Parragh coming-outja?

2021 szeptember 1 9:19 de.43 hozzászólás

Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke Csongrádon megmondta az orbáni tutit a tanévnyitón. A taplósodás bajnokaként tett egy alapvetően homofób kijelentést. A neten egyre több helyen sírnak, nevetnek, sírva röhögnek az országos szakképzési tanévnyitón mondottakon. Amit egy olyan valaki tett, akit a szakképzés környékéről is valószínűleg korbáccsal kellene elkergetni. Mert azért a múltjából nem a nyelvével előre bukófordulót tett figura kifejezett tehetsége köszön vissza. Még akkor sem, ha nem is olyan régen a neje is hárommilliós zsebpénzt vitt haza egy zsíros majdnem-összefonódásból.

Maga a megnyitón mondott baromsága sok helyen olvasható a neten: „Erős vívódás volt bennem a hétvégén, hogy ezt szóba hozzam-e, nehogy elrontsam az ünnep hangulatát […] Azt már nehezen viselem, amikor mondjuk a 9 éves kisfiamat a tanár úgy segíti fel a létrán vagy a kötélen, hogy egyébként tudom róla, hogy a fiúkhoz vonzódik.” Amiből az egészen nyilvánvaló, hogy sűrű nyelvcsapásokkal lehet pénzt, beosztást, és közhangzatot szerezni. Kultúráltságot már nem annyira. De ez nyilvánvalóan csak az egyik, bár elég nyilvánvaló, olvasata Parragh kijelentésének. Ami, ugyanakkor, akár bejelentésnek is tekinthető. Egyfajta kaletaizmusnak.

Az ugyanis világos, hogy Parragh szerint egy fiúkhoz vonzódó tornatanár egy ellenszenves jelenség. Nekem speciel a gyermekeket abuzáló bármelyik tanár ellenszenves, az iskolák környékéről is eltávolítandó jelenség. Miközben Parragh szerint, ha a tornatanár a kislányokhoz vonzódva egy kislányt segítene fel a létrán vagy a kötélen, az tulajdonképpen rendben lehet. Ha pedig így van, akkor ez a kijelentése Parraghnak vajon értékelhető-e egy kriptopedofil coming-outjának? Lehet, hogy bárki kezdhet aggódni, ha Parragh a gyereke környékére keveredik?

Mondjuk, ha a bocskais hülyeség esetleg fertőz, akkor lehet, hogy ettől függetlenül is aggódhat.

43 hozzászólás

  • Göllner András

    Le maradt a kis Hitler bajusz a képről Endrú. Szerintem a Parragh Lacit le kéne ültetni az Izraeli Lábvizkereskedői Kamara elnöke, Gyuri 10 mellé, hogy idelenn beszéljék át közös dolgaikat. Az O1G „csakrájuk” elve alapján.

  • Mindig gyanakszom: kifejlett, felnőtt – akár hím, akár nőstény, készakarva nem lehet ennyire ostoba, csakis születési hibából. Hogy nem érti? A homoszexuális (leszbikus) a saját neméhez vonzódik -vagyis férfi a férfihez, nő a nőhöz -, de felnőtt,kifejlett egyedeihez. A bimbózó gyereklányokat, hamvas fiútesteket a pedofilok kívánják – közöttük a legtöbben heteroszexuálisok.
    Felnőttek intim életéhez semmi közünk. A gyermekeket a bántalmazástól, erőszaktól kell megvédenünk -ezért bűncselekmény a pedofília. Amit egyébként teljesen „normális” heteroszexuálisok is elkövetnek – vagyis férfi csak kislány ellen.(Tényleg, vajon női pedofil nincs is?
    Épp emiatt:homoszexuális tornatanár sose fogja molesztálni a kisfiúkat, csak a pedofil.
    Azt még nem mértük föl teljes egészében, hogy homofóbok mekkora kárt tudnak okozni gyermekeink lelkében…

  • Mi az a „majdnem osszefonodas”?????????

  • Beszélt már ez az ember máskor is retteneteseket, csak szinte senki nem kapta föl eléggé a vizet, aki a médiában szóhoz jut. Beszélt már ez az ember arról, hogy „elfogytak a fehér bőrű munkavállalók”, mint ahogy a főnöke is megmondta, hogy „itt az ideje, hogy a gyengéket leváltsák az erősek”, meg hogy veszélyben érzi az etnikai homogenitást …; Dolfi biztosan nem gondolta, hogy ilyen követői lesznek, másképp nem durrantotta volna fejbe magát a berlini bunkerben …

  • Göllner András

    @ Bendegríz

    „Mi az a “majdnem osszefonodas”?????????”

    Az amit te művelsz idelenn.

  • A szervilizmusból mindig is remekül meg lehetett élni a félfeudális Hunniában, és ez most meg aztán pláne nincsen másképp. Parragh elvtárs is csak hozza a kötelező benyalást a meleg…-ig mert hát ugye jönnek az egyre gátlástalanabb slapajok és nehogymá még beelőzzék.

    Nagyon durva egy ördögi kör ez és még messze nincsen vége …

  • Hát kérem.
    Itt van e..Parragh sokadszor..
    De van még számtalan hasonló idegborzolása a NET-en
    Csak be kell írni a nevét meghogy „ipar” s már dőlnek is.

  • Göllner András
    2021 szeptember 1
    9:54 de.

    A képet nem a szerző választja 🙂
    Amúgy meg. Egy taplón bajusz? 🙂 Hogy nézne ki a fán?

    Amúgy Parragh és Gyuri10 vitájából lehet, hogy új párt alakulna. A lábvízben ázottan kiöntött gyerekek pártja. A szellemi kiskorúaknak.

  • talalom
    2021 szeptember 1
    11:01 de.

    Van női pedofilia, de sokkal rejtettebb és valóban ritkább.
    Amik kibuknak azok inkább már a nagyobbakkal szembeni (pl. középiskolai) esetek. De ez sem sokszor derül ki.

    A károkozást illetően bárki kárt tud okozni.

  • Andrew_s
    2021 szeptember 2
    2:22 de.

    Példának okáért, például mint Emmanuel Macron „felesége”!

  • Andrew_s
    2021 szeptember 2
    2:15 de.
    Göllner András
    2021 szeptember 1
    9:54 de.

    A lábvízben ázottan kiöntött gyerekek pártja.”A szellemi kiskorúaknak.”

    Ez önértékelés?

  • Orsós Elemér
    2021 szeptember 2
    1:56 du.

    Elemér, ne beszélj másról, mint Bodóné, amikor a bor árát kérték tőle. Nem kell a franciákra terelni a gyalázatot, Parraghról van szó és nem Mme Macronról.
    Parraghnak egyik legelső húzása az volt, hogy az ELTÉ-re akarta beszervezni a juhászképzést. Szegény Mezei Barna, aki a rektor volt akkoriban, nem győzte hárítani a Kiemelt Nemzethy Csempeárus felsőoktatás-lerohasztó ötletét.

  • Orsós Elemér
    2021 szeptember 2
    1:56 du.

    Ha a nyilatkozatokra jól emlékszem, ott Macron volt a kezdeményező, aki ígéretet tett anno a tanárának, hogy visszajön és feleségül veszi.
    Ahogy számos és számtalan esetben előfordul, hogy óvodától felfele elhangzanak ilyen mondások. Macron esetében legfeljebb azon lehet vitatkozni, hogy egy infantilis állami vezető jobb-e, mint egy paranoid skizofrén. Az utóbbit megtapasztalva, inkább az infantilisre szavaznék 🙂

    De kétségtelenül van olyan helyzet, amikor a tanár kezdeményez (Macron esete nem ilyen, ha igaz), illetve nem mond nemet akár olyan esetben sem, amikor törvényileg már bőven nem pedofilia (pl. középiskola vége fele). Tanári papírom kapcsán tudom, hogy van ilyen, nem könnyű úgy kezelni, hogy lehetőleg senki se sérüljön. A pedagógusképzésben egyébként erre senki nem készíti fel a tanárokat, ha nem változott gyökeresen a képzés az utóbbi évtizedben (de gyanítom, inkább prűdebb lett). Mert egyfelől a tanár felelőssége az is, hogy egy 18 éves hölgy önértékelését ne vágja gajra a középiskola vagy egyetem „katedráján” állva (bár inkább iskolai buli, illetve szünet keretében 🙂 ), miközben morálisan sem a csúcs, ha egy tanár él az egyébként önként felajánlott lehetőséggel. Mondom, jogilag ez már egyáltalán nem pedofilia. Csak nehéz kezelni, amikor át kell menni azon a bizonyos hídon. S ez akkor is igaz, ha magam is ismerek olyan eseteket, amikor a leányzó feleségül ment az egykori középsulis, vagy egyetemi tanarához (de tudom, hogy aligha ez a többség).

  • Van itt egy olyan valaki,(sic)akinek a neve ivritből szabad fordításban,Így értelmezendő:”UNDORÍTÓ-GYERTYA LÁRMA”.A név és gazdája együtt fedezik a valóságot.Ha van itt valaki,aki tud ivritül várom a megfejtést.Ahányszor ennek az egyénnek látom itt felírva a nevét,valóban elfog az undor.Segítségként annyit,hogy a megboldogult Bencsics Klári(Figyelő)is undorral írt róla,de mint senkit soha,ezt az örök krakélert sem sértette meg.

  • gyuri10
    2021 szeptember 2
    3:58 du.

    Mindenhol lehetnek olyan agyhalottak, akik tüdőgyulladás esetén az ágy lábára húznak zoknit.
    De egyelőre dicső haverod pártja, a fidesz az, amelyik zsebben berhelt alaptörvénybe rakta a homofóbiát, miközben ezen baromság szakállas szerzője az ereszen próbált eltiplizni egy meleg partyról elinaltában. S ugyanezen párt oszlopos kemény töke az, aki ippeghogy csak nagykorú prostikkal múlatta a házasélet sanyarú pillanatait egy jachton. S megint csak ez a trógertársulat mentette haza Kaletát a pedofilt, mielőtt egy dél-amcsi börtönben idomították volna impotensre.

    Úgyhogy szerintem gondosan nézz körül a te nagy haverod, orbánvityus elvtid háza táján.

  • Tüske Zsófia
    2021 szeptember 2
    4:00 du.

    „Nem kell a franciákra terelni a gyalázatot”

    Én nem általánosítottam!

  • Andrew_s
    2021 szeptember 3
    8:18 de.

    Szerintem ilyen brutális korkülönbségnél nem is kellene firtatni hogy, ki a józanabb! 😀

  • Orsós Elemér
    2021 szeptember 4
    4:56 de.

    Idézek wazze kapaszkodj

    „S a FRANCKIRÁLYT, hát őt? Mondszacsak !
    Kit –tudjuk– Főtimót
    A háttért kitesz, borconálkodik,
    Richárdot fölcihellve ellened,
    enhornyadat, míg téged elsümérel,
    pihál, de csak kurtán fonátosan.
    Mert hosszú nótát a cölöpmadár
    –hajósok tartják– ritka nap pityog.”

    /nemmondommeghonnan : )))

  • Gyuri10

    Göllner Bandi jó gyerek, utálja a NER.-t.
    Feltételezem mostanra te is hallottál róla egyet s mást.
    (Nem a Bandiról hanem a NER -ről)
    Például a legutóbbi istentelen hatméteres Turulos és sámámános
    Aug-20 – ikai állami rendezvény kapcsán, ami nekünk itt 6 milliárd Forintunkba került, de nem számít.

    Ahonnan az a hat milliárdocska jött (az adófizető magyarok zsebéből ugyebár) akad még sokkal több is.

    Miközben a 90 éves anyám nem tud bejutni a háziorvoshoz időszakos vizsgálatra. Mert már a telefont sem veszik fel.

  • Andrew_s
    2021 szeptember 3
    7:09 du.
    Sajnos kiskomám,neked fogalmad sincs hová kell besorolni magadat .Nekem pedig arról nincs fogalmam,hogy miket firkálsz ide.Ha minimum szinten ismernéd a magyar nyelvet,beírásaimból már régen tudhatnád,hogy halvány lila furcomat is neked hagyom mindenféle mai,magyar politikai ügyben.A homofóbiát a pedofíliát vagy akár a kleptomániát is rád hagyom pubi.Én csak az idejáró irodalmi gennyiuszok leírásaiból vagyok értesülve. Ille Pista szavaival élve:”Fuss neki újra”!Vigyázz,nehogy megtudják,hogy te vagy az,
    az általad említett agyhalott.De ha már ennyire jó haverságba keveredtél az általad említettekkel és ennyire érdeklődsz utánuk ,nem lettél te idomítva egy délamerikai sitten?

  • Gyuri

    Nem kell ahhoz Ivritül érteni, hogy tudjuk hogy kiröl van szó
    Viszont nem tudtam hogy ezt jelenti
    Találó ….

  • Göllner András

    @ gyuri10

    Régóta tudjuk, hogy te is a bátor franciákat kergeted a nyóckerben. Ne jáccd meg a bazári kecskét idelenn. Hagyd a Bencsicsnét békébe aludni. A csalán az asztalon vár a kijáratnál.

  • Geyza
    2021 szeptember 4
    12:08 du.

    Shakespeare III. Richardja XIX.-re felszorozva valamely régi, átkosbéli kabaré megrendelésre! ( Már halltam két fülémmel, de csalatkzik emlékzésem a lepennázójára!)

  • Orsós Elemér
    2021 szeptember 5
    12:43 du.

    Igen !
    Az volt a mottó hogy ” hogyan halljuk a színházterem utolsó soraiban”

    Kiváló színészgárda adta elő.

    MErt nincs ponyább..
    nincs csetre sem,
    még tors pohondiak között se,
    mint e cséb..ki szét mandagolá a hont…

    (Ahh…ez elhónyált.)

  • Parragh hülyeségeket beszél és összekeveri a szezont a fazonnal – némileg

    Motto: Ha nem is minden meleg tanár (pap, stb) pedofil, de minden pedofil meleg.

    Megtörtént:
    Kaliforniában élő egyik gyerekem írta: Egy homoszekszuális férfi elmondta neki, büszke rá, hogy több gyereket (10-12 évesek) „fordított” meg és lettek meleg.

  • Göllner András

    @ ferencet

    „minden pedofil meleg”

    Mond nagyfejű te itt most a baglyot vagy a verebet akarod eljátszani idelenn? Szerintem nem minden hülyének hülye a gyereke, de abból amit idevetettél, úgylátom te és a fiacskád kilógtok a sorból, vaze.

  • Göllner András

    @Gyuri 10

    Mit óbégacc kis lapátfogú báránykám? Már megin’ szorít a velkró? Nem megmondta anyucid, hogy lazíts má’ ? Neked már régen elütötte idelenn, vidd innen az úzidat, bújj, bújj szépen a pompiba. Már a villamos is aluszik.

  • Göllner András

    @ SsundiMandi

    Te vagy a fény az éccakában.

  • Göllner András

    @ Tüske Zsófi

    Juhászképzés ide, juhászképzés oda, a bárányok is hallgatnak.

  • Geyza,
    habár ezt egy pillanatnyilag nem ide tartozó magánlevélként kaptam 2018-ban,de olyan valakitől,aki nagyon sokszor írt már a KMH-ba is.Véletlen lapozgatás közben találtam rá a levélre.Itt mindenki jól ismeri a nevét.Számomra teljesen szavahihető .+-25éve ismerem családostól.Egyébként,chag szaméách Neked is,Ros hásáná alkalmából.
    Íme a levél:

    Gyuri,Csak mero kivancsisagbol kerdezlek-mert latom vitazol-

    Ki ez a barlev nevu troll ?
    Mert hogy az-az tutti.
    Szerintem egy M.O- n-elo zsido-.
    Mivel zsido-ha hulye is- nincs szivem-pofara ejteni.
    Csak azt nem ertem-mi a celja.
    Nehany pont-ami bizonyitja, hogy troll:

    1} „Vallasos zsido” aki egyszer szombaton reagalt.
    2} Benetre „szavazott” de nem tudja,mi partjanak a neve.
    3} Szerinte, te kiirtad a Teremto nevet, ami tilos,
    de o tette ezt, amikor Bendeguzt a karaitat becsmerelte,
    es elmondta, hogy milyen „csoporthoz” tartozik.
    4} amikor ivritul irtam neki, a Neturei Karta -val „takarozott”.
    Az erdekesseg kedveert- Amosztol ideztem, amelyben-
    2700 evvel ezelott- mintha a mai Kozel-Keletrol irt volna.
    {Damaszkusz es Gaza}.
    5} Vilagos, hogy mint a magyar zsidok tobbsege-nem tud ivritul.
    6} Erdekes lenne megkerdezni a Neturei Karta egyik illusztris
    alakjarol,aki megvaltoztatta velemenyet az allamrol,
    megalapitotta a Zaka segelyszervezetet , faklyat
    gyujtott- egyik Fuggetlensegi Napon es ket fia bevonult.
    {Jehuda Mesi Zahav}.

    Errol- csak valaki aki Izraelben el-tudhat.

    Mas reszt- ismeri a Talmudot, tudja, hogy Cfaton letezik-
    a Magyar Zsidosag Muzeuma.
    Tud jiddisul, sot valamennyire franciaul-mint az eredeti oregur.
    Az eredeti viszont- soha sem irt angolul.
    Szerintem egy sokkal fiatalabb-egy- vagy ket-trollrol van szo.
    Nem baj- legalabb mulatunk rajta- bar neha kedvem lenne-
    megpiszkalni.
    Udvozollek- a csaladdal egyutt.

  • ferenct
    2021 szeptember 6
    9:10 de.

    Idézlek:

    „Parragh hülyeségeket beszél és összekeveri a szezont a fazonnal – némileg”

    Csak kettő . azok is rövidek :

    1, „Némileg” ?? Hm..Ne túlozz..vagyis ne kicsinyíts.

    2, Pillanatra fellebbent a fátyol a NER „valójáról”.
    Örülök hogy megláttad.

  • Göllner András
    2021 szeptember 6
    1:29 du.
    @Gyuri 10

    „Mit óbégacc kis lapátfogú báránykám? Már megin’ szorít a velkró? Nem megmondta anyucid, hogy lazíts má’ ? Neked már régen elütötte idelenn, vidd innen az úzidat, bújj, bújj szépen a pompiba. Már a villamos is aluszik.”
    —————————————————————
    Nagyon sajnálatra méltó a kanadai egyetemek szellemi nívója egy ilyen Senkiházival még akkor is ha ma már nyuggerként tépi a felső bejáratát.
    Nem tudom elképzelni,hogy Geyzának ilyen „BARÁTAI”lennének. Ezért merészeltem elolvasni értelmetlen hablatyolását.
    Geyza,
    ha Isten ne adja ezt mégis”barátodnak” tekinted,hát…

  • Göllner András

    @ Gyuri10

    Feküdj le szépen kis báránykám (de lefekvés előtt ne felejts el szépen fogat mosni). A Csikágói egyetemi nyomda pár hét múlva fogja közzé tenni legújjabb könyvemet. (Tudod én munkában és nem egy lavórban állok.)Inkább azt olvasgasd majd lefekvés előtt mint a lidérc nyomásaidat. Meglátod, jót fog tenni a galambepédnek hisz helyére teszi a magyar történelem írás 100 év alatt elkövetett összes hazugságait rokonaiddal szemben. Téged sajnos kihagytunk a buliból mert a lábvízkereskedőkkel nem foglalkozunk.

  • Göllner András
    2021 szeptember 7
    2:10 du.

    Mint látom,mégis magas színvonalon pengeted a húrt.Azt hallottam ,hogy nálatok olyan magasan állnak a követelmények, hogy akinek nincs valamiféle tudása a héber(ivrit)nyelvből,az csak visszafelé söprögetheti az egyetem lépcsőit.Nos…hogy bizonyíthasd érdemességedet leírok neked itt egy megfogadandó tanácsot.Ha ezt nem fejted meg és nem adsz pontos választ,akkor már nem is kell keresned a bányász békát.Csak fölfelé kell nézned.Íme a tanácsom:
    !תזיין את אמך הזונה המסופלסת בקבר
    Ha segítenek neked megfejteni,akkor elhiszem,hogy vannak barátaid is.Ha nincs aki megfejtse,mert olyan,hogy”barát”, számodra ismeretlen fogalom.A nemzetközi lábvíz értékesítő szövetség engedélyével küldök neked egy újabb hordónyi erősebb lélek(sic)erősítőt az aluljárói címedre.Ha pedig már semmi nem megy jól,akkor megkérheted Christ,hogy újra engedje meg ordenáré csatlakozásodat a Nekem szóló privát leveléhez!חג שמח רק לעם ישראל

  • gyuri10
    2021 szeptember 7
    10:02 de.

    Szeretem a barátaimat magam válogatni.
    Megvannak a magam értékrendjei és azok mentén teszem.

    Mégegyszer: jobban tennéd ha nem marakodnál folyton.
    Ez itt egy liberális szemléletű enyhén balos beállítottságú oldal és társaság.

    A jobbos nézetekkel nincs semmi baj, ha azok nem a diktatúrák propagálásában teljesednek ki.

    Mert a kettő nem ugyanaz.

    A szélsőségesektől undorodok, mindkét oldalon.

  • Gyuri10 mégegyszer.

    Bar Lev kérdés.

    Én 1998 óta foglakozom internetes személyiség-analízissel.
    Ezt odáig fejlesztettem hogy ha valaki elég sokat ír akkor az írásban megjelent személyiségjegyei alapján 75 % -ban fel tudom ismerni ha más néven is jön és elég sokat ír.

    Bar Lev személyiségével véleményem szerint nincs semmi baj.
    Csak nagyon öreg volt és időnként összekevert dolgokat.

    Bar Lev.-et tiszteltem és kedveltem.
    Ő egy élesen jobboldali beállítottságú ember volt, amit nyíltan meg is mondott nekem. De nem volt egy cseppet sem diktatúra-párti. Annyira nem hogy Bar Levnek, az 1973.-as háború megfordítójának és a későbbi baloldali politikusnak a nevét használta nick gyanánt.
    Ezenkívül nem láttam hogy a jobboldali nézeteivel bárkit is terhelt volna. A hazai aktualitások foglalkoztatták meg Rodeó undorító antiszemitizmusa, amitől rendre kiakadt.

    Arra kérnélek ne próbálj meg engemet győzködni sem Bar Lev.-vel sem Göllner Bandival sem pedig másokkal kapcsolatban.

    Majd ÉN eldöntöm kit kedvelek és kit nem.
    Aképpen mint ahogyan tettem ezt egész életemben.

  • Göllner András
    2021 szeptember 6
    12:56 du.

    Ferenct kollegával nem szabad vitázni !!

    Ő a Bp. Műszaki Egyetem Mikrohullámú Tanszékén is tanult , mint mondotta volt.

    Csak sajnos , mikor kérdeztem, nem tudott megnevezni olyan prof.-okat, akik nem csak hazai viszonylatban voltak közismertek ebben a témában,hanem nemzetközileg is.

  • Geyza,
    nem szoktam információkat adni Izraelről.Azt azért elárulom Neked,hogy a Jom Kippúri háborúban Chájim Bár Lév tartalékos tábornok és valamikori vezérkari főnök valóban be lett hívva,de a háború győzelmes kiviteléhez nem volt sokkal több köze,mint a harcoló egységek bármelyik őrnagyi rangon felüli parancsnokának. Akiknek nevéhez fűződött valóban a győzelem az Dávid Elazar (Dadó)vezérkari főnök és Arik Saron,aki a későbbiek folyamán hadügyminiszter majd miniszter elnök lett.Gázában olyan rendet rakott 1976-ban,hogy 26 napos tartalékos szolgálatom,számomra és katonáim számára is felért egy szanatóriumi üdüléssel.
    Az én undoromat pedig kérlek,hogy hagyd nekem.Attól undorodok, akitől én akarok.Tudod,vannak itt olyanok is akiknek a nevét nem olvasom és nem írom le étkezés után.Lévén,hogy szódabikarbónát nem tartok itthon.Megértésedet előre is köszönöm.Gy.

  • Göllner András

    @ Gézuka

    Isten óvjék, hogy netán vitába szálljak a kiejthetetlen nevű kollegával vagy a többi birkával akik az ő nyájában óbégatnak. (Boda, Bendegrúz, a Gurlitz, a kis Slapaj, az ingatag Ródeó, az ilyen olyan Petik s’ a többi). Valszin nem vetted észre, de én csak azokkal vitatkozom idelenn akiket komolyan veszek. Orbán mosónőit, házmestereit nem tartom komoly embereknek. Őket csak fel-fel húzom időnként mint a vekkeremet, hogy hülyét csináljanak önmagukból. Hozzák is a formájukat, oszt jónapot. A Gyurival kivételesen bánok. Öt általában megkérem hogy mosson szájat mielőtt felém fordul.

    Ennyi. Kiléptem egy ampulláért. Szia.

  • Gyuri10 (Göllner Andrásnak):
    „Csak fölfelé kell nézned.Íme a tanácsom:
    !תזיין את אמך הזונה המסופלסת בקבר
    Ha segítenek neked megfejteni,akkor elhiszem,hogy vannak barátaid”

    Igen tisztelt Gyuri10 chaver!
    Göllner úrral nem hogy baráti, de még csak a leglazább ismeretségi kapcsolatban sem vagyok, soha nem láttam, a nevével is csak itt, a KMH fórumán találkoztam.
    Neked egyszer már azt is elárultam, hogy bár jiddist – sajnos egy baleset miatt csak nagyon rövid ideig – de tanulhattam, ám ivritül sajnos szinte egyetlen szót sem tudok. Erec Jiszroelben viszont jártam néhányszor, és volt alkalmam néhány hozzád hasonló, magas szintű héber irodalmi műveltséggel bíró úrral találkozni, s tőlük akaratlanul is elsajátítottam egy-két irodalmi értékű szólást. Tehát az általad Göllner úrnak adott tanács magyar nyelven (amelyet – nem anyanyelvem lévén – akár csak az ivritet, sajnos szintén nem ismerek jól) így hangzik: „B.s.d m.g a ku..a any.dat a s.rban!”

    שנה טובה!

  • Geyza,(sokadszor)
    A Bár Lévről kapott magánlevelemet csak azért számítom megfellebezhetetlennek,mert egy olyan nagy tudású Valakitől kaptam,aki még a Te számodra is mérvadó kellene,hogy legyen.Te is váltottál már vele levelet néhányszor.Soha nem próbáltad cáfolni,mert azt az anyagot,amit ő leír(mindig korrekten),nem lehet megtanulni sem.Egy élet munkája judaikában egyetemi szint felett.Még a rohadeot is kizárólag tényekre hivatkozva seperte az asztal alá.Finoman,de cáfolhatatlanul írt és ír manapság is. Bist hunderd cvancig! Egyébként,ha van kedved újra olvasni a levelet megtudhatod,hogy semmi bizonyíték a delikvens halálára, korára, életvitelére, tartózkodási helyére.Arra sincs bizonyíték ,hogy a kettes és az egyes számú szeretetre méltó bácsik nem egy és ugyanaz a semmi esetre sem Izraelben élő troll.Hogy kinek vagy kiknek a javára dolgozott,nem tudom és ma már nem is érdekel. Az,hogy elegánsan elhallgatott feltételezem,hogy nem a KMH-ból kizárás az oka.Azt sem tartom valószínűnek,hogy más néven,vagy máshol működteti a megbízója.Tudod,nem minden bukott nebuló kap második esélyt.Gy.

  • Gollner Andras;
    „Macron felesege” ?????

    Lenne valahol is talalhato hasonloan jokinezeseu majdnem 68 eves no mint Bridget Macron ????