Borkai nem bűnös, hanem áldozat

2019 november 6 10:15 de.38 hozzászólás

Borkai Zsolt egy kivétellel hazugnak nevezte a vele szembeni „vádaskodásokat” abban a ma megjelent nyílt levélben, amelyben egyúttal lemondását is bejelentette. Hogy a három „vádaskodás” közül melyik nem hazug, azt a győri polgármester nem részletezi, de sejthető, hogy mire gondol. Vagyis, hogy ő élsportoló, s mint ilyen, nem drogozik, és nem korrupt. Marad a harmadik lehetőség, a luxusjachton történő kurvázás.

Mondjuk láttunk már élsportolót drogozni, és volt olyan is, aki hiába volt valamiben a világ legjobbja, emellett még korrupt is volt. De ebbe most ne menjünk bele, Borkai áldozatnak tekinti magát, amiért az Ördög ügyvédje blog, amely mögött nem egy embert, hanem egy érdekcsoportot sejt, leleplezte, amint Horvátországba egy luxusjachton „megbántotta a családját” és azokat, akik emiatt csalódtak benne.

Nem kizárt, hogy Borkai Zsoltnak igaza van. Ő ugyanis áldozata annak a korrupt rendszernek, amely vele is elhitette, hogy neki és a hatalomhoz közel állóknak mindent lehet. És neki, nekik, tényleg mindent lehet. Egészen addig, amíg ki nem derül. Van, akinek még azután is lehet, hogy kiderülnek róla terhelő dolgok.

Lám, Rogán Antalnak sem történt baja, amiért helikopteren bulibárózott egy vidéki lakodalomba, és Kósa Lajos is milyen szépen megúszta az anyukája sertéstelepét, valamint azt a kis ezerháromszázmilliárd forintos kalandját, amelybe egy magát csengeri örökösnőnek kiadó hölgynek, valamint saját mohóságának köszönhetően keveredett bele.

Megúsztak ezek mindent, kezdve az ősbűntől, azaz, a Fidesz-MDF székház gyanús körülmények közötti eladásától, melynek bevétele vélhetően Orbán Viktor édesapjának bányájában landolt. És megúszták a Kaya Ibrahim nevével fémjelzett botrányt, valamint azt is, amikor Sárazsadányban nem volt taggyűlés. Megúsztak mindent, a Gripeneket, a magánnyugdíj-pénztári megtakarítások eltűnését, a koszlott, életveszélyes egészségügyet, a lemaradó, versenyképtelen oktatást, a minden korábbinál többeket sújtó szegénységet.

Borkai Zsolt elhitte, hogy amit tett, nem fog kiderülni, vagy ha mégis, megússza ő is. Ha másoknak sikerült, miért éppen neki, aki nem mellesleg olimpiai bajnok, ne sikerülne. Most eljött az igazság pillanata. Igaz, ehhez az is kellett, hogy a Fidesz az önkormányzati választáson súlyos sebeket kapjon Budapesten és több nagyvárosban.

Ebbe bukott bele Borkai, és nem abba, amit tett. Amit tett, a NER szemében csak annyiban bűn, hogy kitudódott.

38 hozzászólás

  • Az egyik konteo-elmélet szerint a háttérben maga a Fidesz áll, pontosabban szólva annak feje, aki kilövési engedélyt adott Borkaira. Ez a szerencsétlen olimpiai bajnok magasabb érdekeket kezdett sérteni. A legkevesebb veszteséggel járó provokált területnek a szexbuli látszott. Lehetett volna gazdasági-pénzügyi visszaélésekre terelni az operatív akciót, de akkor saját baráti erők is áldozatul estek volna. Így viszont, ahogyan Gulyás Gergely kancelláriaminiszter mondta Borkai lemondásának híre hallatán: Heuréka!

  • Nos, a gigantikus örökség ügye ma sem tisztázott. Csak érdekes, hogy a 3000 milliárd forintos nyugdíjalapból mit ád a Teremtő, pont úgy 1300 milliárd körüli forintokról nem tud elszámolni a kormányerő. (A többi némi adósságcsökkentésre ment, meg a nyugdíjkassza feltöltésére, ami lehetővé tette a költségvetési hiány csökkentését.)
    Kósa meg eddigre túljutott minden magyar elemista első olvasmányán, a Gőgös Gúnár Gedeonon, és belevágott a második kötetbe, a Mosó Masa mosodájába. Úgy tűnik, ennek abszolválása már nem olyan sima ügy, mint a gúnárgőg elsajátítása.
    Nekem az sem tiszta, hogy egyetlen oldalról sem keresték meg a német hatóságokat: volt-e ebben az időszakban ekkora örökség egyáltalán?! Nem kis pénzről beszélünk: az éves magyar költségvetés 8-10 százalékáról!!! (Összehasonlításul: ma a költségvetés 1,6%-át fordítja a kormány a teljes magyar oktatásra.)

  • Téved Kedves Nagyrabecsült Barátom!
    Amint a leírtakból is kitűnik, bármit megúszhatnak!
    Ha! Ha a nagyfőnök o1g akarja! De az is kell a , h érezzék, a f@rkuk kézben van tartva és bármikor csavarhat rajta! És odaveti a kutyák elé!
    Rettegjenek a pénzukert! Semmi sincs ingyen!

  • Drizari
    2019 november 6
    11:06 de.

    Lószart áll a FIDESZ a hír mögött.
    TI , agyatlan összeesküvés-hívők mindenbe baromságokat magyaráztok bele.
    Ti még azt is be tudjátok bizonyítani hogy a Föld lapos,
    a TBC oltástól pedig meghal a gyerek.
    Vagy legalábbis leromlik az iskolai tanulmányi átlaga hehe.

  • O1G666
    2019 november 6
    2:17 du.

    Előbb-utóbb azért
    csak kicsúszik a gyeplő a kezéből.
    Kérdés hogy mennyire.Amióta felfordult a Finkelstein, határozottan romlanak a dolgai.Remélhetőleg a folyamat megmarad

  • Adalék a cikkhez :

    A Borkai-féle yachtos-kurvák „elnyertek” fejenként három millió Forintos EU-s pályázati pénzt olyan „kapcsolat-építő centrumok” létesítésére, amelyek indoklásuk szerint ” bár ugyan vannak hasonló intézményak a környékükön , de azok nem nyújtanak KOMPLEX SZOLGÁLTATÁST ügyfeleiknek.”

    Ezek alapján minden
    világos:az intézményükben
    Gumival 5000 , gumi nélkül 8000 ,
    orálszex gumival 6000, orálszex gumi nélkül 10000 ,
    KOMPLETT SZOLGÁLTATÁS gumi nélkül:20000 hehehehehehehehe

  • Nagyon jó a a fideszecske tetteinek a felsorolása.Egy dolog még ki maradt azonban a QUAESTOR ÜGY,melyben HARMINCKETTŐ EZER KISEMBER pénzét lopták el.Úgy,hogy a felsoroláshoz
    még ezt is hozzá kell adni.

  • A mai nap bizonyítja (Erdogan várbeli látogatása), nincs nálunk diktatúra. Az érkezési (és távozási) útvonalak zárva, az Országos Széchenyi Könyvtár is, csatornafedelek lehegesztve, rendőri különítmények azonnal eltávolítják az útból a tiltakozó tüntetőket, egy másik csapat a török elnököt gyalázó feliratokat és molinókat tüntetik el a vonuló konvoj elől. Mert szólás és véleményszabadság van, tiszta demokrácia.

    Őszintén, szükség volt ekkora biztosításra, amikor Kádár fogadta a kommunista tábor vezetőit? Nagyon nem, mert hála a besúgóhálózatnak, a leghalkabb fingásról is tudomást szerzett a belső elhárítás, és időben lecsukták a hőzöngésre hajlamosakat. A kedves vendégeket kis úttörők köszöntötték virágcsokrokkal, az útvonal mentén a lakosság kis zászlókkal integettek. Még Brezsnyev fogadásakor, sőt, Fidel Castro érkezésekor se volt ilyen felhajtás, mint amit ma rendeznek Erdogan miatt. Persze fél Orbán is, de ő félt már az emlékezetes Astoria csata idején is.

  • Borkai a saját hülyeségének-, a kurváknak-, a szervezett(!) politikai ellenfeleinek- és az objektívfüggetlen média kétszínűségének az áldozata.
    Ergo: Bűnös.

  • Geyza,

    itt te játszod Karl Lueger szerepét, és megmondod, ki merre hány méter? 😀 Eddig csak bohóckodtál. 😀

  • Drizari
    2019 november 7
    5:36 de.

    Hát igen, nincs itt diktatúra. Csak nem lehet tüntetni ahol elhalad ez a háborús bűnös, népirtó. Nem lehet demonstrálni azokkal a meggyilkolt kurdok fotóival az útvonal mellett, nehogy szembesüljön Ő és Orbán azzal, hogy mit művelnek a Kurdok ellen, akik első sorban álltak és harcoltak az Iszlám Állam ellen a Nyugat oldalán egészen addig míg Trum el nem árulta őket. Nem lehet bemutatni sem Putyinnak, sem Erdogánnak, nem lehet kifejezni a véleményét az embernek. Nonszensz. Nem, ez nem diktatúra, ez csak egy hígfos önkényuralom. Orbán dübörög kisegérként a világban az Elefántok oldalán, a magyar embereket pedig leszarja – sőt Budapest lakosságát bünteti a puccparádéval.

  • Ferenct
    2019 november 7
    5:54 de.

    Háppersze.
    Szegény fijjú..
    Azok a rosszlányok vitték őt bűnbe.
    Miattuk síboltak ki családilag a közösböl
    2014 óta jóegynehány milliárdocskát amiből egy
    szép kis kéj-ranchot lapátoltak össze a pedagógus nejével.

  • Borkai kilépett a politikából, de tovább él mint gumicsont…
    – Minden oldalról rácuppantak a grafolúzerek…

  • Wittinghoff dilemmája:

    – Masszázsra jöttem, izmaim elfáradtak, meggyöngültek. Szerencsém, csinos és szemrevaló hölgy a masszőr. És milyen jól dolgozik a kezeivel?! A hasizmaimat, illetve a hasamat is kellemesen gyúrja …. behunyom a szemeim, Balin látom magam … most mintha lejjebb kezdené a masszírozást … alvást színlelek … úgy teszek, mintha nem vettem volna észre, hogy már a férfiasságommal játszik … teljesen megmerevedtem, oda se nézve is érzem … de de de mi ez?! … valami, valami, mintha egy síkos kesztyű csúszna rá … muszáj kinyitni a szemem … jajj jajj! … a csinos masszőrhölgy ráült … beleült … és rugózik le-föl … ezt kikérem magamnak! … házas ember vagyok! … de akkor meg azt hinné, nem vagyok férfi … és terjesztené … emiatt a végén nem választanának polgármesternek …

    Megválasztották. Wittinghoff szerint csapdába csalták, amit nem vett észre, nem ismerte fel a csapda nyilvánvaló jeleit. Ezért jelenhetett meg róla a rejtett kamerás felvétel.

  • slapaj
    2019 november 8
    6:03 de.

    Majd akkor motyogj róla öreg,
    ha a védenced visszaadta a város költségvetéséből
    elsíbolt pár millárdocskát.
    Mielőtt a szokásos arcátlan sima-orcájú hazudozásaidba kezdenél, részletezem a problémát.

    2014 óta a feleségével közösen megvettek kettő hatalmas földdarabot egymás mellett és arra az évek során suttyomban felépítettek egy kéjlak szerű parkosított nemtudni micsodát, lóistállókkal meg más mindenféle dologgal amiket a szorgalmas TV-néző a DALLAS c. filmsorozatból ismerhet a Dzsoki ranchán.

    Ez még nem lenne baj.Hát istenem..kellett nekik egy szabadidő-központ, na és ?

    Naés..nade az asszonyka pedagógus. A pasasnak 1 millió Forint volt a havi fezetése és még kap havi 250 000 Ft.-ot az olympiai érme után. (Hogy miért azt nem értem de hagyjuk..)

    Ha most mindent összeadunk és szorzunk akkor sem jön ki sehogyan sem a közös fizetésük kontra néhány milliárdos ingatlankomplexum.

    Vélemény ??!

    (Csak azt ne mondd hogy ez azért lehetséges mert a NER alatt ilyen jól megy a pedagógusoknak.Különórákból finanszírozta az építkezéseket stb. HA..Haha..)

  • Orsós Elemér

    Drizari
    2019 november 8
    10:46 de.

    Megelőztél! Már éppen kérdezni akartam hogy, a piros házba véletlenül -kisértetiesen hasonló ártatlansággal- betévedtek között a budaörsi mennyivel szánandóbb áldozat?! El kell fogadni hogy, Wittinghoff mártíromsága politikailag elfogadhatóbb, mert a zászlója jobban állt?

  • Orsós Elemér

    Drizari
    2019 november 8
    10:46 de.

    Hogy a rossebbe lehet valakit ilyen csapdába erőszakkal belecsalni? 😀 Ha nem akarja, akkor még a képesség sem állhat fel! 😀

  • Géza

    1) Ismereteim szerint nem Borkai yachtján kurváskodtak
    2) Azt sem tudom, mennyit síboltak ki a rokonok. Ön tudja? Ha, igen tegyen feljelentést.
    3) Borkai bűnösen hülye volt ez nyilvánvaló de nem a kufircolásért (Isten bocsássa meg neki-:)

    Figyelmébe ajánlom a kispesti drogozó, évenként százmilliókat zsebre vágó mszp-s önkormányzati politikust (pfúj), továbbá Wittinghof budaörsi polgármester baráti és pol korrekt-:) szekszelését.

  • Tüske Zsófia

    Drizari: nem hiszem, hogy Wittinghof így adta elő ezt a történetet.
    először is, nem közpénzből lépett félre és nem az Adrián szervezett a bűntársaival gruppenszex-túrát. az örömlányokat nem eu támogatással próbálta kifizetni.
    Másrészt kedves ellenlábasa, a katolikus iskolaigazgató, Czuczor Gergely teljesen a keresztény értékek jegyében bérelte fel a masszőr-prostit, plusz rögtön egy kamerást is, zsarolásra.
    Wittinghof nem forgatta a szemét és hányta a keresztet, mert hogy ő egy konzervatív, családszerető polgár, mint a Borkai-brigád.
    Hogy 1991 óta a városban mindig őt választották meg polgármesternek, az nem a példamutató nemi életének, hanem a városban elért eredményeinek köszönhető. Nem politikus, építőmérnök szakember, akinek nem a saját gazdagodása a célja, hanem a város polgárainak a jó közérzete.
    Mivel nem tudtak rajta más fogást – korrupciót vagy nepotizmust találni, hát maradt a felbérelt örömlány és zsarolás… a polgári keresztény értékrend nagyobb dicséretére.
    Lehet elgondolkozni, ki volt ebben a felállásban a legerkölcstelenebb…

  • Tüske Zsófia

    Ferenct: szíveskedjen előállni a bizonyítékokkal, amennyiben vannak a birtokában ilyenek, hogy Borkai a szervezett politikai ellenfeleinek az áldozata.
    Ahogy a leleplezője indokolta, ő ki akart szállni a borkai-maffiából, de megfenyegették, és ezért borította ki a szennyesvödröt.
    Lehet, hogy így volt, lehet, hogy nem. Mindenesetre Borkai nem volt hajlandó engedelmeskedni a felszólításnak, hogy menjen drogtesztre. így nem tudja megcáfolni a kokain-partyra vonatkozó vádakat.

  • „Wittinghoff dilemmája”
    Kedves Drizari, ez ennyire izgatja a fantáziádat? 😮

  • HunCanada:
    „Hát igen, nincs itt diktatúra. Csak nem lehet tüntetni ahol elhalad ez a háborús bűnös, népirtó. Nem lehet demonstrálni azokkal a meggyilkolt kurdok fotóival az útvonal mellett, nehogy szembesüljön Ő és Orbán azzal, hogy mit művelnek a Kurdok ellen, akik első sorban álltak és harcoltak az Iszlám Állam ellen a Nyugat oldalán egészen addig míg Trum el nem árulta őket. Nem lehet bemutatni sem Putyinnak, sem Erdogánnak, nem lehet kifejezni a véleményét az embernek. Nonszensz. Nem, ez nem diktatúra, ez csak egy hígfos önkényuralom.”

    Ugyan az Erdogán látogatását kísérő biztonsági intézkedések nekem is erősen eltúlzottnak tünnek; de nem értek hozzá, nem lehetek biztos abban, hogy teljesen indokolatlanok voltak.
    Ami szerintem ma, a jelenlegi helyzetben elfogadhatóan nem indokolható: a meghívásának a fenntartása. (Orbán nyilván jóval korábban hívta meg, de MOST ezer ürügyet lehetett és kellett volna találni a meghívás lemondására, és az idők végéig tartó halogatására.)

  • Óóóóó, yeah!

    Valóban, mindössze úri huncutságnak minősül Wittinghoff tornája, és nagypolgári hagyományokat követ, ahol egykor neves és címzetes uraságok jártak a Maison Fridába, pár házzal odébb a Schlesinger műintézménybe, és persze, említsem a felejthetetlen Schumayer (Pilisi) Róza garniszállóját is. Őt Krúdy több művében is megörökítette. Mind a Magyar utcában működtek Budapesten, az épületek ma is állnak, megtalálhatók a 20., 29. és 34. házszám alatt. Utóbbi ma Jászai Mari Színészház.

    Annyit megjegyzek még, hogy itt nem krajcáros lányok dolgoztak, hanem kiművelt válogatott szépségek, az akkori Magyarország családos férfi felső ezrének nyújtottak felhőtlen kikapcsolódást.

    Különösen Schumayer Pilisy Róza lányai (a 20-as házszámban) voltak átlagon felüli szépek és szakmájuk avatott mesternői. A baldachinos ágyakban többször megfordult Vilmos császár, trónörökösként VII. Eduárd, kormánytagok, mágnások, olykor bizony tiszteletreméltó papok is. Róza mentora és kitaníttatója (a szó jó értelmében) ifjú gróf Apponyi Albert volt. Akit érdekel páratlan életútja, itt elolvashatja (érdemes) e figyelemre méltó hölgy történetét:

    https://24.hu/kultura/2017/08/13/ilyen-volt-74-evesen-a-legismertebb-magyar-kurtizan/

  • Kedves Drizari, Elemér, és mások…

    Úgy tűnik neke, hogy még nem lettetek alaposan felvilágosítva szexileg, meg erkölcsileg (na persze, a ti – komcsi – időtökben nem voltak még ilyen témájú órák a suliban).

    Szóval nem fogjátok elhinni, de az összes képviselő, kormánypárti és ellenzéki egyaránt, de még a nők is!!! szoktak időnként szexelni. Ki a házastársával, ki az állandó vagy alkalmi barátnőjével/ barátjával (nem kívánt törlendő 😀 ), ki pedig csak úgy sajátmagával (valaki erről is hozott felvételt nemrég). A dolog egyik fajtája sem büntetendő, és rosszalló fejcsóválással is ma már csak legfeljebb az igennagyon keresztény vallásos hívők illethetők, és ők is csak akkor, ha nem kifejezetten a gyermekszületési ráta hazafias növelése érdekében teszik, amit tesznek.
    Ezzel szemben az ilyen cselekedetek videóra felvétele (és pláne a videó közzététele) a szexelő személy tudta nélkül, na, az büntetendő! Borkai is, Wittinghof is tehet feljelentést a videózó személy ellen. Persze ez kétélű fegyver, mert hát már úgy is mindenki tudja a dolgot, letagadhatatlan, másrészt meg csak növeli a drukkoló közönséget, meg a botrányt.

    De ha nagyon izgatja a fantáziátokat ez az egész kérdéskör, kiváló pornóvideókat lehet találni a neten, amelyek sokkal részletesebben mutatják be az aktust, és a közelképeken jobban is látszanak a szervek működési fázisai…

    Ne köszönjétek nekem a felvilágosítást, ez már a ti korotokban elengedhetetlen volt…

  • Kicsit elgondolkodtatott Róza és Apponyi története, ami akár lehetett G.B. Show Pygmalionjának alapja is. Show egy évvel született korábban Rózánál, és ez a műve 1914-ben, 58 éves korában jelent meg. Vagyis addig megismerhette Róza élettörténetét, hiszen az akkori kor művelt legfelső köreiben ismert, híres és kedvelt dáma volt. Róza virágárusként kezdte, Apponyi francia és német nyelvmesterrel, egyetemi tanárral kitaníttatta.

    No de, mindez részemről csak konteo ugyanúgy, minthogy Orbán lövette ki Borkait. 😀

    A másik, ami elgondolkodtatott (s kezdek afelé hajlani, hogy semmi kivetnivaló nincs Wittinghoff és Borkai kirándulásában – ne felejtsük, Borkai nem közpénzt szórt), családos nős ember volt Krúdy Gyula is, Zichynek meg egyenesen egy gróf volt a felesége. Apponyi csak 1897-ben nősült, a többi híres vendégnek nem néztem utána. Ja, a főpapoknak biztosan nem volt feleségük. Ha netán Erdő Péter felől hallok hasonlót, már a szemem se fog rebbenni. 😀

  • A hírek közt olvasom Ramzan Kadirov csecsen elnök beszédét, miszerint „A törvény, az alkotmány és a demokrácia a rendes embereknek való.”

    Orbán őt is meghívhatná magához a Várba, a kolostori dolgozószobájába. Biztosan barátokká válnának.

    Ja, Kadirov az is mondta, hogy a csecsenek ügyei a csecsenekre tartoznak, azokba senki sem szólhat bele. Meg azt, hogy „Mi sem vagyunk szentek, hibázhatunk, tévedhetünk. De ha nem állítjuk meg, nem öljük meg, vagy nem zárjuk börtönbe azokat, akik megzavarják az emberek közti egyetértést, vagy rágalmakat terjesztenek, akkor semmit sem fogunk elérni. Hagyhatjuk, hogy megsértsék a becsületünket? […] De ezeket az embereket meg kell találni, és ehhez szükség van a rendőrség, a titkosszolgálatok és az ifjúsági szervezetek együttműködésére.”

    Orbánnak ott a TEK_, a NER, a CÖF, a Kubatov-lista, és a Fidelitas. Neki csak össze kell hangolni őket. Még tanácsot is adhatna Kadirovnak.

  • Geyza! 2,07

    Gyanus vagy te nekem… Túlságosan is ismered a tarifákat…

    Csak nem vagy tejis fijam fid SS ???

    ))))) 😀 (((((

    .

  • Almási Alma
    2019 november 9
    3:19 de.

    Ebben a kommentedben olyan szintre ereszkedtél, ahová nem követlek.

  • Orsós Elemér

    DonGolo
    2019 november 9
    6:45 de.

    Esetleg strici??? 😀 😀 😀

  • Orsós Elemér

    Almási Alma
    2019 november 9
    3:19 de.

    Én azért megköszönöm! 😀

  • Ferenct
    2019 november 8
    1:21 du.

    Amit ide rittyentettél az blabla.
    Amit meg én írtam le az a kevésszámú ellenzéki sajtóban kering.
    Szerinted honnan tudnám máshonnan?
    Az ORIGO és PESTISRÁCOK c. hazugságportálokat meghagyom neked, de ne nagyon propagáld ezeket itt ha nem akarsz nevetségessé válni.

  • Drizari
    2019 november 7
    10:03 de.

    Nem bay az a lényeg hogy te ijjen komojkás vagy

  • DonGolo
    2019 november 9
    6:45 de.

    Hát istenem,
    mit is tagadjam,
    ismerem a tarifákat.
    Ez még nem bűn,az a bűn
    ha a rámbízott pénzt költeném rá.

  • Orsós Elemér

    Orsós Elemér
    2019 november 9
    10:14 de.

    Bocs Geyza, de lásd be, ebből csak előnyeid származnának, mert egyrészt nem lennének anyagi gondjaid, másrészről az árút is bármikor ingyen megkóstolhatod! 😀 (Remélem ezért a bunkó kis heccelődésért nem nagyon orrolsz rám! 😀 )

  • Drizari (Almási Almának):
    „Almási Alma 2019 november 9 3:19 de. Ebben a kommentedben olyan szintre ereszkedtél, ahová nem követlek.”

    Visszalapoztam Alma fenti kommentjéhez, én semmi kivetni valót nem észleltem benne, sőt, a zárómondata kifejezetten szellemes. Hja, nyilván alantas az izlésem, külvárosban nőttem fel 🙂

  • Borkai nem bűnös, hanem áldozat :::::
    No akkor az áldozatot meg kell védeni ::: rajta nem ellene , hanem mellette kell cikkezni,meg gyűléseket kell szervezni pesten az áldozatokért ,majd tüntetéseket stb.
    üdvözletével

  • Igaza lehet most az egyszer a HUNT* – nak :
    Ez a Borkai télleg áldozat !
    Csak rá kell nézni a képre !
    Mekkora rémület ül ki a szemébe,
    mikor a nő ráfogja a nemiszervét !

  • Elemér:
    Na igen.
    Bentlakásosnak lenni a
    kuplerájban, Á La ” Egy erkölcsös éjszaka” módjára.
    Mert ilyen helyen jól is főznek, akár a filmben.
    Volt nekem prosti barátnőm, akihez gyakran felugrottam meló közben egy kávéra.Ha épp nem volt „elfoglalva” 😀
    (Akkoriban a saját magam által tervezett és kivitelezett mikrohullámú telefon-átviteli rendszereket tartottam karban ill. fejlesztettem.A Városban rohangáltam álló nap.)
    Dührohamokat kapott ha nem akartam pl. vele ebédelni.
    Baromi jó marhahúsleveseket tudott csinálni a csaj.