Fehéroroszország elnöke dícsérte az antidemokratikus Magyarországot

2012 november 17 10:49 de.148 hozzászólás

Alekszander Lukasenko, Fehéroroszország elnöke szerint a magyarok megunták a demokráciát és a kapitalizmust, ezért a jövőben valószínű, hogy sokkal szorosabb együttműködésre kerül sor Orbán Viktor miniszterelnök kormánya és Minszk között. Nem szerencsés ha Európa utolsó szovjet-stílusú diktátorától kap dicséretet egy demokratikusan megválasztott európai uniós kormány. Vajon mit gondolhatott Sziklavári Vilmos karrierdiplomata, Magyarország minszki nagykövete, amikor Lukasenko dícsérő szavait hallgatta a magyar demokrácia és piacgazdaság hanyatlásáról?

„Magyarország valamikor egy szocialista ország volt. Annak idején jó barátok voltunk, közeli kapcsolatban álltunk egymással. Végül elegük lett a demokráciából, a piacgazdaságból és kijózanodtak”–deklarálta Lukasenko Minszkben magyar és francia diplomaták előtt elhangzott beszédében. „Nem veszíthetjük el ezt az országot. Kapcsolatokat kellene építenünk velük, csakúgy, mint Lengyelországgal, Bulgáriával és a balti államokkal. Ezekkel az országokkal mi annak idején mind jóban voltunk. Teljesen mindegy, hogy akarjuk-e vagy nem, kapcsolatokat kell építenünk. Ezt mi tényleg akarjuk”–tette hozzá Fehéroroszország elnöke. Még azt is mondta, hogy Franciaország is „időzített bomba.” A franciák is hasonló utat járnak be mint a magyarok.

Belarúszia 58 éves elnöke 1994 óta van hivatalban, és 1990 óta parlamenti képviselő. 1991 decemberében Lukasenko volt az egyetlen képviselő aki a Szovjetunió felbomlása, illetve beszüntetése ellen szavazott. 1995-ben az elnök egyenrangúvá tette Belarúsziában az orosz és a fehérorosz nyelvet, és közeli kétoldalú gazdasági és politikai kapcsolatokat épített ki Moszkvával. 1995 novemberében módosította úgy (népszavazáson keresztül) Belarúszia alkotmányát, hogy az jelentősen megnövelte az elnök hatáskörét és hatalmát. 2004 októberében törölte azt a törvény, mely addig maximum két cikluson át történő kormányzást tett lehetővé. Lukasenko támogatói „batska-nak” („apának”) becézik az ország elnökét.

A 2010-es választáson 80 százalékos támogatottsággal diadalmaskodott Lukasenko. Legerősebb ellenfele, Andrej Sannikov, csupán 3 százalékos eredményt ért el, és a kampány kellősközepén öngyilkos lett Aleh Byabenin, Sannikov sajtófőköke. Byabenin holttestén viszont az öngyilkossággal aligha magyarázható sérüléseket és nyomokat találtak. A választások után ellenzéki tüntetések és utcai zavargások törtek ki Minszkben. A kormány erőszakszervei kegyetlenül léptek fel a tüntetők ellen, a hatóságok pedig letiltották az ellenzéki honlapokat, valamint a Facebook-ot, a Twitter-t, a YouTube-ot és a Google Talk-ot. Hétszáz tüntetőt és hét elnökjelöltet tartóztattak le. Az egyiküket – Uladzimier Niaklajeu-t – brutálisan megvertek a rendőrök, és kórházi kezelésre szorult. A kórházba megjelentek a KGB emberei, egy takaróba tették a beteget és elszállították, miközben felesége a kórház folyosóján remülten üvöltözött. A szintén sérült és kórházba induló Sannikovot pedig kocsijából ráncigálták ki az állambiztonság emberei, miközben felesége az Ekho Moskvy nevű orosz rádióban adott telefoninterjút. Sannikovot élőadásban bántalmazták a KGB ügynökei

Eléggé problémás és árulkodó amikor pozitív feedbacket kapunk egy ilyen ország első emberétől.

148 hozzászólás

  • Ha Khadaffi és Saddam Hussein élne biztosan dícsérné a viktort. Mubarakkal is nagy egyetértésben tárgyalt a viktor, és Kazahsztánban is sikere volt. Ezekre biztosan büszke lehet, no meg arra, hogy tárva-nyitva tartja az ajtókat a muzulmán Araboknak. Ma már nem az évszázados büszkeséggel emlegetett kereszténység bástyája Magyarország, hanem a muzulmánok és ázsiaiak seggnyalója lett a viktor.

  • Nagyon jól látja a dolgokat a bátyká (és nem batska)-a magyarok tesznek rá minden izmus-ra kivétel nélkül, már úgy értem az igazi magyarok, a magyar hazafiak, pontosabban a többség.
    ADJON AZ ISTEN SZEBB JÖVŐT!

  • sajnos ennek a levét mi isszük meg!

  • Más a politika és más a gazdasági, kereskedelmi kapcsolat!
    Egy miniszterelnök olyan országgal létesítsen kapcsolatot ,amelyből az országnak haszna származik!
    Az,hogy arab vagy kínai teljesen mindegy!
    Mégis mit gondolnak a kanadai illetőleg az izraeli „magyar „zsidók akik még az EU.parlamentben is csak ártani és fasisztázni tudnak,teljesen alaptalanul „állítólagos” hazájuknak ártva,akik még ennyi év után is kifosztanák
    (MÁV.kártérítés az 1945-ös deportálások miatt….)az országot?….
    A kintiek teljesen tájékozatlanok,az itthoniak pedig, akik ezeket a nézeteket osztják egyenesen kártevők,mint
    pld..Mesterházy A.
    Hiába erőlködnek,hazudoznak csak azt érik el,hogy az is antiszemita lesz aki eddig nem volt.!!!!!
    Egyébként Orbán Viktor vezette be a holokauszt emléknapot,és a nemrég „megvert” rabbi támadóit közel
    fél óra alatt elfogták és börtönbe csukták.A kommunizmus áldozatairól vajon miért nem esik szó soha?
    Akkor miről is beszélünk?
    Hogy egy tárgyalás során ki dicséri meg a magyar miniszterelnököt azt nem lehet kifogásolni.!
    Akinek itt üldözési mániája van az sürgősen menjen ki,a kintiek pedig élvezzék a jólétet és ne jöjjenek
    haza,mert csak rontanák a levegőt!!!!!

  • Már meg is szólalt Giró-Szász András, kormányzati szócső. A kormány viccesnek találja a fehérorosz elnök szavait.

    „A fehérorosz elnök szavait csak viccként tudjuk értelmezni és viccnek is tekintjük, hiszen Magyarország a demokrácia es a jogállam keretei között arra törekszik, hogy az Európa minden országa előtt álló gazdasági es társadalompolitikai kihívásokra válaszokat találjon.”

    Én pedig csak viccnek tudom értelmezni a szócsőt, és szavait.

  • Parteingenosse Lukasenkó íróasztala mögött , a szép barnára pácolt könyvspolcon főhelyen áll Hitler Mein Kampfja .
    Legalábbis ezt beszélik.


    Nyilaskismariska : Tenéked meg aggyon végre az Isten egy kis észt. Igyijotyenyka .Azt sem tudod miről van szó.

  • Boda Marcsi, te olyan buta vagy, hogy mutogatni kéne, mint kóresetet.

    Lukasenko elböffentette magát, erre te zsidózni kezdesz.

    Tudja, az antiszemitizmus (és minden rasszizmus) elleni harcnak nem az a módja, hogy emléknapokat vezetünk be. Hanem pl. az, hogy a nyílt antiszemitákat, fasisztákat és nyilasokat annak nevezzünk, amik, és nem tesszük őket kötelező olvasmánnyá, mint nagy magyar hazafiak. Pl. úgy, hogy hatalmi taktikai okokból nem járunk pávatáncot a neonyilasok körül, hanem elküldjük őket a bús fenébe, mint akiknek semmi keresnivalójuk egy európai ország politikai életében. Pl. úgy, hogy nem irkálunk cikkeket náci lapokba még akkor sem, ha annak „Demokrata” a címe. Pl. úgy, hogy ebben a kérdésben összefogunk az ellenzékkel is, mert ennek a pontnak kéne annak lennie, ahol megszűnnek a politikai különbségek, és csak a masszív és kőkemény elutasítás van.

    Magyarországon természetesen nem ez van, mert ott a most regnáló diktátor a bodamarcsik nézeteit vallja és gyakorolja.

    A rabbi támadóinak börtönbüntetéséről kérnék tájékoztatást, merthogy nem zárták őket börtönbe.

    Hogy a kommunizmus áldozatairól nem esik szó? Maga süket és vak? Nem hallja, amit a wittnermáriák óbégatnak (akik mellesleg sikerrel járatják le ’56-ot, mert ma ebben a témában gyakorlatilag kizárólag szélsőjobbos ún. forradalmárokat hallani a médiában)? Nem hallja, nem látja, hogyan teszi Orbán ezt a kérdést is a politikai hatalmi taktika részévé? Mert őt aztán végképp nem érdekli ez az egész valójában, hiszen akkor saját apját kéne először felelősségre vonnia.

    Nézegesse a manifeszt elmebeteg Matolcsy hódmezővásárhelyi produkcióját, az való magának! Azonos szellemi színvonal.

  • ne almodozzatok szutykok, Magyarorszag Europahoz fog tartozni, akinek nem tetszik motyozhat azerbajdzsanba vagy feherororszorszagba…esetleg albaniaba…

  • Ceyza, peresztány pizgyety!

  • Gábor, aki „elböffentette ” magát az te vagy, Boda Marcsi a teljes igazságot írta le amit te és elvtársaid nem képesek elviselni, mert fogalmatok sincs róla. Ti nem vagytok magyarok ezért nem éreztek együtt a nemzettel, az igazságot meg egyenesen gyűlölitek. A gyűlölet és bosszúszomjatok a zsigereitekben van, bármilyen mézes mázos szavakkal igyekeztek azt leplezve kimagyarázni.
    Nem lesz együttműködés veletek és a hozzátok hasonlókkal többé soha, ezért jobb ha beletörődtök minél előbb, tudod – el ehet menni…És nem mi vagyunk a „neonyilasok”, hanem ti vagytok az AVH-le származott fattyúi.
    „A rabbi támadóinak börtönbüntetéséről kérnék tájékoztatást”…. Kitől kérsz tájékoztatást te nagyképű vadbarom? Tájékozódj egyedül. Amiért ti Jézust és édesanyját gyalázzátok, ezért ki nem szarja le a te rabbidat?

  • asher alexander

    jaworszky!
    az adjonazisten…….stb utan lefelejtetted-(veletlenul csupan??erosen ketlem!!)-azt,; Kitartas Eljen Szalasi!!
    mert 44 Oktobere utan az „adjonazistenszebbjovot” utan az kovetkezett teli torokbol ,orditva!!
    -es meg mond hogy nem vagytok nacik mi??
    NEM mindenki felejtett el mindent!!

  • asher alexander

    parittyas!
    Shalom Braha Adoni!
    mond mar!!
    megkeresett-e a cupido?vagy megint-(mint mindig)- csak a pofaja ert az egig!!?
    mert ide nem jott hogy oda merne allni egy kozel 90 eves emberke ele!!!pedig megadtam a nevem,cimem,nyilvanosan!!
    gyava szar ez-(ezek)-nem mas!!

  • asher alexander

    Boda Marcsi!!
    te nagyon huje!!
    -(egyedul vagy ilyen elvetemulten ostoba,vagy esti iskolaban orakat veszel??)-
    1,;-1945-os deportalasok!
    te szegeny szerencsetlen szellemi nincstelen!!latod meg ehhez is sotetenhulye vagy!!Az 1944 Aprilisa-Juniusa kozt volt!!a MAV igenis felelos!!ugyanis a MAV kifizettette a deportalando zsidokkal a szallitasukat Budapest-Auscvhwitz utvonalra II.od es III.ad-(akkoriban volt meg olyan jegy is!!)-osztaju jegyekkel!!
    a zsidokkal fizettette meg,es nem a deportalo csendorokkel,rendorokkel,vagy az SS Nemetekkel!!
    -ezzel beallitva ugy,hogy a zsidok onkent es dalolva deprtaltattak magukat Auschwitzba!!
    2,;–„akkor mirol is beszelunk?”-
    mirol!!?tenyleg na!!!az kizarolag a Ti felelossegeteken mulott csupan,hogy 1989-ota NEM vontatok felelossegre szinte egyet sem!!miert is??!!akkor mar tobbpart rendszer volt ugye?Ti egyedul-(senki altal sem kenyszeritve semmire!!!!!)-szavaztatok meg magatoknak-(azota is ugyanugy!!)-a felelos vezetoiteket!!senki se szavazott helyettetek ugye??nem volt kotelezo eppen arra szavazni akikre-akikre nem akartatok ugye?,!!
    ami es ahogy tortent 1989-ota egeszen mostanaig,azert KIZAROLAG TI MAGATOK,Valasztopolgarok vagytok a felelossek egyedulien!!
    -persze ertem en!!-egyszerubb az orokos -(jolbevalt)-bunbakot mindenert okolni-hibaztatni,mùint elismerni azt hogy sulyosan tevedtetek egeszen mostanaig egyfojtaban!!
    de hat ugye ilyen, az elet!!
    amit kifoztetek,-………………egyetek csak meg ti magatok!!!

  • Ahelyett, hogy örvendeznétek, hogy van egy ország melynek vezetője egyetért Orbán áldásos ország vezetésével még képesek vagytok hajba kapni, nemsokára elérjük azt is, hogy Észak-Korea szeretett vezetője is testvéri üdvözletét küldi Orbánnak

  • EURÓPA FELLÁZADT ELLENED IZRAEL ! MOST MEGFIZETSZ MINDENÉRT!
    Vagy talán az egész Európa rasszista, nem csak a magyarok?

  • T.Puchert. Amit javasoltálaz nem lenne hátrányosmer legalább megvédenének Tőletek.

  • Puchert János, Észak Korea? Miért is ne! Csak Izrael soha ne küldjön nekünk testvéri üdvözletét, mert mi azt nem hinnénk el.

  • amit kifoztetek,-………………egyetek csak meg ti magatok!!!

    Szerző: asher alexander | november 18, 2012, 12:12 de. Ki főzte ki?

  • Nyilasmariska szenet evett…hogy folyamatosan jön belőle a diaré. Igaz hogy szájon át. Vagy kézen. Mindegy.
    A lényeg az hogy @…rszaga van neki.

  • Kívánom, hogy 1,400 rakéta essen rád, a faludra a Gázai övezetből! Jávorbarom, neked semmi ép gondolatod nincs születésed óta. Mentális topronygy!

  • Gybognar blablablaaa…….posol náhuj!

  • Igaza van Christophernek, de ez a dicséret inkàbb kàrörvendö ,vajon milyen és mennyi dicséretet kaphatott a Gyurcsàny, Bajnai /a nyerészkedöikkel / és Simor az IMF-töl 2008 végén ?Amit akkor,és elötte elkövettek annak az „eredményét „még sokàig nyögjük .

  • Tisztelt szerkesztőség! Úgy látszik egyes emberekről nem lehet megirni az igazat mert rögtön leveszik az oldalról. Ez is csak azt bizonyitja,hogy a demokratikus KMH nem is annyira demokratikus.Különben semmi olyat nem irtam ami ne lenne igaz.Nem gond legfeljebb az Ashernek megirom levélben.A cimét megadta az egyik oldalon.

  • Déneském csak tudnám minek ír maga ? Mert amiket ide firkál azok a ” blőd baromság ” kategóriájába tartoznak.
    Mi lenne ha egyszerűen befejezné a hülyéskedést él elhúzna , pl. Szt-Korona rádió c. undorító szennylaphoz ?

  • Hát a baloldali „kultúra” megint megmutatta magát!
    Alexandernek és Gábornak azt üzenem,hogy nem emlékszem arra,mikor ittunk pertut.?!
    Alexander a helyesírásra is figyeljen nem hüje,hanem hülye…..
    A MÁV akkor politikai nyomás alatt volt és nem ma kellene előhozakodni a kárpótlással,hanem még
    az elvtársak idején,miért nem jutott eszükbe?….
    Csipke Rózsa maradt ugyanolyan bunkónak,amilyen volt.
    Egyébként a rabbi támadóinak elfogását a TV.,az újság is közölte!Járjanak utána!….
    Egyébként amikor a primitívség a gonoszsággal,rosszindulattal párosul az mindennek a teteje.!
    Kár,hogy nem szégyenlik el magukat,.Szemenyeinek legalább volt önkritikája és visszavonult.
    Érdekes két nap után már nem lehetett a cikkhez hozzászólni:
    Azt állította,hogy a nyugdíjasok idén 1.6 %-os inflációs kiegészítést kapnak és még ez sem biztos.
    Hát év elején kaptunk 4.2 %-ot és az utóbbit a tervezett és tényleges infláció különbözeteként,
    visszamenőleg MEGKAPTUK novemberben!!!!!!
    Bár így sem dúskálunk,de az uszítás alaptalan volt.!
    Nem vagyok elfogult ezzel a kormánnyal szemben sem és nem voltam soha párttag,és nem az a baj,
    hogy a kinti baloldaliak vitatkoznak,csak a hitelességgel és az alpári stílusukkal van bajom.,ami egyre
    inkább jellemzi a hazai baloldalt is,nem veszik észre,hogy csak még jobban lejáratják magukat,ha még
    vannak fokozatok…..Remélem hiába erőlködnek…..!
    Egyébként a kommunizmusnak igenis voltak ártatlan áldozatai Witner Máriától eltekintve,ezek tények.!!!!
    A bunkó hozzászólók nem tudnak megsérteni,és jól szórakoznék a hülyeségeiken,csak az bosszant,hogy
    ők is „magyarnak”….nevezik magukat.!
    Aki keresztény és nem baloldali az mind bűnöző és fasiszta??????Ez egy alapvetően keresztény ország,ha
    tetszik,ha nem ,ahol minden becsületes zsidó és más vallású embernek azonos jogaik vannak!Bizony!!!!
    Még szerencse,hogy itthon van több kulturált baloldali (köztük zsidó) ismerősöm is,akivel jó barátságban
    vagyok és szerencsére magasabb szellemi szinten állnak.,mint ezek a hozzászólók!!!!!

    Na üdv.minden „okosnak”!

  • Ja azt elfelejtettem Gyborgnarjrnak üzenni,hogy nem tudja Izraeltől (szerencsére) Magyarország egy
    kicsit messzebb van….?..legfeljebb a palesztinokat tudják lőni,köztük a védtelen,ártatlan embereket is…..!
    Egy másik hozzászólónak azt üzenem,hogy nem tudtam a háború idején deportálni a zsidókat,mert csak
    később születtem,de nem is lettem volna képes ilyesmire,mert én normális keresztény ember voltam és
    vagyok!!!!!

  • Ki vagy te jávorszky, hogy mások magyarságát kétségbevonni merészeled?

    Jávorbarom – jól írta előbb egy hozzászóló.

    Befizetnélek egy dél-izraeli kirándulásra, hogy lásd, mit jelent, ha a szegény palesztin Hamasz rakátákat küld feléd.

    És elárulok neked egy nagy titkot, bár tompa agyvelőddel úgyis képtelen vagy felfogni: nem mindenki zsidó, aki utálja a hozzád hasonló antiszemitákat, vagy Izrael oldalán áll, amikor VISSZAVÁG az ellene indított támadásokért.

    Sváb őseim nevében kérdem: értve vagyok, te nagyonbuta?

  • Gábor, akartál mondani valamit, te gyermekgyilkos párti nagyon hülye nem magyar?
    Európa minden országában tüntetnek a becsületes és békeszerető emberek Izrael népirtása ellen, akkor ők mind rasszisták szerinted? Te nem tartozol közéjük, büszke lehetsz magadra, az őseid forognak a sírjukban.
    Ha én azért vagyok rasszista, mert a népirtás ellen szólok, akkor te fasiszta vagy, mert a népirtókat pártolod.
    Posol náhuj!

  • Jávorszky! Miért kellene megfizetnie Izraelnek? Egyszer, legalább egyszer mondana valami tényszerűt kedves Mária, az általános marhaságokon kívül, akkor amikor kérdezem! Miért? Miért és miért?? Gáborral teljesen egyet értve, nem mindenki zsidó aki nem nézi jó szemmel az Önből áradó, hibás -gyűlöleten alapuló gondolkodást!

  • Kedves Marcsi! Izrael válasz és megelőző csapásokat mér a Palesztin területeken és soha sem kezdeményező félként lép fel. Megelőzendően építette saját magát körbe nagy betonfalakkal és nem pedig a palesztinokat zárta el. Sajnos olyan világban élünk, illetve élnek Izraelben az emberek, hogy egy betonfal mögé kell bújniuk az öngyilkos merénylők elől. Nonszensz, hogy ezért még Izrael legyen a feszőltségekért okolható fél.

  • Gábor! A Sváb őseid forognak a sirjukban amikor ilyeneket irsz.Csak nézd meg a Palesztin menekülttáborokat és egyből párhuzamot tudsz levonni a gettókkal.Az egész azzal kezdődött.hogy az Izraeliek megölték a Palesztin katonai vezetőt.

  • Jávorszky Mária! A Bibliát állítólag már látta életében valahol, úgy Önnek ezt pontosan tudni kellene, maga ál-keresztény gyűlölettel teli jó asszony!! „Az a föld eredeti nevén Kánaán, amelyet a kánaánita népek laktak kiűzve onnan a hettitákat, majd következett a zsidó és a föníciai honfoglalás és a neve Erec Jiszrael azaz Izrael földje lett, a mai Libanon pedig Fönícia. A tengerparti sávban kb Gaza környékén a filiszteusok éltek, akik leigázták a zsidókat, majd a zsidók győztek. Asszír, babiloni, majd perzsa gyarmatosítás jött, közben a zsidó állam kétfelé szakadt, az északi Izraelre és a déli Jehudára (Júdea), A görög hódítás után jött Róma és még ők is Iudeanak nevezték a mai Izraelt. A Bar Kochba felkelés után Hadrianus adta a területnek a Palesztina nevet a filiszteusok után, mivel a zsidókat kitiltotta a hazájukból, filiszteusok meg már nem léteztek ott sehol. Bizánc után arab hódítás és bevándorlás következett, majd a keresztes háborúk, ismét arab majd török uralom. Sem az arabok, sem a törökök nem nevezték Palesztinának, hanem Suriya azaz Szíria részének tekintették azaz Aram volt a neve. Kizárólag az európaiak nevezték Palesztinának a latin azaz római hagyomány szerint. Így amikor az első világháború után az angolok elhódították a törököktől, a Népszövetség az angolok kezére adta Palesztina néven, azzal, hogy létrehozzák ott a zsidó nemzeti otthont. Palesztina akkor a mai Izrael és Jordánia területe volt. Az angolok Jordánon túli részen hatalomra segítették a hasemita dinasztiát és leválasztották Palesztináról, létrehozva ott egy arab államot. A zsidó államot nem hozták létre és akadályozták a zsidók visszavándorlását oda – a hitleri veszély ellenére. Majd a második világháború után az ENSZ-re bízták a döntést, ami határozott: a maradék Palesztinában zsidó és arab állam létrehozását írta elő. A zsidók kikiáltották a magukét, az arabok nem hozták létre a magukét, nem fogadták el a zsidó államot és azóta is fegyveresen próbálják megsemmisíteni a zsidó mépességgel együtt. Gaza a Saron-kormány balfogása volt, kivonult onnan, a zsidó lakosságot is kitelepítette. Egy évig tartott a béke, az arabok bejártak Izraelbe dolgozni, majd választásokat nyert a Hamasz, átvették a hatalmat és a Fatahot kiirtották onnan, kezdetét vették a robbantások, emberrablások, fegyvercsempészet, majd átlövések és rakétatámadások Izrael területe és civil polgárok ellen. Mivel a határ felügyeletét Mubarak Egyiptoma után most Mursziék végzik, a rakétautánpótlás Iránból biztosított. Ezt kell most az izraeli hadseregnek megsemmisítenie és az egyiptomi határt lezárni a rakétautánpótlás elől.”

  • Boda Marcsi!
    Minden benne van a bejegyzeseben, aminek benne kell lenni. Nem kell hozzafuzni semmit. Koszi a beirasert.
    Gabor!
    Te melyik oldalon allsz???Azt hiszem nemigen tudod!!!

  • Gabor!
    Swab oseid foroghatnak a sirjukban.Persze, ha van ilyen!!!
    A haboru utan ok se voltak nacik??? Ok se tudtak mi ment vegbe??? A tobbi NEMET is mind ezt mondta!!!

  • asher alexander

    bizony nagy-nagy kar,hogy ide nem lehet fotokat csatolni!!
    tudnek kuldeni olyanokat amik ekesen cafolnak azt az alhirt higy „szegeny” palastinim!!
    van jo par fotom a „bekebeli” gaza city-rol!!
    viszont van fotom-(jo par)-Sderot-rol is meg a deporol is ahol taroljak a rajuk kilott raketak roncsait!!napi minimum,; 25-45 kassam,katyusa,vagy Grad-2!

  • Kedves GEYZA ! Az ilyen alakok miatt irogatok,mert nem hagyhatjuk,hogy hazugsàgaikkal butitsanak,félrevezessék az olvasokat.
    Cäfoljàk meg a beiràsaimat érvekkel ! Vagy ha nincs, tessenek csak olvasok maradni !

  • Boda te felkegyelmu

    de minek jarsz ide?

  • Boda Marcsi minden szava arany! Fényesen megvilágítja azt a sötétséget, ami a hozzá hasonló hazaárulók fejében leledzik. Egyébként meg menjen innen ő és a hasonló nemzetvesztő társaság.
    Dénes Erős: Az IMF 3,5%-os kamattal adott kölcsönt, amelynek kétharmadát egyébként már az orbánkormány költötte el. Orbánék a „szabadságharcuk” miatt 6-7-9%-os kamattal vesznek fel kölcsönöket, a mi bőrünkre, akik itthon vagyunk. Melyik a nagyobb szívatás?

  • Talalom!
    A 2009-es ” EREDMÉNYE „Bajnainak megmutatta ,hogy mit vàrhatunk töle és az IMF-töl, azt amit akkor és GÖRÖGORSZÀG most.Tessenek csak emlékezni !
    Az adosàg a 2010-es 81,2%-rol mostanra 77 %-ra mérséklödött.
    Nemzetvesztök voltak és maradtak,akik 2010-ben egy eladosodott orszàgot a megoldatlan problémàival hagytàk örökül. A hazaàruloi ezek, ezeknek a buta tàmogatoi,vagy kegyeltjei az érdekeink hàtràltatoi .2010-ben MAGYARORSZÀG pénzügyi összeomlàsàrol beszélt mindenki és most:GÖRÖGORSZÀG, CIPRUS,SPANYOLORSZÀG,OLASZORSZÀG,PORTUGÀLIA.IRORSZÀG és ujabban SZLOVÉNIA van igazàn bajban.

  • Én tényleg MAGYAR vagyok,nem vétettem a hazám ellen,de embertársaim ellen sem,itt éltem le az életem,
    jóban és rosszban,nem úgy mint egyesek akik „üldöztetésre” hivatkozva kirohantak egy másik országba
    és a jómódból ócsárolják teljesen sötéten és tájékozatlanul a hazájukat!(természetesen voltak kivételek,de nem
    ők írják ezeket a primitív hozzászólásokat!)
    Igen a hazájukat !!!!Nem az a kérdés,hogy jobb vagy baloldali kormány van és kit szeretünk,egyik sem tökéletes,de
    az itt élőknek ártanak a rémhírekkel, az ország lejáratásával!
    Tehát maradok,akik kimentek nem hiányoznak, akiket meg most üldöznek kövessék őket!

  • bizony nagy-nagy kar,hogy ide nem lehet fotokat csatolni!!
    tudnek kuldeni olyanokat amik ekesen cafolnak azt az alhirt higy “szegeny” palastinim!!
    van jo par fotom a “bekebeli” gaza city-rol!!
    viszont van fotom-(jo par)-Sderot-rol is meg a deporol is ahol taroljak a rajuk kilott raketak roncsait!!napi minimum,; 25-45 kassam,katyusa,vagy Grad-2!

    Szerző: asher alexander | november 19, 2012, 3:04 de. Tudsz te képek nélkül is hazudni.

  • Dénes Erős! Az adósság GDP-hez viszonyított aránya kevésbé lényeges, mint az adott állam likviditási képessége. Az USA adóssága jóval 100 % felett van – van is baj ugyan, de nem akkora, mint Európában. Szeretném emlékeztetni, hogy Romániának egyetlen fillér adóssága sem volt a rendszerváltáskor – Csau elvtárs annak az árán is visszafizette, hogy a népe gyakorlatilag éhezett, és a gazdaság összeomlott. Orbán sok mindenhez nem ért, de a gazdasághoz végképp nem, ami nem is lenne baj, hiszen ma már kevés a polihisztor. De sajnos azt hiszi, hogy ért.
    Biztos vagyok benne, hogy Ön tisztában van a likviditási képesség mibenlétével, azért a többiek számára: ez nagyon leegyszerűsítve azt jelenti, hogy az esedékes törlesztőrészleteket folyamatosan tudja fizetni az adós. Ebből adódik az, hogy nem mindegy, mekkora kamattal veszi föl az ember (állam) azt a hitelt. Az előző kormány 3,5%-os kamattal vette föl az IMF-től a hitelt, aminek mintegy harmadát használta föl, a többit tartalékolta. Ez tette lehetővé, hogy a piacon is 4-5%-os kamat mellett vehessenek föl kölcsönt, a hitelminősítő intézetek pedig a „befektetésre ajánlott” kategóriában tartották Magyarországot. Amint Orbán elköltötte a hitel maradék kétharmadát – a többi között Mol-részvényt vett -, a minősítők szinte azonnal a „bóvli” kategóriába sorolták az országot, a piacon felvehető hitelek kamata pedig 9,6%-ra ugrott. (Ez azóta mérséklődött 6-8% közöttire.) Talán Ön által is belátható, hogy könnyebb törleszteni egy 3,5%-os kamatú kölcsönt, mint egy 7-8%-os kamatút.
    A legnagyobb probléma az, hogy a kormány egyéb intézkedései – főképp a pénzpiac és a magánvállalkozások szétverésére irányuló tevékenysége – recesszióba vitte az országot: az idén 1%-nál nagyobb lesz a GDP visszaesése. Nincsenek beruházások – nemcsak újak nincsenek – a meglévő cégek sem tudnak fejleszteni, így azután nincsenek munkahelyek, emiatt nő a munkanélküliség, csökken az adóbevétel és a fogyasztás. Természetesen az egész világon válság van, csakhogy: Németország – legfontosabb kereskedelmi partnerünk – növekedett 2010 óta, a magyar gazdaság ennek ellenére csökken. Folyamatosan vonulnak ki a nemzetközi vállalatok Magyarországról – most éppen a Bricostore, ami újabb munkahelyek – és adóbevételek – elvesztését is jelenti. Elnézését kérem, hogy ilyen hosszan feltartottam, de érveket kért, azokat meg mindig macerásabb kifejteni, mint a szimpla gyalázkodás.

  • Talalom! Hallomásból leirsz valamit amiről azt hiszrd, hogy igaz.A Bajnai kormányzat az IMF-től felvett hitel 2/3 -át költötte el.Mire Is?A kamat pedig 5-6 %.Ezt Simor András nyilatkozta a gazdasági rádiónak 2008 októberében.Te beszélsz nemzetvesztőkről? A Gyurcsány szavaival élve ” Nem tudtam róla,hogy talicskával tolják ki az aprópénzt a minisztériumokból”Minden párthoz kell hogy legyen csatornád,ha az egészet átszeretnéd látni.Az,hogy itt egymásnak esünk nattól sem neked,sem nekem nem lesz jobb az életük.Nem jutottam/talán nem is akartam/közel a túzhöz,ha csak nem a tábortúzhöz.Nagyon sok befolyásos ismerősöm van ballról is jobbról is de egyiktől sem kértem még soha semmit.A rendszerváltás elött és után is az átlagemberek életét élem.

  • Talalom!
    Amiket On ir, meg csak kozel sem er az igazsaghoz. Fogalmam sincs, honnan szedi „informacioit”. Valoszinu, a hasara ut. Ha igy volna (csak nagyjabol is) akkor miert volt ,nemcsak hogy ures a kassza 2010-ben, hanem minuszban. Arrol meg mar ne is szoljunk, hogy a szoci milliardosok rohogve(nem is titkolva) kijelentettek, hogy kiviszik a penzuket(tulajdokeppen az orszagtol lopott penzt) Angliaba es Orban nezze meg magat, hogyan tud kormanyozni. Ki is vittek.09-ben (otthonjartamban) 125-145 Ft. volt egy dollar. A valasztasok utan kezdett emelkedni
    es ugye most mar 230 korul mozog. Ez annak a kovetkezmenye(elsosorban) volt, hogy bevaltottak a szavukat a tolvajok. Errol nem kellene neha szot ejteni??? Vagy ez TABU???

  • Topapó! Most nincs sok időm, de holnap megkeresem a hivatkozott adatok forrását, és ha tévedtem, korrigálni fogom. De az 6-5% még mindig kedvezőbb, mint a 7-8, illetve a korábbi 9,6%. A Bajnai kormány az adósság törlesztésére fordította a felvett hiteleket.
    A nemzetvesztést azonban nem a gazdaságpolitikára vonatkoztattam: ez csak egyszerű hülyeség a kormány részéről. Nem értenek hozzá, van ez így mással is.
    Az már viszont a nemzet pusztításának kategóriája, ahogyan a magyarok különböző csoportjait – fiatalt-időst, nőt-férfit, istenhívőt-ateistát, hazait-külföldön élőt – kérlelhetetlen gyűlölettel egymásnak ugrasztanak. Nekem nincs bajom az istenhívőkkel: járjanak templomba, gyakorolják a vallásukat. De azt kikérem magamnak, hogy a hívőket tartsák az erkölcs letéteményesének, és ezt még törvénybe is iktassák. Szeretem a hazámat, ismerem a nyelvét, kultúráját, történelmét, hagyományait – és kikérem magamnak, hogy ezt azért vitassák el tőlem, mert a szabad gondolat, a társadalmi szolidaritás híve vagyok.
    Egy nemzet akkor válhat naggyá – még ha kicsi is a létszáma és hazája területe – ha tiszteli más nemzetek erényeit, és képes viták során kiérlelt kompromisszumok útján érvényesülni. Éppen ezért nem értem azt a kitételedet, hogy: „attól, hogy itt egymásnak esünk…” Úgy gondolom, hogy én „nem estem” neki Dénes Erősnek. Nekem is vannak befolyásos ismerőseim, én sem használtam őket a magam érvényesüléséhez. És 1962. szeptember 2-án állították ki a munkakönyvemet, és még mindig dolgozom. Amiért hálás vagyok a sorsnak, hiszen lehetővé teszi az egészségem, és szükség van a munkámra is.

  • asher alexander

    Huncanada!
    na igen!!diohejban elmondva igy van!!
    de persze felesleges olyan allatoknak barmit is irni mint ez a jaworszky,akinek mar az anyja is egy gestapo besugo volt az apja meg onkentes a Waffen SS-ben,ebben is a zsidokat lemeszarlo kulonitmenyben,a Lublin-Majdanek-i megsemmisito taborban!Okiratokkal bizonyitottan!!
    a marcsa ifju koraban huseges hithu tagja volt a komszomolnak!!
    mit varsz egy „ilyen” csaladtol??!!

  • asher alexander

    topapo!
    te niemand!!
    -nem palastini katonai vezetot oltek meg!!
    az a hamasz egyik vezetoje volt!
    a hamasz meg NEM palastini eredetu tomorules!!sosem volt az!!ok eredetileg egyptom-iak!!ne mond el senkinek te tudatlan kis senki!!osszevissza irogatsz marhasagokat!a hamasz vezetoi mint pl,; a Sejk Yassin,es Khaled Machal mindketten Syriai szuletesu, Egyptomi allampolgarok!!semmi kozuk Gaza-hoz!!

  • asher, te lelki nyomorék ! A rágalmaiddal , csak magadat és fajtádat járatod le.
    Okiratokkal tudod bizonyítani ? Hát akkor bizonyíts, de sürgősen, amíg meg nem találtalak, te állat!

  • Hunknada ! Izrael megsértette a tűzszünetet, rakétát lőve az emberek közé, hogy egy Hamasz vezetőt likvidáljon és azóta is gyermekeket gyilkol. Erről írjon, ha óhajt velem csevegni.
    A mesékből már rég kinőttem.

  • T.Asher! Ha jó a cim amit adtál levél megy pár igazán számodra hihetetlen adattal.

  • Puchert János

    Ady írta 1902-ben, de ma is írhatta volna

    Közben eltelt 110 év!?!?
    Hát ez kell nekünk!

    „Néznek bennünket kultúrnépek. Látják képtelenségünket a haladásra,
    látják, hogy szamojéd erkölcsökkel terpeszkedünk, okvetetlenkedünk Európa közepén,
    mint egy kis itt felejtett középkor. Látják, hogy üresek és könnyűk vagyunk,
    ha nagyot akarunk csinálni zsidót, ütünk, ha egy kicsit már józanodni kezdünk,
    rögtön sietünk felkortyantani bizonyos ezeréves múlt kiszínezett dicsőségének édes italából, látják, hogy semmittevők és mihasznák vagyunk,
    nagy népek sziklavára, a parlament, nekünk csak arra jó, hogy lejárassuk.
    Mi lesz ennek a vége szeretett úri véreim? Mert magam is ősmagyar volnék
    s nem handlé zsidó, mint ahogy ti címeztek mindenkit, aki különb, mint ti.
    A vége az lesz, hogy úgy kitessékelnek bennünket innen mintha itt sem
    lettünk volna.
    Legyünk ez egyszer számítók. Kerekedjünk föl s menjünk vissza Ázsiába.
    Ott nem hallunk kellemetlenül igazmondó demokratákat.
    Vadászunk, halászunk, verjük a csöndes hazai kártyajátékot,
    s elmélkedhetünk ama bizonyos szép ezredéves álomról.
    Menjünk vissza, szeretett úri véreim. Megöl itt bennünket a betű,
    a vasút, meg ez a sok zsidó, aki folyton ösztökél, hogy menjünk elõre.
    Fel a sallanggal, fringiával, szentelt olvasókkal, kártyákkal,
    kulacsokkal, agarakkal, versenylovakkal, és ősökkel!
    Menjünk vissza Ázsiába!.”
    Ady Endre
    Nagyváradi Napló – 1902. január 31.

  • asher alexander

    Puchert Ur!
    na igen!!
    1000% ig igaz ez bizony ma is Magyarorszagra nezve!!

  • asher alexander

    ott van a nevem,cimem mar jo regota nyilvanosan kiirva!!!!
    GYERE fereg!!!innet CVsak boritekban mesz haza!!ezt elore megigerem!!
    azt persze elhiszem hogy faj az igazsag!!

  • asher alexander

    Izrael nem sertett meg semmit!!
    te egy aljas desinformalo fereg vagy!!
    a Tuzszunetet a Hamasz-(Ismail Haniyeh)-hirdette meg,a reggeli orakban!!-delben ezt felrugtak-(az islam djihad)- ugy hogy kilottek a Conseil Regional of Eskol-ra 17 kassam raketat!!
    ne hazudozz itt!!!
    persze toled mas nem varhato!!

  • asher alexander

    a cim jo!
    de!!!
    ne irogass te nekem semmit!!olvasatlanul kidobom a szemetbe minden nacifereg levelet!!-(a tieidet visszakuldtetem a postaval!!!nem levelezek nacikkal!!)-
    eleg az a sok-sok allatsag,hazugsag amit itt olvasok toled!!!
    erdekes az igyekezet hogy ti akik nem is eltetek meg akkoriban,jobban akarjatok tudni megis mint az aki azt atelte!!
    -en eloben ateltem azt!!
    -es te?,hol voltal??arrol szamolj be itt!!

  • De igenis Izrael megsértette a tűzszünetet, erről írtak a külföldi újságok és tele volt vele a net is, hiába akarod letagadni és szépíteni a dolgot, ez az igazság és te vagy az aki hazudik.

    És ne beszélj mellé, hanem bizonyítsd be amit írtál a szüleimmel és velem kapcsoltban mielőbb, ellenkező esettben felelni fogsz az aljas rágalmaidért, te tetűhinta!

  • Izrael népének 90%-ka támogatja a cionista terrorállamának Palesztin népirtását.
    Ezért, ha mégis menekülniük kéne, a rasszista Magyarországra ne jöjjenek, mert mi magyarok nem fogadjuk be a gyermekgyilkosokat! Menjenek pl. Amerikába aki békeidőben támogatja a Palesztin gyermekek legyilkolását.
    Vesszenek a cionista terrorállamok!

  • Mária kedves! Az a baj, hogy nem jól használja édes anyanyelvünket. Az, hogy „gyerkeket gyilkol” teljesen téves és félrevezető megfogalmazás. Ön képe szerint a Zsidók, vagy az izraeli katonák ha meglátnak egy palesztin gyermeket akkor azt legyilkolják, vagy hogy kell ezt érteni? Ha arra gondol, hogy a válaszcapásokban -sajnálatos módon- gyermekek is meghalnak, akkor abban már van igazság. Minden életért kár, főleg ártatlan gyermekekért, de ha a Hamasz és a palesztinok elfogadnák a békét, nem törnének Izraelre akkor nem is lenne miről beszélgetnünk!! Egyébként a palesztin támadások során is meghalnak gyermekek, ha ez érdekes Ön számára, vagy miattuk nem aggódik? Szelektálva válogatja a gyermek életeket, hogy kiért kár és kiért nem??

  • Huncanada! Mindenfajta nemzetiségű gyermekért aggódom! Nyírják ki egymást a politikusok szép csendben és nyomtalanul, de a gyerekeknek hagyjanak békét! Most elég érthetően használom az édes anyanyelvünket?
    Izraeli gyermekvesztességekről miért nem írnak az újságok?

  • asher alexander

    Huncanada!
    na igen!!jo kerdes!!
    jaworszky szerint a zsidok azert vannak hogy barki belejuk torolhesse,a labat,belejuk rughasson,szabadon deportalgathassak oket,gyilkolhassak oket,………………….es a zsidok mindezert halaval kotelesek tartozni a jaworszky feleknek,aki ma is az altaluk besugott zsidok vagyonaban,lakasaban dagonyazva el!!
    a zsidok n e is merjenek lazadni jaworszky szerint!!
    marpedig tetszik vagy sem,-……………………..ez van!!most eppen valami irgalmatlan erovel elverjuk a port a hamaszon,es egyeb gazaban tanyazo terrorista csoportokon,mint a tanzim,az islam djihad,stb!!
    nyeresre allunk!!
    miert mondom ilyen biztosan???
    mert az ENSZ biztonsagi tanacsa nem ult volna ossze Surgossegire hivatkozva!!
    ugyanis amig izrael n em tamadt vissza,es a terroristak szabadon lodoztek ki a napi 10-30 kassam,grad-2,es katyusa raketaikat izraelre,az valahogyan egyaltalan nem volt surgossegi ugy az ENSZ reszere!!akkor nem ultek ossze obegatni mint most!!
    csakhogy!!
    a kulugyminiszterunk Avigdor Liberman-(milyen erdekes!!Ukran szarmazasu zsido!!)-megmondta vilagosan!!
    addig SEMMIFELE TARGYALASOKROL SZO SE LEHET,AMIG A HAMASZ ES A MASIK TERORISTAK BE NEM FEJEZIK VEGLEGFESEN IZRAELI VAROSOK?KIBBUCOK?TERULETEK LODOZESET!!!!EZ VAN,………….EZT KELL SZERETNI!!!

  • asher alexander

    lol-lol-lol!
    te agyatlan liba!!
    „errol irtak az ujsagok….”-
    melyikek,az Al-Quds,az Al-Ahram,vagy az Al-Manar TV,netan az Al-Jazira??
    ezekbol harom a Hisb’Allah szervezet TV-je es ujsaga!!
    a magyar palestinbarat kormanyzat-(no meg a szelsojobbos „media”-nak gunyolt szenny mint pl,; a „szentkoronaradio”.)-………………meg jol tudjuk hogy orrba-szajba-fulbe desinformalja olvasoi taborat!!

  • Na kérem! Látom a fasiszták továbbra is itt verik a nyálukat. Valójában semmi jelentősége, ezek a jávorszky meg boda félék hamarább el fognak tűnni a süllyesztőben mint gondolnák.

    Tisztelt Gábor és Huncanada! Marcsa, ahogy hozzászólásaiból kitűnik teljesen beszámíthatatlan, nem szabad racionálisan gondolkodó lénynek tekinteni, akivel érdemes vitatkozni!

    Az elmúlt hét napban 1500 rakétát lőtt ki a Hamasz. A rakéta kilövő állványokat hordozó teherautókat a városok utcáin hozzák-viszik, saját civil lakosságukat használva fedezékül. Persze semmit lényeget nem képesek eltalálni a sufni tuning szarjaikkal amiket vígan kapkod el a Vaskupola, ezért kínjukban már egymást lövöldözgetik agyon nyilvános kivégzések keretében.

    A Hamasz egy terrorszervezet és most ki lesznek törölve a történelemből!!!

    Shalom Asher Alexander bá!
    Ne idegesítse magát a fasisztákon! Ezek senkik, semmit nem érnek, semmit nem számítanak!
    Imádkozunk Izraelért és együtt érzünk magukkal! Győzni fognak mert magukkal van az IGAZSÁG és az ERŐ!!!
    HAJRÁ IZRAEL!
    Ja! Senki nem jelentkezett… Hm… Miért is nem csodálkozom ezen…?!

  • Parittgyás! kérd el a szerkesztőtől amit kitöröltek.

  • En nem vagyok zsidoellenes, de abban sem hiszek, hogy a zsidok tokeletesek es sohasem tevednek….az peldaul hogyan lehetseges, hogy minden osszecsapas alkalmaval lenyegesen nagyobb szamu aldozat van mindig palesztin oldalon, mint Izrael oldalan?

  • Topapó! Valószínűleg azért törölték ki mert zsidózol benne és Izraelt gyalázod, ahogy te és nyomorult elvbarátaid szoktátok bármilyen téma is merül fel. A kutya nem kíváncsi rá! Tényleg rohadt fárasztóak vagytok már! Fel nem tudom fogni, hogy képesek emberek ilyen lelkiállapottal, és gondolkodásmóddal létezni, de valójában nem is érdekel!
    Ti ennek a társadalomnak a szemete vagytok, előbb-utóbb el lesztek takarítva mert veletek Magyarországnak nincs európai jövője!

  • Rózsa! A palesztinok a rakéta állásaikat, fegyver raktáraikat, a Hamász irodákat sűrűn lakott városi környezetbe telepítik, hogy ezek bombázása esetén a civil lakosság elleni támadásokra tudjon hivatkozni, és mert leszarják a sajátjaik veszélyeztetését is. A nagy pontosságú, precíziós izraeli fegyverek célba találnak, mivel azonban a terrorista célpontok a civilek közvetlen életterében vannak, nyilván vannak vétlen áldozatok is. Pontosan ezért az izraeli légierő több tízezer röplapot szórt le Gázában, hogy tájékoztassa a lakosságot a támadások célpontjairól, csak hogy megóvják őket a bombázásoktól. De „szemetek” ugye???
    Ugyanakkor a gyenge és pontatlan Hamász rakéták össze-vissza bolyonganak, leginkább a homokbuckákat, és a pálmafákat gyilkolászva, bár ilyen tömegben mint most, már azok is betévednek néha a lakott területekre, valós károkat okozva, de az izraeli lakosság hosszú évek óta komoly felkészítést kap a támadások esetére és például a legveszélyeztetettebb területeken ’94.óta minden lakásba bomba biztos szobát is építenek.
    Na ilyenek miatt van sokkal több áldozat a palesztin oldalon, nem azért mert Izrael ezt akarja…!
    De természetesen a zsidók sem tökéletesek és tévedhetetlenek! Ezt senki nem állította!

  • Csipke Rózsa, ez épp azért lehetséges amiért ha Te mondjuk meghúzgálod az Oroszlán bajuszát, valószínűleg előbb-utóbb csúnyább sérüléseket fogsz szenvedni tőle.

  • nemtom, szerintem meg a dolgok nem ilyen egyertelmuek, ugye tudjuk, hogy Izrael el akarja foglalni Palesztinat egyreszt, masreszt sokkal nagyobb befolyasuk es sokkal tobb penzuk van arra, hogy minden megmozdulasaikat jol kommunikaljak a vilag fele….ha nem haragszotok megmaradok szkeptikusnak ezugyben, gyanitom, hogy saras itt rendesen mindket oldal…arrol nem beszelve, hogy az egyetemistak itt Kanadaban nem a Palesztin nagykovetseg elott tuntettek, hanem az Izraeli elott…

    Huncanada

    a demokracianak epp az a lenyege, hogy a gyengebbek is megtarthassak onallosagukat, szuverenitasukat, de legalabb a foldjuket…

  • En csak azt szeretnem tudni(minden zsidozas nelkul), hogy van-e masik orszag a vilagon, amelyiknek megengedtek
    valaha is, hogy a szomszed orszag teruleten kepezzen ki „biztonsagi ovezetet”???Mert, ugye Izrael ezt tette/teszi.
    Vagy ez a KETTOSMERCE pozitinja???

  • Azt mar nem is kell kerdezni, hogy melyik orszagnak van megengedve, hogy telepeseket rakjon be a szomszedok teruletere. Ez is folyamatosan megy mar evek ota.

  • Igazad van Csipke Rózsa, csak azt nem tudom, hogy palesztinára miképpen lehetne ráhúzni a „demokrácia” szót. Ha demokráciára, akkor kezdjék el leges legelőször a béketárgyalásokat, ha kell újra és tartsák is be annak feltételeit. A földön, -hogy kié azon pedig lehet vitatkozni azt hiszem az idők végezetéig. Örök vitatéma.

  • asher alexander

    jimbo!
    aztan melyik „masik” orszag teruleten te!!?
    mert itt izrael allamrol van szo!!mi kizarolag a sajat orszagunkban alakitunk ki biztonsagi ovezeteket!!
    mi nem megyunk a nyalunkat verni libanonba,vagy jordaniaba mint arafat es nepe!!hussein jordan kiraly harcokban ki is uzte oket onnet!!

  • Huncanada

    valoban es eppen ezert nem egyertelmuek a dolgok, ezert en nem is szivesen belyegeznem egyiket sem es fenntartom, hogy egyik egyik sem kulonb a masikanal…oldjak meg, innen nincs ralatasom igazan, hogy igazsagot tegyek ebben…de azt mar megtanultam, hogy a dolgok legkevesbe olyanok a politikaban, mint amilyennek tunnek…es minel jobban van ralatasa az embernek, annal jobban forog a gyomra…

  • asher alexander

    csipke rozsa!
    izrael nem akarja elfoglalni palesztinat!!
    eppen forditva!!

  • asher alexander

    eddig 9 kisgyerek halt meg a raketatamadasok miatt itt Izraelben!
    koztuk az elso egy 3 honapos kislany volt!!

    miert nem irtak az ujsagok?
    mert mi nem verjuk nagydobra!!mi tiszteljuk a csaladok gyaszat!!

  • Asher Alexander, november 20.2012.6:10 DU. ” Mert mi nem verjük nagydobra!mi tiszteljük a családok gyászát!”
    Ti egyáltalán nem tisztelitek a családok gyászát, de a saját gyászotokat sem és erre a bizonyíték az a sok milliárd állami támogatás amit folyamatosan és jogtalanul kicsaltok Európa el szegényedet országaitól a virágzó holokauszt ipar nevében!
    Ti egy sátáni bűnbanda vagytok, akik semmitől se riadnak vissza, hogy bemocskoljon, leromboljon, tönkretegyen mindent és mindenkit aki az útjukban van, mely bosszúszomj és vérengző gyűlölet a pedofil ihletésű és azt támogató ördög bibliájában a, Talmudból ered!
    Közeleg az idő amikor megfizet a cionista Amerika és Izrael az együtt karöltve elkövetett összes háborús bűneikért!

  • mond mar!!
    megkeresett-e a cupido?vagy megint-(mint mindig)- csak a pofaja ert az egig!!?
    mert ide nem jott hogy oda merne allni egy kozel 90 eves emberke ele!!!pedig megadtam a nevem,cimem,nyilvanosan!!
    gyava szar ez-(ezek)-nem mas!!

    Szerző: asher alexander | november 17, 2012, 11:56 du. קוש מיין טאָכעס

  • Ja! Senki nem jelentkezett… Hm… Miért is nem csodálkozom ezen…?!

    Szerző: A Parittyás hangja | november 20, 2012, 11:41 de. 1101 Budapest Zách u.4,keresd Cupidót.

  • asher alexander

    Anyadnak!!ugyanazt csk ketszerr akkorat!!

  • Parittyás! Érdekes? Én voltam a BVSC polósoknál a Szőnyi uton.Az egyik barátom fia ott vizilabdázik az Ob I/b-ben.Te nem tudod véletlenül,hogy miért nem ismernek Olyan nevú embert,hogy Lendl Tamás? Rossz cimet vagy rossz nevet adtál.

  • Cupidó! Hát ez nagyon gyenge volt! Te frankón megadtad a TEK címét?! Kit nézel hülyének nagyfiam?

  • javorszky

    koltozz kicsit az arabok koze vagy mellejuk es mindjart lesz valami fogalmad a helyzetrol….teljesen nyilvanvalo, hogy az arab kultura nem fer meg egyetlen mas kulturaval sem, ebbol fakadnak az alapveto konfliktusok te elfajzott rozsafloresz!

  • Te AMONDÓ Rózsi! …”az arab kultúra nem fér meg egyetlen más kultúrával sem, ebből fakadnak az alapvető konfliktusok”…
    Ezzel a kijelentéseddel mehetnél akár jogvédőnek a középkorba való Amerika + Izrael típusú fasiszta népirtó jogtipró barbár antidemokrácia nevében!
    Például Irán, egyetlen országot sem támadott meg ellenben a fent említett terrorállamokkal.
    Gondolkozz el azon, hogy ki az „elfajzott”…agy mosott, stb.

  • Cupidó! Hát ez nagyon gyenge volt! Te frankón megadtad a TEK címét?! Kit nézel hülyének nagyfiam?

    Szerző: A Parittyás hangja | november 21, 2012, 4:13 du.Téged kisfiam.

  • Parittyás! Te ne szemetezzél le senkit kivéve azt akit a tükörben látsz reggelente.

  • asher alexander

    jaworszky!!
    ebbol is latszik mennyire gyengeelmeju vagy!!
    -„peldaul iran egyetlen allamot se tamadott meg…..”-
    no es akkor az Iraq-Iran-i haboru szerinted mi volt?,mert ott iran volt az agresszor!!
    no meg az is egyfajta tamadas,ha bizonyos szervezetek IRANI FEGYVEREKKEL tamadnak masokra!!
    ugy hivjak szaknyelven,; Attac Passiv!!

  • Izrael milyen és ki által finanszírozott fegyverekkel követi el a Palesztin népirtást?
    Az USA 3 milliárd dollárt ad Izraelnek évente katonai célokra.
    Izraeli mészárszék lett Palesztina! Ha így folytatjátok, mehettek vissza a pusztába vándorolni az idők végezettéig, mert a világ összes népe kitaszít benneteket magából. A mostani tűzszünet, csak ideiglenes, majd kiprovokáljátok, hogy ismét megszegjétek azt.
    Palesztina mindig is a Palesztin nép ősi földje volt, soha nem volt a mostani izraelitáké.
    Az Egyiptomból bejövő semita HABIRU HÉBER a kánaáni népet brutálisan lemészárolva elfoglalták földjeiket.Józsua könyve)
    Az ENSZ határozatával kizavarta ősi földjükről a filiszteusok leszármazottait a Palesztin népet, hogy földjüket elfoglalhassák a habiruhéberek.
    A tűzszünetet megsértő Izrael köteles kártérítést fizetni a Palesztinok hozzátartozóinak a házaik célszerű lerombolásáért, családtagjaiknak és gyermekeiknek tudatos lemészárlásáért.
    Minden államnak, amelyek békeidőben támogatták a Palesztin népirtást felelniük kell.

  • no es akkor az Iraq-Iran-i haboru szerinted mi volt?,mert ott iran volt az agresszor!!
    no meg az is egyfajta tamadas,ha bizonyos szervezetek IRANI FEGYVEREKKEL tamadnak masokra!!
    ugy hivjak szaknyelven,; Attac Passiv!!

    Szerző: asher alexander | november 22, 2012, 9:28 de.Mit hazudozol már megint?!Irak támadta meg Iránt,de milyen jó üzlet volt nektek meg az amerikaiknak hogy titokban Iránnak fegyvert szállítottatok.

  • A tűzszünetet megsértő Izrael köteles kártérítést fizetni a Palesztinok hozzátartozóinak a házaik célszerű lerombolásáért, családtagjaiknak és gyermekeiknek tudatos lemészárlásáért.
    Minden államnak, amelyek békeidőben támogatták a Palesztin népirtást felelniük kell.

    Szerző: Jávorszky Mária | november 22, 2012, 11:52 de. Na és kifogja felelősségre vonni őket?

  • Cupidó, akik békében szeretnének élni ezen a földön azok az emberiségnek jelentősebb részét képezik.
    Ki fogják harcolni az igazságtételt. Már elkezdődött. Hamarosan konkrét jelei lesznek.

  • cupido

    nincs olyan, hogy palesztina, az arabok altal letrehozott, a zsidok megfelemlitesere, folytonosan provokaciora kesz nepcsoport el ott, akiket az arabok es iran penzel, ha nekem nem lenne nyugtom es arra vagynek, elmennek onnan, nem pedig direkt arra szulnem a gyerekeimet, hogy bosszut alljanak a zsidokon…sajnos ilyenek az arab muszlimok…mindent kiirtanak, ami mas, mint az o kepmutato, eroszakos vilaguk…cupido teged is siman kinyirnanak, a javorszkyt mar ranezesre!:)

  • A cionista Izrael szisztematikus etnikai tisztogatásának Palesztin gyermekáldozatok száma már
    meghaladja a 800 000-et, vérük Izrael zászlaján tapad, mely a gyűlöletet, fajüldözést, erőszakot jelképezi.
    Azok a fiatal katonák, akik röhögve mentek gyermekeket mészárolni,(videók) embernek nem számíthatók. Ők Izrael cionista rezsim által nevelt lelketlen sátán nemzedéke.
    És most képzeljenek el 800 000 halott gyermeket egymás mellet kiterítve!

  • Asher!
    Igazan tudhatnad, hogy Izrael mikor foglalta el a szomszed teruletet biztonsagi ovezetnek, hiszen valoszinu ott voltal.
    Csak egyet emlitek: Golan fennsik!!! Okay??? A betelepitesek meg folyamatosan mennek, fittyethanyva az ENSZ
    (tobszori)hatarozatanak. Ezt nem lehet kiszepitve,felremagyarazni/megmagyarazni.
    Azt se felejtsd el Asher, hogy amig a ti katonaitok a legmodernabb fegyverekkel „dolgoznak”, addig a palesztinok
    kovekkel dobalodznak. Most biztosan sikerult szerezni nekik egy kisse hatekonyabb fegyvert, mint a kavics. Vagyis:
    vissza tudnak loni. Ez valoban bozaszto lehet.

  • javorszky

    hazudsz,, nincsenek palesztin gyerekek, muszlim nok vannak, akik azert szulik a gyereiket, ,hogy bosszut alljanak izraelen…eshat nem mindig sikerul…es ezek a fanatikus muszlim nok iran es mas arab orszagok altal uszitott szerencsetlenek…ha azok nem allnanak mogottuk, mar reg beke lehetne…kulonben sem ertem, miert nem az adobevallasoddal piszmogsz te mumia imitator, mi kozod van neked az arab gyerekekhez? meg az ablak-zsirafot sem tudod ertelmezni, hatmeg a helyzethet tartozo tortenelmet…elkussoljal te buta selejt!

  • asher alexander

    mai friss hir!
    ma reggel ket raketat lottek ki del-libanonbol Izrael teruletere!!
    -(meg mielott valamelyik hudeokos itt,;…………………del-libanon ugy 800km-re eszakon van gaza-tol!!az egyiknek semmi koze a masikhoz!!)-
    ujfent csak-(mint mindig!!!!!!)- NEM IZRAEL AZ AGRESSZOR!!!

  • asher alexander

    te hazug fereg jaworszky!!
    csak hogy tudd te tetves ribanc!!
    osszesen nincsen 800000 lakosa egesz gaza-nak!!-nem hogy annyi gyerek!!
    -(viszont,;-es most nezzenek meg -(1948-tol,2012-ig)-67430 Artatlan zsido kisgyerek hullat egymas mellett kiteritve!!koztuk a 8 honapos kisunokamat!!)-

  • asher alexander

    te szegeny szellemi nincstelen!!
    mar megint olyasmirol pofazol amit csak konyvbol tudhatsz!!
    -igen en abban a harcban-(is)-reszt vettem genral Motti Gur vezetese alatt!!csakhogy!!
    ott pl;-syria volt az agresszor fel!!egyszeruen elvettuk toluk harcokban!!ennyi!!nem mùi tamadtuk meg oket!!eppen forditva!!

  • asher alexander

    nem izrael tamadott syria-ra hanem a syriai tankok nyomultak be a golan height’s felol izraelbe!!
    mellesleg a golan mindig is izraele volt!!ott elt ugyanis a tizenket izraelita torzs egyike a DAN torzse mar evezredek ota!!

  • asher alexander

    -„hamarosan lathato jelei lesznek”-
    na ja!!
    az olyanokat mint te ill,; ti egyenkent nyilvanosan-(eppen mint 1946ban a nyilasokat!!)-az oktogon lampavasaira fellogatjak!!
    kezdhettek imadkozni!!

  • asher alexander

    semilyennel,es senki altal finanszirozva!!
    Mi Gyartjuk,es Finanszirozzuk,Sajat erobol-(Israel Military Industrie,es az Israel Aerospatial Industrie)- a sajat fejlesztesu fegyvereinket,mint pl a ,;-Galil karabely,a Yericho 11mm-es fullautomata,az uzi,a Merkava tank,a Heron dron,az Eitan 2 dron,a Tavor/tav-21 karabely,a Kipat Barzel antimissile system,et-etc!!
    megjegyzem ugyan itt,;
    kina,az oroszok,india,az usa tolunk veszik meg a Heron dron-t,es az Eitan-2 dron-t!!
    ezekben az usa-nak egy vasa sincsen!!barhogy is szertetned itt bemeselni!!

  • asher alexander

    Csutortok este 21h-tol eletbelepett a tuzszunet Israel-es a Hamasz kozt!!
    erre fel 22,20h-kor a Hamasz kilott del-Israelre 15 raketat!!
    ki szegte meg ujfent a tuzszunetet???
    ma reggel -(izraeli ido szerint)- del-Libanonbol,a hisb’allah terroristak kilottek ket raketat Izraelre!!
    ki kezdi ujra-es-ujra??
    felsobb parancsra minden mozgositott tartalekost-(82000 fo)-hazakuldott a sayeret matkal-(legfelsobb hadvezetes)-!!
    NEM IZRAEL az AGRESSZOR most sem!!

  • Egyszerűen szánalmas vagy, asher. Próbáltam szépíteni rajta, de ez van.

  • Asher!
    Nyilvanvalo. hogy ha eltagadod a „tenyeket”, amit ti (ket)balkezesek annyira hajtogattok, akkor neked van igazad. Mint mindig, mikor Izraelrol van szo. Ez mar a politikai-korektseghez tartozik.
    A kodobalasrol, viszont, hallgatsz. Meg 56-ban is egy picivel jobb volt a helyzet, mert legalabb vissza tudtunk loni.
    Igaz, hogy golyoszoro csak egyes lovest adott le, de akkor is lehetett vele loni. No meg inkabb benzines uveggel dobaloztak a sracok. Csodalom, hogy a palesztinok ezt meg alkalmazzak. Akkor aztan ajvekolhatnatok, mert mas lenne az arany a halottakban.

  • Palesztinok ezt meg NEM alkalmazzak….akart lenni. Bocs.

  • A liberális jogvédők ezen oldalak cikkeinek hozzászólói, akik annyira védték a romák jogait stb.és közben eszeveszettül dicsérve önmagukat, saját nézeteiket, tudásukat és véleményeiket magasztalva mások véleményeivel szemben, most lapítanak mint szar a fűben. Közülük eddig még egy sem emelte szavát a Palesztin gyermekeknek az élethez való jogaihoz. Hallgatásotokkal azt bizonyítjátok,hogy ti nem is liberális eszméket hirdető jogvédők, hanem fasiszta lelkületű,kegyetlenül és gyáván megalkuvó, sunyin meglapuló, s a gyermekgyilkos etnikai tisztogató tömeggyilkos bűnbandával kollaboráló soviniszta antiszemiták vagytok.
    Nincs jogotok beleszólni Magyarország belügyeibe.

  • nincs olyan, hogy palesztina, az arabok altal letrehozott, a zsidok megfelemlitesere, folytonosan provokaciora kesz nepcsoport el ott, akiket az arabok es iran penzel, ha nekem nem lenne nyugtom es arra vagynek, elmennek onnan, nem pedig direkt arra szulnem a gyerekeimet, hogy bosszut alljanak a zsidokon…sajnos ilyenek az arab muszlimok…mindent kiirtanak, ami mas, mint az o kepmutato, eroszakos vilaguk…cupido teged is siman kinyirnanak, a javorszkyt mar ranezesre!:)

    Szerző: Csipke Rozsa | november 22, 2012, 4:46 du. Előbb nyírnak ki téged mint engem,vannak muszlim ismerőseim,barátaim amit írtál róluk mind hazugság!

  • asher alexander

    jimbo!
    a tenyeket ti tagadjatok el espedig valami eszement vehemenciaval igyekezve olyanra irni minden hirt ami nektek felel meg!!-(meg ha ugy irva az szemenszedett hazugsag, tudatos desinformalas is!!!)-
    a palastini „kodobalas”-rol!
    az irani gyartasu FARJ-2 raketakkal lottek yirusalaimot,es tel aviv-ot!!
    farj62= egy kb,; 8 meter hosszu, 80 cm atmerojunraketa amiben 50-75 kg robbanotoltet van!hatotavolsaga 130km!
    de ezenkivul ott van meg a szinten irani technologiaval kifejlesztett MI-57?es a GRAD-2 is!!
    -es meg te irsz kodobalasrol??az utobbi idokben-(az elmult 4 ev!!!)- a hamasz es az iszlam djihad minden kulfoldrol kapott-(a palastini NEP SZAMARA adott!!!!!!)-segelybol kizarolag fegyvereket,aknavetoket,tankelharito raketakat,loszereket,robbano anyagokat vett!!!
    akkor mirol is beszelsz megint hulyesegeket??gyere ide es tajekozodj itt a helyszinen,mielott irogatsz okorsegeket!!
    mellesleg!!
    EGYETLEN MAGYAR UJSAGIRO SE VETTE A FARADSAGOT HOGY LEMENJEN A GAZA HATARRA TAJEKOZODNI,MINT A TOBBI NEMZETISEGU UJSAGIRO TETTE AZT!!!!MIERT IS???CSAK NEM ENNYIRE GYAVAK???

  • asher alexander

    Csutortok este 21-oratol eletbelepett a a Hamasz altal kovetelt Tuzszunet!!a hadsereg felso vezetese hazakuldte az osszes mozgositott tartalakost-(62000 fot)-!!
    22,20 orakkor a Hamasz kilott Izraelre 15 raketat!!-(ezt ujjongva,unnepelve elvallaltak gazaban a hamasz reszerol!)-
    ki szegte meg a tuzszunetet??

  • asher alexander

    1,;-van jogunk beleszolni!!tetszik vagy sem!!nekunk vannak ott-elnek ott hitsorsos testvereink!!
    2,;-neked viszont semmifele jogod belepofazni izrael belugyeibe!!nektek magyaroknak nincsen „hitsorsos” testveretek izraelben!!ugyhogy kuss!!

  • EGYETLEN MAGYAR UJSAGIRO SE VETTE A FARADSAGOT HOGY LEMENJEN A GAZA HATARRA TAJEKOZODNI,MINT A TOBBI NEMZETISEGU UJSAGIRO TETTE AZT!!!!MIERT IS???CSAK NEM ENNYIRE GYAVAK???

    Szerző: asher alexander | november 23, 2012, 8:07 de. Hat halott újságíró neked nem volt elég?!

  • cupido

    foldsotet gyoker vagy! ez lehet alapja az arabokkal kotott baratsagaidnak!

  • Ha igaz lenne, hogy a Hamasz megsértette volna tűzszünetet, akkor az már benne lett volna az újságokban. Álmodj tovább szépeket.

  • A hitsorsú testvéreitek az általatok rasszistának kikiáltott Magyarországot biztosan már szívesen elhagynának mielőbb átköltözve Izraelbe főleg most, hogy nem támogatjuk a gyermekgyilkosokat, de ellenben átköltözésüket szívesen támogatjuk.

  • melyik ujsagot olvasod te felresikerult rozsafloresz?

  • A gázai határon 1 fegyvertelen palesztin férfit lelőttek és 10 fiatalt megsebesítettek minden figyelmeztetés nélkül. Farmerek voltak, akik a földjeiket szerették volna ellenőrizni és a fegyverszünet miatt nem számítottak arra, hogy rájuk lőnek. Ez jelenti nálatok a tűzszünet !
    Még ti merészeltek beszélni koncentrációs táborokról, holokausztról? Izrael a Gáza övezetet a világ eddig legnagyobb koncentrációs táborává tette!
    Tudom, hogy a Palesztin nép Holokausztjáért megfizettek, Isten megbüntet benneteket és vissza fogjátok kapni azt a mérhetetlenül nagy szenvedést amelyet ti okoztok a palesztinoknak.
    Átkozott szadista barbárok vagytok, nem emberek!
    SZABADSÁGOT PALESZTINÁNAK !

  • asher alexander

    -es gondolod az csak ugy fog menni,hogy ti eloszeditek a benes dekretumokat,es a zsidok mind-mind huss izraelig!!?
    almodozni szabad rola!!az ingyen van!!

  • asher alexander

    GYOGYSZEROSZTAS VOLT-E MAR??LE NE MARADJ!!!

  • foldsotet gyoker vagy! ez lehet alapja az arabokkal kotott baratsagaidnak!

    Szerző: Csipke Rozsa | november 23, 2012, 9:36 de. Hülye vagy rózsaszálam,nincs velük semmi gond, büszke emberek.

  • -es gondolod az csak ugy fog menni,hogy ti eloszeditek a benes dekretumokat,es a zsidok mind-mind huss izraelig!!?
    almodozni szabad rola!!az ingyen van!!

    Szerző: asher alexander | november 23, 2012, 2:15 du. Inkább huss Európáig.Mennyi most Izrael lakossága 7 millió?Hová lett 3,5 millió ember?

  • Asher!Megmondtam hogy lesz válság,a palesztinok még egy kicsit lövöldöznek akkor éhen haltok.

  • melyik a buszke, amelyik ugy oszt igazsagot, hogy a stadionba terelik az embereket kendovel letakarva a fejuket es csak siman fobelovik oket, vagy agyonkovezik??? erre nagyon buszkek lehetnek, fogalmad nincs, mirol beszelsz!

  • melyik a buszke, amelyik ugy oszt igazsagot, hogy a stadionba terelik az embereket kendovel letakarva a fejuket es csak siman fobelovik oket, vagy agyonkovezik??? erre nagyon buszkek lehetnek, fogalmad nincs, mirol beszelsz!

    Szerző: Csipke Rozsa | november 23, 2012, 3:00 du. Ugyan már mi bibliát,tórát olvasók mennyivel voltunk,vagyunk különbek?Mi van náci lettél?

  • kb ezer evvel!

  • cupido

    engem nem erdekelnek az arabok, nyilvan ha szemelyesen megismerkedek valakivel, akkor es aszerint dontom el szimpatikus avagy sem es nem a masok altal leirt altalanositasok alapjanl, DE ettol meg atlatom a „palesztin”-izrael helyzetet (legalabbis utanaolvastam kicsit) es ebben semmikeppen nem fogok az arabok melle allni annal az egyszeru oknal fogva, mert ok keresik a bajt, ok a provokatorok es ok nem fernek meg mas kulturakkal…kiapadhatatlan penzforrasok allnak rendelkezesukre a konfliktus allando eletben tartasahoz….az, hogy ebben az esetben a zsidok ellen szoltok, az merhetetlen ostobasag, legjobb esetben is kussolnotok kene, ha bajban lennetek hamarabb nyujtana segito kezet egy zsido, mint egy arab!

  • engem nem erdekelnek az arabok, nyilvan ha szemelyesen megismerkedek valakivel, akkor es aszerint dontom el szimpatikus avagy sem es nem a masok altal leirt altalanositasok alapjanl, DE ettol meg atlatom a “palesztin”-izrael helyzetet (legalabbis utanaolvastam kicsit) es ebben semmikeppen nem fogok az arabok melle allni annal az egyszeru oknal fogva, mert ok keresik a bajt, ok a provokatorok es ok nem fernek meg mas kulturakkal…kiapadhatatlan penzforrasok allnak rendelkezesukre a konfliktus allando eletben tartasahoz….az, hogy ebben az esetben a zsidok ellen szoltok, az merhetetlen ostobasag, legjobb esetben is kussolnotok kene, ha bajban lennetek hamarabb nyujtana segito kezet egy zsido, mint egy arab!

    Szerző: Csipke Rozsa | november 23, 2012, 8:38 du. Tüskés rózsaszálam,neked kéne kussolni.Nekünk nem kell sem arab,sem zsidó segítség csak tessék minket békén hagyni.(fele ennyiért az USA lebombázta Jugoszláviát!)

  • 2012.november 23. Orosz hadihajók indultak a Gázai övezethez. URÁ!

  • persze cupido, nektek csak azerbajdzsanbol kell a segitseg!:) sajnos ra vagytok szorulva masok segitsegere, katonailag is, gazdasagilag is, ezert van az, hogy kapjatok a lapokat es nem osztjatok…masreszt meg hogy jon ide jugoszlavia?….ha a palesztin-zsido kerdesbe beleszolnanak, vilaghaboru lehetne belole csupan ennyi az apro kulonbseg…de magyarorszag meg jarhat hasonloan!

  • asher alexander

    ne orulj!
    nem zsidot gyilkolni jottek ide!!-barmennyire is szertened!!
    „ha” lonek rank-(amit erosen ketlek!!)-,…………………………minden teketoria nelkul visszalovunk!!

  • Cupidó, akik békében szeretnének élni ezen a földön azok az emberiségnek jelentősebb részét képezik.
    Ki fogják harcolni az igazságtételt. Már elkezdődött. Hamarosan konkrét jelei lesznek.

    Szerző: Jávorszky Mária | november 22, 2012, 4:28 du. A palesztinok annyira számíthatnak a mostani politikai vezetők lojalitására mint a németek 1916-ban a zsidókéra.

  • nincsenek palesztinok cupido, egy arabok altal penzelt es mukodtetett koztes terulet van a ket vallas es kultura kozott, mintegy elvalaszto savkent mukodtetve….az ottelo egyszeri emberek sem tudjak, hogy alantas erok hasznaljak oket, de a fanatizmusukra mindig lehet epiteni, azon keresztul folyton lehet oket befolyasolni, ez palesztina……az a fold mindig is a zsidoke volt

  • Persze, tudjuk, az oroszok csak egy kis sétahajózásra indultak.
    he….

  • persze cupido, nektek csak azerbajdzsanbol kell a segitseg!:) sajnos ra vagytok szorulva masok segitsegere, katonailag is, gazdasagilag is, ezert van az, hogy kapjatok a lapokat es nem osztjatok…masreszt meg hogy jon ide jugoszlavia?….ha a palesztin-zsido kerdesbe beleszolnanak, vilaghaboru lehetne belole csupan ennyi az apro kulonbseg…de magyarorszag meg jarhat hasonloan!

    Szerző: Csipke Rozsa | november 24, 2012, 8:38 de.Rózsaszálam olvass egy kicsit,úgy tudom hogy az azeriekkel közösek a gyökerek .A politika úgy alakítja hogy rá legyünk szorulva,de nem hiszem hogy valóban szükség lenne a segítségre,jelen pillanatban nincs szükség nagyobb hadseregre.Nem emlékszel az USA lebombázta a szerbeket népirtásért?

  • Persze, tudjuk, az oroszok csak egy kis sétahajózásra indultak.
    he….

    Szerző: Jávorszky Mária | november 24, 2012, 11:10 de. Ellenőrzik a Sinai-félszigetre érkezett amcsi turistákat.

  • nincsenek palesztinok cupido, egy arabok altal penzelt es mukodtetett koztes terulet van a ket vallas es kultura kozott, mintegy elvalaszto savkent mukodtetve….az ottelo egyszeri emberek sem tudjak, hogy alantas erok hasznaljak oket, de a fanatizmusukra mindig lehet epiteni, azon keresztul folyton lehet oket befolyasolni, ez palesztina……az a fold mindig is a zsidoke volt

    Szerző: Csipke Rozsa | november 24, 2012, 10:24 de. Nem volt.http://www.youtube.com/watch?v=qHl6p0xR_kE&feature=player_embedded#!

  • cupido

    ugyan mar!
    Benjamin Harrison[1] Freedman (1890 – May 1984)[2] was an American antisemitic and anti-Zionist activist…

    mint ahogy te is! eppen ezert elkussoljal vegre!

  • Cupidó! Kétféle embertipus van a kommentelők között. MI /Jávorszky—Dakota—Dénes E.—Boda M.ésmég sokan mások/ elmondhatjuk magunkról,hogy okosok vagyun,de hülyéskedünk.Ebből következik,hogy amásik csoport hülye és csak okoskodik.

  • Asher! 67430 ártatlan kisgyereket öltek meg 1948-2012-ig..Név szerint? Nem kell ahhoz orosz flotta,arab összefogás a MINDENHATÓ már eldöntötte a sorsotokat hiába is kapálóztok.Hiába mentetek más országokba letagadva kiléteteket az ÚR mindenhol megtalál.Egyszer kétszer már megtizedelt Titeket,de nem tanultatok belőle.

  • totaho

    ne osszad itt az igazsagot, semmilyen erkolcsi alapod neked arra nincs….erre johetne valaszkent, hogy 100 eves torok atok, habsburg elnyomas majd trianon majd haboru hitler mellett….megse tanultatok belole!

  • ugyan mar!
    Benjamin Harrison[1] Freedman (1890 – May 1984)[2] was an American antisemitic and anti-Zionist activist…

    mint ahogy te is! eppen ezert elkussoljal vegre!

    Szerző: Csipke Rozsa | november 24, 2012, 2:38 du. Kussolj most már te,hülye náci!

  • Asher!
    „2,;-neked viszont semmifele jogod belepofazni izrael belugyeibe!!nektek magyaroknak nincsen “hitsorsos” testveretek izraelben!!ugyhogy kuss!!”
    Volt pofad leirni ezt??? Hat te miert ugatsz bele a magyar dolgokba???
    Az arabok(mint faj) nem tudnak osszefogni. Ez a bajuk. De a tortenelem folyaman, mar volt pelda, hogy jott egy vezeruk aki ossze tudta fogni oket. Ez bekovetkezhet elobb-utobb es akkor jon a feketeleves az izraeliekre.
    Nem kivanom ezt nekik, mert annak mas kovetkezmenye is lenne, de egy kis lecket. azt megerdemelnenek.

  • asher alexander

    jimbo!
    igen!!volt pofam leirni!!
    de ugytunik meg mindig nem erted a lenyeget te szerencsetlen hulye!!!
    1,;-magyarorszagon nekunk vannak ott elo zsido hitsorsos testvereink!!-(igy van jogunk belepofazni!!)-
    2,;-itt izraelben,nincsenek magyar kereszteny hitsorsos testvereitek!!meg mutatoba sem!!-(nincsen jogoyopk belepofazni semmibe!!)-

  • asher alexander

    topapo!
    -„67430artatla, kisgyereket oltek meg! nevszerint?!”-
    te egy ritka mocskos fereg vagy!!!
    de annyibol en is visszakerdezhetek!!
    jaworszky,;- „800000 palastini gyere”!-nevszerint??

  • Rózsika!Neked milyen erkölcsi alapod lehet,ha nem is tudod mi az erkölcs.Szerintem az Asher elintézi Neked a letelepedést Izraelbe,ha szépen kéred.

  • Topapó, ez nagyon jó ötlet. A csipke rózsafloresz szerintem beválna az ashernél…
    he….

  • Topapó, ez nagyon jó ötlet. A csipke rózsafloresz szerintem beválna az ashernél…
    he….

    Szerző: Jávorszky Mária | november 25, 2012, 9:01 de Az észnélküliség vákuuma összetartaná őket.

  • Asher!
    Most mar ertem, hogy milyen jogon szoltok bele az amerikai dolgokba/politikaba is. MIt, beleszoltok? Ti formaljatok!!!!
    Akkor a magyarok beleszolhatnanak a canadai dolgokba. Sot, meg sok mas orszageba is, mert magyarok ma mar mindenutt vannak. Majdnem ugy, mint zsidok. Ez nem hiszem, hogy jogot adna a beleszolasba/belefofazasba.
    Valamivel osszekevered a JOGOT!!!