Bayer esete az ártatlan pólósokkal és a megvádolt 11 éves kislánnyal

2018 szeptember 16 9:03 de.133 hozzászólás

Mint már annyiszor, megint irigyelnünk kell Bayer Zsoltot. Ő már tudja ugyanis, hogy ki a bűnös, és ki az áldozat. Bayernek, mint írja, barátai Petővári Zsolt és Kósz Zoltán, ezért tudja, hogy nem tették meg azt, amivel egy 13 éves – a feltételezett elkövetés időpontjában 11 éves – kislány vádolja őket. Nem erőszakolták meg a kislányt, ő csak kitalálta az egészet. Méghozzá bosszúból, mert lopott az egyesületből, ahol vízilabdázott, ezért ott kellett hagynia a csapatot, és így állt bosszút.

Lassan jöttek a hírek, ám ahogy teltek a napok, egyre többet lehetett megtudni erről a szomorú és – bármi is legyen az igazság – borzasztó történetről. Először csak annyit közöltek, hogy két sztársportolót egy 11 éves kislány megerőszakolásával gyanúsítanak. Aztán kiderült, hogy a két vízilabdázóról van szó, majd megtudhattuk azt is, hogy egyikük olimpiai bajnok és családapa.

Hogy ez utóbbi mit jelent ebben az esetben, nem tudni. Nagyon sok férfi családapa, vannak közöttük jólelkűek és gazemberek – az, hogy valaki családapa, vagy sem, nem minősíti az illetőt.

Majd a nemrégiben nívódíjat kapott Tények című műsor név szerint is közölte, hogy kikről van szó: a gyanú szerint Kósz Zoltán és Petővári Zsolt követte el a bicskanyitogató tettet.

Nem először halljuk ezt a két nevet így együtt, szerepeltek ők már közösen a sajtóban, sok évvel ezelőtt, egy bűnüggyel kapcsolatban. Az akkori híradások szerint „2009. február 5-én első fokon bűnösnek mondta ki a rendőrökkel incidensbe keveredő vízilabdázókat a Budai Központi Kerületi Bíróság: Petőváry Zsolt hivatalos személy elleni erőszak, garázdaság és rongálás miatt 10 hónap, 3 évre felfüggesztett börtönbüntetést kapott, az olimpiai bajnok Kósz Zoltánt pedig 75 ezer forint pénzbüntetésre ítélték ittas vezetés miatt.

A bíróság és az ügyészség szerint megállapítást nyert, hogy a vízilabdázókat 2007. november 23-án Budán, az Alagút utcában rendőrök igazoltatták. Kósz Zoltánt, aki a megállított gépkocsit vezette, szondáztatni akarták a rendőrök, ám ő – a vád szerint – többször is a szükségesnél rövidebb ideig fújta a szondákat. Ennek ellenére az egyik szonda elszíneződött, vagyis alkoholt mutatott ki a sportoló szervezetében. Ezt a szerkezetet Kósz Zoltán zsebre tette, és nem adta vissza a rendőröknek. A rendőrök ezután megkérték, hogy menjen velük a Gyorskocsi utcába vérvételre, de erre a vízilabdázó nem volt hajlandó. Ezután megbilincselték őt – ezalatt Kósz Zoltán nem szándékosan, hanem passzív ellenállást tanúsítva, leverte az egyik rendőrautó rendszámtábláját –, majd előállítottak. Az intézkedés közben Petőváry Zsolt elsőrendű vádlott az egyik intézkedő rendőr kezét ellökte, kiabált, közéjük akart rontani, egyiküket megütötte, és egy rendőrautót megrongált.

Az ügyész indítványában súlyosbító körülménynek nevezte, hogy a két élsportoló sok fiatal számára példakép, s ezt magánéletükben is figyelembe kell venniük. Ennek azonban a bíróság nem adott helyt. Arra azonban kitért indoklása során a bíró, hogy az élsportolóknak példamutatásban élen kell járniuk.”

Ez történt több mint tíz évvel ezelőtt, ami persze, akárcsak az, hogy lopott-e a kislány a társaitól, vagy sem, az ügy szempontjából nem jelent semmit. Számtalan embert kaptak már ittas vezetésen, olyan is volt, hogy valaki rátámadt a rendőrökre, ám közülük csak igen kevesen erőszakoskodnak 11 éves kislányokkal.

Talán majd tényleg kiderül az igazság. A két pólós ártatlannak mondja magát, és ameddig bűnösségük be nem bizonyosodik, megilleti őket az ártatlanság vélelme. Mint ahogyan a 11 éves kislányt is megillette volna. Bayer Zsolt azonban már most tudja, hogy nem ártatlan, és az egész történetet csak azért találta ki, mert lopott és ezért eltávolították a sportklubból.

Hogy tényleg lopott-e, ebben a pillanatban nem tudjuk. Ha igen, az bűn, ám ez még senkit nem jogosít fel arra, hogy erőszakoskodjon vele. (Már amennyiben tényleg volt erőszak – ártatlanság vélelme, stb – lásd, mint fenn.) Egy közírót – Bayer annak tartja magát – pedig végképp nem jogosít fel arra, hogy ítélkezzen: lopott, ezért most hazudik.

A történetnek most még csak annyi a tanulsága, hogy aki ártatlan, azt nem szabad meghurcolni, aki bűnös, azt meg kell vádolni. Legyen az illető sportoló, politikus, vagy bárki atyaúristen.

Bayernek könnyű, mert ő már most, a tények ismerete nélkül is tudja, hogy mi az igazság: az, amit ő annak gondol.

Föld S. Péter

133 hozzászólás

  • hahahahaha
    a METOO jelenség világszerte, ha valakit le akarnak járatni találnak egy nőt (minimum 1-et!) aki bevallja zokogva és pironkodva, hogy márpedig őt ez vagy ezek mind …és akkor jön a zamatos része… és ez megy…
    süsüék: ugye megindult a hadjárat a Kavanaugh ellen akit krump lee legfelső bírósági tagnak akar kinevezni… átment minden szűrőn minden áskálódás ellenére (nem ismerem a pofát lehet, hogy tényleg undorító vagy nem) és azonnal amikor már ki is nevezték (szenátus jóváhagyta) azonnal jött egy nő, hogy márpedig őt ez a Kavanaugh megerőszakolta és meggyalázta és stb… most megy a dili

    Kanada kicsit más itt volt ugye a Ganeshi „ügy” 3 némber üldözte és mikor egyik sem kellett neki akkor mind a hárman megvádolták, hogy márpedig…., a bírónő a hosszas tárgyalások végén elítélte a vádlókat és szabaddá tette a vádlottat aki ártatlanná lett nyilvánítva mert a 3 némber személyes bosszújáról volt szó

    hogy a kedves vízilabdás sztárokkal mi történt engem nem érdekel tárgyalják ki csámcsogjanak rajta de legyen ítélet ne pedig sajtóhadjárat a pletykarovatban a nemzeti újságíró vezetésével

    hahahahaha

    kellemes csámcsogást

  • Nos ez az első eset, hogy maradéktalanul egyetértek Föld S. Péterrel, sőt megtoldanám annyival, hogy a hivatásos megmondó Bayer még korlátoltabb, mint Vona alias Zazrivecz Gábor. 🙁

  • „ha” vetkeztek a sportolok,akkor karoba huzni oket azonnal!!
    ha megse vetkesek…………akkor a Bayert helyettuk!!

  • Aha, hat lassan ment de eljutott meg Magyarorszagra is a modszer hogy ha valakit igazan bajokba ohajt valaki keverni, hat csak egy nehany not kell talalni valahol, akik majd hajlandok allitani hogy az illeto ferfi persze, valamikor ,ki tudna mikor,30-40 evekkel ezelott, nem megfeleloen viselkedett nokkel szemben.

    A modszer torvenyileg alig bizonyithato.
    Mert HA valoban tortent is volna, senki NEM teszi, sem tenne azt a camerak, vagy tanuk jeleneben.

    S ha nem tortent, akkor meg mi bizonyitek lehetne azon, hogy NEM tortent.

    Ez az igazi „she said, he said” magyarul az egyik allitasa a masik allitasa ellen.

    Persze a torvenyes dontesek mar addigra vettek, hogy ha tobb no teszi az allitasokat, hat akkor talan valosag lehetett.

    Ami azt jelenti ,hogy tobb not kell talalni akik azt hajlandok allitani. Az soha nem problema.

    Meglepo olvasni RODEO36 sorait.Mert a fenti eset igen gyakoriva valt a USA-ban mar reg.

    Ez tortent meg regen a Clairance Thomas legfelsobb birosagi jovahagyo-vizsgalasanal. Anita Hill jog proffeszor-tarsa allitotta, hogy Thomas egyszer a coca-cola ivaskozben talalt egy szort a cannan es azt bizonyos -szornek velte.

    De azota sokkal elesebben tortennek a vadak.

    Mint a Kavanaugh eseteben.Hosszu elozetes kivazsgalas es egyheti leckeztetes utan a Szenatus altal,tobb mint 2 ezer kerdeseikre valaszolt elismeroen. De kijelolt megszavazasa elott Szenator Feinstein talalt egy not aki 30+ evvel ezelott, kozepiskolaban allitolag a ferfi igen erossen probalkozott vele.

    S ez mar nem az elso eset hasonlo korulmenyek meg-gatolasanak celjabol.

    Kavanaugh itelo szavazasa a jovo hetre volt kituzve. Most, velhetoen az nem tortenhet.

    Magyarorsagon a nagy problema az igazsagszzolgaltatas teren,hogy az nagyon naivan megy.
    Sem a megfelelo kepzes, ertelem, es annak gyakorlata
    nem letezik, sem a JURY, sem az fuggetlen DE ELLENZEKES biralas rendszere.

    Ketsegtelenul az meg lasabban fog oda-erni mint annak kijatszasai.

  • Egy 11 éves kislány nemi szerve vajon mit bír ki hónapokon keresztül két felnőtt férfi farkától?

    Már persze, ha megtörtént.

    Orvos még nem nyilatkozott, mármint nőgyógyász, hogy a kislány hymene a helyén, vagy a hüvelye akkora tágulást produkált, ami becsületére válna egy felnőttfilmes sztárnak is.

    De a „Tények” című, TV2 tévécsatorna műsora hozta a sztorit. Akkor biztosan igaz, „bemondta a tévé is”.

  • Inkább Bibi
    2018 szeptember 16
    9:36 de.

    Szerinted kedves MindiB bárkit is érdekel kivel értesz egyet?
    Szerinted te valaki vagy itt, akinek az egyetértése számít?

  • A bűnözők összetartanak. A két korábban már büntetett sportoló és Bayer akinek a Fidesz diktatúrában ugyanúgy mindent szabad mint szabad volt a Népszabadság igazolványával a Kádár diktatúrában. De abban ártatlan kislányokat nem mert megvádolni…..

  • bar-lev
    2018 szeptember 16
    10:29 de.

    Nyugi.
    Itt az a bűnös akit Bayer bűnösnek megnevez.
    Ha aztán kiderül hogy mégsem bűnös, a háromnegyed* előtt
    akkor is az marad.

    *Háromnegyed = kb 2,2 milió agyatlan.Nem kevés ám az !!

  • Inkább Bibi,

    A geyzir már megint a víz felszínére kéredzkedik.
    Erre mondták nálunk a Hunyadi téri kültelken:Hagyd a bolhát köhögni!

  • DRIZARI;

    Nem csak olyasmi tortenik, de meg kisbabat is volt eset aki megeroszakolt.

    Persze sulyos fizikai serulkesek, operaciok,meg kesobbi tobb evi psychologia kezelesek.
    Hasonlo esetek tortentek a papok altali nemi kihszanalasok eseteiben is.

    Sot szerdan volt a vilagszerti jelentes a nemet hatosagoktol a tobb evtizedekre visszameno kivozsgalasok jelentesen. Tobb mint 3600 gyermek aldozatai jelentve.

    http;//hirtv.hu/…/tobb-mint-3600-gyermeket-bantalmaztak-katolikus-papok-nemetorszagban

    Az kozolt volt a ‘Karpatinfo’,’24hu’, ‘index’ ben is.

    Kozben a Papanak van tobb problemai a vadak jelentesei is azon pl.az US-bol. Ami bizonyitotta hogy a US biborosok ismetetlten jelentettek Vaikannak,de semmi nem tortent.

    Sajnos, amint a vilagszerti emberiseg tomeg-erkolcsok zuhannak, tobb es tobb hasonlo tettek tortennek vilagszerte,a minden mas eroszakos buntettek mellett.

    Lehtne mind az az osi profecciak megvalosulasaiknak a bizonyiteka ???
    Vagy csupan az oriasi tomegszaporodas es koz-fegyelem felbomlasa ???

    De barmely esetben is,a tettek tanuskodnak a joslatokon.

  • Természetesen az ilyen ügyek egy része koholmány. Azonban egy 13 éves kislány esetén a tények szerintem elég egyszerűen megállapíthatók, mivel nem egyszerű „cicázásról” vagy „felszólításról” van szó, hanem durva nemi kapcsolatról.

  • Göllner András

    Én személyesen jól ismertem Bayert. Tőlem nem csak lopott, hanem hazudott is hozzá. Hogy az adófizetők pénzéből mennyit loptak neki a főnökei, hogy országszerte hazudozzon az egy más kérdés. A fenti történet nem csak szomorú, hanem gyomorforgató. Majd biztos ezért is kap egy tisztikeresztet az Ádertől, meg nagy puszikat idelenn a Figyelőtől, Boda Marcsitól és az izraeli lábvizkereskedőtől.

  • GOLLNER B.Andras;

    A megjegyzesenek utolso mondata a Figyelore es Ms.Boda-ra, igazan gyalazatos volt.
    Mint a mondas meg a kocsmakban is; „koldok alatti utes volt”.

    Valo a mondas, hogy a sok kepzettsegek nem mutatnak sem szellemi, sem magatartasbeli elohaladast sokakon.

    Na ha ezt nem torli Adam, jon majd a piszkos pelenkak altali sortuzei,s mind az ocsmany kanasz kifejezesei.

  • Bendeguz79
    2018 szeptember 16
    10:41 de.
    a legtündibündibb azért a Bill Cosby esete, aki ugye körülbelül 82 éves, tehát 20 évvel ezelőtt is már 62 volt és meglehetősen meg van rogyva (a nagy, sikeres komédiás a jövedelméből megtakarított milliókból meg akarta venni az NBC tv társaságot, de neki -mivel néger- nem akarták eladni de azt „így” nem lehet kimondani) kerestek egy „áldozatot” akit ugye bedrogozott és lett belőle egyetértés nélküli entyepentye…eddig szabványos, igenám de az áldozat 35 évvel fiatalabb a Bill Cosby nál és egy fitness guru, 3 fejjel magasabb mint a Bill Cosby, azaz a bal kezének kisújján könnyedén megforgatja a levegőben a Bill Cosby-t pláne amikor nagyon erős a drogtól

    elitélték és nyűvik az ügyet…de már az üzlet nem jöhetett létre…., akkor el kezdték hanyagolni, a sajtó hallgatásba burkolózott, és unatkozó hír nélküli reggeli hírek tv stábja néha megjelent a bíróság előtt amint a Bill Cosby botra és a feleségére támaszkodva bevánszorgott

    már régóta a kóbor kutyát nem érdekli, de teljesen sikerült tönkretenni az ürgét a felesége hiába állt ki mellette a fitness guru kitartott a mese mellett …ma már abból él amit fizetnek neki az NBC új tulajdonosai

    hahahahahahaha

    egyik ilyen ügynek sem ülök föl… mert olyan szépen vannak komponálva, mint a Boci Boci tarka se füle se farka és mindig van valami hatalmas anyagi érdekeltség a háttérben, Gipsz Jóskát a segédesztergályost -$15,00/h bérből élőt- még soha senki sem citált a bíróság elé sztár ügyvédek kíséretében

  • gyuri10
    2018 szeptember 16
    1:10 du.

    Volt azon a Hunyady téren más is igaz ?
    Miért is kellett neked pánikszerűen
    menekülni Magyarországról ’56 után ?

    Vagy már kérdeztem?
    Mert válasz nem jött tőled csak szemétkedés.
    Azt nem tudtam hogy kaki-fetisiszta is vagy mint Lalyboy.
    Úgytűnik ez valahogy szokása egyes szélső-jobbereknek itt.
    Mások ürülékéről ábrándoztok.

    Mindegy.
    Várom a választ a kérdésemre.
    Te kis külvárosi partizán.(Mostanában kurtizán? DDDD )

  • Göllner Bandi :

    „…..Izraeli Lábvízkereskedő….” DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    De újabban használt szennyvíztároló-tartalmakkal is kufárkodik, lásd fenntebb.

    Nem rossz üzlet ám az !
    A gazdák régebben jól fizettek érte a szippantósoknak.
    Mostanában nem tudom hogy van, majd talán a láb és szennyvízkereskedő mesél ezt-azt.

  • Almási Alma
    2018 szeptember 16
    1:58 du.

    A vízilabda kemény sport.
    Nem lányoknak való.
    Ha mégis arra adja egy szűz magát,
    hát nem szeretnék -még fiatal kora ellenére sem- egy tockost kapni tőle.

    Attól már csak a női nehézatléták lehetnek borzasztóbbak.

  • Kedves Mr. Göllner!
    Ha lehet, ne ássuk még mélyebbre az árkokat Figyelő, Boda Marcsi és gyuri10, valamint egyéb vélemény-ellenlábasaink felé. Van őnekik elég bajuk a saját identitásukkal, minek még pedofília pártolással is megvádolni őket? Ez így túlságosan egysíkú lenne…

  • RODEO36;

    Bill Cosby nem eroszakkal hanem druggal kabitotta el a noket. Legtobbjuk fherek voltak, de nehany fekete is volt kozottuk.

    Persze mind az 35-40 evvel ezelott tortent.
    Az urgenek valami baja lehetett mert ugy tunik hogy soha nem volt normalis kapcsolata nokkel.
    S igazan nem lett volna szuksege meg szazszor tobb not sem azon modon meghoditania.

    A vakot mutataja es testoreire tamaszkodva mindeg.
    De csupan ket no esetebn volt alitelve.
    De soha larszolag hogy soha nem fog bortonben ulni.

    Persze vaguona a birosag, ill. a jury elott nem segiti.

    Hasonloan volt Bill Clinton esete is amig a DNA nem nyujtotta a bizonyitekot Monika sotetekek koktail ryhajan. El csepentette a bizonyitekot. hahaha azon !

  • Bendeguz79
    2018 szeptember 16
    6:45 du.
    gizi ezt te a sajtóból tudod… én meg ilyen cikkeket nem szoktam elolvasni a már általad ismert okból a Kavanaugh ügy folytatódik a hillary ribanc és tsai (ők a DNC hahahahaha majmok…
    +austrálok véleménye: Serena Gorilliams temper tantrum display would have done a territorial chimpanzee proud.)

    pénzért! pénz beszél kutya ugat…
    de az is igaz:
    a kutyák ugatnak a karaván halad (és ez az én #1 jelenleg amíg nem választok másikat…mit szólsz az új selyemúthoz?)

  • Rodeo11 Lassan jöttem rá, de sikerült. Te a bayer zsoti occse vagy. Te mindent pontosan tudsz, minden információ nélkül. Jó, hogy nincsenek kétségeid saját zsenialitásod irányában. Igy könnyü élni.

  • RODEO36;

    Ma nem szukseges a figyelem.
    A napi vilagesemenyektol meg el sem tudsz szaladni.

    De ugy nez ki hogy a „slyem-utnak” vege.

    A kinai kozgazdasag sulyos bajokba rohant.
    Uncle Donald elve valosagga valt.

    A tizsdejuk a legroszabb verest gyakorolt, ugy a Shanghaji mint a Hong-Kongi is.

    A Huan (penzuk) zuhant mint a le-ejtett ko.

    A Bejingi elvtarasak mar nem is probalnak alkudozni.

    A valosag az, amit nem voltak hajlandok elkepzelni Dong Xiao ideje ota, hogy ha Donald nem engedne mind azokat „conyainer-hajokat” magassan pakolva kikotni a US partokon, Kinanak vege.
    Az felbillio munkanelkullit jelkentene Kinaban.

    Sot mar is nagy a munkanelkuliseg ottan.

    Nagy kegyetlenseg es annak kovetkezmenyei Jing-xang tartomanyban. Az Ujgur-okat probaljak brutalis eroszakkal hatalmuk ala vetni.

    Sok-szaz-ezer letartoztatva. Valami 3 millio „atkepzo-taborok”-ban. Amik a „Gulag”-ok.

    Rajottek hogy nincsen penzuk mind az igert kolcsonoket” nyujtani a „harmadik vilahban”.
    Forr a bor Kinaban.

  • Kenny
    2018 szeptember 17
    6:26 de.

    te kis vátesz! még a rokonaimat is?

    nekem is vannak ilyen szívszorító történeteim… de hagyom a sublód mélyén a konyharuhák alatt

  • Bendeguz79
    2018 szeptember 16
    6:45 du.

    gizi, gratula! eljutottál a „g” pontig, és onnan hová tovább?

    ballag már a vén diák, tovább tovább…, talán majd egyszer?

  • azer csak huzzuk karoba ezt a Bayerzsoti kolket!!
    reg kierdemelte busasan!!

  • Bendeguz79
    2018 szeptember 17
    9:47 de.
    úgy tűnik „uncle donald” -mint a kélgyó- megharapta a saját farkát

    az ultiparti nincs lejátszva a terített durchmars + negyvenszáz ulti még nincs bemondva…

    mit fognak ehhez szólni a süsülandiai vállalkozók akik offshore on éppen ott vannak és a konténerjeik nem érkezhetnek meg Seatle-be vagy LA-be, San Fracisco ba

    drukkoljál, én nem fogadok, sohasem fogadtam… kukucskálok

  • Göllner András

    Miszisz Almási:

    Félreolvasta beírásomat. Én nem pedofiliával, hanem szemeteléssel vádoltam az izraeli lábvízkereskedőt, a bende gizit, és azokat az aglomerációs csajokat, akik úgy csapkodják ide a szennyesüket, mint Orbán Rachel a kis Tiborcz szaros pelenkáját a Horvát tengerparton. Teccik érteni ? (Vulgáris Marxisták kíméljenek.)

  • Rodeo11 Nem tudom, miért játszod meg az érzéketlen taplót, a Te dolgod. Szomorú életed lehet, ha olyan vagy amilyennek ábrázolod magad. Az is tetszett, mikor a becsülettel párhuzamba hoztad az érzéketlen taplóságot. Nem irigyellek, bármilyen „elmés” huszárvágással is fogsz válaszolni. Részvétem. Jöhet a semmin sem változtató „humor”.

  • Göllner András

    @ Gézuka

    A lábvízkereskedő nem oszt, nem szoroz. Az hogy, bibis a szája, már ő is bevallotta. Gyakrabban kellene szájat mosnia ennek a szívtiprónak álcázott kis gnómnak, akkor nagyobb sikerei lennének itt lenn az alagsorban. Szerintem nem idelenn, hanem a Lipót mezőn, netán a yahoon a helye a magából kikelt virslinek. Igyunk rá! Szerbusz király, szerbusz nép !

  • bar-lev: én a legmesszemenőbben támogatnám ezt az opciót!

  • RODEO36;

    NE AGGODJ!
    Magyarorszagon soha nem lessz szabd demoratikus nephatarozat altali eletmod.
    Sem biztositott jogai mindenkinek az allamhatalom korlatozasval.
    Sem alkotmanyos koztarsasag.
    Az ostobasag az orokke valo !

  • Kenny
    2018 szeptember 17
    11:40 de.

    hagyd békén az életemet, a rokonaimat, az anyámat és általában ne személyeskedj, ez nem kocsma!
    a vitában nem értünk egyet, a magam részéről rövidzárlatot csináltam…ezzel a további akárminek értelme nincs

  • Tüske Zsófia
    2018 szeptember 17
    12:56 du.
    Nos, ha az illetőnek lenne akkora szerencséje, hogy ismerjen Téged és szemébe mondott szavaidat, akkor a kívánságod valószínű testvéri viszonzásra találna! 😀
    (Amúgy én is útálom, DE azért ilyen sorsot nem kívánnék neki!)

  • Miszter Göllner Úr!
    írta: „(Vulgáris Marxisták kíméljenek.)”

    Édesjóistenem… eztet most vegyem magamra?

  • RODEO36;
    Gyorsan porognek az esemenyek a Kavanaugh eseteben.
    Mert ma kezdodott volna, legalabb is Szenatus napirendje alpjan.

    De Sanator Feinstein elohuzott egy levelet egy notol, aki meg Juliusban irta neki, hogy Kavanaugh kozepiskolas korban eroszakoskodott vele.

    A Senator nema volt azon jarom honapig, csupan ket nappal ezelott nyujtotta be ellenzeket a szavazasnak.

    A no ma bejelentette magat,egy baloldali professzor.
    Aki bemuatatott egy jegyzet lapra kretaval irt par szot,allitolag Kavanaugh altal, tobb mint 30 evvel ezelottrol.
    Ma allitja a no hogy maig is felt hgoy Kavanaugh talan probalna megolno ot.

    De ma megjelent hasonloan,tanuvallomasok 65 notol, akik Kavanaugh iskolatarsai voltak akkor, tobbjuk maig is barati vonalom ismeri Kavanaugh-t.

    Mind a 65 no allitjak, hogy Kavanaugh mindeg jomagatrtast mutataott es tartott a leny-tanulotarsaival szemben.

    Persze, ma politikaban a kerdes nem a hogy melyik az elhiheto, mert semmi bizonyithato nem letezik.
    De a biro megbizasanak a szavazasat elhalaszthatova teszi az ellenzek.

    S az az egyedulli celjuk.
    Hasonloan tortent evtizedekkel ezelott Thomas birosagi jelolese eseten is.

  • Göllner András

    @ Alma

    Isten, ments ! Én nem tartom magát vulgárisnak. Egy mértéket tartó, józan, paraszti ésszel rendelkező magyar asszonyként nézek fel magára innen lentről. Az hogy időnként kicsit forrón eszi a kását, az nem egy nagy baj. Én a levest szeretem forrón, a szájpadlásom kárára. A Marxista oldalát nem ismerem, Alma. Ez is szerintem némi visszafogottságról tanuskodik. Csak nem piros, Alma ? Én zöld vagyok.

  • Bendeguz79
    2018 szeptember 17
    4:47 du.
    ezt ékes magyar nyelven és röviden: benyálazásnak nevezzük

    ezért undorodok ezektől a METOO és hasonló pénzért bármit még a jó édes anyja hamvait áruba bocsátóktól… és arról nagyívben hallgatnak mind a ketten tinik volta! és megrángatta a copfját, vagy puszit lehellt feléje (esetleg vett egy zsebtükröt és a cipőjére celluxozta és benézett a szoknyája alá?) az ennek a ribancnak ma hatalmas anyagi előnyöket hoz, ezeket a hamis tanukat 7 számjegyű friss meleg bankóprésből kikerült ropogóssal elégítik ki és attól be is nedvesednek

    és a ma már közundornak örvendő demokraták mindent elkövetnek, hogy … a vetésforgó… nem mindegy melyik párt baszik ki süsülakosokkal és a fél világgal?

  • inkabb bibi

    de finnyas,de finnyas…………..

  • Miszter Göllner Úr!
    Képzelje, én meg már kezdtem azt gondolni, hogy azér’ vagyok vulgáris, mert nem kerekezek a fakerekű biciklimen a Kossuth tér körül, ráadásul derék oboámon (van nekem olyan egyáltalán?) sem fújom a legnagyszerűbb bordalokat közben…

  • Tegnap viszont TGM nyilatkozott a Klubrádióban a magyarországi politikai helyzetről, amelyben szerinte a derék népnemzeti fideszmagyarok őtet az összes liberálbolsival együtt egy kanál vízben fel szeretnék akasztani. Lehet, hogy van benne valami (mármint TGM-ben)?

  • Rodeo Idéznéd, hol foglalkoztam a családoddal? Elhatalmasodott rajtad a kór?

  • Toschnar Antonia

    Egyetlen szexel kapcsolatos vadat az eroszakos nemi kozosulesen kivul nem hiszek el, amig 2 szemtanu nem igazolja. Az angolszasz vilagban kezdodott ez a vqd a Profumo uggyel, Mikozben az egesz vilag fetrengve csicsog a szexben, gyerekek millioit abortaljak a nagy szerelemben, addig koztiszteletben allo emberek tonkretelenek egyetlen modja a szex vad. Rohej. De azzal semmi gond , hogy 40 millio mohamedan Europaban azt csinal a noivel amit csak akar es ugy veri szet az agyat ahogy akarja. Azutan elegeti a furdokadban, es mindezt torvenyesen, Europaban, es jelen lehetnek egyeb bestialitassal pedofiliaval, noi nemi szerv csonkitassal stb.
    Hollywood mar regen tudja az egesz kamu. Lattam egy filmet jo regen, ahol 2 kis iskolas lany osszebeszelt, higy a matek tanart kicsinaljak. Szex vad. Birosag ele kerult az ugy, a tanar johire odalett. Az utolso targyalasan az egyik lany megtort es bevallotta, hogy az egeszet kitalaltak.
    3., 2009. Papok eve a Katolikus Egyhazban. A CNN kataria es arab erdekeletseg es CIA kifizeto hely, az orosz nevu musorvezetono egz tabla elott all es arrol beszel, higy a CHURCH mennit fizetett a a molesztalasok miatt. Eszmeletlen osszeg, amit lehetetlen osszekaparni. De megis melzyik CHURCH? Ezt nem mondja, csak mutatja az akkori papat a Szent Peter bazilikaban az oltart incensalja. Ez ragalom termeszetesen, dehat a katolikuosk pariak es nem keresztenyek a protestansok szemeben. Az eszkozeik tisztessegtelenek, mert illusztralaskeppen mutatnak egy ferfit, akinek el van homalyositva a feje, egy padon ul, ami lehet eppen New York-ban is, de azt mondja hogy ot 20 evvel ezelott egy katolikus kollegiumban molesztaltak. CNN aljas, kommunista es iszlam ugynok fake news gyar. Az osszeg azt mutatja, hogy baromi jo uzlet a szex, pedofil vad a szuloknek, a rendoroknek, az ugyvedeknek es biroknak, mikozben az egesz arra megy, hogy torvenyesitsek a mohamedanok pedofiliajat, es a homoszexualisok ferde hajlamait, perverziojat.
    Roviden ennyi.

    2.,

  • Almási Alma,
    ezerszer inkább elfogadom a piros almát,mert azzal lehet együtt harcolni a zöld ellen.A történelem is ezt bizonyítja.

  • geyza,
    mit szeretnél tudni a Huncsiról?Talán előbb áruld el nekem,hogy 1962 januárjában melyik napon lettél beosztva a Maros utcai Kriminológiai intézetben vallatónak és verőlegénynek.Ha a napot tudnám talán emlékeznék is rád.Amire emlékszem a birgerli csizma, és a bőrkabát.A nyilaskeresztes karszalag már nem volt divatban. Helyette vörös inget viseltetek.Minden esetre számomra nagyon félelmetes élményt nyújtottatok.

  • Kb. húsz évvel ezelőtt nagy botrány volt idehaza, hogy egy 11 éves kislány szült, és az apa is tinédzserkorú volt. (Roma kultúrában ez nem volt ritkaság a legutóbbi időkig). Van, akinek tizenkilenc éves korára már három gyereke van!

    Nagy különbség van a lányok között ebben a korban. Nem kizárható, hogy 11 éves kislány képes szexuális életre, de nem is ez a jellemző!
    Szerintem 18 éves kor alatt mindenki éretlen, legalábbis az európai szokások szerint. Ugyanis a tizenévesek még minden egyéb téren a szülőkre szorulnak, és ezáltal semmi felelősségük. De a szexuális életbe sokan beleugranak a reklámok, filmek hatására, csak éppen sokan ezt nem gondolják át. Aztán ebből vannak az ilyen esetek.

  • gyuri10
    2018 szeptember 18
    4:26 de.

    Hogyne te idióta DDDDDDDDDDDD
    Az általános iskola első osztályának a padsorából?
    Mert akkoriban én oda jártam nem máshová.

    De ha TE mondod (hazudod)
    akkor még akár Leninfiú is
    lehettem volna.Vagy Haynau pribékje.
    Esetleg a régi római birodalom liktorja,
    aki Krisztust megfeszítette.Ha te mondod.Te idióta.

    De hogy NEKED milyen rémtetteid voltak siheder korodban,
    amik miatt pánikszerűen menekülnöd kellet az országból
    ’56 után, arról bezzeg kussolsz.

    Áruld már el nekünk :
    Hány kenyér után csoszogó
    civilt buktattál fel dobtárassal?
    Csak úgy viccből?Vagy csak lefürészelt csövű hadipuskád volt?

    Mekkora egy hazudós állat vagy te…
    Rohadék álzsidó provokátor aki ravasz módon
    Izrael meggyűlöltetését tűzte ki magának célul.

  • Gurltiz
    ez az „1962” project új eleme zavaros élettörténetednek.
    Eddig az volt az utolsó infó tőled hogy ’56 után közvetlenül távoztál innen hálistennek.

    Most nem lehet eldönteni mikor hazudtál:
    Akkor , vagy most?
    Véleményem szerint akkor is meg most is.

  • Antonia

    nem hiszi el?
    no akkor csupan tetelezzuk fel,;-ont elkapjak paran lehurcoljak egy olyan pincebe ahol uvolthet is akkor se hallja seni,es jol megtomik magat mindannyian oda-vissza!!utana amikor feljelentest tenne azt mondjak onnek hozzon ra ket szemtanut!!
    na?

  • Göllner András

    @ Miszisz Almási asszony

    Elutaztam a huszadik század elejére. Kérem ügyeljen Gyurira,
    hisz maga egy rendes asszony. Megbízható. A Gyurka, viszont csak arról hires, hogy rendszerint kiboritja azt a lábvízével telitöltött lavórt, emivel megpróbál idelenn kereskedni. Egy társadalmilag felelőtlen, szerencsétlen kisvállalkozó, akinek az a heppje, hogy az alúljárókba szemeteljen. Hála Isten, a Christofer néha elzavarja, amikor már nagyon ciki amit művel. Bízom szorgos kezeikben.

  • Miszter Göllner Úr!

    Üdvözlöm a XX. századot.
    De én nem ügyelek semmire, és senkire, mert én génkezelt liláskék alma vagyok.

    Toschnar Antoniának pedig azt üzenem, engem bezzeg senki sem akar megerőszakolni… 🙁

    Maj’ ha megerőszakolnak, akkor ügyelek…

  • bar-lev
    2018 szeptember 18
    2:19 de.
    Csak bayer büntetését tartottam túlzónak! Ha bebizonyosodik a liliomtiprás, akkor az elkövetők sziciliai módszerrel történő kompenzálását sem tartanám elfogadhatatlannak!

  • Almási Alma
    2018 szeptember 18
    3:12 de.
    Meglehet! De nem olybá tűnik, mintha ez a szimpátia a „baráti társaságok” között kölcsönös lenne, mintha egymást akarnák túllicitálni? (Hasonlatosan a néhai Korniss Mihály nyilatkozathoz, amit most nem akarok idézni.) Szerinted vezet ez jóra?

  • 2018 szeptember 17

    Vén majom,a stílusodról ismerlek fel.Bizony 1962-ből.
    te jártál egyáltalán iskolába? A pimasz kihallgatói kérdéseidet is a Maros utcában vagy az Andrássy út hatvanban tanultad két áldozat között.Az idejáró leveleidet is a lábvíztől lerészegedő emeritussal iratod meg rumszünetben.Ma már áldozataid nem igen lehetnek,mert az ÁVH leáldozott mindkettőtöknek.Miattam azt is mondhatod,hogy 1989-ben a gengszterváltáskor születtél.A kanadai tanarad így is alkalmazást szerez neked,de a lerágott csontot ne fogadd el fizetésnek még akkor se ha pedigré nélküli csahos vagy.

  • hehehe

    a félkegyelmű egészen be van gerjedve DDDDD

    Jóól beletiporhattam valamivel a poványos kis lelkébe.

    De célom is volt ez.

  • Miafene.

    Mindenki miszter meg missz, csak nekem kő éjjel nappal szántanom a fődön ?

  • Te degradált.
    Nem voltál te már 1962.-ben Magyarországon.
    Visítva menekültél innen tetteid ódiuma elől Nyugatra.
    Ahol a naivakat át lehetett verni ezzel a „szabadságharcos”
    mesével. Holott csak egy ócska piti kis bűnöző voltál,
    egy a csőcselékből.

  • gyuri10, világért sem akarok a dolgaidba belebeszélni, de tényleg muszáj neked ennyi marhaságot összehordani itt? Nem vet igazán jó fényt a szellemi állapotodra… Csak úgy mondom, de nekem mindegy…

  • Almási Alma,
    köszönöm,hogy aggódsz szellemi állapotom miatt.Valóban sok marhaságot hordok össze,de ne felejtsd el,hogy Rómában legyél római.A sok idejáró barom meg sem értene,ha olyan kedvesen beszélnék bele a dolgaikba mint Te az enyémekbe.Valóban érthetetlen miért vagy ilyen jó hozzám.Csak nem agitáltak rá a cionizmus védelmére?

  • Kedves gyuri10, semmi, semmi… egyszerűen csak utálom, hogy puszta szenvedélyből arra törekedjen valaki (akit ennél többre tartok), hogy lehetőleg minél kellemetlenebb hangulatot alakítson ki ott, ahová állítólag beszélgetni jár. Nem tudom, érthető vagyok-e…

  • Vagyis, kedves gyuri10: nem a te szellemi állapotod miatt aggódom, hanem valamennyiünk közérzete miatt…

  • gyuri10
    2018 szeptember 18
    6:17 du.

    Szavak..szavak..értelmüktől megfosztva Á La „újbeszél.nyelv”
    Rövidítve: a Degradálva úr hasbadumál(na) minket.

  • Kedves Almási Alma,
    Mindebben igazat is tudnék adni neked csak azt sajnálom hogy rosszul címezted meg a levelet.Ezt a levelet a sértegető,aljas, alattomos,ide szemtelenkedő gnómnak kellett volna elküldened. Remélem nem félsz,hogy a modortalan Téged is kimoderál?

  • Tudod, gyuri10, nem kedvelem Geyzát sem, amikor mocskolódik, de sajnos el kell ismernem, hogy sokan rászolgáltak. Amikor először idejöttem a KMH-ra, már akkor is te voltál az egyik fő mocskolódó, csodálkoztam is rajtad. Azóta persze Geyza is elkanászodott. Sajnos.

  • Göllner András

    @ Alma

    Mint azt a málnaszőrnek az előbb írtam, csak a fecskémért jöttem vissza egy percre, mert fenn a városban az elfásult értelmiségi körökben azt beszélik hogy a gyuri felhúzta magára a fecskémet a Boda Marcsi előtt, aki meg egy szál mackóban hempereg előtte, és a kistévéjét csapkodja mert az se veszi az adást. Nincs térerő, Orbán le vitte Kötsére.

    Szóval, Alma. Látom a lábvízkereskedő magára is rá harapott. Rendesen elintézte. Gratulálok. Csak arra kérném, a Geyzát ne bántsa, végzi a fiú a dolgát, nem egy kanász, hanem egy pásztor. A birkákat tereli ide lenn. Viszont látásra, asszonyom. Már itt se voltam.

  • Almási Alma,
    alkalom adtán nézzél körül kik is mocskolódnak.Egyetemi vagy verőlegényi diplomával jogos?Azóta is folyamatosan rajtam csodálkozzál neked ez eléggé testhez álló.Szereted a témát és főként ha dicséretet is kapsz a dicstelenektől.Az itteni folyóügyeket kezdem átértékelni.A mintaérték nélküli selejtet már megszólítás nélkül dobom a megérdemelt mocsokba.Hozzám emberi hangon ne írj,mert Te is meg lehetsz majd gyanúsítva lábvíz drogozással, buzisággal, köztörvényes bűnözéssel, idiotizmussal,fecske lopással.Nos…mindezt igyekszem elfelejteni,mert tényleg annyit érnek ezek a kétlábonjárók,mint tavalyi naptáron az idei légypiszok.Tőled viszont nem ilyen párbeszédet várok,ha egyáltalán!

  • inkabb bibi

    hat akkor nyuzzuk meg vagy istvan kiralyra emlekul vagjuk negybe es tuzzek ki a negy nagy varos kapujara a reszeket elrettento pelderteknek!
    de ha van par epito jellegu otlete bayerzsoti megfingatasara elo vele!!

  • bar-lev
    2018 szeptember 20
    3:30 de.
    Ha hamis szavakkal harcol, akkor is tisztességes szópárbajban kell legyőzni, annak is lehet megszényenítő, elsomfordálásra okot adó ereje! A fogat-fogért, szemet-szemért elv alapján!

  • Azert, szeretnem tudni, hogy egyeseknek MI BAJA VAN gyurival? en kedvelem ot! O egy igaz MAGYAR zsido fiu! Errol bizomyitekom van !

  • mi BAJA VAN?
    Geyza?

  • figyelo

    elo vele!! lassuk azt a „bizonyitekot”!!!
    mer nekem meg arra van hogy az NEM ZSIDO!!

  • inkabb bibi

    jaaa ha maga ennyire valogatos ugye…………legyen ahogy jonak latja!!
    de!!!-jobb ha tudja hogy egy zsigerbol antiszemita ferget soha semmilyen erv-vel sem fog meg gyozni semmirol!!
    egy pelda!!
    mondja neki hogy „a fu zold es az eg kek”!!
    az aki zsigerbol az ami az abban is fog talalni olyasmoit amirol aztan az eg egy vilagon, meg betu sincsen benne!!

  • Göllner András

    @ Figyelő

    „en kedvelem ot! (a Gyuri10-et) O egy igaz MAGYAR zsido fiu! Errol bizomyitekom van !”

    No csak, no csak. Csak nem megmutatta magának a ravaszát a „MAGYAR zsidó fiú”? Mondja, tyukanyó, kakasra is állította aztat ? Ettől ment el az esze ennek a „zsidó fiúnak” ? Én csak azt nem értem, mért kellet mindezután ennek a fiúnak átmenni kutyába. Azt se értem, mért az én fecskémben áll a lavórjában a lábvízkereskedő ide lenn.

  • Gyuri Izraelben el. Tehat zsido fiu, regi irasaval „fogott meg,” pl.. az 56 os magyar forradalomban is resztvett. Ez az irasa megjelent 2006 ban, itt is! Nezzen utana !

  • Göllner András
    2018 szeptember 21
    12:00 du.
    Latja, erre semmi szukseg nem volt! Ez az iras CSAK Magara vet rossz fenyt!

  • Geyza
    2018 szeptember 18
    9:07 de.
    TE se tudsz sokat Gyurirol! Jobb , h a fekezed a gyulloletedet.

  • Toschnar Antonia
    2018 szeptember 18
    3:47 de.
    Teljesen egyetertek!
    HIhetelen, mi folyik az USA ban es Kanadaban. Sok sikeres , tehetseges ember karrierjet teszik tonkre, egyes bosszuallo nok, buntetlenul. Soha nem volt nagy velemenyem a nokrol, mert volt nehany elet tapasztalatom altaluk.

  • Göllner András
    2018 szeptember 21
    12:00 du.
    Latja, erre semmi szukseg nem volt! Ez az iras CSAK Magara vet rossz fenyt! Erdekes, ez NEM akar atmenni….

  • Kedves Figyelő!
    írod:”Soha nem volt nagy velemenyem a nokrol, mert volt nehany elet tapasztalatom altaluk.”

    De ugye édesanyádról, nagyanyádról, saját magadról, leányodról jó véleményed van?
    Tudod, az antiszemitáknak meg a zsidókról van rossz véleménye… Zsidóknak meg a magyarokról…

  • Klárika,
    köszönöm,hogy próbálsz védeni,de a nagyeszűekkel szemben fejezzük be.Ezek aljaskodás nélkül sehol nem regisztrálhatnak.Hagyjuk a disznóetetést.Ezeknek még moslékot sem szabad ledobni a pincébe. Abbahagyom a diploma locsoló lábvíz szállítást is,mert az egész diplomamese agyament mesékkel képes az oldalt teleeregetni.

  • Almási Alma,
    már a Figyelőt is kezded erdőbe vezetni? Ő aztán tényleg nem bántott itt senkit.Még téged sem.Hiányzik egy új témán kívüli vita?

  • @gyuri10

    Figyelőt figyelmeztettem, hogy „a nőkről” való általánosítás ugyanolyan hiba, mint a zsidókról, cigányokról, négerekről, vagy a magyarokról szóló általánosítás. Ezt ő egyébként tudja, csak néha elfelejti.

    Na, most legalább te is megtudtad…

  • Figyelo
    2018 szeptember 21
    1:55 du.
    ez nem teljesen pontos leírása a helyzetnek sok ribanc kurva van akik kurva sok pénzért bármilyen vallomásra hajlandók a politikai vagy gazdasági ellenfelek fizetik és bérlik ezeket a némbereket a hölgyeket meg hagyd békén, nagy tiszteletet érdemelnek legalább azért mert kihordtak 9 hónapon át és utána évekeig pucolták a szart alattad és utánad meg helyetted és tápláltak meg karbantartottak mikor ordibáltál ok nélkül csak úgy l’art pour l’art… és utána még sokáig nélkülük senki sem lennél? lehet, hogy neked nincs is anyád? azért vagy egy ilyen senki?

    a tuscner gizella vagy andrea vagy akárki majdnem pontos de én még egyetlen szálloda portást vagy sarki cipészinast sem láttam bíróság elé citálva hogy nagyon nagy van neki vagy nagyon kicsi és egyébként is göndör haja van és attól én (mármint a ribanc) kiütéseket kapok tehát jár nekem 12000000 ma és utána 1000000 évjáradék halálomig

    hahahahahaha

  • Akit meg nem molesztálnak mert bottal sem piszkálnák meg, az természetesen elitéli azt, aki vágyakat gerjeszt egy hatalommal bíró erkölcstelen szarháziban. Ezt értem. Tehát minden nő aki szóvá teszi a molesztálást az pénzéhes kurva, a hatalmával visszaélő pedig ártatlan sikeres és tehetséges férfi. Értem. Értem?

  • Kenny
    2018 szeptember 22
    8:41 de.
    ha értenéd nem írnál hülyeségeket… a legjobban a kavanaugh ügy teccik… 35 évvel ezelőtt tinédzserek …magam részéről nem is igen emléxek ilyen házibulis dolgokra, mert más -sokkal fontosabb- dolgok bevésődtek és ezeket törölték a memóriámból

    beteg egy lélek az a némber akit éppen jókor és éppen annál a gazdagnál fedeztek fel (hetekig, hónapokig keresték hatalmas apparátussal) akinek élete nagy eseménye forog kockán … ez természetesen nem jelenti azt, hogy én bármiben is egyetértenék a kavanaugh jelenlegi álláspontjával… és annak ebből a szempontból nincs is jelentősége

    cui prodest

    nézd meg kinek lett haszna a weinstein félreállításából…az jól jövedelmező állás

    hahahahahaha

  • Rodeo11 Természetesen neked van igazad.

  • Mindenkitol, itteni noktol elnezest kerek.
    Valoban NEM szabad altalanosiatani! DE, engem, egy lany jelentett fel, egy osztalyttarsnom, az erdemeny.> felevi AVH kihallgatasok, majd egy evi Fiatkoruak bortoneben,, Ott k.b. 😯 lannyal voltam egyutt,persze azok igazi bunosok valtak, gyilkos., betoro es utcalanyok.
    Tanulsago ev volt szamomra!

  • Kenny
    2018 szeptember 22
    12:44 du.
    hááááááááááááát, ha Kenny mongya? akkó’ a zúgyis vagyon…
    és mi jár annak akinek igaza van? háááát: „a szája”

  • Nyocvan lannyal voltam egyutt!

  • Figyelo

    „gyuri izraelben el,tehat zsido”!
    na ekkora baromsagot reg hallottam utoljara!!
    klarika orvos mikor latta utoljara?? surgosen keressen egy kivalo psych-t!!!!
    megsugom maganak kulon!!!
    izraelben nem csak zsidok elnek!!!
    vannak ott keresztenyek,gorogkeletiek,koptok,muszlimok, buddhistak,hindik,sinthoistak,stb-stb!!
    az izraelben eles nem vallasi kitetel!!
    Medinat Israel egy laikus allamforma!!nem vallasi alapu allam!!
    ez itt nem „al dzsumurijat”=(iszlam koztarsasag mintara)
    tehat vegeztul a „bizonyiteka gurlitz zsido voltara sz@rt se er!!
    ismetlem O NEM ZSIDO!!!! pont!!

  • Shavua Tov hevre!!-…………..v’hag Sukhot sameah!!

  • Kedves sToschnar Antonia
    2018 szeptember 18
    3:47 Teljesen igaza van! Manapsag, sajnos ez divatba valt, mindenkire mondanak, vagy hazudnak iyen vadakat, Engem csak az bant, hogy a mai fiatalok el is hiszik a Katolikus egyhaz van soron, sajnos nincs ellene vedekezes! Meg a legsotettebb kommunista idokben, mikor az egyhazat valoban uldoztek, meg azok sem mondtak vagy terjesztettek iyen vadakat!

  • bar-lev
    2018 szeptember 22
    3:24 du. Azt hisz, amit akar! En tudom.
    Mellesleg, en emlekszem meg, mikor megalakult Izrael es sok Budappesti zsido vandorolt akkor ki.

  • Ha ez a barbár lév normális akkor az én seggem gramafon. Neki sem tartozok beszámolni semmiről.Szégyellhetem is magam,mint keresztény,muzulmán,buddhista,cserkesz,drúz,izraeli.Még az nincs meghatározva,hogy szunni,síita,alauita muzulmán vagyok vagy református,katolikus,baptista,evangélikus,görög katolikus,mormon vagy mivé nevez ki ez a semmilyen nyelven nem tudó szenvedő kis emberke.Akinek ezúton kívánok kellemes szukoti ünnepeket. (A SZUKOT szót azért nem írom le ivritül,mert nem akarok neki olvasási problémát okozni.)

  • gyuri10
    2018 szeptember 22
    3:53 du.

    Szóval úgy jártál
    mint Zalatnai Sarolta.
    Azzal a kis különbséggel
    hogy ő a kezéből csinált tölcsért
    TE meg a seggedből.És így most gramofon lettél.
    Ugyanazt a szart fújod magadból minduntalan.
    Te kis gusztustalanka.

  • Minden amit fújok magamból a tied lehet.Felfoghatod jogosan járó megvesztegetésnek is.Ennyit igazán megérdemelsz.

  • Gurl

    Bolond lyukból büdös szél fúj.
    Azt igyad csak meg magad.
    Hamár a lőrédet nem bírod meginni.
    Amit állítólag otthon pancsolsz eladásra.

  • Figyelo

    maga hulye libe!!!
    1947-48-ban nem sok magyarorszagi zsido mehetett ki oda a frissen kikialtott -(es az ENSZ altal jovahagyott)-fiatal Izraelbe!!
    akik mentek oda magyar zsidok azok direkt a felszabaditott lagerekbol mentek odaig!!
    mondtmam mar tobbszor ne kavarjon maga ebben a temaban!!maga ehhez (is!!!)- tulontul tudatlan hulye!!fejezze be!!

  • bar-lev
    2018 szeptember 24
    3:54 de.
    be vagy sózva? úgy tűnik olyan vagy mint egy sózott hering csak az ehető te meg csakmócsingcsüng

    márminálunkbabámmárminálunkbabámazjöttasszkoásba nem hallgatunk bárnelevnét mert be van sózva kósher tengeri sóval és most vár arra hogy valaki feltálalja macesszal és kósher koviubival
    hahahahahaha

  • Clara Bencsics Figyelo

    bar-lev

    2018 szeptember 24
    3:54 de.
    Akikrol irtam, csaladi jo baratok voltak. Egyik egyik magyar pesti ujsag foszerkesztoje volt, es felnott fiai is csaldostul mentek utana. Mar itram mashol, nem szoktam hazudni!

  • Clara Bencsics Figyelo

    barlev
    3:54 de.

    Figyelo
    „maga hulye libe!!!”

    Azt hiszem, valakivel ossze tevezt!!

  • Clara Bencsics Figyelo

    barlev
    3:54 de.

    Figyelo
    „maga hulye libe!!!”

    Azt hiszem, valakivel ossze tevezt!! Ez lemaradt akirol irtam, O es csaladja meguszta az ULDZEST! SAjnos a felesege viszont nem!

  • @bar-lev
    Te vagy egy korlátolt, pökhendi semmit sem tudó ember. 1947-48-ban lehetett kérvényezni az Izraelbe kivándorlást. Hasonlóan az USA-ba kivándorlást is. Nagyon sokan éltek is mindkettővel. Én magam is, családom is több embert ismertünk, aki akkoriban TELJESEN LEGÁLISAN kivándorolt ide, vagy oda. Többek között Gizi nagynéném Amerikába ment, nagybátyám zsidó feleségének pedig három rokona ment Izraelbe, és egy Amerikába, apám gyerekkori barátja pedig szintén Amerikába..
    Ennyit a tájékozottságodról.

  • Almási Alma
    2018 szeptember 25
    1:11 du.
    „is” de legfőképpen egy beteg nyomorult lélek bele gárgyúlva a sok gyötrelmébe (= sikertelen egyed amely másokat okol a saját képességei hiányai miatt és a siker messze elkerüli besavanyodott, keserű és unalmas mint egy imamalom amely mindig ugyanazt passzust ismétli

    és meg akar ijeszteni valakiket, hogy márpedig ő egy valaki és a közössbe teszi? mi az a közös és kik közösülnek a bárnelevnével?

    mennyi gond és nyavaja? mint az állatorvosi egyetem beteg lova

    és repülni is tud a hollóval

  • Rodeo11
    2018 szeptember 25
    3:14 du.
    _____________
    Ugyan, dehogy. Csak eljátssza itt a sértettet. Amikor idősebb bar-lev átkozódott, az még hihető volt. Egy 90 év körüli ember öregkorára feleleveníti a régi keserveket… De ifjabb bar-lev? 60 éves? Semmiféle rossz emlékei nincsenek. Ha itt előadja őket, csak művi lehet, természetesen. Talán kár volt „korosztályt cserélni”…

  • Rodeo11
    2018 szeptember 25
    3:14 du.

    Trágyadomb vagy

  • Geyza
    2018 szeptember 26
    7:16 du.
    No mi van végig nyaltál neki, most hogy nem nyal vissza már büdösborz lett? 😀

  • Geyza,
    nem kell megsértődnöd a rohadeotól. Hosszas kolonoszkópiai nyelvkezeléseid után már elég fittnek érzi magát, személytelenséged megérdemelt helyére tevésében.Fuss neki újra. A szégyenérzet és te nem tudtok egymásnak JÓ REGGELT sem mondani.

  • gyuri10
    2018 október 1
    5:09 de.

    csak nem? még majd meglepődök! #geyza? …be van delejezve és néha kisül, hogy mindenki „tudhassa”…

    szvsz olyan lélek mint annak a könyvnek a hőse, aki befüggönyözött ablakok megett feltalálta a vízcsapot és a csapvizet…a szomszéd kissrác mutatta meg neki, hogy azt (is) már feltalálták mások … újságból ismeri a …. -t

  • Inkább Bibi
    2018 szeptember 27
    2:03 du.

    Nem tom kire célzol,
    gondolom kevered a topicocat.
    Hja a kor..téged sem kímél úgylátom.

    Ha Rodeora, akkor elmondanám hogy psichológiai
    kísérlet alanyává tettem őt.Arra voltam kíváncsi
    ha ember módjára beszél vele valaki, akkor képes e
    akceptálni a másik gondolatait, véleményét. Az eredmény:
    Ő ugyan folyamatosan lenézi és hülyébe veszi a másikat, de
    ugyanakkor elvárja hogy VELE írjanak, meghallgassák a végtelen
    hosszúságú f..ságait és megnézzék az idiótikus videdóit.
    A kísérlet már lezárult, mnek kéne tovább úgytennem
    mintha ember lenne ez a trágyadomb?

    De öszinte örömmel tölt el hogy sikerült TÉGEDET
    és a félkegyelmű Gurltizet kicsit „összeboronálnom”
    ezzel a nagyrakás egoista seggfejjel.
    Odavalóak vagytok, egymás mellé
    DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  • gyuri10
    2018 október 1
    5:09 de.

    Rodeó-kérdés:
    Örülök hogy már egymás
    hátsójában vagytok.Csak így tovább.
    Nincs is szebb annál mikor egy Izrael pusztulását
    kívánó ál-zsidó tapsikol egy echte holocaust-tagadónak
    aki mellesleg szintén Izrael elpusztítása mellett kampányol.

    Gurltiz és Rodeo:
    Egyformák vagytok, csak a
    módszereitek és a szóhasználataitok kissé eltérő.

  • gyuri10
    2018 október 1
    5:09 de.

    Ne mégegyszer nekifutok

    Félkegyelmú Gurltiznek fogalma
    sincs miért írtam Rodeonak hogy trágyadomb.

    Félkegyelmű Gurltiznek felsem tűnt ennek a trágyadomb alaknak
    az ismételt, megismételt és ismét csak megismételt viccelődése
    a Holocauston ami ITT olvasható :

    Rodeo11
    2018 szeptember 25
    3:14 du.

    A trágyadomb legutolsó sorára kell koncentrálni.

    Véleményem szerint Gurltiz már régesrégen észrevette
    hogy a trágyadomb állandóan gúnyolódik és viccet csinál a Holocaustból, de még SOHA nem láttam hogy szólt volna ellene.

    Most pedig belebujt a trágyadombba.

    Háát..ennyire zsidó
    a mi Gurltiz-barátunk.
    Nem véletlen hogy a Hungarista
    nyilas-nácik szellemi örököseivel is barátkozik itt.

  • geyza,
    te még a Szófia utcába hazudtad magad motoron,amikor Izraelinek megírtam,hogy ennek a dögnek ne is válaszoljon.Akkoriban te még az alfelét nyalogattad.A holokausztról,Chana Szenesről,Golda Méirről pedig akár meg is feledkezhetsz,mert a te emlékezéseid már magában is azonosak mártírjaink és népünk gyalázásával.

  • Geyza
    2018 október 1
    9:54 de.

    bumburnyák! követeljél a blogtulajtól nagyobb betűket csak neked, akkó’ -talán- jobban szemet szúr, hogy létezel?

    kijaf…szt érdekelsz?? önmagadat? hahahahaha akkor téged senki sem érdekel

    meg a „piszi Ó ló Gi Lali”-i kísérteteid? Gár Gyula vagy Delej Franci és mekkorákat rötyögök az erőlködéseden

    ja, és te is ki vagy válogatva, de nem mindegy, hogy honnan! na, onnan ahonnan én gondolom… hátha megfejted

    még arra nem gondoltál (te és a gondolatok?), hogy egy seggfej rasszista vagy?

  • Inkább Mégis Elemér

    Geyza
    2018 október 1
    9:40 de.

    Hahahaha, Te nem veszed észre a saját szemedben a gerendát? Ugyanazt csinálod, csak más elfogultságban, de hasonlóan emelkedett „szépirodalmi” stílusban. 😀

  • Rodeo11 Amikor értelmesen írsz,mint például október 1.4:22du beírásodban, nem mondhatok ellent az igazadra.Ritkaság,de ez is előfordul.

  • gyuri10
    2018 október 1
    12:06 du.

    Én ugyan soha nem írtam itt senkivel Szenes Hannáról
    Kétszer megemlékeztem róla
    (és megint meg fogok ) te meg elkezdtél
    rajta sikoltozni hogy az én gyilkos népem így meg úgy.

    De különös módon csak a második alkalommal.
    2016.-ban még egy egészen más Gyuri10 írogatott itten :

    http://kanadaihirlap.com/2016/06/26/a-baloldali-magyar-zsidok-szerepe-izrael-felepiteseben/

    Azóta meg a helyi nácikat nyalod.

    Összegezve :

    Én nem te vagyok kisöreg,
    hogy összetévesszed magadat velem világos ?

    Amúgy meg mesélhetnél miket csináltál 56.-ban, mint résztvevőveje az októberi eseményeknek.

    Mert Figyelő barátosnéd nem rég azon lelkesedett itt
    hogy azt imádja benned hogy résztvettél a szabadságharcban.

    Mesélhetnél róla pár szót,
    csakhogy eloszlassad a félreértéseket.

    Nomeg nem világos ez az 1962- év beli megverettetésed sem a magyar Rendőrség valamelyik fogdájában.

    Mesélj kisöreg.
    Epedve várom az igazságot.

  • Rodeo11
    2018 október 1
    4:22 du.

    Azért mert kb 85 éves korodra vaksi lettél, még nem fogok direkte a kedvedért csupa nagybetűvel írni.

    Etted volna meg a tejbegrízt amit anyád főzött neked.
    Most nem vergölődnél orrodon a szódásüveg-talpakkal.
    Idióta.

  • Geyza
    2018 október 1
    6:26 du.
    rád is vonatkozik a:
    (plagizálom)
    Szóval Önnek mint kívülállónak mi a véleménye az intelligenciáról?

  • Inkább Mégis Elemér
    2018 október 1
    5:38 du.
    az ilyen felfuvalkodott marhúgyhólyagok sohasem vesznek semmit magukra mert ők a NER, vagy az ő kényszerképzete szerint: omnipotente

    „hogy oda ne rohanjak”

  • Geyza
    2018 október 1
    6:26 du.

    ugyanolyan, mint a kristály tiszta logikád, „csak” ez kányé és nem a geyzáé…azaz tökig süsü, ő ott celeb, te meg sehol, de ott ahol egy kányé celeb lehet ott bármi megtörténhet, ahogy azt #őbodasága szokta csinálni két reklám között egy vékonyra szeletelt Oscár díjas vajjal és ző’dhagymával nagyot harapva bele tágranyitott…. val

    a KÁNYÉ SZERINT A NÉGEREK TÁRSADALMI MUNKÁBAN VOLTAK RABSZOLGÁK ÉS ABBAN VOLTAK IGAZÁN BOLDOGOK… te meg nem is akarsz odautazni sem, nemhogy odamigrácsolni, penig má’ csak te hiányzol a sok süsü közűl

    https://index.hu/kultur/2018/10/01/kanye_rabszolgasag_usa_alkotmany_snl/

  • gyuri10
    2018 október 1
    12:06 du.

    Részletezzed ezt a „Szófia-utca” projektet. Idióta.

    (Azt bírom ebben a baromban hogy nevekkel, helyszínekkel és eseményekkel dobálózik kaotikus sorrendben, mindenféle logika vagy alap nélkül.Olyan ő mint egy rosszul megszerkesztett optimista tragikomédia a mostani, Kormány-kézre került akármelyik színházból hehehe)

  • Te aztán tényleg egy elszabadul hajóágyú lehetsz.Felvilágosítást a Figyelőtől kérhetsz.Ha Ő nem akar adni,akkor majd a Bali Mihály adjon neked azt is amit nem kérsz.

  • JAVÍTÁS:elszabadult hajóágyú,nem tévesztendő össze a: ha jó agyúval.Az utóbbi kizárásos alapon sztornírozva.

  • Úgy veszem észre
    hogy a két újsütetű jóbarát
    egyre zavarosabbakat ír kritikáim súlya alatt.

    Hja kérem,tetszettek volna nem hazudozni és nem hülyének lenni

    /Antalljóska után szabadon/

  • Geyza
    2018 október 1
    6:26 du.
    a 85 reciproka sem igaz! a szódásüveget meg felejtsd el, errefelé az sincs, van pellegrino, perrier, stb, honnan veszed, hogy van szemügém? jaaa, hogy te azt is tudod, amit nem? mexoktam, fel vagy fuvalkodva mert ha nem, akkor a kóbor kutya sem venne észre!

    és ne ordibálj mint az a bizonyos fába szorult… annyi eszetlenséget, mert még ragályos lesz… bár nekem van szérumom geyza ellen (is)

  • ugye a nagy izé a még nagyobb kütyüben idáig ér! hahahahaha

    https://www.lewrockwell.com/2018/10/david-stockman/the-kavanaugh-confirmation-carnival-and-its-real-implications/

    részlet:
    „But the truth is the Senate contretemps was never about the facts of the assault charge leveled in apparent earnest by Mrs. Ford; or whether the gravity of the accusation juxtaposed with the paucity of knowable facts can plausibly bear on the fitness of Kavanaugh for the high court.

    To the contrary, the Kavanaugh confirmation was just an occasion for a sharp escalation of the Culture War which now afflicts the nation, and which the utterly improbable election of Donald Trump has brought to the boil.

    That’s why both sides can go jump in the lake as far as we are concerned. The purpose of government in a constitutional republic is to perform those minimal functions that the people and the free market cannot do for themselves; and most certainly adjudicating the sometimes fraught relationships between the sexes is not among them.”

    LOL

    a világ eszei

  • semmi hozzátenni valóm nem maradt:
    „As the Judiciary Committee’s hired sex crime prosecutor, Rachel Mitchell, has now concluded:

    Dr. Ford has no memory of key details of the night in question—details that could help corroborate her account.

    She does not remember who invited her to the party or how she heard about it.
    She does not remember how she got to the party.
    She does not remember in what house the assault allegedly took place or where that house was located with any specificity.
    Perhaps most importantly, she does not remember how she got from the party back to her house. Her inability to remember this detail raises significant questions.

    She told the Washington Post that the party took place near the Columbia Country Club. The Club is more than 7 miles from her childhood home as the crow flies, and she testified that it was a roughly 20-minute drive from her childhood home.

    She also agreed for the first time in her testimony that she was driven somewhere that night, either to the party or from the party or both.

    Dr. Ford was able to describe hiding in the bathroom, locking the door, and subsequently exiting the house. She also described wanting to make sure that she did not look like she had been attacked.

    But she has no memory of who drove her or when. Nor has anyone come forward to identify him or herself as the driver.
    Given that this all took place before cell phones, arranging a ride home would not have been easy. Indeed, she stated that she ran out of the house after coming downstairs and did not state that she made a phone call from the house before she did, or that she called anyone else thereafter.

    She does, however, remember small, distinct details from the party unrelated to the assault. For example, she testified that she had exactly one beer at the party and was taking no medication at the time of the alleged assault.

    In short, Dr. Ford’s own words reduce the matter to the level of 36-years ago hearsay and teenage age nightmares dimly recalled. In America’s political culture and modus operandi as recently as 1980, Ford’s accusations wouldn’t have gotten the time of day and rightly so.

    But instead, her tale of thin gruel literally riveted the nation and media last Thursday, and has continued to do so since. And that is the tip-off about what is really going on.”

  • Geyza,
    itt vagyok és olvasgatom magamat valamint a barátaidat is. Kár,hogy te olvasás megértése helyett csak lövöldözöl jobbra balra,mint egy elszabadult hajóágyú.(Tudod?Nem ha jó agyú)

  • Geyza,
    itt egy előbbi pötyögtetésedben írod,hogy tőlem vársz valamit epedve.Nos…erre még várok egy kicsit,hátha sikerül kivárni ameddig teljesen elepedsz.

  • gyuri10
    2018 október 3
    8:22 de.

    Kisöreg:
    Csak költői kérdés volt.
    Ha úgytetszik irónia, feltéve ha ismered a szó jelentését.
    Mert már mindannyian tudjuk,
    valós válaszok helyett
    majd hazudsz valamit.
    Mint idáig mindig.

  • geyza,
    én minden magyar szót értek és tökéletes helyesírással le is tudom írni.(Ha ilyen vagy olyan kis vagy nagybetűvel írok az tiszteletem vagy letiszteletem jele.)Ez majdnem azonos az ivrit nyelven is.Te milyen nyelven tudsz tökéletesen írni,mert az olvasásod és szövegértésed valamint a reagálásod minden kritikán aluli.Mesélj valamit te is magadról!Hol jártál ostáblába?Milyen magyar tanárod volt?Ő jobban ismerte a magyar helyesírást,mint te?Egyébként az internet oldalain a kis és nagy betűk nem játszanak szerepet.Esetleg személyes antipátiáról lehet szó részemről.