Miért alszik rosszul Ódor Bálint, Magyarország kanadai nagykövete?

2018 április 18 8:59 de.267 hozzászólás

Egyesek szerint, Magyarország kanadai nagykövete, Ódor Bálint, nagyon rosszul alszik manapság. Hogy miért, azt leginkább ő tudná elmondani, de erről bizonyára nem szívesen beszélne a nyilvánosság előtt.
Egy dologban biztosak lehetünk. Ódor Bálint nem azért alszik rosszul a Fidesz harmadik választási győzelmének hajnalán, mert én itt kakaskodom, Montreal Kis-Olaszország néven ismert negyedében, hanem azért, mert Kanada kormánya, a kanadai sajtó teljes egésze, legyen az konzervatív vagy liberális, angol, vagy francia nyelvű, Április 8 óta, napi rendszerességgel osztja a pofonokat Bálint gazda szeretett főnökének. A pofonok most fájhatnak leginkább a magyar nagykövetnek, amikor ünneplés és dicséretek helyett, az általa éveken át etetett kanadai sajtó, egyhangúan, kivétel nélkül, elküldte főnökét, a felcsúti kis-vasutast, egy melegebb éghajlatra, hogy ott rongálja az atlanti szövetség közös értékeit.

Ódor Bálintnak azért hosszak az éjszakái, mert semmi eredményt sem képes felmutatni annak a többmilliárd forintnak a fejében, amelyet ez elmúlt négy év során eltapsikolt e tájon a magyar és európai adófizetőktől elrabolt pénzekből. E tényre maga Szijjártó Péter külügyminiszter volt kénytele rávilágítani, amikor meghallotta milyen rossz a véleménye a kanadai kormánynak és népnek, kettőjük főnökéről, illetve annak velejéig korrupt rendszeréről. (Lásd cikkünket.)

Ódor Bálint

A liberális, a konzervatív kereskedelmi médiumok, nem beszélve a mérsékelt, politikailag kiegyensúlyozott közszolgálati csatornákról, úgy emlegetik a magyar kormányt, mint egy közönséges rablóbandát, és főleg azok után, hogy Orbán már megint két harmadot csinált az egyharmadból. Egy szó, mint száz, a magyar diplomácia Kanadában nem jobban, hanem rosszabbul teljesít. Százszor több pénzből, százszor kevesebbet ért el.

A tények nem hazudnak. A 300,000-es kanadai magyarságnak talán még egy százaléka sem vett részt az óhazában választásnak becézett idei átverésen. Az is igaz viszont, hogy a kanadai magyarságnak az az 1 százaléka, amelyik részt vett az idei átverésben, majdnem teljes egészében a Fideszre szavazott. Ezt az eredményt Hann Bandi barátom közvélemény-kutató vállalata, a Médián, még kérdőívek nélkül is precízen megjósolta volna. Hogy miért is? Azért, mert a magyar demokratikus ellenzéknek becézett társaság nem foglalkozik a külföldi magyarokkal, nem jár ide kampányolni, a külföldi magyarok szavazatát egy tálcán adja át a Fidesznek. A Fidesz pedig úgy szórja az adófizetők pénzét saját pártjának népszerűsítésére a kanadai magyarok 1 százalékának körében, mint egy milliárdos nagybácsi. (Lásd korábbi cikkeinket itt és itt.)

De kit is érdekel mind ez? A kanadai-magyar kiscserkészek nem igazán foglalkoznak ezzel. Ők inkább a különféle csomó-kötések fortélyait óhajtják elsajátítani. A kanadai-magyar tinik, mint a tinik mindenhol, a pattanásaikat vagy az okos telefonjaikat nézegetik. A nagyobbak meg csak Twittereznek és úgy húznak el a magyar közösségekből, mint patkányok egy süllyedő hajóról. Átmennek az Olaszokhoz, Németekhez, Franciákhoz, Brazilokhoz zumbázni, mert ott az emberek már nem a kőkorszakban élnek, ott nem kizárólag egy politikai párt, vagy Pataki Attila UFOs lázálmai körül forog a közösségi élet, ott mindenkit befogadnak, akinek egy diónál picivel nagyobb az esze és tudja, hogy a sokszínűség nem szégyenre, hanem ünneplésre ad okot.

Mese nincs. Meghalt Andersen. Ódor Bálint azért alszik rosszul, mert nem csak a kanadai kormány, hanem az ország közszolgálati TV/Rádió-hálózata (a CBC), a legnagyobb országos kereskedelmi TV/Rádió hálózatai (a Bell Média, a Global, a Rogers), a legnagyobb országos napilapok (The Globe and Mail, The National Post, The Toronto Star, La Presse, hogy csak a legnagyobbakat említsem), az ország legtekintélyesebb hetilapja (a Macleans), tehát, a kanadai sajtó teljes egésze, úgy beszél főnökéről Április 8 óta, mint a magyarok nemzeti szégyenfoltjáról. (Röviden: MNSz, ami szerintem rosszabb mint az MLSz.)

Országszerte Kanadában azt írják, mondják, hogy Bálint gazda főnöke úgy ment neki annak az értékrendnek, melyet Kanada és a nyugati világ milliók vérének áldozatával, nagy-nehezen megmentett a második világháború során, mint egy bika a falnak.

Ekkora pofára esést, ekkora költekezés után, amit Ódor Bálint elkövetett az elmúlt három-négy év során még nem látott ez az ország. A Public Relations – társadalmi kapcsolatok – terén tanúsított, és az egész ország számára látványos diplomáciai kudarcot nem lehet Ódor Bálintnak, s csapatának. könnyen elviselniük. Ez egy nagyobb vereség, mint amit a magyar focicsapat elszenvedett nemrég valahol Azerbajdzsán határán, egy nagyjából Muzulmán amatőrökből álló csapattól.

Ami leginkább fájdalmas lehet a mély-zsebeiről ismert magyar diplomatának az, hogy vele szemben, a kanadai-magyar demokraták, egy fillér költségvetés nélkül, sokkal nagyobb hatást képesek gyakorolni a kanadai döntéshozók és sajtó köreiben, mint ő. Ódor Bálint hangját nem lehetett hallani Kanadában a választások után. Christopher Adam harcostársam hangja viszont a több millió ember által nézett HBO televízió csatornáján ment, jó magamat Kanada legnagyobb francia nyelvű napilapja, a La Presse faggatta a választásról, Kanada országos angol-nyelvű rádiócsatornáján, a CTV hétvégi műsorában nem Bálint Gazda beszélgetett az ország egyik legismertebb tudósítójával, hanem szerénységem.

A kanadai magyar demokraták csapata jó éjszakát és szép álmokat kíván Ódor Bálintnak. Azt üzenik neki, hogy megnyugodhat, ők munkában állnak Kanadában: őrzik és védik a tisztességes magyarok becsületét, jó hírnevét, nehogy azt beszennyezze a felcsúti kis-vasutas, vagy annak helyi mozdony-vezetője.

Göllner András

267 hozzászólás

  • T. Szerző! Nekem, aki úgy tartja: mindenki képzetlenül születik, és az esélyein múlik, mi válhat belőle, különösen nehéz ilyesmit mondanom: de szörnyű az egész államigazgatás helyzete – tájékozatlan, képzetlen, viszont arrogáns ügyintézők. (Mellesleg ismét nőtt néhány százezerrel az állami alkalmazottak száma.)
    A diplomáciában ez ordít. (Magam proliivadék vagyok, ez nem panasz, nem dicsekvés, csak tény.) Ahogy a főnöké a nagypálya, úgy a külügyéré a teremfoci. A médiában meg egyenesen pókfocizás zajlik.

  • Csak egy nagy baj van ezzel. Azért az állásért és pénzért ö elviseli gerinctelen pofozomajomként a megaláztatásait, és el fog még ott parolázni a mesterséges jolétben.

    Bármi is a viszhang, orbán közömbösen letojja, mert a hatalmábol ez nem dönti ki. És ez a helyzet, hogy büzösnek is tartják az elrabolt ezermilliárdok böven kompenzálják.
    Ha orbánt leamortizáljuk, akkor már inkább finnyás lesz. Se kolbász, se szalonna….
    Ez sajnos kis elégtétel nekünk. Az egyedül üdvözitö, ha a csalo rablobandát a helyére kényszeritjük és mélto modon jutalmazzuk az összes elrabolt tétel rajtuk történö egyetemes behajtásával!

  • Természetesen minden szimpátiamorzsának örülünk, de az egyetlen elfogadhato eredmény a fent részletezett! Nincs megalkuvás! Zéro tolerancia van!

  • Az egy dolog, hogy nem tud aludni. De az Orbán rezsim szolgájaként, reggel vajon a tükörbe tud még nézni??

  • Háá igyon meg valamit estvére kelve.
    Kilenc illuminált orvos közül 10 ezt javallaná

  • S.HARPER: „Gratulálok Orbán Viktor miniszterelnöknek és a Fidesznek a negyedik ciklus megnyeréséért. Az IDU és én várom, hogy együtt dolgozhassunk.”
    Egyébként a liberális kanadai magyarok súlyát jól fémjelezi Kerekes Sándor úr leszereplése a magyar választás során.

  • Nem hiszem, ne tudna aludni, és tükörbe nézve se szégyenkezik. Éli nagyköveti kiváltságait, fölveszi jelentős mértékű javadalmazását, küldi haza diplomáciai csatornán a jelentéseit. Kanadai társasági eseményre akkor megy, ha hívják. Az adófizetők pénzéből támogatott kanadai magyar egyletek őt körülugrálják, egyszóval neki dolce vita ez a beosztás. Gondolkodnia sincs mit, itthonról mindig megmondják neki, mit tegyen. Ha ígéretesen futsalozott (teremfoci), talán elég neki egy magyar nyelvtudás is.

  • Jot mosolyogtam a fenti cikken.
    Szerintem, a Nagykovet Ur jol alszik minen ejjel. T.i. biztositva latja tovabbi posztjat Kanadaban, a magyar valasztasi gyozelem utan. A penzt, amirol a cikk szol senki se latta, ha igaz.

  • A pókfoci speciális magyar találmány: nem foci, nem pók, viszont baroira kellemetlen, ámde fegyelmező. A Pókfoci c. film 197-ból, Magyarországból.
    https://videa.hu/videok/film-animacio/pokfoci-1976-aB3zdXphTUFWxcc4
    Aki esetleg nem élt itt, ebből a filmből megérezheti mi a bajunk nekünk 2018-cal.

  • Bocsánat: 1976-ból.

  • NAGY István
    2018 április 18
    11:31 de.

    És most ezzel mitakartál mondani?
    EZ valami nagyfontosságú dolog számodra?
    Hogy itten ismételgeted, holott mindannyian tudunk róla.

    Vagy netán végtelen kormánypárti önhittségedben aztképzeled mi itten a FIDESZ ál-állami párt-médiáját csócsáljuk kétpofára?

    Mint az általatok tudatlanságban tartott balfékek milliói ?

  • Latom a kisfilm 81 perc, majd megnezem, ha lesz erre idom.

  • Mi tortent Chris?
    Nem tetszett az igazsag?

  • Christopher Adam

    Szikszai, a gyalázkodásnak nem látom az értelmét. Próbáljál higgadtan és tényszerűen írni, konkrétan a szerző által felvetett témáról.

  • Chris,

    Arrol irtam, es meg higgadt is volt.

    De ha mar a „gyalazkodas” ennyire nem tetszik neked, akkor miert hagytad, hogy a Gollner gyalazkodjon ebben a „cikkeben”?

    Egyiranyu utcat tartasz fenn? Azzal csak magadat jaratod le, meg akkor is ha csak en tudok rola.

  • Ehhez a linkhez Szikszai egy sort sem irt. Mi van a demokratikus nezoponttal? A szolasszabadsagrol nem is beszelve, ami allitolag Kanadaban is mukodik.

  • Christopher Adam

    A KMH-ban való hozzászólás lehetősége nem jár alanyi jogon. Lehetőséged van tényszerűen hozzászólni – ezzel szemben szinte minden cikk alatt, álnév mögé bújva gyalázod folyamatosan íróinkat — és nem csak Göllner Andrást — illetve nyomod megrögzött, önreflexióra képtelen nézeteidet. Teszed ezt akkor is amikor látod, hogy ellenzéki hangvételű lapként kritikus szemmel figyeljük az ellenzéket és bíráljuk is őket.

    Ha nem vagy hajlandó változtatni stílusodon, a továbbiakban is törölni fogom hozzászólásaidat és javasolni fogom, hogy keressél magadnak egy másik médiaplatformot.

  • Göllner András

    @ Nagy Pisti és Kedves Figyelő asszony

    Az egy dolog, hogy Kanada bukott miniszterelnöke, Stephen Harper, az egyedüli kanadai közszereplő aki gratulált Orbánnak. A másik az, hogy az EGÉSZ kanadai sajtó azóta arról beszél hogy el ment a csávónak az esze.

    Nyugodjon meg Pista Bácsi. Mi is szépen helyére tettük már Harper urat. Vele már csak a Fidesz kedvenc kanadai mosónője foglalkozik. Klári néni, ne tessék a harperhez keményítőt használni, nem tesz jót neki 🙂

    A Bálint gazda viszont úgy eltünt mint a f.ng a fürdőben. Ma reggel újfent lement egy hosszas országos rádióműsor, The Current, melyet több-százezren hallgatnak országszerte. Beszéltek otthoniak, és a Harvard egyetem egyik professzora is, arról a módszerről ahogy Orbán rombolja azokat az értékeket amelyekért milliók áldozták az életüket Európában. A műsorvezető jelentette, hogy kért egy interjút a magyar nagykövetségtól Ottawában is de onnan nem kapott választ a kérésére. Én elmondtam neki ne várjon válaszokat délelőtt, mert a nagykövet úr nagyon rosszan alszik éjszakánként, csak reggel tud elaludni. Javasoltam, hogy nkább éjfél és hajnal közt keressék a Bálintot, mert akkor ébren van, akkor viszont nem tud mit kezdeni magával.

    Mindenkinek szióka, helóka 🙂

  • Szukits Rezső

    Köszönöm az írást. Itthon maradt demokratáknak nagy szüksége van Rátok. Lassan Ti lesztek az „Amerika hangja”, a szabad sajtó.

  • Figyelő:

    DE MOK RÁ CI JJJA ??
    Hát -kérdem én- hol élsz Te ?
    Már nagylány vagy és még hiszel a mesékben?? DDDD

  • Olyat kért (no meg fog kérni) a Staatsfürer a talp-polírozó közvetlen alattvalóitól, amit nem tudnak teljesíteni. Ezért visszahívják/lefokozzák őket. Előbb-utóbb sokak tyúkszeme fájni fog a „táboron” belül. Talán a csendesen kivonuló állampártiak elvesztése hozhat új kort. Meg nem kellene Mutter Angelának esernyőt tartani, talán még azzal a kockázat bevállalásával sem, hogy az Audi, Mercedes, Opel, Bosch, kormányzati támogatását lecsökkenti Orbán.
    Nekünk, egyéb magyaroknak úgy sem jut semmi a EU-s eurókból.

  • Kerekes Sandor

    Kedves Nagy István! Szíveskedjék a tényekhez ragaszkodni, ha kérhetem. Semmiféle ”leszereplés” nem történt az esetemben. Sőt!
    Az ország legnagyobb válastókerületében indultam, 160,000 fideszrajongó, orbánimádó katolikus idős hölgy választókörzetében. Ennek a körzetnek a lakossága négyszerese Hódmezővásárhelyének. Ellenfelem, a hadügyminiszter, korlátlan pénzzel rendelkezett, melyet az adófiztőktől loptak el erre a célra (is). Én a saját pénzemen kampányoltam, amely nagyonis korlátozott volt.
    Már hónapokkal a választás előtt kapcsolatba léptem a többi ellenzéki jelölttel, hogy magunk közül kiválasszuk azt az egyet, aki indul majd mindannyiunkért. Egy percig sem szándékoztam a parlamentben szolgálni a Fidesz hatalmat.
    Célom a kampányolás volt és az, hogy annak keretében az eszméim és a pártom eszméi kikerüljenek a gondolatok piacára. Ezt sikeresen elértem, több új barátot és támogatót sżereztem a kampány során és ami a legfontosabb, felkéréseket kaptam bizonyos nagyon megtisztelő poziciókba, ahol továbbra is kifejthetem a nézeteimet. Ugyan, kedves Nagy István, mi kell ennél több, különösen egy embernek az én koromban?

  • Tisztelt Kerekes ur, Remelnem politikai gyakorlata nem valna itten gyuloletes vitava. S velhetoen nem a Fidesz jeleltjekent szaladt a versenyen. Velne lehetonek beszamolnia a sajat politikai valasztasi versenyzesen ?

    Mi kepviseloi keruletben szaladt? Hany ellenzeke volt ? Hany szavaztokat kapott? Mi koltsegebe kerult a verseny? Mi modszert alkalmazott? Mi tamogatasokban reszesult? Stb. stb ? Elore is koszonnem.

  • BELA ISTVAN;

    Megjegyzesebol ugy tunne hogy azok a nemet auto-ipari cegek amelyek magyarorszagon keszitik termekeiket talan nem fizetik dolgozoikat s nem fizetenek adot ottan ? A dolgozoik let-lehetoseget nyernek, s az allamburokracia szedi es kolti azt az adot. Abbol letezik, legalabb is, az allamhatalom fentartasa. Amig a dolgozoik jovedelme erositi a nemzet kozgazdasagat. De ma legalabb, nem kell a nemzetnek „jovatetelt” fizetni.

  • Tisztelt Kerekes úr ! A tények makacs dolgok…
    A „leszereplés” valóban helytelen kifejezés, mert Ön a „szereplésig” sem jutott el. A MOMA nem volt képes 500 támogatót találni, s egyszerűen el se tudott indulni a Bp. 02-es országgyülési választókörzetben. (Ellentétben pl. a Kétfarku kutyákkal…meg más nímandokkal.) Az országgyülési körzetek ugy lettek meghatározva, hogy 60-80.000 választópolgárt érintsenek. A szóbanforgó Bp.02. a kisebbek közé tartozik a maga 66.173 fő szavazói létszámával. (Hódmezővásárhelyen ez 77.958 fő volt.)
    Minden párt vehetett fel (a magyar adófizetők pénzéből) kampány-összegeket, Simicskóék éppugy mint az Együtt. Ez utóbbi, mint 1 százalék alatti párt, most „kalapozza” a 150 millió Ft-nyi visszafizetendő összeget. Ha a MOMA óvatos volt, és nem vette fel a megjáró összeget, az elismerésre méltó. S ha Ön – mint írja – a saját pénzéből kampányolt, az meg tényleg példa nélküli!!
    A valasztas.hu honlapon kell csak egy kicsit böngészkedni.
    Az a baj, ha az embernek olyanokat állítanak, ami számszakilag azonnal megcáfolható…. akkor az egyéb tartalmakból is hajlandóak vagyunk gyököt vonni, s oda a hitelesség!
    Tisztelettel, dr.N.I.

  • Szerintem azok akik lekiismeret furdalás nélkül szolgálják ezt a rendszert már anyatejként szívták be csecsemőkorban Niccolò Machiavelli világfelfogását.

  • Christopher Adam
    2018 április 18
    2:09 du.
    Remelem, a fenti beirt szoveget, nem nekem irtad. Persze azert jo lenne, ha szolnal Gollner urnak, hogy engem ne hivjon sertegeto neveken.. Sem neki, sem Neked nem artottam. Miota ez a lap mukodik irok ide, mert ez az egyetlen magyar-kanadai kiadvany a szamomra.
    Azt hiszem, mar tobbszor gratultam Neked a lap szerkesztesert es a Te tolrenciadert.

  • NAGY István
    2018 április 18
    4:19 du.

    Doktor úrrr !!
    Dejó hogy találkozunk !!!
    Meht én meg ghóff vahok kéhlekalássan
    Legalább mi,a táhsadalom khémje tahtsunk össze méltóságos uham

  • Elvira:
    Machiavelli?
    Azt ismertem Jürgennek hívták.

    Nem hülyéskedek
    Ez volt a neve annak a
    kissé hobó fazonnak Berlinben,
    akitől a motoromat vettem pár éve.

  • Elvira bácsi
    2018 április 18
    4:41 du.
    Az aki megjarta az AVH-t tobbszor is es a magyar bortont, az Nem ker a baloldalbol. Ez ilyen egyszeru.

  • Göllner András

    @ Figyelő

    „Sem (Göllnernek) sem (Adamnak) nem artottam”

    Mióta ez a lap működik rendszeresen és hazug módra lekomcsizik, magyargyűlölőnek hív, a becsületemet gyalázza, a hazaszeretetemre vécézik szemérmetlen módon. Hogy most nézzem vissza magának a 8 év gyalázást, és mind azt a gazemberséget amit maga ide lenn ártatlan emberek ellen rendszeresen elkövet ? Túrót fogom ezt tenni mosónéni.

    Figyeljen rám jól kedves Bencsik Klára. A maga, szavainak, érveléseinek, nyilatkozatainak kapcsán, azt bizonyította, hogy Orbán és az magyar újfasizmus egyik helyi mosónője. Politikai szemlélete, vitastílusa, szellemi képessége nem érdemel semmiféle tiszteletet a részemről. Bizonyára egy jó nagymama, lehet az is hogy egész jó rántott húsokat tud csinálni, a csigatésztát kellő módon készíti el a gyerekeknek, jól tud imátkozni. Menjen szépen az útján tyúkanyó, csak velem ne próbáljon okoskodni, mert azzal nem fog sehová se jutni.

  • Göllner András

    @ Elvira bácsi

    „Szerintem azok akik lekiismeret furdalás nélkül szolgálják ezt a rendszert már anyatejként szívták be csecsemőkorban Niccolò Machiavelli világfelfogását.”

    nagyon jól látod. A legjobbakat kívánom. 🙂

  • Göllner András
    2018 április 18
    6:40 du.

    Ertem, egyszeruen, mert nem vagyok baloldali, artok Gollner urnak es Christophernek hozzaszolazsaimmal. a KMH-ban.
    Sajnalom, a bortonben sem valtozott a velemenyem, akkor miert valtozna itt? Az csak egy gyenge vad, hogy en Fidesz parti lennek, mert soha roluk, nem irok. Tehat, sok bizonyiteka errol sincs. Mivel 6 ezer km. elek 61 eve messze hazamtol, sem jogom, sem erdekem nincs hozza.

  • Hehe. Van akinek szabad, van akinek nem.

  • Gollner Andras
    ejnye te!! mit nem ertettel meg az elmult nyolc ev alatt abbol hogy a foidesznyik bertollnokoknak ess hazai gazdaiknak CSAk az a jo magyar aki ugy gondolkodik-(illetve NEM GONDOLKODIK hanem automatice gazsual mindehez!!!!)-mint ok es orban !!
    vagyis orszagos viszonylatban az a kb 2,5 millio aki rajuk szavaz!!
    nekik ok a tobbseg!!!!
    a maradek kb 9 million allampolgar nem szamit nekik! szerintuk oket lehet szapulni,gyalazni,utalni,lmenezni,stb!!
    hat nem!!
    ezt tudtukra adjuk -(itt is es mashol is)- minduntalan!!
    bencsik klara,rodeo..stb,szikszai testver,orsosize,nagyjani,stb azok itt akik bedoltek orban mezes mazas hazugsagainak!!
    most elore megjoslom-(es tudom hogy igazam lesz ezuttal is!!!)-ezek a nyomorult szellemi nincstelenek fogjak elsokent es a leghangosabban csikorgatni a fogaikat kinjukban atkozva a napot,orat,percet hogy hova kire szavaztak!!
    termeszetesen majd megint mindenki hibas lesz a szemùukben csak ok maguk nem!!
    ez mar megszokott „echt ungarische retorika”!!!

  • szikszai testver!!
    ne ragozd!! keves vagy te ahhoz!!

  • @Göllner

    „Papa, mama, gyerekek,
    csupa szív, szeretet…” 😀

    Kevesebb több lenne, kedves Göllner…
    Tudja, éppen elég vicsorgás van már, nemcsak Magyarországon, hanem itt is. Igazán üdítő lenne, ha legalább az intelligensebbje észrevenné, hogy ez öngerjesztő folyamat, aminek véget kellene vetni. Már persze, ha egy másmilyen országhangulatot szeretnénk. Éljenek, akik SAJÁTMAGUKAT meg tudják fékezni…
    (Nem az a kérdés, ki kezdte, hanem az, hogy KI HAGYJA ABBA…)

  • Geyza ! Eddigi életemben egyetlen normális, nem-degenerált gróffal találkoztam (s ez alól Geyza a KMH kommentelő kör sem kivétel): gr Bethlen István (volt MDF-es alelnök, páneurópai vezető politikus). Pista nem raccsol, s amellett kiváló szőlő-birtoka van Badacsonyban, és remek házigazda !

  • hehe Syxay demokrácia után sikolytozik.
    Közben meg mohón rászavazott az „iilliberális” kormányra.
    A marhája DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  • bar-lev
    2018 április 19
    12:38 de.
    bucika, engem haggyál ki, útálom a fidesznek az árnyékát is azon kívűl ott és oda sohasem szavazok már anno decibel óta…másrészt hülye vagy, Dr Göllner nek igaza van még akkor is ha az „olyanoknak” nem tetszik

  • Göllner András

    @ Almási

    Köszönöm jó tanácsát. Innentől feltétlenül úgy fogok viselkedni, ahogy Őn jónak látja. 🙂

  • NAGY István:
    Hát akkó..
    örvendek a szerencsédnek..

  • Lehet, hogy már írták föntebb, de most nem tudok visszaolvasni.

    Kikérem az igazi Bálint gazda nevében, hogy ilyen politikai percemberkéket hasonló névvel illessenek.

    (A kertészmérnök Bálint gazdáról van szó.)

  • barlev, utolsó figyelmeztetés, ha legközelebb is kihagysz a nácik, kisnyilasok, Orbán-hívők stb. felsorolásából, akkor olyan átkot indítok feléd, amilyet se a Turul-madár, se a Csodaszarvas nem látott még a magyarság történelmének évezredei alatt.

  • Alma, ugyan még magáz, de mintha a javulás útjára lépett volna. Szurkolok nektek. 🙂

  • Figyelo,

    Kevesebb konfliktusa lenne ha nem azonositana allandoan a baloldalt a bolsevizmushoz.

  • Valamit rosszul csinálhatunk mert NHC* tapsikál nekünk…

  • Kedves Kerekes Sándor! Melyik választókerületben indultál? XII. ker. ok. Ez a 2-es, vagy a 3-as?
    DE tényleg, ez már beteges! Nézem az új parlamenti képviselők listáját.
    http://www.parlament.hu/aktiv-kepviseloi-nevsor
    És egyetlen darab Demokratikus Koalíció képviselő nincs benne! Gyurcsány Ferenc, Vadai Ágnes, és Varjú László éppúgy „független”, mint a többiek!

  • Geyza
    2018 április 19
    9:48 de.
    Kedves Geyza, nem hiszem, hogy igazad van 🙂
    Valószínűbb, hogy Csárli nagyapó unokázott és nem várta meg az akklimatizálódási idő leteltét 🙂 🙂 Előfordült már mással is ilyen malőr 🙂
    A cikkhez: nem az fontos nekik, hogy ki mit mond, hanem csak az a cél, hogy folytathatják a megkezdett „munkát”. (akármit is jelentsen a „munka”)

  • Tlajos:

    ÉN nem is reméltem!
    Hogy valaha igazam lehet.
    Még bevernék a fejemet kell az ?

  • Laszlo
    2018 április 19
    9:15 de.

    Lehet, hogy igaza van. Nekem a magyar baloldal innen annak latszik.
    A kanadai baloldal mar egeszen mas,,,

  • Krisztofer Adam,
    Mint mindenkit aki együtt utazik a nyilasivadékkal, Téged is szégyellek.Legalábbis azt a kevésnyi zsidót ami már kipusztult belőled.Örülök,hogy gyávaságodat igazolod előző beírásomnak és ennek a kiszelektálásával is.Azt hiszem nektek jobban is illik a „szelektálás” szó,mint a moderálás.Ma Izrael államának 70. évfordulóját ünnepeljük.Minden „nyílt társadalmi”szennycsatorna körömrágása ellenére.Ez így megy tovább minden évben az idők végtelenjéig. Még egyszer: SZÉGYELLEK és UNDORODOK TŐLETEK!!!

  • @Göllner
    D azért csak lazán, kedves Göllner,
    nem venném a szívemre, ha bármire rákényszerítené magát csak azért, hogy az elismerésemet kiküzdje… 😀

  • Geyza
    2018 április 19
    9:48 de.

    Valamit rosszul csinálhatunk mert NHC* tapsikál nekünk…
    _________________________

    Geyza, ne bízd el magad… Csak ÉN lettem megdícsérve… 😀 😀 😀

  • Meg mndig nehez nekem elfogadni, hogy a nontreaki ismeroseim egy resze ma is, a regi notat fujjak. Azt hittem itt Kanadaban, az atlagember velemenye nem lesz felrovva szemelyeskedessel.
    Anno, a multban volt errol otthon tapasztalatom.
    Viszont, azert jottem en is Kanadaba 2OO ezer tobbi magyarral, hogy szabadon mondhassak velemenyt mindenrol.

  • ” Nyujts annyi tiszteletet masoknak amit te varsz masoktol”.
    (Josif Visaroinovits Gjugaszvilli).

    Nem olvasom ezt a blogot nyolce eve, de miota olvasom meg nem talaltam FIGYELO elvtarsnotol durva, goromba kifejezeseket.

    Sem hogy barki „hazaszeretet” , ideologiai elveit gyalazatos jelzokkel, hazug allitasokat, egyszersem.

    Sot nyiltan kijelentette hogy nem elfogult, sem kovetoje a jelen kormanyrendszerenek.
    Igen, jelezte soraiban, hogy nem latott jobb valasztekot a parhet elotti politikai versemyzok kozott.

    Leve egy idos holgy, nagymama, talan uk-nagymama is, szereny meglatasom hogy barmi tarsadalmi normak, szokasok alapjan is gyalazni nem igen tisztesseges viselkedes.

    Sot, „mosono”-nek, „tyukanyo”-nak gunytolni barkit is, meg ha „mosono”-kent is nyerte volna megelheteset,sem inteligens magatartas azert vadoloni.

    Sot, ismet emlekeztetnem szukseges az elvtarsakat, hogy a nemzetkozi szocialista eszmek tanitasa volt az is ,hogy „minden munka vegzese bezsulet, tisztesseg es hosiesseg” bizonyiteka.

    De vajon minek a bizonyiteka lehetne az egyen-szemelyi gyalazasa ?

  • Koszonet „talalom”-nak a Parlament kepviseloinek a nevsoraert.

    De csodalkoztam,hogy cimeik, telephon szamaik, e-mail cimeik, sot meg a kepviseltetet keruleteik nyilvanitasa nem kozolve.

    Remelnem, hogy az is letezo valahol, hogy a kepvoseltetett lakossag minden problemiakkal, folyamodvanyaikkal, panaszaikkal kepesek erintkezi veluk.

    S a kepviseloik teljes kepessegeikkel szolgaljak a kepviseleteteiket.

    Latom, van tobb mint egy feltucat „fuggetlen” (partnelkulli) kepviselok is a Parlamentben.

    A kerdesem lenne az olvasokhoz, hogy mind a sok panaszaik ellenere, nem alkalmazzak alkotmanyos jogaik lehetosegeit elerni amitert hajlandok lennenek szorgalmaskodni.
    Az az hogy a torvrenyes modon a renszer torvenyes lehetosegeit alkalmazni?

    Az Alaptorvenyuk altal biztositott lehetoseguk letezo !

    Persze az nem fog megtortenni csupan pamaszkodasok altal.

  • bar-lev,

    „ne ragozd!! keves vagy te ahhoz!!”

    Legalabbis itt. Es foleg azert, mert a cenzura beindult.

    Igy aztan csak egyeterteni szabad a Nagy Gollner Andrassal, hazank kivalo tollnokaval.

  • Göllner András

    @ Hazai lámpa

    „Kikérem az igazi Bálint gazda nevében.. (A kertészmérnök Bálint gazdáról van szó.)”

    Én az igazi Bálint gazdával jóba voltam odahaza, sőt, annyira jóba, hogy egyszer egy sajtótájékoztatót is szervesztem neki a Gardénások számára. Nekem nem kell tőle bocsánatot kérnem. Az itteninek is csak segíteni akartam, de ő nem veszi az adást mert napközben alszik 🙂

    Nemtom igaz, de olyan pletykákat is hallani, hogy abban a Muzlim focicsapatban, amelyik valahol Azerbajzsán táján megverte a mi fiainkat, még lányok is voltak. Geyza, tucc erről Te valamit? Kérlek csak röviden, hogy az Almának jó legyen 🙂

  • Göllner András

    @ Bendegúz

    Neked a magyar focicsapatban a helyed. Hátvédnek látlak. Ott is csak a vesszőtlenek játszanak.

  • rodeo-stb
    „bucika” neked az akire en erosen gondolok mos kisfiam!!!
    —————————————————————
    charlie testverr
    turulmadar na ne rohogtess te!!
    az egy dogkeselyu!! lmeginkabb a condor keselyure hajaz!!
    a csodaszarvas-rol meg annyit, ne igyon elore es ne sokat aki vadaszni megy!!

  • Göllner András

    @ Szikszai

    Te nekem teccel! Mióta az Alma kiigazított hogy rövid legyek, csak szekszinek hívlak. Még a Gyuri10-nél is jobban feszítesz idelenn. (Tudom ez az utóbbi hírem nem fog a Gyurkónak tecceni, mert nagyon féltékeny, meg különben is úgy ráharap mindenre ott kinn a sivatagban, ahol lábvízkereskedelemmel tölti az idejét, mint az Ádám az Almára.)

    Gyuri Bá’ ! Maga hol volt ’56-ban? A Bendegúzt vagy a Figyelőt védte? Látom már megin jól felszívta a vizet ott kinn a sivatagban, pedig egy rossz szavam se volt magához. Nem kellett volna úgy neki menni a mi drága Krisztoferünknek, mint egy bika a falnak. Maga CSAK neki köszönheti hogy egyáltalán itt lehet. Megpuszilhatná a lábfejét ennek a jóságos fiatalembernek.

  • gyuri10,

    „Örülök,hogy gyávaságodat igazolod előző beírásomnak és ennek a kiszelektálásával is.”

    Nacsak! Teged is cenzuraznak? Engem is. 🙂

    „SZÉGYELLEK és UNDORODOK TŐLETEK!!!”

    Nem vagy egyedul ebben. Bar en nem szegyellem oket, azt nekik kene megtenniuk, ha tudnak mi az.

  • B79! A magyar parlamentben NINCS 11 független képviselő. Kettő van.
    Kilenc képviselő a Demokratikus Koalíció-Szolidaritás közös listáján, illetve egyéni jelöltjeként indult, hivatalosan, így is volt feltüntetve mindenütt.
    Miért váltak kilencen „függetlenné”, Magyarország kormányának HIVATALOS közleményében?
    Röviden: A magyar kormányfő, bizonyos O. Viktor nemcsak beszari és hazug, hanem alattomos és bosszúálló, mint ez a példa is mutatja.
    A Demokratikus Koalíció elnöke az a Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, aki elütötte őt a győzelemtől 12 évvel ezelőtt. Azóta tilos előtte kiejteni ezt a nevet, amióta OV kormányfő, ez a közrabszolgálati kanálisokra is vonatkozik. Ez már nemcsak gyerekes, hanem beteges is.
    Ezt az embert tartják alkalmasnak az ország vezetésére sokan. Ez csak at mutatja, hogy maguk is szégyenletesen alattomosak, és betegesen irigyek.

  • Bocs. Ahogy ismerem ezeket, ezt a HIVATALOS listát azért HAMISÍTOTTÁK meg, hogy erre hivatkozva lehessen megtagadni a frakcióalakítás jogát a Demokratikus Koalíció és a Szolidaritás képviselőitől.

  • Göllner András

    Gyerekek, mindenki itt van? Beindult a pinyó? Hol van hóferhéke és a hét törpéje? Egy turul már átrepült fellettünk. Minjárt jön a nagykövet úr is. Állítólag már fel kellt. 🙂 Bontsunk formát.

  • Gyanús vagy te nekem! Nem te akartad itt egy éve mindenki pelenkájából a bölcsőhájat megkaparintani magadnak Goálner álnév mögött?

  • NAGY István
    2018 április 18
    11:31 de.

    En is olvastam, sajnalom, hogy elment Harper, de gondolom, most tobb penzt csinal.
    Ami viszont nem szep egy magyartol aki igy nyilatkozik:

    ” nyugodjon meg Pista Bácsi. Mi is szépen helyére tettük már Harper urat. Vele már csak a Fidesz kedvenc kanadai mosónője foglalkozik. Klári néni, ne tessék a harperhez keményítőt használni, nem tesz jót neki 🙂

    Erosen ketlem, hogy Gollnernek volt valami koze Harper lesavazasanak, azaz a liberalis kormany hatalmahoz.

  • talalom
    2018 április 19
    3:24 du.
    Ketlem, hogy valaki@ hamisitotta@ a listat. Probald megkerdezni az illetotol. A kormanyok nem szoktak listakat hamisiatani, sajat jo erdekukben.

  • Szikszai
    2018 április 19
    2:31 du.

    Jó jó,
    de akkor mér vagy itt?
    El is mehetnél máshová talán
    Ahol nem kell szégyenkezned a publicum miatt.
    Siess hogy jó helyet kapjál!Mi majd elleszünk itt valahogy

  • Figyelő
    2018 április 19
    5:12 du.

    A KORMÁNYOK nem is !

  • Seres Róbert
    2018 április 19
    4:39 du.

    Ha valaki gyanús,
    jelencsed fel.Van még hely a Listán…

  • Szikszai
    2018 április 19
    1:38 du.

    Miről papolsz neked nincs hazád..

  • gyuri10
    2018 április 19
    12:33 du.

    Talán nem kellene szembe menned Mo lakosságának több mint a felével.
    Legalábbis ami a nézeteidet illeti.

    Nem gondolod ?

    Tudod pajtás ide azok járnak akik meg attól a szennytől undorodnak ami a még megmaradt három-négy hazai liberális oldal komment-rovataiból dől.

    A nyilasivadékok pedig itt (is) csoportosulnak és TE bratyizol velük.

    De ez meg a te dolgod, mit érdekel engem?

    Az sem érdekel hogy Szenes Hanna kapcsán beletapostál a lelkembe.

    Momentán mindegy mit mondasz.
    Ha meg mindegy, akkor tökmindegy DDDDDDDD

  • Göllner András
    2018 április 19
    Gyuri Bá’ ! Maga hol volt ’56-ban? A Bendegúzt vagy a Figyelőt védte? Látom már megin jól felszívta a vizet ott kinn a sivatagban, pedig egy rossz szavam se volt magához. Nem kellett volna úgy neki menni a mi drága Krisztoferünknek, mint egy bika a falnak. Maga CSAK neki köszönheti hogy egyáltalán itt lehet. Megpuszilhatná a lábfejét ennek a jóságos fiatalembernek.
    Gondolom, akkor

    Izraelben is elnek konzervativ gondolkozok, akik nem liberalisak.
    Talan azert mert az arabok kozel vannak,

    Jo, hogy tudjuk, ez egy kulon megtiszteltetes, hogy irhatunk ide.

  • Figyelő! Látszik, hogy nem itt élsz. Az ilyen listák alatt nincs név: ez a parlament.hu hivatalos oldalán jelent meg, magyar címer alatt. Tehát ez a HIVATALOS képviselői névsor. És HAMIS, HAZUG. (Pl Párbeszéd Magyarországért (PM) nevű párt sem létezik szerintük, amely az MSZP-vel indított közös listát. Kérdés, mire akarják használni ezt a hazugságot.
    Mert nem ok nélküli, ezt már megtanulhattuk. De lehet, hogy csak a kormányfő beteges bosszúja. Ez már nem nevetséges – félelmetes.

  • Geyza,
    nem emlékszem,hogy említettem-e Chana Szenes nevét,akit a te gyilkos néped tett a mi mártírunkká.Azt sem értem,hogy a Te lelkednek mi köze hozzá.Más…Igazad van amikor azt írod,hogy nem voltam Orbán fan, de remélem azt is észrevetted,hogy Izrael és M.O.”nyílt társadalmat” pénzelő megveszekedett ellenségeit sem komálom. Esetleg a fán.

  • nem az én „gyilkos népem” által lett mártírrá hanem azoknak a szarháziaknak a szellemi elődjei gyilkolták meg
    -mikozben a HAZÁJÁÉRT és NÉPÉÉRT fogott vegyvert ! –
    akikkel TE MOST BRATYIZOL !

    Majd szólj ha hányingert kapsz magadtól.
    Küldök szódabikarbónát.

  • talalom;

    Sajnalom talalom, arra nevsorra reagaltam amit maga csatolt soraihoz, s azt koszontem meg.

    Most meg ertesitett hogy az a hazug-lista volt.

    Tudna csataolni ami nem hazug ?

    S miert nyujtana a Parlament hamisitott nev-listat a tagjairol?
    Azt csupan kerdezem.
    S hogyan lehetne az hogy ket-kepviselo kepviselhetne ugyan azt a kepviselo keruletet? Azt nem ertem !

    No de nem sok dolgok ertelmesek sem logikusak ottan.

  • -„a te gyilkos nepedtol…..”-irta itt gyuri10!!
    es akkor en, vagyok itt kikialtva magyargyulolonek?? nem rossz!!ellenere annak hogy en ezt a jelzot sose hasznaltam!!
    ja ertem jobbikos es fidesz-es „ELV”-tarsaknak szabad ilyet is leirni felhorgadas nelkul!!
    ez megint az a kulonleges magyar retorika hogy a „mi zsidonk jobb”

  • B79!
    Elég fárasztó elmagyarázni, pláne, hogy ha nem tetszk a magyarázat akkor azt szokta mondani, hogy hazudok, vagy hogy a Sztálin parancsolta, hogy ezt mondjam.
    De talán van, aki tud olvasni itt, és érti is, hogy mit olvas.
    Tehát: a parlament.hu a magyar országgyűlés hivatalos honlapja. Az ezen megjelent képviselői lista meg HAMIS. A nevek – úgy látom, – rendben vannak. Hanem a nevek mellett szerepel a jelölő párt neve. EZ HAMISÍTOTT. Kilenc képviselő ugyanis nem független, hanem hivatalosan, a DEMOKRATIKUS KOALÍCIÓ-Szolidaritás közös jelölésével lett képviselő.
    Na mármost. A parlament HIVATALOS LISTÁJÁN nem szerepel a Demokatikus Koalíció (DK) és a Szolidaritás neve, sőt az MSZP-vel közös listán induló Párbeszéd Magyarországért (PM) párt neve sem.
    Két magyarázat lehetséges. Az egyszerűbb: a mostani többség beszari vezetője a bokáját összepisili, hacsak meghallja riválisa (Gyurcsány Ferenc), vagy az elnöklete alatt működő párt (DK) nevét. Ezért a mamelukjai meghamisították az ORSZÁGGYŰLÉS HIVATALOS LISTÁJÁT, és függetlennek tüntették föl a képviselőiket, hogy még a párt neve se szerepeljen. Úgy tűnik a vezér beteges rettegése elérte a PM-et is, aminek a vezetője, Karácsony Gergely igen népszerű, így a PM nevét is kisatírozták az országgyűlési listáról. Két, évek óta hivatalosan működő pártról van szó.
    A másik magyarázat is reális, és a frakcióalakításoknál lehet jelentősége. A frakcióval rendelkező párt nemcsak több anyagi támogatást kap, hanem több a megszólalási lehetősége a törvények vitájában.
    A győztes bandáról simán el tudom képzelni, hogy az országgyűlés alakuló ülésén majd erre a HAMIS LISTÁRA hivatkozva utasítja el a többség, hogy a 9 képviselővel rendelkező DK frakciót alakíthasson.

  • „talalom”;

    Oh come on talalom, remelnem nem kezdene ugy reagalni itten ugy mint az a bogarlabu-kancsi-piros-sutotok.

    Megekoszontem a lista kuldeseert. Amire maga reagalt hogy az „hazug-lista” volt.

    Rendben. Ottan minden valaotlan, hamis, vagy hazugsag.

    De kik azok a 199 kepviselok akik alkotjak az orszag Parlamentjet ?

    Engem NEM erdekel hogy allitolag milyen politikai part tamogatasat elveztek. Csupan hogy a kepviseltetkeik kepesek ertkezesbe jutni veluk.

    A parlamenti bizotsagokhoz valo szuksegesseg eseten nem igen van lehetoseg mellozni barkit is.
    Hiszen csupan csak 199 tag letezik, s hany „bizotsagokra” van szukseguk.
    S mindenek legalabb egy tucat tagra van szukseg. Azert van az hogy minden kepviselo tobb „bizotsagoknak” a tagja.

  • Geyza,
    a szódabikarbónát kissé megkésve bár,de küldheted.Arra a gondolatra,hogy Chana Szenes nevét a szádra mered venni elhánytam magam.Kinek érzed magad?Miért nem foglalkozol inkább a kopasztott turul csirkével?Közelebb áll hozzád.

  • Gyuri10–komolyan mondom, nem értem gusztustalan ámokfutásodat olyanok ellen, akik évek óta felszólalnak és harcolnak a magyar antiszemitizmus ellen és a magyar zsidóságért. Ezzel szemben Te olyanokkal szövetkezel, akik ha lehetőségük lenne holnap bevagoniroznák a maradék magyar zsidókat.

    Szégyen, gyalázat amit művelsz!

  • gyuri10
    2018 április 20
    12:41 du.

    hehehe
    úgytűnik elment kissé az eszed
    Majd megmondom a krematóriumban elégetett családomnak
    ha arra járok (az égben) hogy van itt egy idióta aki
    csontig benyal a nyilasoknak.Mert annyira szenilis hogy nem veszi észre mi zajlik körötte.

  • bar-lev
    2018 április 20
    12:24 de.

    Tudom hogy kurvanehéz,
    de próbáld meg viccre venni a kérdést.
    Ezek itt csak betű-vitézek. Nem árthatnak semmit.

  • Elvira bácsi,

    „Gyuri10–komolyan mondom, nem értem gusztustalan ámokfutásodat olyanok ellen, akik évek óta felszólalnak és harcolnak a magyar antiszemitizmus ellen és a magyar zsidóságért. Ezzel szemben Te olyanokkal szövetkezel, akik ha lehetőségük lenne holnap bevagoniroznák a maradék magyar zsidókat.”

    Nem mintha a Gyuri nem tudna elmondani, de hadd szoljak bele:

    Ti itt ossze-vissza hazudoztok, „osszetevesztitek” („teljesen artatlanul”) a FIDESZT a nyilasokkal, mint pl. ebben a baromsagban is, amit idehanytal nekunk.

    Es eme hazudozas-ozon kozepette ki akarjatok magatoknak sajatitani a zsidosagot, azaz aki nem ert veletek egyet mar nem is lehet zsido. (Mikor kialtjatok ki a Gyurit is magyarnak?)

    Ugyan nem tudom hogy a Geyza mit tett a magyar zsidosag erdekeben, de van egy olyan gyanum, hogy hazudozason kivul semmit, ami viszont nem a zsidok erdekeben tortent.

    Undorito amit muveltek! Es meg neked van keped ezt irni:

    „Szégyen, gyalázat amit művelsz!”

  • Ugyan „talalom”, nem tudna fejebol kiverni azt az allando „hazudozas” es „Sztalin parancs” elavult ismteleseit ?

    Ideje lenne mar, nojjon fel es maradjon a hozzaszollas alanyaval !.
    Igen, kovettem szavait es ismet olvastam a Parlamenti listat.

    Gyurcsany Ferenc mint kepviselo feltunytetve.
    De hogyan?
    Nem „kormanyfoi pozicioert” versenyzett ?
    Amiben kudarcot vallott, de azert nem lehetne leszamitva kepviselonek.

    Hogyan lett kormanyforol, kepviselove ???

    De mint „fuggetlen”-kent feltuntetve a nevsorban.

    Persze a kerdesem; A „szolidaritas” meg „egyuttmukodes” nem ertelmezve, s talan nem is incorporated ,s nem registralt a valasztasokra mint POLITIKAI PART. Csak talan mint egyen. Nem ?

    Ha „registralt part”, azt senki mas nem valtoztathat.

    S a bizotsagi beosztasaik az nem kivaltsagossag, hanem kotelezetseg !

  • Szatmári Dániel

    Geyza
    2018 április 20
    1:24 du.
    Ha te zsidó vagy, akkor én megeszem a kepimet! Igen a kepimet, nem a kipámat, mert 15 évig szolgáltam az idegen légióban! Viszont, ha neked van olyan, szívesen segítek rögzíteni! Egy százas szöggel! Nem az a baj, hogy ateista vagy, hanem hogy áruló!

  • Dániel:
    Megártott a szatmári ?
    Szedd össze magadat..aludj.

  • Igen igen..már emlékszem..
    Valami jó emberek az istenháta mögötti tanyájukon Gyurcsány életnagyságú , furnérlemezre felragasztott és elkészített képmását százas szöggel a fején keresztül a budi oldalára szegezték és engedély nélkül tartott ismétlőfegyverből célbalőttek rá.

    Na ezek egyikét aztán valami délamerikai országban, (talán Columbiában?) a kommandósok seperc alatt agyon is lőtték.
    A másik fazont hosszas huzavona után kiadták Mo.-nak.

    Nem te voltál az életben maradott kedves Dánielem ?

  • Szikszai és Szatmári Dániel,
    ha Ti nem lennétek itt akkor sem lenne semmi kétségem,hogy jó helyre szavaztam,amikor még a kerületi képviselőt is a Fideszre ikszeltem be.Így azonban megtudtam,hogy kettővel több barátom van, mint eddig.KÖSZÖNÖM!

  • Kedves(fuit)barátom Geyza,
    egyre hülyülsz.Azelőtt többre tartottalak.Ne izgasd magad,itt Izraelben is lehet kapni szódabikarbónát,de miattad inkább pramint vásároltam.Hatásosabb hányás ellen.Neked is inkább azt ajánlom,amikor a”nyitott társadalmi”elvtársaid hátsóját simogatva szagolgatod.

  • Szatmári Dániel

    gyuri10
    2018 április 20
    3:55 du.
    Szívesen, máskor is, de nem szeretnék ebben a szélsőbaloldali fertőben tovább dagonyázni. Ha a kishaver címét megtudod, azért számíthatsz rám, van egy pár obsitos haverom akivel nagyon értünk a kézrátételes gyógyításhoz!

  • B79! Tényleg ennyire nem érted? Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, de most nem miniszterelnök-jelöltként indult a választáson, hanem a Demmokratikus Koalíció elnökeként. Hivatalosan bejegyzett, 2011 óta szabályosan működő párt, két évenként tart kongresszust, 2014-ben négy képviselőjét választották be a parlamentbe.2017-ban a szabályok szerint állított hivatalos képviselő-jelölteket. Az áprilisi választáson az idén kilenc képviselője nyert mandátumot.

  • Gyuri10:

    „Kedves(fuit)barátom Geyza,
    egyre hülyülsz”

    Miért?
    ha neked lehet??

    ( Nemtom mijaza a „fuit”,gondolom valami sértés.Osztán? )

  • B79! Tényleg ennyire nem érted? Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, de most nem miniszterelnök-jelöltként indult a választáson, hanem a Demmokratikus Koalíció elnökeként. Hivatalosan bejegyzett, 2011 óta szabályosan működő párt, két évenként tart kongresszust, 2014-ben négy képviselőjét választották be a parlamentbe.2017-ban a szabályok szerint állított hivatalos képviselő-jelölteket. Az áprilisi választáson az idén kilenc képviselője nyert mandátumot. Az idén a Szolidaritás szakszervezettel szövetségben indult.

  • heheheh ez az eszement Gyuri10 nem tudja hogy az én szép és kies kis hazám suttyomban valami atomprojekten dolgozik közösen Iránnal HEHEEEHEEEHeeheheeh a marhája ))))))))))))))))))))
    DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  • @gyuri10
    Muszáj neked is minden lejáratott üres klisét felmondan, mint Szikszainak?

  • Szatmári Dániel
    2018 április 20
    4:24 du.

    Ami azt illeti nekem is.
    Hallottál a Szolnoki Mélységi Felderítőkről?

    Másszóval a hazai ejtőernyős kommandóról?
    te kis kézrátételes javasaszzony : D : D : D

  • Alma:

    Sajna a szélsőjobbereknek csak ennyi maradt.

    A lózungjaik.

  • Kicsi Dávid egyedül nem mersz kiállni mi?
    Kell a hátszél…

  • Kedves(fuit)barátom Geyza,
    Ha az intelligenciád fele akkora lenne,mint a hamis politikai értékeid,akkor tudnod kellene,hogy a”fuit”semmi esetre sem átkozódás.Ellenkezőleg.Nagyon tiszteletre méltó emberek sírjára írták és jelentése:”volt”.A mi esetünkben a”barátságra”írtam. Tanulni-tanulni-tanulni(Vlagyimir Iljics Uljanov)

  • gyuri10
    2018 április 20
    5:24 du.

    Botsedli de pont eléggé lefoglal most a csoportfutási idő mérésének a tanulmányozása, különös tekintettel a szélessávú átviteli karakterisztikákkal rendelkező RF erősítőkben.

    Emellett hülyeségekre nem marad időm.
    De ha TE fontosnak érzed hogy olyan szavakat ismerjek meg amikre amúgy nincs szükségem, nosza.
    Taníccsáá..légy Mesterem.

  • Valasz „talalom” soraira;

    Oh come on talalom, szaljon mar le a magas lovarol !

    Nincsennek ma mar nagysagos, meltosagos asszonyok, sem kivaltsagos elvtarsak sem.

    Mindeg mellozi a megbeszeles alanyat, csupan a ragalmazst es az ellensegeskedeseket folytatja allandoan.

    Mindannyian egyenlo emberi lenyek vagyunk.
    Barmennyire is ellenezne maga azt.

    Maga aki nem erti a feltett megjegyzest.

    Amikor egy volt miniszterelnok kepviselokent szalad/palyazik, az igazi politikai le-egese.
    Az nem a lefele-haladas ?

    Es hol, melyik kepviselo kerulet lakossai valasztottak meg kepviselni oket ?
    Hajlando lenne azt ismertetni mind az olvasokkal ?
    Vagy meg abban is mint „carpet-bagger”-kent megy?

    „Mandatum” (mandate)az amikor valaki nagy-folennyel nyer valasztasat. 9 a 199 ben az epp az ellenkezoje.

    Velhenem,hogy a „fuggetlen” nem serto, hanem inkabb az ellenkezoje lehetne,amikor a nagy es eros partok-ellenere is nyert.

  • Daniel,

    Nahat! Ismersz csodarabbikat? En egyszer egy TV evangelista tanacsat megfogadva ratettem a kezem a tv kepernyojere, ahol az o keze volt lathato, es elmormoltam a szukseges imat, de nem hogy meggyogyult volna a derekam, masnap beleallt a sciatica nevu gonosz bumbuska, hogy felkelni sem tudtam 10 napig.

    Remelem a te csodarabbijaid keze ennel hatekonyabbak.

    ——————

    Erdekes, hogy Almasinak ures kliseknek szamit a nyugat-europai valosag, de mint “haladotol”, tole sem lehet elvarni, hogy a vilagot ne egy szelektalo szemuvegen at nezze.

  • szatmari daniel
    es mit kerkedsz te a „legionnaire” multaddal itt?
    azok akik valoban leszolgaltak azt a 15 evet,azok nem kerkednek vele sehol es foleg nem fenyegetnek azzal masokat -„kezratetellel”!!
    szerintem te csak egy deserteur vagy!!
    de tudod mit direkt a kedvedert rakerdezek a „Lègion Etrangère / Aubagna / Quartier Viennot-nal szolgalo kituno jobaratomnal aki pont a recrutement irodan dolgozik mint lieutenant-colonel!!
    a valaszat itt kozlom le hogy mindenki lasssa olvassa!!

  • szatmari daniel
    je envoye mma question a nogent sur marne-i recrutement irodat es a haut commendment de la legion au meme temps!
    leur reponse je repat ici meme pour tous!!
    on verra qui tu est vraiment mon p’tit!! je un tres serieus doute……
    tu as tombe sur le mauvais person d’ici qui a courrant beaucoup des chosess sur le legion! plus que tu puisse immagine a jamais….

  • Elvira bácsi
    2018 április 20
    12:54 du.

    Felsorolna, kik itt a nyilasok< akikkel Gyuri baratkozik?

  • bar-lev,

    „es mit kerkedsz te a “legionnaire” multaddal itt?”

    Nem kerkedett, csak megemlitette.

    „de tudod mit direkt a kedvedert rakerdezek a “Lègion Etrangère / Aubagna / Quartier Viennot-nal szolgalo kituno jobaratomnal ”

    Ezt jobb lett volna nem leirnod, mert a legio tisztje neked nem adhat ki hivatalos informaciot, es ha megis megteszi nagy szarban lesz.

  • szikszaikam ne aggodj akiktol en kerem azoktol eddig is………..neked ahhoz abba szavad se lehet!!
    kaptak mar el a felhivasom alapjan szokott ferget,

  • Szikszai,
    lépjünk túl ezen a minden lében kanál,szószátyár trollon. Ezt üzenem Neked a Radak Gáborrá kinevezett VIII.kerületi neonáci az Uránia mozi fölötti lakásból.Ha ez a fütyi normális,akkor az én seggem Stradivari.

  • Geyza,
    jegyezd be az intelligenciádat fejlesztő naplódba közvetlen a versenylovak mellé:”STRADIVARI” a világ legnevesebb hegedűje.

  • Kedves Figyelő!
    gyuri10 nem nyilasokkal barátkozik, hanem olyanokkal, akik általában kirekesztők.

    Speciel gyuri10 csak a muszlimokkal kirekesztő, de ez „összehozza” őt Orbán híveivel. gyuri10 még nem vette észre, hogy mind Orbánnál, mind az izraeli vezetésnél egy a muszlim-utálat csak politikai maszlag.

    Izraelben még csak érthető, hiszen a lakosságot és a katonaságot éber állapotban tartja egy ilyen ellenségeskedés – ahelyett, hogy a vezetés végre moegoldaná a konfliktust és tisztességesen kiegyezne az országában élő ellenfeleivel, és hát ott ténylegesen is van terrorizmus. De hát ez régi problééma, meg olyan nagyon nem is ismerem a részleteket…

    A mi Orbánunk azonban csak beszél, mert fű alatt telepíti befelé (jó pénzért) a gazdag muszlimokat, akik feltehetően éppen az európai terrorizmus fő szervezői. De tinektek, fidesznyikeknek ezt nemhogy nem szabad észrevenni, hanem még szeretnetek is kell! 😀

  • Példaképetek, Szikszai szereti is őket!

  • Tudjátok, hogy én min csodálkozom? Azon, hogy a legtöbb fidesznyiknek az égadta semmi haszna Miviktorunkból, mert én tulajdonképpen nem nagyon hiszek a fizetett trollok létezésében, de ha léteznek is, csak fillérekért. De mégis, ha Orbán győz, akkor pontosan ugyanúgy győztesnek érzik magukat, mint maga Orbán. Pedig őket ugyanúgy kitriblizik az orvosi rendelőből, mint a gaz gyurcsányistákat, és ugyanúgy döglődik a nyugdíjuk is, mint nekünk.

    De hát szép dolog ez a szerelem, amit Orbán iránt éreznek… 😀

  • Almási Alma
    2018 április 21
    5:17 de.

    „a legtöbb fidesznyiknek az égadta semmi haszna Miviktorunkból,”

    A haszon az ő esetükben az, hogy viszonylagos stabilitás van az országban. A nyomorultak száját befogják szociálpolitikai eszközökkel. A kétharmad miatt ugyanaz a kormány van, és nem borítják föl az egész országot négyévenként.

    Kérdés, hogy ezt a ballib oldal miért nem tudta elérni kormányon? Valószínű, hogy a világválság és a ballib elit hiteltelensége egyszerre bomlasztotta a hatalmukat. Orbán követhető világképet ad, ami egy fokkal jobb, mint a semmilyen világkép.
    Hogy a NER mennyire fenntartható hosszú távon, erre még csak jóslások vannak.

  • Hazai! Emlékeztetnélek, hogy az országot a senkiházi bunkók borították föl – mégcsak nem is a polgári, jobboldali erők. Hanem vicsorgó agyatlanok, akiket egy lelkiismeretlen, bosszúálló tahó uszított föl. A szabadelvűeknek és a baloldaliaknak is van világképük: igaz, kicsit bonyolultabb megérteni, mint azt, hogy „dögöljön meg a szomszéd tehene is”. Nemcsak az elédlökött tányér tartalmát kéne nézegetni, hanem valami felelősséget vállalni a vacsoráért is.
    Hitelesség: most nincs 300 forintos vizitdíj: viszont 10 ezret kell fizetned, ha emberi időpontban akarsz eljutni egy diagnózishoz.
    A „szociálpolitikát” meg a jelen kormánnyal összefüggésben kéretik nem emlegetni.

  • @lámpa
    Stabilitás 2002 és 2010 között Orbán miatt nem volt. Ha tisztességes politikus lett volna, lett volna stabilitás is.

    …imádom, hogy neked – és a falvak népének annyira szükséges a követhető világkép…
    A közmunka, a gyermekéhezés meg a stupid oktatás, az nem érdekes. Csak a világkép. Mári néni ott ül a tornácon és sopánkodik, hogy mé’ nincs neki világkép adva…

  • Erről beszélek:

    https://index.hu/belfold/2018/04/21/kompetenciameres_kozepiskola_eredmenyek/

    De a VILÁGKÉP, az szerencsére naccerű…

  • Geyza(fuit),
    Chana Szenest ne mindenki vegye a szájára.Emlékének általad történt gyalázása nyomán,csupán felvilágosításként írom neked,hogy nekem bármennyire is fáj a Poromájjosz,de őket a nácik halomra lőtték.Nem lehetett elégetni,gázkamrákban elpusztítani Őket.Fellázadtak és harcoltak az SS ellen.Ezért én is fejet hajtok emlékükre.Neked sincs miért szégyenkezni.Azt viszont kár,hogy nem tudod,hogy Auschwitzban arab SS kommandósok is voltak.hadzs amin el husszeini SS obersturmbann fűhrer dicső katonái.Akinek nagy része volt a holokausztban és a poromájjoszban egyaránt.Neked semmi okod Magyarországra becsalogatni a világ legaljasabb terrorhordáját.Igenis hálával tartoztok egy olyan kormánynak amelyik Európa egyik legbiztonságosabb pontjává teszi hazátokat.

  • Hanna Szenes legalább annyira az én halottam is mint a tiéd.
    Több okból:

    1 magyar volt és az is MARADT

    2 a hazájáért halt meg, azoknak a náciknak ellenében akiknek az unokáinak mostanában udvarolsz

    3 ejtőernyős volt.

    És mostantól kihúztalak téged az ismerőseim közül, boccsi.

    Még csak annyit:
    Melldöngetésen kívül TE mit tettél Mo.-ért?
    Semmit.De mégis előírnád nekünk miféle párt-regula szerint éljünk itt.
    Mit tennél ha kiderülne hogy valakik kifosztották a Nemzeti Bankot nálatok?
    Mit tennél ha Izrael területének 30 %-a egy család kezében összpontosulna?
    Szerintem akkor sem semmit.
    Mit tennél ha megszünőfélben lenne a közellátás,oktatás de az onnan kivont milliárdok egyfelől magánzsebekbe vándorolnának, másik feléből a látványsportokat támogatnák?
    Mit tennél ha Izrael a legmodernebb fegyvezetek beszerzése helyett stadionokat építene?
    Akkor mitcsinálnál ha egy párt, erős többségénél fogva egyszerűen F E L F Ü G G E SZ T E N É Izráel Alkotmányát?
    Erre e levélre már nem kell hogy válaszoljál.

    Csak hogy tudd:
    Románia megvásárolta az iráni meg ruszki fenyegetés miatt a legmodernebb USA légvédelmi rakéta-tűzérséget.
    Forintban 400 milliárdért.
    Magyarország 410 milliárd adóforintból stadionokat épített, melyebe nem jár senki mert nincs magyar foci.
    De..hogy költsenek honvédelmi dolgokra is, díszruhás huszárok jelenlétében felavatták a felújított Lovardát.

  • Alma:
    Igy igaz.
    Ellenzékből mindent romboltak.
    Odáig képesek voltak elmenni Brüszelben
    hogy kérték,Brüsszel függessze fel a felzárkóztatási
    EU.-s pénzek folyósítását Magyarország részére.Undorító volt.

  • ” Auschwitzban arab SS kommandósok is voltak.hadzs amin el husszeini SS obersturmbann fűhrer dicső katonái.”

    gyuri10, lehet, hogy én rosszul vagyok tájékoztatva, de hogy Hitler a legfontosabb elit német szervezetébe (SS) arabokat is bevettek volna, azt szerintem a logika kizárja. De elhiszem, hogy te elhiszed, ha neked mondják.

  • Belzebub,
    nem szállok vitába sem a szombattal sem a migráns simogató békeharcosokkal.Szerintem minden szentfazéknak jogot kell adni minimum egy arab vagy egyéb”menekült”család befogadására és ellátására akár egy életen át.Miattam feláldozhatja a saját feleségét és saját lakását a szent cél érdekében.Más szóval ezt úgy lehet kifejezni,hogy”saját [email protected]ával verje a csalánt”.Nem az enyémmel.

  • gyuri10,

    „lépjünk túl ezen a minden lében kanál,szószátyár trollon.”

    Mar regota nem foglalkozom a Geyzaval. Ha a bar-levre gondoltal, o meg mulatsagosnak szamit, ahogy egyre-masra bukik le a hazugsagaival. Var egy picit, es kiderul, hogy azt se tudja mi az az Idegenlegio. 🙂

    A magyar (es a tobbi europai, es az eszak-amerikai) „halado” zsidok eseteben az a legviccesebb, hogy amig rettegnek attol, hogy majd a magyar (tobbi europai ..stb.) „nacik” majd ujra gazkamraba kuldik oket, addig nem gyozik tepni a szajukat, hogy az ujnacikat minel nagyobb szamban telepitsek be Magyarorszagra (stb.), akik majd gazkamrakba kuldik oket. Gondolom nem kell megmagyaraznom kik is azok az ujnacik.

    ————-

    Almási Alma,

    „gyuri10 nem nyilasokkal barátkozik, hanem olyanokkal, akik általában kirekesztők.”

    Nem altalaban kirekesztok. Nekem speciel semmi bajom nem lenne meg egy tomoges bevandorlassal sem Azsiabol es Afrikabol, ha nem szinte csak kizarolag bekegalambokat kuldenenek a nyakunkra.
    Ha pedig valahogy at tud csuszni egy-egy kereszteny vagy mas kufar onnan, anelkul, hogy a vizbe dobnak ot a „filantrop” bekeharcosok a csonakbol, pont annak nem adnak a te draga, imadott nyugati „haladotarsaik” menedekjogot. Akinek valoban jarna.

    „” Speciel gyuri10 csak a muszlimokkal kirekesztő, de ez “összehozza” őt Orbán híveivel.””

    Es?

    ” gyuri10 még nem vette észre, hogy mind Orbánnál, mind az izraeli vezetésnél egy a muszlim-utálat csak politikai maszlag.”

    En sem ertek egyet azzal, hogy barkit beengedunk, ha van penze. Kanada eseteben is szamtalanszor irtam mar errol. Amugy is roppant gyanus, meg egy szik, vagy hindu eseteben is, hogy vajon miert jon ide amikor odahaza az 5-10 millio dollarjabol kiralykent elhet, itt meg mindjart lenyuljak, ahogy hazat vesz maganak, mert direkt az o zsebukhoz igazitjak a hazarakat.
    Viszont semmit sem tudok tenni az ellen, hogy az Orban kormany is igy probaljon meg penzhez jutni. No es persze csak ha igaz az, amit irsz, ugyanis toletek minden info nagyon gyanus.

    „Izraelben még csak érthető, hiszen a lakosságot és a katonaságot éber állapotban tartja egy ilyen ellenségeskedés – ahelyett, hogy a vezetés végre moegoldaná a konfliktust és tisztességesen kiegyezne az országában élő ellenfeleivel, és hát ott ténylegesen is van terrorizmus.”

    1., Csak Izraelben erted meg ezt? Mi van Nyugat-Europaval, ahol naponta megy mar a bekeharc? Miert akarod, hogy Magyarorszagon is naponta robbantsanak, keseljenek, gazoljanak, lovoldozzenek?
    Tul bekesnek talalod az orszagot?

    2., Hogyan tudsz „tisztessegesen” kiegyezni egy terrorbandaval, amelyik nem kiegyezni akar, hanem akarja az egesz teruletet?

  • Almási Alma,

    „https://index.hu/belfold/2018/04/21/kompetenciameres_kozepiskola_eredmenyek/”

    Nem veletlenul a te hoseid tettek tonkre az oktatast Magyarorszagon 1990 utan?

  • „nem szállok vitába sem a szombattal sem a migráns simogató békeharcosokkal.Szerintem minden szentfazéknak jogot kell adni minimum egy arab vagy egyéb”menekült”család befogadására ”
    ______________

    gyuri10, lásd be, ennél szánalmasabb „riposztot” még Boda Marcsi sem szokott produkálni… pedig az nagy szó… 😀 😀 😀

  • Almási Alma,

    „gyuri10, lehet, hogy én rosszul vagyok tájékoztatva, de hogy Hitler a legfontosabb elit német szervezetébe (SS) arabokat is bevettek volna, azt szerintem a logika kizárja. De elhiszem, hogy te elhiszed, ha neked mondják.”

    Kar, hogy igy szolsz hozza, ha nem ismered a tortenelem e reszet.
    Az emlitett bekeaktivista „uriember” „javara” lehet irni, hogy Hitler vegulis a deportalas helyett a kiirtast valasztotta.
    Ugyanis a mufti elvtarsad ezt kerte, nem szerette volna, ha a zsidok az akkori Palesztinaba mentek volna.
    No es a bekeharcosok nem csak SS-esek voltak, reszt vettek mas alakulataik is a haboruban.

  • Almási Alma
    2018 április 21
    5:08 de.
    Gyuri azert all ki a mostani magyar kormany mellett, mertegyetert a m,.kormany kulpolitikajaval, A masik, hogy ha Izraelben el is, meg magyarnak is erzi magat.

  • Alma,
    Nem akartam beleszolni a Gyurival folytatott vitadba-
    Hadzs Amin el Huszeini es Hitler – kozos celjarol,
    de egy-tenyeken alapul cikk-tobbet mond mindannyiunknal.

    http://www.napiujsag.hu/2017/08/igy-hamisitjak-meg-tortenelmet.html

  • Szikszai
    Nem véletlenül
    a TE ŐSEID miatt pusztult el
    az utóbbi 500 évben Magyarország, akár többször is ?

    (Ha rajtad állna Kanada, meg Izrael sem létezne már. Te kufár.)

  • Figyelő:

    Gy.10 magyarnak érzi magát?
    Na ne nevettessél.

  • Christopher Adam

    Szikszaitól utoljára olvastunk hozzászólást a KMH-ban. Már sok száz alkalommal elmondta ugyanazt. Ma ismét hazaárulózott több alkalommal, új gondolata és üzenete nyilvánvalóan nincs, gúnyolódása pedig fárasztóvá vált. Kanada iránt érzett gyűlölete végtelen, pedig ez az ország egyszer őt is befogadta. Remélem talál más felületen számára szimpatikusabb cikkeket és írókat.

  • Izraeli:
    Mélyen elsumákolva ugyan,
    de Mosthatolmonlévőék valami kis
    atom-bulit csinálnak Iránnal közösen.
    Hogy pontosan mit az nem derül ki de a NATO-nak nemteszik
    hogy mi a krakélerkedő rongyfejüekkel,az ellenséggel bratyizunk

  • Amennyire én tudom az SS.-be csak árjákat vettek be.
    Annak ellenére hogy az arabok nagyon nyaltak Hitlernek.
    Azthitték az idióták hogy az jobb lenne nekik mint az angol megszállás.

    De..erre a baromságra varrjatok gombot:
    https://index.hu/kulfold/htlr12/

  • Christopher Adam

    „Szikszaitól utoljára olvastunk hozzászólást a KMH-ban..”

    Bocs, ha védeni próbálom Szikszait. De ha „csak” Kanadával kapcsolatban fogalmazott erősen vagy sértően, akkor talán elég volna fegyelmezésképp csak a Kanadával kapcsolatos hozzászólásait mellőzni. Én – egyébként – a Kanadával kapcsolatos híreket csak felületesen szoktam elolvasni. Észre sem vettem.

  • Szikszai

    „..En egyszer egy TV evangelista tanacsat megfogadva ratettem a kezem a tv kepernyojere, ahol az o keze volt lathato, es elmormoltam a szukseges imat, de nem hogy meggyogyult volna a derekam, masnap beleallt a sciatica nevu gonosz bumbuska, hogy felkelni sem tudtam 10 napig…”

    Az életmódból vagy a különböző tápanyagok hiányából adódó betegségeket a csodarabbik sem tudják gyógyítani. Mert, ha nem jövünk rá, hogy mi az, mitől van – a probléma újra termelődik. Említetted, hogy nem eszel húst. Ez megerősít abban, hogy lehet kollagénhiányod. Az igazi kollagén sajna állati eredetű. A szervezetben már 25 éves kortól csökken a saját állomány, de ötven után teljesen leáll. Ha korábban volt komolyabb betegséged vagy nehéz munkát végeztél, akkor fokozottabb a csökkenése. Viszont megfelelő táplálkozással kívülről pótolható. Kiegészítve a többi táplálék kiegészítővel, különösen a nagy adag C-vitaminnal, életed végéig szedjed. Bocs, ha okoskodtam.

  • koztudott hogy a yerusalem-i fo mufti Hadj Amin el Husseini tobb latogatast tett Hitlernel! a fuhrer megajandekozta egy golyoallo mellennyel is amit Amin buszken hordott!!
    a mufti szemelyes indittatasara allitottak fel -(bosnyakokbol es arabokbol toborozva a mufti szemelyesen)- a Handschar es Skander-Bey SS gebirgsjager es partisanjager freiwillege waffen SS divisiokat!!!
    -megjegyzendo itt hogy kicsivel kesobb a franciaknal is volt egy muzulman divizio amit a Parizs-i rue l’Auristoni gestapo francais fonoke alapitptt!! ezek partizanvadaszok voltak es foken francia-algeriabol toboroztak!!

  • Figyelo-(bencsik klara)
    -„aki tog-bbszor megjarta az AVH-t es a bortont..”
    csak nem mindegy miert!!! tudod az hogy oadment besugni, a sittre meg betettek mint beepitett spiclit az nem egeszen ugyanaz mint a tobbiek ugye!!

  • no akkor, mert itt az egyik hulye irt valami egetveroen nagy baromsagot!!!!!!!
    olyasmirol irt amit o csak a tv-bol lathatott mert o ott meg se fordult 41-45 kozt!!!!!!
    -az „SS muzulman kommandosok”-ra celzok allitolag auschwitz-ban!!!!
    bizton allitom ott olyanok sose voltak sehol!
    se Auschwitz 1. stammlagerben, sem Birkenau (auschwitz 2) kzl-ben, sem Monowitz (auschwitz 3) kzl-ben!!
    viszont voltak 43-tol magyarul beszelo SS orok a belso orlancban!!hallottuk oket egymaskozt magyarul beszelgetni!!
    ezek ezerszerte durvabbak voltak meg a nemet SS-eknel is!!!ezek elott jajj volt annak a magyar-zsido haftling-nek aki megszolalt a kozelukben magyarul! levettek a csikos sapkajat es kidobtak a keritesen kivulre! kikuldtek utana es hatbalottek azzal hogy „szokni akart”!! ezen kitunot mulattak!! volt koztuk egy aki abban fogadott hogy o tud fejszevel egy csapasra kettevagni egy zsidot!! ugy a negyedik proba utan megnyerte a fogadast de az belekerult 4 olyan 20 ev formùa zsido fiu eletebe!!!
    ezeket en eloben lattam ott!!
    es ezek utan van pofaja akarkiknek is engem itt „nyilasivadek”-ozni!!! na ez a gyalazat!!!
    nem lattam az illeto retkes pofajat a monowitz-i kabelmkommandoban de a sonderkommandoban sem hogy itt merreszeljen barmirol is pôfazni!!!!

  • es megegyszer de utoljara!!
    en nem az egesz magyarsagot gyulolom hanem csak azokat aki aztr tettek es azokat akik ezt siratjak vissza!!
    nos tesssek vegre tudomùasul venni NEM OK A TOBBSEG!!!!nem ok a magyarok egyedul!! nem ok kepvioselik az osszes tobbi jozanul mertekkel gondolkodokat!!
    ezeket topvabbra is fektelenul, utalni es gyulolni fogom! tetyszik ez vagy sem!! pont!!!

  • Almási Alma:
    „Lehet, hogy én rosszul vagyok tájékoztatva, de hogy Hitler a legfontosabb elit német szervezetébe (SS) arabokat is bevettek volna, azt szerintem a logika kizárja.”

    Kedves Alma, ebben tévedsz. Az SS csak kezdetben alkalmazott szigorú nemzeti kritériumokat, később a háborus veszteségek miatt a legkevésbé sem.
    Azt, hogy voltak francia, holland, flamand, észt, norvég, bosnyák, kaukázusi, orosz, magyar, stb., önkéntesekből létrehozott SS-alakulatok, sőt komplett hadosztályok is, gondolom tudod. Voltak arab SS-egységek is, a Legion Freies Arabian keretében főként Észak-Afrikában és a Közel-Keleten harcoltak.

  • Gyuri10:
    „nem szállok vitába sem a szombattal sem a migráns simogató békeharcosokkal”

    Tiszteletre méltó Gyuri10, engedd meg, hogy nagy szeretettel üdvözöljelek azoknak a kiváló kommentelőknek a soraiban, akik kinyalhatják a s…m!

  • Szikszai, nem szoktam már válaszolni neked, mert újat nem mondasz, csak nyomod az Orbán-rizsát, de most kivételesen annyira jól szórakoztam rajtad, hogy egye fene, megérdemelsz egy választ tőlem is… 😀 😀 😀
    _____________________________
    gyuri10 írta:
    ” Auschwitzban arab SS kommandósok is voltak.hadzs amin el husszeini SS obersturmbann fűhrer dicső katonái.”
    ___________________________________
    szikszai írta:
    „Az emlitett bekeaktivista “uriember” “javara” lehet irni, hogy Hitler vegulis a deportalas helyett a kiirtast valasztotta.
    Ugyanis a mufti elvtarsad ezt kerte, nem szerette volna, ha a zsidok az akkori Palesztinaba mentek volna.
    No es a bekeharcosok nem csak SS-esek voltak, reszt vettek mas alakulataik is a haboruban.”
    ____________

    Vagyis a holokausztot nem Hitler, hanem sokkal inkább ez az arab úriember csinálta… Hát ez igen, ez csodálatos bukfenc a részedről, szikszaikám, kifejezetten cirkuszba való mutatvány…

    A Nürnbergi bíróság, barlev, sőt maga gyuri10 is nyilvánvalóan tévedésben van effelől, az egész világról nem is beszélve… De most már szerencsére helyretettél mindenkit…

    😀 😀 😀 😀 😀

    továbbá szikszai írta:
    „Nem veletlenul a te hoseid tettek tonkre az oktatast Magyarorszagon 1990 utan?”

    Magadról ítélsz. Nekem nincsenek hőseim, és soha nem is voltak. Illetve talán kamaszkoromból Hornblower hajóskapitány… De az tényleg nagyon régen vót… Ő tette volna tönkre a magyar oktatást? Mit nem mondasz? 😮

  • Kedves Izraeli!

    Azt, hogy az arabok már Hitler idejében sem kedvelték a zsidókat, elhiszem. Azt is elhiszem, hogy Hitler boldogan felhasználta őket a saját céljai érdekében.

    A többire nézvést ezeket a hírforrásaidat szerintem nyugodtan kiselejtezheted. De persze nem kívánlak kizökkenteni a komfortérzésedből.

    Ha parancsolod, elfogadom a kedvedért, hogy a Sátán arab muszlim vót… Mit nekem, ateistának egy hittel több, vagy kevesebb… 😀 😀 😀

  • Izraeli:
    Nem akartam beleszolni a Gyurival folytatott vitadba-
    Hadzs Amin el Huszeini es Hitler – kozos celjarol,

    Hogy két gazember céljai az un. „zsidókérdést” illetően
    hasonlóak voltak, tény, amit itt senki sem vitatott.

    „de egy-tenyeken alapul cikk-tobbet mond mindannyiunknal.”
    http://www.napiujsag.hu/2017/08/igy-hamisitjak-meg-tortenelmet.html

    Azért ezekkel a tényekkel kicsit körültekintőbben is bánhatna, talán nem kizárólag egy olyan nyomdatermékre hivatkozva, amely szerint a 437.000 magyarországi zsidók deportálásáért nem a magyar kormány, nem is a nemet nácik, hanem a zsidók a felelősek…
    http://www.napiujsag.hu/2018/04/jo-ha-nem-feledjuk-ki-kuldte.html
    Természetesen Önnek, az „Izraeli” nick-nevével ettől függetlenül jogában áll erre a nyomdatermékre hivatkozni, ez csak jóizlés kérdése.
    Ami viszont a cikkben említett, valóban változatos politikai pályafutásu, Michael Stürzenberger urat, illeti, talán helyes volna megemlíteni, hogy korábban holokauszt-tagadás miatt marasztalták el

  • Geyza,
    Veled ellentetben-en elolvastam a cikket.
    Ez-nem az elso hazugsag Hitler szarmazasarol.
    Most hadd idezzek abbol amit en kuldtem
    {horogkereszt a Koran felett-muszlimok Hitler szolgalataban}
    nehany sort,ami a vita magva:
    „A Wehrmacht es az SS 1941-tol kezdve-Boszniatol kezdve
    a Krimen at a kaukazusi es kozep azsiai teruletekig
    muszlimok tizezreit vette fel a soraiba,fokent azert,
    hogy ezaltal igyekezzen csokkenteni a nemet vesztesegeket.
    A muszlimok minden fronton harcoltak: tobbek kozott
    Sztalingradnal,Varsonal,es Berlin vedelmenel is
    bevetettek oket.”
    Masodik megjegyzesedre- nem ismerem annyira a magyar
    politikat,hogy beleszoljak.
    De- ha valoban ez a helyzet-nem vezeretek az egyetlen Europaban.
    Erosen emlekeztet a 2-ik Vilaghaborut megelozo-
    ket egyezmenyre Europaban {jobbrol-es balrol}
    1} Muncheni egyezmeny {1938 szept.30} Olaszorszag{ Mussolini}
    Franciaorszag{Daladier}es Britania {Chamberlain}
    es Hitler kozott- melynek elso „eredmenye” volt-
    Csehorszag felkoncolasa- ami megsem allitotta
    meg Europa lerohanasat.
    2} Molotov- Ribentropp paktum
    {1939-aug.23} melynek ertelmeben a Szovjetunio
    es Nemetorszag felosztottak egymas kozott-
    erdek teruleteiket.
    Igaz, hogy kesobb- a szovetsegesek osszefogtak
    Hitler ellen- de ez mar tobb mint 14 millio aldozatba
    kerult.
    Europa ma- nem lett bolcsebb,ha azt hiszi,hogy
    az ayatollak Iranja be fog tartani barmilyen szerzodest.
    Izrael- nem hajlando- a 21-ik szazad- Csehorszaga lenni.
    Hogyan is mondjak Izraelben?

    „Aki nem tanul a tortenelembol- felo,hogy megismetli azt.”

  • Figyelő:
    „Gyuri azert all ki a mostani magyar kormany mellett, mertegyetert a m,.kormany kulpolitikajaval,”

    Azzal, hogy helyes, ha Magyarország – függetlenül attól, hogy éppen ki a magyar és ki az izraeli miniszterelnök – jó kapcsolatot tart
    fent Izraellel (ahogy a lehetőség szerint más államokkal is), én is egyetértek.

    Figyelő:
    „A masik, hogy ha Izraelben el is, meg magyarnak is erzi magat.”

    Lehetséges. Nem tudom, és különösebben nem is érdekel, épp úgy magánügynek tartom, mint hogy valaki vallásos vagy sem, ezen belül mi a vallása. Egyébként ha jól emlékszem, Gyuri10 magyar állampolgár is, a magyar politikai közösség tagja, tehát magyar is. Úgy rémlik, jól ismeri Ady Endre műveit, tehát a magyar kulturális közösségnek is részese. Akárcsak Ön vagy én. De ismétlem, ez utóbbit magánügynek ítélem.

    És ha a magyar politikai és kulturális közösség egy tagja külföldön él, és történetesen nem ért egyet a mindenkori magyar kormány kül- vagy belpolitikájával, akkor Ön szerint az nem magyar?

  • Jani:
    Szikszai egy rohadék
    És ezt nem én állapítottam meg itt róla
    Éppen ideje volt eltávolítani ezt a végletekig romlott alakot

  • מרים,
    köszönöm a hadzs amin el husszeini féle cikk betételét,Akkor is ha tisztában vagyok vele,hogy egy olyan embert bármiről is meggyőzni szélmalomharc,aki beiruti és kairói kiküldöttként ismerkedett meg és szívta magába az anticionizmust.Az sem változtat elméleti tudásának nulla alatti értékével,hogy valaha terézvárosi volt.Folytatásként még az is ideillik,hogy akinek állítólag zsidó rokonsága is van még erősebben kell igazolnia az anti cionizmusát,mely manapság elfogadott,frakkba öltöztetett antiszemitizmus.Nekem viszont vele vitám soha nem volt,mert az én érveim őt nem érintették.A válaszaival pedig soha nem tudta felpiszkálni az érdeklődésemet.Az egyetlen igazán érdekes és jellemző,amit a migránsok beáramlásához hozzáfűzött,hogy”legföljebb jól megerőszakolnak. Zagson!” Az Ő korában ez már nem is beletörődés,hanem kívánság.Neki legyen mondva!

  • Almási Alma
    2018 április 21
    9:12 de.

    és talalom

    Logika már megint elveszett, és sikítva messzire szaladt? Egy stabil országot néhány senkiházi szerintetek borítani tud? Szerintetek pl. a weimari köztársaság azért bukott meg, mert Hitler annyira ügyes bajkeverő volt? És nem azért, mert válságban volt az országuk?

    „világkép”
    Másképp úgy hívják, hogy identitás. Azt hiszem, nem árulok el titkot, mikor azt mondom, hogy a szavazásban nagy szerepet játszik. Melyik párttal tudok azonosulni? Vagy éppen egyikkel sem, ezért nem megyek el szavazni?

    A vidékiek Alma általi fikázása tkp. dicséret. Vagyis ők még várnak valami erőfeszítést a pártoktól. A nyugdíjas szocialistáknak meg tök mindegy, csak rajta legyen a szekfű vagy Gyurcsány (legalábbis az ide íróknak).

  • Christopher Adam
    2018 április 21
    5:11 du.

    Sajnálok minden kizárást, de ez most szükségesnek tűnik. Engem pl. az idegesített, hogy mennyire lesöpörte a kormányzati (hivatalosan nem létező) antiszemitizmus miatt aggódó érveket zsidó létére. (Míg más dolgokban voltak akár jó meglátásai is.)

  • Lámpa:
    Honnan veszed hogy zsidó volt?
    Szerintem csak zavarkeltés miatt adta ki magát annak.
    Már Ille idejében más név alatt is tartott itt ámokfutást.

  • Még annyit:
    Szerintem ezzel az ócska,
    nyáladdzó nyilasoknak tetsző stílusával
    inkább lejáratni kívánta volna a zsidóságot.

  • Izraeli:
    És emlékezzél vissza a pár évvel ezelőtti USA kontra Putyin botrányra.
    Peg akkoriban még igen jó volt a viszony a ruszkikkal, de már kezdődtek az iráni rakéta-kísérletek.Valimi kis törpe-satellitát is felbocsátottak.

    Az USA ekkor eldöntötte hogy Csehországba egy Patriot rndszert telepít az esetlegesen várható iráni rakéták miatt.

    Mire Putyin elkezdte verni a balhét hogy az a SALT megsértése és nem tűri.

    Hiába magyarázták neki hogy az a harminc rakéta, amit odatesznek semmi lenne egy masszív orosz támadással szemben, de pont elég valami iráni Európát célbavevő probálkozás ellen.

    Ezt sem akceptálták.

    Erre azt mondta az USA hogy akkor SZÁLLJANAK BE A PROJECTBE !!!
    Adjanak technikát, vagy csak szakembereket, akármit.Vegyenek benne katonailag részt !!!

    Ez már gyakorlati meghívó volt a NATO-ba ! A megfigyelőik akkoriban már amugy is ott csücsültek a NATO tervezésein, persze szavazati jog nélkül.

    Ezt sem fogadták el.

    Ezt az egészet én úgy fordítom a magam egyszerű nyelvezetére:

    A ruszkik felfegyverzik Iránt, de kínos lenne nekik ha kiderülne hogy ezek a fegyverek szart sem érnek a kiváló amerikai rendszerekkel szemben.
    Ezért utasítanak el mindent.

  • gyuri10, hülye vagy. 😀

    A fenti állításom MOST érett meg bennem, és hát, ami szívemen, a számon… 😀

    Valóban nem vagyok a cionizmus pártfogója, de nem a kairói élményeim miatt, hanem empátiából a zsidóság iránt, mert úgy gondolom, szörnyű hiba volt az európai népek részéről kiutálni innen a zsidókat egy politikai stratégiából kialakított mesterséges államba, amelynek az a célja, hogy az arab világ torkában, közel-keleten az európai-amerikai érdekek védelmében állandó fenyegetett égben éljenek. DE hát szép propagandát fűztek hozzá a „mieink”, így lelkesen mentek ki a zsidók. És helyt is álltak, ami minden tiszteletemet kivívta. Eddig. De ez a tiszteletem akkor lenne teljes, ha nem további maszlagokkal, hanem valódi empátiával tudnák megoldani az arabokkal való együttélést, és nem újabb uszításokkal. Tudom, ez kétszereplős, sőt háromszereplős játék (nert a „nyugat” is nyakig benne van), de akkor is… De te csak szajkózd gondolkodás nélkül, amit beleénekeltek a füledbe. Jól mutatja, hogy mennyire elvakult vagy, hogy azt gondolod, Orbán megvéd bárkit bármitől… 😀 😀 😀

  • Még hozzáfűzném, bevallom, végtelenül undorítónak találom azt a permanens átkozódást és gyűlölködést, ami itt MINDEN TÉMÁBAN előbb utóbb eluralkodik a magyar-zsidó CSINÁLT ellentétek eszkalálódása ÉRDEKÉBEN. Csak remélni merem, hogy te, barlev és Izraeli csupán tudatlanságból és naivitásból vesztek részt ebben.

  • Gyuri! Te ilyen magyarországi szennylapot olvasol Izraelben? Egyre jobban kivetkőzöl magadból.

  • hazai lámpa
    2018 április 22
    6:38 de.
    Csillagom, nem tudsz olvasni. Én egyszer sem fikáztam a vidéki embereket, mert őket ugyanúgy tisztelem, mint a pestieket. Én TÉGED fikázlak a hülye kijelentéseid miatt…
    Felfogtad? 😀

  • Almási Alma,
    ha szerinted mindenki hülye és tudatlan,akkor te hova sorolod be magadat?bar levnél óriási tévedésben vagy.Semmi köze hozzánk.Ez egy nagyon is okos,nem tudom hol élő,(Izraelben semmi esetre sem) közönséges provokátor.
    Neked és a hozzád dörgölődző agytrösztöknek itt küldök egy kis csemegét.Csak azért,hogy ne túlzottan vigadjál ezek nem fognak meg erőszakolni.Ha van fiú unokád arra vigyázz és ne mondd azt,hogy „zagson”.
    https://ripost.hu/cikk-soros-ismet-pestre-kuldte-a-fiat-alex-hozza-a-legjobb-baratjat-is-szilveszteri-coming-out

  • szocdem89
    attól,hogy magyar”szennylapot”is olvasok még nem vetkőzök ki magamból.Maximum megtudom azt a hozzátok tartozó szennyt is amiről a”jogvédőktől”és a migráns simogató buzeránsoktól nem lehet megtudni.Egyébként ugyanezek a békegalambok szponzorálják és szeretnék megbuktatni az izraeli kormányt és úgy egyáltalán Izrael államának létét.Látod kis szakasits-marosán utódocska én már csak egy ilyen”sötétben bujkáló,rémhír terjesztő,”cionista vagyok.Te a Kádáréknál szabadultál a börtönből szakasitsékkal vagy csak a gengszterváltás után lettél szocdem?

  • Belzebub,
    Koszonom a cikket. Mivel evtizedek ota
    Izraelben elek, valoban nem ismertem Sturzenberger urat,
    sem ujsagjat.
    Az igazsag az, hogy a HVG-n , a Nepszavan,
    es a Szombaton kivul keves magyar lapot ismerek.
    Neha belenezek a Friss Hirekbe- ami szerintem-
    olyan mint a naci- antiszemita lap- a volt Sturmer.
    Ezzel egyutt- Hadzs Amin el Huszeini-rol mashol
    is olvastam.
    Szivesen veszem a javaslatokat erdekes cikkekre,
    vagy filmre, akar magyarul,akar angolul.
    Megfigyeltem,hogy angol nyelven- sokkal tobb informacio
    letezik,mint magyarul.
    Megis-igyekszem magyar nyelvut talalni, feltetelezve,
    hogy bar a tobbseg-ert angolul,leven kanadai ujsag,
    de esetleg-nem mindenki.

  • gy/10
    rehov h’hatsmauth
    11131 Cfat/Safed
    Erets Israel
    itt lakom te szellemi nyomorek!!!

  • majd pont egy nyues jobber provokator mondana meg zsido vagyok-e vagy sem!!??
    mellesleg igazz nem vagyok zsido EN UGYANIS IZRAELITA VAGYOK!!
    a „zsido” szot en erosen pejorativ szonak tartom ugyanis a jo oreg keresztyeny antiszemitizmusbol ered lasd „yudas”!!
    hogy mit ugat a „gyuri10”?? le se sz@rom kar az idoert erre a koponyegforgato teture!! tavaly pont az ellenkezojet hirdette mint ma!!
    es hat az az erzesem -(ritkan csalt meg eddig…)- hogy ennek a feregnek az eg vilagon semmi koze az egy evvel ezelotti gy/10-hez!! csak bitorolja a nevet!!
    ez a tetu miatt letagadom hogy izraeelita vagyok holnaptol!! ez a nyomorult mehuge sikse meg gyalazta „zsido letere” az elpusztitott csaladomm emleket!!
    mar azt is ketlem hogy az lenne aminek itt kiadja magat!!

  • es erre a nev bitorlasra volt mar itt pêlda tavaly amikor ket kulombozo barlev volt itt!! emlekezzetek csak vissza barataim!! ugy volt!!
    akkor is egy „gy/10” fedonevu kavarta ossze a szart!!

  • Geyza
    2018 április 22
    8:07 de.

    na, végre most az igazit ittad! attól mindig megjön, még neked is! szóval
    ott volt a II.VH. és a győztesek kettészakadtak és lett egy 17.5 pólusú világ…az egyszerűség kedvéért
    és a két fő szerető (hogy @gyurka11.2007 -et is ídézzem) a nato meg a varsóiszerződés ott ültek egymással szemben terpeszben és belenéztek egymás….. ja nemoda, a gondolataikba és akkor mexületett a zötlet (6lat, 7let, 8lat) hogy híjjuk be (vagy nem be hanemm meg??? ezt mindíg keverem) az ellenséget hogy tuggya, mikor és mivel és hogyan akarják meg…(na nem ez hanem be) …ni, erreföl a Furfangos Nyesztyerka aszongya, hogy én maradok a vodkámnál ti meg maraggyatok magatoknak…azóta tovább szeretik egymást… és ez így menne a világ végezetéig de közbejött a másik harcicica és még sokan a macskáéktól és akkor ma az van, hogy nagyon büdös van már mert erőlködnek és nem vesznek fel pelenkát pedig hát az olyan agysérvben szenvedőknek, mint dzsónbolton és a bajussza meg zbignyiew és a henry és davidson aki admirális is ordibálnak és nem tetszik nekik a stájsz…hát nem furcsa? a nagy hatalmas békeharcban már nem látszanak ki a fegyvereik mögűl…és amikor valaki aszongya neki, hogy coki akkor kezelésre járnak… ki tud nagyobbat vagy kinek van nagyobb de még kell nekik a Hold a Mars és a Tejút amúgy szépen sorban csakis békés célokra…mert ők olyan békések … most lesek mi lesz a kóreai félszigeten, egyesül e végre amit anno szépen csupa szeretetből és mókából kifolyólag szétb…tak… és a kínai tenger az természetesen nem a kínaiaké hanem

    van még ilyened? vagy ahhoz még nem ittál eleget a dzsobbikból?

  • gyuri10
    2018 április 22
    9:12 de.
    belőled a sárga, kék, lila és hupipiros irígység szól, neked nem jutott egy ilyen szép nagydarab jóbarát…ráadásul a riposztoból informálócc? ez rossz hír, ma még nem vetted be?

  • gyuri10
    2018 április 22
    9:12 de.

    😀 😀 😀 😀 😀

    1. Nem érdekel se barlev, se más, azt írtam: CSINÁLT vita azért, hogy az ellentétek kiéleződjenek. Szikszai mindenesetre tudatosan művelte.

    2. Az, hogy Soros szervez itt valami tüntetéseket, baromság. Nyilván fizet néhány civil szervezetnek, hogy humánusan tevékenykedjenek a nyitott társadalomért.
    Persze minden kormány, amely „nemzeti” kormányban érdekelt, utálja. És?

    3. Hogy Soros fia milyen szexuális életet él, az magánügy. Kötve hiszem, hogy az apja rábízna valami feladatot… Az öreg Sorosnak több esze van annál… 😀

    Summa summárum, az egész hozzászólásod egy baromság. Emeletes hülyeség. Sajnálom, tényleg borzasztóan csalódtam benned. Mármint a tisztánlátásodban.

    Sebaj.

  • Amit szocdemnek írtál, az megint egy csomó sértés, amire azt képzeled, hogy ugrunk. „Migráncssimogató buzik”… 😀 😀 😀

    Általában csak sértések folynak belőled. Ennyire bizonytalan vagy magadban? Tulajdonképpen az a célod, hogy a veled egyet nem értőket sértegesd, és nem az, hogy megérts más szempontokat is. Szimpla hangulatkeltés. Mint a magyarság-zsidóság ellentéte című CSINÁLT VITA.

  • Tulajdonképpen már alig várom Göllnert, hogy lábvizezzetek meg pelenkázzatok egy kicsit… 😀

  • És még egyszer gyuri10-nek…

    „ha szerinted mindenki hülye és tudatlan,akkor te hova sorolod be magadat?bar levnél óriási tévedésben vagy.Semmi köze hozzánk.Ez egy nagyon is okos,nem tudom hol élő,(Izraelben semmi esetre sem) közönséges provokátor.”
    _____________

    szerintem egyáltalán nem mindenki hülye és tudatlan. Magamat azok közé az átlagemberek közé sorolom, akik azért járnak fórumokra, hogy ott beszélgessenek, új és lényegbe vágó dolgokat tudjanak meg, amikről érdemes gondolkodni és eszmét cserélni.

    Minden fórum betegsége, hogy időnként álnéven idegenek tolakodnak be a hozzászólók közé. Ez nem gond, mert nem a név, hanem a MONDANIVALÓ teszi a fórumozót… Egyébként is azt gondolom, Chris az email címek alapján képben van. Nekem meg nincs szükségem bizonyosságra, legfeljebb kicsit hezitálok, hogy valaki butaságból, vagy félrevezetési szándékból írja, amit ír. Ilyenkor én alapból mindig a butaságot feltételezem. Na, mondd, legfeljebb tévedtem… 😀

  • Barlev ur,
    Csak nehany kerdes,azonossaga eldontesehez-
    Hogy hivjak a partot- melyre szavazott? {a heber nev}
    Melyik enekesnotol szerette hallani a dalt -amit kuldtem?
    Mikor szolgalt az Idegenlegioban? {elozoleg-nem tudtuk}
    Mi a Fuggetlensegi Evfordulok egyik programja-amihez
    kapcsolodik a heber szoveg is ?{Honnan van?}
    על שלושה פשעי דמשק ועל ארבעה לא אשיבנו
    על דושם בחרוצות הברזל את הגלעד

    על שלושה פשעי עזה ועל ארבעה לא אשיבנו
    על הגלותם גלות שלמה

    Minden vita- es sertegetes nelkul.
    Egy altalunk nagyon tisztelt, Izraelben elo
    oreg urnak- nem lesz problemaja -valaszolni.

  • Rodeo36-11
    2018 április 22
    9:59 de.

    Nem az a szép a Világban hogy soxínű?
    Én például szívesen megtanulnék hegedálni,
    ha végre valahára kaphatnék egy zöldszínű zongorát…

  • מרים,
    minden tiszteletem a kérdésekért,de szerintem a választ is ivritül kellene kérned!Annál is inkább,mert a katonai rangjának és az általa fenomenálisnak nevezett titkos akcióknak,melyekről nagy büszkén mesél ide beírhatja a nevét.Ha lehet ivritül.Már csak azért is,mert sajnos egyenlőre még olyan,hogy Erec Jiszrael csak a történelmünkben van.Ez a nem túlzott tiszteletre méltó „öreg úr” ha nem hazudna akkor az államot ahol állítólag él,úgy hívják,hogy Medinát Jiszraél. Egyébként a pontos címére utána fogok nézni.

  • Gy-10 ANNYIRA ilyesztő tudsz te lenni itten.
    Akit a minap is rámküldtél..azt az „obsitos katonát”
    Hát komolyan mondom napok óta nem alszom a rémülettől hehe
    Te kis bosszúálló félisten a mennyekből DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

  • Kedves Alma,
    nagyon sajnálom,hogy csalódást okoztam Neked.A magam részéről igyekeztem mindig világosan,sőt azt hiszem elég érthetően kifejezni magam és egyúttal megérteni Téged is.Ezért aztán az történt,hogy én nem csalódtam benned.Első pillanattól tudtam hová regisztráljalak.

  • Szikszai úr helyett azoknak, akiket érdekel.

    Szikszai:
    Az emlitett bekeaktivista “uriember” “javara” lehet irni, hogy Hitler vegulis a deportalas helyett a kiirtast valasztotta.
    Ugyanis a mufti elvtarsad ezt kerte, nem szerette volna, ha a zsidok az akkori Palesztinaba mentek volna.

    Hogy az Ön főmuftija konkrétan mit kért az Ön Hitler elvtársától, arról nem sokkal tudok többet ennél:
    https://www.timesofisrael.com/full-official-record-what-the-mufti-said-to-hitler/

    De főmmufti ide, főmufti oda mivel a mivel a két jóbarát nagy találkozása 1941.november 28-án zajlott le, nem hinném, hogy a Hitleréknek a főmufti biztatásának hiányában elmulasztottak volna hozzáfogni a zsidók kiirtásához. A találkozó időpontjáig már legyilkoltak a 3 millió lengyelországi zsidóból kb. 2 milliót, és javában folyt ugyanez – rengeteg helyi kollaboráns aktív közreműködésével – a megszállt szovjet területeken is.

    Szerintem a találkozó idején, illetve azt követőn – figyelembe véve – az 1930 végén kiadott második brit Fehér Könyvet, és az 1936-39-es arab lázadást követő Peel jelentést, végül az 1939-es harmadik brit Fehér Könyvet, ami évi max. 10.000 főre korlátozta a palesztinai brit mandátumterületre befogadható zsidók számát – már aligha volt lehetőség a nagytömegű üldözött zsidónak az odamenekülésre. Mint ahogy addigra már Hitlerék a Madagaszkár-tervet is ejtették, és az európai zsidók kiirtása mellett döntöttek.

    Végül csak emlékeztetésként: amikor már 1944 nyarán Joel Brand végre találkozhatott lord Moynevel, a brit Középkeleti ügyek államtitkárával, és beszámolt a Himler által állítólag jóváhgyott Eichmann-féle (egyébként irreális) „áruért vért” ajánlatról, kérve, hogy ha nem is akarják teljesíteni, legalább időnyerés céljából adon eg papírt, Lord Moyne válasza: „Mit kezdenénk mi egymillió zsidóval?!”
    A brit hivatalos hozzállásról ennyit. (Ja, Lord Moynet később, 1944 november elején a Lehi harcosai meggyilkolták.)
    Talán azt is érdemes megjegyezni hogy Truman csak 1947 végén
    függesztette föl az 1924-es bevándorlási törvény zsidókra vonatkozó
    korlátozó rendelkezéseit, a háboru előtt egy köznapi zsidónak szinte lehetetlen volt bevándorlási vízumot kani az USA-ba.

  • Hazai Lámpa:
    „Melyik párttal tudok azonosulni? Vagy éppen egyikkel sem, ezért nem megyek el szavazni?”

    Van harnadik eset is. Én például egyik párttal sem tudok, akár csak 50%-ban sem azonosulni. Egy ideig arra gondoltam, hogy szándékosan érvénytelenül, áthúzott szavazólapokat dobok be. Hát, végül orromat befogva, a hányingerig undorodva leszavaztam egyéniben a DK-ra, listán az MSZP-re. (Gondoltam a Kétfarku Kutya Pártra is, de esélytelennek tartottam őket a mandátum szerzésre hisz vidéken gyakorlatilag ismeretlenek.)

  • Nemlehetne ezt az undorító pöcsfejet végre ad acta tenni?
    Minden beokádása hányinger.
    Csak a Bodák meg Lalikák ajnározták ezt a rohadékot itt.

  • Geyza,
    azért akár kinek vagy akár minek alázom a bárlevet,már nehogy odáig fajuljon beképzeltséged,hogy a cipőtalpára tapadhatsz!

  • Izraeli:
    “A Wehrmacht es az SS 1941-tol kezdve-Boszniatol kezdve
    a Krimen at a kaukazusi es kozep azsiai teruletekig
    muszlimok tizezreit vette fel a soraiba,fokent azert,
    hogy ezaltal igyekezzen csokkenteni a nemet vesztesegeket.
    A muszlimok minden fronton harcoltak: tobbek kozott
    Sztalingradnal,Varsonal,es Berlin vedelmenel is
    bevetettek oket.”

    Ez így van, csak én a kezdeti időpontot vélem későbbinek, kb. 1943-ra. De lehet, hogy ebben (is) tévedek, állatgondozó-idomár vagyok, nem hadtörténész. (Egyébként sem érdekel a hadtörténet.) Azért alkalomadtán, talán majd utánanézek. Azt tudom, hogy a varsói gettófelkelés leverésében, a gettó elpusztításában egy muszlim SS-alegység is részt vett.

    Izraeli:
    „Europa ma- nem lett bolcsebb,”

    Ebben szintén egyetértünk. Sőt…

    Izraeli:
    „ha azt hiszi,hogy az ayatollak Iranja be fog tartani barmilyen szerzodest.”

    Én nem hiszem. (Sőt, azt hiszem, hogy a nemzetközi erőviszonyok
    nagyobb megváltozása esetén általában kevéssé szokás betartani a szerződéseket.) Ami Iránt illeti, nehéz elhinni, hogy betartaná az „atomenergia kizárólag békés felhasználására” vonatkozó megállapodást. De miért is tartaná be, ha megteheti, hogy ne tartsa be. És megteheti. A kérdés csak az, hogy a létrejövő atomarzenálját
    előbb Israel vagy előbb Szaud-Arábiával próbálja -e majd bevetnl

    Izraeli: majd bevtni
    „Izrael- nem hajlando- a 21-ik szazad- Csehorszaga lenni.”

    Ez nagyon helyes.
    Ön egyébként úgy véli, hogy a következő világháboru a Közel-Keleten kezdődik majd? Lehetséges, de én inkább Európára tippelnék; adni kell a hagyománra,..j

  • Elég ha TE rája tapadsz Gyuri.

  • Gy-10
    Látom a TE szövegértési képességeid körül is bajok vannak.
    Fennti hozzám címzett kis förmedvényed kapcsán.
    Dehát..mindekinek jogában áll hülyének lenni.
    Amugy meg TE kevés vagy Bar Lev „alázásához”
    Hogy valakit alázhass, erkölcsileg felete kell állnod.
    Te meg már lennt vagy a sárban.

  • Gy-10
    egyébként megértelek.
    Hogy annyira véded Szikszai barátodat.
    Akiről kicsivel fenntebb írtam.Egyívásúak vagytok,
    csak ő sokkal primitívebben adta elő az átkozódásait.

  • Göllner András

    @ Almási

    „Tulajdonképpen már alig várom Göllnert, hogy lábvizezzetek meg pelenkázzatok egy kicsit… 😀”

    Itt vagyok Almácska. Ne haragudjon, de az elmúlt napokban a nyugati áramlat nyelvén kellett kommunikálnom. Félre kellett tennem az útszélit. Azt csak azért használom időnként, hogy megértsen a Gy10, s mindazok akik az ő farvizében lapátolnak ide lenn.

    Almácska ! Jelentem ! Vissza jöttem Bugyiból, lecsillapítottam a Maaarcsit, a hazai lámpát, bevezettem őket a mélyszántás titkaiba ott lenn, vidéken,a begyökerezett nézeteik társaságában. Sajnos miután az ökröket becsekkoltam a Hiltonba, az ekémet kihelyeztem a tatai edzőtáborba, már nem volt kedvem le menni Kutyába, Orbán izraeli segédhernyójához, ski úgy látom, hogy most felhagyott a lábvízkereskedelemmel, és önfeledten lapátol Geyza farvizében. Gutaütést kapna ha most megzavarnám ebben az új hobbijábban. Már attól is tériszonya van ha felmegy a Szikszai szájpadlására. Shalom Gy10 ! Shalom Geyza !

    Geyza barátom ! Ne fukarkodjál, ereszd bő lére, ne sajnáld, mindent bele, hogy jó legyen a használt lábvízkereskedőnek ott kinn a sivatagban. Az ne zavarjon, hogy az Almácska jöbban szereti gyorsan és röviden. Majd én elviszem a balhét. Tanárember vagyok. Meggmagyarázom neki szépen és udvariasan, a nyugati áramlat nyelvén, hogy miről szól a dörgés. 🙂

    Folytassuk tovább „elvtársak” ? Nem kellene mégicsak formát bontanunk, mint ahogy azt Christopher kérte tőlünk, vagy én is avasoltam jó pár kanyarral korábban ? Megin’ én mutassak példát, a nyugati áramlat nyelvén ? Már azt megtettem többször is. Használt az egyáltalán valamit ? Úgy elhúzott tőle az Erzsi, mint a Szél Kálmán a Moszkva Tér elől. Pelenkázzunk, lábvizezzünk továbbra is mert az hiányzik Alma?

  • izraeli
    1,; Erets Israel Shelanu -(Neftali Benett)- szavaztam!! korabban mig be nem tiltottak a „KACH”ra!
    2,;- hat legszivesebben Yaffa Yaarkoni z”l-tol hallanek ezt-azt de sajnos ugy 1,5 eve meghalt!!
    de orommel hallgatom meg Ofir ben Chitrit-et is!

  • izraeli
    ugyanis a Bibi Netnanyahu fele Likud nekem tu puhany lett!! a „Shass” orthodox part meg belekerult Drai leven sok suskusba!!
    az igazi amit tiszteltem utoljara az az ex IRGUN vezeregyeniseg Mena’hem Begin volt!! anno O vezette a „Stern” csoportot Yirushalaim-ban!! ok robbantottak fel a king dovid hotelt anno!!
    —————————————————————————————–
    ha erdekli!
    cfaton van egy magyar vonatkozasu holocaust muzeum amit a cegledrol elszarmazott Lusztig Ur alapitott!! egy ideig leveleztunk is!!
    ——————————————————————————————
    engem maga n e „vizsgaztasson” ha kerhetem ra!!!
    de ha mar itt tartunk !!
    auschwitz-ban -(valaki itt irta ezt)-NEM VOLT SEHOL EGYETLEN mosliman „sturmbannfuhrer” sem de meg csak egy szimpla moslim SS „pimpf” se!!
    magyar SS-es igen ,azok voltak de leginkabb birkebnauban a belso orlanc-ban ami azt jelenti a kerites melletti kozvetlen ortornyokban!! bent a lagarzonak -(mint pl,; B-2/b, vagy B3/c,stb)-teruleten is!!
    egy ilyen fereg szolgalt a Krema/4-ben is!! az is magyar ss volt!!

  • Nem átkozódok csak igyekszem objektíven egyszerűsíteni:
    Szégyentelen,pofátlan szeszkazán vagy,de a te demokratikusnak vélt köreidben ehhez „emberjogi”alapod van,mert bizonyítható,hogy amikor nem vagy delirium tremensben olyankor két lábon állsz. Esetleg még a mellső lábaidat klaviatúrára és tehén pucolásra is tudod használni. De most már tényleg folytathatnád a Boda Marcsi féle cuclidat szívni.Az enyémet pedig hagyd már békében.Nem vagyok soros alexander és fizetni sem tudnék szolgálataidért.

  • hehee
    Gyuri..
    Teljesen lebodásodtál.
    Én nem tom.Mintha napról napra romlanál..

    Kár érted öreg..

  • Göllner Bandi:
    Ne formát bontsunk, hanem nehány sert.
    A láthatólag gyomorpanaszokkal küszkölődő és
    emiatt absztinens Gy-10 -et meg had egye a fene

  • Göllner András

    @ Geyza

    Már sertepertélek. A rágcsálókat a Gy10 hozza magával.

  • Ej mi a kőő Andriska?
    Már megint büdös vóótt a pinyóban.Látom jobban komálod a tehén trágya pucolást.Egy két brácsa hangra akár oszlopra is mászhattok ha a lipit újra kinyitják.Addig az általam ignorált italos cuclikat szívjátok le.Ha majd utána kijózanodtatok megadom a telefonszámomat és jó mélyre bele beszélhettek.Addig a közösülős körömrágáshoz kívánok sok szerencsét.Egyébként lábvizet és hazát nem árultam soha,pedig nekem van.Ti sem árulhattok,mert nektek nincs.

  • Geyza
    eppen ma reggel valaszolt portmann kisasszonynak elegge eles hangnemben Netanyahu!!

  • Kedves Belzebub,
    különleges vágyaid kielégítése céljából fordulj bizalommal Soros Alexhez,de csak ha keményebbnek érzed magad a jelenlegi izompacsirta barátjánál.Ha úgy gondolod,hogy rossz a szöveg- értelmezésem akkor csak azt magyarázd meg,hogy ápr 22 2:19 d.e mit akartál iderebesgetni.Én semmi szín alatt nem szeretném,hogy a nekem tett ajánlatodat nekem megtedd.

  • Geyzer,
    ha tudnád,hogy milyen értéket tettél be azzal amiről”nem tudod, hogy mi,de nagyon érdekes”,nem tetted volna be.Hiába…részeges hülyék is ritkán,de dobhatnak snúrt.

  • izraeli
    nem szolgaltam az idegenlegioban sosem,de ennek ellenere van egy nehany magasrangu jo baratom ott is! hogy milyen „apropobol’ azt nem kotom az orrodra meg neked sem!!
    az is igaz hogy az elso kapcsolatom veluk meg akkor volt amikor az meg a 13111 Marseille Armàes, Quartier Viennot -(fort st jean)- volt !!
    -akkoriban informaciokat kertunk le bizonyos ex-nacikrol -(volt SS-ekrol)- akik uj neven ott szolgaltak!!
    a tobbirol nem vagyok hajlando beszelni meg onnel sem!!

  • Látom Gyagya-10 tudsz snúrozni
    Akkor tudod minek nevezik azt a dobást amikor a pénz a hosszú vízszintes vonal és valamelyik kicsi függőleges vonal csomópontjára esik.
    Eddig nem tudtam miért nevezik annak aminek nevezik és bántott engem az elnevezése.
    (Ha az azazállapot áll be akkor a dobóé minden pénz)

    Most viszont látom pajtás :
    TE VAGY AZ AKI ITT MINDENT VISZ
    HEEHEEEHEHEEEEHEHEehehee heheheeeehehe eheheehehehhhh…

    Egyébként meg jobbulást a kiujulni látszó fekélyednek.
    Ha igy folytatod soha nem kurálódsz ki belőle !
    Hidd el én csak jót akarok neked.
    Tudod én emberbarát vok.
    Nem szelektálok.

  • bar-lev
    2018 április 23
    3:49 du.

    Há most képzeld ez a Gyagya-10 idecsődítet a minap egy seggfejt aki azt állította hogy 15 évig idegenlégiós volt és majd eljön ide hozzám hogy agyonverjen engem, több barátjával együtt.
    Csak arra kéri Gyagyát hogy aggyja meg neki a lakcímemet.

    Itt tartunk most.

  • Gyugyi:
    Szótam a Kisbodának
    hogy jó nálad.Remélem nem baj?
    Szeretem nézni amint két szép és jó ember egymásra talál
    DDDDDDDD DDDDDDDD DDDDDDDDDd DDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDD DDdDDD

  • Göllner András

    @ Geyza

    Ne aggódj. Azok az idegenlégiósok csak a bátor franciát játszák a nyóckerben. A lábvízkereskedő pedig a használt tölcsérét keresi kinn a sivatagban miközben azt próbálja eldönteni, hogy egy kis miteszer vagy egy igazi nagy furunkulus Ábrahám csodálatos népének orrán. A Szikszai szájpadlását pedig már bezárta a Chris. Kötelező volt. Én pedig most jöttem ki a MÉH-ből ahol aprópénre váltottam egy vasfüggönydarabot ami már nagyon rég óta nyomta a lelkemet. A villamos is aluszik, aludj hát te is kis Balázs.

  • Kedves Barátom Geyza,
    úgy látom váltanom kell a stílusomon,mert nem szeretném végleg elveszteni érdeklődésedet.Megnyugtatásodra írom,hogy a valamilyen fekélyemre vigyázok már azért is,hogy neked,drága barátom örömet szerezzek. Szeszes italt továbbra is csak széder este iszom.4 teljes pohár vörösbort.Már csak úgy megszokásból soha nem jártam kocsmába és részeg sem voltam.Helyette az történt,hogy a gyerekeim egyetemet végeztek.Képzeld el,hogy még csak nem is dohányzok,mert az ital és a bagó helyett évente más más helyekre kirándulok a világ négy sarka bármely országába.Na jó,hát ma már könnyen beszélek.Engem manapság már nem „szelektálhat”senki és senkik,mert minden ismeretlen barátom csak jót akar nekem,merő emberbaráti alapon.Ha már itt kell találkoznom veled andriska cikke alatt hát csókoltatlak általa.

  • Kedves andriska tanár úr!
    Téged is csókoltatlak geyza barátom által.

  • Göllner András

    Tulajdonképpen én csak azért jöttem ide le, hogy megtudjam: foglalkozik e egyáltalán valaki rajtam, vagy Esti Kornélon kívül ide lenn a pinyóban, szegény Ódor Bálint álmatlanságával, nevezetesen azzal, hogy a plenipotentátus képtelen átaludni az éjszakákat mióta újra befutott az Orbán a Remizbe. Amikor erről saját édesapámat megkérdeztem anno, ő is csak annyit tudott mondani, hogy ez azért nem érdekel senkit, mert a Bálint katona lett.

  • Figyi..
    Gyuri…
    Hosszú volt amit írtál.
    A „fekély” szóig még eljutottam benne
    de aztán komoly formában veszítettem el érdeklődésemet

    Remélem azzé nincs harag ? : ) : ) : )

    Gyuribari:3
    Felfogod? : HÁ ROM
    ennyi mondatra vagy jó nálam.
    Hosszabakkra nem vok felszerelkezve.

  • gyuri10
    2018 április 23
    5:13 du.

    hehehe te kis Conchita DDDDDDDDDDDDD

  • Göllner Bandi:
    Mi itt mind azon vagyunk hogy Bálint úr jól aludjon.
    Nekem elhiheted,orvostudor is vok:álomterapeuta
    Műszerem egy rövid, bőrből varrott hurka,
    ami ólom-söréttel van jól megtöltve.
    e műszerrel a rossz alvókat seperc
    alatt el lehet altatni.

  • Gyuri10:
    „Ha úgy gondolod,hogy rossz a szöveg- értelmezésem akkor csak azt magyarázd meg,hogy ápr 22 2:19 d.e mit akartál iderebesgetni.Én semmi szín alatt nem szeretném,hogy a nekem tett ajánlatodat nekem megtedd.”

    Semmi probléma, igazad van, kissé elszaladt velem a ló. Ugyan, miért is engedném meg neked – olyan fickónak, akikről néhai nagyanyám mondogatta állítólag, hogy „Scharf Móricok mindig akadnak -, hogy nálam megtedd?! A nyelvi tisztogató művelet elvégzésére inkább kedvenced, OV. ánuszát ajánlanám neked, ha észlelném, hogy újabban amúgy is ez állandó elfoglaltságod. Így hát sok sikert és kívánok neked a folytatásához!

    Ui.: korábban volt itt egy, ugyancsak Gyuri10 nicket használó, értelmes és tisztességes ember. Úgy látszik, hogy nem figyeltem eléggé, és a végletes különbségetek ellenére összetévesztettelek vele – ezért álltam szóba veled. Ez többé nem fordul majd elő, hiszen szememben annyi vagy, mint amit az előbb lehúztam a mellékhelységben.

  • Belzebub
    2018 április 23
    6:04 du.

    De most nehogy azt mondd
    hogy véletlenül egy aranygyűrű volt )))

  • Gyuri10-nek javítás

    Helyesen:
    „A nyelvi tisztogató művelet elvégzésére inkább kedvenced, OV. ánuszát ajánlanám neked, ha nem észlelném, hogy újabban amúgy is ez állandó elfoglaltságod. Így hát csak sok sikert és kívánok neked a folytatásához!”

  • belzebubi,
    többé nem is tudsz velem beszélni,mert ha lehúztad magadat,olyan mélyre a csatornába nem mennék utánad akkor sem ha nagyobb darabnak tartanálak.Ilyen mini méretűeket,mint te csak a lent dolgozók láthatnak,ameddig szét nem olvadsz a többi trutymók között.

  • bubika,
    még egy utolsó beírást mielőtt szétfolysz.Gondolom,boldogult nagyanyád nem tudta,hogy ezt a feliratot a mártírok emlékművén: „השם ינקום את דמם”így fogják lefordítani a valódi Scharf Móricok, hogy”Megölte Őket a gyűlölet,éltese emléküket a szeretet”.Úgy, hogy ezek után nyugodtan lehúzhatod magad boldogult Nagyanyád Scharf Móricaival együtt.Ha mégsem akarod magadat lehúzni esetleg elfogadom bocsánatkérésedet.Azt is csak akkor,ha megértetted az ivrit szöveget.

  • Gyuncinak mindenki a csatornából jön vagy megy.
    Esetleg a „patkánylyukba/ból” amivel erre a web-helyre céloz.

    Namost oly érzékletesen ecseteli ezeknek ezekszerint csak az őáltala ismert helyeknek a belső mibenlétét, hogy a zemberben óhatatlanul is felmerül a kérdés..talán..esetleg..hogy ő..
    de ugyen nem?..GYURI…MONDD hogy nem !!!

  • Gyönci:igen igen!
    Írjál csak ivrittül.
    Legalább nem válik ismertté
    a mérhetetlen gyűlöleted mások iránt.

  • Kedves elvtarsak!

    Nekem ugy remlik, hogy a cikk valami egeszen masrol szolt, mint amirol itt „eszmeket cserelnek”

  • Hacsak nem arrol szellemrol szol ez az egesz amit az orban es a magafajta vezerek ismet felszabaditottak, vagy kiszabiditottak a palackbol – a GYULOLETROL.

    Igen, a balga magyarok nem ertik, hogy YOSHUA, vagy YESU nem a megvalto az Izraelitak szemeben

    Abraham Istene pedig a bosszuallo allo Isten az o nepeert.

    A kiontott verukert pedig NEM FELEJT. Bosszut áll.

    Ez van a Torahban. Pont.

  • Gabriel
    sem „yoshua” sem „yeshu”!!
    sooot meg csak „jezus” sem!!
    az illeto nazarenus hitszonokot ugy hivtak -(arami volt es nem zsido)- Yesa bar-Yosse!!
    yesa a nasarenus szekta -(az esszeenusokbol valtak ki)-egyik igehirdetoje egyik alapitoja volt! nem elegedett meg az esszenus „messisas” varassal hanem a profeciak betoltesevel akarta azt meg gyorsitani! vagyis szo nem volt arrol hogy o maga lenne az!!
    -(lasd a szoveg,;- nem eltorolni jottem a profetakat hanem betolteni azokat)-
    a nem tul regen elokerult Poncius Pilat procurator levelekben utal yesa elitelesere lazitas vadjaval!!

  • gy/10
    -mindenki lehet hulye………..de te visszaelsz a lehetoseggel!!

  • no de reg nem arrol van szo amirol a cikk szolt erdetileg!!
    elhiszem hogy a fidesz bertollnokainak egyszerubb errvek helyett -(no csak mert ep eszu erv erre nincsen es nem is lehett!!)-terelni mas iranyban a diskurzust!!
    igen kenyes tema ez a fideszes mindenbe es mindenhova beavatkozni vagyas, meg ha otthon az isteanadta es megvezetett agymosott nepnekl eppen az ellenkezojerrol papolnak is!!-hazudnak!!
    mar belepofaznanak canada belugyeibe is azt gondolva ha van ott par ezernyi ex-magyar-(no mert azok ma mar canadai allampolgarok!!!)-akik rajukl voksoltak akkor -(eppen mint putyin a dombass-ban ukrajina szuveren teruleten!!!)-a fidesznek maris „joga” legyen belepofazni mi hogy lehet egy canadai tv-ben vagy radio-ban!!!!!
    a vegen kiderul itten hogy toronto es quebec csak felcsut kulkerruletei!!

  • Belzebub
    „a wehrmacht ess az ss mar 1941-tol…”
    a wehrmacht csak 1943-tol kezdett a kotelekeibe bessorozni nemet kisssebbsegeket a megszallt teruleteken!
    az SS kizarolag onkentes alapon mukodott,es meg ugy is igen-igen preciz kriteriumoknak kellett megfeelelni!!
    amirol te irtal azz a „Waffen SS”!!!
    NEM UGYAN AZ a ketto!!!!!!
    a waffen ss, alarendeltsegi pozicioban volt az OKW-nak-(a gyengek kedveeret,;-„Oberr Kommando der Wehrmacht)-minden teren!!
    mig az Allgemeine SS kizarolag az RSHA-(Reich Sicherheits Haupt Amt)-nak jelenthetett, direkt Reichsfuhrer SS H. Himmler-nek!!
    himmler ala es az „rsha” ala tartoztak az einsatgruppe-k,a gettok, es a konzentrations und vernichtungslager-ek!!
    mig a waffen ss, a fornthorcokert felelet mint pl a 2-te SS panzergrenadierr diviosion Wiking, vagy a megszallt teruleteken pl,; az SS Hunyadi freiwillige Panzerabteilung.
    ez utobbi unterrnehme das 2-te SS Wiking Panzer Division-nak es az 21-te SS Panzerlehr brigade-nek!!

  • Megyegjzem valamy nem stymmel ez Gjurytyz körül

    Yo pár éve yrt yde egy -ygaz szatyrykus cykket
    csak az volt benne a különös hogj myntha a

    mindenki által elismert és általa IS (vagy CSAK?) nagyratartott Kurucinfóból kopizta volna ide.

    Hát Gjurytyz Te tudod myféle „patkánylukakba” merülgetsz alá

  • Göllner András
    2018 április 23
    5:22 du.

    Majd alszom én ha véget ér a kín.
    S hűlt testem bíbor bársonyokba rejtik

    Peg nem is vok Fülöp király.

  • Hát csibém…
    Fülöp király nem,de totál agy károsult az igen!

  • Tény.
    Veled is barátkoztam.

  • Kedves barátom Geyza,
    nem a gyűlöletem takarásaként írok ivrittttűl és főként nem neked.Tudom,hogy te egy nyelv géniusz vagy,de azért jobban megérted a hozzád közelebb álló nyelvet: csávókám pikkölöd még a pekenyócemászt?Ha már igazi gyűlöletről van szó akkor ti úgy szoktatok átkozódni,hogy:”Te…hát á várjú mondjá á szemednek, hogy csecsebogyó”.Mondanék még,de túl sok lenne a terhelt felfogó képességednek.

  • heheheheeee
    „ivrit”-ul!! az alzsido tetvek a „netorei karta”-s iranbarat „zsidokk” is ivri-irnak ide-oda megse dolunk be!! tulsagosan konnyu kiismerrni oket

  • Nemtuggyuk mit jelent ez alábbi Gjurytyz, bár te írod.De hogy miért?
    Nem hinném hogy ettől több leszel bárki szemében is.
    Érdekes.
    Mikor üzleti szempontból levelezek izraeli cégekkel, valahogy eszükbe sem jut ilyesmi.Miért lehet vajon?

    ” “השם ינקום את דמם”így fogják lefordítani a valódi Scharf Móricok, hogy”Megölte Őket a gyűlölet,éltese emléküket a szeretet”.Úgy, hogy ezek után nyugodtan lehúzhatod magad boldogult Nagyanyád Scharf Móricaival együtt.Ha mégsem akarod magadat lehúzni esetleg elfogadom bocsánatkérésedet.Azt is csak akkor,ha megértetted az ivrit szöveget.”

  • Gjurytyz:
    Azért elregélhetnéd TE pl.
    a melldöngetésen kívül mit teszel a hazádért?
    Mert szerintem semmit.Megfigyeltem: a melldöngetőknek
    csak a szájuk nagy,a tetteik meg a anulla felé tendálnak.

  • bar-lev
    2018 április 24
    3:40 de.

    Preciz.

  • Geyza
    „ha” -(de nem az!!!es ez kiderult vegre!!!)-valodi zsido lenne ket alapveto dolgot itt nem kovetett volna el!!
    1,;;-egyik ivri szovegeben ki irta az UR Nevet!! egy valodo zsido -(hivo vagy sen tokmindegy!!)- tudja hogy azt egy nem vallasi targyu szovegen kivul leirni TILOS!! arra van a szo „ADOSHEM” ami ket nev-nek a fele-fele!! „ADO-SHEM”))
    2,;- ahol azt irta valakinek asszem a bodanak -„hogy en nem vagyok zsido EMBER”
    ez esetben vagy mindket szot kisbetuvel irjuk vagy mindkettot naggyal! igy irva lealazas es eppezert helytelen !! egy igazi zsido ilyet SOSEM ir le, plane aki mint hangoztatta itt buszke arra ami!!
    ELOTTEM VEGLEG LESZEREPELT!!!

  • Geyza
    indoklas!
    ugyanis az erdeti O-heber talmudi szoveg vilagosan kimondja -(akkoriban a mai „zsido” szo nem letezett meg!!)az csak a Romai megszallas alatt kezdett terjeddni a IVDEVS formaban!!)-a szo ADON = ember nem allhat semmi formaban (irasban sem) az ISRAELITA szonak!
    tudjuk a TORAH-bol hogy az ISRAEL nevet az O.-rokkevalo adomanyozta, eppezert konsidere mint „kol’H” es ezert mindenk felett all!!-(forras,; ZOHAR / Kabbalah)-
    fentebb irtam vala „az O-heber talmudi szoveg”………..itt termeszetesen en a Talmud Yirushalmi-ra celoztam es semmi esetre sem a Talmud Bably-ra

  • vigasztalasul Odor Balintnak uzenem……………”mi szeretjuk Odor Emiliat is3

  • Geyza

    hozzatartozik a magyarorszagi esemenyekhez az is hogy elsokent Franz Anton Basch a magyarorszagi nepi-nemetek-(deutsch der ungarn in volksbund)- vezetoje kezdett toborzasokba a nemet Waffen SS reszere, annak ellenere hogy ezt -(eleinte csak!!!!)- Horthy tiltotta neki!
    de ekkor mar 1944 Marciusat irtuk!!

  • Ódor László Prof.Dr.

    Göllner András professzor úrnak!

    Tisztelt Kolléga Úr (ha jól tudom, Ön is egyetemi tanár): Ilyen mélyre mint az Önök stílusa még a magyar ellenzék sem süllyed.Olyan hazug állítások, hogy a nagykövet, Dr. Ódor Bálint nem tud nyelveket, vagy hogy „a mély-zsebeiről ismert magyar diplomata”, önmagukat minősítik.
    Az, hogy a szerencsétlen és tájékozatlan, előítéletes sajtójukat Magyarország ellen hergelik, szánalmas erény.

    Kedves Kolléga Úr! Magyarország csak egy van, s ezt a Magyarországot, a mi közös Magyarországunkat normális viszonyok között „part -party”-nként (vagyis részenként-pártonként) segítenünk kellene. Önöknek is, még ha nem értünk is egyet számos kérdésben. Hiszen ez a demokrácia lényege: hogy a különbözőségek egy keretben, a nemzetben megmutatkoznak. 1994-ben és 2002-ben én voltam szomorú. De bíztam benne és mindent megtettem érte, hogy a kormány az egész ország, az egész nemzet kormánya lehessen.Holott a H- és a M-kormányt én nem akartam…

    Higgye, higgyék el, hogy a Kanada és Magyarország közötti kapcsolat építésére alkalmasabb embert aligha találhatna bármilyen magyar kormány is, mint Dr. Ódor Bálint. Nagy tudású, becsületes, magyar.

    Megértésében bízva üdvözlöm: Dr. Ódor László

  • Dr Odor Laszlo

    nos az antiszemita jobbikos magyarok is ezzel kerkedtek mindig is,;-„tisztesseges becsuletes magyar” innet szamitva ezeknek a jelzoknek a tovabbiakban NINCSEN HITELE fikarcnyit sem!! az ami nekik onnek annak szamit nekunk eppen az ellenkezojet jelenti!!

  • Bar-lev:

    A melldöngetés mindig is a kisebbrendűségi komplexusokkal küszkölődők pótcselekvése volt.

    Tudod ezek nagy általánosságban munkában sikertelen , magánéletben szerencsétlen kispolgárok.

    Van..persze hogy van köztük olyan is akikre nem jellemzőek a fennti definíciók, de ők meg a hatalomba való beépülésük miatt használják álságosan ezeket a lózungokat.

  • Ódor László Prof. Dr.
    2018 április 26
    4:14 de.

    Kétségtelen.
    Magyarország csak egy van.
    Ha szélsőjobbon múlik, nem sokáig.
    Párszor már megpróbálták szanálni a Hazát.
    Nem értem mostanra ez miért változott volna meg.

  • Göllner András

    Ódor László professzor úrnak!

    Kedves kollega. Értékelem és köszönöm hozzászólását írásomhoz, melyet hangnemében egy picit indulatosnak, tartalmában enyhén szólva elfogultnak, ha szabad, igazságtalannak tartok. Sosem állítottam Bálintról, hogy nem beszél nyelveket. Hozzám is eljutott annak híre, hogy tökéletes a franciája. (Nekem nem adatott meg, hogy ezt a képességét személyesen is megtapasztaljam, de nincs szándékomba azt kétségbe vonni.) Azt állítani rólam, hogy amit odafenn műveltem, túlszárnyalta a teljes magyar ellenzék aljasságát – „Ilyen mélyre még a magyar ellenzék sem süllyed” – túlbecsüli szerény képességeimet. Bár vannak szárnyaim, (tegnap például az éj leple alatt átrepültem a Gellért hegy felett, nem tudom tetszett e véletlenül látni), a tudományos érvelések terepén szigorúan betartom Arisztotelész követelményeit. E magatartás miatt élvezem akadémiai tisztségemet. Az Emeritus Egyetemi Tanári rangot e tájon nem adják puszira.

    Kedves Ódor László tanár Úr ! Kénytelen vagyok megismételni azt, aminek odafenn hangot adtam. Empirikus módon verifikálható, hogy védence (névrokona vagy fia) itt Kanadában, egy Public Relations kudarcot vallott. Annak ellenére, hogy teljes erőbedobással, hihetetlen szorgalommal, mindent elkövetett céljainak érdekében, (még olyan dolgokat is, amelyeket nem illik egy diplomatának elkövetnie), a kanadai sajtó, a kanadai kormány, a kanadai konzervatívok színe java, nem főnökének az erényeit, hanem annak a nyugati áramlattal ellentétes lépéseit boncolgatja. Ha nincs igazam, kérem, adatokkal és ne érzelmi eszközökkel szálljon vitába velem.

    Kedves Ódor kolléga. Tudom, hogy fiának látványos kudarca, illetve annak a bizonyítása, fájdalmas érzéseket kelthet az Ön szívében. Nekem se okoz ez nagy örömöt, hisz egy hazaszerető magyar hazafi vagyok, aki azt szeretné, ha a nemzetközi sajtó, és főleg annak mérsékelt, konzervatív része, a mindenkori magyar kormányokat éltetné. De jó is lenne az. Amit a kedves kisfia és úgy látom Ön is képtelen felfogni az, hogy a tiszteletért meg kell dolgozni, azt ki kell érdemelni, az nem egyszerűen attól függ, amit az önök miniszterelnöke mond. a felcsúti stadion árnyékából, vagy amit a kisfia kijelent az ottawai nagykövetségen, egyik másik zongora előadása után, miközben a lakájok pogácsával, és magyar borokkal itatják a hallgatókat.

    A nemzetközi konzervatív szakvélemény – hagyjuk a baloldalt ki ebből – a magyar miniszterelnököt egy közönséges banditának tartja, aki az európai adófizetők pénzéből építi saját vagyonát. Ezt a véleményét nem egy kalapból húzza elő, hanem empirikus módszerekkel verifikálható tényekre alapozza. A nyugati konzervatív kritika, ellentétben Önnel és fiával, nem keveri össze Orbán Viktort a magyar nép egészével.

    Professzor Úr ! Én nem szeretek magamról beszélni, de kénytelen vagyok azt tenni, amikor valaki úgy ront nekem valótlanságaival, mint egy bika a porcelánboltban. Innen, Montreal Kis Olaszország negyedéből szeretném Önt tájékoztatni, hogy életem során egyszer se a magyar népet kárhoztattam azokért a tragédiákért, amelyek Magyarországot érintették – pl. Trianon, a Fehér, vagy a Vörös Terror, csatlósságunk Hitler vagy Sztálin oldalán. Mindig is a vezetők, akár belföldi vagy külföldi, magatartására helyeztem a hangsúlyt. Most sem teszek mást: megpróbálom népem figyelmét felhívna arra a szeretet és összefogás látszatát keltő átverésre, amely a magyar embereket már több száz éve fogságában tartja.

    Kedves Ódor László! Nékem is van három csodálatra máltó, felnőtt fiú gyerekem, akiket felneveltem, mindent meg adtam nekik hogy nagyszerű egyetemi diplomákkal a zsebeikben, több nyelv birtokában, talpraesett és tisztességes módon, embertársaik méltóságát tiszteletben tartva, keressék a kenyerüket. Én is ismerem azt az érzést, amikor valaki igazságtalanul bántalmazza az én kis csemetéimet (ők nekem mindig is azok maradnak, pedig mindegyik már 30 év felett). Az én fiaim meg tudják védeni magukat a nyilvánosság előtt, köszönik szépen, nem szorulnak édesapjuk védelmére e téren. Ettől függetlenül, én nagyon is megértem, hogy Önnek személyesen gondot okoz, hogy nem vagyok elájulva attól a politikai párttól, amelyiket Ön és fiacskája, a Bálint, oly nagy szeretettel szolgál. Remélem, mindketten jó egészségben túl fogják élni azt a csalódást, melyet személyesen okozhattam mindkettőjüknek.

  • ne legyen igazam………….de van egy sanda gyanumhogy elobb-utobb ujra az orosz segget kell nyalnotok!!

    az USA segg megvolt!! az EU-s segg is!! most issoraz johet a jo oreg moskovita valag vissza!!
    mer nektek mindig kell a szatok ele egy errol szol az egesz historiatok!!!
    A habsburg ellen a torok segget nyaltatok!!
    aztan 150 utan a torok ellen a habsburgok segget nyaltatok ki!!
    1849-utan jott a ferdinand segge jo szarosan ahogy kell!
    aztan jott II;ik Wilmos nemet csaszar segge 1914-ben!!
    aztan a vorosok segge 19-ben!
    utana a Horthy valaga 1920-tol!
    aztan jott a Hitleraj seggenek onkentes kinyalasa!!
    aztan jott Stalin elvtars valaga!
    majd brezsnyev,stb,stb seggek tomege!!
    aztan az USA segg!! ugye megiscsak uj izek!!
    es most vissza a jolbevalt orosz valaghoz neha meg-meg fuszerezve irtani es torok szultanjelolt seggekkel!
    ——————————–
    aztan persze lehet mos rinyalni-opbegatni hogy igy es ugy………..de EZ AZ IGAZSAG!! pont!!

  • bar-lev 4-26, 11;04 de soraiban kicsit durvan de a valaosagot irta.
    A magyar mindeg s…, nem, hasznalaom inkabb a „csatlos” kifejezeset.
    Az volt mindeg, sajanos az is lessz majd mindeg, aki nem kepes vagy hajlando lenni fuggetlen, onlalo semleges nemzetkent mukodni.
    S azt a remenyt itten is mind az elvtarsak mindeg remesen elleneztek.
    Tehat ami a mult, volt, az lessz a jovojuk is.
    Az ellenzekeskedes es a pokroc nyelevhasznalat azon nem segit !

  • bar-lev
    2018 április 26
    11:04 de.

    Nyugi.
    Már nyajjuk.
    Putyin amúgyis memmonta pár éve
    hogy neki a JOBBIK „természetes” szövetségese.

  • Azt hiszem, akar ki lenne a mai kormany kepviseloje Kanadaban, azaz nagykovete, az piszkalna egyesek erzeset. Szegeny Odor Balint , nem tehet arrol, hogy ide helyeztek, es van itt egy ket igaz baloldali aki megtamdja.
    Szerintrm, a Nagy Kovet ur es a fia senkinek sem artot. Ult Ottawaban es kepviselte Magyarorszagot a posztja szerint. A helyeben, nem is valaszolnek mindenfele ragalomra. Ha majd baloldali kormany lesz otthon uralmon, akkor annak a kovete lesz Ottawaban, ahogy volt Gyurcsany Ferenc uralma alatt.

  • bendeguz-stb

    ja fiam-(ezt a koromnal fogva megengerdem)-en nyiltan nyersen de MAGYARUL KI IROM akkor is ha fej!!
    ez van! ha korbe kerited a szarral teli serblit arannyal az attol meg szar marad!!

  • Geyza

    juhheeeeejj!
    no akkor anno azer jart a zazrivecz-vona a moskovita kommonista pârtfo oskolan!! ukaz-ert ment, no meg nemi loveert!!
    ki van ez talalva rendesen!! a ruszkik hazamentek 89-ben……………most meg szivarognak vissza a spajz kisablakon!!-asszem mar esedekes a hires mondas -‘a ruszkik mar a spajzban vannak”!!!
    ——————————————————————————————-
    ne legyen igazam, de azt hiszem ugy lesz megiscsak…….

  • aszonta a zorban hogy aki kulfoldi penzeken tart valasztasokat az „HAZA ARULO”!!!
    no viktor ugorj a kutba hamar vidd a vona-t is!!!
    zorban ugye orosz es torok penzeket kapott!! erre van bizonyitek is!!!
    a vona irani es orosz penzeket!! erre is van biozonyitek!!!
    most akkor akik ugatjak hogy ……………….ok maguk azok!!

  • Barlev

    A nagykoveteket a magyar Kulugyminiszterium nevezi ki. Nem szavaz ra seni, sem itt sem otthon.

  • figyelo-bencsik klarika

    az a lenyegen nem valtoztat hogy ov kijelentese alapjan ugy ov onmaga mint a vona idegen penzeken turnezott!! ergo,; HAZA ARULOK!!! pont!!

  • vagyis a nagykovetet egy haza arulo kormany nevezte ki!! igy annak kinevezese torvenytelen eppezert ervenytelen!!
    ha gerinces „ember” lemond es haza utazik!!-……………(vagy dezertal!!)-

  • barlev, hat nem tudom. A hivatalosan megszavazoot kormany miert lenne hazaarulo? Talan, majd elmagyarazza nekem.

  • figyelo-bencsik klarika!

    ne jatszd itt az ertetlent!!!
    -„orban,-akik kulfoldi penzekbol intezik szervezik a valasztasi kampanyukat azok mind haza arulok!!!!”-
    ezt eltagadhatatlanul a zorbanod mondotta ki tomeg elott!!!!!!
    nos orban es a vona szinten kulfoldi penzekbol kampanyoltak!!!!! torok-irani-orosz penzekbol!! ennek nyoma van!!!
    vagyis HAZA ARULOK!!! ok maguk is!!
    igy meg ervenytelen a megvalasztasuk, eppezert a nagykoveti kinevezes is mivel a kulugyminisztert az allamfo-(jogtalanul mert hazaarulok megvalasztottak)- kabinetje nevezte ki!!!!
    ezuttal vagy megerted vagy varrj ra gombot!!
    ettol vilagosabban nemù lehet elmagyarazni!!

  • Hát…
    ez a bar troll már elkezdett magyarkodni is.Igaz,hogy a magyar fogalmazása és helyesírása kifogástalan…Remélem,hogy nem csak magyar útlevele van,de személyi igazolványa is.Csókoltatom a Geyzirrel. Az is adhatna nekem magyarból leckét és snúrozásból házi feladatot.

  • Gjurytyz:
    TE csak foglakozzál a Charlik, Bodák és Kötrvéjesik seggének a fényesre nyalásával.

    A magyarokkal , akiket gyilkosoknak tartasz és Magyarországgal amit megvetsz már nem kell foglakoznod.

    Amúgy meg csókolózzon veled a Bodamarcsi.

    A minap amúgyis három-négy részletben vallott neked szerelmet

    Használd ki fiú ! Kapás van !! Hidd el jól jársz…

    Esze nem sok van a csajnak de legalább kissé hülye.

    Kell e ennél több neked ?

    DEDDDDDDDD
    DDDDDDDDDD
    DDDDDDDDDD

  • Conchita Georg-10 úgyismint helyi csókkirály:
    Aztán holhagytad a kis 15 éves idegenlégiós barátocskádat?
    Valahogy nagyon felszívódott. Lehet most gyűjti az obsitot?

  • Geyza

    ugytunik szolta neki „fentrol” hogy -„ferme ta geule si tu veut garde ta pension…”
    irtam egy kivalo jobaratomnak aki a legio felso hadvezetese-nel dolgozik pârizsban!
    —————————————————————————————–
    gy/10

    sheket meshuge satmar-goy!!!

  • Geyza

    asszem en rakerdezek itt ott regi katona tarsaimnal-(aki kozul joparan magas beosztasban vannak igen-igen fontos helyeken, ki is ez a „Gy/10” es milyen kapcsolatokat tart ez fent idegen orszagok katonaival?!!
    magyarul kicsit megkeverem korulotte a szart!! sok koszonete nem lesz benne!!mehet rinyalni a legionnaire haverjaihoz!!

  • bar trollok,mert ez már biztos,hogy nem egyedül szájhősködsz ide. Ez érződik a kettős stílustalanságotokon is.
    Szerencsétlen,szóf@só.Te írtad,hogy legionárius voltál.Persze ilyen kis képességekkel könnyen elfelejted a saját ökörködéseidet hazudozásaidat is.Neked magas rangú ismerőseid? Csak a Gé-Hából esetleg Beer Jakovból szabadultak között lehetnek.Katona pedig akkor voltál, amikor én voltam a római Pápa.Én gyerekkoromban ministráltam a rózsák terei tümeban,de te az izraeli hadseregben még csicskás sem lehettél.Erőlködhetsz nyugodtan a Geyzir barátoddal együtt.A sérv műtét ma már nem egy komoly eset.

  • Geyzir,
    veled csókolózzon a Kozarek vagy a Bali Mihály Utódai. Szerencsétlen almagyar.A hozzád hasonlókat sem gyűlölöm.Az undorodás nem azonos a gyűlölettel.Persze,ha ezt megértenéd akkor még írni is tudnál magyarul.A Charlinak és a Boda Marcsinak esetleg a talpára tapadhatsz,ha nem vigyáznak,hogy hova lépjenek.

  • Gjurytyz:
    Na jó jó csak azé szólok mert te ajánlgatod itten folytin nekem a nyálas csókjaidat.

    Netán buzi e vagy e ?

  • Bar-lev:

    ezek a gyobbágyak nem érnek meg annyit sem hogy az ember felemelje miattuk a telefont.

    Szerintem.

    Ez a gyuri is.
    Egy darabig itten elsopánkodik még, aztán elmegy gyomor-rehabilitációra heheheeehehe

  • Geyza
    2018 április 29
    4:07 du.

    hogy miket lehet itten olvasni? jobb mint a Lúdas Matyi (máramikor nem volt az igazi) @bár – Lévi aszongya, hogy rengeteg gyökere van és beleeresztett tatőtől talpig gyükér moszád, poszád kaszád kapád, legionnaire etrangér’d, khónbéla, kóhnbandit, brünnhilda, grűngyurcsi77, meg a mezei poszáta… és még nincs vége…folyt (on) köv (ellőzik) és az is kiderült, hogy van telefonnya és tuggya hasznyálnyi…csörög is akkó’ ű a csörögefony… hogy mik vagynak alsó kis ciónyban és @bár Lévi még nem is pedig az elvtárs nagyon igyexik de minek? és hogy hová?

  • Chris:

    Miért kell elviselni hogy itt visszaélnek mások személyiségi jogaival és neveket lakcímeket tesznek ki?

    Lásd ezt az idei bejegyzést:

    gyuri10
    2018 április 21
    4:45 de.

    Szikszai,
    lépjünk túl ezen a minden lében kanál,szószátyár trollon. Ezt üzenem Neked a Radak Gáborrá kinevezett VIII.kerületi neonáci az Uránia mozi fölötti lakásból.Ha ez a fütyi normális,akkor az én seggem Stradivari.

    És ezzel párhuzamosan másokat meg agyonveréssel fenyegetnek?

    Lásd ezt a bejegyzést:

    Szatmári Dániel
    2018 április 20
    4:24 du.

    gyuri10
    2018 április 20
    3:55 du.
    Szívesen, máskor is, de nem szeretnék ebben a szélsőbaloldali fertőben tovább dagonyázni. Ha a kishaver címét megtudod, azért számíthatsz rám, van egy pár obsitos haverom akivel nagyon értünk a kézrátételes gyógyításhoz!

    Chris:
    Miért kell itt elviselni egy ilyen agresszív embernek és baráti körének a verbális terrorját ?

  • Christopher Adam

    Geyza, a kommenteket legtöbbször csak futólagosan van időm elolvasni, de amikor látok ilyet, törlöm. Őszintén szólva nem értem azt az indulatot, ami ilyen stilusú hozzászólást eredményez, meg azt sem, hogy felnőttként miért nem lehet egyszerűen ezt a mérhetetlen mérget kordában tartani. De javaslom Neked, hogy ezt a veszekedést ne folytasd Gyurival, hiszen igazán értelmetlen.

  • Chris:Oks.
    De vajon el kell e tűrni egy ilyentől mindent?
    Mindenkit mocskol aki másképp vélekedik a Világról mont ő.

    Azthiszem, mivel ez egy ilberális oldal, nincs két egyforma vélemény a dolgokról.
    Mindenki elmondja a véleményét aztán passz.
    De ez és a baráti köre megpróbálja ráerőltetni a jónépre a saját véleményét.

    Aki ellent mond azt gyalázza.

    Nagyon hasonlit a Marcsára DDDDDDDDD