Én is láttam gengszterfilmeket, mégsem lettem fideszes!

2021 június 15 10:55 de.34 hozzászólás

Egyébként is készültem, de akkor döntöttem el véglegesen, hogy mindenképpen elmegyek a hétfői tüntetésre, amikor a Pesti Srácok újságírója arra kérte a rendőrséget: aki részt vesz , „azt legyen kedves név szerint felírni. Ezek az emberek szerintem potenciális pedofilok.” „Aki tud, az készítsen mindegyikről fotót.”.

Sokminden voltam már, de potenciális pedofil még nem. Ezt ki kellett próbálnom, még ha nem is vagyok túl fotogén.

De mivégre ez az egész mocsokság, hogy a melegeket egy törvényben összemossák a pedofilokkal? Mintha bizony minden pedofil meleg, és minden meleg pedofil volna. Elég a pedofil rémtettekről szóló tudósításokat olvasni. Hány olyan van, ahol a férfirokon -legszörnyebb esetekben az apa vagy nevelőapa- kislányokat tesz tönkre. (Igaz, az egyházi körökben olykor előforduló bűncselekmények között inkább kisfiúk zaklatásáról jönnek hírek. de nehezen hiszem, hogy kormányunk éppen ezt a jelenséget állítja célkeresztbe.).

Aki tehát a homoszexuálisokat azonosítja a pedofilokkal, ezzel az erővel a heteroszexuálisokat is összemoshatná a kislányok megrontóival. Vagy a házasulókat azokkal, akik családon belüli erőszakot követnek el. Micsoda ostoba gonoszság kell bármelyikhez ezek közül?

Gonoszságnak gonoszság, de ezúttal korántsem ostoba. Két legyet ütnének egy csapásra, nem nézve, hány ártatlant sújt az a csapás.

Egyrészt új célpontra van szükség a gyűlölethez, ha már a menekültek kifogytak, a romáknak meg mégiscsak kell a szavazata. A melegeket már régen próbálják meggyűlöltetni, de nem sikerült eléggé. Ha rájuk sütik, hogy mind egy szálig pedofilok, mindjárt könnyebben megy!

Másrészt az az igazi, ha egy füst alatt az ellenzékre ragaszthatják a legrosszabb fajta bűnpártolás, a pedofília pártolásának bélyegét. Ez magától nem ment volna, hiszen a pedofília elleni törvényt -az áldozatvédelemre vonatkozó részek hiánya ellenére- az ellenzék kész volt egyhangúan megszavazni.

De akkor hol marad a mulatság? Nehogy már egyetértés legyen! Ezért kellett a pedofília-törvénybe az utolsó percben azokat a módosító indítványokat becsempészni, amelyek már nem a pedofíliát, hanem a melegeket üldözik. Sőt, azt is tiltják, hogy pl. egy 17 éves diák hallhasson az iskolában akár egy szót is a homoszexualitás létezéséről, arról, hogy ne kínozzák-gúnyolják, ne kergessék öngyilkosságba ilyen hajlamú társaikat.

A cél világos: alakítsák olyanná a törvényt, amit emberséges ember nem szavazhat meg. Aztán jöhet a Rogán-Habony csapat: az ellenzék már nemcsak migránssimogató, hanem pedofilsimogató is!

Talán maguk is pedofilok, ki tudja? Feledve Kaleta, (a hozzá nem hasonlítható) Szájer, és a többi botrány. Védjük meg gyermekeinket az ellenzéktől!

Hogy már a kiindulás is hülyeség, arról legszellemesebben az egyik kézzel írt tábla szólt. Az alábbi felirattal cáfolta azt a badarságot, hogy aki heteroszexuálisnak született, meleg lesz attól, ha egyáltalán hall erről a jelenségről: „Én is láttam gengszterfilmeket, mégsem lettem fideszes!”

Lendvai Ildikó

34 hozzászólás

  • Orsós Elemér

    Kedves Lendvai Ildikó úrhölgy, az Önök fénykorában -amikor még elvtársnő volt- a homoszexualitásért még börtön járt, ugyanúgy mint a pedofiliáért! 😀 Ennyire változnak az idők és a mundérok? 😀

  • a hatalomnak szüxége van arra, hogy elterelje a figyelmet a köznapok gazdasági eseményeiről miszerint az egységsugarú álompó’gár szépen ki van fosztva az uccsó kabátgombjáig addig eméssze azt, hogy még ezen felül gonocc, ellenzéki, és mindenféle amire rá lehet kenni, hogy ez márpedig „más” azaz lehet vele csinálni amit akarsz és a felhergelt kifosztott és lebutított egységsugarú neki is megy a jó édes szüléjének is meg a nagybácsinak és az utca gyalogosainak vagy a metrón utazó sorstársának…

    ez a hatalom célja és teljesül a békát is így lehet megfőzni lassú tűzön mert ha nem, kiugrik időben; nem mondok példákat az itt tőlem délre elterülő „paradicsom” ból… ha akartok utána néztek de nem osztanak rózsákat

    és akkor újra a régi görög irodalmat kellene elővenni mert ők már akkó’ megaszon’ták és kertelés nélkül, persze Voltaire és társai is, mégis a Robespierre és a többiek ojanokká lettek amijenek… és ez fojtatódik, addig, amíg megfelelő oktatás nem lesz és nem lesznek hitek az akármiben ami nincs de jól kitalálták… ott a közel keleten megy ez most habosra keverve

  • Ma a parlament 157 igen és 1 nem szavazat mellett megszavazta a pedofil bűnelkövetőkkel szembeni szigorúbb fellépésről szóló törvényt, amit a múlt héten homofób módosításokkal egészítettek ki. A szavazás után a képviselők megtapsolták saját magukat 🙂
    https://444.hu/2021/06/15/a-fidesz-es-a-jobbik-megszavazta-homofob-modositokkal-teleirt-pedofiltorvenyt

    „Mert bár eredetileg a Fidesz pedofilellenes törvénycsomagját az ellenzék is támogatta, a Fudan-tüntetés után, június 10-én a kormánypártok olyan módosítót nyújtottak be hozzá, amikkel – orosz mintára- összemossák a homoszexualitást és a transzneműséget a pedofil bűnelkövetőkkel.”

    „Már a gyermekek védelme sem olyan fontos, hogy ne használnák fel a hatalom megtartására”

  • Nemértem a hisztériát.
    Csak a Putyini Irányvonalat követik, más köntösben.
    Parteingenosse Putyin országában az ellenzék parlamenti
    határozat alapján terrorista és punktum.

  • Mielőtt végleg parkolópályára kerülne az egyetlen igazán közhasználati csatorna a Partizán, egy adást javaslok megnézésre a kedves fidesz hívő barátainknak:

  • Lemaradtam róla!
    Ez most a fidesz tuntetese volt a pedofil papok rehabilitaciojaert?
    Szájjer Jozsi és a fidesz pedofiliajának legalizálásáért?

    Ha nekem is panamaznak egy felujitott kastelyt es félmilliárd EU-s tamogatast, akkor a fideszre szavazok!

    En gerinces emberkent, csak nagyon dragan vagyok megvasarolhato, de akkor nagyon!

  • Egyetlen kerdesem lenne az olvasokhoz ezen az alanyon, hogy letezik a Magyar-allamhatalomnak torvenyes es erkolcsi kotelezetsege vedeni legalabb is a kiskorukat felnottek nemi zaklatasaitol??????

    Hasonloan mint vedeni barkit is barmi-formalyu buntettekol????

    Elzalogosithatalan jogik nem leteznek ottan, sem a tarsadalom joga korlatozni az allamhalom mukodeset.

    Tehat, sajnos az ajto nyitva van a politikusok es burokrataknak cselekedni amint ohajatnanak.

    S miert nem hajlandok azon valtoztatani?????
    Miert csak az allando ertelmetlen panaszkodasaik ???

  • Hány orbánvezetőnek kell még ereszcsatornan csúszkálnia, hogy nyilvánvalóvá váljon, hogy a fidesz buzijai jóbuzik, csak a többiek rosszak?!
    A fidesz pedofiljaival mi a helyzet? Vannak? Milyen tömegesen? A fidesz szakállas cukrosbácsijai mikor fognak lebukni lecsúszva az ereszcsatornákon, vagy a játszótéri mászókákon?

  • bodáek ereszcsatornája mennyire van fényesre csiszolódva?
    Ott lakik a Parlamenttel szemben, így jó kis alternatív menekülő útvonal….

  • Orsós Elemér becenevű első hozzászólónak írom. Eltekintve az epés, komcsizó elvtársnőzéstől, igen, változnak az idők. Minden országban egészen a legutóbbi időkben üldözték a homoszexuálisokat. Sokszor öngyilkosságba kergették őket. Az korunk vívmánya, hogy az emberi jogok rájuk is vonatkoznak és az emberek gondolkozását a törvényhozás nagyon befolyásolja. A magyar törvényhozás visszafelé megy az időben. Nem csak a Rákosi-korszakba, hanem ennél is visszább. A fasizmusba vagy akár a legsötétebb középkorba.

  • Bendegúz79, ha jól értem, te jogosnak tartod a salátatörvényt. Nem biztos, hogy jól értem, mert eléggé zavarosan írtál.
    A felháborodás nem a pedofilokkal kapcsolatos törvény miatt van, hanem azért, mert ebbe belekavarták a homoszexualitást. A kettőnek semmi köze egymáshoz. Arról meg lehetne egy normális vita is, hogy a gyerekeket melyik kortól miről lehet felvilágosítani, anélkül, hogy ebbe a Fidesz beletenyerelne egy zavaros és teljesíthetetlen törvénnyel. Ennek a törvénynek csak egy ördögi célja van, hogy megöossza az ellenzéket. Sikerült.

  • UTOD;

    Remelem elvezi azt a „salata koztarsasgot”.

    A kerdesem lenyegeben volt, hogy mi nyujtja az allamhatalmuknak a kogot barki szuletett jogait korlatozni???

    Mert korlatozz minden emberi magatartast barmi alapvato feltetelekkel szemben.

    A hazi-allatainak fogadnek hogy tobb jogai leteznek, mint Magyarorszag lakossainak.

    De azon nem csak nemak, hanem ellenzik is azt.
    Csupan az ocsarkodas lehetosegeit elvezik.

    Tehat megerdemelik ami letezik!!!!!!!!
    „Zsak a foltjat megtalalta”.

  • Orsós Elemér:
    „Kedves Lendvai Ildikó úrhölgy, az Önök fénykorában -amikor még elvtársnő volt- a homoszexualitásért még börtön járt, ugyanúgy mint a pedofiliáért! 😀 Ennyire változnak az idők és a mundérok? 😀”

    Nagyméltóságú Orsós úr, sajnálattal kell tájékoztatnom,
    hogy Magyarországon a felnőtt nők közötti leszbikus kapcsolat alapesetét már a Csemegi-kódex (1878.évi V.tc.) sem rendelte büntetni, a nagykorú férfiak közötti közötti homoszexuális kapcsolat alapesetének büntethetőségét pedig az 1961.évi V.tv.) szüntette meg. Akárhogy is próbálok utána számolni, azt gyanítom, mintha mind a két említett büntetőjogi kódexet kicsinykét még a Miurunk Őfőméltósága Orbán Viktor áldásos uralmának kezdete előtt alkották volna meg.
    Hazafias üdvözlettel! Kővendég

  • Orsós Elemér
    2021 június 15
    1:36 du.

    Tudod Orsós Elemér, ” a normális emberek többen vannak, de a hülyék hangosabbak…” Ez a bölcs gondolat sajnos nem tőlem származik, én is csak úgy olvastam jártomban- keltemben, de valamiért most ez jutott eszembe!

    Nem valószínű, hogy Lendvai Ildikó itt bármilyen értelemben is előfordulna – olvasgatna vagy válaszolgatna bárkinek is, ettől ne tarts – izzadtságszagú iróniád feléje, tehát kárba vész!.
    Viszont már önmagában a megszólításod kinyitja egy jobb érzésű, eszét használó ember zsebében a nemlétező bicskáját – indokolatlanul úrhölgyezni, majd elvtársnőzni valakit akkora bunkóságra vall, mint ide Lacháza, ráadásul azonos gondolatsoron belül, és főleg olyan kérdésben, ami minden csak nem politikai vonatkozású! Mert mitől is úrhölgy L. I.? Aztán mitől lett elvtársnő? Valaha is úrhölgyként viselkedett vagy lépett fel? Hol, mikor, miben nyilvánult meg? Aztán pedig elvtársnő – neked pl elvtársad volt? Ha nem, milyen alapon élcelődsz így vele? Persze abban az országban ahol az első szolga ( by talalom) asszonyságnak titulálja az elismert kutatónőt, inasoknak a rezidens orvosokat meg a hallgatókat, és közjószágnak a gyermekeinket, ott nem kéne csodálkozni, hogy egy magát „naiv idealistaként” aposztrofáló koma a maga rezedaszagú kis falujából, most marha csavarosnak képzelve magát nagyot akar mondani ill. kérdezni.

    Elemér kedves – megnézted, áttekintetted te a megszólított cikkíró életútját? Bizonyára nem, mert akkor tudnád, hogy az ő „fénykora” erősen a rendszerváltás utánra esett amikor a Gondolat könyvkiadó vezetése mellett, politikai szerepet is vállalt, MSZP alapító tag, képviselő, frakció vez. stb Azt megelőzően végzettségének megfelelően ( magyar/történelem /filozófia ) kulturális és oktatási feladatokat látott el, sem a törvényhozásban ( ogy.)sem egyéb párttevékenységben nem látott el meghatározó funkciót, noha 1976-ban valóban belépett az MSZMP-be. Mit kérsz rajta számon? Apja színigazgató, anyja tanárnő, a férje sok évtizeden keresztül orvos/szociológus/mentálhigiénes szakember, egy darabig szófiai nagykövet. Ennyit Lendvairól, akinek esetében majd bizonyára megtalálod azt a pontot amikor ő felelt volna „fénykora” (vigyázz a 1990 évek után!) erkölcsi törvénykezéseiért!

    Ami a homoszexualitást illeti, szintén nem ártott volna kicsit vizsgálódnod, utána olvasnod mielőtt ostobaságokat írsz! Hatalmas irodalma van, de kivonatolva a lényeges elemeket, társadalmi megítélését és hozzáállását megismerheted a Wiki elég átfogó ismertetésében, korokra lebontva. Ez egy olyan dolog, hogy nagyjából mindenki tud valamit róla, ki ezt ki azt, elképzeléseink is vannak – ám nem biztos, hogy helyesek, de a törvény apropóján nem ártana pontosítani miről is van szó – szerintem neked főleg! Olvashatod, ha még esetleg nem tudtad volna, hogy ez a „jelenség” az emberiséggel egyidős – volt, van és lesz is, még ha az első szolga más gazemberséget eltakarandó ezzel, most rohadtul törvénykezik is ez ügyben!

    Nem eltanult viselkedésforma, nem másoktól átvett rossz szokás, hiába óbégat sajnos Kocsis Máté cékla piros fejjel, ez annál összetettebb kérdés, mint, hogy összemosva a pedofíliával szigorú törvényt hozzanak ellene, és ezzel emberek, fiatalok, idősebbek életét megbélyegezzék és taccsra vágják! Üldözni kifejezetten a középkorban volt „szokás” de a nácik és a kemény kommunista időkben is ment a feljelentgetés – eljárást azonban csak nyilvánvaló erőszak ( ezt viszont igyekeztek is bizonyítani) vagy kiskorúak ellen elkövetés esetén indítottak, minden más esetben a társadalmi megvetés, kiközösítés és a rendőri retorziók, bántalmazások voltak szokásban, ezért titkolták az érintettek ahogy tudták.

    Ám már z ’50 évek végétől és kivált a ’60-as években lényegesen „szolidabb” volt a társadalmi elfogadása, valószínű az ébredező liberális elvek okán is. Nem tudom tehát miféle „hőskora” gondolsz, amikor börtönbüntetés járt volna a homoszexualitásért, ráadásul amit Lendvain kérsz számon, de tévedsz : képzeld el, hogy valakit azért fognak perbe és ítélnek el mondjuk 1965-ben vagy 75-ben ( elég hőskor?) jó pár évre mert meleg! És ha kijön a börtönből akkor nem lesz az? Csak mert elhatározta hogy felhagy vele? Azért ennél már az átkosban is jóval több eszük volt a törvényalkotóknak és alkalmazóknak, hogy tudják, ez nem így működik! Amennyiben viszont egy meleg kapcsolat erőszakon alapul vagy kiskorú ellen irányul az természetesen büntetendő cselekmény, mindig is az volt és ma is az !

    Ám, nem győzöm hangsúlyozni, homoszexuálisokról beszélünk – a pedofília más kérdés, az minden részletében mindig is büntetendő cselekmény volt, a „hőskorban” is, ma is az, csak kérdés meg van e rá az akarat – mert minden tv. annyit ér, amennyit sikerül betartatni belőle!
    De te természetesen nem az utóbbin vagy felháborodva, nem is azon, hogy a „Gizike és Gőzeke” ezeknél mindegy, hanem Lendvai úrhölgyet akarod csuklóztatni az 1976-os pártba lépési múltja alapján!

  • Orsós Elemér

    Utód
    2021 június 16
    1:56 de.

    „Az korunk vívmánya, hogy az emberi jogok rájuk is vonatkoznak és az emberek gondolkozását a törvényhozás nagyon befolyásolja.”

    A másik, erősen szignifikáns, magát ugyanúgy normálisnak tartó többségnek ha feltételezhetően ugyanazok a jogai, akkor miért kell elviselnie egy erőszakosan önmutogató kisebbség nyilvános polgárfukkasztó provokációit, le sem sz..otyolásnánk őket tudatlanul, ha négy fal között intéznék -a csak nekik természetes- nemi identitásuk látványelemeit, nem eröltetnék ránk az ő -mienktől homlokegyenest eltérő, szerintünk abnormális- terméketlen reprodukciót imitáló szokásaikat, ha nem követelnének ezekért a produkciókért nyílvános elismerést, sőt követendő utánzást! Nem gondolja hogy, esetleg 180 fokkal másként kéne a lovon ülniük? És Maga szerint kinek az érdeke az ÖSSZES nemi-, pénzügyi-, gazdasági-, katonai- abberációval a „korszerűtlen és buta” szignifikáns profit- és nyugdíjtermelő produktiv többséget saját életfelfogása, örökölt életösztöne és egészséges védekezési reflexeinek feladására bírni? Nagy tisztelettel kéretik nácizást, homofobozást és konteozást mellőzni!!! De a legjobban Lendvai Ildikó -mára úrhölgy- tökéletes pálfordulása irritál! Lehet hogy, ha más írja ezt a vezércikket, akkor csak egy kicsit magamban kacarásznék! 😀 😀 😀

  • Geyza
    2021 június 15
    5:50 du.0
    Én sem! Kit is védsz?
    üdvözletével

  • „”””…(Igaz, az egyházi körökben olykor előforduló bűncselekmények között inkább kisfiúk zaklatásáról jönnek hírek. de nehezen hiszem, hogy kormányunk éppen ezt a jelenséget állítja célkeresztbe.)…..””””
    Idézet a cikkből.( össze kell mosni mindent — ahogy szokták — régebben is !hogy a másikban bűntudatot ébresszenek ! – ha nem is igaz akkor is ! viszontválaszként nekiestek az egyháznak ! Talán már a második börtönre ítélt püspök is meg van ? DE nagy a baj ! nem fogja tudni , melyik nagykövetségre meneküljön ! Mert most az Ámerikaira nem mehet !!! )
    E nélkül a megjegyzés nélkül azt hittem volna : nem mszmp-s,ja? csak mszp-s.
    hát akkor üdvözletével

  • Utód
    2021 június 16
    1:56 de.
    lehet , hogy a kőkorszak jobb lenne !
    Meg az is : Ne akarják EZEK önmagukat másokba belekényszeríteni !!! Különösen ne a GYEREKEKBE !!!!! ÉRZÉKENYENEk lettünk ! Mert megérzékenyítettek bennünket !!! Ez a legbrutálisabb ember — ember elleni cselekedet !!!
    üdvözletével

  • Utód
    2021 június 16
    2:27 de.
    „””Arról meg lehetne egy normális vita is, hogy a gyerekeket melyik kortól miről lehet felvilágosítani…”””
    Igen ! mert ott— hátha sikerülne – segítő szervezetekkel —rákényszeríteni mindenkit , gondolataitokra — mert akkor már a gyerekek is szabadok !!!???
    üdvözletével

  • toth péter
    2021 június 16
    3:50 du.

    Fejtsed ki részletesebben hogy mitakarsz.
    Ha mégsem tennéd, leköteleznél vele.

  • A mi szeretett Zsótinkból ismét előjött a kultúrlény. 🙂
    A rettentően konzervatív író, publicista, műsorvezető, pápakritikus és megélhetési megmondóember idézéséhez valószínűleg korhatáros karikára lenne szükség, így akit érdekel mit is mondott ez a nagyszerű véleményvezér olvassa el eredetiben:
    https://badog.blogstar.hu/2021/06/16/nezegessen-quot-europai-magyarokat-quot-/109956/

    https://444.hu/2021/06/16/bayer-zsolt-a-kurva-anyjat-mindegyik-tuntetonek

  • Orsósból is Orbán lett. Ez akár fordítva is megeshet még:)
    Nem szoktam ilyen személyeskedő, hülye vicceket szeretni, de most nem bírtam ki, mert annyira ideillett ehhez a mocskos torzításhoz.
    Kitűnő cikk, kitűnő hozzászólások és az a két és fél troll csak jobban bekeretezi a történetet.

  • Orsós Elemér

    Miklos Banfi
    2021 június 17
    9:15 de.

    „Orsósból is Orbán lett.”

    Ön így érzi, én meg úgy hogy, egyre nagyobb a herótom a patástól, viszont lehet hogy, nem az ő „fasizmusától”, „prüdériájától” és erőszakolt, elavult hagyományos családmodelljétől, hanem ettől a mai nagy globális nemi liberalizmustól van a három -már menopauzát elért- lányomtól CSAK öt unokám, pedig mi anno sokkal-sokkal rosszabb lakás és egzisztenciális körölmények között is mertünk bátrabban vállalkozni! És ki fogja majd ezt az egyre kecsegtetőbb ösztönzés hatására gyermektelen, egyre több „büszkét” nyugdíjasként eltartani? Megsúgom: a mi gyermekeink és unokáink! Baj hogy, nekem ez nem tűnik ideálisnak?

  • Miklos Banfi
    2021 június 17
    9:15 de.

    Egy-egy ilyen cikk után
    MEGVADULNAK az Orangisták.A szélsőjobbról
    már nem is beszélve. Jó alkalon nekik a mocskolódáson
    túl az,hogy tartó-tisztjeiknek megmutathatják megdolgoznak a nyomorult kis fillérjeikért.Ezért írnak vég nélkül,többször is.

  • Kedves Ildikó !
    – Nincs szerencsém Önt ismerni, de fiatalos szenvedélyes hangvétele,felbátorít, mint fiatal pálykezdőt hogy tanácsoljam, hogy olvassa el az inkriminált törvény szövegét, amit én hívatalból megtettem…
    – 18 éven aluliak „védelméről” szól, ahol pl. a pedofilia cselekményt akár 20 év börtönnel rendeli büntetni…
    – Ugyancsak, amit „összemosásnak” ábrázolnak néhányan, azt jelenti hogy az igen gazdag és szerteágazó szexuális edukációt 18 éves korig a család felelősségének tartja…”tiltja” a fiatalok
    elfogadási hajlandóságával való visszélést, a gyerekek között bármely szexualitás „reklámozását”…
    – Talán hiba, hogy a felsorolásban a homoszexualitást is nevén nevezi…elég lett volna általában fellépni a kiskoruak célzatos szexuális érzékenyítése ellen..

  • Geyza:
    „Egy-egy ilyen cikk után MEGVADULNAK az Orangisták.A szélsőjobbról már nem is beszélve.”

    Te látsz érdemi különbséget az orangisták és a szélsőjobb között? Én legföljebb kétfélét; egyszer azt, ami az ugyanazt az árucikket, más-más környzetben, de azonos árért árusító konkurrensek között szokásos, másrészt pedig azt, hogy az egyik, pl. a Mi Hazánk kimondja azt, amit a másik pl. a FIDESZ az adott nemzetközi viszonyok között pillanatnyilag (még) nem tart aktulisnak nyíltan kimondani.

  • Slapaj:
    „a gyerekek között bármely szexualitás “reklámozását”…”

    Ön valóban úgy véli, hogy a gyerekek között bármiféle szexualitást (a maszturbációtól a heteroszex vagy a homoszex fizikai kapcsolatig) eredményesen lehet „reklámozni” vagy éppen ellen-reklámozni? Nem hiszem, hogy ezt gondolja, joggal venné zokon, ha ennyire ostobának nézném.

    Slapaj:
    „elég lett volna általában fellépni a kiskoruak célzatos szexuális érzékenyítése ellen”

    Ugyan már, hogy mondhat ilyet, hogy „elég lett volna”? Nem, nem soha! Az Ön által említett szent célra mindenképpen létre kellett volna hozni egy önálló államtitkárságot, mondjuk Szájer József úr mint államtitkár, Borkai Zsolt és Kaleta Gábor urak, mint helyettes államtitkárok vezetése alatt. 🙂
    Szájer urat egyrészt azért javasolom első számú vezetőnek, mert róla tudom, hogy két felnőtt lánya van, akiket Handó Tündével semmivel nem neveltek rosszabbul, mint egy átlagos hetero pár, sőt… Másrészt Szájer úr alaptákolmány alkotása a legkevésbé sem, de az ereszcsatorna-produkciója – Szájer úr életkorát is figyelembe véve – nekem kifejezetten imponált.

    Még egy. Szájer úr esete számomra meggyőzően bizonyítja,
    hogy a Vezér és Kancellár a legkevésbé sem homofób, hiszen ha az idevágó pletykák helytállók, az Orbán és tsai.kft. vezetői legalább 30 esztendeje tudnak Szájer úrnak a többségitől kissé eltérő szexuális irányultságáról, emiatt őt sem hivatali, sem kollegiális hátrányba nem hozták, hanem – szerintem nagyon helyesen! – szigorúan az ő magánügyeként kezelték. Ez is igazolja, hogy Orbán a legkevésbé sem nem homofób, hanem az Ön által említett törvény megalkotásával is kizárólag az uszítás, gyűlöletkeltés a politikai célja, jelen esetben az LMBTQ-s emberek ellen. De hát, mit tehet „szegény”? A „migráncs” úgy lefutóban, Soros nem sokára meghal, a zsidók elleni uszítás – külső okok miatt sem – aktuális, de igazán már Csurkának se jött be…, „Brüsszel” ellen épp uszíthat, de egyrészt messzi van, az túl elvont a n.p számára – no, meg az onnét érkező lóvé egy részét le lehetnyúlni, másik része meg jól felhasználható helyi kádereinek megvásárlására.

  • nna,
    Megjött az elcsapott firkász.gyakornok is.
    Hogy „hivatalból” megszakértse azt amit szakérteni rendeltek neki mára.

  • Slappantyú:
    Nem találod gusztustalannak ezt a mézes-mázos
    (majdnem azt írtam „csúszós-mászós” ) stílusodat?
    Mert mi itt igencsak !

  • Orsós Elemér

    Geyza
    2021 június 18
    7:51 de.

    Higgadj le, mindkét oldal „MEGVADULT”, a szignifikáns, 50 éve éhbérrel, liberalizmussal és neoliberalizmussal megszelidített és ideálisra lebutított választó meg tövig rágja a körmét hogy, melyik, hatalomért még a csillagos eget is többször lehazudozó, önmagát -csak szlogenekkel- esélyessé tevő közül válasszon, mert már mindkettő ugyanaz többször is bizonyította öngyarapító falánkságát, a harmadik viszont -aki pedig jó lehetne- még zacskóban van! Vagy szerinted ide is ideális lehetne egy 5 millárd dolláros süteményes befektetési/civilizálási ajándék, jó kis árukapcsolásos IMF-EU hitelekkel megtetézve! Ez persze itt -hál’ Istennek- esélytelen, mert nekünk nincsenek sem kívánatos csernozjom földjeink, sem önvédelmi ballisztikus rakétákkal aggódva védelmezhető orosz határaink, mint az ukránoknak, románoknak és lengyeleknek! 😀 De nyugodj meg nem felejtettem el a sárkányos hektométer kövekkel szegélyezett selyemutat és a kinai CEU-t sem! 😀
    Szóval ne veszekedjünk hiába és meddőn, inkább türelmesen várjuk az ezektől az ugyanaoktól megváltó Messiást, aki remélhetőleg nem kívülről vagy fentről fog élhetőséget és békét szórni!

  • Orsós Elemér
    2021 június 19
    5:06 de.

    ÁÁááááá…öregkém..Ha „ideges” lennék azt észrevennéd hehehe
    Egyébiránt meg nem érdekel a véleményed.
    Remélem az enyém sem téged.

  • Orsós Elemér

    Geyza
    2021 június 19
    9:34 de.

    Igaz hogy vén fassnak látszom, de azért még fölismerem azt aki kétszer csenget, azaz azt aki másoknak mondja el amit szemtől-szembe lenne gerinces! 😀

  • Orsóskám:

    Akinek nem inge..

  • Ki a pedofil?

    Az a pap, nevelő tanár, tanár, balett mester, edző, stb. aki kiskorú gyermeket megront(!) és meleg lesz az pedofil?
    Ha igen akkor megvan a kapcsolat a pedofilia és a homoszekszualitás között.

    ps: A Magyarországon a számos ismert homoszekszuális férfiről tudott, hogy kisgyermek korában rontották meg (hát még a nem ismert esetek mennyien lehetnek).