Bernier: a durbani konferencia az antiszemitizmus és intolerancia fóruma

2008 január 30 8:49 de.1 comment

Kanada nem vesz részt a 2009-es rasszizmus elleni felülvizsgálati világkonferencián Durbanban, mivel a 2001-es hasonló rendezvény az intolerancia és az antiszemitizmus fórumává süllyedt – közölte Maxime Bernier külügyminiszter január 23-án. Kanada – az ENSZ alapokmányának szellemében – természetesen továbbra is aktívan tesz az idegengyülölet, az intolerancia, a faji megkülönbözetések és a kirekesztés ellen, és elkötelezett marad a jogállamiság, a demokrácia, a szabadság és az emberi jogok ügye mellett.

Külügyminisztérium – Juhar Levél

Tags:

1 Comment

  • Örömmel olvastam a Kanadai Magyar Hírlapban írt cikküket arról,hogy közleményt is lehet közzétenni Hírlapjukban. Most ezt teszem ha lehet. A honlapom összeföglalója:
    Közérdekű. Tájékoztató
    Kedves Ismeretlen!
    Én már 73 éves vagyok,és néhány olyan dolgot tapasztaltam meg kisgyermekkoromtól mostanáig,amik az embereket általában érdeklik. Ilyenek voltak: látomás,jósálmok,melyek bekövetkeztek,tettkövetkezmények törvényének észrevétele: akik valamiképp bántottak,ártottak nekem,meghaltak,vagy komoly balesetet szenvedtek,utána csonkolták,mely rossz dolgokat nem kellett volna elszenvedniük,ha ők nem tesznek rosszat nekem.
    Tudom,nehezen hihető dolgok ezek,nem is mertem volna leírni,ha nem lenne könnyen lenyomozható,mivel ma élő,vagy élt emberek nevét használom Két helyen is írtam másik bizonyságomat: Úgy legyen irgalmas hozzám a Mindenható Isten az öröklétben,ismétlem,az öröklétben,amilyen tisztán,igazul bántam én a szavakkal. stb.
    Ha ezek a dolgok érdekelnek,jól jársz ha végigolvísod írásom,mert még javadra is lehet.
    Írásom végső célja semmiképp sem a magamramutogatás,hiszen már 60 éves is múltam talán,mikor a Legfelsőbb Hatalom vezetése folytán tudtam meg,hogy Istennek különleges célja van velem. Ahogy én se tudtam ezt évtizedeken át,úgy te sem tudhatod magadról még (esetleg) és másik emberről sem. Vigyázz! miként viselkedsz az emberek között,és hogyan bánsz velük,nehogy súlyosabb legyen a következmény,mint az átlag ember esetében. Remélem még jókor szóltam. Az UTÓSZÓ már most olvasandó. Folytatás az interneten. http://www.osys.hu/biromiklos
    Kérlek beszélj erről,és e-mailezz ahova tudsz akár Magyarországra is,mert nekem nincsenek címeim. Üdvözlettel Bíró Miklós