Szijjártó Péter keményen bírálta Kanadát liberális politikusai miatt

2018 április 13 11:05 de.68 hozzászólás

Egy angol nyelvű közleményben Szijjártó Péter, Magyarország külügyminisztere harsány kritikával illette Marco Mendicino-t, a kanadai Igazságügyi Minisztérium parlamenti titkárát. A liberális politikus a napokban azt mondta a The Globe and Mail című napilapnak, hogy Stephen Harper ex-kormányfő  döntése, hogy gratulál Orbán Viktornak undort keltett politikai és egyéb körökben. Mendicino azzal vádolta a magyar kormányfőt, hogy „az etnikai tisztogatás pofátlan támogatója Európában,” továbbá Orbán arról híres, hogy „démonizálja a menekülteket.” Mendicino még hozzátette: Orbán számos antidemokratikus intézkedést kezdeményezett a szabad sajtó, a független igazságszolgáltatás és a demokratikus intézmények ellen. Ezek olyan intézkedések, melyek „sokkolják” az átlag kanadait.

Marco Mendicino.

Erre Szijjártó egy fődiplomatától szokatlan vehemenciával támadott rá a kanadai parlamenti titkárra.

„Ismerjük ezt a liberális gőgösséget, ha ők nyernek, minden rendben, és demokrácia van, ha viszont veszítenek, akkor már nincs demokrácia”–mondta Szijjártó, és még hozzátette: „A kanadai liberális államtitkár úgy gondolja, hogy a magyar emberek sorsáról nem a magyar embereknek kell dönteniük, hanem neki…a liberális politikus nemcsak nagyképű és gőgös, hanem hazudik is.”

Aztán, mintha a kanadai liberálisoknak üzent volna Szijjártó eléggé ominózusan csengő módon: „Azok közül, akik bennünket vádoltak, ma már senki sincs pozícióban, mindannyian bukott politikusok lettek…”

Ma reggel felkerestem a kanadai Külügyminiszériumot, illetve Marco Mendicino hivatalát a fenti hír, illetve a „Soros zsoldos” lista kapcsán is–hiszen az utóbbiban erősen érintett a kanadai Michael Ignatieff által vezetett CEU. Levélben jeleztem, hogy az Egyesült Államok budapesti nagykövetsége már elítélte a Figyelő egészen hajmeresztő listázását. Erről a KMH angol nyelvű testvérlapjában számoltam be részletesen. A kanadai fél válaszát ott, illetve magyarul a KMH-ban is lehozzuk.

68 hozzászólás

  • Hehe… epp az elobb hivtam fel a kanadai vamhivatalt, es rovid csacsogas utan kozoltem veluk, hogy meg a magyarorszagi komcsi rendszer is jobb volt, mint az, amit az idiota kanadai komcsik vezettek be itt. Talan meg a nacik is jobbak voltak ezeknek az allatoknal.

  • Nem az a baj, hogy nem az én meggyőződésemnek, nézeteimnek megfelelő oldal győzött. Ami győzött, az a korlátlan gyávaság, mohóság, irigység, gyűlölség. Nincs színe, nincs iránya sem – ezért hamarosan irányíthatatlanná válik, ami mindanyiunk vesztét okozza. Ahogy ezt Szíjjártó viselkedése mellett Szikszai fenti sorai is bizonyítják…

  • Nem gondolom, hogy Magyarország bármiféle tényező volna a világban. Mezőgazdasági terményeken kívül nem sok, ami magyar produktumként említésre méltó. Így az az ország teszi jól, aki nem is említi a magyarokat.

    Nincs sajtószabadság és sérültek a demokratikus jogintézmények? A magyarok élnek benne, nekik ez tetszik. Hagyni kell őket, mert csak visszaszólnak agresszív kismalac módjára.

  • Atyaég!Syxay!

    Hihetetlen, h ezt a 6ait tolerálják a kanadaiak, söt a hivatalok!

    Nekünk mázli, h nem Mo-on él, na de a kanadaiaknak?
    Az, aki öt odaengedte, ha ezt tudná, akkor a konektorba vizelne!

    De különben pont 6ai világit rá, akár magát is utálhatná, hogy ilyenek is lehetne a migráncsok!
    Ha vele példálozva jelenitenék meg a migráncsokat, lehet, már az elsö pillanattol énis migráncsgyülölö lennék!
    Szerencsére a menekültek között 6afajtával nem találkoztam!
    Te! Figyelj haver!
    Ezen a Syxayn ránézésre is látszik az erkölcsi törpesége?
    Mert akkor kimegyek a Keleti-puhoz egy baseball-ütövel,hogy rendet csinálva szelektáljak! Rohadt migráncsok!
    Syxayt hányszor verték meg Kanadában, mind rohadt, lányaikai megeröszakolo migráncsot?!

  • Syxay elvette a jokanadaiak munkáját! A szociális juttatásaikon élösködött! A kanadai nyuggerprolik nyugdiját dézsmálva kárositotta öket! Lelötte a rénszarvasaikat, jegesmedvéiket!

    Hogy mondják kanadaiul, hogy élösködö rohadtmigráncs?

  • Tényleg, Szikszay nevű migráncs rátört a kanadai nemzetre! Ott élősködik a kanadaiak nyakán és még pofázik is, nemzetet támad!

  • Lehet, h Syxay az Ogopogo?
    Vagy Oko-loco?
    Már nem emléxem, csak kicsit tudok kanadaiul….

  • Na!
    Syxay az idiota komcsi kanadai vámhivatalnokok elött jol lejáratta a teljes magyarságot! És még büszke is rá!

    Gyere haza Syxay! Pont ilyenekre van szüksége az ohazának! (A kanadaiak szerintem ugyis utálnak és megvetnek téged! Mi pedig mazohisták vagyunk. Inkább elszenvedünk mégegy ilyen jomagyart, minthogy lejárasd az egész nemzetünket! Csak jo messze költözz tölem lszi!To the Bottomofthecsutbox

  • Most nézem a Keresztapa lll. részt.

    Azért oriási teher lehet orbán gyerekének lenni!

  • Vajon Marco Mendicino személyesen szerzett tapasztalatokat a magyarországi „szörnyűséges” közállapotokról? Vagy véleményét kizárólag az „absolute semleges, megbízható” hírforrásokból, a Washington Post-ból vagy a New York Times-ból merítette?

    Ha eddig még nem volt Marco Mendicino Magyarországon érdemes lenne elmennie és személyesen megtapasztalni a „magyarországi borzalmakat”

  • Szikszai!

    Teljesen igazad van,Szíjjártó P.jogosan bírálta Kanadát!
    Egyébként arra kérlek,hogy olvasd el a „Nekünk volt a legnagyszerűbb diktátorunk ” című cikkhez fűzött mai hozzászólásom és ha lehet véleményezd, továbbítsd másoknak is !
    Gondolom mind a kint és mind az itthon élő magyarokat érdekelheti…!

  • Göllner András

    Rajta vagyunk hogy a jelenlegi kanadai kormány, az ellenzéki pártok, és a kanadai sajtó jóformán kívétel nélkül elitélje a magyar nemzeti szégyenfoltot. Itt kanadában, a nagyközönség csak elítéli azt a korrupt, Putyint-pártoló kleptokráciát mely nemcsak a pénzéből hanem immáron a becsületéből is megfosztotta a magyarokat.

    Orbánnak kanadában csak a pelenkás mosónői és házmesterei tapsolnak, tehát azok, akiket úgy etet a Viktátor, mint kacsákat nokkedlival a feneketlen tónál.

    Szegény Ódor Bálint nagykövet úrnak most elég sok álmatlan éjszakái lehetnek. Úgy lebőgött a PR fonton mint a magyar válogatott valahol Azerbaizsán táján. Keményen megdolgoztunk azért hogy a magyar nemzeti szégyenfolt (MNSZ) egyhamar ne rakja be ide a lábát. 🙂 Éljen a Kanadai Magyar Demokrata Charta, éljen a Kanadai Magyar Hírlap, éljen a The Hungarian Free Press !!! Köszönet mindazoknak akik támogatják erőfeszítéseinket a magyar újfasizmussal szemben.

  • Ornaanfan,

    Jellemzo a szellemi szintedre, hogy azt sem tudod mirol van szo, de okoskodsz, es bunkosagokat hordasz ossze.
    Ez az intelligencia-hiany az, ami nem kell a magyaroknak, azert nem szavaztak a ti udvoskeitekre. Ok ugyanolyan butak, mint te.

    Es persze Szijjartonak tokeletesen igaza van. A kanadai „halado” foglalkozzon Kanadaval. Lenne itt boven mit csinalni. Pl. Az eszak amerikai szabad cserekereskedelmi egyezmeny teren, ami nekem megse szabad. Csak a milliardosoknak.
    Termeszetesen ettol szabadsag igazan a kanadai szabadsag, es ettol vonatkozik minden torveny egyforman minden allampolgarra! Legalabbis a „halado” „logika” szerint.

    Herbaria-szeru cuccokat rendeltem az USA- bol. Megakadt a szalitmany a csomag- koveto szerint a kanadai vamon 10 napja. Felhivom oket, ahol kozlik, hogy az amerikai hivatal altal jovahagyott szert eloszor a kanadai barmok altal is jova kell hagyni, es aztan ha nem hagyjak jova, elkobozzak azt. Tehat nem visszakuldik a feladonak, hogy legalabb az viszafizessen engem, hanem elkobozzak az en draga komcsi kanadai idiotaim.
    Mellesleg, van ilyen aljassag Magyarorszag es az EU orszagai kozott?

  • bodamarcsi
    „velemenyed”?? neked olyanod nincsen!! beszelsz alltalanos baromsagokat a magyar adofizetok penzen dozsolve te fidesznyik bertollnok!!

  • Elvira Bacsi
    aszongya a „szikszai operett-kryptonyilas……”talan meg a nacizmus is jobb volt mint a kanadai komcsik”

    te jooo eeg!!!! kiderult vegre mekkora egy seggfej ez a pince-naci!!

  • ki kell toloncolni ezt a szikszai-t kanadabol…………irany orbania!!

  • Kis Ferenc,

    Meg csak nem is amerikai halado szennylapokbol szerzik az infot, hanem inkabb a magyar hazaaruloktol.

  • Göllner András

    @ Boda Marcsi

    Remélem virágos otthonkájában, a kerítésnek dőlve olvassa tájékoztatásomat. Az a helyzet, hogy a Szíjjártó Petire a kutya se hallgat nálunk itt Kanadában, ő is mint a Bálint gazda lebőgtek a kanadai közvélemény előtt a „maguk-fajtákkal” együtt. Az még elképzelhető, hogy a narancsbőrű hóhányó, a Ruszki kleptokrata amcsi haverja még tapsol a felcsúti köpcösnek, de mi itt Kanadában elvégeztük a házi feladatainkat. Mi leráztuk a meggyet a fáról a lányok kötényébe. A szeretet és összefogás látszatával seftelő átverőknek itt nagyon le ment az ázsiója. Remélem a háztáji csirkéi még szorgalmasan tojnak. 🙂

  • Szikszai!

    A sok itt közölt idétlen baromság után ,remélem visszanézel az előző figyelmedbe ajánlott cikkre is?!……és reagálsz!

  • Szikszai, mar jeleztem korabban, ez egy baloldali lap. Csak Gollner ur beirasat erdemes megfigyelni. Persze a magyar kormany gyozelmehez senkinek sincs joga , itt Kanadaban velemenyt nyilvanitani. A magyar egyelore, onallo allam, a nep annak ad tobbseget a szavazasnal, akibe a legjobban megbizik. Volt mar nekunk evekig kommunista kormanyunk, elveztuk evtizedekig a szovjet diktaturat is, amit az itt elo magyar el sem tud kepzelni,. Legyen szabad annak az orszagnak azt valasztani, akit ok akarnak! Meg annyit, hogy jol esett Stephan Harper volt miniszterelnok gratulacoja!

  • Mind Orbanfan,mind Elvira bácsi,mind bal-lev rendkívül szánalmasak (Geyzáról már nem is beszélve…)kissé túlértékeltem őket,azt hittem van néni önkritikájuk…,de megint naiv voltam,tévedtem….. Na pá….,de a normális és hazaszerető emberek hozzászólásait továbbra is örömmel olvasnám! Mindezt a reklám alatt írom,mivel egy Oscar díjas szép és tanulságos fimet nézek. Holnap reagálok,főleg a normális hozzászólásokra!

  • Hekesbítés: Orbaanfan,bar-lev helyesen,elírtam,de a nagyon gyengék kedvéért javítottam! Mindezt a reklám alatt….!Pá!

  • szikszai!!
    anyadat hazaarulozd itt te nyomorult kis senki!!!!!!!plane nem kanadbol te szemetlada!!!

  • Marcsi,

    Gollner Bandi tovabbra is hazudik.
    A kanadai ” kozvelemeny” azt se tudja mi az a Hungary, tehat ez ugyben eddig csak Bandink szerepelt le a legujabb buta hazugsagaval.

    Mindjart megnezem azt a cikket is, de jelenleg zavarnak az ugyfelek a munkahelyemen.

  • Meg egy, itt kanadaban csak a magyar hazaarulok orvendeznek annak, ha a kanadai agykarosult marxista hulyegyerek nem foglalkozik Magyarorszaggal.

  • Orbanfun:

    TE tanulsz kanadaiul?
    Én brazilul tanulok…
    Csak nehéz mer nincs tolmács.

  • Figyelitek?
    A rohadék hazudós Siksay begerjedt.
    DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    Ez jó !Most fáj a gyomra
    Dehát minek jár ide?

  • Szijjártó „kiosztotta” Kanadát?
    Szegény Kanada …

    Siksay a hazaáruló magyar migráncs persze tapsikál neki a kis koszos kezeivel.

  • Hehe, meg lett az eredmenye annak, hogy lenaciztam es komcsiztam az allami lehutoket!

    Kaptam egy email-t a package-tracker site-omtol, hogy vegre tovabbengedtek a csomagot. Most mar csak az a kerdes, hogy mindharom csodaszart megkapom-e….

  • 6ay végre megkapja a viagráját, igy végre a kanadai hegyikecskéihez tud egy kis boldogságért fordulni, igy egy kis neonácoimentes levegöt hagy nekünk. -Boda legnagyobb sajnálatára….
    Bár nem egy párkeresö forumon vagyunk, de ha kettecskéjüket vki összehozná, mindenki jobban járna, lehet a „chamois” too!
    Ez is zaklatás?

  • Aszem a békák is megértik, nemcsak a kockafejek

  • Bocs!
    Én, kockafejü pannon béka lennék….

  • Ugye ez nem bánto! Én viccnek szántam…. Nekem ezek harmincévvel ezelötti infoim. Én akkor ezt szlengesnek tartottam, nem bántonak. Nekem is igy mondták önkritikával, nevetve.
    No, de vissza a száraz politikához, a választási csalásokhoz!
    Orbán olyan mint én.

    Mindennek ellen tud állni, csak a csábitásnak nem!

    Szoval kérek mindenkit, engem soha se válasszanak meg miniszterelnöknek, bármennyire is kepesztenék érte a nyelvemmel lefetyelve!
    (Láttátok, h orbán amikor bejelentette, h nyertek, járt a nyelve mint a kigyoknak?
    Nem is tudom, hogy sajnáljam-e a mentálsis betegségéért, vagy inkákk magunkat!?)

  • szijjarto petike irrgumburgum pofazott mert a fonoke orban effendi utasitotta!!
    egesz kanada remeg most mint a juhar level biztosan…….-(ha mastol nem is,a rohogestol biztosan!!)-
    szijjarto kovetkezo kanadai utja erdekes esemeny lesz gondolom!!!!

  • Geyza
    2018 április 13
    7:48 du.

    então como andarías se eu te encontro na bodega bebendo uma bõa cerveza; kkk

    awọn erekusu ni ere
    > erekusu ni ere

  • Rodeo36-11
    2018 április 14
    10:27 de.

    Neizéjjél má ez lettül van.
    Aztat majcsak jövőhéten fogom megtanulni.
    Pandacsöki Boborján hozzám képest iparitanuló

  • Geyza
    2018 április 14
    11:24 de.

    lett volna de szuahéli és portugál…

    jó hogy megtanultad, most majd használd is

    na terra onde vieres ter faz como vires fazer

  • Rodeo36-11
    2018 április 14
    12:23 du.

    Uriembernemazzé tanujjaanyelvethogyhasznájja
    Hanem csak úgy lárpulár .

  • Visszolvasván a topicot,
    ezeregyedszer is meg kell győzödnöm arról hogy ennél a Syxay-nál nagyobb darab szar kevés élősködik Kanada testén.

  • Göllner!

    Magát adja és fórum „kultúráját” közvetíti társaival együtt,de ne strapálja magát feleslegesen, mind Szijjártó, mind az itthoni többség szintén tojik a maguk fórumocskájára,csak ugye mi magasabb szintről…amúgy nem otthonkában vagyok,itthon is csinosan öltözöm,míg maga meg a társai esetleg alsógatyában …..

  • Egyébként nagyon röhejes,amikor az ilyen fanatikusok,meg Geyza,Orbaan-fan ,bar-lev és többiek így begerjednek….!

  • Boda Marcsi
    2018 április 14
    2:01 du.

    Minek olvasod ?
    Te idióta.

  • Egyébként Göllneren is látszik,hogy mennyire koncentrál a lényegre…..otthon mindenki úgy ül le a gépéhet,ahogy jólesik,ahogy akar,de megjegyzem az én „otthonkám”ill. itthoni szerelésem is biztosan van annyira csinos,mint a maguk kitaposott mackónadrágja,de időben szóljon ha netán frakkot ölt,mert akkor én is előkapom az estélyimet…..
    Pá!

  • Geyza
    2018 április 14
    1:44 du.
    ha „lárpurlár” akkor minden meg van bocsátva

  • Te Göllnerbandi.

    Most látomcsak:
    Ez az OIM* akar Tőled valamit !
    Csakhát ő ilyen kis faramuci muci hehe
    Nem tudja magát másképpen kifejezni.Pampognia kell.

  • Geyza!

    Csak akkor olvasom a fórumot,ha derülni akarok,vagy netán kicsit leesik az amúgy is alacsony vérnyomásom(bár az utóbbi időben már
    ez sem segít…)így marad a kacagás,persze, ha éppen nincs jó film,program,vagy pont reklám van!
    De most búcsúzom,mert egy nem csak derűs,de a fórumnál színvonalasabb film ígérkezik….
    Pihizz te is,rád fér……meg holnap esetleg nem tudsz úgy teljesíteni,ahogy elvárják tőled és baj lesz…..!

  • Geyza tévedsz!!!!és sem Göllnertől,sem tőled nem akarok semmit,ti erőlködtök feleslegesen,én csak reagálok a sok idétlenségre,nyugdíjas vagyok,az időmből kitelik,bár már gondoltam rá,hogy a szabadidőmet hasznosabban is eltölthetem.!

  • Reklám alatt!
    Én mindig pontosan fejezem ki magam,az más kérdés,ha egyes leépültek azt nem képesek felfogni…..értelmezni!!!

  • Göllner András
    2018 április 13
    3:43 du.
    Hat, ahogy tudom, Stephan Harper is gratulalt Orbannak a gozelmeert, nem csak a haziasszonok es mosonok orultek a mai magyar gyozelemnek, hanem a volt kanadai MInoszterelno, Stephan Harper is gtayulalt a magyaroknak a gyozelmere.

  • Göllner András
    2018 április 13
    3:43 du.
    Hat, ahogy tudom, Stephan Harper is gratulalt Orbannak a gozelmeert, nem csak a haziasszonok es mosonok orultek a mai magyar gyozelemnek, hanem a volt kanadai Miniszterelnok, Stephan Harper is gratulalt a magyaroknak a gyozelmere.

  • Göllner András
    2018 április 13
    3:43 du.
    Hat, ahogy tudom, Stephan Harper is gratulalt Orbannak a gyozelmeert, nem csak a haziasszonok es mosonok orultek a mai magyar gyozelemnek, hanem a volt kanadai Miniszterelnok, Stephan Harper is gratulalt a magyaroknak a gyozelmere.

  • Boda Marcsi
    2018 április 14
    3:17 du.

    Ez megnyugtató.
    Mert ahogy elnézem itt az ámokfitásaidat, TE , ha el akarsz érni valamit, nem szoktál megállni félúton.

    Így tetted ki szarkeveréssel és áskálódással a hivatali elődödet az állásából.

  • Figyelő, úgy látom háromszorosan gratulált… Hip-Hip-Hurrá! 😀

  • Alma, elnezest , lehet, hogy mar untam az egeszet.
    Neha vannak emberek, akik nem ertik, ha csak egyszer irja le az ember a lenyeget.

  • Nnnna! Mindig tudtam, hogy van mindenre megoldas!

    http://barenakedislam.com/2018/04/14/swedens-huge-shortage-of-teachers-students-are-paying-the-price-for-their-parents-open-door-muslim-immigration-policies/

    A cikk szerint a kovetkezo evekben Svedorszagban 60 ezer tanari allas lesz ures, mert nincs az az orult sved fiatal aki a jelenlegi helyzetben tanar akarna lenni. (Kicsit tul sok a „menekultek” altal elkovetett eroszakos cselekmeny meg az iskolakban is.)

    Tehat „halado” magyarok itt a nagy lehetoseg, hogy Europa leghaladobb orszagaban letelepedhessetek. Csak szerezni kell egy hamis tanari diplomat azoknak akiknek nincs valodi.
    Es nem kell izgulni, a svedek nem ellenorzik azt le, hiszen meg egy 30 eves ferfi is elmegy naluk 14 evesnek, es meg buszkek is ra!

  • Geyza
    2018 április 13
    7:50 du.
    Nem ertem Geyza, miert haragszol szikszayra? Az egyik legnormalisabb beiro.

  • Göllner András

    @ Boda Marcsi

    Ne próbáljon incselkedni velem. Már foglalt vagyok, mint látja, a Fidesz mosónőjét sétáltatom. Mindkettőjüknek férfias tiszteletemet küldöm. Csőnadrágban, Zalaegerszegről. 🙂

  • @Göllner

    A Szalajka patak nem Zalaegerszegen van… 😀

  • Göllner András

    @ Almási

    A Szalajka patak nem Zalaegerszegen van… 😀

    Hogyisne tudnám Almácska. Nem a Szalajka patak volt Zalaegerszegen, hanem én. Ma már Bugyiban vagyok, kezicsókolom.

  • Figyelő
    2018 április 17
    12:23 de.

    Azzé haragszom a Syxay.-ra,
    mert egy gonosz, rosszindulatú ember vok.

  • Szikszai
    2018 április 14
    10:46 du.

    Apafej:
    Biztos vagy te abban
    hogy nem az orosz tikosszolgálat
    rémhírtejesztési osztályának a hazugságát mantrázod?

    Mert a svéd oldalakon nemnagyon van szó arról hogy a „migráncsok” balhékat keltenének.

    Arról van szó hogy a külvárosokban megsokasodtak a „banda-háborúk” különféle drog-csempész társaságok között.
    De ezeket fel fogja számolni a helyi rendőrség, erre bárki mérget vehet.

    Szóval öreg..terjesszed csak Kamerad Putyin Európa szétzilálását elősegító hamis-hír kampányát.

    Az ócska agymenéseidtől hál’stennek semmi nem fog változni, max. gyomorfekélyt kapsz a tehetetlen méregtől.

  • Uff, ja nem, off
    Göllner András
    2018 április 20
    10:38 de.
    ” Ma már Bugyiban vagyok, kezicsókolom.” És természetesen szorosan Sári mellett. Csak a család meg ne tudja 🙂
    on

    „a liberális politikus nemcsak nagyképű és gőgös, hanem hazudik is” Végre egy igazi „óvodás szöveg”, miszerint: aki mondja másra, az mondja magára.

  • Figyelő:
    „Nem ertem Geyza, miert haragszol szikszayra?

    Hogy Geyza esetleg haragszik -e Szikszaira, és ha igen miért, nem tudom, és nem is érdekel. Én nem haragszom se Szikszaira, se más kommentelőkre, mert a harag, mint olyan, nálam kifejezetten személyes érzelem. Szikszai (és pár más hasonszőrű) viszont public enemy, nem pedig személyes ellenségem (foe).

    Figyelő:
    „Az egyik legnormalisabb beiro.”

    Valóban, nem utolsó sorban Christopher Adam úr kiváló moderációjának hála, ez lassan tényleg így alakul. Talán épp ez a baja Geyzának.
    Engem ez nem olyan nagyon zavar. Ha a laptulajdonosnak így jó, nekem mindegy; még Ille úr (a jelenlegivel homlokegyenest ellenkező) moderálása idején már jóidőre abbahagytam fórum olvasgatását. Ha nem ragaszkodom a magyar nyelvhez, van elég lap az interneten, melyeket a KMH gyorsan lezüllő fóruma helyett olvasgatni lehet.

  • Belzebub:
    Nekem 1 bajom van:
    Megint eső esett az égből, nem pedig Forint..

  • ” Göllner András

    @ Almási

    A Szalajka patak nem Zalaegerszegen van… 😀

    Hogyisne tudnám Almácska. Nem a Szalajka patak volt Zalaegerszegen, hanem én. Ma már Bugyiban vagyok, kezicsókolom.”

    Nos hat, erre a tipusu rendkivul fontos, intellektualisan csillogo, meleg, meghitt elvtarsias vitakra vagyok kivancsi!

    Ezeket meg a Belzebub nevu, szinte allandoan cenzuraert sirankozo, tettestarsunk is kedveli.

    Chris, miert nem irod meg a Belzebub nevu „haladotarsadnak”, hogy te itt kemenyen cenzurazol? Szegeny borzalmas tremaban van! Meg megart neki!

  • Göllner András

    @ Szikszai

    Ne sírj annyit. Férfi vagy vagy egy patak ? Ha az utóbbi, akkor meg hívd magad patakinak. Világos?

  • Olvasom a mai magyar hírekben, hogy hét év után, Kanada politikai menedékjogot adott Mohácsi Viktória volt magyar miniszteri biztosnak.

    Szerintem ma ehhez elég lenne a magyar állampolgárság.

  • Geyza
    2018 április 13
    7:48 du.
    queres alguma ajuda, eu estou prontinho se o quisesses?

    itt sok hozzászólás lett a friss cikkhez, érdeklődés van…
    valahogy szét kellene válogatni az ocsút és a búzát…. még az a kis senkiházi levédiabasznád is megérdemel annyit ha a vezetői nem is de van ott más is bár nagyon hallgatnak mint szar a füben..

    Kanadában az a fajta konzervativizmus amit a Harper képviselt örökre megbukott és most szép sorban a még megmaradt zsarátnokai is elhúnynak…az itteni liberalizmus nagyon hasonlít önmagára és a tőke kúrvára nem szereti, mert a tőke tőkét termel minden áron és minden egyebet csak az ahhoz vezető bármivel burkolt (szar, vér, genny, hányás, oszladozó hullák, inflálódó papíralapú pénznek nevezett csalások és az a humanizmus) döngölt földúton és kúrvára pattogtatják az ostorukat de egyre kevesebben kíváncsiak rájuk és érdekes módon ki is derül nincs rájuk szüxég van élet előttük közöttük és főleg utánuk is!
    a szíjjártópetya az nem ember hanem kesztyűbáb és szaros… és a többi is

    ugyanakkor fenntartom mindenáron azt, hogy minden országhoz tartozó nemzetnek tiszteletben kell tartani a szuverenitását és hagyni hogy a saját maguk által készített akármiben éljenek

    SENKINEK SINCS JOGA BELEPOFÁZNI A MÁSIK ÜGYEIBE PLÁNE NEM ERŐSZAKKAL VISZONT EGY EGÉSZSÉGES DISKURZUST NAGYON FONTOSNAK TARTANÉK ANNAK MEGJEGYZÉSÉVEL, HOGY MINDENKI A SAJÁT MAGA ÁLTAL KREÁLT IZÉT TARTJA A LEGJOBBNAK ÉS EHHEZ IS JOGA VAN

    senki sohasem tilthat meg a másiknak s akármit és ha megteszi akkor viselnie kell a következményeket és a bully kat én szét szoktam verni a két puszta öklömmel és ez már bizonyított tény

    most megpróbálom elolvasni az összes hozzáizéltet hátha mások meg az enyémet és majd le leszek tolva mint gatya?