Jönnek a csehszlovákok

2020 szeptember 2 9:19 de.43 hozzászólás

Senki nem jöhet be az országba, Magyarország lezárta a határait. Kivéve a csehek, a szlovákok és a lengyelek. Meg a spanyol és a német futballdrukkerek, valamint a Semjén Zsolt által helyzetbe hozott vastag pénztárcájú bérvadászok. Rajtuk kívül pedig, mindenki más, akikről ma még nem tudjuk, hogy kicsodák, de kibrusztolják Orbánnál, hogy jöhessenek. A határzár ugyanis csak azokra vonatkozik, akiket nem engedünk be az országba.

A vírus közben meg persze köztünk van. Ezzel a helyzettel kellene valamit kezdeni, nem a külföldre mutogatni. Van ott is baj nyilván, erre szintén oda kell figyelni. De főleg arra, ami nálunk van. Emelkedik a fertőzések száma, ma 365-tel új rekord született, az iskolákban betarthatatlan a minisztérium által előírt távolságtartási protokoll. És bár van rendelkezés arra, miszerint a boltokban csak maszkban lehet vásárolni, de aki ezt nem tartja be, azzal nem tartatják be.

Ezzel a helyzettel kellene valamit kezdeni, és csak utána a külföldre mutogatni. Legutóbb éppen Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója sodorta veszélybe a fél kormányt. Akik közül – mint kiderült – mindenkinek negatív lett a tesztje. Mely teszteket feltehetőleg közpénzen végezték el, mert fontos emberekről van szó, akiknek számít az egészsége. A magyar polgárok nem annyira fontosak, ha őket tesztelik, azért fizetniük kell. Nem keveset, sokat.

És akkor még arról is beszélnünk kellene, hogy a magyar hatóságok valamilyen oknál fogva nem bíznak a külföldön elvégzett tesztelésekben. Csak azt a vizsgálati eredményt fogadják el, amelyet Magyarországon végeztek el. Hogy a külföldön végzett teszt miért nem alkalmas az elfogadásra, nem kötötték az orrunkra.

A csehek persze kivételek, meg a lengyelek, és a szlovákok. Valamint a már említett spanyol és német futballdrukkerek, és a Semjén Zsolt kereszténydemokrata pártelnök bérvadászai.

Meg még mindenki más, akikről majd csak ezután fog kiderülni, hogy hiába a határzár, jöhetnek hozzánk, számolatlanul.

43 hozzászólás

  • azért ezt mégsem: „jönnek a csehszlovákok” akkorát nyerítettem tőle, hogy ihaj…
    és a többi is ragyogó megjegyzem (nem kell elhinni ez is konteo) a SARS ban hatalmas adag konteo is van és arra sohasem lesz vakcína…a lebombázott yemeni gyerekekről nincs statisztika pedig az igazán SARS

  • György Molnár

    Ezekre már a legerősebb szitokszó is túl enyhe, nincs mit tenni……

  • Hátnamijééé??? A mijó főméltóságú urunk, parancsolón és leendő ellentengernagyunknak éppen olyan kedve van, és így látja jónak! Minek kell mindig libernyákoskodni???
    Örüljön, hogy még nincsen betiltva! 🙁

  • Ez a cikk másként fog szólni 14 nap múlva : a karantén véget ér -szabad lesz az újságíró is,átíródik a cikk is . üdvözletével

  • T.Föld S. úr,
    nem kell félni!Mi nem jövünk!Ezer más hely van az üdülésre szánt dollárjaink elköltésére.Mindenki ott veszélyezteti magát,ahol akarja vagy ahova beengedik.Ezeknek mindegy,hogy veszélyes vagy nem.

  • https://www.portfolio.hu/gazdasag/20200831/figyelmeztet-a-jarvanyugyi-matematikus-a-koronavirus-terjedes-magyar-mutatoja-veszelyes-szintre-emelkedett-446626

    A koma szerint a külföldről behurcolt fertőzésekkel kapcsolatos esetek aránya mostanában már a 10%-ot sem éri el.
    Ha ez valóban így van (nem tudom, így van -e, és azt sem, ha tényleg így van, akkor azt honnét tudja? – de hát nem vagyok matematikus), tehát manapság a fertőzések 90%-a már made in Hungary, akkor vajon olyan sok értelme volt -e a nem-magyar állampolgárok beutazását megtiltani? Ha csak az nem, hogy ennek következtében a (még nem a Vezér rokonságának és haverjainak kezén lévő) szállodák, utazási irodák tönkre menjenek.
    Legalább is jómagam, ha külföldi lennék és jobb elfoglaltság hiján éppen túristáskodni vágynék, eszembe nem jutna, hogy a jövőben bármikor is épp egy olyan országba tervezzek utat, pláne előre foglaljak szállást, programot, ahol a kormányzat csak augusztus 28-án jelenti be, hogy márpedig ő országukba szeptember 1-től be nem léphetek.

  • Nem egyszerű a cikk mondanivalóját megfejteni. Gondolom, itt a multikulturalizmus haláláról ír a szerző, a vírus csak másodlagos.

    Feltételezve, hogy ha multikultik lennénk, akkor a migránsok és angolok, franciák hoznák be a vírust. Ez jobb lenne a magyar lakosságnak, csak az nem derül ki miért?
    Egyébként inkább keveset tesztelnek, eddig az volt a panasz. Ez sajnos megtévesztő is lehet. A kormány talán nem akarja fölizgatni a népet, és remélik, hogy csendben lefolyik az áradat. Az iskolásokat én is féltem, tudom, hogy pl. az osztályokban nem kell hordani a maszkot, nem is lenne elvárható a kicsiktől.
    Viszont sokkal több takarító kéne mindenhová, jobb fizetéssel, nagyobb megbecsüléssel! Nagyon lenézett szakma, pedig manapság rajtuk áll és bukik minden, meg az egészségügyiseken!

  • Drága Semjén úr. elvtárs akinek mindent lehet.A Vadászat semmi, a Magyar könnyen felejt. Föl- veszi a nagy neki kijáró „fizetést” Na és nyúgdij is jár. Ül. ÜL és mosolyog, mosolyog. Orbán elvtárs! mellett, vagy háta mögött az üléseken.
    Ö még nincs a Fidesz káder -temetőjébe. Ahol a csak észre kellene már venni, mennyi-államtitkár és helyettes csücsül. Nem kis pénzért.Birka lett a magyar, vagy már ennyire fél.!!!

  • Drága Semjén úr. elvtárs akinek mindent lehet.A Vadászat semmi, a Magyar könnyen felejt. Föl- veszi a nagy neki kijáró „fizetést” Na és nyúgdij is jár. Ül. ÜL és mosolyog, mosolyog. Orbán elvtárs! mellett, vagy háta mögött az üléseken.
    Ö még nincs a Fidesz káder -temetőjébe. Ahol a csak észre kellene már venni, mennyi-államtitkár és helyettes csücsül. Nem kis pénzért.Birka lett a magyar, vagy már ennyire fél.!!! Vannak egyező vélemények….

  • gyuri10
    2020 szeptember 2
    4:43 du.

    Tudjuk Gyurka.
    Ti, izreaeli ámde
    magyarszármazású kettős állampolgárok
    csak szavazni jártok ide a nyakunkra.Persze
    „jól tudjátok kire kell adni a voksaitokat”
    (hogy idézzelek tégedet a Lehárblogból)
    A dollárjaidat meg kend a hajadra.
    Ha egyáltalán van még a fejeden hehe.

  • HEHEHEeehehehe „Jönnek a cshszlovákok JÖNNEK A CSEHSZLOVÁKOK..”
    Áldott emlékű Szepesi Gyurka.. 😀 😀

    Egy kis Szepesi-karikatúra:

    „Csucsolics felrúgja a labdát, amíg a labda visszaesik addig elmondom az elmúlt öt perc történetét…”

  • Itt egy szakértői vélemény, amely igen csak korrelál a többi, felelősségteljesen nyilatkozó, de óvatosabban fogalmazó szakértői „jóslattal”

    https://nyugatifeny.hu/2020/09/03/szakerto-nagy-a-baj-hamarosan-ezres-szamban-lesznek-napi-uj-fertozottek

  • Bereznai Márta Lesniczky
    2020 szeptember 3
    6:25 de.
    Kb.9 millió ember birka magyar– a többiek ti vagytok üdvözletével.

  • Rodeo11,

    A Conteo-k közül nekem racionálisabb az, hogy adott volt az USA egyre mélyülő politikai válsága. Nem most kezdődött, hanem közel húsz éve. Rossz nyelvek, és némi fejtegetések szerint más a 2 torony lebontása is ennek a következménye, de az öböl-háború alatt nár nyilvánvaló volt. Ezt 2008-ra sikerült egy alapos gazdasági válságba konvertálni. Nem kis részben az USA kongresszusának hathatós segítségével, akik felállítottak egy politikai válságcsapdát, és gazdaságilag maguk is beleestek. Az eredménye az a foglalkoztatási gettóválság lett, aminek a végén Mr. Krumpli nyugodtan retorikálhatott a mexikói kerítés mellett. Kifelejtve azt a problémát, hogy a mexikói munkás ott van délen kéznél, és dolgozik a földeken. a nagyvárosi gettók lecsúszott rétegei azonban nem fognak elmenni gyapottszedőnek. Legfeljebb korbáccsal. Mivel nemzedéknyi szocializációs haragban vannak a munkaerőpiac számos részével.
    Közben persze másutt is mentek az idők. Kína a szétszedő-fejlesztés talaján komoly technológiai innovátor lett (divat leszólni a kínai cuccokat, de aki nem hiszi, az menjen Pekingbe, itasson le egy helybélit és vegye azt, amit belföldre szánnak). Geyza múltkori véleménye a kínaiakról marhaság. Viszont az USA is rábredhetett, hogy sz@r dolog technológiai satuban ülni egy lecsúszott oktatással, és egy szétbarmolt belső foglalkoztatásba haldokló gazdasággal. Úgy, hogy sem katonailag nem tudja levezetni a feszkót (mert totális világháborút ők sem akarnak), a marsi telepek sem akarnak kialakulni, és Európa mag-része sem akarja magára húzni az usa nyűgjét, ha nem muszáj. Már csak azért sem, mert az Orosz-USA satuban meg van a maga külön bejáratú válsága. Nem kis részben a korábbi szerepvállalások egyenes hatásaként.
    A világ meg kénytelen rájönni, hogy ha a nagy vödör fekáliát (USA válsága) szétkenik, akkor semmivel nem kevésbé büdös, csak mindenki szagolja. Amitől a népek először fintorognak, aztán öklendeznek, aztán esetleg kapát, vagy gyal.ásót ragadnak. Főleg a leszakadóbb régiókban. Ahol a gazdasági tartalék annyi, mint Magyarországon. Nulla.
    A nagy nemzetközi büdösben tehát úgy kellett egy világjárvány-kihirdetés, mint egy falat kenyér. Rá lehet fogni a kínaiakra és a pirézekre, jó kifogást teremt, hogy a társadalmi kukták fedelét leszorítsák, hátha később, netán egy következő kormány alatt robban, stb.
    Korábban írtam volt, hogy a járványok nem okvetlenül okoznak szinkron gazdasági válságot. A pestis speciel pont fordítva: technológiai fejlődést okozott. A spanyol nátha járványt maj’ tíz évre követte egy válság, de (mily meglepő) azt sem a járvány okozta, hanem a brókerpiramis-játék beomlás (mily meglepő) az USA-ban.
    Ez a szegény nátha-mutáns egy kiváló fedősztori az évtizede görgetett galacsinhoz. De valószínűleg legfeljebb kommunikációs közük volt eredetileg egymáshoz. Mára persze a túlbuzgatott pánik miatt önmgvalósító jóslattá válik. Nem véletlen, hogy a dánok, és sokan mások is már közlik: nem akarnak még egy satufékes gazdasági blokkolást.
    Aminek már csak azéárt sem sok értelme van, mert amíg a lakosság 60-70% -a nem válik védetté (jelenleg, vakcina híjján úgy, hogy fertőződik és túléli), addig a fertőzési láncok nem törnek meg, és a vírus köszöni terjedni is fog.

  • Kicsit off topic, de a vállogatott orbánságok már nem van nyitva, így csak ide fér betán (reméjjük 🙂
    Naszóval merrefele is tartunk?:
    2020. augusztus 20-án a mijóurunk bajszos barátja (nema kövér) a Magyar Érdemrend tisztikeresztjével ismerte el annak a Raffay Ernőnek a munkásságát, aki több előadásában – pl. 2015-ös, de több ilyen is fellelhető az elmúlt évekből – kifejtette a nézeteit a magyar zsidókról, például hogy: „Bejött egy migráns csapat, fölszaporodott, és kitúrt bennünket a pozíciókból a tudományban, a iskolában, az akadémiában, az egyetemen, a bankvilágban, a földbirtokban, a szakmákban, íme a tanulság emberek.”
    Ungváry Krisztián történész szerint:
    „2020. augusztus 20-án magas állami kitüntetését annak ellenére kaphatta, hogy a tudományosság szabályainak semmibe vételével vegytiszta náci gondolatmenetben képes előadni Magyarország XX. századi tragédiájának vélelmezett okait. Ilyen teljesítményre a magyar történelem során eddig csak egy évben lehetett díjat kapni: 1944-ben.”
    https://www.valaszonline.hu/2020/09/03/ungvary-krisztian-raffay-erno-szabadkomuves-konyv-elemzes/

  • azt hallottam, hogy Tajcslant ba is megérkeztek a csehszlovákok, és nem lesz gáz, mert gáz van? igaz lehet -e ez? közben dudálnak a szomszédból vidám csasztuskákat, hogy a Bundesmutti tudjon békésen aludni… ott meg tele vannak dudával!

  • Bereznai Márta Lesniczky

    Ne foglalkozzál HUNT* kollega agymenéseivel.
    Ő csak egy ide „akkreditált” zavaros gondolkozású troll.

    *HUNT = HUmortalan Náci Tóthpéter

  • Rodeo, te jelentkeztél nálam ismerősnek a Face-n?

  • Almási Alma
    2020 szeptember 4
    3:09 du.

    Álmaink Almája

    minden lehetséges, mióta megtudtam, hogy nekem címzett beírásokra nem is reagálhatok, mert a müezzin kitörli, azóta bármi lehetséges…hiába kerestem a „Don”-t @agnes.holba fácsén semmit sem akart kinyitni…

    azt azért megsúghatnád, hogy nálad Zerlinának 2 cofja van e világoskék masnival, vagy lófarkat hord piros bugyigumival?

    most megyek duzzogni, hosszú hétvége van…

    és nagyon megnyugtatóan hangzott a hír, a Nordstream 2-őt már csavarozzák be a Shanghai fogadóállomásán és a Bundesmutti a kredencére kenheti a novi csokit

  • Andrew_s
    2020 szeptember 3
    5:37 du.

    ez teljesen és komplettül irodalmi NOBEL-re … már terjesztem is;

    én jobban terjesztek, mint a NYT vagy a WAPO de legfőképpen a SARS!!!

    nagyon izgalmas dolgok történnek…

    annyit mondok ezekről, hogy Kínának és oroszoknak nincs szükségük európára sem, nagyon jól megvannak belsőleg egymással… a legnagyobb ellenzék oroszhonban a kommunista párt! a nyavajnyij-t a kóbor kutya sem ismeri

    tinálatok még megy a tv ben a Dallas, de már régen nem aktuális, mert manapság a texas-i fő termék a szalmonellával ékesített földieper, kitiltott mexicói migráncsok által kiszerelve…+++

    üdv. Madách: Ember bízva bízzál

  • Szomorú,de sajnos így van.Cecilia sajnos nem csap az orrukra,mert nem mer.

  • Geyza,
    elnézést kérek,,hogy nem válaszolok neked,de ez azért van,mert nagyon ritkán fordul elő,hogy el is olvasom ami a te neved alatt jelenik meg.Érezd magad jól vagy rosszul az árvalányhajas ihaj csuhajodban. Én továbbra is kímélem a cipőtalpamat.Átléplek. Meghagylak a Potomleó11111-nek.Ille pedig úgy is kitakarítja az istállót előbb-utóbb.Ebben bízok,mert”a remény hal meg utoljára”. A Kövendég szoborral(nem Kalapos) már régen kezet kellett volna fognod.Már reményed sem maradna arra,hogy itt turbékoljad a kopasztott turulcsirke aljas mocskolódásait.!שנה טובה לצואנים הלא מלוחלכים כמוך Ezt azért írtam svédül,hogy ne álmodjál új hazáról.Jól paskolod te magad a meglévő trágyadombodon is.

  • Chris, mint tapasztalom, néhány dolog nagyon csípi a szemedet… a blog a tied tehát nekem hallgatni arany… csak azt nem értem, ha van egy szenilis gonosz önmagát lobby-zó senkiházi és azt meg is merem nevezni az miért nem comme ‘il feaut?

    és mikor Justin Trudeau szavaira nagyon hajazó módon azt merem mondani más országok ellenzékeiről, hogy csakis a botrányt és a személyes előnyöket keresik a politikai brekegéseik által (lásd Canada WE „ügye” ami szerintem nem ügy, de … alkalom egy turbánosnak (is és legfőképpen a konziknak akik egyre gusztustalabbakká lettek a megbukott senkiházijuk miatt (és érdekes módon az ontarioi konzi meglehetősen pragmatikusnak tűnik de divat piszkálni pedig állandó vitára kész és -csodálkozásomra- érvel) szerepelni mert ha ez nincs akkor semmit sem képes hozzátenni az ország és a választója jólétéhez)

    mivel ez itt kanadai magyar hírlap hadd hozzak a két politikai csinnbummcirkuszt összehasonlító mosolygást?

  • gyuri10
    2020 szeptember 5
    4:19 de.

    te egy nagyon beteg alak vagy, kezeltesd magad (nem aggódok miattad sem) hátha még van valami megoldás, palliative?

  • Geyza
    2020 szeptember 4
    8:28 de.
    Egyetlen piros fejű országos jóbarátom :ti feküdtetek most is a jobbik alá ! Így kezdődött régen is és ebből kisnyilas pajtás lettél , majd most a jobbikos beadagolneked és baloldali kemény fasiszta leszel , vagy már az is vagy .?
    Vagy lehet hogy mégis a jobbik van alattatok ? Mindegy — a végeredmény ugyanaz!!!! És ráadásul te akarsz másokat fasisztának nevezni.Gondolkodásod mér nem a régi , sok mindent nehéz felfognod — habár arab testvéred azzal a bizonyos foghúzással nem csak a fogadat szedte ki,fentebb hatolt!!!
    gerendás- szálkás vagy , no meg kettős mércés vagy mint a cikk is -üdvözletével ( ha esetleg nem bírod megérteni hívjál és segítek)

  • Tóth Péter,
    a címzetted fel se tudja fogni,hogy mennyire igazad van.Nem értik meg(Itt)sajnos elég sokan,hogy Ott a bal és a jobb csak az elnevezésükben különbözik.Ideológiailag mindkettő egyeduralomra törekszik.Magyarországon meg aztán a demokráciát csak valamiféle elvont szóként ismerik.Kis nyilasok és nagy kommunisták teljesen együtt csónakáznak a vérszínűre festett Duna vizében.

  • gyuri10
    2020 szeptember 7
    4:08 de.

    Úgyhallom hogy Netanyahu is egyeduralomra törekszik.
    Szedd össze magad öreg.
    Egyre nagyobb baromságokat skribálsz
    és egyre jobban nyalizol a náciknak.
    Most éppen HUNT* nak.
    A régebbi itteni náci-simogatásaidról már nem is beszélek.
    A hatmillió áldozat, ha tégedet látna, forgna a sírjában.
    Ha lenne nekik.
    Csak így tovább !

    *HUNT = Humortalan Náci Tóthpéter
    (aki rendre másokra keni a saját szarását)

  • Almási Alma
    2020 szeptember 4
    3:09 du.
    Álmaink Almája
    megnéztem mind a 17,00+ percet, eredeti és quotidienne meglátásod és a Don Ottavio-t egy geeknek ábrázolni zseniális, a Kővendég-et egy vén ripacsnak látom ami a valóságban is Lorenzo da Ponte nál… aki azután Fáraó szellemeként üldözi bigottságával (kardja életlen???) a Don Giovanni-t aki meglehetősen a minden férfi hátsó gondolata(??? eltaláltam???) és szélhámol az egész ügyben felelősség nélkül ami mindenki titkos vágya is…hja és eltaláltam a Zerlina Lófarkas a bugyigumival… nagy kár, hogy a lila árnyalataiban lebegő Donna Elvírára már nem volt időd(???) szövetkezzél valakikkel és fejezd be… az a raccsoló olaszt éneklő Leporello egy igazi árnyékfigura önmaga és a Don árnyékának keveréke

    zseniálisnak tartom az interpretáció -dat

  • Az,hogy az izraeli miniszterelnök mire törekszik,legyen a mi gondunk.Semmiféle turulverébnek nincs hozzá köze.Akiket itt a KMH-n nácinak vagy fasisztának tartanak,az pedig legyen Chrisnek a gondja.A magam részéről mindenki el van fogadva,aki emberi hangon tud értekezni.Kültelki stricik kíméljenek a pimaszkodásaik hozzám címzésétől.Különösen akiket már réges régen leírtam a normálisak listájáról.Olyannyira,hogy jóformán soha nem olvasom el az ideketyegésüket és a nevüket sem írom le.Átlépem őket.Aki úgy gondolja,hogy nem inge az vegye magára!

  • Remélem,hogy a Tóth péter nevű írni és olvasni idejáró Clubtag csak egyedül rád”keni a saját szarását.”Ezt megérteni még iskolai végzettség sem kell.Elég egy T.V.szerelői kurzust elvégezni.Ha valaha is létezett ilyesmi.

  • Geyza
    2020 szeptember 7
    9:47 de.
    Országos egyetlen,kedves barátságos,szerethető jóbarátom:legutóbb piros volt , sajnos valami probléma volt , de te akkor arra jártál és azóta ilyen az emblémád , szeretett üdvözletével
    ha nem érted –szóljál , segítek,ha százszor hajtod a nácizást–amiről fogalmad sincs mi az-százezer-egyszer száll vissza rád , mivel a ragacs nem engedi el eggyé váltál vele-hiába akarod mást besározni vele , így csináltátok régtől fogva is.és ne felejtsd el fenti írásféle címét: jönnek a cseszlovákok.
    üdvözletével,szeretettel

  • SzandiMandi
    2020 szeptember 3
    7:56 du.

    Nekem volt „szerencsém” személyesen
    találkozni a Raffayval. Nem volt egy nagy élmény.

  • Rodeo11
    2020 szeptember 7
    9:49 de.

    A többiek kedvéért: elküldtem egy rajzfilm-darabkát, amelyet én készítettem a Don Giovanni Mozart opera nyitányáról és az első jelenetéről. A Face-bookon megnézhető:

    https://www.facebook.com/agnes.holba/posts/1729432420475929?notif_id=1529290476257535&notif_t=feedback_reaction_generic&ref=notif

    A kritikádat (és a dícséretet) köszönöm.

  • gyuri10
    2020 szeptember 7
    12:01 du.

    mint kivétel nélkül most sincs nálad a valóság, első mondatodnak nemzetközi vonása van, mivel az a bizonyos „törekvés” a „nemzetközt” meglehetősen keményen érinti!

    hallgattál volna megúsznád, de te csak koptatod itt is

  • N.o 2 11111,
    koptasd a nyelvedet,az segít az izmok kifejlesztésében.Ennél többet úgy sem tehetsz.Az egyetlen amivel esetleg pozitívumot produkálhatsz a sajátjaid előtt,ha elmész tüntetni a nemzet államok ellen.Az európai és amerikai”fasiszta kommunisták”együtt fognak megtapsolni.te mindegyikhez hűséges csahos vagy.Egyenlőre és remélem még sok évig a te utódaid is csak a körmüket rághatják tövig,amikor neked már csak a hajad és körmeid maradéka fogja tanúsítani,hogy éltél,de a nácik sem élnek örök életet.

  • gyuri10
    2020 szeptember 7
    4:08 de.

    „Nem értik meg(Itt)sajnos elég sokan,hogy Ott a bal és a jobb csak az elnevezésükben különbözik.Ideológiailag mindkettő egyeduralomra törekszik.”

    Sajnos pontosan ez a büdös nagy helyzet! 🙁

  • Almási Alma
    2020 szeptember 7
    2:58 du.
    Álmaink Almája

    nem akarok galaktikus következtetéseket levonni a fentiekből, pláne nem ezen a fórumon, de a kisördög motoszkál bennem és szeretnélek emlékeztetni Gioacchino Rossini Ory grófja operájának ama jelenetére, amiben a főhős odasúgja a „balkezének”: „úgy hiszem ő most rólam hallgat”…

    a „rólam” helyére más szót is be lehet helyettesíteni látva a valóságot ami ilyen SARS időben jól el van takarva kisebb nagyobb botrányokkal…

  • Orsós Elemér
    2020 szeptember 7
    6:09 du.

    Böszmeségeket hordtál most össze.
    De ha egyszer a Bolondgyurkánál ezzel tudsz
    jópontokat szerezni akkor hajrá..

  • Gyuri10 :
    Mostmár nem tartod Ajómiurunkat ” győztesnek” ?
    (Amint Almának írt seggnyalásodban kifejtetted.)
    Mostanában miszél forgatja másik irányba a köpönyegedet?

  • gyuri10
    2020 szeptember 7
    5:20 du.

    a „#1111” -et vegyem magamra? már el is keresztelsz, vagy, hogy mondjátok arrafelé az EU Frá(te)sz n(á)él amikor nevet adtok a kedvenceiteknek, még Bulcsú nem voltam ha úgy gondolod? belefér még ?

  • potom-leo11111,
    kis változtatással a saját,választott nevedet írtam le.
    Különben is keresztelésre nincs semmi jogom vagy hajlamom. A magén Dávidot pedig nem érdemlitek meg.Ahhoz előbb embernek kell lenni,nem kis-nyilasnak vagy kommunista verőlegénynek.A kínai ügynökök az más tészta.Neked már van egy nagy kereszt a hátadon.Majdcsak összerogysz alatta.Érdeklődve várjuk a mielőbbi értesítést.Nem írjuk neked vagy rólad,hogy ז’ל és pláne nem זצ’ל.

  • Geyza
    2020 szeptember 8
    7:51 de.

    Nem az a lényeg hogy, ki mondja ki a nekem tetszőt, lásd Neked is szoktam igazat adni! Sőt, ha bárki jogosan lehülyéz még azért sem haragszom! Úriemberek között egy-két atyai pofon megengedett, ha a vétlen sértettet utána felsegíted és leporolod, ráadásul én még az őszinte bocsánat kérést sem tartom szégyennek!