Orbán Moszkvában járt – Putyinnak volt rá 15 perce…

2013 február 5 11:50 de.108 hozzászólás

Nos, a mi daliás 2/3 istenünk kieszközölte – sok idő múltán – hogy Putyin fogadja. Nem volt semmi, mert úgy nagyjából mindenhol azzal teszik le a telefont, ahol a protokollfőnöke, vagy ki a bánat, aki instanciázni szokott a nevében, hogy köszönjük jelentkezését, de sajnos, csak jövőre van szabad időpont, de ne tessék aggódni, előjegyzésbe vesszük. Pont, mint az SZTK reuma szakrendelésén.

Orbán Moszkvában

Szóval, Népünk Boldogságát fogadták a Kreml-ben. 15 percre.

Ami, ugyebár, ezen a szinten, hogy’ is mondjam, kicsit komolytalan. A Köpcös úgy vélte, hogy tárgyalni fognak. Miről is, hogyan is, nos, azt már annyira nem gondolta át, ráadásul arról is megfeledkezett, hogy Moszkva nem Budapest. Ott ugyanis az államfői tárgyalásokat komoly előkészítő munka, szakmai konzultáció – brrrr, még hallani is rémes – előzi meg, és utána, 15 percben, a sajtó kedvéért, aláírnak valamit a vakuk villogása közepette.

A’propos: sajtó. Az orosz média megemlítette, hogy jön ide valami magyar miniszterelnök, Orbánnak, vagy ilyesminek hívják, és Putyin fogadja. Csak távozta után nem írtak egy sort sem arról, hogy miért jött, és mi is volt a tárgyalás (?) eredménye. Erről nekem az egyszeri jóasszony panasza jut eszembe: képzeld, Julis, gyött az ember, kitakart, betakart, csak azt nem mondta, mit akart? Van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem történt semmi, ahogy az egyszeri jóasszonnyal sem. A Köpcös előszobázott egy kicsit, majd volt 15 perce. A kérelmezőt meghallgatták, majd mondták: köszönjük, hogy ide fáradt, adja meg a telefonszámát, majd visszahívjuk. Ahogy azt az emberi erőforrás – leánynevén: munkaügyi – osztályon szokták.

Mert nézzük csak, mire is elég 15 perc.

Üdvözlöm, Mihail Viktorovics Orbánov! Tissszteletem, Putyin úr (enyhe pucsítás). Na, jöjjön beljebb, ne ácsorogjon már ott! Köszönöm, Putyin úr, nagyon kedves (összeszorított valagpofákkal beljebb sirülés). Foglaljon helyet! Ide? Igen, oda (elhelyezkedés a fotelben, lehetőleg decensen). Hogy utazott? Köszönöm kérdését, jól, bár a Kalinyin sugárúton…Tudom, tudom, a zöld hullám, elnézését is kérem, az illetékest már keményen megbüntettük, a következő transzporttal már indul is Irkutszkba, fókákat terelni! Na, de mondja, mi szél hozta erre?

Ezzel el is ment kb. 5 perc. Maradt 10. Mire is elég 10 perc? Semmitmondó frázisokra, mosolyra, protokollfotókra, és az öltöny szabásának megdicsérésére.

Ezek után a mi derék ügyintézőnk péntek reggeli hagyományos rádiószózatában bele jópofizza az éterbe, hogy sikeres volt, hiszen járt Moszkvában, és haza is jött! Mégis, mijafaszt gondolt ez a … – na, a jelzőt mindenki helyettesítse be, kedve és szimpátiája szerint – hogy az autó, amelyik szállítja, kifelé menet majd a Butirka, vagy a Lefertovo felé fog kanyarodni? Mégis, mijafaszt gondolt ez a …, hogy jópofa rádiószózata után fél órával nincs ott a fordítás a Kreml-ben? Putyin nem egy amnéziás fajta, jól emlékszik a Köpcös kirohanásaira, még abból az időből, amikor nem volt köpcös. Ezt is szépen becsatolják a kartonjához.

Csak sejteni lehet, miért is járt a Kárpát-medence géniusza Moszkvában: az e.On-tól jó pénzért megvett gáztározók ügyében – mert, ha már van, jó lenne azt olcsó orosz gázzal feltölteni – és a paksi atomerőmű bővítése ügyében. Biztosat nem tudni ugyan, de a politikai logika ezt súgja. Nos, az olcsó orosz gázról lecsúsztunk, mivel Magyarország nem szerepel azon országok közt, amivel a GAZPROM egyedi szállítási szerződést kötött. Orbán 10%-os rezsicsökkentése másodfokon is úgy szállt el, mint május 1.-i lufi az esti szélben.

Ami Paksot illeti, Putyin a sakkban is jártas. Nem cserélt be gyalogot királynőre.

Ille István

108 hozzászólás

  • Gratulálok, szép,színvonalas írás, vagy „mijafasz”.
    Tökéletes összhangban az oldal jelmondatával: „Legyünk intelligensek”.

    Amúgy vicces, itthon meg pont azzal vádolják a patást, hogy megállapodott nagy dolgokról Putyinnal, csak nem mondja el.
    Össze vagyok zavarodva, most akkor mit rontott el a Köpcös? Volt rajta sapka, vagy nem volt, vagy mindegy?

  • Dexter!
    Domnule Ille-nek, bizony mindegy. Egy het alatt sikerult neki ezt a „vicces” firkalmanyt osszehozni es ez a fontos. A fizetesert „megdolgozott”. Ez a lenyeg!!!

  • Dexter

    mar ott elrontotta, hogy megszuletett, ekkora csapasrol meg almodozni se almodoztak a szocializmusban elo magyar emberek, azt hittek ennel csak jobb lehet…haat tevedtek…valami miatt meg kell jarniuk a poklot orbannak koszonhetoen…

  • Jávor a bajnai utjáról beszéljetek mit keres Brüsszelbe???Kivel egyezkedik megbizatás nélkül.

    Bajnai nem egyeztetni ment Brüsszelbe hanem Magyarországot pocskondiázni,sajtó beszámolt róla.Ugyan kivel mit egyeztetett ,senki nem bízta meg ,tán tankokkal jön vissza mint az elődje.Vagy kormánybuktatási tervet vette át az eu-tól, euban előre ki dolgozoták bajnainak, még jó hogy nem miniszter mert ismét a terhünkre adósságot szedne fel.Az biztos hogy bajnai az országunkat ekézni ment nyugatra,terrorista tervet át vette. Szerintem pénzért ment euba ,klinton néni támogatása elfogyott ,szerencse terhünkre nem tudja felvenni .

    KOMMUNISTA BANDA KÉSZÜL VALAMIRE ,VAGY PUCCSOT KÉSZÍTETTE ELŐ ,AZ BIZTOS NEM ÉRDEKÜNKET KÉPVISELI.

    Bajnai de biztos a dolgában,7 éves pénzügyeket rendezi , senki nem hatalmazta fel ,semilyen poziciója nincs ,még képviselő se.Tán eu külön utas bajnaival háttérben olyan szerződéseknek ír alá ami az eutól jövő pénzt megakadályozza ,vagy az eu a pénzt nem magyar bankba küldi hanem már bajnai külön titkos számlája érkezik ,,amilyen köpönyeg forgató magyar ellenes az eu megteszi.Minden hájjal megkent libás mindenre képpes,hisz ő is magyar gyűlölő.

  • Dexter
    2013 február 5
    2:07 du.

    Nem mindegy neked, göllner?:)

  • Ezen röhög mán a félvilág.
    A ‘ negyedórás vendég ” hehehehehehehe
    ( Érdeks. Agyurcsányt ez a Putyin családilag vendégelte meg a házában , vacsorával várván. Vártán. Ahogy ott várták , mikor gyön már a Miferink ?)
    Aztán gyött, családostúl, utána meg elkvatzerkáztak kituggya meddig.
    Így megy ez kérem kultúremberek között.
    Aki meg nem , az a negyedőrás.

  • Ez a Putyin már másodszor alázza meg a mi Gániuszunkat! Ideje lenne már Malival együtt az oroszokat is lerohannunk!
    /”Az oroszok már a speizban vannak………..”/

  • Meg jo, hogy a rohogesen kivul, van aki mast is kifundal ebbol az iromanybol. Persze, csak a gyengebbje,mint gay-za. Meg „teny”-nek veszik, pedig csak parodia. Annak is szegeny.
    „Az egesz vilag nevet Mo.-n”, de masutt meg senki nem foglalkozik vele. Most melyik az IGAZ???

  • Andrási Sándor

    Fáj Ille elvtársnak, hogy az Orbán-kormány köszöni, de jól van és bármennyit furmánykodik az un. „baloldal” nem akar a kormány megbukni. Ellenére annak, hogy az idén négy millió munkavállaló bruttó éves bérének megfelelő összegű adósságot és annak kamatait kell törleszteni az emutnyócév bukott nemzetárulóinak köszönhetően.
    Hogy hány percig tartott a találkozó? Nem tudom. Van-e az időtartamnak jelentősége? Valószínű. Hogy ciki volt-e ez a találkozó? Nem tudom.
    De Moszkváról több dolog is eszembe jut, mint bizonyára önnek is: 1. A kötelező, alacsony színvonalú orosz nyelv tanítás. 2. Magyarország mint Szovjet gyarmat 3. A bő nyálcserével váltott elvtársi csókok 4. A nagy testvéri szovjet seggnek csontig nyalása, stb…..stb.
    Ön mire emlékszik szívesen ezekből az időkből, kedves Ille elvtárs?

  • Andrási Sándor

    Kedves Geyza! A nagyszerű táncos ripacs bizonyára jó előre befizetett a vacsorára, a pénzünkből. Ezt a jó szokását előtte és utána is tapasztalhattuk.

  • Ille!……..A cikk nagyon emelkedett,lényegre mutatő és kritikus volt csak az a baj,hogy a balliberálisok szintjén /ott ahol a vakond is érdeklődik/ iródott.

  • todor48
    2013 február 5
    10:29 du.
    a gániusz helyett nem ánuszt akartál írni? 🙂

  • KÖVI
    2013 február 5
    6:39 du.
    orvos látott már? vizsgáltasd meg magad, talán még lehet segíteni rajtad.

  • JIMBO
    2013 február 5
    5:17 du.
    kicsi huszár, már az idő fogalmával sincs tisztában? mikor is volt a köpcös moszkvában? egy héttel ezelőtt?
    vagy arrafelé, ahol maga szennyezi mentálisan a környezetet, más időszámítás van?
    egy valamit csípek magában, olajbogyó: megadja a kellő tiszteletet. csak nem értem, miért erőlteti a román titulust? szólítson nyugodtan ille úrnak.
    csak, hogy érzékelhető legyen a kettőnk közti társadalmi különbség. elég, ha a kalapját előttem három lépésre veszi le, nem kell már az utcasaroktól fedetlen fővel közeledni hozzám 🙂

  • Dexter
    2013 február 5
    2:07 du.
    valami nem tetszik? tegyen róla!

  • Kövi
    Ne Orbánékból indulj ki, egyáltalán nem volt normális az a technikájuk, hogy „minél rosszabb az országnak, annál jobb nekik” Lehet, hogy számodra ez megdöbbentő, de még van, aki az Orbán-Simicska bagázs érdekeivel szemben az ország érdekeit szolgálja. A bénázásuk miatt ugyanis nem ők, hanem az ORSZÁG esne el egy csomó lehetőségtől. Bajnai most is (mint ahogy korábban is) hazafiként cselekedett (az nem azonos a mélymagyar hazaffyaskodással)
    Egyébként Putyin alkalmazta a „kétmásodperces szabályt” Ami a kenyér esetében beválik, lehet, hogy államfők esetében is működik. Na hallod: ahány államvezetőt már eliminált „csak” az, hogy Orbán meglátogatta, jogos volt, hogy igyekezett a veszélyt rövidre szabni.
    Egyébként a cikk tényleg túlzó és igazságtalan. Volt az a találkozó 16 perc is, bár ha tolmácsot vettek igénybe, akkor csak 7-8.

  • Boda Marcsi hol vagy!
    Színvonalat képviseltél a jobb oldalon! Amit nélküled művelnek itt az silány.
    Azt hittem életüket és vérüket a vezérért, most aztán védik az utolsó emberig ezt az egyenlőre csak látszat eredményt.

    Bár ki tudja, mit ajánlott a baltás ezért a 15 percért cserébe.

  • Geyza, Geyza! Írod ezt a butaságot a Böszme-Putyin vacsiról. Nézd! Putyin antiszemita, biztosan nem szórakozásból evett egy asztalnál a Dobrev Klárival, mert ugye a férje debil, ő magától nem találna ki olyan dolgokat, hogy te Feri, menjünk invesztálni 500 millió dolcsit Indonéziába, van ott valami olaj-gáz-föld buli…
    Amúgy Feri rendesen tett a hálózat kedvére, egy vacsiért mit el nem adott! Mol-részvények, Mol-Gáz, Malév, stb. Volt ez az utolsó desszert, hogy a Magyar Kereskedelmi Képviseletet kellett eladni, a világ legdrágább ingatlanpiacán. Csak, hogy tanulj, nesze itt van, magától az ATV-től:
    „A gyanú szerint a Külügyminisztérium nevében a moszkvai magyar nagykövet 2008. március 4-én, felhatalmazás nélkül szerződést írt alá egy ismeretlen tulajdonosi hátterű, külföldi bejegyzésű céggel a moszkvai Kereskedelmi képviselet épületének eladására. Az épület vagyonkezelője a Külügyminisztérium, tulajdonosa a Magyar Állam volt eredetileg. A szerződés 23,6 millió amerikai dolláros vételárat tartalmazott, ami azonban lényegesen alacsonyabb volt a moszkvai épület valós piaci értékénél. Az ingatlan valós piaci értéke egyébként a beszerzett szakvélemények alapján egyébként 52 millió dollár, ami 30,7 millió dollárral – körülbelül 6 milliárd 150 millió forinttal – több, mint amennyiért eladták. Egyébként már egy 1991-es értékbecslés is jóval többre értékelte az épületet, mint amiért 2008 márciusában eladták azt.
    A vevő 21,3 millió dollárt át is utalt az államnak, az MNV Zrt. értékesítési bevételi számlájára. Ezt 3,5 milliárd forintra konvertálták át.
    A jogszerűtlenül megkötött, előnytelen szerződésről Fekszi Márta és Tátrai Miklós is tudott. Azt a látszatot akartak kelteni, hogy az épület még nincs is eladva. Ezért Fekszi Márta kezdeményezésére Székely Árpád – a gyanú szerint – 2008 nyarán beszerzett egy hiányos, 19,9 millió dollárról szóló értékbecslést. Erre alapozva az MNV előkészítette és a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács jóváhagyta az épület pályázati úton történő értékesítését. Ennek az volt a célja a hatóság szerint, hogy a már eladott épületre vonatkozó, törvényeknek megfelelő okiratok utólag elkészüljenek.
    A benyújtott pályázatokból a nagykövet azt a céget hozta ki nyertesnek, amelyik korábban megvette a Kereskedelmi Központot. A céggel a nagykövet 2008. november 5-én kötötte meg a hivatalos adásvételi szerződést, a korábbi szerződéshez képest 2,3 millió dollárral kisebb összegre. Teljesítésként elfogadták a más hónapokkal korábban kifizetett 21,3 millió dollárt.
    Már egyébként ez a márciusi és novemberi árfolyam-különbözet is 742 millió forint veszteséget hozott. Mivel amennyiben a 21,3 millió dollárt nem márciusban – a valós eladáskor – hanem a novemberi szerződés után váltják forintra, a márciusi 3,5 milliárd forint helyett 4,2 milliárdot jelentett volna az összeg. Amellett, hogy az épület több mint 6 milliárd forinttal ért többet, mint amennyiért eladták.
    Fekszi Márta és Székely Árpád panaszt jelentett be a házkutatási és az őrizetbe vételi határozatok, valamint a megalapozott gyanú közlése ellen. Tátrai a megalapozott gyanú közlése és az őrizetbe vételi határozat ellen élt panasszal. A gyanúsítottak vallomást tettek, melyben tagadták a terhükre rótt bűncselekmény elkövetését.

  • Gazdasàgi erdményei legyenek a talàlkozonak! A paksi atomerömüvünk
    felujitàs elött àll,amit a gyàrtok ujitanak fel,valoszinüleg bövül a kerskedelmünk ezàltal Oroszorszàggal-ami munkahelyeket vagy azok megtartàsàt eredményezi-.Ez a „keleti nyitàs”,ott nincs adossàgvàlsàg,ezért növekvö a gazdasàguk.

  • Jávorszky Mária

    Putyin, csak megsúgta Orbánnak, hogy az éhségmenet milliárdos szervezőinek a – MUNKÁT, KENYERET – követelőzésre mondja nekik azt,hogy
    AKI NEM DÓGOZIK NE IS EGYÉK!
    No, erre vót jó a 15 perc.
    he…

  • „bele jópofizza az éterbe, hogy sikeres volt, hiszen járt Moszkvában, és haza is jött! ”
    Azért tulajdonképpen siker lehet ez is mert járhatott volna úgy ahogy a Kazinsky járt. Igaz a nagy medvének ez a pöcs nemért meg ennyit sem. 🙂

  • T. Kövi.

    Bajnainak olyasmije van, ami Orbánnak soha nem volt, van, vagy lesz: hitelessége.
    A Miniszterelnök úr egyszer azt mondotta volt a Gárdával kapcsolatban: ” kapnak két pofont, oszt hazamennek”.
    Tod, jókomám, egy korábban már bíróságilag betiltott csoport , amelyik nagy ívben tesz a meghozott bírósági ítéletre, az nem két pofon várományosa egy demokratikus országban, hanem hónapokra rúgó, letöltendő börtöné.
    Kiváncsi lennék, hogy mondjuk Ottawában hány percet tudnál eltölteni az utcán SS egyenruhában.

  • kekec
    2013 február 6
    4:17 de.
    a) tényleg volt tolmács. láthatóan nem is szinkrontolmács, és csak egy. ami, ugyebár, ezen a szinten ugyancsak furcsa, mivel általában keresztbe fordítanak, mindenki a saját tolmácsával, nehogy félreértés legyen. itt egyetlen tolmács volt, ezért vélhető, hogy nem volt fajsúlyos téma.
    b)a háttérben ott egy óra. a kézfogás – gondolom – az elején történt, ha látni lehetne a mutató állását, akár következtetni is lehetne, pláne, ha az elköszönésről is lenne fotó.

  • A legújabb vélemények szerint meg egyszerűen eladta Hazánkat,
    Odavetette mint ahogy Kínának is megpróbálta már , cvsdak nem jött össze.
    Aztán holmi szaúdiaknak ” pávatáncolt ” ( SICC Andrásikám ) , dehát az arab jó üzletember , bizniszben pragmatikus.
    Most lehet hogy az orosz medve megvesz minket nosztalgiából szőröstűl bőrőstül.
    Úgylátszik az OROSZKIZAVARÓ ” Konyec-ista ” fidesznyikeknek nem volt elég az emúttnegyvenév. Akarnak még, csak most sokkal szarabb lesz a helyzet.
    Mert Kádár idején az oroszok úgy jártak ide mintha Nyugatra mennének ( személyesen mondta ezt nekem egy szovjet kereskedelmi tengerész , pedig azok világlátott emberek voltak akkoriban is.) valamint minden ipari és mezőgazdasági szemetet megvettek tőlünk , amit pl. a cseheknek vagy másoknak nem sikerült eladnunk.
    Most , ha a feltételezés igaz ,valóban egyszerű gyarmata leszünk ezeknek. Gazdaságilag ! A pénz nagyobb úr mint a Kalasnyikov. A tözsdékről nem is bszélve.

  • Domnule Ille!
    Amit ide irt, az „fiction”, es ezt on is tudja(gondolom
    on rohog rajta a legjobbakat). Nehogy mar elhitesse az
    olvasoval, hogy onnek LEHETNEK ilyen „pontos” ertesulesei
    Kertem mar, hogy ne nezzen mindenkit hulyenek, csak azert, mert on az.
    En nem kalaplaveve kozelitenem meg ont, hanem terdenallva
    es kozben azt mormolnam „ments meg uram engem a gonosztol”.
    Lassan a regi KMH-sok szohoz sem jutnak,mert az Ellenszek-let telejesen kisajatitja ezt az organumot.

  • Aki ide ír, az egy se gondolkodik, ha jobboldali???

    Andrássy :
    Nem tudom.
    De Moszkváról több dolog is eszembe jut, mint bizonyára önnek is: 1. A kötelező, alacsony színvonalú orosz nyelv tanítás. 2. Magyarország mint Szovjet gyarmat 3. A bő nyálcserével váltott elvtársi csókok 4. A nagy testvéri szovjet seggnek csontig nyalása, stb…..stb.
    Ön mire emlékszik szívesen ezekből az időkből, kedves Ille elvtárs?”

    Nem tudom Ille „elvtárs” mire emlékszik, Orbán elvtárs viszont most nyalt be csontig az oroszoknak.

    „Orbán Viktor tegnapi moszkvai látogatásán olyanokat talált mondani, mint hogy Magyarországnak „elementáris érdeke” a „hatalmas Oroszországgal” való „jó és szoros” viszony, illetve az orosz „nagyszerű szakmai felkészültséget” ajnározta, az orosz technológiát pedig „világszínvonalúnak” nevezte. Nem túl nehéz észrevenni, hogy a magyar miniszterelnök rendkívüli módon igyekezett túllépni a szokásos diplomáciai udvariasságon, hogy teljesen egyértelművé tegye: ő bizony nagyon meg akarja mutatni, mennyire jóban is akar lenni Putyin elnökkel.”

    Andrássykám, tessen Orbán et-nál reklamálni. Capisti?

  • Még ilyeneket mondott, miközben Putyin mancsát csókolgatta – képletesen, na figyeljetek:

    Nagyon tiszteljük az oroszokat, de nem azért mert nagy az ország

    Magyarország elementáris érdeke, hogy jó viszonyban és szoros együttműködésben legyen Oroszországgal – mondta köszöntőjében Orbán Viktor. „Mi, magyarok tisztában vagyunk azzal, hogy Oroszország milyen fontos partnerünk. Tisztában vagyunk Oroszország súlyával és jelentőségével is, de a tiszteletet, amelyet Oroszország iránt érzünk, elsősorban nem Oroszország mérete, hanem kultúrája váltja ki belőlünk, és az orosz kultúra iránti tiszteletünk adja meg az alapját a jó gazdasági együttműködésünknek” – fogalmazott a kormányfő.

    Hozzátette, hogy Magyarország mindig is egy nagy nemzetként tekintett Oroszországra, amelynek nagy jövője van.

    A válság utáni időben fontos lesz, hogy Moszkvával jóban legyünk ”

    Bizony, a köpcös szerint nyalni kell a csontig az oroszoknak – amit Gyurcsány sose tett, idézzetek, majmok, mikor lelkendezett ilyen nyálcsorgató alázatossággal, mint ez a súlyos elmebeteg?

    És ráadásul hiába. Putyin negyedórát szánt rá, aztán kidobta, mint a macskát, na majd jövőre, amikor bukik ez a köpcös ápolt, majd rendeződnek a kapcsolatok normális kormányfővel.

  • @Ille István:
    Kérdésére összefoglalnám, hogy mi nem tetszik:
    -az alpári stílus („mijafasz”)
    -a tények ismerete nélküli elfogult feltevések valóságként történő tálalása (pl. 15 perc vs. 2,5 óra)
    -a személyeskedés (Köpcös, Népünk Boldogsága, stb.)
    -a bármit csinál, akkor is hibás mentalitás (megalázták-eladta a hazát-nem történt semmi, stb.)
    -a humortalanság
    -a helyesírási, nyelvhelyességi, központozási hibák aránya
    -a sakk szabályaival összeegyeztethetetlen mondatfüzér („…a sakkban is jártas. Nem cserélt be gyalogot királynőre.”)
    -és hogy ennek valaki teret ad, sőt ne adj’ Isten még fizet is érte;)

  • Kopácsi Judith

    Dexter, egyszerü a dolog, ha nem teszik a lap, ne gyere ide, és ne olvasd. Nekünk nem fizetnek az irásért, de neked biztos, az olvasásárt és a bejegyzésekért.

  • Hogy ez az Orban mire kepes negyedora alatt, az mindent folulmull. Itt mar annyi mindent elmondtak, ami tiz oraba se ferne bele. De hat csak gyujtsek az adatokat!!!
    Kopacsi!
    Szohoz jutottal(az ellenszek-let mellett), csak mondanivalod nem volt??? Pedig ki kellene hasznalnod az alkalmat, mikor hagynak teged is irni „valamit”.
    Ombre!
    A gay-za szintjere kerultel. De az jo, mert onnan csak folfele visz az ut.

  • Dexter
    2013 február 6
    5:56 du.
    Fuss neki mégegyszer, bár tartok tőle, hogy néhányszor, s ha nem értesz kérdezz! =))
    15′ a Putyinozás volt, a 2,5 óra a többi tárgyalás!!!!
    Hogy az utóbbin a daliás 2/3istened ott lett volna nem szól a fáma, Putyin biztos nem!!!!

  • hehehe
    friss hír, hogy – állítólag – orbán 1000 milliárd huf 2,25%.os kamatozású (!)magyar állampapír megvásárlásáról tárgyalt putyinnal.
    ez fölöttébb olyan típusú megállapodás, amit netto 8-9 percben szoktak megtárgyalni. mi több, egy olyan partnerrel, akik korábban jóízűen továris, konyec-ezett, meg teli szájjal fröcsögött moszkva ellen.
    mondom, putyin nem amnéziás, és nem is róbert bácsi.

  • Dexter
    2013 február 6
    5:56 du.
    el lehet menni panaszra. vagy belekiabálni bánatát a kéménylukba.
    amúgy – ahogy Judith írja – nem kötelező olvasni se az írásaimat, se a kmh-t. de ha mégis igen, akkor jobb, ha megszokja a gondolatot: nem tud ellene tenni semmit. én írok, maga, kicsi huszár meg fanyalog, mint úrinő a …na, nem folytatom, mert még összeomlik az a habos-babos lelke. nekem tetszik ez a szereposztás 🙂

  • JIMBO
    2013 február 6
    5:17 du.
    én csak magát nézem hülyének :)az a térden állva közelítés…pfujj, perverz disznó! miből gondolja, hogy én majd a maga kedvéért feladom a heteroszekszualitásom?

  • ombre
    2013 február 6
    5:21 du.
    ha már kérdezi: a fél évről, amit odakint tölthettem, továbbképzésnek álcázva, egy ugyancsak odaadó tatár kislányra. zsenyára, a cszka versenyzőjére, aki a mellettem levő pályán edzett, és igencsak jó barátok lettünk. csokoládéra, kaviárra, pelmenyire és blincsikire. az olcsó zsiguli alkatrészekre és a baromi nehéz színes nagyképernyős orosz tv-re, az elnyűhetetlen – igaz, nem „a” kategóriás szaratov és csinár hűtőszekrényre. szóval, elég sok mindenre.
    én ugyanis testközelből éltem meg, nem a híradók „csókjaiból”.

  • jimbonak, +1 adalék: ha bármiben megegyeztek volna – különösen ilyen nagy horderejű dologban, mint az államkötvény – a találkozó után közös sajtótájékoztatót tartanak. itt csak a köpcös hablatyolt valamiről a folyosón.

  • Jimbo, Jimbi…

    Látom, te csekélyebb értelmű medvebocs vagy a mesebelinél…:-)))(Olvasni se tudsz).

    Bár nem tudom, ki vagy mi a gay-za, de annyit tudok, amit te, medvebocsunk nem fogtál fel, hogy én egész egyszerűen: IDÉZTEM!

    Amit te olyan szintnek tekintettél, ahonnan csak „felfele visz az ut”, azok bizony Orbán kormányfő szövegei.

    Úgyhogy, kedves Jimbo, lesújtó véleményedet neki írd meg, a cím:

    Orbán Viktor
    Miniszterelnök
    Országház
    Magyarország

  • István, nyugodtan tegezz, osszián vagyok.

    Semmiféle 1000milliárd, főleg nem harmadannyi kamatért, mint amit ma fizetünk a kötvényeladásain után.

    „A HVG információi szerint méretes pénzügyi csomagot fogadtak el a felek a múlt heti Putyin-Orbán találkozón. Eszerint az orosz fél 4,6 milliárd dollárnyi magyar állampapírt jegyezne le, mégpedig 2,25 százalékos kamattal, ami vetekszik egy IMF-hitel kondícióival. Az értesülést egy órán belül már cáfolták a Reuters hírügynökségnek a Kreml felől, miszerint nem született arról megállapodás, hogy az oroszok magyar kötvényt vennének”

    Putyin nem jótékonysági intézmény, ahogy a kínaiak se, az arabok se (ezektől mindtől üzletet várt a Vityka), de még csak az azeriek se azok, akik a baltás után (innen várt hatalmas pénzeket a gyilkosért) csendben vannak – legkevésbé magyar kötvényrk érdeklik.

  • @Kopácsi: „Dexter, egyszerü a dolog, ha nem teszik a lap, ne gyere ide, és ne olvasd. Nekünk nem fizetnek az irásért, de neked biztos, az olvasásárt és a bejegyzésekért.”

    Ez az, zavard el és vádold meg izomból a kommentelőt, ha nem ért egyet veled. A hírlap alapelvei, ha régen olvastad volna: „A KMH a liberális demokrácia szellemiségét és a szabadságjogokat igyekszik megalkuvás nélkül képviselni.” Neked ez a liberális demokrácia?

    BTW: konkrét ellenérvek? Vagy arra már nem futja?

  • @Ille
    Félreértés ne essék, nem zavar, hogy hülyét csinál magából, sőt, mérsékelten mulattat. Ami zavar, azt már leírtam, de nem akarok ellene semmit sem tenni. A madarak is rászarnak a tetőmre, ez van.
    Viszont meggyőztek kedves szintén liberális demokrata Judith-tal, tényleg nem fogom itt töltenem az időmet.

  • ombre

    jah, te vagy? en sem tudtam! szeretettel udvozollek az oldalon!

  • Dexter

    ez nem az urologia, a merevedeszavaraval nem ide kell jarnia!

  • Miniszterelnökünk moszkvai utja a „Keleti Nyitàs”.KAPCSOLATOK kibövitése,üzlet üzletért,munkahelyekért.Keleten nincs adossàgvàlsàg,mint nyugaton-több helyen-,hanem gyarapszik a gazdasàg.A részletek kidolgozàsa mindenütt a szaktàrcàk feladata.

  • Dexter
    Tudod, ízlések és pofonok.
    Ha nem tetszik a stílus, akkor olvasd a magyar hírlapot, ott szépen megfogalmazva hazugságokat fogsz olvasni.
    Itt a cikkek a tényekről szólnak, egyéni véleményekkel fűszerezve. Ha neked tetszik, hogy a miniszterelnöködet utálják a civilizált országokban, mint a 3napos büdös szart, és senki nem áll szóba vele, csak ha muszáj (és akkor is max 15 percre) ,akkor az a te bajod.
    Az Ellenszék egy demokratikus vélemény magazin, itt mint látod, te is elmondhatod a véleményed. Ami elsősorban a stílust kritizálására összpontosult, ami adott. Mint a tények.

  • Dexter
    2013 február 7
    10:48 de.
    mit mondjak, hiánya nem fog feltűnni:)
    az akaratán semmi sem múlik. nem TUD mit tenni ellene. de azért vigasztal, valami humorérzék azért felcsillan magában. mert ugye, akinek nincs, az sok egyéb gazságra is képes.
    hülyét meg csak a maga félékből csinálok, bár nem kell nagyon erőlködnöm.

  • Dexter
    2013 február 7
    10:48 de.
    Akkor ezt vehetjük fixnek, vagy csak …
    Szerintem ez jó ötlet! 😛

  • ombre
    2013 február 7
    10:14 de.
    Ossi!
    Ahogy Pista írja ..”összeszorított farpofákkal” ez nagyon találó!
    Valahogy azóta nagy qssban van! 🙂

  • Kopácsi Judith

    Dexter, nekem a másképp gondolkozókkal nincs semmi bajom, amig azok értelmesen, és intelligensen képesek kifejezni azokat. A búcsuzásodat érzékeny zsebkendő lobogtatással vesszük tudomásul.

  • Varga Sándor

    Az orosz sajtóban 6 oldalas beszámolók jelentek meg Orbán látogatásáról, maga a találkozó 2 1/2 óra volt, a közös sajtótájékoztató volt 3/4 óra…De a tények ugye nem számítanak az ille-féléknek, sem.

  • Varga Sándor
    No és miről szólt 6 oldalon keresztül az orosz sajtó?
    Mert mi, zemberek semmiről nem tudunk itt Mo-on.
    Sőt, még a parlament sem tudhat semmit, kérdezd az ellenzéket.
    Légyszi bizonyítsd be a fenti állításod egy linkkel.
    Köszi.

  • isi, pedig bizony megírtam neked..-)

    Varga uram, ha szíveskedne egy linket arról a hat oldalas orosz beszámolóról!

    Nagyon megköszönnénk, mert mi csak ilyeneket tudunk:

    „Meglehetősen rövid és szűkszavú volt Orbán moszkvai találkozója. Az orosz sajtó nem is foglalkozott vele, csak a Ria Novosty közölt szükszavú tudósítást. Az eseményről készült videó szerint maga a köszöntés is csak formális, rövid tiszteletkörökből állt. Érdemes megfigyelni Vlagyimir Putyin testbeszédét.”

    http://www.hidfo.net/2013/02/02/orban-moszkvaban

    „Egyértelműen látszik, hogy az orosz vezetés nem tartja tárgyalópartnernek Orbánt, és nem is bízik benne. Lényegében lenézik, és ez megnyilvánul a metakommunikációban. Orbán az öltönyét piszkálja, gyűrögeti, miközben Putyin laza testtartásban elmondja a közlendőjét, és nem nagyon vár sem ellentmondást, sem reakciót.”

    Orosz sajtó:

    http://www.fecsego.eu/2013/02/05/nem-irt-orban-moszkvai-utjarol-az-orosz-sajto/

  • Itt ez hozzászólás-dömping..
    Magyarország-kicsiben..

  • Varga ur ! hazudnak ezek mint az allatok

  • Kopácsi Judith

    Jé, ti tudtátok, hogy az állatok képesek a hazugságra? Mert én eddi ezt még nem tapasztaltam.

  • burkus laci
    2013 február 7
    9:07 du.
    ez a megjegyzése, kedvenc házőrzőm, totális tudatlanságról árulkodik. a hazugságra ugyanis csak az ember képes.
    uppsz

  • falusi
    2013 február 7
    8:58 du.
    bizony, bizony, így van ez. ha már a jobboldaliaknak nincsenek érvei, akkor személyeskednek, karaktergyilkosságba kezdenek, hazudnak, buszok farát ragasztják telibe, és békamenetet szerveznek.

  • Varga Sándor
    2013 február 7
    3:26 du.
    hol is volt az a közös sajtótájékoztató? legalább a királyi tv-k miért nem idéztek belőle? hol tárgyaltak 2,5 órát? melyik orosz médium közölt 6 oldalas beszámolót?
    ne komolytalankodj, még a n-ik párkonferenciáról se közöl annyit a pravda 🙂

  • Varga Sándor

    Ombre! Puyin testbeszéde? Maga őrült? De tudja mit,nem írom meg az orosz linkeket, maga egy intravénás balfék, húzza ki a gerincét, persze ha megtalálja, és nézzen utána maga.

  • Varga Sándor

    Kedves Burkus Laci. Persze, hogy hazudnak. Csak gondoljon bele, Putyinnak mire van ideje egy napon, mennyi időbe telt előkészíteni egy ilyen látogatást, nem beszélve arról, hogy a lehetséges közös ügyeket mindenhol a szaktárcák dolgozzák ki és finalizálják. Az ille-félék mit vártak? Hogy Putyin pénzeszsákokkal rakja meg az Orbánt a kamerák előtt meg egy gázvezetékkel, hogy a négyszemközti találkozóra meghívják a Népszava tudósítóját, vagy a Bolgár elvtársat, meg az Izraeli nagykövetet? Ismeri a bal-lib-cionista magyar sajtót, ha találkozik Orbán Putyinnal, az a baj, ha nem, akkor meg az. Mikor Orbán az Izraeli Nemzeti Bank elnökével találkozott, azért kapott, ha nem veszünk föl IMF hitelt az a baj, ha a multiktól lecsippentenek 2% az extra-profitukból az a baj, ha EU nyomásra elengedik az azeri rabot, az a baj, de ha Francois Holland találkozik két nappal később az azeri elnökkel, az frankó, vagy ha a teljes szlovén kormány Azerbajdzsánba megy pénzért, mert üres az Euró kasszájuk, az is OK. Csak nehogy Magyarország járhassa a saját útját, mert a bal-lib-cionista média és a KMH rohamot kap tőle.

  • ILLE..4:05 de….egyetertunk…itt vagy te , minden cikkedben hazudsz

  • kedves VARGA ur…itt van ez a degeneralt kende peter ugyved solymaron….1996/1997-ben azt hazudta hogy orban 1/8 reszt zsido es 1/8 reszt cigany…allatok ezek…de a magyart nem lehet atverni..ezert van orbannak 2/3-a es az ILLE felek hiaba ORJONGENEK

  • Varga Sándor
    2013 február 8
    6:54 de.
    hát persze, hogy nem írja meg! a ciril szöveget nem ismeri, az angol kiadást meg nem érti. magától, édes öregem, a modellvasút leírása is lehetne az a hat oldal 🙂
    érdekes módon a jobboldali sajtó, de még az orbáni média sem dicsekedett el vele. hát még a cionista 😀 😀 😀
    szóval, ki is a balfék?

  • Varga Sándor
    2013 február 8
    7:11 de.
    „… ha EU nyomásra elengedik az azeri rabot, az a baj,”…
    Na ekkora baromságot még életemben nem olvastam! 😛
    Honnan vetted ezt az ostobaságot nyuszómuszó?
    Ha esetleg kevesebb kannás bort innál …. 😛

  • LOL, azt hittem mindent tudtok a hazugságról
    vagy tudtátok csak erről is hazudtok?

    The Thinking Ape: „the higher apes — chimps, bonobos and gorillas — do engage in a conscious form of deception that is different to the plant and animal deception mentioned above.”

    upppsz

  • Érdekes lesz amikor már csak egymásnak irogathattok,de ahhoz minek a KMH? Cserélgessetek email cimet.

  • En csak azt nem ertem, hogy Ille probalja a jol tajekozottat adni. Ugy ir mintha o fogta volna Orban, vagy Putyin kezet es ott lett volna minden perceben a talakozonak.Nem tudom(nem is erdekel), hogy a talalkozo, hogy zajlott le, de azt tudom, hogy az Ille-feleket oda nem engedtek be. Ille probal Rejto(P.Howard) lenni, de
    nagyon savanyura sikeredett. Rejto sehol nem hazudott,csak a fantaziajat hasznalta irasaihoz. Ille a FANYAR fantaziajaval, hazudni sem restell. Mar kezdjuk megszokni…

  • Kopácsi Judith!

    „Jé, ti tudtátok, hogy az állatok képesek a hazugságra? Mert én eddi ezt még nem tapasztaltam.”

    Csak verbálisan nem képesek hazudni. (Kivéve a papagájt) Egyébként színt, alakot változtatni, mímelni profi mód tudnak.

  • JIMBO
    2013 február 8
    5:53 du.
    itt a nagy lehetőség: varga sándorral együtt linkeljék ide a cáfolatokat. hogy’ lehet, hogy egy hete képtelenek ilyesmire?
    csak halkan kérdezem:ismeri gianni morandi dalát, aminek címe: térden állva jövök hozzád?
    amúgy, édes öregem, nem fog itt megszokni semmit. nem arra van kondicionálva.

  • Topapó
    2013 február 8
    12:44 du.
    ne strapálja magát. nem csak egymás mail címét, de hangját, arcát, étvágyát, lakcímét és ízlését is ismerjük.
    mi több, mihelyt eltakarodik a sár innen a kukukkhegyről, össze is rottyantok nekik egy jó kis bográcsgulyást, amolyan rasid -félét, aminek egész jó híre van a nolblogon.

  • Mokán
    2013 február 8
    12:16 du.
    a főemlősök viselkedéssel, mimikával, gesztusokkal csak megtévesztenek, félrevezetnek, de ez nem hazugság.
    a hazugság ugyanis valótlanság ÁLLÍTÁSA mások, vagy önmaguk félrevezetésére.
    meglepne, ha egy gorilla képes lenne bármit is állítani, hát még annak cáfolására 🙂
    upppsz

  • Varga Sándor

    It is with great personal satisfaction that I realize (yet again!) Ille’s tremendous arrogance and semi-illiterate left-wing idiocy. His hatred towards Hungarians and enything Hungarian must infulence his mind and foment detrimental reactions to his environment. He is a classic case, the prototype of the trotskyist reactionary.
    Yes, I do read Rusian, as do most Hungarians („thaks” to the min. 8 years long russification in primary education, not to mention the obligatory russian classes in high school), but why would he even try to remember..? No, I won’t devulge the 6 pages Russian source on Orban’s visit, but I do make one point. Orbán was INVITED to visist Putyin, not begging to be seen. Otherwise, all this anti-Hungarian propaganda will backfire sooner or later on those, who just can’t sleep until their „GULAG Archipelago doesn’t stand again”.

  • Varga Sándor
    2013 február 9
    8:13 de.
    hát, ez mind szép, kedves sándor, bár nem vagyok meggyőződve, hogy az általános iskolai és középiskolai 8 év orosz tanulás felvértezte az orosz nyelv ismeretével, de higgyük le, mibe van az nekünk? igaz, én hasonló oktatás után ténylegesen a szojuzban tanultam meg igazán oroszul, nem véletlenül egy igen csinos tatár kislány hathatós közreműködésével.
    köszönöm, hogy visszaigazolta: nem talált egyetlen beszámolót sem az orosz sajtóban erről a világra szóló eseményről. hogy meghívták volna a köpcöst, az még bizonyításra szorul. mi több, azért, hogy rá tukmálják az orosz gázt, a paksi új blokkokat?
    anti magyar propaganda lenne a vezér hazugságainak kipellengérezése? nade sándor! amúgy gulág azért kicsit túlzás. recsk, az bizony, könnyen realitássá válhat. előbb, vagy utóbb.

  • na, akkor én rakok ide egy linket:
    http://www.regnum.ru/news/1620939.html
    varga biztosan tud annyira oroszul, hogy kihüvelyezze belőle:
    paks esetében „second best”-ként már azt is felajánlottuk (a Regnum.ru szerint), hogy a két új blokk nem is kerülne magyar tulajdonba, maradna orosz kézben, és fizetnénk az áram árát, amennyit használunk.
    uppsz

  • Nos vegre A Domnule sajat szajabol/tollabol tudjuk meg amit egyebbkent is gyanithattunk: voros-akademia vegzettseggel rendelkezik. Ehhez nem kell kommentar.
    Legfoljebb csak annyi, hogy ez sem magyarazza MAGYARgyuloletet. Sot meg Orbangyuloletet sem. Annak egesz mas oka van…

  • JIMBO
    2013 február 9
    5:13 du.
    hát, öregem, megint bebizonyította végtelen ostobaságát, amihez szintén nem kell kommentár. javaslom, olvassa el az következő kis visszaemlékezést:
    http://harunalrasid.nolblog.hu/archives/2009/12/03/Amikor_a_CCCP-ben_1__reloaded/
    utána – ha fel tudja fogni a címben leírtak jelentését – még van 10 rész. szépen, ügyesen végig lehet baktatni rajtuk.

  • burkus laci
    2013 február 9
    2:35 du.
    bizony, jóember, tévedett.

  • persze, mert még ehhez is jobban értesz, mint aki az állati pszichét kutatja: Prof. Richard Byrne, Evolutionary Psychology, University of St. Andrews

    Végtelen okosságod alapján akkor a némák sem tudnak hazudni?
    Vagy ők igen, csak jelelve?
    Azt vágod, hogy a majmok is jelelnek?

    Upssssz??

    ille u r raving mad… and full of hate and shite

  • Mokán
    2013 február 10
    6:39 de.
    a jelbeszéd egy kifejezési eszköz. a némák hazugságot is képesek jelbeszéddel közölni, mivel az gondolataik kifejezési formája.
    azt vágod, hogy a némák jelbeszéde és a majmok jelbeszéde miben különbözik?
    nem hiszem.
    a némák jelbeszédével elég nagy marhaságot állítottál, de hát, mit is lehet várni egy ilyen főemlőstől, mint te, aki megrekedt az evolúciós fejlődés bizonyos fokán 🙂

    a’ propos: hallottál már a mokán komitéról? nem hiszem, mert akkor nem lett volna pofád ezt a nicknevet felvenni.

  • Kopácsi Judith

    De nem ám! Erről meg én tudok majd többet irni.

  • mokán, persze,a maga módján decens. mivel kicsit szégyenlős, azok kedvéért, akik nem értenének angolul, közlöm, hogy hozzászólásában sült bolondnak, gyűlölettel elteltnek és szarnak nevezett.
    csak úgy, erre jártában, mert a post tartalmához egy szót sem szólt.
    vannak ilyen emberek. én csak azokat sajnálom, akiknek muszáj velük élni.

  • szerinted a majmok jelbeszéde nem a gondolataik kifejezési formája???? akkor mi, te személyeskedő nímand?

    nem vágom hogy lényegében különbözik a majmok és a süketnémák jelbeszéde. taníts minket mindentudó bölcs mester, foglald már össze pár értelmes(!) mondatban és küldd is el a profnak, hogy ő is egy ostoba barom és te ezt is jobban tudod!

    volt már olyan, hogy elismerted, hogy tévedtél vagy hazudtál? nem mi?

    nickemhez közöd? ha olyanom lenne lehetnék Ivan Alekszandrovics Szerov vagy Banjamín Herzl is, tudod erről szól a nick: szerinted harun ar-rasid mit szól hozzá, hogy a nevét gyalázod???

    este két piros gyógyszert veszel, be és holnapra megnyugszol, ok?

  • Mokán
    2013 február 10
    11:03 de.
    szóval, fingod sincs, mi is áll a nickneved mögött.
    ami pedig a jelbeszédet illeti: egy angol, vagy német, vagy magyar néma sem érti meg a másik jelbeszédét. a professzorod meg maradjon csak a maga világában. esetleg még téged is tanulmányozni fog egyszer. a gondolat kifejezése és a hazugság – ami hamis állítás – két külön dolog, de ez neked magas. még egyszer mondom: a hazugság = állítás.
    jobban jártál volna, ha a témához szólsz, így csak megpróbáltál terelni, ráadásul csak félműveltségedet bizonyítottad, ami azért rosszabb, mint a teljes műveletlenség.
    ami pedig utóbbi hozzászólásod is illeti:
    argumentum ad personam.
    amúgy egy sárgát és egy zöldet szoktam bevenni. néha-néha egy kéket, de pirosat: soha!

  • Kopácsi Judith
    2013 február 10
    10:23 de.
    érdemes erre az emberi fejlődés alacsonyabb fokán megrekedt egyedre információt pazarolni? csak annyiban különbözik egy csimpánztól, hogy hüvelykujja szembe fordult a többivel, és azt hiszi, ettől már homo sapienssé vált.
    csak beleragadna az újabb témába, és jó messzire vinné a kommenteket az alaptémától!
    adjuk meg neki az esélyt, hogy használja a google keresőjét. már, ha képes rá.

  • Kopácsi Judith

    Mokán, de kinyilt a csipád! Legalább van fogalmad arról amit irsz? vagy csak bele ugatsz a nagyvilágba?

  • nem zavar, hogy nem a nickem a téma, hanem az, hogy hazudtok és hülyék vagytok?

    ha mokán a nevem, akkor mi van?
    ha fogalmam sincs arról, hogy mi az a mokán, akkor mi van?
    ha meg igen, akkor mi közötök van hozzÁ?

    Szerov neve után se vágjátok mi? ne zavarjon hogy a megadott e-mail címem [email protected]
    huppppssszz?????

    ugatni meg te szoktál te dibbuk, legalábbis tante szerint

  • Mokan…..volt valami mokan komite….de a francom se emlexik…..guglizzuk ki ! mokany gyerekek a magyarok

  • Domnule Ille!
    Attol, hogy te a sajat neved alatt irsz(ha igaz???), meg nem vagy kulomb mindenkinel.
    Ha itt valaki elter az adott tematol, azt(majdnem mindig)
    te kezded. Csak olvass vissza es rajossz. A szemelyeskedest is te kezded. A folenyeskedesed nem tesz jobba, sem okosabba. Az inteligenciad(ha van) egyoldalu.
    Ha ez inteligencia, akkor nem kerunk belole.
    A hazugsagaid, ragalmazasaid magasszintuek.El kell ismerni.

  • Mokán
    2013 február 10
    1:44 du.
    hehehe
    íme, egy bóher, aki cseppet sem személyeskedik 🙂
    hogy mivel is bizonyítaná, hogy amit állítunk, nem a valóság, ráadásul – tudományos alapossággal – bizonyítaná, hogy szellemi fogyatékosok is vagyunk, eddigi hozzászólásaiból még nem világlott ki, de hát, még van esélye rá. akár külön postot is írhatna, garantálom a közlését.
    igaz, kommentjeiben csak alpári sértegetésekre futja – gondolom, képességéből ennyire telik – így sok reményt nem fűzök hozzá.
    a lehetőség adott, kicsi mokán, hát javaslom, éljen vele.
    hogy el ne kallódjon bizonnyal tartalmas írása, kérem, az alábbi fiókba címezze: [email protected].
    gondolom, feladó a [email protected] lesz 🙂

  • upppsz
    feladtam egy levelet a megadott címre (az előbb elírtam, bocsika), íme a válasz:

    Delivery to the following recipient failed permanently:
    [email protected]
    Technical details of permanent failure:
    DNS Error: Domain name not found

    nahát, hogy mik vannak! micsoda meglepetés! nincs ilyen domain név! akkor ki is hazudik?

  • Károly!
    Ki a tököm mondta, hogy valódi az e-mail cím?
    Nem zavar hogy azt az egyébként teljesen irreleváns állításod cáfoltam csak hogy nem tudom mi volt az a mokán komité?

    lényeg a lényeg : szerintem a kommunista, gyurcsányista barmok hazudnak reflexből (ld Szolzsenyicin)

    az ugye nem alpári ha egy hazug adócsalót hazug adócsalónak szólítanak, Károly?

  • Mokan
    2013 február 12
    2:48 du.
    ki a tököm mondta, hogy nem vagy hazug? már a bejegyzéssel is hazudsz.
    ki is az adócsaló? fontold meg, mit válaszolsz, mert egy ilyenbe már egy cimborád beleszaladt, elítélték, jelenleg végrehajtási eljárás folyik ellene, meg egy másik rágalmazásából adódóan ügyészségi eljárás. letöltendő néz ki neki.
    beállhatsz a sorba.

  • adocsalo ille karessz

    nagy a szad bozgor ille 66 evesen inkabb az unokaiddal kellene jatszanod

    mibe szaladt bele a cimbora, o is tudta hogy mogyorodon ado csaltal?ragalamazas miatt letoltendo s vegrehajtas? hol elsz te idioma?

    erre valaszolj: hazug adócsalo vagy ille?
    vagy te igazabol beepitett jobbikos vagy? mer mar lassan azt hisszuk
    a balnak legalabb anniyt artasz
    csak ne keson deuljon ki hogy igen, vagy hivatkozz elmabjara

    „Lehet,hogy Ille szerint én egy reménytelen eset vagyok,de
    örülök,hogy egyre többen úgy érzik és jelzik is,hogy ő egy
    “klinikai eset” (a bunkó-ság + hazugság + gyűlölködés)amire
    jelenleg nincs orvosság nálunk,de hogy kint sem az szomorú..
    Szerencsére a normálisak azért többen vannak és ugye egy
    “beteg” emberrel szemben elnézőnek kell lenni,mert nem tudja szegény,hogy mit beszél……
    Itthon az ilyen “állapotú” emberek többnyire kezelés alatt
    állnak,ebben a kritikus egészségügyi rendszerben is,persze
    kint szabadon ténykedhetnek……”

  • Kopácsi Judith

    Mi van, kiengedtek egyeseket a dühöngöből? Vigyázz adócsaló karesz, mert utolér a végrehajtó. Én a helyedben komolyan venném Ille igéretét.
    Viszont felkérem Christophert, hogy ideje az ilyen alakokat akik a szeélyeskedésen kivűl semmi hasznosat és érdemlegeset még ide nem irtak, hogy nyugodtan rakd ki innen ezeket a szemeteket. Csak büdösitik ezt a jó ózondús, kanadai levegőt.

  • Kopácsi Judith

    Mokán, ha fogalmad sincs miröl kiről ugatsz, akkor meg minek strapálod magad. Menj vissza a patkányjukba, ahonnén kibujtál, de minek.

  • Ille!
    A nagykepuseged meg csak elviselheto lenne, ha nem parosulna felelotlenseggel.

  • pille ille…..megmogyoroztak mogyorodon mert adot csaltal….kacagok

  • adocsalo ille karessz
    2013 február 13
    6:49 du.
    nem, azért még nem jár, csak, ha visszaeső. márpedig elindult ellene a második eljárás is.
    be akarsz szállni?
    megadom a lehetőséget, hogy bocsánatot kérj. ha nem teszed meg, javaslom, olvasd el harunalrasid blogjában, mi is történt a cimborával. amíg megvan az ip címed, addig, biza, meg tudnak találni. márpedig, megvan.

    burkus laci
    2013 február 14
    8:39 de.
    te házőrző, floridában megúszod, de, ha véletlenül idehaza jársz, jobb, ha gyakran a hátad mögé nézel.

  • Kopácsi Judith
    2013 február 14
    12:01 de.
    az csak a végén következik. először feljelentés a rendőrségen, az ip cím csatolásával. ennek alapján a rendőrség felderíti a mögötte álló nevet és címet, majd átadja a bíróságnak. a vád magánvád, büntetőügyben. a bíróság beidézi, letárgyalja, elítéli. kezdésnek pénzbüntetésre. ha nem hajlandó fizetni, végrehajtják. ha külföldi állampolgár, nemzetközi jogsegélyszolgálat keretében zajlik le mindez. így persze, drágább lesz, de úgyis a rágalmazó fizeti. sima ügy.

  • JIMBO
    2013 február 10
    6:17 du.
    egy valami felől biztos lehetsz: nálad minden esetre különb vagyok – bár ez nem kerül senkinek sem nagy erőfeszítésébe.
    az pedig, remélem, belátod, hogy nem vagy abban a helyzetben, hogy minősíts. az, hogy bármit is ide tudsz írni, csak annyit jelent, hogy ismered a betűket.
    már amennyire.

  • Ille István
    2013 február 14
    9:28 de.
    Orlandóban már ötven dollárért is kiherélik neked..
    🙂

  • Judith, drága, teljesen felesleges a letiltásuk.
    ezek az idióták hozzák az olvasottságot 🙂
    arról nem is beszélve, hogy nem lenne demokratikus. véleményszabadság van. igaz, a véleményük olyan, mint a szellentés, amit jobb, ha benn tartanak, mert ha társaságban kiengedik, hát…
    különben is, simán elbánok velük. nekem nem ellenfelek. a nolblog agymosottjai után ezek kiscserkészek .)

  • RÖVIDEN;
    KI EZT A CIKKET MEG IRTA
    NEM ARTOTT VOLNA HA NEM IRJA;
    INKABB ZSIROS KENYERET ESZIK;
    NEM KEDVELEM OLSTEIN URAT;
    DE ITT GYAKORLATILAG HIRÜL ADTAK
    HOGY HOGY JART PUTYINNAL;
    EGY KICSIT KI HIMEZVE
    FASZSAGOKKAL;

  • Domnule Ille!
    Orulok,hogy te olyan helyzetbe teszed magad, hogy masokat minosits. Nem tudom, ki a szar adott neked erre tobb jogot, mint masnak???Onjelolt vagy mindenre.Tobbek kozott az ujsagirasra is.

  • szegeny orban, mindenhol csak kicsesznek vele, ugy bannak vele amerikaban, angliaban es az oroszoknal is, mint egy tehetsegtelen, kontar alcsuti bugrissal….felhaborito!

  • SALAMON
    2013 február 14
    3:47 du.
    ki az az olstein? mik is voltak az ön által említett…khmm…ságok? miért kellene zsíros kenyeret ennem?

  • jezusom ez megy itt???? primitiv kapos stilusban vadoljak a hozzaszolokat akik nem ertenek eggyet magukkal?
    fenyegetoznek tiszta avos stil normalis ember innen menekul

    ha fel akarnak az ellenvelemenyert jelenteni, eltaposni, kitiltani, lehazugnacinyilasorbancberencezni a demokracia s hazaszeretet neveben mint ez az ille meg kopacsi (aki a lyukat juknak irja, duborog a kultura nala amugy is, ilyen primitiv stil egy notol):
    IP Information: 74.63.112.144
    ISP: FDCservers.net
    Organization: FDCservers.net
    Services: Network Sharing Device
    City: Chicago
    Region: Illinois
    Country: United States