FBI: Orbániai terror-pénzmosoda?

2018 március 26 8:10 de.147 hozzászólás

A hazai, hatalomból támogatott, korrupcióval kapcsolatos egyik legújabb hír az, hogy az FBI véd egy ebben feltáró információval rendelkező tanút. A kiszivárgott információk azért is lehetnek kínosak, mert Orbán kommunikációját is alapjaiban ingathatják meg. Még akkor is, az olyan elvont fogalmakról, mint a moralitás, vagy a gerinc már talán a hívei is rég lemondtak.

A szivárogtatások alapján ugyanis a nemzetközi terrorizmus finanszírozására is használt alternatív arab pénzrendszer lehetett az egyik csatorna, amelyen az uniós pénzek is átszivárogtak pénzmosókon. Már amit nem gyémántban, és ki tudja, hogy még mi mindenben, úgyszólván „természetben” utaztattak keresztül a világon. Majd „amerikaiak gyanúja szerint a pénz egy része strómanokon keresztül, arab befektetésnek álcázva jött vissza Magyarországra”. Márpedig ez azt is új megvilágításba helyezheti, hogy állítólag maga Orbán Viktor kérte, az egyébként állítólag körözött, Ghaith Pharaon beengedését az országba. Ahogy érdekes kérdéseket vethet fel a letelepedési kötvényekkel kapcsolatban is. Amelyek segítségével elég sokan kaphattak lehetőséget, hogy a törlesztés megkezdése után a magyar állam által tisztára mosott pénzért vehessenek belépést az EU-ba.

De az arab csatornáknak nem a mostani hír pillanatnyi hatása, hanem az előzmények adhatják meg a kommunikációs fűszerét. Nem kell ugyanis komoly múltra visszatekinteni, hogy emlékezzünk: Orbán elég rendesen uszított az iszlám ellen. A híveit, és trolljait szolgálatba helyezve hangoztatta a szerinte keresztény Európa védelmét az iszlám terrorja ellen. Azonban már a Pharaon-ügy is sejtette, hogy Orbán csak a háborús menekültek iszlámját tartja veszélyesnek. A gazdag, jól tejelő, pénzügyi kalandorokét nem. Most azonban úgy tűnik, hogy a terroristákkal közös pénzügyi hálózat is elfogadható volt akkor, ha síbolt pénzt lehetett mosni általa. Ami nagyjából odáig egyszerűsödhet, hogy az egyes menekültekkel tényleg csak a baja van. Míg a szervezett terrort is finanszírozó hálózattal szinte semmi. Mert a pénznek nincs szaga. Vérszaga sem.

Ugyanakkor Orbánnak már korábban sem sok baja volt a közel-keleti gazdagokkal. Igaz, akkor még nem találta meg magában a keresztes lovagot. Akkor, amikor 2014-ben, gyakorlatilag rabszolgakereskedői szólamokkal, próbálta az ország munkaerejét eladni Rijádban. De az akkori házalásokat is új keretbe helyezheti az FBI-tól kiszivárogtatott információ. Kinyitva azt a kérdést is, hogy az akkori, négy évvel ezelőtti tárgyalások, valamint az azt előkészítő „beszélgetések” mennyire érintették a havala-rendszert.

Mert igencsak kínos lenne, hogy miközben az „amerikai hatóságokat azért is zavarja az illegális pénzügyi megoldás, mert a nemzetközi terrorizmust is e csatornákon (különösen a havalán) keresztül finanszírozzák”, kiderülne Orbán esetleges közvetítő szerepe. Az, hogy a közel-keleti látogatások ennek a csatornának a magyar bank rendszerből kivett pénzek előtti megnyitását is előkészítették.

147 hozzászólás

 • Államhatalmi pozíciókból végrehajtott pénzügyi manőverekről legfeljebb konteókat lehetséges gyártani.

 • Drizari
  Egyetértek.

  ps:
  Az ellenzéki oldalon (a szélső jobb-tól a szélső balig) remegve várták, hogy Simicska (ex-oligarcha “úr”) új- és még újabb “atombombái” megoldják az ellenzékiek problémáit (ahelyett, hogy elfogadható programot kínálnának a magyar közönségnek). Az alpári Simicska bombáira, – úgy érzékelem – csekély a fogadó készség a választó állampolgárok részéről. A “lopott milliárdokkal” kapcs. egyre immunisabbak a választók.
  Úgy gondolom, nem Simicska (ex-oligarcha “úr”) atombombái fogják eldönteni, hogy ki kire és melyik pártot ikszelje április 8-ikán.

 • Nehezen hiszem el, hogy ez igaz.

 • Van szenzacio-hajhasz ujsaguras, es van korrekt tenyfeltarasra torekvo.

  Endre az utobbi kepviseloje.

  Sajnos a magyar kozhangulat mar jo ideje az elobbire a vevo.

  Nyilvan sok kritika fogja erni a cikket. En egy masik cikk kapcsan eppen most probaltam ecsetelni nehany velemeny-vezer viselkedeset.

  Ideznek ebbol, ami ide tokeletesen passzol:

  “Es Jon a csattano egy pszichopatatol:
  A haza belekenyszeritese orult, vad, lelketlen diktatorok, ISZLAM ALLAMIOK szovetsegebe, azok az ertelmezeseben nem masok, mint KERESDELMI KAPCSOLATOK BOVITESE!

  Geyza, nincs remeny, ha egy pszichopata megragadja az allamhatalmat, az kepes felajzani az osszes hasonlot a nemzetben, akik foggal, korommel vedeni fogjak – mert lelkileg, szellemileg szolgalatukba szegodnek.”

  Mindent es mindenkor kepesek meg es kimagyarazni.

  Lehet hogy az FBI mar kemnyebb dio, de az OLAF jelentest lekezeltek ezidaig.

  Magyarul konfrontalni mar nemcsak az Unioval, hanem a NATO-val is.

  Es nem veletlen, hogy mar az ENSZ ellenes szlogenekkel bombazzak az orszagot, nyilvan a magyar titkosszolgalatnak is voltak nemi informacioi az FBI vizsgalodasairol.

  Keszul a “vegso osszecsapas” – ezert mindenaron hatalmon kell maradniuk, es fognak is.

 • Lajoskának az összes kabátját ellopták vagy ez még a régi? Valakinek nagy pofára esése lesz ha kiderül az igazság és akkor előbb-utóbb valakiket el fog ütni egy mossados teherautó vagy poloniumos teamérgezés, mert a minap hívta fel Netanyahu az Orbán ellenes, baloldali zsidók figyelmét, hogy nagy bajuk lehet, ha nem Orbánra szavaznak! Simliske Lajoska úgy érzem most túl elővigyázatlanul tenyerelt bele a Fidess-Likud érdekszövetségbe, melynek totális elmélyülését az is szemléletesen illusztrálja, hogy a legutolsó Izrael ellenes ENSZ határozatot CSAK Orbán Magyarországa ellenezte! Ezzel a fősodor média sehol nem dicsekedett, de bennfentes körökben utána lehet járni!

 • hoppaaaaa-hoppaaaa mik derulnek ki orbanrol es sleppjerol ugye??
  no fideszes seggnyalok?? most mi lesz ha ez igaznak bizonyul,marpedig az FBI ritkan ved meg hamistanut!!

 • Hát igen kérem.
  Londonban ki vagyunk plakátolva hogy a Hatalom ellopta az EU-támogatások jelentős hányadát, amit meg nem azt a saját vállakozóinak juttatta

 • talalom legalabb a Csongradi szabo Gaborne Matika altali 4.5 Billio Eurot kototte a cikkehez.

  Ez a cikk mont pontosan mint az ismetelt Trump-Putin ossze-eskuves allitasai Orban altal a Budai hjegyekben az eggyik Perti hid alatt.

  Az ment sokaig, s tobben kertek, sot koveteltek valami tettekre vezetheto informaciokat, de az is csak elhult durva raggalakkal.

  Az FBI kivizsgalast kezd es folytat valami eset ugyeben. S ha az vezet mas vilahreszekre azt atadja az ottani szerveknek kovetni.
  Leginkabb az Interpol-nak.
  Vagy ha az Interpol ker kivizsaglasokat idevezeto ugyekrol.
  A US nem kezd elkepzelet idegen mesek kivizsgalasat.
  Vann nekik sokkal tobb dolguk mint meseket kovetni.

 • GABRIEL soraira;

  Az OLAF tette jelenteset es koveteleset is.

  OLAF megallapitotta az elkezelt osszegeket es kovetelest tett azt visszafizetni.

  OLAF nem nemzetkozi rendorseg.Sem kolti az adofizetok penzet hosszu bunugyi-kovizsgalasokkal.
  A magyar-adofizetok vissza fogjak fizetni a hianyos osszegeket.
  Maskent az EU alkalmazza az “Article 7” modszeret.

  Megallapitottak a hianyzo osszget azt kovetelik visszafizetni.
  Ha nem a buntetes ki-van irva.
  Ha magyarporszag nem ohajtana veszteni szavazati jogat az EU-ban, fog fizetni !!!

  Egyszerubb mint egy pofon !

 • Nagy ember az a Zorbán!
  Az egész világot ő irányítja,ő pénzeli!
  Nemhiába ! Nagy ,nagyon gazdag tanítómesterétől tanult ámerikában.
  Javaslom még sok-sok témát előszedni-azzal a szándékkal,hogy mindegyikbe belekeverni a Zorbánt,mert benne van!
  Ő szervezte pl. a braziliai börtönökben a telefonok zavarását és ezért tört ki a fegyveres összetűzést ottan.
  Előre a belekavarásért.

 • Mar varom, hogy milyen uj bunt fedeznek meg fel a kormanypartol?

 • A csengeri örökösnő külföldre távozott, Kósa visszavonult a nyilvánosság elől. Ez a két mozzanat jelzi csak, hogy valami történhetett, de bizonyíték nincs. Csak konteókat lehet gyártani.

 • Bendeguz!

  Az OLAF nem rendorseg, igen. A jelentese alapjan az Unionak vissza kell fizetni a penzt..

  De az OLAF mint Unios penzugyi szervezet meg koteles tenni a feljelentest a magyar nyomozati hatosagnal, aki rendorsegi vizsagalatot koteles inditani.
  Ez a magyar Fougyeszseg. Ezt megtette.
  Ha magyar fougyeszseg nem inditja el a vizsgalatot, az azt jelenti, hogy magyarorszag nem tesz eleget az europai unios kotelezettsegenek.
  Polt Peter, a magyar fougyesz egyelore nem lepett semmit.

 • Oh?
  Tehat Szabo Gaborne Marika meglepett volna?

  Az nem csoda, hiszen tobb mint harminc (30)keletmagyarorszagi egyeneknek tartozik jelentos osszegekkel. A magyar rendorseg dolgozik az ugyon.
  De az Interpol meg fogja talalni barhol.
  Megtalaltak D….Sandornet is, s a Yukatanbol toloncoltak vissza.

 • Kis Ferenc!
  Nagyon igazad van….!
  A többiekkel most nem foglalkozom,mert nagyon dolgos,zűrös napom volt,meg ugye egyesek úgysem képesek elfogadni,sem felfogni
  amit írok….
  Mondanivalóm lenne,ha lesz időm,kedvem majd reagálok!

 • Figyelő
  2018 március 26
  1:18 du.

  Mér?
  Az eddigiek nem elegendőek?
  Kultúrnépeknél ennek a huszadáért le kellett volna mondani
  És ennek a tizedéért BÍRÓSÁGI ELJÁRÁSNAK kellett volna indulnia.

  Amit most írtam abban nincs benne ez a “Kósa aki apénzedet mossa” ügy.

 • Orsós!

  Hát nagy pofára esés lesz,mind Simicskának és a “felvásároltaknak”, bár azt nem hiszem,hogy egy teherautó fogja elgázolni szegényt….,de azt igen,hogy őt és “támogatottjait” bíróság ítéli el,méghozzá cáfolhatatlan bizonyítékok alapján,és a “hűvösben”
  végzik,megérdemelten!!!

 • GABRIEL:

  OLAF nem torvenyfentarto szerv. Csupan mint egy “fokonyvelo” mukodik. A koltekezesek osszegeinek ellenorzeseit es azoknak az elszamolasaval megbizott szerv.

  A “hianyzo osszegeket” hivatalosan megallapitotta.
  Ami nem volt felhasznalva az eloirasok, szerzodesek alapjan azt az orszagnak kotelessege vissza-adni.
  Olaf megtette torvenyes kotelesseget.
  OLAF nem nemzetkozi torvenyellenorzesi szerv.

  Az magyarorszag sajat bel-ugye a hianyzo penzt megtalalani es vissza-nyujtani az EU-nak.

  Fog-e a magyar kormany utanna menni a hianyzo penzek felfedezesere?
  A torveny-elleni csalasokat feltarni es vegrehajtani ?
  Vagy majd halkan vissza-fizetni a hianyzo osszegeket?
  Az magyaroszag ugye, ill. a lakossag esete hogy lenyelik-e azt, vagy kovetelnek felelosegre vonast ?

 • Az a nyomorult FBI ki ellen véd és kit ? És ki adott erre utasítást az FBI-nak? (Simicska? Trump? Putyin? Soros Gyuri bátyó, vagy maga Simay?…) Izgalmas kérdések….!

 • Drizari
  2018 március 26
  10:04 de.
  “Államhatalmi pozíciókból végrehajtott pénzügyi manőverekről legfeljebb konteókat lehetséges gyártani.”

  Szerintem, ha egy egyenlet egyik oldalán 2+2 van, akkor valószínűbb a túloldalon a 4, mint az 5.
  De persze lehetnek ismeretlen tényezők, amitől mégis lehet akár 6 is. Ezek közös jellemzője, hogy ismeretlenek. Ismeretlenségbe tartani azonban a hatalomnak van a legtöbb esélye.

 • tóth péter
  2018 március 26
  12:34 du.

  Így igaz !!!!
  Meg még a Holdraszállást is ő csinálta !

 • Nakéremszépen.
  Erről magyarázok évek óta!
  MÁR CSAK IDŐ KÉRDÉSE DE SENKI NEM HISZI EL!
  Hogy meddig akkora Magyarország amekkora jelenleg.
  Erdetileg nehány trágár és becsmérlő szót szántam ide dehát..
  https://www.youtube.com/watch?v=G4-SMOU3PN4&feature=youtu.be

  Idézet magamtól:

  “Ha hülyeségünk okán kitesznek minket a NATO-ból,
  akkor majd azt a néhány gulyásszaftot fingó leányszázadot vonultatják fel a ruszki desszantosok ellen,
  Románia meg a Tisza vonaláig nyomul.
  Aztán majd szépen megalkudnak a börünkre.”

 • Előző írásomhoz :
  A magyar sportokra Orbánék annyit költöttek, mint a románok a világ LEGMODERNEBB légvédelmi rendszereire:
  kicsivel több mont 400 milliárd Forintot.

  De meg is lett az eredmény !
  Sikerült a magyar válogatottnak kikapnia a világ legroszabbnak tartott csapatától, a kazahsztáni válogatottól ime a cikk:
  https://varosikurir.hu/lendvai-ildiko-nem-minden-az-eredmeny/

 • Boda Marcsi

  Bizony “nem vagyunk kepesek” felfogni azt a vilagot, amiben eltek.
  Nyilvan ha menne eloben az Izaora, ma te lennel aki gyujtest szerveznel a “felszabaditasara”

  Hat ennyi.

  Remelem nem fogsz meg jo sokaig “raerni”

 • bendeguz79
  kis yehovista fidesznyik te!!
  tevedsz mint rendszerint!! az FBI nyomoz terroristak penzeinek mosdatasa miatt a vilagon barhol!! majd eppen ti magyarok dontenetek el hogy nalatok es rolatok nem!! almodni szabad az ingyen van!
  az FBI altal vedettt tanu, meglehetosen bennfentes infokkal bir ez ugyben!! roiziko a reszetekre egy vilagra szolo botrany es magyarorszag totalmis elszigetelese!!

 • Kis Ferenc
  2018 március 26
  10:26 de.

  Igen,a csodavárás nem politikai alternativa. Sem az EU, sem simlicska, sem más nem fogja megoldani az ország dolgát.
  Simicska már csak azért sem, mert erős gyanakvásom, ha Drizarinak úgy tetszik, conteom van arról, hogy egy színjáték az egész.

  Simicskának annyi vaj van a füle mögött, hogy nem ugorhat csak úgy ki a Fideszből. A Jobbiknak Vona szeriont programazonossága van a Fidesszel. Simicska (és korábban a szintén Fidesz-kedvenc Ángyán) talán nem véletlenül a Jobbik környékén tűnt fel.
  Engem speciel igazán érdekelne a Jobbikkal kötött vádalkúja. arra nézva, hogy amennyiben bejuttatja őket a hatalomba és tető alá hozza a hatalmi együttműködést, akkor mire vonatkozó büntetlenséget, netán extra bevételeket tudhat magáénak.

 • FBI: Orbáni terror-pénzmosoda? – így kérdőjellel

  Az FBI kérdőjelezi meg az “Orbáni terror-pénzmosoda” létét?

 • Gabriel:
  Honnan tudod hogy nem ő volt?
  OIM* annyira ostoba hogy még az is meglehet ő szervezte Izaura kiszabadítását negyven évvekkel ezelőtt.
  Attól hogy nyugdíjba mentm az esze még nem jött meg.
  Sőt…

 • NAGY István
  2018 március 26
  5:13 du.

  Az a nyomorult FBI ki ellen véd és kit ? És ki adott erre utasítást az FBI-nak? (Simicska? Trump? Putyin? Soros Gyuri bátyó, vagy maga Simay?…) Izgalmas kérdések….!

  Rákosi elvtárs (poszhumusz) szájából vetted ki a szót! 😀

 • Geyza
  2018 március 26
  6:45 du.
  Ha hülyeségünk okán kitesznek minket a NATO-ból,
  akkor majd azt a néhány gulyásszaftot fingó leányszázadot vonultatják fel a ruszki desszantosok ellen,
  ____________________________

  Ugyammá… addigra mi már rég a másik oldalon leszünk… Hagyományosan a vesztes oldalon. Érdekes, hogy a Románok MINDIG sokkal jobban mozogtak a világpolitikai esélyek között, mint mi…

 • NAGY István
  2018 március 26
  5:13 du.

  “Az a nyomorult FBI ki ellen véd és kit ? És ki adott erre utasítást az FBI-nak? (Simicska? Trump? Putyin? Soros Gyuri bátyó, vagy maga Simay?…) Izgalmas kérdések….!”

  Az FBI-Szövetségi Nyomozó Iroda – nem egy védelmi szervezet! A kérdés melyet feltett pedig nem “izgalmas” sokkal inkább terelő!

 • a pénzért cserébe nem robbantottak, gyilkoltak még az arabok Magyarországon.
  amennyiben a csuti gecit “választáson”, vagy BÁRMILYEN más módon kiebrudaljuk a hatalomból, rögvest megtörténnek az első merényletek.
  azokkal is igazolni akarván, hogy a csuti geci “megvédi” a népét.
  .
  a szíve rohadjon ki mendegyiknek, az összes rothadék fideszállatnak egytől egyig!
  .
  .
  abramovics voltam, s vagyok

 • Andrew_s
  2018 március 27
  1:50 de.

  Amit írtál azt teljes mértékig osztom.

  (nem karddal hehe)

 • Abramovics:

  Nas ja.
  Furán nézne ki ha minden bárgyú migráncsos propaganda ellenére valami kis merényletek lennének.

  És ezt jól tudják Iránban is meg a ruszkiknál.

  Leszólnak az “illetékes” rongyfejűnek hogy itt olyasmi nelegyen.

 • Almási Alma
  2018 március 27
  4:24 de.

  Háppersze
  Mi lehetünk megint a legvidámabb barakk a “nagy orosz vérsivatagban”.

  /Idézet Karinthytól/

 • Hölgyeim és uraim.
  Rájöttem Lölöke titkára.
  Hogy miért ír ilyen irdatlan hosszú baromságokat.

  Szteem mindig azthiszi hogy kirakják és gyorsan be akar nyomni annyi primitív FIDESZ-JOBBIK lózungot, amennyit csak lehetséges.

  Lehet rossz tapasztalatai vannak már más baller oldalakról ?

 • Kedves moderátor, az abramovics-féle vélemények még beleférnek a moderálási elvekbe, vagy csak nem tetszettél ráérni törölni?

 • Boda Marcsi
  2018 március 26
  4:02 du.

  Nagyon nagy dolgos napja volt neki.
  Ez érthető ha túlságosan erősre készíti magának a chilis babot, aztán gyötri a reflux meg a puffadás de ehhez a Nagyvilágnak miköze?

  Jótanács:
  Bélgázaid fékentartására végy be Espumisan-cseppeket
  Tele van vele a TV , dehát te reklámnézés helyett itt szenvedsz a gyomorpanaszaiddal.

  Íme , még ez is megváltás lehet számodra:
  http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=3244

 • charlie
  2018 március 27
  9:10 de.

  NE sikoltozzál öreg.
  Vagy elszakadni készül nálad a cérna?
  Szedd össze magad ezért a rinyálásodért nem kapsz
  nyalókát a górétól.A lecukisodott stílusotok ellenére se

  Abramovics nagyon beletrafált a lecsóba.
  Nálatok meg most ez a módi hehe:
  https://www.kephost.com/image/Jk0x

 • Geyza
  2018 március 27
  9:35 de.

  Csak nem magát “szőke Ferit” látjuk a képen a bökővel?
  Apropó! Ma érdemes lesz nézni az esti Riasztást 20.30-kor (HÍR-TV)mert beszélgetés, azaz interjú készült a nagy Fidesz- székház védővel, aki többek között beszámol róla hogyan kapott megbízást Kubatov Gábortól a Nemzeti Választási Bizottságnál lezajlott “kopaszok műsorára” és más egyéb lélek emelő cselekedetekre és “szereplésekre” – talán még a 2006-os események megbízásáról is szót ejt! Aranyos ez a Feri gyerek, miközben teljes őszinteséggel feltárta, hogy pár tízmillióért hogyan tettek eleget a feladatnak a fent említett Kubatov megbízásából, aközben elmondta, hogy ő Kubatov Gábort nagyon tisztelte és mindig is fogja, mert lehetőséget és “munkát biztosított” neki, mikor nem igen akadt más – gondolom amikor szabadult a börtönből, ahol – többek között- emberölés bűntettéért (is) ült! Hát hiába, a hála az hála!

 • LALIKÁT invitálom most válaszra.
  Ehhez vajon mit szól?
  Ő oly okos.
  Csak van rá pár szava:

  http://nepszava.hu/cikk/1156203-egyfolytaban-onmagat-latja-vendegul-unios-penzbol-a-fideszes-politikus

 • abramovics
  2018 március 27
  6:00 de.

  “a pénzért cserébe nem robbantottak, gyilkoltak még az arabok Magyarországon.”

  Erről eszembe jutott az Aranykéz utca. Meg az, hogy az USA-tól Brazílián keresztül Nápolyig milyen okokból szoktak szinte napok alatt leállni a bandaháborúk
  1. A főnök úgy dönt, hogy leállítja;
  2. A belügyi apparátus géppuskával zavarja ki mindkét bandát az erdőből.

  Nálunk Pintér belügyérségének az elején egy csapásra megszűnt az ukránbarát prosti és olajmaffia és a délszlávbarát olajosok, valamint az északi aranyosok leszámolása. Erős belügyi beavatkozásoktól nem lett hangos egyik város, de a sajtó sem.
  Marad az 1. pont.
  Ez viszont azt is jelenti, hogy az a maffiavezér, aki képes volt napok alatt leállítani a bandaháborúkat, újra is indíthatja azokat egy választási vereség után.

 • Andrew_s
  “Ez viszont azt is jelenti, hogy az a maffiavezér, aki képes volt napok alatt leállítani a bandaháborúkat, újra is indíthatja azokat egy választási vereség után.”

  És fogja is… Hacsak bele nem őrül még idejében… Én a mostani képein elég rozogának látom ebből a szempontból…

 • Besancon
  2018 március 27
  10:54 de.

  Majd mondhatnál róla pár szót mert én nemtudok Hungaró-tévét nézni.
  csak a németek két legnagyobb hír-orgánumát, az NTV-t és az N24-et.Meg az BBC-t, a CNN-t és a France24-et.
  de ezek kis gyenge csatornák.
  Nem nagyon beszélnek a magyarokról.
  Ha meg igen akkor is bántóan.

  Néha a török híradót, de az unalmas.Csak a lógó pofájú Erdogant mutatják mindig mostanság .

 • Orsós Elemér

  abramovics
  2018 március 27
  6:00 de.
  “szép öcsém, be nagy kár, hogy apád paraszt volt s te is az maradtál!”

  Érdekes, hogy Bartusnál nem mersz ilyen szarospofáju lenni,mert liberálisan kimoderálna! Na, itt jól kiélheted magad! 😀

 • Orsóskám tévedni méltóztatsz de mindegy.
  Bartust nem érdekli egy kis vaskosabb véleményalkotás.
  De ha te jobban tudod akkor botsedli..

 • Almási Alma
  2018 március 27
  2:08 du.

  Pintérrel együtt mehetnének követ vagy gyógyszert törni…

 • Orsós, szerintem örüljünk, legalább minden fórumozónak világos a stílusbeli kontraszt.

 • Almodta a szerzo hogy talan Orban financirozza a Musulman terrorista szervezeteket, vagy ellenzoleg?
  Iran ,ugy mint Saud Arabia kozvetlen financirozzak praxiaikat.

  Allitana hogy a Muziulman terrosristak tamogatjak Orbant penzzel? Vagy hogy Orban tamogatna a Muzulman teroristakat ?

  A “penz-mossas” egyet felre ertenek !!!

  A penz a US-bol kisibolva hogy az ado-hivatal ne talalja.

  Hasonloan a “drug-money” , amit a drug cartell-ok nyernek az utcan drugot eladva, s azt minden ujlenyomat hianyaban kell kijuttatni a nemzetkozi drug-cartelok reszere.

  Mind ket esetben hogy az adoszedo ne fedezze fel.

  Magyarorszagrol nem jon penz ide, legalabb is nem tonnakent az ado-fizeteset meguszni.

  Az ottani hatalomon levok amit nyernek ottan fektetik be a sajat tulajdonaikban.
  Mind az allitva az itten hozzaszollok alatal.
  Meszaros, Csanyi, stb. ottan gyujtik vagyonaikat.
  Nem kell nekik eldugni a US adohivataltol semmit !

 • nazi bar lev.
  Tull sok sauerkrautot ettel !

  Nincsen “tanu” amig nem lehet az ugy targyalasa.

  A “witness protection program” csupan a “discovery” utan leheto.
  Ami a targyalas alapveto eszkoze.
  De a tanu azon esetben vedelemben reszesul.
  Az nem tortenhet amig az ugy nincsen nyilvanossagra hozva, csupan a vadlas, ill. “indictment” utan.

  Nyomozasok nem teve nyilvanossagra, akkor a bunozok elillalhatnanak.

  Gondolkozz egy kicsit ! Probalj nemi logikat !

 • Orsos!

  Meg is indokolnad hogy csak ugy parasztozol?

 • Bendeguz!

  megint ezzel a drog-karteles penzmosoda uggyel jossz itten is.

  Mostmar nagyon is izgalmas, hogy ennyire szivugyed.
  Csak nem ezzel foglalkozol amerikaban?
  Na jo, sok mindent csinaltam mar, es batran belevagok meg most is ujabb dolgokba, de a drog valahogy nem az en vilagom.

  De hogy ennyire nem lehet ezt megerteni, hogy itt nem arrol beszelunk sem mi, sem a cikkiro, de a vilagsajto sem, sot az FBI sem, hogy egy drog kereskedo banda (kartell) hogyan karositja meg az allamot.

  Hanem ennek az ellenkezojerol folyik a tema, arrol hogy EGY ALLAM (nevezetesen a magyar) hogyan karositja meg a sajat allampolgarait, hogyan lopja el a penzunket, es ezt hogyan probalja tisztara mosni.

  Eltalaltad a szarva kozott a togyit.

  de mivel teneked a magyarok ugy general csoro, ehenkorasz nep, mi a feszkes fenenek szolsz hozza, hogy mi a banat [email protected] a magyarok csoret? Hogy eppen a nem tudom hanyadik kifosztasban elunk, mert ugyes szelhamosok – politikusoknak alcazva – megkaparintjak az allami trezor kulcsait – es gatlastalanul fosztogajak.
  Arrol tartjuk itt az eszmecseret, hogy ezert nincs penz a korhazakban, nincs penz az oktatasban, es meg szamtalan helyen, ami kozellatas.

  Neked ez egy szarsag, mert te nyilvan drogkeresdelem poziciojaval szemeled a vilagot, ahol mindennek szabad partikularisnak kellene lenni, ahol az allam szerepeenek tavol kellene, hogy legyen.

  Szerinted mi egy allam szerepe?
  Mit jelent a kormanyzas? ( egy orszag adminisztracioja)

  de jobb is ha hagyjuk.

  Valahogy nagyon messze vagy a valosagos esemenyektol, azoktol amirol a cikkek szolnak itt a KMH -nal, de akkor mitol allsz neki ilyen batorsaggal kritizalni barmit is?

 • NHC* írja ekkor:
  2018 március 27
  4:07 du.

  “Orsós, szerintem örüljünk, legalább minden fórumozónak világos a stílusbeli kontraszt.”

  TI utasításra szoktatok örülni?
  Akkor boccsedli.Mindent világos.
  Szar életetek lehet, attól váltatok ilyenné.

 • bendeguz te yehovista fereg!!!!!
  sheket!!!!
  nekem te ne irj!! [email protected] magasrol a koszos hazug alnok pofadat!!

 • GABRIEL’
  Az OLAF szmadas jelentese nincsen “elkezelve” sehol senki altal.

  Az egy hivatalos eljaras.
  OLAF szamvevok magallapitottak hogy mennyi osszeg hianyzik.
  Azt az EU koveteli visszafizetni. Azzal magyarorszag tartozik.
  Az nem kocsmai civakodas, hanem torvenyes eljaras.
  Na mi abban olyan erthetelen?
  Az hivatalos eljaras. Megszabott ido letezik a magyarkormanynak arra reagalni. Visszafizethetik azt az osszeget egy szo nelkul, vagy beadhatnak ellen-szamolast, es kerhetnek korregalast azon alapon.
  Sot lehet meg per is abbol.
  Az eljaras telehet meg nehany evekbe is.

 • GABRIEL;
  Ti nagyon elvagytok foglalva, es fogulva is az ottani kis jelentektelen esemenyekkel. Nem is mondhatnank “esemenyenek” amikrol allandoan dumaltok eldugottan a vilag teljesen jelentektelen eseteirol, amik tortennek ottan.

  Barmi is a vilag-drug kereskedelme de az penzbeli osszegekben naponta sot eletben is tulhaladja az ottani nemzeti GDP, s lelekszamokat is.
  Saknos az ugy van, az a valosag,csupan mert ottan vakok azon az nem semmisiti azt meg.

  Tehat rohejes hasonlatokat probalsz tenni az Orban-fele ragalmakat hasonlitani a vilagszerti minden-napi esemnyekhez.

  Sajnos az a valosag. Itelni azt nem jelent semmit.
  Lasd a vilagot, aztan probalj egy csopp kis helyen hallott allitolagos esemenyeket hasonlitani ami a nagyvilagban tortenik.
  Amint nem tetszik a vilagkorulli esemenyek, hat azt ne rajtam hibaztatsd !
  Az a vilag manapsag. Tetszik-e az avagy nem. De azon ma nincsen valtoztatas.

 • Orsós Elemér

  Gabriel
  2018 március 27
  5:38 du.

  “Orsos!

  Meg is indokolnad hogy csak ugy parasztozol?”

  Elnézést, hogy félreérthető voltam, ez egy ideillő szép idézet volt Arany Jánostól, de a parasztnak az elitélendő pejorativ értelmére gondoltam, amit lehet helyettesíteni, bunkóval, tahóval, alpárival, modortalannal és taknyádival is. Azon kívül kedvenc cimborád sajnálhatja, hogy Magyarországon még nem büntetik az antimagyarizmust, mert akkor egy cellában ultizhatna a már rég ott unatkozó antiszemitákkal.

 • Szőke Feri balladája :

 • Orsós Elemér
  2018 március 28
  5:40 de.

  Igazad lehet.
  De akkor tedd a cellánkba mingyá’ Ady Endrét is:
  http://hirhatar.com/ady-endre-a-magyarokrol-menjunk-vissza-azsiaba/

  itt van Ady írása :

  Legyünk ez egyszer számítók. Kerekedjünk föl s menjünk vissza Ázsiába.

  “Néznek bennünket kultúrnépek. Látják képtelenségünket a haladásra, látják, hogy szamojéd erkölcsökkel terpeszkedünk, okvetetlenkedünk Európa közepén, mint egy kis itt felejtett középkor, látják, hogy üresek és könnyűk vagyunk, ha nagyot akarunk csinálni zsidót ütünk, ha egy kicsit már józanodni kezdünk rögtön sietünk felkortyantani bizonyos ezeréves múlt kiszínezett dicsőségének édes italából, látják, hogy semmittevők és mihasznák vagyunk, nagy népek sziklavára, a parlament, nekünk csak arra jó, hogy lejárassuk. Mi lesz ennek a vége szeretett úri véreim? Mert magam is ősmagyar volnék s nem handlézsidó, mint ahogy ti címeztek mindenkit aki különb mint ti. A vége az lesz, hogy úgy kitessékelnek bennünket innen mintha itt sem lettünk volna.

  Legyünk ez egyszer számítók. Kerekedjünk föl s menjünk vissza Ázsiába.

  Ott nem hallunk kellemetlenül igazmondó demokratákat. Vadászunk, halászunk, verjük a csöndes hazai kártyajátékot, s elmélkedhetünk ama bizonyos szép ezredéves álomról.
  Menjünk vissza, szeretett úri véreim. Megöl itt bennünket a betű, a vasút, meg ez a sok zsidó, aki folyton ösztökél, hogy menjünk előre. Fel a sallanggal, fringiával, szentelt olvasókkal, kártyákkal, kulacsokkal, agarakkal, versenylovakkal, és ősökkel! Menjünk vissza Ázsiába!

  Nagyváradi Napló – 1902. január 31.” /Ady Endre/

 • Bendeguz!

  Idezlek:

  “Ti nagyon elvagytok foglalva, es fogulva is az ottani kis jelentektelen esemenyekkel. Nem is mondhatnank “esemenyenek” amikrol allandoan dumaltok eldugottan a vilag teljesen jelentektelen eseteirol, amik tortennek ottan.”

  Igen, kis orszag, kis nép maradtunk. Lassan maroknyibb mint a szekely. De nekunk ez a mi véres valosagunk, ebben cseppny kis medencéjében a karpatoknak, ezen a hegyek koze “eldugott” foldon, ami maradt nekunk.
  Ha te ezt magas ivben [email protected] valonak minosited, akkor ha megegyszer megkerhetnelek, menj a [email protected]
  hagyjal, majd mi foglalkozunk vele, te foglalkozol a “magasabb rendu” problemaddal, a droggal.

  A drogrol meg annyit, hogy nem erdekel, nem veszem, nem adom, es nem eszem.
  De a makot azt imadom.(papavera, vagy papola) Sokat vetettem mar.
  De a hozzad hasonlo idiotak miatt, akik minden nap a drogozassal foglalkoznak, lehet, hogy a vegen meg teljesen be is tiltjak meg a makoscsuszat is, meg a beiglit is.

  Ugy mellekesen jegyzem meg, hogy jelenleg del-amerikaban lakom (dolgozom) ugyhogy van rola valami fogalmam, hogy mit jelent a drog, es mennyi penz mozog benne. De vegkepp nem erdekel, hogy az amerikaik miert eszik, isszak, szivjak, legyen az az o bajuk.
  Inkabb tanitanad meg oket beiglit sutni a makbol.

 • Geyza!

  Bizony Góg es Magóg fiaiva lettunk. Vagy tenyeg jol tudta, Ady, azok vagyunk tenyleg?

  Az osztrakok, nemetek szerint csak Balkan. Nekik a Lajtan innen mar a balkanhoz tartozik minden. Talan nem veletlen.

  Van valami csekelyseg viszont amit Ady se tudott. Azt hiszem sejtette.

  Megpedig az, kik is vagyunk valojaban, mi magyarok. Szerintem meglepodnel Te is.

 • Bendeguz79
  2018 március 27
  9:05 du.
  “Barmi is a vilag-drug kereskedelme de az penzbeli osszegekben naponta sot eletben is tulhaladja az ottani nemzeti GDP, s lelekszamokat is.

  Ez azt jelenti, hogy Magyarországot be kellene vetni indiai kenderrel, valamint a házi szemétkupacokat be kellene oltani gombával?
  Te már próbáltad?
  Egyébként szerintem kár ötleteket adni. Boda lehet, hogy már viszi a Fideszhez, mint a cukrot.
  Maffiózók már vannak hozzá. Orban de Capo @ don Pintér

 • Gabriel
  2018 március 28
  9:20 de.

  Mekkora egy mérhetetlen nagy arca van ennek
  a kis semmi Bendeguznak..a balladai nevével egyetemben.

 • Andrew!

  Kifejeletetted a fö-figyészt. Ki mindezt fo-figyeli, es hogy jol porogjon; felugyeli.
  San Pedro de Polte!

 • Geyza!

  A Bendeguz nagyon furcsa egy valaki.

  Mintha valami provokator lenne.

  Egyebkent senki nem beszel a sok milliardos paksi beruhazasrol.
  Ahol dollarmilliardokat lehet eltuntetni, hiszen mindent “torvenyileg” titkositottak.
  Az Irannal kotott szerzodesrol a “kiserleti reaktorok” ugyeben.

  Aminek a reszletei “termeszetesen” szinten titkositva vannak.

  Valami idiota fidesz-csurhes ott csaholt mellette, hogy kereskedelmi megallapodas, amibol hasznunk lessz.
  Nem vitatom, azoknak akik belul vannak a tobbes szam elso szemely jelezte korben.
  A kivulallok, a tobbiek (az orszag nepe) meg ezt is “ket marokkal, bo nyallal”.

  Es ki a joisten tudja meg, hogy milyen más TITKOS MEGALLAPODASOKAT kotottek az elmult idoszakokban ezekkel a diktatorikus muszlim allamokkal.
  Az FBI biztos sok mindent tud.

  Nyilvan ezekert szoba sem kerul amerikai elnok magyarorszagi latogatasa, de meg kevesbe Orban meghivasa.

  Istenem, mibe vitte bele ez a felcsuti taho az orszagot? Hova keveredtunk?

 • abramovics
  2018 március 27
  6:00 de.
  Ennyi jót nem kíván önmagának egy tiszta ember!
  jó fej vagy üdvözletével.

 • Geyza
  2018 március 27
  9:35 de.
  ……nagyon beletrafált a lecsóba……és sz..r fröccsent a fej..kre! Ez bizony pompás.Ilyen mocskot e lap nemigen tűrhetne el.
  Elgondolkodni üdvözletével.
  A düh,a méreg,-a tehetetlenség—-egészen szélsőségessé teszi itt egyeseket

 • toth peter
  ez a lap elturi a szennyes ordas neo-nyilas irasokat is a zsidozast is………..akkor az mar csak a hab a tortan!!! belefer az is

 • tóth péter
  2018 március 28
  11:37 de.

  “A düh,a méreg,-a tehetetlenség—-egészen szélsőségessé teszi itt egyeseket”

  Igy igaz !
  Úgyhogy ha lehet egy tiszteletteli javallatom:
  Végy be gyomorkeserűt.Attól megnyugszik láthatólag
  úgráló gyomorideged…,, DDDDDDDDDDDDD

 • Gabriel:
  Egy ROPPANT érdekes kis hírecskét kaptam ma el félfüllel:

  Délafrikában vizsgálni kezdték azt, hogy miért és miképpen vásárolt Délafrkia Grippen vadászokat.

  (Mo.-val szinte egyidőben)

  Asszem igaza van Bartusnak:
  Legjobb hátradőlni és viszkivel a kézben nézni a fejleményeket.

 • Idézet :Geyza
  2018 március 28
  1:02 du. : Igy igaz !

  Végre valamiben egyet értesz velem Géza.
  Öröm üdvözletével.

 • Geyza
  2018 március 28
  1:05 du.
  Kedves Barátom olvastad e kis hírt?
  2018. március 28. szerda 12:27 2018. 03. 28. 17:20
  Yann Valerie francia újságíró nyílt levele „Visegrád Európája” vezetőihez és népeihez .
  Mindenütt ott van csak a nésza-ban nem láttam.

 • Geyza!

  Brazilban is van Gripen ugy.
  Az ugybol mar vademelesek vannak – Lula (exelnok) es egyik fia elleneben egyuttesen 24 millio real, azaz kozel tiz millio dollar ertekben a birosag mar elrendelte javaiknak leblokkolasat.
  36 gripen-t szerzett be a brazil kormany Dilma elnoksege idejen.

  Feltartak nagyon sok mindent – sved oldarol is, fedocegeket is (offshore, sved, brazil)
  A SAAB vezetoi is vallomasokat tettek.
  Igen, beismertek, hogy jonehany mas orszagban is “befolyasoltak” a vasarlast.

 • Itt az Orban-Putyin szent szovetseg video II. resze

 • Charli:
  Mit erölködsz
  Mindannyian tudjuk a “Magyaridők” csak egy hazugság-portál.

 • "tisztelthölgyeimésuraim"

  Bendegúz69 12:22

  Sok az i gazsága…, mert ami például a maga tréfásan említett “B u d a i H e g y s é g e t” illeti, bizony valóban ott is tátong egy bizonyíték. Méghozzá egyelőre (vagy mostmár) üresen. Ugyanis ez a nemzetközileg körözött bűnöző Gaith Pharaon a Sváb-hegyen, Orbán miniszterelnök Cinege-utcai házának a tőszomszédságában(!) – miután “valakik” a biztonsági ellenőrzés kihagyásával betámogatták őt Magyarországra egy kis magyar állampolgársággal megtűzdelve – vásárolt egy hatalmas villát.

  És majdnem duplán igaza van önnek az úgymond “P e s t i h í d
  a l a t t m e g k ö t ö t t” szerződések ügyében is, hisz a világ legszebb hídja, a Lánchíd tényleg a pesti(!) hídfő közvetlen (250 m) közelében áll a volt Postabank palota majd-kétszáz éves klasszicista épülettömbje, amelyet – mitadIsten – szintén ez a minden hájjal megkent – magát professzornak szólítttató, nálunk állampolgársággal legalizált nemzetközi bűnöző vásárolt meg. ÉS mit gondol kedves Bendegúz, kinek a közreműködésével? Elárulom, bár úgyis tudja, hogy őfelsége Orbán-király veje őhercegsége Tiborcz István közvetlen “sk” bonyolításában…

  Gratulálok Bendegúz-Uram az Ön tájékozottsága aztán valóban igen alapos… Ennyire beletrafálni, nem egyszerű: ))) 😀 (((

  .

 • Geyza!

  márc.28.8:11

  Erről írtam feljebb – de látom, már te magad belinkelted a beszélgetést! Én kétszer néztem végig egymás után, mert sok az infó, és sűrűn változik a kép, nehéz követni az élő riport, és a bejátszott képsorok vonatkozásában, de helyére kerültek a dolgok! Bár eddig is sejtettük,sőt részleteket tudtunk is, de most abszolút összeállt a kép. Hogy miért nem vagyok meglepve?

 • Gabriel
  2018 március 28
  5:03 du.

  A ruszki tikosszolgálat gyakorlatilag “letarolta” az Internetet.
  Más mindenhonnan az folyik hogy az Orosz Hadseregnek csak gyerekjáték lenne bármikor elfoglalni az USA-t, Európáról már nem is beszélve.

  Arról kussban vannak hogy amire tellik nekik hadi-fejlesztés terén az kb az ezredrésze annak amit az USA költ a haderejére

 • charlie
  2018 március 28
  4:25 du.
  Igen végül is egészen igazad van.De a reagálásokból látható,hogy nem is érdekli őket,nem akarnak tudomást venni róla—mintha nem is lenne ilyen.Ez megegyezik a nyugatejrópai elhallgatásokkal,letiltásokkal,CENZURÁVAL,de ez náluk nem számít.
  Az igazság fáj! És ezt csak pocskondiázni lehet,le kell járatni,mert akkor azt hiszi az ő igazsága az igaz!
  De ha egy pillanatra mint normális ember csak elgondolkodna ezeken a dolgokon rádöbbenne mi is a tényleges igazság!
  Sok -sok meggyőző óra kell még a megértéshez.
  Üdvözlettel.

 • Geyza!

  Igaz, hogy az oroszok mostansag is joval kevesebbet birnak kolteni fegyverkezesre mint az amcsik, de sajnos ott van nekik a KGB (nem tudom, ma hogy hivjak), a rengeteg atomtoltetu raketa – ami ugye nem piskota fenyegetesnek, es azert rengeteg olyan technologia, amivel igaz hogy nem nyernenek, hanem vesztenenek egy nyilt haboruban, de tudják hogy jo messzire elmehetnek a fenyegetesben es provokaciaban, mert demokratikus allamok nem szivesen vinnek a nepuket egy nyilt haboruba.
  De diktatorikus allamvezereket nem erdekli a nepuk tobbsege, szamukra a massza csak arra jo, hogy szavazzanak rajuk, megtevesztes, megfelemlites aran, mindegy. Es a haboru oltaran is a szempillajuk rezdulese nelkul aldozzak fel nepuket.

  Es minel tobb az aldozat, azt is igazuk felhasznalasra kepesek transzformalni.
  Mint ahogy az iskolaban volt anno:
  “… – Lalika, de hat miert verted ki Pistike szemet?
  – Tanito neni, de hat ugy kezdodott az egesz, hogy Pistike visszautott… ”
  Es ha sikerul maguk melle gyujteni sok olyan csicska-vezert mint orbanunk, akkor meg azzal is tromfolhatnak, hogy nem vannak egyedul.

  A menekult-aradat mikor indult meg Europaba? Nem 2015-ben, amikor a Putyin belepett a szir haboruba, es elkezdte porig bombazni a szir varosokat?
  Mutogattak a vilagsajtonak a kepeket, hogy ra van irva a bombakra, amiket a vadaszbombazokra szereltek, hogy Parizsert!
  Es akkor nyilatkozta, hogy o tudja, hogy cscsen zsoldosokbol all az IS (iszlam allam) Nem volt erdekes, hogy a parizsi merenyleteket is csecsen zsoldosok kovettek el az IS neveben?
  es az orosz gepek Aleppot es a torok hatarmenti menekultaborokat kezdtek szetbombazni.
  Meg a torokok “veletlenul” le is lottek egy orosz vadaszbombazot.
  Az meg a torok “elvetelt” pucskiserlet elott volt.
  A torok puccs is egy alca volt, ezt az egesz vilag tudja, kiveve a magyarok.(olyan mint kassa bombazasa, vagy mint a lengyel “tamadas” a gleiwitzi radiotorony ellen, hosszan sorolhatnank)
  Az orosz kovetet vajon miert lotte le az a szir ferfi torokorszagban?
  Ha az en gyerekeimet is szetbombaztatna Putyin, en bizony MEGKERESNEM A MODJAT, HOGY OT MAGAT LOJEM LE, ha en eletben maradok.
  De sok magyarnak csak az lathato, amit latni akarnak. Aztan azt hallanak amit akarnak, es meg van olyan is koztuk, aki azt ajanlja, hogy nezem a TV1-et, hogy “tajekozdjak” a hirekrol

  EN IS KOZZETESZEM ITT, HOGY AZT A MAGYAR GYOGYSZERT CAVINTONNAK HIVJAK, AMI TALAN SEGIT A MEMORIA MEGJAVITASABAN, SOK BEPOSZTOLO TARSAMNAK SZERETTEL AJANLOM

  Hasznos Husveti ajandek lehet.

 • megneztem a fentebbi bacsatolt videot!!
  IGAZ amirol szol!!
  de mondok mast is hozza,;-a magyar mediak tudva hogy hazugsag a hir lekozoltek olyan fotokat a korabbi “gaza-i israeli vedelmi tamadasok alatt”-……amely fotok meg egy evvel korabban Tunesiaban,es Sziriaban keszultek civil aldozatokrol!!-a sajtotok kiadta ezeket “palastini civil aldozatoknak”!! vagyis hamisitott mondvacsinalt alhirterjesztes volt aminek bedoltetek szinte mindannyian!!kuldtem volt ezekrol nehany fotot christopher adamnak mi az igazsag!!

 • hehehe Tótpetya, a kis komcsi-tojás
  azt képzeli hogy Nyugaton CENZURÁZVA van a sajtó.
  Láthatólag a saját eltitkolós-hazudozós mentalitásuktól
  képtelen elvonatkoztatni.

 • Kiss,Tóth,Orsós!

  Sok dologban igazatok van és örülök a vélemény nyilvánításnak!
  csak így tovább!

 • V alaki ramutatna tenyekkel, hogy Orban diktaturaja miben nyilvanul.?
  T.i. a lap cime ez. En eltem boven diktaturaban, ezert szeretnem tudni a mai helyzetet.

 • Figyelo

  te 56-ban dobbantottal?? akkor most KUSS!!!
  te nem magfyarorszagon fizetsz adot mint az ide irok jo resze!! te meglogtal a felelossegre vonas elol mert felelmedben laposabb voltal a tehenszarnal is………..kiloholtal 6000 km-re!!
  egyszeru arulo vagy es dezertor szarban hagytad a sorstarsaidat feleljenek helyetted is!!
  ok az igazi magyar hosopk es martirok nem te!!!!
  ne pofazz te olyasmirol amiben nem elsz!!! nyomorult nember!!

 • G+G (Geyza és Gábriel) párbeszédéhez:

  Jól belegabajodtatok ebbe az . o r o s z . témába, mégpedig afféle nacionalista felhangokkal aláfestve és kicifrázva.

  Csak arról feledkeztetek el, hogy a Szu felbomlásával [a régen elvi okokból I.sz. közellenségnek kikiáltott] a nyugat mai, tétova szomorúságára már egy . m á s i k, Oroszország személyében immár egy ugyanúgy kapitalista rendszer (sőt, mitöbb) t ő k é s. imperialista . n a g y h a t a l o m . bontogatja erősödő szárnyait, mint amilyenek ők maguk, ahol az ugyancsak egyre erősödő fegyverlobby (azaz a katonai-gazdasági komplexum) – a . p r o f i t . mondja meg a tuttit…

  Tény és való, hogy a propagnada eszközeik egyelőre még elég durvák. Dehát ők csupán most teszik ugyanazt a finom nyugattal, amit anno az tett Szovjetunióval szemben az általuk megnyitott és gerjesztett és fenntartott hidegháború minden lehető polgári válfajában, amit technikailag és “erkölcsileg” akkor csak megengedhettek maguknak.

  Mostmár viszont nincs az az elátkozott úgynevezett “”kommunizmus””, mint elvi ok, a nagy vörös sárkány. Most már egy másik, és – nagy pech – egy szintén tőkés hatalomban kell megtalálni a kreált Ördög kezét, hogy legyen már végre miért megkongatni azokat a vészharangokat, melyek hangjára 30 év után végre . i s m é t . elindulhat a hidegháború prosperitásban oly gazdag, tehát gazdaságos és termékeny újabb regényes és öngerjesztő fejezete. Csakhogy(!) mostmár a kiszemelt ellenség gazdaságilag éppenúgy érdekelt* ebben, mint az ő nyugati fegyvergyártó és tábornok kollegái odaát…

  – Már megint egy rókafogta csuka… 😀

  * Moszkvai illetékesek néhány hete jelentették be a fegyvergyártás, vele a >fegyverüzlet< fokozását országos és nemzatközi méretekben is.

 • UI:

  Mindez tehát arra mutatna rá, hogy az ideológiai különbségek megszüntével csupán azonosságok feszülnek egymásnak. Az egyik támad, a másik védekezik, és fordítva… Hogy ki a támadó, mindössze nézőpont kérdése – csak világháború ne legyen… 🙁

  .

 • Gábriel 11,04

  Rengeteg >afgán< menekült is ott tolong abban az említett menekült áradatban. Arrafele pedig már évtizedek óta az amerikaiak igyekeznek fegyverrel meghonosítani a maguk "demokráciáját"… 😀

  .

 • Ami Orbán és Putyin kapcsolatát illeti, abban zsarolhatóságánál fogva Orbán tökéletesen függő és kiszolgáltatott helyzetben van.
  Na, nem kell sajnálni, mert ő maga tette a helyzetét azzá… Egy aljas és alattomos suttyó.

 • Geyza 8,11-es Szőke Feri c. vidójához:

  Amikor a Fidess székház előtti tüntetésre odért a tüntető tömeg >nyitott kapu< várta őket, valamint egy halom (kb. 2×3 m) kiselejtezett és elavult számítógépek, tartozékok és kellékek, amelyekkel egyes szintén provokátorok elkezdték dobálni az épületet.
  Tudniillik, kf. sajtó és média termékek már előre beharangozták, hogy ilyeneket "hozzanak magukkal" és azokkal dobálják meg a székházat, amikor egy régi monitor, nyom vagy 5 kg-ot… (De, ki az a hülye aki ilyennel indulna el tüntetni?!)
  Egyszóval a Fidess – Szőke Ferijei és Kubatovjai – már eleve rászerveztek "a székháza elleni támadásra" azzal is, hogy a dobálnivalót odakészítették majd kitárták a kapuszárnyakat.

  Ezt az alattomos aljasságot csakis A Pál utcai fiúk Geréb Dezsőjéről és az orbáni terrorgépezetről lehet elképzelni, akárcsak a 2006-os utcai zavargások előzetes megszervezését e videóban is bemutatott, B-közép alapos megfizetésével és megszervezésével, amivel láthatólag ez a senkiházi Kubatov karrierje elérhette még a legnagyobb himmleri magaslatokat is…(ld: gyilkosok alakalmazása az SS-ben.)

  .

 • KORDON BLUE

  2006 okt. 23 előtt néhány nappal volt valami dolgom a Deák téren. Akkor már túl voltunk a TV-székház ostromán. Akkoriban kezdték a Madách teret átépíteni, és mit tesz isten, szépen négyszögletes, rendezett buckákban ODA VOLT KÉSZÍTVE a kockakő. Eléggé megütköztem rajta…

 • Kedves Figyelő,Tóth,Orsós….!

  Ezen a fórumon minden aljas hazugság megjelenhet,természetesen
  emellett mások sértegetése,az alpári ,bunkó stílus plusz pontokat
  jelent….
  Oda se neki,magukat adják…..

 • Gabriel
  2018 március 28
  9:20 de.

  Hola hombre!
  Donde eres?

 • Kordon:
  Hát nem azt mondtam én is itt valahol hogy Oroszország ma a leg imperialistább nagyhatalom ?

  De azért a katonai potenciálja meg sem közelíti az USA-ét, a gazdaságiról meg már ne is beszéljünk.

  Ideológiai ellentét már hogyne lenne.
  Csak meg kell nézni miféle államberendezkedés van náluk.
  Most is 72 % -al nyert a Putyin.
  Hamarosan 98.5 -el fog, mint a Kazah elnök.

 • Kordon :
  Afganisztánban NEM bombázták ki a ruszkik a civileket.
  Tehát nincs tétje az onnan történő menekülésnek.
  Hacsak az nem hogy maguknak csinálják a szar életet.
  De ez a legtöbb muzulmánok lakta országra érvényes.
  A gazdagabbja -egyenlőre- tartja magát de ha elfogy a kőolaj azokban is kitör a balhé.

 • Kedves Charlie és Lalika!

  Lehet,hogy pár dologban különbözik a véleményük,de azért nem kellene egymást “izélgetni”,egymás ellen fordulniuk,mert gyakorlatilag hasonló oldalon állnak(akkor is ha más párttal szimpatizálnak) és egyikük sem áruló,baloldali szimpatizáns ugye?…..

 • Charlie!

  Tudom nagy a zűrzavar,szakadás jelenleg a Jobbikban,de ha igazi
  hazaszerető ember vagy,akkor tudod melyik csoportot is kell támogatnod?akik nemzetiek,vagy akik hatalomvágyból képesek a baloldallal egyezkedni…..????
  Én mindig a Fideszt választottam,de ha valamivel nem értettem egyet,(előfordult!!!)akkor megírtam a véleményem,kritikám,ezzel is segítve a párt sikerességét!Ez így korrekt,mert ugye nekik is
  számít a szimpatizánsok véleménye!
  Szerencsére figyelembe vették és többször is kaptam kulturált korrekt választ!

 • Kedves Figyelő, elnézést kell kérnem fórumtársaim nevében, hogy ez a “barlev” néven provokáló műzsidó téged folyamatosan trágár és igaztalan módon támad. Férfinak sem nevezném, hisz a gyávaságnak az foka, ahogy idős hölgyekkel “társalog”, nem teszi ezt lehetővé.
  Lépj rajta túl, ne vedd a lelkedre a gyalázkodását.
  ……..
  A moderátor kettős mércéjét továbbra sem értem.

 • Marcsi, a lényeg: nagyon sok dolgot kiválóan elvégzett a Fidesz – amit mindig dicsértem, támogattam, de vannak dolgok amik számomra sem rokonszenvesek.
  DE, ez nem jelenti a baloldali vezetők visszahozását, hatalomba emelését, bárki is hazudja ezt rólunk.
  Marcsi a Fidesz sajnos nem ismeri az önkritika szót, ha valaki megemlíti bármely hibáját – hisz kinek nincs? – az dühöt, elkenő hazudozást vált ki belőle és durcás gőgöt.
  Ezen a rossz tulajdonságon változtatni kell – ebben tudunk segíteni -, mert erodálja az amúgy sok esetben kiváló teljesítményt.
  A másik dolog amit figyelembe kell venned, az a Fidesz által politikai kivégzettek garmadája, akik szegélyezik a hatalomgyakorlásukat.
  A Jobbik szeretne életben maradni, ehhez a távolság megtartása a legfontosabb.

 • Geyza
  2018 március 29
  12:20 du.
  Kedves BARÁTOM!
  A Nyugati sajtót nem figyeled ,nem látod mi zajlik.Nem csak Te – itt többeken!Amit elhallgatnak,amiről nem engednek beszélni az CENZURA.És ezt a liberális nyugatejrópa csinálja,van országok ahol büntetnek érte,ahol lehallgatják a telefonokat,ellenőrzik az interneten a beszélgetéseket és ha kell beavatkoznak! Hát mi is ez?
  Gondolkozz el rajta.

 • Hallottad-e egyébként,hogy Kanadában a gyuribácsiszervezetei beavatkoztak a mostani kormánypárt embereinek oldalán? ott ahol egyesek nem álltak jól pénzt pumpáltak a választási költségeikbe.? na hát ez pompás,ez a nyerő helyzet!
  üdvözletével.

 • Még egy : vagány kis kölyök voltál a bemutatott képen!

 • Hát hogyne Tóth.
  Az a fránya nyugati cenzúra.
  Az nagyon kemény. Nem enged semmitse.
  Bezzeg a ruszki, a török meg a kazah sajtó !

  Az igen ! Azok a mi példaképeink !

 • Geyza 2,51

  Egyelőre még. Persze egyszer majdcsak ott is kialakul az amerikai filing egy a mostaninál elegánsabb világ-csendőrszellem formájában… Ne türelmetlenkedj! Ők még csak most lettek kapitalisták. Be kő gyakorolniuk… Majd belejönnek…

  Ezért nincs semmi jelentősége a tényleges “katonai potenciálnak”… Csak politika! Vedd észre,a “Nyugatnak” érdeke az a látszat, hogy az orosz katonai potenciál minél jobban, ill. minél láthatóbban növekedjék, hogy legyen mire válaszlépéseket tervezni, ill. provokálni. És így tovább: TŐKÉS CIRCUS VITIOSUS – ez lesz ám a jó biznisz… és ráadásul mindkét oldalon, a katonai megrendelést teljesítő munkásainak százezrei, vagy milliói (kitudja) is “jóljárnak” vele, csak – persze 🙁 – nehogy aztán még “az atompuska” is tényleg elsüljön…

  Bocsáss meg, de nevetséges, hogy a Krímre* való hivatkozással Lengyelország kiprovokálhatta ezeket a legutóbbi rakéta telepítéseket és mi (anato) kapva kaptunk a “lehetőségen”… Mert éppenséggel nem Oroszország provokálja a nyugatot, hanem pmost is fordítva. Itt van Pl. ez az egy ún. k e t t ő s ügynök (magyarul szólva: egy óriási információ potenciállal bíró áruló) elleni merénylet: ugyan mióta oly érzékenyek ? Katonáéknál ilyen esetek mindig is voltak. Ez a hisztérikus lárma egy kész komédia…
  Egyszóval: minden vágyuk Putyint belekényszeríteni valami komolyabb – értsd látványos – kalandba, hogy majd így meg úgy és …stb. Ez az ő valódi érdekeltségük az orosz – a te szavaiddal – államberendezkedésben…
  Ilyenkor mindig keserűen jut eszembe az a szerencsétlen nemzetközi űrállomás közös . b é k é s . és hasznos üzemeltetése… Oh, hát nem jobb ez a perspektíva, mint a fent ecsetelt már tények ???

  .

  * (Ez, pl. Szevasztopol 300 éve az orosz flotta egyetlen és mindig hősiesen védett déltengeri kijárata. – Minek az az ukránoknak, a lengyeleknek meg mi köze hozzá ?)

 • Geyza!

  Persze kérdés, hogy a csodákat fentről váró, ehhez szokott orosz emberek mennyire vállakozók, mennyire lesznek képesek a saját lábukon megállni, hogy a saját eszükkel keressék meg a mindennapi betevőt, ill.hogy bekapcsolódhassanak a világkerteskedelembe is.
  Úgy néz ki, a kínaiak már ráléptek erre a pályára…

  .

 • 2:54

  Az afganisztáni törzsi viszonyok úgy szarok haogy vannak. Ám az állandó harcok mégszarabbá tesznek mindent, ha nézed a Nat-Geo-n a katonai filmesk által készített helyszíni filmeket…

  A szovjetek katonai helyzetét ott egy kalandor Charlie Wilson nevű amerikai szenátor által a talibánoknak ópiumért juttatot válról indítható, Stinger föld-levegő rakéta helikopterek elleni bevetése döntötte el, ahelyett pl. hogy összefogtak volna a Csecsen terroristák ellen… Az amik most is inkább ilyen és hasonló kettős játékot folytatnak a felszültség fönntartása érdekében, mert az ő rendszerük valójában abban érdekelt…

 • Szóval Geyza az előbbit is neked írtam.

  Még annyit, hogy bizony . a m e r i k a i . s e g í t s é g g e l . Afganisztán nemcsak, hogy menekültekkel, de még opiátokkal is jól ellátja a világot, amiért ő cserébe már fegyvert kaphat. Bizony ebben rejlik katonai potenciáljuk titka. Akár még az ő háborújuk szükségleteinek legmegfelelőbb és legmodernebb fegyverek formájában is.

  Csak úgy mellékesen, a vallásuk viszont tiltja az alkohol és persze a többi kábítószer fogyasztását is, így aztán miután az gyaur elleséget totálisan elárasztják vele ők tiszta fejjel képesek az annak nyereségéből kapott fegyverekkel még irtani is …

  Hát nem ez – persze tisztán üzleti és katonai szempontból – a legsterilebb, egyben a legnyereségesebb üzlet a világon…? Ez is >egyfajta katonai-gazdasági komplexum< vívmánya, csak egy kissé primitívebb, bár modrern fegyverekkel megvívott formában. Íme a fejlődés importált őskapitalista módja. Ám ott a remény, hogy előbb, vagy inkább utóbb, de amcsi segítséggel ílymódon valósul meg majd a fejlődőképes, egyszer majd akár atomfegyvert is birtokló afgán tálibkrácia is… ))) 😀 (((

  .
  .

 • Jav:

  Tálibkrácia helyesen: t a l i b o k r á c i a .

  [szerzői jog fenntartva 😀 ]

  Szia!

 • KORDON BLUED
  2018 április 1
  11:45 de.

  Inkább az USA mint a ruszki vagy a kínai

  Számomra ennyire egyszerű az ideológiai harc.

  A többi csak blabla

  Szerintem.

 • charlie!
  Amit Figyelő “megvigasztalására” írtál,azzal tökéletesen egyetértek!!!!!
  Kár,hogy kintiek korlátozottak a hiteles,itthoni információk
  elérésében…!

 • Alma!
  Ha lehet légyszíves küld el az utolsó cikkedet(azt hiszem Szárnyvonalak címen jelent meg,amire reagáltam is…)mert eltűnt a gépemből,és szeretnék még pár dolgot észrevételezni!
  Köszönettel:Marcsi

 • Érdekes.

  Authors with a sweeping vision of human nature and society seem to fascinate him. Last April, for example, he met with Philip Zimbardo, the psychologist who created the Stanford Prison Experiment, the 1971 study of authoritarianism, which explored how ordinary people would respond when placed in positions of power.

  The two men spent more than two hours talking alone in Mr. Orban’s office, surrounded by paintings of Hungarian history. Mr. Orban seemed uninterested in the Stanford experiment, Mr. Zimbardo said, but was keen to understand his theory about how to energize frustrated young men who feel left behind by modern society.

  “I was giving him ideas,” said Professor Zimbardo, who disagrees with Mr. Orban’s politics, “about how psychology plays a central role in our lives.”

  https://www.nytimes.com/2018/03/27/world/europe/viktor-orban-hungary.html

 • OIM* “észrevételezni” akar.
  Vagyis mocskolódni.
  Másra nem nagyon képes.

 • Marcsikám, a link a cikkemhez:

  http://kanadaihirlap.com/2018/03/29/szarnyvonal/

 • Geyza, tényleg hagyd ezt. Szerintem Marcsit is zavarja már a saját stílusa, szeretne valami mást, valami érdemleges beszélgetést, csak nem tudja, hogyan kászálódjon ki ebből a permanens választási hadjáratból. És még te is folyton visszalököd, ahelyett, hogy – ha mást nem is – de legalább átlépnél fölötte. Javaslom, tegyünk egy próbát.

  Marcsikám, szívesen látlak egy kis őszinte eszmecserére a “Szárnyvonal” cikkemnél. 🙂

 • Jichak Perlmutter

  Geyza!

  Nem a választás a kérdés. Én pont azt mondom. Csakhogy az ellenfél, vagy ellenség már alapjában – tod’, emlékszel?: alap és felépítmény – szóval mostmár ugyanaz a rendszer, mint ők maguk és emiatt rossz a hivatkozási alap “az orosz rendszerre”…

  A hamarosan felgyorsuló a fegyvergyártás mindkét oldalon prosperitást hoz majd, ami az eszkaláció miatt csak a világ többi részének lesz még rosszabb.

  .

 • Jichak:
  Trump már kedélyesen közölte telefonon Parteingenosse Putyinnak hogy ha fegyverkezési versenyt akar, nosza.
  Részéről semmi akadálya, már most is tizszer annyija van az USA haderejére mint neki, Putyinnak.
  Évi 700 milliárd Dollár.
  Szóval..aszongya -úgyis én nyerem

  De más.

  Akit nem érdekelnek a műszaki okfejtések az ne olvassa a következőket.

  A Nyugat fegyver-kutatásainak -a ruszkikkal ellentétben, akik minden titkosítanak és nem értenek az üzlethez- óriási hozadéka van a polgári iparban.

  Csak a legeklatánsabb példát hoznám fel:

  A Második Vilháb végére kiderült hogy az igazi ász a fegyverek terén nem a robbanó anyag hanem a rádióelektronokia.
  Az USA Kormánya megbízott vagy nyolc egyetemet és kutatóintézményt hogy dolgozzák ki a KATONAI LEHALLGATHATALAN RÁDIÓHÍRADÁS ELMÉLETÉT !!
  A munka azzal kezdődőtt hogy MINDENT MEG KELLETT TUDNI az addig csak feltételezett összefüggésekről az Adatátviteli sebesség/Sávszélesség/Vivőfrekvencia/Csatornaszám relációban, különös tekintettel az alkalmazott modulációs módokra.
  Az egyik eredménye a munkának : a Szórt Spektrumú Rádióhírközlési elmélet !
  Ezt az eljárást kb az 1990.-es években engedte fel az USA polgári hasznosításra.Amikor már várható volt hogy mások is rájönnek, tehát oda az üzlet.Ezzel az eljárással gyakorlatilag láthatatlan, lehallgathatatlan és zavarhatatlan egy rádióadó berendezés !
  ENNEK az eljárásnak az USA szabadalmai alapjain készülnek a GSM mobil telefonok és GPS rendszer kis vevőberendezései.
  Azért van az hogy egymás mellett tud működni párszáz ilyen kis rádió-adó-vevő egy sávon, annélkül hogy egymást akár csak a legcsekélyebb mértékben is zavarnák.

 • Nos bár több dologban különbözik (a normálisak!!!) véleménye,azért örülök,hogy a többség az ország,a magyarok érdekeit képviseli,akkor is ha nem egy párthoz tartoznak,de gondolkoznak….!
  A többi idióta,hazaáruló ellenzéki csőcselék,(pld.Geyza..)meg csak had ontsa szabadon a baromságait,már nincs sok idejük rá…

  Szűk egy hét… és remélhetőleg a tisztességes,józan és főleg hazaszerető(nem a hazaáruló megfizetett…)
  emberek kívánsága,akarata győz…!
  Így legyen!

 • Az meg,hogy páran pszichiátriára… kerülnek,vagy esetleg(jogosan) börtönbe….vagy lesznek, akiket lefokoznak,kirúgnak….az legyen az ő bajuk!
  Remélhetőleg mindenki megkapja,amit kiérdemelt!

 • Marcsika drága had kérdezzem meg tisztelettel:
  Miért nem takarodsz már innét a jó büdös francba? 😀 😀 😀 😀

 • Mikor OIM* úgy kezdi az úncsi mondókáját hogy “NOS” ,
  akkor
  már mindenki tudja hogy minnyá ömlik belőle a fos.

 • Keszthelyi Dávid

  Geyza
  2018 április 2
  6:11 du.
  Ezt töled is meg lehetne kérdezni nagy tiszteletlenséggel baz+!!!!

 • KEszthelykém oksa.
  Kérdezd meg.
  aztán utána tedd egy nagy könyv lapjai közé bam+ hogy szépen megmaradjon bameg DDDDDDDD

 • Persze..megértelek Keszthelykém.
  Kezdtek gyengén állni hívekkel.
  Kell..nagyon kell a Marcsi-féle egybites agyú tapsonc.
  (Géjza most röhögve bólogat..)
  Szaal tégy meg mindent a spíné érdekében.
  Hátha kapsz tőle egy szép zaftos elismerést.

 • “Almácska”…
  Hiába szeretnék én egy normális stílust,sajnos nem rajtam múlik….és,hogy a “kulturált bérmunkás”szavaival éljek,nem “takarodom a francba”.De ugye ezen a fórumon mindez nem is igazán várható el!
  A nagy idegességnek ugye az az oka,hogy én és többen igazat írunk,normálisak,tájékozottak vagyunk,meg ugye csak pár nap van hátra a fanatikusoknak,hogy értelmetlenül reménykedjenek….

  Én nem vagyok ideges,sőt jól elszórakozom az ellenzék napi hol egymásba borulásán,hol meg az egymást szidalmazó élő TV.adás(!!!!)……csevegésén,hazugságain!! Na csak nyugi!

 • Hollósy Gerti

  B. M. nézd már meg, hogy hogy nézne ki az alábbi hozzászólásod “NORMÁLISAN”

  idézet by B.M.

  “Almácska”…
  Hiába szeretnék én egy normális stílust,sajnos nem rajtam múlik….és,hogy a “kulturált bérmunkás”szavaival éljek,nem “takarodom a francba”.De ugye ezen a fórumon mindez nem is igazán várható el!
  A nagy idegességnek ugye az az oka,hogy én és többen igazat írunk,normálisak,tájékozottak vagyunk,meg ugye csak pár nap van hátra a fanatikusoknak,hogy értelmetlenül reménykedjenek….

  Én nem vagyok ideges,sőt jól elszórakozom az ellenzék napi hol egymásba borulásán,hol meg az egymást szidalmazó élő TV.adás(!!!!)……csevegésén,hazugságain!! Na csak nyugi!”

  és normálisan:

  Alma,
  Hiába szeretnék én egy normális stílust,sajnos nem rajtam múlik….és,hogy X.Y.szavaival éljek,nem “takarodom a francba”.De ugye ezen a fórumon mindez nem is igazán várható el!
  A nagy idegességnek ugye az az oka,hogy én és többen igazat írunk,normálisak,tájékozottak vagyunk,meg ugye csak pár nap van hátra az ellenzékieknek, hogy reménykedjenek….

  Én nem vagyok ideges, csak elnézegetem az ellenzékiekről és a vitáikról szóló tévéműsorokat.

  Mennyivel másabb, nem mond mást, csak a stílust változtattam meg, kivettem a gúnyolódást, a froclizást.

  Te is hiszel valamiben és mások is hisznek valamiben, de ettől sem az egyik ember, sem a másik ember nem normálisabb, okosabb, hülyébb, tájékozottabb vagy tájékozatlanabb, csak más szemszögből nézi a dolgokat és másképp vélekedik. Na, ebben van a hiba ezen a fórumon, a stílusban. (félre ne értsd, nem csak nálad)

  És itt most csak egy viszonylag szelídebb komment stílusán változtattam és a mondanivaló ugyanaz maradt…

 • Ja amúgy a “stílus maga az ember”…..ami igaz,csak meg kéne nézned,értelmezned az ellenzéki hozzászólásokat…..na ha néha el is borul az agyam rajtuk és kissé élesebben fogalmazok,akkor sem tudok olyan mély…szintre süllyedni,mint ők…szerencsére!!!!

 • Boda Marcsi
  2018 április 3
  2:35 du.

  “Almácska”…
  Hiába szeretnék én egy normális stílust,sajnos nem rajtam múlik…
  _________________________

  Marcsikám, hát kin múlik?
  Amit lepötyögsz a klaviatúrán, annak minden betüje rajtad múlik. A te felelősséged.

  Amit a többiek lepötyögnek, az meg az ő felelősségük. A kettőnek semmi köze egymáshoz.

  Ajánlom figyelmedbe Figyelőt. Vele biztosan sokmindenben egyetértesz. Figyelőt is macerálják olykor, nem is nagyon udvariasan. Én magam sem értek vele egyet a legtöbb dologban. De azért Figyelő sohasem goromba, sohasem veti el a sulykot. És mindig lehet vele normálisan kommunikálni.

  Mi lenne, ha te is megpróbálnád? Csak úgy magadtól? Akár még akkor is, ha goromba válaszokat kapsz. Kettőn áll a vásár, meg a mocskos stílus is.

 • Gerti!

  Ugyan miért ne nevezhetném meg az engem nyiltan ordenáré,bunkó módon sértegető,meghazudtoló senkiházi,felbérelt Geyzát?…..
  Ejnye,ejnye,de érzékenyek vagyunk,de ez csak a másik oldalon érvényes……..!
  Na ezen el kellene gondolkozni….!
  Mindezt a reklám alatt!!

 • Talán ha egy kicsit(!!!)is tárgyilagos lennék,talán a klubtársakat kellene kiokítani…..!

 • Úgy éljek ez a spinkó valamiért nem kedvel engem..
  De hogy mi lehet az oka??…,,,

 • Helyesbítés: ha kicsit is tárgyilagos lennél!!ezt akartam írni!!!!
  De ugye tévedtem?!Régebben úgy tájékoztattál,hogy senkinek sem vagy a lekötelezettje…..Most az ellenkezője derült ki,hát megint hiszékeny,ill,jóhiszemű és naiv voltam!de sebaj,mindig
  tanul az ember a naivitásából….!

 • Boda Marcsi
  2018 április 3
  4:43 du.

  Marcsi semmi baj, ez csak egy Freud-i elszólás volt öntől. Annak viszont teljesen hibátlan.

 • Geyza!

  Az ok egyszerű:párttól,vallástól függetlenül egy bunkó,idióta és hiteltelen senki vagy!
  Na ezért vagy számomra (és a tisztességes többségnek)egy nagy nulla!
  Mára elmentem,de ne “aggódj”még jelentkezem!…..

 • Kisboda:
  Inkább legyek senki mint olyan szarember aki hazudozással és áskálódással tönkreteszi, elhitelteleníti a főnökét, hogy megkaparinthassa az állását.
  Mert TE -saját buta elszólásaid alapján- pont ezt csináltad anno.

  Apropo áskálódás.
  Talán tavalyelőtt ez a némber felköhögte itten hogy szokott írni a lakóhelye szerint illetékes FIDESZ párt-alapszervhez.

  Rólunk vajon miket jelentgethetett ez az ócska kis besúgó ?

 • Gerti Hollósy

  B.M.
  Amit példának hoztam, azt Almának címezted és többesszamok is voltak benne.
  Semmit nem értettél meg, de nem gond.

  Amúgy igen, többeknek a stilusa zavar, mindenkié, amiben személyeskedő jelzők vannak.

  Ez egy fórum, nem egymásról keszitett gúnyiratok helye.

 • Gerti!

  Én pontosan értek mindent,Almával folytatott eszmecserémmel kapcsolatban “okítottál” ki és írtad mennyivel másabb lenne,ha
  X.Y-t írnék Geyza helyett…..miért is kellene őt kímélnem,akit
  még jogos dühömben sem tudnék utolérni a “stílusában”.Egyébként azóta is a már 100x leírt hazugságait,rágalmait szórja rám….
  Ez nem zavar?Talán nem őt kellene helyre tenni?…meg esetleg moderálni?
  Soha nem “fúrtam” meg senkit,végigjártam a ranglétrát mielőtt
  vezető lettem,és azt is 100x megírtam,nem voltam nem vagyok
  párttag,mindig becsületes munkából éltem.
  Igyekszem mindig a cikk témájához hozzászólni,ami ugye többeknek nem tetszik,és a személyeskedést nem én kezdem,csupán
  reagálok!
  Összességében továbbra is állítom,hogy a fórum nem tárgyilagos,(nem csak engem sértegetnek!!!)és ezzel nem vagyok egyedül!
  De sebaj,megszoktam…”ez az a hely ahol semmi sem változik,ez az a hely ahol áll az idő”.
  Szerencsére azok az emberek,ismerősök,barátok (sokan)akik ismernek,tudják,hogy milyen vagyok és ki vagyok és ez a lényeg,nem a kínjukban acsarkodók,akiket nem jegyzek!
  Nem számítanak,meg én a választás miatt sem vagyok ideges,mint itt többen!

 • Attól még,hogy az MSZP 13.havi nyugdíjat ígér(amit ők vettek el!)Gyurcsány ingyen gázt,villanyt,internetet (amiket ők emeltek!)Vona meg ingyen “fogsort” ígérget,(soha nem tartottak be semmit!!!)nem vagyok “eladó,megvehető”,akkor sem ha egyesek mindezt beveszik,én tudom,és szerencsére az értelmes,nem leépült társaim is,hogy csak a 2,7 millió nyugdíjast próbálják kábítani,(azokkal szemben akik a hazugságaikat elhiszik…)
  Nem váltogatom a nézeteim,pártszimpátiám mint sokan……meg ugye
  egyetlen eltökélt baloldali sem tudott (vagy akart)”tanácsot” adni,hogy ugye kire is kellene szavazni?……mert ebben a nagy
  egyetértésben….maguk sem tudják!
  Én tudom kire szavazok és azt is,hogy miért!.
  Na ennyi részemről!

 • Idióta nem tudja mit beszél

 • “kontra…Geyza!

  Én tudom mit beszélek,nem ittam el az eszemet…és senkitől sem kapok fekete pontot….ha azt írom,amit gondolok,sőt régebben a Fidesztől sem,akiknek szimpátiám ellenére is írtam kritikát,bírálatot javaslatot és kulturáltan reagáltak!
  Szerencse,hogy nem pártokból élő “bérmunkás” vagyok…..!
  Nagy a különbség köztünk persze nem csak ebben!

 • Ja majd elfelejtettem, ha már miniszterelnök nem lehetsz a sok
  “tehetséges, hiteles,esélyes”….jelölt mellett,még az “önként” visszavonult,de
  (a valóságban kirúgott!!!)nőverő,drogos Juhász Peti helyett, ha “igyekszel” még bejuthatsz a parlamentbe!!!eggyel több link,hazug alakkal többen lesznek a baloldalon…..pedálozz,jó pénzt fizetnek a képviselőknek!
  Valamiből élni kell!

 • OIM*:
  Persze hogy nem ittad el az agyadat.
  Mert nem is volt neked soha.
  Szaal ihatsz bátran
  DDDDDDDDDD

 • Jichak Perlmutter

  Jichak 10:06 / Geyza 10:46

  Geyzám!

  Részemről is minden elismerés az amerikai technológiáé, DE én nem erről beszéltem. Én az “alap és felépítmény” fogalmát ide citálva, arra apelláltam, hogy egy icipici a műszaki szemellenződ szűrőjén túl még átdereng valami emlékezeted csillámló felhőzetén, anno a seregben a PG-ből tanultakból is arról, hogy természetesen mindennek az alapja és kiinduló-pontja a gazdaság, mert törvényszerű, hogy minden csak az után következik.
  Magyarul, Oroszország valahol újra kezdi az “önmegvalósítás” rögös útját, melynek során, úgy ahogy, de egy tőkés gazdaság újratelepítésén fáradozik. Ennek csak egyik, de nem mellékes szegmense USA mintára, a meglévő hadipari kapacitás – és minden ami ezzel jár – tovább fejlesztése, s vele a nemzetközi fegyverüzlet kiterjesztése, amely automatice együtt jár az orosz katonai és gazdasági komplexum tőkés érdekekeken is alapuló megerősödésével. Már bolondok lennének nem ezen az úton folytatni…

  Csak példának okáért, a szintén kommunista múlttal indult Kína a gazdaság ilyesfajta átalakítása terén Oroszországnál máris előrébb jár. Vegyük csak azt, hogy az USA pénzügyi és gazdasági lekötelezettsége Kína iránt máris történelmi léptékű és aggasztó meglepetés az egész világ számára…stb. Ezt, ti. az olcsó bérmunkán alapuló prosperitás építést, “az oroszok” esetében a nyugati politika már nem fogja újra megengedni, mert úgy egy “értékes ellenséget” veszíthet benne, ami viszont számára már létkérdés*. Egyszóval, rá más szerepet osztottak

  Üdv !
  .

  * Lengyelo-ban a NATO máris hadrendbe állította a Patriot rakéta rendszert…

  .

 • Jichak:
  Igen, de Kínát senki nem kényszerítette arra hogy amerikai állampapírokat vásároljon fel !
  Úgygondolták .nem alaptalanul. hogy az jó és szolíd üzlet.
  Ha nem ők, akkor más vette volna meg azokat a papírokat.

  Szerintem.

 • falusi

  2018 március 30 2:37 du.

  Olá Homem!

  Estou no Brasil!

 • Egy kis adalek a technologiai parharchoz: 🙂
  A rendszervaltast (es SZU magaba zuhanasat ) megelozoen kaptunk egy megrendelest a szovjet geofizikai intezettol. A BME-n keresztul.
  Terepi renges-eszlelo es meroberendezesek gyartasara.
  Abban az idoben meg letezett a Varsoi szerzodes, igy logikusan nem EU tagok voltunk, tehat letezett a technologiai embargo (COCOM-lista)
  A V.Sz. orszagain belul magyarorszag mar kisse kivetelezett helyzetben volt, a mi listank joval rovidebb volt, mint a Nagy testvéré.
  Miert erdekes ez? Logikus, mivel az elenjaro technologiat kepviselo alkatreszeket, alapegysegeket az USA-bol lehetett beszerezni.
  Azt is tettem, a muszerek alapegysegekent egy-egy laptopot alkalmaztam! Egy utes- es razasallo femhazba csomagolva. A specialis erzekelo-mero egyseget (panel) annyi memoriaval pakoltuk meg, ami a kulon hazba “belefert”
  Kollegam fel is vettette, (osz haju fizikus-eletromernok), hogy lehet, hogy eleg lenne odadni nekik a memoriakat es processzorokat, nem kinlodni annyit a tervezessel, gyartassal.
  Persze a laptopokkal egyutt! 1988-ban laptopok! a BME-n is mindenki csodajara jart, eloben meg nagyon kevesen lattak ilyet akkortajt! Plane 40 darabot!
  Nyilvan, hogy volt, van es lesz is eltechnologia a SZU-ban is. De maradjunk annyiban, hogy akkor is, ma is, es a jovoben is kilencven sok szazalekban a “Copy-past” mukodik.