Így gondozd az orbánodat

2019 november 13 10:20 de.38 hozzászólás

Ez nem extremitás, egy gondozási sorozat része: így gondozd az aranyhaladat, így gondozd a tengerimalacodat, így gondozd a … szóval, mindenkinek ajánlott, akinek van egy orbánja. Úgy kb. 10 millió emberről van szó, ebből kb. 2,5 milliónyinak kötelező olvasmány kellene, hogy legyen. Amíg a többi 8 kényszer viselő, ez a 2,5 hobbitenyésztő. Na, nekik szól ez a gondozási javaslat.

1. Az orbán igencsak kényes az alsó felére. Nem elég az almot tisztán tartani, alfelét is tisztára kell nyalni, lehetőleg minden nap váltott orbánimádó által. Nem árt ezt a műveletet naponta többször elvégezni – ehhez bőven akad csereszabatos vállalkozó – mivel az orbáni alfél hajlamos a pangásra.

2. Az orbán tisztán tartása nagyon fontos, tekintettel a csüngő hasa alatti redőkre, amit magától megtisztítani nem képes, mivel nem éri el. Ajánlott a babaolaj, pipere vattát használva, óvatosan, belülről kifelé haladó mozdulatokkal. Akinek volt/van duci újszülöttje, előnyt élvez a gondozói sorban.

3. Ruházatával nagyon sokat nem kell törődni, elég időnként kirázni, kiszellőztetni. Semmi Pierre Cardin, Armani, vagy Calvin Klein, Hugo Boss, megfelel neki a VOR konfekció, előbb-utóbb úgyis leeszi.

4. Cipőt olyat adj rá, aminek elég fényes a lábfeji része ahhoz, hogy legalább a piszoárnál viszont láthassa rég nem látott férfiúi (?!) ékességét.

5. Az eledele választékosságával ne nagyon fáradj: mindenevő. De, ha már kényeztetni akarod, olyasmit adj neki, amit kézzel is pofájába tud tolni, ugyanis az evőeszközök használatával cseppet gondjai vannak. A pörköltet nokedlivel kanállal egészen ügyesen eszi, a koviubi is jól áll a kezében, de halat inkább ne: a halkés használata nem tartozik az erősségei közé.

6. Önellátásra nincs berendezkedve, tehát figyelj oda, hogy amikor vazallus minősítő rántottát készít, a tojás héját távolítsa el a tesztételből.

7. Gondoskodj a szórakozásáról is, mert egy unatkozó orbánnak minden féle hülyeség az eszébe tud jutni. Mondjuk, töltsön kolbászt, avasson sertéstelepet, rúgjon két egyenest egy focilabdába, mind1, csak legyen elfoglalva, mert különben képes, és meg akarja védeni országát és népét, amitől az Isten mentsen mindenkit!

8. Ne felejtsd el, az orbán társas lény. Leginkább más, hasonszőrű orbánok társaságában érzi jól magát, ezért időnként engedj be hozzá egy alijevet, vagy erdogant, esetleg putyint. Ezekkel való együttlét hosszú időre feltölti energiával.

9. Az orbán hímivarú. Szexuális életét illetően, sajnos, nem tudok gondozói tanáccsal szolgálni. Lehet, hogy ilyesmire nincs is szüksége. Eléggé önelégült. Lehet, hogy önkielégült is.

A gondozói lista nyitott, bárki hozzáfűzhet újabb gondozói tanácsot. A lényeg az, hogy orbánodat jól gondozd.

Mindezt azért írtam, mert a kisnyuszi esete a rókamamával jutott eszembe.

A kisnyuszi megáll a rókaodu előtt, és bekiált: róka, itthon vagy? Nincs itthon a mama – felelik a rókagyerekek. Nincs? Na, akkor mondjátok meg neki, ha hazajön, ha legközelebb találkozunk, jól meg…szom! A rókagyerekek szót is fogadnak, a mutter, persze, éktelen haragra gerjed. Üldözi is a nyuszit árkon-bokron át, ám hoppá!, fennakad egy y-ág csapdájában. A nyuszi kifújja magát, majd mögéje kerül a rókamamának, és szól: öreg is vagy, büdös is vagy, de ha már a gyerekeknek megígértem…
Nos, én is megígértem Juráseknek, hogy írok valami orbánosat. Elvégre ő meg valami díjat emlegetett. Miként élhetnék hát holmi Orbán Dugó díj nélkül?

38 hozzászólás

  • Jurásek Fábián Sebestyén

    Kedves nem kedves Ille István úr!

    Ugye nem mondok sokat, amikor azt állítom, hogy Thürmer Gyula önhöz képest egy géniusz…: http://hungaryfirst.hu/cikkek/2019-11-13/thurmer-gyula-orbant-utik-de-pofonok-neked-szolnak?fbclid=IwAR0sWEBlyDi0P9WNHDjcL2PLe0_ujIION9VOKutdvGtSGChFc3h-lFvudyM

  • Ille

    Meg fogsz lepődni. Szinte minden „pontoddal” egyetértek.
    Viszont, kérdezem:
    Orbán csüngő hasa, az öltözködése, a szekszuális viselkedése, stb. milyen összefüggésben van a politikai tevékenységével?
    Ha tudsz, válaszolj légyszi.

  • Jurásek Fábián Sebestyén
    2019 november 13
    3:42 du.

    jobb, ha megszokod a gondolatot, hogy teljesen érdektelen, amit mondasz, ráadásul nem is vagy abban a helyzetben, hogy engem minősíts 😀
    ja, és most mi is van az Orbán-Dugó díjjal? megígérted!

  • Ferenct
    2019 november 13
    4:40 du.

    jeleztem, hogy ignorállak, de erre kivételesen válaszolok: egyenes összefüggés 😀 amúgy mit is lehet politikai tevékenyeségének tekinteni?

  • Kedves Ille István!
    Bevallom, nekem sokszor túl erőteljesek a cikkei, de ezt kivételesen nagyon élveztem. Voltaképpen valóban: mi gondozzuk politikusainkat jól, vagy rosszul. Értékeltem a humorát… 😀

  • Ferenct
    2019 november 13
    4:40 du.

    A kettő nem választható el egymástól.
    Így működik a Világ pajtás.
    Dolgozzad ezt fel szépen.
    Nagyfiú lettél már.
    Meg tudod tenni

  • Ille
    Géza

    Mind a ketten rontjátok a KMH színvonalát-:)

    ps: Miért nem arra válaszoltok inkább (különösen Ille), hogy egy ember – legyen az akár Orbán, Gyurcsány, vagy bárki – szellemi/politikai tevékenységét mennyiben befolyásolják a küllemi tényezők (kövérség/soványság, ruházkodás stb.)
    Ille: Az „ignorálás” beismerése annak, hogy nincsenek komolyan vehető érveid.

    Erre mit léptek fiúk?

  • Almási Alma
    2019 november 14
    8:56 de.

    kétségtelen, néha nem vagyok sima modorú, meg rózsaszín papírmasni sem, de nem is az a célom. az elismerést köszönöm. néha még én is úgy érzem, rendelkezem némi humorérzékkel, habár én inkább iróniának, gúnynak szánom.
    az irónia amúgy is veszélyes fegyver, még gyilkolni is képes!

  • Jurásek Fábián Sebestyén

    Kedves nem kedves Ille István úr!

    Az Orbán-Dugó díj, mint írtam 7 napos folyamatos orbánozásért jár. Egy cikkecskéért még nem…

  • Jurásek Fábián Sebestyén

    Kedves nem kedves Ille István úr!

    Egy előző kommentemben rosszul fogalmaztam, miszerint szellemi kihívás ostorozni a fajtáját, hiszen a zavaros és csúsztatásokkal teli, rosszmájú, okoskodó írásaikat sokszor értelmezni sem tudom, mert én nem élek ebben a mocsokban… A jelenlegi „írása” is olyan, mit egy rossz vicc, amit utólag kell elmagyarázni a hallgatónak. Egyébként nem tudom kinek és minek képzeli magát, de jelen írásaival nem hiszem, hogy egy többet tenne, mit 10-20 fős ál-forradalmárt szórakoztat. Megjegyzem az ön helyzetét sokkal értelmesebb és előremutatóbb dolgokra is lehetne használni és akkor nem volna okom és ingerem önt minősítgeni…, hiszem amit folytat az mocskos és olvasóként, állampolgárként jogomban áll ez ellen tiltakoznom!

  • „Miért nem arra válaszoltok inkább (különösen Ille), hogy egy ember – legyen az akár Orbán, Gyurcsány, vagy bárki – szellemi/politikai tevékenységét mennyiben befolyásolják a küllemi tényezők ”
    Kedves Ferenct, erre maga Viktorunk adta meg a választ: „ki nem állhatom a pocakos tábornokokat”… Na, süsd meg!

  • Almási Anna

    Én sem állhatom ki a pocakos tábornokokat, a tejfel szőke elnököket (Trump), a „bor veres orrú táncoló” politikusokat (Gyurcsány), stb. stb. Nem eszerint ítélem meg őket.

    Ha egy fizikusnak, matematikusnak görbe a lába, pocakos és ízléstelenül öltözködik ettől rosszabb fizikus, v. matematikus?!
    Na, ugye.

  • Ferenct!

    Oda se neki :az lehet,hogy Orbán nem divatdiktátor,nem, modell,de
    ugye az ország miniszterelnöke (és jó régóta…)ápolt,esze is,modora is van,meg családja felesége!

    Ezzel szemben Ille és Geyza szépfiuk modellek a „kifuton”….akiket sehol
    (jóval alacsonyabb körökben sem)nem jegyeznek,és kissé
    fusztráltak is valószínűleg a szexhiány miatt…..
    A buta,kötözködő,jellemtelen,és főleg”tehetségtelen”….alakokat többnyire otthon sem csípik,pláne aki piál is…!

  • Ille,Geyza!

    Jó tanács: rendszeres fogmosás,öblítés,szappan,súrolókefe és viagra……!
    Hátha használ?….!
    Na pá!

  • Boda Marcsi
    2019 november 15
    1:30 du.

    Ha veled smárolnék.
    Na akkor kéne rá hypót innom , vagy ami mégjobb,
    sósavat. Hogy azt a fertőt kimossam magamból ami belőled árad.

  • Orsós Elemér

    Boda Marcsi
    2019 november 15
    1:30 du.

    Drága Márika, Ön a jó példa rá hogy, túlzásba vitt szájhigiénia ellenére is lehet hülyeségeket szajkózni! 😀 Mellesleg a viagrát intim szájhasználat serkentésére szokta-e használni, mert elárulom, a tudomány mai állása szerint semmilyen tisztításra nem alkalmas! Persze előfordulhat, hogy marokszám szedve béltisztításra igenis bevállhat!

  • Amúgy ille és geyza(nem véletlenül kisbetűvel…)
    Én tudom,hogy a tulajdonneveket nagy betűvel kell írni én jártam iskolába,….gondolom maguk is ?….de ha egyesek megengedik maguknak,hogy az általuk
    gyűlölt személyek nevét helytelenül írják,talán én is megtehetem?,hogy az általam megvetett,nem becsült személyekét kis betűvel írjam?…..!
    Na pá bunkók!

  • Jurásek Fábián Sebestyén
    2019 november 15
    4:11 de.

    na, megértem, hogy nem tudod értelmezni, hiszen ahhoz nem elégséges az agykapacitásod 🙂 tiltakozni meg annyit tiltakozol, amennyit jólesik, ki nem szarja el?

  • Boda, Géza, Ille, Orsós

    Legyen már elég!
    Érthetetlen, hogy ez miért nem érthető meg.
    Mintha egyeseknek elemi létérdekük lenne a gyűlölködés.

    Abba kell hagyni a gyűlölködést akkor is, ha Mo. jelenleg végletesen megosztott és akkor is, ha egyszer más leírásra került: „Mi jobban gyűlölünk titeket mint ti bennünket” (Kornis Mihály).

  • Orsós!

    Én nő vagyok,akiknek írtam azok meg férfiak…..amúgy fogmosáskor jó minőségű fehérítő fogkrémet használok…….

    Ferenct!
    Amúgy eddig mindig hasonló véleményen voltunk a fórummal és egyes hozzászólókkal kapcsolatban,és jeleztem is,hogy egyetértek a hozzászólásáival…..most mi történt?……
    Én nem gyűlölködöm,csupán reagálok(megvetésssel vagyok…) a cikkírók és híveik alaptalan,hazug gyűlölködésére ,idétlenségére mint itt szerencsére többen!
    Nincs okom bárkitől is félni,és jogom van az ordas hazugságokat tényekkel cáfolni,amit önszántamból és természetesen honorárium
    nélkül teszek…nem mellesleg a kint élő több félretájékoztatott magyar miatt is!
    Remélem értjük egymást?!
    Üdv.MARCSI
    Óriási különbség

  • Orsós!

    Te sem vagy mindig ilyen kötözködő és szoktál véleményt,bírálatot
    írni….
    Amúgy kimaradt :a „GYENGÉBBEK2 KEDVÉÉRT írom,hogy viagrát ugye a férfiak szednek?!
    Na jót derültem!

  • Csupán egyet kérnék:hogy a hasonló beállítottságú emberek ne említsenek egy mondatban,Illével,Geyzával…..mert az ugye minden vonatkozásban sértő……!

  • Ugyan OIM*
    Te és a NŐ…

    *OIM = Oldal Idióta Macája

  • Ferenct
    2019 november 16
    9:01 de.

    Jó, akkor fejezzed be a propagandát !

  • Orsós Elemér

    Boda Marcsi
    2019 november 16
    11:54 de.

    Elnézésért esedezem, de én együgyű még most sem értem, hogy a Viagra hogyan keveredett a tisztítószerek közé! 😀
    De bizony mindig szoktam bájosan kötekedni, sajnos ez most nem bájosra sikeredett! Kegyed meg túl komolynak és túl érzékenynek tetszel mutatkozni!

  • Orsós Elemér

    Ferenct
    2019 november 15
    12:28 du.

    „Ha egy fizikusnak, matematikusnak görbe a lába, pocakos és ízléstelenül öltözködik ettől rosszabb fizikus, v. matematikus?!
    Na, ugye.”

    Na jó, de egy fizikusnak, matematikusnak nem kell a katonákat megelőzve futnia, ha vereségnél visszavonulót fújnak! 😀

    Ferenct
    2019 november 16
    9:01 de.

    Ilyen tipusú idézeteket a másik oldalról is be lehetne tenni! 😀
    (Igaz hogy, az nem önkritikusan, hanem szélsőséges rasszizmust emlegetve lenne elbírálva! 😀 )
    Egyébbként -az idézetet kivéve- mindennel egyetértek!

  • Boda Marcsi
    2019 november 16
    12:08 du.

    Most berágott az idiótája 😀 😀
    Figyeled Illepityu? Már nyöszörög kínjában a szerencsétlen…

  • Bodának igaza van, őt velünk együtt egy mondatban említeni valóban sértő – mármint ránk nézve.
    nekem róla kisiskolás korom nem túl elmés ugratása jut eszembe:
    te, Boda, kerestek! igen? kicsoda? verebek a lószarban, de azt üzenik, még visszajönnek 😀
    ami a félelmet illeti, nem irigylem: minden alkalommal, amikor becsönget a postás, becsurrantani a barhent bugyigóba, mert hátha a bírósági idézést hozta, nem lehet egy vidám élet!

  • Tüske Zsófia

    😀

    Sosem hittem volna, hogy egy olyan, mint Jur(ás)ek, thürmerre fog itt hivatkozni.
    Na de összenő, ami összetartozik.

    Jaj, boda ne smirglizzed te már magad annyira. Téged szívlapáttal sem lehet megsérteni.

  • Na „bunkóék” ismét kitettek magukért…….
    Amúgy nagy az Isten állatkertje….én meg ugye emberekkel
    kívánok véleményt cserélni…..

    Részemről befejeztem,engem az ilyen „emberszabásúnak” álcázott
    egyedek nem tudnak megsérteni!

    Na pá,…vau-vau,helyedre!

  • Orsós!

    Én értem a viccet…..de ugye nem írtam,hogy a viagra tisztitószer lenne…..csupán egyes hímneműeknek válaszoltam,tanácsoltam….!
    Oké?!Nincs semmi gond!

  • Az tény,hogy egyesek fusztráltsága hátterében a szexhiány áll…ne erre javasoltam a viagrát viccesen a „feszes hasú modelleknek”,és persze pluszként a tisztálkodást!

  • Boda Marcsi
    2019 november 17
    3:15 du.

    ez vallomás volt? végre valami őszinte és igaz tőled Biri

    hahahaha

    keress, még te is találhatsz

  • Orsós Elemér

    Boda Marcsi
    2019 november 17
    3:05 du.
    Dehogy érted, ha értenéd nem tudtalak volna ennyiszer megviccelni! 😀

  • Rodeó!

    Csípem a humorod….de ugye a rám ugató,vicsorgó,hörgő kutyáknak,csak a visszaugatást tudom betúkkel leírni.(azt zalám értik?)…persze
    ha beiratkoznék egy „állatiskolába”,akkor a vicsorgást,hörgést is meg tudnám itt jeleníteni,de ugye én EMBER vagyok és az is maradok!
    Na túlragoztuk a dolgot,elmentem !

  • Boda Marcsi
    2019 november 19
    1:55 du.

    „….ha beiratkoznék egy “állatiskolába”,akkor….”

    Neked már nem kell aranyom.
    Te már akkor is állat voltál
    mikor a volt főnőködet besároztad
    mindenki előtt, hogy megkaphassad a
    munkakörét.Bestális voltál akkor és most is.

  • Tüske Zsófia
    2019 november 17
    2:34 de.

    Gondolod hogy ez a
    barom Jurassik is eleinte
    „belülről bomlasztotta” a Magyar
    Szocialista Munkáspártot? (Mint akkoriban
    sokan, lelkesen és feltétel nélkül hehehehehehehe)

  • Orsós!

    Bizony értem a viccet,ha nem is fogtad fel….meg a humorod is!!
    Nekem kizárólag az idióta,hazug és gyűlölködő cikkekkel és híveikkel van vitám,de ugye szerencsére nem ezek (és a politika)
    az életem legfontosabb tényezői(gondolom neked sem?)nem függök tőlük de a még normálisabb,tisztességes pártoktól sem!!!!!!!
    Na további jó szórakozást,én most jó filmet nézek!