boda Marcsi
    2019 június 14
    2:36 du.

    Még a jó műsor előtt írom,pontosítva a nagyon gyengék kedvéért…!

    ———————————————————-

    Marcsika, te már magaddal is levelezel? Hát hiába na…. meleg van! -:))))

  • Vajon miert problema az magyarorszagon, hogy valaki jelentkezik kepesseget, gyakorlatat felajalnlani Budapest kozigazgatasi vezeteset intezni?

    Hat miert nem a leg kepesebb egyent ohajtanak valsztani a Pestiek varosuk kozigazgatasat intezni ???

    Minel tobb a jelentkezo, annal jobb a valsztek.

    S talan amodon a leg-kepesebb egyent valszthatnak.

    Itt a US-ban 24 versenyzo van a velsenyben az elnoki pozicioert csupan a Demokrata partbol.

    Sot Julius 27-en lessz az elso elnoki vita, a tiz-fos csoportokba osztott versenyzok kozott.

    Az a szabad-valasztek modszerenek kezdete.

    Nem lenne az leheto Budapesten ???

    S miert elleneznek azt ???