Moslékkormány

2020 december 29 10:35 du.143 hozzászólás

Nem szívesen írtuk le a címben szereplő kifejezést, nem is fogjuk a jövőben használni, mert ízlésünktől és stílusunktól távol áll az ilyesfajta megfogalmazás. De nem tehettünk mást, mert hiába a velünk született jó modor, valamilyen módon muszáj érzékeltetni, hogy kik azok, akik szemben állnak a normális Magyarországgal, és akik az ellenzéket hazaárulónak, idegen érdekek ügynökeinek, vagy legújabban, moslékkoalíciónak nevezik.
Talán a mindenre kapható Kövér László használta először az ellenzékre a moslékkoalíció kifejezést, most legutóbb pedig Gajdics Ottó a Magyar Nemzetben. Gajdics a Nyíregyházi Főiskola utolsó KISZ titkára volt, ami nem volna baj, a rendszerváltozás előtt is éltek emberek, KISZ-tagok és KISZ-titkárok, csak hát Gajdics most az úgynevezett jobboldal egyik megmondó embere, vagyis, ugyanolyan haszonelvű, álságos és hazug propagandistája, mint amilyen az előző átkosnak, KISZ-titkárként lehetett.

Gajdics egyébként a Kamu Karigeri írásában nem kevesebbet állít, minthogy az ellenzék a vírussal van, a járványnak drukkol, azt szeretné, hogy minél nagyobb legyen a baj. Egy ilyen állítást a világ jobb helyein érvekkel és bizonyítékokkal szokás alátámasztani, Gajdics azonban nem vesződik ilyesmivel, meg sem próbálja a lehetetlent, de erre nincs is szüksége, a Fidesz-híveknek ennyi elég, elvannak ők ezzel is.

Ilyen alapon, persze a másik oldalon is mondhatnánk, hogy Gajdics gazdái szándékosan gyilkolják a magyar embereket. Ezért nem fordítottak elég figyelmet a járvány elleni védekezésre, ezért tettek alkalmatlan embereket a megfelelő helyekre, ezért vásároltak méregdrágán használhatatlan lélegeztetőgépeket. Ebben világelső vagyunk, mondta büszkén a miniszterelnök, miközben újabban az adatok is igen kedvezőtlenek, az egy főre eső halottak számát tekintve is dobogón vagyunk.

Ennek azonban, szemben Gajdics és társai állításával – mert ez a nagyszerű volt KISZ-titkár nincs egyedül ezzel a véleményével – senki sem örül. Még a mostani kormányt támogatókról sem feltételeznénk ilyet, mert, ellentétben a gajdicsokkal, nekünk volt gyerekszobánk és tudjuk, hogy a politikai ellenfelet hazaárulással vádolni olyan vörös vonal, amelyet átlépni nem csupán veszélyes, de nettó aljasság is egyben.

143 hozzászólás

  • györgy molnár

    „Gajdics gazdái szándékosan gyilkolják a magyar embereket. Ezért nem fordítottak elég figyelmet a járvány elleni….”
    Ez pontosan így van, már mindenfelé ezt beszélik az értelmes emberek, Káslerék tömegek halálát okozzák, nyilván ez első számú felelős a mindenkori kormányfő, aki ilyen dilettáns, hataloméhes fickókat nevez ki……Káslert -ha elkapná a vírust- majd meggyógyítja a Biblia, erről a Gajdicsról már ránézésre látni, hogy kicsoda, rá van írva a pofázmányára….Hogy jó volt a KISZ-nek az nyilvánvaló, sajnos az is az, hohgy most ezeknek is jó…..Hogy énekli Bródy….? „ezek ugyanazok”……

  • Orsós Elemér

    BUÉK! Mindenkinek! Még a sanda, szelektíven emlékezet kihagyásos úszítóknak is!

  • Nagyon jó, és rettenetesen frusztráló, hogy erre nem fog reagálni Gajdics, és a kormánypártiak. Nem is látják. Ők egy másik országban élnek, Orbanisztánban. Más nyelven beszélnek.

  • Vigasztalo iras. Mert mutatja hogy meg vannak emberek akik normalisan gondolkoznak.

  • Hja azok a régi jó „belülről bomlasztó” ízig-vérig derék szarházzyak :d :d

  • Ezúttal egyetértek T. Szerzővel. Ez a demokrácia alappillérének, az általános és titkos választójognak a dilemmája, amióta világ a világ. Ezt fogalmazta meg olyan láttatóan a fanyar humorú angol miniszterelnök: „A demokrácia ellen a legjobb érv egy ötperces beszélgetés egy átlagszavazóval.” (Amúgy meg is büntették őt és pártját az átlagszavazók: magyaroszági példa is van erre.)
    Az eszetlenül hajtogatott hülyeségekre meg jó példa ez a „moslékkoalíció”.
    Tudom, a moslék valami undorító kotyvalék, kevercs szinonimája. (Leginkább a láványparasztok számára.) Pedighát! Nagypapámék falusi házában az állateledel gyűjtésére/főzésére tartott fazekat/vödröt legalább hetente egyszer lobogó, forró vízzel elmosták, ahogy a vályút is. A moslékba meg nem kerülhetett akármi: pl. megbugyant leves, húsmaradék se. Pedig a Röfi mindenevő – elő is fordult néha, hogy leharapta a kajáját dézsmáló növendék-csirke fejét. Nagypapa meg, aki ugyan kovács volt, de állatfelcseri végzettséget is szerzett az I. világháborúban -, úgy tartotta: a tisztátalanul tartott állat húsa az emberre is veszélyes. Ameddig az anyakönyvet nyomon lehet követni, római katolikus a család, nem vallási okok indokolták az óvatosságot. Csak a józan ész. Nem is estek a cocák soha sertészvész martalékául, sőt, gilisztásak sem voltak: nagypapáék nem sajnálták a pénzt féreghajtóra.
    Egyszer egy falubeli meg is kérdezte: hogy van az Biró úr, hogy maguknál a fövő mosléknak is olyan jó szaga van?!
    Ezek alapján mondom: moslékkoalíció?! Legyen! Csak vigyázzunk: ne kerüljön bele százszor megrágott, avas cupák, pöfögő, buggyant lé.

  • megjegyzésem (sohasem hallottam Gajdicsról eddig) a világban ma ez a „vitamódszer” és az állítások érvek nélkül a valóságtól messze elrugaszkodva pusztán az egységsugarú olvasó (nem szoktam elolvasni) orránál fogva vezetése, amely tettek megett nagyon jól kilátszik a lóláb, az anyagi érdek

    mondatvégi pont

    és nem mondok egyetlen példát sem követve a smúzolási technikát

  • Nos röviden csak annyit:

    „Moslékkormány” csak jó régen volt(szoci idők..), moslékellenzék pedig
    most van,és sajnos „még” létezik!!!!!!
    mem csak a stílusuk moslék,hanem a jellemük is,amit nap mint nap bizonyítanak is!
    Na erről ennyit!

  • ‘talalom’hoz csatlakozom.

    A moslék nem mocsok.

    Úgy nőttem föl, hogy minden évben disznót hizlaltunk, évente volt nálunk disznóölés; nem egy, hanem kettő, mert „Sokan voltunk”. Nem részletezem: savó, korpa, óltakarítás meg minden egyéb, ami ezzel jár.

    Kövér elvtárs! A disznók a mosléktól szépen meghíztak, elláttak mindannyiunkat egészséges, tápláló élelemmel. Moslék-ügyben pedig forduljon elvtársához, a „gulyás-Napoleonhoz”! „Oszt jó napot”

  • Amúgy a moslékot megeszik a disznók….az örjöngő ellenzék egyik fele moslék ….a másik meg disznó….a tisztességes,értelmes emberek normálisan gondolkoznak,és étkeznek!!!!!!!!!!!!!!!

  • Amúgy FÖld.S,Péter!
    CSak halkan modom: több régi megtévesztett KISZ titkár becsületes magyar maradt,míg sok régi párttitkár mostanra valóban hazaáruló lett,,,a baloldal gyerekszobájáról, meg ugye jobb nem beszélni..!
    Ami a vírus-helyzetben való helytállást illeti,arról meg pláne ne nyilatkozzon felelőtlenül!!!!!!!!!

  • Aki elrabolja a közös pénzünket, az HAZAÁRULÓ!
    Nem érdemes ezen vitatkozni és fanyalogni!
    O1G! Nem en talaltam ki sajnos, de IGAZ!
    csodalkozom, h ez nem nyilvanvalo mindenki szamara!
    Ez ugyan olyan pondro aljassag, mint a szegénytől, v gyerektől lopni!
    Mint a gyengét ütlegelni, aki nem tudja megvédeni magat!
    Miert nem mer velem kikezdeni, vagy Fekete Lacival a Magyarorszag legerosebb emberevel!?

  • nem szeretem ezeket a szavakat (disznóink jól híztak moslékon olyanon amit találom ír le)
    viszont ezeknek az egyedeknek van egy üzenetem
    Beethoven azt mondta, hogy a h-moll az öngyilkosok hangneme és soha egyetlen művet sem írt ebben!

    viszont J.S. Bach BWV244 ben felmutatja, igen ez van elvtársak, ha valaki szemét annak a sorsa előbb utóbb

    és itt Kathleen Ferrier adja elő
    Kathleen Ferrier sings the aria „Erbarme dich, mein Gott” („Have Mercy, my God”) from J.S. Bach’s St Matthew Passion, recorded live in Vienna on 9 June 1950 (with the Vienna Symphony Orchestra, conducted by Herbert von Karajan).

    Isten azt mondja: árulásra halál!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=Sm8CY8kqkXg

    BUÉK béke és szeretet és „ezekről” egy szót se’

  • ˙

    Ugyanezek a szép szavak elmondhatók az

    ún.”Magyar Demokrata”főszerkesztőjéről

    BENCSIK ANDRÁSRÓL is…

  • utóhang:

    A Magyar Demokrata címet viselő tipikus FidSS (KESMA) folyóirat szerkesztőségét Orbán még a FidSS első évadja idején úgy 20 éve, az általuk szokásos provokatíve megbuktatott Reálbank központi épületébe fészkelte be. Bencsik főszerkesztő még ma is ott és oda székel.

  • Népszokás

    Ne is csodálkozzék Cikkíró Gazduram, hogy a tiltás ellenére ez a címbeli moslék még mindig fungál akkor, amikor a jogállami minimummok be nem tartása ellenére is, egy paktumban így is csak kiegyeztek a unió legfelső vezetőivel. És mert őfelsége Orbán szerint ez is csak egy népszokás, hát akkor rajta kipcsákok, továbbra is hadd túrják csak alá ezt a közös ólat is: „a vén Európát a gyönyörű nőt”.

    Egyébként Orbán moslékban még mindig otthon van. Ott Csúton, már gyerekkorában a sertéseket nemcsak makkoltatva, de főleg moslékoltatva is nevelt, oszt monggyák is, hogy azok még haraptak is, ezek meg csak nyalnak, csak úgy népiesen, de nagyon kezesek neki. Ja !

    Vezér a házi pálinkafőzést minden EU-s tiltás ellenére is legálissá sőt, adó és vámmentessé tette, mert anno ők is főzték.
    Most már csak a köztudottan f e r t ő z é s . k ö z v e t í t ő . moslékot fogja legálissá tenni, hisz ő is csak azon nevelkedett. Hát nem? Ja ! Oszt mégis még mindig itt van nekünk a nyakunkon. Tehát az se nem veszélyes: kicsit büdös, de a miénk ! Ja ! 😀

  • UI

    A vén Európa – gyönyörű nő alatt véletlenül sem Angelára, vagy Ursulára gondoltam.

  • BUEK

    Igen, mindenkinek egy boldogabb, bekesebb ujabb esztendot!

    Belsoleg is, nem csak kulsoleg! Kivanom, hogy a belso békét találják meg azok is, akik ma meg az elvesztett urasagaikat siratjak vissza, akar a vörös (csillagos) akar a fekete (h.keresztes v. báthory) fantáziában rongyolokat.
    Találják meg mar végre magukban is, hogy a XXI században járunk, vagy másképp mondva a Vizonto korban.

    Ne akarják visszahozni egyik (hal istennek történelmileg ugyan mar letűnt, de lelkükben annál inkább benne elő) korszakát.
    Kívánom, hogy legyen ez az 21-es évbe lépés képletesen a XXI évszázadba lépés is
    Nem sújtsák tovább a magyar-átokkal (gyűlöletet szító partoskodasokkal) az unokáinkat, ha mar a fiankkal megtettük.

    Ne kelljenek ilyen írások, mint ez a fenti, amelyek ugyan igazak kétség nélkül, de se a lelket se a szellemet nem építik.

    Az Úr békéje jarjon veletek

  • Nos pártállásuktól, szellemi szintjüktől…. függetlenül kivánok
    mindenkinek Boldog Újévet,lesznek akiknek bejön…és lesznek akik csalódnak és
    magukba szállnak……!

  • Csodalom hogy senki nem emlitette Kertesz Akos-t soraikban?

    A cikk es a hozzaszollasok Akos meglatasat bizonyitjak!!!

  • Igen nema a magyar media az ottani foldrengesen, ami allitolag erezheto volt orszagszerte.
    Na de az nem csodlatos.
    Ertve a hirjelentes hianyossagan.

    De ugyan akkor ismtetelten jelezve, hogy jovo-evtol a magyar „minimal-ber” es a „garantalt ber-minimum” fog valtozni.

    Persze, sehol egyetlen adat nem kozolve azon.

    Sot, elekepzelhetetlen szamomra, hogy mi a kulombseg, vagyis az ertelmezese ugy a „minimal-ber” mint a „garantalt ber-minimum”-kozott.

    Ha valaki azt ertene, s kepes es hajlando lenne kozolni, igazan boldogan vennem, s elore is koszonom!

    BUEK mindenkinek!!!!

  • Don Golo;

    Hat groess Mutti Angela soha, meg fiatalkoraban sem lehetet velni figyelemre-melto kineztu nonek.

    De Ursula van der Leyen , het gyermeke vilagrahozasa utan is igen csinos anyuka!

  • Don Golo;

    Igen kivancsi lennek, hogy mi jog alapjan lehetne a Brusszel-i birodalmi csaszarsagnak joga (mert azon modon viselkednek) az orraikat beleutni a magyarok alkohol fozes-szokasaikba?????

    Meg a Romai, (Topkepi)Konstatinanpoli, Becsi, Berlini, Moszkvai diktatorok sem utottek az orraikat azon ugyeikbe?

  • Chrisnek, es az osszes resztvevonek es vitatarsnak,
    azoknak is akikkel soha nem fogok egyeterteni,
    egy egeszseges, boldog uj evet kivanok.

  • Előre is bocsánatot kérek…
    ______________________

    Moslék-ország

    Jött értem a fekete hajó
    Jött értem fekete vizen.
    Álom-királyfit, vitt, tova vitt
    Moslék-országnak mentiben –
    Fekete hajó, fekete vizen.

    Moslék-ország, hajh, cudar ország,
    Hajh, Hortobágy, zsir-szivü rém;
    Hajh, Átok-város, Redves-ugar:
    Piszok hazám, mit kapaszkodsz belém?
    Fekete vizeken jöttem én.

    Vagyok a nyugati sirály -:
    De magyarnak köpött ki a föld
    Moslék-ország a nyakamon ül
    Engemet Moslék-ország örökölt:
    Nyöszörög a hájszagu föld.

    Már nem megyek el, fekete hajó
    Moslék-ország hagy’ örülj, szegény!
    Hadd ugassanak, hadd ugassanak,
    Fekete vizen, fekete legény,
    Hajh, kutyafáját, szomoru legény.

    [Karinthy: Így írtok ti, Ady Endre]

  • „Moslek-kormany”?

    Hogy van a regi magyar kozmondas?

    ‘megtalalta zsak a foltjat’ ?

    BUEK Mindenkinek.
    Auld Lang Syne?

    P.S.
    A coronavirussal megy parhuzamosan a super gonorhea is.

  • ISRAELI;

    Na hat azzal persze hogy nem erthetnek egyett soha !
    Hogy a feneben tudhatnad hogy ki mit velhetne majd a jovoben barmi alanyon is?

    Gondolatolvaso, vagy super-human-nak veled magad ?

    Elo-itelet tudatlanul nem csak szelszoseges-reszrehajlas, hanem ostobasag is !
    Nem gondolnad hogy talan intelingensebb lenne mindent a valaosg alapjan itelni ???

  • Chris jogos volt! de azért

  • Bendeguz,
    Nem gondoltam, hogy az Uj Ev jokivansagait vitaval kell
    folytassam, de nincs valasztasom.

    Eloitelet= stereotype-es pontosan erre celoztam.
    Soha nem allitottam, hogy „gondolatolvaso” vagy „super human”
    vagyok. Sot, elfogadok- MEGALAPOZOTT velemenyt.

    Nem tudom hogy „ki mit velhetne a jovoben barmi alapon is”
    de latom, hogy mi a VELEMENYE MA,ami bizony sok esetben-eloitelet.

    https://www.arcanum.hu/hu/online-kiadvanyok/Lexikonok-a-magyar-nyelv-ertelmezo-szotara-1BE8B/e-e-2529E/eloitelet-27195/

  • ISRAELI:

    Ketsegtelenul, elobbi megjegyzesedet gondolatlanul tetted, nem ertelmezted a sajat kijelentesed sulyat!

    Az az en meglatasom azon!

    S HA nem velted volna Magadat mindentudonak vagy gondolat-olvasonak ketsegtelenul nem allitottad volna, hogy : „soha nem fogok egyeterteni”.

    A valosag az hogy, soha, senki nem lehet biztos meg a kovetkezo sziv-veresen sem ?!

    Velhetnem hogy erett-eszu lennel azt belatni?!

    Stop a sirankozast es panaszkodasokat!

    Na most igy egy boldog, bekes es sikeres Romai uj-evet!

  • Bendegúz 79!

    Kint…nagy tévedésben vagy!
    Kertész Ákos (hazaáruló!) „moslékzabáló baromnak” titulálta a magyarokat,nem véletlenűl undorodott,és ítélte el a normális többség,és bár senki nem támadta meg(!) jobb,hogy elhúzott innen….!
    Megjegyzem és TÉNY,hogy a moslékok és a disznók ( meg a barmok..) mind a
    baloldalon vannak,amit itthon a normális többség is tud,és persze pártállástól függetlenül(még több épeszű és tiszteséges baloldali ismerősöm is ezen a véleményen van!!!)

  • ISRAELI:

    A soraiddal csatolt lexikon allitasa,ill. elemzese is rem valotlansagon alapozott meghatarozas.

    ELO-ITELET a valosgaban, amikor a minden leheto es letezo tenyek feltarasanak hianayaban hatarozol, ill. dontesz.

    Ami mindeg nagyon felrevezeto es leg-gyaktabban on-serto es on-pusztito kovetkezmenyek okozoja is.

    Egyeni magaltasom es eletbeli tapasztalataim alapjan, SOHA NE itelj, ne hatarozz masok feltetelezesei , elkepzelesei alapjan!!!!

    Csupan a tagadhatalan es valtozhatatlan tenyek alapjan!

  • Nem mel!esleg Kedves Bendegúz 79!
    A magyarok döntő többsége eddig többször (3x) erre az állítólag ” moslék kormányra” ..szavazott és valószínűleg 2022-ben is így lesz,a hazaáruló,jellemtelen ,kinti és itthoni és szerencsére egymást is írtó ballibsik nagy bánatára…….

  • Boda Marcsi
    2021 január 1
    11:19 de.

    Marcsi, írád eme…minek is nevezzem-et? „kinti” -ek közül egyikként kikérem magamnak! mindazt amit pongyolában, mamuszban és mosatlan bundabugyidban elővezetsz!

    „a hazaáruló,jellemtelen ,kinti és itthoni és szerencsére egymást is írtó ballibsik nagy bánatára…….”

    mivel a „wordpress” nagyon érzékeny mellőzöm a többi idekívánkozómat, és én nem kívánok neked semmit!

  • Bendeguz79
    2020 december 31
    11:01 de.

    Nem istenítettem egyetlen imperializáló rendszert sem. A cocnak nevezett bolsevik diktatúrát sem.
    Az igaz, hogy mindegyik konstrukcióban csináltak olyan konszolidált időszakokat amelyekben a többségnek ha elfogadták a diktált feltételeket, viszonylag jó életük volt.
    Továbbra is azt látom igaznak, hogy egy évezredekre megtervezett program szerint irányítja a világunk vezetősége az emberiséget.
    Ebben csupán fejezetek az egymást követő (és egymással párhuzamosan futtatott) konstrukciók.
    Rólam: Én abba a rétegbe születtem amelyet a bolsevik időkben program szerint lecserélésre ítéltek (a bélyeg: klerikális értelmiségi, nemes).
    Hosszú időbe került ameddig kiderítettem, miért és minek érdekében vagyok más, mint a többiek.
    Nem volt személyes. Csupán a Szentkorona tan által diktált világszemlélettel, erkölcsiséggel élőket kellett a program szerint eltávolítani.
    Azt is írtam már párszo, hogy nekem se higgyen senki. Aki ellenőrzi a mondottaimat, csak nyerhet.

  • A hamarosan tavozo Trump adminisztracio diplomaciai eredmenye ma, hogy ot (5)Muslim-Arab allamok teljes normalis kapcsoloatokban elenek Israel-al.

    Annak eredmeney ma, hogy Dubai-ban nem kevesebb mint 70 ezer Israeli, napi 15 repulo-cegek megallasnelkulli szolgalataival, Dubai-ban korlatlanul unnepelhetik a Hannuka, eskuvol, romai-uj-esztendot, stb-ket.

    Amig a jaravany miatt minden korlatozva Israelban, Dubai-ban a 200 fos osszejovetelek a megszabott hatar.

    Ma korlatlanul es orommel-veve a helyi arab-lakossag alatal is.

    A sok-evtizedes ellensegeskedo korlatozasnak vegre vege !

    Vajon miert nem lennek kepesek es talan hajlnadok a magyarok is azt elerni egymaskozott????????????????

    Igazan ideje lenne mar annak !!!!!

  • Kedves Ms. Boda;

    Allitasa lenyegeben teves, mert csak a Fideszre szavazott kb. 48%-uk.

    S csupan a „koalicio” alkalmazasaval lettek az allamhatalom tulajdonozoi.

    De oszinten Ms.Boda, nem ohajtana hogy On-maga es mindenki szabadon valszthatnak minden koz-poziciok tisztviseloit egyenileg, es nevszerint?

    S HA nem megelegdettek, azt az egyent ugyan-azon-modon vissza is hivhatnak???

    Californiaiak ismet a kormanyzojuk visszahivasan mukodnek.

    Miert nem lenne Magyrorszag lakossaga is megbizhatonak veve a sajat eletiket befolyasolo hatarozatain donteni???????

    Na mit ellenezne Maga abban????

    „talalom” es Almasi soha nem voltak hajlandok oszinten regalani arra az egyszeru alapveto kerdesre.

    Maga hajlando lenne ???

    Cagy miert nem ???

  • Ms Boda elozo hozzaszollasara;

    Senki NEM „haza-arulo”, nem arulhat amire nem letezne vevo!

    S Kertesz Akos nem az orszagot, hanem a mai es a mult-evtizedekben gyakorlott atlag magatartasaikat es eletmodjaikat itelte a „moslek zabalasaik”-nak.

    Valojaban, amivel az evtizedeken at voltak (szellemileg) „etetve” az valoban csak „moslek” volt !!!!!!

    Annak a csuklasait olvashatjuk ma is itten tobb hozzaszollok velemnyeiben.
    Keptelenek voltak a „moslekot’ kihanyni, s annak emesztese ami csuklasaik-kent befolyasolja oket maig is.

    Ne iteljen semmit azon modon, elemezze mindennek az ertelmet!

  • Bendeguz79 (Izraelinek):
    „Ketsegtelenul, elobbi megjegyzesedet gondolatlanul tetted, nem ertelmezted a sajat kijelentesed sulyat!”

    Mr Bendeguz, sajnálom, hogy a polgári újévet az Ön helyreigazításával kell kezdenem, de Izraeli állítása helytáll. Ön kötözködik fölöslegesen, s vét közben elemi logikai hibát.

    Izraeli azt írta, hogy mindig lesznek, akikkel ő soha nem fog egyetérteni. Ez cáfolhatatlan. Amig emberek élnek a Földön, addig így, úgy, vagy amúgy, de szükségszerűen többféleképpen gondolkodnak, vélekednek. (Ha minden ember mindenben egyformán gondolkodna, akkor már nem emberek, legföljebb egy állatcsorda létezne, vagy még az sem.) Ebből következik, hogy bárhogyan is vélekedik ma Izraeli (vagy éppen Ön), és bárhogyan is változik meg (netán fordul épp ellenkezőjére) holnapra esetleg a gondolkodása, mindig akadnak majd emberek (esetleg épp olyanok, akikkel ma egyetértettek), akikkel nem ért egyet.

  • Boda Marcsi
    2021 január 1
    11:19 de.

    Egy LÓSZART szavazott rá !!
    Tisztességes választási rendszerben
    már vastagon kisebbségben lenne.Csakhogy tudd.

    Chris:
    Miért kell nap mint nap
    ismételten találkozni ezzel az
    undorítóan hazudozó félkegyelmű banyával ?

  • Almási Alma
    2020 december 31
    5:31 du.

    : DDDDDDDDDDDD

    De a „Törpe-fejűek”-ről se feledkezzünk meg.

  • Boda Marcsi
    2021 január 1
    10:54 de.

    A „hazaáruló” te magad vagy, mocskos vénasszony.

    Ez a baj itt kérem.
    Hogy ilyen semmi idióták, mint ez a Boda,
    véleményt formálhatnak olyanokról akiknek a lábanyomába sem érnek és ezek a mocskolódások meg is jelenhetnek Ország-Világ előtt.

  • Büdös lett ez a topic.

    Moslék-Boda ide okádta magát.

  • Geyza
    2021 január 1
    4:20 du.

    ahelyett, hogy elolvasnám „a” cikket, mi is a quintessenciája a változásnak bidénnel? ott kies usa ban nem mindenki örül „ennek” a változásnak

  • Geyza
    2021 január 1
    4:20 du.

    azt írja a: szerkesztőségi cikke: https://nepszava.us/merkel-veresegre-itelte-europat-orbannal-mintha-trump-nyert-volna-amerikaban/

    hogy:

    „Így azonban az élet-halál harc a szabadság és a gyilkos, fasiszta, náci ideológiák képviselői között tovább folytatódik. Putyin azzal, hogy egy elmebeteg szörnyeteg fasiszta diktátort behelyezett négy évre a Fehér Házba, ezeket a sötét eszméket és az orosz modellt legitimmé tette Európában is.”

    ismereteim szerint az usa a világ legerősebb katonai és politikai ereje hatalmas szövetségesekkel közöttük a németek is! ha egy kis jelentéktelen ország, mint az Orosz Föderáció egyszerűen a cikkel szólva megválaszthatta az usa elnökét és a hatalmi gépezetet, akkor valami nem stimmel az usa ban? vagy? kis 10 milliós országok ennek az irdatlan hatalomnak a létét fenyegetik?

  • KOVENDEG;
    A hozzam cimzett mondanivalojanak az utoloso sora,ill. mondata valosg, s az egesz elozo alliatasat tagadja, es az mind BS.

    Hogy a feneben tudna barki is ezen a foldon allitani hogy soha nem fogana egyetterteni senki velemenyevel?

    Hogy a feneben tudna hogy ki mit velhetne majd a jovoben?

    A maga es Israeli elobbi allitasa gyerekes valotlansag es dacas makacsosag!!!!!!!

    Nem gondolnak hogy ideje lenne felnoni es felnott modon velekedni????

    Az teljes valotlansag , szelszosegesseg es igen gyerekes.
    Azt kepetlen allitani meg kovetkezo lelegzeterol sem !

  • GEYZA;

    A Nepszavad ostobasag egyenlo Rodeo valotlansagaival.

    Nacizmus ma Eszak Koreaban,Iranban, Venezuelaban Cubaban mukodik.

    Trump elnoki ideje lejar Januar 20-an deli 12 orakor.

    Az alkotmany el es mukodik kivalloan.
    Mikor lessz nektek barmi megkozelitheto ????

    Trump elerte Israel es ot Aarab-Muslim nemzetekkel amit senki nem volt kepes elerni 3/4 evszazada.

    Hol volt Merkel abban azon ido alatt????

    S a valasztas lenyegeben koztarsasagi part sikeresseget eredmnyezte nagymertekben mindenfele a tag-orszagokban.

    Mutti Merkelt, mint Adpolfot, SOHA SENKI NEM adott egyetlen szavazatot sem.
    Csupan a NSMP-re (32%) es a CDU-ra (33%), hova lett a tobbseg szavazat meg a partolta is ?????????????

    Az EU a leheto leg-nem-demokratikusabb intezmeny a fold-felszinen.
    Csupan egy politikai klick tagjainak a gazdasagi, kerskedelmi egyezmenye.

    Vajon melyik nemzet szavazo-lakossai adtak barmi szavazataikkal elfogadasat vagy felhatalmazasat is arra??????
    Meg-tudnad nevezni?

  • Geyza
    2021 január 1
    4:20 du.

    az a borzalmas gondolatom támadt, hogy „a” Bartus nem látta egyik Spiderman folytatást sem, és a többi ragyogót? vagy tévedek?

  • NAGY GYULA 2021, Jan 1, 11;59 de irta;

    „Egy evezredere megtervezett program szerint iranyitja a vilagunk vezetosege az emberiseget.”

    Igen keves birodalom letezett hosszuidokon at, mint pl. a Babyloniai birodalom, persze tobb kulombozo szakaszokban, kulombozo hatalmak, sot julombozo nemzetisegek altal, de nem mint egyseges hatalom.

    Az persze mind a hatalom-vagy az uralkodik kegyetlensegeik es az eroszak alapjan volt leheto.

    De alig lehetet volna barmely is „program szerint iranyitva”, sot a meghodito hatalmaik folytattak az uralmaikat.

    A romai birodalom megszunese-ota, a „szervezett iranyitas” alig az uralkodoik halalaig letezetek, mind igen rovid eletuek voltak.

    Meg a leg-hatalmasabbnak allitott birodalom is.

    Tehat csodalkozom hogy valoban mire hivatkozik???

  • Bendegúz793:53

    Alkohol jogok ?

    Hát kedves Bendegúz csak azon az alapon, ahogyan mondjuk 1920-tól 13 éven át a „világ legszabadabb állama”, több tagállama hasonló példamutató kezdeményezése után maga is, az USA alkotmány 18.kiegészítéseként bevezette a . s z e s z t i l a l m a t , mert a a híres magyar ’19-es szlogenhez hasonlóan már ott is felismerték, hogy

    „Az alkohol öl, butít és nyomorba dönt”(egyes helyeken taszajt).

    Amiben sok igazság van, hisz mára a modern addiktológia az alkoholt is a veszélyes kábítószerek között tartja számon. Csak az üzledi érdekeken múlik, hogy ezzel nyilvánosan nem bélyegzik meg.

    Ami pedig az Orbanféle pálinkafőzési felszabadítást illeti, az már a Horthy időkben is a Csendőrség ill.a Vám és Pénzügyőrség (alias fináncok) rendészeti hatáskörébe tartozott…

    A mai Vezér és kancellár kivonta ez alól a pályinkafőzés hazay tilalmát, hadd igyon a boron kívül mást is, sűrűbbet is, hadd bóduljon az a magyar szabadon a saját hazájában, különösen pedig a „”szabad”” választások idején. Ja!

    Oszt meg még Ja ! Hadd vedeljenek olyankor, a választás idejére Magyarországon államköltségen kf. lakóhelyekre szerteszét bejelentett * ukrajnai, romániai, szerbiai, és szlovákiai kettős „magyar”állampolgárok százezrei is. Hisz’ anno már Petőfi is ilyen kortes trükkökről írt naplójában tudod, amikor a falusiak el is zavarták. Szóval ennyiben tényleg népszokásról van szó…
    Na meg lássuk be, igen hálás lehet neki még az a sok vidéki választó is akit ha mással nem is, de az ingyenpiával, azzal mindig meg lehet fogni. Ja !

    .

    * Szabolcsban létezik olyan 30 négyzetméteres kunyhó is, ahová egymagában 2’000 ember lett bejelentve…Gondolj csak bele, hogy ilyenkor mit segít szegényeknek az finom házi-törköly, amikor fölötte még a csilláron is választópolgárok horkolnak… Ja! 😀

  • Bendegúz79

    Persze igaz, ami igaz, Joe Kennedy viszont e tilalom „alkoholgőze felett” nevelt két kiváló politikust, Johnt és Robertet a parttalan demokrácia mártírjait is.

  • ” Gyerekek dózeroljátok már le ezt a Klubrádiót vagy mit. Únom már hogy a pénzemért azt hordanak össze az adásidejükben, amit akarnak és nem azt amit én akarok. Na jó jó, az idejük felerészében de akkor is…Mit mondasz öreg??! Hogy a hallgatóik pénzéből élnek ? Az is az én pénzem. Itt minden pénz az én pénzem. Ezt jó ha megjegyzed !”

    / No komment, no infó. Értsd ahogy akarod. /

  • Bendeguz79:
    „A hozzam cimzett mondanivalojanak az utoloso sora,ill. mondata valosg, s az egesz elozo alliatasat tagadja, es az mind BS. Hogy a feneben tudna barki is ezen a foldon allitani hogy soha nem fogana egyetterteni senki velemenyevel?”

    Igazán tiszteletre méltó, amikor egy idős úr megkísérel megtanulni írni és olvasni egy általa soha nem ismert, vagy régesrég teljesen elfelejtett nyelven. Ön kemény fába vágta a fejszéjét, nem csodálkozom, hogy kudarc kudarc után éri. Nem sikerült elolvasnia, még kevésbé megértenie a 2021 január 1 1:03 du-i hozzászólásomat sem. Sebaj, nehéz nyelv a magyar, ha gondolja, fusson neki annak a pár egyszerű magyar mondatnak másodszor, harmadszor, tizedszer, huszadszor, de ne adja föl, tanulni soha nem késő! Sok sikert kívánok!

  • Rodeo11
    2021 január 1
    8:32 du.

    Aztatotat nemtom, csak aztat hogy a kínai orvost,aki Wuhanban idejekorán figyelmeztetett a kitörő-félben lévő járványra, rémhírterjesztés ürügyén börtönbe zárták ahol meg is halt.

    De ne aggódj, még nincs vége tartóidnak az aljaskodásából:
    MOST az ellen az újságíró ellen emeltek vádat aki tudósított a járvány kitöréséről.

    Gratulálok a kitartóid undorító kitartásához, ha azoknak a megsemmisítéséről van szó akik az igazságot megírják vagy mondják.

    Most pediglen foroghatsz itten tovább mint majom f…szán a stanecli.

  • Bendeguz79
    2021 január 1
    8:05 du.

    Memmondom én neked az őszintét pajtás:
    Csak legyintek a hülyeségeidre.
    /Géjza most röhög Bendeguz hülyeségein és csak legyint egyet./

  • Bendeguz79
    2021 január 1
    8:05 du.

    grizi, írád:

    „A Nepszavad ostobasag egyenlo Rodeo valotlansagaival.

    Nacizmus ma Eszak Koreaban,Iranban, Venezuelaban Cubaban mukodik.”

    bizonyosan tudod, hogy mi is az a nácizmus? és ha van akkor kizárólag csak ezekben a szerencsétlen országokban? és hogyan jött létre ott a nácizmus?

    mennyi kérdés és semmi felelet, elmagyaráznád?

  • Bendeguz79 2021 január 1 9:51 du.

    Mondhatom, hogy legyen kiknek, kinek a hite szerint (a saját személyes valóságainkban).
    Amit állít, az olyan, mint az a jelenleg már hivatalos tudományos állítás, amely szerint a mérhető hatások kilencven akárhány százaléka nem származtatható részecske természetű anyagtól. Ezek származtatásához hozták létre a sötét anyag definíciót. Nagy paradoxon, hogy emellett továbbra is mindent a részecske (természetű) anyagtól származtatnak (vagy kvázi (virtuális) létezőnek tekintenek.
    Semmi nem zárja ki, hogy a világunkat olyanra TERVEZTÉK ÉS HOZTÁK LÉTRE, amilyen (a hamisításoktól eltekintve) „a könyvekben”. Persze itt is kérdés, hogy melyikekben, mert könyv is van sokféle.
    Emellett továbbra is igaz, hogy vannak olyanok is amelyek csak központi tervezettség és irányítottság mellett jöhettek létre.

  • Geyza! Mi ez, az 5:29-es kifakadás a Klubrádió ellen?
    Nem címezted meg. És miért. Miről beszélsz? Kit idézel?

  • Ben79

    Az Eurostat szerint az Európai Unióban Magyarország . v e z e t . az egy főre jutó alkoholfogyasztásban. A magyarok kétszer annyi szeszt vedelnek mint az EU-s átlag.(2019.)

    Perspektívában képzeljük ehhez hozzá a Kovid19 pszihés hatását.

    Igaza van Don Gólnak. Orbán az adómentes házi pálinka-főzdéivel jelentősen járul hozzá ehhez a . r e k o r d h o z .

    Alkoholizmusban elsők vagyunk.

  • Bendeguz79
    2021 január 1
    9:51 du.
    grizi ezt írtad a:
    NAGY GYULA 2021, Jan 1, 11;59 de irta;

    …”Az persze mind a hatalom-vagy az uralkodik kegyetlensegeik es az eroszak alapjan volt leheto.”…

    grizi drága arany apám te a bölcsek köve birtokosa légyszíves mondj egyetlen birodalmat (a mai nappal bezárólag létezőket is beleértve) amely nem eme itt fent idézett szavaid szerint műxik?

    epedve várom esszenciális szavaidat az olvasótábor megvilágosítására, jó?

  • Bendeguz79
    2021 január 1
    8:05 du.

    grizi, hogy is van ez?

    „Trump elnoki ideje lejar Januar 20-an deli 12 orakor.

    Az alkotmany el es mukodik kivalloan.”

    szóval hogy is van ez? akkó’ most ez a „kivalloan mukodik” (vagy beszart a halott?)

    Launch voter fraud commission or we won’t certify election results, Ted Cruz & 10 other Republican senators say
    (ford.: annak aki nem büfé angolból: indíts szavazási csalási bizottságot vagy mi nem hagyjuk jóvá a választási eredményt, mondta Ted Cruz +10 másik republikánus szenátor)

  • Geyza 2021 január 1 4:20 du.

    A Magyar a valódi helyzetét sosem akarja látni és hibáit mindig magán kívül keresi. O1G a magyarok problémája és nem Merkelé. Merkel munkája nagy felelősséggel jár abban, hogy a 27 tagállam jólétét biztosítsa az EU következő hétéves költségvetésének jóváhagyásával az Európai Unióba ami becslések szerint 445 millió emberre tehető – és ezt a helyzetet nem fogja megkockáztatni egy takony, kapzsi, arrogant szörnyeteg O1G miatt.
    O1G a magyarok problémája, ezt nem szabad rákenni másokra – jövőre itt lesz az alkalmunk kirugdalni ezt a tahó O1G-t és a gengszter bandáját az ország házából, hogy még a lábuk se érje a földet!

  • B79! Többször is válaszoltam a zavaros mondataidra. Akkor most még egyszer, utoljára. Ahogy kihüvelyeztem felfogásodat, a többségi demokrácia híve vagy, ahol a szavazatok többsége mindent visz. Orosz szóval ezt bolsevizmusnak (bolyse=többség) hívják. Lenin továbbfejlesztette az elméletet: a szavazati többség nem számít,a társadalom vezetését/uralását a legnagyobb létszámú csoportnak (proletariátusnak) kell átvennie. Nem csoda: a XX. sz. elején, Oroszországban az OKP (Oroszországi Kommunista Párt) egy maroknyi csoport volt Szentpétervár környékén – még az akkoriban iparosodó Moszkvában se nagyon tudtak róla. 1917-ben nem a kömmunisták – pláne nem a proletariátus – győzött, hanem az eszetlenül zsarnoki cári rendszer bukott meg. Pedig a cári Oroszorság az I. világháborúban a győztes Antant szövetség része volt 17-ig, a forradalomig.

  • „Amúgy”: a bodamarcsik esze kerekének járását sose fogom – nem is akarom – megérteni. Az a sötét ostobaságból terjedő gyűlölet, ami elborítja, ami egyetlen értelmes gondolatot se enged felszínre, elég riasztó. Ki tudja, miféle fusztrációktól lett ilyen. Igaz, e mondatok valóban nem moslékból származnak – hanem annak végtermékéből: a trágyadombról.

  • Boda! (2021 január 1 10:54 de., 11:19 de.)

    „Döntő többség” – írja.

    Szavazásra jogosultak: 8.312.173
    Szavaztak: 5.694.751
    Fideszre szavaztak: 2.824.551.

    A „döntő többség” a Parlamentben van, hisz a törvény – mely maga a csalás – ebből 2/3-ot csinált; hogy hogyan, az már a maga szakmája. (Az adatok egyébként megtalálhatók: valasztas.hu. Előfordulhat, hogy kicsit bogarásznia, esetleg még számolnia is kell majd, de megéri.)

    A hazaárulással meg csínján kellene bánnia. Úgy érzem, mintha most adnának el bennünket Moszkvának, Pekingnek – (hogy ki ad többet és kinek, talán egyszer majd kiderül) -, ha jól olvasok a sorok közt.

  • BrunszvikTeri

    Voronyezs
    01.2/1:10

    Ez az Európa-rekord is Orbanisztán Öntársaság népének

    szabadságérzetét tükrözi. Ugyanis legalább 48 FidSS százalék

    iszik gyakran, koccint erre a speciális szabadságra. Mi több,

    „boldogok a szegények”, hogy ilyen vezér alatt lehetnek „mennyek

    országának” alattvalói, ahol a pálinka pancsolást adómentesen

    mérik nekik, s hogy a többi áru egyre csak drágul, az már egy

    más lapra tartozik. A fő vásárlói kosárba tartozó áruk ára soha

    nem látott még akkora inflációt, mint ez a mostani. E jóság

    elfogadásához nélkülözhetetlen segítség a Vezér cefrében kimért

    soha, senkitől nem látott személyes figyelmessége.

    Üdv: BT

  • Miklós bá’
    2021 január 3
    8:49 de.

    marketing! ki ad többet kedvezőbb feltételek mellett annak bármi és bárki eladó, ez a szabadpiac, EU, USA még nem vette meg teljesen a maradékot már nem akarják megvenni, viszont szüxég van bevételre…

    úgy hallottam az oroszok csináltak USA elnököt, és Kína megvette az USA-t kilóra és most hiába árulja a kóbor kutyának sem kell, zsákba macska volt?

    OVI variál, hátha valamelyik „bejön” kis trükköske!

  • Valasz tobbeknek;

    NAHY GYULA:

    A Sotet Anmyag es a Sotet Energia alkoto-anyagat nem tudva maig sem. Azert nevezve „sotet”-nek, egyszeruen mert a fenyt nem veri vissza.
    Terhat valami ismeretlen kepzesu!

    A „teremtes” elve a LEG-alapvetobb fizika-torvenyen fogalamzhato; „cause and effect” =az okzo es eredemnye.
    A vilegegyetemben NEM letezik, „csoda” vagy „supernatural”.
    Minden natural, reakcio egy elozo esemenynek.
    De mi okozhatta volna a leg-elso esemnyt ?
    Kezdo, mozdito energia nelkul csupan a tett-len, mozdatlan allapot letezhet.
    Az electronok sem szaguldhatnak az atom-mag-korul valami ero-hainyaban.

    De vajon mi lehetett volna annak a kezdo tetnek az okozoja?

    Na ha arra valszt nyuit sorba alhat a Nobel dijjert!

    VORONYEZS:
    Gratulalok!!!
    Valamire buszke lehet!!!
    Valamiben elsoknek velhetok???!!!!

    RODEO;
    Nem kerdezel soha semmit, csak valotlansagokat es ostoba ocsarkodasaidat ismeteled itten.

    Igen, Ted Crews joga szabadon kifejezni barmit amit ohajtana, hasonloan mint Neked leheten HA a US-ban lennel.
    Sot Crews Texas neveben is beszelhet am. A lakosssag tobbsege megvalasztotta hazajuk neveben tenni azt akarmilyen hulyesege is lehetne allitasa, de teged senki nem hatalmazott fel semmire!!!!!!!

    TALALOM;
    Maga propaganda ismetlesevel mas-fel-ev-szazadot kesett!!!!!!
    SOHA, SEHOL a lakossag NEM ohajtotta azt, MINDEG csak az eroszak, kenyszer, halal-aran kegyetlensegekkel eroszakolva lett a leigazott nepekre kenyszeritve.
    Meg Maga sem szavazott ara soha.

    Nicholas Romanov onkentesen lemondott az orosz-tronrol.
    A Duma a Forradalmi Scialista Part Kerensky-t valasztotta kormanyfonek.

    Hat mi demokratikus tetett talalt Maga abban azt eroszakkal elpusztitani, miert nem hagytak volna az orosz nepet szabadon donteni a sajat ohajaik alapjan????????

    Vajon MIERT NEM letezik egyetlen tarsadalom sem a Foldon ahol az a lakossag szabad-hatarozata alapjan lehetne???

    Vajon miert nem el-ottan ahol az maig is kenyszeritve a lakossagra?????????
    Talan ottan boldog lehetne !

    Na azt probalja meg-erteni!!!!!

    De mit latott Maga abban elfogadhatonak, tamogathatonak?
    Arra miert keptelen valaszolni oszinten par-eves vitak utan sem????????????????????

    Miert ellenzi az emberilenyek szabad let-lehetoseget elni a sajat ohajaik alapjan?????

    Mi alapon velte elfogadhatonak, tamogathatonak valami elkepzelt es soha, sehol nem mukodtetheto elekpzelest eroszakkal az emberisegre kenyszeriteni fegyveres tomeg-gyilkossagokkal????

    Sajnalom „talalom” de a Maga sorai mindeg ugy-tunik hogy halicunal!!!
    Egyeni gyalazkodasai a valosagot nem helyetesiti!!!!!!
    Miert keptelen valaszolni arra ??????????????????????

  • Pityi Palkó
    5:11

    Viccelsz? Ez a tipikus megalkuvó hozzáállás.

    Történelmi példából kiindulva, Merkel pont azt teszi, és azzal a hivatkozással, amivel anno az amerikai tőke hivatkozott Hitler támogatására. Csak üzleti ügy és punktum.

    Nem igaz, hogy Angela ez esetben az európai százmilliókra hivatkozhat, hiszen Orbán ezzel az erővel még akkora károkat okozhat az uniónak, amit befoltozni később lesz lehetetlen, figyelembe véve az eddigi kártételeit is, ami annak 445-milliónak is a kára lesz.

    Nem igaz, hogy Magyarország népe egykönnyen lerázhatja a válláról Orbán igáját, ami többekközt éppen az általa megbuherált, csaló, önmagához igazított alap, választási, és egyéb visszadatált és megmachinált törvények miatt terheli az ország egész lakosságát.

    Ezzel az Orbán-Merkel paktummal „Angela”, a hű pincsi igenis a német összeszerelő autógyárak foglyaként cselekszik, mely sajnálatos tény sem mentesíti őt az árulás felelőssége alól a történelem színe előtt. Az ő magatartása nem különbözik Cahmberlain 1938-as müncheni naivan* opportunista, csakis Hitlernek kedvező pacifizmusától, avval a nagy különbséggel, hogy Angela ott még ráadásul saját(!) országa felső 5-10-ezrét képviselte ebben a szintén szégyenletes, vagy inkább szégyentelen színjátékban és paktumban, de semmiképp az általad emlegetett európai százmilliókét…

    Kordon

    *A naivitás bizonyos meglett életkor és bizonyos rangtól fölfelé már bűncselekmény számba sorolandó.

  • P.S.
    A Marxista elevek alapjan valo tarsdalmakra hivatkoztam fenti soraimban, ami soha, sehol NEM tortent a lakossag szabad hatarozata alapjan!!!!

  • Az emberi jogok kartájában rögzítettek személyhez kötöttek. Ez azt jelenti, hogy mindannyiunknak csak a saját jogosultságainkról van jogunk lemondani.
    Mások jogosultságait megbízotton (hivatalosan képviselőn) keresztül sincs jogunk elvenni.
    Ez olyan, mintha megbíznék valakiket, hogy a nevemben és felhatalmazottságommal raboljanak ki egy bankot.
    Hát, erre köttet a vezetőségünk szerződést a választási ceremónián a még becsaphatókkal.

  • MIKLOS:

    A Parlamenti rendszer alapjan NEM szukseges a szavazo-lakossag TOBBSEG haratozata!!!!!!

    Mi abban oly bolnyolult felfofni???????

    A partok ,ill. vezetoik „koalicikat” alkothatnak korlatlanul, az az ossze-szovetkezhetnek a szavazo-lakossag hatarozatai ellenere !!!!!!

    Az toirtent a Fisesz es a KDNP eseteben!

    Gasonloan mint ma, a jobb es baloldali „ellenzeki partok” vezetoi altal a jelen helyzetben.
    tehat csak a ‘ a lo egyik oldalarol a masikra eshetnek’ majd.

    Azert lenne szuksegeuk a DEMOKRATIKUS modszer alaklmazasara, hogy csak a szvazok tobbseg hatarozta lehetne a donto, nem a politikusok ossze-eskuvesei!!!

    Na hat melyiket magasztlaja es melyiket atkozna ????

    Kulombseg NEM letezo, a lakosssag tobbseg szavazata a jelen rendszerben NEM szamit !!!

  • DonGolo
    2021 január 2
    12:38 du.

    No komment. No info.Értsd ahogy tetszik.

    /Ennyit mondhatok köffike a figyelmet/

  • talalom
    7:51

    Csak a szóhasználathoz szólnék hozzá.

    A proletariátus igaz, hogy ott 1917-ben még nem többség, de annak ellenére osztály és nem csoport.

    A bolsevik csoport a megosztott párton belül elfoglalt helyét jelentette már 1903-tól, azonban nem az egész társadalomra vonatkozott. Propaganda szólamnak minden esetre, 1917-ben is megfelelt.

    Ugyanakkor a GOELRO iparosítási terv és a mezőgazdaság gépesítése folytán a munkásosztály létszáma már óriásira növekedett.

    Megjegyzendő ugyanakkor, hogy cári Oroszország ipara nem lehetett annyira korszerűtlen, hiszen az I.VH.-ban, de már annak előtte is a kornak megfelelő, hatalmas arzenált vonultatott fel és sok győzelmet is aratott, mely mennyiségi tényező egy szintén korszerű munkásosztályt (proletariátust) is feltételez.

    Más lapra tartozik az, hogy Lenin idejében a lakosságon belül a paraszti és a munkás osztály létszámának aránya egyelőre még a parasztság jelentős többségét mutatta, melynek megfelelően a többséget hordozó parasztság gondolkodásában és szemléletében nem is felelhetett meg a forradalmi szellemnek.

    Kordon

    UI. Bodáné figyelmébe:
    A Fid SS propaganda, az általa bitorolt 2/3-os – nem választási – csak parlamenti törvényi többségét a retorikájában magát szintén többségnek(oroszul: bolsisztvo–>bolsevik) titulálja, holott 66,3% helyett a szavazóknak csupán a 48% szavazott rá, melynek matematikai különbsége legalább -28% a Fid SS kárára, (mely nem egyezhet még a két érték -18 pont különbségével sem).

  • Ui.2.

    A bolsevik téma épp abban osztotta meg a pártot bolsevikekre és mensevikekre, hogy Lenin terve – ti. a forradalomn kérdésében – homlokegyenest . á l l t . s z e m b e n . Karl Marx-nak a legfejlettebb tőkés gazdaságra vonatkoztatott időszerűséget illető megállapításával.

    Kordon

  • Miklós bá’
    2021 január 3
    8:49 de.

    NE javasolj OIM* nak olyasmit amit képtelen végrehajtani.

    A számolással vannak neki problémái, bár azt állítja magáról hogy valami számszaki gyorstalpalót végzett valamikor hajdanán.

    Feltételezem hogy ott is testének bedobásával szreezte meg a végzettségi okmányt, aképpen amint a volt munkahelyén a hivatali főnökének az íróasztalát : ott még áskálódott, hazudozott is a főnökségnek az illetőről.

    Két adalék Boda saját elmondása alapján arra nézve hogy fennti állításomban lehet valami:

    1
    elpihegte itten hogy annak idején ő volt a Kárpát medence Claudia Cardináléja hehehehe

    2
    Előadta hogy miket terjesztett a főnőkéről a Kádár-rendszer idején az ÖSSZES létező társadalmi és hivatali fórumokon:
    Párttitkárságon, Nőszövetségnél, a Szakszervezetnél és még ki tudja hol.

    Annak reményében büszkélkedett itt ezen „hőstettével” hogy majd jól megdícsérjük érte.

    Olyan ez a banya mint a régi horthysta keretlegények:
    Azon tiszta gondolattal verték agyon a szerencsétlen MUSZ-osokat, hogy ezzel jót cselekszenek mert ezt tanították nekik a Levente-iskolában.

    Ennek a banyának is azt taníthatták süldő-korában hogy az a jó ha mindenen és mindenkin átgázol. Csak ő és senki más.

    *OIM = Oldal Impertinens Marcsája

  • Csak szólok:
    A „moslékkoalíció” kifejezést először Soproni Tamás (Momentum, Terézvárosi polgm)használta először-:)

  • Úgy veszem észre hogy a
    szélsőjobbereknek meg a szélsőballereknek
    a szövegértési és elvonatkoztatási képességük,
    továbbá a humorérzékük egyaránt a béka segge alatt van.

    „Akinek van humora,mindent ért.Akinek nincs,az mindenre képes”

  • Még egy kis adalék.

    A CEU nem kell, a Fudan igen. Ez a kultúrája ennek a futballöltözőben szocializálódott, elvetélt harmadosztályú focistának.

    Az meg már tényleg – közhelyesen – hab a tortán, hogy végeredményben ő fogja meghatározni, miféle vakcinával oltsanak be engem. Márpedig én sem Novicsokot, sem ujgurszelídítőt nem kérek. (Bár már azt is mondta ez a „befejezetlen jogász”, hogy az amerikai vakcina is magyar, mivel egy „kisújszállási asszonyság” (sic!) találta ki.)

    Mikor veszi már észre a nép, hogy egy sértődött, bosszúálló tahó, egy /ló/méretes bunkó vezeti pillanatnyilag az országot?

  • A „Le Journal de Montreal” jelenti ma reggel, hogy egy Rue le Baron-i cimre egy kozerdeku szomszed, vagy besugo, jelentette a rendorsegnek ,hogy szomszedja kozel ejfelhez tobb mint 6 szemelyes osszejovetelben reszesedik.

    A rendorok a lakot a nyakanal fogva cipeltek ki az otthonabol.

    Persze a hatosag alatali tul-szamu osszejovetel volt az ok.

    Velne azt a KMH olvasoi szuksegesnek, vagy tulzasnak a hatosagok altal????

    Hogyan velne barki olvaso azt, HA maga az olvaso lett volna a nyakanal-fogva kicipelve otthonabol???

    Vagy velne, hogy a jatvany-felelme jogos lehetoseg a lakossag alpveto-jogainak sertesere ????

    S hogy talan nem lenne az a kifogas a tovabbi jogsertesekre????

    Hiszen a „koz-erdek” alapjanak kifogasaval lettek mindeg a diktaturak valosagga ??????

    Mi a biztositek hogy a jelen jarvany nem oda vezetne ???

  • Nagy Gyula
    2021 január 2
    11:36 de.

    Gyuszi, az így tervezték című époszodra egy régi Ötvös egyetemi vicc a szakmák közötti harcról:
    milyen foglalkozása lehet Istennek?
    az orvos: hát persze hogy orvos, életet lehelt az anyagba
    a mérnök: természetesen mérnök mert zordan a terv szerint
    a közgazda: természetesen közgazda mert ugye ki teremtette volna Káoszt?

    ha az a hüje (vagy hüjék) akik tervezték a tőzsde adatai alapján mondják meg hol van jó és hol van rossz akkó’ má’ régen tép hogy a Szózatot idézzem!

    már kies Kanadánk tündi bündi Ottawa fővárosában Gatineau ban Újévkor már a hívásra megjelenő „rend” őrei szétverték a családot mert otthon ünnepeltek… már rendelésre is lehet Világrengetőt kapni most tüntetnek Marco Rubio floridai szenátor lakása előtt (na jó ne degradáljuk: palotája), hogy csatlakozzon Ted Cruz -hoz és csipi csupi…de vannak más GOP -sok is akik viszont nem akarnak állás és palota nélkül maradni a DNC uralkodása alatt tehát elárulják a saját pártjukat(SIC)

    ez hogyan illik a „nagy egyetemes terv”-be? vagy csak kiscsoportos óvodás?

  • Bendeguz79
    2021 január 3
    10:14 de.
    grizi már megint pofátlanul hazudsz és nem válaszoltál, ennyike, csak neked

  • Nemi alapveto felvilagositas az orosz-tortenelem hamissitoinak.

    A Szovietek NEM voltak semmifele tobbsegben!!!

    A Dumaban csak 175 szeket nyertek es tartottak, amig a Forradalami Szociolaitak (Kerenszky) 415 szeket.

    S az bizonyitja azt is hogy volt politikai szabadlehetosege a kulombozo partoknak, sot szabad valasztasok is, meg ha korlatozva is, fokent az iras-tudas alapjan.

    De SOHA tobbe SEHOL 1917 Novembere ota!
    Miert nem ???????

    Az 1917-es forradalom Februaraban a zar minden ellenkezesek-hianayban abdukalt.

    Tehat nem letezett semi elfogadhato kifogas az eroszak es gyilkossagokra, csupan a gyuloleteik ami Lenin egyeni gyuloletbol eredt.
    Testvere, Alexander halalnak okabol.

    S SENKI NEM valasztotta a szovieteket meg semmire sem !
    Csupan a kegyetlen fegyveres eroszakaik es gyilkolasaik a tobbsegi hatarozat ellenere!!!!!

    Ha oly nepszerunek allijak magukat, mi a feneert nem hajlandok sehol a vilagon a tomegek-ele lepni a szabad valasztas modjan a lakossag hatarozatat alkalmazni?????

    Fidel televised igereteben tette azt, de 100% hazugsag lett az is, mint minden mas!!!!

  • Vajon hajlando lenne a cik szerzoje, s talan a hozzaszollok kozzul is valaki, hogy mit velnenek „normalis Magyarorszag”-nak, amit persze a lakossag tobbsege is hajlando lehetne minden kenyszeritesek hianyaban elismerni es elfogadni??????

  • Bendeguz79:
    „Vagy velne, hogy a jatvany-felelme jogos lehetoseg a lakossag alpveto-jogainak sertesere ????”

    Ha nem is jogos, de mindenesetre reális lehetőség, eshetőség.

    Bendeguz79:
    „Mi a biztositek hogy a jelen jarvany nem oda vezetne???”

    Nem hiszem, hogy a jelenlegi járvány közvetlenül oda vezet. De a jövőre nézve nincs semmiféle biztosíték – vagy legalábbis én nem látok ilyet.
    https://www.nytimes.com/2020/08/21/opinion/sunday/giorgio-agamben-philosophy-coronavirus.html

  • NAGY GYULA;

    Az ENSZ nemzetkozo kartaja az nem mas mint egy szepenhangzo imadsag.
    Ismetlese utan remlhet !

    Sem az EU, sem Magyaroszag ill. kormanya altal semmifele biztositott,ill. elzalogosithatalan lerogzitett jogaik NEM letezik!!!!

    Csupan szepen-hangzo elsimeresek es igeretek, DE MIND u.n. sarkalatos torvenyekkel korlatozva.

    Ami szabad , az NEM lehet korlatozott!!!

    Ami korlatozott, az nem szabad!!!

    S maguk az „elzalogosithatatlan jogok” emliteset is gyulolik, hiszen minden eggyes esetben anakk emlitesere gyuloltesesen regalanak mindeg.

    Na hat mondja kerem, mifele jogokat erdemelehten az aki azt gyuloli???????????????????????????????

  • KORDONBLUED
    2021 január 3
    10:15 de.

    Én azt hittem, ha Mo. tagja lesz az EU.-nak akkor ilyesmi már többé nem fordulhat elő, ami 10 éve zajlik itt. De tévedtem.

  • KORDONBLUED 2021 január 3 10:15 de.
    Geyza 2021 január 1 4:20 du.

    A Magyar, jó szokása szerint, igyekszik elkerülni a felelőséget minden rosszért, képtelen felelősséget vállalni tetteiért. Itt van a kutya eltemetve.(„hisz „nyiltan” dönt, ki ezer éve / magával kötve mint a kéve / sunyít vagy parancsot követ”) József Attila.
    Ahogy írtam, O1G a magyarok problémája és nem Merkelé. Merkel munkája nagy felelősséggel jár abban, hogy a 27 tagállam jólétét biztosítsa, a tagállamok, benne Magyarország súlyos pénzügyi nehézségeit és további elszegényesedését  elkerülje, a családi feszültségeket, a széthullást, a munkanélküliséget, hajléktalanságot  könnyítse. Világszerte, a munkanélküliek arról számolnak be, hogy munkanélkülinek lenni a legrosszabb dolog, amely velük történhetet. Pont erre játszott ez a csirkefogó aljas náci O1G, jól tudva, hogy egy ilyen zűrzavaros helyzethez fog vezetni játszmája mikor megzsarolta az EU családját vétójával. Legyünk hálásak Merkelnek és az EU éber liberál politikusainak, hogy átláttak ezen az ördögi O1G tervén és mindez nem érvényesült.
    Ami késik, nem múlik – mondja a közmondás. O1G, volt kommunista titkár számonkérése a jogállamiságért közelebb van mint gondolnánk.
    Mégegyszer; rákenni másra a mi problémáinkat kevesebb erőfeszítést igényel, és érzelmileg könnyebb nekünk – föl kellene már ébrednünk és meglátni, hogy igenis van lehetőségünk másként élni.

    Nem elég a jóra vágyni,
    a jót akarni kell!
    És nem elég akarni,
    De tenni, tenni kell:
    A jószándék kevés!
    Több kell – az értelem!
    (Váci Mihály)

  • Bendeguz79 2021 január 3 10:14 de.

    Tudományos állítás, amely szerint a tudatosságaink (valamilyen) számítógépes működésben léteznek.
    Ha ez igaz, akkor a világképeink képzetesek. Valamilyen ELKÉPZELÉSEK keretrendszerben további elképzelések.
    Legjobb esetben szigorú modellező tudományossággal létrehozott modellek (az ilyen manapság nagyon ritka).
    Jelenleg úgy néz ki, hogy a kvantum fizikának is mondott terület egyre jobban összeér az ősi tanokban szereplőkkel.
    A nagy különbség az, hogy jelenleg (még) mélyen hallgatnak arról, hogy a mindenség önfenntartó működéséhez önszabályzónak kell lennie. Ez pedig csak akkor lehetséges, ha TUDATOS.
    Azt is sokféleképpen megfogalmazták már, hogy a mindenség önokú, önmegtestesülés, „buda álmodja önmagát”, stb.
    Érdemes elgondolkozni azon is, hogy a materialista modell és a benne levő definíciók mennyire silányak.
    Példul, energia definícióként (az energia meghatározása helyett) azt tanítják, hogy munkavégzőKÉPESSÉG.

    Egy kis aktuálpolitika.
    A tényleg hatalmas tudású világ vezetőség milyen cél megvalósulása érdekében hergeli az emberiséget?
    A válasz megtalálásához hasznos jó alaposan körülnézni (mimindent csinálnak még).

  • Bendeguz79
    2021 január 3
    10:35 de.

    grizi emezt írád, szemelvény:

    „A Parlamenti rendszer alapjan NEM szukseges a szavazo-lakossag TOBBSEG haratozata!!!!!!

    Mi abban oly bolnyolult felfofni???????”

    „Azert lenne szuksegeuk a DEMOKRATIKUS modszer alaklmazasara, hogy csak a szvazok tobbseg hatarozta lehetne a donto, nem a politikusok ossze-eskuvesei!!!

    Na hat melyiket magasztlaja es melyiket atkozna ????”

    és akkor szakember mondja:
    (ugye tucc inglishet?)

    …”With three in this century’s first 20 years (“dot-com” in 2000, “subprime mortgage” in 2008, and “COVID-19” in 2020), the United States illustrates that four-to-seven-year schedule. The 2020 crash is second only to the Great Depression of the 1930s in its social impact.”…

    aki nem beszéli inglishet: (én ford.: ezzel ami e század első 20 évében (dot-com 2000 ben; (alulértékelt) másodlagos ingatlanhitelek 2008-ban; COVID-19 2020-ban), az
    amerikai egyesült államok mutatja 4-től 7 éves program szerint. a 2020-as összezuhanás csak az 1930 -as Nagy Depresszió társadalmi csapását éri el!…

    és akkor nálatok kies USA-ban van demokrácia, most éppen tort ül! és megint győz (de kit le?) szóval akkor most, hogy is van grizi? mármint a demokrácia az mire gyógyír és a halottakat hamvasztják e vagy csak elhantolják?

    mesélj lelkem bogaram, mókás dolog lesz amit írni fox, az bizonyos!

  • Geyza
    11:00

    Rendben. Na de pont, és éppen most, mielőtt a F…SS elvenni készül a Klubrádió frekvenciáját ?

    Csak nem ezt a megbízatást kaptad valakiktől, hogy még utoljára ba…..asd a Klubrádiót ? Felcsúti haverod kimondottan az ilyen és hasonló kommentektől hízik faluvégi stadionja melletti sertéshízlaldában, amikor jobber társai és baráti körében gyönyörködik a maga folyvást gyarapodó rokonságában…

    Geyza, attól még, hogy valaki jópofa, még nem biztos, hogy humoros is…

  • Ben79 ! 10:14

    Köszönöm! Szíves gratulációdat elfogadom sőt. Kérlek, ehhez az

    elsőséghez számítsd hozzá még a Covid statisztikának a 100

    állampolgárra jutó halottak számát is, mert Európán belül

    Orbanisztán már ebben is rekorder. Bizoooony!

    .

    ÉS bocs,hogy Nagy Gyulának címzett előző kérdésedbe belekotyogok , de szerintem a jelenlegi tudásunk szerint, amely a csillagrobbanások okait és a fekete-lyukak eddig feltételezett tulajdonságait illeti:
    – Mint a többit, ezt is egy extréme sűrűségű, az összes anyagot magába sűrítő anyagkoncentrátum szupernóvaszerű szétrobbanása okozhatta az úgynevezett ősrobbanást is, ami nem valamifajta „”szándék””, hanem az ott létrejött gigantikus anyagi tömegjelenlét okozta hipergravitáció következménye volt.
    Ennek logikai előzménye nyilvánvalóan>a z . ö r ö k . a ny a g< szerves fejlődésének, az említett eseménynél korábbi fejlődési szakaszának – fekete lyukak millárdjainak – a további gravitációs összesűrűsödése volt egyetlen hipersűrűségű testté…
    Megjegyzem, semmi sem zárja ki, hogy ilyen, úgymond' "ős"-robbanás az anyag létezése óta már nem egy sőt, több is megtörténhetett, melynek csillagászati nyomait egyelőre a nagy távolságok miatt már a legszuperabb távcsövek sem képesek elérni…

    Kedves Bendegúz, azért Nobel Díjra mégse pályáznék, de ha mégis megadnák, mégse utasítanám el. A csarnokban nagyon fölment a káposzta ára… 🙂

    Üdvözlettel: -V-

  • Kovendeg,
    Koszonom a Bendeguzhoz intezett helyreigazitasat:”Ha minden
    ember egyforman gondolkodna,akkor nem emberek,legfeljebb
    egy allatcsorda lenne …”
    Eloszor azt hittem,hogy nem erti az „eloitelet” kifejezest
    amihez januar 1-en viszonyultam,tehat azt gondoltam,
    hogy logikai tevedes. A nevetseges az ugyben, hogy olyan
    egyenekrol gondolja, hogy „super human”nek tartjak magukat
    es felhivja oket- „Soha ne itelj, ne hatarozz masok feltetelezesei,elkepzeselei alapjan.
    Csupan a tagadhatatlan tenyek alapjan”- akik bizonyitekokat
    csatolnak a vita targyahoz.
    A nyelvrol szolva-minden nyelvben vannak valtozasok az idok
    folyaman,es mar velem is elofordult, hogy- bar magyar az
    anyanyelvem-utana kellett nezzek egy kifejezeswnek.
    Egy erdekes tema- talan erdekli – a „gyogyito allatok”.
    A TV-ben volt egy erdekes musor, hogyan segit az elhagyott
    allatok megmentese es gondozasa a fizikailag es lelkileg
    serult embereknek.
    Ugy latom, ez Magyarorszagon is tema.

    https://www.essrg.hu/hu/allatasszisztalt-terapia/

  • Miklós „bácsi”

    „Márpedig én sem Novicsokot, sem ujgurszelídítőt nem kérek”

    Helyes. Így beszél egy tudatos és értelmes ember-:)

    Várja meg amíg a „sor végén” (ha már az EU elbikázta) Magyarország is kap a príma elsőosztályú novicsok-free amerikai-német oltóanyagból hátha addig elviszi önt is a Covid-19.
    Mindenesetre addig is minél gyakrabban vegyen sok mély lélegzetet mert a lélegeztető gépen már nem fog hozzá jutni.
    Bölcs ember kelmed, sokszorosítani kell önt.

  • Bendegúz 1:15

    Orbán pont e célból, lassan egy éve adta katonák és rendőrök kezébe a pandémia kezelését.

    10 éve,a jog és a törvénykezés magyar anomáliáival operál.
    A Covidról gondolta úgy; eljött az ideje a fizikai erőszaknak is.
    Már csak az alkalomra vár, hogy tényleg bevethesse…

  • Bendegúz 79
    10,20

    Ne haragudjon má’ de láthatólag túl szelektív az emlékezete.

    Maga szerint a Franciország, vagy az Amerikai Egyesült Államok „lakossága szabad határozatának” és akaratának volt köszönhető nevezett polgári(!) – azaz tőkés – államok két évtizedes indokínai gyalázatos gyarmatszerző, imperialista hadjárata ???

    Mikor az egyik kikapott, a másik koncra lesve már ott is termett, de maradt is mindjárt, míg őt is ki nem verte az ottani szabadságszerető „l a k o s s á g”.

    Ezek Vietnamra több bombát dobtak, mint amennyit a II.VH-ban a szövetségesek összesen felhasználtak!!! Tessék már megmondani, melyik ország szabad . l a k o s s á g a . határozott így ?????

  • "tisztelthölgyeimésuraim"

    Bendegúz79
    01.04.1:15

    Kb.két éve a Momentum nevű demokratikus párt politikai tüntetést tartott, melynek során ifjú vezetőjük játékboltban is kapható, veszélytelen színes ködgyertyát hajított a rendőrsorfal felé.

    A Polt-féle főügyészség megvádolta azzal, hogy az elhajított játék – úgymond’ – füst-b o m b a, mely kifejezést akkor, a parlament előtti tüntetést követően a Fid-SS propagandagépezet biflázott még heteken keresztül. A jogi hivatkozás: „hatóság elleni erőszak”. Az ügyészség szerint az eszköz ijedelmet keltett a rendőrök körében. Rabosították is.

    Az már csak a hab a tortán, hogy Fekete-Győr András pártelnök a 2022-es választásokon potenciális miniszterelnök-jelölt lehetne, ha ez a „per” időközben nem hiúsítja meg az ő jelöltségét. Ennek sikeréért Polt főügyész, kezét a gombon tartva mindent elkövet.

  • DonGolo
    2021 január 4
    2:38 de.

    Sok ostobát láttam eddig, benned sem csalódtam.

  • ferenct
    2021 január 4
    4:13 de.

    TE csak fald kétpofára a Vosztok V-t.
    Az való neked nagyokos.
    Bár most még ugyan
    drága a virág,de
    úgysem vinnék.

  • cukihara
    2021 január 4
    4:48 de.

    Aztán most Vietnám mégis az US Navy -vel hadgyakorlatozik évente és a boldogságtól egészen el voltak alélva, mikor legutób az USA Carl Winson nevű ultramodern repülőgép-hordozója kikötött a Da Nang .-i haditengerészeti bázison.
    Csak írd be a Youtube-ba hogy ” Carl Winson Vietnám ” v
    „Carl Winson Da Nang” és majd csodákat látsz.

    Asztán meg jó lenne ha kissé áttanulmányoznád a vietnámi háborúk történetét, a stratégiai célokat a résztvevőket stb.

    Azok a „panelek” amiket fenntebb előrángattál valami régi brossúrából még megállták a helyüket a hetvenes években, kissé gyanúskásakká váltak a nyolcvanas évekre és köznevetség tárgyává váltak a kilencvenes években. Ma csak legyint rájuk az ember.

    De felfrissítem tudásodat:

    A franciák nem gyarmatot SZEREZNI akartak, hanem megtartani. De súlyos fiaskó lett a vége rájuk nézve.

    Az USA pediglen nem akart semmit Észak Vietnámtól, pontosabban csak annyit akart hogy É-Vietnám hagyja békén
    az USA-szövetséges (eléggé gusztustalan) Délvitnámi hatalmat.

    Vietnám pediglen kb húsz éve boldogan fogadja az USA „gyamatosítását” , lásd az amerikai textilipar jelentős részének Vienámba telepítését.
    Fejlődik is szépen Vietnám. Csak nézzél utána a NET-en.
    Már távolról sem az az elmaradott ország aminek mi itten hisszük/hittük.

  • Don Golo:

    Nekem az az érzésem hogy a hozzád hasonló végtelenül ostoba emberek miatt lett az MSzP -ből (valódi HÁROMNEGYEDES támogatottságú pártból) egy olyan párt ami jó ha bejut a Parlamentbe.

  • Voronyezs
    2021 január 4
    4:04 de.
    unaloműzőként és a móka kedvéért!

    megjegyzem: a végtelen anyagból (mindegy milyen állapotai léteznek (nagyrészükről -bizonyosan- halvány lila fogalmunk sincs)) „mi” szinte semmit sem látunk, az a kis darabkája a gyermekmesék mókáira emlékeztet amelyben a gyerek elbúvik egy nagy fa mögé és kiles mit lát a bokorban 500 méterre (közben rengeteg fa és bokor meg derékig érő fű van) lévő bokorban… kisnyulat? mókust? kecskebékát? a Belfegort? vagy a tegnapi napot? (mindig a múltat mert a távolsággal az idő is ugye… azaz sohasem fogjuk megtudni, mi van ma x+12 csilliárd fényévnyire, mert amit látunk az a múlt ami elmúlt

    hogy vannak pukkanások és pattanások meg …. szóval mindenféle az a lényegen nem változtat a Big Bang a teremtés legendák vulgártudományos változata

    pont

    üdv.

  • ferenct! (2021 január 4 4:13 de.)

    Zsarolásra adtad a fejed? Hm … – Én úgy tudom, a magyar miniszterelnöki széken Orbán Viktor (Fidesz) ül, nem az EU.
    No, erről ennyit. Boldogabb új évet!

  • Nagy Gyula
    2021 január 3
    10:45 du.
    írtam neked egy hosszút, de a wordpress berzenkedik és vesztegzár alá helyezte… nem szenvedek vele
    megoldás az izéidre

  • „anagygyula” keservesen megszenved azzal, hogy megfogalmazza amit -szerintem- sejteni próbál… pofon egyszerű azaz amit én máshol írtam… és a megoldás (és erre már van megoldás az is casus belly) monetaris leválás a $ ról és minden azzal bármilyen relációba hozható egyéb valuta/devízáról
    jelszó a Big Reset hez: ne legyen semmid és légy boldog (majd nekik lesz mindenük már dolgoznak rajta a világban több százezer kisvállalkozás végleg tönkre lett téve mert… a nagyvállalkozók nem terjesztik a SArs –T)
    ez most a Big Reset előestéje: Bill Gates, Claus Schwaab, Prince Charles of England…és hasonszőrűek akik egyike sem kap vaxot mert ők biztosan tudják mi is van a vaxban
    az egész kémkedési hálózat (ördögi és nevetséges egyszerre) és azok a háborúk amelyek pont ott robbannak ki ahol „valamilyen valakik érdeke” sérül azért, hogy utána a tőzsdei hírekből értesűlhess (ha olvasnád) arról, melyik usa nagyvállalat nyert meg egy xcsilliárd $ rendelést… ezzel a kör be is zárult
    „Give me control of a nation’s money and I care not who makes it’s laws” — Mayer Amschel Bauer Rothschild”
    namost a közellenséggé tett Kína és a selyemút részesei saját nemzeti valutájukat használják (OVI nincs is benne de megtartotta!!!) és „csak” Kína/Orosz -25%-ban használ 2020 ban $-t

  • Rodeo11 2021 január 3 2:59 du.

    Az általam ismert verzióban jogász teremtette az őskáoszt.
    Párszor már leírtam, hogy az általam igaznak gondoltakban a nagy program célja az, hogy a jelenlegi nagy szellemi sötétség időszakban megakadályozzanak egy (újabb) eget rengető (mint, a tűzözön) katasztrófa létrejöttét.
    Ehhez jól megfelel az amiben élünk. A jelenlegi egymást korlátozó megosztottságok konstrukcióban jól meg lehet akadályozni mindent ami nagy összeomlást, ezzel katasztrófát okozhatna.
    Vicces, hogy a hétköznapokban is hatalmas tudást használunk. De úgy szétszabdalva a tudást, hogy szinte senki nem látja át az egészet. Nézzük például a mobil telefont. Hányan vannak a földön akik az egészet képesek lennének megtervezni?

    Voronyezs 2021 január 4 4:04 de.

    Az ősrobbanás elmélet is sok sebből vérzik. Erről is sok publikáció található a neten is.
    A legegyszerűbbek azt mondják, hogy az eloszlások és a sebességek nagyon nem felelnek meg egy robbanás által létrehozottnak.
    A komolyabbak egyik típusában azt mondják, hogy jópár pontban látunk anyag elnyelést és megjelenést (fekete és fehér lyukak).
    Mikro méretben (kvantum fizika) pedig folyamatos részecskék keletkezést és elbomlást látunk (mérnek).
    Mondhatjuk úgy is, hogy ez is egy szép kövérre fújt kacsa a kóbor anyácák megtévesztésére.

  • Kordonblued

    avagy Gordon Blőd’
    Visszatoltad a pofadat politikai kioktató órákra
    Nem kérünk a mocskos sztálinista diktatúrádból, se a munkásőr-gárdából
    Az egyik moslék helyett egy masik annál nagyobbat
    Moslék fasizmus helyett moslék kommunizmust

  • Találom

    Tetszett a a meghatározásod a Boda végterméket lletoen
    Nagyon találó

  • Nagy Gyula
    2021 január 4
    4:07 du.

    én ott a grizinek mondtam ezt-azt de a grizi sohasem felel!
    a sötétséget nem megakadályozzák hanem készítik és a tüzijátékokat nem lehet megakadályozni…egy kis izé ehhez a nashville-i robbanás és annak kitervelőjének személyisége (63 éves) és a sok levél amit előtte szétküldött ennek alapján a sötétség teremtése eredményes, mert az a sok féligazság és vagdalkozás ami azokban írva van az pontosan „a tervek” szerinti…
    itt fenn mai beszólásomban adtam erre néhány szót, ajánlom figyelmedbe,… sokkal hosszabb akart lenni de nem akarok fárasztó lenni

    ha még belefér „tréfa”:
    Bolíviában régóta nem volt demokrácia és van lithium, Elon a Muszka nyílvánosan twítelte hogy ő pénzelte usa állami szubvencióval a demokrácia bevitelt ott is maradt 9 hónapra (mármint a demokrácia) Evo Morales menedéket kapott Mexico ban arra a 9 hónapra, Elon a Muszka nem kapott líthiumot mert erőteljes népi mozgalommal leváltották demokráciáékat akik illabereknádakerek és most újra nincs hír arról hogy a Tesla stock a NASDAQ, a Dow Jones, a NYSE az S&P -n ezokból emelkedett volna… azaz most máshonnan kell beszereznie a Mars expedícióhoz szükséges nyersanyagokat és drágábban… viszont vannak más események, sok …

    „az anyag” meg köszöni szépen jól van és nem igen foglalkozik „ember” róla szóló véleményével

  • Geyza
    2021 január 4
    1:38 du.

    egy kis offshore

    nem is lehet összehasonlítani sem New Orleans Louisiana val, de a Bronx -szal sem sőt Seattle nagyrészével sem, vietnamban kevesebb a kóbor patkány igaz van nekik kedves látogatójuk anyahajó madárijesztő helyett nehogy a kínai varjak felszedjék a kendert

  • Miklós „bácsi”

    Mellé tetszik beszélni ezerrel.
    Méltóztassék az általam leírtakra reagálni, ha egyáltalán mert ami önt írt az nem autentikus – finoman szólva.

    ps: Vigyázzon a novicsokos-vakcinára továbbra is, nehogy azt adja be önnek véletlenül goszpodin Putyin mert véletlenül immunis lesz a covid-19 ellen-:)

  • DonGolo
    2021 január 4
    2:38 de.

    Majdnem egyet is értettem veled, de csak majdnem!

    Én is hülyén néztem azt a pár sort amit Geyza leírt, hümmögtem is, hogy vajon mi a fene üthetett bele, míg rá nem jöttem valamire. Az nem lehet, hogy amit a Klubrádióval kapcsolatban sérelmezel Geyzánál, az pusztán egy idézet féle lehet? Tudod, amolyan irónia féle, amikor nem szó szerint idézünk valakit, csak a rá jellemző stílusban, a vélt /valószínű gondolatait követve adjuk vissza az illető ki nem mondott, de nyilvánvaló szándékát?
    Túl azon, hogy G. idézőjelet is tett a sorai elé /mögé, a tetejében még nagyon árulkodóak is ezek a sorok – szerintem itt bizony magát a nagyvezért láttuk, olvastuk G. interpretálásában!
    A nyilvánvaló félreértés oka az lehet, hogy G. úgy gondolhatta amit és ahogyan leírt, az magáért beszél, ezért hát nem is alkalmazott különösebb magyarázatot.

    Én így gondolom, „vagy ha nem, hát kisnyúl!” 😀

  • Rodeo11
    2021 január 4
    3:08 du.

    Nem mondod !!

    Máris rohanok venni kínai Jüant,
    nehommá’ kimaraggyak a jóból !
    Persze veszek hozzá kevéske Rubelt is
    mert nem tudni mit hoz a jövő.
    Lehet hogy 10 éven belül Euro helyett az lesz itt bevezetve.
    A megtakarított néhány koszos USD-met meg tűzre vetem : )))

    Majd szólj mikor a Jüan kezd világszerte általános
    fizetőeszközé válni. Te idióta

  • Izraeli
    2021 január 4
    4:11 de.

    Egyszer régen) láttam egy kisfilmet amiben látássérült kisgyermekeket vitte be palackorrú delfinekhez.
    És a delfinek pontosan tudták hogy nem, vagy nem jól látnak a gyerekek ! Úgy játszottak velük hogy ne essen semmi bajuk.

  • ferenct
    2021 január 3
    11:47 de.

    Csak szólok:
    A “moslékkoalíció” kifejezést először Soproni Tamás (Momentum, Terézvárosi polgm)használta először-:)

    ————————————

    Akár igaza is lehetne, ha nem számolunk azzal az aprósággal, hogy nem mindegy, minek kapcsán és milyen összefüggésben hangzik el valami! Miután nem jellemző, hogy ha egy ilyen állítás ellenzéki oldalról, csak úgy per hecc bármely oldal minősítéseként elhangzik, ne ugorna rá rögtön a NER média, ezért hát utána néztem az állításának! Soproni Tamás még 2017-ben, a választásokra készülve nyilatkozta az akkori ellenzéki összefogásról a következőket:

    „Nagyon tisztelem az Együttet, az akkori politikájukat végképp, de biztos vagyok benne, hogy most nem az összefogás az Orbán-rendszer leváltásához vezető út. Ahogy Ceglédi Zoltán (politikai elemző) szokta mondani, lehet, hogy valaki nagyon szereti a Gundel-palacsintát, a gulyáslevest és a tökfőzeléket külön-külön, de ha összeturmixoljuk ezeket, az mégiscsak moslék.”

    Ez tehát egy hasonlat volt részéről, bár kétségtelenül elhangzott a jelző, hogy moslék – nem moslékkoalíció! A fenti nyilatkozatot tekintve én ebben nem minősítést érzek, inkább egy sajátos „kevermény” jelzőjét! Lásson tisztán – a szó önmagában nem minősíthetetlen, azzá csakis azt teszi amilyen értelemben használják!

    Csak szólok: Soproni 2017-ben senki nem volt, sem titulusa, sem viselt hivatala nem lévén – még közszereplőnek sem igazán volt tekinthető – nem sokkal az ominózus NOL aláírásgyűjtés után egy politikai célból összeszerveződött csoport tagjaként nyilatkozott arról miért nem támogatná az akkori ellenzéki összefogást! Kövér L. ezzel szemben túl azon, hogy a kormányzópárt tagja, sok éve (évtizede) parlamenti képviselő, jelenleg (is) az országgyűlés teljhatalmú elnöke, alias „közjogi méltóság” akinek tevékenységét a teljes, pártok feletti semlegesség kellene, hogy jellemezze az adott hivatalából kifolyóan. Kövér, a saját személyében valamennyi pártnak és szavazóiknak tartozik „korrekt” hozzáállással, bármit gondol is magában és „privátban” az más lapra tartozna, miután nincs külön jobboldali és baloldali és független házelnök, ő valamennyi formációt képviseli amikor a házszabályra hivatkozva jár el! Legalábbis ez lenne az ogy. működését definiáló elvárás – bár tudjuk, hogy nem így van! Durván visszaélve a parlamenti ( csinált és nem a köz által megszavazott) többségükkel, és ordító visszaélések közepette mindent megenged magának. Kövér L. tehát házelnökként, minősítési szándékkal használta a „moslékkoalíció” kifejezést az ellenzéki pártokra, mélyen megsértve ezzel nem csak az ellenzéki oldal képviselőit, de a rájuk szavazó, őket támogató, bennük bízó valamennyi adófizető állampolgárt is! Ezt a különbséget nem igazán lehet elmagyarázni, ezt inkább érezni kell – feltételezem ez Önnek is sikerült, a nagy felfedezése óta!

    Ebből csak egy dolgot lehet levonni az elkövetkezőkre nézve valamennyi oldalnak – egyértelműen kell fogalmazni és úgy ahogy azt mi magunkkal szemben is elfogadnánk: Kövér már jó ideje nem ezt teszi, és alig hiszem, hogy az ne tűnt volna fel Önnek!

  • Igazan funny, tobben irnak B79-nak cimezve, de mind a fenti negy (4)hozzaszollasaim, amig „Var moderakasra”, csak en olvashatom, senki KMH olvasoja.

    Ketsegtelenul en vagyok a KMH leg-megkulomboztetebb, mondhatoan a leg-eliteltebb osztaly-ellensege?

  • THU;
    Bar kit is ohajtana Maga PM-nek, NEM szavazhat ra!!!!

    Neve soha nem lessz a maguk szavazolistajan!!!!!!

    A dicso-jelen-szocialista rendszer azt nem engedheti soha!

    S meg HA a megnevezett illeto lehetosege is letezne, mind a tobbi 22 part, vagy hany letezne ma ottan, ossze-szerzodhetnek koaliciot alkotni ellene.
    A sok lud mindeg gisznot gyoz!!!

    De „Alaptorvenyuk” lehetove teszi, csupan 100,000 folyamodo alatal nep-szavazasra tenni barmi ugyet!

    Hat miert nem alaklmazzak lehetosegeiket????????

    Keptelenek lennenek 100,000 tamogatot talalni???

  • NAGY GYULA:

    Igen, kozeledik ahoz amit ma is sokak meggyozodese, hogy a Vilag, ill. a vilagegyetem, es az elet ezen a Foldon is, nem valosag, csupan egy szimulacio!

  • Gabriel
    04/7:20

    Firkálmányod bizonyítja a régi mondást, hogy
    p o f á j a . csak . n e k e d , na meg a . l ó n a k . van…

    Az ilyeneknek, mint itt ennek a brazilnak is, csak a színtiszta őket megcáfoló történelmi tények [KordonB.:jan3.11:21 és 11:30] fájnak, de nagyon. Azoktól viszont irtó dühbe tudnak gurulni hazai gumiszobáikban… Tudniillik, műveletlenségük felismerése ilyenkor kóros frusztráltságba csap át, minekfolytán törnek és zúznak.

    Utóhang:

    Kivel emigráltál Brazilba, te szegény szerencsétlen, csak nem Mengelével és Eichmannal még anno, 1945-ben ???

    https://kanadaihirlap.com/2014/01/20/gabriel-arkangyal-es-a-birodalmi-sas/

  • Geyza
    2021 január 5
    7:37 de.

    ne tedd, jó lesz tapétának… a jüan és a rubel neked nem jó mert te semmit sem veszel onnan és € se; neked ott a HUF pontosan megfelel, miből takarítottál meg $-t? ott most csak SARS -t lehet kapni meg bidé’-t hja a $-ért vehetnél kis hatlövetű anyahajót jól mutatna a -kádban

  • Besancon
    2021 január 5
    8:05 de.

    Besancon:

    Ebből is csak az jön le hogy ez a „Ferenct” gyakorlatilag hazudozni jár ide.

    Az eddig nem derült ki
    hogy vajon megbízásból csinálja, de szerintem de.

  • Besancon
    2021 január 5
    6:38 de.

    Én so’sem bántanám a Főncit.
    Gazda nélkű’ mit ér a Birtok, nemiga ? .. : )

  • ferenct
    2021 január 5
    4:58 de.

    Nincsen siralmasabb annál,
    mint amikor egy ilyen bér-jobber,
    mit amilyen te is vagy , humoreszkálni kezd..

  • Geyza,
    Koszonom a hozzaszolast. Hat igen, az allatok-neha
    „emberibbek” az embernel.
    Fiatal koromban{foleg gyermekeim miatt} tartottam kutyat,
    papagalyt es akvariumot. Ma mar nincs erom es turelmem
    ilyesmihez. Unokaimnal van kutya, igy mar kis kortol megtanultak
    vedeni es szeretni az allatokat.
    Apropo-delfin. Valamikor olvastam,hogy egy delfin imodar
    not- egyszer megtamadott „idomitottja” es betorte egy bordajat.
    Mikor korhazba vittek, kiderult, hogy a no kezdeti rakos beteg.
    A delfin-megmentette az eletet.
    Azt hiszem nagyon eltertem a „fo” tematol.
    De kellemes- neha – „emberibb” dolgokkal foglalkozni.

  • Geyza!
    1:42

    Nem vagyok tagja semmilyen pártnak, de azért véleményem talán még lehet.

  • "tisztelthölgyeimésuraim"

    Rodeo

    A „végtelen anyagot” József Attilától és Einsteintől vettem kölcsön.

  • Geyza jan.4 1,38

    Már megbocs’, de usista védőbeszédednek csak egyik részletét venném górcső alá, mégpedig amivel itt
    „a Vietnamba áthelyezett amerikai selyemiparról”.
    Nem mondom humoros, márcsak azért is, mert max’ csak arról lehetne beszélni, hogy azt csupán, ha tényleg így is volt, azt inkább visszavitték a saját „hazájába”, de nem is ez a l é n y e g , hanem az, hogy jelen állás szerint a globális kizsákmányolásnak éppen ez a legkorszerűbb formája: a filléres, avagy a dollárcentes táv foglalkoztatás. Amit jól ismerünk Kinából, de az egész távol-keletről. Nem dogma ez Gejza, hanem tény. (Magyarországgal is ezt teszik a barátaink.)
    Jó kis „barátság” az éhbérért* foglalkoztatni a barátot.
    És az is, hogy Te, tisztelettel, a KMH koordináta rendszerében egy olyan parabolát írsz le balról jobbra, vagyis a megismert Geyza pontból, mondjuk Bendegúz79 pontig, melyet itt még senki sem produkált. Ami vagy Bendegúz érdeme, vagy pedig a Te személyes problémád, esetleg konformizmusod. De, asszem’ magaddal is harcolsz. hogy o d a juthass.
    Na de mindegy. Megyek inkább megnézem az USA-beli Magnum Indokinában játszódó egyik epizódját (II.rész)… Klassz srác és a barátság véres valósága. Nézd meg te is az ATV-n… 🙂

    Heló

    *Exportált éhbér: manapság az a bér melynek összege a munkáltató nemzeti, ill. amely az ő hazai munkásai bérének minimális százalékát alig teszi ki.

  • Jav.kieg.

    selyemiparról áradozol

  • Geyza
    2021 január 5
    7:37 de.

    óh bölcs guru, a $ ad lehetőséget (még egy darabig) a szankciózgatásra, vagy azt másképpen mondám:

    mint mikor te a szomszéd gyerekét pofoznád azért, mert otthon nem ette meg a spenótfőzeléket amihez a szomszéd nem tőled vette a spenótot

  • Izraeli
    2021 január 5
    10:50 de.

    Állítólag a delfin -ultrahangos érzékszervei révén- pont úgy bele lát más élőlényekbe, mint az orvos a mostani fejlett ultrahang-berendezések.Gyakorlatilag 3 dimenziós képet látnak.

    Úgy tartják hogy a delfinek elsőrorban emiatt mentettek meg gyakran olyan hajótörött nőket, akik terhesek voltak.

    Megszokták hogy a vajúdó társaikat a felszínre kell lökdösni az orrukkal, másképpen megfulladnának.És mivel az ember -hosszát tekintve- nagyjából összemérhető egy palackorrúval, hát megmentették ezeket a nőket az ösztöneikre hallgatva.

    De a japánok megeszik a delfineket (is). Állítólag.

  • Rodeo11
    2021 január 5
    10:07 de.

    Tévedsz tudóskám.

    Sajna rá vok kényszerülve a kínai szemétre mert kiszorítottak a piacról minden normális árút.

    Hja az „óccó..magyarnakvaló” .
    Jelentős hányada persze használhatatlan.

    Orosz kérdés.
    Mutassál már szépapám valamit, amit le lehet venni az áruház polcairól és rá van írva hogy Made in Szgyelano ?

    Én eddig leginkább csak eladtam a ruszkiknak ezt-azt.
    De nem rubelért hehe .

    Egy dolgot vettem onnan : egy speciális memória-kártyát, természetesen ANRITSU (japán) gyártmányút.
    Kellet a japán Anritsu RF analizátoromba, amit meg Angliából vettem.Jó drágáért adta a ruszki, de még mindig fele annyiért mint egy amerikai pofa. Több ilyen egység meg nem is volt széles e EBAY-on.
    Há’ evvan öreg.

  • ferenct!

    Látom, valamibe nagyon beletrafáltam, hogy ennyire mélyre szívtad. Nem baj. Túléljük.

  • Irtam az elobbiakben; Ha alu Shalom eretz Yeruselajem.

    S hogy talan „Isreali” ellenzne azt is elobbi (Dex.31, 4;26 allitasa alapjan?

    Emlitve, hogy Iran kezdte a 20%-os uranium finomiatasat a foldlatti atom-fegyver intezeteben.

    Vajon mi lehetett volna az oka azt torolni, persze nemi anti-semita es pro-Iranian celokat szolgallo erzelemeken kivul?????

    Megerositette Aczel Gabor regebbi cikkeben nyilatkozattakat, hogy miert uszit a KMH a zsidosag ellen!!!!!!
    Hm???????

  • „tisztelthölgyeimésuraim”
    2021 január 5
    11:59 de.
    azonnal add nekik vissza…

  • Geyza
    2021 január 5
    1:44 du.

    nekem mások a tapasztalataim én:

    Ali babázok meg Amazonozok; precízek és jótállnak; bármi vita esetén azonnal visszatérítik az egész összeget és gyorsak; és osztályon felüli minőség!

    e-bay az komolytalan, és a gyártók web oldaláról is lehet direktben rendelni és meg is lehet beszélni a kereskedővel, hogyan kéred a mit! és ad ár engedményt!

    usa izéket nem veszek 12 szer drágábban, hogy mikor kézhez veszem kiderüljön, hogy szgyelano kitay (gyengébbeknek: méjdincsájna)

    a bó’tban sem veszek usa terméket mert a kaja ízetlen, bűzetlen és drága a többiről meg már volt szó

    a nemzetközi autóipar meg annyira globális, hogy a Peugeot – Fiat – Chrysler közös vállalkozás emblémái megett sohasem tudni hogy melyik alkatrész délvietnami vagy taiwani észak kóreai, esetleg demokratikus kongó vagy argentin mindenképpen időben szétesik, mert ha nem, ki venne másik ugyanolyat 5 évvel később 2 szer drágábbért nagyobb touchscreen nel és papírpohár tartóval amiből mindenképpen a padlószőnyegre ömlik a lötty

    dehát te mindent jobban tucc, mennyiért veszed feketén a $-t? és hogyan utalod át? Mastercard? VISA -t nem mindenki fogadja el! és ha cash-t kér valaki az biztos, hogy átvágás semmit sem kapsz csak egy hangos röhögést a csalótól

  • cukihara
    2021 január 5
    1:05 du.

    a Magnum az egy nagyon jó habcsókos krimi semmi fölösleges, csak a nagyon jó espresso kávé hatásával azonos idegrezegtető szintje…, itt e héten indul az új sorozat és sokkal jobb, mint a geyza bármelyik kiadása, pedig van neki legalább bibliai összkiadási variációja

  • Bendeguz79
    2021 január 5
    9:05 de.

    grizi ez bizonyos: ez a szimuláció veled szimulálnak csak még nem tudom mit és hogyan, de sikeresek(SIC); a kis zöld csáposok a békalábaikon és az 5 pár karjukkal

  • Egy kis idézet gyűjtemény a Fidesz ötös számú párttagkönyve tulajdonosának és egyben lovagkeresztes publicistájának, az „újságíró” Bayer Zsoltnak veretes jelzőiből, melyeket a Fidesz vélt vagy valós ellenfeleire használt az elmúlt időkben. Az „anyag” egyébként Hont András volt fideszes újságíró, publicista gyűjtése! Véleményem szerint szükségtelen bárkinek végig olvasni, ennyire senkit nem vélek mazochistának csakis azért hoztam ide, hogy egészen pontosan tudjuk miről beszélünk, amikor a „moslékkormány” általános szellemi és erkölcsi szintjéről értekezünk. Vajon hallotta valaki, hogy bármely kifejezést, szóhasználatot nehezményezett bárki a NER lovagok közül vagy elnézést, netán bocsánatot kért volna valaki a koszorú költő nevében?
    A köztársasági elnök, miniszterelnök, házelnök elhatárolódtak már tőle? Nem – és miért is nem?

    1) szardarab,
    2) aljas fasz,
    3) elmebeteg bûnözõ,
    4) takarodjatok haza a kurva anyátokba!
    5) lúdtalpas, kígyóvállú, ultraliberális gennyláda,
    6) utcai faszverõ kabin,
    7) szeretném látni a világ összes liberálisát, ahogy szomorkásan behúzódva verik a ványadt kis faszukat,
    8) konzumidióták,
    9) üzenjük a patkánynak,
    10) megcsinálja a kishúgát is, ha kedve szottyan rá,
    11) ön- és közveszélyes, velejéig rohadt állatok,
    12) ocsmány, ragyás pofájával, a kicsike pöcsével, az egész sikertelen, elbaszott életével,
    13) kretének,
    14) a reakció nemzetközi rendfenntartó ereje kibaszott szerzõdéseivel együtt,
    15) teveszaros sivatagotok,
    16) beteglelkû, ostoba médiageci,
    17) az azeri meg a horvát geciláda kéz a kézben bassza meg a büdös kurva anyját,
    18) egy ökoproli, és agyon kellene verni jó, morcos bikacsökkel,
    19) egy nyilvános vécé faláról lekapart cuccból lett gyurmázva.

    És a lista nem teljes, mert a parlamentből a „taknyukon nyálukon kirángatott civilekről” szó sincs ebben a gyűjteményben, pedig lazán elhangzott, emlékezhetünk rá, hogy megütközve idézték az ellenzékiek és civilszervezetek közül többen is, ám a Médiahatóság felügyeleti szerve rendre nem talál rajta semmi kivetnivalót. A HÍR -TV az összes mocsok kanálisával él és virul, a fentebb megidézett Gajdiccsal az élen! Szembe kell nézni vele, hogy ilyen szellemi és erkölcsi színvonalon áll a fideszes média.
    Legalábbis a vezető publicistájuk szókincse alapján !

  • Cukihara:

    Emlékeim szerint én egy
    büdös szót sem szóltam a „selyem-iparról”.
    Javícsál ki ha tévednék.

    Az infóimat pediglen
    a kilencvenes évek hazai tömegtájékoztatásából merítettem. Akkoriban még nem hazudoztak összevissza.Mindenesetre feltűnő volt hogy Budapesten mindenfelé megjelentek vietnámi utcai árusok és zoknikat meg trikókat árultak potom pénzért. Minőségileg sokkal jobbak voltak mint a mostani kínai gagyik.

    Selyem-holmikat az USA -legalábbis régebben- Sanghayból szerzett be.
    Az Irakban használt amerikai katonai zászlókon mind ott volt apró betűvel hogy „Made in China”

  • Bendeguz79:
    „Ketsegtelenul en vagyok a KMH leg-megkulomboztetebb, mondhatoan a leg-eliteltebb osztaly-ellensege?”

    Ne olyan öntelt, Mr Bendeguz! Ön nem a KMH legmegkülönböztettebb, legelítéltebb osztályellensége,
    hanem a KMH fórumának az a kommentelője, aki a lehetséges legkisebb tudással ismerettel, és a lehető legnagyobb mellénnyel szól bele, írja a lehetséges legnagyobb ostobaságot lehetőleg minden olyan témához, amihez halovány gőze sincs.
    Mondjak egy friss példát? Ebben a topicban is játsza az ostobát (vagy nem játsza, Mr Bendeguz?) mondván, hogy a magyar alaptörvény szerint 100.000 ember népszavazásra vihet bármely kérdést, problámat. Nos, jó uram, ez is mutatja, hogy Ön soha el nem olvasta, amiről fecseg (vagy delolvasta, és netán épp azért fizetnék, hogy tudatos hazugságokkal romabolja az itteni beszélgest? Nem, ezt nem hiszem, Mr Bendeguz, hiszen az Ön szamárságai egy centet sem érnek.) Nos Bendeguz út, a mai szabályok alapján gyakorlatilag csakis a kormánynak van lehetősége népszavazést kiirni. Én hiába jönne nekem azzal, hogy perelni kell, birósághoz fordulni – ebből is lehet tudni, hogy Önnek még csak leghaloványabb elképzelése sincsen a magyarországi politikai él jogi viszonyokról.

  • Well CUKIHARA, mikor olvashatnank Magatol valami igazsag-„vedobeszedet”?

    Kit vel a kinai munkasokat kizsakmanyolnak ma???

    Kina zsakmanyolja ki az egesz vilagot, igen az olcso munkas fizeteseivel!!!

    A fejlett iparosodott vilagban minden termket aron-alaul prodilalnak es arusitanak vilagszerte.

    De Kina ma amodon a vilag masodik leg-gazdagabb nemzteve valik csupan 40 ev alatt.

    Vajon hogy a feneben keptelenek maguk hasonloan Europa leg-gazdagabb nemzeteve valni, ha a munka-berek aranyaban lathatna?????

    Keptlenek azt felfogni, csak panaszkodnak allandoan, de tehetelenek.

    S ami Viet Nam-ot illeti, a maga sorai alapjan a kerdese lett-volna, hogy szavazott Viet Nam nepi Demokratikus Koztarsasag lakossai gyermekeik millioit delre kuldeni tobb-evtizedeken-at, akik soha nem tertek vissza, csupan Moszkva es Ho terulet-hodito erdeiekt szolgalni???

    Persze a Mekong-delta rizs-foldje termelt elegendo elelmet egyesz Indo-Kina lakossagot eteni.

    Persze „felszabadito haboru”-nak neveztek.
    De hova lett a „felszabaditott Viet Nam”?

    Persze ma US csatlosok mert a fenyegto Kina az ellenseguk.
    Kina sziget-tamaszpontokat epit Viet-Nam es mas nemzetek tengeri-teruleteikben.

    U.I.
    Hova tunt-el a mega-billiomos Jack Ma, aki Oktoberben kritzalta a Kinai hatosagokat?????
    Es kina penzugyi fonoket kivegzo-osztagele alitotta Xi.

    Nem megelegedett Tibet es a leanykorineven levo Kelet-Turkeministani Koztarsasag Muslim lakossainak irtasaival?

    Miert nem a valosag „vedobeszedet” gyakorolja??????

  • Bendeguz79
    2021 január 5
    9:05 de.

    Ez is felismerhető és modellezhető.