Kinek hazudsz még, Viktor?

2013 február 23 8:21 de.237 hozzászólás

Nagyapád, aki még Orsós néven hagyta el szülőföldjét, bizonnyal egyszerű, de tisztességes ember volt. Annyi góbéság azért szorult belé, hogy Magyarországra vegye az irányt. Apád még góbébb volt, mivel rájött, hogy ezzel a névvel max. a pérón indulhat a vajdaválasztáson, hát jó érzékkel magyarosított. Lett is belőle párttitkár, meg kőbányász. Na, nem a szó valódi értelmében, azt nem bírta volna.

Te pedig, ha lehet, mindkettőjüknél is góbébb vagy, már, ami a rafináltságot illeti.

Fotó: parameter.sk

Felesküdtél az Alkotmányra, amit korábban sem tiszteltél – magad mondtad! – ez, ugyebár, elég sunyi dolog. Meg is semmisítetted, mihelyt tudtad. Cserébe az új izére, ami pedig alapja lenne a másik izének, amit manapság Magyarországon jognak hívnak, nem esküdtél fel, pedig a régi esküd, biza, az Alkotmánnyal együtt érvényét vesztette. Hogy ez milyen dolog, annak a jelzőjét olvasóim fantáziájára bízom.

Igaz, ez téged egy cseppet sem zavar. Mint ahogy nem zavar az sem, hogy esküdet, biza, egy percig se tartottad be. Ide idézem, ha elfelejtetted volna:

Eskü

Nos, Alkotmány nincs, már az esküd második mondata is hazugság! Magyar Köztársaság nincs, így hát, miről is beszélsz, picinyem? Mivel is mozdítod elő hazád fejlődését? Hogyan is érvényesül az Alkotmány, ami nincs? Egy igaz: a többi jogszabályt – amit a magad kénye-kedvére alakítgatsz, leginkább javatokra – kétségtelenül betartatod.

A lelkiismereted, ha szabad kérnem, hagyjuk, mert nem akarom, hogy közröhej tárgya legyen veled összefüggésben ez a szó.

Odáig jutsz, hogy van az orcádon elég epidermisz nagy nyilvánosság előtt kijelenteni, hogy Magyarország gazdasága sikeres, megszorítás nem volt, nincs, és nem is lesz, a terheket a bankok, nagyvállalatok, meg az Erzsébet-híd pillérei viselik!

Mond, Viktor, kinek hazudsz még? Mert az egykulcsos adóval sújtottak, a hitel károsultak, a pedagógusok, az orvosok, a rokkantnyugdíjasok, az egészségügyi dolgozók, a nyugdíjasok, a munkanélküliek, a telefon előfizetők, a bankszámlát vezetők, a munkavállalók, a munkaadók, a földművesek, a segélyezettek, a közmunkások, a balettáncosok, kőfaragók, glasszékesztyű készítők, valamint a búr a búrkalappal, mintha nem ezt a sikert élnék meg, mintha mégiscsak lenne számukra megszorítás! Aki kimaradt, annak hazudtál 10%-os rezsicsökkentést, ami jó, ha 3,5%. Hazudtál növekedést, ami csökkenés – bár Matolcsyné férje szerint a mínusz számtartományban levő növekedés is gazdasági növekedés! Hazudtál Uniótól kiharcolt többletpénzt, ami tényszerűen kevesebb. Lassan már nem marad senki, akinek hazudhatsz, csak a hívőid, akik még azt is elhiszik, hogy vízen tudsz járni. Egy ilyen „angyali személyiség” (by Bencsik), tuti, hogy azt is tudja szimulálni.

Nem tanított meg arra apád, hogy hazudni tisztességtelen, csúnya dolog? Vagy már annak idején is ezért tángált el nem egyszer? Megértem, hogy az akkori verések – bár eléggé el nem ítélhető módon a szocialista erkölcs minden szabályával ellentétesen történtek, de hát, egy párttitkár apára nem vonatkoztak a zemberek szabályai – mentális sérüléseiből láthatóan mind a mai napig nem tudtál kigyógyulni, de ezt a problémádat nem inkább orvosoddal, vagy gyógyszerészeddel kellene megbeszélned? Tudod, nem neked van Magyarországod, hanem Magyarországnak van miniszterelnöke! Ezt jól az eszedbe kellene vésned, különösen esküd (?) értelmében.

Kérdem én, kinek hazudsz még, Viktor? Persze, ez csak egy szónoki kérdés. Tisztában vagyok vele, hogy nem jön rá válasz. Viktor nem az a válaszolós típus. Kérdezni, azt szeret, de a válaszokra – ha jól sejtem – magasról sz@rik. Vagy csak nincs bátorsága elolvasni azokat.

Egy valamit biztosan tudok, Viktor: nagyapád – góbéságától függetlenül – nyílt, egyenes ember volt. Azt mondta neked: fiam, a szegény embernek egy gazdagsága van, az pedig a becsülete! Ha azt megtartod, mindened megvan. Ha elveszíted, semmid sincs!

Hallgatnod kellett volna nagyapádra. Igaz, már nem is vagy szegény ember.

Ille István 

237 hozzászólás

  • „„Az újraiparosítással a magyar ipart összeépítjük a némettel,…”
    erről szólt valaki a németeknek is? csak nehogy meglepetésként érje őket..
    „„Az újraiparosítással a magyar ipart összeépítjük a némettel,…”
    erről szólt valaki a németeknek is? csak nehogy meglepetésként érje őket..
    „…tízezer exportáló, versenyképes magyar középvállalatot fogunk fölépíteni, …”
    ez, visszaosztva az 1 millió munkahelyre, 10 ezer állás középvállalatonként. mint tudjuk, a középvállalatok alkalmazottainak száma kb. ennyi. összesen.
    „…15-20 regionális magyar multi ad majd erőt a magyar gazdaság globális terjeszkedéséhez,…”
    hány régió is van? 4-5? az 75-100 magyar (?) multi. a magyar multik esetében mondjuk, elégedjünk meg azzal, hogy ők adják hozzá a nevet.
    tessék mondani, mikor nyugszik végre már meg a nemzet betege?

  • koszonom Christopher Adamnak hogy lehetoseget ad a HAZUGOK leleplezesere

  • bizony ille ….a nemet autogyarto ipar igen nagy szelete magyarorszagra telepult at … tudom hogy a magyar sikerek bosszantanak teged de majd megszokod vagy felrobbansz mergedben…mogyoro…D

  • Tiszteletre és elismerésre való irás.Csupán annyit tennék még hozzá,hogy hazudni nem csak egy miniszter elnöknek nem szabad,de főleg nem egy,a kereszténységére álandoan hivatkozo hivőnek.A hazugság ugyan is BÜN.

  • hulye burkus

    na igen, csak eppen ahhoz orbannak semmi koze nem volt!

  • Burkus úr! Időhiányában a cikket később elemezném, de azért, hogy Ön is megpukkadhasson, enlékeztetem , hogy a német autóipar bizony „azeemúútttnyóóócévben ” települt át magyarországra, amikor még Önök, meg az Önfajták ezerrel akadályoztak minden nagyobb beruházást, ami kűfődi volt…

    J

  • Feljelentés Orbán Viktor évértékelőjének margójára

    Ami a Nobilis Kristóf vezette Fapadpos csalókat illeti, egy kis ismétlés:
    „Biztos „véletlen”lehet, hogy az elmebeteg Vannai József féltestvére Kiss Ernő dandártábornok 1998-ig a Központi Bűnüldözési Igazgatóság vezetője volt, míg a Fenyő-gyilkosság után a Vico lapok és -ingatlanok értékesítésével megbízott CA-IB Értékpapír RT-nek (1999-ben) az ügyvezető igazgatója, majd vezérigazgató-helyettese, Bajnai Gordon aki ezzel egy időben a Danubius Rádió igazgatósági tagja is volt, csak később lett libatolvaj!” A vezérigazgatót Simor Andrásnak hívták!
    http://hvg.hu/gazdasag/20071109_nobilis_kristof Nobilis Kristóf, a magyar Murdoch az egykori CA-IB vezető

    Hajdú János TEK

    Az ORFK Szervezett Bűnözés Elleni Szolgálatának, majd jogutódjának, az 1996. szeptember 1-jével létrehozott, két évet megért Központi Bűnüldözési Igazgatóságnak (KBI), és ennek jogutódjánál, a Szervezett Bűnözés Elleni Igazgatóságnak a bevetési osztályán dolgozott; 1999-ben megbízott parancsnoka lett.

    Ciprusra „hordták” Bajnaiék a libások pénzét!

    http://www.youtube.com/watch?v=WpKrGO9XO1Y Civil Akadémia – Magyarország Kirablása (Dr. Ángyán József) ECHO TV 6/6

    A CA-IB RT vezetői Nobilis Kristóf, Simor András és a libatolvaj Bajnai Gordon vezetésével az ellopott eltulajdonított milliárdokat ciprusi (panamai) offshore cégekbe menekítették, azután pedig a lopott pénzből „befektetőként” vásárolják fel hazánkat!

    Keresztes Imre A Magyar Köztársasági érdemrend Nagykeresztjét (polgári tagozata)

    A közérdeklődésre számot tartó, kiemelkedően bonyolult tényállású és jogi megítélésű ügyekben folytatott nyomozások során nyújtott teljesítménye, továbbá eredményes ügyészi és vezetői pályafutása elismeréseként.

    „Lakópark Budapesten a „kiválasztottaknak”

    http://ags.gns.co.il/cdn/DigitalCloud/Anchor/2012/06/Minisite/?Media=t

    Orbán Viktor magyarokat irtó, aljas hazaáruló!

    Sokak jó kívánságát tolmácsolom neked: az legyen a legutolsó élményed, hogy egy csapat igaz magyar kitapossa a beledet!

    2013.02.22. Gyurkó Tibor Zoltán

  • Dr. Drábik: Bankárpuccs a világ ellen ~ VNTV

  • Minda Zoltán

    http://huntv.info/cb/

    Betörtek a lakásába, az irodájába és az ügyvédjének felgyújtották a kocsiját! Csupa „demokratikus” eszköz, amivel a teljes ellopott állami vagyon 95%-át bizonyítani tudo TEMPO párt vezető ellen fellépnek!Az meg vajon mit jelenthet, hogy a bírósági-ügyészi maffia napjainkban is ugyanazzal a módszerrel hamisít, mint a gengszterváltás óta…?

  • azert a butasagnak ez a foka mar szanalmas……orbant minimum 1996 ota ciganyozzak….1998-ban se jott be es most meg 2/3-a van…….csak ra kell nezni es latni hogy nem cigany……mar nem nevetek Ille Istvanon , mert a butasag az nem nevetseges hanem szanalmas……nagyon jo ez az ujsag…megmutatja a szanni valo szanalmasokat….nagykovet ur ! ez az ujsag egy kincs az elobbiek miatt

  • az iras utolso mondataban van a lenyeg……a szerzo itt leirja hogy orban NEM szegeny…..tehat az irigyseg beszel belole hiszen a szerzo viszont szegeny…ezert utalja…..proli tempo

  • 2013 február 23 8:21 de.9 comments

    „Nagyapád, aki még Orsós néven hagyta el szülőföldjét, bizonnyal egyszerű, de tisztességes ember volt. Annyi góbéság azért szorult belé, hogy Magyarországra vegye az irányt. Apád még góbébb volt, mivel rájött, hogy ezzel a névvel max. a pérón indulhat a vajdaválasztáson, hát jó érzékkel magyarosított.”

    Figyelj getzy!Miközben demokráciáról ágálsz,te hamisítatlan náci vagy!!!Liberálfasiszta.Ha az újság tulajdonosának van némi vér a pucájában,azonnal örökre kitilt innen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Összehányom magam a homofóbiádtól,te amöba!

  • burkus laci
    2013 február 23
    9:26 de.
    burkus laci
    2013 február 23
    12:02 du.
    😀

  • küszküllö
    2013 február 23
    12:03 du.
    😀 😀

  • Kedves Bogdán Géza!

    Te látod,hogy kikkel barátkozol?Ille István lecigányozta Orbán Viktort!A demokrata,cigánybarát,internacionalista Ille István.Még nem ütött szeget a fejedbe,hogy egy olyan alak,aki írásaiban,hozzászólásaiban ilyen alpári mint ö,nem lehet öszinte???!!!Nyilas Misi nem más,mint maga Ille ,és itt nem a jóságos föhösre,hanem a nyilas gazemberekre kell gondolni.Hát ez az itt demokratikuskodó hithü kommunisták igazi arca.

  • Journalist
    2013 február 23
    11:23 de.
    ugyan, kérem, a házőrző, floridából, mégis, mit is akadályozott volna meg? semmi ráhatása nincs az itthon történtekre, de hát, hadd higgye, hogy ő nyalta hegyesre a piramist:)

  • burkus laci
    2013 február 23
    11:58 de.
    😀 😀 😀

  • nem látom a felsorolást: maradt még valamely réteg, akinek ez a viktor gyerek még nem hazudott?
    szabad a gazda, ki lehet bővíteni a felsorolást, ha kihagytam volna valamit!

  • “Felfüggeszteni a kilakoltatásokat!”

    Nyílt levél a Magyar Állam képviselőihez

    http://szabadriport.wordpress.com/2013/02/17/nagyon-csunya-vilag-fog-kovetkezni-egyesek-szamara/

  • Jó ez a kép Viktor! A Fővárosi Törvényszék bírója, bizonyos Kovaliczky is ugyanilyen pofát vágott, amikor a szemébe vágtam, hogy a Központi Nyomozó Főügyészség Farkas Kornél nevű ügyésze megvesztegette! Bocs, elírtam a Fővárosi Árnyékszék, természetesen. Amúgy az ügyész egy kicsit a rokona kedvéért vesztegetett, nagyon meg a tulajdonos Nobilis Kristóf milliárdos érdekében! Tudom, hogy szociális érzékenységed és az igazságosság, amely minden tettedet áthatja, természetes szerénységednél fogva megakadályoz abban, hogy válaszolj és egyébként nagyon küzdenél a Nobilis Kristófok ciprusi és panamai offshore cégekbe menekített lopott vagyonának visszaszerzéséért, de ennek még időjárási feltételei vannak és még nincs itt az idő!

  • Új honfoglalás (2013-02-03)

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VuzjQzcFc6A

    Viktor! Az Orsós vagy az Olstein a „valódi” neved?

  • Ági

    2013 február 23
    11:40 de.

    Csak remélni tudom,hogy sokan megnézik.És meg is értik.

  • küszküllö
    A többi dolog nem zavar az írásból?
    A hazugságok, esküszegések?
    Téged az sem zavar, hogy még az ország nevét is megváltoztatta, pedig senki nem hatalmazta fel rá.
    A kétharmad nem erre van.
    De téged ez nem zavar, te nem itt élsz, nem érzed a bőrödön az ámokfutást.

  • Kásler Árpád üzenete a csendes médiáknak

    http://www.youtube.com/watch?v=UnLQEhUY_VI

    Viktor! A milliárdos média cézárt, a magyar Murdoch Nobilis Kristófot nem is hagytad az út szélén!
    Ráadásul ahogy a médiád, te is is csak kussolni tudsz!

  • Lélfai Szilárd

    Igazad van Küszküllő – részben!
    Az. hogy Ille is liberál-fasiszta az egy dolog! A cigányozása magáért beszél, de még azt sem tudja, hogy a góbé az székely parasztot jelent, és nem pejoratívan!

  • „A pszichopatának a lépte dobog,
    Sok hazugsága az égre lobog,
    Híveidnek szeme-szája eláll,
    Tapsol a kéz és béget a nyáj!” (via)

    Vityu kán ÉN-értékelése

    A mi Viktorunknak kinyílt a csipája,
    Úgy jár a pofája, mint kacsa pics@ja,
    Riszálj, Rucaseggű! Van, ki szívesen lát!
    Más meg csőre tölti tőled a Berettát!

    A képernyők előtt nem hiába vártunk;
    Pöffeszkedtél, mi meg mind sugárban hánytunk.
    Lehet, hogy előtte ismét bedrogoztál?
    Mert a valóságtól jócskán elszakadtál.

    Úgy tűnt, a te dicsed mind a honfoglalás,
    Mind a kényszerűen felvett államvallás…
    Mondtál két viccet is, azt is Orbán-módra…
    Bár ennél sokkal több ment már a kontódra.

    De ha idézni kell, pici szád már botlik;
    Nem Márai volt az, hanem inkább Ottlik,
    Másik idézeted’ pedig Ronald Reagan
    Mondta kissé másképp, valamikor régen.

    Közzétetted viszont Mekk mester-tervedet:
    Vágyak és víziók.. Nagyon szép egyveleg!
    Rozzant Trabant vagyunk! Hogy akarsz te ezzel
    Versenyre kelni egy erős Mercedessel?

    Tizennyolc év alatt leszünk világnemzet?
    Úgy hazudsz, hogy annak támaszkodni lehet!
    Csak nevedben vagy te Győző, szoszi more!
    Vered a melled a nagy, büdös semmire!

    Amit a jövőről hordtál nekünk össze,
    Szép, csak nem reális! Hazugság, téveszme!
    Az sem volt semmi, hogy az összes bűnödet,
    Másnak róttad most fel, hogy mentsd a bőrödet.

    Beszéded hallgatva azt is tisztán látom:
    Te egy másik bolygón élsz, „kedves barátom”!
    Vagy azt hiszed, te vagy az Örökkévaló?
    „Az én országom nem e világból való”?

    Alaptörvényedet toldozod-foldozod,
    A rögvalóságot hozzá igazgatod…
    Das ist nur Grundgesetz, nicht eine Verfassung,
    Érted? Vagy egy szótárt a pofádhoz b@sszunk?

    Értem én, hogy melled büszkén miért dagad:
    Ebben a beszédben alulmúltad magad!
    Ennyi volt a híres ÉN-értékelésed?
    Ugass még egy kicsit! Nemsokára véged!

  • Hát…
    Nagy kár az első bekezdésért..

  • ugylatszik Journalist urnak se megy hazudozas nelkul , a nemet autoipar hozzank telepuleset soha senki nem akadalyozta mert ugyan gyurcsany lipotmezei eset de meg o se akadalyozta . a legnagyobb sikerek orban nevehez fuzodnek hiszen negyedevente ment bajororszagba autougyben , mercedes kecskemet teljesen orban erdeme , audi 75 % – ban orban erdeme…..

  • kuszkullo…12:03 du…..ne foglalkozzon vele …amikor bezartak a lipotmezot akkor kerult emberek koze

  • Fritz…11:28 de…..azt irta hogy ciprusra hordta bajnai a libasok penzet….a vegen meg orban pusztulasat kivanja….ugy erti hogy orban felelos azert mert bajnai lopott ? meg tudna ezt magyarazni ?

  • Ille Istvàn
    Orbàn Viktor akkor hazudna,ha azt mondanà,hogy becsületes ember vagy. Ugye milyen aljas emberek,akik rasszizmusrol panaszkodnak, cikkeznek és Orbàn felmenöinek vajda vàlasztàst emlegetnek?
    Mitszolnak Bogdàn és Gere hozzà? Vagy ök meg téged zsidoznak?
    Szép egy szerkesztöi egyetértés.
    Miért nem tudod,hogy Magyarorszàg tovàbbra is Köztàrsasàg,làsd az uj ALKOTMÀNY elsö oldalàt.

  • Felvinczy Károly

    Ez egyszerüen egy SZEMÉT írás. Színvonal alatt. SSENNY.

  • Nem zavarja az orbánseggnyalókat, hogy az „összeépítjük a német iparral” pont azt jelenti, ami ellen állítólag ez a nagyonmagyar kormány hadakozik? Mert ez bizony azt jelenti, hogy a német ipar beszállítói, a némethez képest olcsó munkaerő biztosítói, azaz a német ipar alárendeltjei leszünk. Betanított munkások a német ipar hátsó udvarában.

    Orbán valóban nem szegény. Trükkök százaival biztosított magának óriási vagyont – azt rebesgetik, hogy tulajdonképpen benn van a 100 leggazdagabb magyar között. Ez a munkaalapú társadalomról hablatyoló alcsúti tahó soga egy percig értéktermelő munkát nem végzett. Soha más, mint a politikusi fizetése, nem volt. Akkor HONNAN A NAGY VAGYON, Orbánhívő?

    Kizárólag a pipogya magyar ellenzéknek és a még pipogyább ellenzéki médiának köszönheti, hogy naponta nem teszik fel neki ezt a kérdést.

    A magyar nép meg elmehet a sunyi fenébe, mert amikor a taknyos Zuschlagot rongyos 20 millióért 7 évre ítélték, mindenki elégedetten somolygott a bajsza alatt, de ezt a tolvaj Orbánt igaz magyar embernek tekintik és istenítik.

  • A cikk felvetéseivel 100%-ig egyet értek! Csak az a kérdésem lenne, hogy mi köze Orbán mocskos viselkedésének ahhoz, hogy Orsós volt-e, vagy Orbán az eredeti családneve?
    Ha Orsós volt sz magyaráz valamit?
    Kritizálni lehet, és kell is, de a kritika Orbán Viktornak szól, és nem a fajtájának! Annak semmi köze ahhoz, hogy egy paranoid örült, gazember!

  • Nagyon jo ez a cikk. De most komolyan mondom!!! A szerzo szellemi kepesseget teljesen tukrozi. En azt nagyon hianyolom, hogy nem tudta beilleszteni, valahogy(o nagymester az ilyenben)a szolas/sajtoszabadsag hianyat Mo.-n. Mert,ugye, ez fontos tema(topic) es surun kellene hangoztatni, mert igy meg azt hisszuk, hogy szolas/sajtoszabadsag van Mo.-.

  • valoban, nem az a ciki, hogy cigany szarmazasu, hanem az a szegyen, hogy hatalmat a ciganyok kikozositesere, uldoztetesere epiti…en ugy tudom a felesege is cigany szarmazasu…

  • Judit Noszticzius

    Felismerjünk,hogy Orbán Viktor még tovább HAZUDIK a politikájában!!!!!!!!!!!!!!! >:-( >:-(

  • Puchert János

    Ide másolok egy másik elemzést az évértékelőről ez legalább szellemes
    Fizi Mihály http://„Pay no attention to what I say to get elected” said Victor Orban 2013. február 22. 16:02
    ó volt ez a választási kampánynyi… bocs évértékelő!
    Balzsam volt füleimnek hallgatni a Grand beszédét. Eddig zaklatottan éltem, kétségek közt hányódva aggódtam országom és családom miatt, de a Nagy Mogul bársonyos baritonja, oly melegen és megnyugtatóan duruzsolt, mint egy régi antik vaskályha!
    Feszültségem feloldódott, a fotelkarfát görcsösen szorongató kezeim izmai elernyedtek, mert te VIKTOR visszahoztad a hitet NEKÜNK! Meg lesz az az egymillió munkavállaló, igen már 500000 ebből megvan, igaz a sógoroknál, meg a hüje angoloknál dolgoznak, de Te ígéretedben csak számokat mondtál, azt, hogy hol fognak dolgozni, azt nem!
    Két hét alatt rend és biztonság lett az országban! A Kék Fény című műsor létjogosultsága megkérdőjelezhetővé vált, mert szinte csak apróbb bolti lopásról tudnak hírt adni!
    Az elszámoltatás is megkezdődött, bár Gyurcsány, Bajnai és a többi démon még szabadon grasszál.
    Az ügynökmúlt feltárása is sínen van, igaz, vakvágány az a sín.
    A dinamikusa fejlődő Közgépet már meg sem említed ?!
    Jó volt hallani a boldog pedagógusok és diákok tapsorkánját!
    Köszönjük a rugalmasan gránitkemény szilárdságú alaptörvényünket, melyet szád íze szerint havonta módosítgattok!
    Ócsa polgárai köszönik a nevemben, hogy íly magasra felverted az ottani 160 ezer forintos ingatlan árakat 500 ezerre!
    Ahogy az IMF-et és a juniót az orránál vezetted egy évig… nos arra az öreg Niccollo, tudod az a Machiavelli is elismerően csettintene, ha élne!
    Kanalas Szálvátóre régiségkereskedő és Zöldmáli Taksony nagyvállalkozó köszöni a rezsicsökkentést, medencefűtésre így megspórol vagy havi 40 rugót.
    Átlag János két gyermekes családfő szintén köszöni, hogy havi 300 Ft-tal kevesebb lett a gáz ára!
    Ő még külön megköszönte a nevemben a végtörlesztést, igaz nem tudott vele élni, mert ő és kis családja havi 120000 forintból tud megélni, s így nem fussa neki az 5 milliós jelzálogmentesítésre!
    Köszi az áfa csökkentését, 25-ről 27%-ra. A bankokat is jól megszivattad a sárgacsekkadóval! Úgy bef*stak, hogy nem is hárítják ránk parasztokra!
    A GDP-ről meg a az államadósság három év alatti robbanásszerű (83-ról 80%-ra!!!) csökkentéséről már nem is beszélek!
    Köszi plagibát, zsigamarcit, hoffmannrózsinénit, lézerjanit, feketegyuribát, selmecigabikát, szijjártópetikét és nem utsó sorban matolcsipirospöttyös gyurikát! Új szintre emelik a magyar abszurd humort!
    Folytathatnám a sort, de az már túl geil lenne, így is amit kapni fogok azoktól a mocskos, hazaáruló büdöskomcsi, zsidó ballibsiktől, na azt nem teszem zsebre!
    De azért még külön megköszönném Neked a magánnyugdíjam elvételét és eltőzsdézését! Jó lesz 25 év múlva havi 40000 Ft-ból megélnem, na!
    Emeld csak a nyugdíjakat Viki orrba-szájba szavazatokért, ez is mutatja, hogy mennyire fontosak Neked az ország hosszú távú céljai!
    Még egyszer: a Jó Isten aranyozza be hangszálaid!
    Hű követőd: Mike Fizi
    „Viszlát és kösz a söralátétet!”(idézet egy menekülő több száz munkahelyet biztosító szemét multitól)

    ui.Csókoltatom a szövegíródat, főleg az 1985-ös Hahota magazinból kiollózott faviccekért!

  • Felvinczy Károly
    2013 február 23
    5:41 du.
    😀

  • JIMBO
    2013 február 23
    7:53 du.
    😀 😀

  • Dénes ERÖS
    2013 február 23
    3:53 du.
    a nevében, édes öregem, a nevében. de magának nem mind1?

  • Évabenay
    2013 február 23
    6:46 du.
    ki beszélt itt a fajtájáról? egyáltalán, milyen fajtája van neki?
    szíves engedelmével, én csak azt írtam, hogy orsós névvel max. vajda lehetne a pérón, de miniszterelnök – magyarországon- semmi képpen.

  • küszküllö
    2013 február 23
    12:18 du.
    hol írtam én, hogy orbán cigány? ha szövegértési gondjai vannak, olvassa el évabenay-hoz írt válaszomat.
    ejnye, ejnye…kezdi elveszteni a fejét!

  • Hajra Viktor, hajra!

    Kolontári tömeggyilkosok:
    http://www.youtube.com/watch?v=fnjnO2vjLCI&feature=player_embedded
    A hazánkat kifosztó maffia: http://www.youtube.com/watch?v=be_L7uR9MbA

    Az én ügyemet és Jásdi Kiss Imre ügyét Orbán Viktor figyelmébe
    ajánlom, tekintettel a Btk új tervezetének a társadalom
    igazságérzetének címszava és a rend helyreállítása, mint cél
    szempontjából, mintegy nemzeti konzultációnak! Olvastam, hogy Orbán
    Viktor az alábbiakat nyilatkozta: „kiderül, hogy Magyarországon
    nincsen semmilyen olyan jogi megoldás a gazdaságban és az alkotmányos
    rendszerben, amely ne lenne ismert valamelyik másik tagállamban”. Ott
    is így csalnak és lopják el a nemzet kincseit?
    Azt is megkérdezném Orbán Viktortól, hogy ha már annyira örökös
    harcban áll a kommunistákkal, akkor miként lehet az, hogy ma
    Magyarországon a KISZ vagyon esetében – itt Minda Zoltánra hivatkozom
    – 23 éven át folytatólagosan közokiratot hamisítanak? Arra is választ
    kérek és itt a TEMPO párt által felgöngyölített mintegy ezer ügyről
    van szó, hogy mindegyiknek a vége egy bizonyos Kossuth holding, –
    amely Minda Zoltán szerint az államhoz köthető – ez is uniós
    gyakorlat, hogy egy felszámoló cégen keresztül lopják el a nemzeti
    vagyont, politikusi segítséggel?
    Az új Btk.-nál nem lehetne törvénybe iktatni, hogy az alperes ügyészek
    elmenjenek a tárgyalásokra? Azért ez elég beszédes, hogy a TEMPO
    esetében mindig üres a másik oldal, szóval az ügyészség folyamatosan
    akadályozza az igazság kiderítését! Téged ez nem zavar Orbán Viktor?
    Egyébként Orbán Viktor, elárulom neked, hogy apám hivatásos katona
    létére sosem lépett be az MSZMP-be, mint ahogy én sem voltam KISZ
    titkár. Szólj, ha te is elmondhatod ezt magadról!

    Egy idézet a honvédelmi miniszteredtől: A honvédelmi miniszter
    megjegyezte, hatalmas igazságtalanság, ha egyes állampolgárokat
    kizárnak „a haza szolgálatából és ezzel együtt a hazából”, és ennek
    fényében még értékesebb, ha mindennek ellenére ezek az emberek védik a
    hazát. Nekik ugyanis küzdeniük kellett azért, hogy ugyanazokat a
    szabadságjogokat élvezzék, mint honfitársaik – mutatott rá.
    Persze ez nem vonatkozik apámra, mert ő magyar! Tudod Viktor,
    Csernobil bírálata miatt három hónapig járt a Gyorskocsi utcába. Neked
    azért elárulom, add át a Hendének, hogy azért csinálták vele ezt, mert
    elkapta a kapunál a teherautókkal lopó tolvaj feletteseit! Egy hónapot
    1968 miatt is ült. Csak dumálni tudsz a többiekkel együtt: azt mondd
    meg, hogy mi az eredeti neve a Dunavölgyi Szilveszternek meg a Fekete
    László nevű ávós pribékeknek!

    Viktor!
    Nem szégyenled magad, hogy a bankár Csányival meccsre és egyéb
    helyekre jársz, miközben az országban ezrek lesznek öngyilkosok a
    csaló bankárok miatt és tízezrek válnak egyik napról a másikra
    hajléktalanná? Mondd csak, mi a problémád Kásler Árpáddal? Miért nem
    állsz mellé és támogatod a rászorulókat?
    Mi van, Gyulán nincs foci csapat?

    Pedig nézd csak, a Harag Napja beindul nélküled is!:
    http://kaslerarpad.hu/?p=1088

    Mit szólnál hozzá, ha egyszer olyasmi történne, itt Magyarországon,
    ami még máshol nem, tudod itt úgyis hamarabb bemutatják az amerikai
    filmeket, mint kint. Szóval az Orwell 1984 című filmjének a magyaros
    változata itt jelenne meg nálunk először, ebben a formában, mert
    bizony a könyvből készült nyugati film, valljuk meg elég gyengécskére
    sikeredett. Tudod, a könyv egyik legjobb része az, amikor a prolikkal
    kapcsolatban leírja Orwell, hogy amíg nem ébredtek öntudatra, addig
    nem lázadhatnak fel, de amíg nem lázadtak fel, addig nem ébredhetnek
    öntudatra. Lefordítom neked. Ez azt jelenti, hogy a proliknak
    egyszerre kellene öntudatra ébrednie és fellázadnia! Szóval képzeld
    el, hogy mivel van pénzetek, ezért megoldható az, hogy egy több
    százezres nagygyűlést szervezzetek. A szokásos módon, hatalmas színpad
    rengeteg kivetítő, hangszórók zászlókat lengető emberek tömött
    soraival. Ekkor aztán önelégült, beteges mosolyoddal az arcodon a
    színpadra lépsz, hiszen ez az igazi élmény, becsapni és manipulálni az
    embereket, mert a sok lengető az nem tudja, hogy ez a szertartás a
    manipuláció szabályai szerinti feszültség oldására szolgál. Amolyan
    nesze nektek semmi, fogjátok meg jól, lengessetek, éljenezzetek és te
    fürdesz a népszerűségben.
    De. Képzeld el, hogy ekkor váratlan dolog történik és hiába a
    bájvigyor az arcodon, a mikrofonod néma marad! A színpad irányából
    egyre erősödő orrfacsaró rohadt narancs bűze lengi be a környéket. A
    kivetítőkön egy állatkerti, gacsos lábú majom ugrándozik össze-vissza
    és közben megszólal egy hang: senkit sem hagyunk az út szélén! Ezután
    hirtelen váltás a képernyőkön és a kilakoltatásokról mutatnak képeket!
    Tudod ez olyan, amit te nem láttál személyesen, nem toltad oda a
    képedet, de itt legalább szembe nézhetsz vele! Most éppen egy 73 éves
    néni kilakoltatásáról mutatnak jeleneteket, majd hirtelen ismét
    megjelenik a gacsos lábú majom, immár egy labdával és elkezd
    majomkodni! Ezután az előzőtől is hangosabban megszólal a hang: senkit
    sem hagyunk az út szélén! Ismét váltás és az öngyilkosok rokonaival
    készült interjút mutatnak. Arról beszélnek, hogy miként csapta be őket
    a bank, hogyan kerültek az utcára és milyen árván, apa vagy anya
    nélkül élni. Ezután ismét a majom következik, akit éppen megdobáltak
    naranccsal, de az kitüntető örömmel habzsolja, sőt mivel olyan sokat
    kapott, hogy már nem tudja megenni, ezért néhányat a fejére pakol, úgy
    néz ki, mintha narancs koronája lenne. Az emberek rögtön elnevezik
    Nérónak!
    Ezután jön a rémálmod, mert a kivetítőkön a hírháttér szólal meg és
    pedofil, drogos dolgokról beszélnek a fiúk, sőt még képük is van
    hozzá!
    http://hirhatter.org/orban_bush.htm Többek között ez is, de van olyan
    is amelyikben azt mondják:mi, öcsi! Ezután ismét a majom következik és
    a már jól ismert hang: senkit sem hagyunk az út szélén, mondja egyre
    hangosabban. Hiába, ezek a majmok értenek a fokozáshoz.
    Nem tör ki tömeghisztéria, de az emberekben egyszerre támad fel a
    vágy, hogy a színpadon álló öltönyösnek segítsenek nyakkendőt kötni!
    Ezt csak olyan aktuális lázként jellemezném! A történet folytatását a
    képzeletedre bízom, de az biztos, hogy ezután már csak a végtelenített
    bécsi keringők szólnak és az emberek saját maguktól stadion alakot
    vesznek fel, – így már otthonosabban is érezheted magad -, de csak
    egyetlen rigmus skandálására hajlandók: Hazaáruló! Hazaáruló!

    2012.05.29. Gyurkó Tibor Zoltán

  • Lélfai Szilárd
    2013 február 23
    2:01 du.
    ha ide részletezné a liberálfasiszta fogalmát, nagyban segítene a szavahihetőségén. felkapott egy szót, aminek a jelentéséről fogalma sincs.
    a góbé jelentésének pedig semmi köze az írás tartalmához, bár az utolsó sor sokkal többet mond.
    de semmi baj: egyszer csak felfogja maga is.

  • ja, és az általam alkalmazott 😀 szimbólum a „kiröhögöm”.
    minél több, annál harsányabb 🙂

  • A cikkel egyetértek!Igy igaz hogy a régi alkotmányra esküdtek fel,igy az uj fidess alkotmány miatt az esküjük nem érvényes.Ugy vélem hogy esküszegők,mert azt mondták hogyx a népet szolgálják és nem aztz hogy kizsákmányolják s minden intézkedésükkel a gazdagok és maguk érdekeit szolgálják.azok akik itt sok elvakult valótlanságot állitanak nem reagálok,mert ezek az emberek menthetetlenek,ezek az emberek nagy betegségben szenvednek,mely ugy láttom már náluk semmien gyógyszerrel nem gyógyitható,ennek neve orbánizmus!

  • Puchert János

    Azt hiszem nem kellene kocsma szintre lemenni, kritizálni lehet és kell is de azért a közönségeskedést kerüljük.

  • Lélfai Szilárd

    Cornelius!
    Amikor a Suzuki, vagy az Opel idejött akkor is így reagáltál! Igazi ELVTÁRS vagy a kommunista dumáddal:-„azt rebesgetik, hogy tulajdonképpen benn van a 100 leggazdagabb magyar között.” Az, hogy még ma is a Zuschlag-féléket mentegeted, és felmented, jellemző az elvtársiasságodra, és a morálodra!

  • Lélfai Szilárd

    Kedves Évabenay!
    Ilyenkor eszembe jut az az alapvicc, amikor a viccházban azt mondja az egyik ápolt: „azt mondja az a bolond, hogy ő Napoleon, pedig az én vagyok!”

  • burkus laci
    Több sebből vérzik egy húszmilliárdos állami projekt

    http://hvg.hu/gazdasag/20130219_Tobb_sebbol_verzik_egy_huszmilliardos_all

    Az Átlátszó megszerezte és nyilvánosságra hozta a 12,5 milliárd forintos hálózatfejlesztési közbeszerzés furcsa nyertesei mögött álló ciprusi offshore cégek nyilvános cégadatait. A tulajdonosi kör a Demján Sándor nevével fémjelzett Gránit-birodalomhoz köthető, de Leisztinger Tamás üzlettársa is felsejlik a tulajdonosi hálózatban.

    Laci!
    A fidesz és az mszp „ellentéte” csak színház a megvezetetteknek, valójában együtt lopják az állami vagyont offshore cégeken keresztül, melynek részese ez a hazaáruló hulladék Orbán Viktor is!

  • antifülke

    2013 február 23
    1:14 du.

    Miért?Mi volt ezer évig az ország igazi neve?Tehát nem megváltoztatta,hanem a választók kétharmadának felhatalmazásával,a magyar országgyülés visszaadta az ország nevét.Nem mellékes,hogy az alaptörvényben a köztársaság szerepel!És itt egyáltalán nem Orbán Viktor az érdekes,hanem a cikk stílusa.Ocsmány,gyülölködö és teljesen hiteltelen,de úgy látszik,nem mindenkit zavar a belöle áradó sovinizmus.Azzal,hogy Orbánt lecigányozza,leleplezi önmagát.Miközben demokráciáról,egyenlöségröl,szolidaritásról és toleranciáról beszél,aközben negatív értelemben használja a cigány szót.Neked nem tünt fel?Szelektív a szemléleted,de mondhatnám többesszámban is.

  • burkus laci!

    http://www.youtube.com/watch?v=wEkkK9Xr6vI Posta Imre előadás – 2013.02.23. – Csepel – (1/6 részlet) – HD

    hat részes.

  • fritz….te hulye…nem a temahoz szólsz…hogy jonnek ide a te mindefele panaszaid, hetet havat osszehordasz, hess inan…

  • ilyen hulyeségeket beszélt az az elmebeteg orban:

    „2012-ben mintegy 2200 gyerekkel több jött világra mint egy évvel korábban, és Orbán szeretné hinni, hogy nemcsak a kormánya jótéteményei miatt ugrott a gyerekszám, hanem a kisbabák szeretnének megszületni, mert valami transzcendentális tudatban értik, hogy már jön a tavasz, 2013 valóban az emelkedés éve lesz. Legalábbis a miniszterelnök szerint a magyarok 67 százaléka érzi úgy, hogy egy nap több pozitív benyomás éri, mint negatív. ”

    Ez csak hulyeseg, a tobbi pedig hazugsag…

  • Fritz…12:51 du…..semmi baj nincsen a becsuletes bekekteto penzemberekkel…..a zsido vallas a mi kereszteny vallasunk batyja=idosebb testvere…ahogy nemreg mondta szenzaciosan a papa…..izrael hala a jo Istennek ujra letezik es termeszetes hogy uzleti es sport kapcsolatokat keres MINDEN ORSZAGGAL…ne feljen toluk ! a mania/fobia betegseg…..az ORBANFOBIA is az !orbafobia=beteges retteges orbantol

  • Részlet
    Feljelentést teszek Kenesei Judit a Fővárosi Törvényszék Cégbíróságának elnöke ellen, hivatalos személyként, bűnszervezetben elkövetett cégbírósági közokirat meghamisítása és bűnpártolás bűntette miatt!

    Kenesei Judit a Fapadoskönyv.hu kft tulajdonosa, a Halmi út 46 kft vezetője Nobilis Kristóf és bűntársai (Farkas András, Béky Lóránd és családtagjai)érdekében, a Fapadoskönyv.hu kft-t működtető Print on demand kft-ben 2012.05.04.-én minősített többségi tulajdont szerzett R.R.I.Ost Invest Handels- und Beteiligungs Gmbh AT-Wien Eslinggasse 21 nevű, általam bizonyítottan nem létező cég adatait a több száz milliós csalást elkövető Nobilis Kristóf érdekeltségébe tartoző Fapadoskönyv.hu kft érdekében a Fővárosi Főügyészség Jablonszkyné Skodnitz Mária nevű ügyészének közreműködésével megváltoztatta!
    A Nobilis Kristóf érdekében tevékenykedő és ellenem eljáró ügyészek: Keresztes Imre, Farkas Kornél, Bárány Sándor, Kutron Katalin, Waltner Rolland, Bartha János, Rádli Béla és Polt Péter. Megjegyzem, hogy „mellékhatásként”a teljes állami vagyon hasonló módszerrel lett ellopva, Kossuth Holdingostóhl, amelyre csak eme szlogen lehet irányadó: fejszellőztetés tolvajok, irány a Duna part: TEMPO, TEMPO!

    2013.02.18. Gyurkó Tibor Zoltán

    Orbán Viktor! A fedeszes milliárdos Nobilis Kristóf a cégbíróság bűnpártoló elnökének Kenesei Juditnak a segítségével cégbírósági közokiratot hamisított! Viktor! Ez a kezdet Viktor! A több ezer milliárdos állami vagyon ellopásáért neked is felelned kell!

  • kiemelem azt is hogy a cikk szerzoje orban ESZET=OKOSSAGAT is irigyli hiszen leirja hogy rafinalt az orban , es ez a mi szerencsenk igaz magyarok …..egy rafinalt vezetonk van akit a baloldal IRIGYEL….aki NEM belelo a tomegbe mint gyurcsany az 1956-os forradalom 50 evfordulojan…..hanem az eszevel gyozi meg az ostoba cikkek szerzoit , vagy ha a szerzoit nem is de az itteni olvasokat igen

  • Fritz ur…itt hiaba tesz barki feljelentest…de azert NE hagyja abba

  • kedves Chris!

    Azert ez az iras, valljuk be, nem eppen dicsoseget hoz a lapunkra…gyanitom, ez olyan igazi Illes cikk es ugy gusztustalan, ahogy van a Gere szopos cikkevel egyutt!
    Szegyen!

  • burkus laci

    http://hvg.hu/itthon/20130222_Kreativ_Lemondott_az_Index_foszerkesztoje

    Az index is az általam perelt Nobilis Kristóf milliárdos tulajdona, mint a Napi gazdaság, az infó rádió, a bookline.hu stb. Azért ez a lemondás nem véletlen!

  • Fritz ur…nem tudom….sose lattam nobilist meg fenykepen se…..az intereneten meg MINDEN ott van…az is hogy xy cigany es az is hogy nem…ilyen hulye vilag ez….lathatja hogy burkus lacibol is mar ketto van…..szaporodnak a burkusok is…..kac kac kacagok

  • Könnyen ugat az aki nem ebben a szarban él…
    Netán még fizetik is érte..

  • burkus laci
    2013 február 23
    3:12 du. Burkus ór, nekem nincs szükségem hazudozásra, mert én magyar magyar vagyok, aki az utóbbi éveket Magyarországon töltötte, tehát mindennel tisztában volt/van. Én nem a Mercedesről írtam, hanem általánosságban (lásd Gyöngyös,a koreai gumi gyár stb.)Viszont a nagyobb fejlesztések, betelepülések mind a szocialista kormányok idején voltak. És a szoci kormányoks sosem terjesztettek elő olyan tv.tervezeteket , amelyek kizárólag „azimpilrilistanyugatista” bankok ellen szóltak volna…

  • Ille úr! Úgy látom burkus laci igazi burkus, aki nem beszél magyarul, csak burkusul.. Különben értené az írás szövegét, mondanivalóját. A polgári csürhe éveken át sulykolta, hogyazsongya: Gazdag Gyurcsány, pfúj tókés stb!” Csak azt felejtették el, hogy Orbán előbb lett politikus és úgy gazdag, míg Orbán előbb lett gazdag és utána politikus. De ez a fajta szemellenző és kettősség, ellentmondás sosem zavarta a hívők karát…

    J

  • Hallgassátok, addig legalább nem marakodtok….

  • Úgy vélem, a cikk kissé nyers és vannak oylan elemei, melyek számomra is meghökkentőek, túlzóak, de az igazságot tartalmazzák. Ennek a többszörösét leírták magukat újságnak nevező kiadványok, szocialista politikusokról, de akkor sosem hallottam a falkát szűkölni. Ez az, amikor a fagyi visszanyal. Ettől függetlenül én sem tartom jónak az írást, a támadhatósága, fordulatai miatt. A tartalma, a mondanivalója viszont kitűnő.

    Orbán nem tartotta tiszteletben az Alkotmányt, amire esküt tett. Nem tartotta tiszteletben a választókat, becsapta őket. Ugyan hol vagyunk az elrugaszkodástól, az emelkedéstől? Hol a parlamentáris demokráciától? Hol a jogszabályoktól a jogi korlátoktól, melyeket Orbán még az előző érában-ingyenesen, sőt ösztöndíjjal! -tanult, tanulhatott?!
    Számomra az jött le, hogy Orbán nem tudja, mit tegyen és nem tudja, mit tett eddig. Egy megzavarodott, pánikban lévő ember egymás mellé dobált mondatai voltak, melyekkel a táborát szerette volna megnyugtatni, helyette őket felkavarta, a nyugati partnereket elbizonytalanította…

    J

  • Journalist……kotekedesbol jeles …ez volt az ovodaban is a jeled:kotekedo

  • Journalist…ja hogy orban panikban van ? ugyan mitol ? megijed az ostoba ILLE fele cikkektol ? vagy a te butus hozzaszolasaidtol ? el se olvassa oket

  • az orban nevu SAS nem kapkod az ILLE es journalist fele legyek utan

  • Evabenay
    Bár nem szép dolog, de vannak egyszerűsítő népminősítések: a francia gáláns, a porosz katonás, stb. A köznyelvben bevett fogalom a „cigánykodás” ami a nyilvánvaló tények tagadását, hamis tények nagyhangú állítását jelenti. Mivel ezek megtalálhatók Orbán viselkedésében (miazhogy? nagyonis!) ezért van jelentősége annak, hogy pl még Orsós néven érettségizett, és a családi képeken a rokonságon erősen látszanak a rassz-jegyek. Erre liberális ember akár büszke is lehetne, de a szélsőjobberek nem véletlenül tagadják még a nyilvánvaló tényeket is.
    Szerintem is nem azért nem tiszteli mások magántulajdonát Orbán, mert cigány származású, hanem mert szociopata.
    Annak meg semmi összefüggése nincs a származásával.
    Nekünk tehát nem a származásával van a bajunk (mondom: arra akár büszke is lehetnénk, hogy mennyire toleránsak vagyunk, hiszen cigány vezetőnk van) hanem azzal, amit tesz:
    http://negymadar.blog.hu/2010/11/23/megelhetesi_bunozes_5

  • burkus laci
    Te viszont úgy megnevettettél ezzel a százalékolással, hogy majd bepisiltem. És ez 100 %-ban a Te érdemed!
    A kecskeméti polgármester ELTITKOLTA a Mercedes-tárgyalást Orbán elől, nehogy úgy járjon, mint Gyöngyös a gumigyárral (azt a fidesz elhajtotta) vagy Lauder Sukoróvaql (azt is abortálta a fidesz)
    Audi 100 %, merci 75 %? Ennyit számítana a szalagátvágás?
    Merthogy komolyabb beruházás előkészítése vagy 3-4 év!
    Tudod az a tragédia, hogy az ilyenek is kapnak szavazójogot!

  • küszküllő
    Már megint hazudsz? Erről a jobbosok csak nem tudnak leszokni. 8 millió választóból 2.7 millió szavazott rájuk. Az a szavazásra elfáradóknak alig több, mint a fele 52,7 %.
    A 2,7 a 8-nak az EGYharmada! Tehát sem a „választóknak” sem a „szavazóknak” nem a kétharmada, akik rájuk szavaztak.
    2/3 viszont bizonyosan NEM szavazott rájuk! Mert otthon maradtak, vagy másra szavaztak. Ne orbánolj itt!

  • http://www.mno.hu/belfold/a-foigazgato-nem-vegez-muveleti-munkat-a-teljes-exkluziv-interju-1140896 a cikk kozepen van szo a kiberterbol erkezo tamadasokrol….ciganyozas…magyarozas…zsidozas….

  • hat ne szavazz kekec mert az tenyleg tragedia lenne

  • burkus laci
    Nem hazudott Orbán, csak nem fejtette ki az igazság összes szirmocskáját. Nevezetesen, hogy az előző évben (amikor a népnek leesett, hogy itten orbánjárás van) akkor ÉVSZÁZADOS MÉLYPONTRA esett a születések száma. Ahhoz képest nőtt egy kicsit, de még mindig messze van az EM8 év, sőt a világsálság alatti számokhoz is!
    És „kitántorgott külföldre félmillió emberünk” Azt párezer gyerek nem ellensúlyozza, különösen, hogy a stresszeléstől nő a halálozások száma.

  • Fritz…4:13 de….posta nevevel tele van a XII. kerulet hazfalai…iugyhogy ismerem evek ota ….ugye jol tudom hogy egy kirugott vagy kiszekalt rendor ? nem tudom eldonteni hogy hulyesegeket ir e vagy sem…Ille hulyesegeit egybol felismerem mert egy pancser…a posta imre kevesbe hiszen volt rendor

  • kekec…na es ? …orban 5 gyereket nemzett….mennyit varsz meg tole ? ideje lenne besegitened !

  • Arról az apróságról nem is szólva, hogy egyre nő a 35 éven felül szülő nők száma, akik a biológiai órájuk ketyegése miatt már nem halogathatják tovább a szülést. Arra meg kíváncsi lennék, hogy ebből mennyi az Ukrajnából és Romániából „csak” szülni átjövő kettős állampolgárok száma, akik az ingyenes és magasabb színvonalú ellátás miatt jönnek át? Aztán viszik haza a babát, mert hülyék lennének egy leszakadó országban maradni.

  • kekec
    Jó kép a megélhetési cigó Orbánról, de van egy másik is, amelyben a soros csicska cirka 1000 milliárdot akar lenyúlni a gazdáinak.

    http://www.youtube.com/watch?v=IKbFsmLi6TE&NR=1&feature=endscreen

    Kíváncsian várom, hogy e remek cikk után milyen pofát vág?

  • Journalist
    2013 február 24
    11:03 de.
    óh, én nem is reménykedem abban, hogy a burjus-félék bármit is megértenek az írásaimból. ők azt értenek meg, amit meg akarnak érteni. amit meg nem értenek meg, abba belemagyaráznak valamit.
    őszintén szólva, hidegen hagy az acsargásuk. a hazai helyzethez se hozzá tenni, se abból elvenni nem tudnak, hát csak verjék itt a nyálukat, teljesen érdektelen.
    legfeljebb ma az asszonyuk megússza a szokásos esti pofon nélkül, mert itt kidühöngték magukat.

  • burkus laci
    2013 február 24
    11:58 de.
    😀

  • burkus laci
    2013 február 24
    11:27 de.
    nem is neki írom! amúgy orbán inkább dögkeselyű, mint sas.

  • fricike…..mit szeretnel ? orban dolgozzon ingyen es te majd elkoltod az ILLE elvtarssal a fiZeteset ? csorok vagytok mindketten…ez mar szanalmas ugy a szelsobalrol illetol mint a szelsojobbrol tetoled

  • milyen pofat vag orban teutanad fricike ? azt se tudja hogy a vilagon vagy…a sameszei figyelik a kiberteret na azok olvasnak teged is es tudjak ki vagy

  • Nyilas Misi
    2013 február 24
    8:32 de.
    még van egypár a tarsolyomban.
    azonban, ha nem tetszik, a kapu nyitva áll ön előtt is: lehet írni egy esszét, egy tárcát, egy elemzést arról, hogy maga hogy látja azt, amit én másképpen látok. garantálom, hogy közlésre fog kerülni!

  • milyen érdekes! tkp. leginkább a személyemmel foglalkoznak a t. hozzászólók, meg orbán rasszával (amiről én ugyan egyetlen szót sem ejtettem), de a cikk valódi tartalmát még csak nem is érintik!
    megértem: még a leglevakultabb orbán-rajongók se tartják őt igazmondó juhásznak, így hát terelnek ezerrel.
    nemsokára itt lesz egy újabb orbán-fan pukkasztó írásom. csak türelem, egyet még aludnotok kell.

  • burkus laci
    2013 február 24
    12:38 du.
    😀 😀

  • burkus laci
    Ille Istvánt nem ismerem, Posta Imrét háromszor láttam összesen és néhány perc alapján nem tudhatom, hogy a XII.kerületben milyen fotót tettek ki róla! Nem akarok találgatni sem, nehogy még a végén ráhibázzak valamire és akkor regény kerekedjen belőlem. Csak ne rajzfilm legyen.
    Az Orbánra szerintem ráférne egy elmeorvosi vizsgálat, feltéve ha elengedik majd a bécsi pszichiátriáról! Egy független szagértő kelene, aki a reptoid nyelv mozgásait és grimaszait is elemezné!
    laci! Ha valaha is szembekerülök vele, olyan szellemi légmellet kap tőlem, hogy elviszi a huzat…

  • Tüske Zsófia

    küszküllő: „Miért?Mi volt ezer évig az ország igazi neve?Tehát nem megváltoztatta,hanem a választók kétharmadának felhatalmazásával,a magyar országgyülés visszaadta az ország nevét.”

    tévedni tecc. Magyarországnak nem Magyarország volt ezer évig a neve, hanem Magyar Királyság. (Mellesleg 1867-1919-ig Osztrák-Magyar Monarchia.)

  • burkus laci! Egy: én nem kötekedtem. Kettő: nem is kell, hogy egy miniszterelnök utánam, Ille úr vagy akár Ön után is kapkodjon-nem az a dolga. Három: nem vagyok pánikban, csak nem szeretem őkelmét-ez pedig szívem joga. Négy: ha egy miniszterelnök beismeri a hazugságot,akkor mondjon le, ha nem ismeri be, sőt terel és tovább hazudik, akkor az regnáljon? Kérem, inkább arra válaszoljon, amiket Öntől kérdeztem.
    J

  • Ille 12:37 du….ezt is tudtuk hogy nekunk irsz hiszen szoci agitator vagy…attol fuggetlenul a sas=orban sameszei olvasnak teged ….de aztan utanadneznek es rajonnek hogy nem kell utanad kapkodni hiszen nem legy vagy hanem kisebb repcsi…muslinca

  • Ille

    Ez a stilus, ordenare, buta es gusztustalan…mindannyian jobban jarunk, ha maga csak gyujtomunka eredmenyekent jelentet meg cikket, mert azok nem ilyen merhetetlenul ostobak es kozonsegesek, mint amit kutfobol produkal…Ha mar az orszag miniszterelnoket fikazza, legalabb tegye intelligensen…..ez Gerere is vonatkozik…
    amugy jol mondja, ha nem hivatalos cikkirokent irok ide, akar lehetek ordenare is, de a maga poziciojaban ennel tobbet varnak el a emberek, legalabbis az olyan emberek, mint en! A kanadai magyarsag sajnalatos modon informaciok hijan eli az eletet es olyan tartalmu cikkekre van szukseguk, amik jobba, informaltabba teszi oket, ami kozelebb hozza oket a kulturalt magyar valosaghoz es nem olyanra, ami abban mutat mintat, hogyan sullyedhetnenek emberi mivoltukban meg melyebbre…ezt meg a magyarok is elvetik, nemhogy a kanadaiak…

  • Egy jobbegyenes Orbán Viktornak és csürhéjének:

  • Ez egyszerüen szemét irás! Ocska Ron Verberi gyülölet kampájn!Undoritó magyar gyalázó förmedvény!Ijenkor hol van a nemzetvédelmi hivatal??????

  • burkus
    „a sameszei figyelik a kiberteret na azok olvasnak teged is es tudjak ki vagy”
    Ha ezt Gyurcsány tenné, mit mondanál?
    Teleordítanád a kiberteret, hogy ÁVH!
    Jogosan.

  • küszküllö
    2013 február 24
    4:10 de.
    Ne fárassz. 1000 éve királyság voltunk.
    Ez nem indok arra, hogy egyedül döntsön ilyen ügyekben (meg a többiben), miközben ő 300forintos vizitdíjat is népszavaztatott.
    Ugord át az Orsós részt (vagy járj utána, hogy igaz-e?), és koncentrálj a többire.
    Azok után nem kell nyomoznod, azok tények. Vagy nem szegte meg az esküjét? Nem hazudik gazdasági sikereket a csőd szélén? stb.

  • kekec
    2013 február 24
    12:02 du.

    zsó fika az nem érdekel, hogy mennyi azoknak a száma, akik 10 és 20 között szülnek?
    Szerintem az érdekesebb lenne. Az etnikumi arány különösen.

  • Ille István
    2013 február 24
    12:37 du.

    ille, ez nem változtat azon, hogy te egy tetű vagy.

  • Nyilas Misi
    2013 február 23
    9:16 du.

    Misike, már megint magadból indulsz ki.

  • Évabenay
    2013 február 23
    6:46 du.

    Évike, nyugodj meg szépen.

  • Andrási Sándor

    Ille! Mint az Mszp (hazugság párt) bértollnoka azt értem, hogy ezt kell kifröcsögnöd magadból, mert erre kaptál megrendelést. De kilóg a lóláb. Nem ciki, hogy a leírtak túlnyomó része patrónusodra, gyurcsány ferencre hajaz? Igaz, az a rész, hogy a papa nevelő célzattal eltángálja gyermekét, gy.f. táncos ripacsra nem vonatkozhat. Köztudomású ugyanis, hogy gyurcsány papa arra nem ért rá, többnyire a kocsma elől ellopott kerékpárok értékesítésével volt elfoglalva. Azért nem esik messze az a bizonyos alma.

  • Lélfai Szilárd

    Ille István!

    A libárál-fasiszta olyan mint maga (meg az elvtársai), báránybőrbe bújt sakál! Liberálisnak tartja magát és fasiszta elveket vall! Mindenki rasszista, antiszemita, cigányozni, zsidózni csak magának szabad! Ritkán értek egyet Nyilassal(Misi)de igaza van amikor hozzászólt: „Ez a stílus, ordenáré, buta és gusztustalan” – bár ezt az írását maga esszé kategóriának tartja! Ahhoz a maga írása túl szubjektív, hazug, gyűlölködő, és stílusában közönséges, ellenszék-letes!
    Igaza volt Szolzsenyicinnek,jól jellemezte magukat!

  • Kiss Gábor
    Hol gyalázzák a magyart?
    Te mit olvastál?
    Szövegértési problémáid vannak.
    Miért kellene a nemzetvédelmi hivatal?
    OV a nemzet? És őt kéne védeni?
    Egy demokráciában mindenki szabadon elmondhatja a véleményét, csak a kommunisták próbálták hivatalszerűen üldözni a másként gondolkodókat.

  • kekec

    2013 február 24
    11:48 de.

    Ember!Én elhiszem,hogy fáj a valóság,de bármeddig csüröd-csavarod,a kedvedért nem fog megváltozni.A kommunistákat leszámítva (tudjuk,hogy hogyan),soha senkit nem választottak még meg 100%-ban.A kétharmad akkor is kétharmad,ha dühödben felrobbansz,kekec.És teljesen törvényes,demokratikus.Sajnállak.

  • Utánanyomoztam. Az én gyors kutatásom alapján Orbán apai ágon a tatárjárás után érkezett vallon (belga francia) szőlőműveléssel foglalkozó telepesek leszármazottja. A török kiűzése után a magyar mellett délszláv keveredéssel.

    Alcsúton az első Orbán családnevű keresztelés 1868-ban volt.

    Ersébet Orbán
    Hungary Reformed Church Christenings, 1624-1895
    baptism: 13 Sep 1868 Alcsút,​ Fejér,​
    parents: Győrgy Orbán,​ Súsánna Magyar

  • Nyilas Misi
    2013 február 24
    2:12 du.
    mintha említettem volna, írja meg a cáfolatát. nem kommentben – úgy könnyű – hanem egy tényekkel alátámasztott esszében. ja, hogy nem megy?
    az más. akkor marad magának a dünnyögés.
    hogy mit vár el, és mit nem, lássa be, teljesen érdektelen.

  • burkus laci
    2013 február 24
    2:03 du.
    megkérem, ne legyen antiszemita! a samesz ugyanis jiddis kifejezés. kétlem, hogy orbán zsidó lenne.
    amúgy meg, teljesen hidegen hagy, mit csinálnak. a lényeg: semmit nem tudnak tenni.

  • KISS GÁBOR
    2013 február 24
    2:45 du.
    nocsak, nocsak…megnyugszik a beteg!
    csak nem azt állítja, hogy a nemzetvédelmi hivatalnak kellene fellépnie ellenem?
    ejnye, ejnye. nosza, rajta, jelentsen fel, mint nemzetbiztonsági kockázatot 🙂

  • dakota
    2013 február 24
    10:00 du.
    😀

  • Nyilas Misi
    2013 február 24
    2:12 du.
    a’propos: van már orbán ikonosztáz a házában? na, akkor csókolgathatja kopásig.
    nagy lehet a gond, ha már dakota se ért egyet önnel 🙂

  • huhú, több, mint 100 komment! csúcsot javítottam!
    kíváncsi vagyok, mekkora őrjöngés lesz itt a hívők részéről a ma eseti postom után!

  • Na de emberek!

    A kondás megígérte, hogy a jövő mesés lesz! Idézet a beszédből:

    ” MEGSZÜNTETJÜK az ország pénzügyi függését, megszüntetjük Magyarország energiafüggését. Mindenkit kihúzunk, pontosabban kisegítünk a devizaadósságból, megállítjuk a népesség fogyását, mindenki talál MAJD itthon munkát, aki itthon kíván dolgozni. A magyar gazdaság versenyképességét a világ legjobb 30-a közé visszük. Az újraiparosítással a magyar ipart összeépítjük a némettel. A pénz, az energia és az információ költségszintje a hazai vállalkozások számára alacsonyabb lesz a versenytársaink költségszintjénél. Tízezer exportáló, versenyképes magyar középvállalatot FOGUNK felépíteni. Tizenöt, húsz regionális magyar multi ad MAJD erőt a magyar gazdaság globális terjeszkedésének, és közben a nemzeti össztermék 50%-a alá csökkentjük az álLamadósságot. Innovációra és kutatásra fordítjuk MAJD a nemzeti össztermék 4-5%-át. Több egyetemünket bevisszük a világ 200 legjobb egyeteme közé. Kultúra, tudomány, zene és sport területén népességszámunknál jóval tekintélyesebb helyezést érünk el, ismét kultúrnemzet leszünk. A Kárpát-medencében élő, és a világban szétszórt magyarokat kulturális, közjogi és szellemi tekintetben is integráljuk, kihasználjuk a modern kor jogi és technikai lehetőséget, vagyis szétszórattatásból VILÁGNEMZETET ÉPÍTÜNK. És mindennek eredményeképpen A MAGYAR CSALÁDOK ÉLETSZÍNVONALA MEGHALADJA „MAJD” AZ EU ÁTLAGOT.

    Ezt a jövőképet precízen kidolgozott tervekkel, EGY ÚJJÁSZERVEZETT ÁLLAMMAL, elkötelezett szakemberekkel, és egy DOLGOZNI AKARÓ, ÉS DOLGOZNI KÉPES TÁRSADALOMMAL VÁLTJUK VALÓRA!!!!”

    Bili is volt Orbán mellett. Nem vicc, ott a Millenárison. Abba lógatta a kezét.

  • Ille István
    2013 február 25
    7:23 de.

    Nyilas Misi
    2013 február 24
    2:12 du.
    a’propos: van már orbán ikonosztáz a házában? na, akkor csókolgathatja kopásig.”

    István és Misi!

    Hát én ezt nagyon sajnálom. Mert mindkettőtöket ismerlek, és tudom, hogy pontosan ugyanazt gondoljátok a mai állapotokról Mo-on, és ugyanazt szeretnétek elérni: Orbán és a maffiája leváltását.

    István, dehogy is van Orbán kép Misi lakásán: az egyike volt a NOL-on, aki már 2009-ben is megmondta: az országnak annyi, ha a fidesz hatalomra kerül.
    Fogjatok virtuálisan kezet a kedvemért.

  • Ille…7:24 de….varjuk az esti postodat…megint korbekacaraszunk,ketvallra fektetunk,knock outolunk

  • fel negy van delutan es a post sehol……nem megy neki ?….beszorult e lektur a walkurbe ?…..nincs ihlet,valami baj van moggyoroddon

  • kekec…11:48 de tegnap….2010-ben a fidesz az MSZP altal meghozott torvenyek alapjan szerzett 2/3-ot….akkor most mi a bajod ? haragszol az MSZP-re hogy a fidesznek kedvezo valasztasi torvenyeket alkotott ? ezen gondolkozz el ALAPOSAN es utana valaszolj a kerdeseimre !

  • burkus laci
    2013 február 25
    9:22 de.
    nem picinyem, még csak 11:01 am van. ennyivel tisztában lehetnél, csak hát,a te szellemi képességeiddel…floridában mennyi is az idő?
    „korbekacaraszunk,ketvallra fektetunk,knock outolunk”
    ti? engem? ne komolytalankodj! az ilyen mentálisan felmentetteket reggelire szoktam – némi koviubival, hogy meg ne feküdje a gyomromat – fogyasztani 🙂

  • ombre
    2013 február 25
    8:53 de.
    valahogy nem jött át nekem a nyilas pubi személyeskedésén keresztül ez a fene nagy szimpátia.

  • Andrási Sándor
    2013 február 25
    1:28 de.
    ha esetleg a leírtakat cáfolná, konkrétan, és nem a szomszéd mezejével foglalkozna?
    amatőr…

  • Lélfai Szilárd
    2013 február 25
    3:41 de.
    definíciót kértem, kicsi huszár, nem „olyan, mint” szöveget.
    lássa be, nincs olyan képessége, hogy meghatározza, milyen is vagyok. olyan meg pláne nincs, hogy a liberálfasiszta definícióját meghatározza.
    magánál lényegesen okosabbaknak is beletört a bicskája.

  • Sárdi Jani
    2013 február 25
    4:46 de.
    no igen. a vallonok belgiumi szőlőművelése ősi népi foglalatosság volt. ezt nyilvánvalóan sikeresen folytatták erdélyben, ami szintúgy tipikus szőlőtermő vidék.
    egy apró bibi van: a nagypapa nem erről az ágról származik. javaslom, keress utána az orsós-ágnak.

  • Lélfai Szilárd

    Ille István!
    igaza van, én nem vagyok olyan szellemes mint ön, stb., stb., Ami a bicskát illeti törjön magába a Gazsi bicskája!
    Maga nem kicsi huszár, hanem egy „népművészeti agyagedény”
    És Szolzsenyicin magáról és a hol álnéven, hol saját néven fröcsögőkről írt!

  • Lélfai Szilárd
    2013 február 25
    12:16 du.
    szolzsenyicin definiálta volna a liberálfasiszta fogalmát? érdekesss. én valahogy nem olvastam ilyesmit tőle.
    hát, hogy maga képtelen rá, az nem is kétséges. kérjen telefonos segítséget, vagy kérdezze meg a közönséget.
    mégis, melyik gazsira gondol? milyen minőségű lehet az a bicska, amelyik húsba/izomba hatolva beletörik?
    az agyagedény definíciójánál kifelejtette a mázatlan jelzőt, a nélkül pedig a leírás nem teljes.

  • Véletlenül sem az illetőnek válaszolok, mert egy bizonyos szinten alul nem állhatok szóba különféle egyedekkel, de a többiek esetleg elhiszik, hát nekik szól:

    „11:48 de tegnap….2010-ben a fidesz az MSZP altal meghozott torvenyek alapjan szerzett 2/3-ot….akkor most mi a bajod ? haragszol az MSZP-re hogy a fidesznek kedvezo valasztasi torvenyeket alkotott ? ezen gondolkozz el ALAPOSAN es utana valaszolj a kerdeseimre !”

    Az MSZP nem hozott semmiféle országgyűlési választási törvényt, aminek a nyomán a fidesz nyert.
    Az a törvény még az első szabad választás előtt, 1990-ben készült, az ellenzéki kerekasztal résztvevőivel szinkronban: alkotmányjogászok és jogászok hozták tető alá.

    Két név közülük: Tölgyessy Péter és Hack Péter.(Mindkettő SZDSZ-es volt egyébként, később Tölgyessy a fidesz képviselője lett.

    Az illetőnek (akivel rangin aluli szóba állni) minden megnyilvánulása hasonló tudatlanságról és tájékozatlanságról árulkodik.

  • burkus laci: hány az óra, vekker úr?

  • Olyan, hogy liberálfasiszta – nincs. Liberálfasizmus sem.

    Éppen ellenkezőleg, és minden szempontból ellenkezőleg.

    A fasiszta diktatúrának vörös posztó volt a liberalizmus, mert az a szabadságjogokra épül. De éppúgy szitokszó volt a bolsevista diktatúra szemében is.

    Aki liberális, az az emberi jogokért és a szabadságért küzd.

    Aki fasiszta, az eltiporja az emberi jogokat, és a szabadságjogokat.
    A két eszme egymás ellentétei.

  • Lélfai Szilárd

    Ille István!
    Látja megint mellébeszél, vagy csak nem fogja fel a dolgokat önmagukban, esetleg összemosva mutatósabbak!
    A liberál-fasiszta az én szóösszetételem volt, a lényeget nem fogja föl?!
    A népművészeti agyagedény mázatlanul is ugyanaz, főleg az ön esetében!
    Szolzsenyicin meg ezt mondta a maguk fajtájáról: “A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak szermélyes boldogulása így kívánja.”

  • „az igazság szép, az igazság hasznos, csakhogy, akinek hatalma van, az nem szorul rá!
    mikszáth k.

  • Lélfai Szilárd
    2013 február 25
    2:02 du.
    hogy maga kit tart kommunistának, az legyen orvosa és gyógyszerésze problémája.
    az, hogy én kommunista lennék, még bizonyításra szorul, de hajrá, kezdjen hozzá!
    amúgy téved: a liberálfasiszta nem az ön szóösszetétele, ezzel már a nolblogon ön előtt sokkal régebben is megtisztelt valaki, aki szintúgy nem tudta definiálni.
    tovább javítom a fogalmi rendszerét: az ön által említett agyagedény nem népművészeti, csak népi 🙂

  • ombre
    2013 február 25
    2:00 du.
    gyöngyöt a disznók elé? lélfainak teljesen mindegy, a felét sem érti.

  • „A liberál-fasiszta az én szóösszetételem volt, a lényeget nem fogja föl?!”

    Nos, mostanában a fidesz trollok részéről egyre gyakoribb ez a képtelen meghatározás, és komoly tudatlanságra utal.

    Ha Ille liberális (sztem az), akkor nem lehet egyszerre sem fasiszta, sem kommunista.
    Bármit mondott Szolzsenyicin (még rengeteg mindent mondott), az nem vonatkozhat Illére és a vele egy platformon lévőkre. A kommunisták (voltaképpen kommunizmus soha nem volt, az utópia, mondjunk inkább bolsevistát), pontosan annyira gyűlölték a szabadgondolkodókat, akár a nácik, vagy a fasiszták.

    Nem lehet egyszerre valakit le-liberálisozni, ugyanakkor azzal a levegővel lekommunistázni. A kettő egyszerre nem megy.Ha valaki a szememben liberális, semmi szín alatt nem lehet kommunista. Megint csak épp ellenkezőleg.

    Szolzsenyicin ítélete a kommunistákról lehetett igaz, de az nem vonatkozhatott a liberalizmus híveire, akik ÉPPEN HOGY a diktatúra megszüntetését akarták.

  • Oszi

    hogy mit hogyan latunk, azonosan vagy kulonfelekeppen az egy dolog, de hogyan irja le egy magat ironak csufolo egyen a velemenyet, AZ fontos…..tessek olvasd el ezt az irast, meg a Gere szopos cikket…mindketto undorito…meghogy ilyet nem tudnek irni?…nem nem tudnek, hanem lesulne a pofamrol a bor, ha ilyen irasok az en tollambol fakadnanak….szegyellje magat mindketto! jah es Gere ne szolj vissza Puchertnek, mert ot itt mindenki szereti, teged meg nem!

  • azt mondta évértékelőjében népünk boldogsága, hogy még meg kell küzdeniük azokkal, akik vörös alsónadrágjukat narancsszínűre cserélték.
    hát, azon kívül, hogy egy miniszterelnöknek nem kellene hűbéresei alsónadrágja színét firtatni (valahogy nem túl gusztusos), nagyon úgy néz ki, hogy visszatér a legszebb rákosi időkhöz, amikor is a belső ellenség felderítésével lesz elfoglalva.
    nem lesz neki sok a kétfrontos harc? nem olyan erős gyerek ő!
    vagy eljön a koncepciós perek ideje? akad a fideszben olyan, aki elvállalja az áldozati bárány szerepét csak azért, mert tőle azt kéri a párt?

  • Létfai Sz.
    Nagyon f..szán leírtad a fideszt.
    A kommunista szó helyére fidesznyiket kell behelyettesíteni, máris tökéletes Szolzsenyicin jellemzése 🙂
    Olvasd:
    “A fidesznyikeknél kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem fidesznyik ember számára. A fidesznyik nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A fidesznyik eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet fidesznyik! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy fidesznyik szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak szermélyes boldogulása így kívánja.”

  • Lélfai Szilárd

    Ombre!
    Ezt én is tudom!
    Azt viszont nem, hogy minek nevezzem azt aki liberálisnak akar látszani, de a mocskolódásai közben már előtűnnek a fasiszta gondolatai! A báránybőrbe bújt sakál!

  • ombre!

    Minden eszmével vissza lehet élni. Van, akiknek a liberalizmus gátlástalanságot jelent.

  • Lélfai Szilárd
    2013 február 25
    2:02 du.

    Szolzsenyicint már olvastad. Most nézz egy kicsit parlamenti közvetítést is, vagy hallgasd meg néha a kormányszóvivőt..
    Utánna cseréld le Szolzsenyicin szövegében a kommunistát kormánytagra, or.gyülési képviselőre, szóvivőre, és úgy is igaz lesz…

  • Ille István!

    Nem bonyolódom Orbán származásának bizonygatásába. Ha fontos neki, majd megteszi ő. Viszont a vallonok tényleg foglalkoztak szőlőműveléssel.

    Én is tudok fidesz csibészségekről. Ezért írásod állításait nem cáfolom, bár nem tudok mindegyikhez hozzászólni. Azt mégis megjegyzem, hogy Orbán okosabb annál, hogy kiálljon és maga hazudjon. Az ilyent elvégezteti az embereivel.

  • Kiss Gábornak! Ugye akkor is ilyen mélyen fel volt háborodva, amikor a Magyar Nemzet, a (legújabb) Magyar Hírlap) folyton bűnözőnek kiáltotta ki a baloldali/liberális politikusokat? Amikor az orrukkal, fülcimpájukkal stb. foglalkozott? Amikor egy Duray nevű szlovák állampolgár(sic!) azt merte mondani:Most elválik a szar a víztől… Amennyiben akkor nem szólalt meg, akkor kéretik kellő tisztelettel csendben maradni és elmélkedni , hogy mit jelent egy demokratikus, nyitott, toleráns nemzet (közösség) tagjának lenni..

    J

  • Sárdi Jani
    2013 február 25
    5:00 du.

    ombre!

    Minden eszmével vissza lehet élni. Van, akiknek a liberalizmus gátlástalanságot jelent.”

    Lehet, csakhogy én nem erről beszéltem, hanem fogalmakat tisztáztam.
    Egyébként minden eszmével vissza lehet élni. Ott van a szép eszme, a kereszténység: mit művelt belőle 1700 éven át a katolikus egyház: nincs az a bűn, gyilkosság, népirtás, kínzás, képmutatás, hazugság, amit el ne követett volna.

    De még Szolzsenyicin se mondaná rájuk, hogy gaz kommunisták.

  • „Én is tudok fidesz csibészségekről. Ezért írásod állításait nem cáfolom, bár nem tudok mindegyikhez hozzászólni. Azt mégis megjegyzem, hogy Orbán okosabb annál, hogy kiálljon és maga hazudjon. Az ilyent elvégezteti az embereivel.”

    Bocs, de Orbán szakadatlanul hazudik. Egyetlen állítása nem volt igaz az évértékelőjében sem, a mai dumájában sem, de ezt teszi a választás óta. Már ezzel kezdte.
    Miért, szerinted volt itt forradalom??? (ugyanis azt állította).
    A nyugdíjakat nem ellopta (manyup), hanem megmentette, nl a recesszió az emelkedés, a gazdasági katasztrófa a kilábalás, a minden vonalon érzékelhető bedőlés az óriási siker – lehetne naphosszat sorolni az állandó hazugságait.

    Képzeld, újabban már akkor is hazudik dolgokban, amikor se politikai, se egyéb haszna nincs, nem lehet – neki mindegy, megszokásból is hazudik.

  • ombre
    2013 február 25
    6:19 du.
    Ossi!
    És erről bírósági papírja is van, h hazudik!

  • Lélfai Szilárd
    2013 február 25
    4:18 du.
    ájult orbán-csodálata közben, ha szabad kérnem, szánna egy kis időt arra, hogy közölje, mi is postomban a mocskolódás?

  • Nyilas Misi
    2013 február 25
    3:20 du.
    hogy’ van az, hogy kopácsi judith képes ékezetes betűkészletet használni, ön meg nem, pedig ott, gondolom, magát is mindenki szereti!
    „…egy magat ironak csufolo egyen …” na, itt lehet a gond.
    harmatos virágszálam, meg kell, hogy okosítsam: ez a mondatrész tökéletes ostobaság.
    tekintsünk el attól, hogy soha nem tartottam magam írónak, ilyet sehol nem közöltem, maradjunk csak a zavaros megfogalmazásánál: valaki miért is csúfolná – önként és dalolva – önmagát bárminek? a csúfolás, a gúny mindig egy kívül álló által alkalmazott verbális cselekedet eszköze.
    amire esetleg gondolhatott, azt úgy hívják: öngúny. akkor viszont végképp értelmetlen a mondatrész.
    „Mert magamat kigúnyolom, ha kell, De hogy más mondja, azt nem tűröm el …” (Cyrano)

  • Sárdi Jani
    2013 február 25
    5:32 du.
    én sem. azonban ön egy leányági levezetést talált, honnan semmi módon nem lehet tovább jutni, lévén, hogy a gyermekeket már akkor is az apa családnevén anyakönyvezték, így az alcsuti erdélyi orbán-ág akkor se lenne lekövethető, ha nem orsósból indulnának ki.
    de mind1, ez csak egy adalék volt, orbánra még csak nem is jellemző, hacsak a góbéságát nem vesszük.

  • Lélfai Szilárd

    Kedves Ombre!
    Tudom, hogy nem buta ennyire, de annál hiteltelenebb a véleménye! Sic „Ott van a szép eszme, a kereszténység: mit művelt belőle 1700 éven át a katolikus egyház: nincs az a bűn, gyilkosság, népirtás, kínzás, képmutatás, hazugság, amit el ne követett volna.” Melyik 1700 évről beszél? Az ilyen csúsztatás hatásos, de hazug!

  • Lélfai Szilárd

    Falusi!
    Látogasd meg Szolzsenyicint és beszéljétek meg!

  • Az orszàgunk érdekeinek képviselete àll a mostani kormànyunk törekvésének középpontjàban,ellenkezöleg az elözökhöz,amelyek a
    gazdasàgi érdekeinket kevésbé képviselték-kedvesen alàvetették
    magukat a rafinàltabb tàrgyalo partnereknek-.
    Kik vàdoljàk a mostani kormànyföt hazudozàssal:A régi és ujboli hazudozok és azok kegyeltjei.
    Mint De Gaulle mondta még a hàboru alatt”A hàboru utàn nem müködök együtt a kommunistàkkal,mert hazudnak és propagandàt csinàlnak”.
    Ezt tanultàk a „nagy” tanitoktol a kivàlasztott örökösök is, eredményt nem tudtak felmutatni,csak a régi leckét tanultàk meg.

  • És még a jobboldal rasszista…Micsoda orsósozás ez,tiszta kirekesztés…hogy sipolnának az atomtévés olgák és csatolt részeik,de igy nem,ez belefér…Hát ezért utáltatjátok meg magatokat még azokkal is,akik estleg hajlanának gondolkodni.

    Csakazért is Orbán,mostmár csakazértis hogy az ilyen eu hivö,baloldalinak nevezett gyülölködök végleg kikopjanak…Idö kérdése…Öregek ,ezernyi nyavalyájuk van,nem értik ezt a világot.

    JOBB lesz nélkületek,balos megmondóemberek…

  • Lélfai Szilárd
    2013 február 26
    2:45 de.

    Kedves Ombre!
    Tudom, hogy nem buta ennyire, de annál hiteltelenebb a véleménye! Sic “Ott van a szép eszme, a kereszténység: mit művelt belőle 1700 éven át a katolikus egyház: nincs az a bűn, gyilkosság, népirtás, kínzás, képmutatás, hazugság, amit el ne követett volna.” Melyik 1700 évről beszél? Az ilyen csúsztatás hatásos, de hazug!”

    Nincs benne egy mákszem csúsztatás sem: sajnos igaz, bár részleteznem nem illik itt, tekintve, hogy Ille barátom postja nem erről szól.

    Hát az 1700 évért bocsánatot kérek. Kissé elnagyolt a szám, mert pontosan (még papírt és ceruzát is elővettem) 1688 év. 324-ben emelte ugyanis államvallássá a kereszténységet Nagy Konstantin császár – és attól a pillanattól az egyház a hatalmi pozícióból nekilátott más vallásokat és a neki nem tetsző nézetű keresztény egyházakat üldözni, ugyanakkor nekifogott az erőszakos térítéseknek és kisebb-nagyobb népirtásoknak.
    Amik aztán a köv. évezredben folytatódtak – mára már, mivel a katolikus egyház a világi hatalmát elvesztette, a fizikai erőszakot nem alkalmazhatja.
    Van más mód: diplomácia, politikai befolyás, képmutatás, szemforgatás, a régi és a mai bűnök feletti szemhunyás, stb.

    Talán lesz alakalom, hogy részletesebben kifejthessem, hogy leírt véleményem súlyos, valós és véres valóságot tükröz.

    Az általam csak érintőlegesen említett bűnökért II.János Pál pápa bocsánatot kért.

  • „Öregek ,ezernyi nyavalyájuk van,nem értik ezt a világot.”

    Már megint tévedsz.

    Nézz meg egy vagy több fotót, videót egy Orbán beszéd alatt, vagy egy békemenetet – 95%-uk nyugdíjas.
    Nagyon el vagytok tájolódva, úgy látom. És azt is látom, hogy épp az ideírogató jobboldaliak az öregek, nyugdíjasok, hiszen azért érnek rá nap mint nap itt kommentelgetni. És többen itt el is kottyantják a korukra utaló részleteket.

    Orbán, mint mondtam, nem csak úgy itt ott hazudik, hanem állandó jelleggel, mindig, mindenhol, mindenről, mindenkinek.
    Ha Brüsszelben van ott hazudik, ha Albániában ott, ha Vilniuszban ott akad ki a hazudozástól a lett kormányfő – itthon meg a parlamentben, az Audi cégnél, a kólagyártóknál, a hajléktalanszálláson,mindenhol.
    Magyarország gazdasága rettentő rossz állapotban van: egyik legfőbb és állandó hazugsága a sikerpropaganda. Amúgy Észak-Korea szinten.

    Ez az igazság, ezt is bizonyítom, bárki kedvéért, ha kell.

  • pavelic antal
    2013 február 26
    10:01 de.
    helyes, csakazértis orbán, mindhalálig orbán, hajrá, magyarok!
    egy biztos: ön, ante pavelic, nem tartozik a gondolkodók közé.

  • Dénes ERÖS
    2013 február 26
    6:54 de.
    nem gondoltam volna, hogy felismeri a fidesz hiányosságait.
    kétségtelen, hogy semmi eredményt nem tudtak felmutatni, pedig volt három évük rá.
    ha szabad javasolnom, konkrétan a post tartalmához, ha szólna, nagyban javítana a szavahihetőségén.
    tudja, némi cáfolat, hogy népünk boldogsága, aki még soha nem hazudott, amikor hazudott, amikor nem hazudott?
    különös tekintettel a „mond, viktor, kinek hazudsz még” kezdetű bekezdésben felsoroltakkal kapcsolatban.

  • Kopácsi Judith

    Rasid, nekem magyar klaviaturám is van, és persze ráadásnak egy férj, aki beállitja nekem a nyelvet a komputeren, vagy az iró programon.

  • Ille István!

    Viktor családfáját több okból nehéz lekövetni. Először is, kívülálló számára az adatok a keletkezésüktől számított 70 évig védettek. Másodszor, Sz.fehérvár és környékén nagyon gyakori név az „Orbán”. Kiinduló adatok nélkül nem tudni, melyik ág az igazi.

    Hogy egy településen először lányt kereszteltek, nem azt jelenti, hogy a családban ő az elsőszülött. A család érkezhetett máshonnan idősebb testvérekkel is.

    Orbán latin név. Jelentése árva. Az se normális, aki latin névre „magyarosít”. Akkor inkább „Korsós” vagy „Borsós”.

  • Lélfai Szilárd

    312. október 28.: Konstantin császár győzelmet arat a milviusi hídnál. A győztes csata után Konstantin törvényessé tette a kereszténységet. 324. november 3.: Konstantin császár lerakja Byzantium (Konstantinápoly), a Római Birodalom új fővárosának alapjait.( „Költő hazudj, de rajt’ ne fogjanak” ,de ez csak vicc – pontosság kedvéért!) Így meg van az 1700, de,,,!
    Nem akarok hitvitát nyitni, de ez a kitétel „ugyanakkor nekifogott az erőszakos térítéseknek és kisebb-nagyobb népirtásoknak.” szintén nem igaz! Az egyházon belüli viták, harcok megtörténtek, igaz! Spanyolország esete eléggé egyedi, szerintem a huszitizmusig nem volt érdemleges egyoldalú vallási háború, erőszakos térítés stb. A konkvisztádorok amerikai „szereplése” inkább volt gazdasági mint vallási! Ezeken a tényeken lehet vitatkozni, jöhet a 30 prédikátor stb., sőt Izrael terjeszkedése és minden ellenkezést figyelmen kívül hagyó politikája! De ha igaz is lenne, mindez hol van a kommunizmus alig 100 éve, és a legalább 100.000.000 áldozatához képest?
    Inkább ne folytassuk, nem egyforma a szemüvegünk!

  • Sárdi Jani
    2013 február 26
    1:01 du.
    kösz a levezetésért, de teljesen mind1.mellékvágány.
    az azért elég meredek lenne, ha bebizonyítaná, hogy az orbán ősi alcsúti család.
    az pedig, hogy a környéken sok az orbán nevű család, arra is utalhat, hogy – elég belterjesen – előszeretettel házasodtak keresztbe-kasul. elég degeneráció származhat ebből.

  • Küszküllő
    Csak tájékoztattalak arról a tényről, hogy sem a szavazók, sem a szavazásra jogosultak 2/3-a nem hatalmazta fel Orbánt az orbánjárásra. Aki ezt állítja az vagy téved, vagy ha a tájékoztatás után is még próbálkozik: akkor ordenárén hazudik.
    És ha már komcsizol:
    http://orulunkvincent.blog.hu/2013/02/25/komcsizz_csak_toni

  • burkus, kicsi házőrző: amit annyira várt, ott olvasható az ellenszék rovatában!
    lehet menni, dühöngeni 🙂
    másra úgysincs módja :):):)

  • Lélfai Szilárd

    Ille!
    „az pedig, hogy a környéken sok az orbán nevű család, arra is utalhat, hogy – elég belterjesen – előszeretettel házasodtak keresztbe-kasul. elég degeneráció származhat ebből”
    Látja ez már egy igazi beteg lélekre vall, sürgősen menjen orvoshoz!

  • Nem 312-ben emelte államvallássá Konstantin a keresztény vallást, hanem 324-ben. Ő maga csak a halálos ágyán vette fel a keresztséget, a Sol Invictus főpapja volt.

    Kiket sikerült szinte teljesen kiirtani a katolikus egyháznak (ezek történelmi tények, külön külön is utánanézhetők):

    gnosztikusok
    Manicheusok
    ariánusok
    bogumilok
    katharok (Dél-Franciaország)

    Közben voltak 300 évig keresztes háborúk, vallásháborúk, inkvizíció, eretneküldözések, autodafék, az indián népesség kiirtása, és lehetne sorolni országonként a kegyetlenségeket.

    Kerek perec a képembe vágod, hogy amit írtam az nem igaz:

    „Nem akarok hitvitát nyitni, de ez a kitétel “ugyanakkor nekifogott az erőszakos térítéseknek és kisebb-nagyobb népirtásoknak.” szintén nem igaz!”

    Mit gondolsz, az ujjamból szoptam? Hát egy példa mindjárt itt van: Magyarország, amelynek kipusztították a kultúráját, a hagyományait, és maguk a korabeli papok írták le (más nem is tudott írni), hogy tűzzel vassal térítették meg a magyarokat.
    Tucat könyvtár nem tudná befogadni azt az irodalmat, ami erről az 1700 évről, az egyház erőszakosságáról,kegyetlenségéről, népirtásairól (a komcsik a fasorba sincsenek, de amit csináltak, azt az egyháztól kölcsönözték: a besúgórendszert, a kínzási technikákat, az embertelenséget, könyörtelenséget), és nyugodt lehetsz, magam is rengeteget olvastam a tárgykörben.

    Eszem ágában sincs hazudni. Éppen eléggé el voltam szörnyedve, amikor az Okszitán vidék elpusztításáról olvastam (katharok), vagy a 2000 maja kódex elégetéséről,(Diego de Landa püspök), tömegmészárlásokról a világ különböző pontjain. Giordano Bruno megégetéséről 1600-ban.

    A legkönnyebb, ha valaki nem tetsző dolgot ír ráfogni, hogy hazudik.
    Cáfolni nehezebb, de úgy látszik utánanézni is.

    Ja, és hát akkor II.János Pál is hazudott, be akarta feketíteni az ártatlan egyházát.

  • Lélfai Szilárd
    2013 február 26
    2:47 de.
    Hm..Aki ekkora Szolzsenyicin rajongó annak illene tudnia, hogy Szolzsenyicin lassan öt éve halott..

  • A 2/3 óriási hazugság-és az antidemokratikusnak tartott MSZP bűne (is)! Ugyanis azt a bonyolult rendszert,ami lehetővé tette, hogy a Fidesz ekkora hatalomra tegyen szert az Országgyűlésben, ők is megszavazták és sosem változtattak rajta. De 2/3 sem a szavazók száma, sem a szavazatot leadók számának arányéban sem volt, soha…

    J

  • kekec

    2013 február 26
    1:17 du.
    Nagyon kiváncsivá tettél.Kérlek írd már le ide,hogy akkor hogyan szerzett a FIDESZ-KDNP kétharmados többséget?Vagy nincs neki?

  • Journalist

    2013 február 26
    7:08 du.
    Jó,akkor most mondd el te is,hogy honnan van mégis a kétharmados többség?

  • Burkus úr! Mivel megkért, eleget teszek kérésének.

    A korábbi jogszabályok alapján az Országggyélésnek 386 képviselője volt. Ebből 176 egyéni választókerületben került megválasztásra, 152 listáról(megyei és országos), a maradék 58 pedig ún. kompenzációs elvek alapján került kiosztásra (ez a legvitatottabb , hiszen itt egészen bonyolult számítás alapján történt a kiosztás). Ezek segítségével és a választási matematikának köszönhető a Fidesz HÁZON BELÜLI 2/3-a. Ha jól emlékszem – de ez vissza ellenőrizhető – , a választásra jogosultak 58%-a ment el szavazni és azoknak 52%-a szavazott a Fideszre és hozzánőtt -egyébként nem létező – szatelit megélhetési csoportjára.

    J

  • Bocsánat. Természetesen küszküllőnek szólt írásom- de bárki haszonnal „forgathatja”.. :o)

  • Küszküllő, ahogy összejött 1994-ben is a Horn vezette baloldali több mint kétharmad. 73% volt az akkori koalíció győzelme.
    Csak éppen nem éltek vele vissza.

    Hogy 1990-ben miért szavazta meg az akkori MSZP a szakemberek (Tölgyessí, Hack, Sólyom) által kidolgozott, bonyolult választási törvényt? Ezen kell rugózni?
    Mert jónak tűnt. A győztest preferálja, és ez akkor azért kellett, mert nagyon sok kis párt hadakozott: úgy szétforgácsolódhattak volna a szavazatok és előfordulhatott volna, hogy egy párt se lesz képes kormányt alakítani.
    Amikor nekik volt kétharmaduk, csak a helyhatósági választások menetét változtatták meg (egyfordulóssá tették).

    Senki nem kalkulálta be, hogy jön egy párt, amelyik visszaél a kétharmaddal. Ami valóban torzító eredmény, hiszen 2 millió 700ezren szavaztak rájuk, ami a választásokra jogosultaknak sem a kétharmada, de még az 5 millió 100 ezer szavazónak sem.
    Az ellenzékre 2 millió 400 ezren szavaztak ugyanakkor.

    És előre kérlek, ne gyere azzal, hogy hazudok, mert ezek olyan számok, aminek bárki utánanézhet, mint minden adatnak, amit én le szoktam írni.
    Nem a kétharmad az igazi baj tehát, hanem az, hogy teljesen visszaélt vele a fidesz kormány, és Orbán, valami saját hitbizománynak tekintve az országot.

  • „Jó,akkor most mondd el te is,hogy honnan van mégis a kétharmados többség?”

    Vannak aztán pártok, egyéb formációk, akik kapnak szavazatot, de nem érik el a küszöböt. Ezeket töredékszavazatoknak nevezzük – és nagyrészt a győztest erősítik.

    A fidesz 53%-ot ért el, az mszp 19-et, a jobbik 15-öt, az LMP 6-ot.

    Elveszett kb. 7% – olyan pártokra amelyek nem jutottak be – de a szavazataik a fideszhez kerültek. Érted már?

  • Lélfai Szilárd

    falusi!
    Azért mondtam, hogy menj el hozzá, de nem értetted, vagy csak nem akarsz Vele találkozni?

  • teljesen nyilvanvalo, hogy sose ert el semmilyen 2/3-ot, csaltak mar akkor is!

  • Ille

    harmatos viragszalad a jokurvaanyad! biztos vagyok benne, hogy ezt ekezetek nelkul is ertetted!

  • Lélfai Szilárd
    2013 február 26
    3:27 du.
    most tehetek én arról, hogy ez így van?
    a maga orbánjának igazi szerencséje, hogy nem onnan származik. az ő génjei máshol degenerálódtak…

  • ombre
    2013 február 27
    12:25 du.
    az életben nem fogja megérteni, a parlamenti matematika kb. olyan magas neki, mint burkusnak az usa választási rendszere.

  • Lélfai Szilárd
    2013 február 27
    12:55 du.
    Természetesen, ezt igazmagyar baráti szeretetből, meg igazkeresztény indíttatásból mondtad..
    Te szegény, szerencsétlen, szellemi nincstelen…

  • Journalist ..11:59 de…koszonom….annyit teszek hozza hogy ezt a szabalyt a szoci 8 ev alatt gyartottak es a szoci belugyminiszterium ellenorizte a valasztasok tisztasagat….tehat az mszp tehet igy is a fidesz 2/3-rol…ugylatszik nem csalt az mszp a valasztasoknal2010-ben

  • Lélfai Szilárd

    falusi
    nem akarok a szintedre, vagy az ellenszék-letetek szintjére süllyedni,”Te szegény, szerencsétlen, szellemi nincstelen…”, ez tényleg stílus, de IQ-nak nem nevezném!

  • Nyilas Misi
    2013 február 27
    1:29 du.

    Ritka pillanat, de most egyetértek veled, Gedeon:)

  • falusi
    2013 február 27
    3:06 du.

    Nocsak falusi, ez nagyon aser-osan hangzott:)

  • Kopácsi Judith
    2013 február 26
    12:49 du.

    kopácsi, minek ahhoz magyar billentyűzet, ha a férjed ott van és beállítja a magyar nyelvet az angol billentyűzeten?
    Ne mondd, hogy képtelen vagy megjegyezni, hogy melyik betűt hol találod?:)

  • dakota
    2013 február 28
    9:08 du.
    Az ki?

  • Lélfai Szilárd
    2013 február 28
    3:22 du.
    Megértelek. A te korodban már végzetes lehet a tériszony..
    Látod, én még a minősíthetetlen beírásod után sem kívánnám a halálodat.
    Ahogy olvasgatlak, egyre inkább az a gyanúm, hogy a te IQ-d leginkább a szobahőmérséklettel lehet azonos.

  • Ille István, aki orsósozik Orbánnal kapcsolatban az úgyszintén rasszista! Mert ebben benne van a cigányok lenézése. Mert más szemében meglátják a szálkát, sajátjukban meg a gerendát sem. (Ha pedig Orbán tényleg cigány, akkor a cigányok legyenek büszkék hogy valaki közülük a miniszterelnökségig vitte.)

  • kovacs
    2013 március 18
    8:27 de.
    😀

  • Lélfai Szilárd

    Kedves Journalist!

    Az idézett véleményéhez “azeemúútttnyóóócévben ” települt át magyarországra, amikor még Önök, meg az Önfajták ezerrel akadályoztak minden nagyobb beruházást, ami kűfődi volt…, – most tudok csak hozzászólni, azt hiszem a források eléggé autentikusak.

    Audi

    1994. Megkezdődik a négyhengeres ötszelepes motorok gyártása.
    1998. Megkezdődik Győrben az Audi TT Coupé összeszerelése.
    2000. A négyhengeres dízelmotor gyártócsarnok megnyitója.
    2001-ben adták át az Audi Hungaria Motorfejlesztő Központját. A központban a mérnökök sorozatgyártást támogató fejlesztéseket végeznek, nemcsak az Audi Hungaria, hanem az anyavállalat, az Audi AG megbízásából is.
    Az Audi A3 és S3 gyártásának kezdete Győrben.
    2002. A nyolchengeres motorgyár hivatalos megnyitója.
    2003. 10 éves AUDI HUNGARIA MOTOR Kft.
    2005. júniusban elkészült az Audi Hungariánál a 10 milliomodik motor.
    Az Audi tovább bővítette tevékenységi körét Magyarországon, felavatták az Audi Hungaria szerszámgyárát.
    2007. Az Audi Hungaria sikertörténetének új fejezetét nyitja meg az Audi A3 Cabriolet gyártása.
    2008. Megérkezett a 15 000. irányvonat az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. gyárterületére.
    Az Audi Hungaria fennállásának 15. évfordulóját ünnepli.
    Elkészült a 400 000. jármű az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft.-nél.
    2009. Legördült a 400 000. Audi TT az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. gyártósoráról.
    2010. Az Audi Hungaria szerszámgyára megkezdte az Audi RS 5 karosszériaelemeinek gyártását.
    A vállalat kezdeményezésével 2010 szeptemberében indult az Audi Hungaria Iskola Győrben.
    2011. Átadták a Széchenyi István Egyetem Audi Hungaria Belsőégésű Motorok Tanszékének új épületét.
    Elhelyezték a győri gyár bővítésének alapkövét.

    Opel

    1990. Megnyitja az Opel szentgotthárdi gyárát a General Motors.
    1992 óta szerepelnek személyautókhoz készülő középkategóriás benzinmotorok.
    1996. szeptemberében indult el a hengerfejgyártás, mely a világ egyik legmodernebb gyáraként kezdte meg működését.
    2000-től Allison típusú autóbuszok és tehergépjárművek számára készülő automata sebességváltók szerelésével is foglalkozik az üzem, melyek globális exportra kerülnek.
    2006-ban új tevékenységként indult el a személygépjármű sebességváltók felújítása, valamint a motororsó javítás, mely tevékenységek a munkaerő kiemelkedő szakértelmére építenek.
    2010 szeptemberében három új motorcsalád gyártásának elindításáról döntött az Opel európai vezetése. A tervezett beruházás értéke eléri az 500 millió eurót, és további 800 fő felvételét igényli 2015-ig.
    2011. Az új gyár alapkövét április 12-én Orbán Viktor miniszterelnök és Nick Reilly az Opel/Vauxhall elnöke helyezte el.

    Mercedes

    A Mercedes-Benz kecskeméti gyára 2012 tavaszán nyitotta meg kapuit. A több mint 3000 munkatársunk nap mint nap azon fáradozik, hogy a legjobb minőségben készüljön minden egyes Mercedes-Benz B-osztály valamint az új CLA-osztály Made in Kecskemét.

  • Lélfai Szilárd

    Kedves kovacs!
    Tudja vannak olyan lények, akik rosszul emlékeznek a régi latin mondásra! Ők úgy tudják, hogy „quod licet bovi non licet iovi”! Tehát, ők bárkire bármit mondhatnak, rasszista, antiszemita akkor is a Iovi lesz!

  • kovacs
    2013 március 18
    8:27 de.
    Tulajdonképpen nem lenne nagy szám, hogy szinesbőrű a miniszterelnök, ha nem keveredne a kirekesztő nézetekkel, nem feküdne le a szélsőjobbnak. Akkor önnek lenne igaza. Így viszont lényegesen visszásra sikeredik ez az összenövés. Adja önmagát az irónia.

  • kovacs

    mire kene buszkeknek lenniuk a ciganyoknak, hogy kozuluk egy sunyi, dorzsolt, hazug jogi diplomaval felmerhetetlen karokat tesz az orszagnak? itt kanadaban ezert nem miniszterelnoki pozicio jar, hanem borton!

  • Lélfai Szilárd

    Nyilas!
    Te legyél csak büszke a Mohácsi Vikire, neked ő az autentikus forrás!

  • Lélfai Szilárd

    Don Ovuz!
    Miért fekszik le O.V. a szélsőjobbnak? Nem foglalkozik Velük sem többet mint az MSZP-vel! Csak annyit amennyit muszáj!

  • Lélfai Szilárd

    Asher Alexander!!
    A második illen ajánlata érdekes, de vigyázzon, állítólag jobban harap mint egy cápa!

  • Lélfai Szilárd

    Tisztelt Varga Sándor!
    Nem tartom fairnek egy szenilis, köpönyegforgató vénasszonyt bántani!

  • Elég érdekes dolgokat olvastam és a mély kritikai vélemény lehetnealap de kedves kritikus magácska mit csinált addig amíg mások hatalomra jutottak”ezeket” elkövették mert én ültem a seggemen és tönkre tettek:-)) http://www.poly-mix.com amit elkövettünk más addig meg……..

  • Nem fogják elhinni, mi történt a Kossuth Rádióban!

    A szokásos péntek reggeli rádióinterjú mai kiadásáról mi azt mondanánk, hogy ugyanúgy félúton volt a kedélyes bulvár (foci, család, Ráhel esküvője) és az alákérdezős propagandaműsor között, mint bármelyik másik alkalommal.
    Magyarország miniszterelnöke azonban szabotázst észlelt.

    Nem leszünk restek, begépeljük szó szerint, mi hangzott el . A beszélgetés első nyolc percében Orbán Viktor leszögezte, hogy a rezsi csökkent, a rezsicsökkentést ő megvédi Brüsszelben, továbbá megvédi az embereket kihasználó külföldi energiacégektől is, akik az elmúlt nyolc évben szítták a magyar vért, áremelés formájában. Ekkor Kiss Gábor István műsorvezető fogainak kerítésén e szók röppentek ki:

    -No igen, csak a szolgáltatók tették mindezt jogszabályok alapján, jogszabályszerűen.

    Orbán a meglepetéstől néhány másodpercig nem is tud megszólalni, majd válaszol, de alig talál szavakat:

    -És? Hát most… Mi se teszünk… Nem kérjük őket, hogy sértsék meg a jogszabályokat. Mi is jogszabályszerűen járunk el. Eddig ők voltak erősebbek, és az eddigi magyar – elsősorban szocialista – kormányok meghajoltak az erejük előtt. Most meg mi vagyunk az erősebbek, és nekik kell alkalmazkodniuk a magyarokhoz, és nem a magyaroknak hozzájuk. Bocsánat, ha esetleg a kelleténél erőteljesebben fogalmaztam, de ha ön provokál engem, akkor ezzel a végeredménnyel számolni kell.

    A válasz színvonalával nem is foglalkoznánk, és bocsánat, ha a kelleténél erőteljesebben fogalmazunk, de mi a búbánatos franc volt ez? [i]A végig buzgón alákérdező riporter feltesz egy nem különösebben értelmes, különösen ártalmatlan kérdést, pontosabban kimond egy evidenciát. Orbán erre alig kap levegőt és provokációt kiált.[/i]
    Mi lett volna, ha elhangzik akár csak egy is a kínálkozó, valóban égető kérdések közül? Ha a műsorvezető valóban teszi, ami a dolga volna? Alighanem lefejeli.
    Mit gondol ez az ember a sajtóról? – kérdeznénk kétségbeesve, ha nem tudnánk már rég a választ.[/i]

  • (szélső)balos

    „Nagyapád, aki még Orsós néven hagyta el szülőföldjét”

    Bravó! Szerencsére már nem kell a kuruc.info-ra látogatni egy kis szaftos rasszizmusért, a kanadaihirlap.com is megfelel erre a célra! Talán nyitnak a szélsőjobb felé, kedves liberálisok? Alig várom már a „rákosirosenfeldmátyásozást”, „kunkohnbélázást”, „ságvárispitzerendrézést”, „kádárcsermanekjánosozást”!

  • Independent
    2013 szeptember 7
    4:33 de.
    Indy?
    Heuréka!!
    🙂

  • (szélső)balos: Mindenki onnan származik, ahol született. Erről nem tehet. De arról igen, hogy ha letagadja. Állítólag ők a nagy rasszizmus ellenesek, és akkor a vezetőjük tagadja a származását? Ha nem cigány (vagy roma), miért nem tisztázzák egyszer és mindenkorra? Ha meg cigány, vállalja! Nem használ az országnak ez a sutyorgás. Nem azért fogom szeretni vagy nem szeretni mert cigány. Van cigány akit utálok és van, aki az esküvői tanúm volt. A baj a kavarás és a titkolódzás. Ha azt tudnom kell sajnos, hogy mit eszik, és mikor megy wc-re, akkor a származása miért titok? Obama sem festi magát fehérre. Mégis tisztelem. Jogom van tudni, ha a Miniszterelnököm tagadja illetve titokban tartja a származását! Vajon miért teszi?

  • Gróf Széchenyi István három mondata annakidején:

    „Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba, vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi.

    De, ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba.”

    De jó lenne, ha minél többen tanulnánk a történelemből!

  • Üdv!

    Véletlen keveredtem erre, s ha már itt vagyok kiváncsian olvastam végig a sorokat.
    Hát, tényleg nagy az isten állatkertje 🙂

    Az okosok érteni fogják, a tudatlanok pedig ezt is támadják majd 🙂

    Nem baj, végülis tudnia kell minden bujtogatónak, hogy a host, az ip, még a ruter mögé is követhető;)

  • Lélfai Szilárd

    Llanfair

    – Az MSZP 2005 táján bedobta a köztudatba, hogy Orbán cigány, fényképet is közöltek, stb. Ha cigány, ha nem ezt iratokkal bizonyítani, hivatalos dokumentumokat mutogatni, azt, hogy Erdélyből, vagy honnan és mikor, az eléggé savanyú lenne!
    – Ez ma már csak egyes, másról, értelmeset írni nem tudó „fjaszkalapoknak” téma!
    – Azt pedig, hogy mindenféle „macskajancsiknak”, önjelölt polihisztor-közgazdászoknak válaszoljon, kimondottan vicces lenne!

  • Pista, ha megengeded? jól elkaptad, még azok az eszközök hiányoznak, amit az szép kopaszra borotvált néger bevitt a tengerészeti központba Washingtonban…és vinni póttárakat is…a Magyar Parlament épületét úgyis restaurálni kell mikor ezek már nem lesznek, mert a szaguk beleeszi magát a festékbe és a kárpitokba a sok disznaja

  • a lél fali is szilárd…akkor cigány ha nem annak született…ilyen elcigányulást még a Föld nem hordott

  • Létfaikám mit számít hogy cigány vagy nemcigány csak nem rasszista disznónak méltóztatik Ön lenni ?

  • Burkuskám maga tényleg ennyire hülye , vagy csak festi magát ?
    Az Audival és MErcédesszel még Gyurcsányék állapodtak meg.
    Állítólag furcsállták is az átadáson hogy miért nincsenek ott a korábbi tárgyaló partnerek.
    A szomorú igazság viszont az kisfiam , hogy a Mercedesz egy Kecskemétre tervezett beruházást visszavont nemrég és valahová Romániába vitte.Vagy Szlovákioába.
    Mindegy.
    Olvass idióta mielőtt köhögni kezdesz itten!

  • Noszticzius Judit

    Valóban Orbán Viktor becsapja 10 millió lakos magyar embert és Európai politikusokat !!!!!!!!!!!!!!!!! 🙁 🙁

  • Lélfai Szilárd

    Geyza

    „Létfaikám mit számít hogy cigány vagy nemcigány csak nem rasszista disznónak méltóztatik Ön lenni ?”

    „- Ez ma már csak egyes, másról, értelmeset írni nem tudó “fjaszkalapoknak” téma!”

  • Lélfai Szilárd

    rodeo36

    „a lél fali is szilárd…akkor cigány ha nem annak született…ilyen elcigányulást még a Föld nem hordott”

    Látom kölcsönkérted a Noszticzius Judit fordítógépét, de akkor sem értem mit akarsz mondani!
    A Pistának írt szavaidból is csak annyi derül ki, hogy egy jó nagyot akarsz nyalni neki, de a miért már nem világos! 🙂

  • Léftaikám bebukott a cigánybűnözési project.
    Kitudódott hogy amig a csóró cigányok valami gallyakat szedegetnek az erdőről , addig más milliárdosok százával lopják el a birtokjaik mellett lévő más emberek kis erdeiből a fát, munkagépekkel. Rendőrségi nyomozás is akadozik , vajon ugyan miért.
    Tessék mán elolvasni a NOL és egyéb nagyobbacska lapok cikkeit köszönöm.

  • Lélfai Szilárd
    2013 szeptember 20
    12:22 du.
    tudja, pistának jó lesz 😀

  • Lélfai Szilárd

    ille

    Azonos szint!

  • Lélfai Szilárd

    Geyza

    Kivételesen igazat adok Önnek! Engem is felháborít, amikor egész erdőrészek eltűnéséről hallani, olvasni! Nem a „más emberek kis erdeiből”, sokkal nagyobb tételek és nem tegnap kezdődtek el ezek a fosztogatások! Szomorú, hogy senki nem látja-hallja a favágó gépeket, a teherautókat, stb.! A pillanatok alatt eltűnt felsővezetékeket sem zsebben viszik el!
    Azért egy kérdésem lenne! – Hol és mikor beszéltem én a cigánybűnözésről? Még azzal sem foglalkoztam, hogy már nemzetközi hálózatot működtettek egyesek, és Rolls-Royce-on, Ferrarin jártak!
    – Engem inkább tudja mi bosszant? Az utcánk vége felé szinte egyik honfitársunk sem használ-fizet kukát, a pár méterre található kiserdő, szántóföld, almáskert is megteszi! A házaik előtt Volvo, Alfa Romeo, stb. kocsik állnak!

  • Ille!

    A „Mond, Viktor, kinek hazudsz mé?” mondatot helyesen így kell írni:
    Mondd, Viktor, kinek hazudsz még!

  • ille istván!

    Szégyellem magam miattad. Szégyellem magam a kanadai hírlap nevében is. Egyszerűen hogy lehet ilyen nevet adni egy újságnak, ha ekkora bolsevik parasztok hazudnak benne?? te hazaáruló féreg! te vagy a legnagyobb hazug és áruló! Elárultad saját hazádat és kintről okoskodsz te patkány?? legyen szar a napod, a heted, az éved! u.i.: kapd be!

  • yoda, nem figyelt oda. én itthonról árulom a hazát. adja le igényét, magának is szállítok házhoz.
    amúgy a jövőben ebben a hangnemben nem kívánatos a hozzászólása.
    tudja, a MODEM…

  • lél fali szilárd? vagy nem szilárd? miről édelegsz? nem érted? olvasgasd

    beléd kár minden szó csak a karó az mutatna jól attól megszilárdúlnál

  • Ez lenne az a fajta gyűlölködés amiről beszélünk,amiről Mi Magyarok beszélünk.Mindenkinek van vélemény sőt lehet .Bárki elmondhatja bárhol.Állítólag ez a szabad szóllás szabadság.Amiről Ön beszél a cikkében,rettentő szenvedélyesen,könyfakasztó és megható,de a kutyát nem érdekli,mert ez simán káderezés kommunista felfogásban,és értelemben.Arról nem is beszélek,hogy külfödről a 102-ik emeletről,valószínű,hogy belátja egész Magyarországot,és naponta beszélget,magyar emberekkel.Magyarországon.

  • Ille István
    2013 november 4
    1:02 de.

    Hmmm, ebben a hangnemben úgy látszik, hogy csak pl. a parittyás hozzászólása kívánatos, de legalábbis elnézendő.

    ille, légy végre férfi és viseld méltósággal a téged ért kritikát:)

  • (szélső)balos
    2013 szeptember 7
    7:39 de.

    Nahát.
    Ilyet még feltételezni is.

  • dakota, legyen férfi, és viselje méltósággal, hogy semmi köze hozzá. amúgy a sértés nem vélemény.
    ja, és javaslom, fordíttassa le magyarra – ha már nem érti – hogy parittyás is megkapta az első figyelmeztetését, ami mindenkit megillet.
    magának most jött el az első. ha tovább személyeskedik, az ilyen tartalmú hozzászólásai nem kerülnek megjelenítésre. tudja, itt vörösterror van 😀
    egy komment letiltása nem kozmetikázás, az pedig, hogy úgy véli, boda megér annyit, hogy csiki-csukival hülyét csináljak belőle, barokkos túlzás.
    viszont ilyesmit feltételezni egy adminjoggal rendelkezőről nem túlzottan elegáns, mi több, meglehetősen alattomos.
    egy kicsit vissza kellene vennie ebből a rágalomhadjáratból, dakota.
    ha úgy gondolja, hogy boda számítógépe egyedi darab, és képes mind hardverileg, mind szoftverileg egész cikkeket eltüntetni egy honlap saját nézetéről, az más.

  • A parittyás hangja

    dakota
    2013 november 4
    11:51 du.

    Dakota! Furcsa következetességgel ferdíted a valóságot! A beírásaimra én is megkaptam a figyelmeztetést, sőt pár napja volt olyan is aminek felét törölték. Csak én veled ellentétben nem hisztizek emiatt mint egy kislány hanem belátom a szerkesztők kulturált fórum iránti elkötelezettségét.

  • tudod, kanadából nézve másnak tűnik a valóság. különben is, ő jobban tudja, mi az igazság, küldetése pedig, hogy felnyissa olvasóink szemét a KMH moderátorainak gátlástalan terrorjára!

  • Lélfai Szilárd

    A parittyás hangja

    ” belátom a szerkesztők kulturált fórum iránti elkötelezettségét.”

    Ilyen vicces bejegyzésed még nem volt! 🙂

  • hiába, no, mi már csak ennyire viccesek vagyunk! szeretünk a lélfai féléknek vidám perceket okozni.

  • Az orsósozást ki lehetett volna hagyni 🙁
    A többivel lényegében egyet értek, csak sajnos az a fránya első bekezdés lerontja az egészet.

  • Ja, az a sok hülye, aki meggondolatlanul felvett hitelt és az akármikor várható, de nem feltétlenül muszáj, hogy éppen akkor bekövetkező válság miatt életét tönkretette, az is mind Orbán áldozata. 😀 Hát, tényleg. 😀 Én emlékszem rá, már 89-ben megemlítette, hogy Mohácsnál is ő gáncsolta el királyunk lovát. 😀

    Ezek veszik el a hitelét annak, aminek éle lenne. Meg az orsózás.

  • strogoff: orsózás=előre haladó mozgásban tengely körüli forgás.
    amúgy téved, ugyanis hitelét már régen orbán vesztette el, azon kívül akiről beszél, az gyurcsány volt.

  • Dr. Orbán Viktor:

    https://www.youtube.com/watch?v=CLCokYTDNnU

    „Ma nem az a tét, hogy rabok legyünk vagy szabadok
    A tét ma az, hogy győztesek leszünk vagy csak résztvevők, vagyis vesztesek.
    Beletörődünk, hogy évről évre rosszabb, vagy elhisszük, hogy élhetünk jobban is.
    Ez a kérdés Kedves Barátaim, hát válasszatok!”

    Alkotmányos jogunk törvényt szegni? A teljes interjú Vörös Imre volt alkotmánybíróval, jogászprofesszorral

    http://vasarnapihirek.hu/fokusz/alkotmanyos_jogunk_torvenyt_szegni_interju_voros_imre_volt_alkotmanybiroval_jogaszprofesszorral

  • Ille úr, ebbe kötött bele? Hogy mondanivalómat élénkíteni szándékozva orsózásnak rövidítettem az orsósozást? 😀 Túl bonyolult lehettem. 🙂
    Ami a hitelt illeti, sajnos félreértettem önt, azt hittem, hogy a felsorolás, melynek része a hitelkárosultak, az Orbán „áldozatait” gyűjti össze.

  • strogoff: van így néha 🙂

  • Kedves ille!

    Elszomorít az a tény, hogy írásában sikerült egy jót cigányozni.Írása fröcsög a rasszizmustól. Szeretném leszögezni, hogy orbán viktor soha nem vallotta magát cigánynak, az állítólagos orsós felmenőit még senki sem bizonyította, ezért a mai napig csak egy mende-monda. Viszont orbán viktor valotta már magát zsidónak,igaz később ezt tagadták itt: http://index.hu/belfold/2012/01/24/orban_zsido_szarmazasarol_irt_tevedesbol_egy_francia_lap/ Ha megkérhetném a következő orbán viktor írásában zsidózzon is egy jó zaftosat, hát ha azzal is sikert arat. Üdvözlettel, egy valódi cigány Báder Csaba, Toronto, a http://www.romnet.hu egyik alapítója.

  • Hajjjaj. Kapkodjatok gyorsan a fejetekhez ti ott Kanadában (szegény fejetekhez), mert bizon mondom néktek, rettentően meg vagytok vezetve.

  • Gondolom, nem csak Orbán Viktor tett hasonló esküt. Érvényes eskü nélkül nem igazán legitim a kormány. De ettól függetlenül a Köztársaságra és Népéhez is szólt az eskü.
    Érdekes lenne megkérdezni egy alkotmányjogászt, de ezek szerint így az sincs. Akkor „csak” egy jogászt.

    pont

  • Dr.Horváth professzor kálváriája, avagy tudják, merik, teszik – Dr.Egely György, Jakab István
    https://www.youtube.com/watch?v=QVBN5l_IyiE
    Ebben a filmben Dr Horváth István professzor úrnak, a művér és az érelmeszesedés (szívinfarktus) elleni védőoltás feltalálójának Orbán Viktor általi meghurcoltatásáról van szó.
    Kérlek Titeket, hallgassátok meg mit művel a velejéig romlott ember, aki a magyarországi köztulajdont SEMMIS szerződéssel (magának eladta úgy, hogy a magyar népet, mint tulajdonost (eladót) elfelejtette megkérdezni és velük a vételárat kölcsönösen kialkudva, részükre kifizetni, helyette Őket) bankautomatának nézve meglopta, kirabolta.
    Bajor Imre – Bankautomata https://www.youtube.com/watch?v=80PPsC2GK1I

    A találmány Nobel díjra felterjesztés helyett a magyar miniszterelnök a professzort lakására küldte a rendőrséget, ahol becsmérelték a diplomáját, hozzátéve, hogy az biztosan hamis, a lakásból kiküldték Őt, ahonnan magukkal vitték a találmányához 10 éven át gyűjtött anyagot, és az otthonában talált 70 millió Ft készpénzét, amit azóta sem adott vissza. Pedig olyan törvény nincs hatályban, amely előírja, hogy az otthonában a lakosság pénzt nem tarthat. Aztán jött a hideg zuhany és a dühroham, mert a találmány nem volt használható állapotban leírva. Ekkor a miniszterelnök mozgósította a bíróságot, hogy a professzorból a tárgyalásokon (ha kell, akkor porig alázva) szedjék ki amit nem írt le, de nem jutottak előrébb.
    A tudósok már csak ilyenek! Fejbe tudják tartani legidősebb korban is amit tanultak és azt is amit a tudások alapján tapasztalnak, mert az úgy mindig kéznél van.
    Pedig az TEl Aviv, vagy TEVA gyógyszergyár ((ami ebben az esetben helyileg Debrecenben van, mit nem adott volna a találmányért. (Na, mit nem adott volna érte? Hát PÉNZT. Hisz, ha akart volna adni, azt már rögtön az elején felkínálta volna a magyar professzor számára). Aki adott arra pénzt folyamatosan, hogy a professzor eddig eljusson, és arra is, hogy a beteg szülök ne szüljenek fogyatékos gyermeket, azt a rendőr autóban demokratikusan elintézték. Gondolták a TEK (ami kicsit hasonlít a TEVA szóra, ami csak véletlen egybeesés, de a terror szó azért benne van) a professzor végig nagyon higgadt maradt. Sajnálattal nyugtázta a hiányzó erkölcsi bizonyítvány hitelességét, ami a hivatali munka előfeltétele.

    Amit a professzor tényleg komolyan vette, de az az V. kerület Belvárosból való átköltözés egy biztonságosabb helyre, Budára. A találmányt, ha nem Orbán nyújthatja be, akkor inkább ne legyen senkié! Csak, nem képzeli a világ, hogy az oly gyakori halálokból, mint a szívbajok, vagy a szifilisz, vagy az érelmeszesedés, majd pont egy magyar professzortól elfogadhatja a gyógyítást! Hisz ki mit talál, köteles azt az Orbán kormány óta az államnak beszolgáltatni (ha csak a fejével együtt tudja, akkor is).

    A magyar állam, aki ugye Orbán Viktor, majd eldönti, hogy kié lehet a találmány, és ki veheti át a találmányért a miniszterelnökön kívül a Nobel díjat. Persze nem most, csak a professzor már nem szólhat abba bele,. Csak egy baj van, sajnos a találmány nincs meg ezért nem is forgalmazható, a hozzá semmit nem értők engedélye nélkül.
    Bajor Imre – Bankautomata