Kilenc éve az illiberális keresztény szabadságban

2019 november 4 8:07 de.84 hozzászólás

Mivel kilenc éve élünk Orbán világában, úgy gondoltam itt az ideje, hogy összeszedjem mit tanultam.

Legelőször azt tanultam meg, hogy az alapérték ebben a Fidesz világban a hazugság, hiszen nemzetvesztő „nagy” urunk is megmondta már a legelején, hogy ne arra figyeljünk, amit mond, így aztán arra koncentráltam, hogy mit csinálnak.

Ezért nagyon hamar megtanultam a Fidesz rezsim második törvényét, ez pedig a lopás! Ugye még emlékszünk, hogyan tűnt el a MANYUP 3.000 milliárd forintja, csak ugye a hová-t nem tudjuk, bár sejtjük.

A következő, amit megtanultam, az a nőkről szólt. A nő az anyaság szimbóluma, de csak szimbólum! Egyébként másodrendű állampolgár, akinek helye a konyhában van és a szülőszobában, de ha nem viselkedik megfelelően, akkor jön Nárcisz kutya, ja, nem, hanem a vak komondor és ez így van jól!

A gyerekek szerepe ebben a Fideszes társadalomban a politikai pedofilok kielégítése, illetve hogy minél butábban és hamarabb álljanak munkába lehetőleg közmunkásként!

Ugye az elmúlt 9 évben nem sikerült ratifikálni az Isztambuli egyezményt, de ugye nem is kell Fideszisztánban ilyen törvény, minek?

Azt is megtanultam, hogy a nap nem süt éjszaka (tök komoly), illetve a szél sem fúj mindig (de tényleg), ezért baromság a napenergia hasznosítása, meg a szélerőművek is amolyan nyugati métely, mint a coca-cola.

A tanulási folyamat azonban itt nem ért véget!

Megtudtam, hogy kétféle migráns van, az egyik általában gyalog jön és mocskos muszlim, stb., a másik pedig 300.000,- eurót fizet és lehet akár nemzetközileg körözött bűnöző is, vallás se számít.

Megtanultam azt is, hogy azért kellenek a stadionok, mert akkor kevesebb inkubátor kell, legalábbis Hende ezt mondta és igaza van, mert ő még a távcsövön lévő lencsevédőn is átlátott!
Azt is megtanultam, hogy egy öreg fideszes szülő soha nem lehet annyira öreg, hogy ne legyen sertéstelepe, vagy motorja, vagy kőbányája, vagy bármije, ahogy egy Fideszes gyerek sem lehet annyira fiatal, hogy ne lehessen nyaralója, háza, kastélya.

…és még mindig nem vagyunk a végén!

Megtanultam azt, hogy Orbán zavarta ki a szovjeteket, és ő hívta be az oroszokat, törököket, kínaiakat, mert ősi rokonságban vagyunk velük, mint kipcsakok, meg mint fél ázsiai szerzetek.
Azt is megtanultam, hogy Brüsszel egy mozgó város, mert állandóan meg kell állítani, illetve, hogy pocsék fizetőeszköz az euró, de jüan, az bizony a jövő!

Ebbe a 9 évbe az is belefért, hogy az egykor Orbánt stafírungoló Sorosból patás ördög lett, egyeteméből pedig mocskos CEU. Ezért megértettem az idők szavát, hogy el kell üldözni a Soros egyetemet Bécsbe, a no-go zónáktól hemzsegő élhetetlen, koszos városba. Helyette pedig jöhetnek a török, orosz, kínai iskolák, egyetemek, mert a kipcsak vér kötelez.

Ó, Istenem és még mennyi mindent tanultam!

Az öregeknek 75 év felett nem jár krónikus betegségeknél gyógykezelés, a nyugdíj az nem jár, csak adható. A gyógyításhoz nem orvos kell és ápoló, hanem biblia és tízparancsolat. Azt is megtanultam, hogy, aki kimenti saját zsebre az ország vagyonát az nem bűnöző, hanem oligarcha, ellenben azok, akik elveszítették az oligarchák tevékenykedése miatt a házukat, lakásukat, azok bűnözők!

A végén még két tanulság nekem.

1, Olyan alaptörvényt kell alkotni, amivel törvényesíteni lehet bűncselekményeket és üldözni, büntetni lehet az igazságot, illetve annak feltárását.
2, Olyan választási törvényt kell alkotni, amivel soha nem lehet veszíteni.

Éljen a mészárosajtószabadság!

Lang Alex

84 hozzászólás

  • Jurásek Fábián Sebestyén

    Az a tény, hogy ti ballibsik ezt a normális szándékkal indult oldalt ál-kanadaiként álhírekkel behálóztátok, az nem jelent semmit. Csak annyit, hogy itt túlsúlyban vagytok. Mindenesetre a kákán is csomót kereső és mocsok propagandátok sokszor a megfelelően buta talajra hull, így gaz gondolkodásotok kellő mennyiségű gazt is terem… Mindenesetre vannak mások, akik másképpen gondolkodnak és akiknek van normális Világnézete. Ennek fényében ajánlom olvasásra a nem elvetemülteknek, elveszetteknek a következő írást: https://pestisracok.hu/jeszenszky-zsolt-miert-vesztettunk-es-hogyan-tudunk-ujra-nyerni/?fbclid=IwAR0ZZa9s2AiOOF3Cts0JVvenCL4-L1GHR1Ktb9lp0FM23foXFdw0XvfgAbY

  • Írtam már itt a KMH-n, de úgy tűnik, többször kell ismételnem: jelenünkben él a múltunk.
    Emiatt lesz további három éve a parlamenti kétharmados Fidesz-uralomnak.

    Azután lesz majd újabb négy évük szintén egyeduralmi többségben? Ma úgy néz ki, hogy igen. Senkit ne zavarjon meg a helyi önkormányzati választások eredménye, a megyei küldöttközgyűléseket teljes egészében, valamennyi megyében a Fidesz nyerte.

    Budapest se veszítse el a látását, ma már semmit se jelent, mert nincs mögötte valós tartalom a „Vörös Csepel, zúgjon a hangod, Váci út felelj neki!” proletár nótának. Budapest megszűnt az ipari gyárak fellegvárának lenni, autózz csak végig a Váci úton, magad is megtapasztalhatod. Viszont annál több az irodaház és banképület. De ahogyan nincs ma már Ganz-MÁVAG, ugyanúgy nincs Csepel Művek se.

  • Itt is bizonyosság a jelenünkben él a múltunk, egyik jeles és tanult társunk találta leírni a következő gondolatát:

    „Ez az a bűn, amit én Kádárnak kevésbé bocsátok meg (GMK-k és VGMK-k működésének engedélyezése), mint a kivégzéseket. Holott nem szándékos volt a részéről ez a szisztéma, csak egyfajta naivitás. Ő maga sohasem használta, és nem is igen tűrte volna, ha tudta volna.”

    Szegény Rákosi elvtárs sem tudott a kényszermunkatáborokról … Elképesztő ilyen és ehhez hasonló gondolat 2019-ben, közel 30 évvel a rendszerváltás után. De van, létezik, és nem is egyedüli. Vannak társai, nem is kevesen, hiába haltak ki mára békésen és büntetlenül az egykori csibész brigantik.

    Ők ugyanúgy nem meggyőzhetők, mint a Wass Albert és a Horthy imádók, mindeközben Mészáros és Tiborcz szélesen mosolyog. Az utóbbi még csak névrokona se a Katona József művében, és Erkel Ferenc operájában szereplő Tiborcnak.

  • Tüske Zsófia

    Jurásek, biztos vagy abban, hogy a KMH-t kell teleszemetelned a őskomcsi Stefkának a Bérborznak a bűzlő szellemi termékével, amit a köpönyegfordítás óta prostisrácoknak hívnak?
    888-as cikkeket nem akarsz idehozni, hogy bizonyítsd, a komcsi nem vész el, csak átalakul?
    ballibsinek minősítesz mindenkit, aki elutasítja a fidesz-maffia rablóbandáját?

  • Szóval, Drizari, te vagy nem tudsz olvasni, vagy hülye vagy. Nem a kivégzésekre írtam ugyanis, hogy Kádár nem tudott róla, hanem a „visszaosztásos” GMK-zásra. Ez ugyanis túl nagy aljasság volt az akkori társadalmi állapotokhoz képest, amit szinte csak tapasztalva lehetett megérteni.

    Tudod, a kivégzések, az nem SZISZTÉMA. 😀

  • Orsós Elemér

    Drága jó Szerző!
    Mindenben egyet értünk egy kis korrekcióval:
    1. Nem 9, hanem 30 éve élünk, azaz a módszerváltástól Orbán
    világában.
    2. A második törvény is 89-ben kezdődött a „spontán privatizáció”
    című megtévesztéssel. (Pardon ez nem igaz, mert már jóval régebben, de az nem
    „spontán” volt!)
    3. A MANYUP 3000 milliárdja sem teljesen igaz, mert példának
    okádjunk, mindhárom lányom nyugdijalapja már az állami rekvirálás
    előtt átment minuszosra.
    4. Nálunk még egyetlen egy 300000 eurós muszlim sem robbantot fel
    szatirikus hetilapot, zsinagógát vagy zsidók által előszeretettel látogatott
    szinházat.
    5. A bécsi Prátert szíveskedjen -akár fényes nappal- kipával végigsétálni, mert
    nálunk még az úgynevezett szélsőjobboldali tűzfészkeket is lehet!
    6. Sehol a világon nincs olyan választási törvény, „amivel soha nem lehet
    veszíteni”!
    A többi stimmel!
    (Ezt mind CSAK a tárgyilagoságért böfögöm a túldimenzionálás megfékezésére, mert az is árthat!)

  • Jurásek Fábián Sebestyén
    2019 november 4
    8:47 de.
    aha. a prosti srácok, mint mérvadó forrás.
    egyben igazad van: a magadfajták és hasonszőrűek valóban buta talajnak minősülnek. kár nektek az igaz szó. gyöngyöt a disznók elé 😀

  • Drizari
    2019 november 4
    10:07 de.

    a Váci u, ugyebár, a XIII. kerület. szerinted miből olyan gazdag, ha nem az ottani – amúgy szart sem termelő – ipartelepek kiárusításából? Elzett, Ganz Daru és a többiek a rendszerváltás után halottak voltak.

  • IDÉZET :::: „”””….Ezért nagyon hamar megtanultam a Fidesz rezsim második törvényét, ez pedig a lopás! Ugye még emlékszünk, hogyan tűnt el a MANYUP 3.000 milliárd forintja, csak ugye a hová-t nem tudjuk, bár sejtjük……””””””
    Kedves Barátom!
    Egyről elfelejtkeztél : Először a szocialista,szdsz elvtársak által a nyugdíjkasszából ellopott pénzekről kell beszélni! Olyan törvényeket hoztak,hogy a kasszából mindent a magánnyugdíj kasszákba, otthagyva a nyugdíjasokat pénz nélkül, hogy az állam fizesse ki a nyugdíjakat , így lassan csődbe lehet vinni az államot is .Ez a nagy pénzsíbolás!Ezt tették vissza a helyére !
    Csak egyszerűbb nektek lopásnak feltüntetni és erről pofázni!
    Észhez kell térni üdvözletével

  • Még egy : sok marhaSÁGOT ÍRKÁLTÁL ÜDVÖZLETÉVEL

  • JFS!

    Látom, a cikkből egyetlen szót sem értett meg, pedig a szerző tényeket sorol (nyugdíj, tb).

    Egyébként pedig nincs keresztény szabadság, muszlim szabadság, ilyen-olyan hülye illiberális meg mindenféle szabadság.
    Csak és kizárólag szabadság van. Ha jelzőt kap, korlátot kap, „oszt jó napot”; onnantól kezdve nincs szabadság.

  • Almási Alma
    2019 november 4
    5:27 de.

    itteni röhögény: egy itteni hindú pénzes vadiúj franchise-t vett McDonalds tól és mikor én nem sokkal a nyitás után arra jártam kértem ezt azt és egy nagy pohár Coca Colá-t de jég nélkül! (SIC) el is kezdte tölteni de az automata csap ami a nagypohár colát tölti az arra van beállítva, hogy a pohár tele van jéggel és egy fél deci cola kell bele és úgy látszik tele van és 5 szörös áron lehet coca cola t árulni

    2 hét múlva jártam arra már eladta az egész gebint (ez a neve a franchise nak észak amerikában)

    hahaha

    mi ez ha nem a korrupció általad lefestett egyik változata

  • Jurásek Fábián Sebestyén
    2019 november 4
    8:47 de.

    Csak kettő gondolat mélyenszántóan primitív beböfögésedhez::

    1 A „Pestisrácok” elnevezésű undorító pöcegödörből miért borítasz ide némi kloáka-tartalmat?

    Tudod MI azért járunk ide mert undorodonk a TE napi „szellemi” táplálékaidtól.

    2 Gondolod hogy jó helyen lököd a szar kis náci jelzőidet?
    (Ballibsi amiből egyenesen következik a bibsi is)
    Patkány vagy te aranyapám, a javából. Már úgy értem a szennycsatorna vastagjából.

  • ‘Ezért nagyon hamar megtanultam a Fidesz rezsim második törvényét, ez pedig a lopás!’

    Magyarországi pénzesgazdák !

    https://www.nytimes.com/hu/2019/11/03/world/europe/eu-agrar-tamogatas-magyarorszag.html?action=click&module=Top%20Stories&pgtype=Homepage

    (Add tovább)

  • Almási Alma,

    „Az a hülye, aki mondja.” – by Forrest Gump. Üdvözöllek a vagdalkozók táborában, legközelebb az anyámat hozod szóba?

    A tőled idézett mondatban zárójelbe tettem a GMK-zásokat, szerintem a vastagított szavakat olvastad egybe. Mondandód értelme akkor is az, hogy a kivégzéseket jobban megbocsájtod Kádárnak.

  • Jurásek Fábián Sebestyén

    Kedves nem kedves Ille István úr!

    Sajnálom, hogy se füle, se szeme, se emlékezete se fogékonysága sincsen a valósághoz és hogy elfogultságában képtelen elvonatkoztatni és csak primitív lázító írásokra képes. Azt még értem, hogy ön és fajtája haragszik Orbán Viktorra, mert a tehetségtelen nagyon utálja a tehetséget, de azt már nem tudom, hogy a jelenben melyik az a szuper tisztességes, szuper intelligens, szuper hazafi politikai erő és hozzá tartozó arcok, akik majd megmentik Magyarországot az orbáni „fertőtől”… Erre sose kapok választ! Megjegyzem sose volt ilyen jó állapotban még az Ország, tehát itt az ideje rombolni, pusztítani? Egy kis ismétlés, mert gondolom olvasni azért még tud: A jelenre lefordítva a tehetségtelenek haragszanak a tehetségre, így úgy tesznek-vesznek mintha újkori lázadók lennének, pedig csak a színpad forog! „Lánczi Tamás a minap egy konferencián remekül összefoglalta ezt a globalizálódó trendet, hozzátéve, hogy a rendszer időnként megakad, mivel van egy pont, ahol már nem tud több pénzt termelni magának; ilyenkor jönnek a válságok, amikre aztán megszorításokkal tud csak reagálni. Az emberek, akik eddig élték a kozmopolita életet, a sok hitel és „ingyenpénz” segítségével jókat „buliztak”, utazgattak, újabb és újabb mobiltelefonokat vettek, stb., ilyenkor egy pillanatra magukhoz térnek, és mivel elvették tőlük a „játékukat”, megharagszanak a globalista baloldalra. Hazarohannak „anyuci-apucihoz”, hogy légyszi védjél meg, sőt, takarítsd is el a buli romjait, amiket részben én magam csináltam… és ilyenkor szavaznak a jobboldali, nemzeti kormányokra. Akik aztán rendbe is teszik a gazdaságot, újra jólétet teremtenek… hogy kezdődhessen elölről a túlfogyasztás, és újra beszippantsa az embereket a terjedő globalizmus. Ezt a ciklikusságot látjuk újra és újra, 10-15 éves periódusokban.” https://pestisracok.hu/jeszenszky-zsolt-miert-vesztettunk-es-hogyan-tudunk-ujra-nyerni/

  • Országgyűlés újabb 9 évvel meghosszabbította Polt megbízatását, valamint alkotmánybíróvá választotta Handó Tündét, az Országos Bírósági Hivatal (OBH) eddigi elnökét is.
    164 képviselő vett részt valamilyen módon a voksolásban.
    • Handó Tünde alkotmánybírói „átigazolására” 134 igen, 27 nem szavazat, tartózkodás nélkül és 3 érvénytelen voks mellett került sor.
    • Polt esetében a titkos szavazás eredménye 134 igen, 24 nem szavazat, 3 érvénytelen voks volt. Ez alapján újabb 9 évre legfőbb ügyész lett.

    https://index.hu/belfold/2019/11/04/polt_hando_valasztas_parlament/
    Az Országgyűlésnek jelenleg 8 frakciója van.
    Kormánypárti frakciók (68,21%)
    Fidesz – Magyar Polgári Szövetség (Fidesz) 116 képviselő,
    vezetője: Kocsis Máté

    Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) 17 képviselő,
    vezetője: Harrach Péter

    Ellenzéki frakciók (26,67%)
    Jobbik (Jobbik) 20 képviselő,
    vezetője: Jakab Péter

    Magyar Szocialista Párt (MSZP) 14 képviselő,
    vezetője: Dr. Tóth Bertalan

    Demokratikus Koalíció (DK) 7 képviselő,
    vezetője: Gyurcsány Ferenc

    Lehet Más a Politika (LMP) 6 képviselő,
    vezetője: Dr. Keresztes László Lóránt

    Párbeszéd Magyarországért Párt (Párbeszéd) 5 képviselő,
    vezetője: Szabó Timea

    Független képviselők (4,62%) 9 képviselő

    ez összesen 194-164= 30 hiányzott?
    Rendkívüli ülésszakot vagy ülést kell összehívni a köztársasági elnök, a kormány vagy a képviselők egyötödének kérelmére.
    https://www.parlament.hu/pairhelp/ogy_magyar.htm
    78 um ellenzéki soha nem győzhet 116 ellenében!
    Ezért igaz – valós az a megállapítás, hogy: „…1, Olyan alaptörvényt kell alkotni, amivel törvényesíteni lehet bűncselekményeket és üldözni, büntetni lehet az igazságot, illetve annak feltárását.
    2, Olyan választási törvényt kell alkotni, amivel soha nem lehet veszíteni.
    ezt már én teszem hozzá és kétharmadot csinálni csalással! id. Kiss László
    utóiratom:

    ÍGY AHOGY MA 2019. 11. 04. ÉLÜNK NINCS ÉRTELME AZ EMBERI ÉLETNEK!

    Trianon-film – ” A Láthatatlan Béke”
    Szeptember 17. ·
    A XXI. század az utolsó évszázadunk, az egész emberiség „Trianonja” lehet, sőt mi több, ez a sátáni létszemlélet az emberi faj teljes kipusztulását is előidézheti a nem túl távoli jövőben.
    Az alkotást azonban nem csak „ébresztőfilmnek” szánjuk, hanem az a célunk, hogy a kiutat is megmutassuk a válaszút elé érkezett emberiség számára.
    A film második részében egy felhívást kívánunk intézni az emberiséghez egy összehangolt, közös cselekvési terv végrehajtása érdekében, amelynek eredményeképpen – a politikai, gazdasági és pénzügyi önrendelkezéshez, valamint az önvédelemhez való jog gyakorlásával – visszavehetjük az irányítást az életünk és a sorsunk felett a háttérben rejtőző, közveszélyes elmebetegek által vezetett titkos társaságoktól, és biztosítani lehet az értelmes, boldog élet feltételeit minden ember számára a Földön.

  • tóth péter
    2019 november 4
    1:57 du.

    ne hazudozzál te szaros kis troll

  • Jurásek Fábián Sebestyén

    Tüske Zsófia!

    Igen csaknem mindenkit ballibsinek titulálok, aki úgy akarja lebontani az orbáni rendszert, hogy nem tud helyette jobbat…, mert ezzel egy ballibsi rendszert támogat. Én bármikor átszavazok egy jobbra, de balra nem tudok, mert hiteltelenek és gazemberek, a globalista világ cinkosai. Nem szabad pitiáner dolgokon fennakadni és ezért egy egész rendszert leírni, mert a gyakorlat szerint, eddig csak rosszabb volt az ország helyzete a nem orbáni vezetések alatt! A világnézet ennél magasabb szintű gondolkodást jelent. Ez a beszéd szerintem jó és velős, tessék végighallgatni: https://www.facebook.com/FideszHU/videos/414321049241588/?t=5

  • Miklós bá’
    2019 november 4
    2:49 du.

    Szabadság = Liberté
    (Mint tudjuk a Nagy Francia Forradalom óta)
    Szabadságelvűség = liberalizmus.

    Persze nem tévesztendő össze
    az „ultraliberalizmussal” mert mindent el lehet cseszni.

    Például Fodor Gábor
    agyament parlamenti beszólásai.
    Legalábbis emlékeim szerint:”Inkább meghalok
    de nem engedem hogy az ellenségem ne kapjon szót”.
    Az eredmény közismert : A Liberalizmus magyarországi halála.

    Nincsen szabadság egyenlőség nélkül
    és nincsen egyenlőség testvériség nélkül.
    Az utóbbi kettő hová a búbánatba veszett el ??!

  • mindenkinek!

    Lang Alexet én ajánlottam be a szerkinek, és nem érdemtelenül. előtte figyelmeztettem, hogy a hozzászólások egy része személyeskedő, ostoba, tárgyszerütlen és sértő lesz, de megnyugtatásomra közölte: leszarja azokat, tartja magát az Esterházy Péter szerint állásfoglaláshoz: „egy bizonyos szint felett nem süllyedünk bizonyos szint alá”.

  • Kedves Rodeo, kalandod a jég nélküli kólával érdekes. A kérdés csak az, vajon a kóla, vagy a jég gyártása kerül többe? Mert ebben nem vagyok olyan biztos, mint te…

  • Elemér! Tájékoztatásul: a társasági törvény 1988-ban kelt,(a szakszervezeti törvény egyidejű kiherélésével) még a Németh-kormány idején,az MSZMP PB előterjesztésére. Ez tette lehetővé a spontán privatizációt.
    Azt kéne felfogni a mi korosztályunknak (sztem Te se vagy már kamasz), hogy jelenünknek nem alternatíva a 90 előtti rendszer. A most regnáló hatalomnak nem az a hibája, hogy nem állítja vissza a ’75-ös állapotokat. Inkább pont az: vissza akarja állítani a 75-ös állapotokat, ehhez viszont előbb vissza kell taszítania az országot az 1949-52-es helyzetbe. De mások a nemzetközi viszonyok, így nehezebb a dolga, bár szilárdam támaszkodhat a fábiánsebestyéni durungokra.
    Őszintén szólva nekem nincs ínyemre ez a „lopás” mantra, és nem is hatásos. Sőt, ha a második legősibb szakma, a tolvajlás mestere lennék, kikérném magamnak, hogy miféle pancserok uralják a terepet. Se erő, se furfang.Még egy másodosztályú házasságszédelgő is több energiát visz a széptevésbe, mint ez a bugris banda.
    A magánnyugdíjpénztár külön polémia tárgya lehetne. Annak az volt a lényege, hogy Neked nem kellett többet fizetned: a kötelezően befizetendő tb 6-8-10%-át utalták a pénztárhoz, ami a leendő nyugdíjad 25%-át fedezte volna, a 75%-ot változatlanul az állami nyugdíjalapból kaptad volna. Ehhez képest a nyugdíjalapot beszántották az adóalapba, már nem járulékot fizetsz,hanem adót. A különbség, hogy míg a járulékkal szemben járadék követelésed lehet,addig az adót az épp regnáló hatalom osztja szét kedve szerint. Nem tudom,a lányod nyugdíjbiztosításával mi történt, deaz biztos: a befizetett összeg nem tűnt el. Csak éppen a 2008-ig 20-21%-os hozam esett vissza – portfóliótól függően a hozam akár negatívba is fordulhatott. De nem a befizetett pénz, hanem a HOZAM!!! A fiam tartotta a tagságát,amíg lehetett: de pár éve teljesen beszüntették a %-ok átutalását – így inkább vett két lakást kiadásra, majdani nyugdíjkiegészítésként. (Nem fog 20 évig kitartani, de nem féltem, van fogalma a gazdaságról,sose ment bele jóbótnak látszó devizahitel-féle csapdákba.)

  • Drizari:
    „Azután lesz majd újabb négy évük szintén egyeduralmi többségben? Ma úgy néz ki, hogy igen. Senkit ne zavarjon meg a helyi önkormányzati választások eredménye,”

    Sajnos én is több mint valószínűnek tartom. Egyrészt az önkormányzati választások eredménye nehezen értékelhető anélkül, hogy tudnánk, melyik független polgármester, önkormányzati képviselő milyen irányból „független”, másrészt ha az eredményeket megpróbáljuk szimplán számszerűen országosra extrapolálni, akkor bizony úgy tűnik, hogy a Fidesz-KDNP 2/3-os eredménye meglenne.
    A 2022-es választásoktól függetlenül fenntartom többször ismételt sejtésemet, hogy ez a rezsim valószínűleg valami jelentősebb nemzeti katasztrófába vezeti az országot, és csak a következményekbe bukik majd bele. (Ráadásul ha esetleg majd ilyen helyzetbe bukik bele, akkor – legalábbis az én szememmel nézve – az sem lesz túl kívánatos, ami utána következik.)

  • Almási Alma
    2019 november 5
    5:41 de.

    Álmaink Almája

    nincs jelentősége, mivel coca cola-t vásárolok és a jég nem érdekel sem az ára sem semmi más vele kapcsolatban, ha pohárban nincs coca cola akkor át vagyok vágva azaz csalás áldozata vagyok és nem csak az én tapasztalatom, százmilliók fizetnek 1 deci coca cola ért 3 decinek az árát

    ez ilyen eccerűke

    hahahaha

    olvastad az Eltolcsy Financial Times ban megjelent cikkét az euróról mint gazdasági tévedésről? még a végén egyetértek vele, az euro a $$$$ fennmaradásához szüxéges csapda, és hogy európát egyben lehessen rángatni zsinóron… hahahaha

  • Drizari
    2019 november 4
    7:37 du.

    Igen, a kivégzéseket jobban megbocsátom, mert éltem akkor és nem kisgyermekként. De nem azért, mert „szegény Kádár nem is tudott róla”, hanem azért, mert az egy olyan világ volt, ahol mindenkiket azonnal kivégeztek (ez volt a módi), ha nem tetszettek a hatalomnak. Alig 10 évvel a háború után nem volt különösebb értéke az emberi életnek. Ez ma nyilván nem érthető. Ezen kívül egy élő Nagy Imre (bármilyen jámbor ember is volt ő) állandó fenyegető fegyver lett volna a Nyugat kezében. Olyan kényes, labilis helyzetben, mint ahogy Kádár indult, sem ő, sem a „NAGY SZU” nem engedhetett meg magának ilyen helyzetet. Nyilván ez sem érthető ma már. De én még EMLÉKSZEM az akkori hangulatokra is…

  • Kővendég,

    az alapvető baj az öregekkel van, 2,2 millió körüli a nyugellátást kapók száma (össz lakos 9,7 millió), elsősorban ők alakítják ki a választások végeredményét. Ők azok, akikbe belenevelődött a szavazhatnék, mert erre nevelte őket a proletárdiktatúra, számonkérték a hiányzást azoktól, akik nem mentek szavazni a Hazafias Népfront jelöltjeire.

    Láthatod itt is, sok esetben érvelés és vitakultúra híján hülyézésbe és anyázásba kezdenek, legyen az ille tő akár ballibsi, akár jobbos, de elragadtatja magát a nemzethy keresztény is.

    Ezek az öregek változni nem fognak, közülük sokan radikalizálódnának, akad köztük olyan is, aki savval öntené le a más véleményűt (megtörtént eset szóbeli fenyegetéssel).

    Két év kevés a kihalásukhoz, hiába igyekszik Orbán tönkretenni a közegészségügyet, sok közöttük a szívós, most a külföldön nem kellő orvosokon a teher, a 70 éven felülieken színlelt gyógykezelés végzésével. De 2022-ben a szavazás napján kora reggel az elsők között voksolnak majd.

    A fiatalok? Nekik fogalmuk nincs a diktatúra mikéntjéről, a tehetségesei külföldön vállalnak munkát, ahol nagyon mást tapasztalnak, ezért nemhogy csak maradnak egy ideig, hanem végleg letelepednek családot alapítva, munkájukkal járulva hozzá a befogadóország jólétéhez.

  • Kővendég! Mintegy 3 millió ember került ellenzéki helyhatóságokhoz. Nem független – ellenzéki. A „független” (ugyan mitől?) politikus imázsnak többnyire csak a kistelepüléseken dőltek be. Az attól függ itt is érvényes: ha a megyei közgyűlési adatokat nézed, az ország 99 százaléka kormánypárti. A sors fintora,hogy éppen az Ovipárt üresítette ki a megyei közgyűléseket: se hatáskörük, se pénzük. Nem emlékszem az elmúlt bő évtizedben arra, hogy megyei döntés egyáltalán említésre méltó lett volna. A szabadelvű-szocialista kormányok legalább ehelyett ajánlottak mást: a régiókat. Na, ekkor esett szó utoljára a hagyományos vármegyékről – baromira ellenezték az új közigazgatási egységet. Hogy miért? – az máig nem derült ki.
    Ugyanakkor: ha az összes leadott szavazatot nézzük, még mindig enyhe fölényben van az ovipárt. Az 51:49-es arány ugyan nem jogosítaná föl, hogy a nemzet nevében tolja az aljasságait. De ezt a 2 %-ot sem lesz egyszerű megszerezni. Ráadásul az sem mindegy, hogy a demokratikus erők melyikének sikerül fordítani.

  • Drizari
    2019 november 5
    8:56 de.

    „az alapvető baj az öregekkel van, 2,2 millió körüli a nyugellátást kapók száma (össz lakos 9,7 millió), elsősorban ők alakítják ki a választások végeredményét. Ők azok, akikbe belenevelődött a szavazhatnék, mert erre nevelte őket a proletárdiktatúra, számonkérték a hiányzást azoktól, akik nem mentek szavazni a Hazafias Népfront jelöltjeire…
    …Ezek az öregek változni nem fognak, közülük sokan radikalizálódnának…
    …Két év kevés a kihalásukhoz, hiába igyekszik Orbán tönkretenni a közegészségügyet, sok közöttük a szívós, most a külföldön nem kellő orvosokon a teher, a 70 éven felülieken színlelt gyógykezelés végzésével…”
    __________________

    Megoldás? Kedves Drizari… Aszondod, hogy én gyűlölködök? 😀

  • Tüske Zsófia

    Jurásek: már megint prostisrácok fekáliáját hozta ide.
    azt elhiszem, hogy a köpönyeget fordított Stefka szerint itt minden a lehető legjobb, ezzel szemben a Tárki felmérése szerint:
    http://www.magyartudat.com/tarki-felmeres-46-millio-ember-el-melyszegenysegben/

    https://magyarhang.org/belfold/2019/04/25/125-ezer-forintnal-kevesebbol-el-havonta-3-millio-magyar/

    és mindezeket 11 milliárd forint EU-támogatás mellett sikerült elérni, úgy, hogy a csatlakozott KGST tagállamok első helyéről sikerrel lecsúsztunk az utolsó előttire.

    míg a tartósan beteg családtagjaik otthoni ápolására nem szavazta meg a fidesz parlamenti frakciója a havi 100 ft-nyi ápolási díjat,

    míg Kövér elvtárs szolgálati lakásának felújítására 2,3 milliárd forint közpénzt fordítottak, csak, hogy ne kelljen neki 30 km autóutat megtennie ülésnapokon, – bár a 3 szolgálati gépkocsijára 660 ezer ft üzemanyagtámogatást is felvehetett

    míg az országban 400 háziorvos hiányzik és a meglévők 60-70 %-a betöltötte a nyugdíjkorhatárt

    míg a hazai munkavállalóknak sem utazási költségtérítést, sem munkásszállást nem biztosítanak, már 44 ezer idegen vendégmunkás dolgozik itt, mindenféle szociális támogatást megkapva.

    hát, ha magának ez pitiáner dolog, amin nem szabad fennakadni, nincs miről beszélnünk.

  • Drizari
    2019 november 5
    8:56 de.

    Marhaságokat beszélsz de már mexoktuk.
    Ezek szerint gerentorasszista is vagy hehehe

  • Mikor a büdös trollok elveszítik nyugalmukat:
    Szómenése lett a cikk kapcsán az idióta Juráseknek.
    Ezek szerint valamit nagyon jól eltalált a cikk szerzője 😀 😀

  • Göllner András

    @ Tüske Zsófi

    A Juráseknek nép-nemzeti gerincferdülése van.Nem tud egyenesen járni, a pesti srácokra bukik, a valóság és az illúziók közti határvonal megsemmisítésével keresi a kenyerét. A mesterséges valóság talaján jár, ezért képtelen e cikk tartalmával foglalkozni vagy a kérdéseidre egyenes válaszokat adni. Szerintem inkább adj neki egy kokárdát, azzal órák hosszat el lessz a Boda Marcsi melletti fekvőhelyen idelenn. Ha majd újra el kezd óbégatni, a mi Geyzánk majd csak ad neki egy beöntést, mert attól általában elhallgat.

  • Orsós Elemér

    talalom
    2019 november 5
    6:38 de.

    Margitka, nekem nem a spontán privatizációval van bajom, hanem a sumák, részrehajló végrehajtásával, ami messze nem volt spontán, mert „véletlenül” megint azok kerültek ismét tűzközelbe, akik eddig is ott voltak, csak -papiron változtatott- más ideológia köpönyegében! Másik ilyen nyűgöm a kárpótlás, amire igazságos megoldást valóban nehéz lett volna találni, de ennél a szélhámoskodásnál lehet hogy, még annak elmaradása is igazságosabb lett volna!

  • Geyza
    2019 november 5
    2:03 de.
    ha lenyalod nem leszek olyan üdvötletével,üdvözléssel,üdvözzel

  • “egy bizonyos szint felett nem süllyedünk bizonyos szint alá”.
    Ez az a kinyilatkozás mely megmutatja,hogy mindenki felett érzitek magatokat!
    De valóban ott vagytok? üdvözletével

  • Almási Alma :

    „Elvtársak! Mi a Magyar Népköztársaság bírái vagyunk, a proletárdiktatúra bírái, akiknek az a kötelességük, hogy a proletariátus államát erősítsék és annak minden ellenségét, aki a proletárforradalomra kezet emel, kíméletlenül megsemmisítsük” – Domokos József legfelsőbb bírósági elnök szavai 1957. március 28-án az országos bírói értekezleten.

  • Id.Kiss László 1:46

    Egyetlen igazság amit maga itt fölvonultat, egyik utsó’ mondatrészében, miszerint:

    „…életünk és a sorsunk felett a háttérben rejtőzködő közveszélyes elmebetegek által vezetett titkos társaságok…”

    Tudniillik ebben Ön az . o r b á n i . m a f f i a á l l a m , a rendszer fundamentumát ismerteti dióhéjban:

    – a közveszélyes elmebeteg vezető keresztapát[godfather] és

    – az Ő titkos és bűnöző társaságát a magyar camorrát [a FidSS-t]

    Gratula’e mondatához, melyben az ország baja benne foglaltatik!
    ˙
    DG
    .
    Ui.:
    Ezt alátámasztandó ajánlom az Ön bölcs figyelmébe még a New-York Thimes (nythimes.hu) cikkét, a „Pénzes gazdák:
    hogyan fejik meg az Európai Uniót az oligarchák és populisták” címmel.

  • A kis’ idős úrnak úrnak, csupán úgy kikiegészítés gyanánt:

    É v e n t e 36’000’000’000,- azaz Harmichat-milliárd Euró
    landol a FidSS Camorra zsebében.

    Kedves Lacibátyám ha szabad így szólítanom,szorozza be kilenccel!

    Kacagányos röhögénnyel : 🙁 DG

  • Geyza!

    Fodor Gábor – Orbanini egykori harcostársa – egy másik ultra liberális köpedelme volt, amikor (Bácsffy Diána kapcsán) ezt a „szabad” szöveget lökte a tévében :
    „A gyűlöletbeszéd része a demokráciának”.

  • Kővendég uram! 7:20

    Mottó:

    „Hej cigány, hej cigány
    Húzd a nótám!
    Száz felé szakadjon a húr!
    Jer ide! Hej cigány, hej cigány
    Húzd ne sajnáld!
    Így mulat minálunk egy úr.”
    [Kálmán Imre/Harsányi Zs.: Marica grófnő]
    _

    Hát biza, kendnek abba’ igaza van, hogy „az huzatja a nótát, aki zenészt fizeti”. És ebben a szituációban a FidSS az, aki a legnagyobb pénzeszközök felett még mindig rendelkezik… Az ellenzéki önkormányzatoknak igencsak fel kell kötniük a fehérneműt, hogy ők mondhassák meg, mennyi az annyi. S a j n o s … És, hogy ez a kiszolgáltatottság még hová is vezethet, annak csak a Csútványi camorra prímása az egyetlen megmondhatója.
    De az, hogy az ő készséges felajánlkozása például a Fővárosnak nem igaz, az olyan biztos, mint a 2×2 …

    Joggal féltjük a most „győztes”, de rémnaiv weimarista helyhatósági tisztségviselőket, hogy bedőlnek a Döbrögi pávatáncnak…

  • Értem én, hogy a magukat bal-liberálisnak nevezők köpködnek ezerrel mert:
    – Azok, akiknek „nem jutott levegő” az orbáni érában azok elégedetlenek a sorsukkal. Ez már csak ilyen élethelyzet.
    – Jelen kurzus „lopásait” nagyjából ismeri a köznép (Mészáros, stb). Azonban a bal-liberális országvezetés idején (1995-98 és 2002-2010) is rendszerszerűen többet loptak mint az ördögtől való jelen nemzeti/konzervatív. Egy kutya mind.

  • Elemér nov. 5. 1:40.
    1. A kárpótlás ügyében egyetértek, bár magam is érintett voltam: részvényeket és földeket vettem. (Picikéket,200 és 800 négyzetMÉTER körülieket, de mivel Pesten vannak,idővel nyilván lesz értékük. Próbáltuk művelni a kőbányait, de mindent leloptak, szétdúrtak, így egyelőre csak viszi a pénzt az évi kétszeri kaszáltatás, hogy rendben legyen. Még az akkori Fidesz javaslata lett volna a legjobb, akik azt ajánlották, hogy minden magyar állampolgár kapjon 20 ezer forintot, függetlenül attól, hogy volt-e valamije. De a magyar politika legkártékonyabb figurái, a kisgizdák hallani se akartak ilyesmiről. Máig se tudom eldönteni, hogy butaságból, vagy számításból tették-e tönkre a magyar agráriumot – ezzel a magyar vidéket – a „haza szent földjével” takarózva.
    A privatizáció más volt, mint ahogy látod-látják sokan. Pl. 90-91-ben az Állami Vagyonügynökség (ÁVü) megjelentetett egy vastag kiadványt, amelyben az eladásra váró cégek listája volt, a legfontosabb adatokkal. A könyvet ingyen lehetett vinni, de kérésre vidékre is elküldték ingyen. A Pozsonyi úti székházban hegyekben álltak a kötetetek.
    Egyet haza is vittem. Körülültük a testvéreimmel: hármunknak volt összesen 150 ezer forintnyi kárpótlási jegyünk, meg lehetőség a 300-300 ezer forintos E-hitelre. Igaz, mindhármunknak volt állásunk, munkánk, de gondoltuk: itt a lehetőség, hogy a magunk urai lehessünk A kötetet böngészve be kellett látnunk – nem elég a képzettségünk, képességeink egy önálló gazdasági egység vezetésére, folyamatos fejlesztésére.
    Úgyhogy a privatizáció se csak a „csókosokról” szólt. Bár igaz, jobb érzés a másikat szidni, mint beismerni: mi magunk nem vagyunk mindenhatók. Sőt örök fiatalok se,mint azt Drizari olvtársunk képzeli magáról.

  • Olykor-olykor portréfotókat nézegetve tippelgetek, általában 10 százalék körüli a találati arányom. Élet-viselt arcok, legyen az illető akár fiatal, középkorú, vagy idős.

    A játék egyszerű: nézem a fotókat és igyekszem kitalálni, vajon miért körözhetik? Most éppen 12911 fényképet tettek közzé (folyamatosan frissül a darabszám), igaz, akadnak közöttük többször ismétlődők, de mindegyik mögött más-más a körözési jogalap. Miután gondolok egy bűnelkövetésre, az egér kurzorral rászaladok a képre, és azonnal megjelenik az elrendelés oka. Itt található a tabló:

    http://www.police.hu/hu/koral/elfogatoparancs-alapjan-korozott-szemelyek?ent_szemely_elfpar_viselt_nev_teljes=&ent_szemely_elfpar_szuletesi_hely=&ent_szemely_elfpar_kore_jogalap=All&ent_szemely_elfpar_kore_szerv=All&ent_szemely_elfpar_kori_szerv=All&min=&max=&page=0

    Közöttük ráakadtam egyre, amelyiknél hatalmasat tévedtem. Első ránézésre kábítószer terjesztésre, vagy költségvetési csalásra gondoltam, de egyik sem. Kibúvás harci kötelesség teljesítése alól!!!

    http://www.police.hu/hu/koral/elfogatoparancs-alapjan-korozott-szemelyek/425621

    Bővebben nem derül ki, hogy belföldön vagy külföldön nem volt hajlandó harcolni ez a fiatalember, és az sem, hogy ezt katonai vagy rendőri mivoltában tagadta meg.

  • Volt nem reg egy szep Magyarorszag. Liberalis volt, es meg telt FX adosaggal, amelyik a gazdasagot be fulasztota. Es nem dolgozot tobb mind 3.8 millio szemely, meg a crizis elot sem. Magas pontokat elert az a szepp liberalis orszag. 12% munkanelkuli, 82% allami adossag, es vegre IMF kezere juttot. Es versenykepes orszag volt. Ki elozte a vilagot. Mar 2007ben gazdasagi crizisbe esset. Egy egesz evvel a globalis crizis elott. De szep volt!

    Most nagyon sotet az egesz. A FX adosag crizis mar nagyabol nem letezik. 4.5 millio szemely dolgozik. Az allami adossag mar 70% allat van. Magyar cegek mind a MOL vagy az OTP be vasarolnak vagyont kulfoldon. A Trieste kikoto Magyar kezben. Egy Angol-Osztrak fegyver ceget is bevasaroltak a Magyarok. Ez a 9 ev remalom minden globalista Magyarnak, aki aszt szeretne hogy IMF kezben legyen az orszag, vagy legalab gazdasagi kolonia.

    Es holl a MANYUP penz? Az volt az ara hogy Magyarorszag az IMFtol felszabaduljon. Gyurcsy bacsinak lehet megkoszoni. Mas megoldas nem volt hogy Magyarorszag visza keruljon a kotvenypiacra.

  • Na eddig is olvastam pár „szuper cikket” ezen a fórumon,de ez még azokat is felülmúlja!
    Lang Alex!

    Vajon magyar?bajon itt él.és ugye hány éves?….de az írása rémes!
    Nos csak pár dolgot szeretnék közölni:
    1/Orcán csak l évig volt Soros ösztöndíjas,uánna saját költégére tanult
    2/Orbán bár 9 éve kormányoz,de ugye a ruszkikat,akik „ideiglenesen” 30 évig itt állomásoztak 1989-ben a rendszerváltáskor sikerült hazaterelni….
    3/A valódi bűncselekményeket ugye ma is üldözik?….
    4/Mellesleg 75 év felett is jár a krónikus kezelés a betegeknek,és ugye 65 év felett mindenki részesül nyugdíjban?
    5/nem csak stadionokat építettek.ami egyébként asz itt rendezendő nemzetközi versenyek miatt is fontosak(nem Orbán mániája)meg amúgy a most megválasztott kerületi polgármesterek is támogatják!!!!!4
    6/a papirok nélkül illegáléisan érkező,lumpen és bűnöző migránsokat nem engedjük be és ugye helyesen,míg az igazi menekülteket igen!Az meg ugye más kérdés ha más országokból ide akarnak többen települni,dolgozni és nem robbantgatni és legálisan,sőt letelepedési kötvényt vásárolva??????!
    Összegezve mind szerző,mind a szintén „tájékozott és bölcs ”
    társszerzők nagyot égtek!!!!!,de ugye a fórum is,hogy leközöl egy ilyen valótlan cikket és csupán
    uszításra alkalmas hazugságot!
    Na még az usztáshoz sincs eszük,tehetségük!
    Őrülök,hogy más normális emberek is hozzászóltak,és remélhetőleg még több
    en is lesznek!
    Na részvétem!
    7

  • Tüske Zsófia

    András, nem adok neki kokárdát, érje be egy nemzetiszínű nyalókával.
    Napok óta azon töprengek, hogy a prostisrácok prostilányának, Jurák Katának (aki a napokban neokomcsi (haha!) halálbarbinak nevezte Cseh Katalint) lehet-e köze az ide írogató Jurásekhez.
    Elképzelhető, mert nagyjából ugyanazt a sűrű sötétséget hordozzák vállon felül.

  • Egyébként a „leggyengébbek” kedvéért,annó a ruszkik kiűzése (a rendszerváltás idején az MDF :Magyar Demokratikus Fórum volt hatalmon!Antall József,meg Csurka István!)ami nem összetévesztendő a mai DK. söpredékkel…..
    Akkor még Orbán csupán 26 éves volt….!

    Amúgy Drizarinak abban teljesen igaza van,hogy még 3 évet (de remélhetőleg jóval többet…)kell várni Orbán távozására……

    Hát ez van,elvtársak!

  • Orsós Elemér

    Kővendég
    2019 november 5
    11:59 de.

    Restelkedve visszatérve a „Származásunk” Című rovathoz:
    én kifejezetten a dél-koreai mintára hivatkoztam, ők is az Ön által nekünk javasolt módszerrel lettek ázsiai kistigris? Szándékos volt e lejáratásomra gyártott félrebeszélés vagy csak nem figyelt, esetleg feltételezi hogy, ennyire hülye vagyok? 😀

  • Orsós Elemér

    Drizari
    2019 november 6
    9:23 de

    Ilyen fotókat nézegetett anno Cezare Lombroso is, aztán „tudományos” rendszerbe rakva kategórizálta őket. Utólag kiderült, neki sem sikerült ezekből megdönthetetlen bűnözői szabályokat leszűrni, viszont később vizsgálati módszereit egyes fajgyűlölő „tudósok” előszeretettel alkalmazták és szentírásnak vették.

  • Tüske!

    Bár nem a cikk témájához tartozik,csak tájékoztatni szeretnélek,hogy a Donáth László ügyét a Bíróság korántsem zárta le,a vizsgálat folyik.és nem mellesleg maga az evangélikua egyház is elismerte az ismert tényeket és szankciókat,kizárást indított a szélhámos Donáth ellen!

  • DonGolo:
    „igaza van, hogy “az huzatja a nótát, aki zenészt fizeti”. És ebben a szituációban a FidSS az, aki a legnagyobb pénzeszközök felett még mindig rendelkezik…
    …Joggal féltjük a most “győztes”, de rémnaiv weimarista helyhatósági tisztségviselőket, hogy bedőlnek a Döbrögi pávatáncnak…”

    Erről – a pénzről – is szó van, de a legkevésbé csak erről.A parlamenti 2/3-al a Fidesz/KDNP korlátlanul uralja a törvényhozó hatalmat, a miniszterelnökön át a kormányzati végrehajtó hatalmat, és a „független” bírói hatalomnak pedig a nagyobb hányadát. Nem is szólva a „negyedik hatalmi ágról”, a tömegkommunikációról.
    Kövér László nemrég előadást tartott a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen, ahol kifejtette, hogy „a fékek és ellensúlyok rendszere annyit jelent, hogy a ellenzék botot nyomhat a haladás kerekének küllői közé.”

  • Drizari:
    „http://www.police.hu/hu/koral/elfogatoparancs-alapjan-korozott-szemelyek/425621
    Bővebben nem derül ki, hogy belföldön vagy külföldön nem volt hajlandó harcolni ez a fiatalember, és az sem, hogy ezt katonai vagy rendőri mivoltában tagadta meg.”

    Nem biztos, hogy nem volt hajlandó harcolni.
    Az is lehet, hogy pl. csak elveszített egy hidrogénbombát. 🙂

    456. § Aki harci kötelességének teljesítése alól
    a) szolgálati helyének önkényes elhagyásával, elrejtőzéssel vagy megfutamodással,
    b) harcképtelenség szándékos előidézésével vagy megtévesztő magatartással,
    c) harceszköze elhagyásával, megrongálásával vagy alkalmazásának elmulasztásával,
    d) az ellenségnek önkéntes megadással, vagy
    e) szolgálati kötelességének egyéb súlyos megszegésével
    kivonja magát, bűntett miatt öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

    458. § E fejezet alkalmazásában
    a) katonai szolgálaton a 127. § (1) bekezdésében megjelölt személyek által teljesített szolgálatot kell érteni,

    127. § (1) E törvény alkalmazásában katona a Magyar Honvédség tényleges állományú, a rendőrség, az Országgyűlési Őrség, a büntetés-végrehajtási szervezet, a hivatásos katasztrófavédelmi szerv, valamint a polgári nemzetbiztonsági szolgálatok hivatásos állományú tagja.

  • Orsós Elemér
    2019 november 6
    2:53 du.

    Dél Korea az USA jóindulatából és hathatós segítségével lett lett „Ázsia Kistigrise”.
    Csak egyetlen egy példa, aminek elégnek kell lennie az egész folyamat megértéséhez:
    (kicsit hosszú lesz, Rodeóta-idiótáknak, Húgyos-Bodáknak nem javallott az elolvasása, még rohamot kapnak vagy bepipilnek)

    Az Ameikai Egyesült Államok a hatvanas évek elején úgy gondolta hogy a harci repülőkben jobb lenne ha a rengeteg nehéz és sérülékeny mutatós műszer helyett digitális kijelzők, sőt lapos képernyők lennének a pilóták előtt, megtakarítva jelentős súlyt, ami helyett pl.löszert vihetnének magukkal.
    Elképesztő pénzeket öltek a kutatásba-fejlesztésbe, ezernyi metódust kipróbáltak.Ennek a projectnek különös módon (mondhati TERMÉSZETESEN) a Texas Instruments óriás-cég volt az egyik vezetője.Anno minden, a témával kapcsolatos irodalmat, infót nagy érdeklődéssel olvastam el, márcsak a szakmám miatt is : lapos , falra akasztható TV-k , stb..izgatottan vártuk mikor lesz végre ilyesmi kézzelfogható közelségben.
    A probléma összetett, a leglényegesebb hogy amikor a pilóta mögül, a kabintetőn felülről és hátulról érkezik a napfény, akkor is TÖKÉLETESEN láthatónak kell lennie a műszerfal kijelzéseinek.
    Végül aztán hosszas kutatómunka és kb 2 évtized után sikerel jártak, elkészítették az USAF számára a szükséges mennyiséget, majd az egész kutatást-fejlesztést szabadalmaztatták és leengedték polgári felhasználásra.
    Ez úgy történt, hogy kerestek egy megbízható és baráti cégecskét, akivel megkötötték a szerződést a további képrnyők gyártására, azzal hogy fejleszthetik is ha akarják.
    A kis cégecskét Délkoreában taláták meg, a neve SAMSUNG !
    Ez a (nem is annyira kicsi) cég leginkább mezőgazdasági gépek adásvételével és háztartási elektromos eszközök gyártásával-forgalmazásával foglakozott akkoriban.

    A végeredményt -asszem- nem kell magyarázni !

  • Joe
    2019 november 6
    10:25 de.

    Hazudsz öreg.
    A külföldön dolgozó magyarokat is bele számítod a foglakoztatottségba, meg a közmunkásokat is.

    Az államadósság meg kb pont akkora mint amikor az IMF-nek tartoztunk, azzal a különbséggek hogy jóval magasabb kamatokkal kell visszafizetni.

    És az ország TOTÁLIS eladósodását tették folyamatba a Belgrád-Budapest vasútvonl elnevezéső panamázással.

    Szóval mindenben hazudsz.
    Lehet hogy vannak olyan állításaid amelyekben van szemernyi igazság-tartalom, de ha a pöcegödörben meglátok egy szépen csillogó krómozott kiskanalat, hát nem fogom kihalászni hogy jééé milyen egy szép kávéskanál, jó lesz majd vele ebédke után kavargatni a koffit.

  • Geyza
    2019 november 7
    1:41 de.
    @g ezt úgy hívjuk, hogy offshore, és bérrabszolgaságot hoz létre mint az mai napig látszik… maga mindent tud… én meg minden+1

  • Geyza:
    „És az ország TOTÁLIS eladósodását tették folyamatba a Belgrád-Budapest vasútvonl elnevezéső panamázással.”

    Le vagy maradva egy hírrel: nem Belgrád-Budapest, hanem Budapest-Panamaváros között épül meg a vasútvonal. Így rövid lesz, mindössze néhány méteres, olcsó, párezer-millárd dollárból kijön az egész (amit viszont cakk-pakk le is nyúlnak), hiszen egész Magyarország=panamaváros. 🙂

  • Jurásek Fábián Sebestyén
    2019 november 5
    1:39 de.

    nem is igazán értem, minek is olvasod a fajtám – milyen fajához is tartozom? – írásait, ha ennyire kritikus vagy? ahogy azt sem értem, hogy miért is nem írsz le soha egy önálló gondolatot? ja, hogy olyanod nincs, a pártutasítás meg ritkán jut el hozzád?
    az más 😀

  • A „nagyon nagyon” gyengék kedvéért kiegészítés: nincs se kastélyom,se sertéstelepem….mivel csupán jobboldali,de párton kívüli szimpazizáns vagyok (és nem baloldali leközelezett fanatikus ,akik eddig is jól megszedték magukat és most is ezt teszik),meg ugye a ledolgozott évek után a nyugdíj pártállástól függetlenül mindenkinek jár,amig él?……Ezt még a sok szemétségre hajlamos szocik sem vitatták,vitatják….!
    Na bőven kimerítettem a „témát”!

  • tóth péter
    2019 november 5
    2:31 du.

    óh, nem mindenki felett, de pl. feletted, vagy Ferenct, vagy Boda felett mindenképpen. mi több, ott is vagyunk.
    onnan pl. ahol én vagyok, lenézve jelentéktelen, durcás, jusztis, semmi kis kivagyiságotokra, majdhogynem színházi látcsövet kell használnom, hogy kivegyem arcotokon valami értelemnek a halovány visszfényét 😀

  • Orsós Elemér:
    „én kifejezetten a dél-koreai mintára hivatkoztam, ők is az Ön által nekünk javasolt módszerrel lettek ázsiai kistigris? Szándékos volt e lejáratásomra gyártott félrebeszélés vagy csak nem figyelt, esetleg feltételezi hogy, ennyire hülye vagyok?”

    Sajnos, nekem nem volt lehetőségem olyan hosszú, alapos, mélyenszántó tudományos kutatás folytatni a dél-koreai
    társadalom, demokrácia és gazdaság témaköreiben, mint Önnek.
    Üres napilap-frázisokat viszont nem szívesen hajtogatnék; amiről nem tudok semmit, arról vagy kérdezek, vagy hallgatok.

    Nem beszéltem félre, ha jól értem Önt, akkor olyan rezsimet tartana jónak, ahol magyar gazdálkodó szervezeteket, stb. kizárólag „magyarlojálisoknak” lehet eladni (bármit is jelentsen Önnél ez az ételmetlen kategória)); nos, én fölvázoltam egy ilyen rendszert, nem is a saját kútfőmből, hanem Johann Gottlieb Fichte 1800-ban publikált Der geschlossene Handelstaat c., (magyar fordításban „A tökéletes állam” címmel 1942-ben a Magyar Élet Pártja kiadójánál megjelent) könyvéből. Az ötleteit az 1949-1956 közötti időszakban szinte teljesen 1956-tól az 1980-as évek közepéig részlegesen „sikerült” megvalósítani Magyarországon is.
    Ezért megalapozottan gondolhattam arra, hogy ezek az ötletek, az ezekből összeálló politikai-gazdasági-társadalmi rendszer föltehetően nagyon rokonszenves lehet Önnek.

  • Hmm…
    Ha jól emlékszem, az önkormányzat választás követően – egyik, szerintem talán túlontúl optimista kommentelő-társunkkal folytatott eszmecserében – megemlítettem, hogy a Fidesz-KDNP akár egy ilyen alkotmányos lehetőséggel is élhet:

    https://hvg.hu/itthon/20191107_Felmerult_hogy_Debrecen_legyen_a_fovaros_de_a_kormany_elvetette

    Igaz, az ország lehetséges új fővárosaként nem Debrecent, hanem Felcsútot saccoltam. No, hát nem lehet még viccből se olyan baromságot kitalálni, ami a kormánypártok-közeli körökben komolyként föl nem merül…

  • Amennyiben a mai közlekedési cirkuszra gondolok, amit Erdogán látogatása miatt Miviktorunk generált, én igenis helyeselném, hogy a főváros mostantól Felcsut legyen. Ottan lehetne a kisvasúton békésen furikáztatni Putyint is, Erdogánt is…

    Később meg, amikor majd Orbán megbukik, az egészet körül lehetne keríteni egy jó magas kőfallal, és lenne megint egy új Lipótunk…

  • Boda Marcsi
    2019 november 7
    12:36 du.

    „nincs se kastélyom,se sertéstelepem”

    Na látja Marcsi, maga (illetve ez a tipus) pont ezért a kedvenc udvaribolondja a kormánynak, mert ingyen áll szolgálatában az ökörségek, a valótlanságok továbbterjesztésének, amit a propaganda médiából lát, hall, néz.

    Továbbá azért díszbolond mert Lázár, Tiborcz, Szijjártó, Rogán, Mészáros és a többi fideszes NER lovagnak kastéllyal (Kastélyokkal, hotelokkal, Yachtokkal stb.) fizet a kormány az emberek pénzéből. Kósának a magánál is idősebb anyjának úgy lett sertéstelepe, hogy Kósa maga adott be egy módosító indítványt. Szóval mások a hazugságokért, a lopásokért és a rendszer mindenáron való védelméért derekasan meglopják a magyar embereket, Ön pedig saját bevallása szerint ingyen ilyen örülten szervilis. Gratulálok hozzá, de tényleg. Azért kevés olyan ember van aki így bevállalja hogy sík bolond és, hogy ingyen melózik egy autokrata korrupt rendszernek.

  • Jurásek Fábián Sebestyén

    Kedves nem kedves Ille István úr!

    Van saját gondolatom és és le is írom röviden és velősen és megtámogatom hozzám hasonlóan gondolkodók írásaival, mert képzelje sok kellemes meglepetés is ér, amikor olvasom, hogy sokan mások – esetleg tőlem okosabb emberek is! – ugyanazon következtetésekre jutnak, tehát egyformán gondolkodunk! Az önök fajtája, pedig azért „fajtája”, mert akik csak arra képesek, hogy céltalan csekély előrelátással, mindet besározni kívánó mocskos gondolkodással, hatalmas gyűlölettel, hamisságok és féligazságok tömkelegével butítják a magyar embereket, azok nem „gondolkodók”, hanem csak rosszindulatú hangoskodók, telve kisebbségi komplexusokkal, aki itt élik az életüket a való világ helyett. Nekem erre csak módjával van időm és csak azért szólok hozzá, mert kötelességemnek tartom időnkét közölni az olvasóikkal, hogy nem mindenki olyan…, mint önök!!! Ha a momentumos taggyűlések tartalmára kíváncsi, akkor forduljon bizalommal a Szukits Rezső hasonszőrű barátjához bizalommal és nem tudok hasonlóval szolgálni… Végezetül egy kis gondolatmenet: „Ha kilométerre leméred, hogy mennyi út és autópálya épült, ha dekára leméred, hogy mennyi ingyenes iskolai étkeztetés történik, ha darabra leméred hogy mennyi tankönyvért nem kell fizetni, akkor az összes rendszerváltás óta regnáló kormány teljesítményét messze veri a NER. Hogyan van minderre pénz, ha lopnak? A többiek hogy-hogy nem tudtak annyit lopni, hogy mindezekre legyen pénz? Persze, a társadalom alsó rétegei mindig irigyek lesznek, mindig kivetítik a saját sz@r életük feletti elégedetlenségüket másokra, mindig a rendszerben fogják keresni a hibát, és ami a legfontosabb: soha nem süllyednek odáig, hogy elégedettek legyenek azzal, amit már kaptak, pedig nem szolgáltak rá.

    Ugyanis amikor hatalmon vagy, el kell döntened: az ellenfeleidhez tartozó vállalkozói köröket pénzeled, hogy ők majd pénzeljék az ellenfeled politikai kampányát ellened, vagy akik nem akarják a vesztedet? Nincs harmadik opció. Harmadik opció az lenne, hogy az ellenfeledet pénzeled.

    A LER, Liberális Együttműködés Rendszere, is a saját tagjait fogjak pénzelni, nem a nemzetibb érzelmű üzleti köröket, és a LER lovagok is fognak yachtozni, luxusprostizni, fehérporozni/whiskyzni.

    Viszont ha a LER győz 2022-ben, akkor majd nem lesz babaváró támogatás, családiautó-támogatás, kedvezményes CSOK, megszüntetik a KATA adót, amit régen is akartak, és ezt mind meg fogja érdemelni a nagyérdemű.” https://www.szilajcsiko.hu/single-post/2019/10/19/NER-ut%C3%A1n-LER-cask-a-l%C3%A9nyeget-nem-l%C3%A1tja-a-t%C3%B6bbs%C3%A9g

  • Jurásek Fábián Sebestyén

    Tüske Zsófia!

    Ha valaki csak a rosszat keresi meg is találja… Ha gyurcsanyizmus lenne ön szerint jobb lenne a helyzet?! Nem (!) és ezt nem is magyarázom, mert ez bizonyított tény. Igen a jobboldal nem a segélyek rendszerére épül, arra épül, ami régebbi társadalmak alapköve is volt, hogy a középosztály legyen a jó minta, húzókép a többi leszakadtnak, meg aztán kapitalizmusban élünk nem „szocizmusban”, ne tessék elfelejteni! Aki dolgozik megél, sőt munkaerő hiány van… Ne tessék a cigányságunkról sem elfeledkezni, ha ők nem lennének, jobbak lennének a statisztikák, de hát ezt még senki nem oldotta meg. A szegénység és a lelki szegénység baloldalnak meg úgy kell, mint a cukor, mert akkor el lehet hitetni az emberekkel, hogy ők a jótevők, közben pedig kivéreztetik az egész Országot! Végezetül: https://www.szilajcsiko.hu/single-post/2019/10/19/NER-ut%C3%A1n-LER-cask-a-l%C3%A9nyeget-nem-l%C3%A1tja-a-t%C3%B6bbs%C3%A9g

  • Tüske Zsófia

    Boda: csak tájékoztatlak, hogy Donáth ügye nem került a bíróság elé, nyomozati szakaszban még nem lép be a bíróság, bárhogy is szeretnéd. A BRFK nyomoz, az evangélikus egyház tényfeltáró vizsgálatot kezdeményezett, ezek a tények. A törvény szerint a vádlott mindaddig ártatlannak tekintendő, amíg a bűnösségét bíróság nem mondja ki.
    A nyomozati szakasz lehet hosszú is, Czeglédy Csaba is másfél évet töltött előzetes letartóztatásban, míg az ellene folytatott koncepciós eljárás megsemmisült. Persze a lenyúlt vagyonát egyelőre még nem kapta vissza, de a becsülete felől a szombathelyieknek nincs kétsége, hiszen a levesbe küldték a helyi ellenfeleit, ő meg nyert a körzetében, mint helyi önkormányzati képviselő.

    De te olyan jólértesült vagy: mit tudsz, Borkai és ügyvédje ellen is indult a „bíróságon” valamiféle eljárás, mondjuk, a gruppenszex-tengeri túrán részt vett örömlányok EU-pályázati pénzből történt kifizetése miatt? Esetleg elrendeltek esetükben drogteszten való részvételt? Vagy vizsgálatot a győri telekügyletek miatt?
    Vagy tőle megfelelő mennyiségű „hálapénz” folyt be egy offshore bankszámlára, tehát a keresztény erkölcs ezzel helyre is lett ütve, a magánügy körébe utalva az esetet?

    Bizony! Mennyivel olcsóbb egy erdélyi takarítónőt rávenni egy kis baksissal a zaklatásos történet előadására, és az ő tanúvallomását készpénznek véve teleszórni az országot egy eddig hiteles, de ellenzéki emberről összehordott vádakkal, akinek a lánya ráadásul még nem átallott EU-s képviselői helyet elnyerni.
    És tényleg: mit tudsz Donáth Anna kis leszbikus szex-ügyleteiről az éppen csak megkötött házassága előtt egy diáklánnyal? Esetleg gyerekpornó nem játszott ott közre a lokál meg más hiteles források szerint?

    Tájékoztatlak továbbá, hogy más információk alapján szerzem az ismereteimet, nem a te a lokál, az origó és a prostisrácok hazugságaiból felszívott értesüléseid alapján.
    Magyarul: én azt sem hiszem el, amit kérdezel. Mások állításait is több helyen szoktam ellenőrizni.
    Tudod, a tájékoztatás az egy szakma és ott más szabályok érvényesülnek, korántsem olyanok, amit te művelsz itt ilyen Juli néni, Marcsi néni letyepetye lepetye alapon.

  • Jurásek Fábián Sebestyén

    Tüske Zsófia!

    Egy kis normális gondolkodás a saját nemétől… Vegyen példát tőlük. Nem lehetetlen fejlődni, csak akarni kell… http://mindenszo.hu/bohar-tunde-felszantotta-a-hir-tv-studiojat-video/?fbclid=IwAR2_YVKT6IrqFx4uc-cABgNeXZoJ27llXFUNRUTUeX8I7EjJAjzcX1sAxVQ

  • Kővendég
    2019 november 7
    1:45 du.

    „Igaz, az ország lehetséges új fővárosaként nem Debrecent, hanem Felcsútot saccoltam. No, hát nem lehet még viccből se olyan baromságot kitalálni, ami a kormánypártok-közeli körökben komolyként föl nem merül…”

    ——————————————–

    Csakhogyhátcsakhogy – mi van akkor, ha Debrecen is „elesik” előbb utóbb? -:)))) Mondjuk úgy mint a megdönthetetlennek tartott Miskolc, vagy Pécs, netán Hódmezővásárhely… stb Na akkor aztán üstöllést visszük tovább a főváros kérdését ? Bizony ilyen szempontokkal is jó lesz számolni!

  • Rodeo11
    2019 november 7
    9:49 de.

    Hülyeséget beszélsz, mint mindig.
    Majd nézd a korei satellit-TV adásait úgy mint én.
    Láthatnád mekkora becsben tartják az ottaniak az USA barátságát.
    Hogy mást ne mondjak, minden évben negyed órás beszédet szokott mondani az elnökük annak az eseménynek az évfordulóján, amikor az USA (ENSZ felhatalmazással) szarrá verte a mocskos kínaiakat és É-koreai bérenceiket.
    És ezt a beszédet egynehány napon át ismételgetik az adásban azért hogy minden kedves nézőhöz eljusson.

    De TE biztosan jobban tudod.
    Te kis Rodeóta-idióta 😀 😀 😀

  • Mégegyszer a Dél-koreai kérdésről:

    Pár éve az volt a hír a Magyar TV.-ben (akkor még VOLT Magyar TV) hogy Délkoreában a Kormány valami APRÓ módosítást akar a nyugdíj-törvényben. Nem akkorát amit itten a Kétharmad szokott ráerőszakolni a népre, hanem csak valami kis kiigazítást, de ez nem tetszett a szakszervezeteknek. Mert ott olyan is van ám, nem úgy mint nálunk.A hazai szakszervezetek le vannak pénzelve a Hatalom által és elárulják, becsapják a dolgozókat.

    Nos tehát Délkoreában emiatt a MUNKÁSOSZTÁLY (mert ott olyan is van ám) kivonult az uccára és kettő hétig verekedtek a rendőrséggel.
    Aztán a Kormány elállt a nyugdíj-kiigazítási szándékától.

    Benne volt a Magyar Hiradóban.Heteken át téma volt.
    Csak az nem emlékszik rá aki idióta és kimerül a TV-nézése az ostoba sorozatokban meg a reklámokban. Például a Hugyos-Boda, vagy Rodeóta-idióta. 😀 😀

  • Kővendég
    2019 november 7
    11:21 de.

    Há asztat nemtom me fődrajzból mindig gyenge voltam.
    Csak arra emlékszem hogy gyerekkoromban egyszer a mongóliai tengerperton nyaraltunk.

  • Geyza
    2019 november 8
    5:01 de.

    próbálnák meg, ugye @g? nem szeretni, meg vannak szállva ugyanúgy, mint a szeretett Európa is és még sokan mások, ez mind némi nemi erőszak szerte a világban… magának van vazelin kéznél?

    nem is tudtam, hogy perfekt kóreaiból is, maga hong kong iúl is kong? magyarázza má’ meg mi van ott csak a gyengébbek kedvéért…

    egyébként kár minden egyes hozzászóláshoz külön geyzát küldeni, szeggye össze az összes nicket, és másolja be azokat, és akkor nem kell a süket dumáját annyiszor ismételni minden nick alatt, egyszer, töményen, mint a lórúgás

    mennyi megtakarítás?

    hahahaha

    majd a bölcsek kövét vegye le a fejirül ahová ráesett valamikor régen, attól ilyen schlagvertig

    bruhahaha

  • Jurásek Fábián Sebestyén
    2019 november 8
    2:56 de.

    Némá !!
    Van nekije gondolata !
    ÉS meg is ossza ha kell ha nem kell.
    Pedig leginkább nem kell.Mindig gyanúsak a trollok
    „gondolatai” Olyan..egysíkúak.Mintha olvasná őket valahonnan

  • Besancon
    2019 november 8
    4:36 de.

    Nincsen gond, hol itt a gond szteem seholsincsen gond.
    Majd Isztambul lesz Hungária fővárosa.
    Volt már olyan nem?

    A törökök amugy sem mondtak le hivatalosan a nyugati terjeszkedésről, csak kissá háttérbe szorult náluk.

    Pont ugy tartják mint a ruszkik:
    Ahová már egyszer betették a lábukat, az az övék.
    És istenuccse meg is fog valósulni !
    Hazaárulók voltak már 600 évvel ezelőtt is, miért pont mostanában ne lennének, mikorpeg vannak ?

    Aztán majd a russzische meg a türkische itten nálunk fog egymásnak esni hogy kié a gyepű.

  • HunCanada!

    Köszi a vallomását,önkritikáját,amelyben elismerte,hogy az ellenzékkel szimpatizálók,velem ellentétben,anyagi,politikai juttatások miatt támogatja a jellemtelen ideig-óráig….”befutó”
    ellenzéket….míg én és a tiszességes többség ellenszolgáltatások
    nélkül szavazunk tisztességes pártokra,kormányra meg a hazára…..
    Jó és tanulságos hozzászólás volt….!

  • Nos merő „véletlenségből”…..eltünt a Tüskének írt válaszom,amit részletesen nem ismétlek meg,csak tömören:
    1/ a jellmetelen hatalmával visszaélő Donáth ügy nem szünt,meg,és a hozzá hasonló egyébként „leszbikus” lányáé sem,mind a bíróság,mind az egyház vonatkozásában folyik a vizsgálat,szankció,kizárás stb(tanuk!!!)
    1/Czeglédy most „épp” szabadlábon van….de ugye a sikkasztása,csalása tény,meg az is,hogy nem véletlenül az ideiglenesen (!!!)hatalomra került ellenzéki önkormányzatok az irodáját bízták meg a kétes ügyeik kezelésével…..
    3/Borkait ugyan az uszító,amúgy”becsületes és tiszta” ellenzék,a szexvideójával megfúrta (tény,hogy kínos eset)de ugye ő nem volt drogos,nem erőszakolt kiskorúakat,hanem önkéntesekkel dugott és nem pénzlopási tanácsadó volt(akik képtelenek lemondani,és akiket ki is fütyültek az alakuló gyűlésen)
    Nem mellesleg jó polgármesterként ő győzött,a többség rá szavazott,de önként lemondott,míg a bűnöző ballibsik a vastag pofájuk miatt erre képtelenek!
    Na Tüske,nézz,láss,és nyisd ki a füled!(TV,több újság,hírek)

    Talán?…..ez megjelenik?!

  • Orsós Elemér

    Geyza
    2019 november 8
    11:04 de.

    „Aztán majd a russzische meg a türkische itten nálunk fog egymásnak esni hogy kié a gyepű.”

    Gyugodj meg Geyza, itt nem fognak egymásnak esni, mert ez már foglalt!

  • Orsós Elemér

    Geyza
    2019 november 8
    5:01 de.

    „És ezt a beszédet egynehány napon át ismételgetik az adásban azért hogy minden kedves nézőhöz eljusson.”

    Ismerős ez a kényszeredett ömlengés a magyaroknak is az átkosból! 😀
    Mertek volna a magyar elvtársak az első sorban (de akár az utolsóban is!) hangosan horkolni, amikor a ideiglenesen itt állomásozó szovjet elvtársak a felszabadításunkról és az imperializmus ártalmairól tartottak önvállveregető ünnepi megemlékezéseket!!! 😀

  • A rekláma alatt:
    Göllner!
    Én nem fekszem,hanem ÁLLOK és méghozzé egyenes gerinccel,(!!!)azokkal szemben akiknek ilyenük nincs és hamarosan kidőlnek…..fekszenek!

  • Jurásek Fábián Sebestyén
    2019 november 8
    2:56 de.

    van saját gondolatod? ugyan, ezt még te se mondhatod komolyan!viszont kétségtelen, a kormányzati csatlós lakájmédiákból felettébb nagy marhaságokat tudsz idézni.
    hajrá, csak így tovább!

  • Tüske!

    Nem akarlak izgatni,de most egy jó film után néztem a híradót,és
    azt láttam,halottam,.hogy ELLENZÉKIEK !!!tüntettek,amiatt,hogy a jelenleg….szabadlábon lévő,de bizonyítottan több milliót milliárdot(?) csaló,bűnöző jelenleg….szabadlábon lévő C. Csabi ügyvéd irodáját bizták meg egyes szintén ellenzéki,baloldali pártok…..
    Na nem semmi amikor még a némileg tisztességes balodaliak is felháborodnak,és némi önkritikára képesek……
    Ez tény!

  • Amúgy a megbizatást a most megalakult „egyes” (fővárosi?)ellenzéki önkormányzatok
    kezdeményezték a jelenlegi szerződések áttekintése és az ezt
    követő „jövőbeli ügyletek” vonatkozásában…….
    ez ellen történt az ellenzéki tiltakozás!
    Na ez azért nem semmi…..(Lehet,hogy ott is vannak becsületesek,tisztességesek?…)

  • Tüske!

    Amúgy „csak szólok” mint bölcs Geyza szokta írni:

    A Czeglédy ügy a 2000-2001-es években kezdődött,ügyészségi vizsgálat,amikor Medgyessy P.volt a miniszterelnök(régebben MSZMP tag,ami megszünt és az MSZP-be már nem lépett be!)tehát,mint párton kívüli,akit Gy.Fletó megfúrt(már akkor is ügyei voltak Csabival..)nem véletlenül.C.Csabi azóta az adócsaláson,lopáson
    kívűl még rátett „egy-két lapáttal”aminek a vizsgálata most is folyik!(pld.diákszövetkezetek megrövidítése…stb.
    Tehát szó sincs jobboldali üldözésről,rágalmakról!
    Na ennyi,jó film jön!