Szíjjártó megint a cipője mellett jár!

2019 október 15 6:20 du.28 hozzászólás

A Pubi az uniós külügyminiszterek tanácsa helyett a türk tanács (?) ülésén vesz részt. Most tekintsünk el attól, hogy nekünk, magyaroknak rohadtul semmi közünk nincs a türkökhöz (akkor inkább a piros pöttyös seggű japánok), ahogy a világhódító hunokhoz sem, de nem is ez a lényeg.

A türk tanácsban – amiben azért számos diktátor-féle vesz részt – ugyanis a rosseb tudja, mennyit is lehet tenni az Unió érdekében, de hát, attól tartok, Orbánnak ez nem is érdeke, inkább besimul, vagy csak riszálja a seggét, a fene se tudja.

Ott egy uniós állami vezetőnek kurvára semmi keresni valója nincs, legalább is közösségi érdekből.

De érthető a Pubi jelenléte is, elvégre neki eleddig sem volt önálló külügyi tevékenysége, csak Orbán járszalagján táncikált, ám ez most több, mint jelzés értékű!

Sajnálatos módon ezzel a jurta-találkozóval párhuzamosan az uniós külügyminiszterek Luxemburgban tartanak tanácskozást azzal a céllal, hogy miként dobjanak zablát Erdogan fejére a kurdok elleni agressziója megfékezése céljából.

Erdogan azonban fasza gyerek, természetesen visszautasítja az Unió őt elítélő nyilatkozatát,

Mondván, hogy egyrészt az EU-nak kuss, másrészt micsoda dolog, hogy az Unió terroristákat akar rászabadítani a világra, ő meg ezzel az akcióval csak meg akarja ezt akadályozni, nomeg hazát akar teremteni a Törökországban éldöglődő kurdoknak! Ja, hogy a kurdok a leg keményebben – és főleg, a leg eredményesebben harcoltak a térségben – mint az USA szövetségesei – az ISIS ellen? Ja, hogy a török hadsereg invázióját támogató „milíciákban” komplett ISIS harci egységek működnek? Aljas rágalom, a kurdok terroristák, és annyi!

Érthető, hogy a Pubinak Luxemburgban felettébb kínos lenne megjelenni. Korábban már – Orbán utasítására – megvétózta az Erdogan figyelmeztetését célzó uniós nyilatkozatot – amit azért később, amikor már semmi értelme nem volt, hiszen az invázió már megindult – valami jellemgyengeségből adódóan mégis csak megszavazott.

Ha Luxemburgban abban a helyzetbe kerülne, hogy megint szembe megy az egységes uniós állásfoglalással, az Orbánra is árnyékot vetne. Ráadásul Erdogan hamarosan Magyarországra jön. Hogy’ nézne csókos diktátor barátja szemébe Orbán, ha időközben a Pubi meg a háta mögött elítéli?

Ezt az ellentmondást még Orbán – aki azért zseniális pávatáncos – se képes feloldani. Marad tehát a rövid távú cél: benyalni Erdogannak. Az kevésbé veszélyes, mint szembe menni az Unióval.

Habár Orbán veszélyérzete némileg csökkent. Ahogy a jövőbe látási képessége is.

Bár lehet, éppen e miatt van Azerbajdzsánban: feltérképezi a menekülési útvonalat.

28 hozzászólás

  • Igen, a menekülési útvonalról van szó…

  • György Molnár

    „…… feltérképezi a menekülési útvonalat.”
    Nyilván, de addig nem fog menekülni, amíg vérfürdőt nem rendez Magyarországon. Mindenki téved, aki azt hiszi, hogy ez a gengszter önként átadja a hatalmat. Viszont jó hír, hogy ki fogják adni mindenhonnan, és őt nem kitüntetés várja majd itthon, mint az azeri baltás gyilkost, Samir elvtársat…

  • Nem fogják kiadni a türkök!
    Egyébként semmi más nem történik
    mint komolyan megfogadja Ady kb 1904.-ben megírt
    irónukus jótanácsát, miszerint „menjünk vissza Ázsiába”
    De emiatt miért kellene az ország egész népének ázsiaivá válnia

  • Teljesen egyértelművé válik, hogy itt nem orbánc vidor politikai zsenijéről van szó, hanem éppen ellenkezőleg, az ő narcisztikus betegségéről: kis ország kis vezetője…ahhoz, hogy ráterelődjön a figyelem, úgy kell tennie, mint egy gyereknek: dacosnak kell lenni. Ellentmond az EU majd minden szabályának és gátlástalanul engedi hízni a korrupciót, csalást és rablást: ez mind az ő egója. Foglalkoznak vele!!!
    Még a legnagyobb nyugati lapok is írnak róla!!! HURRÁ, NEM VAGYOK SENKI: mondja a tükörbe…ez a lényeg, minden más le van szarva. Magyarország is!

  • Félművelt,műveletlen,dátum hamisítóknak,
    nem megérdemelt ajándékként küldöm Ady Endre összes prózáit.
    A 2.kötet 183.cikke vonatkozik rátok,szamojédekre.
    Itt megtanulhatod a pontos dátumot is és még marad időd mocskolódásra is,ahogyan ez egy szamojédre ráillik.
    http://mek.oszk.hu/00500/00583/html/

  • Kedves Alma és Geyza, szerintem ti túlontúl optimisták vagytok.
    Szerintem nem holmi menekülési útvonalat tapogat ki, hanem hivatali tanulmányúton van; azt tanulmányozza, hogy az általa példaképnek tekintett politikai rendszereket milyen verzióban telepítheti a legbiztosabban, legsikeresebben Magyarországon.

  • Geyza!

    A türkök sohase hazudik… ))) 😀 (((

    .

  • gyuri10
    2019 október 17
    1:14 du.

    Te nem nézel híreket?
    Imádottad most volt éppen az ázsiai diktatúrák leg mocskosabbjainak a kerekasztalához invitálva mint díszvendég.
    Csontig nyal Erdogánnak, Nurszultan Nazarbajevnek meg a többinek !
    Te merészelsz ugatni arról hogy MI , liberális demokraták menjünk vissza Ázsiába ?
    Te akkora méretes idióta vagy mint ide Jeruzsálem !
    Neked Adyhoz csak annyi közöd van hogy látod a betűket amit leírt. De érteni már kukkot sem értesz belőle !
    Bolond szenilis vénember vagy. Mennyél Ázsiába és szopjad be az Iszlámot idióta.De MI nem fogunk veletek menni, mintahogy kipcsákok sem vagyunk. Mint ahogyan imádottad állította a kazah elnök-diktátornak. Mi , veletek ellentétbem EUROPEER emberek vagyunk és megvetjük a diktatúrákat meg a magadfajtájúakat, akik benyaliznak a diktátoroknak.

    És most mars Ráhel szoknyája mögé sírdogálni hogy megint antiszemitáskodott veled az a cúúúnaaa Géjza 😀 😀

    Apropo Lehar : Aztán miért lett büdös neked a Lehárblog?
    Hogy hálistennek nem látom már ott a baromságaidat, hazugságaidat és mocskolódásaidat ?
    Netán rád lett szólva hogy csitulj el ?

  • Voronyezs
    2019 október 18
    4:26 de.

    hehehehe

    Türköm türköm mondd meg nékem ki a legfaszább gyerek a gyepűn..

  • Illepityu:
    Fenntebb láthatod védencednek, bizonyos Bolond Vénembernek a beröfögését.
    Azt tanácsolja nekünk, ballibsibibsiknek hogy mennyünk Ázsiába.
    Háát..a mostani események fényében ez enyhén szólva antagonisztikus hehehe..dehát aki szenilis az nem tehet a folyamatos hülyeségeiről.

  • Ídézet ::: „”” Mondván, hogy egyrészt az EU-nak kuss”””

    Hát ez szó szerint bejött nektek,mikor a török ezt kinyilatkozta : Onnantól az EU őfőméltósága betojt,mert mégis megijedt a ” jogos menekülő” emberek menekült áradatától.No meg az ámerikaiak magukra hagyták a kurdokat —– „biztos rájöttek , hogy terroristák” és megijedtek tőlük.!
    No nem így az oroszok ! : Rögtön elfoglalták az ámerikaiak helyét és kitűzték zászlóikat.
    Egyúttal a töröknek is megálljt parancsoltak : ne tovább!

    „De MI nem fogunk veletek menni, mintahogy kipcsákok sem vagyunk. Mint ahogyan imádottad állította a kazah elnök-diktátornak. Mi , veletek ellentétbem EUROPEER emberek vagyunk és megvetjük a diktatúrákat meg a magadfajtájúakat, akik benyaliznak a diktátoroknak.”””
    Látod „gyuri10″ Az ilyen nem ” kipácsok” -máshol megmondták : olyan , mint gyuriferi : europeri emberek—- No ezek tartották fennnnt a kádár rendszert,mert nekik az kellettt — mint nem ” a nem kipácsok Diktaturája” , azért tartották,mert ott csak ők ” Nyalhattak,Nyaltak ” csontvelőig–és ezért bőséges jutalmat kaptak kb.91-ig—de e jutalmakat hiányolják és ezért szidnak mindenkit.
    Nem szidó , tisztességes üdvözlettel

  • nem azt tanácsolom,hogy”menjetek Ázsiába”,hanem,hogy”menjetek VISSZA Ázsiába”.Óriási differencia!Nem Én és nem neked mondom.

  • te tudod egyáltalán hol van Jerusalájim?Kérdezd meg Makótól! Nem a hagymájáról hírestől.A másikat intelligencia pótlóként guglizd ki.(a gugli nem kugli és a szombati kugli nem bouling.)

  • kedvetlen ellenségem,
    már régen megbékültem azzal,hogy besoroltál engem jó indulatúan
    „magyargyűlölőnek”,ál zsidónak,iráni ügynöknek,buzeránsnak, bolond vén embernek meg ki tudja még mi jöhet.Még azt szeretném megkérdezni,hogy mit jelent az,hogy „ballibsibibsi” és ebből amit eredetileg biboldónak mondtak elődeid miért és mennyiben jelző rád.Van neked bármi féle fogalmad az általad lebibsizettek ünnepeiről,nemzeti szokásainkról, érzelmeinkről, halottaink emlékének tiszteletben tartásáról?Hiszen a jelek arra mutatnak,hogy még az élőket is csak gyűlölettel tudod elfogadni. Viszont a bizonyítékom rá,hogy jó helyen vagyok, hogy te nem vagy itt és soha-soha nem is leszel,mert közénk nem tartozhatsz,akkor sem ha bibsinek szeretnéd kiadni magad.

  • Gurltiz én nem rád haragszom hanem érted.
    Amúgy meg ne járkáljál már fel s alá, mint zsidóban a fájás 😀

  • Gyurka:
    Nemtom hol van
    ez a „Jerusalájim” még so’se’
    hallottam ilyen nevű települásről
    vagy országról. Délamerikában van netán ?

  • Sajnos idővel elég szűken állok,a különböző magyarázatok előadása pedig nem az Én asztalom.Ha kikuglizni akarod azt a bizonyos „települést vagy országot”,az sem fogja emelni az intelligenciádat,mert ott olyan intelligens és okos emberek élnek akik téged sepercig tűrnének meg.te kiskomám Ady ajánlatát veheted figyelembe.Ott még áramvezető is lehetsz,vagy ha az erőnléted(kóserod)kibírja,repülhetsz is,na nem úgy mint egy skyhok vagy fantom,de még csak úgy sem mint egy szuhoj 21-es. Esetleg hasonlóan egy kopasztott turulcsirkéhez.

  • /Géjjza mostan olvassa Gurltiz értekezését a semmiről és közben nagyokat ásít/

  • tóth péter
    2019 október 20
    4:40 de.

    Nekeseregj kisfiam lesz ez még rosszabb is 😀

  • tóth péter
    2019 október 20
    4:40 de.

    „Mosolyogj. A holnap rosszabb lesz a mánál”
    /Murfi/

  • tóth péter
    2019 október 20
    4:40 de.

    Légy résen. Amíg lehet,
    „Minden órádnak keszakaszd virágát..mondják a hülye költők,csak ők nem úgy értik höhö..”

    /Idézet Frigyebácsi Mr. Karinthytól/

  • Orsós Elemér

    Geyza
    2019 október 21
    9:02 de.

    Ásítás közben nem jut eszetekbe hogy, esetleg az antiszemita fajkibicek jókat szórakoznak az évődéseiteken? 😀

  • ásító dervis,
    ha te biboldó lennél,teljes jogú alapja lenne annak,hogy még Én is antiszemita legyek.Szerencsénk,hogy te csak egy pekenyócemászt pikkölő vagy.Ehhez képest még az is érdekes,hogy megtanultál magyarul,úgy-ahogy.A hindi azért biztos jobban megy,mert az akcentusodon kiérződik.

  • Orsós Elemér,
    nem szoktam ásítozni amikor idejárok.A”fajkibicek”pedig nyugodtan kivigyoroghatják a szuhoj 7-es jó áramvezető pilótáját. Nem szoktam senkikkel évődni.Amit írok vagy mondok,azt megvető lealázásnak szánom.Remélem Neked,mint kívülállónak ez lecseng.

  • Kedves Orsós Elemér,
    kérlek,hogy a jövőben ne rakjál párba egy antiszemita trollal, aki zsidónak adja ki magát.Aki csak ahhoz ért,hogy gyűlöletet generáljon mindenki iránt,aki tévedésből szóba állt vele valaha is.

  • Orsós Elemér
    2019 október 21
    2:40 du.

    Ha én szidalmazok egy zsidót, az nem antiszemitizmus.
    Mintahogyan ha egy olasz aszongya egy másiknak hogy „rohadt digó”, az sem rasszizmus.

    Főleg ha nem a származása, hanem a jelleme miatt teszem.

    Hát mit érdekel engemet hogy ez Gurltiz kipcsák vagy piréz vagy akármi..egy szemét örökké hazudozó alja ember és slussz.

    Még nem láttam itt tőle egy mondatban kettő, egymásután leírt igaz állítást .

  • Orsós Elemér,
    azért címzem hozzád az írásomat,mert egy kurucinfossal már unom a tereferét.Bukta a zsidóságát,bukta a magyarságát,már a porajmost sem nevezheti a saját fajtája tragédiájának.Egy sehova nem tartozó bloglovag.Úgy néz ki,hogy más tennivalója nem akad. Az akcentusa elég idegennek tűnik minden nyelven.A hébert fel sem ismeri,a magyart sok hibával írja.A hindiben nem igazán tudom leellenőrizni,de itt-ott kiérződik a pekenyócemász szaga.Bizony a keretlegények között sokan beszélték ilyen gyűlölettel a kificamított magyar-nyelvüket.Az utódok sem tudják levetni a DNS örökséget.

  • Orsós Elemér

    Kedves Gyuri és Geyza, nem akarok mégegyszer abba a hibába kerülni, mint anno még zsenge alkalmazotti koromban, ugyanis két azonos beosztású feljebbvalóm(nem közvetlen főnökeim) annyira utálták egymást, hogy rajtam keresztül üzenték meg egymásnak -persze nem emberi hanghordozással- amit a főnökeik utasítottak és amikor kibékültek én lettem a közös basztatni való célpontjuk! 😀