Népirtás amelyet a magyar parlament nem ítél el

2023 január 16 8:42 de.56 hozzászólás

A magyar parlamentnek már régen határozatban kellett volna elítélnie Putyinék cinikusan különleges hadműveletnek nevezett háborúját. Ez a semmivel sem menthető agresszió valójában már nem is háború, hanem népirtás.

Az orosz hadvezetés, miután ráébredt a számukra keserű valóságra, vagyis arra, hogy nem képes a nyugat segítségét is élvező ukrán hadsereget legyőzni, esztelen romolásba és gyilkolásba kezdett. Egy ideje már nem az ukrán haderőt támadják, hanem kórházakat, lakóházakat, iskolákat és színházakat, embereket, köztük nőket és gyerekeket gyilkolnak meg.

Ez nem háború, hanem esztelen népirtás. És a magyar parlamentben még senkinek sem jutott az eszébe, hogy nyilatkozatban ítélje el ezt a mostani népirtást. Arról papolni, hogy mi a béke pártján állunk, nem csupán kevés, de értelmetlen, és ebben a helyzetben tisztességtelen is. Minden normális ember a béke pártján áll, de a békétlenség nem azzal kezdődött, hogy a nyugat fegyverekkel segítette az ukránokat, hanem azzal, hogy Oroszország megtámadta Ukrajnát.

Aki valóban békét akar és nemcsak frázisokat pufogtat, az elítéli az orosz agressziót és követeli az orosz csapatok azonnal kivonulását Ukrajnából. Miután ez megtörténik, megkezdődhetnek a béketárgyalások, és lehet beszélni arról is, hogy az agresszor milyen kártérítést fizet Ukrajna lerombolásért. (Az emberi életek árát persze nem lehet pénzben mérni, de az elpusztított épületek és infrastruktúra értéke számszerűsíthető.)

56 hozzászólás

  • bennem e cikkel kapcsolatban csak egy kérdés merül fel:

    a többi több, mint 20 folyamatban lévő háború az nem ugyanilyen? Nagaszaki és Hiroshima? a többit nem sorolom

    és az első kérdéshez tartozóan: kinek van igaza?

  • Succubus Lilith

    Peti, mennyit fizettek ezert a Ludas Matyi cikkert neked?

  • Orsós Elemér

    Kedves Szerző, talán nem kellett volna megcsinálni azt a bizonyos -mára Kegyedéknek amnéziás- 5 milliárd dolláros kijevi puccsot és be kellett volna tartatni a humanista nyugati békecsinálóknak azt a közös minszki megállapodást, amit már Merkel is -gúnyos kacajjal- szándékos átba.zásnak vallott, azért hogy az Ön által civilizált nyugatinak szépített ukránokat egy proxi háborúra alkalmassá tehessék, miközben az oda importált ukránhoz semmi közü vízfejük az utolsó ukránig védhesse a Monsanto és egyébb szamaritánus globalista szervezetek már sunyin és törvénytelenül felvásárolt vagy későbbre kiszemett földjeit és leendő rakéta támaszpontjait! Mellesleg a megtorlások sem a ruszkik által kezdődtek, hanem már 2014-ben Dombaszban és a kiváló provokációnak bevált és eurokomfortnak elismertt nyelvtörvények, ellenzéki pártok és médiumaik betiltása is akkor keletkeztek amikor még az ukránok nagy része is oroszul beszélt!
    Naszóval: ha én lennék a megbízója, ezért a könnyen beleköthető fércmunkáért egy garast sem fizetnék! 😀

  • Succubus Lilith

    Ródeo11 2023 január 16 10:50 de.

    ” és az első kérdéshez tartozóan: kinek van igaza? ”

    Mindig a nyertesnek. De az a legfurcsabb, hogy mindig a nyertes van erkolcsi magaslatokban is.

    .
    Orsós Elemér 2023 január 16 11:20 de.

    Tudja o is, es a tobbi is az o oldalan ezt. De szoltak a halozattol, hogy most mar ideje lenne egy felhabordott cikket irni az oroszok gonoszsagarol, hiszen mar majdnem egy eve kezdodott a „special operations”, ami par honapja valt igazi haboruva.

    Pedig hat az orosz direkt azert ilyesztgette oket az elso par honapban, hogy elkerulje a nagyobb verontast. De Z. elvtars, aki oroszorszagi zsidokent annyira ukran, mint en, es kulfoldi fonokei verontast akartak latni.

    De erdekes, hogy nagyjabol ugyanaz jutott mindkettonk eszebe. 🙂

  • GRATULA Fold S. Peter!!!!!!!!

    De vajon miert nem iteli el minden egyen es nemzet Putin agressiojat es kovetel azonnali fegyverszunetet, Orosz es minden idegen csapatok azonnalki kivonasait??????

    S HA Moszkva es Kiyev-nek barmi panaszai mlennnek miert nem diplomaciai alapon inteznek azt ???????

    Vajon miert tamogatna barki is Putin agressiopjajat es tomeg verontasat????

    Mifele egyen talalna az agressiot es kegyetlen verontasat az artatlan emberi lenyeknek elfogadhatonak???????

    Talan csak az azon erkolcsi-alapon levok lehetnek azok.

  • RODEO es LILTH soraira;

    Rodeo ketsegtelenul panaszkodik hogy Moscva agressioja nem lett befejezve hasonloan mint Tojo agressioja.
    Persze a problema volt, hogy a USA keptelen volt regalni Hirosima es Nagasaki eseteivel 1941 December 8-an.

    Lilith;
    Zelensky tagadhatalanul egy hazafias es hosies Ukran zsido ember.

    De vajon miert sirankozna Lilithke hogy Hitler , Tojo , Mussolini es Horthy haboruik sikertelen lett?????????

    De a cikk alanyan; egy mai Komsomolista kepzett miniszter-elnok es csicskassai hogyan ellenezne ma Moskva agressiojat????

    Itelve a hozzaszollasok zomen, legtobbjuk tapsoljak Putin agressiojat.

    Az El Jazeera cikke; Ursula von der Layen es Analena Beerbock kovetelik a Vilag Bunugyi Birosagat eljarast kezdeni Putin es cimborai ellen.

    Valoban ideje lenne MINDEN AGRESSOROKat torvenyesen buntetni, maskent az agressiok soha nem szunnek meg.

  • BENDEGUZ
    2023 január 18
    11:28 de.
    RODEO es LILTH soraira;

    Rodeo ketsegtelenul panaszkodik hogy Moscva agressioja nem lett befejezve hasonloan mint Tojo agressioja.
    Persze a problema volt, hogy a USA keptelen volt regalni Hirosima es Nagasaki eseteivel 1941 December 8-an.

    grizi ezeket a betűhalmazokat lefordítanád magyarra?

  • Orsós Elemér

    BENDEGUZ
    2023 január 18
    11:28 de.

    „Valoban ideje lenne MINDEN AGRESSOROKat torvenyesen buntetni, maskent az agressiok soha nem szunnek meg.”

    Kezdem azt hinni, hogy olyan vagy mint a cigány lókupec „vakmerő” lova! 😀

  • Orsós Elemér

    BENDEGUZ
    2023 január 17
    11:23 de.

    „GRATULA Fold S. Peter!!!!!!!!

    De vajon miert nem iteli el minden egyen es nemzet Putin agressiojat es kovetel azonnali fegyverszunetet, Orosz es minden idegen csapatok azonnalki kivonasait??????”

    Kedves elképesztően „vakmerő” Uram, hadd ne soroljam hajnalig, hogy Nektek honnan kellene azonnal kivonulnotok!? 😀 😀 😀
    Putyin sem egy ártatlan bárányka, de hozzátok képest szende novicia! 😀

    (Találtam Neked egy rólatok szóló -kurvára nem hízelgő- linket, ha tovább röhögtetsz kénytelen leszek iderittyenteni! 😀 )

  • Succubus Lilith

    Bendeguz testver, nem megy ez neked. latom, hogy nagyon szereted nyomni az amerikai haborus propagandat, de te sem hiszed el azt a sok hulyeseget, amit itt osszehordasz, nemhogy masok.
    Kar erolkodnod, hidd el nekem.

    Viszont jot rohogtem azon amit masik cikkhez irtal, miszerint Nyugat-Europaban az emberek azert tuntetnek, hogy ne vegyen Nyugat Europa olajat az oroszoktol.

    Ugy latszik megartott neked valami, talan sokat ittal, es nem emlexel arra, hogy mar honapok ota nem vesznek az europai idiotak olajat az oroszoktol, ennelfogva csak olyan komplett hulyek mennenek ki tuntikezni az orosz olaj ellen, amint amilyen te is vagy.

  • Succubus Lilith

    A legkedvesebb ember a vilagon:

    https://www.youtube.com/watch?v=oZ9n8dN1FLY

  • BENDEGUZ
    2023 január 18
    11:28 de.

    grizi az a két nőstény patkány az Ursula meg a Wehrmacht ban magas rangban szolgáló nagypapa unokája az annalena azok ugyanolyan agylúdtalpasok mint te, rokonok vagytok, prigozin nem disszidált harcol és győz…
    az a jelenlegi helyzet a világban hogy a WEF re csak selejtes deklasszált senkiháziak mentek el,

    {még a soros is mellőzte, mondván: nem ér rá},

    hogy a prostitúciót anyagilag támogassák és vartyognak mindenféle agylibbentyűt amit ő maguk sem értenek, de fel tudják olvasni, de nemsokára vége lesz, svajc nak hatalmas bevétel a GDP je ebben az évben jól növexik a hüjegyerekek adójával

    a globalitás halálára nem érdemes nekrológot írni majd a történelem elraktározza a neki megfelelő helyre

  • Orsós Elemér

    Gabriel
    2023 január 17
    7:58 du.

    „Elemér

    Emlékszel hogy vísitottak mint a vércsék a dobrevné árnyékszékében, bocs árnyékában (valami szellemkormányban) az oda-szellentettek?

    A pegazus-ügy, igen –
    Kiborult az árnyékszék egésze (a pöcegödör) merthogy a belga titkosszolgálat bizony a pegazus-szoftwert használta”

    Most viszont már jóideje nagy a fűben való(canis mergához hasonlatos) lapulás, főleg mióta felreppent egy rémhír Büsszelből, miszerint a megvesztegetési huncutságoknak legalább hat magyar -egyelőre anonym- akkreditált érintettje is lehet! Viszont legkevésbé sem gyanakszom Dobvev Klárára, mert itthon felveti a pénz, ezért nekem egyértelmű, hogy AZ nem motiválja!

  • Szerintem inkább az oroszokat kell támogatni,hogy az utolsó ukrán nácit is levadásszák.Európa „agytrösztjei”pedig a tél beálltával forduljanak olajért és fűtőanyagért ahhoz,akiket nem próbálnak szankciókkal büntetni.

  • Elemér!

    Nem tennék sokat ehhez a diszkurzushoz – vagyis simán csak egy riporttal hozakodnék elö az általad fentebb tett több megjegyzésedhez – de válaszként hozzáfüznék a cikk soraihoz is, hátha valami vicceselme nagy sötétségében ott feldereng

    Bár gondolom számára ez annyit ér mint halottnak a csók.
    A legnagyobb valószinüség szerint mint ahogy régen sem, most sem érdekli a valóság.

    Sajnos a Schiffer Andris se fog fel semmit a Dél-Amerikai valóságból
    A dél-amerikai „fordulattal” kapcsolatban (neked mondanám csak) annyi a valóság, hogy mindenben pont az ellenkezöje igaz annak, mint amiröl szegénykém itt a riport végén elmélkedik.

    Az ugynevezett baloldalt itt majdnem ugyanugy megvették, mint az ottani eurós hon/atyákat/anyákat – bocs gendereket (semleges nem – ugye? – vagyis zéró potencia)
    Csak itt kilóra (nyilván)
    Bár ezek az itteni balosok már évekkel ezelött teli böröndökkel szaladgáltak
    Az egyik most miniszterré lettnek az egyik lakásában (a sok közül) több mint 5 börönd dollárt és reált találtak – (több mint 50 millió értékben) – azt mondta rá, hogy már el is felejtette hogy ott van, olyan rég használta azt a lakást. Viszont az egész D.-amerikai baloldal ünnepel, bizván benne, hogy Brazilból ujra ömleni fognak az ingyenpénzek a diktaturákba.

    Utóiratként megjegyzés:
    Remélem a riportalany az elvtársak számára is elfogadható, hisz egyik szervezöjét tisztelhetjük személyében a Kommunista Patheon-beli TGM megemlékezésnek.

    https://www.youtube.com/watch?v=tWim8GAJ7_I&ab_channel=Hetek

  • Asszem itt és ma is bőven, (egyre inkább) aktuális Spiró Gyuri Jönnek c. verse:

    Jönnek a dúlt-keblü mélymagyarok megint,
    füzfapoéták, füzfarajongók, jönnek a szarból,
    csönd van. Senki se pisszen. Alantról
    kevéske hűlt költő csontujja int.

    Ó, ha gyilkolni szabadna újra,
    csámcsogva, hersegve szívnák a vért –
    miért is? ki tudja. Trianonért? –
    mered pár utcanév pici csontujja.

    Ez olyan klima: itt folyton beborul,
    ez rendben van, de szégyen, szégyen, szégyen,
    hogy mindenki kussol, hogy mindenki fél,
    és nekünk kell jönnünk, pár csenevésznek,
    hogy bebizonyitsuk:
    nemcsak a szemetek tudnak magyarul.

  • Orsós Elemér

    Gabriel
    2023 január 20
    4:10 de.

    Sajnos Schiffer András úr annyira tárgyilagos, jóindulatú, értelmes, meggyőzhető, tehát emberi, hogy politikusnak ilyen szembetűnő hátrányokkal teljességgel alkalmatlan, mint ahogy azt a néhai LMP-s próbálkozása is fényesen bizonyította! Ezért nézzük el Neki, hogy Neked sokkal-sokkal könnyebb Dél-Amerikát közvetlen testközelből megtapasztalni! 😀 (Minden esetre én még az aktiv elempés ténykedésében sem találtam olyan baromságokat, mint bármelyik -akár sikeres- más hasonszőrűnél! 😀 Naszóval: Ő szerintem nem tartozik a politikusok alrendjébe!)

    (Ui.: a jó emberekkel teljesen elfogult vagyok, mert sajnos marha kevesen vannak!)

  • ELEMER Jan 18, 6;45 du. LILTH 11;13 ES MIND AZOK AKIK AZ USA-T VADOLJAK vagy valaha is vadoltak AGRESSIOval.

    Konyorgom ismet mint mar sokszor is NEVEZETEK meg csak egyetlen haborut, megszallast, mely a US agressioja lehetett volna, hodito bekebelezo celu valaha, barhol , barmikor is??????

    Remlhetoen emlekezokepesseguk alapjan emlekeznenek azok okozasaira?
    Mint Hitler es Tojo, Al Quaida, Ben Laden, Taliban ,Saddam tetteikre amelyek okoztak a reakciokat.

    De bMINDEN esetben azon leigazott nepek szbadsagaikat nyertek, s NEM a USA MEGHODITASAT sem bekebelezzeseiket, mint Eurazsia a Kra[patoktol a Japan tengerig Moszkva altal.

    Mind a mai US PROTCTORATE altali sziogetek, mint Ruerto Ricco, St.Thomas, St.Croix, St.Juan es Pacific Samoa , MIND ONKLORMANYZO TARSADALMAK, lakpossai US allapolgarsagot es jogokatb elveznek.

    Puerto Rico lakossag kovetelte a USA tagallamsagot, amit a USA Congressus visszautasitott.

    A Moskvai Duma hivatalosan bekebelezte Putin kerelmere Crimea-t, Donetz, es mas Ukran nemzeti teruleteket.

    Na mikor tette azt a USDA??????

    Csak egyetlen esetet adjatok, ha nem vagyok kepesek akkor KUSS nektek!!!!

    Mint mar tobbszor probalatam a kerdest tenni itten vita celjabol, azt, hasonloan a KIZSAKMANYOLAS es a GLOBALIZMUS alanyan is.
    Csupan Lilith valaszolt , „…hogy nem azt ertettem”.

    Sot tettem a kerdest az 1812-es haborun, melyet a USA Congressusa deklaralt Anglia folott.

    Hasonloan az 1899-es Spanyol-Amerikai haborut.
    Amely Cuba fuggetlensege es a Spanyol Azsiai gyarmatainak is lett a fuggetlenseguk.

    A Cubai nemzeti-hos, Jose Martin 30 evet elt Ybor City-ben (mai neve Tampa) ahonnan iranyitotta a Cubai fuggetlensegi harcat sikeretenul.

    S a US hadak is mind Tampa-bol indulatak Cubaba.
    A haboru a USS Main robbanasa es elsulyedese okozta.

    Maig sem bizonyitva hogy az veletlen baleset, vagy sabottalas lett volna.

    De az egyszeru valosag hogy az Cubaiak erdeket szolgalta, tehat a LEG-VALOBB lehetosege hogy a fuggetlenseguket ophajto Cubaiak okoztak, tudva hogy a USS-Sanyol haborut okozva fuggetlenseguket hozna, ill hozta is!!!!!!

    RODE meg a Hirosima es Nagasaki esetet is US agressionak veli, de NEM a jelen Orosz agressiot Ukrajna es mind a tobbi szomszedai ellen.
    Vajon MIERT NEM, Rodeo???????

    Imkadott Putod uralmanak a vege igen rohamosan kozeledik am !!!

    LILITHke, irtam a cimemet, nem szukseges semmi adatgyujtese!
    Putin NSF-jenek is reagalok!!!!!!!

  • LI:LTH;

    Az Europaiak PUTIN zsarolasai ellen tuntettek!!!

    Ha nem ertened a jelentest ne reagaj!

    Esik az olaj ara, Putin egyre kevesebbet kepes eladni a nyugatnak.
    Haboruja bajokban van, NINCSEN PENZ fizetni a haboru koltsegeit.
    Kenytelen emelni az adokat.
    N hogyan reagal arra az Orosz adofizeto lakosssag?

    Vagy ki adna majd neki kolcsonoket ????

    Talan Lilith es Rodeo, Hmmmm ????

    Mifel „Ukran naci-krol beszeltek?????

    Ma nem 1941-van !!!!!!!

    A haboru kezdeteben tobb Ukran remelte Sztalin kegyetlen uralama alol szabaduilni, s azert nemely remnykedett a kezdetben.

    Ebredj fel a valosgaokra !!!!!!!

  • Succubus Lilith

    Ródeo11 2023 január 19 1:24 du.

    ” {még a soros is mellőzte, mondván: nem ér rá}, ”

    Az se biztos, hogy meg tud beszelni. Mostanaban mar nagyon hivogatja ot a legjobb baratja, az ordog koma.
    Kulonben ment volna.

  • Bendeguz

    Elemér, Rodeio, Lilith nagy türelemmel igyekeznek a valóságot eléd tárni a háboru valódi okairól.
    Nem sajnálatosan, hanem valóságosan akár igaza is lehet Lilithnek abban, hogy igazából MEGRENDELÉSRE irsz ide, biztos valamilyen amerikai „jótékonykodási” szervezet megbizásából …

    Irod, hogy

    „”Zelensky tagadhatalanul egy hazafias es hosies Ukran zsido ember””

    Igen biztosan ezért rendelte el január 1-jét a fasiszta Stepan Bandera nemzeti ünneppé, nem pedig az újévé. Ezért voltak még tüntések is Lengyelország-szerte hogy ami már sok, az sok. Pedig a lengyelek addig ész nélkül fegyverezték ukrajnát – a Zselenskid meg a lengyel-massacre (voliniai népirtás – min 100 ezer lengyel legyilkolása) hösét ünnepli – mint nemzeti hös!

    És mi mit tiszteljünk benne? Csak nem a másfél millió (1 500 000) zsidó gyilkosát? – Nem hát, hiszen csak egy szovjet KGB-s ügynöknek köszönheti hogy nem érhette még békességben és boldogságban, jó egészségeben a német egyesitést, merthogy 1959-ben Müncheni lakásán a KGB-s megajándokozta egy kis ciánnal.
    Ezekután az NSZK birósága a tömeggyilkos, fasiszta-népirtó Bandera gyilkosát(kivégzöjét) 8 év börtönre itélte – a Szovjet-kormányt pedig elítélte!

    Na most, a MOSTANI (JELENLEGI!) ukrán cimer egy az egyben az ukrán-fasiszta párt (OUN) cimere!
    Ennek az államnak a vezetöje az a zsidó Zselenszki, (egy ocsmány bohóc) akiböl az amerikaiak Hunt B. haverjaként elnököt csináltak.

    Hmmm … ennyire hülyének nézel itt mindenkit?

    Mintha szálasi nyilaskeresztes pártjának a cimere lenne a magyar állami cimer – erre még az amerikai héjákat mindenben kiszolgáló fasiszta antaljózsid sem mert gondolni.
    Feltehetöen még a Zorbán is maximum rémálmában merné Szálasit nemzeti-hössé nyilvánitani.

    És hogy is van az hogy Bandera a demokratikus nyugaton, az amerikai övezetben élhette víg életét? Egy orosz KGB-snak kellett eltakaritania erröl a földröl?
    A lányai Kanadaban élik víg életüket – éljék persze, csak ne uszitsanak (a legfiatalabb ugyan már eltávozott az élök világából)

    Talán nem is olyan véletlen semmi ezen a földön?

    https://greendex.hu/palagaz-amerikai-palagaz/

  • BENDEGUZ
    2023 január 20
    1:01 du.

    grizi, hazudsz! sőt pofátlanul a main stream media sz.keverésénél is hatványozottan erősebben hamis híreket terjesztesz?
    írásaid olvasásra méltatlanok, személyiséged mely átsüt az írásaidon egy vén hüje selejtes egyed képe mutatkozik
    egy valami, csak hogy ellened mint sledge hammer: Austin usa hadügyminiszter aki a jól fizetett pozícióján kívűl nem véd semmi mást, hanem támad, Rammstein ben tegnap előtt -többek között- azt mondta, azért nem kap zselé és bandája Abrams tankokat, mert azok annyi üzemanyagot fogyasztanak hogy annyi a zselének nincs, a tank komplikált elektronikája alkalmatlan a képzetlen ukrajnai besorozozottak műveleteit követni és a harctéren az oroszok mint konzervdobozt nyitnák ki a világ röhejére és akkor mi lenne a Pentagon hadiipari nemzetközi handléságával ha senki nem venne F-35 tengeralattjárót és Abrams konzervdobozt és Ronald Reagen anyahajót biliacélból amit csúzlival is ki lehet lyukasztani és mindezek jó 25 szörösen túlárazott madárijesztők és a varjű sem száll rájuk, mert retteg, hogy elsűllyed

    a többi kézzel lábbal hordozható telefonodon idepötyögött betühalmaz nem érdemes arra, hogy bárki elolvassa és ha nem vagy részeg mikor írod

    {ott Florida külsőn olcsó a acubai a fehér rum amit a cubaiak is csak koktél készítésre használnak mert tisztán ihatatlan azzal pátyolgatod vizenyős agyadat, hogy ne essél el de rátenyerelsz a telefonra és utána amit az kialakít elküldöd a KMH-ra}

    pedig nagyon katzenjämmer -es amit idetolsz

    egyébként nyugodj le a zselé győz sőt már Murmanszk és vlagyivosztok kapuit kitárta és bevonult a győztes armad hason csúszva és véresen meg a saját ürülékében fetrengve

    vegyél legalább Añejo-t az iható, ha futja ?

  • Orsós Elemér

    BENDEGUZ
    2023 január 20
    12:49 du.

    „ELEMER Jan 18, 6;45 du. LILTH 11;13 ES MIND AZOK AKIK AZ USA-T VADOLJAK vagy valaha is vadoltak AGRESSIOval.

    „Konyorgom ismet mint mar sokszor is NEVEZETEK meg csak egyetlen haborut, megszallast, mely a US agressioja lehetett volna, hodito bekebelezo celu valaha, barhol , barmikor is??????”

    No, ha már kikönyörögted akkor idekanyarítok Neked kezdetnek egy felettébb visszafogott és szerényen kiszemezett vádacskát, mondom kezdetnek, mert ahol ez volt, ott háromszor ekkora terjedelműek is tucat számra vannak a „véletlen balesetecskéitekről”
    (Halkan megsúgom: mellesleg Hitlernek is Ti voltatok a kotlósa! 😀 )

  • Succubus Lilith

    Gabriel 2023 január 21 7:43 de.

    „” Nem sajnálatosan, hanem valóságosan akár igaza is lehet Lilithnek abban, hogy igazából MEGRENDELÉSRE irsz ide, biztos valamilyen amerikai “jótékonykodási” szervezet megbizásából … „”

    Hiaba irod neki, minden lepattan az agyarol, mert nem akarja megerteni amit irnak neki. Neki ez a dolga.
    Nezd, milyen baromsagot kerdezett mar megint:

    ” Konyorgom ismet mint mar sokszor is NEVEZETEK meg csak egyetlen haborut, megszallast, mely a US agressioja lehetett volna, hodito bekebelezo celu valaha, barhol , barmikor is?????? ”

    Erre mar ketszer is valaszoltam az idiotanak, Rodeo is valaszolt ra, megis ugy tesz a barom, mintha nem kapott volna ra kielegito valaszt.
    Ez a tipikus este a trollnak, csak bosszantani jon ide a bugyuta hazugsagaival es a szinlelt rossz magyarsagaval.

    https://greendex.hu/palagaz-amerikai-palagaz/

    A palagaz kitermelese valoban lehet kornyezetszennyezo, attol fugg hol csinaljak. A problema vele inkabb az, hogy nagyon sokba kerul. De gondolom az amerikai „barat es szovetseges” ugy van vele, hogy miert tartogatnak azt utoljara azt (amikor majd tobbszaz ev mulva elfogy a konnyen kitermelheto gaz) ha mar most is el lehet adni a tonkretett Europanak 4-7-szeres aron, hogy meg jobban tonkremenjen?

    Ez am az igazi barat es szovetseges! Ha nem hiszel nekem, kerdezd meg a Bendeguz testvert. 🙂

  • Bendeguz

    hallgasd ezt a videót itt alant, aztán ajánlanám hogy foglalkozzál azzal a sok szemétséggel ami éoppen a te amerikádban van cursuson

    Ha ennyire jó összeköttetéseid vannak ottan, akkor meg járjál közbe a gazember gyilkos ameriakai szarháziaknál, hogy huzzanak haza saját házuk tájára – ne fosztogassák ukrajnát tovább, vigyék az undoritó köcsögüket innen is vissza hozád – állitólag egy karaita szent vagy – akkor szereted a szodomai bulikat te is nem? akár vele is
    Ha lehetne járjál közbe a csalánosárusoknál, hogy a magyar TÁRSADALMAT BOMLASZTÓ, hazudozásaikat gyakoroljátok a ti földeteken – veled együtt, ott akiknek az érdekében ügyködtök
    Kiknek az érdekében úszitjátok a népeket egymásellen, gyilkos háborura itt, messze amerikától, kanadától?
    Gondolom ott ahol a kenyeret pusztitjátok sok hasonló van hozzád, nektek az osztáskor ezért az aljásságért már nem tul sok maradna ha csak valami hazai mozgalmi munkáért kapnátok a judáspénzt, na de a külföldi bomlasztó tevékenységért még jó pénzt nyalhattok be. …
    Itt ne akarjatok ti senkit háborus gyülöletre herrgelni, fasisztázzátok azt aki otthon van nálatok ….
    Már megint itt zsidóztok, cigányoztok! – Otthon niggerezzetek, van rá ok böven.
    A zsidó világszervezet mérte fel tavaly, hogy amerikában az antiszemitizmus köszöni szépen él és virul, egyre jobban elborit mindent – azzal kéne foglalkoznod, ha valóban nem egy valódi lefizetett aljas spion lennél – egy valódi felbujtó, akinek az a küldetése hogy egy másik országban addig uszitson, amig ki nem tör a balhé, aztán a szó szerinti háboru (átküldtem egy másik cikknél, remélem elolvastad)
    Persze a háborus hisztériához kell az embereket végletekig behülyiteni innen is, onnan is, jobbról is balról – egészen addig amig elég sokan el nem vesztik a normális önkontrolljukat. Hát erre tettétek fel azt az aljas életeteket!?

    Na hallgasd hogy mit mond egy józan cigányember /tudod az egyszerü köznép fia/:
    – ha a cens ura és isten is ugy akarja –

    https://www.youtube.com/watch?v=CG-iglUFrz0&ab_channel=PolitikaiHobbista

  • Mocskolódik a sok ide gyógyult ruszkibérenc, hungvejpingista és vérnáci.
    Hányinger.
    Normális embernek már nincs is kedve hozzászólni.
    Csodálom Bendeguzt hogy bírja még ezt a sok szellemi csatornatölteléket gyomorral.

  • Orsós Elemér
    2023 január 20
    11:23 de.

    Teljességgel osztom a véleményedet S. András vonatkozásában.
    Dél-amerika ügyében sem kárhoztatom, csak a hitelesség kedvéért voltam kénytelen megjegyezni, hogy erröl a téségröl hiányoznak az ismeretei
    Nem véletlen, hiszen az a nagyon kevés, mára igen szükkörü média, amely még próbál hiteles maradni, az messze nem globális
    Ebböl egyszerüen következik tehát hogy annak a médiának a hirei, véleményei a nyugatra el nem jutnak, igy marad az, hogy csak az ocsmány módon hazug, globalista úszitók „informálják” a „fejlett nyugat parasztjait”
    Erre ráerösitenek a „fejlett világ” vagyis az imperialista/gyarmatosító harácsolók jóléti kapitalizmusán hizlalt marxista csalánárusok a maguk személyes „sármjával”
    Merthogy ne ess kétségbe nemcsak a magyaroknak van speciális „szerencséje” ilyen kitántorgott és visszaódalgott bomlasztókhoz, hanem valamennyi eu-s, vagy eu-ba kapaszkodó nemzetecskének
    Az ujragyarmatositás meg kész.

  • Succubus Lilith
    2023 január 21
    9:14 du.
    Lilike, írád a Gábrielnek… hogy nem vagy politeista akkor, amikor a Szentháromságot is és Allah -ot istenként ismered el, ez igaz, de egyúttal arra az alapvető tudományos {vallásfilozófiai alaptételek} tényre kenytél „vajat” {hogy ne mongyak csúnyát} miszerint a monoteista Allah, Szentháromság és Jahve mind a három azonos 3 néven ő a „Józsi” hogy ne nevezzem másnak azaz azzal, hogy Jahve mellett Allah is szent neked azzal semmiféle bűnt nem követtél el, mert ugyanazt a kitalált „Józsit” reggel Allah nak este meg Jahvé nak titulálod köztte meg bolyongsz mit a bolygó zsidó… a
    a politeizmus nem ez, amiről ebben ott a már bezárt cikkben merenx, hanem egy adott mesekörben van politeista azaz többistene ugyanannak a népnek a görög és a római egymás nyelvi fordításai bohózatok de a többi politeista Jahvénál ezer évekkel idősebb és tapasztaltabb Ur Uruk, Mezopotámia, Babylon mind és az ugyanakkor afrikai politeizmus és akkor még nem is szóltam a Polinéziai politeizmusról

    szóval nem ártana könyvtárba járnod és e témát átrágnod kissé szakszerűbben azaz tudományosan mert engem a vulgáris megközelítésed K.M. után nagyon irritál

    de barátság és móka és jókedv meg a világ hívságain való közös merengésünk az megmarad!!!

  • Gabriel
    2023 január 22
    10:20 de.
    nagyon jól szóltatok Elemér, Lillith és persze te a nagy világrengető bohózatról a WEF címén elhíresült hogyan csináljunk magunkból még annál is nagyobb hüjét mint amijenek vagyunk {ez a grammar is odavló terffa}
    azaz a wef megoldott
    a a nagy hatalmas problémát mi is a mindenhatóság egyetlen kritériuma: {ők akarnak azokká válni de a pelenka gyárak nem győzik a termeléssel}:

    mégpedig: tud e akkora követ teremteni amit nem tud felemelni…
    és „ezeknek” sikerült! hurrá, most mi lesz 15 percre lehet gyalogolni és a világ összes ipara mexünik, a kőkorszakból megyünk exponenciálisan gyorsulva tolatva még a Proterozoic -ot nem érik el ezzel a nagy hatalmas zőccséggel de láttam már lila fejes salátát mikor ráömlött a tinta…
    szóval Davos ban vidám mókás percek és -remélhetőleg- nem ragályos, minden jel arra mutat, hogy már sokan elkiáltották ez a Pomádé Király legújabb ruhája Patyomkin

    és ez engem megnyugtat és Californyában usa életmód: tömeges lövöldözés sok halottal és sebesülttel és a lelki sérültek fizikai kezelése LMBTQz43*&@ mert az mégsem lehet, hogy?

    megettem a polipot, isteni volt párolt aszparágusszal és Dijón mustárral

  • Orsós Elemér
    2023 január 21
    4:18 du.

    Köszönet Elemér ezért az egy sorért:

    „”Halkan megsúgom: mellesleg Hitlernek is Ti voltatok a kotlósa!””

    Végre valakiben megvolt a kurázsi aki is idecsödülö hereverö cuculógusbanda és ámokfutó pufajkás/hol vörös-, hol zöldinges propagandista banda, akiknek az aljas propagandáíért egyetemi péhádé-kat osztanak – akiknek a történelem-ismerete 0!
    sos-sok 000000000000000000000000000000000000000000000000

    Bizony százezerszázalékra igy volt – ezzel igyekeztem a korábbiakban folyamatosan itt mint kirakósdival elöhozakodni – kösz Elemér KITETTED AZ ADU-ÁSZ-t.

    Ugyhogy itéljék el azok azt … igen azt és azokat ott …
    Nyugodtan itélgessék csak azok ott magukat … keep calm! Isten már megítélte … ugyhogy egyelöre béke van, még nem kell fosni elvtársak – csak ezután.
    Innentöl vagy csak a lefizetettek, vagy csak az abszolut rosszindulattal teli bajkeverök emelhetik fel szavukat az ukránok további irtása mellett

    Kivételek ez alól viszont azok, akiket kötelez a jogos bosszú az egykori hóhérok iránt, aminek okán Isten most megfizeti a be nem nyujtott számlákat.

    Hányszor kérdeztem, hogy ha Dresdát képesek voltak porig bombázni, akkor hogy nem voltak képesek csak 2, azaz kettö vágányt szétbombázni a kárpátok hágójában, hogy tovább egy vagon se juthasson át rajta?
    Hányszor kérdeztem hogy horthy-t és bandáját kinek köszönhettük? ááá … nem az Antantnak (NATO-nak), ugye nem?
    És hosszan sorolhatnánk …

    P.s.
    Köszönettel tartozom viszont a Cens Urában meglevö kurázsiért is …

  • Orsós Elemér

    Gabriel
    2023 január 21
    10:59 du.

    No ,legalább Téged nem kell arról megnyugtatni, hogy nagyon sok ilyen „józan kisember(tudod az egyszerü köznép fia)” van ebben a még belülről is lesajnált Magyarországban, csak nem látszik, mert nem mind mer vagy akar -talán túlzott szerénységből- ilyen őszintén, értelmesen és (majdnem)apolitikusan kitárulkozni, mert még mindig vagy most már megint sajnos egyre növekszenek a kényszerű gátlások, amik nagy része a nyugati „korszerű” eszmék akadálytalan beáramlása miatt IS generálódhatnak!
    (Mellesleg én is -egész életemben egyszerű útépítő tecnikusként az országot keresztül kasul bejárva- főleg értelmes kisemberekkel érintkeztem, de Farkas úr ilyen egészséges patrióta önértékelésével sajnos még csak kevesen rendelkeznek, a felsőbb, főleg politikai körökben viszont érdemtelenül sokan! És ez szerintem elég nagy probléma, ami a létbizonytalanság miatt elhanyagolt szülői és főleg a „korszerű” köznevelésnek IS „köszönhető”!)

  • Ez itt egy kicsit lejjeb mondjuk ugy egy vélemény (lehet másoknak is véleménye, nem? és másmilyen is, vagy nem?)

    a válasz azoknak akik minden erejekkül a háboru pártján állnak – remegnek azért hogy ez háboru vérbe boritsa a földet
    de persze lehet ezt a véleményt nem beengedni
    Az is egy vélemény, egy kinyilatkoztatás

    https://www.facebook.com/100024043955246/videos/696098255565333/

    Az alanti bejátszás pedig egy kis józan valóság egy pici szeletkéje

    lehet hogy annak az itteni aluljárós háborus uszitónak az apja, aki a saját elmondása szerint valami titkos megbizatásból Münchenböl jött vissza a háboru után, – lehet hogy a Stefán Banderát biztositó csoport tagja volt, azoké akik biztonságban kimenekitették aztat Münchenbe??
    Semmi sem zárja ki, ráadásul a tényekbe, eseményekbe pontosan beleillik a beszámoló róla – Akár ez (is) lehetett az a speciális és titkos küldetés az amerikaik javára, amivel a Gyurinak elhencegett egyszer

    Na de hagyjuk azt, inkább nézzük ezt itt alant, ami egy mai valóság, mint fentebb mondtam

    P.s. ez még egy ráadás a türelemhez, cserébe az igéretemért (a továbbiakban teljes exemption a részemröl)

    https://www.youtube.com/watch?v=AfrrQra9kvQ&ab_channel=M1-H%C3%ADrad%C3%B3

  • Succubus Lilith

    Geyza 2023 január 22 9:23 de.

    „Mocskolódik a sok ide gyógyult ruszkibérenc, hungvejpingista és vérnáci.

    Elfelejtetted megnevezni oket. A globalistak hasznalhato hulyeire gondoltal?

    ” Normális embernek már nincs is kedve hozzászólni. ”

    Tehat ezert szolsz hozza,

    „Csodálom Bendeguzt hogy bírja még ezt a sok szellemi csatornatölteléket gyomorral.”

    Ot fizetik, ahogy teged, hogy tolja az amerikai haborus orogandat.

  • Geyza
    2023 január 22
    9:23 de.

    én, mint egy a sok hungvejpingista {csak tudnám mit jelent?} azt állítom, hogy a lókupec cigánynak igaza van a lóvásáron, mikor aszongya a potenciális vevőnek {alias geyza}, hogy ez a ló nem vak hanem bátor!!!

    amit Gábriel vídejón betolt azt én sok-sok nappal korábban tudtam sok minden mással együtt de a leginkább a rövid vídejó hatott meg könnyekig, ami két ukrán besorozottat fehér zászlóval rohanva és kockáztatva hogy hátba lövik őket menedéket kérnek a nagy gonosz ruszkiktól akik átölelik őket és életük kockáztatásával a hullára kimerült fiatalembereket megmenekítik, és a másik amit Gábriel még nem látott Wagner bemutatja az elfoglalt bumkereket aminek a padlózatán ukrán katonák holttestei hevernek temetetlenül és névtelenül

    de te csak légy továbbra is a papagájkommandó, és ne lásd ami Atlantában most folyik az utcákon sikoltoznak de még azt sem tudják, valójában mi is sajog nekik annyira és lángokban áll a város
    majd cenz ura eldönti, hogy feldönti e

  • Hey GEYZA, hadd okadjak gyulolkodeseiket, majd annal hamarabb belefulnak abba.

    De egyetlen-egy-sem volt kepes a kerdesre valszt nyujtani, csupan atkozodo-hazugsagaikat!!!!!

    Na de mit varhattunk volna a Moszkvai-fasisztaktol?

    A „pala-gaz” ugyen. a foldgazt csak elegetik amint az feljon az olajkutalbol. Azt lathatod minden olaj-kut tetejen ego langot.

    De miert nem folyadekony-formajaban alkalmazni mint tiszta-energiat?
    Az leg-szennyezo amig az olajkutak tetejen egetik.
    Meg azt sem kepesek felfogni.

    Persze Putin olaj-salesman hirdetoi a haboru es az Ukran nep gyilkossagainak a koltsegeit fedezni.

    Csodalkoznal hogy miert Adolf 80 evvel-elotti tetteit magasztaljak amit ma Putin kovet?

    Moskvai fascista berencek, janicsarok mind!!!!!!!!

  • Hey LILITHKE, az alvilag kiralynoje;

    Putin az egyedulli agresszor aki semmi mas csak a hoditas celjabol tamadta meg es foglalta el Csecsniat, Oszatiat, Griziat, Cremiat, most meg Ukrannat tamadta meg es bekebelezte Donetz, Luhansk es tobb mas reszeket.

    S mi tortent a lakossagaikkal azon nemzeteknek?????

    Almodozhatnanak talan alapveto emberi-jogaik biztositasan, lehetosegeiken, vagy csak imadni es magasztalni kenyszeritve Moskvai hoiherjukat?

    Miert nem eltek amint prefdikaljatok hiteiteket?????

    Hat mind azzal a „csatornatoltelekekkel” nem totalisan hazugga bizonyitjatok onmagatokat?

  • ELEMER:

    Nem mszukseges megsugni, tudhatnad a hangos valosagot, hogy Hitler ver-testverednek ( igen, mert fel-zsido fattyu-gyerek volt), imadott Sztalin atyad volt a katonai szovetseges csatlossa!!!!!!!

    Bizonyara tudhatnad a Molotov-Robentrop altali szovetseguket Lengyelorszag pusztitasanak celjabol.

    Kelet europa volt a XX szzad minden verontasainak az eredete, ma is azt remelitek, s azt kovetitek .

    Azon alanyon teljes egyetertesben voltam mindeg az atlag amerikaiak meglatasan azon, hogy ‘ha az europaiak nem kepesek bekeben elni egymassal, hadd pusztitsak egymas, az nem a mi ugyunk’.

  • LILITH;

    „Amerika haborus gondolatat…”

    Ti magasztaljatok itten es allandoan ,sot imadva az agresszorotokat vertarsatokakat Putint a megallasnelkulli agressiojiert.

    De miert keptelenek voltataok megnevezni meg csak EGYETLEN USA AGRESSIOT sem????

    Mert az soha nem tortent, soha ,sehol, senki ellen, senkit soha be-nem kebelezett a USA.

    Csupan a ti imadott Moskvai verszomjas hogerjaitok.

    Hogyan lett egy kis sarban-sulyedt falu fel-vilag teruklet uralkodoja ?????

    karikas;

    S.Bandera egy nemzeti-ukran hoskent veve sokak alatal, de a nacik (az SS) letartoztatta amikor Ukrajna fuggegtlensegen mukodott, mondhatnank mint Kossuth is pl.

    Ma is nepszeru a nacionilista Ukranok kozott, de nem az orosz-bekoltoztettek kozott.
    Javaslom olvasd a Wikipedia adatait, s nem face-book-szeru hirdeteseket.

    Reszrehajlo egyoldalusagnak nem az intellectual-honesty az alapja!
    A tenyek mind-ket oldalat figyelembe szukseges venni, s nem tagadni a tenyeket.

  • Succubus Lilith

    Ródeo11 2023 január 22 11:06 de.

    ” a politeizmus nem ez, amiről ebben ott a már bezárt cikkben merenx… ”

    Koszi a felvilagositast, kulonben sosem tudtam volna meg. 🙂

    A masik hozzaszolasodbol:

    „tud e akkora követ teremteni amit nem tud felemelni… ”

    Nem tud. Es akkor mi van?

    De terjunk ra arra, amihez ertesz: Mongyuk en vagyok a gonosz „tokes”. Veszek 1000 dollarert alapanyagokat, a munkasaim abbol valamifele uj termeket allitanak elo. En kifizetem a munkasaim teljes munkaberet, egy masik 1000 dollart.
    Aztan ugy dontok, hogy bar beszamitom a munkasok beret, valamint a felhasznalt energia arat, de a profitot azzal hozom letre, hogy az alapanyagok vetelarahoz adok 500 dollart, es 2550-ert arulom a termeket.
    Igy van „kizsakmanyolas” vagy nincs? Es miert?

  • Succubus Lilith

    Rodeo, a faradtsagtol feledekeny vagyok.
    Hozza akartam tenni az elozohoz, hogy az ilyen “tud e akkora követ teremteni amit nem tud felemelni… ” paradoxonokbol van rengeteg. Olyan sok, hogy 99%-ukra mar nem is emlexem.

    De te, mint aki kitartoan hiszel a vegtelenben, minden bizonnyal meg tudod fejteni ezt a paradoxont:
    1, 2, 3, 4, 5 … = vegtelen sorozat
    2, 4, 6 , 8 … = vegtelen sorozat
    Viszont a vak is latja, hogy csak a paros (vagy paratlan) szamokat nezve az elso vegtelen ketszer annyi elembol all, mint a masodik vegtelen.
    Legyszives magyarazd ezt meg nekem, hogyan van. (Csak vigyazz, mert ebbe mar bedilizett egyszer egy matematikus!)

  • Orsós Elemér

    Gabriel
    2023 január 22
    10:32 du.

    Kiknek a háborúja, kiknek a tesztpályáján, kik nyernek rajta, mert bárki is nyer: AZ UKRÁNOK MINDENKÉP VESZÍTENEK!

  • Succubus Lilith

    Gabriel 2023 január 22 12:00 du.

    ” Végre valakiben megvolt a kurázsi aki is idecsödülö hereverö cuculógusbanda …”

    Nem szamitok elismeresre, de ugyanazt mar en is tobbszor megirtam itt, eloszor tobb evvel ezelott.

    ” Hányszor kérdeztem hogy horthy-t és bandáját kinek köszönhettük? ”

    Inkabb az lenne a nagy kerdes, hogy Anglia, Frankhon es Amerika miert mellozte teljesen Horthy kozeledeset a haboru kitorese elott? Horthy csak garanciakat keresett, de meg csak nem is valaszoltak neki, amivel Horthy rakenyszerult az altala lenezett idiota Hitlerrel szovetkezni.

    De megemlithetnenk azt is, hogy ugyanaz az USA a D-day napjaig szallitotta az uzemanyagot Hitlernek. A cel az volt, hogy Angliabol es Frankhonbol cincogo kisegereket gyartsanak, azt meg tudtak, hogy a Szu abban a pillanatban megszunik, amikor abbahagyjak a finanszirozasat…

    .
    Elemer, volt egy nagyon kedves ismerosom, aki szinten utepito technologus volt. O nem szeretett dicsekedni, de az egyik srac, aki az egyik uthengert kezelte elmeselte egyszer, hogy nagyon okos ez a technologus. A mernok elrontott valamit, amitol eles szogben kezdodott volna a domb aljaban az ut felfele, es ez a technologus (vagy technnikus magyarosan) ott helyben osztott-szorzott papiron es attervezte az egeszet.
    Nem ertek hozza, de gondolom ez nem akarmi.

  • Orsós Elemér

    Succubus Lilith
    2023 január 23
    5:10 du.

    „Nem ertek hozza, de gondolom ez nem akarmi.”

    1970 előtt, amikor 4 osztályos volt a technikum és a szakmai rész a tananyag 3/4-ét tette ki, akkor ilyen felkészülten jöttek ki a technikusok az iskoláikból, az utána bevezetett szakközép iskolákban viszont megfordult a tananyag a humán javára, ezért lehetett az, hogy egy 4 év technikumban lett szakember utat is tudott építeni, míg az 4 év szakközép és 1 év technikusi kiegészítővel készült technikusok viszont Shakespeare szonettjeihez értenek jobban, ezért aztán az elrontott munkáikat is ékesszólóbban tudják kimagyarázkodni! 😀

  • Orsós Elemér

    BENDEGUZ
    2023 január 23
    1:36 du.

    „ELEMER:

    Nem mszukseges megsugni, tudhatnad a hangos valosagot, hogy Hitler ver-testverednek ( igen, mert fel-zsido fattyu-gyerek volt), imadott Sztalin atyad volt a katonai szovetseges csatlossa!!!!!!!”

    Sajnálattal tudatom Veled, hogy Nálatok mindkét „testvér” fősodor folyóirat címlapjára felkerült népi hős lett, igaz viszont, hogy csak az egyiket ösztönöztétek hatalomba dollárral degeszre tömött bőrönddel! (Bár mindha Szálin főnöke is részesült volna egy kis újvilági pénzmagocskában az Auróra sikeres elfoglalásához?! 😀 Én viszont egy árva petákotnsem kaptam Tőletek, sem a állítólagos „testvéreimtől”! 😀 )

  • Succubus Lilith
    2023 január 23
    1:27 de.

    Ideges vagy Rodeo? Megértelek.
    Végy be kanál terpentint. Az majd segít.

  • Succubus Lilith

    Ródeo11s 2023 január 23 12:31 du.

    ” én, mint egy a sok hungvejpingista {csak tudnám mit jelent?}…”

    Ez egy uj pingvin fajta, amit Magyarorszagon tenyesztettek ki, de az is lehet, hogy az alabbit jelenti:
    https://en.wiktionary.org/wiki/hongweibing

  • „Horthy rakenyszerult Hitlerrel szovetkezni.”

    De vajon Ki „kenyszeritette” volna ?????????????

    Csupan a magyarok es a sjat onzo terulet-hodito celjai. Visszafoglalni mind a szomszedos nepek szulofoldjeit.

    Horthy, Hitler, ugy mint imadott Putinotok ma is a szomszedos nemzetek szulofoldjeit tamadta meg, foglalta el es megasllasnelkul remeli azt folytatni.

    Csupan az elmebajos allithaja hogy „ONVEDELEM” celjabol kuldi hadait mind a szomszedos nepeket leigazni.

    Egyetlen szomszedos nemzet soha nem fenyegette, nem tamadta, nem okzoptt semmi artalmat ,soha Moszkvanak sem uralkodoiaknak!!!
    Az am a TAGADHATATLAN TENY !!!!!

    Vagy kepes lennel meg valami hazugsagot is allitani hogy Csecsnia, Osatia, Grizia, Cremia, Donetzk, Luhansk, Kyev,stb. is
    valah is barmi veszelyt, kart, fenyegetest is valaha tett Moszkva uralkodoi es hatalmaik ellen?????????????????????
    Csecsnia, Osatia, grizia, Cremia, Donetz, Luhanst, na es Kyev-elfoglalasaval kudarcot vallott.

    Az fog tortenni haborujaval, ma is, az lessz Putin hatalmanak a VEGE .

    Hirlert Krup muvek financiroztak a kezdetben, majd nepszerusege a terulet-visszahoditasa es a hadsereg erositeset hoirdetve nepszeruve lett.

    Mind a Moskvai janicsarok, pufalykasok, part-titkarok, bohocok es mind a gepszeruen gyulolkodok, vajon MIERT senki sem volt kapes sem hajlando az allandoan ismetelt vadaitokat tenyekkel alatamasztani?????

    Egyetlen egysem nyujtott valo valaszokat a fenti kerdesimre!

    Vajon miert nem ????

    A „Facebook”-on kozolt on-magasztalo allitasok EGY SEM TENY! Egy sem a valosagokat bizonyitja.
    Csupan nehany feleszuk bekepzelt onmagasztalo allitasai, csupan a „kattintasok”-ert valo onmagasztaloasok, hasonloan mint itten MIND az itteni hozzaszollo volt part-titkarok papagalyszeru propagandainak az ismetlesei.

    Hogy ki zsebel fizeteseket itten?

    Hat a nehai Aczel Gabol KB-tag oszinten bevalotta (vagytalan csak elszolta magat) mikor a „Reteszlet-gazdag” cikkben kozolte hogy FIZETNEK „A LOPOTT PENZEKBOL” az elvtarsaiknak.
    (A magyardolgozoktol el-lopott penzekbol am.)
    Azok TI VAGYTOK elavult propagandistak!!!

    De nincsen-bor az arcaitokon azt meg bevallani sem!

    Masokat vadoltok a sajat tetteitekert.

    Szegyenletesek vagytok, nem csak kaputnyikok!!!!!

    Imadott hodito es kegyetlen rendszereteket a lakossag SEHOL A VILAGON soha nem ohajtotta, s a nep sehol nem szavazott arra.

    Azert gyulolitek a demokratikus lakossag alatali nep-hatarozatok lehetoseget, az emberi jogok elzalogosithatlansagat, MINDENKI koprlatlan lehetosegeit es a vilag emberisegenek a szabad eletet! Meg a Petofi alatali VILAGSZABADSAG-ot is.

    Valojaban az emberiseg, es az embersegesseg emliteset is.

    Mindeg, mindenutt csupan a fegyveres eroszakkal kenyszeritve letezett hatalmatok vilagszerte. SEHOL a NEP hatarozata altal!

    S MINDENUTT gazdasagi, tarsadalmi katasztrofakat hozott letre.

    Az emberiseg igazi rakja!!!

    karikas;
    Le-esett az alarcod.
    Ket arcu vagy!
    Vajon miert bujkalsz Brazilban?
    Miert nem mernel Cubaban vagy Venezuelaban mukodni mint voros-zaszlos propagandista.
    Igen mind voros zaszlot lobogtattak, akar a horog-kereszttel, akar a sarlo-kalapaccsal.

  • BENDEGUZ
    2023 január 23
    1:11 du.

    grizi te vagy műszaki analfabuta!
    a palagáz aminek az overhead-je többszöröse a natural gázénak és először cseppfolyósítani kell ami energiaigényes azaz overhead növelő faktor majd folyékony állapotban tartva ami még egy önköltségnövelő faktor elszállítani több ezer tengeri mérföldre és ott újra légneművé változtatni MERT CSEPPFOLYÓSAN HASZNÁLHATATLAN A CSEPPFOLYÓSÍTÁS KIZÁRÓLAG A SZÁLLÍTHATÓSÁGÁHOZ KELL azaz ujra légnemű állapotban a gáztűzhelyedbe és máshová eljuttatni

    de te csk brekegjél seggségeket mert egy seggfejből más nem is származhat közben General Miley szólt az ukránoknak, hogy: „nem oda buda” és „hátrább az agarakkal”
    mi lehet az oka?
    a magyar ukrán határon több száz hűtőkocsiban megszámlálhatatlan ukrán katonai halottat találtak és az ukrán fiatal férfiakat kényszerrel az utcákon sorozzák be a húsdarálóba most fizet ukrajna a több évtizede megállás nélkül végrehajtott genocídiumért mialatt az € tanácsban Bä§bock művésznő kijelentette tegnap láttam élő adásban: Németország hadban áll Oroszországgal azaz újra megtámadta 80 év után
    de te csak brekegjél nyugodtan

  • SzundiMandi
    2023 január 20
    11:20 de.

    Nagyon találó vers.
    Hogy látható legyen mennyire igaz,
    elég -így utólag- végigfutni a kommenteken.
    Ez itt ugyan egy „mikrokozmosz” de jól mutatja a szarbólkelőket

  • Succubus Lilith

    Bendeguz, te egy ocska, es nagyon buta propagandista vagy. Remelem nem haragszol, de nem jatszom a jatekodat.

    .

    Elemer, tetszett amit irtal. Viszont sebaj, errefele nalunk is olyan kivalo mar az oktatas evtizedek ota, hogy vegzos mernokhallgatok nem tudjak megmondani mi a 3 (vagy 4) alapmennyiseg a fizikaban.

    .
    Rodeo, lehagytad a cseppfolyos gaz fagyasztasat, ami meg tobb energiat vesz fel. No de ettol fogunk kizolldelni.

    Most hogy a mi derek kinaimado miniszterelnokunk le akarja zarni az egesz kanadai olaj es gaz-kitermelest, majd mi is vesszuk a jo kis amerikai fagyasztott gazt. Az affele kacsafos-zold, a legjobb fajta. Attol nincs CO2 kibocsatas se, mert megaldotta a mi KMH-s Karaitank.

    Viszont meg kell hagyni valaki a True-Dope kormanyban egesz erdekes, szep nevvel jott elo a „Kanada Teljes Tonkretetele helyett: Just Transition = Igazsagos Atmenet.
    Hat nem szep? Nekem konnyek szoknek a szemembe amint eszembe jut.

  • BENDEGUZ
    2023 január 25
    11:33 de.

    grizi te soknullás!
    a zászlóvakat elfelejted OWS {occupy wall street} és a 2021 jan 6 és azok előzményeit és hogyan lettek letarolva kínvallatásokkal és bírósági tárgyalások nélküli bebörtönzéssel az összes résztvevő zamatso részletek olvashatók erről ott ahol te nem szoktál olvasni?

    mindez persze demokratikusan és most a DNC sikoltozik, hogy a fagyi visszanyalt és a 3 kedves ki lett ebrudalva a committé-ből mert az ellenségeik előbb tudták miről tárgyalt US Congress mint a szomszédasszony és mindez mennyi kenőpénzért
    és orvosok felszólaltak a C-19 kötelező kűrjei ellen mert az a probléma ami nem oldja meg magát 3 hét alatt azzal nem érdemes foglalkozni és ez már 4+ éves nagycsoportos óvodás pelenkában…
    de te csak írjál mindenfélét olyan olvashatatlan és értelmetlen, hogy a gúgli beadta az unalmast amikor magyarra akartam fordíttatni vele

  • Succubus Lilith

    Ródeo11 2023 január 26 5:07 de.

    „… és a 2021 jan 6 és azok előzményeit és hogyan lettek letarolva kínvallatásokkal és bírósági tárgyalások nélküli bebörtönzéssel …”

    Nem ertem ez miert zavar teged. Csak kovetik Lenin es Trockij elvtars peldajat, es halalra kinozzak azokat akiknek nem tetszik a rabszolgasag es a szep uj vilag.

  • Mind a KAPUTNYIKOK-nak.

    kerekes; Gollner Andras valoban fejen utotte a szeget, szegyen vagytok meg Korah-nak is!!!!

    De MIERT nem vagytok kepesek az allitasaitokat tenyekkel, adatokkal bizonyitani?

    Miert csak kaputnyik elvtarsaitok maszlagaira hivatkoztok , amik semmi mas mint a ti altaltok rikacsolt marhasagok ismetlesei.

    NA, VAJON KIKNEK NYUJTOTT A „LOPOTT PENZEKBOL” ?
    (Aczel Gabor bevallasa!!!!!)
    HMMMMMM????

    1., Na HOL sikereskedett a dicso socialista remalmatok?

    2., HOL valasztotta a szabadon valaszto lakossaag tobbsege azt?

    3., HOL LETEZETT AZ IDEGEN KATONAI erok HIANYABAN????

    4., HOL nem eredmenyezett a legalapvetobb elelmiszer, jegyrendszer es minden kozszuksegleti szerek remes hianyossagat?

    5., HOL nem rabolta ki a lakossagot es mindent allami MONOPOLIUMMA tett, mindenkit az allam-hatalom szolgajava?

    6., MIKOR tamadt meg barmi nemzetet, orszagot, tarsadalmat a USA ?

    7., Hol, MIKOR< MI nemzetet, tarsadalmat kebelezett-be a USA?

    8., Az ismetelt es allitolagos ragalmaitok hogy a USA tirkosan haborukat folyatat , s KI ellen, HOL, MIKOR es MIERT?

    9., Mi ma KIZSAKMANYOLAS a ti altalatok elkepzelten allitott GLOBALIZMUS-ban, ami csupan a szabad vilagszerti kereskedelem es szabad gondolkodas, termekek, mozgas lehetosege. Hm??????

    Fulladjon meg Putinotok az orosz olajon !!!!!

    Hiszen SEMMI MAS JOVEDELME NEM LETEZIK a HABORUIT FIZETNI.

    MIERT tamadt meg, pusztitott es bekebelezett tobb szomszedos nemzeteket egymas-utan Putin elvtarsatok????

    Miert ohajt Putin tobb es tobb ingatlan teruleteket uralni???

    A valasz arra bizonyara ;mert neurotic az urge!

    ADATOKAT, TENYEKET janicsarok, pufalykasok, besugok es mind ti kaputnyikok!!!!!!!

  • Succubus Lilith
    2023 január 27
    2:22 de.

    kihagytad XIV. lajos francia királyt és b. nejét akik fej nélkül mentek volna kalácsot enni… de nem jött össze …

    úgy tűnik manapság sem de lehet, hogy pár napot várni kell

    múltkor azt írtad, hogy a Trockij az a CIA fizetett bérence volt és a Lenin is csak McCarthy kat, Bushokat, Clintonokat, Obombákat felejted ki a sorból a bidén ülő szenilisről nem is beszélve