Tessék elmenni szavazni!

2022 április 1 9:59 de.18 hozzászólás

Fel a fejjel! Van esély arra, hogy az ellenzék győzzön a vasárnapi választáson. Ehhez nem kell más, minthogy azok, akik nem kérnek Orbánból és a Fideszből, elmenjenek szavazni. Már egy kis vereség is nagy pofon lenne a Fidesznek, Orbán látványosan megzakkanna. És persze nagy földindulás lenne. „A haza nem lehet ellenzékben”, meg hasonló hülyeségek. Zengene az ég, kiáradnának a folyók és Anikó asszony néhány éjszakára valamelyik barátnőjénél húzná meg magát. Szörnyű lenne, de megérné. Tessék elmenni szavazni!

***

Az oroszok már nem csak a spájzban, hanem a külügyminisztériumban is jelen vannak

Márki-Zay Péter feljelentette a dunaújvárosi rendőrségen Szijjártó Péter külügyminisztert rémhírterjesztésért, amiért egy videóban arról beszélt, hogy egyeztetések zajlanak a magyar ellenzék és az ukrán kormány képviselői között. Szijjártó a kormányülésről bejelentkezve azt közölte a nyilvánossággal, hogy az ukrán kormány be akar avatkozni a magyar választásokba, továbbá, hogy a magyar ellenzék megígérte Zelenszkijnek, hogy kormányra kerülve fegyvereket szállítunk Ukrajnának. A külügyminiszter mindezt nem az ujjából szopta, értesülései megbízható helyről származtak – a Magyar Nemzetben olvasta szerda reggel. S bár korábban a Fideszt érintő botrányokra a kormány rendre azt szokta válaszolni, hogy sajtóhírekre nem reagálnak, a Magyar Nemzetben megjelent cikkel valamiért kivételt tettek.

Szijjártó nem kevesebbet állított, minthogy az ukrán kormánynak az oroszok ellen vívott háborúja közepette arra is jut ideje és energiája, hogy tárgyaljon a magyar ellenzékkel, mert segíteni akarja választási győzelmét. Hogy mindezt honnan szedte a Magyar Nemzet, arról nem állnak rendelkezésre információk, mint ahogy azt sem tudjuk, honnan értesültek arról, hogy az ukrán külügyminiszter miről beszélt hazája magyarországi nagykövetével. Ha volt (vagy lett volna) ilyen beszélgetés, akkor az is kérdés, hogy ennek tartalma miként juthatott a Magyar Nemzet, majd a magyar Külügyminisztérium tudomására.

Szijjártó ezzel a videós bejelentkezéssel azt gondolta, elvégezte a munkát, letudta a napi penzumot, vagyis sikeresen elterelte a figyelmet az egy nappal korábban kirobbant botrányról. Jelesül arról, hogy kiderült: az orosz titkosszolgálatok már vagy tíz éve „belelátnak” a magyar külügyminisztérium számítógépes rendszerébe, és az sem kizárt, hogy más minisztériumokhoz is „szabad bejárásuk” van. Ez az eset önmagában is kínos, és felelősért kiált, ami viszont kifejezetten vállalhatatlanná teszi, hogy mindemellett még arra is fény derült, hogy Szijjártó és a magyar külügy tudott erről. Egyedül a magyar állampolgárokat felejtették el értesíteni a malőrről, hogy az oroszok már nem csak a spájzban, hanem a külügyminisztériumban is jelen vannak, lehallgathatják a magyar embereket érintő adatokat, ellophatnak számítógépes jelszavakat, hozzáféréseket.

Hab a tortán, hogy Szijjártó tavaly év végén magas állami kitüntetést vett át Lavrov orosz külügyminisztertől. A Barátságért érdemrend a legmagasabb orosz állami elismerés, amely külföldi állampolgároknak adható. Nem tudni, mi járhatott Szijjártó fejben, miközben Lavrov barátja a mellére tűzte az érdemrendet. Még az sem kizárt, hogy a Magyarországon szabadon, ellenőrzés nélkül flangáló orosz titkosszolgák jártak az eszében, és azon gondolkodott, hogy a kitüntetés átadásának ünnepi perceiben e derék kémek épp milyen gazemberségekre készülnek Magyarország ellen.

18 hozzászólás

  • Ejnye,
    kedves Péter,hogy süllyedhettél ily mélyre,hogy egy kedves humoristábol agit proppá váltál.
    Ki az uniobol a nato-bol minél elöbb, aztán ki ki menjen vagy maradjon ott, ahová a szive huzza!Elöbb utóbb törés lesz a vége.Jobb elöbb túlesni,közel vagyunk hozzá.Csá.

  • Boda Péterné

    Föls.S Péter!

    Téved! Az ellenzéknek se becsöüete, se esze,se hazaszeretete,se hitele,se modora és csupán elenyésző a támogatottsága!
    Még sok becsületes,normális ellenzéki sem szavaz rájuk!
    Vagy nem megy el szavazni..vagy a Fideszre szavaz!!!!!
    Na erről ennyit!

  • Már megint itt van ez az idióta OIM*

  • kiss péter
    2022 április 1
    10:51 de.

    Bolondnak teccik lenni?
    Ruszki megszállást teccik akarni?
    Hazaárulónak teccik lenni ?

  • Ma van a bolondok napja.

    Biztosan emiatt ökröndözik itt most kettő is.

  • Boda Péterné
    2022 április 1
    12:01 du.

    Ekkora a baj, hogy szoliba helyeztek? Vagy új trolltartód lett?

  • Egyébként tényleg nem tudom mit kell aggódni?

    MZP, hiszen becsületes gerinces és szavatartó ember millió-számra győzte meg a fideszből kiábrándultakat és a bizonytalanokat. Azon a pár százezer szavazón, akit megsértett, lealázott, semmibe vett, leárulózott, igazán nem múlhat az említett milliókra alapozott biztos győzelme.
    Ha meg mégis, akkor már előre megmagyarázta, hogy csak az ellenség keze lehet abban, ha elbukja az egészet az egész ellenzéknek. Mert neki már a hangok is megmondták

  • A szegeny magayarok bedoltek a politikai marhasagok hazugsagainak.

    Mert felbuzdulnak amikor szavazhatnak partokra, s nem valaszthatnak senkit semmifele meghatalmazasra a kozugyeiket intezni.

    Majd mindent a hazug part-politikussai fognak donteni helyetuk.

    Bravo Magayarok!

    A szloganokon szopokikodnak, nem a valosag amit ohajtananak.
    Minden, mindeg a regi modon!

  • Lenne itten valaki, csak eggyetlen magyar is, aki ohajtana a kozvetlen demokraciat?????

    (Bar ki szladni barmi kozigazgatasi ,allami, megyei, varosi,stb. poziciolert, s barki szavazhatna barkire is?????)

    Hiszen az a democracia ertelme, a nep, a szavazo lakossag dont, hataroz mindent!!!

  • Tisztelt Föld S. Péter Úr!

    Fogalmam sincs arról, hogy ki és milyen indokokkal gerjeszt olyan észbontóan buta és sötét üzenetekre, mint a fenti mgjegyzések írói.
    Kérem, hogy semmi esetre se’ térítse el önt attól, hogy a véleménye megírásától, megjegyzéseitől megfosszon embereket, akik osztják az Ön véleményét.
    A szerencsétlen megtévesztett honfitársaink bornirt megjegyzéseit pedig tekintsük valamilyen soda folytán talán még gyógyítható, bár súlyos agybajnak

  • Orsós Elemér

    Egyébbként tényleg el kell menni szavazni! Majdnem mindegy hogy mire, mert a távolmaradás letargiát sugall, amit ki lehet használni, viszont az érvénytelen szavazással meg marhára nem értek egyet, mert akkor miért vertük a nyálunkat álszenten a demokráciára hivatkozva!!!

  • Orsós Elemér

    Bendeguz79
    2022 április 1
    1:40 du.

    Én imádni tudnék -meg szerintem az összes magyar- egy svájci tipusu demokráciát, de annak nincsenek meg a svájcihoz szükséges 500 éves folyamatos békés gyökerei!
    Azért engedj meg egy egyszerű kérdést: szerinted Nálatok demokrácia van! 😀 😀

  • O1G nem fogja föl, hogy ez a mai Ukrajnai dráma a liberális demokrácia és a totálitárius, sötét zsarnoki ideológiák közötti kultúrák ütközése. Magyarországnak, nincs sürgősebb dolga, mint az, hogy minden lehetséges katonai segítséget adjon Ukrajnának.
    Nagyon kiváncsi vagyok, hogy népem, a „bal sors akit régen” tép, melyik utat fogja választani a vasárnapi választásokon. Két lehetősége van; nyugati liberális demokrácia ami az egyén szabadságán alapszik, vagy egy marxismus-leninizmus-putyinizmus-xijinpinfudánizmus-lukasjankó-izmus féle diktatúra ami az egyén szabadságát semmibe veszi.
    Ha nem rúgjuk ki ezt a szélhámos O1G-it Vasárnap, a veszély fönt fog állni, hogy egy disznótori lakoma-pálinkával fűtött orgiája után még képes lesz kiléptetni hazánkat az EU/NATO-ból és hadat üzenni az USA-nak – hiszen volt már ilyesmi a történelmünkben.

  • Jelenleg Magyarország egy 27 tagú család tagja, (450 millió családtag), viszont O1G, volt KISZ titkár, az Unió érdekeivel ellentétes külpolitikát folytat, a diktatórikus Kelet felé húz és gyalázza a formálódó európai liberális demokráciát. Ezért tartom én O1G-it egy EU/hazaáruló mocskos gengszternek.
    Ha O1G Magyarországa nem hajlandó beadni a derekát, hogy egy liberális, demokratikus EU-család őszinte családtagja legyen, és őszintén részt venni az ottani közös munkában a közös problémák leküzdése érdekében – akkor a „Bal sors akit régen tép” hazánk, szépen folytatni fogja menetelését a jól kitaposott útján az egyik katasztrófából a másikba.

  • Bendeguz79
    2022 április 1
    1:40 du

    Az ugye megvan, hogy a klasszikus, pl. athéni mintájú demokrácia az egy erősen cenzus-os rendszer?
    Az is ugye, hogy ahol megvalósult a közvetlen néphatalom, ott előbb vezetett pogromokhoz, tömeggyilkosságokhoz, mint jóléthez. Aztán egy kis csoport felült a többiek fejére. (Jakubinusok, 6. Lenin forradalma, hogy csak 2-t mondjak).
    A demokrácia többnyire csak a retorikában létező hipotetikus rendszer. Csak a többi még rosszabb.

  • Birka Marcsi,

    Hiányoltuk. Végre újra itt van a körünkben a Fidesz-szavazó birkák közül is a legélesebb kés, aki akkora segghülye, hogy a Föld nem hordott a hátán. Jó, hogy emlékeztet arra, hogy mik nem akarnánk lenni semmiképpen sem. Például ilyen agyatlan birkák mint Maga.

    Na erről meg ennyit!

  • Jichak Perlmutter

    ˛

    A PÉNZ BESZÉL,

    A KUTYA UGAT…

    A KMH-n A VEZÉR

    PLAKÁTJA RAGYOG… 🙁

    A Mammonnak nincs szaga. Igaz Chris!?

  • Permutter
    4.02.5:38

    Már „A KMH-n [ is ] A VEZÉR PLAKÁTJA RAGYOG”
    ˙

    ” RAGYOG, S GAGYOG ”

    (József Attila viszont így látja a horthysta propagandistát.)