Magyarország választ

2019 május 25 8:10 de.220 hozzászólás

Az ellenzék hangzatosan úgy teszi fel a kérdést: Európa, vagy Orbán? Mivel Orbán nem egyenlő Magyarországgal, Európával meg pláne nem, a kérdés ebből a szempontból értelmetlen.

Hanem, ami a háttérben van, meglehetősen érdekes. Mármint, ami a szavazást illeti. Akik külhonban dolgoznak, és van magyarországi lakcímük, személyesen kell, hogy leadják szavazatukat, míg a külföldön lévő magyarok mindezt megtehetik levélben is. Az akarat nyilván való. A külhonban dolgozó magyarok jó eséllyel nem a Fidesz hívei közé tartoznak, hát biztos, ami biztos, nehezítsük meg jól nekik a szavazást!

Amúgy is, az USA-ban kb. 1300-an szavaznak – ezek jó része bigott jobboldali – összességében pedig a külképviseleteken kb. 20.000-en (NVi adat).

Most egy csöppet a levélszavazatok pikantériájáról. A határon túlról max. 115 ezren szavazhatnak ily módon, ugyanis ennyien vannak a névjegyzékben. Jórészt a Vajdaságból és a Kárpátaljáról szavazhatnak, ugyanis Orbánék legnagyobb reménységei, a kilóra megvett erdélyi és felvidéki magyarok csak a szlovákiai, vagy romániai EP-listákra szavazhatnak.

A tegnapi napig 37ezer levélvoks érkezett be, aminek 11%-a a beküldött adatok és az itteni nyilvántartás különbözősége okán érvénytelen volt. Kérdem én, mennyire kell a szavazó polgárnak hülyének lennie, hogy pl. az anyja nevét helytelenül írja be? Pedig a Fidesz rendesen hülyebiztossá kívánta tenni a szavazást, amikor akkor sem minősítik érvénytelenek az ilyen voksot, ha nincs egyezés?

De van itt még egyéb pikánsság is: aki egyszer regisztrált, az 10 évig a névjegyzékben marad. Nem lehet sok holt lélek, de a csaláshoz egy is elég.

A lakájmédia és a hivatásos orbanisták minden idők legnagyobb fideszes győzelmét jósolják. Ehhez a megvett külhoniak – az adatok ismeretében és az érvénytelenségi tendencia következtében – egy tizednyi mandátummal se fognak hozzájárulni. Az egész amúgy is csak egy nyálverés. Lesz 14 mandátuma a Fidesznek? Na és? Legfeljebb kettővel több felfüggesztett képviselője lesz a Néppártban, sokra nem megy vele! Ez a soha nem látott győzelem hazai használatra szól: 21 Magyarországra jutó képviselői helyből 14 valóban tetemes fölény, csak éppen szart sem ér. Ha a Fidesz marad az EPP-ben – ami nem rajtuk múlik – akkor 14 képviselőjüknek kell bekussolni, felhagyni az Unió támadásával, és Putyin hatalmi érdekeinek képviseletével. Ha kilép/kirúgják, és a szélsőjobboldali nacionalistákhoz csatlakozik, az Orbán személyes veresége lesz, se Salvini, se Marine le Pen mellett nem rúg labdába.

Churchill szerint a politikában azok ügyesek, akik nagy hangon megmondják, mi lesz holnap, a jövő héten, a következő hónapban vagy évben, és, ha mindez nem jön be, magabiztosan elmagyarázzák, miért nem jött be, és különben is, mások a hibásak. Orbán pedig ügyes.

Bibó úgy fogalmazott: nem lehet politikai programot építeni hazugságra, ám ábrándokra sem. Magyarország pedig még mindig az ábrándok országa. Ha ehhez hozzá vesszük Kertész Ákos megállapítását, mi szerint a magyarok – de min. 2,5 milliónyi fideszbirka – genetikusan alattvalók, akkor nincs min csodálkozni.

A magam részéről ehhez még a cselédmentalitást is hozzátenném.

220 hozzászólás

  • „Orbánék legnagyobb reménységei, a kilóra megvett erdélyi és felvidéki magyarok”
    ???
    Miről beszél, édes úr?
    Épp ma olvastam a Face-n egy bejegyzést, hogy „Mi, erdélyi magyarok vagyunk a magyarság krémje”… vagy valami ilyesmit. 😀

  • Alattvalók? Cselédmentalitás? Ehelyett jöttömben-mentemben inkább nagymértékű antiszemitizmust, homofóbiát, rasszizmust, baloldali és liberális ellenességet tapasztalok. Erős a migráncsozás, és ellenséges a hangulat a pirézekkel szemben is.

    Iskolák automatikusan szegregálódnak: a magyar szülők átíratják gyerekeiket olyan tanintézményekbe, ahol nincsenek, vagy csak minimális létszámban vannak jelen cigány tanulók.

    Akik baloldaliak v. liberálisok, azok mind büdös komcsik. Túl sokakat ért valamiféle sérelem 1990-ig, ezeket a sérelmeket ma már az unokák is hordozzák. Nem bocsájtják, hogy az MSZMP felelős vezetői büntetlenül ágyban, párnák közt haltak.

    Vasárnap a Fidesz 15-17 mandátumot szerez a 21-ből.

  • „Túl sokakat ért valamiféle sérelem 1990-ig, ezeket a sérelmeket ma már az unokák is hordozzák. Nem bocsájtják, hogy az MSZMP felelős vezetői büntetlenül ágyban, párnák közt haltak.”
    Egy frászt, kedves Drizari, nem olyan sok embert ért sérelem, inkább hogy valamennyire szeretnék letagadni, hogy bőszen nyalták a komcsi rendszer seggét. Persze, hogy ezek után felháborító, hogy néhányan megmaradtak MSZP-snek, és mégse kell nekik szabadkozni…
    😀

  • Kedves Drizari,
    nagyjából igaz is amit írsz.Folytatnám azzal,hogy ma sincs különbség a magyar jobb és bal oldal között.Lényeg,hogy közös „célt” találjon a jobbik és az MSZP.Most a közös „program”:Orbán Viktor kigolyózása. Annak idején 1920-tól 1945-ig minden zsidótörvényt együttes karlendítéssel szavazott meg a „tisztelt ház”jobb és bal oldala. Cogito,ergo sum!

  • Tüske Zsófia

    Jurásek, nem tudom, mennyi idős, és azt sem, mitől olyan hiteles az ön számára a prostisrácok hazugságai. Talán nem tudja, hogy a prostisrácok tulajdonosa a kádár-kor egyik főkomcsi újságírója, a Bérborznak nevezett Stefka, aki akkoriban a MSZMP fő korifeusainak büdös hátsóját tisztogatta, most meg orbánét?
    aki most éppen azt hazudja, hogy Európa legerősebb vezetője a mindenki által megvetett csuti rabló?

  • All right, bar harmadszor probalom, mivel ramutatni hogyan Orban sem Fiodessze nem tarthatna monopoliumot magyrorszag uralman, torolve lett mar ketszer.
    Tisztan a ‘foszerkeszto’ Orban-ista !

    Na ez az EP lepviselovalasztason.

    Mivel magyarorszag a lakossag aranyaban 21 kepviseltetest elvez az EP-ben, nem a normalais es felig tisztesseges lenne, az orszag 21 EP kepviseltetesi keruletet letesiteni, a lakossag egyenlo szamaniak aranyaban ?

    S amodon minden EP kepviseltetesi kerulet lakossai valszthatnak a sajat EP kepviselioket???

    Persze belatom, a KMH ****(KOMMUNISTÁZÁS MIATT MODERÁLVA — A MODERÁTOR.)****

    De a jelen modon , nagyreszben pesti politikusok egyedul fogjak kepviselni az orszag minden reszen elo lakossagot.

    Tehat tisztan mondhato lessz, hogy az orszag lakossaganak nem lehet kepviseltetese az EP-ben.

    Csupan a politikia partoknak, a vezetoik alatal.
    Mert csak a „lista-vezetok” ****(KOMMUNISTÁZÁS MIATT MODERÁLVA — A MODERÁTOR.)****

  • Almási Anna:

    nos, ha krém, akkor eléggé poshadt krém lehet, ráadásul drága (20ezer/szavazat)

  • Jurásek:

    örülök, hogy a humorod még megvan 😀

  • Almási Alma,

    a magam részéről a hitet meghagyom a vallásosoknak és az elvakult pártkatonáknak, harcoljanak is bármelyik pártért. A nem olyan sok embert ért sérelem szerinted mennyi?

    Talán elfelejtetted, hogy ugyan mindössze 800 ezer tagkönyves kommunista ügyködött, de a proletárdiktatúra milliókra gyakorolt nyomást. Ma ugyanazt műveli a jelenlegi kormánypárt, miközben szerintem tagkönyvvel talán 50 ezren lehetnek (2011-es adat szerint 40320), a rájuk szavazók száma mégis 2 millió fölötti. Igaz, megszűnt a kötelező szavazás, mint az volt a Hazafias Népfront jelöltjeinek idejében, de ez a 2,5 millióhoz közeli fideszes szavazó biztosította már három ciklusra szólóan a 2/3-os többségüket.

  • Drizari:

    17? matematikai képtelenség, még a 14 is izzadságos lesz, de, mint fentebb kifejtettem, semmire nem mennek vele.

  • Meg a cikk cime is valotlan !!!

    Magyarorszag nem valaszt !

    Lehetetlen szamukra valasztani hogy kit ohjatananak EP kepviseliknek.

    Csupan jovahafthatjak valamely partvezetok altal osszeallitott listat.

    Csupan a partvezetok tehettek a kepviselok valasztasait!!!

    A szavazok csak jovahagyhatjak azt, vagy nem mennek szavazni. Semmi mas „valsztas” szamukra nem leheto!!!

  • Aki a fideszre szavaz, annak a szavazata elvesz, mert a cserepadrol kussban kell majd mosolyogniuk a népparti frakcioban!
    Ergo másra kell szavazni!

  • Nos Ille *****MODERÁLVA****!

    Magyarország tényleg választ….és nem a *****MODERÁLVA**** ellenzékre szavaz,a normális és hazaszerető többség a jelenlegi kormányra,Orbánra ,aki a többség számára egyenlő Magyarországgal,a magyarokat képviseli (még az ilyen terhelteket is,mint maga…)meg mellesleg az európai országok többségének a szimpátiáját élvezi nem véletlenül, a nagyon lecsúszott ellenzéki *****MODERÁLVA**** szemben!
    Akinek ez nem tetszik,az menjen ki a szomszédos (biztonságos…)nyugati országokba,vagy a akár Kanadába…ami szerencsére még messzebb van!

  • Christopher Adam

    Boda Marcsi:

    Az alábbi kijelentését komolyan gondolja?

    „a normális és hazaszerető többség a jelenlegi kormányra ,Orbánra ,aki a többség számára egyenlő Magyarországgal.”

    Orbán Viktor tényleg egyenlő Magyarországgal? Tudom, hogy holnap választások vannak, de azért…

  • Nos C.Á!

    Köszönöm,hogy végre.(!!!!)…. reagált,de ugye nem engem kellene feleslegesen moderálnia,hanem egyes (főleg Ille nevű) munkatársait,aki még a kétes hírű facebookon is „próbál”…sértegetni,meghazudtolni!…..
    A véleményem továbbra is fenntartom és mellesleg nagyon csodálkozom,hogy moderálta…sértésnek vette, amit Sorossal kapcsolatban írtam,ami ugye érthetetlen?….maguk egyértelműen Soros bevándorláspárti nézeteit vallják,támogatják,amit ugye nevetséges és hazugság lenne tagadni…
    Na én politikai elkötelezettség,párttagság nélkül is fenntartom a
    véleményemet,előrejelzésemet,ami ugye nem bűn?
    Majd hamarosan kiderül kinek is jobb az előrejelzése?…..!
    Csak mellékesen jegyzem meg,hogy ugye manapság legálisan és büntetlenül ugye több pártra lehet szavazni? a lelkiismeretével meg mindenkinek magával kell elszámolni….!
    Én optimista vagyok!

  • Mellesleg sem egyedül én, sem Ille,sem maga(C.Á),sem a fórum nem hinném,hogy befolyásolni tudnák a végeredményt,amivel remélhetőleg ?egyetértenek,de ugye nem mellékes,hogy kik is vannak többségben?…….!

  • C.Á!

    Maga kint él Kanadában,azt ír a „volt” …hazájáról,amit csak akar….Ille meg ugye, itthon méri a nem létező eszét…..de nem
    kell feleslegesen aggódnia miatta,ugyanis ezúton tájékoztatom,hogy itthon már rég kiment a „divatból” a politikai gyilkosság,de ha Ille netán kitelepülne,nem érné nagy veszteség az országot!

  • Boda Marcsi
    2019 május 25
    4:21 du.

    Marcsi, maga gyanítom tudatmódosító hatása alatt van és ehhez az állapothoz elég a propaganda médiát néznie. 😀 Magától nem lehet ilyen setét!

    Ön azt mondja: „..a hazaszerető többség a jelenlegi kormányra ,Orbánra ,aki a többség számára egyenlő Magyarországgal.”

    Igaz, hogy kifelejtette a „szavazás” szót sügérségéből, mert annyira meggárgyult, de Marcsi, én hazaszerető vagyok és nem a Fideszre szavazok. Hogy oldja fel akkor ezt az ellentmondást? Ami úgy hülyeség ahogy van, és csak a gyűlölettel teli szívét mutatja meg ismét.

    A másik, hogy Orbán Viktor nem egyenlő Magyarországgal, legjobb esetben is az emberek alázatos szolgájának kell tekinteni, hiszen erre esküdött fel. Ezzel szemben teljesen mást művel. A jogállam lebontása mellett minden barátját, rokonát, ismerősét a 100 leggazdagabb magyar ember közé repítette. Akinek ez egyenlő Magyarországgal, na az bizony – nem szeretem ezt használni – de arra illik a hazaáruló fogalma, mint Magára, aki támogatja az Ország kifosztását, kiszolgáltatását és tönkretételét.

  • Göllner András

    „Amúgy is, az USA-ban kb. 1300-an szavaznak – ezek jó része bigott jobboldali”

    A fenti mondat utolsó felét én egy kicsit de-politizálnám, ideológiai töltetét enyhíteném kedves Ille Pista: Így: „Ezek jó része a Fidesz piszkos szennyesének tisztáramosásával tölti az idejét.” (Japán változata: matata kakiba.) A Bendegrúz egyik főkezesük. Ő tolókocsiba ülve matat kinn a bícsen, mert szeret nézelődni közben.)

  • Cris Adam, vagy barkit is allitana ma a „moderatornak”.

    Hazudott maga, mert sehol NEM irtam a maga altal allitott szot!!!!

  • Rashid (Ille)megjegyzese nagyban hiyeles, mert a 21 magyarorszagi kepviselo az 751 kozott minmt egy szem homok a tengerben, s nem magyarorszag erdekeit, hanem lenyegeben az EPP-erdekeit kepviselik.

    Igazi „rubber-stamp” (gumi belyegzo) szerpet vegeznek.

    Jovahagyjak majd a veztok hatarozatait.
    megbelyegzik az EP elnok , Juncker utodat,stb.stb.

    De miert nem minden EU tag-nemzet egyenlo hatarozati joggal rendelkeik ?????

    Az orokke-valo nagyhatalmak felsobbrendusegi uralama ugy nem letezhetne .

  • Göllner András

    @Gyuri10

    ” ma sincs különbség a magyar jobb és bal oldal között.”

    Valamikor volt, de az is igaz, hogy ez nem oszt vagy szoroz, mindkét oldal ma már a lábvízkereskedők malmára hajtja az állott vizet. (Most már értem mér jársz a hazai kútra Izraelből te kis cserebogár.) Már csak azt nem értem hová tűnt ebből az alúljáróból a hazai lámpa? Megvágták a kanócát? Vagy csak átcuccolt egy másik alúljáróba?

  • A pelenkas labvizkereskedo 6;45 d.u. irta, „.. jobboldali bigott..”

    S 6;52 d.u. ” ..ma nincs kulombseg a magyar jobb es ball oldal kozott”.

    Legalabb vergre beismerte hogy egyenlo „BIGOTT” onmaga is.

  • Boda Marcsi
    2019 május 25
    4:21 du.

    „Na én politikai elkötelezettség,párttagság nélkül is… stb.-”

    Mondja, illetve írja ezt az, aki szerint a „többség számára Orbán egyenlő Magyarországgal”

  • „Az ellenzék hangzatosan úgy teszi fel a kérdést: Európa, vagy Orbán?”

    1) A mai EU nem azonos a jelen (és várható) ultra liberális brüsszeli bürokrácia politikájával.
    2) A magyar népesség döntő többsége (kb 70%) az Európai Unió és nem a brüsszeli „irányvonal” pártján van. Orbán nem hülye (sőt és ezt tudja az ellenzék is) nem fog szembe menni a választóival. Ha ezt megtenné akkor egy fél éven belül elkergetnék a hatalomból.
    Ergo: Orbán nem Európa ellenes
    3) A mostani EU közép-rövid távon fel fog bomlani (egyet értve Rónai Péter egyetemi tanárral): Nyugat Európai Unióra (NyEU), Kelet Európai Unióra (KEU), Dél Európai Unióra (DEU) – fenntartva a schengeni határok adta viszonyokat.
    4) Dixi

  • Nem szerettem Figyelőt, nem tudtam tisztelni. A halál ezen nem változtat, mert a haláltól nem lesz senki jobb ember. Ha viszont itt lehetne közöttünk, szívesen adnék érte 10 bodát. Valaki nem tudja elintézni?

  • Már szavaztam és bizony az EU-ra szavaztam. A magyar szavazás végeredménye biztos, a bodák nyernek. Nem tudom mennyit ér a győzelmük, de még sok kárt tudnak okozni Magyarországnak és Európának. Olyan pici ország, és nem képes megtalálni Európát. Kár.

  • T.Ille Úr!
    Látom ahogy ájulattal olvassa saját, míves, veretes, a hazai lakosságot gyalázó orbánozásait, amivel bennünket itt megkínál…
    Olvasson sokat, ha tud, de ilyen színvonalon szabad csak a témához nyúlni…Ha még nem látta…
    -Válasz Online: Gyurgyák János: A magyar elit elcecíliásodása és más rendszertünetek

  • Jurásekről nekem Garp tizedes jut eszembe, aki faroklövész volt egy bombázóm még a II. vh idején. miután gépét lelőtték, a kórházban meglehetős vegetatív állapotot diagnosztizáltak nála: csak a nevét volt lépes kimondani. állapota azonban rosszabbodott, egyre kevesebbet tudott kimondani belőle: Garp-Gar-Ga, végül G, majd meghalt. cserébe azonban tudatán kívül rendkívüli erekciót volt képes produkálni, amit egy éjszakás nővér galád módon ki is használt.
    nos, szerintem Jurásek hasonló úton jár, már csak nevem három betűjét képes kiejteni. rendkívüli erekciójáról nincsenek hírek, sőt, az is kétséges, hogy egyáltalán van neki. jól érzékelhetően itteni tevékenysége pótcselekvés. ha elfogynak nevem betűi, azért remélem, Jurásek nem jut Garp sorsára. kitömve, preparálva jó lesz a homo orbanicus kiállításon.
    azért nem irigylem Juráseket. szar ügy ma Magyarországon agymosottnak lenni. na persze, Orbanisztánban ALAPKÖVETELMÉNY.

  • Boda Marcsi:
    többször kértem, hogy a facebookos – Boda Marcsi, mint olyan – oldalra idézett hozzászólásai közül melyek a maga állítása szerint hazugok, és magára nézve sértők?
    amennyiben egyről is bizonyítani tudja, nem önnek tulajdoníthatók, szívesen bocsánatot kérek értük.
    de addig is folytatásokban közlöm „pártatlan és elkötelezetlen” hozzászólásait.
    tudom, hogy képtelen felfogni ezek hitelromboló súlyát, de annyira nem is lényegesek: a maga hitelének már régóta annyi.
    viszont jó eséllyel nevetségessé tehetem. már megérte!

  • Boda Marcsi:
    ha azt a többséget számszerűleg is bizonyítaná, mindjárt jobb lenne a megítélése. node, így…
    ja, és a többség számára Orbán egyenlő Magyarországgal. basszameg, ezek szerint elveszítettem a honomat?

  • Göllner András:
    ehhez társul még a Fidesz által delegált – kulturális tanácsadónak álcázott – janicsárok tevékenysége, és az a pénz, amit a jobboldali szervezetecskék kasszájába öntenek, számolatlanul.
    az a szennyes meg – tán észre sem veszik – részben a sajátjuk is.

  • Tüske Zsófia

    ugyan, boda, hogy ment volna ki a divatból a politikai gyilkosság itthon?
    1) Váradi András, akit a helyi önkormányzati választás előestéjén iktatott ki ellenlábasa, Mészáros Lőrinc, majd a lefizetett bicskei rendőrség ügyében megszüntette a nyomozást.
    2) Komáromi András, a WELT 2000 Kft tulajdonosának halála, másnap, hogy Lázár megszerezte az EMIR szoftver forráskódját.
    3) a Questor ügyön dolgozó ügyész-teamet felügyelő ügyész.
    4) Vancsik Zoltán, aki az orbán-bányák kérdésében vizsgálódott.
    5) Szebellédi Istán, Welsz Tamás,
    és számtalan, olajügyben vizsgálódó rendőrtiszt.

    https://atlatszo.hu/2015/02/13/miattuk-retteg-simicska-rejtelyes-halalesetek-hihetetlen-magyarazatok/

  • Göllner András
    2019 május 25
    6:52 du.

    „Valamikor volt, de az is igaz, hogy ez nem oszt vagy szoroz, mindkét oldal ma már a lábvízkereskedők malmára hajtja az állott vizet.”

    Végre valaki rajtam kívül is észrevette, hogy nem Putyin, nem Trump és mégcsak nem is Merkel a meghatározó -máris monopol helyzetbe került- magyarországi gazdasági, kimenekítésügyi és politikai- felvásárló! (Pedig már egy párszor célozgattam is rá, hogy Orbán mely kötelező magyarországi és külhoni látogatásaira kellene jobban odafigyelmezni! 😀 )( Nem kell reagálnia, nehogy egy ilyen tanulatlan -csak józan paraszti ésszel rendelkező- bunkó miatt kompromitálja Magát! 😀 )(És azért se haragudjon, hogy a nyomasztó értelmi külünbségeink ellenére néha egyezik a véleményünk! 😀 )

  • Boda Marcsi Itt mindenki tisztában van azzal, hogy a „bodáknak” az értelmes szó és az igazság csak pusztába kiáltott szó. Senki nem gondolja, hogy a „boda” féléket fel lehet rázni mákonyos álmukból, hogy lássák a valóságot. Így az esélytelenek nyugalmával küzdhetünk a buták, az embertelenek és a trollok ellen. Vagytok itt szép számmal.
    Lehet semmit sem ér, de mi szóltunk. Így nyugodtan bár szomorúan látjuk, hogy teszitek tönkre Magyarországot. Ne aggódj, egyetlen álmatlan percem sincs a létezésedtől, hiszen mindennek van ellenpólusa, az értelemnek is kell lennie.
    A magyarnak mindig elég volt, hogy neki jó. A többieket „ki nem szarja le”, mint jó slapajunktól megtudtuk.

  • slapaj:
    küzdesz, mint malac a jégen, kb. olyan hatásfokkal is.
    téged, kicsi huszár, senki nem kínál meg semmivel, gondolom, ez a bajod. tudtommal senki nem kényszerít a KMH és azon belül az én írásaim olvasására, habár lehet, hogy neked fizetnek érte. kidobott pénz.
    ha nem vetted volna észre, nem igazán a te kompetenciád meghatározni, milyen színvonalon, mihez lehet nyúlni.
    az olyasmit hagyd meg magadnak, de, ha javasolhatom, ne tedd nyilvánosan. azt még Kanadában is büntetik 😀

  • Ille!

    Egy ilyen senkinek miért is kellene bármit bizonyítanom MAGÁT IDÉZVE: „Bassza meg”(én nem szoktam ilyen stílusban levelezni…)nekem eleve nincs mivel….magának meg már……
    Amúgy Kenny és Tüske is hozza a hazug,vádaskodó formáját,utóbbi pláne….amit bem tud bizonyítani!
    Na csak így tovább,hozzák a „szokásos szintjüket” többre nem képesek!

  • TUSKE ZSOFIA;

    A maga latal velt egyenek halalainak eseteinek adatait fogom jutatani.

    De a Varadi Andras falusi tucat-birka-tulajfonssanak az esetet itten mar minden letezo reszlteiben vitattuk.

    Varadi, allitolag, a maguk allitasai alapjan, a valsztas elotti ejszakakozepen, letraval az utak meletti fajra allitolag valasztasi hierdeteseit szegezte a fakra.

    A letra le=esett kocsijarol.

    masik jelentes allitotta, hogy a kolcsonzott letrat votte haza tulajdonossanak.

    De az ut messze kint a mezon volt messze lakott teruletektol.

    S valaki megaalt amint a letrat le-ejtette kocsija tetejerol, es parkolt a kocsija fenyszorojaval figyelemeztetni az on-jovo forgalmat.

    Az eset helyszinenek keper kozolt volt.
    NEM letezett semmi parkolo-lehetoseg, csupan az utvonalon.

    S egy idos (83 eves Becsi) autos vakitva volt a megalt kocsi fenyszoroja altal. S elutotte a juhaszt.
    Mert nem letezett hely az uton kiterni-e sem.

    Igazi szerencsetlenseg volt minden elkepzelhetetlen allitasokkal szemben.

    A Lazar eseten, ha allitja, hogy rablo-gyilkossag volt Komaromi esete, de Komaromi eladta az emlitett EMIR softwert.
    Vajon mifele elkepzelest allitna maga azon esetben ?

  • T.Ille Úr!
    – Több mint négy éve vagyok olvasója KMH-nak, – bevallottan, fiatal itteni magyarul író vitapartnert kerestem ami nem sikerült,- akkor próbálkoztam első tétova kommentjeimmel…
    – Akkor egy bizonyos „hazai” Ille, aki azóta egy jottányit sem okosodott, azt irta, – nem tudom milyen alapállásból, – hogy nem fogom itt a blogtársak között jól érezni magam…
    – Jelentem, jól éreztem magamat, bár joggal, kaptam hideget-meleget, – ha haza megyek is figyelemmel kisérem kanadai ismerősömet a KMH-t…
    – Ezt abban a biztos hitben írom, hogy egy OLVASÓ több tiszteletet érdemel egy ilyen képzelt „újságírótól” aki silány pötyögéseihez még a nevét is adja!

  • Almási!

    Tény,hogy a Felvidéken és Erdélyben élők valóban MAGYAROK és nem
    csak származásukat illetően….,mint te és a hasonlók…..
    Mellesleg a moderátor valószínűleg szabadságon van?vagy elfelejtette moderálni az örjöngő és közönséges Illét…. (aki megint magát adta..)helyette az ellenvéleményen lévőket korlátozza,minden ok nélkül!
    Hát ez nagyon emeli a fórum(amúgy is magas) „szinvonalát”!

    Mindenkinek azt üzenem,őrjöngjenek csak nyugodtan tovább,de ha tám hallgatnak beveszik a gyógyszereiket….!

  • Boda Marcsi Miben is hazudtam „naccsasszony”? Még soha semmi ilyet nem sikerült rám bizonyítani Te kis kótyomfitty. Elő a farbával.

  • TUSKE ZSOFIA;

    A maga altal csatolt „feltetelezesek” soroztai, valoban egy igazi „Lugosi-Sheney-Drakula” temaju hirdetesek.

    De semmi adatokat nem nyujt, csupan bizonyitna HA barmi buntettek lehetnenek a feltetelezesek mogott, hogy a magyar „szakertok” ugy a foresic mint a rendorsegi-nyomozok is igen amatorok.

    A Juhasz esete minden olvashato allitas valtozo-adatokat allit!

    S az autouton 180-as sebeseggel textelni az ongyilkossag.
    Azt senki mas nemteheti csupan maga gyorshajto-veztelo.

    A sziv-trombosis sem meglepetes kozepkoru ferfiak eseten.
    Kulonusen akaik rendszeresen a diszno-huson hizlaljak magukat ,ill a cholesterolon elnek.
    Hajszal-ereik, ugy aszivben, mint az agyban remesen eldugaszolodnak.

    Sot annak esete meg az anyamehben levo magzat-eseten sem kivetel.

    Ha valami ketesnek tunne az emlitett esetekben, annak reszltes es szakszeru kivzsgalasa mendatory !!!!
    De azt senki nem tette !!!

    Az alccutdobozi juhasz eseten minde tenyek bizonyitja az elkepzeles valotlansagat.

    A teny, hogy Varadi, s a segitsgere mehalt kocsi is csak az utvonalon parkolt. Az KIHAGAS volt !

    Varadi es a megalt kocsi fenyszoro alkalmazasa is KIHAGAS volt.

    Ketvonalos (el-nem-valasztott-utakon a fenyszoro alaklmazsa TILOS !!!

    Az a ket auto-uti KIHAGAS okozta a belesetet!!!!

    P.S. A Varadi letrajat senki NEM gazolta el !!!
    Az idos Mercedes vezetoje utotte-el Varadit az uton gyalogolva a kocsijahoz!

  • P.S.

    Varadi a letrajat NEM biztositotta a kocsija tetejen az eloirt modon !

    Az volt az ELSO KOZUTI buntetendo KIHAGAS!!!

    Az okozta a lanc-sorozatos kihagasokat es halalat !

  • Tüske Zsófia

    Bendegúz, jelenthezhet a bicskei rendőrségbe, örömmel fogják fogadni, ha repatriál.
    különösen jegyzőkönyvvezetőnek lesz alkalmas.

  • Tüske Zsófia

    Ille István,
    úgy látszik, bodánál kiverte a biztosítékot, hogy szó szerint idézte az aranyköpéseit, és még a forrást is megjelölte hozzá.
    😀

  • Tüske Zsófia

    boda, dikk mán, most meg szereztél egy magyarságmérőt?

  • Kedves Bendegúz,
    van ezen az oldalon rajtad kívül is néhány idióta.Velük sem törődök.Te meg aztán,tényleg szórakozz a hozzád hasonló @-okkal, balfácánokkal.S hogy hiány érzeted ne legyen,gondold azt,hogy most alaposan valagba vagy rúgva.

  • Orsós Elemér,
    valami Bibi történt?
    Váratlan fejlemény,hogy lecsatlakoztál a goál-@ alig rejtett antiszemita böfögéséhez.Neked is van valami letagadni való elődöd vagy büszkén vállalod néped aljasabbik,gyilkos felével,a goálner féle @-okkal a közös múltatokat.

  • Tüske Zsófia:
    valóban ez lehet a gond nála. saját magának ellentmondani meghaladja a képességét.

  • Tüske Zsófia És ezt mind Florida alsóról látta. Azért ez valami.
    Megmondhatná azt is, ki ölte meg Kennedy-t.

  • slapaj:
    igazad lehet, egy OLVASÓ valóban több tiszteletet érdemelne, de te, sajnos, valamilyen téveszme által vezérelve hozzászóló vagy.
    ami azt illeti, hogy írásaim (pötyögésem) milyen szintű, nem igazán vagy képes megállapítani. mint írtam volt: slapaj vagy.
    azon felül ott van az az apróság is, hogy mifelénk, ha valaki nevét adja az írásaihoz, az, bizony, becsület dolga.
    te, kicsi huszár, nem adod. következtetés?
    ha haza is jössz, nem igazán leszel képes józanul gondolkodni, visszafordíthatatlanul agymosott vagy, így hát, akár ott is maradhatsz, semmi nem változik.
    amúgy meg, mi lenne, ha nem velem foglalkoznál, hanem cikkem állításait cáfolnád? vagy – ahogy Boda – te sem vagy képes rá?

  • kenny:
    Bodának fingja sincs, mi az a farba, ráadásul nem csak ellened, de senkivel szemben nem képes bizonyítékokat felsorakoztatni. az olyasmi nem szerepel a sablonjai közt.
    cserébe bárkire ráfröcsög. elég mérgező a nyála, de, ha időben lemosod, hatástalan.

  • Magyarország EU-s belépését a Fidesz készítette elő.
    Boda Figyelmébe.

    Az EU-s népszavazás egy végletekig manipulált népszavazás volt. A Fidesz előkészítésében és kommunikációjával manipulálva.
    Boda figyelmébe.

    Most a Fidesz belecsinál abba a ventillátorba, amit ő rakott az ebédlőasztalra.
    Boda figyelmébe.

  • Bendegúz 79 nek most teljesen igaza van:

    Váradi tehet a dologról,hivás volt és plusz tényleg véletlen baleset érte,sajnálom szegényt,de ugye se végzettsége,se képzettsége nem lett volna egy ilyen pozícióban….
    Amúgy W.Tamás meg ugye öngyilkos lett és nem véletlenül….a többieket sincs értelme ragozni,mint ugye Tüskét sem,akinek semmihez sincs értelme…..!
    Jó,szellemes filmet nézek kíváló színészekkel,amin jót lehet derülni, bár a fórumon is lehet röhögni,de ugye az itteniek nem szellemesek,nem ismertek és „színésznek” meg pláne nagyon gyengék!
    Na nyugi kapcsolódjanak ki,hátha jót tesz?…..

    Gyuri10!
    Bár szimpatizálok veled,sok dologban eddig is egyetértettünk,de
    hidd el,hogy most Bendegúz79-nek több dologban igaza van a szerncsétlen halálesetekkel kapcsolatban,akkor is ha néha pár más dologban esetleg tájékozatlan!Én itthon élek és tudom,mi az igazság!Ne csússzunk le…..a fórum fanatikusainak a szintjére4

  • Gyuri 10!

    Felhívom a figyelmed arra,hogy ha hiteles forrásból thon mindenki tájékozódsz,rájöhetsz,hogy igenis van különbség az itthoni jobb és baloldal között(szerencsére több fontos kérdésben)de ugye nem a zsidókérdésssel kapcsolatban(!!!!)mivel itthon mindenki tudja,hogy a jelenlegi kormány jó kapcsolatot ápol,mind az itthoni egyházakkal,rabbikkal,mind Izraellel és itthon minden zsidó biztonságban élhet!Ez a lényeg és nem a múlt,amikor valóban sok szemétség történt,ami szerencsére elmúlt!!!!!!!!!!!
    Itthon minden tisztességes keresztény,zsidó,vagy más vallású tiszteli a másikat!

  • gyurio10;

    de senki nem olyan „idiota” mint „gyurio10!!!

    Just who the hell addressed you ???

  • Tüske Zsófia

    boda még szerencse, hogy Váradi András ellenlábasának, Mészáros Lőrincnek végzettsége is, meg képzettsége is van. Szerinted.

  • TUSKE ZSOFIA:

    Olvastam a rendorseg jelentes reszlteit.
    Lattam a weben a jelentessel csatolt fenykepeket!
    A tortent hely reszlteteit.
    Sot a weben a birosag elott Magyar Gyirgy folyamodvanyat is.
    A biro igerte a „letra” kivizsgalasat.

    De a jelentes tisztan adta ,hogy a letra nem volt elgazolva a Varadit eluto-kocsi altal.
    Tehat nem letezett semmi megvizsgalasa a letranak.
    Csupan Varadi ujlenyomatai azon.

    S mi az hogy „harcolt az allami foldekert ” ????

    Hiszen ma mar van az u.n. „fold-bank” ottan is.

    S hogy a feneben pusztihatja el az arato-cseplo a foldet???
    Az arato-cseplo hasznlatlan a birka-legelokon !!!
    Az arato-cseplo nem csak hogy vegzi mind a szukseges munkalatokat, ha nem ohajtanak kezzel-kaszalni.
    De meg megtermekenyiti is a foldet a torek es a vagott szalmavval mind visszajut a foldbe.
    Az a leheto leg-termeszetesebb termekenyitese a foldnek.

  • Tüske Zsófia

    Kenny: ez a florida-alsóról látható nézőpont azt a bugyuta viccet juttatja eszembe, ami szerint Tasziló szemet vet Arisztid feleségére, de nem tudja, hogyan távolítsa el otthonról, hogy zavartalanul szórakozhasson a zasszonnyal. Így azt találja ki, hogy este, amikor a páros már nyugovóra tért, a hálószobájuk ablaka alatt sztentori hangon ordítja: Arisztid!!!! Kefélik a feleségedet! Arisztid átnéz a szomszéd ágyba, asszony ott van, nyugalomban…. az eset még két estén át ismétlődik, míg a harmadik nap nem bírja és kiugrik az ablakon, ki kiabál. Tasziló meg ízibe beugrik és nekiesik Arisztidnénak. Arisztig áll, gondolkodik… hát,- mondja –
    kívülről tényleg úgy látszik.
    Na de hát Bendegúz minden téren szagértő, csak a nyelvi korlátai okoznak kis gondot.

  • Nem mellesleg:az egy dolog,hogy Kovács M.Mária (a CEU egyetem jellemtelen ,szánalmas professzora) Orbán haláláról „álmodozik”büntetlenűl(!!!),amit nem is szégyell és ugye a fórum erről mélyen hallgat,de az nagyon érdekes,hogy ha valaki bármit(főleg igazságot!!!)mer írni,a haza,a nemzetáruló és nem mellékesen a saját származását megtagadó (hite ugye nem volt,nincs ,amit maga is bevallott több riportban) Sorosról,azt ugye nem bírják elviselni……valamint azt sem képesek felfogni,hogy
    a *****MODERÁLVA*****
    Na ez sokak számára érthetetlen…akik meg értik,azok levonják
    a konzekvenciát!

  • Magyar falusi pillanatkép 2019. május 26-án:
    .

  • Bendguz 79!

    Állj le(!!) és tisztázzátok a félreértéseket Gyuri10-el,Te nem tudsz tökéletesen magyarul,ő meg esetleg félreért dolgokat…..
    hasznos lenne ,ha megbeszélnétek,és legalább a tisztességes hozzászólók nem kötekednének egymással!!!!!!!!!!Hasznos lenne mindkettőtöknek és az itthoni többségnek egyaránt!

  • gyuri10
    2019 május 26
    1:19 du.
    Nem és nem! Én még mindig azt tartom, hogy inkább Bibi, mint az Eu!!! De amikor nevet változtattam, már akkor kijelentettem, hogy kész, megváltoztathatatlan tények elé vagyunk állítva, csak e két alternatíva közül választhatunk, ezért Bibi szerintem a két rossz közül a jobb! De ennek az „igazságbeszédemnek” nyugodtan utána lehet nézni! Lehet hogy idáig félreértettél és most esett le a tantusz? Nem én tehetek róla, hogy nálam sokkal okosabbak -tőlem függetlenül- is észrevették ezt a rosszul álcázott tényt!

  • Ugyan mi moderálni való van azon,hogy Soros az *****MODERÁLVA*****

    Ennyire nem képesek a tények elfogadására?….
    Na nem semmi…de persze ezt minden tájékozott ember tudja!

  • Ille István
    2019 május 26
    1:37 du.

    „kenny:
    Bodának fingja sincs, mi az a farba”

    De, szerintem úgy tudja, hátulról! 😀

  • Boda Marcsi
    2019 május 26
    3:59 du.

    Mi az Marcsi, most már nem tud szitkozódás, gyűlöletkeltés nélkül megnyilvánulni? Nem csodálkoznék rajta, mert érdemi mondandója eddig sem volt. Vagy csak leapadt a szókincse a „Moderálva” szóra? 😀 🙂

  • C.Á!

    Csak halkan közlöm,hogy sajnálom a „kiszolgáltatott,alárendelt”
    helyzetük miatt(de megértem,valamiből élni kell)….,!!!!amúgy nem mellékesen kérem vizsgálja felül,hogy mikor is kell és indokolt moderálni?Csak feltételezem,hogy tudja a különbséget? ocsmány rágalmazók,vagy a

    a normális,kultúrált véleménynyilvánítás miatt???
    Na jó éjt!

  • Inkább bibi Ha valaha tudta is a búr háború idején, már nem is emlékszik rá.
    Ma nagyon gonoszok vagyunk. 🙂

  • Inkább Orsós,
    az én nézeteim szerint inkább Orbán,mint a patkányozó bangóné.Az általad itt bevállalt nézeteid szerint pedig,ha lehet Benjamin Natanjáhú becenevével ne élj vissza.A nézeteidet mindig is ismertem,eddig nem fordult elő,hogy nyíltan kiálltál volna egy mocskos antiszemita nyilasivadék félig álcázott irománya mellett. Azt hittem,hogy ingereid ellenére a szellemi színvonalad emberi státuszt generál.Mint minden zsidó,én is ajánlok egy megalkuvást: barátok mi soha nem leszünk,de próbáljunk kölcsönösen nem belegázolni a másik érzéseibe.

  • Ille István
    2019 május 26
    1:37 du.

    de, igen tudja a boda: „a farba” csak az övé már löttyedt és szégyelli,

    bruhahaha

  • Boda Marcsi,
    nekem semmi szövegértési problémám nincs.Sajnos nem tudom miért, ez a hatökör belém kötött.Úgy látom már mindenki megunta az állandó szájdiaréját és új címet keres a hülyeségei ide kotyogásához.Nos…Én erre nem vagyok vevő.Köszönöm a védelmedet,de ez még a geyza nevű @-nál is gyengébb muzsikus. Állítólag karaita,de ivritül egy betűt sem tud.Magyarul is csak a betűket ismeri,mert eddig egy épkézláb szót nem írt ide.Az angol tudásával,ha egyáltalán van olyanja egy magyar nyelvű blogon kitörölheti.

  • Az uralkodok mind le-egtek, ugy a nemet mint a francia hatalmukon, Merkel es Macron.
    Gorogtol Olaszig eleguk lett az elitek uralmabol.

    Europaszerte a populista partok es a zoldek az elonyokben.
    Egy lepessel kozelebb a demokraciahoz.
    Sirhatnak a nep-ellenesek, a totalinistak.

    A Fidesz sikeresebb lett mint az velve volt.

    Tehat a nep europaszerte megszollalt.

    Egyszerubben; ELEG VOLT !!!!

    Mind az atkozasaik, szidalmazasaik sikertelen lett.

  • Kenny’

    Azt nem en irtam !

    De szep az oszinteseg es vegre a bevallas !!!!

  • Bendeguz79
    2019 május 26
    5:58 du.

    gizi(k)

    nálatok mi van a nép a cia, nsa, fbi, nfa, és a szenátus, kongresszus ellen mikor? lesz e valaha igazi demokrácia nálatok vagy csak az ilyenek mint ti vagytok gizi(k) maradnak amíg a sor(o)s el nem jön értetek is

    bruhahahaha

    és a főbohóc ott a tornácos vidéki házban WDC ben? mikor lesz valami normális, mert eddig egy sem volt

  • Orsós Elemér

    gyuri10
    2019 május 26
    5:40 du.
    Rendben visszaváltozom, de azért most már bevallhatod, hogy Simon Perez igérete majdnem teljesen megvalósult!

  • BODA MARCSI;

    Elsem tudom kepzelni hogy mifele „tisztazas”-ra hivatkozik Maga a „gurio10”-re hivatkozva..

    Mint fogalmam sem letezik, hogy mi a fene utott bele, miert kezdte az „idota;-zasat es a „valagba rugas”-ait.

    Semire nem hivatkozott, csak mint a derus egbol a villamcsapas utott ocsarkodasaval.

    Na de itt a KMH-n semmi nem meglepo.

  • na, kérem, előjött a farba – no, nem a Boda-féle, az tényleg gusztustalan lenne!

    a Fidesz – országos pohosa szerint – korszakos győzelmet aratott: 13 mandátumot szerzett! most tekintsünk el attól, hogy a szerzés, mint olyan, a magyar nyelvben nem éppen a tisztességes eljáráshoz tartozó fogalom, inkább ragadjunk bele abba: mégis, ki felett?
    mert hát, ha elfogadjuk, hogy a Fidesz = magyar nép, akkor saját maga felett?

    ráadásul az 52% – ami, ugyebár, erősen billeg, leginkább az ukrán és szerb (na jó, kárpátaljai és vajdasági, ahol lehetséges volt az átszavazás – kettősök okán, ugyancsak nem 2/3, amit tarolásnak lehetne nevezni (a tekében sem lehet 4,5 fával tarolni), így szarban lesz a Fidesz a győzelmi kommunikációval! a lényeg: ez a „győzelem” eléggé kérdéses: mi/ki felett, és mi végre?

    habár, ha a mohácsi csatát ennyivel nyertük volna – amin azért a nemzethy történészeink még dolgoznak – talán nem itt tartanánk.

  • Akik most megtapsolják Orbánt, de különösen Boda.

    A kisebbség (akik elmentek szavazni) 52%-a, az baromira nem kétharmad!

    Ha győzne (szerencsére nem), a totális izolacionalizmus (Bodából nem nézem ki, hogy ismeri a szó jelentését), akkor az háborúhoz vezetne a kontinensen (próbálva párszor);

    Orbán azzal a retorikával nyert, hogy le a migránsokkal. Ezzel minden morális lehetőségét elvesztette, hogy:
    – akár csak egy letelepedési kötvényt eladjon, illetve ne utasítsa ki a bevásárlókat;
    – akár csak egy külföldön élő magyar nevében, illetve érdekében megmukkanjon;
    – akár csak egy magyarnak állampolgárságot, útlevelet adjon a környező országban;

    Ergo, Orbán gyakorlatilag elárulta a magyarokat (is). Mert ugyebár a migárns nem csak az, aki a közel-keletről jön, hanem mindenki más is, aki letelepedési céllal átlépi a határt. Európa többi országában pedig a magyarok a migránsok.

  • Gyuri10 Igazad van. Bangóné nagyon félreérthető volt. Nem úgy mint a Fidesz. Ők azután becsületesen uszítanak és karaktergyilkolnak mindenkit. Finom szavú Bayer, felvilágosult Kövér, tiszta agyú Deutsch. Most éppen „szeret” titeket Orbán, csak éppen a zsidótörvénnyel és Holokauszttal fémjelzet Horthyt mossák közben tisztára. Felettébb érdekes a világlátásotok, már a 30-as években is vakok voltatok. Ha neked elég, hogy a migránsokat most jobban gyűlölik akkor jó. Attól még a zsidógyülöletet már elültették a magyarban, csak most nem az a fő irány. Melegen van tartva, számon tartják ki a zsidó, és a „szemét zsidó bankárok” mindig szem előtt vannak tartva. Mert minden bankár ” szemét zsidó” azt tudod, akik szívják a jó magyarok vérét? Eljön majd megint a zsidózás ideje, és akkor abban Te is ludas leszel. Akkor Boda barátnőd és üzletfelei úgy fognak mocskolni, ahogy bayertől tanulták. Kígyót melengetsz a kebleden. Orsós legalább a kezdettől fogva rasszista és antiszemita. Jobb az ismert ellenség mint az álnok barát.

  • Bendeguz79:
    „a Fidesz sikeresebb lett, mint az vélve volt”.
    aha.
    mondd, picinyem, ismered a százalékszámítást? vagy a te köreiden csak az ázalékszámítás dívik? oda lett a fényes győzelemben a 2/3! ezt hogyan kommunikálod?

  • Orsós Elemér

    Bendeguz79
    2019 május 26
    5:58 du.
    Ezt gondolom én is.

  • Rohadeo,
    én nem védeni akarom Boda Marcsit,de te egy akkora mocskos szájú aljadék vagy geyzával és az egyetemi @-cal egy szinten, mint ide Lacháza.

  • A magyar falvak szavazói miatt számítottam nagyobb arányú fideszes győzelemre és több mandátumra. (lásd a fenti videót)
    De így is egy képviselővel több fideszes ehet az EP büféjében: a jelenlegi 12 helyett 13-nak érkezett el a Kánaán.
    Mert mi is lesz a dolguk? Néha felböfögnek pár hülyeséget az üléseken, amiken kellő módon felháborodik a többi tagország képviselője, ezzel tovább öregbítik a Magyarországról kialakult rossz képet.

    Mert ugye azt nem gondolja senki, hogy ez csak és kizárólag a fideszes EP képviselőknek köszönhető?! Ha és amennyiben Magyarország lakosainak többsége nem volna antiszemita, rasszista, homofób és migránsellenes, a fideszesek legfeljebb 1-2 mandátumhoz jutnának. És még valamit megemlítek, mielőtt bárki nekiállna kicsinyíteni az állampárti eredményt:

    2004-ben 1 457 750 szavazatot kapott a mai állampárt,
    2009-ben 1 632 309 szavazat,
    2014-ben 1 193 991 szavazat,
    2019-ben 1 795 053 szavazat, most a legtöbb.

    Ennyit a magyar társadalom fejlettségi fokáról.

  • Drizari
    2019 május 25
    1:50 du.

    Almási Alma

    ” Talán elfelejtetted, hogy ugyan mindössze 800 ezer tagkönyves kommunista ügyködött, de a proletárdiktatúra milliókra gyakorolt nyomást. Ma ugyanazt műveli a jelenlegi kormánypárt, miközben szerintem tagkönyvvel talán 50 ezren lehetnek (2011-es adat szerint 40320), a rájuk szavazók száma mégis 2 millió fölötti. Igaz, megszűnt a kötelező szavazás, mint az volt a Hazafias Népfront jelöltjeinek idejében, de ez a 2,5 millióhoz közeli fideszes szavazó biztosította már három ciklusra szólóan a 2/3-os többségüket.”

    ——————————————————————————————

    Nem meglepő, hogy bár kb 50 ezer tagja van, mégis 2.5 milliós a fidesz szavazók tábora (a tavalyi ogy-i választások szerint 2.8) ám most hova lettek? kb 1 milliónyian távol maradtak az urnáktól, és ez még akkor is feltűnő, ha ez EU-s választás volt kisebb részvételi aránnyal, mert eddig a trend az volt, hogy ha esik, ha fúj, ha akármilyen gyerekek potyognak is az égből, a Fidesz szavazó akkor is elmegy, és hitet tesz a pártja és kormánya mellett, főleg olyan mozgósítás mellett amelyet a Fidesz alkalmazott ! Kubatov listák alapján házról házra jártak, és telefonálgattak, nem automata hívással. És ezekben a rájuk leadott szavazatokban benne voltak az ukrán szavazók is akiknek határon átkelését „hatóságilag” biztosították, no meg az általad is belinkelt videón látható falvak lakosai, akik egyértelműen pénzért, és egyéb adományokért, minden információt nélkülözve vakon szavaztak arra „akire kellett” Na, most akkor mi történt, hol a 15-17 fideszes hely? A megrögzött fideszesek tehát igen csak magára hagyták a pártjukat. Még a 2/3 ot biztosító 14 hely sem jött össze, tehát nincs is 2/3!

    Az eredmények pedig minden várakozásnak és jóslásnak ellentmondtak, és elég világosan látszik, hogy a szavazók magukban kezdik helyre tenni a dolgokat. Nem pusztán a DK 4 helyére gondolok, ami még őket is meglephette, hanem pl a Jobbik 1 helyére és az MSZP szintén egy 1 helyére, noha Újhelyi rendesen odatette magát a kampányban! Ám a szavazóknak talán elég volt a Jobbik választások utáni „osztódása” kilépései, botrányai stb és nagy valószínűséggel az MSZP-s erőlködés is, ahogyan a saját, de főleg Jávor B. érdekében kifejtett nyomással arról akarták meggyőzni a polgárokat, hogy az ellenzéki listavezetők már úgyis benn vannak, összpontosítsanak inkább az MSZP-re. Ez így ritkán működik, kitudja, de a 6.68 % engem nagyon meglepett, mert min. 2 esetleg 3 helyet gondoltam én is az MSZP-nek. A Momentum is lényegesen jobban szerepelt, mint azt bárki gondolta volna, de ezeket a plusz helyeket – vagy egy részét – mégis inkább az MSZP-től és a Jobbiktól „vették el” a szavazók, nem annyira a Fidesztől.

    Az LMP-n nem csodálkozom, őszintén nem is értem miben reménykedtek a 2018-as választások
    után? A rájuk és a Kétfarkúakra leadott szavazatok tehát egyértelműen elvesztek, nem hoztak mandátumot az ellenzéknek – ezért kár volt, az utóbbinak viszont tényleg át kéne gondolni, hogy hosszútávon mi is a célja, szándéka – de ennél is elgondolkodtatóbb és meghökkentőbb, hogy a vegytisztán náci gyülekezet a Mi hazánk 3.36 %-ot kapott!

    A videón látottak – hallottak alapján viszont tényleg csak nézel, mert mit tudsz ezzel kezdeni ma a 21 század Európájában? Elképesztő, hogy milyen tudatlanságban, milyen körülmények között és mennyire kiszolgáltatva élnek ma falvak szerte az emberek! Ezeknek a polgároknak a „ragaszkodására”, szavazatára és támogatásra büszke ma Orbán Viktor?Velük képzeli a nagy áttörést Európában?

  • Orsós Elemér

    Kenny
    2019 május 27
    3:43 de.
    Ejnye, ejnye! Attól vagyok rasszista és antiszemita, hogy észre merem venni azt amit TE nem? Te Simon Perez 2007-es elszólásáról nem is hallottál? Még fenn van az interneten, majd ha végighallgattad és itthon is kutakodsz ez ügyben egy kicsit alaposabban, akkor rájössz, hogy csak a bizonyítható tényekről beszéltem, ami igaz, tehát nem aljas antiszemita rágalom, viszont egy szokásos elterelő manővernek kiváló, mert sokan összefossák tőle a bokájukat!

  • Besancon Orbánnak ugyan mindegy, milyen a magyar falu. Magának épített egyet. A baj, hogy az itt keresztény jobboldaliként Orbánért harcba indulóknak is mindegy, mert szerencséjük volt nem oda születni. Hiszen mindenki annyit amennyije van.

  • Besancon,

    teljesen más az országgyűlési képviselő-választás, és más az EP-képviselő választás, föntebb láthatod ez utóbbira leadott fideszes szavazatok számát 2004-től.

    Nincs semmiféle állampárti hatalomváltozás, mindössze az ellenzéki pártok között történt egy átrendeződés. Az MSZP és az LMP pofára esett, a DK (köszönhetően Gyurcsány feleségének) és a Momentum mint parlamenten kívüli párt, népszerőségben (és a rájuk adott szavazatokban) előretörtek.

    Ettől semmit nem gyengült a Fidesz, a parlamentben változatlanul 2/3-os uralkodók (ami a legfőbb törvényalkotó szerv), a kormányban egyeduralkodók, és ez nem fog változni az őszi önkormányzati választásokon sem. Kezükben összpontosul a hatalom, bármit megbírnak tenni, és meg is teszik, ami az érdekük.

    Tehát a választók zöme semmit nem tettek magukban helyre. A választók eggyel több mandátumot adtak a Fidesznek, mint az volt eddig.

  • Orsós Elemér Nem tudom miért vagy rasszista és antiszemita, de az vagy. Számtalanszor kilógott már a lóláb kommentjeidből.
    Ezek szerint látok olyat amit nem szerettél volna láttatni?
    Alig hiszem, nagyon ügyesen egyensúlyozol. Kicsit néha Fidesz ellen, mindig a baloldal és a liberalizmus ellen, de nagyon óvatosan a szélsőjobb mellett. Véletlen lenne?
    Nem érdekel Simon Perez elszólása. Ez nem magyarázat sem a rasszizmusra sem az antiszemitizmusra. Véleményem szerint. Legyen bármilyen jó is a szemed.

  • Találtam. „Kornél Pataki, ezzel egyetértek, mert tényleg ez a helyzet. Kevesen vagyunk, érdekképviseletünk a nullával egyenlő, hisz a pártjaink a túlélést a magyarországi, azaz fidesz érdekek mentén remélik, és nem veszik észre, hogy két szék közé ülhetünk. Sokan felültek a szekérre valamilyen revíziós álmokat kergetve, de a többséget a VMSZ kényszeríti a szavazásra. Kiküldött aktivistái (pribékei) ellenőrzik ki hogyan szavazott, esetleg ki is töltik a szavazólapot „segítségképpen”. Ha ezt viszautasítja az alkalmi szavazó, veszekednek, listáznak.
    Hozzátartozik a történethez, hogy munkalehetőséget kapni magyarként Szerbiában sose volt könnyű, mióta a fidesz-vmsz hatalmaskodik felettünk még nehezebb és csak lojálisaknak jár (ezért sokan kiváltják a pártkönyvecskét, ezzel együtt ellenőrzés alá kerülnek), e miatt aztán tényleg sakkban tartanak minket.”

    Jól hangzik kormánypártiak? Mitől különböztök a komcsiktól?

  • Orsós Elemér

    kenny
    2019 május 27
    9:48 de.
    Gratulálok! Ez a meggyőző bodás érvelés letaglózott! 😀

  • Orsós Elemér. Ja, ha sértegetsz akkor nem vagy rasszista. Rendben.
    Gondolom az Orsós Elemér nicknevet is tiszteletből használod. Ne nézzél mindenkit hülyének.

  • Ille és a többi észlény…..!

    Fogadják el a valóságot,tényeket,számokat….(amit ugye még maguk sem tudják lehazudni, mint sok mást sem)pedig rendszeresen törik magukat…..Emésszenek..értelmezzenek,ha van mivel?…!!!!!!Gyászoljanak!…
    Gyuri10 !
    Köszi a vélemény nyilvánítást,jó pár hazug,uszító,bunkó,sőt alpári(paraszt…) van ezen a fórumon,de ugye ezt a normális többség tudja,oda se neki,csak erőlködjenek,bár azt hittem régebben,hogy mélyebbre már nem sűllyedhetnek….de ugye tévedtem!Sebaj ,csak magukat járatják le (ami eddig is sikerült)még jobban!
    Egy ilyen sötét,hazug”banda” engem nem tud lejáratni(másokkal is próbálkoznak veszettűl,ők és a pártjaik….),nagy ívben tojok
    rájuk(és nem csak én!!!!)
    Na ennyi!

  • Amúgy Kedves gyuri10!:

    ” A stílus,maga az ember”….nos itt sokan bemutatkoznak…..valamint véleményem szerint ez nem pártszimpátia függvénye,amit szerencsére bizonyít több normális,baloldali és intelligens ismerősöm!!!
    Tudod minden országban van választási kapmpány,vitatkoznak,szidják egymást,de ugye utána a vesztes kezet nyújt és gratulál!Na Magyarország sajnos ez alól kívétel,….meg a fórum szerzői,fanatikus hívei is……!
    Hát erre „képesek”….!

  • Kiegészítés!!!!!
    Mellesleg idén még lesz (2) főpolgármester és kerületi polgármester választás is,így a „műsornak” …még sajnos nincs vége(de túléljük)!!!!

    Különben engem idős nyugdíjasként is sok más dolog érdekel:
    Háztartás,főzés,takarítás,könyvek,újságok,TV.,barátokkal.ismerö-
    sökkel találkozás,programok ,így szerencsére nem őrülök bele a politikába,pártokba,mint itt többen….!

  • Nos ma valószínűleg utoljára írok:

    Jót derültem a naptárt nézve,ugyanis szombaton Orbán névnap volt…ami ugye keresztnév a M.Elnök keresztneve bár Viktor…,de azért
    talán (és persze nem ezért)ez is közrejátszhatott a magas győzelmében……kac -kac!
    Mellesleg ,aki kíváncsi utánanézhet a részletes %-os eredményeknek(miután bevette a gyógyszerét,nyugtatóját)!!!!
    Elmentem,jó film jön!

  • kenny
    2019 május 27
    9:48 de.

    „…nagyon ügyesen egyensúlyozol. Kicsit néha Fidesz ellen, mindig a baloldal és a liberalizmus ellen, de nagyon óvatosan a szélsőjobb mellett. ..”

    Lehet, hogy mégsem egyensúlyoz olyan ügyesen, ha ennyire átjön – ennél jobban már csak az alapvető opportunizmusa jön át, ám ez nyilván egyenesen következik az előzőekből. Ez akár pozitív vonásként is jellemezhetné, mondván „mindenféle élethelyzetben vitában” feltalálja magát – kérdés, ki mit szűr le belőle!

  • Drizari már mutatott egy videót a Fidesz „szavazóbázisáról”, itt is egy hasonló és ez csak egy csalás a rengeteg közül. Úgyhogy, semmi új, csak a szokásos. Buszoztatás, és pár ezer forintért vett szavazatok:

    https://www.youtube.com/watch?v=sbby_sYO2hs

    embed:

    [youtube http://www.youtube.com/watch?v=sbby_sYO2hs&w=1280&h=720%5D

  • Bocsi,de megszegtem az ígéretemet,hogy ma már nem írok…
    a reklám alatt közlöm,kiegészítésként a napi programmjaimhoz… (amiket az előző hozzászólásomban már felsoroltam,)hogy
    ma és minden héten egyszer!! ismét voltam szuper gyógy- testmasszázson,amivel sikerült az idétlen,tökéletlen emberek itt olvasott
    hülyeségeit,sértegetéseit kigyúratni magamból!
    szerencsére sikerült!
    Én remekül érzem magam!

  • Orsós Elemér

    Kenny
    2019 május 27
    1:36 du.
    Sajnos a második bodás mellébeszélésedet sem értem, főleg hogy abszolute nem az első nekifutásban rám testált jelzőidet igazolja! Ennél még egy hetyke, geyzás „csak” is sokkal nívósabb! Mellesleg, ha egy ténymegállapításért valakit le kell antiszemitázni cáfolat helyett, akkor ott nem a megvádoltban van a hiba! És viszontag mit szólnál ahhoz, ha mondjuk gróf Nemesújváry Arisztid Taszilónak vagy II. Kennynek szólítanám magam, az mennyivel lenne a Te szintén második fiktiv nevednél tiszteletet ébresztőbb? Na, most miattad majdnem lekéstem a reklámot 😀

  • Orsós Elemér

    Besancon
    2019 május 27
    3:04 du.
    Te is azt hiszed, hogy kötéltáncos vagyok? 😀
    Nagyon rosszul operáltok igazság keresés helyett! 😀
    Igazatok van, így sokkal egyszerűbb, meg gyorsabb is! 😀

  • TUSKE ZSIFUA:

    Miert csak alattosan ocsarkodik???

    Miert nem ad valaszokat a kerdesekre mind amit maga hozott fel es maga allitott a tenyekkel nem-megeggyezzoen ???

  • KENNY ;

    Olvasd a Warren reportot, s lasd mind a letezo adatokat.

    Sot a McGruder film (8 mm.)tisztan lathato a tagadhatalan valosag.

    S hogy kik voltak mogotte???

    Logikus lovetkeztetesek csupan egy iranyba mutat !!!

  • Rashid;

    Nem csoda hogy vesztettetek.
    A mult szazadok ideolgait ma senki nem oahajtja.
    A dicso SSSR eltunt, pedig senki meg egy ures soros-uveget sem dobott ra.
    De az elvtrasak fiai es unokai kinevettek szul;eik elavult dogmaikat.

    Tisztan meg utolagosan sem lennel hajlando logikusan a dolgot vizsgalni,hogy miert vesztettek nagyobb meretben mint a multban.
    Az Orbanozas es egyeni gyuloleteitek onpusztito.
    S ha azt kovetitek megszuntok.

    A tegnapi szavazasok Europaszerte mutatta a valosagot.

    Ha ertenel alapveto logikus politikai elemzest belathatnad.

    1., hogy mi motivalta a szavazokat nagyobb szamaban mint a multban ?

    2., Kiket motivalt a szavazast befolyasolo ugy?

    3., S hogy kik szavaztak es kik a megsemmisules utjara jutottak?

    Tobben szavaztak MERT nem XIX szazadi ideologia es propaganda motivalta a szavazokat, HANEM mindenki eletet befolyasolo esetek.
    Mint az elitista globalista korlatlan uralodok hatalma.

    A fiataklok mentek szavazni nagyobb szamban,s nem a mult es elavult ideoligiak kovetoik.

    A vilag-szerti ecologiai-klimai valtozasok motivalta a fiatalokat. A sajat let-lehetoseguk, jovojuk.
    Oreg vaszariknak mint „Rashid” nincse jovo, az elmult a multtal.
    Azert a „zoldek” befolyasolok lettek, es sikereskedtek elonyoket elerni, mert a jovojuk a celjuk.

    A mult-ideologiait kovetok mind nagyban a vesztesek.

    Ugy a „nemzeti” (Jobbik) mint a „nemzetkozi szocialista” (MSZP, stb.) elkepzelesek a hat-hatterbe estek.

    Azok idejenek vege.

    A jovore nem gondoltok, hiszen a jovotok elmult regen !!!

    A jovo aze lessz aki arra keszul es azt veszi celjaba !
    Nem aki csak a multat ohajtja ujra-elni !!!

  • Boda Marcsi
    2019 május 27
    4:27 du.

    Egy percig sem vitatom, hogy jól érzed magad. Az AVH besúgói is jól érezték magukat, míg biztosan érezték a meleg sz…t a lengőborda alatt.

    Amúgy igen. A számok.
    Az a bukott 2/3, amit az EU-s választásokon nem sikerült összehazudni… Ami egyébként sosem létezett….

  • Magyarország nem választ(!!!)

    néhányan kavarják a …-t és a többiek meg szagolják ez az új össznépi hurál, és a fidexkft boldog a többiek meg…. itt nyilatkoznak róla…

    bruhahahaha

  • Orsós Elemér Rendben. Parttalan és értelmetlen ez a párbeszéd. Elfogadom, hogy Te nem vagy kacsa, csak úgy nézel ki, úgy jársz és úgy viselkedsz. Néhány év tapasztalata azért elég sokat mond, de tényleg lényegtelen. Nekem ez a véleményem, kibírod.
    Ha viszont megvádoltál bodával, hiszen legjobb védekezés a támadás, érdekes a felvetésed.
    Párhuzamot húzol a kettőnk „nickneve” alapján. Vagyis szerinted, az én „nicknevem” ami a városkám nevének egyik fele, teljesen analóg az általad választott, teljesen véletlenül a cigányokra utaló Orsós névvel. No akkor, ki is itt a boda? 🙂

  • Gyuritíz

    12:22-es hsz-ed, ahol a két VH közöttről írsz, így egyszerűen nem

    igaz…

  • Tüske Zsófia

    ugyan Elemér… tisztában vagy te azzal, hogy Kennynek igaza van. Kár itt elővenni a bodásodást vele kapcsolatban és elbagatellizálnod a pávatáncodat.

  • Tüske Zsófia

    Ille István
    2019 május 27
    1:17 de.

    „a Fidesz – országos pohosa szerint – korszakos győzelmet aratott: 13 mandátumot szerzett! ”

    igaz, és úgy, hogy a kedves szavazói még azt sem tudják, hol fogja őket képviselni a hisztérikus és bosszúálló csuti gazember. A jelek szerint a konzervatív kereszténydemokratáknál kitelt a becsülete. De vajon a hívek és támogatók örömest masíroznak vele a szélsőjobb kebelére?

  • Tüske Zsófia

    Andrew, orbán nemcsak a magyarokat árulta el, hanem a saját fajtáját, a cigányokat is. Az összes, a felzárkóztatásukra szánt támogatást a Lungo Dromnak és annak börtönviselt elnökének, Farkas Flóriánnak juttatta, aki azt egy az egyben a saját céljaira szublimálta. És mivel ez kevés volt, még migráncsnak is nevezte őket, nagyvonalúan megfeledkezve a saját, a lopott lóval a román határon áttelepülő dédapjáról is.
    Így mára szinte az egész borsodi-szabolcsi-baranyai régió nyomorog elképesztő életkörülmények között, érdemi oktatás, egészségügy ellátás nélkül. Szervezhetne belőle a potrohos, vagy a stróman sikeres koldusmaffiát.

  • Göllner András

    @ Tüske Zsófi

    Előző hozzászólásodhoz csupán annyit fűznék még hozzá, hogy a bugris nemcsak a saját fajtáját veri át nagy ívben, hanem a világ több táján garázdálkodó banditák malmára hajtja a vizet. 2010 után többször is be akarta ide rakni a lábát, összejátszott Finkelstein kanadai bábjával, Stephen Harperral, Jason Kenney-vel, tolta nekik a száz-millókat, hogy meghívják a kanadai parlamentbe, de azt a Kanadai-Magyar Demokratikus Charta megakadályozta. Mi nem szólunk bele a hazai politikába, de abba nagyon is, hogy ki állhat ki Orbán istálójából a mi képviselőink elé. Ez már a mi dolgunk.

  • Göllner András

    @ Voronyezs

    A lábvízkereskedő (a.k.a. gyuritíz) nemcsak a két világháború közti időkről hantázik, hanem a jelent is meghamisítja. Engem idelenn például rendszeresen nyilas ivadékként ábrázol Izrael szégyenfoltja, miközben közismerten egész életemet, többek közt, Ábrahám népe ellen elkövetett gyalázatok elleni küzdelemmel töltöttem. Szemetelni, Orbán szennyesét mosni és @-kodni jár ide le a nudli.

  • Tüske Zsófia

    Bendegúz: mit jelent az alattosan ócsárkodik?
    Nincs mit tárgyaljak magával, mert nem érti, amit beteszek, nem fogja fel, amit mondok, ugyanakkor ezerrel osztja a (nem létező) eszét, olyan eseményekről is, amiről lövése sincs. Fogalma sincs sem a magyar viszonyokról, teljesen tévesen ideológiáról brekeg itt, ami ebben az életben nem foglalkoztatott, győzködje magát a fekete fene.
    Két nyelvet beszélünk, maga csak kekeckedni akar, hát okoskodjon mással, ha még van, aki partner ebben, egészségére, érezzék jól egymást, én a magam részéről ebben nem kívánok részt venni.

  • Szerencsétlen Andrew és a hasonló dühöngök…..
    talán le kéne nyugodni és beletörődni a tényekbe.

    Ugye nekem tiszta múltam van,amit itt nem mindenki mondhat el magáról,egyesek ill felmenői valóban ÁVH-sok voltak….és most
    büntetlenül uszítgatnak….
    Aztán ugye a többszörös 2/3 -ok meg tények voltak,csak egy idióta „próbálja” cáfolni!

    Tüske!
    Vagy nem tudsz helyesen írni,vagy annyira gyűlölöd Orbánt,hogy kisbetűvel írod a nevét?…..Röhej!
    Én aztán nem csípem a ballisi „értelmiséget”,Sorost meg pláne nem,de ugye nem égetem magam ,hogy kisbetűvel írjak neveket…!
    Mellesleg szombaton Orbán névnap volt,vasárnap meg 50 % felett,győzött a Fidesz(ezek is tények)

    Na le kéne higgadni és készülni a két következő idei választásra,(főpolgármesteri,kerületi)

    Jobbulást kívánok!

  • Orsós Elemér

    kenny
    2019 május 28
    3:58 de.

    Csak folytatod? Na jó ezt a tudományos érvelést elfogadom!
    Üdvözlettel: Boda Elek

  • Boda Marcsi
    2019 május 28
    1:16 du.

    Szerintem maga meg van őrülve. Senki nem cáfolta egyik kétharmadot sem (bár ezúttal nem sikerült a EP-s mandátumok kétharmadának megszerzése sem, mielőtt ezt hazudná erre a választásra is).

    A probléma azzal van, hogy szavazatvásárlásokkal, önkormányzati dolgozók ráhatásával, fenyegetettség éreztetésével és a teljes média leuralt manipulatív propaganda hatásával éri el a „sikereit” a Fidesz és ehhez elég most 1,7 millió ember, amúgy meg mindössze 2,8 millió megvett, megfenyegetett és olyan birka ember mint maga, akinek a lételeme a propaganda beszívása.
    Marcsi, maga hiányolta a gratulációt, azt gondolom, hogy a nem tisztességes versenykörülmények között megszerzett bárminemű győzelemhez ne várjon gratulációt, amikor minden lehetőség és erőforrás a törvényeken felül a Fideszé. Ez nem teljesítmény.

  • Orsós Elemér

    Tüske Zsófia
    2019 május 28
    6:17 de.

    „ugyan Elemér… tisztában vagy te azzal, hogy Kennynek igaza van.”

    Ebben van egy kis igazság, de ez mind azért lehet, mert olyan elvetemült vagyok, hogy makacsul vizsgálom az ok-okozati összefüggéseket is, amit valószínű nem illene.

    „Kár itt elővenni a bodásodást vele kapcsolatban és elbagatellizálnod a pávatáncodat.”

    69 évesen jó egészségben és erőben vagyok, a nótorius humorigényem egy csppet sem lankad(más már igen), ezért még nem akarom elbalettozni a hattyú halálát! 😀 Viszont kénytelen voltam provokatíve bodásodás vádjával Kennytől egy felsorolásokkal leleplező választ kicsikarni! 😀 (Nem sikerült!)

  • Orsós Elemér Ha annyira érdekel, olvasd vissza magad. Nekem nem olyan fontos.

  • Huncanada Te pszichiáter vagy? Ennyi türelem egy ilyen rosszindulatú elmebeteghez, már komoly tiszteletet parancsol.

  • Christopher Adam

    Kenny,

    HunCanadát van szerencsém közelebbről is ismerni. Nem csak, hogy tehetséges pszichiáternek bizonyult, hanem jóformán szentnek is. Az egyháznak dolgozom–valahogy el kéne intéznem neki a szentté avatást. 🙂

  • TUSKE ZSOFIA:

    Maga tette mind azokat az allitasokat.

    En csupan azok tisztazsanak celjabol tettem az alapveto kerdesket.

    Ha nem valotlan allitosaok voltak azok maga altal. miert nem adja a tisztazo es tenyeket bizonyito adatokat, ha lenne barmi is ???

    Miert csak ismeteli allandoan ,hogy „nem erti” ?????

    Ketsegtelenul a maga ertelmevel a problema, s az hogy nem valosag amiket allitott.
    Maskulomben alig varan a lehetoseget alaramasztani allitasait valo tenyekkel.

    Maga azt koveti miota olvastam itten sorait.

    Semmi valosag, csak az ures, valotlan propaganda !

  • HUNCANADA 5/29. 1;42 d.u. irta;

    „Boda Marcsi,Szerintem maga meg van orulve”.

    Cris Adam ,5/28 7;41 d.u, irta;

    „HunCanadat van szerncsem kozelebbrol ismerni.
    Nem csak ,hogy tehetseges psychieternek bizonyult, hanem joforman szentnek is. Az egyhaznak dolgozom, valahogy elkenne inteznem neki a sznete avatasat.”

    Wauuuu.

    HunCanada kovetkezo (5/28, 1;42 d.u.)sorai bizonyitani fogja „szent”-seget az egyhaza kovetelesei alapjan.

    Nem csak hogy meg amatour is tudna, hogy remesen hivatas-ellenes ,es paraxisaikat is vesztik ismeretlenul e-mailben diagnozalni barkit is.
    Meg ha valoban shrink lenne HC.

    S remesen gyanitom azt is hogy a Romai egyhaz jovahagyhatna barki alkalmazotta altali szente-avaatas javaslatat a Vaticannak.

  • O1G „országa” bruhahahaha

    íme

    …”The MSM, while stonewalling the malevolent, Constitution-shattering attack on a free press by U.S. lust to extradite and entomb Julian Assange for publishing truth about our rogue assassin state, has ballyhooed a ludicrous, a historic tv junk fable as high art, demonstrating how vacuous and addicted to bonehead trash Americans have become.

    Separately or together, these burlesques of policy show the moral torpidity and pathetic inanimacy of a public that has been relentlessly lied to, cozened, infantilized, made stupid, and shorn of pride in itself by a Capitalist System that savages them with the same contempt it does all life. They’ve internalized it and now act as their own abusers. „…

  • Tüske Zsófia

    András, orbánnak ez lesz a veszte, hogy azt hiszi, ez a fülledt és provinciális, hazug magyar módi sikeres lehet az egész világon és akkor majd ott tündökölhet ő az egész világ előtt, mint Európa DNS-e, a legkeresztényebb alcsúti messiás.
    Jó kottából dolgozik, mert a goebbelsi elvek remekül kihasználják az emberi természet gyengéit, de semmi nem tart örökké, az ő labilis elmeállapota is megteszi majd a magáét. Reméljük, addig nem kótyavetyéli el a legtöbbet kínálónak a maradék 93 e nkm-t. Egy biztos, hogy itt erősen billeg a megmaradás és a nemlét között a mérleg, mert a valamennyire is munka- és szellemi teljesítményre képes emberek folyamatosan hagyják el az országot, illetve mennek korán a temetőbe, jönnek helyettük a bevásárolt, feltétel nélkül neki elkötelezett újmagyarok, akik mindazt megkapják már most is, amit a régi állampolgároktól megtagadtak. Egy komoly szellemi genocídiumtól a múlt század második felében úgy-ahogy még felállt az ország, de attól tartok, ezt már nem lesz képes kiheverni. Így is elképesztő a kulturális igénytelenség: 17 éves felvidéki sportoló kislány ismerősöm, aki ide jött tanulni is, meséli elképedve, hogy osztálytársai nem ismerik fel a Petőfi verseket, de már a Toldit sem, és ebben nem találnak semmi tragikusat.
    Marad a Karinthy-vers… Struggle for life: http://mek.oszk.hu/06100/06133/html/karinthy0037.html

    „Inkább egyenek meg a férgek
    Minthogy a férget megegyem.”

  • Tüske Zsófia

    Orsós Elemér, te nem elvetemült vagy, hanem tipikus magyar, [cop. Kertész Ákos] aki ügyesen vitorlázik a magyar szennyvízzel teli lavórban, mindig a megfelelő széljáráshoz alkalmazkodva, elfogadva a legaljasabb kapitányt is. Az ok-okozati összefüggéseket persze vizsgálod, csak éppen azt is, hogy a legkényelmesebb az gazemberségeket úgy elfogadni, hogy erényt kovácsolhass a gyalázatból is.
    Így a mindig következetesen gondolkodó Kennyvel ellentétben a te álarcod alól kandikál ki a boda, azzal a különbséggel, hogy te tisztában vagy vele, hogy amit brekeg itt, az hazugság.

  • Tüske Zsófia

    boda, népírtó és ország-kiárusító hazug gazembereknek nem jár nagybetű, sőt, a kollaboránsaiknak sem.
    röhögj csak nyugodtan, pont addig, amíg még megteheted és nem talál el téged is az orbáni kancsuka.
    sztálin elvtárs temetésén is összetaposták egymást a hisztérikus gyászoló hívek.
    én a magam részéről von Haus aus élmények alapján felismerem a diktátorokat, ebben a mostaniban külön humoros az, hogyan próbál arisztokrataként parádézni a magyar mocsár legaljáról felmászott, hatalmától megtébolyult kisgömböc. az meg pláne, hogy hogyan képzelik magukat decens úrinőnek azok, akik régimódi kereszténydemokráciát vizionálnak az országot keresztre feszítők helyére.

  • Tüske Zsófia

    HunCanada, az még erősen kérdéses, mennyire lesz orbán hazai győzelme phyrrusi, mert ezzel az eredménnyel ugyan megnyerte a hazai meccset, de nekem úgy tűnik, elvesztette az európai háborút. Hogy a magyar választói nyertek-e vele, azt nem tudom, [ha csak nem a szavazás napján a vacsorát] de hogy páriává tesznek minket a civilizált világban, az bizonyosnak látszik.

  • Bendeguz79:

    nekem az a szerencsém, hogy én onnan jövök vissza, ahová te soha nem fogsz elérni.
    vaszari pedig a jó édes anyád! tudod egyáltalán, mit beszélsz? honnan veszed a bátorságot bárkit is „futvaszarik”-nak nevezni? ugyanis a szó, amit használtál, abból származik!
    nomeg, hiába erőlködsz, még az alias nevem se tudod helyesen leírni.
    szánalmas vagy.

  • Christopher Adam
    2019 május 28
    7:41 du.

    Köszi Chris, egy „jó kis Szent” cím a nevem elé jól mutatna, de még életemben és nem utána!! 😀

  • Kenny
    2019 május 28
    5:37 du.

    Kenny, azt hiszem Te fogalmaztad meg nem is olyan rég, és teljesen egyetértek azzal, hogy elsősorban nem Bodával vitatkozunk már réges régen, mert az ő módosult tudatállapota alkalmatlan a vitára. Hanem a sok hülyeséget, hazugságot, propagandát amit ő továbbít annak cáfolatát más is lássa. Én mindig azon nevetek, hogy Ő megcimkéz mindenkit és így engem is libsi, bolsi, hazaáruló mindennek, holott vele még addig nem jutottunk el itt az évek alatt, hogy ideológiai eszmecserét végezzünk – de megcímkéz, pedig egyelőre csak a
    matek tudását, a vélt kereszténysége teljes ellentmondásait a tudatlanságát és összességében a
    hazugságait cáfoltam, vagy javítottam ki igazra, illetve helyesre. 🙂 Politikai, ideológiai kérdések ezután jönnének, ha már eljutna egy olyan szintre (a nulláról az egyre) hogy alapvető, egzakt dolgokat képes lenne felismerni és nem ökörségekké alakítania azokat.
    Szóval én Marcsitól semmit, de semmit az ég világon nem várok el. Minden nap bizonyítja, hogy egyéni gondolkodásra képtelen, és csak kinyilatkoztat, kijelent mint egy robot. De a trollok is ilyenek. Ő egy mementó az utókornak. A kinyilatkoztatásai lenyomata ennek az érának, hogy miképpen és mivé torzította el az ország egészéhez képest hála Istennek kevesebb mértékű, de egy tömbben lévő tömeg agyát a központi propaganda és a gyűlölet keveréke.

  • Szerintem az Emirátusok fő @-át boldoggá lehetne avatni. Boldog, mert azt hiszi,hogy hajlandó leszek meginni a sok-sok lábvizet, amitől ő már állandó delirium tremensben pimaszkodik mindenkivel aki nem az ő patkánypinyójának lakója.Amikor pedig válaszolnak neki undorító alig álcázott antiszemita levéllel csatlakozik Chris hozzám írt magán leveléhez.Hála népemnek és a Teremtőnek tudomására hozhatom neki és a hozzá dörgölődő @ -oknak,egyebeknek,hogy túléltük Izsák és Orgoványt,az Uri utcai imaház felgyújtott üszkeit,Szabadka-Zombor-Újvidéket,a erdélyi bevonulás alatti pogromokat,Kamenyec-Podolskíjt,csendőr tegezést és a csendőr terrort.A tömeggyilkos vitéz nagybányai gyalogsági lovastengerészről és a nyilaséráról
    már nem is kell említést tenni.Sorolhatnám reggelig az őseitek megbocsájthatatlan bűneit.Egyben igaza van a @ tanár úrnak(sic). Szégyellhetem magam valóban,amiért eljöttem abból a patkányfészekből,anélkül,hogy némi egyenlítést csináltam volna Apám és fele Családom gyilkosaival.A csendőr@-káknak is van miért hazudozniok,a”tisztelt ház”múltjáról,jelenéről.Remélem nincs tovább miről hazudozni és fél téglával a mellet verni.

    Maradok Tiszteletlenül:A mámorító izraeli lábvizek kereskedője.(az összes ivadékoktól és még lelketlenséggel regnálóktól is elvárom,hogy csak a lábvizem kiivása után tegezzenek,vagy egyáltalán válaszoljanak,ha van pofájuk.)

  • Christopher Adam A szentté avatásban talán tudok segíteni. Nálunk St Patrick is sokat foglalkozott kígyókkal. Igaz St Patricknak könnyebb dolga volt, a vipera egy kedves állat. 🙂

  • biztos forrásból tudom, hogy a masszőr, mikor Boda Marcsi kapcsán szembesült a meztelen valósággal, udvariasan egy kis türelmet kért, és kivonult a helyiségből, de mivel a tétel már ki volt fizetve – ő meg nem szívesen kért volna veszélyességi pótlékot – inkább átadta Bodát egy kollégájának, aki történetesen thai volt, és vak, így a vizuális károkozás veszélye nélkül el tudták végül is végezni a masszázst.

  • Tüske Zsófia
    2019 május 28
    6:43 de.

    Andrew, orbán nemcsak a magyarokat árulta el, hanem a saját fajtáját, a cigányokat is. Az összes, a felzárkóztatásukra szánt támogatást a Lungo Dromnak és annak börtönviselt elnökének, Farkas Flóriánnak juttatta, aki azt egy az egyben a saját céljaira szublimálta. És mivel ez kevés volt, még migráncsnak is nevezte
    ______________________

    Há’mer’ ő nem kirekesztő, saját fajtáját sem rekeszti ki a kirabolandók közül…

  • Tüske Zsófia

    gyuri10
    2019 május 29
    3:05 de.
    örvendetes, hogy a családja túlélte mindazokat, amiket felsorolt. Mélyen együttérzek minden, a népéhez tartozó, szerencsés túlélővel.
    Ennek fényében már csak azt nem értem, hogy akkor miért lelkesedik olyan őszintén a lovastengerész és rendszere iránt mély vonzalmat tanúsító, és bugris bandájával a Várba törő alcsúti vályogbanszületett kormányfőért?

  • Bendeguz79
    2019 május 28
    9:24 du.

    Örülök, hogy „érti” a viccet. 😀 xd. Ha meg nem érti akkor persze, hogy nem lehetek szent maga okoska! Először is ki kell purcanni, aztán boldoggá és csak utána lehet valaki szent.

    Mi kifogásolni valója van abban, hogy nevén nevezem a dolgokat? Boda őrült, és nem csak rásütöm cimkeként, hanem minden esetben megmagyarázom az őrültségének forrását, tudja maga rém kedves Bende bácsi.

  • Chris, remek volt az újabb, mai rádiós interjúd! Le a kalappal a
    tűpontos helyzetértékelésed előtt!

  • Tüske Zsófia Ha már Kertész Ákos. Ma Kertész Ákos napot tartottam, megnéztem három filmet amit Ő írt. Csak hencegés képen mondom.

  • HunCanada Megtisztelsz, hogy emlékszel rá. Boda őrültségére bizonyíték, hogy Orsóst és slapajt baloldalinak nevezte.
    Bendegúz pedig megint butaságot írt. Minden jogod megvan ahhoz, hogy bodát őrültnek nevezd. Nincs titoktartási kötelezettséged, hiszen nem vagy az orvosa.
    Ismered? Bíró kérdi. Miért kiabálta az utcán Kovácsra, hogy hülye? A válasz, nem tudtam, hogy titok.

  • Kedves Tüske Zsófia,
    nem szándékozom információs forrássá válni,de ha beírásomat értelemszerűen újra olvassa,rá fog jönni,hogy a Kozma utcai mártírok emlék művén a fele családom nem túlélőként van felírva. Magyar csendőrök adták át őket. Apámat Mautchauzen felé és mindenkit minden egyéb irányba,de voltak akik már a Don-kanyarban léptek aknára jányi gusztáv keretlegényei szórakoztatására.
    Ettől függetlenül Velem és Népemmel az együtt érzést nem igénylem és azért sem tartozok magyarázattal senkinek,még az egyetemi@-nak sem,hogy miért nem szeretném Magyarországon az iszlám-nácik és magyar barátaik terror csintalankodását,akik jelenleg a bal oldal kandidátusai.Egyenlőre!

  • Orsós Elemér

    Tüske Zsófia
    2019 május 29
    12:59 de.
    Igazi magyar tudóshoz illő etikus megnyilatkozás! 😀

  • Na Ille csak nem képes abbahagyni a szánalmas mocskolódásait,ugyanahhoz és nagyon kedves masszőrhöz járok,pár hónapja,de régen is jártam máshoz(elköltözött) és mindegyik szívesen masszirozott.
    Illének nemcsak a „gyönyörű ” testét,de az agyát is helyre kéne rakni,(hátha normális cikket tudna írni?)az alsó „csonkjával” is kéne foglalkozni,hátha kinő valami
    használható…..aminek esetleg (ha van ?)felesége,tyúkja..örülne!
    Na megint kitett magáért a szerencsétlen ürge!!!!

  • Orsós Elemér

    Tüske Zsófia
    2019 május 29
    12:59 de.

    Az általad áhitattal hivatkozott szelektive amnéziás irófejedelem az alábbi mellőzések után írta meg élete moslékzabálós főművét, amit a művelhetetlen magyar csűrhe nem volt képes újabb Kossuth-díjjal méltányolni:

    SZOT-díj (1966)
    József Attila-díj (1972, 1984, 1992)
    A Szépirodalmi Könyvkiadó Nívódíja (1981)
    Az Év Könyve Jutalom (1990)
    A Művészeti Alap Irodalmi Díja (1991)
    A Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztje (1992)
    Arany János-díj (1999)
    Hazám-díj (2002)
    Magyar Köztársasági Érdemrend (2004)
    Kossuth-díj (2008)

    Na most akkor kinek jogos hálátlanságért szitkozódni?

  • Egyébként fiatal koromban az úszás és a torna mellett is masszíroztattam,mert igaz,hogy már a régi görögök is tudták a masszázs nagyon egészséges,segít méregteleníteni a szervezetet,megnyugtat!
    Na Illére is ráférne…..hátha lenyugodna?…!

  • KIegészítés (a reklám alatt röviden)!

    Illének azt tanácsolom,hogy masszázs előtt zuhanyozzon le,használjon némi desodort és ha beszélgetni is szeretne a masszőrével,tisztelje meg,hogy kiöblíti a száját is…..hogy sehol se legyen ilyen büdös!

    Na pá!

  • Tüske és a „lekopni” képtelen HunCanadának…csak annyit üzenek,hogy gyuri10 tájékozott, tárgyilagos és normális,nem úgy mint ők……

  • Inkább bibi Te mit olvastál és láttál Kertész Ákostól? Nem lehet, hogy csak a hírvívőre haragszol?
    Ne a tükörre haragudj.

  • Boda Marcsi
    2019 május 29
    4:47 du.

    Valóban Marcsi, Gyuri10 magánál ezerszer tájékozottabb, ami nem egy nagy kihívás. A tárgyilagosságával azért vannak problémák. Hogy értse Marcsi az még nem tárgyilagosság, hogy valaki magával esetleg egy véleményen van.

    Ja és én szívesen „lekopok” magáról, csak beszéljen igazat, hazudozás helyett, tudjon számolni, ne kívánja magyar emberek főbelövéses halálát és akkor higgye el magához sem szólok az életben.

  • kenny
    2019 május 29
    1:46 du.

    Ez jó vicc! 🙂

    Bodára nagyon sok jelző ráillik és mindegyikre van tőle származó idézet itt az évek során a bizonyításra. Ennek mentén nem csak jogom hanem minden alapom megvan tőle arra, hogy ostoba, sötét, rosszindulatú, ál-keresztény, ájtatos, tudatlan, tájékozatlan, birka, hazáját elárulóként (ésatöbbi) jellemezzem. Ő vívta ki magának az ostoba, sötét, rosszindulatú , álkeresztény, tájékozatlan, birka hazájának tönkretételében cinkos viselkedésével, jellemével. Ő nem jellemtelen, ő ilyen sok „szép” jellemzőt vívott ki magának saját magától. 🙂 Csoda lenne, ha néhány jelzője pozitív tartalommá módosulna, de a pszichopata ismére az, hogy nem érez, nem tanul (hibájából sem) és nem is képes a szeretetre. Milyen érdekes, ez maga a Boda Marcsi.

  • Göllner András

    @ Tüske Zsófi

    Az izraeli lábvízkereskedőhöz intézett kérdésed („már csak azt nem értem, hogy akkor miért lelkesedik olyan őszintén a lovastengerész és rendszere iránt mély vonzalmat tanúsító, és bugris bandájával a Várba törő alcsúti vályogbanszületett kormányfőért?”) engem is elgondolkoztatott. De az is, hogy miért pont engem Nácizgat idelenn, aki egész életét, a Nácik, nyilasok, a lovastengerész és csendőreinek gaztetteinek feltárásával, bűneik szembesítésével tölti (csak bele kell olvasni cikkeimbe amelyeket korábban itt a KMH oldalain is közöltem. A válas erre a kérdésre szerintem egyszerű. A gyuri10 egy cserebogár. Hamis az alvázszáma. Azért hangoskodik idelenn, hogy lejárassa Ábrahám népét bibis szájával. Az önkényuralom malmára tolja a vizet. Egy felcsúti diszkóban a helye.

  • Orsós Elemér

    Kenny
    2019 május 29
    5:49 du.
    Csak hogy megnyugtassalak: jópár szocialista realista remekművét olvastam még az átkosban, nemcsak azért mert kötelező volt, DE nem ez a lényeg, ez csak a lényeg alamuszi elterelési kisérlete! (Amit meghatódva átérzek! 😀 )

  • Orsós Elemér

    Almási Alma
    2019 május 29
    5:15 de.
    Ez a megállapításod kb. olyan mint Sorost a zsidósága miatt gazemberezni, ami Soros esetében Neked sem tetszett. Most ne kérdezd, hogy mitől lettem antirasszista, mert ez nem arról szól, csupán a tárgyilagosságról.

  • Orsós Elemér

    Almási Alma
    2019 május 29
    5:15 de.
    Az előbbi véleményemhez, csak a fatális félreértésem elkerülése érdekében, röviden és tömören:
    attól hogy, cigány, fekete vagy rézbőrű még lehetne jó magyar miniszterelnök!

  • Orsós Elemér A lényegre nem válaszoltál, nem baj sejtem az igazságot.
    Köszönöm, megnyugtatni nem kell, már régen kisimultak az idegeim. A stressz mutatom mindig jóval az átlag alatt van, most éppen a nullán.
    Jó dolog az okos óra, nem csak érzem a nyugalmat, de már mérni is tudom. 🙂

  • „attól hogy, cigány, fekete vagy rézbőrű még lehetne jó magyar miniszterelnök”

    Természetesen lehetne. De nem jó miniszterelnök. És ettől akár ezer éves nemesi kutyabőr is lehetne a tarsolyában, akkor sem jó.

    Nem tudom, honnan veszed, hogy ha Viktor cigány múltja előkerül, az miért rasszizmus. Nem arról van szó, hogy cigány mivolta MIATT ilyen. Hanem a saját, személyes felelőssége miatt. Ami cigányembernek is van (mármint felelőssége).

    Viktorunknak óriási lehetőségei voltak, többek között akár a régi kommunista elit, akár Soros pártfogásából kifolyólag. Amit a saját egyéni gazembersége miatt ellenünk fordított. És a cigányság ellen is. Ez a szomorú tény.

  • Elismerem, ez nehéz kérdés. Különösen azok számára, akik azt gondolják, hogy a „cigány” szó a rasszizmus, a „roma” pedig nem az. De az csak az első lépés a rasszista gondolkodásod leküzdésére, hogy nem beszélsz a származásról.

    A második lépés viszont az, megérteni, hogy bár származása, hazulról hozott kultúrája mindenkinek van, ez egyáltalán nem jelent jellemhibát vagy bűnözési hajlamot. A hibák az egyénhez tartoznak, és nem a rasszhoz.

    Kádár idején megkívánta tőlünk az illem, hogy ne beszéljünk a rasszokról nyilvánosan. Sajnos a rendszerváltáskor – ahelyett, hogy továbbléptünk volna a felelős gondolkodásban, legtöbben azt gondolták, na, most szabadság van, hát akkor zsidózhatunk, cigányozhatunk (gyalázhatjuk őket) szabadon. Itt tartunk most.

    Odáig még legtöbben el sem jutottak, hogy az ilyen beszéddel kapcsolatban SAJÁT FELELŐSSÉGÜK van. Hogy embercsoportokat taszítanak ki a társadalomból, páriává teszik őket, és aztán persze csodálkozhatnak, hogy elharapóznak a bandaháborúk, pogromok, stb. Amiben – a dolog természeténél fogva – a cigányság is nyakig belekeveredik.

    Beismerem, én már más fórumokon is „kihúztam a gyufát” cigánykérdésben. Mert én azt állítom, a cigánysággal kapcsolatban elsősorban azt kell figyelembe venni, hogy ők kulturálisan valamiféle neveletlen rosszgyerekek, akikhez – ugyanúgy, mint a gyerekekhez – szeretettel és megértéssel kell viszonyulni, ha azt akarjuk, hogy a társadalom hasznos felnőttei legyenek. Ez lassan kivezethetne ebből a borzasztó helyzetből, de sajnos még sehol sem vagyunk, sőt, még csak megyünk egyre lejjebb. Nagyszájú, fölényeskedő magyarjaink ilyenkor mindig meg szokták mondani nekem a TUTIT.

    Várok… 😀

  • Azért meg különösen ocsmány embernek tartom Orbánt, hogy még ezt a kártyát is kijátssza a politikai győzelme és az állam kirablása érdekében.
    Megmondtam, UFF!

  • Tüske Zsófia,
    Nem tudtam,hogy az egyetemi @ színes lobogóval mindenki jótevője. Egy kis zsidózásért nem megy a szomszédba.Ábrahám népét az ő fénykorukban bibsinek,biboldónak,metszett faszúnak, pajeszosnak, nagy orrúnak vagy egyszerűen csak büdös zsidónak nevezte a kedves keresztpapa.Manapság már egyetemi szinten finomkodik, pedig Kanadában a neonácik többre becsülnék,ha színt vallva nem mimikriben próbálná mutogatni gusztustalan bájait.Nem sokat számít,ha egy ilyen gyűlöli Izraelt és ezen keresztül természetesen Benjamin Natanjahut is.Egész jól megvagyunk a tetves @-ok alattomos gyűlölködése ellenére is.
    Üdvözlettel az izraeli sivatag pajeszos,nagy orrú,metszett faszú lábvíz kereskedője.

  • Boda Marcsi
    2019 május 29
    4:08 du.

    Egyébként fiatal koromban az úszás és a torna mellett is masszíroztattam,mert igaz,hogy már a régi görögök is tudták a masszázs nagyon egészséges,segít méregteleníteni a szervezetet,megnyugtat!

    ————————————————–

    Ebből bárki leszűrheti, hogy már fiatal korodban is tele voltál méreggel!

    Nálad azonban alighanem fordítva működik a dolog, mert nem sikerült lenyugodnod! Szaladj, kérd vissza pénzed, évekre visszamenően szép summa üti a markod! Úgy tűnik,nálad minden fillér számít – elvégre nem szégyen az, csak kellemetlen – ha ennyi hülyeséget összehordasz! Továbbá, ebből arra is lehet következtetni, hogy téged nem a tartalomért, hanem a mennyiségért fizetnek, amennyiben „hozzászólásonként ” perkálnak! Ezért aztán idevakarsz 15 baromságot, már nem tudsz mit kitalálni, miután az aktuális témákhoz lövésed sincs, hát ismerteted a nagyérdeművel az intim programjaidat is, és már mész is a kasszához, bízva benne, hogy úgysem lesz olyan hülye a tieid közül aki elolvassa, csak a db/terjedelem a lényeg!

    Jaj Boda fiam, nem lesz ennek jó vége!

  • Göllner András
    2019 május 29
    11:00 du.

    „A gyuri10 egy cserebogár. Hamis az alvázszáma. Azért hangoskodik idelenn, hogy lejárassa Ábrahám népét bibis szájával. Az önkényuralom malmára tolja a vizet. Egy felcsúti diszkóban a helye..”

    ———————————————-

    Vizuális típus vagyok, elképzeltem gyuri10-et egy felcsúti diszkóban ! -:))))

  • Tüske Zsófia

    Kenny, remélem, hogy tetszett a Kertész Ákos három filmje.
    Amikor gimnazista voltam, nekünk ikonikus könyvünk volt a Makra, amitől a hatvanas években mindenki sziszegett, hogy micsoda bátor rendszerkritika van benne.

  • Tüske Zsófia

    gyuri10, tisztában vagyok a magyaroknak a zsidók ellen elkövetett bűneivel, ha nem tart igényt az együttérzésemre, hát tűzze a kalapja mellé. Azért a többiek talán nem utasítják vissza ezt.
    Az is meglehet, hogy mindannyiunknak vannak felmenői, akik részese voltak a nácik buzgó kiszolgálásának, de azokat, akik ma élnek, ezek miatt nem lehet felelőssé tenni.
    Ha viszont mégis ezt teszi, akkor továbbra is fennáll a kérdésem: a horthy kor restaurációját megvalósító kormányt mitől tartja elfogadhatónak? A muszlimozás erre nem válasz, pláne, mert a belvárosi értékesebb paloták mind muszlim kézben vannak, kezdve a két Klotild palotán, illetve a Centrál kávéház épületén, folytatva a Jégbüfé-házon és a fél Petőfi Sándor utcán – a Pilvax-közt is beleértve, ahova a régiposta épülethez (ami szintén muszlim tulajdon) ott szándékoznak az olajsejkek mélygarázst építeni. Aztán az Erzsébet tér, a József Nádor tér, ahol szintén a mélygarázs miatt írtották ki az összes fát. Nekem úgy tűnik, vagy nem jutottak el ezek a hírek magához, vagy szelektálja a nemtetszőket.

  • Nos „észlény” …HunCanada!

    Maga nem tud lekopni… mert egy szánalmas,hiteltelen,önkritika nélküli pióca…,de sebaj,sem maga sem a hasonló „szinten” lévők nem tudnak megsérteni sem engem,sem a tárgyilagos, normális embereket,csak az ész nélküli uszításhoz értenek,akárcsak a maguk által kedvelt,dicsőitett leszerepelt pártjaik!
    Itt egyesek nem képesek felfogni,hogy nem ápolok,hanem ápoltak …
    ami ugye az állapotuk miatt van….
    Részvétem,jobbulást „!

  • Tüske Zsófia

    Orsós Elemér
    2019 május 29
    3:57 du.
    te vagy nem olvastál semmit Kertész Ákostól, vagy kitört belőled a leplezni próbált zsidóellenesség, ami elüldözte őt innen, némi, „nemzeti érzelmű” bugris suhancok aktív részvételével, aki bele akarták őt fojtani még az uszoda medencéjébe is. Ugyanis ilyentől nem viselitek el az amúgy jogos kritikát.
    Kertész Ákos jó író, kamaszkorom óta mindent olvastam tőle és megkockáztatom, mindegyik a tulajdonomban van, és a szociban sokszor kockáztatta az egzisztenciáját a szókimondásával. A kitüntetéseit okkal és megérdemelten kapta. Így fogalmam sincs, miért bökted azokat ide ítéletként. Ő sosem fordított köpönyeget, (mint a te imádott Csurkád) és sajnos a bírálata régen is, most is jogos és indokolt volt
    Magyarország örök szégyene, hogy kivándorlásra kényszerítette.

  • Tüske Zsófia

    Elemér: még valami: ne hazudj. Kertész Ákos sosem volt kötelező olvasmány, sem a szociban, sem később.

  • Tüske Zsófia

    gyuri10: nem tudom, miért lök ide ennyi, a zsidókra használt náci jelzőt, amikor azt egyikünk sem használta, még gondolatban sem.
    Disgusting….

  • Tüske Zsófia

    András, nem tudom, hogy gyuri10 miért vádol téged ezzel, mindenesetre nem kell törődnöd a véleményével. ha ebben akar hinni úgyis ebben fog.
    én még most sem értem, mi lelte, amiért így megváltozott. Fanyar humorú, remek stílusú embernek ismertem meg, ilyen szélsőséges véleményt nem tapasztaltam tőle.
    emberpróbáló időket élünk és sok mindenkiről leesik az addig jól rögzített álarc.

  • Csak tájékoztatás a baloldali vezérek,+múltjáról,és sajnos jelenéről”: J.C,Junker apucija luxemburgi (nem német!!!)állampolgár létére a náci hadseregben szolgált és részt vett a zsidók elleni kazinai műveletekben is,(finom fogalmazásban…)meg az apósa is főtisz volt a náci hadseregnek…..
    Nem mekkesleg Juncker jobbkezének M.Selmayrnek is náci háborús bűnös volt a nagyapja.még ki is tüntették……!anyai nagyapja is szolgálta Hitlert….(Vaskereszt,lovagkereszt)Persze mindketten próbálták eltüntetni a bizonyítékokat…
    Aztán az sem semmi,hogy a magyarság,a haza és a zsidó származása árulója,most éppen hatalmával,pénzével vezényli Európába a kétes migránsok utazását….(remélhetőleg értik,kire is gondoltam?)Utóbbi csak némán,közönyesen nézte végig a zsidók elhurcolását……!
    Na ilyen vegyes és „jellemes”…. a baloldal „vezérkara”!
    A lényeg egy ember tisztessége,tevékenysége,ami nem vallásától,hanem a jellemétől,tisztességétől függ!
    Amúgy Orván nem cigány származású,de ha az lenne az sem lenne szégyen,ugye ő és a családja nem árulta el a népét és nem is gyilkoltak!!!!!?,,
    Aki nem hiszi a fentieket járjon utána,tájékozódjon ,ha a mocskolás mellett rá ideje….!!!!!

  • Egyébként az jellemző HunCanadára,hogy még a normális és más véleményen lévőket is próbálja összeugrasztani(pld.gyuri10-t és engem)de ugye felesleges fáradozás,mert mi véleményt cserélünk (az egyik ezt,a másik azt tud)…..H.C.az ellenzékből indul ki,akik egymást is fúrják,írtják.(szerencsére sikeresen…!!!..na ez a tisztességes emberekre nem jellemző!

  • Orsós Elemér

    Kenny
    2019 május 30
    8:03 de.
    Nézd a jó oldalát is: attól hogy, teljesen más a véleményünk és mindketten inkább másra válaszolunk, még kedélyesen adomázhatunk! 😀

  • Orsós Elemér

    Almási Alma
    2019 május 30
    10:39 de.
    Namármost nem is értem hogy min vitázunk!? 😀

  • Orsós Elemér
    2019 május 29
    3:57 du.

    Tüske Zsófia
    2019 május 29
    12:59 de.

    „Az általad áhitattal hivatkozott szelektive amnéziás irófejedelem az alábbi mellőzések után írta meg élete moslékzabálós főművét, amit a művelhetetlen magyar csűrhe nem volt képes újabb Kossuth-díjjal méltányolni” – itt díjak felsorolás következik, amelyet most mellőznék.
    ——————————

    Hát ezt nem kellett volna kedves Elemér! A közelmúltban írtam neked, hogy ki mint él, úgy ítél, talán még emlékszel! Pontosan erre a mentalitásra gondoltam, a bármin keresztül emelkedő megalkuvásodra, és főleg arra, hogy nem érted mi ezzel a gond!

    Az író, csak azért, hogy „megszolgálja” a díjakat nem hallgathatja el amit gondol, máskülönben fals és hamis a muzsika! Vagy úgy gondolod, a díjat nem az általa létrehozott és megalkotott sikeres művekért , „írói munkássága” elismeréséül kapja, hanem a „szépeket mondásért?”
    Ha tehát Kertész Ákosnak a sok- sok évtizedes tapasztalata alapján az a meggyőződése, amit megfogalmazott a szóban forgó cikkben, csak azért ne írja le, hallgassa el, mert előtte már kapott X díjat, és akkor mit szólnak az adományozók ha szembe megy velük, ha nem várt „csúnyaságokat” ír arról az országról, helyesebben annak polgárairól ahova ő is tartozik?

    Tehát a hazáját illetően egy író, költő, egy bármilyen művész, filozófus, gondolkodó stb nem lehet őszinte, nem fogalmazhatja meg az őt foglakoztató gondolatait , még akkor sem ha jobbító szándékkal az „érted haragszom nem ellened”elvét vallva írja le azokat, mert tarthat a retorziótól? A vissza a babaruhát reakciótól? Feltételezed, hogy Kertész Ákos Kossuth díjat várt az igazmondásáért? Az, hogy az ország egy része méltatlankodva, semmit meg nem értve kapta fel a fejét, és fújtat mint a nemes paripa, egyszerűen azért mert találva érzete magát – az a jobbik eset! Rosszabb, ha egy picit sem érzi át a mélységes aggodalmat, és azt a hátborzongatóan igaz magállapítást melyet a történelmet és a magyar mentalitást jól ismerő Kertész Ákos megfogalmazott!

    Ezért lenne K.Á. amnéziás? Mert „megfeledkezve” a díjairól le merte írni azt az alapigazságot melyet a nagy magyar pöffeszkedés nélkül bárki láthat és érezhet, ha egy kicsit is akar?

  • Orsós Elemér

    Almási Alma
    2019 május 30
    10:54 de.

    „Nagyszájú, fölényeskedő magyarjaink ilyenkor mindig meg szokták mondani nekem a TUTIT.

    Várok… 😀 ”

    Én nagyképűen megmondom Neked a „TUTIT”:
    nem kellett volna a nagyokosoknak sutba vágni a jól bevált és mindenkinek javára vált kádári integrációs tutit! 😀

  • Besancon,
    neked és a hülye @ barátaidnak áll a világ.Bevizelős típus vagy ?

  • Orsós Elemér

    Besancon
    2019 május 30
    2:29 du.
    Kössz, átrágtam és megfontolom az okos intelmeidet, de Kertész úr erősen túlzó és általánosító meglátásait és beteges magyar gyűlöletet sejtető szitkait elég nehéz jámbor belenyugvással megemészteni, még akkor is ha utólag mentségére költői szabadságra hivatkozott.

  • Tüske Zsófia Nem először néztem, csak ritkán veszem elő nagy tételben. Minden bennük van, amiért eljöttünk. Szomorú.

  • Orsós Elemér

    Tüske Zsófia
    2019 május 30
    12:57 du.
    DE, nekünk a középiskolában a pártbizalmis irodalom tanárom és osztályfönököm kötelezővé tette! Lehet hogy, Ő már a hatvanas években látens eszdéeszes volt? Mellesleg mikor hivatkoztam Csurkára? Jó hogy már nem marschalkó lajossal fenyegetsz!

  • Na röviden!

    Andrew ugye nem képes megérteni a tényeket:

    Nem azt mondtam,hogy a lakosság(!!!)hanem a szavazáson résztvevők 52 %-a szavazott a Fideszre,összeségében 47 % -ot,Pesten 41 %-ot kaptak!Gondolkozzon,ha nehéz is…

    Amúgy szerencsétlen HunCanada kínjában már hazudik is :méghogy nem cáfolta az ellenzék a sorozatos 2/3-ot,nos minden alkalommal4
    Mellesleg nem vagyok se ájtatatos ?se álkeresztény stb.Normálisan gondolkozom nem vagyok bigott de tény,hogy keresztény vagyok,míg itt egyeseknek se hitük,se jellemük,se önálló gondolatuk…..csak amit a szájukba rágtak,azt böfizik fel…!
    Na nincs több időm ezekre az egyes „értelmiségiekre”……

  • A gyengébbek kedvéért(itt vannak páran!)

    a 4-es elütés volt,!(bár valószínűleg lesz 4.ik 2/3 is,a siralmas ellenzéket nézve )jelet akartam írni természetesen,de ugye ez
    a lényegen,H.C szánalmas hazugságán mit sem változtat?!meg ugye a „jós” cikkíró jövendölése is egy röhej….!

  • Boda Marcsi
    2019 május 30
    3:12 du.

    Marcsi, mutasson már olyat, ahol bárki cáfolta volna a kétharmadokat – pláne az ellenzék! Maga teljesen megbolondult?

    Aztán ez meg mi?

    „H.C szánalmas hazugságán mit sem változtat?”

    Mit is hazudtam én? Kérem mondja meg (idézze ide) – ha tudja, ha nem tudja akkor fejezze be a hazudozásait.

  • St.Patrick nem „foglalkozott” a kigyokkal !

    Az Emerald Island sokkal kesobb a kigyok eredetei utan formalodott.
    Azert nincsen kigyo, a termesztes alapon ottan.
    Csupan a keson a lakossag alatl behordozottak.

  • ALMACSKA;

    Hogyan lehet a „cigany” a race-ismus ???

    Talan a maga ertelemzese es tudata lapjan azok nem, ugyan annak az emberi RACE-nek lennek egyenlo tagjai mint maga , vagy barki mas is ????

    Az NEM „rasszizmussa” hanem bekepzelt, ostoba onkenyes eloitelse !!!!

    A tagadhatatlan valosag, hogy „minden meberi-leny egyenloen teremtetett, es teremtese altal, NEM a bekepzelt, ontelt politikusok altal ,felhatalmazva meghatrozott es korlatozhatatlan emberi jogokkal.

    Mindenki lete altal.

    Nem az allamhatalmak, sem a hazug , szarhazi politikusok, burokrayak, zsarnok-onkenyes diktatorok altal.
    A politikusok es zsarnok allamhatalmal csupan jogaikat korlatozzak, kijatszak es megtagadjak.

    Erti azt most maga ??????

    Vagy az is mint minden emberi tisztesseg, jog, becsulet maganak csupan erthetetlen ostobasag, hulyeseg es marhasag ???? (Amint az altalaban maga veli.)

    Kepes azt erteni es ertelme alapjan reagalni ???

  • Boda Marcsi
    2019 május 30
    3:28 du.

    Így igaz:
    TE magad felérsz legalább egy tucattal.
    Menjél és operáltassad meg magadat. Te idióta.

  • gyuri10
    2019 május 30
    2:30 du.

    Te barom.
    Besancon nagyon szép kislány volt.
    Ismertem őt futólag anno. És az ilyesmi megmarad.
    Te meg már fiatalnak is egy öregember lehettél.
    Ahogy elfigyelgetem itt a sipákolásaidat.

  • Boda Marcsi
    2019 május 30
    1:56 du.

    Micsoda egy mocskos undorító némber ez..

    „Kazinai Hadművelet a zsidók ellen”
    Hát ez meg mi te idióta?

    Nem Kazohiniát akrt ez az idióta írni?
    abban volt egy hadművelet, de nem zsidók ellen és nem a németek.
    A többi stimmt 😀 😀 😀

  • Besancon
    2019 május 30
    11:30 de.

    HEHEHEHEeeheheeehhhhheheheeeHEHEHEEhehh

    Felcsuti..izé felcsúszott neki a diszkóban kaftány és kiláccott a pajesz…szanaszéjjel röhögöm magamat minnyá

  • Boda Marcsi
    2019 május 29
    4:08 du.

    Tugggyuk Kisboda..
    Addig addig masszíroztattad magadat az alapszervi párttitkár elvtárssal, a szakszervezeti megbízottal, meg a többi társadalmi szervvel (köztük a Szoc. Nőszövetség agilisabb képviselőivel heheheheh mi mindenre képes valaki egy jobb állásrt) míg végül jutalomból megkaptad a főnököd iróaszrtalát.
    Pedig a számvitelhez láthatólag semmit nem konyítasz. Nem tudsz kivonni egymásból még kettő kétjegyű egésszámot sem.

  • Göllner András

    @ Tüske Zsófi

    „András, nem kell törődnöd a (gyuri10)véleményével.”
    Így van. Én nem is a véleményével foglalkozom idelenn – azt ki nem szarja le. Az én szememet csupán az böki hogy hamis az alvázszáma és fehér cipőben, bézs bokafikszben rázza magát a lúzer a felcsúti diszkóban.

  • komolyan mondom, ez a Boda teljes mértékben minősíthetetlen.
    komolyan elkezdi magyarázni a masszázs előnyeit, egészségmegtartó hatását, valamint ifjúkori múltját inzertálja annak igazolására, hogy ő igenis jó alakú és kívánatos 😀
    igaz, csak csúfolódtam vele, némiképp bohócot csináltam belőle, de képtelen ezt felismerni.
    semmi gond, előbb-utóbb ez is felkerül a Boda-panoptikumba, a bodaságok közé.

  • HunCanada:

    Boda képtelen bármit is ide idézni, amit tőled, tőlem, vagy bárkitől hazugságnak minősít, ami a nagyobb baj, képtelen felismerni, hogy amit ő itt előad, az még hazugságnak is kevés, simán csak tudatlanság. a Boda-panoptikum újabb csillogó Boda-idézettel fog gyarapodni, de képtelen felfogni, hogy nem a dicsőségére szolgál!

  • Bendegúz79 Látod semmit sem tudsz Írországró. A kígyókat Smaragdszigetről St Patrick űzte ki. Ezt minden gyerek tudja.

  • Bendeguz, ha nekem válaszolsz, akkor arra válaszolj, amit én írtam, ne arra, amit beleképzeltél az én írásomba… És milyen harcias vagy! Azannya! 😀 😀

  • Szóval, Bendeguz, akkor ugorj neki, olvasd el, és értelmezd még egyszer ALAPOSAN ezt a hozzászólásomat:

    http://kanadaihirlap.com/2019/05/25/magyarorszag-valaszt/#comment-301209

    Aztán majd beszélhetünk róla, ha már MEGÉRTETTED.

  • Tüske Zsófia Ezért nem jó a kötelező olvasmány. A gyerek nem fogja fel ésszel, az egészből az marad meg benne, hogy a „pártbizalmi” tanár mondta. Így a mű és értelmezése elsikkad, marad a sértődés és a pártbizalmi tanár ajánlása. Valahogy nekem sosem jött le Kertésztől a párt dicsérete, biztos félreértettem.

  • Orsós Elemér

    Besancon
    2019 május 30
    2:29 du.
    (Ha olyan nagy ellenzéki volt, akkor miért nem utasította vissza a lekenyerezésére, engesztelésére adományozott díjakat, ami egynél még érthető lenne, de ő tucatnál is többet büszkén elfogadott.Miért, mert anno semmivel nem lógott ki a sorból a többi látens lojális közül, csak később -a módszerváltás után- lett tevőlegesen is önérzetes amikorra ez a „bátor kiállás” trendi lett! Mellesleg, ha annyira bátor, akkor miért egy amerikai századrangú szennymédiában közölte le remekművét, ahelyett hogy itt vitette volna magát pajzson a hálás hazai neoliberálisok által?)

  • Orsós Elemér Ezek szerint nem olvastál semmit sem Kertésztől, vagy nem érteted meg. Mindig kritikus volt a rendszerrel. Miért ne fogadta volna el a kitűntetéseket, megérdemelte. Továbbra is a sértetség beszél belőled.

  • Tüske Zsófia

    Orsós, ja, hogy te felcsaptál irodalomtörténésznek és Spiró meg Kukorelli babérjaira törsz, az más. Tisztázzuk először a fogalmakat: Kertész Ákos nem „nagy ellenzéki”, hanem a rendszer bírálója volt. És nem a lekenyerezésére vagy kiengesztelésre kapta az irodalmi díjakat, hanem a könyveire, megérdemelten. Lófülét olvastál te tőle, nem „kötelező olvasmányokat” ami sosem volt egyetlen műve sem és nem a regényeit, mert akkor pontosan tudnád, miért is írt kockázatos dolgokat a hatvanasá-hetvenes években. Szerencsére akkoriban Aczél, a kultúrpápa egyre toleránsabbá vált, (még az antiszemita és lovikedvelő zsírtáltos Csurka is a kedvencei közé tartozott és nem is érdemtelenül)
    Besanconnak írt hozzászólásodban gyönyörűen levetetted az itt hordott álarcodat, gratula. 😀

  • Tüske Zsófia

    Orsós Elemér
    2019 május 30
    2:47 du.
    Besancon
    2019 május 30
    2:29 du.
    „Kössz, átrágtam és megfontolom az okos intelmeidet, de Kertész úr erősen túlzó és általánosító meglátásait és beteges magyar gyűlöletet sejtető szitkait elég nehéz jámbor belenyugvással megemészteni, még akkor is ha utólag mentségére költői szabadságra hivatkozott.”

    szóval talált, süllyedt. nem vagyok meglepve.

  • Tüske Zsófia

    nos, boda, ha már ennyire rácuppantál az EP képviselőinek családfakutatására, akkor elkezdhetnéd ugyanezt a te kedvelt pártod prominenseit is górcső alá venni. De előre szólok, az általad annyira preferált jobboldalit mikroszkóppal sem fogsz találni köztük. Náci azért akad, Kövér elvtárs családjában is és az Eltolcsy famíliánál is.

  • Tüske Zsófia

    András: Hungarian Desolation row…..

  • Ille István
    2019 május 31
    1:46 de.

    Marcsi munkája nem eredménytelen itt, mert általa a magyar nyelvből kikopik a „badarság” szavunkat, és átveszi helyébe a „bodaság” mint jelző, a gondolkodni képtelen ám, de ennek ellenére össze-vissza ökörségeket beszélő egyén leírására.

    Így lesz a „Miféle badarságot fecsegsz itt össze-vissza?”-ból (Mikszáth Kálmán)
    „Miféle bodaságokat fecsegsz itt össze-vissza?” szólás, mondás.
    🙂

  • Göllner András
    2019 május 30
    8:25 du.

    Bokafixben??
    Aszittem combfixben!..DDDDDDDD
    (Az eddigiek alapján…)

  • Ille István
    2019 május 31
    1:46 de.

    Csak ne nagyon hangoztassad ezt,
    mert gyön a Gurltiz és elmagyarázza neked
    hogy te (meg mi) OIM* cipöjének a széléig sem érünk fel,
    hanemcsak rávagyunk ragadva a cipüjének a talpára.
    Legalábbis a minap már ezt magyarázgatta a szenilis vén bolond.

    *OIM : Naigan..:DD

  • ALMASI’

    A leheto LEGegyszerubb alapon kerdeztem magatol a ismetelten kozolt hozzaszolasan; hpogy miert veli hogy ha valaki nem a maga ideologiai identikai-iker-vertestver az talan mas leny lehetne, s enm egyenlo homo-sapien, mint maga, vagy barki mas is ???

    Miert nem hajlnado egy oszinte, tiszta es egyenek valaszt nyujtani arra ?????????

    Talan mert felsobbrendinek veli magat az elkepzelt demagogiaja alpjan ????

    Semmi mas lehetosege alig letezhetne.

    Probaljpn egyszer a maga-ideologiaja lapajan becsuletes valszt nyujtani!!!!

    Miert problema az maganak????

  • al @-ka,fő @-ka és minden érdekelt alsó-felső-király-ász.
    Elmúlt idők emlékét álmodva újra felhúzhatod,”futólag”a csinos kis besancont.A buzeráns egyetemi @-cal meg húzzatok farszíjat és gyűlöljétek együtt Benjamin Natanjahut és Ábrahám népét.Ezt a triumvirátust is túl fogjuk élni.
    Más…Nem felvilágosításként,mert a hordó @-nak feje lehet,de agya nem,annyit még elárulok,hogy évente nagyon jól érzem magam és nyaralok a jányi gusztávok szent hazájában,mind addig,ameddig O.V. és kormánya migráns mentesen kormányozza a Balfékekkel fertőzött országotokat.Ezen túlmenően azonban az E.U.akár kötelezzen is titeket minimum hatszáz ezer befogadására.A helyet megcsináltátok hetvennégy évvel ezelőtt!Mert ugye a felelősség „össznépi”,kollektív.Az elődökért az utódok is felelősséggel tartoznak.Heted-iziglen!

  • Gyuri10 Ez undorító volt. Ilyet úriember nem ejt ki a száján. Ezért nagyon kár volt. 🙁

  • al-@-ka,
    ne próbáld Illét hazug aljaskodásaiddal uszítani.Nem fog menni.
    te és az egyetemi fő @ beleragadtatok az én cipőtalpam alatti kutyaszarba.A talpam alól nem tudtok akkorát zizegni,hogy bárki is meghallhassa vagy észrevegye „kifinomított” antiszemita mocskolódásaitokat.Ti ketten vagytok itt a mindenkori legmocskosabb nácik előretólt trolljai.
    Tisztelet nélkül:a metszett faszú izraeli lábvíz kereskedő.

  • Ille!

    A maga hazugságait,idétlenségeit nem csak idézni,hanem cáfolni is tudnám,de ugye ,aki magát olvassa…,és felfogja a ” szellemi szintjét”…,meg aki engem
    ismer az pontosan tudja mi az igazság ,és ez a lényeg!

    Magát idézni időpocsékolás lenne és nincs is rá időm,kedvem….
    minek,kinek?
    Próbáljon meg,híreket,tényeket olvasni,meg esetleg olyan programban részt venni, műsort nézni,aminek köze van a kultúrához,stb,hátha ragad magára valami?….

  • Mellesleg a tehetséges,értelmes,köztiszteletet érdemlő embereket szokták idézni,akiknek volt,vagy van mondnivalója…..!(művészek,a történelem nagyjai,jelentős személyiségei stb)
    Persze idézőjelbe téve meg lehet ismételni a maga hülyeségeit,hazugságait is,de minek?,! aki értelmes az elsőre is felfogja,hogy mit is makog…..

  • gyuri10
    2019 május 31
    12:36 du.

    Hogy hörög a vén bolond DDDDDDDDDD

  • Bendeguz írta:
    „A leheto LEGegyszerubb alapon kerdeztem magatol a ismetelten kozolt hozzaszolasan; hpogy miert veli hogy ha valaki nem a maga ideologiai identikai-iker-vertestver az talan mas leny lehetne, s enm egyenlo homo-sapien, mint maga, vagy barki mas is ???”
    ______________________

    NEM VÉLEM. Számtalanszor megírtam. Csak nem tudsz magyarul.

    Bendeguz írta:

    „Miert nem hajlnado egy oszinte, tiszta es egyenek valaszt nyujtani arra ?????????

    Talan mert felsobbrendinek veli magat az elkepzelt demagogiaja alpjan ????

    Semmi mas lehetosege alig letezhetne.

    Probaljpn egyszer a maga-ideologiaja lapajan becsuletes valszt nyujtani!!!!

    Miert problema az maganak????
    ________________________

    NEM PROBLÉMA NEKEM. Számtalanszor megírtam. Csak te nem tudsz magyarul.

  • gyuri10

    A magyarországi muszlimokról tudd, hogy kb. 30-40 ezren vannak feleségestől, gyerekestől. A feleségek rendszerint áttért magyar nők. A férfiak többsége a Kádár-rendszerben volt egyetemista, aztán itt házasodtak meg, úgy maradtak nálunk. Aztán van egy tucat ilyen-olyan követség diplomatákkal és alkalmazottakkal.

  • Boda Marcsi:

    én azért a maga helyében megpróbálkoznék az idézetekkel és a cáfolatokkal, mert így csak hisztis nyűgösködésnek tűnik az egész. pocsékolja csak az időnket, van belőle bőven.
    minek, kinek idézne? node, Boda, ennyire lenézi a KMH olvasó közönségét? ejnye, nem szép dolog ez!

    ami pedig az idézetek indíttatását illeti, remélem, felfogja, hogy nem a tehetsége, köztiszteletben állósága, vagy értelmessége okán idézem kiskegyedet! ennyire még maga sem lehet beképzelt 😀

    de nyugi, a Boda összegyűjtött mocsokságának holnap folytatása következik.nem aggódom, hogy el fog fogyni a nyersanyag: Boda, maga és a bodasága kifogyhatatlan!

  • Boda Marcsi
    2019 május 31
    4:32 du.

    Marcsi szórakoztató egy lény maga. 😀 Nem Ille kérte az idézetet, hanem én. De mindegy, ne is törődjön ezzel. A lényeg, hogy továbbra sem találja a valóság talaját. Pedig ez nem egy bonyolult dolog volt. Istenem..

  • Kenny

    Van abban valami félemetes logika, ahogy ez papagáj10 (de inkább száz) csakis a fasisztákat védi itten, aki pedig Ábrahám magja, és a népével loyális, kolaboráns, azokat pedig mint egy megveszekedett sakál marja.

    Abban az idöben, amikor én a Klauzál-térre jártam a Kosher-nél vásárolni ez töpörtyüt zabált Izraelben!
    A muszlimok is metéltek, könnyen átvágja a tudatlan Rebekákat

    Már régebben kifejtettem itten, hogy ezt a ténykedését valaki vagy valakik busásan megfizették akkor is, nyilván ma is. Vajon mi mindent csinálhat ez ma Izraelben?

    Méghogy úriember??!!
    Csakis az igaz énje tör felszinre, sajnos folyamatosan

  • Tüske Zsófia

    Kenny, van az úgy, hogy a kulturált máz lepusztul a kor és az agyérelmeszesedés előrehaladtával az emberfiáról.
    már láttam ilyet.
    valamelyik nap valaki berakott a face-re egy régi KMH cikket és a hozzászólások alatt lehetett olvasni a régi gyuri hozzászólásait.
    mintha nem ugyanaz az ember lenne a kettő. az kedves, szellemes, okos, ez az új itt meg olyan, mint egy, az MDP által toborzott ávós tiszthelyettes.
    nem is értem, komolyan.

  • Tüske Zsófia

    boda, rossz hírem van a számodra: Ille nem hazugságokat rakott be rólad, csak tűpontos idézeteket tőled. Ha nem tudod vállalni saját magadat sem, az nem az ő hibája.

  • Almási Alma
    10:54-57

    Le a kalappal Ön és a karakán szókimondása előtt asszonyom ! 🙂