A Fidesz finoman lehülyézte saját képviselőjét

2019 augusztus 5 8:00 de.91 hozzászólás

A Fidesz szerint képviselőjük, Boldog István egy szerencsétlen hibbant hülye, kár volt megszólalnia, jobban tette volna, ha hallgat, mert akkor nem derült volna ki, hogy szellemi képességeiből csak ennyire futja, és nem égette volna még az eddigieknél is jobban a kormányzópártot. Így lehetne Fideszről magyarra fordítani a párt közleményét, melyben Boldog István nevű képviselőjüknek arra a javaslatára válaszoltak, hogy bojkottálni kellene a Coca Colát, mert támogatja a melegek kapcsolatát. A Fidesz erre annyit írt: mindenkinek jogában eldönteni, hogy iszik-e Colát, vagy sem.

A történetnek természetesen van előzménye, jelesül az, hogy a Coca Cola LoveisLove feliratú reklámokat jelentetett meg a metrók mozgólépcsői melletti falakon, vagyis azt hirdeti, hogy a szerelem az szerelem, amivel azt üzeni, hogy szerintük mindegy, hogy azonos, vagy különböző nemű emberekről van szó, a lényeg, hogy szeressék egymást és kólát igyanak.

Nem a melegek kapcsolatát támogatja tehát a Coca Cola, hanem azt, hogy pártállástól, felekezettől és nemi identitástól függetlenül, mindenki igyon kólát. Én személy szerint nem kedvelem a kólát, de ez itt most nem a reklám helye, és nincs is semmi jelentősége. Ez a történet ugyanis nem arról szól, hogy szeretjük-e a kólát és a melegeket, hanem arról, hogy a Fidesznek még mindig képviselője az a nem túlságosan okos Boldog István, akinek egyébként nem ez az első hasonló megnyilvánulása. Hősünk nemrégiben azt akarta elérni, hogy tiltsák be a melegek éves rendezvényét, a Pride-ot, mert szerinte nem helyes, ha a gyerekek félmeztelen embereket látnak az utcán.

Eltekintve attól, hogy a melegek között sincs több félmeztelen, mint a nem melegek között, más baj is van ezzel az érveléssel. A gyerekekre ugyanis nem az a legnagyobb veszély, ha megtudják, hogy vannak meleg magyarok is, hanem az, ha azt látják maguk körül, hogy nagy a korrupció, az ország vezetői között olyanok is vannak, belenyúlnak a közösbe és elveszik onnan, ami szerintük nekik jár. A gyerekekre nagyobb veszélyt jelent a melegeknél, ha azt látják, hogy a nagymama, vagy a nagypapa nem tud megélni a nyugdíjából, és hogy vannak olyan gyerekek, akik éhesek és rossz ruhában járnak, mert a szüleiknek csak ennyire telik.

Boldog Istvánnak ez utóbbi javaslata szerencsére fennakadt a szűrőn, egyelőre nem kerül a parlament elé a Pride betiltása. Bár azért még ne dőljünk elégedetten hátra, mert tudjuk, hogy egy olyan országban, ahol minden meg történhet, előbb, utóbb minden meg is történik.

Érdekes viszont a BKV válasza Boldog képviselő ötletére. Mint közleményükben írták, ők nem felelnek a felületeiken megjelenő hirdetések tartalmáért, azokért ugyanis a hirdetést szervező cég, a Peron Reklám Kft. az illetékes. Vagyis, nagy bátra nem azt közölték, hogy Boldog István menjen a fenébe a hülyeségeivel, hanem azt, hogy ők mossák kezeiket, mert bár tényleg ciki ez a sok a meleg, de hát nincs mit tenni, a törvény őket is védi.

A Fidesznek amúgy ebben az esetben történetesen igaza van: mindenki maga dönti el, hogy iszik-e kólát, vagy sem, mint ahogyan ma még az is ránk van bízva, hogy mi a véleményünk Boldog Istvánról és arról a pártról, amely képviselőként foglalkoztatja a szellemnek ezen óriását.

91 hozzászólás

  • Kíváncsi vagyok, itt mennyien fogják egymást és a cikkírót sértegetni!? 😀

    Esetemben az egyik „topicban” a cikk témájához való hozzászólásomra válaszul a cikkíró az anyámat támadta. Személye itt a jobboldali oszlopban található fotók között megtekinthető.

    Senki nem akadt, aki rászólt volna, még a szerkesztő sem.

    (ha itt is olvasok személyeskedéseket, hozok zenés klippeket 😀 )

  • T. Szerző írásával egyet értek – Boldog képviselő egészen némethszilárdságú szellemi csúcsokat dönget.
    De azért kekeckedek. „A gyerekekre nagyobb veszélyt jelent a melegeknél, ha azt látják, …hogy vannak olyan gyerekek, akik éhesek és rossz ruhában járnak, mert a szüleiknek csak ennyire telik.” – írja.
    A helyzet ennél rosszabb. Az oktatás oly mértékben szegregált, hogy a jobb iskolákba járók nem is találkoznak éhes, rosszul öltözött gyerekekkel. Így, ha ilyen kerül eléjük, fintorognak.
    Tudom, mert az unokám egy nagyon elit, kéttannyelvű általánosba jár. Tandíj ugyan nincs – de azért súlyos költség a mindennapos autózás (autóval 45-50 perc egy út), a „megfelelő” szülinapi zsúr az osztálytársaknak, a divatos mániák stb. Ez egy szabadszellemű iskola, pl. van egy állandó gyűjtőhely, ahová a gyerekek beviszik a megunt játékaikat a „szegényeknek”. És bár a fiam is,a menyem is igyekszik az igényeit leszorítani, ezt nem is érti. „Akkor mi szegények vagyunk?” – kérdezi, és a hangjában ott bújkál a szégyen.
    Kétlelkű vagyok: egyrészt örülök, hogy az unokámnak jó esélyei lesznek az életre. Másrészt nem tudom, hogy magyarázzam meg neki: ha szégyen a szegénység, az nem a szegények szégyene, hanem a mérhetetlenül harácsolóé. Abban a környezetben ők inkább a szegényebbek közé tartoznak.
    És: én se szeretem a kólát, sőt a többi túlcukrozott lónyálat se. A legjobb üdítő: főzök kb. 2 liter teát egy marék mentalevélből és egy marék citromfűből. Belecsavarom egy fél citrom levét – jól lehűtöm,isteni. Cukrot nem teszek bele -,csak néha, ha olyan kedvem van, a pohárba.

  • György Molnár

    Miért, van a Fidesznek olyan képviselője, amelyik nem hülye? Olyan sok van, amelyik nemcsak hülye, hanem alattomos, tolvaj, csaló…….És úgy együtt., en bloc tömeggyilkosok is…..Amit be is vallottak az „egészségügy”-ben elhunyt 24 ezer ártatlan emberrel kapcsolatban…..

  • Drizari
    2019 augusztus 5
    9:24 de.
    azokat a bejegyzéseket, ahol te „zenés” klippeket rax be, azokat nem fogom olvasni

  • Szerencsere nagyszerű ellenzékünk sem nélkülözi a szines egyéniségeket: 🙂
    „Az állami milliárdokkal gazdálkodó Valton biztonsági cég egyik tulajdonosa, a Szerencsejáték Zrt. által támogatott médiatulajdonos Bessenyei István beágyazottságát jelzi, hogy újdonsült feleségének, Sarka Katának a propagandaminiszter feleségével, Rogán Cecíliával vannak közös vállalkozásai. Ezek alapján azt gondolhatnánk, hogy ha Bessenyei István szeretne rendszeresen, neadjisten feltűnésmentesen bejárni a parlamentbe, akkor a kormánypártokhoz fordulna segítségért. Az Index viszont kiderítette, hogy az egyik ellenzéki frakcióban ülő Mesterházy Attila volt az, aki három ciklusban is az összesen két darab állandó szakértői belépője közül egyet Bessenyeinek adott.”
    https://444.hu/2019/08/05/eveken-at-mesterhazy-attila-belepojevel-mehetett-a-parlamentbe-roganek-uzlettarsa

  • Kedves Drizari!
    „az egyik “topicban” a cikk témájához való hozzászólásomra válaszul a cikkíró az anyámat támadta.” – Nagyon nem szép, sajnálattal olvastam, én sem vettem észre. Szerintem sokan lehetünk úgy, hogy csak azt olvassuk el itt (főleg a hozzászólások közül) ami valamennyire érint/érdekel. Valószínűleg Chris sem vehette észre.
    Jó ötletnek tartom a személyeskedést nézhetetlen klippekkel büntizni, (nem jó zenével inkább pl. tusványosi mijóurunk zsibbasztással esetleg a legdurvábbakat lakodalmas rokkal 🙂

  • talalom
    2019 augusztus 5
    10:14 de.

    Látod !
    Ezért örülök leírhatatlanul annak,
    hogy a kölykömék nem akarnak gyereket.

  • Ime a bizonyíték,hogy mind a jobb,mind a baloldalon vannak hülyék….(utóbbiaknál persze jóval többen…)de a Fidesznél legalább kiszűrik a hülyéket……
    Nekem és a többségnek semmi bajom se a Coca Colával,se a melegekkel,bár ezt az italt nem iszom,és a normális többséghez tartozom szexuálisan!

  • Kedves Margit!
    Bevallom nekem is kettős tudatom van…
    -Halált megvető, bátorsággal megérkeztem, a nácikkal tűzdelt, visszafordíthatatlanul fasizálódó kies hazánkba, és legott legurítottam egy kólát…
    – Mogyoródon, Ille „falujában” kidrukkoltam Hamilton sikerét…
    – Már ma beköltözöm a Sziget fesztiválra, ahol népes kanadai csoporttal igyekszünk kivédeni az idegenekkel szembeni megátalkodott intoleranciát,..
    – Ide várom Geyzát, egy kis náci vadászatra közben szénsavval dúsitott vodkát (Fény) hörpintünk szakmányban…
    – Utána, mint heteró, a zamárdi strand fesztiválon a helyem, ahol megkisérlem elfelejteni a tüneményes (kanadában tanuló) lengyel lanyokat, magyar leánkák barátságában reménykedem…
    – A későbbiekben megpályázom a Körösi Csoma ösztöndíjat, és vissza migrálok Észak-Amerikába…
    – Ha nem sikerűl, maradok itthon számolok azzal, hogy emberi jogaimat, egy kis köpcös despota lábbal fogja taposni…
    – és mint egy Trianonban stb. erősen búsúló magyar honfi, gyakran a kólás pohár fenekére nézek…

  • slapaj
    2019 augusztus 5
    5:20 du.

    SoB* megint szellemtett egyet…

  • Boda Marcsi
    2019 augusztus 5
    5:07 du.

    Naaa azé ne essél túlzásokba..
    Méghogy a „jobboldalon VANNAK hülyék”

    Mind az aranyoskám! Mind !
    Nézzél csak magadra hehehe

  • Drizari
    2019 augusztus 5
    9:24 de.

    Sajnos ez már nem egyént minősíti, hanem …… folytassam?

  • És miért RózsaSándor öltözékben járkál?

    Most ez a menő?

  • A Szent Margit Kórház vezetője elrendelte, „ha egy betegnél felmerül az akut gyomor- vagy bélvérzés gyanúja, és a beteg szállítható állapotban van, őt át kell küldeni a Honvédkórházba. Ha a vérzés olyan súlyos, hogy a beteget nem lehet átvinni a másik kórházba, a kezelőorvosnak illetve az ügyeletes orvosnak kell gondoskodni a stabil életfunkciók fenntartásáról. Ha sebészeti beavatkozásra van szükség, értesíteni kell a sebészeti osztályt. Ha sikerül stabilizálni a beteg állapotát, őt is át kell szállítani a Honvédkórházba.”

    Közkórházakba csak a szegények fekszenek be, meg aki gyanútlan. A magyar közkórházak mára a halál előszobáivá váltak.

    Egyre több munkaadó fizet a munkavállalójának (nyilván nem segédmunkáért) olyan betegbiztosítást, ami magánkórházakba és magánklinikákba érvényes. Az ilyen biztosítás tulajdonosa semmit, vagy nagyon minimális összeget fizet a betegellátásért, műtétért is, pazar berendezésű egy-kétágyas kórtermekben. Szülés esetén a kismamával aludhat az ifjú apuka a baba hazaviteléig és room service a’la carte étkezéssel naponta ötször.

    Ja, és aki nincs hivatásos állományban (nem rendőr, katona, vámos, börtönőr, tűzoltó, kém) az messzire kerülje el a Honvéd Kórházat is:

    „Fél napi várakozás után került műtőbe egy beteg, aki délután már vért hányt, ám a Honvéd Kórház sürgősségi osztályán ez nem adott okot a sietségre. A férfi életét vesztette.”

    „Meghalt egy nő a Honvédkórházban, rengeteget várt az ultrahang-vizsgálatra”

    „Órákat töltött a Honvéd Kórház ügyeletén az 58 éves asszony, de mire szakorvoshoz került, már nem tudtak rajta segíteni, az orvosok hozzá sem tudtak kezdeni az életmentő műtéthez”

    „Gyermekei súlyos hasi fájdalmakkal vitték be a Honvédkórházba édesapjukat, akit többszöri kérésre sem láttak el. Fél napi várakozás után vitték be a műtőbe, de már késő volt. Az 58 éves férfi másnap délelőtt meghalt”

    „Egy másfél napos kálvária végén meghalt egy 62 éves nő, akin túl későn hajtottak végre életmentő műtétet a Honvédkórházban”

    A Honvéd Kórház nem civileknek való hely, civil csak akkor menjen oda, ha meg akar halni.

  • Sok igazsága vagyon slapaj-nak is, nem mindenki él Magyarországon az árnyékos oldalon. Pl. egyre több P és R betűvel kezdődő rendszámmal futó személyautót látok az utakon, többsége-zöme menetfénnyel ellátott, ezek nem külföldről behozott használtak.
    (Magyarországon a kicsi piac miatt az ABC növekvő sorrendjében adják ki a rendszámokat az újonnan forgalomba helyezett autókra, lassan át kell térni más rendszámozásra)

    Aztán öröm látni Balatonszéplakon (is) a tópartot, ahol a víztől 10-20 méterre épültek megvásárolható új társasházi lakások egymillió forintos négyzetméterenkénti áron. (már nem kapni)

    Hatalmas siker a Magyar Állampapír Plusz is, június 1-től indult rá a jegyzés, és 1510,5 milliárd forintért vették eddig a magyarok, akiknél különben a felmérés szerint még mindig túl sok, 6213 milliárd forint készpénz pihen a dunyhacihákban vagy befőttes üvegekben a spájzban.

    Ma délelőtt hazafelé jövet leparkoltam a helyi postánál, hogy megnézzem, érkezett-e valami a számomra. A bejárat előtt csapatosan álltak és beszélgettek fiatal lányok-asszonyok. Kérdeztem bent az üres postán, mi ez a csoportosulás? – A családi pótlékra várnak. Kifelé jövet láttam, épp tolatott be a postásautó a posta udvarába, minden fej az autó felé nézett.

    (aki nem Magyarországon él: munkaviszonyban állók a pénzüket átutalással kapják bankszámlájukra, a családi pótlékot is)

  • Nagy Sanya Hit-gyülije is beszállt a Coca-Cola plakátjait támadók közé. Az ATV tévécsatornát tulajdonló vallási szekta állásfoglalása szerint „abszurd, hogy egy nemzetközi multicég válaszul a fogyasztóktól érkező kritikákra az emberi jogokról tart didaktikus kioktatást, de a szöveg nem csak emiatt felháborító.”

    A Coca-Cola mindössze közölte, hogy a szeretet jegyében háromféle plakátot jelentetett meg, csak az egyiken látható két férfi a szöveggel: LOVE IS LOVE, ami szöveg a másik két plakáton is olvasható. A háromféle plakáton egy-egy Coca-Colát ivó pár szerepel – hetero- és homoszexuális párok egyaránt. Például ilyen is lehetne negyediknek LOVE IS LOVE képaláírással:

    http://cdn.nwmgroups.hu/s/img/i/1207/20120720-dimitris-lois-a-hellenic-bottle.jpg

  • Amúgy a Hit-gyüli szekta miképpen gondolja a plakát homoszexualitást népszerűsítő hatását? Nagy Sanya elmesélhetné, pl. így:

    Utazik a heteroszexuális keresztény magyar férfi a metró mozgólépcsőjén és rátekint a falra, ahol meglátja a plakátot:
    – Óóóóó, de jó lenne leszopni egy vastageres bránert!

    vagy

    Meglátja a mozgólépcsőn utazva a 14 éves bérmálkozott keresztény magyar kamaszfiú a plakátot:
    – Óóóóó, ha felnövök, én is szeretnék bránert szopogatni!

    Ez a szekta is van olyan veszélyes az értelemre, mint a szcientológusoké.

  • Szerintem ezeket plakátokat az urológusok találták ki, és helyeztették ki erre-arra,- miután a pride-osdi bedöglőben van. Keményen fellendítheti a magánpraxisukat…
    (Miközben ők is vedelik a kólát…)

  • Drizari, a Hit-gyüli és az Atv fővezérét Németh Sanyának hívják nem Nagy Sanyának. 2019 augusztus 6 5:19 de. hsz-odban közölt vicced szerintem túl disznóra sikerült.
    Bocs, de legyünk már egy kicsit jobban tekintettel a jó izlésre, esetleg a körünkben megjelenő hölgyekre.

  • A Magyar Kétfarkú Kutya Párt is bedobta magát a #loveislove-kampányba. Nekem teccik, 🙂 ime:
    https://168ora.hu/itthon/mkkp-loveislove-deutsch-tamas-bayer-zsolt-172178

  • Gabriel
    2019 augusztus 5
    9:14 du.

    Me’ az olyan nagyfiús.
    Meg betyáros.Magyarosch.

  • Gabriel heheeehehehehehe most esik le nekem hehehehee

    Nem kapott utasítást az öltözékhez:
    „A Rózsa Sándor öltözék nem teszi népi hőssé annak viselőjét”

    A mondás eredetije egy amerikai játék csomagolásán olvasható:

    „Figyelem! A Batman-öltözék nem teszi röpképessé annak viselőjét” DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    Idiótáknak szükségük van efféle holmikhoz használati utasításra.
    A baj ott kezdődik, ha nem kapnak, vagy nem olvassák el.

  • D.Bernstein
    2019 augusztus 6
    6:25 de.

    Neked mennyi nyavajád van…
    Előbb neurológusér’ sikolytoztál kétszer is,
    most meg urológus…mi jöhet még ?

    Esetleg operáld meg magadat.
    Itt van hozzá megzenésített szakirodalom.
    Címe : ” Megműtöttem a kertészünket”

  • Poliakoff,

    bocs, hogy félreérthető voltam, a „Nagy”-ot nem tettem idézőjelbe. Tényleg nagy ez a fazon, mert gazdaggá tették őt a „hívek”, akiket keményen fog legényeivel, hogy tejeljenek neki. „Hatalmas” a történelmi múltja, 1979-ben alapította Budaörsön öt fős imacsoporttal. Mára az Országgyűlés által elismert szekta … vagy felekezet … vagy közösség.

  • Geyza és a hasonlók!

    Nektek kéne magatokba nézni,de „se be -se ki „nem láttok,az állapototok miatt!
    Rém kellmetlen lehet ez a kritikus állapot….,de ugye az ilyeneket még sajnálni sem érdemes!

  • Drizari
    2019 augusztus 6
    5:19 de.

    „Ez a szekta is van olyan veszélyes az értelemre, mint a szcientológusoké.”

    Hát ebbe beléje trafáltál:De nem
    csak az értelemre hanem az egész egóra
    Pont ugyanolyan gátlástalanok és agresszívek
    Bartus Laci, aki mindent tud róluk, szép kis
    körképet rajzolt arról a bandáról.
    Ők a magyar scientológusok.

  • Poliakoff: Egyetértek. Dria tréfájának nem csak az a baja,hogy trágár, hanem az is, hogy nincs poénja,nem vicces. Legfeljebb retardáltaknak,akiknek az olyan amcsi filmek „vígjátékok”, mint az Amerikai pite és a hasonlók.

  • Slapaj!Erősen gondolkodom, hogy kilátogatok a Szigetre,hogy abba a búsuló magyar szemedbe nézzek. Még soha nem jártam ott: negyven múltam már az első Sziget idején is. Ráadásul: szeretem a rockot (a hardot is), popot, de még mindig nem vagyok nagyothalló, így azután már 20 decibelnél berezgek.
    Ezért nem járok moziba se: baromira idegesít, hogy folyamatosan ordítoznak velem.
    Arra meg nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi a bajod az 1848-as 12 ponttal? Az utolsó így hangzik: Unió Erdéllyel. (Nem Vissza Erdélyt, hiszen az soha nem volt a Magyar Királyság része.) A márciusi ifjak álma meg 2007. január elsején megvalósult: Unióban vagyunk Erdéllyel.

  • Orsós Elemér

    Egy óriási haszna azért ennek a mihaszna reklámnak is van: ezek után már a vásárlásnál ki lehet szúrni -már akit érdekel- a búzakereskedőket! 😀 Egyébbként meg ennél a szar löttynél még az odakozmált zugpálinka is ártalmatlanabb! Szerintem az egyre népszerűtlenebbé váló CC-nek ez a profit fokozást célzó reklámja ebben a szignifikánsan korszerűtlenül gondolkodó heteroszexuális országban mocskos nagy pofára esést fog okozni, a másságpártolók meg vidáman tüntikézhetnek szivárványos „je suis coca cola” feliratu pólókkal és molinókkal! 😀 Egyébbként meg érdemes utána nézni hogy, eddig már kik azonosultak az új cocacola világérzéssel! 😀
    (Mellesleg -legalább most- maximálisan szolidáris vagyok a Koszorús Szerzővel a cocacola utálatát illetően!)

  • Orsós Elemér

    slapaj
    2019 augusztus 5
    5:20 du.
    Kedves Slapaj!
    Az eddigi kommentjeidből azt tudtam leszűrni hogy, Te egy jól kiszámított érdekből -tudatosan vagy tudat alatt nem lényeges!- fideszt alattomosan meglovagoló huszár vagy és amint elvégzed az összes benyalási ösztöndijjal potyázható végzettséget és tudományos címeket addig a nyelved is elkopik, de ha már ez egy másik pártnál még nagyobb előnyöket okoz, akkor nagy tételben fogadni merek hogy, simán át fogsz nyergelni hozzájuk! (Szegény Orsós Kasszandrának nehogy most kitaposd a belét rád nézve nem túl hízelgő, 99 %-os esélyű jóslatáért!)

  • Orsós Elemér

    Poliakoff
    2019 augusztus 6
    8:50 de.
    Igazad van, ezért a jó Moderátornak most 3 Schönberg mű végighallgatására kéne köteleznie! 😀
    (Elnézést kérek a mai jópofizásaimért, de még mindig egy jól sikerült minőségisörös nyugget baráti összejövetel uóhatásaitól vagyok ilyen bájosan feldobva! 😀 )

  • Geyza

    Ez nagyon jó, a használati utasítás kimaradt. De olvastam fentebb, hogy szegény Marcsánk se kapta kézhez, lehet hogy azért reklamált hozzád …. kkkkkk

    Ki tudhassa, még az is meglehet hogy a régi jó gulyáskommunista időszakból a PIROSCHKÁT így gondolta megtalálni …

    Vagy lehet hogy csak az NDK-s csajokra akart utazni?

    Ezeknek a turulos fiuknak kéne már szólni, hogy azok a csajok anno nem a csikós ruhára buktak …. kkrkrkrkr

  • Találom!

    Majdnem igazságod vagyon Erdély ügyében, de csak majdnem, és itt a lényeg.

    Merthogy pontosan a Magyar Királyságnak volt része, egészen a török-időkig.

    Magyarországnak viszont valóban nem volt része, hanem vajdaság volt, úgy mint a bánság, és a horvát-részek.

    Nem véletlenül felháborodtak fel a volt királysági részek kormányzatai, (szomszédaink) amikor az Antall-féle újfasiszta (horthysta) kormányzat a volt királyi címert fogadtatta el, és a koronát mint ország-jelképet törvénybe iktatta.

    Jó-néhányan értették csak mit jelent ez, és voltak egy kevesen a parlamentben is akik ellene szavaztak.

    A szomszéd-országok egységesen skandalumról beszéltek – a Horthy-fasiszta rendszer revíziós álmainak ujjá-éledését látták benne. Nem véletlenül. Már elfelejtetted?

    Számomra is világosabb volt ez a napnál, de az ország bamba („eufóriás gyönyörökben úszkáló) többségének viszont csak annyira, mint a VAKABLAK.

    Ennek a VÉGKITELJESEDÉSE a mai Orbán-fasiszta kormányzat.

    Azért nem fogadok el semmilyen kritikát senkitől addig, amíg ki nem mondja, hogy bocs, de akkor hülye voltam.

    Nem kell itt bizonygatni, hogy az Orbán fasiszta, mond mi a francnak, mégis ismételgetni?
    A híveiknek így jó, az ország többsége pedig – hányszor írjam még le? – tudja, hogy diktátor.

    Valami ügyefogyottnak kell ahhoz lenni ahhoz, hogy ezt folyamatosan ismételgetni kelljen.

    Az Ille-félék pedig duplán is kiakasztanak, – olybá tűnnek, akik pontosan ebből csinálnak maguknak megélhetést – úgy tesznek, mintha most fedezték volna fel, és persze nagyon firmányosan (alattomosan) sejtetni engedik, hogy már anno, akkor gondolni lehetett volna rá.

    Pedig pontosan akkor abban jártak élen, hogy mindezt megakadályozzák, hogy a nép előtt is közismert legyen. Ki tudja miért, milyen pozíciókért reménykedve.

    Szeretném ha nem lenne igazam ebben, de akkor meg egyszerűen inkompetens a politikában.

    Azért viselkedtek úgy az SZDSZ berkein belül, mint az elefánt a porcelánboltban.

  • Boda Marcsi
    2019 augusztus 6
    12:14 du.

    Ez 1 mocskolódás volt.
    Csak szólok…

  • Orsós Elemér
    2019 augusztus 6
    2:41 du.

    Elmondanám Néked, hogy készül a Coca Cola:

    Üzemnap végén
    tartályokba eresztik a
    Gellért strandfürdő medencéjének
    használt vizét és szépen fertőtlenítik,
    felcukrozzák, illatosítják, színezik.Kerül bele
    olyan vegyület is ami azt váltja ki a szervezetben
    hogy ne tudd abba hagyni az ivását, csak ha már kezdesz rosszul lenni.Hát körülbelül ez nekije a receptye.:D 😀 😀

  • Orsós E. 3:16
    Kérdés1: Hogy lehet kiszúrni a homoszexuálisokat? Aki kólát iszik, az olyan?
    Kérdés 2: MIÉRT akarod kiszúrni őket? CSak tán neeeem???

  • Ugy tunik hogy a kepviselo kerulete a Hortobagy, s onmag is egy csikos. Igazi munkas-paraszt kader.Hm???

  • Vitában tromfként anyámat emlegette itt minap a KMH egyik jeles állandó cikkírója, ezért is gondoltam, meglátogatom a síremlékét. Gyorsan jelzem: nincs megrongálva, sértetlenül a helyén áll.

    Szóval keréknyomást mértem, a műszerfalon ellenőriztem, mennyi kilométerre elég az üzemanyag, majd felkerekedtem. Elképesztő! A szemből jövő tíz autó közül nyolcnak új a rendszáma (P v. R betűvel kezdődő). A N betűm sehol sincs, hiába a menetfényem és a visszapillantóm burkolatába szerelt indexlámpám, meg a slusszkulcs nélküli ajtónyitás és a nyomógombos motorindítás!

    Békésen poroszkáltam a lakott területen kívüli főúton százzal, amikor mögöttem gyorsan közeledő fehér tüneményt észleltem. Hely volt, jobbra indexeltem, jeleztem, maradok a százas komótos battyogásnál. Egy villanás alatt meg is előzött, mellémérve oldalt lefelé néztem (az alacsony és széles autócsodába), ki lehet a vezetője?
    Saccom szerint 30 év alatti szőke lány taposta a pedált, hátulról láttam a rendszáma kezdőbetűjét : S, a többit nem volt időm érzékelni, mert a távolba veszett. Hirtelen arra gondoltam, milyen helyes svéd kislány vezette ezt a csodaautót. A közeli városka forgalomirányító lámpája előtti dugóban értem utol, akkor vettem észre a rendszámtáblája baloldalán a kék mezőben a fehér H betűt.

    Betelt az R sorozat, megjelent a legújabb, az S. Így telnek napjaink Magyarországon.

  • Gabriel’
    1. OK a Magyar Királyság része volt, de nem Magyarországé. Csakhogy: a XV.században egészen másképp működött egy királyság – nemcsak a magyar a többi is. Nem nemzeti alapon,mivel a nemzet, mint politikai fogalom nem létezett. A királyság nagysága,hatóköre attól függött, a király hány főurat tudott hűbéresének megnyerni. Emiatt aztán a királyságok területei gyakran változtak. Sőt a királyokat sem a nem létező nemzetek tagjai adták, hanem a különböző uralkodóházak. Az ún. Nagy-Magyarország – aminek a körvonalait oly büszkén hordják csekély értelmű honfitársaink, a XIV.században létezett Nagy Lajos király idején, aki a francia Anjou uralkodóház második vonalának tagja volt. (Ráadásul nem is pontos, mert az a „farkinca”, a horvát bánság csatlakozott, autonóm terület volt, nem királyi hűbérbirtok.)
    1526 után Erdély – részben magyar főurak tulajdonaként önálló fejedelemség maradt, nem csatlakozott a Magyar Királysághoz, bár voltak kapcsolataik.
    Tulképpen mindketten a két nagy uralkodóház között „pendliztek” – a török porta, meg a Habsburg-ház között.
    A lényeg: a XVIII. századig nem léteztek nemzetek, mint politikai fogalom. A „nemzet” csak a felvilágosodás korában, a Nagy Francia Forradalomban (1789.) kapott polgárjogot, mint hivatkozási alap. 1920-ban tulképpen az utolsó nagy európai abszolút uralkodóházat számolták fel, megteremtve a nemzeti alapon szerveződő államokat – a magyart is. (Az orosz cárság összeomlott külső beavatkozás nélkül.)
    A brit, spanyol és északi(dán, svéd, norvég) királyságok hűbéri rendszere más,mint a közép-európai volt – ma is működnek.
    A mai magyar rendszert nem szívesen hívom fasisztának, bár mint államszervezési mód, azonos. De itthon mindenki azonnal az antiszemitizmussal jön, a hivatalosság meg az általa választott zsidóságot támogatja. (A hitleri rendszert egyébként szerintem eufémizmus „antiszemitának nevezni” – sima zsidóirtó szisztéma.) A többségi (bolsevik), soviniszta, irredenta diktatúra szerintem pontosabb Ovi rendszerére.
    Ne tudd meg,mit hallgattam, főként liberálisoktól, amikor 89-ben azt mondtam: Jesszus, ez egy Azsejev! Aztán 99-ben, amikor azt mondtam: ha ez még egyszer visszakerül a hatalomba, elszakítja Magyarországot Európától – minden tekintetben: jogállam, jólét, prosperitás stb.
    És: Ille, ugyanúgy, mint bármelyikünk, kedvtelésből ír ide.

  • talalom
    2019 augusztus 6
    6:44 du.

    Kérdezzed meg Gurltizet. Itt minálunk ő a kompetens a kérdésben hehe

    De..egyébként egy vicc ugrik be:

    -Hogyan ismerni fel nagy tömegben a tűzoltót,ha civilben van?
    -Elkiáltod magad hogy „Tűz van” , mire szaladni kezd?
    -Neeem..Mondjuk éppen két szatyorral jön a boltból.
    -Hátakkor hogyan ?
    -Hááát..nagyon nehezen…

  • talalom
    2019 augusztus 6
    6:44 du.
    1. Minden esetre gyanus hogy, nem fideszes, ezért 50 %-ra megjósolható! 😀
    2. Nem, még véletlenül sem, akár totál deliriumos állapotban sem! 😀
    Viszont szívesebben vitatkozok egy kólással!

  • At érem másik oldala…
    Utólag elolvastam ismét a cikket.
    Ujság is megírta,meg volt olyan aki látta is,hogy a Metró több állomásán is kihelyeztek a Coca-Colát és a melegeket dicsőítő plakátokat….ki tudja,kérdés,hogy melyik volt előbb?a a cikk szerint a plakát…..persze egy képviselőnek nem az ilyen ügyekkel kellene foglalkozni,már az tény,hogy a többség mást ért normális emeberi kapcsolaton és családon,ami „talán” természetes!

  • Orsós Elemér

    Geyza
    2019 augusztus 6
    6:22 du.
    Majdnem beletrafáltál a receptúráddal, de ennyit nem bajlódnak vele!
    Vagy 10 éve még aktiv koromban felújítási munkákat végeztünk Dunaharasztin a cola üzemben és akkor az egyik „túlfizetett” munkás a cég iránti hálája jeléül elárulta hogy, Amerikából hoznak 2 évenként egy 1000 literes műanyag palack „eredeti”(szerintem szintetikus) sűrítményt amiből egy kis jó magyar csapvíz és valami szintén szintetikus antioxidáns hozzáadásával annyi többszáz millió palack cocacolát tudnak varázsolni, amire még Kohn bácsi is rácsettintene. A hatékonyságáról meg csak annyit hogy, ha este egy pohár colába beleteszel egy méretes zápfogat az reggelre nyomtalanul eltűnik, viszont az így nyert oldat kalcium pezsgőtabletta pótlására kiválóan alkalmas. Egy kiváló és találékony (nemmellesleg felettébb sóher) batátom szerint régi pénzek és rozsás szerszámok tisztítására a leghatékonyabb és legolcsóbb csodaszer és használat után még kidobni sem kell mert 1/X(ez titkos) arányban vizzel higítva és kipermetezve kiváló gyepregeneráló!

  • Orsós Elemér
    2019 augusztus 7
    3:09 du.

    semmi új sincs a Nap alatt! itteni vízvezetékszerelő magyarázta meg hosszú évekkel ezelőtt, hogy ő maga is azt használja és eredményesen valamint olcsóbb is mint bármi más: Coca Cola Wc tömődés ellen, kézmosó lefolyójának tisztítása, fürdőkád lefolyó tisztítása és a mosogató valamint ugyanazok tisztántartása is … kipróbáltam és azóta semmi más nem kell, a csetres elmosogatásához nem jó, arra van olyan szer, hogy egy palack tömény mosószer egy évig elég hígítva

    hahahaha

  • Orsós 11:44.
    Nem válaszoltál a 2. kérdésre: MIÉRT kéne kiszúrni vásárlás közben bárkiről, hogy saját neméhez vonzódik-e??? Nem mindegy, kivel állsz sorba a pénztár előtt, ha se leszólítani, se leszúrni nem akarod?
    Most meg kiderül, hogy azt is tudjátok, ki a „nemfideszes”, akik 50% eséllyel homoszexuálisok – vagyis minden hím, aki „nemfideszes”.
    Van egy szomorú történetem. Egy régi barátnőm nagy rajongója lett mostani kormányfőnknek. (Sokat vitáztunk, de nem gyűlöltük egymást.) A fiával-lányával anno könnyes szemmel csápolt

  • Bocs, véletlenül elküldtem.
    Szóval: könnyes szemmel csápoltak anno a fiával és a lányával, ahol csak megjelent az idol.
    A fiú – gyönyörűszép, érzékeny, tehetséges gyerek – gimnazista volt akkor. Hamarosan kiderült, hogy a lányok „úgy” nem érdeklik. A barátnőm – ráadásul egy vezérközeli cégnél dolgozott, ahol nehéz volt eltitkolni,hogy az akkor már huszonéves fia miért van „egyedül” – összeomlott. A fiú a párjával – egy másik fiúval végül Angliába távozott, ahol már saját cégük van, megkapták az állampolgárságot, boldogulnak. A barátnőm öngyilkos lett.
    De Ti csak hajkurásszátok boldogan a „búzakereskedőket” meg ezek szerint a nemfideszesek felét – boltban, úton-útfélen. Ha a magasztos „keresztény szabadságotok” mellett elfér a mocskos lelketekben.

  • Orsós Elemér
    2019 augusztus 7
    3:09 du.

    NEEEE szórakozzá’ velem,
    me’ minnyá hányok 😀

    Ellenben én álltam
    (kezemben drótokkal és műszerekkel)
    Annak a hatalmas, függőleges, nagy boylerhez hasonlító
    ezüst-színű tartálynak a tetején, amiben a Zwackéknál erjesztik a kiváló Unicumot.Akkor, amikor
    csináltam nekik egy többszörös
    adatátviteli rendszert.

    Maga a tartály az Unicum-főzde
    három emeletes épülete mellett áll és
    csövek vezetnek ki hozzá a ház földszintjéről.

    A tartály tetejéről
    lehetett bemászni a harmadikra
    egy ablakon át és úgy fel a padlásra.
    Az okát nem tudom, valszeg épp nem találták
    a lépcsőház kulcsát hehehe….

    A padláson rengeteg juta-zsákban
    tárolták azokat a különféle gyógy és
    egyébb nővényeket, amikből készítik az Unicumot.
    Elképesztő bódító illat terjengett a padláson…

    Egyszóval :tudom hogy készül az Unicum
    és ez a tudás pozitív emlékeket ébreszt bennem.
    Semmi gusztustalan nincs a folyamatban.

    Mikor megcsináltuk a munkát, az egész csapatom kapott
    1-1 repi-Unicumot. Ezek nen gömbülyű üvegben voltak, hanem olyasmi palackban mint amiket az autóversenyek végén nyitogatnak : 5 literes Unicum !! Most irigykedsz mi ? 😀

  • Találom

    Igen Margitka, nagyon köszönöm, pontosan az általad is leírtakra céloztam a „nemzet-királyság-államiság” összefüggés felvetésével.

    És arra, hogy sajnos sokan vannak, akik a sajátságos, sokak érdeke által agymosásra épülő politikai propaganda hatására, újra és újra bedőlnek a sovinizmus csapdájának. Igen Sztálin, Csauszesku és ma Putyin ugyanolyan soviniszta érzelmekre építi a hatalmát, mint Hitler, vagy Mossulini tette.
    A kommunista ideológia ugyanolyan szemfényvésztő mocskos álarc volt számukra, mint a spanyol konkvisztádoroknak a kereszténység.
    A fentieknek valami keverékét alkalmazza ma Orbán, természetesen egyelőre „light-osan”

    Hogy az Ille témát lezárjam, szeretnék csak arra utalni, hogy mi nem is egyszer vitatkoztunk, volt amikor nem is ezeken a hasábokon, és azt hiszem kulturáltan tudtuk megtenni. Még akkor is, ha éppen az adott jelenségről éppen ellenkező véleményen voltunk. Eszünkbe nem jutott egymást becsmérelni. Még egymás macskáját sem, (főleg 🙂 )
    Talán néha a „korosságról” való megemlékezéseim max. amiket talán hölgyek felé nem illene említeni, de hát én a kort nyereségnek tartom, amiben én is benne vagyok, tehát ennél fogva néha szeretek is eldicsekedni vele.
    Viszont azt nem szeretem ha a korosságot azonosítják a „begyepesedéssel”
    A fentieket figyelembe véve nem hiszem, hogy egy cikkírónak kellene felvenni az éppen aktuális hozzászólói tábor stílusát, főleg, ha az minden csak nem kulturált.

    Tudom én, hogy az ember gyereke nagyon sokszor hajlamos felvenni az „amilyen az adjon-isten, olyan a fogadj-isten” szerepet, de a szerkesztő-gárdához való tartozás akkor is kötelez. Vagy ezt is semmibe kellene nézni? Nem hiszem.

    Vagy legyünk úgy mint a Zolika, amikor a tanítónéni kérdőre vonta a csúnya verekedés után, aminek a vége az lett, hogy a Pistike fejével verte ki az ablakot?
    Mire Zolika: – Úgy kezdődött az egész tanítónéni kérem, hogy a Pistike visszaütött.

    Erről jut eszembe egy velem megtörtént dolog:
    Osztálytársam, aki mellesleg jó-cimborám volt, előttem ült. Egyik óra alatt hirtelen hátrafordult, kezében a ceruzával, a szemembe szúrt vele. Orvos, stb, nem részletezem, hála istennek semmi súlyos. A lényeg most jön, az osztályfőnök természetesen o.f. rovót irt be. Nyilván hazakísértem, mivel az édesapja elég szigorúan vette a fegyelmet, hentesember volt, tehát elkerülendő az elképzelhető fenyítést, prezentálni kellett magamat. Így viszont nem csak mi, hanem a szülei sem állták meg könnyes nevetés nélkül a rovó szövegét:

    „Tanórán fegyelmezetlenül viselkedve, kiakarta szúrni a társa szemét. Nem sikerült neki. Ezért osztályfőnöki megrovásban részesítem” aláirás/pecsét.

    Talán az én nevetésem volt kicsit sanyarúbb, mivel néha eszembe jutott, hogy hogyan is van az, hogy ennyire nem csip engem az ofö?

  • Geyza
    2019 augusztus 8
    5:53 de.
    Az Unicum ilyen árban és kiszerelésben nagyon veszélyes, hogyan tudtad túlélni?

  • talalom
    2019 augusztus 8
    1:26 de.

    „Nem mindegy, kivel állsz sorba a pénztár előtt, ha se leszólítani, se leszúrni nem akarod?”

    Azért nem mindegy, mert egy véletlen szemkontaktust még bátorításnak vehet, amit gentlemeni tapintattal sportszerűen elkerülhetek, ha észlelés esetén nem állok közvetlenül a kólás üvege mögé vagy ha későn vettem észre nem hagyom hogy, megforduljon és sértő megjegyzéseket tegyen az aljzószere világérzésének megvédése okán! Ilyen kényes esetekben nagyon tiszteséges lehet az előrelátó fair play, mert rejtői elsősegély nyujtást nagyon drága bírói intézkedéseket vonhat maga után!

  • Orsós Elemér
    2019 augusztus 8
    10:28 de.

    Ehheheehehehee..
    Az alkohol az ember ellensége.
    Ott kell pusztítani ahol éred 😀 😀
    Azért eltartott egy darabig mire a feleségemmel elhárítottuk.

  • Orsós!

    Ne aggódj feleslegesen!:,Geyzának telik rá ,a jól megfizetett,rendszeres és hazug megnyilvánulásai ellenértékéből!
    Eddig és ezután is jól honorálják!

  • Érdekes a másság elfogadásának története Európában. Az angolok betegségnek tudták be, és a gyakorlását törvénybe ütköző büntetendő cselekménynek. Ez alól kivételt se ismertek, sújtották a legkiválóbb férfiúikat is. A bánásmód miatt egyiküktől például csak 2009-ben kért bocsánatot a miniszter, ugyanő királyi kegyelmet csak 2013 karácsonya előtt kapott, hiába fejeződött be munkája nyomán két évvel korábban Európában a második világháború.
    Igen, Alan Turingról van szó, akit 1952-ben bűntettek homoszexualitása miatt, és aki a börtön helyett a gyógyszeres kezelést választotta, majd 1954-ben öngyilkosságot követett el.
    2014-ben mutattak be róla egy filmet, kitűnő forgatókönyvvel, kiváló színészekkel és remek magyar szinkronnal, zenéje és az alkalmazott narráció is a helyén. Aki nem látta a filmet, és kedvet kapna hozzá, monitoron is látványos:
    .
    https://youtu.be/HGj2vNPwIpM

  • Boda Marcsi
    2019 augusztus 8
    1:42 du.

    Mostan ez 1 mocskolódás volt.
    Csak szólok.

  • Orsós Elemér
    2019 augusztus 8
    10:28 de.

    Nna..
    Kikerestem direkte Néked
    a Zwack-gyárat :

    http://www.kepfeltoltes.eu/images/2019/08/08/846Zwack_Gy_r.png

    Az erjesztő-tartályt barnával karikáztam be.Anno még nem volt így körbe burkolva, csak állt ott magában, oldalán létrával.

    Sárgával karikáztam be magát az antenna-rendszert, amit építettem ottan. Úgytűnik mostanra már használaton kívül van.
    Amikor terveztem és építettem ezt a rendszert még nem voltak telefonvonalak, nem volt Internet és alig-alig volt mobiltelefon.Ráadásul piszok drágáért.
    Piros nyíl mutatja merre vezettem a kábelköteget,az iroda-épület felé .

    Azért kellett megmászni a tartályt és az Unicum-főzde tetejét, mert mikor a „terep” felmérést és műszeres térerő-bemérést csináltam, valahonnan fel kellett vezetni a 220.-at.A hosszabbítóm csak 100 méteres, azért kellett közelebbről felhozni.Utána aztán már a kábelkötegben jött a villany.

  • Orsós Elemér

    Boda Marcsi
    2019 augusztus 8
    1:42 du.
    Marcsi, azért hogy van neki egy rozoga 5 éves Harleyja meg egy kimustrált Ferrari 488 Spidere, még nem biztos hogy, benzinre is fussa! 😀

  • Jesszus Orsós! Utoljára vagy ötven éve hallottam, hogy a kóla ajzószer (pláne aljzószer) lenne. Akkor is csak nagyon sötét egyedektől. És miért kéne egy szemkontaktus miatt rejtői elsősegélyt alkalmazni? Én se estem féltéglával annak, aki fiatalkoromban utánam szólt. Csak ha a visszautasítás ellenére követett. És nem is féltéglától vérzett az orra, mert egy kombináltfogó volt a ridikülömben. Te miért félsz ennyire még egy szemkontaktustól is?

  • Geyza
    2019 augusztus 8
    5:20 du.

    Gratulálok!!!

  • talalom
    2019 augusztus 9
    12:13 de.
    Ejnye Margitka, nem vetted még észre, hogy azt sem kell komolyan venni, amikor annak látszom? 😀 (Annyi negativ élményt átéltem már hogy, rég feldobtam volna a pacskeromat, ha nem ilyen bolondos lennék! 😀 )

  • Drizari
    2019 augusztus 8
    4:15 du.

    Köszi hogy megemlékeztél Róla !

  • talalom
    2019 augusztus 9
    12:13 de.

    Babette anyó arról volt nevezetes a kikötő söpredéke előtt, hogy mesterien forgatta a palacsintasütőt.
    Egészen züllött rablógyilkosok is respektálták ezt a tudományát és elkerülték a hölgy palacsintasütőjét ha az ideges volt.

    /Idézet nem szó szerint Rejtő J. „Ellopott futár”.-jából/

    Ezekszerint Te meg a kombinált fogó mindenre elszánt virtuóza voltál 😀 😀

  • Gabriel
    2019 augusztus 8
    6:30 de.

    @gaga

    Óh Nagy Csingacsguk

    erre mi az écád:(?)

    íme idézem usa hetilapból

    és nem fordítom …akit érdekel az gúglizza meg

    …”With a rising price of gold, who would want to hold debt denominated in a rapidly depreciating currency when interest rates are low, zero, or negative?

    The Federal Reserve might have no awareness of the pending crisis that it has set up for itself. On the other hand, the Federal Reserve is responsive to the elite who want to rid themselves of Trump. Collapsing the economy on Trump’s head is one way to prevent his reelection.”!

    bruhahahaha

  • Drizari
    2019 augusztus 8
    4:15 du.

    az a fránya demokrácia, hogy miket csinál? meg a renascimento (Michelangelo Buonarotti, Leonardo da Vinci…és újra a boldogság szigetek az aljas képmutatással és a katolikus meg a többi monoteista egyházak áldásával…: Oscar Wilde (1854-1900),Walt Whitman (1819-1892),Virginia Woolf (1882-1941), Alain Locke (1885-1954),Frederico García Lorca (1898-1936),Langston Hughes (1902-1967),….soroljam

  • Geyza
    2019 augusztus 8
    5:53 de.

    én magam a mai zwackot lebombáznám! kedvenc italaim egyike az első sor elején! (VOLT)

    itt lehet kapni a gömbölyű üveget, semmi köze ahhoz amit ismertem, ragacsos körömlakk és illata sincs, ugyanaz a Jägermeister is ezek itt külön rendelnek valami elképzelt idiótáknak akik a sweet onion-t eszik? hogy rogyna rájuk a mennyezet

  • Geyza! Akkoriban az Örs vezér tér közelében laktam, egy HÉV megállóra. Mivel a HÉV ritkábban jár, nem mindig vártam meg, hazasétáltam gyalog. Még erdő volt azon a tájon. A Kerepesi út másik oldalán akkor építették a Füredi úti lakótelepet, az erdő szélén meg lakókocsikban laktak az építkezésen dolgozó melósok. Az egyik ilyen eredt a nyomomba. Először mondtam neki, hogy rossz helyen kereskedik, hagyjon békén. Erre jött a Mire játszod meg magad kisanyám stb. szöveg. Akkor fordulatból az arcába csaptam a ridikülömet. Én is megrémültem,amikor a vérző orrához kapott: nem akartam sérülést okozni, csak el akartam hessegetni. A haverjai ott kuncogtak a lakókocsi ajtajában, de gyorsan visszahúzódtak, amikor ez a „bátor” visszaódalgott: Hagyjátok, a csajnál fegyver van! Akkor jutott eszembe a kombináltfogó, amit azért hordtam, mert elromlott a csizmám zipzárja – kézzel nem tudtam kezelni, de ha a fogóval megemeltem a szánt, működött. Hogy az üthetett akkorát, hogy eleredt az orra vére, arról gondolhatta, hogy pisztoly van nálam. Azt is csak ma gondolom,hogy szerencsém volt, hiszen az egész csapat is „elégtételt” követelhetett volna rajtam. Akkor eszembe se jutott – továbbra is sétáltam nyugodtan hazafelé a kiserdő mellett. Soha többé semmilyen atrocitás nem ért arrafelé.

  • Rodeo11
    2019 augusztus 9
    11:11 du.
    Sajnos ezt igazolom, mert az átkosban -amikor is állítólag a családi receptúrát még nem ismerhették, de sejthették- ki lehetett érezni jópár gyógynövény ízét és akkor csak másnapos volt az ember fia e gyógyszer túladagolásától, de ma már máshetes! 😀 (Lehet hogy, most már ez is úgy készül, mint a találékony, viccbeni libakolbász? (alapanyaga: 1 liba+1 ló) 😀 )

  • Rodeo11
    2019 augusztus 9
    11:11 du.

    Nézd Rozi
    Engem kuvvául nem érdekel
    miket iszol, miket eszel, mikor hánysz, stb.
    Ha baromságokat írsz és észreveszem, akkor a magam
    csöppet sem bonyolult stílusában felhívom rá a figyelmedet.

    /A figyelmeztetés módszerének leírását Mr. Marcinko-tól kölcsönöztem/

  • Gabriel
    2019 augusztus 6
    5:02 du.

    OIM* nak VAN kézikönyve.
    Még a régi, 2009-es verziójú
    mocskolódás-gyűjteményt használja.
    Láthatólag eléggé vékonyka brossúra lehet
    mert a jóasszony állandóan ismételgeti önmagát.
    Meg mintha egyre kevesebb „panel” szövegjei lennének!
    Gondolom mostanra már rongyosra használta és egyes lapok
    olvashatatlanná váltak. Annyi esze nincs hogy 10 év alatt
    megjegyezze ezeket a bugyuta beszólásokat.Csak mantrázza őket

    *OIM = Oldal Idióta Macája

  • Rodeo11
    2019 augusztus 9
    11:11 du.

    Na végre valami, amiben egyetértünk – az ifju Zwack elbaltázta az Unicumot.

    Ami recept a fejében volt annak a menekülő kamasz-kölöknek – (neki, mikor elmenekült a rákosi kommunista verőlegényei elöl – ezzl egyedül ö úszta meg élve a családból, akik amúgy a Sztójay Döme csendőreit túlélték) – nyilván valami édesített, kontyalá-való ital leledzett.
    Az „igazi” valóban a főzőmester fejében leledzett …

    Más …

    Sztójay Döme, eredetileg Dimitrije Sztojakovics – mint minden turulmagyar, ö is valamilyen szomszédnemzet szülötte. Félreértés ne essék nekem semmi bajom semmiféle színű, származású, vallású népességgel, csak mint a történelmi gyakorlat bizonyítja, mindig vannak olyanok, akik nemzetibbek akarnak lenni mint az a nemzet, ahová bekeveredtek.

    Mindig az ilyenek szítják a legnagyobb gyűlölködést a népek között bárhol a világban – lásd Hitler, vagy Sztálin …. a sor végtelen

    Engem nem érdekel amúgy sem Trump Amerikája, sem Clintonné asszonyságé, sem a tőkések, sem a tökét döntögető tökösök. Mert mindegyik csak álnokul alattomos hazudozó.
    Soha, egy percre sem fordult meg fejemben a vágy az USA-ban élni, még akkor sem, amikor felajánlást kaptam rá. De sem a SZU-ban, sem Kínában.
    Tökéletesen tisztában vagyok azzal is mire valók a FUNDATION-ok (Rockefeller, Carnegie, vagy ujabban akár a Bill-Melinda) – semmi másra mint a tökét vonják ki az adózás alól.
    D mire valók a szoci kormányok állami vállalatai? – ott se másra, mint a saját-zsebre való kivonásra.

    Rossz helyen kopogtatsz még mindig a provokációkkal – elég sok mindent megtapasztaltam az életben.
    A politikában pedig nem kormányközeli embereket ismertem – én sem, mint feltételezem ahogy Te sem – hanem kormányban lévő embereket, úgy Brazilban, mint anno Magyarországon. Úgyhogy magamat pont ezért távol-tartottam inkább.

  • kedves Gyuri10 Mivel a másik cikkhez már nem lehetett hozzászólni..(lezárták)itt teszem meg,reméléem olvasod,és reagálsz?!
    Geyza Téged mint tisztességes zsidót rendre lenáciz…..de másokat is(keresztényeket is) ,akiknek esetleg eltértő véleménye van,na ez azért nem semmi(csupán szánakozni lehet ezen a szerencsétlen bérmunkáson…)
    Csak helkan jegyzem meg,hogy sajnos vannak kivételek: például olyan zsidó és magyar származású pénzember,aki olyan kétes (főleg muszlim)bevándorlókat segít,finanszíroz,akik utálják a zsidókat,több szélsőséges merényletet is követettek és követmek el ellenük Európa szerte! Ő ugye nem náci (???)….de egy jellemtelen zsidó ,aki a
    vallását(hite ugye soha nem volt..!!)a hazáját elárulta,negtagadta!!!!
    Na vele sem a fórumnak,sem a Geyza féléknek nincs semmi gondja!
    Érdekes?….nevet nem írtam,….így remélhetőleg megjelenik a
    hozzászólásom?!ha igen,akkor tényleg demokratikus a fórum!

  • talalom;

    Elismerene azt a tenyt, hogy nem mindenki 100%-osan ferfi, vagy no, sot meg a kozbe-eso nemekben is nagyon kettesen all a valosag.

    A megteremkenyites alkalmaval az u.n. X vagy Y chromosome a kezdeti jel-ado, DE a fogamazas utanni idoben az anya szervezete es taplalkozasanak eredmenye remesen befolyasolja a novekvo magzat megvalosulasat.
    A fejlodes alaklmaval levo hormonok a hatarozo erok.

    S az nem rendikulli am !!!

    Az 1936-os Berlini Olympian Nemetorszag lett a bajnok, de a haboru utan tobb „noi” gajnokaik nyiltan megjelentek mint feriak.

    Hasonloan a Szoviteknek is volt a kezdetben sok noi-bajnokaik, akik teljesen firfiaknak tuntek.

    Persze azota „vizsgalat kotelezve” minden sport versenyek alkalmaval.

    A legutobbi volt a Del-Afrikai futo-bajnok, aki felszinen no, de hormonal vizsgalat alapjan 100%-os ferfi.
    S azert lett tiltva versenyezni a nok ellen..

    A mai iparilag eloallitott elemiszerek eseteben, az sokkal gyakoribb.
    De az NEM az egyen bune, az supan a korulmenyek kovetkezmenye !!!

    Persze mint minden mas esetekben, vannak akik csak a tunteteseken elismeresiket remelik elnyerni, az EGO !

  • Kérdés,: ki az igazán náci,? ki a valóban zsidó ellenes?
    Na
    biztosan nem mi itthoni normális emberek,akik vallástól -hittől függetlenűl békében élünk!!!!!!

  • Boda Marcsi
    2019 augusztus 10
    2:44 du.

    Ez most 1 mocskolódás volt.
    Csak szóltam…

    Amúgy meg a „náci”
    a „Nemzeti Szocialista” szó rövidítése.
    Az olyan embereké, akik a fajta szerint csoportosítják az embereket.
    A saját fajtájúak a „felsőbbrendűek” (árják) a más nációkhoz tartozóak pedig a senkik.

    Vagyis „nemzet-társi” szempontból nézik ki kicsoda.

    Gyuri10 barátod MINDEN megnyilvánulása arra mutat hogy bele esett a náci eszmék bűvkörébe.

    Főleg más oldalakon engedi el magát.
    A KMH.-ról csak úgy ír hogy „azok az undorító oldalak”
    Nyilván az itt lévő szerzők és törzsközönség miatt.

    Vagyis őkelme egy echte náci lett.
    Jiddisch is lehet náci, ha saját magát felsőbbrendűnek gondolja, bár ez az attitűd nem jellemző a zsidóságra.
    Dehát..láttunk már mostanában sok csodát, a Hitlert éltető Jobbik színeiben pompázó zsidót, olyan orosz nácikat akik horogkereszttel vonulgatnak, stb..stb..

    Horogkereszttel vonulgató orosz nácik:
    Ez csak azért érdekes, mert Hitler a Mein Kamp.-jában feketén-fehéren és félreérthetetlenül leírja hogy a szláv nép kipusztítandó. Nem úgy mint a zsidóság, hanem csak lassan.
    Had dolgozzanak az árja fajra mint rabszolgák, meg kell tőlük vonni az orvosi ellátást és a tanulást, mindent.Aztán szép lassa kipusztulnak, átengedve az életteret a győztes árja németségnek.

    Megjegyzem a magyarokat „szolga-fajnak” titulálta Hitler a művében. Nem kiirtandó, de szolgasorba vetendő.
    És mégis a hülye magyar nácik végig kitartottak a németek mellett és most is horogkereszttel meg nyilaskereszttel parádéznak.
    Vagyis : HAZA és NEMZET-ÁRULÓK !!
    Gyuri10 barátod ezekkel a hazai nácikkal is erőteljesen barátkozik.

  • Geyza
    2019 augusztus 10
    9:53 de.
    @g

    hogy a te stílusodnál maradjak! hidegen hagysz, ne próbálkozz… a zwack gyárban tett látogatásod önmutogatás annak oktrojálása, hogy te valaha is csináltál valami értelmeset, a gúglin bárki megtalálja 0,001 másodperc alatt a zwack (azaz UNICUM) gyár eredeti fotóit, akkor lenne „ajjujtentyikusz®”, ha téged is lehetne látni a nagy jutalompalackkal a tartály tetején

    mivel ilyen nincs…hisziapiszi… és én á te ‘ista vagyok lévén

  • Bendeguz79
    2019 augusztus 10
    2:44 du.

    gizi la burra brava®

    igazad van, gizi (na mit szósszhozzája?) senki sem 100% nálad a homo sapiens aránya az egész kotyvalékban saccperkábé vagy usque 0,01% a többi …hát majd valaki „de fini állja®”

    írjál gizi, a PC-m rettenetesen gyors könnyen görgetek pláne a te görgetegeidet

  • Gabriel
    2019 augusztus 10
    12:37 du.

    @gaga

    még jó, hogy nem görgettelek le miután láttam a „Lee Kőrözöttet®”

    még majd kiderülnek dolgok, újdonság! tapasztalataim szerint az orosz ember azon kevesek közé tartozik aki képes mosolyogni nehéz helyzetben is és nem veszíti el önmagában való hitét… és képes egymással együttélni (mikor néhány gatyás muzsik némi vodkával megerősítve odaáll a nagy nyírfácska alá és 6 -an 6 szólamban… (vannak ennél bonyolultabb JSB korálok is) képesek elénekelni bármilyen népdalt… na az !!!

    a kapitalisták meg csak vicsorognak és kergetik a déli bábot éjfélkor gépkarabéjjal és óbégatnak…

    majd még mondjál e témáról többet, egészen kíváncsivá tettél

  • Orsós Elemér
    2019 augusztus 10
    9:46 de.

    Nehogy már a Zwack-család legyen bűnös abban, hogy méltóztatták hagyni kinyíratni magukat a kommunista hóhérok által, amit egyedül az akkor 14 éves Zwack Péter élt túl.
    A családi recept annyi volt, amire ö „emlékezett”
    A másik pedig – amit mi megszoktunk – a főző-mesterek hagyománya

  • Gabriel
    2019 augusztus 10
    10:24 du.

    Nagyon igazad lehet, sőt még az is lehet hogy, az én ízlelőbimbóim, a gyomrom és az ítélő képességem öregedett el a tulajdonos váltás óta vagy csak nem veszem észre, hogy -lehet az elszállt fiatalságom miatt- tudat alatt tévesen nosztalgiázom.

  • Rodeo11
    2019 augusztus 10
    7:12 du.

    Szkenneljem ide be a munkalap másolatát amit anno kiállítottam nekik?
    Te barom …

  • Ez az idióta Rozi még a lakcím-kártyám másolatát is elkérné heheheheheeeheh idiótája heheeheeheheeh

  • Ha már eltereltem a témát az Unicum irányába:

    Én kremássan semmi különbséget nem tudtam találni a szocialista idők Likőrgyári Unicumja és a Zwack-féle , vissza-privatizált gyár által készített eredeti Unicum között.

    Mindkettő jó, slussz-passz 😀

  • Rodeo11
    2019 augusztus 10
    7:24 du.

    Eddig úgy volt hogy csak a kínaiak érdekeit képviseled.
    Erre most meg kiderül moszkovita is vagy 😀
    Mi jöhet még? Azok után hogy nemrég
    É-Koreát is dicsőítetted?
    Nácinémetországról
    nem is beszélve.
    Te idióta 😀

  • Rodeo11
    2019 augusztus 10
    7:17 du.

    TE itt most humorosnak gondolod magadat?
    Mert inkább siralmasnak tűnsz..
    Te idióta.

  • Előzőhöz:

    Majd jóóóóól kibabrálnak Putyin titkosszolgálati szakemberei a Youtube.-val :

    Például nem tesznek fel több fizetett fake-news.-t, amit a szentpétervári hamis-hír gyárban kreáltak.

    Szegény Youtube..mi lesz veled? Igaz , elkezdték már leirtani ezeket a ravasz ruszki mocsokságokat, de akkor is…

  • Rodeio:

    Az alanti idézet nem tőlem van, sőt nem is én jegyeztem le őket – egy „zsolo” nevű személy tanulmányából vágtam be – de ismereteim szerint megállja a helyét.
    Söt – magam kárára – sajnos én is ifjú korom óta próbálom követni a 2500 évvel élt alanti urak filozófiáját ….

    —————-
    Szókratész szerint az embereket bölcsekké, gondolkozókká, filozófusokká kell nevelni. A platonizmus három osztályra osztja fel az emberi társadalmat, és ez a hármas felosztás megfelel az emberi test három részének.

    1. A testen legfelül, legfontosabb helyen a fej van. Vannak emberek, akiknek legfontosabb számukra a fejük.
    Ezek a bölcsek a filozófusok, akik azt mondják: Az embernek a gondolkozásban van a legfőbb értéke.
    2. Vannak emberek, akiknek az érzelmeik a legfontosabb, ez a test középső része a szív tájéka. Ide az érzelmeket legfontosabbnak tartó emberek tartoznak, általában különféle művészek.
    3. Az utolsó csoport a teste és az ösztönei után megy. Ez a test alsó része, a hasi és a nemi tájék. Ezek az emberek az ösztöneiket szolgálják legfőképp. A fontos számukra, az evés-ivás, szórakozás, nemi aktus. Az „ösztönlények” csoportja. Ide tartozik az emberiség 99%-a. Ezek közül legfőképpen a katonákat emeli ki Platón, akik erőszakoskodnak, durvák és kegyetlenek.

    Platón szerint le kell győznie az embernek az ösztöneit, uralkodni kell az érzelmein, mert a legértékesebb rész az ember elméje. A kívánatos cél: Bölcs emberré lenni, és másokat is bölcs emberekké nevelni. Ezek után azt mondja Platón, ha már valaki bölccsé lett, akkor könnyen le tud mondani bármiről, mert a legnagyobb értéke önmagában van. Gazdagságra, hírnévre nem fog törekedni, de magához az élethez sem fog, foggal, körömmel ragaszkodni.

    ————————-

    Szókratész mint a fáma mondja, kiitta a méregpoharat, vagyis az ítéletet végrehajtotta.

    A bűn, amiért a halálos ítéletet „elnyerte” – hogy filozófiájával „megrontotta” az athéni-ifjakat.

    (Magam kárára követem a fenti filozófiát, írtam fentebb – mert a 99% ítélete ma is készen áll – Méregpohár! – Néha karó, néha kereszt, néha guillotine, néha gázkamra, néha géppisztoly… a választékban nincs hiány)

    Itt a pincében egyelőre csak sárral, szarral dobálnak érte, de ami késik, nem múlik, mint tudjuk ….

  • Orsós Elemér
    2019 augusztus 11
    10:27 de.

    Megnyugtatlak – ha ez valamiben vigasztal – hogy nemcsak a Te véleményed, hogy cukormázas sz@r lett belőle. Néha, úgy eszembe jutott, hogy vajon mi kell ahhoz, hogy észrevegyék, hogy „nem veszik az árut”

    Anyai nagyapám anyja minden áldott reggel azzal indította a napját – hogy lehajtott egy kupicával. Bizony, sok mindenen átment az ország, de Pole-néninek soha nem hiányozhatott az Unicum. Talán ez lehetett az egyik alapos ok, hogy csak egyszer vizsgálta orvos, amikor 96 éves korában kiállította a halotti bizonyítványt – így már az sem az életében esett meg vele.

  • Geyza szerintem elcseszték nagyon, émelygős sz@r lett belőle.
    Bár lehet hogy a „digóknál” és az USA-ban ez jött be, nem tudhatom …
    A Hubertuszra inkább hajaz…

  • Gabriel
    2019 augusztus 11
    1:18 du.

    Amúgy ezt az ógörög okoskodást am block marhaságnak tartom.
    A materialista filozófusok okoskodását is, miszerint a munka alakította ki az állatból az embert.

    A legújabb kutatások szerint a szex. a nemi vágy vitte előre az EMBER kiemelkedését az állati sorból.

    Leszámítva a természetellenesen kialakult mohamedán és más vallások idiótikus skrupulusait, mindig is a NŐÉRT folyt a küzdelem, a férfiak a NŐ.-nek akartak mindenben megfelelni !

    És ez játék a szex körül találékonnyá tette az ember őseit.

    Hogy aztán a jóval később érkező hülyék betiltották a szexet, már más történet. Ezeknek a barmoknak az ideje csak múló pillanat az Emberiség fejlődésének az idejéhez képest és el is fognak tűnni ezek a barom rongyfejű idióta vademberek, a muszlimok. Akik nem tekintik embernek a nőiket.

    Érdekes biológiai tény hogy a férfi nemiszervében, ellentétben az állatokéval, nincsen csont. Nyilván az évmilliók alatt , az őskorban a korabeli nők nem prefererálták azokat akikkel nem esett jól az ős-szex . 😀 😀

    Az állatvilágban, talán a delfinek kivételével, akik élvezetből is szoktak közösülni, a nőstények nem elégülnek ki.
    A Természet így gondoskodik arról hogy a párzási időszakban minnél több hímmel folytasson közösülést, a faj fennmaradása érdekében.

    Ennek a biológiai berendezkedésnek a maradványa az, hogy a nők és a férfiak kielégülése nem egyidőben következik be.
    Nyilvánvaló hogy az őskorban a nők azokat a férfiakat preferálták, akik ki tudták őket elégíteni.
    Ehhez pedig intelligencia kellett, akárcsak a család eltartásához…

    Az EMBERNEK van egy óriási előnye az állatokkal szemben :
    bármikor tud szexelni. Ezért cserébe a Természet kialakította az embernél a szemérem érzetét.

    Mostanában ezt művi úton igyekeznek felrúgni !!
    Meztelenkedés mindenhol, minden határon túl.
    Aztán csodálkoznak az agyonvetkőzött nők, hogy a pasasok nem gerjednek rájuk.Eljött az a stáció, amikor már nem tudnak mit levetni magukról.

    Ha ez nem változik, akkor igen negatív kifolyománya is lehet a dolognak.

  • Gabriel
    2019 augusztus 11
    5:10 du.

    Hát lehet.
    Szerencsére engemet
    annyira nem érint a dolog,
    mert igen-igen jóféle kisüstit szoktam
    váaárolni jutányos árban egy zöldséges bácsitól.
    40 fokost. Lélekemelőt.Egésségeset.Mit monnyak még róla ? 😀