Sorosoztak

2019 július 12 6:51 de.181 hozzászólás

Jancsi néni Bivalybasznádon hazafelé tartván a kisboltból, ahol a következő nyugdíjig felíratta Marcsival a kockás füzetbe a mindennapi betevőjét – Wifon zacskósleves, 10 deka baromfipárizsi, 15 deka tepertő, három zsemle meg egy liter tej (ma dőzs van, macskák is kapnak belőle) -, a farhátot majd csak nyugdíjkor veszi meg, különben is csak a Coop-ban lehet kapni, ott meg nincs kockás füzet, de takarékosan tudja elkészíteni, elsőbben kifőzi levesnek, azt jól lehet szálas tésztával szaporítani, a foga – már, ami maradt – úgyse bírja a vastagját. A főtt far-hátot azután bepanírozza – liszt, zsemlemorzsa még akad, tojás is a tyúkok alól, egy pár még kapirgál a kert végében, azok amolyan vésztartalék, majd, ha végképp nem lesz mit, hát azokat is késnek ereszti.

Szóval, hazafelé tartván elmereng a bekötőút végén magasodó óriásplakáton: „Ne hagyjuk, hogy Soros nevessen a végén!”

Kik ne hagyjuk? Bár csak négy elemit végzett, de annyit tud, hogy ez többes szám. Nem érti: őt meg sem kérdezték, akarja-e hagyni? Akkor mitől többes szám?

Kijafasz az a Soros? És miért pont őt ne hagyjuk nevetni? Miért ne nevethetne, és minek a végén?

Megcsóválja a fejét: ezek se tudják jódolgukban, miket plakátolnak ki! Bezzeg, vezetékes vízre, meg csatornára nem telik, eső után is bokáig járunk a sárban!

De tényleg: ki az a Soros? Na, majd megkérdezem a Veres Józsit, az mégiscsak tanult ember, két évig volt harangozó a plebános úrnál!

Azt meg nem is érti Józsi néni, mi az, hogy illegális, meg bevándorlás, meg minek a 99%-a?

Amikor találkoztam Jancsi nénivel, mondta, hogy nem olyan nehéz neki, mert azért a kertben bókol a karó mellett némi paprika, meg paradicsom is, magról mindig újra hajtatja, mi több, két sor krumpli is ott buckásodik, habár nagyon nehéz megállnia, hogy a vetőnek valót ne használja fel, de már nagyon várja a kampányt, mert az előzőben is osztottak a fideszék egy-egy tábla szalonnát, majd’ karácsonyig kitartott, igaz, csak hetente egyszer szelt belőle egy olyan vékony szeletet, hogy át lehetett látni rajta, a többi napon csak szagolgatta. Egy baja volt csak a szalonnával: a szavazófülkében elfelejtette, miért is kapta a szalonnát?

Azt azért sajnálja, hogy nem budapesti lakos. Ott krumplit is osztanak. Szalonna, meg krumpli, igazi dőzs lenne…

181 hozzászólás

  • György Molnár

    Na ezért kellene Orbánt 3-szor egymás után felkötni…Mert ezeket a szerencsétleneket nemcsak éhezteti, de még tovább hülyíti is őket …..Mintha nem lenne elég az évezredes butasága az átlag magyarnak…..

  • ez akár József Attila is lehetne. dehát így is érdekes…élnek bele a kituggyamibe levédiabasznádon és a hatalomnak az a gondja, hogy nem halnak elég gyorsan? vagy egyre nehezebb lekenyerezni őket is

  • István,
    amit itt leírsz szomorú és elképzelhető,hogy így igaz is. Ellentétként csak azt mondhatom,hogy nem valószínű,hogy általá- nos tünet lenne.Mint kiragadott példa igencsak elképzelhető. Más,de mégis a témához tartozó semmiség.Láttam itt a netten egy érdekes képsorozatot Alex Sorosról.Egy nagyon drága pesti szállodai szobában az ágyon meztelenül kényeztetik egymást a nigger barátjával.(Nem barátnő)Természetesen ezt emberjogi és anyagi helyzete is lehetővé teszi.Nekem sincs jogom belepofázni mások szellemi vagy anyagi lehetőségeinek kihasználásába.Az egyetlen, amihez jogom van:A saját nevemben nem elfogadni a Sorosok glóriás szentségét.
    Én nem értek a keresgéléshez,de ha Te megtalálod a netten ezt a Soros buzera sorozatot,kérlek hozd ide,a Jancsi néni és a Józsi néni ellensúlyozására és az igazságos elosztásért.
    Továbbra is baráti üdvözlettel:Gyuri.

  • Csak nem arról a Jancsi néniről van szó, aki az Ivó utca 1-ben szokott mindig farhátot vásárolni ?

  • De a Boda fajtajú szalonnán nem lehet átlátni…

  • Sajnos alig változott valami az utolsó 150-200? évben a vidéki nyomorúság és kiszolgáltatottság terén. Ismét (amúgy mindig 🙂 nagyon aktuális Ady, Mikszáth, J.Attila és úgy általában a nagy magyar klasszikusok valamint a kortárs „valódi” irodalom olvasása.

    Tökéletesen egyetértek Vásárhelyi Mártával (akitől vettem az idézetet) és persze a szerzővel Márai Sándorral: „Ahhoz, hogy Magyarország megint nemzet legyen, megbecsült család a világban, ki kell pusztítani egyfajta ember lelkéből a »jobboldaliság« címkéjével ismert különös valamit; a tudatot, hogy ő, »mint keresztény magyar ember«, előjogokkal élhet e világban egyszerűen azért, mert ő »keresztény magyar úri ember«, joga van tehetség és tudás nélkül is jól élni, fennhordani az orrát, lenézni mindenkit, aki nem »kereszténymagyar« vagy »úriember«, tartani a markát, s kereszténymagyar markába baksist kérni államtól, társadalomtól: állást, kitüntetést, maradék zsidóbirtokot, potyanyaralást a Galyatetőn, kivételezést az élet minden vonatkozásában. (…) De amíg ezeknek szavuk van, vagy befolyásuk, Magyarország nem lesz nemzet.” (Napló, 1943–44)
    https://168ora.hu/velemeny/vasarhelyi-maria-a-lopas-esztetizalasa-170665

    Sajnos éppen vesztésre állunk …ebben is.

  • A „Sorosozás” a félelem fenntartása miatt szükséges, ez már Göringnél is jól működött és persze nálunk is nagyon bejön. A nyilvánvaló következményeivel meg ki foglalkozna egy következmények nélküli országban?
    Idénymunkások keltettek riadalmat Gyomaendrődön. Záporoztak a bejelentések a városszéli gyártelepen látott „idegenekről”.
    https://24.hu/belfold/2019/07/11/idenymunkasok-keltettek-riadalmat-gyomaendrodon/

  • Gyuri10!

    El ne hidd ezt a zagyva veromságot,hazugságot….erre futja Illének…..
    Aztán ugye mind Sorosnak,mind híveinek nincs sok oka az örömre,ugyanis se Wéber se Timmermans nem rúgott labdába kint….Rém kellemetlen,(nekik!…),hogy másra szavaz a kinti és az itthoni többség!
    Mellesleg én is tudom,hogy a „kissé meleg” fiacskája itthon is
    sziesztázott nemrég a barátjával….ha már az öreg nem mert idejönni ,utódja megmutatta magát,de minek?

  • Amúgy György Molnár!

    Hogy kit,vagy kiket is kellene felkötni….lenne pár ötletem,ha gyilkos gondolataim lennének…de ugye ez már rég kiment a divatból……!

  • majd azért megvárom, ki és miért fog megátkozni azért, amit itt írok???!!!

    Levédiabasznád egy a hosszú tömött sorban a rezsim váltási listán! (mint a nagyon komplikáltan de nagyon céltudatosan szétvert KGST egyik alapvető része(SIC) nem volt „egyszerű”, de sikerült)

    Levédiabasznád is demokratikus ha éhendöglik is bele! ha kell neki a „demokrácia” (ebben az értelmében számomra ez egy szitokszó, és mivel eddig senki sohasem tudta definiálni, pláne nem tőmondatokban, maradok ennél), ha nem!

    a részletek (ezek azok a részletek amikkel operál a sikeres rezsimváltó bárhol a Föld nevű bolygón) azok amik ügyesen elfedik a lényeget… és az eddigi hozzászólások eklatánsan bizonyítják is teljes a „siker” az erdőtől nem látjátok a fát…

    nem kívánom részletezni, de ez ugyanaz, mint:
    yemen,
    Lybia,
    Jugoszlávia,
    Koszovó,
    Ukrajna,
    Venezuela,
    Brazil,
    Chile,
    Colombia,
    Ecuador,
    Panama,
    Japán,
    Németország,
    Brexit,
    Argentina
    … perzsák…+++
    és hogy mennyire utáljá(to)k: Cuba (amely -még- keményen ellenáll és röhög perzsatánc is lesz Habana ban nemcsak …(amit akartok?)
    mind mind ugyanaz a kaptafa

    de ti sem látjátok???? (EZ KÉRDÉS!)

  • Azok az anti-Soros plakatok nem a parlamnti valsztasok elott voltak utcasarkokon mutatva, kb. masefel-eve mar?

    Alig hiheto, hogy a jelen nyari esozesek nem mosta volna le azokat.

    Talan meg a hngyak is reg-leraktak volna mind.

    Miert mindeg az egyeni ocsarkodasok, es soha semmi logikus kritizalasait nem olvashatunk az allmahatalom tettein, mint :

    pl. a Kalli, Orus Global, Tisza Prod., Varisol, Baranyi Hus, Novekedesi es Hitel Bank, Magyar Fejlesztesi Bank, Cash $ Lime Zrt. stb. botranyainak a reszltein ????????

    Az nem erdelekne senkit ????

    Vagy arrol nem tudnak, talan nem ohajtanak tudni semmit azokon ???

  • gyuri10
    2019 július 12
    12:21 du.

    ezzel szoktátok eltakarni Káin és Ábel hiteles történetét, a testvérgyilkosság, a vérfertőzés (mert ugye lánytestvér nem igen van a listán) szodómia a kígyóval, az mind eltörpül az ennél sokkal elitebb kultúrákban mint az Ógörög (azaz hellén, vagy hellenisztikus, román azaz a Római birodalom latin kultúrája, az arab és egyebek a mahabharata, és a többi hindú éposz az nem isteni magasságokba emeli lásd még Ganümédész történetét)

    de neked ez most hogy jött elő ilyen rasszista módon egyik zsidó a másik zsidót vagy hogy is van?

    vannak szellemes (de még mennyi, ismerem őket személyesen) zsidók akik kuncogva és röhögve veszik fel a hosszú fekete télikabátot nyáron és a hozzávaló fekete kalapot, mert különben azok akikkel üzletelni akar nem ismerik fel…, és kérnek kölcsön tőlem fehér inget és zöld nyakkendőt, szépen ki is volt vasalva, mintha pont Davidra várt volna…

    irigyled az Alexet? ő egy szabad ember, ti meg a sok agylúdtalpatokkal és agysérvetekkel le vagytok láncolva mint Prométheusz (szegény ha olvasná kit hasonlítok hozzá?) és sikoltoztok látván a szabad embert

    ezt nem bírja elviselni a leláncolt megbéklyózott O1G sem és a bandája sem a Kocsis Mátéról nem készültek ilyen intim fotók?

    az is csak úgy melegszik amint ránéz valakire, aki…

    egyébként miről akartál írni?

    hogy a demokráciában már van negyedik és ötödik gender is?

    hahahaha
    teneked milyened van?

  • Miklós Bánfy szintén becsavarodott( amivel sajnos nincs egyedül…) hogy milyen szalonnáról is beszél a szerencsétlen…azt maga sem tudja….de nem is érdekel!
    Az viszont szomorú és sajnos tény,hogy ezen a fórumon egyre több a „terhelt” és egyre kevesebb a normális,értelmes és kultúrált hozzászóló!Hát ez van,
    egyeseket lehet sajnálni,másokat meg megvetni,de előfordul olyan is,hogy valaki mindkettőre rászolgál!
    Rém kellemetlen,de nem nekem,hanem nekik!

  • Csak szólok
    (nem a ner védelmében csak a tények miatt!)

    Egy bal-liberális háttér beszélgetésben (klubrádió, éjszaka hallgattam) hangzott el: 200e-ban kb 3 millió ember élt szegénységben, 2018-ban pedig kb 1 millió – nemzetközi standardok szerint mérve (heti hányszor étkeznek húst, van-e hűtőgépük, mosógépük, stb.)
    A magyar vidéki szociológiai viszonyokat közelről ismerve hajlok arra, hogy a valóság hangzott el a szegénységi számokkal kapcs.
    (Természetesen valószínű, hogy vannak egyes kivételes far-hát esetek-:)

  • Orsós Elemér

    Van benne valami, de azért ilyen sötét kép csak a vidéki Dankó utcákban, a Hős utcában vagy az Avason szokott előfordulni, kertben idő és erő pocsékoló bókoló paprika, paradicsom és fél sor krumpli helyett lustaságból megtűrt parlagfűvel és minekeltakarítanimajdaparasztösszeszedi szeméthalmazzal. Munkában megöregedett kisnyugdíjast abszolúte nem lehet látni a voksért megtévesztettek, megvesztegethetők között, hiszen tudja hogy, nem is jutna el a vérre menő tumultusban a szamaritánus osztogatókig, mert mint a macskát szarni kivetnék maguk közül! Amúgy szerintem ezt a fenti bagatell műanszot leszámítva tökéletes a helyzet értékelés! 😀

  • Orsós Elemér

    Poliakoff
    2019 július 12
    1:31 du.
    Érdemes végigolvasni az idézett link kommentjeit is, mert sok itteni megbotránkozó rájöhetne hogy, mi itt erősen visszafogott, illedelmesen disztingválni képes fórumozók vagyunk hozzájuk képest! 😀

  • T.Ille István !
    – Ájulattal, olvastam önéletrajzi szösszenetét, amit az Öntöl megszokott míves eleganciával öntött szavakba…mint egy parabolát…
    – Az hogy a lakóhelyén, undorodva Jancsi néninek csúfolják, nem ok arra hogy ezt a jobb sorsra és nemes versenyekre hivatott települést [bármelyik települést ahol emberek laknak] le „bivalybasznádozza”…
    – Tudtommal a faluja határában nem volt semmilyen óriásplakát, ezek exponáltabb helyeken voltak, már több ideje ezeket eltüntették…
    – Egyébként Soros anyó sok puszit küld kis kegyednek…

  • György Molnár

    Én nem akasztatnám fel egyszer sem. Amúgy senkit sem, senkinek sem kívánok ilyesmit.

    De hogy vissza-államosittatnám a Gánti kőbányát, mert ugye az eladott székház árából vette az apja nevére – és kezébe nyomnék egy vasnyelű csákányt (nehogy már eltörjön a nyele) azt uccu neki.
    1 m³ kibányászott kőért cserébe járna egy tál lencseleves.

    A Fides csürhe beletanulna vénségükre a munkába.

    Télen esetleg ha jól viselkednek süthetnének nyárson szalonnát is, néha amikor hidegebbek járnak.

    Merthogy – ellentétben néhány „helyi véleménnyel” semmiféle sanyarú gyerekkora nem volt.
    Falusi pértitkár csemetéje nem parizeres zsemlét vitt tízóraira, de még kevésbé zsiroskenyeret. Bizony téliszalámira tellett.

    A falusi pártitkárok voltak a legszemetebb vérszívói a falusi parasztságnak.

  • Ki az az Alex Soros?

  • D.Bernstein
    2019 július 12
    12:38 du.

    jópofa, kicsi pofám, részben igazad is van, valóban szoktam csirke far-hátat vásárolni, méghozzá egyszerre kb. 10 kg-ot. megmosom, belerendezem egy bonyhádi, vastag falú kacsasütő lábasba, meglocsolom kevés olajjal, csipetnyi Vegetával megszórom, és sütőben halvány pirosra sütöm. az úgy történik, hogy előbben fedő alatt puhára párolom, majd fedő nélkül átsütöm.
    tudod, a kutyáim így szeretik – mert nekik készül 😀 a maradékot ketté veszem és lefagyasztom.jő lesz az még máskor is.

  • Gyuri10 12:21

    Jól írta valaki, azt hiszem Geyza, hogy jé; hisz'”egy zsidó náci” !

    Mert, aki állítólag nem veszi észre azt, hogy ez a képen is látható, az országban minden fűnél és fánál virító óriásplakát [504x238cm] igenis Orbanisztán Állam antiszemita propagandájának a Horthy, illetve a nyilas időkre hajazó, echte FideSS-koncepciója, az bizony náci aljából.. Aztán munkamódszerére is jellemző, hogy a maga és a megbízói szélsőséges wannsee-i mondanivalójának plusz nyomatékot adjon, még rászáll a homoszexuálisokra is… Igazi náci mentalitás…

    Alighanem annak az olvasó társunknak is igaza van, aki a minap állapította, meg, hogy Gyuri10 vagy meghülyült vagy, de hogy már nem a régi annyi bizonyos. Én meg azt mondom, hogy öreg olvtársunk már jóideje valószínűleg elköltözhetett az élők sorából, és az a náci, aki ezt megorrolta, valahogyan az él vissza az ő nevével… Nem is hiszem el róla, hogy zsidó lenne.

    Tehát árnyék Gyuri10! N y u g o d j, de maradj is b é k é b e n!

  • Dehüjje vagy Illepityu heheheheheehehehehe
    hát ezen jót röhögtem DDDDDDDDDDDDDDD
    Az ember már csak röhög saját tehetetlenségén nemiga?.. : D
    Lehet ezért a cikkért beviszek Neked kettő ampullával a Heinekenből, elvégre ballerek vónánk vagy mijaf..sz…
    (Ha járok Kistarcsán, a kenőolaj-szakboltban.Csak ne gondolj rosszra: a kenőolaj nem nekem , hanem az drehagépemnek kell)

    Ellenben Gurltiz „barátunk” megint hozta a formáját :
    A cikkhez nem, de a férfi-szerelemhez hozzá pittyeget.
    Valahogy nem tud leszállni a témáról. Vajh mi lehet az oka?

  • Miklos Banfi
    2019 július 12
    12:54 du.

    Szalonna formájában látnád viszont a ténsasszonyt?

  • Utóhang 3:14-hez:

    A szövegén túl is, eme poszter félelmetes szerkesztési elve és módja a gyűlölet kiszemelt tárgyát a megtestesült gonosz archetípusaként teszi közszemlére. Teszi ezt pontosan úgy, ahogyan annak idején mai – Propaganda Miniszteri* – szerkesztőinek csendőrnyilas felmenői falragaszokon, hirdetőoszlopokon, sőt még gyufacímkéken is láttatva terjesztették az antiszemita rágalmaikat.

    * Propaganda Minisztérium:
    Orbanisztán Állam leggazabb náci – goebbelsi – hagyományokon alapuló FidSS-agitációs és politikai, közhatalmi, illetve reklámszerve – csakis közpénzből fenntartva. Vezetője Rogán A. agitációs és propagandaminiszter. És ez nem vicc !

  • Kedves Poliakoff! 1:31

    Írásod, idézeteid és csatolmányaid összhangja úgy igaz, ahogy azt ide beszerkesztetted. Köszönet érte.

    CSak egyetlen korrekciót vagyok kénytelen betűzni, ugyanis Vásárhelyi Mária keresztnevét nyilván véletlen, „Mártának” írtad, de hát több is veszett Mohácsnál – Auscwitzról és a Józsefvárosi Pályaudvarról már nem is beszélve…

    Áldás és békesség!

  • Nagyon jó, de miért nénized a bácsikat? Akármiért is, szerintem az teljesen félreviszi a történetet.

  • gyuri10
    2019 július 12
    6:11 du.

    Azt hazudtad hogy
    nem ismered az Origo.hu -t.
    Asztánmostmeg mégiscsak ismered.
    Ezek szerint ott töltöd nyugger napjaidat
    és csámcsogsz annak a szellemi böccegödörnek a mocsokságain.Köztudott hogy az ORIGO egy szennyportál.
    Csak szólok. Mielőtt még feltúráztatnád magadat öregkém !

  • slapaj
    2019 július 12
    5:51 du.

    „Ájulattal olvasta”..
    beszarásss..micsoda elméncségek Bayerzsóty szellemi „műhelyéből”

  • talalom
    2019 július 12
    10:14 du.

    Lehet hogy Alex Soros sem Alex Soros, csak egy ember akit úgy hívnak hogy Alex Soros.

    /Mörfi után szabadon/

  • KORDON BLUED
    2019 július 13
    3:14 de.

    Légy erős: sajnos ő az.
    Le „csekkoltam” kb két-két és fél éve pár olyan „keresztkérdéssel” amit csak a „régi” Gyuri10 ismerhetett.
    És sajna jó válaszokat adott.Nem fér kétség hozzá ő az igazi.

  • Utód
    2019 július 13
    7:17 de.

    Ez egy afféle karcolat !
    Amikor pl. Karinthy Frigyes bácsi aztat írja
    egy humoreszkjében hogy ” Ilonka bácsi” , mindenki tudja
    hogy egy bácsi nem lehet ilonka. Hacsak nem „titkos Ilonka”,
    mint a mi itteni kedves Gurl10 barátunk hehehehehehe

  • Ferenct
    2019 július 12
    3:54 du.

    Akceptáltam amit írtál.
    Viszonzásképpen te meg aztatotat
    akceptáld hogy a FIDESZ a new-yorki Szatmári Haszid felekezeten keresztül kissé bevásárolta magát a Klubrádióba, annak a milliárdosnak a segítségével aki mentorálja ezt a felekezetet és ő intézte a Népszabadság meg a megyei lapok FIDESZ-kézre juttatását.
    Ígyaztántehátugyebár..mit is szaporícsam a szót, nemiga?..: )

  • D.Bernstein
    2019 július 12
    3:32 du.

    Neked is annyi a fejedben a sütnivalü, mint egy molylepkéében.
    Ha a „Pesti Srácok” c. izét hiteles forrásnak tartod.

  • Rodeo11
    2019 július 12
    3:15 du.

    Nem kell ez a vaker szépfiú:
    TE a Gurltízzel egy platformon állsz:
    Mindketten a diktatúrákért rajongtok.
    A többi szószaporítás kb. annyit ér mint csőben a luk

  • Rodeio

    te kis vakarcs, Brazilt és Chilét hagyd békében, bár gondolom nem kapsz beutazási engedélyt ezen országokba – mivel megszűnt a kábszer kereskedőkkel kollaboráns kormány, és mivelhogy nyilván a listán vagy, azért süvöltözöl.

    Bár ami talán legjobban fájdalmas lehet számodra, hogy Kolumbiában sikeresen felszámolták a FARC nevü Cocain-termelő terroristabandát – aki kommunista „felszabadító” milíciának álcázta magát.

    Mondtad, hogy te magad soha nem használtad?
    Persze, elhiszem, hiszen az igazi kereskedők nem fogyasztók – nem lehetnek azok.
    Vagy már Kanadadában is rosszul megy a bolt, köszönhetően az amcsiknak?
    Az is baj lehet, nagy baj ….
    Amerika nagy ellenség

  • Ferenct!

    örültem a hozzászólásodnak!!!

    Amúgy Ille „Jancsi nénije” talán kissé fura jelölés…ugye a Jancsi az fiú,a néni meg nő…legalábbis szerintem(lehet),hogy Soros meleg fiacskájára gondolt akinél,ugye ez nem számít….
    Mellesleg aggódom Illéért,hogy ő is csirke-farhátat főzöget….(ennyire telik mostanában?)ami persze lehet finom,de én a mellet és a combot jobban szeretem,és szerencsére telik is rá,mint sok más nyugdíjasnak!

  • talalom

    Alex Soros, Alexander Soros, Soros György fia – az Open Society Foundations-t mára ténylegesen inkább ö képviseli.

    Mellesleg rá Karinthy szavai sem igazak, hogy
    – „”egy nő és egy férfi soha nem egyezhetnek ki, hiszen mindegyik mást akar, a Nö a Férfit, a Férfi pedig a Nöt””

  • Bendegúz79!

    Jól hallottad,jól emlékszel,a Soros elleni plakátokat nem most,hanem a választások előtt ragasztották ki(és jogosan),de go ha tudod az ellenzék hasonló ellenpropagandába kezdett(ragasztott)annó…és most is az őszi polgármester választások előtt…de ugye szerencsére semmi esélyük,mert annyira sötétek,hogy egymást is nyírják!
    Oda se neki ,a béka feneke alatt vannak és a normális itt élő többség tudja,hogy kire érdemes szavazni!A baloldalnak semmi esélye!

  • M.Banfy!

    Amúgy én ember vagyok (hát maga?…)és bizony szeretem a szalonna
    több fajtáját,különösen hagymával(mint sokan mások!)
    Mellesleg ehetek amennyi jólesik,mert nem vagyok kövér!
    Megnyugodott?…

  • talalom!

    Csodálom,hogy nem hallott Alex Sorosról:Ő Soros György hit,vallás és jellem nélküli „hazafi” homokos (buzi) fia!

  • KORDON BLUED,
    Mindenkinek szuverén joga idiótának lenni,idióta elméleteket kidolgozni,sőt idelökni is.A soros ügy magyar vonatkozásban számomra csak annyira lényeges,hogy szeretnélek emlékeztetni rá,hogy néhány évtizeddel ezelőtt volt egy holokauszt,amikor a Schwartz Gyuri bement az apjától megbízott nyilas államtitkár, későbbi keresztapjával a Városmajori katolikus templomba és kikeresztelkedése után Soros Györggyé avanzsált.Ekkor 14 évesen kezdett a nyilasokkal együtt zsidó vagyont rekvirálni,vagy csak besegíteni.Ennyit az előéletről.Tehát az antiszemitizmust nem kell tudatlanságból fakadóan előkotorni. Ezen túlmenően a Magam részéről 4 emelet magasságából teszek arra amit Magyarország ellen tesz vagy nem tesz és úgy an-block kis kivétellel az egész országodra és”népedre”.A Sorost pedig, ha tetszik neked, ha nem saját nemzetem ellenségének tekintem a jelenlegi Izrael ellenes ténykedése miatt.Nyolc,kilenc olyan”civil szervezetről” tudunk melyeknek a mindenkori izraeli kormány megbuktatását az Ország tönkreverését szponzorálja dollár milliókkal.Hirtelen csak amelyek nevei eszembe jutnak: Becelem, V-15,sovréj stiká, adala,nasot-watch,tiph…ennyit kapásból. Ezeknek a nagyrészt arab belső ellenségből álló szervezeteknek a feladatai közé tartozik a katonai rendfenntartók fényképezése,a választások alkalmával az országgal ellenséges arab pártok anyagi és propagandisztikus erősítése.Katona tisztjeink alkalmi és okok nélküli fényképezése és az izraeli exportáruk megjelölése abból a célból,hogy Európában ellehetetlenítsék Izraelt.
    Az pedig,hogy az idióta szeszkazán barátod téged mivel etet meg gondolom,hogy nem az én gondom.Ha disznók közé keveredtél próbáld meg önerőből kirágni magad. Még egyszer és ha lehet utoljára mondom,hogy mélységesen sajnálom magamat,hogy az idejáró hatökrök már nekrológot is írtak utánam.Van egy olyan néphit,hogy akit életében elparentálnak túléli az emberi kor legvégső határát is.Nem vagyok hajlandó teljesíteni aljas kívánságaitokat.Nektek és Magamnak is kívánom,hogy még minimum 15-20 évig kelljen elszenvednetek az általam számotokra történő megvetésemet.

  • slapaj
    2019 július 12
    5:51 du.

    reménytelen vagy. ha te ezt a kis krokit szó szerint vetted, komoly baj van a humorérzékeddel. akinek meg az nincs, minden féle gazságra kapható.
    amúgy nem jól vagy tájékozva: van óriásplakát, de hát, te sem tudhatsz mindent. azon felül, ezt benézted: mind a Jancsi néni – Hadházi László kitalációja – létező, mind Bivalybasznád (http://bivalybasznad.atw.hu/) nem messze Piripócstól- azonban nem azonos Mogyoród településsel.
    javaslom, ezen dolgozz +1kicsit.

  • Utód
    2019 július 13
    7:17 de.

    milyen történetet?

  • rohadeo,
    van valami hozzád közelebbid vagy felmenőd,akivel elszórakozhatsz unalmas agymenéseid helyett?Te kis pöcsfej.Vitatkozzál a károli biblia hazug fordításával,mellyel már kétezer éve mérgezik az anyatejet nálatok,antiszemitizmusotok eredendőjét.Nálatok már az anyatej is obozusból van megrontva.

  • Kedves KORDON BLUED!
    Köszi szépen a korrekciót. Drága Vásárhelyi Máriát is átkereszteltem :), igaz, csináltam már ennél nagyobb hülyeséget is (1990-ben pl. szórólapoztam meg plakátoltam a fidesznek. 🙁
    Békés hétvégét kivánok, köszönettel….

  • gyuri10
    2019 július 12
    6:11 du.

    ” Azt hiszi megtalálta !!! ”

    Háppersze hogy megtalálta.
    Merthogy -többek között- ez jött fel neki ,
    mikor a „férfiszerelem” témakörében keresgetett a Guglin.
    Méghogy ő nem nagyon ért az ilyen „keresésekhez” uggyan kérem

    Gyuricica :
    Azért mert TE egy beteges állat vagy,nem kell ám itten minket felszólítgatni hogy nézzük végig azt a mocsokságot. El tudjuk képzelni annélkül is, bárki legyen rajta. Ha egyáltalán élő személyek szerepelnek abban a kis favorit filmecskédben.

    Biztos vok benne TE éppen most nézed meg tizenkettedszere is,
    Hát hajrá öreg. Igazán sajnállak. Ennyi maradt neked.
    (De legalább tartanád titokban az irányultságodat)

  • Kedves Elemér!
    Kommentek olvasgatása egy különleges képességet igénylő tudományág amihez sok idő (ami egyben pénz is :), idegsejt és kellő motíváció szükséges amiből nekem egyik sincsen.
    „…mi itt erősen visszafogott, illedelmesen disztingválni képes fórumozók vagyunk …” – biztosan így is van.

  • Geyza
    2019 július 13
    11:11 de.

    Ferernct:

    Egy kicsit helyreigazítom magam:
    A Népszavába vásárolta be magát a FIDESZ a newyorki szatmári haszidokon keresztül.

    De amugy a Klubráduóban is benne vannak, az írásomban jelzett milliárdoson keresztül, aki aktívan résztvett a Népszabadság és a megyei lapok FIDESZ-kézre juttatásában.

    Csak éppen jelen pillanatban a Hatalomnak még nem érdeke a Klubrádió teljes elnémítása. Megelégedtek azzal hgy elvették (természetesen) az országos frekvencia-hálózatát, így most csak Budapesten és annak kb 8-10 kilométeres körzetében fogható .

  • Drága találom!
    Na ilyen az amikor valaki nem olvassa rendszeresen a prostisrácokat meg az MTI tárgyilagosságával vetekedő origótot (főleg a 2018 áprilisi cikkeit!).
    Alex magamagajaz antikrisztus, a kereszténység utolsó védvárának (jómagunknak) a legnagyobb ellenségükn hmmm, természetesen Gyuribááá után …
    Aztán előne forduljon mégeccee! 🙂

  • Nemtom hová beírni ezt, ezért ide vok kénytelen.

    Végre kimonták hivatalosan is azt, amit én már évek óta magánbeszélgetésekben hangoztatot:

    ————KÍNA VILÁGURALOMRA TÖREKSZIK—————

    A barátaim, hozzátartozóim ilyekor hülyének szoktak nézni.
    Pedig csak el kellene olvasni „Avarin, Harc a Csendesóceánért”
    c. 1949-ben kiadott munkáját.(Magyar nyelven 1953-ban)

    A könyv világosan feltárja Japán világuralmi törekvéseit, az általa ” Csendesóceáni Nagy Élettér” -ben. (Ebbe bele értendő Ausztrália és az USA nyugati partvidéke is)

    Japán Kínán kezdte el a „műveleteket” , még az 1880.-as években. A végeredményt ismerjük.

    Kína viszont TÖKÉLETESEN megtanulta a leckét és most SZÓRÓL SZÓRA ugyanazt csinálja amit vele csinált anno Japán, amit aztán 1933-ban és 1937-ben a fegyveres akciók koronáztak meg.

    Előbb a gazdasági ” leuralás” aztán az adósságcsapda aztán a fegyveres hódítás.

    https://nepszava.hu/3042992_kinai-es-orosz-penzbol-epulo-eurazsiai-sztrada-elozi-a-belgrad-budapest-vasutvonalat

    Az utolsó bekezdést nézzétek meg. Ott a lényeg.

  • Ille István
    2019 július 13
    2:09 de.

    „…lefagyasztom…”

    Jó lesz ammég vendégeknek is, nemiga ?.. : )

    Nahallod? Voltmár a reptéren egyszer gólyapörkölt is !

  • Ille István
    2019 július 13
    2:55 du.

    A diktatúra nem ismeri a humort.

  • gyuri10
    2019 július 13
    2:39 du.

    Kritika érte Conchitát, mire dühromakban tört ki.

  • gyuri10
    2019 július 13
    2:59 du.

    Ne kakaskodj Rodeoval
    Ő a hozzád illő partner:
    Pont annyira diktatúrapárti mint te.
    Megvan a közös nevezőtök is, például a
    zsidók magyarországi kiirtását illetőleg.
    Ő helyesli a Holocaustot és te sem vagy ellene
    a Hitlerizmus magyarországi ismételt térnyerésének.
    Amint azt fényesen megmutattad a Leharblog.-on. Szerinted
    az a jómagyarember aki tűri a nácizmus hazai újraterjedését.

    ITT vagy:Google—> „leharblog”—> Harc Jeruzsálemért topic

    Továbbá a KMH-n, a „Pisti a vérzivatarban”topicban,itt:
    gyuri10
    2019 július 12
    8:01 de.

  • Tüske Zsófia

    talalom: Alex Soros Soros György fia, aki nem titkolja azt, hogy meleg. De hogy ebben a korban gyuri10-nek miért ez a legfontosabb, ha a Soros családról akar véleményt nyilvánítani, nem tudom. Egyáltalán, fogalmam sincs, hogy ez a fajta, mások szexuális élete iránt tanúsított kóros érdeklődés miért uralkodik el embereken, hogy ezt találják a legfontosabbnak, ha egy másik emberről véleményt mondanak. És azt gondolom, hogy egy ilyen vélemény:
    „Láttam itt a netten egy érdekes képsorozatot Alex Sorosról.Egy nagyon drága pesti szállodai szobában az ágyon meztelenül kényeztetik egymást a nigger barátjával.”
    nem a jellemezni kívánt emberről mutat rossz képet, hanem a rasszista, niggerező náci zsidóról.

    Átfutottam a kommenteket, és nem a hozzászólók nemi életét gondolom rájuk jellemzőnek, hanem azt, ki milyen portálok cikkeire hivatkozik, mivel tud azonosulni.
    Ki a hitet és segget váltott valamikori vérkomcsi, kollégái által csak Bérborznak hívott Stefka István prostisrácaiét, ki a történelemhamisító origóét. Jellemzésnek ez pont elég, az már nem számít, ki kivel kefél vagy nem kefél.

  • Tüske Zsófia

    gyuri10:

    holokausztot túlélő, nácikat kijátszó gyereket elítélni, – pláne, ha felnőttként palesztin menekülteket is támogat anyagilag – nyilván Istennek tetsző cselekedet, különösen ha az ítélkező niggerezik is.

  • Tüske Zsófia

    Rodeo11
    2019 július 12
    3:15 du.

    egyetértek veled.

  • Geyza
    2019 július 13
    5:32 du.

    valóban jó lenne, ugyanis nem állateledelesnél, hanem egy dunakeszi csirkefarm saját boltjában veszem, ahol bőségesen van rajta húsnemű, nincs lecsupaszítva, mint a multiknál. amúgy pörköltnek inkább szárnyat veszek – ugyanott, méghozzá féláron, mint az említetteknél.

  • Boda Marcsi
    2019 július 13
    12:00 du.

    meghat az aggódása, igazán szokatlan ez magácskától. a Jancsi néni-t Hadházi Lacitól kölcsönöztem, de hát maga nem vevő a stand up comedy humorára. egyéb következtetései a szokott ferde gondolatait tükrözik, igazából semmi új nincs bennük.
    megnyugtatásul közlöm, hogy telik mellére is, a combjára is – mármint a csirkéére, a magáéra nincs gusztusom – de én pörköltnek készítem el, esetleg a combot natúrban, a mellet száraznak találom, bár levesbe jó.

  • Boda Marcsinak külön köszönet a mai adalékokért, jól jön a gyűjteménybe, csak attól tartok, a bíró a harmadik oldal után megunja az olvasásukat. igaz, a becsületsértő kijelentéseiből egy oldal után is ki tudja alakítani ítéletét.
    az óra meg ketyeg. Bodának lesz még egy jó nyara. mázlija van, hogy ítélkezési szünet lesz.

  • Kösz Poliakoff. Közben rájöttem, olvasgatva a hsz-eket. Egyébként olvasok MTI-t,meg hasonló kanálisokat,csak ezek a ki-kivel-mikor-hogyan hírek hidegen hagynak. Gyári hibám, de a pornó nem dob föl. Öt perc után óhatatlanul egy csirkegyár képe rémlik föl, ahol a konvejorsoron meztelenül, fejjel lefelé, szétfeszített lábbal lógnak a csirkék és kakaskák kibelezésükre várva.
    Azt nem értem,hogy kerülnek egyáltalán felvételre az ilyen képek? (Már persze a hivatásosokon kívül.) OK, tudom,pénzért – jó sok pénzért.
    Akkor azt nem értem, ki az a marha, aki egy emberről annak szex közbeni viselkedéséből von le következtetéseket? Sex ügyben mindannyian kisszolgáltatott kannibálok vagyunk. Persze, ha nem kötelező tornagyakorlatként űzzük.
    József A. nagyon érzékletesen fogalmazott: az ember a szerelmi vágyban „gyámoltalan,mint szükségét végző vadállat.”
    Márpedig ezt a gyámoltalanságot bevallani, megmutatni egyszerre csak egyetlen emberrel lehetséges: azzal, akiben bízol, akit szeretsz. (Ezért nem vonzott soha a csoportszex.)
    De mi köze van ennek a világlátásodhoz, felfogásodhoz?
    Azért mód felett dühös vagyok a tréfás kedvű kromoszómákra: rengeteg jótestű, szép, szelíd férfitől foszt meg minket – amikor amúgy is szűkös a kínálat.

  • Orsós Elemér

    Poliakoff
    2019 július 13
    3:16 du.

    Kössz, de most nem tudom hogy, a hülyeségemet vagy a túl nagy türelmemet dicséred!? 😀

  • Orsós Elemér

    Geyza
    2019 július 13
    4:11 du.
    Most ez jó vagy rossz nekünk? (Minden esetre viszont egy létfontosságú figyelem eltereléssel kevesebb.)

  • GYURIO;

    Maxwell Osborn nem csakl Alex „baratja:, hanem mint altalaban hivjak „elet-tarsa”.

    Floridaban egyszerubben „ferjenek” nevezik !

    De nezd a fewnyesebb oldakat is, Maxwell soha nem fog szulni kis szines-Soros biliomos utodokat.

    Majd nehany Sziriai Musilman menekulteket kell orokbe fogadniuk!!!

  • Boda Marcsi;

    Ugyan azokat a plakatokat mutogattak itten a talalyi valasztasok elott is.

    Nagyon kivallo anayhbol keszulhetett ha sem az esok, sem a bogarak nem voltak kepesek elfogyasztani es meg-emeszteni azota !

  • Amig a magyarok nem valtoztatjak tarsadalmuk koz-igazhatasat, minden csak folytatodni fog egy masik ezer-evig is.

    Bizonyara elveztek azt a multban, csodalkoznek ha kepesek vagy hajlandok lennek orokke a multjuk nyomaban elni?

  • Geyza
    2019 július 14
    2:10 de.

    kiömlött a geyzanak álcázott tele bili, most majd még fertőtleníteni is kell

  • Gabriel
    2019 július 13
    11:54 de.

    olvasván a sok …. gábrielt… kibillent az egyensúly, hülyeséged messze túlhaladja az aljasságodat, de a hisztériád foka mind a kettőt összeadva is!

    már rezegsz gábrielke a vibrálós… ilyenre is van kúra, de nem írom ide, mert a cenzor mérges lenne miatta

    csak úgy mellékesen kis kérdés, te melyiket fogyasztod? mert betűhalmazod látván nehéz eldönteni? lehet, hogy kombinálod?

  • T.Ille Pityu Néni !
    – Demens „szépíróval” vitatkozni,
    olyan mint egy galambbal sakkozni:
    – ledönti a bábukat, rászarik a táblára,
    aztán boldogan ugrál, hogy ő nyert….

  • Geyza (juli 12)

    „…a FIDESZ a new-yorki Szatmári Haszid felekezeten keresztül kissé bevásárolta magát a Klubrádióba…”

    Nem tudtam.

    Ahogy elhallgatom a klubrádió „egyeseit” (mind a négyet-:) akár Karl Marx haszid ükunokája (ha van neki) is támogathatja ezt a rádiót. Ha hülyeséget mondanak, akkor kinevetem őket, ha megegyezik a véleményemmel akkor elfogadom. Jobb- és bal-propagandától független véleményalkotásra van lehetőségem, hál’istennek. Ennyi.

  • Gabriel
    2019 július 13
    11:54 de.

    tudod „drágám” az a gondom ezekkel az országokkal is (meg a többivel ahová bevetették bebombázván a demokráciát), hogy nőtt a nyomor, az átlagos életszínvonal csökken mióta „megkapták” némelyek államcsődből államcsődbe másznak, pedig – szerinted, „drágám” – most már azután „megkapták”, „bekapták” és ami nagyon jól látszik (sokakkal beszéltem telefonon onnan az utóbbi időben) a nemzetközi finánctőke és az imperialista nagyhatalmak még többet profitálnak úgy, hogy a profit nem marad az országban, azaz a népnek csakis hátrányai vannak ebből az egész szájtépésből..

    egyébként, tényleg aggódok miattad, egyre süllyedsz bele a hisztériába és nincs ebből kiút? ez már az agylúdtalp? vagy még hiányzik hozzá ez az?

    változtass, akkor talán, használj új szereket és óvakodj Xango tól! Orunmila meg csak néz!

  • szerencsétlen Ille!

    Lehet,hogy a humoristától idézett(amit tény nem hallottan,nem tudtam)de ettől még ismét „magas szinvonalu”a cikke,mint mindíg…!

    Amúgy nem én vagyok az egyetlen,aki díjazza a hülyeségeit és röhög magán..
    Mellesleg maga sérteget,hazudozik rólam régóta és még bírósággal is fenyeget?!(mondja mindenkit feljelent,aki szembesíti az állapotával,hazugságaival?….)
    Maga tényleg klinikai eset,és ezt nem csak a hozzászólók,de egy
    normális bíró is egyből felmérné…elvitetné a diliházba!
    Rágcsálja tovább a „farát”,vagy ami kéznél van.
    Nehezményezem(bánatos vagyok…)hogy nem „vágyik” rám…..
    Megsúgom,hogy ilyen selejtes pasival mint maga,még fiatalon sem
    foglalkoztam…..
    Piszkosul megijesztett,jobbulást!

  • Orsós Elemér
    2019 július 14
    5:59 de.

    Mittomén!
    Kérdezzed meg Slapajt.Ő okos.
    Bájerrzsóttytó’ tanújja a zokosságokat.
    Fel fog tégedet is homályosítani e kérdésben.

  • Tüske Zsófia
    2019 július 14
    3:14 de.

    Ez a náci-ivadék Gurltiz engemet cigányozni szokott.
    Amióta látta a fényképemet DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  • Ille István
    2019 július 14
    3:34 de.

    Még szerencse hogy én vega vok:
    Beérem egy tányér kátránnyal, benne néhány darab rézgáliccal.

    /A „Tányér kátrány” ideát Fricibácsi Mr. Karinthytól kölcsönöztem/

  • mivel a blog két „szuperzsenije” a @G és a @Gaga assziszi, a tőzsdei adatok abban a pókerjátszmában résztvevő zsebtolvajok zsebének tartalmáról adnak számszerű adatokat és az ország népének jólétéhez semmiféle közük nincs, a „töke” szabadon… szusszan ha van vazelin…

    de vannak olyan mutatók amelyekkel be lehet kötni az egységsugarú állampolgár szömit: a rendőrségi adatok, mennyire vannak tele a börtönök és a magánbörtönök tőzsdei adatairól szó sincs az szupertitkos… de … szóval mit is csináltak emez vadi új beejtőernyőzött új gazsulátorok® akik olcsón megszámítják szolgáltatásaikat abban a reményben, hogy megússzák a népharagot

    dehát majd a két szupergéniusz tovább bömbölményez, jó olvasást kívánok hozzájuk

    éljen július 14-dike

  • Tüske Zsófia:
    „Alex Soros Soros György fia, aki nem titkolja azt, hogy meleg. De hogy ebben a korban gyuri10-nek miért ez a legfontosabb, ha a Soros családról akar véleményt nyilvánítani, nem tudom. Egyáltalán, fogalmam sincs, hogy ez a fajta, mások szexuális élete iránt tanúsított kóros érdeklődés miért uralkodik el embereken, hogy ezt találják a legfontosabbnak, ha egy másik emberről véleményt mondanak.”

    A válasz erre a legtöbbször valószínűleg roppant egyszerű: a homofób személynek a külvilág interiorizálódott előítéletei miatt bevallani önmagának sem mert latens homoszexualitása.
    (Erről persze szegény homofób tulajdonképpen nem tehet, hiszen az adott kor társadalmi előítéleteinek egy része – kire az egyik, kire a másik – mindegyikünkre hat, kire erősebben, kire gyöngébben.)

    (Megjegyzem , hogy az én ismeretségi körömben is elő-előforduló homofób férfiakat a női homoszexualitása soha nem háborítja föl. Érdekes…)

  • Poliakoff
    2019 július 13
    3:03 du.

    „…..csináltam már ennél nagyobb hülyeséget is (1990-ben pl. szórólapoztam meg plakátoltam a fidesznek. 🙁
    Békés hétvégét kivánok, köszönettel….”

    —————————————

    Hát, ha jól meggondolom, ’90-ben én is ezt csináltam, igaz nem a fidesznek!

  • Geyza:
    „A Népszavába vásárolta be magát a FIDESZ a newyorki szatmári haszidokon keresztül.”

    Én úgy tudom, hogy nem közvetlenül a Fidesz, hanem az Orbán-kormányzattól nem éppen távol álló Chabad-EMIH, és nem Népszavába, hanem a 168 órába és a Klubrádióba.
    (Hogy ez a szatmári haszidokon keresztül történt volna, kissé kétlem, a szatmáriak és a Chabad nincsenek túl jóba; a szatmáriak talán inkább a Neturei Kartahoz állnak viszonylag közel, ami a Chabadra tudtommal nem jellemző. Talán inkább egy másik haszid irányzat, vagy a Chabad new yorki központja valamelyik üzletemberének cége. De ez csak feltételezés részemről, nem érdekel annyira a dolog, hogy pontosan utánanézzek.)

  • Pszeudo-Gyuri10
    12:21

    Aztaaan te melyik SS továbbképzőn kaptál kiképzést, a fid SS, avagy a Waffen SS bázisán..? He ? Ott előtte nyilván megnézték az árja származásod „tárgyi bizonyítékát” szolgáló függelékedet ? Vagy lehet, hogy te már korábban, a SA-ban kezdted ezt a küzdelmet, ahová a felvétel feltétele nemcsak az előbőr,de a hátsó traktus föltárása és ellenőrzése is a szigorú német reglama szerves részét képezte… Később meg ebből lett a haddelhadd, mert kamerádjaid rászoktak a farhát csábítására, amelynek már csak ’34. június 30-a vethetett véget*, bár mint nálad látható nem végleg… Téged a Führer személyesen hagyott meg mutatóba, hogy az SS utódszervei és pártjai égisze alatt folytathasd ezt a számára értékes aknamunkádat…

    .

    Ami pedig Soros György Úr >szerinted< nyilas beszervezését illeti anno, még '44-ben a 14 éves gyereket édesapja úgy akarta megmenteni, ami így sikerült is, hogy egy ismerős nyilas párttag elvállalta, hogy mint "a gyerek keresztapja" a védőszárnyai alá veszi Őt. Nem hinném, hogy önzetlenül tette volna, de tette és megtette. Közben, az illetőt behívták ún.pártszogálatra, melynek során a Horthysta(!) Zsidó-törvények értelmében leadásra kötelezett tárgyak, értéktárgyakat kellett leltározni, illetve vagy jegyzőkönyvezni…

    Az a gyermek, akit a nyilaspárti hivatalnok mint úgymond a saját "keresztfiát" vitt magával e szégyenletes "munkára", ott csak jelen volt, de tettleg nem vett részt a piszkos munkában. Lényegében és valóban, ami ott zajlott k é n y s z e r . a l a t t . történt, mert az életéről volt szó… Utólag könnyű okosnak lenni, és egy életéért küzdő – mert ez aztán küzdelem volt a javából – kisfiút elítélni és galád hazugságokat rákenni, vagy róla terjeszteni, hogy jól befeketítsék, ez a legaljasabb Gestapo módszerekkel konkurál, bárki teszi is azt…

    Egyébként is Gyuri10 az összes szemelvényed, melyeket az itt felhozott bármi setét nézeted igazolásaként mellékelsz, az mind-mind a legsötétebb Horthy kort és nyilas sajtót idéző fid SS Orbán/Roeggan propagnda terméke, ill. hírhamisításának a mocskos szenny-iszapja…

    PszeudóGyurka!!! Madarat tolláról, embert barátjáról.
    ˙

    .

    .
    * Hosszúkések Éjszakája Hitler(vezér és kancellár), Goebbels(propaganda) és Himmler(SS) személyes részvételével vetettek véget a hivatalos szodómiának…

  • Julius 20.-adikán lesz az ötven éves évfordulója a Holdra-szállásnak

  • Come on Cris!
    Megint ott ulsza gep-melett es torlod amint iratik.

    De mi a fene ellenzesed lehetne a kerdesemben?
    Miert nem ertesitesz az ugyon? Bizonyara tudod.

    Mi titkolni-valo lenne aban hogy vajon Max ,George melyik felesege-altali gyermele.

    Suzan a leg-ismeretesebb mint politikailag aktiv-holgy.

    Vajon mi szegyenletesseget talalnal abban ???

    S mi-mas oka lehetne azt rogton torolnod?

  • Boda Marcsi
    2019 július 13
    12:40 du.

    „Amúgy én ember vagyok…”

    Nahááát..
    Aszittem Boda !
    Mindig van új a NER ege alatt…

  • Tüske Zsófia,
    Azt,hogy a Holokausztból sikerült megmaradnom,nem a horthyista tábornokoknak vagy maradványaiknak köszönhetem.Az pedig nem a maga elbírálására tart igényt,hogy kik ellen táplálok minden szinten ellenszenvet(vagy Isten bocsá gyűlöletet)legyen a maga gyengécske gondolatvilágának rejtélye.Kíváncsiságát kielégítendő segítek a megfejtésben.Mindenkit gyűlölök,aki Izrael vagy a hozzánk tartozó zsidó népnek ellensége.Persze figyelembe veendő,hogy nem mindenki tartozik Ide.A NIGGEREKNEK voltak csoportjaik akik zsidók elleni merényletei miatt alakult meg Amerikában sok ével ezelőtt a Méir Kahane által (emléke legyen áldott) létrehozott és az egész világon ma már elterjedt KARATE VÉDELMI SPORT.Utána nézhet.A neve: KRAV MAGA.Ami két ivrit szóból áll.Ha a maga feladata hivatalból elítélni Engem a rasszizmusomért hát állok elébe.Ha segítségre lesz szüksége a gyűlöletem tárgyainak felsorolásához,szóljon.Szívesen besegítek Sajnos sokan vannak.Nem csak személyek,hanem egyes népcsoportok tagjai is.Esetleg zsidó eredetűek vagy magukat annak kiadó erev rav szennyek is.De hát nézetem szerint magának annyi tudása van ez ügyben,mint a termeszhangyák téli álmainak megfejtésében. További kellemetlen álomtalanságot kívánva,(hangyák terén) maradok tiszteletlenül: אורי.

  • Geyza
    2019 július 14
    2:59 du.

    nem volt neki átszállójegye… még hogy a hold? nekem van belőle 12 és egy fél, tele kukoricával… oda sem szállt le a varnyakon kívül senki…. és hogyan volt ez a nagy esemény? beszálltak kiszálltak szálltak, és utána? Hólivudi még nem volt felkészülve erre sem, meg a 911 ra sem, meg WMD re ott a sivatagban?

    hogyan is volt mindez? és hányas számú stúdióban filmezték?

    te is statisztáltál? te voltál az ordítozós @G? attól szállt fel a liszt amikor beleesett a hócipőd?

  • KORDON BLUED,
    rohadék idiótákkal tárgyaljon az akinek a qurvája volt a szüléd. Nem Én kezdtem veled a „szóváltást”,de Én fejezem be,mert a fejedben agy helyett felhalmozódott szenny már megfertőzi a KMH oldalait is és Én ebben nem leszek besegítő.

  • Ferenct
    2019 július 14
    10:54 de.

    &

    Kővendég
    2019 július 14
    1:29 du.

    Nagyon bonyolult ez a história,

    szerintem legjobb lenne ha az Amerikai Népszaván kikeresnétek Bartuslaci témával kapcsolatos írásait.

    Eléggé tényfeltáróan, részletekbe menően elemezte ezeket.

    Keressétek fel az oldalt. Biztosan meg lehet találni az archivumában, bár meglehetősen régi írásai ezek.

    Mindenesetre egy dolog biztos:
    valamilyen formában a Klubrádióba meg a Népszavába is „belopták” magukat.
    Csak egyenlőre hagyják még őket működni, de már megfigyelhetőek időnként a „besimulós” műsor ill. lapszerkesztés óvatos trükkjei.

  • KORDON BLUED
    2019 július 14
    1:36 du.

    Ez a barom Gurl engemet meg felismert mint ÁVÓ-s verőembert, aki őt verte ’57-ben a Gyorskocsi utcai fogdában.
    Az itteni írásaimból ismert fel, aszondja.

    Hogy akkoriban még pár éves csöppség voltam, az öt nemigen zavarja.

    Az sem zavarja hogy az ’56.-os eseményekben való részvétele miatt menekülnie kellett az országból és -amint írta- „1957-elején már egy másik ország állampolgára lehettem”

    De akkor hogyan verhették őt 1957-ben a Gyorskocsi utcában ?

    Később meg azt írta hogy őt a Maros utcai Rendőrkapitányságon gyötörtem 1957-ben. De csak pszichikai kínzás volt, verés nem.

    Ekkora egy idióta hazudós lúzert….hülyeségében már nem tudja mitbeszél.

    Mikor megkérdeztem hogyan tudott egyidejúleg a külföldi országban is meg itthon is lenni 1957-ben, azt találta ki nagy hirtelenjében hogy hát elhitte a Kádári amnesztia-ígéreteket, azért jött haza.

    Úgy hazudik a pasas mint a vízfolyás.

    Aztán letagadta hogy ő bármiféle módon tevékenyen résztvett volna az ’56-os eseményekben, csakhogy nekem megvan Figyelő Bencsics Klára hozzá intézett írása, amiben leírja hol találhatóak a Gyuri10 írásai arról mit csinált itthon ’56-ban és hogy amiatt tiszteli őt nagyon.

    Ez a Gyuri10 láthatólag anatómiailag alkalmatlan az igazmondásra.

  • Kővendég
    2019 július 14
    12:24 du.

    Hát mondom én !!
    Sűrűn ez a témája a Gyuri10.-nek !
    Mások őv alatti szerveivel és űrítkezésével foglakozik,
    úgyanígy a saját hasonló szerveit és végtermékeit ajánlgatja
    továbbá még témája volt a csókolózás férfiak között.

    Én egyszerű ipari munkás vok, állatszámadó..
    /Karinthy után szabadon/

    De azt világosan látom hogy valami nincs rendben a hormonjai körül…Ennek merészeletem párszor hangot adni, de csak azért mert ez a Gurltiz képtelen szakítani ezeknek a vágy-kivetődéseinek a közreadásával.

    Legyen homár. Kit érdekel? Mondja el egyszer.Tudomásulvesszük.Naésaztán?
    De hogy állandóan ezzel foglakozzon itten..az már azért undorító.

  • Rodeo11
    2019 július 14
    9:34 de.

    Idd szavaimat.
    Rádfér..

  • slapaj
    2019 július 14
    10:47 de.

    Benned annyyi humor és viccelődésre való hajlam sem szorult mint a postás zsákjába.

    /Raymound Chandler után szabadon/

    Belőled jó vicclap-föszerkesztő lehetne, például a FIDESZ által indítandó „nemzeti jumor-magazinban”.

    Még aztatotat is borítékolnám hogy lenne közönséged !

    Például ez a Bodamarcsi itten mindig „jókat „derülne””
    a csikorgásaidon hogy idézem (feltételesen persze) :

    „Nagyon jó! Nagyon szellemes !..Nagyon jót derültem rajta.Csak így tovább , gratulálok hozzá”

    DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  • Geyza
    2019 július 14
    3:27 du.

    Hát igen. Mindig van újdonság, ami kiderül Marcsiról. Most az, hogy ő is egy ember.
    Eddig én is azt hittem, hogy Marcsi az egy Bodapitecus Marchicus, azaz a Homo Sapiens zsákutcára futott mellékágának egyetlen példánya. DE most mondja Marcsi, hogy Ő egy ember. Na hát akkor ez már nem kérdés. Üdvözülünk kedves Marcsi az emberek között. De ha már csatlakozik az emberek közé, ideje tanulni is valamit, hogy ne csak genetikailag hanem kultúrájában is felvegye az emberhez kapcsolódó legelemibb stílusjegyeket.

  • KORDON BLUED,
    csak egy kis zrikolódásként is megírom neked,hogy Neked a homlokodra szeretném,hogy növesszél egy akkorka kinövést,mint amekkora a hiányzó fitymám lehetne,ha nem lettem volna meg malenolva.Egyszer majdcsak spirituszban lennél mutogatva és a fitymám is örök életű lehetne. Ezen túlmenően pedig amennyi 37 milliméterest lőttem a jom kíppúri és a 6 napos háborúban hadizsákmányolt orosz ágyúkból az arab-náci barátaid mig-21 es repülőire kívánom, hogy annyi szemed legyen.Úgy néznél ki,mint egy halomból kipottyant cső kukorica.Tudod faszfej, Nálunk nem díszlépéses bokacsattogtatással rúgják szét a nácik seggét. Még akkor sem,ha emberjogi panasszal fordulnak az UNO,meg az EU nevű sóhivatalaitokhoz.Te is oda(vagy fel is fordulhatsz),mert nálam a magyar,roma és az MSZP-s,nyilas szövetséged nem jött be mellékvágányra futott.Kopogtassál szerényebben és más ablakon. Én nagyon magasan feletted egy negyedik emeleti penthausban élek.Ilyen magasra te fel se láthatsz a kukorica szemeiddel.

  • Bendeguz79:
    „Mi titkolni-valo lenne aban hogy vajon Max ,George melyik felesege-altali gyermele.”

    Titkolni való szerintem sincs benne, és nem is titok. Engem a legkevésbé sem érdekel, tehát nem is nézek utána. Ha Önt érdekel, keresgéljen kicsit a dologról, a NET-en minden bizonnyal felleli. De Ön lusta, és ingyen akar dolgoztatni másokat.

    Ez – legalábbis engem illetően – nem megy. Persze, megkeresem a NET-en Ön helyett a választ, feltéve, hogy megbízást ad rá, tesz egy elfogadható árajánlatot a megbízás teljesítésért, és megfelelő biztosítékot nyújt rá – például bírói letétbe helyezi az összeget – hogy ki is fizeti a megbízási díjat (Figyelmeztetem, hogy az ilyen ügyekben nem kivánok kifejezetten olcsójános lenni, nem a legalacsonyabb az óradíj-igényem; de mondjuk nem is több, mint egy jobb new yorki ügyvédé. Remélem, hogy ezt vérbeli és lelkes amerikai polgárként megérti. Hogy lássa ritka nagyvonalúságomat, várható megállapodásunk esetére ahhoz is hozzájárulok, hogy a letéti összeget egy általam megjelölt amerikai bíróságnál az általam megnevezendő amerikai állampolgár kedvezményezett javára helyezze bírói letétbe.)

    Nos, Mr Bendeguz, ugyebár Ön komoly ember, aki még Észak-Koreába, Kubába, stb. szóló repülőjegyeket is rendszeresen és ingyenesen ajánlgat itt KMH-n a levelező-partnereinek, tehát várom a korrekt ajánlatát, mennyit ér meg Önnek a dolog?

  • Tüske Zsófia

    Geyza: mindannyiunknak megvannak a maga előítéletei, van aki gazdag ezen a téren, mint gyuri.

    Kővendég: igen, a homofóbok szinte mind látens homoszexuálisok, ez a túlmagyar Budaházy is ott van minden pride-on, vagy olyan eseményen, amit a melegek szerveznek.

    KORDON BLUED: egyetértek… és azt gondolom, hogy az egy népcsoporthoz tartozás csak egy igen felületes halmaz egy ember megítélésénél. Minden nációban vannak rendes emberek és gazemberek is. Az, akinek a hozzászólásodat írtad, szép bizonyítványt állított ki magáról. Persze azok, akik a saját felsőbbrendűségükkel hencegnek, rendszerint a saját emberi fogyatékosságukat próbálják – ideig-óráig – leplezni.

  • Jichak Perlmutter

    Tisztelhölgyeimésuraim 1:36

    Ami a Gyuri szerint úgymond „rekvirált” személyes tárgyakat illeti, drága jó Auscwitzba származtatott nagyapám az egyetlen arany pecsétgyűrűjét helyezte >letétbe< egy szegedi bank bankfiókjában. Ez annyit jelentett, hogy a horthysta Zsidótörvény értelmében "ha majd egyszer mindnyájan visszajönnek" *, akkor ezeket a tárgyakat majd vissza is kapják. A rengeteg lakásról már nem is beszélve…
    Persze az már csak a rendszerváltás után derült ki, hogy ezeket "a letéteket" minthogy "nem jöttek értük", a Magyar Nemzeti Bank ki tudja hogyan és hol, de "ki nem váltott letétnek minősítve" valahogyan értékesítette…

    Egy ismerősöm pedig a rendszerváltást követően hasonló, a Horthy féle Zsidótörvényhez köthető letét-trükkel, még a MUSZ előtt rekvirált kb 100 családi ékszerre perelte a Nemzetünk Bankját egy kezében lévő, névre szóló eredeti átvételi jegyzék alapján.
    A bíróság formai okokra hivatkozva nyersen elutasította a jogos tulajdon iránti követelését. Aztán, mivel említett felperes életkoránál fogva hamarosan meghalt, az egész ügy dugába dőlt.
    Ki vóttt ez kérem tanálva. Nem is volt ez nyilas találmány, de nem ám, hanem hideg fejjel alaposan kigondolt hivatalos rablás, illetve rablógyilkosság, amiért egy tizennégy éves gyereket okolni merthogy még életben is maradt – bizony álnok sandaság…

  • Jichak Perlmutter

    * „Ha majd egyszer mindnyájan visszajönnek” : Emőd Tamás nagyváradi színigazgató verses kupléjának a részlete, ill. a címe.

    Megtekinthető és meghallgatható:
    a BUDAPEST ORFEUM c.Katona J.-színházi műsor felvételén – Érdemes 2′

  • Jichak Perlmutter

    Bendegúz 309

    A Soros óriásplakátokat valóban nem az eső mosta le, hanem Netanjahu 2018-as „baráti” látogatása előtti éjszakán Orbanini, a magyar Führer utasítására szedették le azokat. Hetekig álltak üresen a közpénzen előre kibérelt plakáthelyek, tablók…

    Aztán a közelmúltban, lámcsak megint „a helyükre” kerültek ezek az antiszemita förmedvények, ugyanoda ahol eddig voltak, ugyanott éktelenkedve egy világváros kultúr közegében. [ld.fotó].

  • „Gurltiz különös vágyai” fejezethez:

    Mindenkinek vannak titkolt vágyai, csak éppen Gurltizzel ellentétben azokat nem szokás rávetíteni a közösségre.

    Például ismertem valakit, aki mindenáron egy hárfával szeretett volna szeretkezni.
    Vagy például volt egy híres énekes, (már meghótt ‘Sten nyugosztalja) aki meg egy Háfrával* szeretkezett.
    Szóval különös dolgok ezek…

    *Speciel a Háfra Mari jó csaj volt anno.Lásd : Google 😀

  • Geyza
    2019 július 14
    5:35 du.

    már felmostalak és a felmosó is ki van mosva, szárad

  • gyuri10
    2019 július 14
    8:05 du.

    Naa..NAAA..mit mondtam DDDD
    Kezdi megint hehehe
    A kis MÁS

  • Jichak Perlmutter
    2019 július 15
    3:49 de.

    Ezt elmesélem Neked:
    Mikor az apámért eljöttek a csendörök, a bevagonírozás miatt,
    nagyon udvariasan kérték hogy helyezze letétbe náluk az arany és más ékszer tárgyait.
    Ami meg is történt.Lett róla írva pappír !
    De volt egy ezüst cigaretta-tárca, amiben cigaretták voltak.
    A faterom udvariasan me3gkínálta még utoljára belőle a csendőrőket, amit azok szívesen fogadtak. Így cigerette mellett elbeszélgettek, aztán a faterom szórakozottan zsebretette a tárcát,mintegy természetszerűlegesen.Nem volt ebben semmi hátsó szándék, automatikus mozdulat volt.
    A csendőröknek sem tűnt fel.
    Így most ez a darab , mint a családi ékszer maradványa, a birtokomban van :DD. A többi ékszernek meg annyi.

  • gyuri10
    2019 július 14
    4:49 du.

    Lehár és Eldrad tud róla hogy itt így beszélsz?
    Hát majd én teszek róla hogy megtudja.
    ‘Gyanis minden híresztelésed ellenére nem vok ott letiltva.
    De nem mondom meg melyik topichoz szóltam hozzá, még képes lennél Lehárnak azt a topicját is széjjelverni, csakúgy mint a „Harc Jeruzsálemért” topicot.

  • Yitzack;

    Mint a mondas, amit az ido el-nem-pusztit, a rabloke lessz!

    S valaoban az tortent, sot meg kegyetlenebbul mint Gingis Khan hordai altal.

    A nehany aki elve meguszta mindenet vesztette ugy is.

    Elsokben a lakasaikat kifosztok es minden tulajdonaikat elrablok, kozottuk emlithetnek egy 14 eves fiut, aki ment nagybatyjaval „mindent lefoglalni” az eppen gazkamrakba szallitottak lakasaikban.
    Ekszereiket, penzeiket, stb. valaki zsebelte.

    Ha elve visszatertek az allam mindent „allamositott” ill. elrabolt hasonloan a ‘nep-neveben’.

    Aztan azt mind tonkre tettek.
    Ami megusztavolna a sok evtizedeket, azt meg a vezetok alsajatitottak.

    Igen, mindent, magan tulajdonokat, vallalati-tulajdonokat, allami u.n. koztu-lajdonokat, mint a MAV, MNB, stb.stb. ami mind a lakossag penzebol es veritelebol eredt.

    S ma is nem ugyan abban az iranyban es elvek alapjan megy minden?

    Mikor jozanodna fel a magyar, mint egy egyseges tarsadalom, mindenki jogait egyenloen, s akoz-erdekek celjabol normalisan, embersegesen egyszer mar mukodni?

  • Nem akartam reagálni,de csak azért ,hogy neked legyen igazad mégegyszer belekotrok a szarba,amit úgy hívnak,hogy geyza. Undorodok a szagodtól is,mert a pekenyócemász nagyon undorító. Nektek pedig az már megszokott delikateszetek.Arról már nem is beszélve,hogy sötétíti az amúgy is tetvek rágta mosakodást nem ismerő bőrt.Nyugodj le,hogy az Én áldásom foghasson rajtad.Éljél minimum még háromszáz évig.Ha akarnál se tudjál meghalni előbb. Apádról a hazudozó mesédet,nem tudnád ide lottyantani,ha a falra lottyantottak volna inkább és a nap szívott volna ki. Ezt bemásolhatod,siránkozhatsz akinek nem szégyellsz siránkozni. Meg mindenkinek,aki beléd kotor vagy még attól is undorodik.

  • No hát kedves kanadai mogyorók, jólmegkaptátok!
    Legújabb NER-NAT lovagunk szerint tik mármegint nagyon elrontottátok, úgybiza!
    „Takaró Mihály: Akinek kivándoroltak a gyerekei, valamit elrontott”
    A nagyszerű Takaró Misikebááá szerint Esterházy kultúraromboló, tehát nem kell tanítani.
    https://hvg.hu/itthon/20190715_Takaro_Mihaly_Akinek_kivandoroltak_a_gyereki_az_rossz_szulo
    https://24.hu/belfold/2019/07/15/takaro-mihaly-esterhazy-peter-eloadas/

    Ez a szentember 1997-ben még a Horn-kormány minisztériumi illetékeseként olvasta fel az MTV-ben az érettségi tételeket, érdekes módon akkor még jól repítették a „pufajkás” szelek:
    https://www.youtube.com/watch?v=7cLVxnY0w_Q

    Hát ma is nagyot épült a hazánk!

  • Bendeguz,
    soros és az osborn maxwell ügyben teljesen egyetértek Veled.A kis szíriai csemeték,pedig miattam legyenek sahidok,Ámen.De lehetőleg nem Nálunk.

    KORDON BLŐDNEK,
    köszönöm az előre küldött nekrológot.Mifelénk,a mi vallásunk szerint az a hit járja,hogy akit még életében elparentálnak,élni fog,méghozzá jól és teljes életet az emberi kor legvégső határáig mégegyszer köszönöm és viszont kívánok neked háromszáz évet.Írjál még ellenem sok baromságot.Élvezem a szellemi zsenialitásodat.

  • HunCanada!

    Én valóban ember vagyok,aki ismer az tudja,de ugye „nagy az Isten
    állatkertje.”….amit itt többen igazolnak is….!
    Vannak fenséges,félelmetes,vadon élő állatok és vannak házi (ill.háziasított) kedvencek,de ugye mindegyiket lehet tisztelni,szeretni valamiért,mert ugye eszük is van! és vannak
    undorító,kártékony állatok is,a legalján meg a férgek,amelyeket az emberek többsége utál,sőt írt is……de vannak amelyek saját magukat írtják,egymást falják fel(szerencsére)

  • KOVENDEG;

    Ha olvassa Cris-hez cimzett Jul 14, 3;04 d.u kerdesemet, a kerdesre a valaszt is tisztan talalja soromban.

    „Neha” az utod orokli anyajanak a DNA-jet is,legalabb chromossomjainak felet. Sot meg a kepesseg es erzelem sem esik tavol.
    Kielegitene az magat ???

    Mind a tobbit amiket ossze-frikalt, nem vagyok kepes semmi ertelmet kibogozni.

    Talan egy mondatanak resze, hogy mibekerul egy kepes ugyved manapsag?

    Itten atlagban $350-500/ora, birosag elotti megejlenesert legalbb 600+ dollar. Barmi okbol is erdekelne magat.

    Ha penz-betetelezeset ohajtana, javaslom a bankokat !!!

  • Geyza! Hagyd már ezt a szegény Bodkodát: Bodkoda, Bodkoda, mindennapra egy toja-t. Ráadásul ingyen csinálja: kinőtt már az ösztöndíjas korból… Szegény ner-nek ezek a hh-k okozzák a legtöbb kárt. (hh=hivatásos hülye)
    Beszéljünk komolyan az írásról. Ok, van stílusa, ütős pillanatkép. Csakhogy nem általánosítható. Még zsákfalvakban sem. Hát pont ezért volt 90, sőt 99%-os támogatottsága pont az ilyen településeken a kormányerőnek: mer’ Jancsi néni kapott 20 kiló krumplit – annyit,amennyit az a fél sor terem.
    Az életkép nem a szegénységet mutatja be: hanem a nyomort. A kettő között óriási a különbség. Nyomorgók mindig voltak – még a hetvenes években is -, vannak, lesznek. Viszonylag egyszerű, nem is nagyon drága a közösségi forrásokból az ilyen elesettek túlélését biztosítani.
    A szegénység más. Az a szűkösség szürke, fojtogató leplét borítja az egész országra. Ennek a fojtogató lepelnek a szorítását erősíti a kormányerő, amikor minden egyéni gondoskodási formát kirabol: a magánnyugdíj-pénztártól a lakástakarékig. Neked csak ne legyenek egyéni utaid: majd én megmondom, ki mikor, mennyit kaphat!
    A magyar háztartások 85%-a feléli a havi jövedelmét. Kb. 40%-nak nem is elég a minimális megélhetéshez: élelemre, lakhatásra, rezsire – ők örökös hátralékban vannak. Az a kb. 55%, amelyik azt mondja: beosztással megélek, de tartalék nincs. Ha az állam ad támogatást a vállalt hosszútávú megtakarításra, 4 év alatt össszejöhet annyi, amennyiből ki tudom festetni a lakást – esetleg kisebb korszerűsítésre, szigetelésre is elég.
    ÁÁ – mondja a kormányerő. Majd én megmondom, ki kaphat! Elveszem a 4 év alatt a kamat nélküli megtakarításodhoz adott összesen 272 ezer forintot, és 10 milliót adok – akinek akarok!
    Az ilyen típusú kormányerőnek a nyomorgók kifejezetten jól jönnek: igen látványosan lehet segíteni.Az öntudatos, tisztes szegénység,ami perspektívát követel: halálos ellenség.

  • Nem tudom, de probalok TUSKE ZSOFIA hozzam es Kovendeg-hez cimzett soraira reagalni, ami valoban a „malyrepules” cimu cikk alanyval volt.

    Igazan sajnalom Asszonyom, hogy oly gyakran cinikussggara kenyszeriti onmagat, az egyszeru valosagot adni, elismerni.

    Elsokben;
    Minden ottani letezo adatokat reszletes olvasok a „Hableany” szerencsetlensege ugyen.

    A tanukvallomasok bizonyitjak, hogy a Hableany befejezte a Dunan a Pesti-part mutogatasat, eset es esoben.

    Mielott visszafordult volna, zig-zag-osan haladt.
    Majd rogton eszakfele-fordult ki-indsulo pontjara a Margit hid elott.

    A szallodahajo eppen a Margit-hid alol jelent-meg, s a Hableany pont elotte talata.
    A Hableany oldalara esett, es 6 masodeperc alat elsulyedt.

    A szaloodahajo ijedsege es nyelvhibaja nem okozta a tragediat!
    A szallodahajo semmi bunt NEM kovetett el.
    Megallasa utan szem,lyzxete gumi-csonakkal visszamnet segitkezni, de az mar keso volt, 6 masodperc nem sok ido.

    A katasztrofa a Hableany hibajanak eredmente volt.

    Mind a kivizsgalalsok celja arra mutat, hogy talan a szaloda-hajot probalnak felelosnek tartani es fizetni a trafgadia koltsegeit.
    Hiszen az NEM magyar, amig a Hableany magyar volt.

    Na mi a maga ellen-bizonyiteka ????
    Sem a villanyszerlo, sem a csillgasz otletei nem valtoztatja a tenyeket.

    Masik.

    Eredetileg NEM tisztazta, hogy maga NEM vasarolt ingatlant a piacon, sem vett fel kolcsont banktol.

    Csupan allami tulajdonban, allami-valalat, vagy TSZ tuajdonban levo lakast szerzett. Amieret maga felelosegre volt vonva megteriteni az allm-koltsegeit, amint az allamhatalom velte.

    Tehat csak keverte az szabafkerskedelmi kolcsonzesek eseteivel.
    Amit alairt azert felelosnek lett tartva. PONT.

    P.S. Csupan mert maga nem tisztazta a reszletet azert ne engem gyuloljon, nem szukseges egyvonalon latni, velni barmit is, oszintenek lenni.

  • Boda Marcsi
    2019 július 15
    2:55 du.

    Aha..
    Szarember.

  • gyuri10
    2019 július 15
    2:46 du.

    hehehehe
    Ez is mindenre rábukik
    mint gyöngytyúk a takonyra DDDDDDDDDDDD

  • Holnap hataroz az EP a kovetkezo elnokenek leten, ill. Ursula Van der Leyen eseten.

    A DW News reszletes es hosszu analyzalasat nyujtotta, az egesz EP tagjai, parjai alapjan.

    Amint mutataj , talan sikerskedhet majd Ms.Van der Leyen.
    A holgy eleg jol beszel, vagy inkabb olvasta bemutatkozojat Angolul. Hiszen nyugai orszagokban az anfol mar reg hasznalt nyelv.

    De nem igen nyujtotta otleteit, allaspontjat a leheto leg-jelentosebb ugyeken az EP elott.

    Vegul a kerdes mardat fenn, valsz-nelkul, mi lessz HA a tagok nem nyujtanak a szukseges 368 szavazatot???

    Azon esetben minden kezdodoik ismet a kezdettol, HA talalnak valaki mast.

    De kerdesem , HA valakit erdekelne reagalni az ugyon.

    Miert NEM a 28 tag-nemzeteket kepviselik az EP tagok???
    Miert nemtorszagi politikai partokbol ki-nott politikai partokat kepviselnek az EP-ben ???

    Nem a partok parlamentje, hanem az europai Unio tag-nemzeteinek a kepviselteto parlamentje.

    P.S.
    Kerem NE azon partok celjaira hivatkozzon, hanem a sajat meglatasaira !!!

  • gyuri10
    2019 július 15
    2:14 du.

    Pontosan tudod te szarházi
    hogy nem fogom bemásolni.Annál sokkal jobban
    tisztelem és kedvelem Ráhelt,minthogy széjjel csesszem
    a topicjait úgy ,ahogy te tetted a mocskolódásaiddal ottan.
    Nomegaztán hogy memmongyaam az őszintét, nekem a 32.ik
    rendő problémám mi történik abban a blogban,
    vagyhogy mit gondolnak ott rólad.
    Felfogtad ugye ?

  • Végre sikerült össze szednem a rosszmájú és hazug rágalmakkal idejárók TRIUMVIRÁTUSÁT.Tüske úr,KORDON BLŐD üdvözlöm egymásra találásotokat.A harmadikat nem lehet megemlíteni sem,mert eltűnt a rumos-hordóban.Ha még idejárna,adnék nektek egy negyedik majmot is az eleftheria más néven nyuszika személyében.Neki ugyan,nem voltak(állítólag)magas rangú horthyista tiszt felmenői,de a sarló kalapácsos logoval kárpótolhatna titeket.”Világ mese blöfferei egyesüljetek”

  • gyuri10
    2019 július 14
    4:24 du.

    Szerinted te tudsz itt bárkinek is álmatlanságot okozni?
    Ahhoz kevés vagy mint sz…rban a vitamin.

    De ha már megint Zsófia előtt fényezed magadat:
    Meséld már el hogyan is volt amikor 1956 szeptemberében ifjúsági kajak-kenu bajnokságot nyertél a csepeli dunaágban?

    Csakmerthogy akkor a csepeli dunaágban nem volt semmiféle kajak-kenu verseny , ami említést érdemelt volna !

    Részletezzed öreg!
    Kerekítsed ki a sztoridat!
    Inni fogom a szavaidat !

  • Rodeo11
    2019 július 14
    4:27 du.

    Igen hüjeúr,
    állítólag tényleg egy
    filmstúdióban csinálták a Holdraszállást.
    A Vénuszon. Állítólag DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  • Ille István
    2019 július 14
    3:34 de.

    De például az is
    sokat emelne a fogás dizájnján
    ha például közepes serpenyőben, lassú tűzön,
    friss vajon megfuttatsz nehány hízott svábbogarat.*
    Jól mutathanak a csirkefarhát körül, az ízes ropogós fehérje-bombák.Örmmel fogyasztanák,úgysem jönnének rá mik azok nemiga?

    *A recept Váncsa Istvántól származik

  • Poliakoff
    2019 július 15
    2:32 du.

    Hja a „komcsik”…
    De mostanság erkölcsi piedesztálra
    repítették magukat egy különös gondolat-ficammal:
    „Az azé volt,mert mi akkoriban belülről romboltuk a rencert”

  • TUSKE ZSOFIA;

    Tette megjegyzeset a magyar „Alkotmanyos Birosag” hatarozatanak ugyen is.

    Sajnos maga az ugy biralasanak , sot meg a Birosag letenek alatamaszthato alapelvet tejesen figyelemen kivul hagyja.

    Hogyan itelhet egy Alkotmanyos-nak nevezett birosag barmin is, amig NEM letezik nemzetuknek Alkotmanya, ami nyujthatna az EGYEDULLi alapjogat a birosag letenek ?????

    Annelkul az csak ‘onkenyes birosag’.

    S hogyan itelehet barmi birosag egy torvenyjavaslaton azonnal a kezdteben ????

    Amig NEM letezik az eletben tortent esemenyek alapjan letezo kerdeserehivasa barmi torvenynek ????

    A ‘birosag’ csupan tenyek-hianyaban , csupan a birak egyeni es onkenyes velemnyeit kepesek nyujtani.

    Sajnos maga, es a nagy-tobbseg sok evtizedek alatt hozzaszokott, hogy az uralkodo allamhatalom az isten, s mindenben tokeletesek, s a lakossag letenek egyedulli celja a hatalmon levok teljes engedelmessege.

    Maga azon alapon veli az elet celjat es okat.

    Amit en ismetelgetek, s maguk ellenznek, a nep,a lakossag felsobbrendu jogai eletuk itanyitasan es dontesen.

    Azon celbol, egy Alkotmanyos Koz-tarsasag-ra lenne szukseg.
    Alkotmany alapjan a tarsadalom , kozhatosagok mukodesenek pontosan meghatarozott modjan.

    A KOZ-tarsasag fogalma, hogy a tarsadalom iranyitasa a KOZOSEG hatalma, nem a kivaltsagos part-politikusoke !

    Az Alkotmany, amit csupan a lakossag a tobbseg hatarozataik alapjan donyhet, modosithat NEM a polituksok, partok,stbk.

    Minden koztisztviselok a LEGalacsonyabbtol az allamfoig, CSAK egyenileg, nevszerint, a lakossag tobbseghatarozata altal.

    Tobb apro-reszletek kozltem mar az idok folyaman, hogyan mukodik a demokratikus mepi-onkormanyzas.

    „tatalom” egyszer elkepzelhetellenek latta, hogy a szavazo barki-nevet is beirhatja a szavazo istan.
    Sot meg hogy barki megvalasztott egyent, majdnem azonnal vissza-hivo-szavazt alapjan is megsemmisitheto.

    Maga reagalt arraa a Swartzeneger eseteben.

    Belatom, maguknak mind az elkepzelhetetlen, de ketsegtelenul ohajatosabb mint csupan a politikai partok vezetoi altali korlatozhatatlan onkenyuralmuk.
    Barki, bar-mikor is lett volna az az egyen.

    Ha maga , es mindannyian is ellenzik, vagy utalnak is azt, kerem NE engem atkozzon azert !!!!!!!!

  • Boda Marcsi
    2019 július 15
    2:55 du.

    „Én valóban ember vagyok,aki ismer az tudja,” – by Marcsi.

    JÓ, jó. Elhiszem Marcsi, hogy maga egy ember. Csak azon tűnődőm a fenti írása alapján, hogy vajon akik nem ismerik Önt, az – ha nem mondja nekik – vajon minek hiszik akkor magát? :O

  • Boda Marcsi
    2019 július 14
    10:59 de.

    miért is fenyegetném? ha nincs félni valója – hogy elmeszelik becsületsértésért, ám ez a hozzászólása is adalék – miért lenne aggódni valója?
    ráadásul:
    „Marcsi Boda Ille idióta!Jó lenne és főleg hasznára válna,ha „elszakadna” tőlem és
    leállna!!!Fogadja meg a tanácsom a saját érdekében…..ha megteszi,akkor én
    is visszavonulok…ha nem,akkor megemlegeti!!!!”
    ami pedig a rágcsálni valómat illeti, nézzen utána a Facebookon a tényeknek: Ille István
    Július 14., 12:12 Boda Marcsi aggódik

    az ifjúkori nemi életét illetően fenntartásaim vannak: volt egyáltalán? 😀

  • gyuri10
    2019 július 15
    5:45 du.

    Ami azt illeti pár hónapja örömódákat zengedeztél a Vörös Hadsereghez, (igaz én is)
    Merthogy leverték Magyarországon a Hitlerizmust.

    Nincs is ezzel semmi baj de akkor mit fikázod Nyuszikát ?

    Továbbá tényekkel kéne alátámasztanod a nick-azonosságokat.
    Szteem csak úgy magadban kitalálod, mint általában mindent.

    Vagyis hazudozol gátlástalanul

  • talalom
    2019 július 15
    4:09 du.

    Dehát ez egy karcolat volt !
    Vicces írás !
    Sutka!

    Ami azért valahol rámutat a nyers realitásra.
    Már velem is megesett hogy a kasszánál öreg néni nem tudta kifizetni a harmadik kiflijét és odaadtam a hiányzó pár pénzdarabot !

    Tessék nevetni !

  • István,
    ez az idióta szeszkazán már veled is kötözködik? Már ropogós svábbogarakat akar Veled süttetni.Ne hívd meg vacsorára, mert számon fogja kérni Tőled,hogy miért nem csináltál neki rántott pekenyócemászt. Ez is csak kihasználni akar mindenkit.Nincs is mivel gondolnia,hogy előbb neki kell kiönteni a lukból a rántani valót.Arról már ne is beszéljünk,hogy az ő csemegéjüket a mifajta normális emberek nem pikkölik. Igaz…őket sem dikáljuk. Szegény csávó.

  • Tüske Zsófia

    Bendegúz, lazítson.
    Egyfolytában hülyeségeket vizionál a magyar törvényhozásról és engem vádol azzal, hogy én megszoktam a f@szom sem tudja mit, na de bezzeg majd maga megmondja a frankót és kiigazítja florida-alsóról a magyar törvényhozást.

    1) 1990-ben volt a Magyar köztársaságnak – konszenzussal jóváhagyott, és többször módosított alkotmánya, az volt a neve, hogy 1949:XX. tv.
    2) Az Alkotmánybíróságról szóló 1989. évi XXXII. törvényt 1989. október 19-én fogadta el, és október 30-án léptette hatályba az Országgyűlés. Az Alkotmánybíróság 1990. január 1.-én kezdte meg működését.
    3) így az az ABH, amit beraktam
    https://europaialkotmanyjog.eu/?p=672 érvényes volt és hatályba is lépett. A bevezetésben szerepel az a két jogszabály, amit véleményezett, keresse ki, ha kíváncsi rá. Efelől szkeptikus vagyok, mert aki arra sem képes, hogy kikeressen egy olyan adatot, hogy ki vót Alex Soros anyja, az nem lesz képes ezt a két magyar tv-t sem előhalászni.
    Végül is teljesen mindegy, mert maga abba az embercsoportba tartozik, akik a maguk korlátolt értelmi képességei alapján alapfokú nyelvtudással próbálnak észt osztani. Meggyőzésükre, vagy akár csak normális párbeszédre velük nincs semmi esély.

    Azért az ostoba feltételezéseire ne fogadjon nagy összegbe. Valami alternatív valóságot vizionál magának minden vonalon.

    Ugorgyunk.

  • Tüske Zsófia

    gyuri10

    kösz a tanácsait, de nem nézek utána semmilyen karaténak.
    rasszista és homofób – niggerező – náci zsidókra sajnálom az időt. érje be a bodával, az a szellemi és erkölcsi színvonala.

  • Geyza
    2019 július 15
    5:48 du.

    hja, láttam azt is, ott a „dombon” van a stúdió… a „bokrok” megett… és ott éneklik, hogy már mi nálunk babám az jött a szokásba’… hogy lefilmezik, és utána nehéz lemosni

  • A 62 eves, het-gyermekes Ursula Von der Leyen jelentosen probalta sikereit elerni az EP kepviselokkel.

    A holgy igen kivallo allapotban van 62 eces es 7 gyrermekes lettere.
    Brusselban not fel es beszeli a Nemet-Francia anyanyelvet.

    Soroklta igeretit, ill „tervezett programjait”.

    A „zold-enrgiai kozgazdasagot”.

    Sot nehny meglepolet is.
    Igerte az EP-nek torvenyhozasi jogot is nyujtani.

    Mert ma az NEM letezik, csupan a torveny-jovahagyasi joguk letezik.

    Hasonloan tervezi a tag-nemzetek alatali VETO eltorleset a kulpolitikai ugyekben.

    Jelenleg az EP 55% altali kepviselok alatl DE akik az EU ossz-lakoassainak a 65%-t kepviselik, szukseges jovahagyni.

    A „eurosceptik” Brexit es a kelet-europaiak hatarozata a kerdeses.

    HA leszavazzak, egy honapmulva minden kezdodik eleolrol.

  • Nos a „Bivalynasznádról” írogatok(szerzők és alattvalók) változatlanul nem érdekelnek,szánalmasan és főleg feleslegesen fenyegetődznek,senki nem jegyzi őket és ártani se tudnak,csupán felelegesen erőlködnek……
    amúgy van orvos-ügyvéd ismerősöm,(eddig minden pert megnyert!)aki perceken belül beleverné őket a betonba…..
    nyugodjanak le szépen,és felejtsenek el!
    én csupán véleményt írok,min mások,amihez ugye jogom van….?
    Ma sok dolgom volt,szerelő…takarítás stb.fáradt vagyok,értelmes kikapcsolódásra vágyom…..Jó filmet fogok nézni!
    Pá,nyugi…és értelmes,tartalmas kikapcsolódást kívánok minden feleslegesen kötözködő terheltnek!

    BúVC
    B
    V
    V

    B
    VN

    B
    v
    n
    Bivaly

  • Végezetül: Ille pille (és hívei) képzelje nekem valóban nincs félnivalóm,és az ilyen szánalmas,nevetséges alakokkal sem kívánok foglalkozni,duguljon be és fogadja el a jogos kritikákat…(nemcsak az enyémet ,másokét is …..)
    Legyen észnél!

  • Bendeguz79
    2019 július 15
    6:35 du.
    gizi, hogy te miket nem tudsz? nektek vannak amendmentjeitek amiket azután firnyák ügyvédek úgy magyaráznak ahogy akarnak meg a legfellsőbb bíróságnak csúfolt gittegylet is megmagyarázza a légyszart is az ablakon de megoldás nincs, mert a sarki rendőr törvény feletti és akkor lő le amikor neki nem tetszel… vigyázz a frizuráddal ha még nem hullott ki

    hahahaha

    van még ilyened? olyan jó röhögni rajtad

  • Az EP gyorsabban hatarozott Ms.Von der Leyen ugyen mint Cris a hozzaszpllasomon.

  • mi lesz veled KMH? lejár a mandátumod? vagy cikkhiány van? uborkaszezon? mint a tv ben ismétlik a múltat…

  • HunCanada
    2019 július 15
    6:37 du.

    az, hogy Boda ember, nem kétséges, legalábbis az evoluciós meghatározás alapján. az azonban sok kérdést vet fel, hogy MILYEN ember? habár, a megnyilvánulásai, hozzáállása, gondolkodás módja, úgy vélem, meglehetősen jól definiálja.

  • Kozoltem egy masik cikken-valo hozzaszollasomban Demeter Marta esetet.

    Sajnos az a cikk mar zarva, s ma csupan ket cikk nyujtja a lehetoseget az esetet folytatanom.

    Folytatom mert azota a magyar Parlament es a magyar allami fo-ugyeszseg bunteto=eljarasat vegezte be Demeter Marta MLP kepviselo mentelmi joganak a felfuggeszsetesen.

    Jeleztem elozo megjegyzesemben, hogy nem politilai okokbol, hanem az emberi tisztesseg, logikus torvenye- eljaras hianya, ill. lehetosege ami kenyszerit az eset elleni megdobbenesem kinyilvanitasara.

    Demeter Marta a parlamment Honvedelmi Bizotsaganak ala-elnoke.
    Amikor folyamodott a Honvedseghez informacioert egy Orban nevu illeto ingyen utazasan egy Hoinvedsegi gepen,
    Demter Marta torvenyes kotelesseget teljesitette.

    De meg HA Demter Marta a leg-gonoszabb calokbol is tette volna azt, senkinek semmi kart, artalmat, fajdalmat, szenvedest NEM okozott tetevel!!!

    Tehat meg HA Demter Marta barmi mereto kart, vesztesseget, fajdalmat, szenvedest is okozott volna barkinek is, csupan az okozott karok koltsegeinek a megteriteseert lehetne felelosegre vonni.
    Mint pl. egy okozott automobil balest eseteben.

    De meg HA barmi kart, fajdalamt, szenvedest is okozott volna a nem celzatos, elore-kitervezett celokbol, az nem buncselekmeny, csupan felelossegre vonas az okozott karok megteriteseert.

    Ugyan akkor , Peter Polt, fo-allam-ugyesz, a kormany vegrehajto szervenek a tagja, melynek NEM letezik ellenorzo-kotelezettsege a kormany torvenyhozo szerven.

    Az pont az ellenkezoleg mukodik!
    A torvenyhozoszerv koteessege a vegrehajto szerv ellenorzese.

    Egyszeruen az Alptorveny es a logika alpjan, mert a torvenyhozoszerv tagjai voltak megvalasztva a szavazo lakossag altal.

    A vegrehajtoszerv (kormany)tagjai a torvenyhozszerv (Parlament)alal jovahagyva.

    S a leg megdobbentobb, hogy nem letezne egyetlen kepes es jozan-elmeju jog-gyakorlott egyen fellepni, vagy legalabb torvwnyalapu tiltakozasat tenni a tenyeken???

  • A magyar media hangoztatja, hogy Ms.Von der Leyen a Merkel kormany LEG-gyengebb tagja lett a EP elnoke.

    De Ms, Von der Leyen igen erossen jelezte a felolvasott elfogado beszedeben, hogy nagyon erossen fog majd fellepni mind a eruro-sceptikok ellen.

    A nemet vedelmi-miniszteriumban a letezo adatok alapjan a swihakok sikeresebben gyakorltak kepessegeiket mint a vedelmi miniszter.

  • TARKA-MACSKA-HATSORESZE;

    Nem csak ertelmi es felfogokepesseged de meg izleted is gyatrabb meg a tarkamacskad hatsoreszenel is.

    Nem csak hogy felevszazados ostoba es hazug propagandakat ismetelgetsz allandoan, de egy masik ciikkel az emberi ervagyat tamadtad, sot meg a beff-steak-et is gyalaztad.

    Fogadok hogy taraka-macskad hatsoreszenek is tobb esze van.
    Az biztos nem utasitana vissza a finom beef-steak-et.
    Hanem hagyna neked a „zsirban sult fasirtot”!

    Mint egy masik hozzaszollo aki a zsirban-sult csirke majat javasolta az olvasoknak.

    Meg normalisan etkezni sem tudtok.
    Nem is emlitve a remenyt a fozesre.
    A marhahust agyon rotyogtatjatok amig fekete es kemeny lessz mint a csizmatalpa.

    Az erett marha-hus; voros, majdnem lila, de elkeszitve 450 fokos hon, 5 perc az elso oldalan 4 perc a masidikon, szep rozsaszinu. Finom es puha.

    Hamburgernek a daralt marhahust, igen aprora vagott hagyma es foghagymaval osszekeverve serpenyoben, de leg jobb nyilt langon keszzitve.

    Publix’s Danish Bakery barmely 120 kulombozo zsemlejen mustar az alson, egy-szelet spanyol-hagyma a hus-folott, szelet eret paradicson es mayonese a zsemle felso aljan.

    Istenem, mire sulyedt a magyar ?????

    Miert nem esztek „borsh”-t, (cekla-levest) mint a moszkvai elvtrasaitok karacsonyi unnepi etelet?

  • Tüske Zsófia úr,
    én sem nézek utána horthyista tábornokok vagy nyilas tetvek keresztfiainak,leszármazottainak elő vagy utóéletére.Bizony vannak minden népcsoportulatban tisztességes,jóravaló emberek. Első feltétel,hogy egy hímnemű akárki ne burkolózzon női név mögé,esetleg nem létező nicknév mögé.Iszákos,sötét alakok és velük azonosuló,zsidókat nácizó tetvek véleménye akár a bilibe rázható is lehet.Az idióta barátja azt írja,hogy buzi vagyok. Dugják össze a fejüket és döntsék el,hogy buzi vagy homofóbiás vagyok.Ezen kívül nemzetközi szinten is volt(hála Istennek csak volt)aki számomra csak egy nigger volt.A rasszistát örömmel vállalom,mert elsősorban az ember nevezetű rasszhoz tartozó vagyok.Kár,hogy a cigányozást nem firkálta ide,pedig azt is elkövettem itt jó néhányszor,csak éppen más szavakkal. Egy ilyen „úri hölgy” meg sem érthette.Bezzeg akinek írtam az megértette.A karatéval nem kell foglalkoznia és félnie sem kell tőle.Nyápic mimikriseket nem szokták szét rugdosni,akkor sem,ha rászolgálnának.Ha az a véleménye,hogy erkölcstelen vagyok,az a maga gondja legyen.Boldog ember lehet,ha csak ez a problémája és a naptárba nem kell bejegyeznie a soron következő orvosi berendelésre a napot és órát meg a kiváltandó gyógyszer nevét. Továbbra is Tiszteletlenül: אורי.

  • Bendeguz79
    2019 július 17
    10:24 de.

    gizi, ha hiszed ha nem nem szeretem a nyers marhahúst és a mustárt sem… és sohasem eszem hamburgert semmilyen összetételben… degustibus non es disputandum

  • ILLE;

    Csirket soha nem etetnel a kutyaidnak.

    A kutyak trehany evok, s a csirke-csont szalkassa torik amint eszik, s konnyen megfulladnak azon.

  • Boda Marcsi
    2019 július 16
    1:56 du.

    akkor használja ki az ismerősét, szüksége lesz rá. legalább lesz valaki, aki fele a bírónak, amikor felszólítja: vádlott, álljon fel! mit tud felhozni védelmére?
    amúgy most orvos, vagy ügyvéd? tudja, a dr. a neve előtt nem biztos, hogy orvost jelent 😀
    ami a véleményt illeti, el kell, hogy keserítsem: nincs tisztában a vélemény mibenlétével, mivel maga sértéseket ír, az pedig aligha vélemény.
    a fene se fenyegeti magát, én csak ígérek. az ígéret, tudja, szép szó, ha megtartják, úgy jó. én megtartom.
    tik-tak, tik-tak, ketyeg az óra,Boda.

    a mellett a lényeg nem az, hogy maga kivel-mivel foglalkozik, hanem az, hogy ÉN állítom pellengérre, amit szemlátomást nem jól visel.

    a Facebookon meg folytatódik a Boda-saga. maga termeli az odavalót, én meg idézek. kössz a közreműködést, de honort azért nem fog kapni.

  • TUSKE ZSOFIA;

    Ketsegtelenul maga irkal csupan lehetoseget venni alaptalan gyalazasait dobalni.

    Az alany tenyeitol mindeg tavol marad !
    Ha oly kepes es tudatos, miert lenne szuksege csak az egyeni ocsarkodasaira?

    Ami az Alkotmanyat illeti a Magyar 1949-es XX-ik TOTVENYUK, a Bukharin nevu,s Sztalin altali „alkotmanyanak magyarnyelvu forditasa” volt.

    De HA Alkotmany, hogy a feneben lehetett az evi 20-ik torveny ???

    Az Alkotmany, legalabb is normalisan a FUNDAMENTUM amin a torvenyek alapulhatnanak.
    NEM forditva.

    Mifele Alkotmany lehetne az amit csak egy maroknyi politikai kivaltsagosak kenyszeritenek a lakossagra ????
    S soha nem a lakossagnak tobbsegszavazta alatal jovahagyva, sem modositva ???

    Csupan egy maroknyi politikai csicskasok alatal, mint minden hatarozatuk???

    „Elfogadott es ervenybe lepett”.
    Elfogadott egy maroknyi trogerok alatal, s azt a nepre kenyszeritetek !!!

    Persze mint Hitlers „finnal solution” meg minden mas is mind a vilag osszes vereskezo zsarnokainak tettei.

    Csupan mert maga azokat isteneoknek veli !

    Ha ma Demeter Marta testveret kinzasat es felakasztasat oahjtanak azt is „ELFOGADOTT es ERVENYBE LEPETT lenne maganak es elvtarsainak. Hm???

    NEM , nem mondom a „frakot”, s nem „igazitok ki” senkit.
    A maguk felek azt nem igen erdemelnek meg.

    Csak legyen boldog a maga korlatozott ertelmi es felfogo kepessegevel es elvezze a maga szeretet korulmenyeiket a maga nyelvi ertelemssegevel !!!

  • Kovendeg;

    Tuske a „Homophob” kifejezeset arra velte, hogy a ferfiak rendszerint nem itelik-el a lesbianizmust, mint a a homosexualaizmust.

    Persze annak alapveto tenye, hogy mint a mondas is:
    ‘ a nok legalabb tisztan hagyjak egyamst.’

    S a nok, minden nemi-celok nelkkul is olelkeznek, csokoloznak, stb.

    S a nok ,legalabb azt csinalajak egymasnak, amit a lusta ferfiak nem tesznek a noknek.
    S a nok jobban tudjak, hogy egy masik no mit ohajt.

    A feriak altalaban lustak es onzok. Csupan a sajat elvezeteiket szolgaljak.

    Persze az nem mondhato ket-ferfi eseteben.
    Azok tetteikbol eredt az AIDS.
    S milliok haltak el amodon.
    S azt ki nem itelne el ???

    Arra erette T.Zs. a homophob megjegyzeset.
    De miert homophobia a tahadhatatlan valosag ????

  • gyuri10
    2019 július 17
    11:45 de.

    Ha nem vagy buzi akkor ne buziskodj.
    Ha buzi vagy akkor ne rikácsolj folyton.

  • Ille pille!

    Magát és a fórumot is többen definiálták.már szerencsére….most és régebben is,és normális,értelmes emberek!
    Nekem nincs miért szégyenkeznem,semmilyen téren magával szemben:
    nekem van eszem,becsületem,modorom és nem „Bivalybasznádon” élek!
    Pá!

  • Gyuri10:
    ne terejjé’ te itten.
    Mesélj az 1956 szeptember végi
    csepeli dunaágban megnyert ifjúsági kajak-kenu aranyérmedről.

    Epedve várom részletes beszámolódat az eseményről.

    Csakmerthogy abban az időben
    nem volt semmiféle kajak-kenu verseny ott.
    De lehet hogy rosszul tudom.Szóval mesélj te bajnok
    DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  • Tüske Zsófia
    2019 július 16
    9:33 de.

    Érdekes gondolkozású ember
    ez a Gyuri10:Karinthyról például
    kijelentette hogy semmi közöm hozzá mer idézem:
    ” Az én népemhez tartozik”…/Gyuri10 korábbi irásban/

    Előzmény:
    Idéztem Karinthy egyik aforizmáját, hogy a magyarban a „pénz” szó a „nincs” szóból származik.
    Erre ez magyar-tudós Gyurka le idiótázott engemet.
    Ami nem is lenne baj, mert ebben tán igaza lehet,
    hogy ekkora marhaságot írok ami lehetetlenség.
    De vázoltam neki mekkora egy tudatlan vadbarom ő, még Karinthy egyik leghíresebb viccét sem ismeri.

    Erre fel közölte hogy Karinthy az Ő NÉPÉHEZ tartozik.

    feltételezem megnézte a gugliban ez a barom ki is lehet a Karinthy, de mivel a felfogóképessége már csökkent neki, csak annyi maradt meg benne hogy a feleségét haláltáborba hurcolták és elégették.

    Ebből gondolhatta a csökkent agyú Gyurka hogy Fricibácsi az ő népéhez tartozik.

    (Ezért aztán még csak nem is említhetem, olvasni meg pláne nem olvashatom mert akkor rámküldi az idegenlégiótól leobsitolt barátját, Már egyszer be lett ígérve ez nekem.)

  • Azzé mennyire érdekes..

    Illepityu írt egy ütős karcolatot,
    mire Boda és Gurltiz sietve és lelkesen kéz a kézben
    (mintha megbeszélték volna) széjjelcseszték a topicot…

    Gyanús. Nagggyon gyanús..

  • Bendeguz79
    2019 július 17
    1:52 du.

    gizi a szexológus, már nemiszervekben is „utazik” és az AIDS az nem úgy volt de jobb ha tőlem tudod, de nem mesélem el azt sem mert ha nem tudod, akkor maradj tudatlan vagy képzelegj

  • Bendeguz79
    2019 július 17
    10:24 de.

    és még a „marhaságaidhoz” (amíg elkezdődik Tunisz Nigeria meccs az afrika kupában) egyetlen egyszer mentem be egy meki be de csak szomjas voltam és nem oltotta, semmilyen gyorsétterembe sohasem megyek be! Red Lobster, KEG, és kínai meg távolkeleti éttermekbe, ahol terített asztal mellett nyugodtan lehet késsel villával és kis borral vagy sörrel, olasz és spanyol éttermeket megválogatom, mert vannak olyanok amelyek „alkalmazkodtak” azaz ehetetlenek, és mindenek felett churrasqueira az igen!!! ha tudod mi az? errefelé egy nagy community van belőlük, nagyon kedves emberek, pláne jól értjük egymást…

    te meg egyél véres nyers húst attól kapsz gutaütést a vérnyomást viszi az égig és a marhafaggyú nagyon egészségtelen pláne nyersen… jobb ha tőlem tudod

    de marhapörköltet úgy ahogy anyám csinálta nokkedlival és uborkasalátával

  • Orsós Elemér

    Bendeguz79
    2019 július 17
    1:14 du.

    Na akkor az én -nyers és főtt- filézetlen csirke far-hátra és a legjobb prémium tápra kárhoztatot szegény terrierjeim immár negyedik generáció óta csodaszámba menő mártíromság megtagadók vagy természet ellenesen nem trehányak? 😀 (Még 25 alatt egyik sem akart megfulladi a csirke csonttól, sőt még olyan szuper prémium tápot sem találtam, amire a fenséges csirke cupákot elcserélték volna! 😀 )

  • Boda Marcsi
    2019 július 17
    2:09 du.

    Hát ez az !
    Hogy élsz !
    Ez itt a zöreg hiba !

  • Delirium tremenszes hatökörnek,de egynek az ide büfizésére sem reagálok.Tiltja a vallásom.

  • Bendeguz79
    2019 július 17
    1:40 du.

    Mia problémád a Buharin-féle alkotmánnyal?
    Ennél jobb és emberbarátibb Alkotmányt sem előtte sem utána nem készítettek.

    A magyar 1949,.iki is azt követi :

    http://www.rev.hu/sulinet45/szerviz/dokument/1949.evi3.htm

    Buharin arról már nem tehet hogy sem nálunk de föleg a Szovjetúnióban baxták betartani ezt az alkotmányt.

    Nemcsoda hogy gyűlölik ezt a hungaro-nácik és félnácik.

  • Ille pille!

    nekem nincs félni valóm,több jó, ügyvéd ismerősön is van,köztük olyan is aki orvosi és jogi diplomával is rendelkezik,és eddig majdnem minden pert megnyert……Én nem jelentgetem magát(,bár maga sérteget és hazudik rólam hosszú ideje,)jobb dolgom is van mint tárgyalásra menni,de az említett ügyvéd esetleg ad magának egy szurit ott helyben……ha szükséges!
    Magának az a baja,hogy az írásaira,meg a fórum cikkeire rendszeresen reagálok,cáfolok,mert ugye én informálódom,tájékozódom több helyről,míg maga az értelmetlen mocslolódásaival tölti az idejét!
    Szálljon le rólam,fejezzük be,itt csak maga veszíthet!
    Mint kérdeztem,mindenkit feljelent,aki más véleményen van?….nem veszi észre,
    hogy többen vannak?bár sokakat sikerült elüldözni erről a állítólag nagyon „demokratikus” fórumról!

  • Boda Marcsi
    2019 július 17
    4:36 du.

    a versikét tudja tovább is? mert nagyon leragadt az elejénél 😀

    ismét kérem, idézze ide, milyen sértő kifejezéseket használtam magát illetően, és mit is tekint hazugságnak?
    a tárgyalásra menetel meg nem kedv kérdése, hanem idézésé. persze, távol létében is megtartják, de akkor megfosztja magát a védekezés lehetőségétől.
    el kell, hogy keserítsem, itt – se máshol – én nem veszíthetek.
    ami a reakcióit illeti, azok valóban reakciók, bár tartalmuk erősen kérdéses. cáfolni meg, ugyebár, eddig még semmit sem cáfolt, csak hisztizett egy cseppet.

    ez a fórum pedig igenis demokratikus. mutasson még egyet, ahol egy Rodeot, salapajt, ferenct-t, Bendeguzt, sőt, magát megtűrik? mert hát, a vélemény szabad, de az agymosottság nem annyira 😀

    el kell, hogy keserítsem: az értelem nem attól függ, hogy valaki Bivalybasznádon lakik-e, vagy máshol. lám, maga Erzsébetvárosban lakik, de az értelme…

  • Ki hitte volna? Bodának még olyan ügyvéd ismerőse is van, akinek jogi diplomája van! – :))))

    „…nekem nincs félni valóm,több jó, ügyvéd ismerősön is van,köztük olyan is aki orvosi és jogi diplomával is rendelkezik,és eddig majdnem minden pert megnyert……”

  • Boda Marcsi:
    „nekem nincs félni valóm,több jó, ügyvéd ismerősön is van,köztük olyan is aki orvosi és jogi diplomával is rendelkezik,és eddig majdnem minden pert megnyert……”

    Nos, engem a legkevésbé sem zavar az Ön itteni ténykedése, sorozatos becsületsértései és rágalmazásai. Bizonyos, hogy se Önt, se mást nem perelnék be ilyesmi miatt.
    Sőt, még azt is elhiszem Önnek, hogy ha valaki akár büntető, akár polgári eljárást indítana Ön ellen becsületsértés, rágalmazás, jó hírnév nagy nyilvánosság előtti megsértése miatt, akkor a bíróság nem marasztalná el Önt, különösen akkor nem, ha az Ön ügyvéd ismerőse a jogi végzettség és az ügyvédi szakvizsga mellett orvos diplomával és a megfelelő szakorvosi vizsgával is rendelkezik. 🙂

  • Tüske Zsófia

    gyuri10

    ugorgyunk.

  • Tüske Zsófia

    Bendegúz:

    http://eudo-citizenship.eu/NationalDB/docs/HUN%201989%20%20XXXI%20%28original%29.pdf

    ez módosította és ezekben a pontokban a maga szerint buharin-fémjelezte alkotmányt.

    rendeljen abroncsot a fejére, mert most már igazán pattanásig feszült állapotban leledzik.
    azért jogi tanácsadást óvatosan vállaljon, mert még beperelnék félretájékoztatásért.

  • Mind a fenti hozzaszollok, akik ugyved barataikra hivatkoznak.

    Senki ugyved aki baratja NEM venne az ugyenek kepviselteteset.
    Az teljesen ‘unprofessional’ (hivatasa-elleni) tett lenne.
    Mert a „barati”, csaladi, „rokonsagi”, stb. alap elmeileg befolyasos hataskeltes lehetoseget nyujtja.
    Azert az hivatas-elleni tett lenne.

    Senki NEM kepviselhet senki mast a jog-asztala elott aki nem vizsgazott es a kuria jovahagyott ugyesz.

    Kepviselheti onmagat mint „Pro Se”, de az ellen minden hivatasos ugyesz javasolna.

    A maguk „becsulet-sertes” ismetleseire.

    Az magabaan es egyszeruen egy u.n. teny-nelkulli , sot alaptalan allitas.

    Mert mindenek elott bizonyitani lenne szukseges elsokben, hogy volt BECSULETE amit barki, baemi sertehetet volna.

    S a „becsulet” az mindenki sajat feltetelezesen alapozott elv, s nem egy sertheto, toeveny alatal megszabhato ,karosithato teny.

    Tehat ha szorni ohajtana barki is penzet azert perelni, az mint a felhoket ukldozni.

    Perelni csupan tetekkert letezo, ami kart, serulest, fajdalmat vagy szenvedest okozhatott volna penzben meghatarozhato osszegeben.

  • Kővendég!
    „Nagy kő esett le a szívemről”,hogy maga nem perel be….(kedves..!)de ugye a fenyegetődző dilisektől sem félek,ugyanis nem én hanem ők sértegetnek,ócsárolnak nemcsak itt ,de a facebookon is,amit bizonyitani is tudok,de nem pazarolom az időmet azzal,hogy ilyen szerencsétlenekkel foglalkozzam!
    Az meg külön elgondolkoztató,sajnálatos,hogy egyesek nem képesek értelmes dolgokkal eltölteni a szabadidejüket!
    Mellesleg a bíróság (a bírók!) pontosan felmérik,hogy kik a terhelt alakok,az állatokat meg ugye be sem engedik…így nincs mitől tartanom!

  • GEYZA valaszat kozolte a KMH mielott en azt foltettem volna.
    Talan az az ut a „jovobe” ???

    Geyza, az hogy valami jelentektelenseg szovege hogyan hangzik a fulednek, de annak teljes szovege jelentektelen azon mi leheto a magasztala.

    S aki azt belatja es jelzi neked hat mi a feneben lehetne „nazi”???

    Nem kell nektek a nemzet es az allamhatalo mukodeesnek e meghatarozasa, sem semmifele emberi jogok biztositasa,
    marajd inkabb boldogan a zsarnok es svihak politikusok uralma alatt, a „hamu-pupoke’ mesejevel !!!

  • P.S.
    Pont azert volt az jelentektelen es mukodhetetlen, mert NEM kotelezte magat az allamhatalmat azt betartani.

    S semmi lehetoseget nem nyujtott a nepnek az allamhatalom buntettei ellen, az alkotmany kihagaseert.

    ‘..nekunk nem csak jogunk, de megszabott kotelessegunk valtoztatni vagy eltorolni a kormanyt HA az meg annak alapeszmei ellenes is lenne.
    S jogunk uj-allamhatalmat olyan alapokon letesiteni amely az leg-jobbnak mutatkozna biztonsagunk es boldogsagunk biztositasara’.

    A Bukharini alkotmanyod csupan a millioknak nyomort, kinzast s tomeg gyilkolasat harantalta.

    Iteld eredemnye, s nem propaganadaja alapjan azt !

  • Boda Marcsi
    2019 július 17
    4:36 du.

    Nekem van egy jóügyvéd ismerősöm,
    akinek van autószerelői végzettsége is !
    Eddig minden vitás ügyet megnyert !!
    A kurblivassal !!!

  • Bendeguz79
    2019 július 18
    11:00 de.

    gizi én beperellek! szennyezed a nyelvezetet, megfertőzöd a környezetet, és tömény hülyeségeket karattyolsz…

    mindez nagyon sokba fog neked kerülni, minden piréz beszólásodért $15000 et kérek, cash! hamis csekkjeidet tartsd meg

  • Bendeguz79
    2019 július 18
    11:51 de.

    neked, gizi, ott van a krump lee a tweetmester akinek a fia képes volt ellopni egy canadai család kisfiának képét és betenni a tweetre, és az első amendment (hogy hová „ment”? bigly?) a szájtépés szabadsága, megoldás nincs de üres szócséplés az van erre jók az ámen’d ment -jeitek, gyalog megy, vagy ment? és sohasem jött?

  • Tüske Zsófia

    Geyza, Karinthy József, Frigyes apja valóban zsidó volt, de 1886-ben családjával együtt evangélikusnak keresztelkedett. Ő volt a Magyar Filozófiai Társaság egyik alapító tagja.
    Az író egy évvel később született, de 1938-ban bekövetkezett halálával megúszta a zsidóüldözést. Bőhm Aranka nem volt ilyen szerencsés, őt valóban deportálták és Auschwitzban lelte halálát. A fiuk, Cini bujkált, ő megúszta a deportálást.
    Kíváncsi lennék, hogy vajon unokáját, Karinthy Marcit köpködné-e ez a karatebajnok, vagy mi a fene gyuri, mert mit tagadjuk: Marci is a saját nemével létesít már hosszú ideje szexuális kapcsolatot.

  • Tüske Zsófia
    2019 július 18
    1:37 du.

    Minden világos.
    Akkó nem említhetem, nem olvashatom,
    mert a szennyláda rámküldi a leobsitolt idegenlégióst

  • Zsófia:
    Szteem már nem számít kit és miért köpköd ez az elvetemült gyűlölködő elnácisult Gurltiz.
    Innem kissé kíírta magát az tutti.

  • Tüske Zsófia,
    Én nem köpködök senkire.A női nicknév mögé buja férfiakra,a magukat igen kis tudással zsidóvá avanzsáló trágya kaparó pekenyócemász pikkölőkre sem.Ugyanígy nincs problémám senkinek a hálószobájával sem.Persze,ha lehet az én környezetemben ne csóváljanak szivárványos rongyot és ha úgy tetszik nevezhetnek homofóbiásnak,rasszistának,fekete seggűnek vagy akár cigánynak is
    Frakk of sabesz!

  • Tüske Zsófia,
    érdekes és izgalmas a tájékozottsága a Karinthy családról.Úgy néz ki,hogy a Marcit nem köpködi meg,pedig Ő ráadásul a saját (férfi) nevét használja.Az oka eléggé átlátszó.Na mindegy:1111111

  • Boda Marcsi
    2019 július 18
    11:30 de.

    ezek szerint Kővendég, valamint én maga szerint állatok vagyunk, ráadásul terhelt alakok, dilisek.
    no persze, ez nem sértés, hanem vélemény.

    aggódom magáért, Boda, kezdi elveszteni a józan eszét!

    amúgy egy becsületsértési perben a vádlottnak semmi féle bizonyítási kötelezettsége nincs. persze, ah hitelt érdemlően – mondjuk, orvosi papírokkal be tudja bizonyítani, hogy valóban dilisek, terheltek és állatok vagyunk, az természetesen biztosan a felmentését eredményezi. addig azonban, Boda, tik-tak, tik-tak 😀

  • Geyza
    2019 július 18
    12:13 du.

    Boda Marcsi
    2019 július 17
    4:36 du.

    Nekem van egy jóügyvéd ismerősöm,
    akinek van autószerelői végzettsége is !
    Eddig minden vitás ügyet megnyert !!
    A kurblivassal !!!

    ———————————————-

    Hát Geyza, a te humorodat hatványozni kéne! -:)))))

  • „Mind a fenti hozzaszollok, akik ugyved barataikra hivatkoznak
    Senki ugyved aki baratja NEM venne az ugyenek kepviselteteset.
    Az teljesen ‘unprofessional’ (hivatasa-elleni) tett lenne.
    Mert a “barati”, csaladi, “rokonsagi”, stb. alap elmeileg befolyasos hataskeltes lehetoseget nyujtja.”

    Mondja Mr Bendeguz, csak úgy egészen véletlenül nem keveri Ön össze az „ügyvéd” fogalmát az „ügyész”, a „bíró” vagy a „szakértő”fogalmával? Nincs kedvem ezeket elmagyarázni Önnek (eddig mutatott értelmezési kézségeit figyelembe véve ez valószínűleg amúgyis falrahányt borsó lenne), de ha mégis érdekli, talán olvassa el a büntető eljárásról szóló 2017. évi XC.tv.-t és a polgári perrendtartásról szóló 2016.évi CXXX. törvényt.